Mini Giro Toscana & Cinque Terre med Bernt Johansson som ciceron.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mini Giro Toscana & Cinque Terre med Bernt Johansson som ciceron."

Transkript

1 Bernt Johansson Bike Event och Torbjörn Pettersson Sport Event Travel bjuder in till: Mini Giro Toscana & Cinque Terre med Bernt Johansson som ciceron. 4 12: e Maj 2019 Följ med på sju dagars cykling i västra Toscana och i bedårande vackra Cinque Terre i södra Ligurien. Det blir mycket cykling på racercykel i lugn takt. Enjoy är vårt motto. Fokus är på att vi skall må bra och njuta av god mat, gott vin och att uppleva Italien där det är som vackrast. Välkommen att följa med på en dryg vecka fylld med härliga cykeletapper på ca km.

2 Efter att ha arrangerat Mini Giro d Italia ett tiotal gånger så erbjuder vi nu ett nytt upplägg med att cykla i Toscana och i Cinque Terre. Vi kommer att cykla i trakter som Bernt är väl förtrogen med efter att ha bott i Toscana under sina proffsår, och därefter ha arrangerat uppskattade cykelresor både i Toscana, Cinque Terre och i Emilia Romagna. Nu erbjuder vi dig ett upplägg med boende på tre olika ställen för att därmed slippa att byta hotell varje dag. I stället ger det utrymme att utforska vägar och sevärdheter i de tre ställen vi bor på. Marina di Pitetrasanta på italienska Rivieran, Moneglia i det vackra och vilda Cinque Terre och i den fashionabla kurorten Montecatini Terme. Om du flyger så är det Pisa som gäller då Marina di Pietrasanta ligger ca 40 km bort. Du får cykla i fantastisk natur, i långa backar med bedårande utsikt både upp och ner. Du får se och uppleva det riktiga Italien med alla sinnen! Vi cyklar lugnt och fint, tar fikastopp äter en panini - picknick på våra förflyttningar och upplever en härlig gemenskap och många skratt. Det som är bra med upplägget är att det också ger utrymme för annat än cykling om du inte vill cykla varje dag. Det ger också möjlighet att medföljande åker med utan att "behöva" cykla! Till middagarna blir det god mat och dryck kanske ett gott vin, en öl eller något annat för att återställa vätskebalansen. Du som åker med cyklar på en racercykel och tränar minst två, gärna tre gånger i veckan, framförallt i april innan vårt Giro startar. Du är en ganska van cyklist och får du ihop mellan 100 och 150 mil innan så kommer cyklingen att gå jättebra. Vi håller s.k. prattempo, åker i två grupper och väntar in varandra om någon behöver ta det lugnare i backarna. Vi kommer också att vara flexibla och kan då korta av eller förlänga turerna efter önskemål från er deltagare. Du kan vara man eller kvinna, ung eller pensionär, men gillar att vara aktiv, upptäcka nya saker och platser i trevligt sällskap. Om du kan pricka av kravlistan ovan, så kan du vara lugn för att du platsar och kan åka med. Då kommer du att få en härlig semestervecka, bli en bättre cyklist, hitta en ny dimension i cyklingen - och få nya vänner! Bernt Johansson, som själv tränade mycket i området när han var proffs, kommer att leda en grupp, och en van cykelledare leder den andra gruppen. Dessutom kommer Torbjörn Pettersson att vara med och sköta logistiken med luncher, transporter, bagage mm.

