Bladet. Måndagen den 26 augusti var det äntligen dags för invigning, som firades med pompa och ståt med Statsministern. En mycket tuff pingismatch

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bladet. Måndagen den 26 augusti var det äntligen dags för invigning, som firades med pompa och ståt med Statsministern. En mycket tuff pingismatch"

Transkript

1 B Info från Köpings Bostads AB Bladet Okt 2002 Hösten närmar sig allt mer... och mörkare väder och kvällar är att räkna med.vi hoppas att vårt Boblad skall upplevas som ett ljus i mörkret och vi påminner i tidningen om den underbara sommaren genom bilder på fina balkonger. Det finns säkert många fler fina balkonger som vi missat, vi upprepar tävlingen nästa år så att fler får chansen. Blickar vi framåt kommer det att hända en hel del under hösten, vi planerar bland annat att införa ett förmånskort för alla hyresgäster. Köpings Bostads AB kommer också att märkas lite mer genom att vi satsar mer aktivt på vår marknadsföring, allt för att minska antalet outhyrda lägenheter. Ännu har inget hänt med vårt önskade köp av Gamla Sparbankshuset, vi återkommer med information så snart vi vet mer. Vårt köp av Munktorps-fastigheterna färdigställdes under semestern och vi önskar våra nya hyresgäster varmt välkomna till oss inom Köpings Bostads AB. På återseende! Anders Nordqvist, VD Köpings Bostads AB INVIGNING AV KÖPINGS Nya Arena Måndagen den 26 augusti var det äntligen dags för invigning, som firades med pompa och ståt med Statsministern som hedersgäst. En mycket tuff pingismatch gick av stapeln mellan Göran Persson och JO Waldner. De lärde tvistar om vem som vann, och JO hade bara goda ord att säga om stadsministerns spel. För att visa de gästande pingisspelarna vad vår vackra stad kan erbjuda, har det bland annat spelats golf på Korslöts Golfklubb, något som uppskattades mycket. Det är positivt att en relativt liten stad som Köping kan erbjuda bordtennisen så mycket, säger Kjell- Åke Waldner, Bordtennisförbundets sportchef. Boendet som tillskapats inom Östanåsgatan är bland det bästa som gjorts i landet för de yngre förmågorna. Likaså har boendet inom det så kallade Campus (som finns invid KBAB s kontor på Nibblesbackevägen 19) fungerat otroligt bra, fortsätter Kjell-Åke. Inom Campus bor gästande lag och tränare vid lägerverksamhet. U r i n n e h å l l Träffpunkt Cramen Förmånskort Skötselgruppen inom Öst Kemikalier i naturen Tävling e t :

2 BoBladet Oktober 2002 Träffpunkt Cramen inbjuder till trevlig samvaro På Kristinelundsvägen 4 finns en verksamhet som kanske inte gör så mycket väsen av sig, men som fyller en viktig funktion främst för alla ungdomar inom bostadsområdet Nygård. Cramen drivs lite som en ungdomsgård, med olika aktivitetsrum, som musik, biljard, TV-rum med mera. Verksamheten drivs i Unga Örnars regi och finansieras av Köpings kommun tillsammans med KBAB. Rent praktiskt är det två eldsjälar, Kalle Wiborg och Ulla-Britt Bergström som har hand om den dagliga driften. Vi har ca ungdomar hos oss från och till varje eftermiddag/kväll, berättar Kalle. Ålder varierar men de flesta är mellan år, många av dem är tjejer. Man träffas, fikar, spelar spel och umgås i lokalen. Ibland samlas vi till speciella filmkvällar, ibland bakar vi eller ordnar någon annan aktivitet tillsammans. Förmånligare boende inom Köpings Bostads AB Diskussioner pågår internt om olika vägar för att höja värdet med att vara hyresgäst hos oss. Finns det till exempel önskemål från Er hyresgäster om hjälp med att handla? Vattna blommor vid semestertider? Kontakta oss gärna med synpunkter, ring någon i redaktionen, se baksidan eller maila oss på info@kbab.koping.se. Vi ligger också i startgroparna för ett projekt som går ut på att ta fram ett förmånskort för Köpings Bostads AB:s hyresgäster. Förmånskortet skall kunna ge rabatt hos utvalda butiker i Köping. I Bobladets kommande nummer kan du läsa mer om detta och om vilka butiker som kommer att medverka! Då kommer vi också att ta upp frågor från läsarna och lämna plats för insändare, ring, skriv eller maila oss frågor och synpunkter. Föräldrarföreningar Förutom verksamheten som bedrivs i lokalen, finns också ett inarbetat samarbete med föräldrarföreningarna på Nibble- och Skogsbrynsskolan. Man har till exempel flera gånger arrangerat innebandyturneringar med efterföljande discon tillsammans. Samarbete finns även med skolan, Brottsförebyggande Rådet, olika invandrarföreningar och ABF. Ett brakedance projekt har genomförts under våren, berättar Ulla-Britt. Det har dansats på många gräsmattor under sommaren! Det är flera ungdomar som verkligen tagit till sig dansen som ett intresse. Under hösten kommer vi bland annat att arrangera filmkvällar och kanske även ett disco. Positiv stadsdel Ett projekt kallat Positiv stadsdel har dragit igång under våren, för att dra igång olika fritidsaktiviteter för barn och ungdomar i denna del av staden. Vi återkommer med ett längre reportage om denna positiva verksamhet i ett senare nummer av Bobladet. Kalle och Ulla-Britt skickar med en hälsning: Alla är välkomna till Träffpunkt Cramen, gammal som ung! Höstens g äppeljuic 6 liter vatten kokas, låt svalna 5 liter oskalade, skivade äpplen 1 tesked citronsyra 1 tesked konserveringsmedel Låt stå i tre dygn tillsätt sedan 4 dl socker. Sila och tappa upp på rena flaskor. Drick & njut!

