MÖLNDAL, STRETERED. Kv Årsringen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MÖLNDAL, STRETERED. Kv Årsringen"

Transkript

1 MÖLNDAL, STRETERED Kv Årsringen

2 2 3 Naturskönt boende nära stan! Välkommen till vårt nya projekt Kv Årsringen i trivsamma Stretered - ett nytt, växande område bara 1,5 mil söder om öteborg city. Här bygger vi 10 moderna 2-plansvillor som äganderätter med 5 rum och kök, öppen planlösning, carport och en trivsam veranda på framsidan. Det perfekta boendet för dig som önskar ett lättskött boende i egen villa. I Stretered har du förskola och skola inpå knuten, gångavstånd till Tulebosjöns vackra badplats och nästan cykelavstånd till öteborg. Med andra ord närhet till både service, puls och natur. Det kallar vi det bästa av tre världar! Vi använder 3D illustrationer och foton för att förmedla en korrekt beskrivning av projektet som möjligt. Dock kan det förekomma avvikelser i materialet. Har du frågor om särskilda detaljer så är du välkommen att höra av dig till projektets kundansvarig.

3 4 5 Välkommen till Stretered! Stretered är en attraktiv stadsdel i Mölndals kommun. Här bor du med närhet till härlig natur, såväl som till service, förskola, skolor och idrottsanläggningar vilket gör det till det perfekta området för familjen som vill bo barnvänligt nära öteborg. Ishall Idrottsplats Ett stenkast från badhus och skola I Stretered är det enkelt att anamma en aktiv livsstil. Norr om Tulebovägen, bara ett stenkast från området ligger Kållereds Idrottsplats med såväl fotbollsplaner som ishockeyrink. Söder om området, i anslutning till Streteredsskolan, ligger Streteredsbadet, med fina och fräscha lokaler för såväl barn som vuxna. I närområdet ligger även en förskola. 800m örskola Skola m 400m 200m 200m 400m 600m Badplats örskola em minuter till shoppingrundan Är mjölken slut? Bara någon kilometer från din bostad hittar du dagligvaruhandel där du snabbt kan klara av vardagshandlandet. Är du sugen på lite mer omfattande shopping? em minuters resväg med bil leder dig till Kållereds Köpstad, där det finns allt från klädbutiker till möbelvaruhus, som exempelvis IKEA. Simhall Skola 6-9 Bada och fiska fritt i Tulebosjön Här har du alltid nära till härliga skogspromenader, eller joggingturer för dig som önskar det. På en kort promenad når du Tulebosjön där det finns möjlighet att ta sig ett bad vid den barnvänliga badplatsen. ör dig som hellre ägnar tiden åt fiske så fiskar du fritt i Tulebosjön inget fiskekort nödvändigt med andra ord! OpenStreetMap Pendla enkelt till jobb eller studier Det är ju inte säkert att det är i Stretered du hittar arbetsplatsen. Däremot hittar du ett perfekt pendlarläge, cirka 1,5 mil söder om öteborgs mest centrala delar. Med pendeltåg och buss tar du dig dit på en knapp halvtimme medan det tar cirka 20 minuter med bil.

4 6 7 Harmoniskt kvarter nära naturen I Kv Årsringen vill vi skapa en trevlig och välkomnande kvarterskänsla med alla förutsättningar för umgänge och gemenskap. De tio villorna byggs som i cirkel vilket skapar en sammanhållen känsla där det blir enkelt att trivas med grannarna. Man får nästan lite Wisteria Lane-känsla med de amerikanska verandorna och de moderna husens ljusa färgsättning. Eftersom tomterna är grovplanerade borgar det för ett spännande och livfullt område där var och ens personliga preferenser får prägla kvarterets grönområden allt eftersom de växer fram. NORR Trådgård med stora och härliga uteplatser inns det något bättre än att kunna flytta ut kalas eller middagar till den egna uteplatsen? I Kv Årsringen bygger vi två stora, härliga uteplatser, där du kan välja läge beroende på vad som passar dig. Den ena uteplatsen ligger på husets baksida, och den andra möts du av redan när du kommer hem med bilen efter jobbet. Den tar upp nästan hela husets framsida och omsluter vinkeldelen som bildas vid köket. Eftersom den ligger under tak får du nästan känslan av amerikansk veranda, där det bara är en gungstol och lite kall lemonad som saknas för att du ska kunna njuta fullt ut av sommarkvällens sista solstrålar. 1 Stenmursvägen Lekplats Vad gäller trädgården så kommer den att lämnas förberedd för grässådd medan de hårda ytorna under carport och infart kommer att lämnas avgrusade. Det betyder att du har alla möjligheter att sätta din personliga prägel på din täppa. Oroa dig inte, vi tar självklart hand om allt sånt som inte känns lika roligt eller spännande, som till exempel höjdsättning av tomten, ombesörjning av stödmurar, dagvattenbrunnar och all underbyggnad. Så att du kan koncentrera dig på att välja ytskiktsmaterial, träd och växter som passar din smak. 9 8 Rektor Jönssons väg Stenmursvägen 1 Husnummer Entré rusyta Trädäck Stenmur rovplanerad tomt örråd arport

5 8 9 Lättskött boende i mysigt kvarter!

6 10 11 Bostäderna Tio 2-plansvillor som äganderätter I Kv Årsringen bygger vi tio 2-plansvillor som äganderätter, med en boarea på 142 kvm fördelat på fem härliga rum och kök. Husen har både stomme och fasad av miljövänligt trä som också ger en skön känsla för ögat. De är färgsatta i en ljusgrå kulör med vita dörrar och plåtdetaljer i silver vilket skapar en mjuk och harmonisk känsla i kvarteret. Sätt en mer personlig prägel på ditt hem Invändigt är bostaden ljus och härlig, med en öppen planlösning och en fast inredning som följer klassiska snitt för att hålla både kvalitets- och trendmässigt i många år. Inredningen har en hög grundstandard med bland annat HTH-kök och vitvaror från Siemens allt för att du bara ska kunna flytta in och njuta av en bekväm tillvaro. Men vi erbjuder självklart även en mängd tillval för dig som vill kunna sätt en mer personlig prägel på ditt hem. Och vad vore en egen villa utan någonstans att ställa bilen? I Kv Årsringen har du en egen carport perfekt för att slippa skrapa rutor vintertid! Men förvaringen som man har i ett garage då, kanske du tänker nu? Vi har tänkt på det också och ser till att varje bostad får ett eget isolerat förråd där du får plats med både vinterdäck och trädgårdsverktyg. Tryggt och personligt med nyproduktion När man står i valet mellan ett nyproducerat hus och ett begagnat så är det lätt att tänka att det blir billigare med ett hus där någon redan har bott. Men väljer man ett hus från begagnatmarknaden innebär ofta att man får lägga både tid och pengar på renovering i ett tidigt skede. Ett nyproducerat hus å andra sidan är i princip underhållsfritt, med nya vitvaror som gör att man slipper tråkiga överraskningar. Standardinredningen i Kv Årsringens hus är mycket god och anpassad efter en modern familjs behov. Samtidigt kan du vara med och påverka hur bostaden ska se ut genom flertalet tillval. Det kallar vi tryggt och personligt!

7 12 13

8 14 15 Modern villa med öppen planlösning Välkommen till ett modernt och välplanerat 2-planshus som inte bara ser trivsamt ut det är det inifrån och ut. Entrén når du via den amerikanska verandan som omsluter större delen av husets gavel. Du kommer in i en härligt ljus entré, med kaklat golv där du möts av fri sikt genom hela bostaden ut mot uteplats och trädgård. I anslutning till entrén och hallen ligger en gästtoalett med dusch, samt en kaklad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan fungerar också som groventré med ingång från carporten, vilket betyder att det inte kunde vara smidigare att ta hand om barnens smutsiga kläder när de har varit ute och lekt. Kök, vardagsrum och matplats ligger i ett öppet samband om cirka 48 kvm perfekt för både fredagsmys och kalas med släkt och vänner. aktum är att du har fyra olika platser att välja på när det gäller måltider och umgänge; I köket finns utrymme för en liten matgrupp, såväl som en bardisk med plats för tre stolar. Matplatsen i anslutning till vardagsrummet har plats för ett större matsalsbord eller varför inte äta vid Tv:n ibland? Trappan är centralt placerad och leder upp till övervåningen och husets mer privata ytor. Här hittar du det stora föräldrasovrummet med en både trendig och praktisk skjutdörrsgarderob. På övervåningen finns dessutom ytterligare två sovrum, ett stort helkaklat badrum med plats för badkar, klädkammare samt ett allrum som passar bra som barnens egen tv-hörna.

9 DM Dold balkong L DM Dold balkong L DM DM Dold balkong L Dold balkong L PLANLÖSNIN Villa 2-plan, 142 kvm PLANLÖSNIN Villa m² Kv Årsringen Villa m² Villa m² Kv Årsringen örråd (isol) 7.3 m² Vardagsrum/ Matplats arport 33.5 m² Entrévåning Kv Årsringen Sovrum m² örråd (isol) 7.3 m² arport Vardagsrum/ Matplats Sovrum m² Vardagsrum/ Matplats 33.5 m² 33.5 m² U/M KS Hall Kök 4.7 m² 14.6 m² Entre 4.2 m² ST Wc/D 3.5 m² /L Tvätt 4.3 m² TT Sovrum m² TM örråd (isol) 7.3 m² arport TL örråd (isol) 7.3 m² arport Sovrum m² Klk 2.2 m² /L /L Sovrum m² Sovrum m² Sovrum m² Bad 7.2 m² TL TL Allrum 23.5 m² Ovanvåning Sovrum m² Klk 2.2 m² Sovrum m² Klk 2.2 m² Vardagsrum/ Matplats 33.5 m² U/M KS Hall Kök 4.7 m² 14.6 m² ST Wc/D 3.5 m² U/M KS /L Hall Kök 4.7 m² 14.6 m² Bad 7.2 m² Sovrum m² ST Wc/D 3.5 m² TL Allrum 23.5 m² Klk 2.2 m² U/M KS Hall Kök 4.7 m² 14.6 m² ENTRÉVÅNIN ST Wc/D 3.5 m² Bad 7.2 m² Sovrum m² Allrum 23.5 m² Bad 7.2 m² ÖVERVÅNIN Sovrum m² Allrum 23.5 m² Entre 4.2 m² Tvätt 4.3 m² TT TM Entre 4.2 m² Tvätt 4.3 m² TT TM Entre 4.2 m² Tvätt 4.3 m² TT TM ENERELLA ÖRKLARINAR U/M UN/MIRO I HÖSKÅP SHAKT TM TVÄTTMASKIN 750 VÄRMEPUMP ARDEROB K/S KYL/SVAL TT TORKTUMLARE TX VENTILATIONSAREAT ENTRÉVÅNIN ÖVERVÅNIN L LINNESKÅP RYS KM KOMBIMASKIN METRO SUPERB JÄRRVÄRMEMODUL Detta är en typplanlösning som avser en rätvänd villa. ENTRÉVÅNIN ST STÄDSKÅP ENTRÉVÅNIN KAPPHYLLA K/f KYL/RYS SPIS DM ÖVERVÅNIN MIRO DISKMASKIN MIRO I ÖVERSKÅP BV LM BERVÄRMEPUMP ÖVERVÅNIN VENTILATIONSAREAT ENERELLA ÖRKLARINAR U/M L ST UN/MIRO I HÖSKÅP ARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP KAPPHYLLA K/S K/f SHAKT KYL/SVAL RYS KYL/RYS SPIS TM TVÄTTMASKIN TT TORKTUMLARE KM KOMBIMASKIN DM DISKMASKIN BV BERVÄRMEPUMP ENERELLA ÖRKLARINAR ENERELLA 0 ÖRKLARINAR 5 m MIRO MIRO I ÖVERSKÅP 750 TX VÄRMEPUMP VENTILATIONSAREAT JÄRRVÄRMEMODUL U/M UN/MIRO I HÖSKÅP SHAKT ARDEROB K/S KYL/SVAL METRO SUPERB LM VENTILATIONSAREAT U/M TM UN/MIRO TVÄTTMASKIN I HÖSKÅP TT 750 SHAKT VÄRMEPUMP Skala 1:100 TM TVÄTTMASKIN ARDEROB TORKTUMLARE K/S TX KYL/SVAL VENTILATIONSAREAT TT TORKTUMLARE TX VENTILATIONSAREAT METRO METRO 750 VÄRMEPUMP m 1: m 1:100

10 18 19 Rumsbeskrivning ENERELL RUMSSTANDARD enerell rumsstandard gäller i alla rum där inget annat föreskrivs och innebär: olv olvlister Väggar Dörrfoder Tak Taklister Innerdörrar ENTRÉ olv arderob Ytterdörr W/DUSH olv Vägg Tak Toalettstol Spegel Kommod Duschset Duschblandare Tvättställsblandare Dusch Ek Lamell Vita fabriksmålade Vita målade KÖK OH MATPLATS Skåpsluckor Handtag Diskbänk Blandare Ugn Mikrovågsugn Kyl rys Diskmaskin Häll Spisfläkt Bänkskiva TRAPPA / STÄDSKÅP Vita fabriksmålade ipsplank, målade Vita fabriksmålade Swedoor Easy W, Släta, vita Klinker i entrédel, se ritning HTH, Vit Dekor, Skåpshöjd 2,1 m Nordan Venus med klarglas Klinker Kakel ipsplank målad IÖ Sign 6860, vit Vedum basic spegel 613 med spegelbelysning Vedum basic 650, vit Oras Alterna med takdusch Oras Optima Oras Optima IÖ Space 2000, klart glas 90x90 Luckor typ Mono KP, vitmålade inklusive takanslutning. Handtagsbyglar i krom till luckor/lådor Intra Horizon 1120D, Underlimmad Oras Optima Siemens vit, inbyggd Siemens vit, inbyggd Siemens vit, fullhöjd Siemens vit, fullhöjd Siemens vit Siemens, glaskeramikhäll Siemens rostfri, inbyggd Laminat Tät trappa med vit vang, steg i klarlackad ek och vita sättsteg. Handledare i vitlaserad klarlackad furu. TVÄTT olv Väggar Ventilation Luckor Handtag Vask Blandare Tvättmaskin Torktumlare Bänkskiva KLÄDKAMMARE Inklusive hylla och klädstång. SOVRUM 1 Standard Skjutdörrsgarderob SOVRUM 2, 3 Standard arderob BADRUM olv Vägg Tak Toalettstol Spegel Tvättställ Dusch ÖVRIT Mediacentral Uppvärmning Ventilation MARK Kakel Väv vitmålad NIBE rånluftsvärmepump Luckor typ Mono KP, vitmålad inkl. låsbart bänkskåp. Handtagsbyglar i krom ranke Oras Optima Siemens Vit Siemens Vit Laminat Se generell rumsstandard Lumi Trendline, klart spegelglas Se generell rumsstandard HTH, Vit Dekor, Skåpshöjd 2,1 m Klinker Kakel ipsplank målad Vit Vedum Spegelskåp med LED-belysning Vedum kommod med vita lådor Duschblandare, Duschset, Takdusch och duschväggar (90x90) ör tele, tv och data rånluftsvärmepump från NIBE. Plan 1: olvvärme Plan 2: Radiatorer Mekanisk frånluft Tomterna lämnas grovplanerade. Hårdgjorda ytor av grus vid infart och för ytan under carport. Uteplats av trätrall på baksidan samt verandan på framsidan ingår och finns på plats vid inflyttning. UTVÄNDIT ÖRRÅD a 7,3 m 2, isolerat. Levereras omålat invändigt. Vår gröna strategi Lika modern nu som då Vi bygger i trä Majoriteten av det material som vi bygger i inom OBOS i Sverige kommer från skogarna runt omkring oss. Trä är ett förnybart byggmaterial som lagrar koldioxid under hela sin livstid, till och med i färdigbyggda hus. Att tillverka ett trähus kräver i sig väldigt lite energi. Och när husets stomme består av trä i stället för andra material minskar koldioxidutsläppen betydligt. Energieffektiva hus Energieffektiva material är en självklarhet i alla våra hus. Dessutom erbjuder vi en mängd energismarta lösningar för att höja energieffektiviteten på de hus vi levererar. Solceller på såväl tak som i väggpaneler blir allt vanligare i våra leveranser. Inom kort kommer vi också att kunna tillvarata och lagra den energi som fångas av solen. Vi bygger kvalitetsmässigt och levererar sunda hus Vi bygger sunda hus för flera generationer och är stolta över att vara en av branschens ledare när det gäller felfria leveranser. Våra byggsystem, såväl konstruktioner som lösningar, är granskade av Boverkets SP ertifiering och uppfyller alla gällande byggregler. Rätt till mindre ändringar förbehålls

11 20 21 Det är skillnad på hus och hem! «Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. ör först då kan en bostad bli till ett hem.»

12 22 23 OBOS I SVERIE Vi bygger där folk vill bo och leva Vi är en av Nordens största bostadsutvecklare. I Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, Smålands Villan och Kärnhem. Här har vi skapat goda hem sedan Vårt åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader och infrastruktur ingår i våra projekt. Vi sätter stolthet i att aktivt delta i utvecklingen av framtidens boende, smarta mötesplatser och i livet mellan husen. enom åren har vi deltagit och ansvarat för planering och byggnation av hundratals projekt där nya områden har fått växa fram. Vi känner oss trygga i att påstå att vi, i vår organisation, har framstående kompetens när det gäller samhällsutveckling och totalentreprenad av såväl stora som små projekt. enom vårt bolag OBOS Mark köper vi mark som vi förädlar till attraktiva tomter och områden. Det innebär att vi ombesörjer allt från exploatering av området med exempelvis utbyggnad av gator, vatten- och avloppsledningar och lekplatser till färdigt område. «Vi ombesörjer allt från gator, vatten och avlopp och lekplatser till färdigt område.»

13 Huvudkontor, Myresjö Besöksadress: Stationsvägen 6, Myresjö vx: Postadress: OBOS Sverige AB Vetlanda OBOS Distrikt Väst - öteborg OBOS Projektutveckling AB Hulda Mellgrens gata Västra rölunda 3D-bilder: 3D Nord orm & Tryck: A Andersson Utgåva: Juni 2018 Med reservation för tryckfel och ändringar. ör mer information: Ulrika Larsson Mäklare Telefon: E-post: ulrika.larsson@svenskfast.se Anders Lundgren Telefon: E-post: anders.lundgren@svenskfast.se

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE RUNSTEN VILLAGE VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan

Läs mer

KALMAR. Kv Vimpelmästaren

KALMAR. Kv Vimpelmästaren KALMAR Kv Vimpelmästaren 2 KALMAR / KV VIMPELMÄSTAREN KALMAR / KV VIMPELMÄSTAREN 3 Fakta Antal hus 9 st BoA ca 130 m 2 Våningar 2 obos.se/vimpelmastaren KV VIMPELMÄSTAREN Bo enskilt men inte avskilt I

Läs mer

Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus.

Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus. BRF BRÄNNINGE HABO VÄLKOMMEN TILL BRÄNNINGE, HABO Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus. I Habo kommun finns det fyra skolområden och de flesta skolorna ligger

Läs mer

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN 9 10 7 11 12 6 13 5 14 4 15 16 3 2 1 8 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Välkommen till Lilla

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN

BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN 211 212 213 411 412 313 312 311 116 115 114 113 112 111 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

NORRKÖPING, SVÄRTINGE SKOGSBACKE. Kv Sjöutsikten

NORRKÖPING, SVÄRTINGE SKOGSBACKE. Kv Sjöutsikten NORRKÖPING, SVÄRTINGE SKOGSBACKE Kv Sjöutsikten 2 NORRKÖPING / KV SJÖUTSIKTEN KVARTERET SJÖUTSIKTEN Din pärla att komma hem till OBOS planerar nu ett nytt bostadsprojekt i Svärtinge strax utanför Norrköping.

Läs mer

BRF HÄGERNEHOLM, ETAPP 2 Personligt Val

BRF HÄGERNEHOLM, ETAPP 2 Personligt Val BRF HÄGERNEHOLM, ETAPP 2 Personligt Val INNEHÅLL KÖK Standard 4 Tillval 5 Vitvaror, standard 6 Vitvaror, tillval 7 WC/DUSCH & BAD Standard 8 Tillval 9 INTERIÖR Standard 10 Tillval 11 LEVERANTÖRER: Kök

Läs mer

SKÅRE, SÖDRA GRAVA. BRF Södra Grava

SKÅRE, SÖDRA GRAVA. BRF Södra Grava SKÅRE, SÖDRA GRAVA BRF Södra Grava 2 3 BO I SKÅRE Naturnära bostad 10 min från stan Skåre är ett ständigt expanderande landsbygdssamhälle cirka tio minuters biltur norr om centrala Karlstad. Här planerar

Läs mer

HAGARKITEKTER. PARHUS - Skiss 2011-12-09 Perspektiv 3 - indsvåningen. DEL I SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER DEL I SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER

HAGARKITEKTER. PARHUS - Skiss 2011-12-09 Perspektiv 3 - indsvåningen. DEL I SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER DEL I SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER k minibalkong indsvåningen. m skymtar på r fint ljusinfall. PARHUS - Skiss 2011-12-09 Perspektiv 3 - DEL I SÖDERRUPPEN ARKITEKTER B T: w DEL I SÖDERRUPPEN ARKITEKTER DEL I SÖDERRUPPEN ARKITEKT VAKSALA LUNDA,

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

BRF TÄPPAN I KUMLABY KUMLA, ÖREBRO

BRF TÄPPAN I KUMLABY KUMLA, ÖREBRO BRF TÄPPAN I KUMLABY KUMLA, ÖREBRO 120 119 118 117 116 115 114 113 112 111 PRISVÄRT OCH BEKVÄMT BOENDE Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Kumlaby är ett trivsamt

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ ETAPP II

BRF VIKAHOLMS ALLÉ ETAPP II BRF VIKAHOLMS ALLÉ ETAPP II NYTT BOENDE I VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Myresjöhus bygger den andra etappen av Brf Vikaholms Allé med 20 bostadsrätter

Läs mer

KALMAR. BRF Vimpelgården

KALMAR. BRF Vimpelgården KALMAR BR Vimpelgården 2 KALMAR / BR VIMPELGÅRDEN KALMAR / BR VIMPELGÅRDEN 3 Brf Vimpelgården I Kalmar i området Norra Vimpeltorpet planerar OBOS för 24 nya bostäder nära affärer, service och stadspulsen

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Trivsamma villor på bästa läge! TAVLELIDEN

Trivsamma villor på bästa läge! TAVLELIDEN UMEÅ Tavleliden 2 2 UMEÅ / TAVLELIDEN TAVLELIDEN Trivsamma villor på bästa läge! OBOS bygger friliggande enfamiljshus som äganderätter på omtyckta Tavleliden i Umeå - ett barnvänligt område med närhet

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

HELSINGBORG, ÖDÅKRA. Kv Skribenten

HELSINGBORG, ÖDÅKRA. Kv Skribenten HELSNBOR, ÖDÅKRA Kv Skribenten 2 ÖDÅKRA / K SKRBENEN ÖDÅKRA / K SKRBENEN 3 Kv Skribenten Fakta Antal bostäder 6 villor BoA 137,7 m² åningar 2 Antal rum 6 rum och kök Övrigt Förråd, carport Pris Från 3

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12 , Rumsbeskrivning : Revideringsdatum: 2015-02-12 Rumsbeskrivning brf. Lindhagen, Sida 1 av 12 Generell byggbeskrivning Grund: Ytterväggar: Yttertak: Fönster, fönsterdörrar Ytterdörr: Utvändig plåt: Innerväggar:

Läs mer

BRF KANTARELLBACKEN RIKSTENS FRILUFTSSTAD

BRF KANTARELLBACKEN RIKSTENS FRILUFTSSTAD BRF KANTARELLBACKEN RIKSTENS FRILUFTSSTAD Situationsplanen är en illustration som kan skilja sig från verkligheten. VÄLKOMMEN TILL RIKSTEN! Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/brfkantarellbacken

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK

BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK HELSINGBORG 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 MALMÖ Källa: openstreetmap.org VÄLKOMMEN TILL RYDEBÄCK! Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Välkommen

Läs mer

BRF HERRGÅRDSÄNGEN I VÄSTERÅS

BRF HERRGÅRDSÄNGEN I VÄSTERÅS BRF HERRGÅRDSÄNGEN I VÄSTERÅS Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt NYTT BOENDE I GÄDDEHOLM Herrgårdsängen i Gäddeholm är ett nytt bostadsområde med lågenergihus,

Läs mer

Skala 1:100. Lägenhetens placering

Skala 1:100. Lägenhetens placering Skala 1:100 Lägenhetens placering V A R V E T T O W N H O U S E Varvet Townhouse C Varvet Townhouse består av två fristående mindre hus med fyra lägenheter vardera. Nedre plan har tre rum och kök med

Läs mer

BRF BJÖRNÖ VIK 1 Personligt Val

BRF BJÖRNÖ VIK 1 Personligt Val BRF BJÖRNÖ VIK 1 Personligt Val INNEHÅLL KÖK Standard 4 Tillval 5 Vitvaror, standard 8 Vitvaror, tillval 9 WC/DUSCH/BAD Standard 10 Tillval 11 INTERIÖR Standard 14 Tillval 16 LEVERANTÖRER: Kök - HTH Vitvaror

Läs mer

Leveransdeklaration 2-planshus

Leveransdeklaration 2-planshus DD HUS/ARKAPE Standardkatalog DD HUS Leveransdeklaration 2-planshus 12 1 Standardkatalog DD HUS Mark, grund och hus Mark Betongplattor körbara vid entréer. Gräsytor sådd vid nyanläggning. Befintlig mark

Läs mer

BORENSBERG. Kv Hällalund

BORENSBERG. Kv Hällalund BORENSBERG Kv Hällalund 2 3 Det bästa av två världar OBOS bygger 4 nya parhus i Borensberg strax utanför Linköping. Husen om 119 kvm har en hög utgångsstandard med rum och kök och med tillhörande carport

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 911 912 811 812 1012 1011 1112 1111 1512 1511 1212 1211 1312 1311 1412 1411 MODERNT BOENDE I POPULÄRA VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

BRF ODENSJÖ PARK ODENSJÖ

BRF ODENSJÖ PARK ODENSJÖ BRF ODENSJÖ PARK ODENSJÖ VÄLKOMMEN TILL ODENSJÖ PARK! Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Här bygger Myresjöhus 12 stycken kedjehus i bostadsrättsform, anpassade

Läs mer

BRF FOLKETS PARK NÄSSJÖ

BRF FOLKETS PARK NÄSSJÖ BRF FOLKETS PARK NÄSSJÖ Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt BO BEKVÄMT I NYBYGGT HUS NÄRA CENTRALA NÄSSJÖ! Nässjö är en mysig kommun med cirka 17 000 invånare,

Läs mer

Brf Dal-Jerk. Skoglunds bygger 12 st välplanerade och moderna lägenheter i centrala Rättvik. Februari 2017

Brf Dal-Jerk. Skoglunds bygger 12 st välplanerade och moderna lägenheter i centrala Rättvik. Februari 2017 Februari 2017 Skoglunds bygger 12 st välplanerade och moderna lägenheter i centrala Rättvik Brf Dal-Jerk 1 , bostadsrättslägenheter med hög standard i centrala Rättvik. Skoglunds är stolta att presentera

Läs mer

FALKÖPING. Brf Lövängen

FALKÖPING. Brf Lövängen FALKÖPING Brf Lövängen 2 FALKÖPING / BRF LÖVÄNGEN LÖVÄNGEN Trivsamma radhus på bästa läge! I Falköping är en ny liten stadsdel på väg att växa fram. Den första etappen heter Brf Lövängen där vi bygger

Läs mer

FALUN, LILLA KÄLLVIKEN. Brf Dora Lindgrens väg 2

FALUN, LILLA KÄLLVIKEN. Brf Dora Lindgrens väg 2 FALUN, LILLA KÄLLVIKEN Brf Dora Lindgrens väg 2 2 BRF DORA LINDGRENS VÄG 2 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från slutgiltigt resultat. BO I LILLA KÄLLVIKEN

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SUNDBY STRAND

VÄLKOMMEN TILL SUNDBY STRAND SUNDBY STRAND 4 VÄLKOMMEN TILL SUNDBY STRAND Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Nära den vackra naturen, bara en timme från Stockholm.

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

HAMMARSKAFTET Personligt Val

HAMMARSKAFTET Personligt Val HAMMARSKAFTET Personligt Val INNEHÅLL KÖK Standard 4 Tillval 5 Vitvaror, standard 8 Vitvaror, tillval 9 WC/DUSCH/BAD Standard 10 Tillval 11 INTERIÖR Standard 12 Tillval 13 PLANLÖSNING Tillval 14 EXTERIÖR

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-09-07 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

BRF HÄGERNEHOLM PARK 1 ETAPP 1 TÄBY

BRF HÄGERNEHOLM PARK 1 ETAPP 1 TÄBY BRF HÄGERNEHOLM PARK 1 ETAPP 1 TÄBY Illustration av framtida Brf Hägerneholm, avvikelser kan förekomma. FAMILJEVÄNLIGT OCH NATURNÄRA Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/hagerneholm

Läs mer

HABO, BRÄNNINGE. BRF Bränninge Vidder

HABO, BRÄNNINGE. BRF Bränninge Vidder HABO, BRÄNNINGE BRF Bränninge Vidder 2 3 BRF Bränninge Vidder Fakta BO I BRÄNNINGE Modernt boende i harmonisk miljö Antal hus 28 st BoA ca 107 m 2 / ca 120 m 2 Våningar 2 Antal rum 4-5 rum och kök Övrigt

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

BRF NOTHOLMEN NORDMALING

BRF NOTHOLMEN NORDMALING BRF NOTHOLMEN NORDMALING Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. BO NATURSKÖNT MED HAVET INPÅ KNUTEN Var området ligger och status på objekten hittar

Läs mer

PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD

PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD INNEHÅLL Situationsplan Huvudbyggnad Sidobyggnad Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Vår vision Sommargård med två (2) bostadshus utformas och offereras efter överenskommelse

Läs mer

BRF SLIPAREGÅRDEN VETLANDA

BRF SLIPAREGÅRDEN VETLANDA BR SLIPAREÅRDEN VETLANDA 311 312 313 314 211 315 212 316 213 214 111 215 112 113 114 115 Illustrationerna i denna broschyr skall endast ses som vägledande, avvikelser kan förekomma. BO NATURSKÖNT MED NÄRHET

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Brf Malmen Gäddeholm

Brf Malmen Gäddeholm Brf Malmen äddeholm Västanfors i samarbete med Mälarvillan Möjlighet Brf Malmen äddeholm A 2850 5750 2500 5750 AVEL V NORMAL 2500 5750 AVEL H Terrass Plank Terrass Plank Terrass Plank D10 D10 D10 1940

Läs mer

SVEDALA. Bara Villakulle

SVEDALA. Bara Villakulle SVEDALA Bara Villakulle 2 3 BARA VILLAKULLE akta Antal hus 15 st BoA ca 165 m 2 Tomt >611 m 2 Våningar 1,5 obos.se/sok-bostad/bara-villakulle Intervju med projektutvecklaren Ljus och rymd på 165 kvm i

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping 2 Med reservation för ändringar. Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny

Läs mer

Rumsbeskrivning. Rum / Utrustning Beskrivning Övrigt KÖK / MATPLATS. Datum: 2015-06-03 Rev: 2015-07-02. Snickerier/bänkskiva/handtag Fabrikat: Vedum

Rumsbeskrivning. Rum / Utrustning Beskrivning Övrigt KÖK / MATPLATS. Datum: 2015-06-03 Rev: 2015-07-02. Snickerier/bänkskiva/handtag Fabrikat: Vedum Rumsbeskrivning Datum: 2015-06-03 Rev: 2015-07-02 Rum / Utrustning Beskrivning Övrigt KÖK / MATPLATS Snickerier/bänkskiva/handtag Fabrikat: Vedum Köksluckor/lådor Bänkskiva laminat Handtag Diskbänk Intra

Läs mer

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 INNEHÅLL Hus 1-82 m² Hus 2-130 m² Hus 3-165 m² Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Husen på Klyvaregränd finns i tre grundutföranden beroende på storlek 80, 130 eller 165

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

NORRTÄLJE. BRF Björnö Vik 1

NORRTÄLJE. BRF Björnö Vik 1 NORRTÄLJE BRF Björnö Vik 1 2 NORRTÄLJE / BRF BJÖRNÖ VIK 1 BO I BJÖRNÖVIK Mitt i naturen och nära till stan Välkommen till Björnöviks första bostadsrättsförening, natursköna Brf Björnö Vik 1 i Norrtälje!

Läs mer

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934 Rambodal 2A Norrköpings kommun PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Bofakta, standardutförande. Peab har valt en god standard i sitt standardutförande. Därutöver kommer Peab att erbjuda tillval enligt

Läs mer

TROLLHÄTTAN. Brf Pomologen

TROLLHÄTTAN. Brf Pomologen Brf Pomologen 2 3 Välkommen till Hälltorps gård! Välkommen till Hälltorps gård ett varmt och vänligt bostadsområde i västra Trollhättan med mysiga innergårdar, odlingar och naturliga mötesplatser för både

Läs mer

BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA. peabbostad.se. OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011.

BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA. peabbostad.se. OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011. BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011. FÖRSÄLJNING HusmanHagberg, tel 08-530 388 80. peabbostad.se PEAB BYGGER PASSIVHUS PÅ SOLHÖJDEN

Läs mer

Kvarteret Daggrosen. Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård

Kvarteret Daggrosen. Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård Kvarteret Daggrosen Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård Helsingborgs nyaste bostadsområde, nära både stad och natur I Vasatorp Trädgård bygger vi femton äganderätter som bildar Kvarteret Daggrosen.

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

OLYMPEN. RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning

OLYMPEN. RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning OLYMPEN RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning RUMSBESKRIVNING PARHUS RUMSBESKRIVNING PARHUS allmänt KAPPRUM/HALL VARDAGSRUM INNERDÖRRAR Vita, Diplomat FÖNSTERBRÄDOR Entréplan: Slipad ölandssten Övre plan:

Läs mer

Så här går det till att köpa bostadsrätt

Så här går det till att köpa bostadsrätt BOFAKTA Helgevärma Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153 BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153 DESIGN OCH KVALITET ÄR LEDORD FÖR WILLA NORDIC. DÄRFÖR ÄR DET SJÄLV- KLART ATT MATERIALEN I VÅRA HUS ÄR VALDA MED OMSORG. DETTA KRYDDAR VI MED FUNKTIONELLA LÖSNINGAR FÖR ATT SKAPA

Läs mer

BESKRIVNING VILLA BRO

BESKRIVNING VILLA BRO BESKRIVNING VILLA BRO DESIGN OCH KVALITET ÄR LEDORD FÖR WILLA NORDIC. DÄRFÖR ÄR DET SJÄLV- KLART ATT MATERIALEN I VÅRA HUS ÄR VALDA MED OMSORG. DETTA KRYDDAR VI MED FUNKTIONELLA LÖSNINGAR FÖR ATT SKAPA

Läs mer

VIKHEM Vikhem ligger i Staffanstorp, mitt i den dynamiska Öresundsregionen, med ett enormt utbud av kultur, utbildning och arbetsplatser.

VIKHEM Vikhem ligger i Staffanstorp, mitt i den dynamiska Öresundsregionen, med ett enormt utbud av kultur, utbildning och arbetsplatser. VIKHEM STAFFANSTORP Vy över putsade hus i sten. Vikhem ligger i Staffanstorp, mitt i den dynamiska Öresundsregionen, med ett enormt utbud av kultur, utbildning och arbetsplatser. www.haaksstenhus.se 1

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

STAVSTENS UDDE GRAFS BY

STAVSTENS UDDE GRAFS BY AEN UDDE RAF BY MALMÖ 271 272 274 275 276 277 RELLEBOR 278 279 Källa: openstreetmap.org ÄLKOMMEN LL AEN UDDE älkommen till relleborg och tavstensudde! Nu bygger vi välplanerade enplansvillor på tavstensudde.

Läs mer

RUMSBESKRIVNING PARHUS

RUMSBESKRIVNING PARHUS RUMSBESKRIVNING PARHUS RUMSBESKRIVNING PARHUS allmänt KAPPRUM/HALL VARDAGSRUM INNERDÖRRAR Vita, Diplomat FÖNSTERBRÄDOR Entréplan: Slipad ölandssten Övre plan: Vitmålad trä Vindsplan: Vitmålad trä RUMSHÖJD

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN

BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN BRF GLASET UMEÅ Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN Var området ligger och status på objekten hittar du på

Läs mer

Vatten, spillvatten, takavvattning, el och kanalisation till fiberoptik ingår. Dränering, väggrus vid infart och fram till huset.

Vatten, spillvatten, takavvattning, el och kanalisation till fiberoptik ingår. Dränering, väggrus vid infart och fram till huset. 1 Beskrivning Rumsfördelning: 4 rum och kök med tvättstuga Boyta: ca 126 m² Grundpris med carport utan tillval: 2 990 000 kr Tomt och anslutningar Fastighetsbeteckning: Stavsjö 2:159, 2:160 Tomtstorlek:

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-04-24

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-04-24 , Rumsbeskrivning : Revideringsdatum: 2015-04-24 Rumsbeskrivning brf. Englandshusen, Sida 1 av 13 Generell byggbeskrivning Grund: Ytterväggar: Yttertak: Fönster, fönsterdörrar Ytterdörr: Utvändig plåt:

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Rumsbeskrivning. Bilagor. 1. Rumsbeskrivning. 2. Teknisk beskrivning DAGSMEJAN SOLLENTUNAS NYA DRÖMBOENDE DAGSMEJAN

Rumsbeskrivning. Bilagor. 1. Rumsbeskrivning. 2. Teknisk beskrivning DAGSMEJAN SOLLENTUNAS NYA DRÖMBOENDE DAGSMEJAN Bilagor 1. Rumsbeskrivning 2. Teknisk beskrivning SOLLENTUNAS NYA DRÖMBOENDE RUMSBESKRIVNING SOLLENTUNAS NYA DRÖMBOENDE Allmänt: Dörrar: Släta vitmålade. Väggar: Vitmålad gips. Golv: Tarkett Rumba Milky

Läs mer

BRF MOSIPPAN 1 MOSÅS, ÖREBRO

BRF MOSIPPAN 1 MOSÅS, ÖREBRO BRF MOSIPPAN 1 MOSÅS, ÖREBRO BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Mosås är en naturnära kyrkby i Mosjö socken strax utanför

Läs mer

DETTA INGÅR! Tegen 3

DETTA INGÅR! Tegen 3 DETTA INGÅR! Tegen 3 TVÄTTSTUGA KÖK KÖKSMASKINER BRASKAMIN & VÄRMEPUMP DÖRRAR BADRUM GOLV & LISTER KAKEL, KLINKER & VÄGG TOMT- OCH PRISINFO ENPLANSHUSET FASADER ENPLANSHUSET PLANRITNING OCH SEKTION VÄXAHUSET

Läs mer

MALMÖ. Brf Klagshamnsterrassen

MALMÖ. Brf Klagshamnsterrassen MALMÖ Brf Klagshamnsterrassen 2 MALMÖ / KLAGSHAMNSTERRASSEN BRF KLAGSHAMNSTERRASSEN Med havet och staden runt knuten I expansiva Klagshamn strax utanför Malmö planerar OBOS att bygga 21 moderna radhus

Läs mer