3 Bernt Bike Event (Bernt Johansson Konsult AB) och Sport Event Travel Torbjörn Pettersson AB arrangerar resan. Bernt och Tobbe har arrangerat cykelresor till Italien bl.a. i många år. Mini Giro d Italia har de kört med Riolo Terme som utgångspunkt tio gånger. Ett mycket uppskattat arrangemang som flera har kört både två och tre gånger. Med Mini Giro Toscana Cinque Terre vill vi visa och utforska nya platser och vägar men på ett lite bekvämare sätt då vi har färre förflyttningar och då slipper byta hotell varje dag. Bernt Johansson Konsult AB har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegium. Välkommen att boka Ditt Mini Giro Toscana & Cinque Terre! Program och distanser* *Dagsetappernas längd kommer att kunna regleras, både längre eller kortare Girot dag för dag. Lördag 4 maj: Ankomst till Hotel Le Focette i Marina di Pietrasanta. Ni blir hämtade av vår transportpartner som vi hjälper till att förmedla till självkostnadspris. Eftermiddagen/kvällen ägnar vi åt att fixa cyklarna och att packa upp. Ev. kan det bli en provtur på cykeln. Innan middagen har vi en grundlig genomgång om vad som gäller under veckan, bl. a. teknik, klungåkning, bansträckning, upplägg, m.m. Detta för att alla skall känna sig trygga med vad som väntar och vad vi har för backup. Söndag 5 maj, Marina di Pietrasanta Moneglia (Cinque Terre), ca 100 km. Söndag morgon åker vi längs kusten till Lerici och till La Spezia, innan det bär upp längs den gamla rommarvägen Via Aurelia. Vi åker en bit inne i landet, innanför de berömda fem byarna vid havet, Cinque Terre. Eftersom vi åker i två grupper så kommer en grupp att cykla direkt till vår lilla stad Moneglia. Den andra gruppen åker en liten extra slinga, för att känna på en extra backe eller två På kvällen tar vi en tio minuters promenad till restaurangen som ligger nere i centrala Moneglia.

4 Måndag 6 maj, Moneglia. Ingen förflyttning, vi bor kvar på hotellet i Moneglia och erbjuder två alternativa rundor. Eftersom Moneglia ligger under bergen, vid havet så kommer man inte undan att klättra i backarna. Ena gruppen kör lite kortare med en backe medan andra gruppen kör två backar. Vi siktar på att vara tillbaka tidig eftermiddag för att kunna ta tåget in till en av byarna. Detta för att kunna göra en kortare Cinque Terre vandring mellan två byar innan vi tar tåget tillbaka till Moneglia lagom till middagen. Självklart så finns möjlighet att avstå cyklingen för att enbart vandra. Då kommer Tobbe att guida er under dagen. Tisdag 7 maj, Moneglia Marina di Pietrasanta, 115 km. Tisdagens cykling tillbaka till Marina di Pietrasanta erbjuder fantastiska vyer där havet möter bergen ovanför Cinque Terres fem byar: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Maranola och Riomaggiore. Vi kommer att passera ovan de fem byarna på vår väg bort till La Spezia. Vi tar sedan en tur ut runt halvön Lerici innan det blir en platt hemfärd mot hotellet i Marina di Pietrasanta. Vi har möjlighet att förlänga och/eller förenkla turen efter önskemål.

5 Onsdag 8 maj, Marina di Pietrasanta. Ingen förflyttning. Vi kommer att åka två olika rundor, en längre på mil, med två tre berg och en kortare på sju åtta mil med en lättare backe. För den som vill kan man ta det lugnt och promenadcykla längs kusten för att avsluta med bad i havet. Torsdag 9 maj, Marina di Pietrasanta Montecatini Terme 135 km. Turen över till Montecatini Terme är inte kortaste och enklaste vägen men en häftig tur över berg och genom dalgångar, innan det är dags för att åka utför sista 15 km. ner till målet i Montecatini. Vi kommer att köra en lättare och kortare sträckning för ena gruppen som kanske tycker att det blir för långt och tufft. Möjlighet finns då att eventuellt slopa en av backarna eller att köra en annan sträckning.

6 Fredag 10 maj, Montecatini Terme. Ingen förflyttning. Även denna dag, då vi inte förflyttar oss, så kommer vi att erbjuda två olika rundor beroende av hur sugna vi är på att cykla. Bernt, som bodde i Montecatini som proffs, hittar bra här och visar gärna upp sina favoritvägar. Vill du ta en vilodag så har du kommit rätt eftersom vi är på en kurort kanske en massage eller varför inte testa att dricka brunn. Vattnet man dricker här är lätt svavelhaltigt men lär ha en nyttig och helande effekt på kroppen. Lördag 11 maj, Montecatini Terme Marina di Pietrasanta, 129 km. Sista etappen blir en riktig Giro di Toscana, där vi blandar slätåkning med ett par ordentliga backar. Den första är fyra km. lång med 300 höjdmeter upp till San Baronto och den andra är 10 km lång med 600 höjdmeter över berget Monte Serra som ligger utslängt öster om Pisa. På turen kommer vi igenom Leonardos födelsestad Vinci. Även denna sista cykeldag så kommer vi att erbjuda kortare och enklare alternativ till målet i Marina di Pietrasanta. Bankett på kvällen för att fira målgången och summera resultaten. Söndag 12 maj: Hemresa.

7 Bernt Johansson Sedan 20 år tillbaka har Bernt arrangerat och stått som värd för två eller flera veckoläger per år i Italien. Konceptet är därför både väl beprövat - och uppskattat bland de flera hundra motionärer som har varit med på lägren. Bernt är mest känd för sitt OS-guld i Montréal Han vann även VM-guld i lagtempo Han har också varit total-trea i Giro d'italia med två etappsegrar delade Bernt Svenska Dagbladets Bragdmedalj med Anders Gärderud. På senare år minns vi Bernts deltagande i Mästarnas Mästare 2013, där han blev känd som Kobran och slutade på tredje plats. Inför OS i London 2012 röstades hans lopp i OS 1976, av svenska folket, fram som det häftigaste ögonblicket i sommar-os historia. Torbjörn Pettersson Tobbe driver sitt eget företag Sport Event Travel sedan många år tillbaka. Merparten av sin tid lägger han på att arrangera resor och event i Kina. Där är han med och koordinerar resenärernas resor till bl.a. Kinesiska Vasaloppet som är ett av flera event som Tobbe är med och arrangerar på plats i Kina. Tobbe har sin bakgrund i orienteringen men han är väl förtrogen vad cyklister behöver för service och förutom ordning och reda, så är det nog det som mest kännetecknar Tobbe; servicemindighet. Anmälan och prisinformation på nästa sida.

8 Välkommen att boka Ditt Mini Toscana& Cinque Terre! Pris per person 1050 Euro, för helpension med del i dubbelrum*. *Kurs Euro : 10,34= SEK Enkelrumstillägg per vecka 290 Euro. Anmälan Via till torbjorn.pettersson@sporteventtravel.se Ange namn och vilken resa vid både anmälan och inbetalning. Anmälningsavgift, för att garantera din plats, 1500 SEK betalas till bankgiro eller konto SHB Bernt Johansson Konsult AB. Slutbetalning av deltagaravgiften skall ha gjorts 35 dagar innan lägrets start. Detta ingår Åtta dagar halvpension med frukost, picknicklunch med baguett/panino vid fyra förflyttningar och åtta middagar. Vid behov hjälp med inställning av cykeln, teknikinstruktioner under träning. Cykling i grupp med ledare som också visar vägen och leder grupperna. Ingår också assistans med servicebil samt all logistik beträffande bagage och flytt mellan hotellen vid byte av orter. Vi hjälper till att samordna transfer till självkostnadspris. Ingår inte Flygbiljett inkl. ev. cykel, transfers, utflykter, ev. cykelhyra, dryck till måltiderna, rese- & Avbeställningsförsäkring. Tips på flyg Pisa t.o.r. och andra alternativ: Ev. kan man hitta alternativ via Florens Vi hjälper till med att organisera transfer till självkostnadspris. Ju flera som delar transfer, desto billigare blir det i så fall. Pris-exempel: Enkel resa 1-4 personer ca 80 (utan cyklar), övrigt på prisförfrågan. Resegarantilagen Bernt Johansson Konsult AB har ställt en resegaranti till Kammarkollegiet. Avbokningsregler, expeditionskostnader vid ev. avbokning >45 dagar 500 SEK dagar 25% av totalt bokningsvärde dagar 50% av totalt bokningsvärde dagar 75% av totalt bokningsvärde. 7-1 dagar 100% totalt bokningsvärde. Reseförsäkring och avbeställningsskydd Reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår ej. En begränsad reseförsäkring inkl. avbeställningsskydd brukar ingå i hemförsäkringen. För att teckna en extra reseförsäkring och/eller avbeställningsskydd, rekommenderar vi ERV, Ett internationellt försäkringsbevis från Försäkringskassan rekommenderas. Hyrcyklar Om du inte tar med egen cykel kan vi rekommendera att du bokar en cykel hos Cicli Maggio, en välsorterad cykelaffär fem km bort: Vi har samarbetat med dem i många år och Nicoló, som är kontaktperson, talar engelska. Max antal deltagare är 20. Vi reserverar oss för eventuella valutaförändringar (genom att priset skrivs i Euro) fram till dagen för Girots slutfakturering. Om du har frågor så maila eller ring: Bernt eller Tobbe bernt.johansson@berntbikeevent.se torbjorn.pettersson@sporteventtravel.se