3 Brandvarnare I enlighet med uppgörelsen om års hyror ingick att vi skulle montera brandvarnare i samtliga lägenheter. Monteringen har nu påbörjats av vår egen personal och vi tar ett trapphus i taget, information kommer i brevlådan när det är dags. Samtliga brandvarnare skall vara monterade senast 31 december Batterierna i brandvarnarna håller i 10 år, men kommer att kontrolleras vid besiktning av ventilation, som görs var 3:e år. Nybyggnad av garage på Pungbovägen Rivningen är färdigställd och de nya garagen börjar ta form. Inkörningsklart lagom till hösten, 1 oktober ska de vara klara. oda e Skötselgruppen inom Öst Gruppen består av husvärdar och fastighetsskötare som tillsammans ser till att yttre och inre miljöer inom området håller fin standard och att reparationer och underhåll fungerar som det ska. Gruppen består från vänster av Inger Pagling, Hans Carlsson, Roland Lukas Karlsson, Bror Eklind, Carina Bergqvist, Ove Petterson, Bertil Gustafsson och Anders D Nilsson. Saknas på bilden gör Lena Sigvardsson, Kjell Jansson, Ewa Eriksson och PO Nornholm. Vi har här också ett områdeskontor, där personalen utgår ifrån. Inger Pagling hanterar administrationen inom området, handhar nyckelutlämning och viss felanmälan med mera. Förvaltningsområde Öst består av fastigheterna på Nyckelberget, till exempel Nyckelbergsvägen, Torsgatan, Mariebergsgatan samt fastigheterna på Skogsborg, Furuvägen och Dybecksgatan. Även fastigheterna inom Östanås ingår i området, Hagavägen och Östanåsgatan för att nämna några. Utmärkande för Öst är stora, fina grönytor, stor variation på hustyper, från mindre 50-tals hus med tre våningar till höghusen på Furuvägen. Vi har mest äldre och barnfamiljer som hyresgäster här uppe, säger Ove Pettersson, husvärd inom Öst. Närheten till stan och de fina lekplatserna uppskattas mycket. 60 Lukas år! Vår allt-i-allo, Roland Lukas Karlsson har nyligen fyllt 60 år. Jag började på KBAB för 27 år sedan som traktorförare berättar Lukas, som numer sköter all post inom företaget och viss yttre skötsel inom Östanås. Vi hoppas att födelsedagen blev bra!

4 BoBladet Oktober 2002 KBAB och miljön Inom kort kommer: nya skyltar vid de flesta av våra avfallsstationer som visar exempel på vad som får läggas i respektive kärl. röda behållare för glödlampor vid våra avfallsstationer, då dessa inte längre får läggas i behållare för deponi. Vi ber er respektera detta och att inget annat än glödlampor läggs i dessa behållare. nya informationsblad att delas ut till hushållen som beskriver källsorteringen kommer vi att tillsammans minska sopbergen om vi hjälps åt att källsortera efter bästa förmåga Vad händer när kemikalier smiter ut i naturen? Kemikalier kommer ut i naturen på många olika vis. En del kommer från industrier som släpper ut kemikalier till luft och vatten eller från bilar, flygplan, båtar, maskiner, värmeverk och liknande. Ibland sker olyckor vid transporter eller explosioner. Fartygen brukar spola rent sina tankar ute till havs. Vissa kemikalier sprider man ut med flit när åkrar och skogar besprutas med gift mot insekter eller andra parasiter. Men de flesta kemikalierna sprids när man försöker göra sig av med dem som sopor och avfall. Det finns kemikalier i nästan allting som inte försvinner bara för att man slänger dom i soptunnan. Mediciner, leksaker, elektriska apparater, målarfärger, batterier och annat som inte används hamnar kanske på sopberget till slut. Där kan kemikalierna läcka ut till marken och grundvatten. Eller så förbränns de och då följer kemikalierna med röken ut i luften. Det är svårt att göra sig av med kemikalier. Små pölar bildar en liten bäck. Många bäckar små blir snart till en stor å som är full av kemikalier. Vad händer sedan med alla kemikalier? I värsta fall får du tillbaka dem genom luften du andas eller i din mat. Allt i naturen har ett sammanhang på ett finurligt sätt. Kemikalier som till slut hamnar i vattnet sugs upp av växter. Småkryp och organismer äter växterna. Små fiskar äter små kryp och andra organismer. Större fiskar, fåglar och andra djurarter äter små fiskar och så vidare. Kemikalierna följer näringskedjan och därmed har du en kemikaliespäckad fisk eller filé på din matsedel Naturen visar inget förbarmande!

5 Levande balkong hos Jelena! Fler fina balkonger inom KBAB Vi utlyste ju en tävling i förra Bobladet, att utse den finaste balkongen eller uteplatsen. Vi har fått in en del tips och bifogar ett urval av de finaste balkongerna. Trisslotterna kommer på posten. Grattis alla vinnare! Jelena, som bor på Torggatan 1, har en liten oas på sin balkong. En fin blandning sommarblommor gör att det så här års blir som ett extra rum, där det tillbringas mycket tid. Jag pratar lite med blommorna varje dag, säger Jelena med glimten i ögat. Ungefär en halvtimmes skötsel per dag har balkongen krävt i sommar, då det varit så varmt. Pysslandet med balkongen påbörjas redan i februari då frön sås och under våren vårdas de små plantorna ömt. Allteftersom det blir varmare planteras växterna ut. Det är ju min första sommar på denna balkong, säger Jelena och nästa sommar kommer det att bli lättare med planeringen. Vi ber att få återkomma då! Balkongen överst till vänster tillhör Anna Balaz på Furuvägen, den undre tillhör Paula Illikainen på Bergslagsvägen. Den till höger tillhör Britt-Marie Ryman också på Furuvägen. Grattis alla tre! Ombyggnad av tvättstuga Munktorp Köpet av fastigheterna i Munktorp färdigställdes under semesterperioden. På Adelsbergsvägen har ombyggnad av kallförråd till tvättstuga redan påbörjats. Förrådet kommer att byggas ut så att plats finns för förvaring av till exempel trädgårdsmöbler. Den tidigare distriktsköterskemottagningen byggs om till en lägenhet om 2,5 rum och kök. Allt beräknas vara färdigt till i början av november. Problem i tvättstugan Att tvättmaskinen står stilla är ett stort problem för många. Reservdelar kan vara tvungna att beställas hem och tiden går För att undvika de vanligaste felen i våra tvättmaskiner är det nödvändigt att alla tar ett gemensamt ansvar och exempelvis tömmer fickorna. Använd också tvättpåsar för småtvätt, till exempel orsakar bygel-bh stora skador, då byglarna lätt lossar och kommer in i maskineriet.

6 B Bladet Tävling! Lista ut vad bilden visar! Frukt, grönsak eller vad? De tre som lämnar in rätt svar först får varsin trisslott i belöning! NY KANAL I BASUTBUDET! Eurosport News är den nya kanalen som kan ses i vårt basutbud från början av september. Kanalen innehåller kortare nyheter om olika sporthändelser och kan ses dygnet runt. Följande kanaler kan ses i vårt basutbud: SVT 1 SVT2 TV KAK TV Köping TV 4 Eurosportnews Viasat Explorer* TV 3 TV 5 TVE MTV Nordic Deutsche Welle Kanal 5 Eurosport Nordic National Geographic / CNBC Discovery Channel CNN Hallmark / Fox Kids Finsk TV Viasat Sport ZTV TV 6 NRK TV 8/History Channel *Tillfällig kanal Internetuppkoppling är möjlig från samtliga lägenheter inom KBAB. Kontakta Köpings Kabel-TV s kundtjänst på telefon Vi distribuerar Internet via kabel- TV-nätet, så att telefonlinjen inte är upptagen vid uppkoppling. Anslutningskostnaden (engångskosnad) uppgår till 980 kr och månadskostnaden till 225 kr. f o I n f r å n Postadress: Box 13, Köping Besöksadress: Nibblesbackevägen 19 Mail: info@kbab.koping.se Internet: Öppet: Måndag Tisdag fredag Telefon: Telefax: Felanmälan: Felanmälan hanteras av Din Husvärd, likaså ordningsoch skötselfrågor. Telefonnummer finns anslaget i trappuppgången. Vid akuta fel: Kvällar och helger (gäller även kabel-tv och Internet), kontakta Securitas på telefon K ö p i n g s B o s t a d s A B BoBladet Redaktion: Carina Tikkanen Maria Eriksson Lena Sigvardsson Meg Laurén Krister Jansson Jan-Olof Pettersson Christer Sigvardsson Lena Ekman Ansvarig utgivare: Anders Nordqvist Produktion: CARE OF, Västerås

Välkommen till. Bovärd Einar Markusson. Ragunda Hyreshus Box 150 840 70 Hammarstrand Vxl. 0696-68 20 00. www.ragundahyreshus.se

Välkommen till. Bovärd Einar Markusson. Ragunda Hyreshus Box 150 840 70 Hammarstrand Vxl. 0696-68 20 00. www.ragundahyreshus.se Välkommen till Bovärd Einar Markusson Ragunda Hyreshus Box 150 840 70 Hammarstrand Vxl. 0696-68 20 00 www.ragundahyreshus.se Att bo i hyresrätt har många fördelar Du behöver inte satsa pengar i boendet

Läs mer

Bladet. Kortet gäller i följande butiker: Tillsammans med kortet kommer en broschyr att bifogas som talar om vilka rabatter som lämnas.

Bladet. Kortet gäller i följande butiker: Tillsammans med kortet kommer en broschyr att bifogas som talar om vilka rabatter som lämnas. B Info från Köpings Bostads AB Bladet Mars 2003 Det 86:e året... Det nya förmånskortet 22021...inom Köpings Bostads AB har rivstartat med flera stora aktiviteter och projekt såsom ny hyressättning av våra

Läs mer

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL:

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: ---------------------- Välkommen som ny medlem i Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 3 i Stockholm. För att samla information som kan vara

Läs mer

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem Besittningsskydd Du har rätt att bo kvar i Din lägenhet så länge Du följer de regler och föreskrifter som finns och betalar Din hyra i tid. Du kommer att bli uppsagd

Läs mer

Fredagen den 12 april mellan kl. 12-14.

Fredagen den 12 april mellan kl. 12-14. 34: ans nyhetsbrev. Årgång 2Nummer 1 16 april 2002 Vår eminente fastighetsskötare går i pension Som säkert flera av er vet har vår fastis Leif Flink arbetat på övertid ett år. Fast i år väljer Leif att

Läs mer

dags för fräschare garage och modernare gård

dags för fräschare garage och modernare gård Rissneleden 17 95 dags för fräschare garage och modernare gård Vi jobbar med förnyelsen patricia persson projektsamordnare Håller i kontakten med hyresgästerna under arbetet med förnyelsen. caroline cerbach

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer

Informationsblad för BRF L21

Informationsblad för BRF L21 Informationsblad för BRF L21 Nr. 3 Oktober 2008 L 21 Infobladet Infobladet planeras att komma ut ca 3 gånger per år. Vi tar gärna emot tips och idéer från våra medlemmar om det är något som ni vill få

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer

Hyresgästundersökning

Hyresgästundersökning 1 Hyresgästundersökning Enkäten innehåller frågor inom ett antal delområden. De flesta frågorna är utformade som påståenden. För varje påstående ombeds du att markera ett alternativ på en skala från 1

Läs mer

TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER

TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER ALLT BLIR ENKLARE MED FIBER Tv, bredband och telefoni är bara några av sakerna som blir enklare med fiber. Nu får du hela hemmets kommunikation ur ett enda uttag. Du

Läs mer

Canal Digital. Informationsträff 28/1

Canal Digital. Informationsträff 28/1 Canal Digital Informationsträff 28/1 Canal Digital Gruppen förser mer än 3 miljoner hushåll i Norden med TV över flera plattformar Canal Digital Gruppen ägs av Telenor ASA (Telenor Broadcast Holding) Nordens

Läs mer

Välkommen till Brf Olver.

Välkommen till Brf Olver. Välkommen till Brf Olver. Att tänka på när man flyttar in. Inför inflyttningen är det en hel del tips vi tror du kan ha nytta av. Vi vill också gärna tala om vilken service vi kan erbjuda och vilka rättigheter

Läs mer

Nr 40 (1/11) Innehåll i detta nummer:

Nr 40 (1/11) Innehåll i detta nummer: Nr 40 (1/11) Efter den härligt långa sommaren är hösten redan här och vi går mot mörkare tider. Massor med dagg på gräsmattorna varje morgon och friskt i luften. Jag hoppas att sommaren har varit skön

Läs mer

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsregler är vår gemensamma överenskommelse om hur vi skall bete oss gentemot varandra. Det är därför viktigt att alla följer dem. Ordningsreglerna är inte

Läs mer

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information Hej och Välkommen till Brf Skiftesgatan! I det här dokumentet finner du föreningens trivselregler samt allmän information som är bra att känna till. Vi som sitter i Styrelsen har alltid en ambitionen om

Läs mer

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Årgång 9 Nr 9 December 2006 BILDER FRÅN HALLOWEEN BASTUN ÄR ÖPPEN BASAR PÅ SKOLAN JULMARKNAD I UR OCH SKUR INVIGNING AV SKOLAN 0-12ÅR NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD

Läs mer

HYRESGÄSTGUIDEN REVIDERAD: 2012-09- 27

HYRESGÄSTGUIDEN REVIDERAD: 2012-09- 27 HYRESGÄSTGUIDEN Fastighets AB Eric Ekblad Postadress: Box 222, 0 02 Jönköping Besöksadress: Borgmästargränd 1A Telefon: 0-1 8 8 Fax: 0-1 8 89 Mail: info@ekblads.se Jourtelefon: 070-81 9 0 Allmänt Inflyttning

Läs mer

Välkommen till Orgelns Samfällighet

Välkommen till Orgelns Samfällighet Välkommen till Orgelns Samfällighet Med hjälp av detta informationsblad ska vi försöka ge er en inblick i och känsla för vad det innebär att bo i vårt område. Vad är en Samfällighet? En samfällighetsförening

Läs mer

TRE DAMER Nr 70 December 2010

TRE DAMER Nr 70 December 2010 TRE DAMER Nr 70 December 2010 Eva Bonnier Hanna Pauli MEDLEMSBLAD FÖR BOENDE I RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING TRE DAMER Kata Dalström Styrelsens kommande möten Styrelsen träffas nästa gång den 20 december,

Läs mer

I DIN VARDAG. VA MED OCH TYCK TILL stor kundundersökning på webben NYA TAXOR FÖR 2014. MINSKA AVFALLET tips på vad du kan göra hemma

I DIN VARDAG. VA MED OCH TYCK TILL stor kundundersökning på webben NYA TAXOR FÖR 2014. MINSKA AVFALLET tips på vad du kan göra hemma I DIN VARDAG NR. 4 - DECEMBER 2013 NYHETER OCH INFORMATION FRÅN RONNEBY MILJÖ & TEKNIK AB VA MED OCH TYCK TILL stor kundundersökning på webben NYA TAXOR FÖR 2014 MINSKA AVFALLET tips på vad du kan göra

Läs mer

BRF Snösätras egna medlemsblad. Utgåva 2 år 2002

BRF Snösätras egna medlemsblad. Utgåva 2 år 2002 BRF Snösätras egna medlemsblad. Utgåva 2 år r 2002 Hej alla medlemmar! Detta blad innehåller lite blandat. Information om gårdsarbetet, bredbandet, några viktiga datum i kalendern samt en sida som handlar

Läs mer

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars.

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Nu är jag på väg till Holland. Här står flygplanet som jag ska åka med till Schiphol i Amsterdam. Jag tycker att planet ser väldigt säkert ut. Sådär

Läs mer

Prislista SMATV kollektiv distribution, 2015-10-13 AB Sappa Grafiska vägen 2A 412 63 GÖTEBORG 031-774 10 40 agent@sappa.se

Prislista SMATV kollektiv distribution, 2015-10-13 AB Sappa Grafiska vägen 2A 412 63 GÖTEBORG 031-774 10 40 agent@sappa.se Kollektiv distribution är en kollektiv affär där samtliga hushåll i ditt nät får tillgång till samma tv-kanaler. Det kan ske analogt eller endast digitalt. Digital distribution kräver kryptering av signal

Läs mer

Välkommen till din student- lägenhet

Välkommen till din student- lägenhet Välkommen till din student- lägenhet Här har vi samlat viktig information om sådant som är bra att veta när du bor hos oss. Hej! Hoppas du ska trivas här. Mimer har 852 studentlägenheter inom olika avstånd

Läs mer

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller:

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller: Bybladet Maj 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 10/5 Fasadprojektet Takprojektet Ventilationsprojektet Nya skyltar till p-platserna Information

Läs mer

Boendeenkät 2008. Enkätundersökningen har gjorts hösten 2008. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan.

Boendeenkät 2008. Enkätundersökningen har gjorts hösten 2008. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan. Boendeenkät Enkätundersökningen har gjorts hösten. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan. Kommentarerna som visas är ett urval och ska visa på de olika uppfattningar som finns om de

Läs mer

Anteckningar från INFORMATIONS-/DISKUTIONSMÖTE vid Brf Löten Onsdag den 26 november, kl. 19.00 i Samlingssalen.

Anteckningar från INFORMATIONS-/DISKUTIONSMÖTE vid Brf Löten Onsdag den 26 november, kl. 19.00 i Samlingssalen. Anteckningar från INFORMATIONS-/DISKUTIONSMÖTE vid Brf Löten Onsdag den 26 november, kl. 19.00 i Samlingssalen. Inbjudan till mötet hade delats ut till alla 189 bostadsrättsinhavare. Det var ett åttital

Läs mer

Lättläst sammanfattning av Stockholms miljöprogram

Lättläst sammanfattning av Stockholms miljöprogram Lättläst sammanfattning av Stockholms miljöprogram Stockholms stad behöver hjälp De senaste 20 åren har Stockholms luft och vatten blivit mycket renare. Ändå är miljöfrågorna viktigare än någonsin. Alla

Läs mer

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet.

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet. Nyhetsbrevet Nr 3 Invigningen närmar sig Av vårt nya hus. Men först skall vi ha visningar dels för de hyresgäster som tecknat avtal där, men vi kommer även att ha visningar för våra övriga hyresgäster

Läs mer

Välkommen till BRF Lerlåset.

Välkommen till BRF Lerlåset. Välkommen till BRF Lerlåset. Bostadsrättsföreningen finns på Lerbäcksgränd i Hagsätra och förfogar över 168 lägenheter. Du som boende i bostadsrättsföreningen Lerbäcksgränd har tillgång till flera tvättstugor,

Läs mer

Senast reviderad: 2013-03

Senast reviderad: 2013-03 Välkomna till Vi vill hälsa dig välkommen som medlem till Brf Trädgården i Karlstad och hoppas att du kommer trivas här. Här kommer information som varje medlem bör känna till. Är det något du funderar

Läs mer

Brf Vindsslottet Januari 2008

Brf Vindsslottet Januari 2008 Nyhetsbrev januari 2008 Hänglås garage De hänglås som ni har idag till garageburarna måste lämnas tillbaka till Sollentuna hem enligt tidigare information från Sollentunahem. Du kan kvittera ut ett nytt

Läs mer

RENEWS HANDBOK RENEW SERVICE AB

RENEWS HANDBOK RENEW SERVICE AB RENEWS HANDBOK Du som är leverantör och samarbetspartner är välkommen att leva upp till våra ambitioner att vi ska göra ett bra jobb tillsammans och se till att våra boende har det bra hos oss. RENEW SERVICE

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober Nu har det gått nästan en hel månad sedan vårt förra veckobrev. Detta brev har dröjt så länge helt enkelt för att det har hänt så mycket att

Läs mer

Välkommen till kv Lodjuret, Karlfeldtsgatan 9-33

Välkommen till kv Lodjuret, Karlfeldtsgatan 9-33 Välkommen till kv Lodjuret, Karlfeldtsgatan 9-33 Fastighetsförvaltning Fastigheten ägs av Aroseken Bostäder. Vår förvaltare är Jörgen Källman tfn 021-17 91 14. Felanmälan Telefon till felanmälan är 021-17

Läs mer

Vi på Berget. Under våren har styrelsen fortsatt arbetet med att förbättra i föreningen. SRV levererar nya sopbehållare: 27 aug

Vi på Berget. Under våren har styrelsen fortsatt arbetet med att förbättra i föreningen. SRV levererar nya sopbehållare: 27 aug Informationsblad nr.2 & 3 Aug 2015 Vi på Berget I detta nummer Första sidan Styrelsen informerar Viktiga datum 2015 Sortering av matavfall Sid 2 Bergets dag Ansvarsområden Sid 3-4 Stämmoprotokoll 2015

Läs mer

Facit Spra kva gen B tester

Facit Spra kva gen B tester Facit Spra kva gen B tester En stressig dag B 1 Pappan (mannen) låser dörren. 2 Han handlar mat efter jobbet. 3 Barnen gråter i affären. 4 Han diskar och tvättar efter maten. 5 Han somnar i soffan. C 1

Läs mer

Aktuellt. Info från styrelsen för Brf Haninge, juni-juli 2019

Aktuellt. Info från styrelsen för Brf Haninge, juni-juli 2019 Aktuellt Info från styrelsen för Brf Haninge, juni-juli 2019 Städdagen Ett stort tack till alla som ställde upp på städdagen den 11:e maj! Nya styrelsen Den 24 maj hölls årets föreningsstämma för i Ladan,

Läs mer

När-TV. 2012-03-20 Brf Marielund 1

När-TV. 2012-03-20 Brf Marielund 1 När-TV 2012-03-20 Brf Marielund 1 ÖPPET TIDER Mån Tors 07.00 16.00 Fredagar 07.00 14.00 Måndagar och fredagar är kontoret bemannat mellan 12.00 13.00 Självklart är ni välkomna till kontoret på andra tider.

Läs mer

Månadsrapport Februari 2013 (vecka 6-9)

Månadsrapport Februari 2013 (vecka 6-9) Introduktion - beskrivning av olika tittarmått Denna månadsrapport baseras på tittarresultaten från en TV-panel som rapporterar med s k people meters. Panelen är representativ för hushåll med tillgång

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

Hänsyn + Omtanke = trivsel

Hänsyn + Omtanke = trivsel En trygghet med att bo i flerfamiljshus är att man har människor omkring sig. Det hörs ljud från andra, det rör sig i området, det är liv och rörelse. Foto: duo Fotografi Du har rätt till lugn och ro Människor

Läs mer

Sommarmeddelande. Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN

Sommarmeddelande. Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN Sommarmeddelande Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN Vi i styrelsen vill tacka för att vi fick Ert fortsatta förtroende. Vi vill passa på att önska alla en trevlig sommar och lämna lite information.

Läs mer

Det finns något positivt...

Det finns något positivt... I n f o A B f r å n K ö p i n g s B o s t a d s B BladetDec 2003 Det finns något positivt... Byggstart Kv Brage Nu påbörjar vi ombyggnation av "Gamla Sparbankshuset", kv Brage till bostäder. Totalt blir

Läs mer

för möjlighet till stort TV-utbud och snabbt internet

för möjlighet till stort TV-utbud och snabbt internet Stockholm 2017-03-22 Information till boende om TV, telefoni och internet Telia öppen fiber för möjlighet till stort TV-utbud och snabbt internet I fastigheten finns fibernätet Telia öppen fiber. Nätet

Läs mer

Brogårdsbladet. Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås

Brogårdsbladet. Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås Nr 18 2009 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås Hyresgästföreningens nya förhandlare var på besök Hyresförhandlingarna

Läs mer

Lathund för Bostadsrättsföreningen Häcklefjäll

Lathund för Bostadsrättsföreningen Häcklefjäll 2011-08-30, Rev L 1(7) Lathund för Bostadsrättsföreningen Häcklefjäll Innehållsförteckning 1 Styrelsen... 2 2 Vad kan jag få hjälp med?... 2 3 Hissar... 3 4 Städning av gemensamma utrymmen... 3 5 Hur skall

Läs mer

Gruppbostad. - VAD ÄR DET? - Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad. - VAD ÄR DET? - Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? - Lättläst Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter

Läs mer

Stagneliusbladet. Styrelsen önskar alla boende en trevlig och trivsam sista april

Stagneliusbladet. Styrelsen önskar alla boende en trevlig och trivsam sista april Stagneliusbladet 2018 Nr 3 Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14 Ansvarig utgivare: Anita Ljungström Redaktör: Staffan Hagelin Gille och Malin Lundén Pettersson

Läs mer

Checklista för bättre sortering av hushållsavfall

Checklista för bättre sortering av hushållsavfall Checklista för bättre sortering av hushållsavfall hyresrätter, bostadsrätter och samfälligheter samarbete med ii samarbete med din din kommun kommun 1 Så här använder du checklistan Med hjälp av den här

Läs mer

Styrelsen informerar December 2007

Styrelsen informerar December 2007 December 2007 Månadsavgift På ett mycket välbesökt informationsmöte 7 december informerades om att månadsavgiften blir oförändrad nästa år. Inre fonden Styrelsen har beslutat att avsättningen till den

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman.

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman. VÅRA LÄGENHETER FÖRÄNDRINGAR Ibland vill man förändra och komplettera sin lägenhet. När det gäller väsentliga förändringar tex badrum, kök och väggar måste styrelsen godkänna detta skriftligen. Installationer

Läs mer

Prislista SMATV kollektiv distribution, 2015-12-10 AB Sappa Grafiska vägen 2A 412 63 GÖTEBORG 031-774 10 40 agent@sappa.se

Prislista SMATV kollektiv distribution, 2015-12-10 AB Sappa Grafiska vägen 2A 412 63 GÖTEBORG 031-774 10 40 agent@sappa.se Kollektiv distribution är en kollektiv affär där samtliga hushåll i ditt nät får tillgång till samma tv-kanaler. Det kan ske analogt eller endast digitalt. Digital distribution kräver kryptering av signal

Läs mer

Enkät om gemensamhetsutrymme på gruppbostäder i Stockholms län

Enkät om gemensamhetsutrymme på gruppbostäder i Stockholms län Enkät om gemensamhetsutrymme på gruppbostäder i Stockholms län Läns-Klippan skickade denna fråga till cheferna för gruppbostäder och servicebostäder i Stockholms län: Hej Vi har en fråga: När kan de som

Läs mer

FIBER INSTALLATIONSHANDBOK VERSION 1.0. Felanmälan och support nås på 0502-60 65 90. Alla dagar 08:00-22:00

FIBER INSTALLATIONSHANDBOK VERSION 1.0. Felanmälan och support nås på 0502-60 65 90. Alla dagar 08:00-22:00 FIBER INSTALLATIONSHANDBOK VERSION 1.0 Felanmälan och support nås på 0502-60 65 90 Alla dagar 08:00-22:00 1. ANSLUT OCH KONFIGURERA DIN UTRUSTNING Er anslutning är klar först när den gröna lampan på Fiberkonverten

Läs mer

Månadsrapport December 2014 (vecka 49-52)

Månadsrapport December 2014 (vecka 49-52) Introduktion - beskrivning av olika tittarmått Denna månadsrapport baseras på tittarresultaten från en TV-panel som rapporterar med s k people meters. Panelen är representativ för hushåll med tillgång

Läs mer

Nyhetsbrevet. Pär Nilsson. Sommartider. Bilder från Hagalund när tredje våningen var klar.

Nyhetsbrevet. Pär Nilsson. Sommartider. Bilder från Hagalund när tredje våningen var klar. Nyhetsbrevet Sommartider. Nu växer det så det knakar där ute och vi har väldigt duktiga entreprenörer som sköter utemiljön. I Bengtsfors är det Help U Properties. Dals- Långed Billingsfors Löfs Alltjänst

Läs mer

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter som

Läs mer

Så här har vi det i vår förening

Så här har vi det i vår förening 1 Så här har vi det i vår förening Bostadsrättsföreningen Stenhällen började byggas 1988 och i oktober samma år flyttade de första medlemmarna in. I dag består föreningen av 146 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Do It Yourself. Stockholm, 5-9 augusti. stockholm.viunga.se. anton.ljungh@viunga.se

Do It Yourself. Stockholm, 5-9 augusti. stockholm.viunga.se. anton.ljungh@viunga.se Do It Yourself 2013 Stockholm, 5-9 augusti stockholm.viunga.se anton.ljungh@viunga.se Vad är Do It Yourself? Projektet ägs och drivs av Vi Unga Stockholms län. Tillsammans med Leader Uross och Studieförbundet

