FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor"

Transkript

1 Flyttverktyg för professionellt bruk U n i v e r s a l m o v i n g s y s t e m FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor När du bekantar dig med FOURMI -systemet märker du att du många gånger skulle ha behövt precis detta hjälpmedel i din egen butik; varje vecka, varje månad, egentligen hela tiden. Det patenterade FOURMI -systemet är utvecklat för att underlätta och försnabba flytt av hyllor i butiker. Det lämpar sig också för flytt av andra tunga eller klumpiga föremål. Systemet kan användas i alla slags butiker och varuhus, stora som små. Det är ett oersättligt hjälpmedel, som dagligen kommer till användning. Tack vare det nya flyttsystemet minskar kostnaderna och den arbetstid som behövs för ommöblering. Systemet är mycket enkelt att använda. Det är slitstarkt och säkert. När man flyttar hyllgondolerna med FOURMI -metoden kan de flyttas som helheter utan att man behöver tömma eller plocka isär dem. Förvaring och transport Det finns förvarings/transportväskor för serier på sex, tolv eller aderton (6, 12, 18 ) FOURMI-flyttskivor. Väskan är stabil och har en snygg design. Den har inretts så att den passar flyttskivorna perfekt och olika tillbehör har också sina egna utrymmen. Väskan har stadiga hjul och ett telekopskaft, vars längd kan regleras. Transportväskan väger 17 kg beroende på hur stor serie och vilka tillbehör den innehåller. - enkel och snabb att använda - ergonomisk och ekonomisk - kompakt, mångsidig och lätt - ytterst stadig och stabil

2 FOURMI är ett verktyg som hela tiden kommer till användning i alla slags butiker och varuhus FOURMI har planerats för att underlätta butikspersonalens dagliga arbete och för att göra arbetet enklare och trevligare. FOURMI-flyttskivan har tre kullager. Tack vare kullagren kan både långa och korta hyllgrupper enkelt förflyttas i alla riktningar eller till och med snurras runt 360 grader på stället. Det har aldrig tidigare varit så här enkelt att flytta hyllor. Effektivitet och tidsbesparing som saknar motstycke Det behövs inte längre tio personer för att flytta en hyllrad. Det enda som behövs är två till tre personer och FOURMI-flyttskivorna, själva arbetet är otroligt enkelt. Grundidén med flyttskivorna är att hela hyllan utan att tömmas på varor steg för steg lyfts upp på flyttskivorna. När hyllgondolen sedan ska flyttas räcker det om en person skjuter på och en eller två personer styr gondolen i den önskade riktningen. Flytta säsongsvarorna in i butiken eller till lagret Du kan flytta hyllorna utan att tömma dem på varor till lagret och flytta fram nya hyllor i stället. Du kan fylla på varor i hyllorna redan i lagret i stället för att fylla på dem först inne i butiken. När du använder FOURMI, kan du vara säker på att varorna alltid är framlagda i butiken vid rätt tidpunkt. Inte ens stora omändringar behöver nödvändigtvis göras nattetid, utanför öppethållningstiderna. Hyllorna behöver inte ständigt monteras isär och ihop, vilket gör att de inte slits lika snabbt. Med hjälp av FOURMI kan du när som helst ändra butikens utseende och möblera om. I samband med julen, påsken och andra högtider är det enkelt att plocka fram och placera de aktuella varorna så att de är lättåtkomliga för kunderna. Du kan också effektivera försäljningskampanjerna, eftersom varorna alltid är på rätt plats på rätt tid.

3 Promotion Produkterna Snabbt På Plats Med hjälp av FOURMI kan du när som helst ändra butikens utseende och möblera om. I samband med julen, påsken och andra högtider är det enkelt att plocka fram och placera de aktuella varorna så att de är lättåtkomliga för kunderna. Du kan också effektivera försäljningskampanjerna, eftersom varorna alltid är på rätt plats på rätt tid. Snabbaree ändringar och reparationer Om du till exempel blir tvungen att reparera golvet i butiken eller montera ett nytt golv, går det med hjälp av FOURMI enkelt, Det går snabbt att flytta hyllorna till sidan och du kan koncentrera dig på det som är viktigt. Plocka in varorna i hyllorna redan i lagret Du kan använda FOURMI -systemet till exempel när du plockar in grönsaker och frukt eller andra ömtåliga produkter i hyllorna. Hela denna arbetsfas kan göras i lagret och de fullplockade hyllorna och ställningarna kan sedan flyttas in i butiken. Lättare att städa butiken och bättre hygien Nu kan du äntligen hålla hela butiken ren, eftersom det är enkelt att rengöra också under möblemangen. Med hjälp av FOURMI kommer du åt alla svåråtkomliga ställen, som under grönsaksdiskar och frysdiskar. Minimera behovet av arbetskraft och -tid När du använder FOURMI -flyttsystem kan 2 personer enkelt flytta hyllorna i butiken. Du behöver inte längre organisera en stor grupp med extra arbetskraft. Den största tidsbesparingen uppstår i och med att hyllorna kan flyttas hela, de behöver inte tömmas för att monteras isär och ihop. I tabellen finns ett exempel på hur FOURMI sparar tid och arbetskraftskostnader Tid som behövs när en hyllenhet på 10 moduler ska flyttas och fyllas på Traditionell metod Med FOURMI -systemet arbetsskeden Personer Tid arbetsskeden Personer Tid Tömning av hyllorna Nedmontering av hyllorna 2 h 30 min 2 h 30 min FOURMI -flyttskivorna placeras på sina platser Hela hyllraden flyttas 10 min 15 min Flytt och montering av hyllorna 3 h FOURMI -flyttskivorna tas bort 10 min Varorna plockas in i hyllorna och kompleteras 5 h Hyllorna kompletteras med nya produkter 25 min Total tid som behövs 13 h Total tid som behövs 1 h Persontimmar 52 h Persontimmar h Arbetstid som sparas när FOURMI-flyttsystem används: 8 h När FOURMI-flyttsystemet tas i bruk i butiken märker man redan första gången inbesparingarna i tid och arbetskraft. Utgående från exemplet ovan kan du göra en beräkning och jämföra med de nuvarande kostnaderna för olika arbetsskeden i din egen butik eller ditt varuhus. Det lönar sig garanterat att investera i FOURMI -flyttsystemet. Det betalar sig själv tillbaka otroligt snabbt.

4 Bruksanvisning Skede 1 Hyllans fot lyfts med lyftverktyget som är avsett för ändamålet. Verktyget är planerat och tillverkat så att det inte skadar hyllans stödfötter. Det passar alla vanliga hylltyper. Det går också att beställa specialmodeller. Skede 2 Hyllans fot lyfts cirka tre centimeter från golvet, så att FOURMI-flyttskivan med hjälp av installeringsverktyget kan placeras under foten. Skede 3 Hyllans fot hålls upplyft tills skivan har satts på plats. Lyftverktyget är så pass stabilt och långt att till och med tunga hyllor är lätta att lyfta. Skede Placera FOURMI-skivan under foten och se till att golvstödet som finns under foten hamnar mitt i fördjupningen på skivan. Placera slutligen hyllans stödfot i fördjupningen på skivan.

5 Exempel på hur många FOURMI-flyttskivor som behövs Case of 12 FOURMI Case of 6 FOURMI Case of 18 FOURMI Lyftverktyget Nyhet: Teleskopisk lyftverktyget och väska (en ny model levereras inte som standard)

6 Låssystem I FOURMI-leveransen ingår också låsdelar, med vilka hyllornas bakgrundskivor fixeras. Låsdelarna stöder hyllkonstruktionen under flytten. Om golvet är ojämnt kan hyllornas bakgrundsskivor fixeras med de låsskivor som ingår i serien. Adaptrar När det inte går att direkt placera FOURMI -flyttskivan under hyllans fot, kan en så kallad kantadapter användas. FOURMI och adaptern placeras under hyllans ramprofil. Det finns tilläggsadaptrar för serier på sex (6)FOURMI -flyttskivor. Tilläggsdelen, som placeras ovanpå flyttskivan, gör flytt av breda hyllor (över 800 mm) mera stabil och minskar de sidokrafter som hyllans fotdel utsätts för. Specialmodeller Finns i serier på fyra () stycken. FOURMI Xtra är en flyttskiva som har en diameter på 26 cm och en större och längre fördjupning. Den lämpar sig bland annat för dubbla fötter under hyllornas gavlar och man kan också flytta andra tunga föremål med hjälp av dem, som till exempel lastpallar.

7 Installationsverktyget Flyttskivornas installationsverkytg har planerats så att det ska gå snabbt och vara säkert att placera FOURMI-flyttskivorna under hyllornas stödfötter. Det finns en länk på verktyget som passar perfekt i kullagrets övre del. Den som placerar ut flyttskivorna behöver aldrig sätta sina händer under den hylla som ska lyftas. Underhåll, rengöring och förvaring FOURMI-flyttskivorna har litet behov av underhåll, det räcker med normal rengöring efter användning. En flaska olja kommer med i förvarings-/transportväskan och med jämna mellanrum kan några droppar olja droppas på kullagren. En noggrann rengöring och användning säkrar att FOURMI-flyttsystemet alltid är färdigt att använda från år till år. Flyttskivorna levereras i en kompakt och stabil transportväska. Därtill har den stora FOURMI-väskan som innehåller tolv flyttskivor hjul och teleskopskaft, vilket gör det enkelt att flytta väskan dit den behövs. I praktiken är FOURMI nästan underhållsfritt. Normal rengöring efter användning är tillräckligt. Samtidigt kan man droppa några droppar olja på kullagren ur flaskan som finns i väskan. Noggrann, professionell användning och rengöring garanterar att FOURMI är pålitligt och håller länge. Säkra produkter Alla produkter som ingår i FOURMI-flyttsystemet har testats och uppfyller internationella standarder. - APAVE-testerna (Fransk standard) - SGS-testerna (Internationell standard) Testade produkter FOURMI-produkterna har testats i belastnings- och slitagetester. Noggrann planering och en korrekt dimensionerad konstruktion garanterar att de är hållbara och säkra att använda. Kullagren tål ett tryck på tre ton/skiva och stödflänsen tål ett tryck på nio ton. FOURMI garanterar att varje flyttskiva orkar bära 750 kg. Med fyra () skivor kan man tryggt flytta en hylla som väger tre (3) ton. Be om ytterligare information om FOURMI-produkter eller begär offert NC-Product Ltd. Porstuakatu 2 FI Lahtis FO-nummer Tfn: Tfn: fourmi@nc-product.fi

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

PRECISION MOVING TECHNOLOGY. Bruksanvisning

PRECISION MOVING TECHNOLOGY. Bruksanvisning PRECISION MOVING TECHNOLOGY Bruksanvisning Bruksanvisning Tack för att ni valt FOURMI -flyttsystem. Läs bruksanvisningen noggrant innan du tar flyttsystemet i bruk. Genom att följa anvisningarna och att

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Så här fungerar din nya rollator. Volaris S7

Så här fungerar din nya rollator. Volaris S7 Så här fungerar din nya rollator Volaris S7 1 Grattis till din nya rollator! Volaris S7 kommer på många sätt att göra din vardag lättare. För att du ska lära känna din nya rollator ber vi dig att noga

Läs mer

Mångsidiga hurtsar. Effektiv förvaring och kontroll

Mångsidiga hurtsar. Effektiv förvaring och kontroll Mångsidiga hurtsar Eftersom arbete inte alltid utförs på samma plats, tillhandahåller vi ett omfattande sortiment hurtsar för många olika användningsområden. Du kan placera en valfri hurts från samma serie

Läs mer

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Förvaringssystem Med MOSYS modulsystem kan vilket vagn- eller hyllsystem som helst byggas. Tack vare stor variantion av tillbehör kan MOSYS anpassas

Läs mer

EC Declaration of Conformity. Decon Wheel AB Tel 0345-40880 Södra Ekeryd 115 Fax 0345-40895 314 93 Hyltebruk www.decon.se

EC Declaration of Conformity. Decon Wheel AB Tel 0345-40880 Södra Ekeryd 115 Fax 0345-40895 314 93 Hyltebruk www.decon.se Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 EC Declaration of Conformity... 2 Easywheel... 3 Leveranskontroll... 3 Ingående komponenter... 3 Identifiering och märknig av Easywheel... 4 CE-märkning...

Läs mer

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER funktion, trygghet, flexibilitet Funktion och trygghet med moderna skorstenar Våra skorstenar kan du ansluta till olika typer av små eller stora

Läs mer

Kort bruksanvisning FLUX

Kort bruksanvisning FLUX Kort bruksanvisning FLUX Bruksanvisning art nr MB 3301KB Denna bruksanvisning ger information om montering, inställningsmöjligheter, säkerhetsföreskrifter och skötselråd av Flux bakåtvänd rollator. Genom

Läs mer

Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti

Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti Ingen kan förvaring som vi. I över 65 år har vi utvecklat, tillverkat och levererat förvaringslösningar. Är det något vi kan så är det förvaring och den

Läs mer

fermacell Drift och underhåll Fibergips Oktober 2015

fermacell Drift och underhåll Fibergips Oktober 2015 fermacell Drift och underhåll Fibergips Oktober 2015 214 Information Vikaholms förskola, Växjö Byggherre Arkitekt Entreprenör Vöfab, Växjö (Växjö Kommun) Projektbyggaren i Blekinge GBJ-Bygg 215 8. Drift

Läs mer

Tält för varje tillfälle

Tält för varje tillfälle Saxtält katalog 2015 Hexagon Är vattentäta Tältduken är tillverkad av 100% av polyestertyg med ensidig PVC-beläggning PVC och UV-stabilisering. Tältdukens vikt är 300 g/m 2. Är helt aluminium De idealiskt

Läs mer

Enkel Digital Skyltning. på några minuter...

Enkel Digital Skyltning. på några minuter... Enkel Digital Skyltning på några minuter... Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen Vi har tagit fram tre färdiga paket

Läs mer

ANGÅENDE REGLARNAS TJOCKLEK

ANGÅENDE REGLARNAS TJOCKLEK Montera din Celine 15 MULTI så här: *Stugan levereras i väggblock; 12 st med bredden 1200 mm och 2 st med bredden 472 mm. *Fönster, dörr och foder levereras omonterade, för att monteras efter målning.

Läs mer

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM Smart Praktisk Bärbar Gör livet enkelt. GENIE gasflaskan är en revolutionerande ny produkt från AGA. Med en elegant, bärbar design och smarta innehållsindikatorer

Läs mer

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall 1 Rollatorer Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten.

Läs mer

Invacare. Colibri. Invacare. Colibri TM Lätt att ta med

Invacare. Colibri. Invacare. Colibri TM Lätt att ta med Invacare Colibri Invacare Colibri Lätt att ta med Lätt att ta med Tänk inte - gör det bara! Du behöver inte mer än en minut för att montera isär och göra Colibri redo för transport. Tack vare det geniala

Läs mer

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar.

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. FAMA hyllsystem maximal flexibilitet för maximal effektivitet Willach Pharmacy Solutions hör till världens

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath GOLIATH Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath Professionellt dagsljus dygnet runt. För stort, smått och allt däremellan Goliath När solen går

Läs mer

Roma förvaringssystem

Roma förvaringssystem Roma förvaringssystem Förvaringsystem i massiv björk eller ek som tillverkas helt efter dina önskemål. Konceptet Roma är ett förvaringssystem som bygger på modulstorlek 40x40 eller 40x80 cm. Den minsta

Läs mer

Vedkombi 330 Bruksanvisning

Vedkombi 330 Bruksanvisning Vedkombi 330 Bruksanvisning Produktpresentation Effektiv och användarvänlig vedkombi som kapar och klyver veden i ett moment. Producerar ca 5 m3 per timme. Klarar vedlängder upp till 53 cm och veddiameter

Läs mer

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 1 Innehållsförteckning Vilket skötbord ska man välja?... 3 Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 Fasta skötbord Budget... 6 Fast... 7 Björk... 8 Mäta... 9 Eldrivna höj- och sänkbara skötbord

Läs mer

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien Tallrikskultivatorer med individuellt upphängda tallrikar för stubbearbetning + OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 OPTIMER+ 1000 103-, 103R- OCH 1003-SERIEN EFFEKTIV

Läs mer

LÖPBAND TM900 BRUKSANVISNING

LÖPBAND TM900 BRUKSANVISNING LÖPBAND TM900 BRUKSANVISNING 1 Översikt 2 Säkerhetsanvisningar När du använder elektrisk utrustning bör du alltid tänka på följande: Läs alla anvisningar innan du börjar använda löpbandet. FARA! Undvik

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

nhab www.nhab.nu Nerikes Handelshus AB Kontakt@NHAB.nu Din specialist på hålcylindrar, griparmsavdragare & portopower

nhab www.nhab.nu Nerikes Handelshus AB Kontakt@NHAB.nu Din specialist på hålcylindrar, griparmsavdragare & portopower Din specialist på hålcylindrar, griparmsavdragare & portopower Griparmsavdragare Vi har ett brett utbud av griparmsavdragare i lager och möjlighet att ta hem ännu fler modeller. Alla våra avdragare har

Läs mer

20% Pooltak. Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Kampanj Pooltak. rabatt*

20% Pooltak. Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Kampanj Pooltak. rabatt* Kampanj Pooltak 20% rabatt* Pooltak Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. * Pooltakskampanjen gäller 1 april-31 augusti 2013 och gäller både standardoch specialsortimentet.

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak

Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak Varför pooltak? Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen för din utomhuspool och får dessutom en extra uppvärmningskälla

Läs mer

Verkstadsinredning Innehållsförteckning

Verkstadsinredning Innehållsförteckning 1 Verkstadsinredning Innehållsförteckning Vagnar...2 Skåp...5 Bänkar...6 Tavlor...7 Kroksatser...7 Krokar...8 Övrigt...9 2 Verktygsvagnar finns med 3 olika underdelar och 3 olika överdelar. Över- och underdelar

Läs mer

Effektiv och säker Make it your home. www.bosch-do-it.com

Effektiv och säker Make it your home. www.bosch-do-it.com Effektiv och säker Make it your home. Gör ditt hus till ditt hem med vinkelsliparna PWS 700-115, PWS 750-115 och PWS 850-125. De är effektiva och robusta och ger bra hantering och kontroll med sin nya

Läs mer

Född i skärgården. Tiden var mogen för en ny och annorlunda möbelserie. De viktigaste

Född i skärgården. Tiden var mogen för en ny och annorlunda möbelserie. De viktigaste Bestående värden 1 Född i skärgården Tiden var mogen för en ny och annorlunda möbelserie. De viktigaste idéerna i dess planering var skönhet, hållbarhet och variabilitet. Möbelseriens långa livslängd och

Läs mer

Din värld är vår inspiration

Din värld är vår inspiration Förvara Din värld är vår inspiration Vår passion är inredningar och förvaringslösningar för professionell miljö. Hyllsystem, däckställ, butiksdisplayer, shop-in-shop-lösningar för att nämna några. Hos

Läs mer

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se Copyright Pixland Möbler & mattor. Skola & Förskola 2010 Möbler & mattor Du hittar mer på www.staples.se Våra symboler: Denna produkt är beställningsvara och har därför något längre leveranstid. Leveranstid

Läs mer

Stopper-/tvärbalk impregnerat trä 50x100 mm 2 st 2490 mm (alltid samma mått)

Stopper-/tvärbalk impregnerat trä 50x100 mm 2 st 2490 mm (alltid samma mått) 1 / 5 BRUKS- OCH MONTERINGSANVISNING Tack för att du valde bojkorgen Basketbuoy från Finland. Bojkorgen är till för att förtöja högst 2,2 m breda båtar under 800 kg. Båten kan ligga högst - cm djupt beroende

Läs mer

Silvano Box. 1 Upphovsrätt Silvano GmbH. Alla rättigheter förbehållna.

Silvano Box. 1 Upphovsrätt Silvano GmbH. Alla rättigheter förbehållna. Silvano Box 1 Upphovsrätt Silvano GmbH. Alla rättigheter förbehållna. Utrustning som behövs för monteringen Nödvändiga verktyg: (Skruvar medföljer) Du behöver också: Upphovsrätt Silvano GmbH. Alla rättigheter

Läs mer

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 37 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Bruksanvisning Gräs- och lövuppsamlare

Läs mer

DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig!

DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig! DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig! Oavsett om du söker en smidig, komplett och utbyggbar brygga till ditt sommarställe, en brygga till en badanläggning eller en marina har du kommit rätt. Hos oss finns

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

Tack för att du valt en produkt från HELITE. Läs denna bruksanvisning noggrant för att få största möjliga glädje av din Helite-produkt.

Tack för att du valt en produkt från HELITE. Läs denna bruksanvisning noggrant för att få största möjliga glädje av din Helite-produkt. Helite Airbag-plagg Användarhandbok Tack för att du valt en produkt från HELITE. Läs denna bruksanvisning noggrant för att få största möjliga glädje av din Helite-produkt. Innehåll 1. Säkerhetsföreskrifter...

Läs mer

Kunskap är skillnaden

Kunskap är skillnaden Låglyftande domkrafter rgonomiskt, helsvetsat, handtag för bättre 00 L ÅRS n gummisadel G R N T 605 sänksystem förhindrar oavsiktlig sänkning. Max. höjd 500 mm. Pulverlackerad. Massivgummihjul rekommenderas

Läs mer

Måttanpassade pooltak i världsklass

Måttanpassade pooltak i världsklass PRODUKTKATALOG Måttanpassade pooltak i världsklass Sverigespecialisten på pooltak Stabila och välbyggda skjutsektioner. Z-Line en produktserie med unika pooltakslösningar. Z-Line, Europas modernaste pooltaksserie.

Läs mer

Svenska HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening

Svenska HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening Svenska HERBIE Indoor Garden Effortless Indoor Gardening HERBIE Indoor Garden design by mikael ericsson Enkel inomhusodling Tregren erbjuder enkel och frodig inomhusodling. Herbie har utvecklats för enkel

Läs mer

Svenska HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening

Svenska HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening Svenska HERBIE Indoor Garden Effortless Indoor Gardening HERBIE Indoor Garden design by mikael ericsson Enkel inomhusodling Tregren erbjuder enkel och frodig inomhusodling. Herbie har utvecklats för enkel

Läs mer

Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar

Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar Förvaringslösningar för arkiv och museiförråd (A) 96-19-2014:002 Fr.o.m 2014-10-15 t.o.m 2016-10-14 med rätt till eventuell förlängning via option Produktlista

Läs mer

Klarar mer än en miljon skruvdragningar.

Klarar mer än en miljon skruvdragningar. BYGG Klarar mer än en miljon skruvdragningar. FEIN gipsskruvdragare med och utan sladd. ASCT 18 M: mer än 2300 skruvdragningar per batteriladdning! Nyhet för gipsdragning. FEIN ASCT 14 och 18. FEIN är

Läs mer

Låt riggen göra jobbet

Låt riggen göra jobbet Låt riggen göra jobbet Enkelt Seglet hissas bara en gång per säsong. Du klarar att segla en större båt med mindre besättning. Bekvämt Med Seldén rullsystem sätter du segel snabbt och bekvämt och det går

Läs mer

TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 301 : 1

TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 301 : 1 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 301 : 1 CH/CHF - Enkelverkande hålcylindrar av stål CH/CHF hålcylindrar kan tack vare det genomgående hålet användas för både tryck- och dragoperationer.

Läs mer

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR ENERGIEFFEKTIVA ES-FAMILJEN MED EXTRA MYCKET IQ 1 ES-FAMILJEN ÄR DEN MEST INTELLIGENTA, FLEXIBLA, KOMPAKTA OCH ENERGISNÅLA PRODUKTLINJE VI HAR TAGIT FRAM. SAMTIDIGT

Läs mer

PACKBORD PACKBORD. 1800 x 800 mm...bl-1100-300-18m-s 2000 x 800 mm...bl-1100-300-20m-s 2400 x 800 mm...bl-1100-300-24m-s

PACKBORD PACKBORD. 1800 x 800 mm...bl-1100-300-18m-s 2000 x 800 mm...bl-1100-300-20m-s 2400 x 800 mm...bl-1100-300-24m-s Bloms packbord bygger på det flexibla Multi Flex stativet, vilket innebär att tillbehören i katalogen även passar detta bord. Bordet går att få i andra mått och layouter än de som är standard. Packborden

Läs mer

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 BATTERIDRIVNA VERKTYG NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 NY BORDS-/GERINGSSÅG SE SIDAN 5 BETONG- OCH METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING NY STICKSÅG, 18 V XR SE SIDAN 4 ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012

Läs mer

REN ViNST. Ett smart sätt att öka lönsamheten. REN ViNST

REN ViNST. Ett smart sätt att öka lönsamheten. REN ViNST REN ViNST Ett smart sätt att öka lönsamheten Danderyds Snickeri AB Mallslingan 5 187 66 Täby 08-544 44 160 www.dandent.se info@dandent.se REN ViNST Dandent, som tillverkar och marknadsför högkvalitativa

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

Förmodligen världens bästa hyllsystem

Förmodligen världens bästa hyllsystem lundia trä 2 lundiaträ lundiaträ 3 Förmodligen världens bästa hyllsystem I Lundia Trä hyllsystem möts design och praktiska lösningar. Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt förvaringsbehov och dina

Läs mer

Radius. en möbelserie med mjuka former

Radius. en möbelserie med mjuka former en möbelserie med mjuka former Ett mjukt formspråk med naturliga material och en lugn färgskala. Det är utmärkande för vår nya egendesignade kontorsserie Radius. Snygga och praktiska detaljer i läder ett

Läs mer

Instruktion för användare av COMFORTABEL. Sängryggstöd

Instruktion för användare av COMFORTABEL. Sängryggstöd Instruktion för användare av COMFORTABEL Sängryggstöd COMFORTABEL Sängryggstöd är ett enkelt och lättmonterat hjälpmedel för privatsängar i hemsjukvård eller liknande. Sängryggstödet skall placeras på

Läs mer

SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING

SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING 1 Version/datum 2007-01-15 SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING AV FUNCTION Tack för att du valde AV Function som din förvaringsmöbel för din audio- och videoutrustning. Den tillverkas i Litauen av skickliga

Läs mer

Tuffa jobb kräver säker förvaring!

Tuffa jobb kräver säker förvaring! Tuffa jobb kräver säker förvaring! 4 tungt vägande skäl att välja Nordsec 1. Marknadens bredaste sortiment av säker förvaring. 2. Genomtänkt och praktisk förvaring kombinerat med stöldskydd. 3. Unik service

Läs mer

ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR

ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR Attefallhuset FLEX design Med de nya byggreglerna har du möjlighet att placera en 25 kvm byggnad på din tomt utan bygglov. I samarbete med IKONHUS har vi utvecklat en flexibel

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line för professionell förv Cold Line-produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla de strängaste

Läs mer

Farkost och flyg. PHIR - Portabelt Hus I Reboard

Farkost och flyg. PHIR - Portabelt Hus I Reboard Farkost och flyg PHIR - Portabelt Hus I Reboard 4k1603 Träteknologi HK 2005/2006 PHIR portabelt hus i Re-board har tagits fram i ett samarbete mellan studenter på KTH och företaget Design Force i Norrköping.

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

Installationsanvisningar för RD905 Volvo sekventiell växellåda

Installationsanvisningar för RD905 Volvo sekventiell växellåda 1 Installationsanvisningar för RD905 Volvo sekventiell växellåda Om du läser detta dokument kommer du att kunna dra nytta av din RD90 växellåda på ett bra sätt, och du undviker en del fällor som, om du

Läs mer

Ren glädje. I slott och koja sedan 1915.

Ren glädje. I slott och koja sedan 1915. D A M M S U G A R E F R Å N V O LTA 2 0 0 5 Ren glädje. I slott och koja sedan 1915. 2 Tyst direkt när du parkerar munstycket. 3 å ç é è Lyft På! Parkera Av! ê ë åvolta Quickstop är utrustad med ett HEPA

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

Kapsyl: 45 mm Push-pull ingår som standard, 45 mm K2 (bilden) finns som tillägg. Ofärgad Vit Svart Röd PMS 485

Kapsyl: 45 mm Push-pull ingår som standard, 45 mm K2 (bilden) finns som tillägg. Ofärgad Vit Svart Röd PMS 485 Classic 700 ml Mellanstor i elegant och klassiskt stilren design. Den stora tryckytan gör det enkelt att profilera flaskan fullt ut. Mycket populär såväl på kontoret som i gymmet och med sin smidighet

Läs mer

Ryggsäckssystem 2012

Ryggsäckssystem 2012 Ryggsäckssystem 2012 Bruksanvisning Produktdata Ryggsäck Stort, löstagbart lock som väl täcker säcken Höjbart lock som kan anpassas till olika volymer. Stort topplocksfack. Hållare för hjälm eller kläder.

Läs mer

SHOP DISPLAY CONCEPT

SHOP DISPLAY CONCEPT SHOP DISPLAY CONCEPT Innehåll 3 Inledning 4 Steelo Shop Display Concept 6 Ryggpaneler 8 Spårad ryggpanel 12 Perforerad ryggpanel 16 Slät ryggpanel 19 Tillbehör Slaget om kunderna står i butiken. Det var

Läs mer

Underhållsfria och miljövänliga BRYGGOR & FLOTTAR

Underhållsfria och miljövänliga BRYGGOR & FLOTTAR Underhållsfria och miljövänliga BRYGGOR & FLOTTAR BAD FLOT TAR ARBETE RODD & K ANOT/ K AJAK MADE IN SWEDEN Slitstark patenterad fl ytbrygga utan underhåll EasyFloat flytbryggor är de enda i sitt slag.

Läs mer

medemagruppen Niga En småbarnsstol - för varierat sittande! Niga bruksanvisning Ver. 2012-12-18

medemagruppen Niga En småbarnsstol - för varierat sittande! Niga bruksanvisning Ver. 2012-12-18 Niga En småbarnsstol - för varierat sittande! medemagruppen Ver. 2012-12-18 medemagruppen Niga bruksanvisning Vad är NIGAstolen? NIGAstolen är en småbarnstol för barn upp till ca 4 år och utformningen

Läs mer

MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL

MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL INNEHÅLL Om ANVISNINGARNA Planering INNAN DU BÖRJAR MONTERA ATT BEAKTA MONTERINGSANVISNINGAR s. 2 s. s. 4 s. 5 S. 6-9 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Om anvisningarna Läs

Läs mer

att koncentrera sig, att bibehålla uppmärksamheten, att minnas osv., som orsakades av att så mycket energi gick åt till att bearbeta den förändrade

att koncentrera sig, att bibehålla uppmärksamheten, att minnas osv., som orsakades av att så mycket energi gick åt till att bearbeta den förändrade att koncentrera sig, att bibehålla uppmärksamheten, att minnas osv., som orsakades av att så mycket energi gick åt till att bearbeta den förändrade situationen, ledde till en reflexion över hur vuxna som

Läs mer

Universalrörskål. Säkert motage

Universalrörskål. Säkert motage Universalrörskål Säkert motage 1 Universalrörskål Böjbar rörisolering är det säkraste sättet att isolera rör. Med Universalrörskålen behöver man inte skära till rörskålarna vilket ger ett snabbare montage

Läs mer

Installation. Kvik kök

Installation. Kvik kök Installation. Kvik kök Grattis till ditt nya Kvik-kök! Innan du kan börja laga den första maten i ditt nya kök måste du först klara av installationen. Med hjälp av den här guiden vill vi förbereda dig

Läs mer

Effektiva postemballage och E-handelsförpackningar

Effektiva postemballage och E-handelsförpackningar Effektiva postemballage och E-handelsförpackningar Nyhet! Färgade påsar Bubbelpåsar Denna populära produkt är lätt som luft och skyddande som en kudde. De små bubblorna ger utmärkt skydd för känsliga komponenter

Läs mer

Montering luftspaltsbildande golv.

Montering luftspaltsbildande golv. Montering luftspaltsbildande golv. Det finns en lösning på gårdagens och morgondagens fuktproblem... Fuktskador kan bl.a. ge upphov till mögelbildning, rötsvampsangrepp, frostsprängningar. Fukt är en av

Läs mer

New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap

New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap 2 Ny design och många fördelar GRAM har under generationer blivit kända för att utveckla produkter som ger användarglädje till vardagen och som bidrar till

Läs mer

Rengöringsanvisningar

Rengöringsanvisningar och skötsel av lackade och oljade Pergo-parkettgolv HÅLLBART ANVÄNDARVÄNLIGT EFFEKTIVT Varför? Genom att rengöra ditt golv på rätt sätt kan du garantera att ditt köp underhålls på bästa sätt. Produkterna

Läs mer

SMARTA TIPS. husbil, van eller inredda skåpbil. till din. www.jaghyrminhusbil.com

SMARTA TIPS. husbil, van eller inredda skåpbil. till din. www.jaghyrminhusbil.com 20 till din SMARTA TIPS husbil, van eller inredda skåpbil www.jaghyrminhusbil.com Världen är precis som en bok, den som inte har rest har bara läst första sidan..com 20 till din SMARTA TIPS husbil, van

Läs mer

HFLEX utökar sitt sortiment med standard butiksinredning såsom grundstativ, korgar, hyllor och spjut mm.

HFLEX utökar sitt sortiment med standard butiksinredning såsom grundstativ, korgar, hyllor och spjut mm. 1 möjliggör snygg exponering och skapar ordning och reda bland produkter som slang, kabel, vajer & kätting, tågvirke m m. Produkter som ofta hamnar ute på lagret eller liggande i någon hylla. är mycket

Läs mer

Frågeformulär om höft- och/eller ljumskproblem

Frågeformulär om höft- och/eller ljumskproblem Frågeformulär om höft- och/eller ljumskproblem Datum: CPR nr: Namn: VÄGLEDNING: Detta frågeformulär innehåller frågor om hur din höft och/eller ljumske fungerar. Du skall ange hur din höft och/eller ljumske

Läs mer

Så väljer du rätt skor Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i skodjungeln. Och testet

Så väljer du rätt skor Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i skodjungeln. Och testet labbet RÄTT SKODD? Testgruppen provar sig igenom höstens skoutbud. Så väljer du rätt skor Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i skodjungeln. Och testet som visar vilka av höstens träningsskor

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

för reparation av lättare kollisionsskador

för reparation av lättare kollisionsskador Sv för reparation av lättare kollisionsskador SPEED klarar det mesta! De flesta kollisioner sker vid låga hastigheter och ger bara lättare skador SPEED har en dragriktare för snabb och enkel reparation

Läs mer

Ovningsbankens Handbollspaket Styrketräning

Ovningsbankens Handbollspaket Styrketräning Ovningsbankens Handbollspaket Styrketräning Ovningsbankens handbollspaket riktar sig i första hand till tränare men även den ambitiösa spelaren. Handbollspaketet har framställts genom flera års tränarerfarenhet

Läs mer

Bruksanvisning. Bestic software version 1.0-2.0. Äthjälpmedel. Internet: www.bestic.se

Bruksanvisning. Bestic software version 1.0-2.0. Äthjälpmedel. Internet: www.bestic.se Bruksanvisning Bestic software version 1.0-2.0 Äthjälpmedel Sida 1 (20) Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Säkerhet 3. Produktöversikt 4. Handhavande 5. Äta med Bestic 6. Skötselråd 7. Transport och

Läs mer

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN skräddarsydda arbetsstolar REAL 9000 PLUS REAL 9000 PLUS EL ETT modulsystem fyra basmodeller En modern arbets-/specialstol

Läs mer

PROSYSTEM PROSYSTEM. Lättlastsystem. Nytt: patenterat överlastskydd! Generation

PROSYSTEM PROSYSTEM. Lättlastsystem. Nytt: patenterat överlastskydd! Generation PROSYSTEM Lättlastsystem Nytt: patenterat överlastskydd! Ny Generation PROSYSTEM Lättlastsystem Bra vikt-/styvhetsförhållande lätt att använda och ergonomiskt. Individuel lyftanording ökar produktiviteten.

Läs mer

Nordline. Monteringsanvisning Garageport. Lertagsgatan 7 69434 Hallsberg 019-125580

Nordline. Monteringsanvisning Garageport. Lertagsgatan 7 69434 Hallsberg 019-125580 Nordline Monteringsanvisning Garageport Lertagsgatan 7 69434 Hallsberg 019-125580 Byggmå& på din port A: ÖppningsmåC skall vara samma som angiven portbredd. Portbladen är några cm bredare. B: ÖppningsmåC

Läs mer

Generell. Monterings/Installations anvisning 2009. Var sak har sin plats.

Generell. Monterings/Installations anvisning 2009. Var sak har sin plats. Generell Monterings/Installations anvisning 009 Var sak har sin plats. Viktigt, innan du börjar montera! Läs igenom denna anvisning noggrant! Att tänka på innan du börjar montera. Observera att detta är

Läs mer

På svenska. Modulärt LS-ställverk och centralkapslingssystem för märkström 25-3150 A

På svenska. Modulärt LS-ställverk och centralkapslingssystem för märkström 25-3150 A På svenska Modulärt LS-ställverk och centralkapslingssystem för märkström 25-3150 A Fördelar Marknadens mest mångsidiga lämpar sig som konstruktion för både ställverk, centralkapsling och apparatskåp modulärt

Läs mer

Monteringsanvisning elfa décor

Monteringsanvisning elfa décor Monteringsanvisning elfa décor 1 Montera nedanstående produkter före montering av elfa -hyllan. Placera hängskenorna på bärlisten. Notera att när bärlisten monteras från vägg till vägg måste hängskenorna

Läs mer

JANUARI 2016 NORDIC FENCE SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING NORDIC FENCE - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER!

JANUARI 2016 NORDIC FENCE SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING NORDIC FENCE - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER! SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER! > SYSTEMBESKRIVNING Beklädnad...3 Stolpar...3 Grindar...4 Montering...4 Skötsel och underhåll...4 Mer information...4 PRISLISTA

Läs mer

Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika

Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika 1 Vi älskar böcker! Vi har gjort bokhyllor i snart år. Bokhyllor som används på så vitt skilda områden som kontor, arkiv, förråd, skolor, museer, affärer och

Läs mer

ETT ÅR MED DIN TRÄNING

ETT ÅR MED DIN TRÄNING ETT ÅR MED DIN TRÄNING Bli både större, starkare & snyggare till nästa sommar! TEXT: JOACHIM BARTOLL FOTO: JASON MATHAS Sommaren är över och de flesta av oss ser höst och vinter som en utmärkt tid att

Läs mer