Avonova Active bjuder in till:

Avonova Active bjuder in till: Avonova Active bjuder in till: Mini Giro d'italia med Bernt Johansson 10 18 september 2016 Sexdagars etapplopp genom regionerna Emilia-Romagna, Toscana och lilleputtlandet San Marino Italien där det är

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Mini Giro d'italia med Bernt Johansson 6-14 september 2014

Mini Giro d'italia med Bernt Johansson 6-14 september 2014 inbjuder till: Mini Giro d'italia med Bernt Johansson 6-14 september 2014 Sexdagars etapplopp genom regionerna Emilia-Romagna och Toscana och enklaven San Marino Italienska halvön när det är som vackrast!

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

YOGARESA TILL Cinque Terre

YOGARESA TILL Cinque Terre YOGARESA TILL Cinque Terre Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 12 19/10 2019 Denna yoga resa kommer att ge dig avslappning till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

På äventyr med EXPA i Cinque Terre/cykel i Toscana

På äventyr med EXPA i Cinque Terre/cykel i Toscana På äventyr med EXPA i Cinque Terre/cykel i Toscana Tillsammans med researrangören EXPA vill vi erbjuda dig en spännande och innehållsrik långweekend i Italien. En resa där vi önskar ge dig påfyllnad av

Läs mer

SCAND OC-NYTT jul, 2016

SCAND OC-NYTT jul, 2016 Hej alla medlemmar. Stort tack för ert engagemang i år, ni som har hjälpt till vill våra evenemang och alla ni som har deltagit! Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År, på återseende 2017!

Läs mer

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år Denna högklassiga ridanläggning med westerninriktning ligger vackert inbäddad

Läs mer

Vandra i Italien. Portofino & Cinque Terre 7 nätter

Vandra i Italien. Portofino & Cinque Terre 7 nätter Vandra i Italien Portofino & Cinque Terre 7 nätter Att vandra kuststigarna längs den italienska Rivieran ger dig slående vyer över lummiga medelhavsvingårdar, vilda blommor och olivodlingar, medan inlandet

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana!

Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana! Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana! Här kommer information om vår resa till Toscana 18-22 maj 2016. Gården som vi ska bo på heter Residenza Cornino och är ett typiskt

Läs mer

SCAND OC-NYTT januari, 2017

SCAND OC-NYTT januari, 2017 God fortsättning på det nya året! * Vi inleder 2017 med Bokbytardag och knytkalas den 31 januari, på MLK center i Montpellier kl 18:30. *Den första vandringen blir en stadsvandring i Béziers den 5 februari

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

YOGARESA TILL SARDINIEN

YOGARESA TILL SARDINIEN YOGARESA TILL SARDINIEN Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 13 20/10 2018 Denna yoga resa kommer att ge dig avslappning till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att stärka

Läs mer

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com SEARCH2011 Träningsresa S.E.A.R.C.H. 2011 J.Malmqvist training specialists Panorama Hotel Kalamaki Kreta 14-21 oktober 2011 Klassiskt förstaklasshotell högt beläget på en udde utanför byn Kalamaki. Till

Läs mer

Våren kommer tidigt i Andalusien

Våren kommer tidigt i Andalusien Mandelblomsvandring i Andalusien 1 7 februari 2017 1 Våren kommer tidigt i Andalusien i södra Spanien. Redan i slutet av januari/början av februari blommar mandelträden på bar kvist. Doften från tusentals

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 Sommaren är nu i sin högform, men snart nog blir det höst igen! Varför inte tillbringa en del av denna på den italienska ön Ischia!? Följ med VIMIL

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen Fredagen den 26 April till lördagen den 4 Maj 2013 ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Följ med oss till Italien i glädjens tecken med underbara naturupplevelser

Läs mer

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA LÄS, LÄR OCH RES Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden Pris: c:a 9500 kr/ person i dubbelrum, enkelrum:

Läs mer

Cinque Terre - fem små byar vid Italienska rivieran

Cinque Terre - fem små byar vid Italienska rivieran Cinque Terre - fem små byar vid Italienska rivieran När vi lämnade Lugano i Schweiz for vi i princip rakt söderut. Vägen var i vår karta märkt som en motorväg, men det var den smalaste och krokigaste motorväg

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana!

Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana! Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana! Vi vill med denna yttre och inre resa bjuda in dig till att utforska dig själv och den kvinnliga sidan

Läs mer

Onsdag 23/1 Ankomstdag för de som reser onsdag-måndag. Vi kommer fram på sent på eftermiddagen till hotellen.

Onsdag 23/1 Ankomstdag för de som reser onsdag-måndag. Vi kommer fram på sent på eftermiddagen till hotellen. Res med M2 Sport till Marcialonga 2013 Nu har vi ett färdigt erbjudande till dig som anmält ditt intresse för att resa tillsammans med oss. Här nedan har du all information om vårt erbjudande. Så här går

Läs mer

Friskis & Svettis Eskilstuna

Friskis & Svettis Eskilstuna Friskis & Svettis Eskilstuna Träningsresa 2018 La Manga Club, Spanien 6-13 Maj 2018 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som dig

Läs mer

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019 Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019 foto: Y.Skoulas, www.visitgreece.gr Tillsammans med Invictus travel arrangerar vi nu en till träningsresa där träning, gemenskap och god mat står i

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Från Cortina till Venedig på cykel

Från Cortina till Venedig på cykel Från Cortina till Venedig på cykel Friskis&Svettis Göteborg tillsammans med Hummingbird Grupp & Konferens erbjuder en semesterupplevelse rik på historia och i ett fantastiskt landskap; Följ med oss på

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa La Manga Club, Spanien 19-26 september 2017 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

8. Vad tyckte du om informationsmaterialet från Häst & Sport Resor?: mycket bra Finns det något vi borde förbättra i informationsmaterialet?

8. Vad tyckte du om informationsmaterialet från Häst & Sport Resor?: mycket bra Finns det något vi borde förbättra i informationsmaterialet? Namn: Ingrid Lundin Resa: Provence, övre luberon Datum: 20-26 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: Vilken välkomstmiddag!! Fantastiskt god mat - en jättefin

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med:

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med: 6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa I samarbete med: Vill du boka din resa! Ring 031 774 1300 eller maila info@invictustravel.com Resemålet La Manga Club ligger i Murcia-regionen i sydöstra Spanien.

Läs mer

YOGARESA TILL SARDINIEN. Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 14 21/

YOGARESA TILL SARDINIEN. Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 14 21/ YOGARESA TILL SARDINIEN Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 14 21/10 2017 Denna yoga resa kommer att ge upplevelser till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att stärka

Läs mer

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/ Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/10 2017. Saint- Rhémy- en Bosses är en magisk plats under sommar och höst. Här kommer vi att kunna njuta av de

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Datum: 8-11 oktober Pris 10.500 kr / person (inluderar allt utom flyg) Välkommen att följa med till Valpolicella. Det är nu

Läs mer

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 9-16 februari 2014 Dag 1- söndag /ankomst Ankomst till Alicante kl 23.40 Transfer till hotellet - incheckning Dag 2 - måndag 08.00 Hatha yoga med pranayama (andningsövningar)

Läs mer

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016 GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016 Flyg avgår från Landvetter Flygplats, Göteborg med KLM via Amsterdam till Havanna Onsdag 24/2 (DAG 1) MOT CUBA-DAGEN : 06.30: Avgång Landvetter

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela 1(6) Pilgrimsvandring 2013 Resa 24 september 2 oktober 2013 Pris 11 070: -/person i dubbelrum 12 585: -/person i enkelrum Camino Francés Sarria Santiago de Compostela Priset är baserat på 16 deltagare

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Resa till Barolo Onsdag till söndag den maj 2018

Resa till Barolo Onsdag till söndag den maj 2018 Resa till Barolo Onsdag till söndag den 16-20 maj 2018 Välkommen att uppleva vindistriktet Barolo i Piemonte, norra Italien. Barolo är sedan 1980 klassificerat som DOCG och åtnjuter den kanske högsta prestigen

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

LADDA UPP PÅ MALLORCA!

