Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder."

Transkript

1 Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni kanske tycker vi är tidigt ute men för att få allt att fungera så måste både vi och ni börja planera redan nu. Föregående år så kallade vi till både ett föräldramöte och ett spelarmöte. Vid föräldramötet var närvaron från er föräldrar tyvärr riktigt dålig så i år bestämde vi att vi skickar ut information istället. Vi kommer kalla till ett spelarmöte någon gång under våren där vi i detalj förklarar säsongens upplägg för hela truppen. Tid och plats kommer att anges på vår hemsida. Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Lagledare och tränare under 2012 Årets lagledare och tränare är den samma som föregående förutom att Anders Lundmark hoppat av på grund av arbete. Vi är vanliga föräldrar medintresse för att stödja föreningslivet och våra grabbar. Vi hoppas på ert förtroende och er support under den kommande säsongen. Vi ser mycket gärna att fler föräldrar kommer till våra hemmamatcher och hejar fram lagen. Vi kommer dessutom att behöva support med skjuts till bortamatcher och cuper. Kontaktuppgifter till oss finns på hemsidan. Lagledare: Salome Back, Helen Adlerborn Huvud tränare: Peter Lindgren Tränare: Peter Walter, Henry Lundberg Spelares anmälan Deltagande säsong 2012 Vi vill att spelare eller föräldrar så snart som möjligt bekräftar spelares deltagande för den kommande säsongen. Detta för att vi skall kunna planera säsongen. Vi önskar spelarens bekräftelse senast vecka 8. Bekräftelse skickas till lagledare Helen Adlerborn altenativt Salome Back.

2 Sankt Eriks Cupen Vi kommer att dela in truppen av spelare i två grupper som spelar i varsin nivå - medel och lätt serie. Indelning till de två grupperna görs av tränarna innan seriestart (Efter träningsläger i April) och justeras under säsongen beroende på närvaro, bortfall, skador samt utveckling på spelare. Det kan alltså bli så att vissa spelare byter grupp under säsongen. Samma upplägg används av både P96 och P97 med framgång. Uttagning görs på kriterierna träningsnärvaro, personlig inställning, beteende i på träningar och emot lagmedlemmar, fysik, teknik samt spelförståelse. Tanken med uppdelningen är att respektive spelare skall spela och möta motståndare som är på en likvärdig nivå. Medel serien ställer klart högre krav på all enligt kriterierna ovan. Vi har till årets säsong anmält 3 stycken SIK P98 lag till Sankt Eriks Cupen. I dagsläget vet vi inte exakt hur dessa lag placeras inom seriesystemet men vi tror att vi kommer få ett lag placerat i medel serie och två i lätt serie och planerar därefter. Det tredje laget har vi anmält för att vi skall få spela mer matcher och det kommer att delas av båda grupperna på 50/50 basis. Träningar och matcher Datum, tid och plats för samling till träningar, matcher och cuper meddelas alltid på vår hemsida. Vi kommer inte skicka ut SMS eller mail i dessa ärenden. Så gör det till en rutin att alltid kontrollera hemsidan. Uttagning till matcher: Uttagning av spelare till match och cuper presenteras alltid på hemsidan. Uttagning görs på grunderna för träningsnärvaro, fysisk hälsa samt personligt beteende på träningar och matcher. Spelare som är småskadade eller förkylda kommer inte att tas ut till match. Spelarens hälsa går alltid före match. Uttagen spelare som INTE kan vara med på mach skall bekräfta det till lagledare/tränare för respektive match snarast möjligt så vi kan erbjuda någon annan att spela. Antalet uttagna spelare per match kommer variera under säsongen beroende på matchschemat i Sankt Eriks Cupen. Vid bortamatcher i Sankt Eriks Cupen kommer vi att kräva samling vid matcharenan 1 timma före matchstart. (Vi kommer alltså INTE samlas på IP för avfärd till bortamatch). Vi ber er därför att noga kontrollera vart matcharenan ligger och vilka kommunikationer som finns tillgängliga. Det går givetvis att kontakta lagledare och tränare för skjuts men vi kommer givetvis inte ha plats till alla spelare. Så här kommer det även finnas behov av support från föräldrar att skjutsa till bortamatcher. Vi kommer träna normalt 3 gånger i veckan (beroende på matchprogrammet) och spelar under säsong 1-3 matcher i veckan. BENSKYDD är obligatoriskt på alla matcher och träningar.

3 SIK gröna strumpor med vita ränder samt vita shorts skall medtas av spelare till alla matcher. Detta finns att köpa på SIK kansli. Matchtröjor, vattenflaskor, första förband etc, ordnas av lagledare/tränare till respektive match. Avgifter Som i alla idrotter finns det givetvis en del avgifter som skall betalas för att spelaren skall få träna och spela match i klubbens regi. Dessa avgifter är sektionsavgift, medlemsavgift samt P98 lagkassa avgift. Vi förtydligar budskapet igen - Alla avgifter skall vara betalda för att spelaren skall få träna och spela match under säsongen! Detta är ett krav från Sundbybergs IK. Avgift för lagkassa skall vara inbetald senast den 31 april och är till för inköp av material till lagen, bensin för transporter till matcher samt övriga gemensamma utgifter. Inbetalningsavi kommer från SIK kansli. Inbetalningsdatum för SIK sektionsavgift och medlemskap har vi i nuläget inga datum för men de bör troligen komma under tidig vår till respektive spelare. Inbetalning sker via SIK kansli som skickar ut inbetalningsavi för respektive avgift. Medlemsavgift = 250:- Sektionsavgift = ca 800:- P98 lagkassa = 500:- Träningsnärvaro under säsongen Obligatorisk närvaro gäller för alla träningar. Om man inte kan närvara så skall tränare meddelas via SMS senast 1 timma innan träningsstart. Sen ankomst till träning är accepterad om man meddelat detta till tränare före träningens start. Sen ankomst utan anledning är inte acceptabelt då det påverkar hela gruppens träning och beteende. Vid riktigt sen ankomst utan anledning kommer spelaren inte att få träna denna dag. Träningsnärvaro för hela säsongen kommer att föras på hemsidan. Nya spelare - Provspel i truppen Önskemål om provspel i truppen skall göras via förälder till någon av tränarna. Blankett för provspel skall fyllas i av förälder och lämnas av spelare på träning eller skickas till någon av tränarna. Blankett kan hämtas på våra träningar eller begäras av någon tränare per . Provspel gäller för två veckor och därefter meddelar tränare om spelar är antagen till truppen. Om provspelare och förälder accepterar att starta i truppen skall ALLA avgifter enligt ovan betalas in per omgående för att få träna och spela match.

4 Vi kommer stänga truppen för provspel i samband med träningslägret i april inför Sanktan serierna. Vi kommer därefter öppna för provspel vid skolstart i augusti och stänga igen 15 september. Träningsläger Vi kommer anordna ett träningsläger vecka 16 i April månad. Lägret sträcker sig från fredag till söndag. Avgift per spelare = ca 1000:- Anmälan skall vara inskickad till Lagledare Helen Adlerborn senast vecka 10. Inbetalningsavi för träningsläger kommer skickas ut av SIK kansli. Utrustningslista för spelare kommer skickas ut till spelare och förälder senast vecka Cuper SOMMAR CUP - Varje sommar deltar SIK åringar i en sommar cup (normalt brukar det vara Örebro Cupen) och i år anordnas den mellan 28 juni-1 juli. Vi kommer anmäla ett eller två lag beroende på hur många spelare som anmäler sig till denna cup. Anmälan för önskan att delta på cupen skall skickas till lagledare Helen Adlerborn senast vecka 10. Avgift per spelare = ca 1000:- För övriga cuper under utomhussäsongen kommer vi att använda oss av pay&play principen. Deltagande spelare betalar då sin del av anmälningsavgiften. Detta innebär för normala cuper inom Stockholmsområdet ca kronor per cup och deltagare. Uppdatering av kontaktuppgifter Vi begär att alla nuvarande aktiva spelare i P98 uppdaterar sina kontaktuppgifter på vår hemsida. Detta är mycket viktigt så vi har möjlighet att nå spelare och föräldrar vid träning, match eller cuper om något viktigt måste meddelas eller om någon händer. Gå in på hemsidan och tryck på tabben Uppdatering personuppgifter P98 och lägg in info. OBS! Alla rader måste fyllas i för att man skall komma vidare. Om ni har problem så går det också bra att skicka ett till någon av lagledarna eller tränare. Förstärkning av lagkassa Pengar är alltid en bristvara i alla idrottsföreningar och alla idrottlag försöker stärka sin lagkassa med försäljning av allehanda varor, anordnar cuper m.m. Så för att stärka vår lagkassa under säsongen har vi beslutat göra ett försök med att sälja Sverigelotten. Detta är sanktionerat av Sundbybergs IK.

5 I inledningskedet har vi beslutat att alla spelare försöker sälja 25st lotter. För varje lott får vi 6:- till vår lagkassa. Med ca 40 spelare a 25st lotter blir det alltså ca 6000:- som förstärkning till framför allt cuper. Om man vill sälja fler lotter så är det givetvis fritt fram att göra det. Om någon är helt emot detta förslag så kontakta Salome Back. Målvakter Vi har i nuläget fyra stycken duktiga och ambitiösa målvakter men vi skulle önska någon till då det alltid finns risk för skador, sjukdom eller krockar med andra aktiviteter. Med 3 lag i Sanktan kan det uppstå problem och då vore det bra med en bredare trupp. Så du utespelare! Kanske detta kan vara något för dig eller har du en duktig kompis som skulle vilja satsa på att bli målvakt? Kontakta isåfall någon av tränarna på kommande träning eller via telefon. Med vänliga hälsningar Salome back Helen Adlerborn Peter Lindgren Peter Walter Henry Lundberg

Föräldramöte Bromsten IK P

Föräldramöte Bromsten IK P Föräldramöte Bromsten IK P08 2018-02-21 Nya laget Klädsel BIK lånar ut matchtröjor till spelarna. Till matcher i S:t Eriks cupen bör alla spelare ha rätt shorts och strumpor. Hemmaställ består av svarta

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

P03 Föräldramöte

P03 Föräldramöte P03 Föräldramöte 150318 Agenda Året som Gick Målsättning 2015 Ledarstab / Web Säsong 2015 Kompis och trivselregler Årets Uppgifter Övrigt Ekonomi 2014 Vi hade en Tuff Vår, med en grupp som inte riktigt

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

1 (5) IFK ÖSTERÅKER P SÄSONGEN 2016

1 (5) IFK ÖSTERÅKER P SÄSONGEN 2016 1 (5) 2015-11-24 1 IFK ÖSTERÅKER P03-1 - SÄSONGEN 2016 2 POLICY IFK Österåkers policy ligger som grund för verksamheten, och den finns tillgänglig på http://www.ifkosteraker.se. 2.1 Målsättning Vår målsättning

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm).

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm). FÖRÄLDRAMÖTE F97/98 2010-04-20 Ledarstaben Truppen Träningar Träningsläger Seriespel DM Cup Ekonomi Medlemsavgift Deltagaravgift Lagkassa Föräldrauppgifter Intersport kläder mm Kost Lagpolicy Föräldrapolicy

Läs mer

Information till KB P99

Information till KB P99 INFORMATIONSBREV 2015 2015-02-12 (ver 1.07) Information till KB P99 INLEDNING KB P99 är en del av KB fotbolls ungdomsverksamhet. KB Fotbolls ungdomsverksamhet består till stor del av föräldrars ideella

Läs mer

Föräldramöte, fotboll pojkar 2006

Föräldramöte, fotboll pojkar 2006 Föräldramöte, fotboll pojkar 2006 2014 09 30 Agenda Inledning (närvarolista, protokoll skrivs inte separat utan tillägg från mötet införs med grön text i denna presentation, specifika notat och beslut

Läs mer

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 170315 IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning 2016 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2016 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2017 Utbildningsplan Modell för uttagning till match Utmaningar i verksamheten

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 19 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v12 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017 Information samt minnesanteckningar från Föräldramöte P-08 15/2 2017 Agenda 18.00 18:05 - Välkomna - kaffe 18.05 18:45 - Information inför säsongen 18.45 18:55 - Övriga frågor 18.55 - Slut Pojkar -08 Ledarstaben:

Läs mer

Bra saker att tänka på vid start av lagverksamhet. 5-mannalag 2012

Bra saker att tänka på vid start av lagverksamhet. 5-mannalag 2012 Bra saker att tänka på vid start av lagverksamhet 5-mannalag 2012 I. Organisation Tränare, lagledare och kassör. o Tränare, två eller flera o Lagledare, t.ex. registrera *närvaro i MyClub o Kassör, hantera

Läs mer

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017 Solängen P04 Föräldramöte Jan 2017 Agenda: Solängen p04 Allmänt om laget Info från styrelsen Träningar Seriespel Cuper Föräldragrupp Klubbkassa Kommunikation Cuper 2017 Övrigt Solängen P04 2016 Spelare,

Läs mer

EIK P09Gul Föräldramöte

EIK P09Gul Föräldramöte EIK P09Gul Föräldramöte 2016-10-10 Agenda Välkomna Presentation av ledarna Säsongen 2016 Laget Kommunikation Cafeterian 25 oktober kl17-21:00 (vem tar hand om den) Lagkassa/Inbetalning till kassör Föräldrar/lagfunktioner

Läs mer

Föräldramöte P

Föräldramöte P Föräldramöte P-06 2016-04-10 Agenda Inledning Närvarolista Protokoll skrivs inte separat utan blir denna presentation med komplettering i rött. Roller Föreningens hemsida med lagsida för Pojkar 06 Matcher/cuper

Läs mer

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01 3 Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01, 3 Mars 2015 AGENDA Truppen Ledare/tränare Seriespel Kommunikation Matchkallelser Träning Tränings upplägg På gång Medlemsavgift

Läs mer

Protokoll Föräldramöte F04 Innebandy: 2015-09-24

Protokoll Föräldramöte F04 Innebandy: 2015-09-24 Närvaro 11st: Maria Artursson (Meja), Marina Lindgren (Malva), Mikael Lundkvist (Maja), Chrille Robertsson (Linn R), Evelina Lindgren (Tilda), Roger Rantatalo (Moa), Anna Sjögren (Vanessa), Göran Wikman

Läs mer

P06 Föräldramöte

P06 Föräldramöte P06 Föräldramöte 2016-03-31 Agenda! Ledare/Spelare! Aktiviteter! Träningar! Matcher / cuper! Utrustning! Kommunikation! Åtaganden! Ansvar, spelare-ledare-föräldrar! Övrigt! Frågor Ledare/Spelare! Mattias

Läs mer

Föräldramöte KIF P

Föräldramöte KIF P Föräldramöte KIF P06 2016-09-15 Agenda Aktiva Idrottsföräldrar Åke Eliasson Presentation av ledare Summering 2016 hittills och framöver Spelfilosofi Övrig information Gothia Cup 2017 Övriga frågor? Presentation

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA Välkomna Roller Ledarnas filosofi Mål F05 Regler & ramverk F05 Träning Match 2014 matcher och övriga datum Lagföräldrar Claes & Jens Övrigt VÄLKOMNA INFORMATION VIA

Läs mer

Föräldramöte FCH P02 2014-09-12

Föräldramöte FCH P02 2014-09-12 Föräldramöte FCH P02 2014-09-12 Anmälda att närvara (föräldrar till barn): Simon Persson Adam Hjersing William Meredith Lucas Vahtera Benjamin Guberina Carl Jörnell David Berg David Perntoft Filip Nilsson

Läs mer

HSK F10. Föräldramöte 12 april 2018

HSK F10. Föräldramöte 12 april 2018 HSK F10 Föräldramöte 12 april 2018 Agenda Laget Tränarsituationen Uteträning Kläder, utrustning St Erikscupen Info från lagledningen Att vara spelare och förälder i HSK Laget 19 befintliga spelare + 1

Läs mer

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Agenda Organisation Ledare Föräldragrupp Truppen Seriespel Serier Färggrupper Träning Information från tränarna Cuper Avgifter medlemskap Sekretariat VIF-andan

Läs mer

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher.

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. 26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. Bra gemenskap/alla får vara med Bra tränare, förklarar bra Kul med många matcher Peppar varandra Flamsigt på träningarna ibland

Läs mer

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona?

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona? Välkomna! Säsongen är igång. Matcher & Cuper Snickarcupen Valingecup (Placering 2a respektive 4a) Ulricehamns ungdomscup 20/3 Seriespel, F 13-14 Div.1 DM Gothia Cup Eventuellt i augusti: Skara Sommarland

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Föräldraengagemang 7. Ekonomi

Läs mer

DINGTUNA GIF P-03 Agenda:

DINGTUNA GIF P-03 Agenda: Agenda: Laget idag Träningar under året Utvecklingssamtal januari 2016 Seriespel 2016 Cuper 2016 Gothia Cup 2016 Ekonomi Sponsring Laguttagningar 2016 Planering 2017 Dingtuna Cup 2016 Information från

Läs mer

Mötesanteckningar från Föräldramöte F00 Spånga Basket

Mötesanteckningar från Föräldramöte F00 Spånga Basket Mötesanteckningar från Föräldramöte F00 Spånga Basket Datum och Tid: 2012-09-06, kl. 19:00 Plats: Lilla Spånga hallen Närvarande föräldrar till: Julia U, Julia S, Ellinor, Adina, Sarah S, Niki, Hedvig,

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2018 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-09) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015

Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015 Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015 1. Inledning Detta dokument är en programförklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Knivsta IK-P04 säsongen 2015. Syftet med

Läs mer

Användarinställningar på laget.se

Användarinställningar på laget.se 2010-09-05 Användarinställningar på laget.se ALLMÄN INFORMATION... 2 ATT LOGGA IN... 3 SKRIVA IN LÖSENORD/ANVÄNDARNAMN... 3 VÄLKOMSTSIDAN EFTER INLOGGNING... 4 FÖR PERSONLIGA INSTÄLLNINGAR... 4 NYTT LÖSENORD/ANVÄNDARNAMN...

Läs mer

Verksamhetsplan 2018 HSK F06-2. Detta är vi:

Verksamhetsplan 2018 HSK F06-2. Detta är vi: Verksamhetsplan 2018 HSK F06-2 Detta är vi: Vi är ett av två lag i föreningen för flickor födda 2006. I vårt lag är det för närvarande 21 spelare och vi spelar 7- och 9-mannafotboll. Bollen vi spelar med

Läs mer

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 180115 NYA IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning Nya IF Brommapojkarna F03-2 HT 2017 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2017 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2018 Utbildningsplan Modell för uttagning

Läs mer

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte 2015-03-03 1 LAGET 23 tjejer 6 Tränare, en lagledare, en kassör/materialare 2st 9-mannalag 2015 (Svår och Lätt serie) MÅLSÄTTNING Vi ska ha kul tillsammans

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte 2016-02-07 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Information från föräldragruppen 7.

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2017

Verksamhetsplan säsongen 2017 Roslagsbro IF U15 Verksamhetsplan säsongen 2017 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U15 Syftet med dokumentet

Läs mer

ÅRSPLAN SÄSONGEN 2014

ÅRSPLAN SÄSONGEN 2014 Instruktioner för hur vi gör och implementerar en årsplan Alla lag i FC Djursholm gör en årsplan in för nästa säsong. Förslag på innehåll i planen görs av tränare och lagledare utifrån de riktlinjer som

Läs mer

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 Punkter för dagen Hemsidan Träningar, matcher och cuper T-cupen Kiosken Sverigelotter Aktiviteter och föräldramedverkan Lite av varje Hemsidan All information

Läs mer

Verksamhetplan F06 Helenelund

Verksamhetplan F06 Helenelund Verksamhetplan 2017 F06 Helenelund F06 Helenelund 26 tjejer i laget! Lagledare & Huvudtränare : Harold Tränare: Carina, Joakim, Stefan, Claes Materialansvarig: Stefan Värdegrundansvarig: Joakim Webbansvarig:

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap Onsala BK Föräldramöte F05 Kaparehallen 2017.03.22 Fotboll, Glädje och Gemenskap Mål med Föräldramötet Målsättning med tjejerna? Hur driver vi laget? Vad händer under säsongen? Reflektioner från 2016 Bra

Läs mer

LAGHANDBOK. Västerås SK Ungdom. Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom

LAGHANDBOK. Västerås SK Ungdom. Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom LAGHANDBOK LAGHANDBOK Västerås SK Ungdom Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom Lagledaren i respektive lag är en av de viktigaste resurserna vår förening har. Denna handbok har tagits fram för

Läs mer

Föräldramöte P

Föräldramöte P Föräldramöte P08 2019-03-05 Program Hertzöga BK Barn- och ungdomspolicy Säsongen 2019 Träning, matchrutiner & kontakt Ekonomi Tränings/matchkläder Familjeinsatser / Newbody / Sponsring kläder Cuper Hertzöga

Läs mer

FÖRÄLDRAINFORMATION. Partille IF Fotbollsklubb

FÖRÄLDRAINFORMATION. Partille IF Fotbollsklubb FÖRÄLDRAINFORMATION För att på ett enkelt sätt nå ut med vad som förväntas av föräldrar, som har barn i Partille Idrottsförening Fotbollsklubb ( Partille IF FK ), har föreningen tagit fram detta dokument.

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY 1 FÖRÄLDRAMÖTE 2016-04-12 PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY AGENDA SERIESPEL/LAGINDELNING VAD F-06 FOKUSERAR PÅ 2016 FÖRÄLDRARS ROLL PÅ KANTEN

Läs mer

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Kenty pojkar födda 2002 Föräldramöte 21 april - Välkomna! Kommunikation Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Mailadresser. Träningstid Onsdag kl 17.00-18.30

Läs mer

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet BLÅ TRÅ DEN IK Viljan Strängnäs Inledning IK Viljan Strängnäs bildades 1914 och är en fotbollsförening i centrala Strängnäs. Föreningens ambition är att ge alla barn och ungdomar som vill möjligheten att

Läs mer

Säsongen Dokumentet beskriver hur föreningen ser att åldersgruppen 2007 ska organiseras och fungera under 2015.

Säsongen Dokumentet beskriver hur föreningen ser att åldersgruppen 2007 ska organiseras och fungera under 2015. Säsongen 2015 Informationsmöte flickor födda 2007 Dokumentet beskriver hur föreningen ser att åldersgruppen 2007 ska organiseras och fungera under 2015. Sammanställd av: Pelle Myske, 5/7/9-manna ansvarig

Läs mer

Föräldramöte F-03 19/3 2014 VÄLKOMNA!

Föräldramöte F-03 19/3 2014 VÄLKOMNA! Föräldramöte F-03 19/3 2014 VÄLKOMNA! Agenda Kort personlig presentation (Namn, far/mor till ) Läget i truppen Allmänt kring YIS Ledaruppställning Kommunikation Allmänna tankar och målsättningar Träningar

Läs mer

Lag X planering säsongen 2013

Lag X planering säsongen 2013 Lag X planering säsongen 2013 1 Inledning Detta dokument redogör för lagets planering och mål säsongen 2013 (2012 nov 2013 okt). Syftet är att ledare, spelare och föräldrar ska känna till vad som gäller

Läs mer

Dagordning föräldramöte (P-03) DÅTID

Dagordning föräldramöte (P-03) DÅTID Dagordning föräldramöte 2010-12-05 (P-03) Plats: Sandeplanskolan i samband med ordinarie träning Närvarande från P-03: Peter Nilsson och Christer Jacobsson E-postadress till tränare-03: ledare-bk-naset-03@googlegroups.com

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

SKELLEFTEÅ IBK. Handbok för ledare

SKELLEFTEÅ IBK. Handbok för ledare Handbok för ledare 2016-11-18 SKELLEFTEÅ IBK Ett samlat dokument för ledare med regler och rutiner som gäller för lag och ledare inom Skellefteå IBK och dess ungdomssektion. Skellefteå IBK Bildad: 1985

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

ÅKIBS kick off 2017/2018 P08 Informationsmöte

ÅKIBS kick off 2017/2018 P08 Informationsmöte ÅKIBS kick off 2017/2018 P08 Informationsmöte Agenda Klubbpolicy Utvecklingsplan Träningstider och upplägg Poolspel Roller till laget Medlemsavgifter Match och träningskläder Övrigt Klubbpolicy det som

Läs mer

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Dagens agenda Information från ungdomssektionen Ledarorganisation 2015 Laget & föräldrar Föräldrainsatser under året Hemsidan, kalender, mail Träningar, cuper,

Läs mer

Info. Tränare/lagledare. Laget.se huvudkanal för anmälningar och information

Info. Tränare/lagledare. Laget.se huvudkanal för anmälningar och information F0506-2016 Info Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Sture Lomakka Anders Lindqvist Jonas Jonasson Laget.se huvudkanal för anmälningar och information Notiser via email och SMS Facebook-grupp endast

Läs mer

ENKÖPINGS SK U P01. Höja ambitionen kontinuerligt enligt ESK Förhållningssätt till matchande mm

ENKÖPINGS SK U P01. Höja ambitionen kontinuerligt enligt ESK Förhållningssätt till matchande mm Föräldramöte 2013-02-12 ENKÖPINGS SK U P01 Målsättning med 2013 o Våra spelare ska bli bäst i Uppland 2018! Vi jobbar långsiktigt, dvs inga snabba toppningar för att nå kortsiktiga resultat. o Utvecklas

Läs mer

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 3 REVISIONSHISTORIK... 3 SYFTE OCH MÅLGRUPP... 3 DOKUMENTANSVARIG,

Läs mer

Fokus är spelförståelse.

Fokus är spelförståelse. IK FRANKE P05 2016 Under 2015 har laget bestått av drygt 40 spelare. Vi tränade 2 ggr/veckan året om på Råby IP och Råbyhallen. Under året har vi fokuserat mycket på individuell teknik i form av passning/mottagning,

Läs mer

Norsborgs IF Fotbollssektionen

Norsborgs IF Fotbollssektionen 3. Inriktning Norsborgs IF ska vara en breddförening men samtidigt kunna ge utrymme för ledare och spelare att satsa under förutsättning att det inte sker på bekostnad av breddverksamheten. Verksamheten

Läs mer

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte 2018-09-13 18 glada flickor som gillar fotboll Vilka vi Flickor 09 är Flickornas föräldrar som gillar att engagera oss med/ i våra barn Närvarande i kväll.. Agenda

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2018

Verksamhetsplan säsongen 2018 Roslagsbro IF U16 Verksamhetsplan säsongen 2018 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U16. Syftet med dokumentet

Läs mer

Föräldrarmöte IFK STD-KM :02

Föräldrarmöte IFK STD-KM :02 Föräldrarmöte IFK06 17-03-29 STD-KM01-09-2013-06:02 Vad Laget Träningar & Matcher, Utformning träningar Utbildningsplan Regler Cuper och andra aktiviteter Utrustning Att vara förälder Övrigt IFK 06 2017

Läs mer

AVGIFTER. Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550: i tvättavgift

AVGIFTER. Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550: i tvättavgift VÄLKOMNA AVGIFTER Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550:- + 425 i tvättavgift Deltagaravgift Deltagare i fotbollsskolan betalar bara medlemsavgift

Läs mer

Trygghet och gemenskap

Trygghet och gemenskap Respekt Jämställdhet Jämlikhet Positiv anda Rent spel Miljömedvetenhet Trygghet och gemenskap IFK Västerås är en klubb öppen för alla! Flickor och pojkar oavsett ålder, etnisk tillhörighet eller plats

Läs mer

FLICKOR 01. Riktlinjer

FLICKOR 01. Riktlinjer Riktlinjer FLICKOR 01 2015 Grunden till detta dokument är Järla IF FKs policydokument Röda Tråden. Med detta dokument vill vi tränare och ledare förtydliga vad det innebär för oss i flickor födda 2001.

Läs mer

Lagpolicy IK Sirius P04-Svart

Lagpolicy IK Sirius P04-Svart Lagpolicy IK Sirius P04-Svart 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Sirius P04-Svart säsongen 2015. Syftet med dokumentet

Läs mer

Måldokument för Hittarps IK:s verksamhet

Måldokument för Hittarps IK:s verksamhet Måldokument för Hittarps IK:s verksamhet Hittarps IK är en fotbolls- och gymnastikförening med lokal förankring i Laröd, Hittarp och Domsten. Föreningen står för: God klubbkänsla och kamratskap Engagerade

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

F06 Fotboll -Föräldrarträff

F06 Fotboll -Föräldrarträff F06 Fotboll -Föräldrarträff Träkvistavallen - tisdag 21 april 2015 Michael Scheffer, Jens Nordfält, Mattias Axelsson, Kristofer Sundsgård, Erik Ståhlberg Agenda 1. Välkomna till föräldrarmötet! 2. Intro

Läs mer

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet BLÅ TRÅ DEN Inledning bildades 1914 och är en fotbollsförening i centrala Strängnäs. Föreningens ambition är att ge alla barn och ungdomar som vill möjligheten att spela fotboll i IK Viljan. En bred verksamhet

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Föräldramöte agenda

Föräldramöte agenda Föräldramöte 20170504 agenda Kort årsberättelse och nuläge för P06 Kontentan av HFF ungdoms FAS möte Ert ansvar som föräldrar vad innebär det Barnens ansvar Cuper? Kassa Fotografering Övriga frågor Kort

Läs mer

Föräldramöte FCH P

Föräldramöte FCH P Föräldramöte FCH P02 2016-10-01 Agenda Roller Träningstider och träningsregler (lagets regler) Truppen Matchspel och laguttagningar, medlemsavgift Individuell träning SportAdmin och kallelser Hemmaarrangemang

Läs mer

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08 Föräldramöte 2017/2018 SSK Innebandy Mix08 Alexander Agerström tränare Anders Nordin tränare Ingela Ahlbäck tränare Niklas Larsson tränare Stefan Juntti lagledare kassör Samuel Sjöberg fikaansvarig - lotteriansvarig

Läs mer

Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor

Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor 2018-04-09 Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor Info på föräldramöte, alla killar representerade Fungerat sådär hittills...!!! Mail, påminnelse 2/4 Behöver bli bättre!

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2016 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-10) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

Föräldramöte Säsongen Nykvarns Sportklubb 1

Föräldramöte Säsongen Nykvarns Sportklubb 1 Föräldramöte 2016-04-04 Säsongen 2016 Nykvarns Sportklubb 1 Agenda 1. Ledare 2. Spelartrupp och Målsättning 2016 3. Träning 4. Träningsmatcher 5. Sammandrag och Cup 6. Informationskanal laget.se 7. Klubbkläder

Läs mer

Välkomna! Föräldraträff Ope IF pojkar 08. Sportfältet

Välkomna! Föräldraträff Ope IF pojkar 08. Sportfältet Välkomna! Föräldraträff Ope IF pojkar 08 Sportfältet 2016-08-24 Ledare Stefan Stambej Lagledare & Tränare Jonas Hagström - Huvudtränare Martin Westin Tränare L-G Lundberg - Tränare Niklas Strandberg -

Läs mer

Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar

Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar VÄLKOMNA ÅTAGANDE Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar Under v27 kommer vi behöva ställa upp med planvärdar under storsjöcupen, så fort vi får veta från Frösö

Läs mer

Ekonomi Enkät Träningar/närvaro Mål & Riktlinjer Cuper Matcher under våren

Ekonomi Enkät Träningar/närvaro Mål & Riktlinjer Cuper Matcher under våren Ekonomi Enkät Träningar/närvaro Mål & Riktlinjer Cuper Matcher under våren Saldot är 111,6kkr (per 30/11) (Ingående balans 17-18 var 49kkr) Utgående saldo till u11 skall vara min 79,8 (2,1kkr/spelare)

Läs mer

GUIF Tomtebo/Innertavle F07

GUIF Tomtebo/Innertavle F07 GUIF Tomtebo/Innertavle F07 Föräldramöte 23/4 2015 Säsong 2015 Organisation Spelare 26 tjejer anmälda från 1A, 1B, 1C, 1D och Innertavle Tränare Mattias Morian (pappa till Elsa i 1C) Linda Pommer (mamma

Läs mer

Anteckningar för föräldramöte P(06)07/

Anteckningar för föräldramöte P(06)07/ Anteckningar för föräldramöte P(06)07/08-2019-04-24 Presentation lagledare Viktiga datum vt-19 Info från UFO:s representant Nolltolerans Att vara fotbollsförälder Lagföräldrar Laget.se Lämning och hämtning

Läs mer

F Grymma gänget!

F Grymma gänget! F0506 2017 Grymma gänget! Info Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Sture Lomakka Anders Lindqvist Jonas Jonasson Susanna Bramberg Laget.se huvudkanal för anmälningar och information Notiser via

Läs mer

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc.

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Säsongen 2016 Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Ekonomi Styrelsen informerar Övergripande Resonemang Alla i

Läs mer

Föräldramöte pojkar -05

Föräldramöte pojkar -05 Föräldramöte pojkar -05 2015-02-01 2/15/2015 1 Agenda Presentation av tränare Våra mål 2014/15 Träningar och laget Minisammandrag / Cupper Kommunikation Förväntningar o På tränare, barn och föräldrar Föräldraengagemang

Läs mer

P04 - TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04

P04 - TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04 Överenskommelse Det är en ära att få vara med i Näsets SK P04. Att vara spelare i Näsets SK innebär att man representerar klubben och skall föregå med gott exempel i alla avseenden. Som spelare är man

Läs mer

Frillesås FF. Medlemskap 9. - Medlemskap 9.1. - Medlems- sektions avgifter 9.2. - Anmälan om medlemskap 9.3

Frillesås FF. Medlemskap 9. - Medlemskap 9.1. - Medlems- sektions avgifter 9.2. - Anmälan om medlemskap 9.3 Medlemskap 9 - Medlemskap 9.1 - Medlems- sektions avgifter 9.2 - Anmälan om medlemskap 9.3 Indexsida oktober 2010 Medlemskap Frågan om upptagning och uteslutning av medlemmar regleras i föreningens stadgar.

Läs mer

2014-04-07 1. Reymersholms IK Flickor 03 Säsongsplanering 2014

2014-04-07 1. Reymersholms IK Flickor 03 Säsongsplanering 2014 2014-04-07 1 Reymersholms IK Flickor 03 Säsongsplanering 2014 2014-04-07 2 Reymers vision, vart vi vill Reymers? Reymers vill vara en av Stockholms största fotbollsklubbar inom barn och ungdomsfotboll.

Läs mer

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte IFK Eskilstuna P07 Föräldramöte 2017-03-30 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Välkommen som förälder 7. Verktyg 8. Kommande aktiviteter

Läs mer

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala HK Aranäs 2017/2018 Flickor -05 Onsala Föräldragrupp Ansvar Namn F-grupp Micaela Pilo Föräldragrupp F-grupp Sanna Olausson Ansvarig Anna verdin Ledare Ansvar Namn Lagansvarig Per Lindmark Tränare Anders

Läs mer

Grimsås IF Policy. Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar.

Grimsås IF Policy. Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar. Grimsås IF Policy Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar. Fotboll är framför allt glädje, sammanhållning i med och motgång, kamratskap och hänsynstagande till andra. Policy angående

Läs mer

PEPE S CUP 2016 VANSBRO 1-3 JULI

PEPE S CUP 2016 VANSBRO 1-3 JULI PEPE S CUP 2016 VANSBRO 1-3 JULI Samling i Vansbro kl. 13.30 vid ICA (på höger sida då du kommer in i Vansbro). Vi har första matchen kl. 15.50 på fredagen. Invigningsparaden är ca 20.00 och går genom

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

Innehåll. Riktlinjer för respektive årskull U9 U10 U11 U12 U13 U14 U15 U16

Innehåll. Riktlinjer för respektive årskull U9 U10 U11 U12 U13 U14 U15 U16 MEDIAINFORMATION RIKTLINJER DJURGÅRDENS 2014/2015 IF UNGDOM Innehåll Föreningsmål Vision Riktlinjer Spelide Träning Nivåanpassning Närvaro Seriespel Cupspel Träningsmatcher Uppflyttning/Nedflyttning av

Läs mer

Forssa BK Dalkurd FF

Forssa BK Dalkurd FF Dalkurd FF Ungdom Förväntningar på dig som spelare Säsongen 2018 - 2 - Att vara del av Dalkurd FF/: Vi vill bedriva en målinriktad fotbollsutbildning med långsiktig och individuell planering. Vi vill värna

Läs mer

Boo IF. Hockey. Verksamhetsplan 2009/2010

Boo IF. Hockey. Verksamhetsplan 2009/2010 Boo IF Hockey Verksamhetsplan 2009/2010 Innehåll 1. Inledning 2. Mål säsongen 2009-2010 3. Junior och A-lag 4. Styrelsens sammansättning 5. Aktiviteter, Säsong och Kalendarium 6. Utbildning 7. Ekonomi

Läs mer

Välkomna till föräldramöte för F 01/02 säsongen

Välkomna till föräldramöte för F 01/02 säsongen Välkomna till föräldramöte för F 01/02 säsongen 2015-2016 Inledning Våra regler kring laget Trupp & träning Matcher Annat viktigt Agenda Hur ser jag på laget så här långt Föräldrarna Ledarna Spelarna Trupp

Läs mer