SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01"

Transkript

1 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

2 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL JUL - ULTIMATE PERFORMANCE EXTRA TRÄNING - SERIESPEL CUPER - SAMMANFATTNING

3 Inledning Inför säsongen 2016 kommer samarbetet mellan P-00 och P-01 att bli än mer närmare än under 2015, även om vi under året haft många träningar tillsammans och även delat matchmiljöer. Sett till utveckling och prestation hos P-00 och P-01 så ligger båda trupperna väl långt framme, vi kan nog ödmjukt konstatera att P-00 rör sig runt topp 4-5 i Uppland och P-01 runt topp 5-6. Då är det ändå 28 lag i seriespel i P-00 och 43 lag i P-01. Vi ska även komma ihåg att fler lag som presterat bättre i serierna har flera spelare som är ett år äldre medan vi i P-00 och P-01 använder oss av spelare som är ett år yngre än den åldersklass som serien gäller. Prestation i form av resultat är en sak, utveckling är en annan sak. Vi värnar om utveckling, att utveckla och utbilda resp. spelare så bra som möjligt är vårat huvudfokus och att få hela laget att tillsammans spela som ett utvecklat och moget lag. Utbildar vi rätt och där spelarna visar engagemang och vilja så kommer utvecklingen och därigenom också prestationen. Det ligger ett hårt arbete och stort engagemang, från respektive spelare och ledare, i att både P-00 och P-01 kommit så pass långt i utvecklingen och vi ledare vill tillsammans med spelarna fortsätta bygga vidare på den vägen. Det kan också sägas, att vi ledare för P-00 och P-01 får fler och fler samtal från andra lag som vill spela träningsmatcher mot oss av just den anledningen att de tycker vi spelar fin fotboll. Det är ett gott betyg till våra spelare. För att få en tydligare röd tråd vad gäller utbildning och utveckling inom P-00 och P-01 så gör vi om lite i organisationen kring lagen. Främst i form av en gemensam huvudtränare, dels en ny ass. tränare med ansvar för målvaktsutbildning. Utöver det kommer ledarstaben runt båda lagen jobba tillsammans för hela truppen.

4 Presentation av ledarstab Huvudtränare för P-00 och P-01: - Henrik Jonsson Henrik har ansvaret för träningsupplägg, coachning, uttagning till matcher samt dialog med Junior- och Seniorverksamheten för våra spelare till tränings- och matchmiljöer. P-00 Lagledare och Ass. tränare: - Kristin Lundell Ass. tränare: - Maria Wanrud - Mathias Jansson Administration: P-01 - Anna Gustafsson Lagledare, Administration och Ass. tränare: - Erik Dammert P-00 och P-01 Målvaktstränare och Ass. tränare: Fys: - Tomas Larsson - Patrik Ingesson - Carola Samuelsson

5 Huvudtränaren har ordet: Henrik berättar att nu tränar P-00 och P-01 tillsammans som en trupp, vissa övningar delas ibland upp per ålderskull för att träna mer i detalj på olika moment. Vissa moment i träningar kan alla göra samtidigt men många gånger delas alla in i mindre grupper för bättre resultat, prestation och utförande. Henrik har fler ass. tränare till sin hjälp som kommer att hjälpa båda ålderskullarna. Tomas Larsson är nu knuten till laget som ass. tränare med ansvar för målvaktsutbildning/träning. Henrik poängterar att alla spelare har gjort en bra säsong, nu ska vi bygga vidare och där är det viktigt med fortsatt engagemang, vilja och fokus. Spelartrupp i dagsläget P-01: P spelare totalt - 16 utespelare - 3 målvakter - 26 spelare totalt - 24 utespelare - 2 målvakter Totalt 40 utespelare och 5 målvakter.

6 Junior - & Seniorverksamhet Junior: Säsongen 2016 arbetar Storvreta IK och Wattholma IF för att ha ett gemensamt kombinationslag för juniorer då ingen av föreningarna har tillräckligt med spelare för att ha ett eget lag i seriespel. Föreningarna vill inte rycka spelare från varandra utan man har tydligt meddelat att man vill göra en satsning på ett gemensamt lag med juniorer i SIK och WIF. SIK och WIF har även sagt att man inte ämnar skriva över SIK-spelare till WIF, ej heller WIF-spelare till SIK när det gäller ungdomsverksamheten om inte väldigt särskilda skäl anges. De som nu tillhör WIF är kvar där, de som tillhör SIK är kvar där. Vi ber att få återkomma med mer info ang. juniorlaget när mer är bestämt och när man vet hur truppen ser ut. Senior: Ledarna för seniorverksamheten; Erland Rönnerdal och John Hellström informerade om hur deras trupp ser ut. De sa även att de ser fram emot att ha ett tätare samarbete med P-00 och P-01 kommande säsong. De och Henrik kommer planera för att fler ska få träningsmöjligheter med seniorerna under kommande säsong.

7 Träningsmöjligheter fram till jul Måndagar: Ärentuna Konstgräs, Tisdagar: Diöshallen, Onsdagar: Fysträning i GP-salen, Storvreta IP, Fredagar: Wattholma Sporthall, Lördagar: Wattholma Sporthall, Sällan vi kör både fredag och lördag samma vecka utan kolla i kalendern på P-00 hemsida vad som gäller. Futsal-matcher och andra aktiviteter påverkar om vi kör träning en fredag eller lördag. Ultimate Performance i UTK-hallen Vi har fått ett mycket bra erbjudande om ett träningsupplägg vid Ultimate Performance vid UTK-hallen. 10 träningstillfällen. Vi tittar just nu på en bra planering framöver för detta och vi kommer maila ut anmälningsutskick när allt är klart. Anmäler man sig till dessa 10 tillfällen så kostar det 250kr/person. Lagkassorna går in och sponsrar med resten, vilket blir ungefär lika mycket per person. Det här är ett jättebra tillfälle att få träna lite annan fys samt att bygga upp mer styrka och rörlighet och därigenom undvika onödiga förslitnings- och överbelastningsskador.

8 Seriespel 2016 Det är i skrivande stund inte bestämt hur serieindelningar blir för 2016, den informationen kommer från Upplands Fotbollsförbund först i början på december. Serieanmälningar ska vara gjorda till UFF senast 1:a februari 2016, vilket innebär att vi måste anmäla till kansliet i föreningarna senast i mitten av januari 2016.(Kan bli slutet av februari då det ligger en motion inne om att anmälningar för ungdomslag ska vara inne 1:a mars 2016) Vi har tänkt anmäla 3 lag för seriespel och önskvärt vore P16A, P16G och P15A, då det är dessa ålderskullar vi förfogar över. Under 2015 har man dock haft en s.k P16/17 serie för Avancerad och Grund, det är mycket möjligt att det fortsätter vara en sådan serie. Henrik informerar även att till säsongen 2017 är det mycket möjligt att vi anmäler något lag till en region-serie där det oftast är bra lag med, dessutom spelar man mot andra lag utanför Uppland. Detta är dock inte aktuellt till 2016 utan nu är fokus på fortsatt utbildning och utveckling för att ta några kliv till i sin personliga utveckling och i seriespel inom Uppland. Säsongen 2016 kommer erbjuda en mängd tränings-, serie- och cupmatcher samt matchmiljöer för samtliga. Träningsnärvaron är redan nu bra fast vi är mitt i en säsong där många andra sporter tar vid, vi hoppas detta fortsätter och att vi sedan får ännu bättre närvaro när säsongen drar igång på riktigt framme i vår.

9 Cuper Planerade Cuper: - Eckerölinjen Cup, 27/11 29/11(P-00) - Gothia Cup, 17/7 23/7(P-01) Cuper vi tittar på just nu: - Sund Cupen, 11/3 13/3. 7-manna, inomhus. Sundsvall P16/17 & P14/15 - Aroscupen, 30/6 3/7, Västerås P16/17 Alt. - Dalecarlia Cup, 30/6 3/7, Borlänge P16 & P15 Fotbollsdag i april med inbjudna lag - förslag - Ärentuna Konstgräs - 3 lag i P-00 och 3 lag i P-01 - Samtliga matcher spelas på en dag, 3 matcher per lag - Mini-cup, träningsmatcher - Kiosk samt grillning av hamburgare och korv - Överskott till lagkassor Mer info om denna aktivitet senare.

10 Sammanfattning Som nämnts i inledningen så har vi två riktigt bra årskullar i P-00 och P-01. Vi har kommit en bra bit på väg i utbildningen och utvecklingen för att tillsammans med spelarna göra något bra, samtidigt som det även måste vara roligt och att gruppen fungerar bra ihop. Vi ledare har knappt hunnit summera årets säsong men vi kan redan nu säga att vi är grymt laddade för den nya säsongen, det här kan och ska bli hur bra och roligt som helst. I detta samarbete, som det faktiskt är, blir allt bättre och lättare om även spelarna är motiverade, engagerade och har viljan. Att träna rätt, lyssna och vara fokuserad är viktigt för att ta vidare kliv i sin utveckling. Under mötet nämnde vi även att den här tiden på året och fram till nyår är viktig för oss ledare. Det är nu vi planerar inför nästa säsong vad gäller vilka spelare vi har, vilka serier vi kan anmäla till, hur vi ska planera träningar på det nya året, samarbete upp mot seniorer och även ned till P-02, träningsmatcher, cuper etc. Därför är det viktigt att man som spelare nu börjar bestämma sig för om man är kvar, vilket vi givetvis hoppas. Har man däremot tänkt sluta eller gå till ett annat lag i annan förening i eller utanför Uppland vill vi ha den information innan nyår. När man väl betalat nya årsavgiften kommer vi inte medverka till att skriva över en spelare till ett annat lag såvida man inte flyttar eller har mycket särskilda skäl till ett sådant byte. Vi hoppas att alla har fått en bra information och summering om vad vi pratade om på spelarmötet. Vi har ett riktigt härligt gäng och vi ser fram emot en ny säsong tillsammans med alla spelare, familjer och andra supportrar Vänliga hälsningar Alla ledare i P-00 och P-01 /gm Erik Dammert

HÅBO FF P05 FÖRÄLDRAMÖTE Rotundan I BÅLSTA

HÅBO FF P05 FÖRÄLDRAMÖTE Rotundan I BÅLSTA FÖRÄLDRAMÖTE Rotundan I BÅLSTA 2017-11-09 PRESENTATION P05 SAMMANFATTNING AV LAGET SUMMERING AV 2017 TRÄNINGSTIDER, TRÄNINGAR OCH UTBILDNINGSPLAN MATCHER, CUPER OCH DM FUTSAL SAMMARBETEN MED P06 OCH P04

Läs mer

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015 Planeringsdokument 2015 Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04 Från: Tränarna Bjärreds IF P-04 Datum: April 2015 Innehåll Inledning... 2 Föräldrarnas medverkan och ansvar... 3 Laguttagning... 3 Cuper/turneringar...

Läs mer

Tränare Magnus Pedersen tar vid. Alla föräldrar får bra betyg för den höga träningsnärvaron barnen har som grupp.

Tränare Magnus Pedersen tar vid. Alla föräldrar får bra betyg för den höga träningsnärvaron barnen har som grupp. Föräldrarmöte 160425 omklädningsrum 6 Representerade spelare: Kalle Winkler William Georgsson Hampus Skantz Lukas Dahlbeck Alexander och Jonathan Sid Charlie Skyllberg Didrik Eriksson Elias Jankler Filip

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Verksamhetplan F06 Helenelund

Verksamhetplan F06 Helenelund Verksamhetplan 2017 F06 Helenelund F06 Helenelund 26 tjejer i laget! Lagledare & Huvudtränare : Harold Tränare: Carina, Joakim, Stefan, Claes Materialansvarig: Stefan Värdegrundansvarig: Joakim Webbansvarig:

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Föräldraengagemang 7. Ekonomi

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA 2016-08-09, Ystad Arena AGENDA FÖR MÖTET: Ledarstaben U-laget Säsongen 2017/2018 Riktlinjer SM Serie,Cuper, SM mm Utvecklingssamtal Funktionärer till hemmamatcher Ekonomi Kommunikation

Läs mer

ENKÖPINGS SK U P01. Höja ambitionen kontinuerligt enligt ESK Förhållningssätt till matchande mm

ENKÖPINGS SK U P01. Höja ambitionen kontinuerligt enligt ESK Förhållningssätt till matchande mm Föräldramöte 2013-02-12 ENKÖPINGS SK U P01 Målsättning med 2013 o Våra spelare ska bli bäst i Uppland 2018! Vi jobbar långsiktigt, dvs inga snabba toppningar för att nå kortsiktiga resultat. o Utvecklas

Läs mer

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 180115 NYA IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning Nya IF Brommapojkarna F03-2 HT 2017 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2017 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2018 Utbildningsplan Modell för uttagning

Läs mer

DINGTUNA GIF P-03 Agenda:

DINGTUNA GIF P-03 Agenda: Agenda: Laget idag Träningar under året Utvecklingssamtal januari 2016 Seriespel 2016 Cuper 2016 Gothia Cup 2016 Ekonomi Sponsring Laguttagningar 2016 Planering 2017 Dingtuna Cup 2016 Information från

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Åby IF P05 Datum 2013-11-26! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Anders Björk Richard Claesson Markus Sjöde n Mattias Hess Magnus Wendt Jacob Allequist Målsättning för 2014 - Roliga

Läs mer

Föräldramöte. Umedalens IF F-04

Föräldramöte. Umedalens IF F-04 Föräldramöte Umedalens IF F-04 Säsongen 2018 Träningen, se nedan Seriespel, två serier Div 1 och div 3 en 11-manna och en 9-manna (lite oklart) Erik och Åsa är huvudtränare Pontus och Pelle hjälper till

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA Välkomna Roller Ledarnas filosofi Mål F05 Regler & ramverk F05 Träning Match 2014 matcher och övriga datum Lagföräldrar Claes & Jens Övrigt VÄLKOMNA INFORMATION VIA

Läs mer

Välkommen till Föräldramöte P99!

Välkommen till Föräldramöte P99! Välkommen till Föräldramöte P99! Välkommen till Föräldramöte P98/99! Ledare P99 Jonka: Lagledare/Tränare Manne: Tränare Fille: Tränare Öje: Tränare mm Lagledare Jonka Jag ska anmäla vårat lag till matcher

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte 2016-02-07 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Information från föräldragruppen 7.

Läs mer

INFORMATION TILL BOO FFS TRÄNARE OCH LAGANSVARIGA

INFORMATION TILL BOO FFS TRÄNARE OCH LAGANSVARIGA INFORMATION TILL BOO FFS TRÄNARE OCH LAGANSVARIGA 19 december 2016 Vi vill från kansliet och styrelsen rikta ett stort tack till alla er ledare för den tid och det engagemang ni ger våra spelare ni vet

Läs mer

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01 3 Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01, 3 Mars 2015 AGENDA Truppen Ledare/tränare Seriespel Kommunikation Matchkallelser Träning Tränings upplägg På gång Medlemsavgift

Läs mer

SOLLENTUNA HOCKEY TEAM 03

SOLLENTUNA HOCKEY TEAM 03 SOLLENTUNA HOCKEY TEAM 03 When you have bacon and eggs for breakfast, the chicken makes a contribution, the pig makes a commitment Fred Shero, head coach of the Philadelphia Flyers Hårt-Smart-Enkelt! Summering

Läs mer

KONFERENS VRIGSTAD OKTOBER

KONFERENS VRIGSTAD OKTOBER KONFERENS VRIGSTAD 15-16 OKTOBER Under helgen var det många givande och nyttiga diskussioner bland deltagarna. Har valt att göra någon form av arbetsfördelning och vem som gör vad och när. Det som togs

Läs mer

POJKAR & FLICKOR 7-8 ÅR

POJKAR & FLICKOR 7-8 ÅR POJKAR & FLICKOR 7-8 ÅR En Guide för dig som tränare - Kalender - Träning / Cup - Coachning Version April 2009 POJKAR & FLICKOR 7-8ÅR KALENDER Träning Hela året som P7 och F7, tränar man på Saltsjöbadens

Läs mer

NACKAMÄSTARE 2014 BOO FF LAG 12, POJKAR O4

NACKAMÄSTARE 2014 BOO FF LAG 12, POJKAR O4 NACKAMÄSTARE 2014 BOO FF LAG 12, POJKAR O4 Agenda Boo FF lag 12 (- 04) - Föräldramöte 22 oktober Närvarande: Kristina (tränare), Jonas (tränare), Kristin (lagledare), Magnus, (Arthur), Anders (Noel), Lottie

Läs mer

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun.

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Policy & värderingar Sportlife Kungälv IBK Detta vill vi: Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Vi vill att Sportlife Kungälv

Läs mer

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08 Föräldramöte 2017/2018 SSK Innebandy Mix08 Alexander Agerström tränare Anders Nordin tränare Ingela Ahlbäck tränare Niklas Larsson tränare Stefan Juntti lagledare kassör Samuel Sjöberg fikaansvarig - lotteriansvarig

Läs mer

1 (5) IFK ÖSTERÅKER P SÄSONGEN 2016

1 (5) IFK ÖSTERÅKER P SÄSONGEN 2016 1 (5) 2015-11-24 1 IFK ÖSTERÅKER P03-1 - SÄSONGEN 2016 2 POLICY IFK Österåkers policy ligger som grund för verksamheten, och den finns tillgänglig på http://www.ifkosteraker.se. 2.1 Målsättning Vår målsättning

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

F14 säsongen 2014 föräldramöte 25 november

F14 säsongen 2014 föräldramöte 25 november F14 säsongen 2014 föräldramöte 25 november Vår förening FOTBOLLSFAKTA 200 knattar 600 aktiva spelare 39 lag i seriespel 84 träningstillfällen per vecka 2600 träningstillfällen per år 660 matcher i seriespel

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

FLICKOR 01. Riktlinjer

FLICKOR 01. Riktlinjer Riktlinjer FLICKOR 01 2015 Grunden till detta dokument är Järla IF FKs policydokument Röda Tråden. Med detta dokument vill vi tränare och ledare förtydliga vad det innebär för oss i flickor födda 2001.

Läs mer

ESLÖVS IK F 04 FÖRÄLDRAMÖTE 2/9

ESLÖVS IK F 04 FÖRÄLDRAMÖTE 2/9 FÖRÄLDRAMÖTE 2/9 SERIESPEL Två serier blev det till slut, vi ska spela i A och C serien. 12 respektive 13 lag. Fortfarande en del spelare som kommer att spela i båda lagen. Vill fortsätta att använda seriespel

Läs mer

PROTOKOLL FRÅN UNGDOMSLEDARMÖTE

PROTOKOLL FRÅN UNGDOMSLEDARMÖTE PROTOKOLL FRÅN UNGDOMSLEDARMÖTE Tid: 21 oktober 2014 kl. 19.00 21.00 Plats: GIFs klubbstuga Närvarande: Anders Jacobsson (PF07), Helena Brax (P01/02, P06), Jan Billberg (styrelsen), Fredrik Augustsson

Läs mer

SÄSONGSPLANERING_AP 2016/2017

SÄSONGSPLANERING_AP 2016/2017 SÄSONGSPLANERING_AP 2016/2017 Innehåll 1. Gruppen P01 1.1 Truppen 1.2 Ledare 2. Kommande säsong 2.1 Förväntningar 2.2 Målsättningar 2.3 Klimat i gruppen 2.4 Rehab vid skador 3. Match 3.1 Seriespel 3.2

Läs mer

P03 FÖRÄLDRAMÖTE

P03 FÖRÄLDRAMÖTE P03 FÖRÄLDRAMÖTE 2016-08-25 Introduktion Kommande säsong Kalender Ekonomi alla är en del av laget AGENDA Ledare Torbjörn Håkansson, Tomi Ahovalli, Magnus Bystedt, Martin Enquist, Richard Larsson, Håkan

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 170315 IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning 2016 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2016 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2017 Utbildningsplan Modell för uttagning till match Utmaningar i verksamheten

Läs mer

Riktlinjer för verksamhets- och säsongsplanering (Reviderad 2013-11-19)

Riktlinjer för verksamhets- och säsongsplanering (Reviderad 2013-11-19) 2014 Riktlinjer för verksamhets- och säsongsplanering (Reviderad 2013-11-19) Inledning Verksamhetsplanen tas fram av respektive chefstränare/samordnande tränare i samråd med lagens tränare, ledare och

Läs mer

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt!

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt! LB07 P04 (2018) LB07 som klubb LB07 är idag en av Skånes största fotbollsförening med drygt 1 300 aktiva. Målet är att vi skall vara bland Sveriges bästa utbildnings- och utvecklingsmiljöer för unga spelare.

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl Agenda

Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl Agenda Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl. 18.00-19.00 Agenda Vad vill vi med laget? Organisation kring laget förtydligande och roller som saknas Spelarna lära känna varandra bättre Samlas 10-15 min innan

Läs mer

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc.

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Säsongen 2016 Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Ekonomi Styrelsen informerar Övergripande Resonemang Alla i

Läs mer

Fagersta Södra IK POLICY

Fagersta Södra IK POLICY Fagersta Södra IK POLICY 2010 1. Vad som gäller för olika åldrar 1.1 Fem-manna: 6-8 år, fotbollsskola 1.2 Sju-manna: 9-12 år 1.3 Elva-manna: 13-14 år 1.4 Elva-manna: 15-16 år 1.5 Elva-manna: Junior 2.

Läs mer

Verksamhetsplan 2018 HSK F06-2. Detta är vi:

Verksamhetsplan 2018 HSK F06-2. Detta är vi: Verksamhetsplan 2018 HSK F06-2 Detta är vi: Vi är ett av två lag i föreningen för flickor födda 2006. I vårt lag är det för närvarande 21 spelare och vi spelar 7- och 9-mannafotboll. Bollen vi spelar med

Läs mer

POJKAR & FLICKOR ÅR

POJKAR & FLICKOR ÅR POJKAR & FLICKOR 13-15 ÅR En Guide för dig som Ledare - Kalender - Träning / Cup - Coachning Version April 2009 KALENDER Tränings kalender, Våren som PF 13 15 Två tre träningstillfällen per vecka, med

Läs mer

Föräldramöte Tölö IF P -04

Föräldramöte Tölö IF P -04 Föräldramöte 2017-01-09 Tölö IF P -04 Välkomna!!! Presentation av alla närvarande föräldrar Vilka är vi tränare? Dennis Rundén Anne-Dothe Lilledal Mikael Lind Stefan Kvarnlöf Anders Jacobsson Träningar

Läs mer

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona?

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona? Välkomna! Säsongen är igång. Matcher & Cuper Snickarcupen Valingecup (Placering 2a respektive 4a) Ulricehamns ungdomscup 20/3 Seriespel, F 13-14 Div.1 DM Gothia Cup Eventuellt i augusti: Skara Sommarland

Läs mer

Dags för sommarträning. Upplägg när vi drar igång

Dags för sommarträning. Upplägg när vi drar igång Dags för sommarträning Partille Cup är avslutat vilket också innebär sommarträning och ledighet från gruppträning. Vi i Kungälvs HK skall vara oerhört stolta över de prestationer som vi visade upp under

Läs mer

F05 F05 Föräldramöte / 23 mars 2017 Välkommen!

F05 F05 Föräldramöte / 23 mars 2017 Välkommen! https://www.youtube.com/watch?v=23jtxomavcc https://youtu.be/xptn_ljmlec F05 F05 Föräldramöte / 23 mars 2017 Välkommen! Agenda 1) Välkomstfika 2) Utse mötessekreterare 3) Nuläget 4) Mål och utveckling

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

LIF P05 - Föräldramöte 21 mars 2018

LIF P05 - Föräldramöte 21 mars 2018 Föreningen Mycket nytt som händer och har hänt det senaste året inom föreningen! - Ny ordförande (Stefan Åberg) och nya personer invalda i styrelsen - Ny sportgrupp har bildats, bestående av tidigare spelare

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Lag P 05 Datum 2012-05-16! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Huvudansvarig Tränare Anders Björk Tränare Marcus Sjödén Tränare Richard Claesson Tränare Mattias Hess Tränare Magnus

Läs mer

FLICKOR 01. Riktlinjer

FLICKOR 01. Riktlinjer Riktlinjer FLICKOR 01 2014 Grunden till detta dokument är Järla IF FKs policydokument Röda Tråden. Med detta dokument vill vi tränare och ledare förtydliga vad det innebär för oss i flickor födda 2001.

Läs mer

Föräldramöte Knivsta Ik P

Föräldramöte Knivsta Ik P Föräldramöte Knivsta Ik P-06 Agenda Presentation Klubbinformation 7-mannaspelinformation Match- och Cupplanering Träningsnärvaro Lagets Ekonomi Lagorganisation Övriga frågor 2016-02-18 Presentation av

Läs mer

Föräldramöte. ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018

Föräldramöte. ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018 Föräldramöte ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018 Träningar säsongen 2017/18 Hur många träningar tror ni vi har haft? 90 st inkl målvaktsträningar Hur tror ni träningsnärvaron varit i snitt? Målet var 2

Läs mer

Vaksala SK Verksamhetsplan

Vaksala SK Verksamhetsplan Vaksala SK Verksamhetsplan Lag:P-06 Gul Säsong:2016 Datum:2015-12-09 Verksamhetsplan för lag inom Vaksala SK Denna verksamhetsplan ska ifyllas av huvudtränare och ska inskickas till kansliet innan sista

Läs mer

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017 Solängen P04 Föräldramöte Jan 2017 Agenda: Solängen p04 Allmänt om laget Info från styrelsen Träningar Seriespel Cuper Föräldragrupp Klubbkassa Kommunikation Cuper 2017 Övrigt Solängen P04 2016 Spelare,

Läs mer

Föreningspolicy

Föreningspolicy Föreningspolicy 2010-2011 Alvesta Innebandyklubbs föreningspolicy ska vara ett levande dokument som uppdateras minst en gång/år. Policyn ska vara ett stöd för ledare, spelare, föräldrar, styrelse och andra

Läs mer

Välkommen! F05. F05 Föräldramöte / 10 mars 2016

Välkommen! F05. F05 Föräldramöte / 10 mars 2016 Välkommen! Föräldramöte / 10 mars 2016 Agenda 1) Välkomstfika 2) Utse mötessekreterare + Närvarolista 3) Tränarna presenterar sig 4) Nuläget 5) Mål och utveckling 6) Ambition och behov 7) Gruppdiskussion

Läs mer

Verksamhetsplan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009

Verksamhetsplan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009 splan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009 Sid 2 (6) Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Uppsala-Näs IK...3 Inledning...3 Vision...3 sidé...3...3 Ledarutbildning...4 Styrelsen...4 Fotbollskolan...4

Läs mer

STYRDOKUMENT FÖR LUND GIANTS D 2 (U 9)

STYRDOKUMENT FÖR LUND GIANTS D 2 (U 9) STYRDOKUMENT FÖR LUND GIANTS D 2 (U 9) Målsättningen är att öka intresset för sporten bland spelarna och deras familjer. I Lund Giants D 2 spelar vi knattehockey med fokus på glädje och gemenskap. Verksamheten

Läs mer

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte IFK Eskilstuna P07 Föräldramöte 2017-03-30 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Välkommen som förälder 7. Verktyg 8. Kommande aktiviteter

Läs mer

Ytterby IS. Damlag och Damjuniorverksamhet. Struktur, riktlinjer och målsättningar

Ytterby IS. Damlag och Damjuniorverksamhet. Struktur, riktlinjer och målsättningar Ytterby IS Damlag och Damjuniorverksamhet Struktur, riktlinjer och målsättningar Innehåll YIS Dam och Damjunior: Struktur YIS Utvecklingslag Dam: Riktlinjer YIS dam: Målsättningar YS Damjunior: Målsättningar

Läs mer

SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09)

SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09) SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09) 180409 AGENDA Truppen Uppföljning Finansiella läget & budget nästa säsong Matcher och cuper Organisation Kläder Aktiviteter TRUPPEN 2017/2018 Brooklyn

Läs mer

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte 2015-03-03 1 LAGET 23 tjejer 6 Tränare, en lagledare, en kassör/materialare 2st 9-mannalag 2015 (Svår och Lätt serie) MÅLSÄTTNING Vi ska ha kul tillsammans

Läs mer

Föräldramöte VIK Team P

Föräldramöte VIK Team P Föräldramöte VIK Team P-06 2014-09-24 Presentation Ledare/Organisation Vår syn på hockeyskolan VIK Hockeys Headlines Enkät efter säsong 2013/2014 Säsongen 2014/2015 Årsplanering Träningsgrupper Poolspelsgrupper

Läs mer

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm).

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm). FÖRÄLDRAMÖTE F97/98 2010-04-20 Ledarstaben Truppen Träningar Träningsläger Seriespel DM Cup Ekonomi Medlemsavgift Deltagaravgift Lagkassa Föräldrauppgifter Intersport kläder mm Kost Lagpolicy Föräldrapolicy

Läs mer

Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018

Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018 Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018 Agenda Föräldrafolder Trivselregler Upplägget 2018 Träningar, Seriespel och Cuper Träningar, seriespel, cuper, träninsgmatcher Kommunikation Ny hemsida

Läs mer

Den vinröda tråden Näsets SK Nä

Den vinröda tråden Näsets SK Nä Den vinröda tråden Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi välkomnar både killar och tjejer, så väl barn, ungdom och seniorer, både bredd och topp.

Läs mer

POJKAR & FLICKOR 9ÅR P9 och F9

POJKAR & FLICKOR 9ÅR P9 och F9 POJKAR & FLICKOR 9ÅR P9 och F9 En Guide för dig som tränare - Kalender - Träning / Cup - Coachning Version April 2009 KALENDER Tränings kalender, Våren som P9 / F9 En till två träningstillfällen per vecka,

Läs mer

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Kenty pojkar födda 2002 Föräldramöte 21 april - Välkomna! Kommunikation Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Mailadresser. Träningstid Onsdag kl 17.00-18.30

Läs mer

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år 1. Klubbens historia 1907 Idrottssällskapet Halmia bildas den 16 juni. 1912 Halmstad IF besegras med 5-3 1914 Första utländska matchen mot Köpenhamn 1924 IS Halmia

Läs mer

U12-05 VÄLKOMMEN PÅ FÖRÄLDRAMÖTE U

U12-05 VÄLKOMMEN PÅ FÖRÄLDRAMÖTE U U12-05 VÄLKOMMEN PÅ FÖRÄLDRAMÖTE U12 2016-09-27 U12-05 Återblick säsongen 2015/2016 Spelartrupp Organisation Träningar Matcher Cuper och läger Arbetsuppgifter Lagkassa Återblick säsongen 2015/2016 Många

Läs mer

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen - 2019-02-21 Agenda Mer än bara fotboll Vision 2022 Förändringar 2019 Fotbollsgruppen Föräldraengagemang Föräldragrupp Trivsel Säsongsplanering Träningar Seriespel

Läs mer

Information ESK Ungdom

Information ESK Ungdom Agenda 23 feb 2015 - Information ESK Ungdom - Sammanfattning 2014 - Målsättning 2015 - Årsplanering - Lagets organisation - Föräldragrupp - Ekonomi - Fotbollen - Policy - Övriga frågor Information ESK

Läs mer

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap Onsala BK Föräldramöte F05 Kaparehallen 2017.03.22 Fotboll, Glädje och Gemenskap Mål med Föräldramötet Målsättning med tjejerna? Hur driver vi laget? Vad händer under säsongen? Reflektioner från 2016 Bra

Läs mer

Norralinjen år 2011 Träning 1 gång i veckan och poolspel 3-4 tillfällen. Alla som vill är med och spelar ungefär lika mycket

Norralinjen år 2011 Träning 1 gång i veckan och poolspel 3-4 tillfällen. Alla som vill är med och spelar ungefär lika mycket Norralinjen 2018 5 manna 5 år 2013 Vi startar upp fotbollskul med 5 åringar i April på Fagrabäck konstgräs. Träning 1 gång i veckan och ev ett poolspel. Alla som vill får vara med på matcher. Prioritet

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2017

Verksamhetsplan säsongen 2017 Roslagsbro IF U15 Verksamhetsplan säsongen 2017 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U15 Syftet med dokumentet

Läs mer

Välkomna Föräldrar P

Välkomna Föräldrar P Välkomna Föräldrar P12 2018-10-20 Föräldramöte P12 2018-10-20 Agenda 1. Välkommen 2. Klubbens utveckling planerna Lagkassa /Sponsring /pengar till klubben 3. Att vara förälder i Näsets SK 4. Träningsupplägg

Läs mer

Verksamhetsstrategi Genarps IF Målsättningar och visioner

Verksamhetsstrategi Genarps IF Målsättningar och visioner Fastställt av extra årsmötet måndagen den 30 september, 2013 Verksamhetsstrategi Genarps IF Målsättningar och visioner Övergripande mål för fotbollsverksamheten i Genarps IF All verksamhet i Genarps IF

Läs mer

F06 Fotboll -Föräldrarträff

F06 Fotboll -Föräldrarträff F06 Fotboll -Föräldrarträff Träkvistavallen - tisdag 21 april 2015 Michael Scheffer, Jens Nordfält, Mattias Axelsson, Kristofer Sundsgård, Erik Ståhlberg Agenda 1. Välkomna till föräldrarmötet! 2. Intro

Läs mer

Välkomna! U9 säsongen 2016/2017 Barn födda 2008

Välkomna! U9 säsongen 2016/2017 Barn födda 2008 Välkomna! U9 säsongen 2016/2017 Barn födda 2008 Mål & riktlinjer Mål: Träningarnas innehåll och ledarnas förhållningssätt skall vara anpassat till spelarnas ålder och utvecklingsnivå. Det skall vara roligt

Läs mer

Rimbo/Hallsta U Föräldramöte

Rimbo/Hallsta U Föräldramöte Rimbo/Hallsta U16 2016-2017 Föräldramöte Agenda Kommande säsong i korthet Organisation ledare och spelare Att vara en del av Rimbo IF och Hallsta IK Fokus framåt Föräldrarnas roll i verksamheten Kommande

Läs mer

Lag säsongen 2016 Säsongsplanering

Lag säsongen 2016 Säsongsplanering Lag säsongen 2016 Säsongsplanering g Fotboll mycket, länge! Vision Det här står vi för något att bara med sig och föra vidare till spelarna, hela tiden Mycket fotboll, länge Värdegrund vi vill varandras

Läs mer

MÅL OCH VERKSAMHETSPLAN FÖR SVEDALA IDROTTSFÖRENING Uppdaterad: Godkänd av: Styrelsen

MÅL OCH VERKSAMHETSPLAN FÖR SVEDALA IDROTTSFÖRENING Uppdaterad: Godkänd av: Styrelsen 2012-03-09 Blå Tråden Sidan 1/15 MÅL OCH VERKSAMHETSPLAN FÖR SVEDALA IDROTTSFÖRENING 2017-2021 2012-03-09 Blå Tråden Sidan 2/15 Ingress Denna verksamhetsplan kallad Blå Tråden syftar till att tydliggöra

Läs mer

Nässjö FF Ungdomskommitté Sida 1 av 5

Nässjö FF Ungdomskommitté Sida 1 av 5 Nässjö FF Ungdomskommitté Sida 1 av 5 Mötesdatum: 2019-04-15 Närvarande: Susanne Palmquist, Annelie Johnsson, Petter Johansson, Christer Johansson Sekreterare: Susanne Palmquist Föregående mötesprotokoll

Läs mer

EIK P09Gul Föräldramöte

EIK P09Gul Föräldramöte EIK P09Gul Föräldramöte 2016-10-10 Agenda Välkomna Presentation av ledarna Säsongen 2016 Laget Kommunikation Cafeterian 25 oktober kl17-21:00 (vem tar hand om den) Lagkassa/Inbetalning till kassör Föräldrar/lagfunktioner

Läs mer

AGENDA. 13.00 Kick off öppnas Presentation av deltagare Gäst. Juniorverksamheten Statusläge respektive representationslag Tränare

AGENDA. 13.00 Kick off öppnas Presentation av deltagare Gäst. Juniorverksamheten Statusläge respektive representationslag Tränare Lerkils IFs 2015 AGENDA 13.00 Kick off öppnas Presentation av deltagare Alla Gäst Ekonomi Robert J Material Peter W Kansliet Håkan Å Juniorverksamheten Robert B Statusläge respektive representationslag

Läs mer

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN Antagen av styrelsen januari 2019 BAKGRUND - Tränare agerat med egna lösningar - Beslut som dragit ut på tiden och varit kortsiktiga - Ofta dåligt samarbete mellan lagen MÅL -

Läs mer

IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt. Säsongen 2012

IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt. Säsongen 2012 IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt Säsongen 2012 Kort versionen Som ledare i Irsta P-02 har vi enats om att bedriva en verksamhet som bidrar till att samtliga spelare erbjuds en lämplig utveckling.

Läs mer

Föräldramöte Hallby P04

Föräldramöte Hallby P04 Hallby P04 Agenda: Information Hallby Ny hemsida Träningar Matcher poolspel Lagkassa Hallbydagen Konstgräs Fotbollsskola Barn- och ungdomspolicy spelare Här finns det plats för alla. Du får nya kompisar

Läs mer

Föräldramöte F07/F08. September 17, 2015

Föräldramöte F07/F08. September 17, 2015 Föräldramöte F07/F08 September 17, 2015 1. Recap 2015 AGENDA Page 2. Peters syn på laget och utvecklingen 3. Bra och dåligt under året, förbättringar 2016 4. Ansvarsområden 2016 A. Huvudtränare, Lagledare,

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

Föräldramöte YIS P04. Februari 2017

Föräldramöte YIS P04. Februari 2017 Föräldramöte YIS P04 Februari 2017 Agenda 2016 en summering Spelare och ledare Föräldragrupp/grupper Hemsidan Träningar Cuper 2017 Seriespel 2017 Nivåanpassning Värderingar Spelarsamtal Kallelser Talangträningar

Läs mer

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt!

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt! Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt! "Alla som vill ska få vara med och spela fotboll så länge som möjligt oavsett ambitionsnivå" ur boken Fotbollens spela, lek och lär, Idrottslyftet

Läs mer

VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN

VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN Korta fakta om säsongen 2014 Vi var 16 spelare i truppen Vi hade över 90 träningar på Örsholmen Seriespel i P14 Simon/Olle/Pedram Vi spelade ett antal cuper; - FBK Karlstad futsal

Läs mer

Föräldramöte agenda

Föräldramöte agenda Föräldramöte 20170504 agenda Kort årsberättelse och nuläge för P06 Kontentan av HFF ungdoms FAS möte Ert ansvar som föräldrar vad innebär det Barnens ansvar Cuper? Kassa Fotografering Övriga frågor Kort

Läs mer

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014 Bele Barkarby Innebandy P02 Innebandyåret 2013/2014 Agenda Presentation av ledare och föräldrar Syfte Mål och fokusområden Säsongsplaner 13/14 Riktlinjer vid träning och match Laget.se Lagkassa / sponsring

Läs mer

NIVÅINDELNING I PRAKTIKEN

NIVÅINDELNING I PRAKTIKEN NIVÅINDELNING I PRAKTIKEN Saltsjöbaden fotboll är en breddklubb, inte en elitklubb. Inom ramen för breddfotboll har vi nivåindelning och följer tidsplanen som Svenska Fotbollsförbundet satt upp med nivåindelning

Läs mer

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Agenda Organisation Ledare Föräldragrupp Truppen Seriespel Serier Färggrupper Träning Information från tränarna Cuper Avgifter medlemskap Sekretariat VIF-andan

Läs mer

Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar

Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar VÄLKOMNA ÅTAGANDE Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar Under v27 kommer vi behöva ställa upp med planvärdar under storsjöcupen, så fort vi får veta från Frösö

Läs mer

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat Bergdalens IK Vår klubb Den lokala föreningen med det stora hjärtat Kvartersklubben med det stora hjärtat! Bergdalens IK bildades 1956 som en kvartersklubb med ungdomsverksamhet som hjärta - och så skall

Läs mer