LADDA UPP PÅ MALLORCA! LADDA UPP PÅ MALLORCA! I samarbete med storlaget Real Mallorca kan vi erbjuda er en träningsvecka inför seriestarten där ni får perfekta träningsförhållanden, hemtrevlig boendemiljö och ett trevligt program

Läs mer

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder 01-12 oktober 2015 Följ med till Kerala och upplev ett grönskande och prunkande Indien, som bjuder på kryddor och nyplockat te, kakao och färsk

Läs mer

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och mentalt. You. Just stronger

Läs mer

CYKLA TILLSAMMANS MED ROBERTO VACCHI

CYKLA TILLSAMMANS MED ROBERTO VACCHI CYKLA TILLSAMMANS MED ROBERTO VACCHI MALLORCA 20-27 APRIL 2013 Roberto CYKLA PÅ MALLORCA TILLSAMMANS MED ROBERTO VACCHI 10 mils cykling om dagen på karboncyklar av yppersta klass på den underbara ön Mallorca

Läs mer

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Datum: 2013-02-05 Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Företag/Kund X Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

Resa till Barolo Onsdag till söndag den oktober 2018

Resa till Barolo Onsdag till söndag den oktober 2018 Resa till Barolo Onsdag till söndag den 17-21 oktober 2018 Välkommen att uppleva vindistriktet Barolo i Piemonte, norra Italien. Barolo är sedan 1980 klassificerat som DOCG och åtnjuter den kanske högsta

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja och inte minst

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar)

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar) ROADTRIP FLORIDA 2015-05-18 (14 dagar) DELSTATER: FLORIDA, GEORGIA, S och N CAROLINA, TENNESSEE, KENTUCKY, INDIANA, ILLINOIS, IOWA, WISCONSIN OCH MINNESOTA Våra tankar om resan Saxentorp Tours har arrangerat

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014 GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014 Flyg avgår från Landvetter Flygplats, Göteborg. För den som önskar kan man ansluta från Stockholm el. Köpenhamn eftersom huvudflyget avgår från

Läs mer

Färöarna 5 dagar aug. 2019

Färöarna 5 dagar aug. 2019 Färöarna 5 dagar 22-26 aug. 2019 Dag 1-22 augusti Avgång från Köpenhamn med SAS 11:00 ankomst Torshavn 12:15. Guiden möter upp på flygplatsen. Vi börjar med lunch på Café Fjørðoy in Sørvágur. Efter lunch,

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga!

VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga! Muscat från Chateau Mukhrani VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga! I det som nu är Georgien har det påträffats över åttatusenåriga fynd

Läs mer

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA Madrid och dess omgivning fascinerar! Här finns själva kärnan till det som idag utgör Spanien. Giftermålet 1479 mellan regenterna Isabella och Ferdinand enade Spaniens

Läs mer

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Välkommen till... YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Jag, EVITA, har haft yogakurser på detta underbara ställe i flera år och står som arrangör för denna vecka. Om du vill uppleva en

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En Tur & Retur vinresa i samarbete med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En Tur & Retur vinresa i samarbete med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Bli en ledare över ditt liv

Bli en ledare över ditt liv EN RESA FÖR KNOPP & KROPP TILL PALMA DE MALLORCA, 6 APRIL - 13 APRIL 2013 Bli en ledare över ditt liv FÖLJ MED PÅ EN UNIK RESA SOM KAN BLI STARTEN PÅ NÅGOT NYTT Vi har skräddarsytt ett program utifrån

Läs mer

West Coast Triathlon Camp

West Coast Triathlon Camp West Coast Triathlon Camp Tylösand 29-31 maj 2015 För 6:e året i följd! med Lars Rosencrantz & Carl Brümmer West Coast Triathlon Camp TRIATHLON CAMP Välkommen! Vi är väldigt glada över att kunna presentera

Läs mer

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela 1(7) Danderyds församling pilgrimsvandring 2014 Camino Portugués Tui Santiago de Compostela Den portugisiska pilgrimsvägen är den näst mest populära pilgrimsleden efter Den franska vägen. En led som slingrar

Läs mer

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m) Resa till Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa Flygtider Arlanda: Avresa med Qatar från Stockholm kl. 21.30. Flygtider Göteborg: Avresa med SAS kl. 18.50 och ankomst

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Pilgrimsvandring med Bäckbykyrkan i den heliga Birgittas fotspår från Ramundberget till Skarvdörrs-passet 26 juli 31juli 2015.

Pilgrimsvandring med Bäckbykyrkan i den heliga Birgittas fotspår från Ramundberget till Skarvdörrs-passet 26 juli 31juli 2015. Pilgrimsvandring med Bäckbykyrkan i den heliga Birgittas fotspår från Ramundberget till Skarvdörrs-passet 26 juli 31juli 2015. Sid 1(5) 2015-07-26, Söndag Samling vid Bäckbykyrkan 7.00 för att packa bilar

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer