STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress"

Transkript

1 STOCKHOLM LIDINGÖ DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

2 Dalénum växer vidare På Lidingös soligaste läge bygger JM en ny stadsdel från grunden. Dalénum är den inspirerande boendemiljön som blandar nutidsarkitektur och industrihistoria med ett enastående vattenläge. Utmed Lidingös södra strandkant fortsätter Dalénum att ta form. Här axlar JM rollen som erfaren och ansvarsfull samhällsbyggare för att i egen regi bygga en komplett stadsdel. Att JM tar ett helhets grepp över boendemiljön betyder att ingenting lämnas åt slumpen. Varenda liten detalj, från den träklädda Dalénumkajen till de nybyggda bostäderna, bildar en genomtänkt helhet. I området görs plats för närservice, träningsmöjligheter, skolor, kontor och verksamhetslokaler som förser stadsdelen med en levande rytm. I JMs händer förvandlas det anrika fabriksområdet till en modern och citynära bostadsmiljö med utsökt vattenläge. En variationsrik stadsdel Att Dalénum är en noggrant planerad stadsdel framgår inte minst av den variationsrika utformningen. Ur ett rent stadsbyggnadsperspektiv kan man dela in området i tre delar. Längst österut bygger JM ljusa punkthus som kompletterar det gröna och böljande landskapet med sin luftiga bebyggelse. Dalénums centrala kärna får ett mer stadspräglat uttryck med tätare bebyggelse Visionsbild från maj 2014 som föreställer den planerade bebyggelsen utmed Dalénums kajpromenad. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 Jag ser oss inte bara som bostadsbyggare utan snarare som samhällsbyggare. Vi tänker på alla de beståndsdelar som är viktiga för att skapa ett samhälle där människor kan trivas och må bra. Johan Skoglund, VD och koncernchef på JM och tydligt definierade gaturum. I de västra delarna planeras för fotbollsplan, skola och idrottshall som tillsammans med befint lig badplats och restaurang blir en knutpunkt för aktiviteter. Det är i mötet mellan dessa tre uttryck som ett nytt och dynamiskt Dalénum tar form.

4 Ett citynära vattenläge I Dalénum blir de rika kontrasterna en utmärkande del av områdets karaktär. Här samsas nybyggda bostadshus med restaurerade fabrikslokaler i en stadsdel som erbjuder mycket åt många. IDR SKOLA Arbetet med den nya stadsdelen har tagit fart på allvar på Lidingös södra strandremsa. Just nu uppför JM de centrala delarna av Dalénum tillsammans med den efterlängtade kajpromenaden. Med plats för tillfällig angöring är chanserna stora att Dalénum blir ett lika attraktivt utflyktsmål som en eftertraktad hemadress. Att det också blir en hälsosam stadsdel som uppmuntrar en aktiv livsstil betonas genom de nya idrottsanläggningarna och motionsstråken som tillkommer utöver det uppskattade och närliggande gymmet. De välbevarade tegelbyggnaderna från AGA:s 1900-tal införlivas smak fullt i det nybyggda området och får nytt liv som kontorslokaler. BEFINTLIGA BYGGNADER PLANERADE BYGGNADER FÄRDIGSTÄLLDA JM-BOSTÄDER Dalénum JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 OTTSHALL Sjövägen Sjövägen gör det möjligt att i SL:s regi båtpendla till och från Dalénum, och under tiden njuta av vackra Stockholmsvyer. ÄLDRE- BOENDE DALÉN- PARKEN AGA- PARKEN STRANDÄNGSPARKEN BÅTKLUBB AGA station Både Lidingöbanan och bussar stannar vid AGA station i Dalénumområdet. Lidingöbanan kommer att kopplas samman med Spårväg city så att det går att åka hela vägen in till Stockholm city utan byten. Gym I Dalénum finns ett toppmodernt gym som erbjuder det allra senaste inom träning. Träna i grupp, med personlig tränare eller på egen hand. Restaurang Lidingö Sjövilla byggdes 1953 som matsal för AGA:s direktion och tjänstemän. I dag drivs restaurangen i privat regi och är öppen för allmänheten. Dalénumkajen Vid vattnet anläggs en ny kaj med ett torg för härliga kvällspromenader, samt bryggor för tillfällig angöring. Fotbollsplan och idrottshall I områdets västra del planeras för en fotbollsplan och en modern idrottshall. Badstrand Utmed strandpromenaden kommer en badstrand och tillhörande parapet att anläggas. Ny infart Intill AGA station byggs en rondell som blir Dalénums nya infart för biltrafik direkt från Södra Kungsvägen.

