Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Profila RS: Den perfekta multihusbilen"

Transkript

1 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme som en husbil med alkov samt erbjuda en sovkomfort som finns i en helintegrerad husbil? Av denna anledning har vi utvecklat Profila RS för dig: en premium-husbil som saknar motstycke. Välkommen ombord! Fina former, i kombination med maximal funktionalitet och komfort det är det som gör Profila RS så enastående.

2 Profila RS 15 Igenkänningstecken: den eleganta utvändiga designen av Profila RS med glasfiber takkassett klarar sig utan den annars vanliga bucklan i taket.

3 16 Eura Mobil 2013/2014 Profila RS Den crossover-halvintegrerade. Förseglad kvalitet för mer stabilitet och långvarighet Schematisk bild Uppvämt, genomgående dubbelgolv Extra förvaringsfack i övergolvet Lastvolym upp till liter i förvaringsutrymmet Garagehöjd till 110cm Biltekniken platssparande och frostfri i källaren Två fasta sängar bak Med nedanför positionerat garage eller stort förvaringsfack Generösa mått på minst 137 cm bredd vid dubbelsängar och 85 cm vid enkelsängar I takstrukturen integrerad, höjdjusterbar säng Oinskränkt ståhöjd 197 cm invändigt (även under sängen) Säng i linje med taket, med praktiska hyllor Nedsänkning i sovposition med bara två handgrepp Panoramaglastak Bodel Vridbara stolar i förarhytten integrade i bodeln Alla väggskåpen i en optisk linje (även under höjdjusterbar säng) Generös, öppen bodelsdesign och robust möbelarkitektur Profila RS Totallängd Totalbredd Totalhöjd Invändig bredd Ståhöjd Lastvolym 6,99m 7,40m 2,30m 2,89m 2,17m 1,98m till 2.700l Profila RS står för en ny fordonstyp i klassen för de halvintegrerade med höjdjusterbar säng. Den kompromisslöst komfortabla och oinskränkt flexibelt användbara Profila RS är förstahandsvalet för resor med både 2 och 4 personer under varje tid, för varje längd.

4 Profila RS 17 Användningsexempel Maximal komfort för två personer Du har full rörelsefrihet. Eftersom den höjdjusterbara sängen är integrerad i takstrukturen och det finns full ståhöjd utgör sängen aldrig något hinder. Resa bekvämt med fyra personer Vid fyra personer pga höjdjusterbar komfortsäng redo för natten på några få sekunder, och på dagen utgör sängen inget hinder pga sin konstruktion i linje med taket. Mycket förvaringsutrymme för långa resor Lågbyggt chassi och dubbelgolv ger extra förvaringsutrymme i garaget och i övergolvet. Tack vare stora vattentankar (150/ 100 liter) är du oberoende. 3,5 t Höjdare i Profila RS Runtom skyddad Schematisk bild Eura Mobil lättviktsarkitektur Träfria väggar, lättviktsövergolv Viktsparande, kombinerad tätnings-/skyddsprofil i en komponent Eura Mobil Sealed Structure Runtom limmad och förseglad glasfiberkaross, träfria väggar Glasfiber för väggar, tak undergolv Glasfiber takkassett för höjdjusterbar säng Integrerad i takstruktur Tak som man kan gå på Höjdjusterbar komfortsäng Med hylla, belysning, ribbotten Sängens nedsänkning med några enkla handgrepp, ingen störande kant i taket Rumskomfort-plus Generös rumsindelning Tvåa-komfort genom skiljeväggar vid PRS 720 EB och PRS 720 QB Interiör Tvåfärgade möbler Indirekt belysning Moderna, ergonomiska dynor

5 18 Eura Mobil 2013/2014 Tack vare de många förvaringsmöjligheterna runt omkring den höjdjusterbara sängen har du allt nära till hands. Sängen kan användas utan att dynornas behöver tas bort.

6 Profila RS 19 Mycket rum för idéer mycket plats för dig Profila RS är inte bara mycket fin på utsidan, utan även den eleganta och generösa interiören med de mahognyfärgade möblerna tål att visas. En av höjdarna är den 1,93 x 1,40 meter stora höjdjusterbara sängen. När du ligger tittar du lugnt genom panoramafönstret i den blå semesterhimlen eller på den stämningsfulla indirekta belysningen som trycker sig mot de fina möblerna och doppar rummet i ett mysigt ljus. De många förvaringsmöjligheterna runt omkring den höjdjusterbara sängen visar sig vara mycket praktiska. Här har allt sin plats, från MP3-spelare till lektyr för resan. Det finns två läslampor till belysning.

7 20 Eura Mobil 2013/2014 Semester, så långt ögat når En mysig kväll tillsammans med familjen, en romantisk middag för två personer: det spelar ingen roll för vilket tillfälle interiören i Profila RS ger den passande bakgrunden med sin trevliga och stilfulla design. Tack vare den öppa arkitekturen tittar du genom hela det inre utrymmet till längst bak. På den stora och komfortabla sittgruppen får upp till sex (RS 660 HB) personer bevämt plats. Vid sidan av den stämningsfulla LED-belysningen bidrar taklampan och två läslampor till en ljus och mysig stämning. På dagen strömmar det in ljus genom de många fönstren samt panoramaglastaket (tillval).

8 Profila RS 21 Medelpunkten för att planera utflykter på semestern är den ljusa bodelen med bekväm sittgrupp. Hade du upptäckt det? Nästan osynligt integreras den i linje med taket monterade höjdjusterbara sängen i interiören för Profila RS.

9 22 Eura Mobil 2013/2014 Välkommen till semesterparadiset Starta din semesterdag efter en lugn sömn i en av de komfortabla sängarna. Njut av privatsfären, stäng dörren i form av en skiljevägg bakom dig i det generösa sovrummet bak (PRS 720 EB och PRS 720 QB). Skäm bort dig själv med en utsökt semestermiddag som du lagar mycket snabbt i det praktiska köket med många förvaringsmöjligheter, som 175 liter kylskåpet (i några modeller). Du vill dricka ditt favoritrödvin hemifrån? Inget problem: i det förvaringsutrymme som är tillgängligt från köket finns allt till hands.

10 Profila RS 23 Så är matlagningen även kul på semester: det ergonomiskt formade köket har en stor diskbänk med en vattenkran i höjd för kastruller. Till det finns många lådor med mycket plats till alla livsmedel samt en spis med tre kokplattor. Ytterligare plats ger förvaringsfacken i golvet.

11 24 Eura Mobil 2013/2014 Rummets generösa och fina intryck fortsätter även i badrummet för Profila RS: fint designade ytor och kranar förmedlar högvärdighet. Flexibla badrum 01 Vi har tänkt på allt för dig: beroende på planlösning har Profila RS en separat eller integrerad duschkabin. Båda lösningar ger dig max rörelsefrihet. 01

12 Profila RS 25 Praktiska utrustningsdetaljer, som till exempel den indirekta belysningen eller sittbänken med skydd i äkta trä gör duschningen till en äkta lyx-upplevelse i Profila RS.

13 26 Eura Mobil 2013/2014 Du kan inte byta din husbil i en handvändning men egenskaperna av Profila RS Välj mer avkopplingsfrihet Vem påstår att det alltid är mest mysigt i sängen bak? De mobila två planen i den höjdjusterbara sängen med blick mot stjärnhimlen genom panoramaglasfönstret lockar med atmosfäriska och praktiska fördelar. De bakifrån upplysta hyllorna tillhandahåller både drycker och glasögon, böcker och mobiltelefon. Och i en handvändning försvinner sängen igen osynligt i taket. Välj mer rumsfrihet Tack vare det variabelt utnyttjade rummet tror man att man är på väg med en mycket större husbil än med den lättmanövrerade och kompakta Profila RS. Inte bara den höjdjusterbara sängen för två ytterligare resande och de extra förvaringsutrymmena övertygar. Utan även bak i PRS 720 EB och PRS 720 QB görs i en dörrvändning ett påklädningsrum eller en avstängd vilozon av bad- och sovrum. Välj mer tidsfrihet Att resa när, vart och så länge man vill. Förverkliga denna dröm med den perfekta möjligheten till året-runt-bruk i Profila RS. Med Arctic-paketet kan den användas utan inskränkningar även i sträng vinterkyla. 150 liter färskvattentanken gör dig oberoende av vattenförsörjningen i flera dagar. Och den robusta påbyggnadsstrukturen klarar även obehagliga vägar med gropar utan skador.

14 Profila RS 27 Vårt know-how, din fördel Vid utvecklingen av våra husbilar har vi samma mål med varje detalj: att du njuter av varje mil du kör och vistas i våra husbilar. Vi bidrar med enskilda komponenter till detta resultat till exempel den vridstyva fordonsarkitekturen av glasfiberförstärkt plast. Eller de perfekt skyddade installationerna i det uppvärmda dubbelgolvet. I Profila RS finns dessutom den innovativa och genomtänkta två-plans-principen med vilken Eura Mobil tillhandahåller en flexibel höjdjusterbar säng för två ytterligare resande. Och när denna inte behövs försvinner den i en handvändning osynligt och platssparande under taket. Mer praktiskt och samtidigt lyxigt kan det nästan inte bli. Vridstyv fordonsarkitektur Skyddade installationer Den stabila glasfiberkarossen kombinerar låg ljudnivå inne i bilen och låg fordonsvikt. Den moderna påbyggnaden med komplett limmade väggar motverkar skramlande och knastrande ljud. Tack vare Eura Mobils nya lättviktsarkitektur är redan i 3,5 tons -utförande en lastvolym upp till 500 kg möjlig utan problem. I det uppvärmda dubbelgolvet är vatten- och värmerör effektivt skyddade mot både mekaniska skador och frostskador. Den platssparande installationen i källaren av Profila RS medger dessutom ett optimalt utnyttjande av det inre rummet för mer rörelsefrihet i bilen och mer förvaringsutrymme i möblerna. Två-plans-principen Snygg och stabil takvåning En egen liten värld erbjuder våra mobila två plan. Tekniken som ligger bakom det är både lätt och robust: en påkostat formad och svetsad, men lätt ram av aluminium svänger uppåt med hjälp av gasdämpare. Och skåpen har konstruerats så att de ligger i en linje med de andra väggskåpen. I stället för en takkomponent i flera delar med enkelt aluminiumskydd använder Eura Mobil en genomgående takplatta av glasfiber, som limmas över hela ytan fast i glasfibersidodelar och övergår i takkonstruktionen som också består av glasfiber. Det ser inte bara fint ut utan ger taket, som man kan gå på, även en mycket hög stabilitet. Alla dessa fördelar i klassen upp till 3,5 ton tillåten vikt 3,5 t

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp Alkovhusbilar 2009 Hymer Camp Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Eriba-Touring Hymer-Feeling Hymer-Sporting Hymer-Nova SL Hymer-Nova GL Hymer-Nova S Hymer EXSIS-i Hymermobil B-Klasse CL Hymermobil

Läs mer

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende.

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Campingbilar 2013 BoxStar Freiheit, Frihet die bewegt. på väg. bergholm.com Frihet... har olika meningar för var och en Du kommer att upptäcka nya

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

INRED SOM DU VILL LEVA

INRED SOM DU VILL LEVA Inter IKEA Systems B.V. 2008 IKEA Katalogtema 2009 INRED SOM DU VILL LEVA PE228269 IKEA.se katalog TEMA Ett hem som passar för vardagsliv PE228270 Välkommen till ett hem som är planerat för vardagsliv!

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Heidi och Lothar Schleinkofer Initiativtagarna till HYMER DuoMobil. Mer information finns på: www.duomobil.de Fiat Ducato Maxi 8 hk Multifunktionell

Läs mer

För par såväl som familj!

För par såväl som familj! För par såväl som familj! Hobbys alkovbilar i Siestaserien känns igen på bakstammen. Om det finns en funktion med formen är oklart. En del hävdar att den minskar suget, men de från Hobby jag talat med

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Livet är fullt av prylar

Livet är fullt av prylar Livet är fullt av prylar ...som kan organiseras Vi människor är lite som hamstrar. Vi samlar. Gamla prylar och nya prylar. Prylar till ungarna, prylar till husdjuren, prylar till våra hobbies, ja till

Läs mer

HUSVAGNAR. Med förbehåll för tekniska förändringar. Gillar du din Sunlight lite extra?

HUSVAGNAR. Med förbehåll för tekniska förändringar. Gillar du din Sunlight lite extra? HUSVAGNAR. 2016 Gillar du din Sunlight lite extra? Extra bra priser på vårt utbud av specialutrustning och mer information får du i den separata prislistan, de tekniska data eller från din lokala Sunlight-återförsäljare.

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

F1/S1 är en ny generation IT-skåp. En ny plattform för modulbyggda skåp. Snyggare, mer flexibelt och väldigt mycket stabilare.

F1/S1 är en ny generation IT-skåp. En ny plattform för modulbyggda skåp. Snyggare, mer flexibelt och väldigt mycket stabilare. F1/S1 är en ny generation IT-skåp. En ny plattform för modulbyggda skåp. Snyggare, mer flexibelt och väldigt mycket stabilare. 2 NYHET Våren 2014 lanserar Enoc System ett helt nytt IT-skåp en kapsling

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Strålande tider för designbrunnar. Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar möjliggör individuella lösningar som uppfyller detta önskemål.

Läs mer

www.buerstner.se/city-car

www.buerstner.se/city-car Edition 08/13 koncept & design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln fotos: Bornmann & Gebert printed in germany Uppgifterna och bilderna i den här katalogen motsvarar den information som förelåg vid tryckningen.

Läs mer

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE 1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT ETT PERFEKT INSTEG I PREMIUMKLASSEN. Att lyx inte är en fråga om storlek är något som Credo alltid bevisat. Credo har samma egenskaper som kännetecknar Concordes

Läs mer

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall 1 Rollatorer Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten.

Läs mer

Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration

Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration 1 Här har vi använt fyra Flexiskenor som skarvats ihop, två böjar 90 och sju takfästen. Kirsch Flexi är, precis som det låter,

Läs mer

Håbo kommun Brukarundersökning inom äldreboenden

Håbo kommun Brukarundersökning inom äldreboenden Håbo kommun Brukarundersökning inom äldreboenden Dalängen Hus 4 Hus 2 (Attendo Care) Brukarundersökning i Håbo Äldreboenden Syfte En temperaturmätning som signalerar hur våra brukare värderar oss och upplever

Läs mer

Måttanpassade pooltak i världsklass

Måttanpassade pooltak i världsklass PRODUKTKATALOG Måttanpassade pooltak i världsklass Sverigespecialisten på pooltak Stabila och välbyggda skjutsektioner. Z-Line en produktserie med unika pooltakslösningar. Z-Line, Europas modernaste pooltaksserie.

Läs mer

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen Badkar med dörr och dusch den perfekta kombinationen TWINLINE 1 TWINLINE 2 TWINLINE DUETT Exklusivt badkar med optimal komfort Twinline är den perfekta

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Kollektion c/o Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår.

Kollektion c/o Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår. Kollektion c/o Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår. Sommarnöjen Kollektion c/o Vi ger dig ett vackert hus. Och tid att njuta av det. Hos oss finner du Sveriges största sortiment av Attefallshus, små fritidshus

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar R Aluminium in Architecture För ett ljusare liv WICSLIDE 65FS Vikdörrar Dörrar som flexibla rumsavslutningar mellan inne och ute Vem önskar sig inte ett rum vars gränser vid vackert väder kan utökas med

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Säsong 2015/2016. www.euramobil.de

Säsong 2015/2016. www.euramobil.de Säsong 2015/2016 www.euramobil.de Förseglad Versiegelte kvalitet Qualität för für mehr mer stabilitet Stabilität och långvarighet N J U T A V F R I H E T E N! Översikt planlösningar 2015/2016. DELINTEGRERADE

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 gäller från 08/2009 Arctic Star 595 När de första snöflingorna dansar i vinden. När en klar himmel och gnistrande kyla bjuder

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Collect Beauty. SNYGG, SPÄNNANDE, MODERN: ETRUSCO ERBJUDER DET VACKRASTE SÄTTET ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN. PÅ RESANDE FOT OCH ÄNDÅ HEMMA. Collect Moments. BLI EN

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN SOL & BAD MED STIL En vidareutvecklad RIB-modell med helt nya innerlinjer som gjord för härliga dagsutflykter. Båten ger nästintill obegränsat utrymme för trevligt umgänge

Läs mer

Husvagnar 2016 Kompakta

Husvagnar 2016 Kompakta S Husvagnar 2016 Kompakta c go Caravan to go! från sidan 6 Fräsch, fräck och extremt lätthanterlig för största campingglädje. Kan även dras med litet dragfordon och B-körkort! 415 QL 430 QS 475 EL 495

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

Camping med 4 hjul och motor?

Camping med 4 hjul och motor? simple clever smart Camping med 4 hjul och motor? HUSBILAR 2013 www.weinsberg.com Ibland är det lätt att vara fri Är du en punkare? Skate-åkare? Bergsklättrare? Husbyggare? Romantisk? Spelar ingen roll:

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

Flexit bostadsventilation

Flexit bostadsventilation Flexit bostadsventilation A FÖR EN SUND INOMHUSMILJÖ Varför ventilera? Du är säkert noga med vad barnen äter, men hur ställer du dig till luften de andas? Vi tillbringar ca 90% av tiden inomhus och uppfattar

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

GLAS FIBER BÅTAR. Open Elegance Line Sun Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line

GLAS FIBER BÅTAR. Open Elegance Line Sun Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line GLA FIBER BÅTAR Open Elegance Line un Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line elvas välbyggda glasfiberbåtar! Vilken båt passar dig? Båtarna från elva Marine är till för alla som älskar att

Läs mer

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare DESIGNADE AV NORDISKA LANTBRUKARE KONSTANT UTVECKLING AV VAGNARNA MI tippvagnsprogram består i dag av 5 serier av tippvagnar med lastkapacitet på

Läs mer

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET BREDDGRAD 64 Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland. Här har vi funnits och byggt Sveriges

Läs mer

DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig!

DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig! DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig! Oavsett om du söker en smidig, komplett och utbyggbar brygga till ditt sommarställe, en brygga till en badanläggning eller en marina har du kommit rätt. Hos oss finns

Läs mer

20% Pooltak. Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Kampanj Pooltak. rabatt*

20% Pooltak. Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Kampanj Pooltak. rabatt* Kampanj Pooltak 20% rabatt* Pooltak Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. * Pooltakskampanjen gäller 1 april-31 augusti 2013 och gäller både standardoch specialsortimentet.

Läs mer

Gyptone Kant D2. Inspiration och design för nya undertak

Gyptone Kant D2. Inspiration och design för nya undertak Gyptone Kant D2 Inspiration och design för nya undertak Gyptone Kant D2 bildar ett harmoniskt tak som ger ett vackert helhetsintryck. Ett nytt taksystem med dolt bärverkssystem En trivsam känsla Ett tak

Läs mer

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket Indivo lyftenheter för det bekväma köket Det flexibla köket Oavsett om köket är nytt eller om man har haft glädje av det i många år krävs det få förändringar för att göra det flexibelt och tillgängligt

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

NYTT FLAGGSKEPP FRÅN NIMBUS

NYTT FLAGGSKEPP FRÅN NIMBUS NYTT FLAGGSKEPP FRÅN NIMBUS NYA 405 COUPÉ NYTT FLAGGSKEPP NIMBUS 405 COUPÉ Nya svenskbyggda Nimbus 405 Coupé blir den största båtmodellen i Nimbus Coupéserie som också består av 335 Coupé och 365 Coupé.

Läs mer

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Värdehandling Årets säkraste gåva När du tänker efter så finns det många saker du inte vill förlora. Dels värdefulla föremål, men kanske framförallt oersättliga

Läs mer

NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE

NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE För medvetna båtmänniskor som uppskattar sociala aktiviteter, bekvämt boende, enkel hantering och utmärkta långfärdsegenskaper. NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE Den nya modellen bygger

Läs mer

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR UPP I TRÄDKRONORNA, KÄNNER VÄRMEN FRÅN SOLENS STRÅLAR

Läs mer

Kompakta VRV IV värmepumpar för bostäder och kommersiell tillämpning. Fortsätt leta - du kommer aldrig att hitta mig

Kompakta VRV IV värmepumpar för bostäder och kommersiell tillämpning. Fortsätt leta - du kommer aldrig att hitta mig Kompakta VRV IV värmepumpar för bostäder och kommersiell tillämpning Fortsätt leta - du kommer aldrig att hitta mig Varför välja Daikin VRV IV S-serierna? Du kan installera extremt effektiva och tillförlitliga

Läs mer

Att vara ett med. Att förlänga

Att vara ett med. Att förlänga Att vara ett med vattenytan En brygga i en insjö eller inomskärs används visserligen till många och varierande ändamål, men grundtanken med en brygga är ju att den ska sträcka sig ut i vattnet, att du

Läs mer

HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630

HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 01 INNEHÅLL MODELLÖVERSIKT... 04 MODELLFINNAREN... 05 I MER ÄN 50 ÅR HAR KNAUS SKAPAT OFÖRGLÖMLIGA

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Verkstadsinredning Innehållsförteckning

Verkstadsinredning Innehållsförteckning 1 Verkstadsinredning Innehållsförteckning Vagnar...2 Skåp...5 Bänkar...6 Tavlor...7 Kroksatser...7 Krokar...8 Övrigt...9 2 Verktygsvagnar finns med 3 olika underdelar och 3 olika överdelar. Över- och underdelar

Läs mer

Garden & G R E E N HOUSE. Växthus i cederträ för nordiska trädgårdar Woodpecker Joinery

Garden & G R E E N HOUSE. Växthus i cederträ för nordiska trädgårdar Woodpecker Joinery Garden & G R E E N HOUSE Växthus i cederträ för nordiska trädgårdar Woodpecker Joinery The Bromley, med specialbeställd dörr på långsidan, 4,9 x 3 m, 15 m2 Varför välja växthus i cederträ? The Stramshall,

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Belysning för krävande miljöer

Belysning för krävande miljöer E2 Belysning för krävande miljöer 2 ETAP Kapslade armaturer E2 I fuktiga och/eller mycket smutsiga utrymmen krävs kapslade armaturer. Med E2 tillhandahåller ETAP en belysningslösning med LED för bland

Läs mer

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder?

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Garageportöppnare Sommer och Aperto garageportö Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Med en garageportöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Portöppnaren

Läs mer

Your travel companion Member of Isabella Group [ ]

Your travel companion Member of Isabella Group [ ] Copyright 2007 Ventura Camping A/S. All rights reserved. Your travel companion Member of Isabella Group ÅTERFÖRSÄLJARE [ ] Importör: KAMA Fritid AB Box 114 560 27 Tenhult Tfn 036-353 700 Fax 036-353 720

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

System för låglutande tak BauderTHERM En struktur sätter farten

System för låglutande tak BauderTHERM En struktur sätter farten System för låglutande tak En struktur sätter farten Tätskiktsmattor för topptider På taket är det snabbhet och kostnadseffektivitet som räknas idag. Just därför är en tidsenlig lösning för krävande tätningsuppgifter.

Läs mer

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008 2009 Pentry ombord Det italienska köket Det är lätt att känna igen italiensk pentryutrustning. Inte minst på designen. Italienarnas alldeles speciella känsla för vackra material och fina former är närvarande

Läs mer

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 LJUVLIGA HEM Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 HÄR BÖRJAR DET LJUVA LIVET Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna för den mindre familjen eller för dig

Läs mer

Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak

Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak Varför pooltak? Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen för din utomhuspool och får dessutom en extra uppvärmningskälla

Läs mer

UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT

UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT Smart och nytt boende med många möjligheter.varje boende anpassas efter dina önskemål. Vare sig du vill ha din småbo på en camping eller på fjälltopparna med egen elförsörjning

Läs mer

DESIGNPROCESSEN 1. Utgångspunkter 1. Förstudier 1. Inriktning 2. Första brainstormingen 3. Möte med Tord Berggren 3.

DESIGNPROCESSEN 1. Utgångspunkter 1. Förstudier 1. Inriktning 2. Första brainstormingen 3. Möte med Tord Berggren 3. Innehållsförteckning DESIGNPROCESSEN 1 Utgångspunkter 1 Förstudier 1 Inriktning 2 Första brainstormingen 3 Möte med Tord Berggren 3 Marknadsstudie 4 Andra brainstormingen 5 Möte med Jens Blixt om VVS 6

Läs mer

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NYHET! PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR ALLA BADRUM ÄVEN FÖR KÖK I Nordic³serien ingår en hög köksblandare som passar de flesta kök med sin klassiskt skandinaviska design. WC OCH

Läs mer

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Effektivt inbrottsskydd genom Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Secura för säkerhet. Frågan om säkerheten blir allt viktigare hela tiden. Entrédörrar med omfattande låssystem

Läs mer

Rullgardiner. -Valfrihet i fokus

Rullgardiner. -Valfrihet i fokus Rullgardiner -Valfrihet i fokus Valfrihet i fokus Rullgardinen är en klassiker bland solskydd. Den finner sin plats såväl i hemmet som i offentlig miljö. Man hittar den i sovrummet, i skolan, hos tandläkaren,

Läs mer

Enkel Digital Skyltning. på några minuter...

Enkel Digital Skyltning. på några minuter... Enkel Digital Skyltning på några minuter... Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen Vi har tagit fram tre färdiga paket

Läs mer

B A S T U D U S C H Å N G B A D

B A S T U D U S C H Å N G B A D B A S T U D U S C H Å N G B A D Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. Med Tylö Felicity har våra designers och produktutvecklare skapat den fulländade ångduschen. Tylö Felicity är en toppmodell

Läs mer

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Kalmar Brf Picknicken Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Sköna gröna Ljusstaden Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien NYA IFÖ SPIRA ART Formad av Skandinavien Vi har tillverkat porslin i Bromölla i långt mer än 100 år, produkter för badrum i 80 år. Därför är det inte konstigt att Skandinavien inspirerade oss när vi utformade

Läs mer

2007 Powered By Suzuki 9

2007 Powered By Suzuki 9 2007 9 Powered By Suzuki Cantieri Capelli Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller

Läs mer

FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor

FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor Flyttverktyg för professionellt bruk U n i v e r s a l m o v i n g s y s t e m FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor När du bekantar dig med FOURMI -systemet märker du att

Läs mer

En liten skrift om Solohyvelns möjligheter

En liten skrift om Solohyvelns möjligheter Från panel till list En liten skrift om Solohyvelns möjligheter Dimensionering och släthyvling av virke En nysågad bräda är plan men har måttavvikelser. Efter torkning till byggtorrt dvs. 15-20% fukthalt

Läs mer

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick!

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Berga 116 kvm 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se Hur många kockmössor ger du oss? Vi lever på att ha nöjda kunder. Därför vill vi gärna höra hur pass högt upp på nöjdhetsskalan du placerar oss. Från första upplevelsen i butiken till dess att den sista

Läs mer

Produkter Indivo-lyftenheter för köket. Version 4

Produkter Indivo-lyftenheter för köket. Version 4 Produkter Indivo-lyftenheter för köket Version 4 Det flexibla köket Oavsett om det är ett nytt kök eller ett kök man har njutit av i många år så krävs det bara några få ändringar för att göra det flexibelt

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 1 Innehållsförteckning Vilket skötbord ska man välja?... 3 Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 Fasta skötbord Budget... 6 Fast... 7 Björk... 8 Mäta... 9 Eldrivna höj- och sänkbara skötbord

Läs mer

Geberits badrum 2016

Geberits badrum 2016 Pressinformation 2016-02-18 Geberits badrum 2016 2016 ska badrummen spegla stil och personlighet. Nu utmanar vi traditionella former, materialval, tekniska lösningar och placeringen av badrumsprodukterna.

Läs mer

Invacare. Enkel att använda, enkel att hantera!

Invacare. Enkel att använda, enkel att hantera! Janus 2010 de la Santé Enkel att använda, enkel att hantera! har tagits fram för att uppfylla högt ställda krav avseende funktion, möjlighet att konfigurera och möjlighet att anpassa. Den är inte bara

Läs mer

Säng och sängbord. för sjukhusmiljö

Säng och sängbord. för sjukhusmiljö Säng och sängbord för sjukhusmiljö Välkommen till Etac Etac är ett expansivt företag som erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus och sjukhem.

Läs mer

Så får du extra stor glädje av ditt radgarage.

Så får du extra stor glädje av ditt radgarage. Så får du extra stor glädje av ditt radgarage. 1 Med Dieden väljer du funktion och trygghet. Infartsbredden. Diedens portar tillverkas måttanpassade, med flexibel lösning för karmens infästning. Resultatet

Läs mer

NYHET! 3.495,- Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare

NYHET! 3.495,- Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare NYHET! Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare Premiumvariant av SoundLink i exklusiv design. Kraftfullt, detaljerat ljud ger liv åt din musik. Ansluts trådlöst till en mobiltelefon, läsplatta eller en annan

Läs mer

NIBE MÖTER VITRE. Susanne Ek och Marie Christoffersson

NIBE MÖTER VITRE. Susanne Ek och Marie Christoffersson 20 NIBE MÖTER VITRE Susanne Ek och Marie Christoffersson VITRE Industridesign heter det företag som fick i uppdrag att formge det yttre till NIBE Brasvärmes nya Handöl 20-serie. Så här säger de om uppdraget:

Läs mer

Rullgardiner. Stilrent med personlig prägel

Rullgardiner. Stilrent med personlig prägel Rullgardiner Stilrent med personlig prägel En modern klassiker som gör jobbet Rullgardinen är en klassiker som aldrig blir omodern. Och det är inte så konstigt. En rullgardin passar i stort sett i alla

Läs mer

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas tköna Polat'77 En Polar dr mer än en övernattningsplats. En Polar ska fungera som vardagsrum, sovrum, tvättrum och kök. Husvagnsfolket, som kan konsten att utnyttja sina vagnar till fullo, har hjälpt oss

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer