Kollektion c/o Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kollektion c/o Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår."

Transkript

1 Kollektion c/o Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår. Sommarnöjen

2 Kollektion c/o Vi ger dig ett vackert hus. Och tid att njuta av det. Hos oss finner du Sveriges största sortiment av Attefallshus, små fritidshus och friggebodar. Våra hus har genomtänkt och tidlös skandinavisk arkitektur. De är byggda av naturliga material i hög kvalitet. Och lyfts på plats färdiga så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. Oavsett vilken modell du väljer gör vi det riktigt enkelt för dig. En enda kontaktperson, fasta priser som inkluderar allt och garanti på hela leveransen.

3 Inga kompromisser Små hus. Stor arkitektur. Sommarnöjens mindre hus har enkla och vil samma former som åldras med värdighet. Arkitekturen håller samma höga nivå som på våra stora hus. Det är inga bodar som gjorts större, heller inte villor som krympts. Detta är hus som till sina proportioner är skapade för ett harmoniskt uttryck i just sin storlek. Det är viktigt. Vi bygger med naturmaterial som ger en intim känsla. Och i dimensioner som tål rasande vinterstormar och springande sommargäster. År efter år. Välj ur Sverige största sortiment. Eller skapa ditt eget hus. Varje plats har sin speciella natur. Sol, vind, topografi, utsikt och väderstreck påverkar alla placeringen och utformningen av ett nytt hus. Liksom andra byggnader på tomten och närmiljön. Hos oss får du tillgång till Attefallshus, små fritidshus och friggebodar i tusentals olika utföranden. Skulle inget passa får du träffa en arkitekt som hjälper dig att skapa en ännu bättre lösning för din tomt. Om du vill blir rumslösningarna, fönstersättningen, badrummet och köket unika för just ditt hus. Enkel form. Avancerad konstruktion. Våra hus bärs upp av en massiv träkonstruktion som är stålförstärkt runt om. Fördelen är att du får en riktigt styv byggnad. Det förklarar också hur husen kan levereras färdiginredda med kaklade badrum. En annan fördel är att ditt hus kan flyttas igen, vilket gör att du kan ta det med dig om du flyttar. Det kan låta som teknikaliteter med detaljer som isolering i ekologisk fiber av återvunnet glas, botten i förzinkad stålplåt som skyddar mot fukt och skadedjur och undergolv i vattenbeständig board. Men de visar att vi har tänkt igenom varje detalj för att göra bättre, mer hållbara och mer miljövänliga hus än du finner någon annanstans. Det kan låta oromantiskt men det är smart. Våra hus byggs färdiga inomhus i en fabrik. I vår fabrik finns inte regn och väta och vi kan bygga hus under perfekta förutsättningar. Rätt kompetens finns på rätt plats och i rätt tid. Och kvalitetskontrollen är minutiös. Eftersom ditt hus blir precis som du har beställt det redan på fabriken levererar vi det till din tomt i en enda transport. Det innebär att vi sparar tid och pengar. För dig. För oss. Och minskar påverkan på miljö och natur.

4 Inga tillägg Vi har gjort det svårt för oss. Men enkelt för dig. Våra hus kommer till dig helt färdiga så att minsta möjliga åverkan på tomten görs. Komplett inredda och utrustade. Allt ingår. Inget ska till. Fönstrens placering anpassas för att ta tillvara på platsens vackraste vyer. Köken finns i många storlekar, alla anpassade för att effektivt utnyttja utrymmena. Genomgående används rena ytor i vackra naturmaterial med helintegrerade och dolda vitvaror.

5 Våra snickeribyggda dubbelsängar och våningssängar integreras med huset och gör att varje kvadratmeter nyttjas effektivt. I de höga husmodellerna finns även plats för ett loft. Inredningssnickerier och fönsterkarmar är vackert vitpigmenterade för att bilda en harmonisk helhet med den vitmålade panelen. I våra hus behöver du aldrig frysa. De diskreta radiatorerna i massiv gjutgranit har inbyggd termostat och kan kompletteras med golvvärme, vedeldad kamin och luftvärmepump. Våra golv består av massiva hela tiljor i vitpigmenterad furu eller ek.

6 Våra badrum har golv och duschväggar i vackert matt klinker med hög finish kombinerat med vitmålad slätspont som ger lugn och harmoni. Blandare, tvättställ, dusch och wc från utvalda leverantörer. Kommod och spegelskåp i massivt trä från vårt eget snickeri. Och detaljer som krokar, pappershållare och hyllor i matt krom. Även de små detaljerna är noga utvalda. Från armaturer ned till uttag och strömbrytare. Du kan beställa ditt nya hus med all belysning integrerad kompletterad med fina pendlar. Tack vare vårt eget snickeri finns obegränsade möjligheter till skräddarsydd förvaring i ditt hus.

7 Väggar och tak byggs i massiv slätspont, täckmålad i en enhetligt matt vit nyans. Utvändigt kan huset kompletteras med skräddarsydda altaner och pergolalösningar som anpassas till huset. Som tillval finns även utedusch och utekök. Takaltan komplett med räcke och trappa passar till alla hus med plant tak.

8 Inga bekymmer Det behövs många människor för att bygga ett hus. Du behöver bara prata med en. När du väljer ett hus från Sommarnöjen behöver du inte fundera över vem som ska göra vad på ditt nya hus. Du får en kontaktperson, slipper problem och riskerar inga oförutsedda kostnader. Och kan ägna dig åt annat än att vara projektledare eller hantverkare. Vi tar hand om allt och lyfter ner ett skräddarsytt hus till dig inom tio veckor. Med leveransen kommer en garanti på helheten. Du slipper oroa dig över vad som kan gå fel och vems ansvar det blir.

9 Inga begränsningar Det sägs att storleken inte har någon betydelse. Det är helt fel. Ett litet hus från Sommarnöjen kan ge dig stora möjligheter. Många av våra kompakta hus blir till separat bostad med kök och badrum för de vuxna barnen. Andra blir funktionella kontor eller konstateljéer. Vissa blir lyxiga bastuhus med relaxavdelning för rekreation. Andra luftiga studior för yoga och träning. En del blir kompletta små sommarhus med alla bekvämligheter. Andra till gästhus på lantstället för att husera familj och många vänner. Oavsett utförande är våra hus fullt isolerade året runt-hus byggda i naturliga och hållbara material. Alla passar i anslutning till ett större hus och smälter in i känsliga miljöer. Och höjer värdet på fastigheten. Attefallshus c/o 25 ger dig unika möjligheter att skaffa ett Attefallshus anpassat efter din tomt. En planlösning utformad efter dina behov. Och med all inredning du önskar. Små fritidshus c/o 35 är komplementhus som är sig själva nog. All komfort du behöver innanför ett kompakt och välproportionerligt skal. Huset blir ett fint sommarboende för den lilla familjen. Och då komplementhus på landet ofta får vara 35 kvadratmeter fungerar huset perfekt som gästhus med upp till 8 sovplatser, med eller utan kök och badrum. Friggebodar c/o 15 har arkitektur, material och utrustning i samma kvalitet som sina större syskon. Och är lika mångsidigt då du kan få det inrett som gästhus, bastuhus med relaxavdelning, hemmakontor eller komplett bostad. Skräddarsydda hus Hos oss kan du få ett smart hus i exakt den storlek och utformning du behöver. Tillsammans går vi igenom vilka mått som är ideala för dig och vilken taklutning, planlösning, funktioner och fönstersättning du önskar. Du får ett fast pris av oss och därefter ritar vi upp huset för dig, bygger det och levererar det helt färdigt till din tomt.»när jag började leta efter Attefallshus insåg jag snart att det var Sommarnöjens hus jag ville ha! Alla valmöjligheter gjorde mig nervös, så jag överlät åt Sommarnöjens arkitekter att utforma huset efter mina tankar. Det blev ett minimalistiskt hus i kombination med en organiskt formad altan. Där ska jag sitta på en bänk och dricka te. Very Zen!«Johan Kakko, läkare i Norrtälje. Beställare av ett Sommarnöjen c/o 25 Modern & Hög med 600 cm främre glasparti.

10 Hur ser ditt drömhus ut? Takterrass Friggebodar 2 Pulpettak 35 m 2 25 m 2 15 m Attefallshus Plant tak Sadeltak Fönsterpröjs Små fritidshus

11 Vad vill du fylla ditt hus med? Välj badrum med elegant naturgrått stenklinker eller vårt fina standardklinker i en mängd olika kulörer. Välj fönsterkarmar som täckmålats eller behandlats med naturliga pigmenterade oljor. Välj tystgående invändiga skjutdörrar som sparar utrymme. Välj snickeribyggda kök i massiva material med funktioner anpassade efter dina önskemål. Välj inredning med stående täckmålad slätspont i massivt trä eller släta ytskikt. Öppet ända upp till nock. Välj bastu med klassisk vedeldad ugn eller bekvämt elaggregat med rejält stenmagasin. Välj mellan pardörrar och skjutglaspartier i treskikts energiglas. Sanitetsporslin och förvaringslösningar anpassas till valt badrum. Välj till sovloft i valfri storlek med önskat fallskydd, stege eller trappa. Välj individuella fönsterlösningar som passar och lyfter fram din inredning. Välj till platsanpassade och snickeribyggda sängar med eller utan integrerad förvaring.

12 Fotografer i denna broschyr: Magnus Selander, Ryno Quantz, Christin Philipson, Jonas Wagell, Kristian Eriksson, Åke Eson Lindman

13 Sommarnöjen Välkommen att höra av dig till oss för mer information eller för att diskutera dina husplaner. Bygg ditt eget hus och få information om alla priser på Sommarnöjen, Sankt Eriksgatan Stockholm. Tel

c/o Sommarnöjen Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår.

c/o Sommarnöjen Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår. c/o Sommarnöjen Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår. c/o Sommarnöjen Vi ger dig ett vackert hus. Och tid att njuta av det. Hos oss finner du Sveriges största sortiment av Attefallshus, små fritidshus

Läs mer

c/o 25 Specifikationer och priser Attefallshus

c/o 25 Specifikationer och priser Attefallshus c/o 25 Specifikationer och priser Attefallshus Leveransen av er c/o 25 inkluderar följande: Nyckelfärdigt hus i naturmaterial. Massiva träfönster med isolerglas. Massiva behandlade träpaneler invändigt

Läs mer

c/o 35 Specifikationer och priser Små fritidshus

c/o 35 Specifikationer och priser Små fritidshus c/o 35 Specifikationer och priser Små fritidshus Leveransen av din c/o 35 inkluderar följande: Nyckelfärdigt hus i naturmaterial. Massiva träfönster med isolerglas. Massiva behandlade träpaneler invändigt

Läs mer

Sommar Ett nytt sätt att bygga sommarhus

Sommar Ett nytt sätt att bygga sommarhus Sommar Ett nytt sätt att bygga sommarhus Sommar är en kollektion sommarhus med spektakulärt enkla former utvecklad av Sommarnöjen tillsammans med rrhov Frick arkitektkontor. Husen byggs färdiga inomhus

Läs mer

INREDNINGSKONCEPT WWW.NORDSTJÄRNAN.NU

INREDNINGSKONCEPT WWW.NORDSTJÄRNAN.NU INREDNINGSKONCEPT WWW.NORDSTJÄRNAN.NU INREDNINGSKONCEPT GENUIN & NYANS Grundidén med inredningen i Nordstjärnan är att det ska vara äkta material, arbetade detaljer och att det ska spegla husets arkitektur.

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Arkitektens bästa tips inför HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Tony Sundberg, arkitekt SAR/MSA på Sävsjö Trähus, om hans bästa

Läs mer

28 ALLT OM VILLOR & HUS

28 ALLT OM VILLOR & HUS Drömhuset på HEMMA hos Svantes och Ewas vackra hus är ritat och uppfört av Sävsjö Trähus, med Tony Sundberg som arkitekt och med Andreas Sjöholm som projektledare. Framsidan är inbjudande, med en rejäl

Läs mer

c/o 25 Klassisk & hög

c/o 25 Klassisk & hög c/o 15 Klassisk Markerat takutsprång och äkta genomgående spröjs gör detta hus till en äkta klassisk länga i litet format. Utifrån bildar fasader, fönster och tak i enhetlig matt kulör en fin helhet. Inifrån

Läs mer

Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten

Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten Ett exklusivt boende i Sälens bästa område Högfjällsutsikten är samlingsnamnet på ett antal exklusiva

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Järseke 3263

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Järseke 3263 Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (1 sovrum) / 56 m² Område Vinslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar trädgården med de olika uteplatserna där man kan sitta och

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

c/o Arja Modern Collection 15 kvm Specifikationer och priser

c/o Arja Modern Collection 15 kvm Specifikationer och priser c/o Arja Modern Collection 15 kvm Specifikationer och priser Leveransen av din c/o Arja inkluderar följande: Nyckelfärdigt hus i naturmaterial. Massiva träfönster med isolerglas. Massiva behandlade träpaneler

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

2012 w w w. s c h e r l i n. s e

2012 w w w. s c h e r l i n. s e 2012 www.scherlin.se Det började en gång med en hallbänk till min egna bostad som jag ritade och lät tillverka i Småland. Sedan har det med åren blivit fler bänkar, hallförvaring i olika former, mat-

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

& inspiration för solhöjden

& inspiration för solhöjden Paletten idéer & inspiration för solhöjden - Jag har en idé! Vi specialritar tre hustyper till Solhöjden. - Varför då? - För att vi kan skapa något riktigt unikt här! Resultatet; 34 stycken arkitektritade

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes 1964-1966. Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna

Läs mer

CornY. En serie PrisVärDa DusChPaKEt

CornY. En serie PrisVärDa DusChPaKEt CornY En serie PrisVärDa DusChPaKEt corny-serien från Duschbyggarna är en unik presentation av paketlösningar till din duschhörna. 10 olika grundpaket med stora variationsmöjligheter till mycket förmånliga

Läs mer

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007.

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Här

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

KÖK. 4 Bänkbelysning, Chef Plus, 2 x 20W, vit. Exaktor. 1 Välj mellan dubbelho alternativt enkelho med vask. 2 Köksblandare, FM Mattsson 900.

KÖK. 4 Bänkbelysning, Chef Plus, 2 x 20W, vit. Exaktor. 1 Välj mellan dubbelho alternativt enkelho med vask. 2 Köksblandare, FM Mattsson 900. STANDARD INNEHÅLL DIN BOSTAD 4 KÖK 5 KÖK/VITVAROR 6 BAD/WC-DUSCH/WC 8 TVÄTT 10 KAKEL/KLINKER/BELYSNING 11 ÖVRIGT 12 PROCESSEN 14 TILLVAL 14 KONTAKTPERSONER 15 BETALNING AV TILLVAL 15 3 DIN BOSTAD När

Läs mer

Garage & carports. Hus för livet

Garage & carports. Hus för livet Garage & carports Hus för livet Ett hus för livet Att köpa hus är kanske ditt livs största affär. Varje beslut du tar påverkar ditt liv i många år framöver. Det vet vi på Hudikhus. Därför vill vi gärna

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM hansk.se Inzel stol SP Nature grafitgrå sits med bord oval samt 1-dörr, 2-dörr vitrin och sideboard 180cm Förnuft och känsla med massivt trä. Inzel är en kollektion

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Skräddarsydd nyfunkis

Skräddarsydd nyfunkis Skräddarsydd nyfunkis Familjen Engdahl hade tröttnat på att lappa och laga sin 1970-talsvilla. De ville bygga nytt men bara under förutsättning att de själva fick vara med och bestämma över husets planlösning,

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim GÖTGATAN 14-18 Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN Frågor & svar om renoveringen Beatrice Graalheim Christer Carlson Exempelbilder från renoverad lägenhet. Snart dags

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR

ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR Attefallhuset FLEX design Med de nya byggreglerna har du möjlighet att placera en 25 kvm byggnad på din tomt utan bygglov. I samarbete med IKONHUS har vi utvecklat en flexibel

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast

Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast Byggmästaregatan 117 Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast Gatuadress Byggmästaregatan 117 enligt överenskommelse Ljust och luftigt! På ljus och luftig

Läs mer

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten.

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN PENTHOUSES Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN SOLLENTUNA Välkommen till Lumens tre penthousevåningar, ett spektakulärt boende med stora

Läs mer

Vintergatan 26. Län. Västra Gatuadress Vintergatan 26. Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Vintergatan 26. Län. Västra Gatuadress Vintergatan 26. Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök som smälter

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

till drömhus Från dröm hemma hos

till drömhus Från dröm hemma hos Från dröm till drömhus När Linda och Christofer ärvde en tomt vid Tullingesjön söder om Stockholm visste de att de ville bygga sitt drömhus där. Men det var lättare sagt än gjort. Tomten låg visserligen

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

Upptäck Bandhagen. Brf Hammarbandet, Bandhagen. 36 moderna, bekväma och rymliga lägenheter. Välkommen att titta närmare i vårt inredningsprogram.

Upptäck Bandhagen. Brf Hammarbandet, Bandhagen. 36 moderna, bekväma och rymliga lägenheter. Välkommen att titta närmare i vårt inredningsprogram. Upptäck Bandhagen Brf Hammarbandet, Bandhagen. 36 moderna, bekväma och rymliga lägenheter. Välkommen att titta närmare i vårt inredningsprogram. Viktigt att veta Inredning, val- och tillval är utarbetade

Läs mer

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND VÄSTRA HALLERNA stenungsund BO havsnära i stenungsund Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande här finns det mesta blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

VILLABYN NEW ENGLAND. (Bilderna är extrautrustade med tillval)

VILLABYN NEW ENGLAND. (Bilderna är extrautrustade med tillval) VILLABYN NEW ENGLAND - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design med ett pris som är överkomligt. Det är

Läs mer

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FRÅN TMF. Trägolv FURU BETSAD OLJAD LACKAD FURU STRUKTURBORSTAD LACKAD TEAK OLJAD VALNÖT LACKAD EK LASERAD BETSAD OLJAD

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FRÅN TMF. Trägolv FURU BETSAD OLJAD LACKAD FURU STRUKTURBORSTAD LACKAD TEAK OLJAD VALNÖT LACKAD EK LASERAD BETSAD OLJAD FURU BETSAD OLJAD LACKAD Trägolv FURU STRUKTURBORSTAD LACKAD BOK LACKAD EK BORSTAD BETSAD OLJAD TEAK OLJAD VALNÖT LACKAD EK LASERAD Äkta Trägolv betyder olika saker för olika människor. Ordet skapar skilda

Läs mer

Villagatan 19. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Villagatan 19. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Örebro Gatuadress Kommun Laxå Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 81 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Litet på utsidan. Stort på insidan!

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Ge livet extra plats! ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR

Ge livet extra plats! ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR Ge livet extra plats! ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR Stugor 25m2 Attefallshus WILMA 25 TRÄHUSET Mått: Bredd 400 cm, D 600 cm, H 360 cm. Takyta: 37 m 2. Taklutning: 26º. Dörr: 80x200 cm, med isolerglas

Läs mer

UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT

UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT Smart och nytt boende med många möjligheter.varje boende anpassas efter dina önskemål. Vare sig du vill ha din småbo på en camping eller på fjälltopparna med egen elförsörjning

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, KEDJEHUS sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, hall,

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet

BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet 1 BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet 2 Innehåll Allmänt om projektet s3 Priser s4 Ritningar s6 Illustrationer s8 Byggnads och rumsbeskrivning s9 Tillval s12 Frågor och svar s13 Företagspresentation

Läs mer

Inzel stol spindel Nature grafitgrå sits med bord oval samt 1-dörr, 2-dörr vitrin och sideboard 180cm

Inzel stol spindel Nature grafitgrå sits med bord oval samt 1-dörr, 2-dörr vitrin och sideboard 180cm hansk.se INZEL Inzel stol spindel Nature grafitgrå sits med bord oval samt 1-dörr, 2-dörr vitrin och sideboard 180cm FÖRNUFT & KÄNSLA MED MASSIVT TRÄ Inzel är en kollektion i massivt trä som talar till

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Brf MARTALLEN, INREDNINGSKATALOG

Brf MARTALLEN, INREDNINGSKATALOG Brf MARTALLEN, Midsommarkransen INREDNINGSKATALOG 1 DAGS ATT INREDA DIN NYA BOSTAD! På följande sidor presenteras Brf Martallens originalinredning. Det finns även en separat tillvalsfolder och där kommer

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil Förnya och förändra med vackra veck En plisségardin kombinerar på ett skönt sätt strama, raka linjer med mjuka och vackra tyger. Därför passar gardinen

Läs mer

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Välkommen till Tröinge Ängar Vid foten av Tröingeberg, bland böljande ängar och hagar växer Falkenbergs nya stadsdel Tröinge Ängar vidare. I

Läs mer

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD!

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! VEBERÖD Tegelmästarevägen 9 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Klintevägen BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/veberod

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet.

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. BADRUMSINREDNING 2016 20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. Svenska Badrumsinredningars specialitet är att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ produkt till ett mycket lågt

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Avvikelser kan förekomma

Avvikelser kan förekomma MATERIALBESKRIVNING VÄGGAR OCH TAK Väggar är målade i vitt. Varje lägenhet har specialritat kök, hallförvaring och badrum. Stora fönsterpartier med skjutdörrar och uppglasade burspråk mot matplats/vardagsrum.

Läs mer

Vi startade LEVA husfabrik, LEVA är en förkortning för: Levande Ekologisk Visionär Arkitektur

Vi startade LEVA husfabrik, LEVA är en förkortning för: Levande Ekologisk Visionär Arkitektur TRÄPRISET 2012 BAKGRUND Vi lever idag i Sverige och Europa med ett arv kring en idé skapad av de formgivare och arkitekter som gestaltade bostäderna under 1900 talets tidiga era, med Corbusier i spetsen

Läs mer

Detaljrik husdröm INREDNING

Detaljrik husdröm INREDNING Detaljrik husdröm Trots att familjen Johnsen-Wanderoy inte flyttade mer än någon kilometer blev skillnaden total. De lämnade 90-talsparhuset för att flytta in i den nybyggda villan, som de själva varit

Läs mer

FÖRNUFT & KÄNSLA MED MASSIVT TRÄ

FÖRNUFT & KÄNSLA MED MASSIVT TRÄ INZEL www.hansk.se FÖRNUFT & KÄNSLA MED MASSIVT TRÄ Inzel är en kollektion i massivt trä som talar till både förnuft och känsla. Dess sköna, harmoniska former sprider en både inbjudande och behaglig känsla

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Utvändig färgsättning. Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus.

Utvändig färgsättning. Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus. Utvändig färgsättning Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus. Att färgsätta ditt eget hus är en både rolig och utmanande uppgift. Låt processen få ta den tid som krävs. Prova olika förslag och låt

Läs mer

Hur man målar röda och. ROSA VACKRA HUS så att de blir behagligt röda eller rosa.

Hur man målar röda och. ROSA VACKRA HUS så att de blir behagligt röda eller rosa. Hur man målar röda och ROSA VACKRA HUS så att de blir behagligt röda eller rosa. Den röda stugan med vita knutar är sinnebilden av ett svenskt hus. Som fasadkulör har rött funnits lika länge som vi har

Läs mer

Bostadshus med stugkänsla i Torp, Jomala

Bostadshus med stugkänsla i Torp, Jomala Bostadshus med stugkänsla i Torp, Jomala Bostadshus med stugkänsla i Torp, Jomala Varmt välkommen till detta ljuvliga stockhus med mycket karaktär i Torp Jomala. Bostadshuset är uppfört 1982 i en vacker

Läs mer

KVALITET DESIGN FUNKTION. Fastighetsboxen som tål det mesta även att tittas på

KVALITET DESIGN FUNKTION. Fastighetsboxen som tål det mesta även att tittas på DESIGN KVALITET FUNKTION Fastighetsboxen som tål det mesta även att tittas på KVALITET Vi har tillverkat Sveriges tuffaste klädskåp sedan 1920 Nu tillverkar vi våra fastighetsboxar med samma kompromisslösa

Läs mer

Huset har fem olika in- och utgångar.

Huset har fem olika in- och utgångar. Huset har fem olika in- och utgångar. Vitt & svart uppe på berget Strax utanför Jönköping uppe på en kulle och med magnifik utsikt över Vättern har Maria och Daniel byggt ett spännande kubistiskt hus i

Läs mer

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan.

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. Design vit Pärlspont vit DESIGN Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. PÄRLSPONT Traditionell lucka. Klassisk, prisvärd

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rörosvägen 494 F

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rörosvägen 494 F Län Jämtland Gatuadress Kommun Härjedalen Storlek 3.0 rum / 50 m² Område Tänndalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En unik möjlighet till ett superfint

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM Välkommen till Söderby Park! I lugna och trivsamma Söderby Park, bygger Derome Mark & Bostad 12 bostadsrätter i parhusform som tillsammans

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Vilevägen 12 Kommun Kävlinge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 112 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Vilevägen 12 Kommun Kävlinge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 112 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 112 m² Område " Sandskogen/ Löddeköpinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse 1-plans hus med uteplats i söderläge på en av de bäst

Läs mer

Schlytersvägen 35 39 Aspudden

Schlytersvägen 35 39 Aspudden Foto: Patrik Engström Schlytersvägen 35 39 Aspudden MI www.diligentia.se L JÖ MÄRKT TR YCKSAK 341 376 Renovering och modernisering dat 2013-02-05 Spis med häll och inbyggd ugn. Integrerad kyl och frys.

Läs mer

Dags att renovera. Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34

Dags att renovera. Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 Dags att renovera Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 Nu är det dags för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 att få renoverat i huset, på gården och inne i lägenheten. Det är mycket som

Läs mer

Brf Sandellhusen i Skälby. www.sandellhusen.se

Brf Sandellhusen i Skälby. www.sandellhusen.se Brf Sandellhusen i Skälby. www.sandellhusen.se Ett ljust hem med lekfullt uttryck. Arkitekten om husen. Utformningen av parhusen i Skälby tar avstamp i den traditionella bilden av huset där vår ambition

Läs mer

BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta

BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta Modernt bostadshus i 1 1/2 -plan, beläget på en vacker strandfastighet i Geta. Huset ligger på sluttande tomt mot stranden med utsikt över Ramsviken. Huset

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Västra Gatuadress Skövdevägen 9 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Skövdevägen 9 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett modernt boende med öppna ytor och härlig takhöjd. Lättskött hörntomt med

Läs mer

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet.

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Think Less. Vi förenklar byggandet Hur kan det löna sig att tänka i mindre banor? För att mindre är mer. Speciellt när du använder Lindabs

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Tellusvägen 23 Kommun Sollentuna Storlek 5 rum (3 sovrum) / 99 m² Område Tureberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Tellusvägen 23 Kommun Sollentuna Storlek 5 rum (3 sovrum) / 99 m² Område Tureberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Sollentuna Storlek 5 rum (3 sovrum) / 99 m² Område Tureberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Villa med perfekt och centralt läge i Sollentuna. 5 minuters gångavstånd

Läs mer

Som att bo på Rivieran www.bovieran.se

Som att bo på Rivieran www.bovieran.se Välkommen till Bovieran Som att bo på Rivieran www.bovieran.se Det är kul att bjuda sina vänner på middag under palmerna i december! Anna och ars, nyinflyttade i Bovieran Vinterträdgården Ditt vardagsrum

Läs mer

HS2009. Stugfavoriter. www.kontio.se / www.kontio.no

HS2009. Stugfavoriter. www.kontio.se / www.kontio.no HS2009 Stugfavoriter Våra populäraste modeller till specialpriser! Välj någon av våra förmånliga paketleveranser! www.kontio.se / www.kontio.no Bekanta dig med alla stiliga husmodeller från Finlands ledande

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

Här hälsar havet dig välkommen hem...

Här hälsar havet dig välkommen hem... TANUMS BOSTÄDER BYGGER PASSIV PÅ HÄRLIDSBERGET I GREBBESTAD Här hälsar havet dig välkommen hem... HYRESRÄTTER Grebbestad är den perfekta platsen för alla som vill bo i ett levande kustsamhälle Höjden av

Läs mer

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NYHET! PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR ALLA BADRUM ÄVEN FÖR KÖK I Nordic³serien ingår en hög köksblandare som passar de flesta kök med sin klassiskt skandinaviska design. WC OCH

Läs mer