6 Arkitektur som binder samman tidsepoker I det nya Dalénum låter JM den moderna bostadsarkitekturen växa fram runt AGA-områdets välbevarade verkstadslokaler. Med rötterna fast förankrade i den stolta industrihistorien finns här både ett arv att förvalta och en framtid att bygga. Solventilen, den automatiska glödnätsbytaren och linspendeln för fyrbojar är bara några av de många uppfinningar som den svenske Nobelpristagaren Gustaf Dalén ligger bakom. Den snillrike entreprenören som var VD på AGA mellan 1909 och 1937 var drivande när företaget levererade en stororder av fyrar till Panamakanalen. Detta trots att han 1912 förlorade synen i en gasexplosion. Att Dalénum lånar sitt namn från den gamla AGA-direktören är för att han, mer än någon annan, förkropps ligar den entreprenörsanda som för hundra år sedan satte området på kartan. AGA:s gamla lokaler med anor från tidigt 1900-tal blir med sina tegelfasader, spröjsade fönster och sågtandstak ett själfullt inslag i det nya Dalénum som tar sin form omkring dem. Inspirerande variation För att skapa en varierad miljö får husen olika stora volymer, kontrasterande fasadfärger och en olika tät bebyggelse. Variationen finns även representerad i stadsdelens upplåtelseformer som inkluderar bostadsrätter, hyresrätter och ägarlägenheter. Bostadsområdets mest utstickande nytillskott blir det 21 våningar höga punkthuset som planeras på Dalénums sydvästra hörn och föräras med en utsikt i särklass. Dalénums vackra läge på södra Lidingö erbjuder alla boende närhet till kajpromenaden, vattnet och utsikten över Stockholms hamninlopp. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 De östra delarna av Dalénum är redan fär digbyggda och består av ljusa hus i gemytlig parkmiljö med fina vattenutsikter.

8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9

10 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 På Dalénum har vi ett kvadratmeter stort center som erbjuder det allra bästa och senaste inom träning för alla. Medan du tränar står MiniSATS gärna för barnpassningen. Camilla Fjaestad, platschef, SATS Dalénum Lidingös bästa läge På Lidingös sydliga strandremsa blir Dalénum ett aktivt och välmående samhälle. Närliggande gym, motionsspår, idrottshall och bollplaner gör det lätt att hålla igång en hälsosam livsstil. Närheten till vattnet är det som vi tycker om allra bäst. Varje dag promenerar jag utmed vattnet med barnvagnen. Innan vi går hem tar vi en paus vid stranden och matar änderna, säger Jeanette Gustavsson som bor i en av lägenheterna i kvarteret Ekparken tillsammans med sambon Julius Gottsta och deras två barn. Dalénum blir en stadsdel för både avkoppling och aktivitet med sin rogivande parkgrönska och sina planerade idrottsanläggningar. Områdets SATS-gym är särskilt uppskattat och erbjuder modern utrustning och ett omfattande kursutbud. Här finns möjlighet att träna i grupp såväl som på egen hand eller med hjälp av personlig tränare. MiniSATS står för barntillsynen under träningspasset, och juicebaren för den välförtjänta belöningen efteråt. Där allt faller på plats JMs mål är att bygga en levande stadsdel som har allt, i en miljö som är både vacker och tillgänglig. Den välavvägda balansen mellan bostadshus och kontorslokaler gör stadsdelen levande och trygg oavsett tidpunkt på dygnet. Restauranger och caféer bidrar till liv och rörelse medan skolor och service förenklar vardagspusslet. Jag skulle inte vilja bo i lägenhet någon annanstans, tillägger Jeanette. Enligt mig är det här Lidingös bästa läge. Här bor vi i en nybyggd lägenhet precis vid vattnet och har en lekpark direkt utanför dörren. Att det bara är några minuters promenad till bussen och att du kan åka båten raka vägen till stan är två andra jätteplus.

12 Bo tryggt i nybyggt Det finns många fördelar med att köpa ett nyproducerat hem från JM. I Dalénum får bostäderna en välbalanserad och komplett originalinredning i harmoni med det vackra vattenläget. På Dalénum bygger JM en stadsdel från grunden med nyproducerade hus och bostäder. Och visst är det något speciellt med blankpolerade kranar, nylagda kakelplattor och en mattlackad ekparkett som ingen tidigare har gått på. För att göra Dalénums bostäder lika vackra på insidan som på utsidan har JMs inredare satt ihop ett JM Original som är en genuin och väl genomtänkt grundinredning där det hållbara naturmaterialet får en framträdande roll. Till JM Original är alla material handplockade för att åldras med värdighet och ge bostaden mer karaktär med tiden. Samtliga kök utrustas med moderna vitvaror, ergonomiska arbetsytor, stilrena snickerier och hushållsmaskiner som är lika effektiva som energisnåla. I de helkaklade badrummen ingår energimärkt tvättmaskin och torktumlare. En nybyggd lägenhet är en god investering Att flytta till ett nybyggt JM-hem är att lägga de utdragna renoveringsprojekten bakom sig. Snarare än att slipa golvet går det att rulla ut hallmattan direkt. Med fabriksnya vitvaror och orörd parkett går det att fokusera på den egna inredningen och att sätta detaljerna som gör hemmet personligt. En annan fördel med att köpa nybyggt från JM är den ekonomiska tryggheten. För att undvika budgivningar har alla hem från JM ett fast pris. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

13

14 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du bokar i tid får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller uteplats? Det är här framtiden håller hus Vi sätter det personliga boendet i ett större sammanhang. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

15 jm.se

16 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: EttElva Arkitekter Foto: Scandinav Bildbyrå, Johnér, Shutterstock, Gustav Kaiser, Richard Hammarskiöld, Mikael Dubois, Pella Hedeby, BARABILD Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2014 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet jm.se

lidingö Lokalfakta Dalénum

lidingö Lokalfakta Dalénum lidingö Lokalfakta Dalénum Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1912-1970 Lediga lokaler: ca 100 m 2 till 8 500 m 2 Tillträdesdatum: Kontakter: Enligt överenskommelse JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénum

lidingö Lokalfakta Dalénum lidingö Lokalfakta Dalénum Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1912-1970 Lediga lokaler: ca 100 m 2 till 4 000 m 2 Tillträdesdatum: Kontakter: Enligt överenskommelse JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1934 Lediga lokaler: från ca 12 m 2 Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse Kontakt: JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

SITUATIONSPLAN ETAPP 1

SITUATIONSPLAN ETAPP 1 PLALÖSIAR SITUATIOSPLA ETAPP ETAPP ETAPP ETAPP FALKEBERSATA MÖLDALSVÄE VÅI: rum & kök RUM & KÖK, kvm,,,, R:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 kvm Våning:,,,, Lgh nr:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 TS BAD B=, H= BH=00

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen Där natur möter nybyggt Först ut i det nya bostadsområdet Tyresö Skogsstad är punkthusen i Skogslunden. Här förenas den vilda, lummiga

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter Varför välja? I Lunds Södra bor du på centralt läge nära nöjen och service samtidigt som du har Stadsparken som granne. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION Grön ledstjärna i nytt centrumläge JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kvarteret

Läs mer

För valfrihet och närhet och kanske för gott

För valfrihet och närhet och kanske för gott För valfrihet och närhet och kanske för gott Bostadsområdet Tyresö Skogsstad har på kort tid vunnit Tyresöbornas hjärtan. Nu bygger vi därför den andra etappen i den gröna delen av Tyresö, i form av kvarteret

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

stockholm liljeholmskajen sjövikshöjden 6 Personligare stadshem närmare naturen

stockholm liljeholmskajen sjövikshöjden 6 Personligare stadshem närmare naturen stockholm liljeholmskajen sjövikshöjden 6 Personligare stadshem närmare naturen kvarterets tre lamellhus hamnar på en brant, får en putsad ljus fasad och ett varierat utbud av planlösningar. här samsas

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen Ett genomgående tema för alla lägenheter är öppenheten mellan kök och vardagsrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Stockholm norra djurgårdsstaden laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Laduvikens centrala läge i Norra Djurgårdsstaden gör det möjligt att få ut det mesta av både stad och natur. Skönare hem på

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten 5 rum & kök, m² UTHYRISDE MED PETRY OR UTHYRISDE Uthyrningsdel MED PETRY UTEPATS med peny OR UTEPATS TVÅ Stor uteplats TVÅ Två badrum 5 rum & kök, m²

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Stockholm Sjövikstorget Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Söders höjder Compact living på 45 kvm eller 5-rummare med strålande utsikt, vilket skulle passa dig? Nu bygger

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats

göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. När

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Där alla får bäst utsikt

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Där alla får bäst utsikt VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN Där alla får bäst utsikt JÖRGEN HINDER M JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. MÅSTE

Läs mer

Österåker kanalstaden. Fullriggaren Skärgårdshem för finsmakare

Österåker kanalstaden. Fullriggaren Skärgårdshem för finsmakare Österåker kanalstaden Fullriggaren Skärgårdshem för finsmakare Centrumnära lägenheter invid kanalen I det nya kvartersområdet Östra Kanalstaden bygger JM Fullriggaren. Det nya kvarteret får en innergård

Läs mer

Stockholm Lindhagens Backe. Lindhagens Backe på Kungsholmen

Stockholm Lindhagens Backe. Lindhagens Backe på Kungsholmen Stockholm Lindhagens Backe t k r sta g r Fä t n der o M a r ä kn r a P Lindhagens Backe på Kungsholmen n e C t l a tr Om du vill ha lika nära till picknick i parken som shoppingrunda i stan då är det här

Läs mer

Agavägen 58 Lidingö kvm Kontor. Lidingö Hälsans Ö. Christine Wuopio. Uthyrare

Agavägen 58 Lidingö kvm Kontor. Lidingö Hälsans Ö. Christine Wuopio. Uthyrare Lidingö Hälsans Ö Här hittar du en lokal på totalt 2800 kvm fördelat på 524 på plan 4 och resterande plan 2270 kvm på plan 5. BESKRIVNING Närhet till city och närhet till natur och vatten skapar en särskild

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET. KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge

ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET. KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge NYBYGGDA HEM NÄRA STAD OCH ÄLV Som en förlängning av vårt populära bostadskvarter Kronhjulet bygger vi nu Kvarnliden. Det nya kvarteret

Läs mer

Västra Varvsgatan 19. Malmö 1 594 kvm

Västra Varvsgatan 19. Malmö 1 594 kvm Västra Varvsgatan 19 Malmö 1 594 kvm Välkommen till Diligentia Västra Varvsgatan 19 På Västra Varvsgatan 19 kan vi erbjuda en kontorslokal på 1594 kvadratmeter. Yta Våning 1 594 kvm plan 3 Husets karaktär

Läs mer

stockholm solna / JärVAsTADeN SoLväNDAN Citynära naturläge

stockholm solna / JärVAsTADeN SoLväNDAN Citynära naturläge stockholm solna / järvastaden solvändan Citynära naturläge På bara några år har Järvastaden vuxit fram som en trygg och idyllisk stadsdel vars blandade bebyggelse av villakvarter och flerbostadshus lockar

Läs mer

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden ENTRÉKVARTERET ENTRÉKVARTERET SÄTTER ÄLVSJÖSTADEN PÅ KARTAN Med Entrékvarteret tar JM de första målmedvetna stegen i den nya stadsdelen Älvsjöstaden.

Läs mer

Stockholm HUVUDSTA. dragonen Sjönära hem för citysjälar

Stockholm HUVUDSTA. dragonen Sjönära hem för citysjälar Stockholm HUVUDSTA dragonen Sjönära hem för citysjälar Dragonen är adressen för dig som inte gillar kompromisser. Stadshäng eller skogstramp, vågskvalp eller vidder? Med sitt strategiska läge erbjuder

Läs mer

Din guide till att bo med bostadsrätt

Din guide till att bo med bostadsrätt Din guide till att bo med bostadsrätt Hur beskattas jag för min bostadsrätt? Vilken försäkring behöver jag? Äger jag min lägenhet? Vad är en bostadsrättsförening? Vem förvaltar föreningen? Till vad går

Läs mer

Västra Varvsgatan 19. Malmö 545 kvm

Västra Varvsgatan 19. Malmö 545 kvm Västra Varvsgatan 19 Malmö 545 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård

ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård 3D-BILD En kort cykeltur, eller frisk promenad, från Onyxen och Kolla Parkstad väntar Kungsbackas vackra kustremsa. 3D-BILD JM reserverar

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter

eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter Som nyinflyttad i Kronhjulet kan du nå hela staden från sadeln. Oavsett om du ska till Färjenäsparken eller till Avenyn kan du lita på att

Läs mer

SJÖVIKSHÖJDEN 5 Med stadens rytm och naturens lugn

SJÖVIKSHÖJDEN 5 Med stadens rytm och naturens lugn STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN SJÖVIKSHÖJDEN 5 Med stadens rytm och naturens lugn 3D-terrass 3D-exteriör Exteriör 3D-bild Vi trivs jättebra i området med natur runt hörnet och närhet till stan. Vattnet är viktigt

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

Larsberg Centrum - Lidingö. Hållbarhet Hälsa Närservice Mötesplats

Larsberg Centrum - Lidingö. Hållbarhet Hälsa Närservice Mötesplats Larsberg Centrum - Lidingö Hållbarhet Hälsa Närservice Mötesplats Framtidens mötesplats Hälsa. Tillsammans John Mattsons mål är att skapa en mötesplats på Lidingö där hållbarhet, hälsa och närservice är

Läs mer

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Vill Du bo mitt i centrum? Sävebo, det kommunala bostadsbolaget, bygger nytt i Sävsjö! Centralt

Läs mer

Nybyggt kontor på Hammarby Allé alldeles intill tvärbanans station Mårtensdal, restauranger och all tänkbar service. Adress Hammarby Allé 47

Nybyggt kontor på Hammarby Allé alldeles intill tvärbanans station Mårtensdal, restauranger och all tänkbar service. Adress Hammarby Allé 47 Nybyggt kontor på Hammarby Allé alldeles intill tvärbanans station Mårtensdal, restauranger och all tänkbar service. Typ Kontor Storlek 690 kvm Adress Hammarby Allé 47 Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls MÖLNDAL KVARNBYVALLEN ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls Vi har arbetat med både trä och tegel samt en variation av jordnära färger på fasader, entréer och fönsterkarmar för att skapa ett

Läs mer

Slussen 1, Slussplan Malmö

Slussen 1, Slussplan Malmö Slussen 1, Slussplan Malmö Adress: Slussplan 1, 5-7 samt 9 211 30 Malmö Byggnadsår: 2011-2013 Lokalyta ca: 55-291 kvm Rumshöjd ca: 2,4 5,49 meter exkl. installationer Tillträdesdatum: Hösten/Vintern 2013

Läs mer

Dalgången. Nockebyhov

Dalgången. Nockebyhov Dalgången Nockebyhov Trivsamt i Nockebyhov Nockebyhov är en trivsam stadsdel i Bromma. Området ligger attraktivt beläget mellan Mälarens strand och Judarskogen vilket ger närhet till såväl naturreservat

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion

hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion Bo i populära Trädgårdslunden I Hjärup tar tiden det lite lugnare och låter både kropp och själ få vila. Här bygger JM

Läs mer

Ekbacken Radhus. 8 flexibla radhus i Stadsskogen Alingsås

Ekbacken Radhus. 8 flexibla radhus i Stadsskogen Alingsås Ekbacken Radhus 8 flexibla radhus i Stadsskogen Alingsås Stadsskogen - Alingsås nya stadsdel Den nya stadsdelen i Alingsås, Stadsskogen, kommer att erbjuda närmare 1000 nya hem och är ett av Västsveriges

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Med stadens puls utanför fönstret CENTRUM BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR.

Med stadens puls utanför fönstret CENTRUM BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR. Prinsen, Drottninggatan Med stadens puls utanför fönstret BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR. Att bo bra är viktigt för oss och för våra hyresgäster. Vi förvaltar bostäder, skapar service och förutsättningar

Läs mer

W W W. A L M E Q U I T Y. s E

W W W. A L M E Q U I T Y. s E WWW.ALMEQUITY.se MÄLARUTSIKTEN HÄSSELBY STRAND 4 BRF MÄLARUTSIKTEN BRF MÄLARUTSIKTEN Välkommen t i l l B R F MÄLARUTSIKTEN! Mitt i Hässelby strand centrum kommer ALM Equity uppföra ett 18-våningshus

Läs mer

SÖDRA EKKÄLLAN 2 & 3 En skön plats för livet

SÖDRA EKKÄLLAN 2 & 3 En skön plats för livet LINKÖPING Garnisonen SÖDRA EKKÄLLAN 2 & 3 En skön plats för livet Välkommen med på resan Söker du efter ett boende som är nära både city och natur? I en fräsch och trygg stadsdel med gott rykte? Då har

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

Söker du ett livsrum med sinnesro? En plats nära intill naturens upplevelser från soluppgång till skymning? Och komfortabel trygghet däremellan?

Söker du ett livsrum med sinnesro? En plats nära intill naturens upplevelser från soluppgång till skymning? Och komfortabel trygghet däremellan? Söker du ett livsrum med sinnesro? En plats nära intill naturens upplevelser från soluppgång till skymning? Och komfortabel trygghet däremellan? 1 Välkommen till Nya Silon i Vadstena, vår del av klosterstaden

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

Välkommen till det bekymmersfria INNEHÅLL

Välkommen till det bekymmersfria INNEHÅLL INNEHÅLL Välkommen till det bekymmersfria boendet...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Södra Ekkällan stans grönaste, skönaste och närmaste stadsdel...6 Fördel punkthus fönster i flera

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. PANORAMA Hem med utsikt över takåsarna

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. PANORAMA Hem med utsikt över takåsarna MÖLNDAL KVARNBYVALLEN PANORAMA Hem med utsikt över takåsarna Med den nya imponerande hissen tar du dig smidigt till och från Kvarnbyvallen. Sidan som vetter mot Mölndals centrum blir inglasad för att bjuda

Läs mer

Stockholm gustavsberg. PorslinskvartereN 2 Nybyggda hem med historiska anor

Stockholm gustavsberg. PorslinskvartereN 2 Nybyggda hem med historiska anor Stockholm gustavsberg PorslinskvartereN 2 Nybyggda hem med historiska anor Gustavsbergs porslinshistoria inleds 1825. Det var året då kommerserådet Wennberg och grosshandlaren Öhman inrättade ortens första

Läs mer

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET Nya bostäder på centralt läge i Lund

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET Nya bostäder på centralt läge i Lund LUND SOCKERBRUKET SOCKERTORGET Nya bostäder på centralt läge i Lund Hitta ditt eget cityboende i Lund På Sockerbruket skapar JM bostäder för dig som vill bo centralt i klassisk Lundamiljö, med alla fördelar

Läs mer

Västra Varvsgatan 19. Malmö

Västra Varvsgatan 19. Malmö Västra Varvsgatan 19 Malmö 35 000 människor arbetar i kontor där vi står för värdskapet 1 300 000 unika kunder besöker de köpcentrum vi driver. 6 000 personer arbetar dessutom där. 20 000 människor bor

Läs mer

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Arkitektritade hus på bästa adress I kvarteret Loket i Nynäshamn växer ett attraktivt bostadsområde fram. Nära natur, havsbad och bara ett stenkast från pendeltågssstationen

Läs mer

Välkommen till BromöllaHem

Välkommen till BromöllaHem Ivöstrand Välkommen till BromöllaHem Du som redan bor i Bromölla vet hur trivsamt det är här. Att bo i ett levande samhälle i utveckling innebär närhet till både service och arbetstillfällen. Bromölla

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN GRINDSTUGAN WWW.ROSENDALUPPSALA.SE

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN GRINDSTUGAN WWW.ROSENDALUPPSALA.SE BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN GRINDSTUGAN WWW.ROSENDALUPPSALA.SE ROSENDAL FASTIGHETER PRESENTERAR Kan du tänka dig? Tänk dig ett kvarter designat för att väcka lusten att umgås i hemmet, i restaurangen på hörnet

Läs mer

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet Känn dig som hemma på Östra Lugnet Välplanerade bostäder och Gott om gång- och cykelstråk genom området. lummig småstadskänsla Härliga lek- och mötesplatser för hela familjen. Nu finns drömboendet inom

Läs mer

Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad

Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad kungsbacka kolla parkstad bärnstenshusen Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad Kolla Parkstad är inte bara det största byggprojektet i Kungsbackas historia. Det är en vision. Här gjuter vi grunden för en

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. FLOTTILJEN Nya bostäder vid hav, hamn och strand

LOMMA STRANDSTAD. FLOTTILJEN Nya bostäder vid hav, hamn och strand LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN Nya bostäder vid hav, hamn och strand Välkommen hem till Lomma Strandstad Vackra och variationsrika bostäder mitt i en livfull hamnmiljö, bara ett stenkast från en fantastisk

Läs mer

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND BO HAVSNÄRA I STENUNGSUND Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande här finns det mesta blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd

Läs mer

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER FRAMTIDSSTADEN MALMÖ Malmö som är Sveriges tredje största tätort är mitt inne i en expansiv och spännande fas. DIN BOSTAD I EN OMGIVNING SOM SPRUDLAR AV

Läs mer

HAMMARBY SJÖSTAD. Virkesvägen 2, Hammarby Sjöstad kvm. Yta: kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Trikåfabriken 9

HAMMARBY SJÖSTAD. Virkesvägen 2, Hammarby Sjöstad kvm. Yta: kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Trikåfabriken 9 Yta: 6 000-18 100 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Trikåfabriken 9 Sidan 1 (6) Om lokalen I växande Hammarby Sjöstad hittar du Trikåfabriken. En byggnad som rymmer mer än hundra år av historier

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem

uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Frihet och ljus ger karaktär

Läs mer

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan UPPSALA SKÖLSTA ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan ÄPPELBYN Äppelbyns tre hustyper lånar många inslag från den klassiska svenska trästugan. 32 VILLOR I BLOMSTRANDE LÄGE Femton minuter nordost

Läs mer

STILBOK HARMONI - NATUR - GALLERI - KONTRAST FYRTORNET PREMIUM

STILBOK HARMONI - NATUR - GALLERI - KONTRAST FYRTORNET PREMIUM STILBOK HARMONI - NATUR - GALLERI - KONTRAST FYRTORNET PREMIUM 3 LEV LIVET PREMIUM 6 HARMONI Välj din stil...4 Kök...8 Badrum...10 12 NATUR 18 GALLERI Kök...14 Badrum...16 Kök...20 Badrum...22 24 30 KONTRAST

Läs mer

Tuvelyckan. Bo mellan stranden och stationen i Båstad. Tuvelyckan, Båstad kommun» LAT , LONG TRÄHUS FRÅN DEROMEGRUPPEN

Tuvelyckan. Bo mellan stranden och stationen i Båstad. Tuvelyckan, Båstad kommun» LAT , LONG TRÄHUS FRÅN DEROMEGRUPPEN Tuvelyckan Tuvelyckan, Båstad kommun» LAT 56.433269, LONG 12.903078 Bo mellan stranden och stationen i Båstad. TRÄHUS FRÅN DEROMEGRUPPEN Välkommen till Tuvelyckan i Båstad. I direkt anslutning till Båstad

Läs mer