HÅBO FF P05 FÖRÄLDRAMÖTE Rotundan I BÅLSTA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HÅBO FF P05 FÖRÄLDRAMÖTE Rotundan I BÅLSTA"

Transkript

1 FÖRÄLDRAMÖTE Rotundan I BÅLSTA PRESENTATION P05 SAMMANFATTNING AV LAGET SUMMERING AV 2017 TRÄNINGSTIDER, TRÄNINGAR OCH UTBILDNINGSPLAN MATCHER, CUPER OCH DM FUTSAL SAMMARBETEN MED P06 OCH P04 TRÄNINGSLÄGER 2018 SAMMARBETE MED FANNA GOTHIA 2019? SPONSORER MATCHKLÄDER OCH SKOR KALLELSER OCH HEMSIDA ÖVRIGT

2 Ansvar, Lagledare och Tränare: Lagledare - Ola Olsson All information runt laget, LOK, närvaroregistrering, bokar cuper/seriespel/träningar, lagmail, medlemsuppgifter Huvudtränare - Roger Curio Tillsättning av ledare till matcher och träningar, Huvudansvarig: Matchuttagningar & matchplanering, spelarutbildningsplan och träningsplanering, spelsystem. Lagansvar vid matcher och cuper, skicka matchkallelser om man är huvudledare Tränare Peter Jonsson, Anders Nilfjord, Ola Lund, Markus Ljungkvist Träningar, lagansvar vid matcher och cuper, skicka matchkallelser om man är huvudledare, hjälpa till med matchplanering Målvaktstränare Markus Ljungkvist Målvaktsutbildningsplan och träningsplanering Huvudansvar: uttagning av målvakter träning och matcher, målvaktsansvar matcher och cuper Fystränare - Ola Lund Fysträningar, kostansvarig

3 Kassör Fikaansvarig Sponsoransvariga Magnus Sjöberg Sandra Kulenius Tobias Löfgren / Vakant SAMMANFATTNING AV LAGET Nu är vi 42 registrerade spelare i vår trupp. Men vi är inte mer än på våra träningar under säsong. Att vi minskar i antalet under vinter är naturligt eftersom man kanske håller på med fler aktiviteter. Några lämnar och några kommer till. Hjärtligt välkomna. Samtliga tränare har gått rätt tränarutbildning enligt Svenskafotbollsförbundets rekommendationer. Under våren är tanken att samtliga tränare går B-Diplom utbildningen. Alla ledare i P05 har lämnat in utskick ifrån polisens belastningsregister. Ett krav ifrån föreningen.

4 SUMMERING AV 2017 Under 2017 har vi som grupp kommit långt. Sammanhållningen är bra och vi har jobbat kontinuerligt med hur vi beter oss mot varandra och motståndare. Killarna har utvecklats enormt mycket. Det märker vi inte minst när vi möter andra lag. Vi har en stor trupp om vi jämför oss mot övriga upplandsföreningar. Resultatmässigt har vi vunnit fler matcher i både grund och avancerad serie än tidigare år. Men det viktigaste priset fick vi somras på Roslagscupen. Då fick vi cupens Fair-play pris. Grattis till oss alla och det gäller aven föräldrarna på sidan. Vi har haft tre lag i seriespel. Ett lag i avancerad serie och två lag i grund serie. Vi har deltagit i ett antal cuper i år. Nu till det som har fungerat mindre bra är svarsfrekvensen på kallelser som inte har funkat. Det måste bli en ändring på det till nästa år. Tyvärr kommer det att drabba era barn som inte kommer att få någon kallelse till match om ni som föräldrar inte bryr er om att svara. Vi har varit alldeles för tålmodiga och det blir ett extra jobb för varje ledare att hålla på att jaga. Det som också har varit en besvikelse är närvaron på träningarna. Det är svårt att utvecklas om man inte tränar. Det ni ska ta i bejakning är att övriga P.05 lag i andra föreningar tränar ca: 3 gånger i veckan och vi tränar bara 2. Att vi står oss resultat och spelmässigt är imponerande.

5 V46-v47 TRÄNINGSTIDER Söndagar: 13:00-15:00 Inomhus Futurum Torsdagar: 18:30 20:00 Utomhus (Fysträning), plats? V48-v51 Söndagar: 13:00-15:00 Inomhus Futurum Torsdagar: 18:30 20:00 Konstgräset Grönadalen TRÄNINGAR Kraven på att fokusera, göra sitt bästa och ta till sig utbildningen kommer att öka. Övningarna kommer att planeras med fokus på 9- manna där god fysik och kondition är en grundförutsättning. Vi kommer att fortsätta med nivåanpassad träning och dela upp spelarna i olika grupper för att kunna tillgodose alla en så bra utbildning som möjligt. Nästa säsong kommer det vid behov vara olika övningar för respektive nivå. I genomsnitt varannan träning kommer att vara nivåanpassad. Det finns inga statiska grupper utan nivåindelningen varierar beroende på träningstema. I november/december kommer träningsfokus ligga på teknik och fys.

6 UTBILDNINGSPLAN Vi går ifrån att Lära för att träna till Träna för att lära Träningen (och match) karaktäriseras av: Många bollkontakter Teknik- och bollbehandling Spelförståelse i anfallsspel Spelförståelse i försvarsspel Glädje, kvalitet och kamratskap Övningar som utvecklar koordination och motorik Fokus på prestation och att göra sitt bästa Positioner under spelträningen Matcher MATCHER OCH CUPER Nästa säsong är det 9-manna som gäller i seriespel, cuper, träningsmatcher. Matcherna ska omfattas av bland annat: Rutiner och genomgångar Jämna matcher Mycket speltid, få avbytare Spela som vi tränar Positionerna börjar renodlas Fokus på prestation och att göra sitt bästa Vi kommer att rotera positioner i mindre utsträckning än föregående säsong vilket ligger i linje med SvFF rekommendation för 13 åringar.

7 Matcherna kommer i större utsträckning vara nivåanpassade. Vi ser också ett behov av att fortsätta kunna erbjuda 7-manna matcher i någon form. Matchuttagning kommer att göras med ca 2 veckors framförhållning, tränar (ogiltig frånvaro) man inte får man inte spela. Träningsnärvaro i kombination med att anpassa laget utifrån motståndet ligger som grund till matchuttagningen. Träningsnärvaron väger tyngst. Från och med 13 år så är det slutspel på cuper vilket innebär att vi kommer att delta med olika målsättning framöver. Ibland kommer fokus vara på resultat medans det andra gånger är sekundärt. Seriespel: Kompisligan är vårt seriesystem. Vi planerar att anmäla två lag, ett i avancerad serie och ett i grund serien. Tanken med olika seriespel är att barnen skall få spela på så rättvis och jämn nivå som möjligt. Lagen är inte statiska. Med 2 lag i seriespel så kommer det bli färre antal matcher per spelare än tidigare år. Låg träningsnärvaro innebär att man riskerar att inte bli uttagen till seriematch. Träningmatcher: Vi kommer att planera in fler träningsmatcher under (för)säsongen än tidigare: För att kunna erbjuda alla matcher utifrån sin utvecklingsnivå

8 Svårare att hitta cuper som riktar sig till breddlag Minskat antal seriematcher Inplanerad träningmatch Lördag 18 November: Futsalmatch mot Alsike (2 lag, matcherna spelas efter varandra). Fler matcher kommer att planeras in från januari-april Cuper 2018: Järfällacupen, 27/1 - Futsal, Kungsängen sporthall, 2 lag anmälda Intersport cup, Mars, 6 manna på konstgräs, Diöshallen, 2 lag kommer att anmälas Vårcup? Sommar cup, ej bestämd vi planerar att anmäla 2 lag (beroende på intresse) o Vilka datum passar bäst, 15/6-17/6 eller 29/6-1/7? Vi ledare föredrar Juni o Hetaste kandidaten (just nu): Falu Cupen Juni o Alternativ: 15/6-17/6: Roslagscupen 29/6-1/7: Örebrocupen, Aroscupen, Dalecarlia o Boende: skolsal, vandrarhem eller hotell? EP-Cupen Höstcup DM 2018 Distriktsmästerskapen (DM), startar i april, ett lag per förening och åldersgrupp. Utslagning vid förlust. Inga överåriga. Vi deltar för att gå så långt som möjligt men laget tas ut efter motstånd, mål: ej statisk lag.

9 FUTSAL Vi kommer inte att delta i Futsal serien i år. Nivån är för hög för att vi ska kunna åka med breddlag samt att ledarna inte orkar avsätta varje helg på vinterhalvåret också. Vi får se till nästa säsong Samarbete med P04 Under hösten så har 8 spelare (i grupp om 4) fått chansen att prova på att träna med P04. Samarbetet kommer att fortsätta under Ambitionen är att kunna erbjuda flera chansen till rotationsträning samt att få till fler tillfällen för de som kommit allra längst fram i utvecklingen. Det kan även komma att innefatta matcher i båda riktningarna om än i enstaka fall. Samarbete med P06 Under hösten så har 8 spelare (4 per träning) fått chansen att prova på att träna med oss. Samarbetet med kommer att fortsätta under 2018 där rotationsträning kommer att erbjudas i båda riktningarna. Det kommer även att innefatta matcher i båda riktningarna, omfattning ej bestämd ännu. Under hösten så har våra målvakter (två per gång) fått chansen till extra träning på fredagar tillsammans med P06. Det är något vi kommer försöka kunna få till även nästa säsong.

10 Extra träning Vi kommer se över möjligheten att få till det till våren antingen själva eller tillsammans med P04/P06. Träningsläger 2018 Nu till våren ska vi boka in ett träningsläger. Förslagsvis övernattar vi i Tamsvik i Bro och kör träningar och träningsmatcher på lördag och söndag. Förslagsvis någon gång v.14 v.17. Detta måste bokas/planeras om vi ska köra på detta. SAMMARARBETE MED FANNA Vi har ett litet sammarbete med Fanna P05. Detta kom till efter att de frågade oss om vi ville delta i en cup som skall spelas i början av januari. De vill bjuda in sex till sju spelare till Vinterspelen som cupen heter. Detta är en 9-manna cup i Skinnskatteberg. Vi åker som ett mixat lag d.v.s. hälften Fanna spelare och hälften Håbo Spelare. Vi har under hösten haft två träningar där 14 spelare från oss har varit kallade. Nu är det Fanna s ledare som skall plocka ut vilka av våra spelare som blir inbjudna. Tanken är att vi ska göra ett liknande sammarbete och bjuda in övriga spelare från Fanna som inte får spela i Vinterspelen. Vi ska mixa två lag i någon form av cup/träningsmatcher även i Januari. Samtal är igång med Alsike och Bro.

11 GOTHIA 2019 Gothia CUP (v29, 11-manna), finns det ett intresse? Om vi vill delta i Gothia Cup 2019 så behöver vi börja planera under våren, ekonomisk och logistisk mm. Cupanmälan och boende bör bokas i augusti/september EKONOMI Våra intäkter kommer ifrån sponsorer, fika och kiosk verksamhet under match och träning Löfgrens Fika kiosk: 7872:- Sponsorer: :- P05 Lagkassa nu :- Iscompaniet Smultronstället SPONSORER MATCHKLÄDER OCH SKOR Matchkläder dvs tröja och shorts får ni låna av föreningen. Det man behöver ha själv är vita strumpor, benskydd och skor. Om ni ska köpa nya fotbollsskor så skulle jag rekommendera en sko som lämpar sig att spela på konstgräs. Dobbarna är inte lika höga som på en gräs sko.

12 KALLELSER, HEMSIDA OCH FACEBOOK Vår hemsida finns på klicka på Lag och sen P05. Finns även en förenklad APP att ladda ner till telefon. Idrottonline. Där kan man svara på kallelserna. Det ligger av högsta vikt att man svarar på kallelserna så snart de börjar komma. Vi använder det underlaget för träningsupplägg och närvaroregistrering. Ny plattform kommer att komma under Föreningens hemsida: P05 s hemsida: Fotboll/Lag/P05/ Facebook: Håbo FF P05 ÖVRIGT *Kiosk och matchvärd. Ny rutin av Sandra Kulenius *Bollkallar och Arrangemangs behjälpliga på Herrmatcher under säsong. Ungefär 2-3 tillfällen. * *

Föräldramöte. Umedalens IF F-04

Föräldramöte. Umedalens IF F-04 Föräldramöte Umedalens IF F-04 Säsongen 2018 Träningen, se nedan Seriespel, två serier Div 1 och div 3 en 11-manna och en 9-manna (lite oklart) Erik och Åsa är huvudtränare Pontus och Pelle hjälper till

Läs mer

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 180115 NYA IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning Nya IF Brommapojkarna F03-2 HT 2017 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2017 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2018 Utbildningsplan Modell för uttagning

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 170315 IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning 2016 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2016 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2017 Utbildningsplan Modell för uttagning till match Utmaningar i verksamheten

Läs mer

DINGTUNA GIF P-03 Agenda:

DINGTUNA GIF P-03 Agenda: Agenda: Laget idag Träningar under året Utvecklingssamtal januari 2016 Seriespel 2016 Cuper 2016 Gothia Cup 2016 Ekonomi Sponsring Laguttagningar 2016 Planering 2017 Dingtuna Cup 2016 Information från

Läs mer

P07 Viby Verksamhetsplan 2019

P07 Viby Verksamhetsplan 2019 P07 Viby Verksamhetsplan 2019 Ledare och organisation Vision och mål Förväntningar på Spelare / Föräldrar Träningar Matcher och S:t Eriks cupen Cuper/Läger Spring För Livet Appendix: Nivåanpassning/Nivåindelning

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

Verksamhetplan F06 Helenelund

Verksamhetplan F06 Helenelund Verksamhetplan 2017 F06 Helenelund F06 Helenelund 26 tjejer i laget! Lagledare & Huvudtränare : Harold Tränare: Carina, Joakim, Stefan, Claes Materialansvarig: Stefan Värdegrundansvarig: Joakim Webbansvarig:

Läs mer

STYRDOKUMENT FÖR LUND GIANTS D 2 (U 9)

STYRDOKUMENT FÖR LUND GIANTS D 2 (U 9) STYRDOKUMENT FÖR LUND GIANTS D 2 (U 9) Målsättningen är att öka intresset för sporten bland spelarna och deras familjer. I Lund Giants D 2 spelar vi knattehockey med fokus på glädje och gemenskap. Verksamheten

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

AVGIFTER. Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550: i tvättavgift

AVGIFTER. Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550: i tvättavgift VÄLKOMNA AVGIFTER Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550:- + 425 i tvättavgift Deltagaravgift Deltagare i fotbollsskolan betalar bara medlemsavgift

Läs mer

ENKÖPINGS SK U P01. Höja ambitionen kontinuerligt enligt ESK Förhållningssätt till matchande mm

ENKÖPINGS SK U P01. Höja ambitionen kontinuerligt enligt ESK Förhållningssätt till matchande mm Föräldramöte 2013-02-12 ENKÖPINGS SK U P01 Målsättning med 2013 o Våra spelare ska bli bäst i Uppland 2018! Vi jobbar långsiktigt, dvs inga snabba toppningar för att nå kortsiktiga resultat. o Utvecklas

Läs mer

UTBILDNINGSPLANEN FÖR Spelare och Ledare i

UTBILDNINGSPLANEN FÖR Spelare och Ledare i UTBILDNINGSPLANEN FÖR Spelare och Ledare i 2006 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Inledning Utbildningsstege för ledare Planering Åldersgrupp 6 8 år ( Poolspel ) Åldersgrupp 7 9 år ( Poolspel ) Åldersgrupp 10 11 år

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

Välkommen till Föräldramöte P99!

Välkommen till Föräldramöte P99! Välkommen till Föräldramöte P99! Välkommen till Föräldramöte P98/99! Ledare P99 Jonka: Lagledare/Tränare Manne: Tränare Fille: Tränare Öje: Tränare mm Lagledare Jonka Jag ska anmäla vårat lag till matcher

Läs mer

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01 3 Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01, 3 Mars 2015 AGENDA Truppen Ledare/tränare Seriespel Kommunikation Matchkallelser Träning Tränings upplägg På gång Medlemsavgift

Läs mer

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017 Solängen P04 Föräldramöte Jan 2017 Agenda: Solängen p04 Allmänt om laget Info från styrelsen Träningar Seriespel Cuper Föräldragrupp Klubbkassa Kommunikation Cuper 2017 Övrigt Solängen P04 2016 Spelare,

Läs mer

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte IFK Eskilstuna P07 Föräldramöte 2018-03-27 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Välkommen som förälder 7. Verktyg 8. Kommande aktiviteter

Läs mer

LIF P05 - Föräldramöte 3 april 2019

LIF P05 - Föräldramöte 3 april 2019 Föreningen Mycket som händer i föreningen - Ny ordförande: Jerry Andersson - Sportgruppen och Ungdomskommittén jobbar vidare med att utveckla verksamheten - Ekonomin är nu i balans i föreningen - LIF Dam

Läs mer

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm).

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm). FÖRÄLDRAMÖTE F97/98 2010-04-20 Ledarstaben Truppen Träningar Träningsläger Seriespel DM Cup Ekonomi Medlemsavgift Deltagaravgift Lagkassa Föräldrauppgifter Intersport kläder mm Kost Lagpolicy Föräldrapolicy

Läs mer

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap Onsala BK Föräldramöte F05 Kaparehallen 2017.03.22 Fotboll, Glädje och Gemenskap Mål med Föräldramötet Målsättning med tjejerna? Hur driver vi laget? Vad händer under säsongen? Reflektioner från 2016 Bra

Läs mer

P-01/02/03. Säsongen 2017

P-01/02/03. Säsongen 2017 Säsongen 2017 P03 Föräldramöte 19 januari 2017 Plats: Modohallens caféteria Närvarande barns föräldrar: André, Albin L, Linus E, Linus O, Linus D, Jakob L, Elliot V, Casper N, Alfred J, Emil F, Albin J,

Läs mer

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015 Planeringsdokument 2015 Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04 Från: Tränarna Bjärreds IF P-04 Datum: April 2015 Innehåll Inledning... 2 Föräldrarnas medverkan och ansvar... 3 Laguttagning... 3 Cuper/turneringar...

Läs mer

Skötsam och harmonisk grupp som utvecklas positivt. Få ekonomiska intäkter till lagkassan. Saknaden av en fungerande ekonomi/ arrangemangsgrupp.

Skötsam och harmonisk grupp som utvecklas positivt. Få ekonomiska intäkter till lagkassan. Saknaden av en fungerande ekonomi/ arrangemangsgrupp. Anteckningar från avslutningsmöte säsong 12/13 Örebro 14/4-2013 1. Sammanfattning av säsongen Gruppens utveckling Gruppen har utvecklats mycket positivt den här säsongen. Sammanhållningen har blivit bättre

Läs mer

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN Antagen av styrelsen januari 2019 BAKGRUND - Tränare agerat med egna lösningar - Beslut som dragit ut på tiden och varit kortsiktiga - Ofta dåligt samarbete mellan lagen MÅL -

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

OPE IF F04 Säsongen Information till spelare och föräldrar

OPE IF F04 Säsongen Information till spelare och föräldrar OPE IF F04 Säsongen 2017 Information till spelare och föräldrar 2017 Ledare och övriga ansvariga Christer Nilsson- huvudtränare Anna Finér- tränare Stefan Pålsson - tränare Leif Aronsson - tränare Katarina

Läs mer

Föräldramöte Knivsta Ik P

Föräldramöte Knivsta Ik P Föräldramöte Knivsta Ik P-06 Agenda Presentation Klubbinformation 7-mannaspelinformation Match- och Cupplanering Träningsnärvaro Lagets Ekonomi Lagorganisation Övriga frågor 2016-02-18 Presentation av

Läs mer

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Kenty pojkar födda 2002 Föräldramöte 21 april - Välkomna! Kommunikation Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Mailadresser. Träningstid Onsdag kl 17.00-18.30

Läs mer

LIF P05 - Föräldramöte 21 mars 2018

LIF P05 - Föräldramöte 21 mars 2018 Föreningen Mycket nytt som händer och har hänt det senaste året inom föreningen! - Ny ordförande (Stefan Åberg) och nya personer invalda i styrelsen - Ny sportgrupp har bildats, bestående av tidigare spelare

Läs mer

Föräldramöte KIF P

Föräldramöte KIF P Föräldramöte KIF P06 2016-09-15 Agenda Aktiva Idrottsföräldrar Åke Eliasson Presentation av ledare Summering 2016 hittills och framöver Spelfilosofi Övrig information Gothia Cup 2017 Övriga frågor? Presentation

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE SKILJEBO SK P-07

FÖRÄLDRAMÖTE SKILJEBO SK P-07 FÖRÄLDRAMÖTE SKILJEBO SK P-07 2018 HÅLLPUNKTER: Ansvarsfördelning och truppen 2018 Syfte och målsättning Normer och förhållningssätt för vårt lag Ekonomi - Inköp, försäljning och sponsorer Träningar -

Läs mer

Börje UFO Spelarutbildningsplan

Börje UFO Spelarutbildningsplan Börje UFO Spelarutbildningsplan Alla barn och ungdomar i Börje med omnejd ska ges chansen att spela fotboll. Fotbollen ska vara rolig och utvecklande, oavsett ålder och kunskapsnivå. Fotbollslek, 6 år

Läs mer

AGENDA. Inledning Klubben Målsättning Årsplan Träningar Matcher Ekonomi Föräldragrupp Övrigt

AGENDA. Inledning Klubben Målsättning Årsplan Träningar Matcher Ekonomi Föräldragrupp Övrigt AGENDA Inledning Klubben Målsättning Årsplan Träningar Matcher Ekonomi Föräldragrupp Övrigt Inledning Underlaget för P01 i Fanna BK bedömdes som för litet för att ha ett eget lag 2016. Därför erbjuds alla

Läs mer

FLICKOR 01. Riktlinjer

FLICKOR 01. Riktlinjer Riktlinjer FLICKOR 01 2014 Grunden till detta dokument är Järla IF FKs policydokument Röda Tråden. Med detta dokument vill vi tränare och ledare förtydliga vad det innebär för oss i flickor födda 2001.

Läs mer

Norralinjen år 2011 Träning 1 gång i veckan och poolspel 3-4 tillfällen. Alla som vill är med och spelar ungefär lika mycket

Norralinjen år 2011 Träning 1 gång i veckan och poolspel 3-4 tillfällen. Alla som vill är med och spelar ungefär lika mycket Norralinjen 2018 5 manna 5 år 2013 Vi startar upp fotbollskul med 5 åringar i April på Fagrabäck konstgräs. Träning 1 gång i veckan och ev ett poolspel. Alla som vill får vara med på matcher. Prioritet

Läs mer

Välkommen till P-08 Föräldramöte mars Fotboll, Glädje och Gemenskap

Välkommen till P-08 Föräldramöte mars Fotboll, Glädje och Gemenskap Välkommen till P-08 Föräldramöte mars 2018 Fotboll, Glädje och Gemenskap Agenda Ansvarsområden Föräldragrupp Träning Säsongen 2017 Kalender våren och försommaren 2018 Seriespel Lag i seriespel och cuper

Läs mer

Välkomna till säsongen 2017/2018! Föräldramöte P

Välkomna till säsongen 2017/2018! Föräldramöte P Välkomna till säsongen 2017/2018! Föräldramöte P04 170820 1 Agenda Säsongsstart 2017/2018 Översikt P04 - gemensamt vs per träningsgrupp Träningstider Ledarstab & organisation Seriespel Cuper USM Lagkassa

Läs mer

Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar

Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar VÄLKOMNA ÅTAGANDE Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar Under v27 kommer vi behöva ställa upp med planvärdar under storsjöcupen, så fort vi får veta från Frösö

Läs mer

PROTOKOLL FRÅN UNGDOMSLEDARMÖTE

PROTOKOLL FRÅN UNGDOMSLEDARMÖTE PROTOKOLL FRÅN UNGDOMSLEDARMÖTE Tid: 21 oktober 2014 kl. 19.00 21.00 Plats: GIFs klubbstuga Närvarande: Anders Jacobsson (PF07), Helena Brax (P01/02, P06), Jan Billberg (styrelsen), Fredrik Augustsson

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Föräldraengagemang 7. Ekonomi

Läs mer

Föräldramöte Boo FF P07:2. 15 mars 2017

Föräldramöte Boo FF P07:2. 15 mars 2017 Föräldramöte Boo FF P07:2 15 mars 2017 Agenda P07:2 anno 2017 Spelare och ledare Övergripande målsättning lagfilosofi Träningar, träningsmetodik och matcher Cuper & Träningsläger Ekonomi Varför lagkassa,

Läs mer

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Dagens agenda Information från ungdomssektionen Ledarorganisation 2015 Laget & föräldrar Föräldrainsatser under året Hemsidan, kalender, mail Träningar, cuper,

Läs mer

Alviks IK U-17. Träningsupplägg

Alviks IK U-17. Träningsupplägg Alviks IK U17 2017 Träningsupplägg Vi kommer att öka träningsdosen med 1 pass per vecka under hela säsongen. Vi ser att vi behöver utveckla vissa saker under 2016. Det rör sig om att vi måste bli starkare,

Läs mer

Föräldramöte. 7 april 2016

Föräldramöte. 7 april 2016 Föräldramöte 7 april 2016 Örebrocupen Innebandy Bemanning kiosk Återkoppling om hur första passet gick. Vi har meddelat Ivan de brister som var och vi hoppas det blir bättre med resurser (korvbröd, muggar,

Läs mer

Ulricehamns IFK P-02

Ulricehamns IFK P-02 Ulricehamns IFK P-02 Föräldramöte 2015-02-19 Anders, Mikael, Fredrik, Bernt, Jerker och Mattias Ulricehamns IFK P-02 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong

Läs mer

När Sanktan drog igång, så körde vi två serier. En sjumanna och en niomanna-serie.

När Sanktan drog igång, så körde vi två serier. En sjumanna och en niomanna-serie. 1 2 Året som gick. Det här är vad vi gjort under 2016. Vi började året med några inomhuscuper. Under mars och början av April, spelade vi Kick-off, April- och Attunda-cupen. När Sanktan drog igång, så

Läs mer

1 (5) IFK ÖSTERÅKER P SÄSONGEN 2016

1 (5) IFK ÖSTERÅKER P SÄSONGEN 2016 1 (5) 2015-11-24 1 IFK ÖSTERÅKER P03-1 - SÄSONGEN 2016 2 POLICY IFK Österåkers policy ligger som grund för verksamheten, och den finns tillgänglig på http://www.ifkosteraker.se. 2.1 Målsättning Vår målsättning

Läs mer

Spelform 3 mot 3 Spelform 5 mot 5 Spelform 7 mot 7 Spelform 9 mot 9 Spelform 11 mot 11 Fotbollens spela lek och lär

Spelform 3 mot 3 Spelform 5 mot 5 Spelform 7 mot 7 Spelform 9 mot 9 Spelform 11 mot 11 Fotbollens spela lek och lär Spelform 3 mot 3 Spelform 5 mot 5 Spelform 7 mot 7 Spelform 9 mot 9 Spelform 11 mot 11 Fotbollens spela lek och lär Spelarutbildningsplan 6-7 år Spelform 3 mot 3 Svensk fotboll Ca 500 000 spelare Ca 3000

Läs mer

Innehåll. Riktlinjer för respektive årskull U9 U10 U11 U12 U13 U14 U15 U16

Innehåll. Riktlinjer för respektive årskull U9 U10 U11 U12 U13 U14 U15 U16 MEDIAINFORMATION RIKTLINJER DJURGÅRDENS 2014/2015 IF UNGDOM Innehåll Föreningsmål Vision Riktlinjer Spelide Träning Nivåanpassning Närvaro Seriespel Cupspel Träningsmatcher Uppflyttning/Nedflyttning av

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 19 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v12 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt!

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt! LB07 P04 (2018) LB07 som klubb LB07 är idag en av Skånes största fotbollsförening med drygt 1 300 aktiva. Målet är att vi skall vara bland Sveriges bästa utbildnings- och utvecklingsmiljöer för unga spelare.

Läs mer

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017 Information samt minnesanteckningar från Föräldramöte P-08 15/2 2017 Agenda 18.00 18:05 - Välkomna - kaffe 18.05 18:45 - Information inför säsongen 18.45 18:55 - Övriga frågor 18.55 - Slut Pojkar -08 Ledarstaben:

Läs mer

Dags för sommarträning. Upplägg när vi drar igång

Dags för sommarträning. Upplägg när vi drar igång Dags för sommarträning Partille Cup är avslutat vilket också innebär sommarträning och ledighet från gruppträning. Vi i Kungälvs HK skall vara oerhört stolta över de prestationer som vi visade upp under

Läs mer

Information ESK Ungdom

Information ESK Ungdom Agenda 23 feb 2015 - Information ESK Ungdom - Sammanfattning 2014 - Målsättning 2015 - Årsplanering - Lagets organisation - Föräldragrupp - Ekonomi - Fotbollen - Policy - Övriga frågor Information ESK

Läs mer

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher.

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. 26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. Bra gemenskap/alla får vara med Bra tränare, förklarar bra Kul med många matcher Peppar varandra Flamsigt på träningarna ibland

Läs mer

Säsongsplanering VI P05:1 (18/19) Protokoll från föräldramötet/avslutning/minikickoff

Säsongsplanering VI P05:1 (18/19) Protokoll från föräldramötet/avslutning/minikickoff Säsongsplanering VI P05:1 (18/19) Protokoll från föräldramötet/avslutning/minikickoff 2 Laget före jaget 2 Serier 2 Cuper: Förfrågan kommer att skickas ut (Ett lag) 2 Träning 2 Temaperioder 2018-19 2 Gästinstruktörer

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte 2016-02-07 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Information från föräldragruppen 7.

Läs mer

5 6 år. 7-8 år. Få information varför man gör de olika övningarna

5 6 år. 7-8 år. Få information varför man gör de olika övningarna 5 6 år Målsättningen med denna åldersgrupp är att det skall vara mycket teknikträning på ett leksamt sätt. Betoning på att bli vän med bollen, övningar med mycket bollkontakt. Införa begreppet uppvärmning.

Läs mer

Lagträff Spånga IS Fotboll. P01 Bas

Lagträff Spånga IS Fotboll. P01 Bas Lagträff Spånga IS Fotboll P01 Bas Vad ska vi prata om? 1. Presentera oss för varandra 2. SvFF och Spångamodellen 3. Lag och lagindelning 4. Spelsystem spelidé färdigheter 5. Träningsupplägg som stöder

Läs mer

Föräldramöte. ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018

Föräldramöte. ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018 Föräldramöte ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018 Träningar säsongen 2017/18 Hur många träningar tror ni vi har haft? 90 st inkl målvaktsträningar Hur tror ni träningsnärvaron varit i snitt? Målet var 2

Läs mer

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet BLÅ TRÅ DEN IK Viljan Strängnäs Inledning IK Viljan Strängnäs bildades 1914 och är en fotbollsförening i centrala Strängnäs. Föreningens ambition är att ge alla barn och ungdomar som vill möjligheten att

Läs mer

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona?

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona? Välkomna! Säsongen är igång. Matcher & Cuper Snickarcupen Valingecup (Placering 2a respektive 4a) Ulricehamns ungdomscup 20/3 Seriespel, F 13-14 Div.1 DM Gothia Cup Eventuellt i augusti: Skara Sommarland

Läs mer

FLICKOR 01. Riktlinjer

FLICKOR 01. Riktlinjer Riktlinjer FLICKOR 01 2013 Grunden till detta dokument är Järla IF FKs policydokument Röda Tråden. Med detta dokument vill vi tränare och ledare förtydliga vad det innebär för oss i flickor födda 2001.

Läs mer

Verksamhetsplan Sollentuna FK F06 Silverdal 2017

Verksamhetsplan Sollentuna FK F06 Silverdal 2017 Verksamhetsplan Sollentuna FK F06 Silverdal 2017 En del av Sollentuna FK F06 Silverdal är en lokal träningsgrupp i Sollentuna FK, med 27 spelare. Det finns fem andra träningsgrupper i klubben, och sammanlagt

Läs mer

Vara spelare i Åkarps IF

Vara spelare i Åkarps IF Vara spelare i Åkarps IF Som spelare i Åkarps IF skall man ha följande Man skall ha kul när man tränar Man skall leka, röra sig, dribbla, utmana, göra mål, jubla etc. Man skall tänka på Att vara koncentrerad

Läs mer

VÄLKOMMEN! Lunds stolthet

VÄLKOMMEN! Lunds stolthet VÄLKOMMEN! FÖRSLAG TILL AGENDA Välkomna! Minnesanteckningar Presentation ledare Presentation föräldrar Träning Match och Cuper Organisation föräldrar lagkassa, hemsida, laglista, körning, funktionär, domarvärd,

Läs mer

GIF Nike F2009. Vårsäsongen

GIF Nike F2009. Vårsäsongen GIF Nike F2009 Vårsäsongen 2019 2019-03-23 Kontaktuppgifter Ledare Telefon Klas Sjöberg 0708-61 84 20 Lars Kruger 0709-10 50 28 Magnus Lundegård 0702-94 34 74 Marcus Björk 0761-40 67 69 Epost F2009@gifnike.se

Läs mer

F06 Fotboll -Föräldrarträff

F06 Fotboll -Föräldrarträff F06 Fotboll -Föräldrarträff Träkvistavallen - tisdag 21 april 2015 Michael Scheffer, Jens Nordfält, Mattias Axelsson, Kristofer Sundsgård, Erik Ståhlberg Agenda 1. Välkomna till föräldrarmötet! 2. Intro

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Åby IF P05 Datum 2014-10-04! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Anders Björk Richard Claesson Markus Sjöde n Mattias Hess Magnus Wendt Målsättning för 2015 - Få alla i fas - Roliga

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE Mail: Tele: Munksundsvägen 47

FÖRÄLDRAMÖTE Mail: Tele: Munksundsvägen 47 FÖRÄLDRAMÖTE 2017 Sammanfattning 2016 55 träningar (11 spelare över 75%) 1 träningsläger 3 träningsmatcher 14 seriematcher 4 cuper: Team sportia cup, Husqvarna cup, PSG, Kurirenspelen 20 spelare våren,

Läs mer

Föräldramöte P september 2017

Föräldramöte P september 2017 Föräldramöte P12 20 september 2017 Agenda Barnidrott Föräldrer i LB07 Information och statistik Organisation Serie och cupspel 2017 Ekonomi LB07 modellen Akademi/ Idrottsgrundskola 2018 2018 Övrigt Barn

Läs mer

HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL

HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL Spelarutbildningsplan 7-manna 10-11 år Skapat: 2013-09-04 Version:2014-09-30 Spelarutbildningsplan IF Mölndals Fotboll I IF Mölndal Fotboll vill vi skapa vinnare. I IF

Läs mer

HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL

HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL Spelarutbildningsplan 5-manna 8-9 år Skapat: 2013-09-04 Version:2014-09-30 Spelarutbildningsplan IF Mölndals Fotboll I IF Mölndal Fotboll vill vi skapa vinnare. I IF

Läs mer

Innehåll Vision... 3 Kärnvärden/ledord Mölnlycke IF... 3 Långsiktiga mål... 3 Övergripande strategier... 4 Fotbollskunnande & hur vi utför sporten

Innehåll Vision... 3 Kärnvärden/ledord Mölnlycke IF... 3 Långsiktiga mål... 3 Övergripande strategier... 4 Fotbollskunnande & hur vi utför sporten Flickor 03 Verksamhetsplan 2016-2018 1 Innehåll Vision... 3 Kärnvärden/ledord Mölnlycke IF... 3 Långsiktiga mål... 3 Övergripande strategier... 4 Fotbollskunnande & hur vi utför sporten fotboll... 4 Organisation...

Läs mer

Stafsinge IF:S Ungdomssektions Verksamhetsidé

Stafsinge IF:S Ungdomssektions Verksamhetsidé Stafsinge IF:S Ungdomssektions Skall ligga till grund för målsättning, beslut och inriktning av verksamheten. Skall fungera som ett rättesnöre för ledare, tränare och föräldrar. Är framtagen av u-sektionens

Läs mer

UTBILDNINGSPLAN FÖR SKUTSKÄRS IF/FK

UTBILDNINGSPLAN FÖR SKUTSKÄRS IF/FK UTBILDNINGSPLAN FÖR SKUTSKÄRS IF/FK INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning s.2 Verksamhetsidé s.3 Ledare och spelare s.4 Föräldramedverkan s.5 6-8 år s.6 9-10 år s.8 11-12 år s.10 13-14 år s.12 15-18

Läs mer

FLICKOR 01. Riktlinjer

FLICKOR 01. Riktlinjer Riktlinjer FLICKOR 01 2015 Grunden till detta dokument är Järla IF FKs policydokument Röda Tråden. Med detta dokument vill vi tränare och ledare förtydliga vad det innebär för oss i flickor födda 2001.

Läs mer

Skiljebo P06 Mot nya mål. Föräldramöte 2019

Skiljebo P06 Mot nya mål. Föräldramöte 2019 Skiljebo P06 Mot nya mål Föräldramöte 2019 Agenda Bakgrund året som gick Organisation ledare och spelare Att vara en del av Skiljebo SK Fokus framåt och Matchning Planering Fokus framåt Till sist Bakgrund

Läs mer

Lag X planering säsongen 2013

Lag X planering säsongen 2013 Lag X planering säsongen 2013 1 Inledning Detta dokument redogör för lagets planering och mål säsongen 2013 (2012 nov 2013 okt). Syftet är att ledare, spelare och föräldrar ska känna till vad som gäller

Läs mer

Verksamhetsplan Sollentuna FK P03 Syd 2016

Verksamhetsplan Sollentuna FK P03 Syd 2016 Verksamhetsplan Sollentuna FK P03 Syd 2016 En del av Sollentuna FK P03 Syd är en träningsgrupp i Sollentuna FK, med ca 80 aktiva spelare. Det finns fem andra träningsgrupper i klubben, med sammanlagt ca

Läs mer

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet BLÅ TRÅ DEN Inledning bildades 1914 och är en fotbollsförening i centrala Strängnäs. Föreningens ambition är att ge alla barn och ungdomar som vill möjligheten att spela fotboll i IK Viljan. En bred verksamhet

Läs mer

HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL

HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL Spelarutbildningsplan 3-manna 6-7 år Skapat: 2013-09-04 Version:2014-09-30 Spelarutbildningsplan IF Mölndals Fotboll I IF Mölndal Fotboll vill vi skapa vinnare. I IF

Läs mer

Välkomna! Föräldramöte med Östers IF P10

Välkomna! Föräldramöte med Östers IF P10 Välkomna! Föräldramöte med Östers IF P10 Agenda Föräldramöte den 6 mars kl. 19-20.30 - Spelarutbildningsplanen - Träningar - Cuper under våren plus poolspel - Lagkassa och betalning av cuper - Mentorsprojektet

Läs mer

Föräldramöte Lerkils IF P07

Föräldramöte Lerkils IF P07 Föräldramöte Lerkils IF P07 180312 Innan vi börjar Vi använder oss av enbart laget.se för kommunikation med föräldrar (http://www.laget.se/lerkilp07) Vi VILL att ni svarar på kallelser även om ni inte

Läs mer

F14-16 Flickor Ungdom. Spelar- och föräldramöte

F14-16 Flickor Ungdom. Spelar- och föräldramöte F14-16 Flickor Ungdom Spelar- och föräldramöte Agenda Alsike IF Truppen Träningar Fotbollskunskap Tävling & Aktiviteter Organisation Material Avgifter Spelarregistrering Ekonomi Övrigt, Frågor Verksamhetsidé

Läs mer

Föräldramöte P

Föräldramöte P Föräldramöte P-06 2016-04-10 Agenda Inledning Närvarolista Protokoll skrivs inte separat utan blir denna presentation med komplettering i rött. Roller Föreningens hemsida med lagsida för Pojkar 06 Matcher/cuper

Läs mer

Onsala BK. Föräldramöte F Fotboll, Glädje och Gemenskap

Onsala BK. Föräldramöte F Fotboll, Glädje och Gemenskap Onsala BK Föräldramöte F04 20171129 Fotboll, Glädje och Gemenskap Summering 2017 Truppen Träning Seriespel Cuper Ekonomi Planering 2018 Truppen Rollfördelning Träning Aktiviteter Seriespel Cuper Agenda

Läs mer

Öjersjö IF F99/00 Uppstartsmöte för säsong

Öjersjö IF F99/00 Uppstartsmöte för säsong Öjersjö IF F99/00 Uppstartsmöte för säsong 2014 2014-01-15 Agenda Säsongsupplägg Målsättning 2014 Träningar Seriespel Speltid Cuper Lagorganisering Gbg fotbollsförbunds aktiviteter Resa Reseförslag och

Läs mer

Välkomna! Föräldraträff Ope IF pojkar 08. Sportfältet

Välkomna! Föräldraträff Ope IF pojkar 08. Sportfältet Välkomna! Föräldraträff Ope IF pojkar 08 Sportfältet 2016-08-24 Ledare Stefan Stambej Lagledare & Tränare Jonas Hagström - Huvudtränare Martin Westin Tränare L-G Lundberg - Tränare Niklas Strandberg -

Läs mer

Föräldramöte P

Föräldramöte P Föräldramöte P08 2019-03-05 Program Hertzöga BK Barn- och ungdomspolicy Säsongen 2019 Träning, matchrutiner & kontakt Ekonomi Tränings/matchkläder Familjeinsatser / Newbody / Sponsring kläder Cuper Hertzöga

Läs mer

Säsongen 2016/2017. IK Oden P IK Oden P08

Säsongen 2016/2017. IK Oden P IK Oden P08 Säsongen 2016/2017 2016-10-27 IK Oden P08 Säsongen 2016/2017 1 Ett stort tack till våra IK Oden P08 Sponsorer! 2016-10-27 IK Oden P08 Säsongen 2016/2017 2 Ett stort tack till alla IK Oden P08 Föräldrar!

Läs mer

F Grymma gänget!

F Grymma gänget! F0506 2017 Grymma gänget! Info Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Sture Lomakka Anders Lindqvist Jonas Jonasson Susanna Bramberg Laget.se huvudkanal för anmälningar och information Notiser via

Läs mer

Årsplan 2016 AIF F Organisation Lagledare Michael Persson, Styrelse/föreningsfunktionär Vakant

Årsplan 2016 AIF F Organisation Lagledare Michael Persson, Styrelse/föreningsfunktionär Vakant Årsplan 2016 AIF F04 1. Organisation Lagledare Michael Persson, drgregur@gmail.com, 070 786 84 58 Styrelse/föreningsfunktionär Vakant 1.1 Fotboll Tränare Johan Anstrell, johan@comex.se, 073 444 50 20 Sofia

Läs mer

Barn och ungdomsfotbollen

Barn och ungdomsfotbollen Här kan du läsa om vad vi i FC Gute vill med vår verksamhet för våra barn och ungdomar i föreningen. Det är av stor vikt att alla i föreningen känner till detta och att vi arbetar utifrån våra styrdokument.

Läs mer

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc.

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Säsongen 2016 Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Ekonomi Styrelsen informerar Övergripande Resonemang Alla i

Läs mer

LSK F grymma. gänget

LSK F grymma. gänget LSK F0506 2018 grymma gänget Agenda Presentation Kommunikation LSK info Fokus 2018 Uppstart Spelinfo Träningsinfo Aktiviteter Ekonomi Kläder Presentation Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Jonas

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2018

Verksamhetsplan säsongen 2018 Roslagsbro IF U16 Verksamhetsplan säsongen 2018 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U16. Syftet med dokumentet

Läs mer