Läs mer

BRF Kolveden i Käppala 2007

BRF Kolveden i Käppala 2007 BRF Kolveden i Käppala 2007 ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER Ett förtydligande av stadgarna Ansvar för ordningen. Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN

INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN NR. 1 årgång 2015 L 21 Planerade tidpunkter för infobladet, 2015: Nr 1 Jan/Feb/Mar Nr 2 Apr/Maj/Jun Nr 3 Jul/Aug/Sep Nr 4 Okt/Nov/Dec utgivning feb/mars utgivning

Läs mer

Bladet. 85 år! KBAB. Välkommen... l l. e t. n e. Juli 2002. Gamla Sparbankshuset. Centrumgruppen. Sommarcampen. Renoveringar. Tävling.

Bladet. 85 år! KBAB. Välkommen... l l. e t. n e. Juli 2002. Gamla Sparbankshuset. Centrumgruppen. Sommarcampen. Renoveringar. Tävling. B Info från Köpings Bostads AB Bladet Juli 2002 Välkommen......att dela det första numret av den nygamla tidningen BoBladet med oss! BoBladet är tänkt att vara en informationstidning från oss inom KBAB

Läs mer

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 23 Fredag den 17 juni 2011. Nya jobb på Seskarö

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 23 Fredag den 17 juni 2011. Nya jobb på Seskarö LÄTTLÄSTA NYHETER Nr 23 Fredag den 17 juni 2011 NORRBOTTEN Nya jobb på Seskarö För tre år sedan stängdes sågen på Seskarö och 60 personer förlorade jobbet. Men nu ska sågen börja användas igen. Det finska

Läs mer

Vi är måna om att du trivs hos oss!

Vi är måna om att du trivs hos oss! Vi är måna om att du trivs hos oss! Här har vi samlat regler och råd om ditt boende. Den täcker det mesta, men är samtidigt kortfattad. Tanken är att du snabbt och enkelt ska hitta svaren du söker. Kontaktuppgifter

Läs mer

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap. Vår målsättning är att alla skall ha det så trivsamt som möjligt och att boendet ska kosta

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Framtidsgatan 4 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Framtidsgatan 4 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt om man pluggar eller pendlar till jobb i stan. Det tar

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Bybladet. December 2014

Bybladet. December 2014 Bybladet December 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Oförändrad årsavgift Datum för årsstämman 2015 Motioner till årsstämman Information från valberedningen Våra informationskanaler Snösäsongen

Läs mer

BRF Prästgården Januari 2017

BRF Prästgården Januari 2017 Januari 2017 EXTRASTÄMMA! Vi kommer att ha en extrastämma för val av valberedning den 2/2 klockan 18.30. Tanken är att ha denna extrastämma på expeditionen då endast denna punkt kommer att diskuteras.

Läs mer

Information från styrelsen

Information från styrelsen Bostadsrättsföreningen Kasematten Information nr. 2/2012 Solna 2012-04-16 Information från styrelsen 1. HSB Stockholm har flyttat och har nytt telefonnummer Under påskhelgen flyttade HSB Stockholm ut ur

Läs mer

JER.NET NR 6 DECEMBER 2013 LUCIAFIKA I KLUBBKÅKEN. Söndagen den 15 december klockan 15.00 slår vi upp dörrarna för att fira de kommande högtiderna.

JER.NET NR 6 DECEMBER 2013 LUCIAFIKA I KLUBBKÅKEN. Söndagen den 15 december klockan 15.00 slår vi upp dörrarna för att fira de kommande högtiderna. DIGITALA NYHETER FÖR UPPSALAS HOJFOLK JER.NET NR 6 DECEMBER 2013 LUCIAFIKA I KLUBBKÅKEN Söndagen den 15 december klockan 15.00 slår vi upp dörrarna för att fira de kommande högtiderna. Gör ett avbrott

Läs mer

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, 165 72 Hässelby, Grundad 1979-10-10

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, 165 72 Hässelby, Grundad 1979-10-10 Dagarna korta men kvällarna långa Nu när mörkret kryper på så gäller det att nyttja dagarna, det är det många som gör på helgerna. Men, tack vare engagemang så fortsätter vi på kvällarna, både i garage

Läs mer

Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler!

Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! För Dig, Dina grannar, Vår bostadsrättsförening Var och en som bor i huset ingår i en gemenskap. Ge den hjälp som du kan! Begär den hjälp som du behöver!

Läs mer

Sammanställning enkät nyckelsystem Tack för synpunkterna! Bakgrund. Sammanfattning

Sammanställning enkät nyckelsystem Tack för synpunkterna! Bakgrund. Sammanfattning Lennart & Christer Brf Täppan Enkät om nyckelsystem 18 maj 2015 Sammanställning enkät nyckelsystem Tack för synpunkterna! Ett stort tack till er som besvarat enkäten och skickat in synpunkter och kommentarer,

Läs mer

VATTEN & AVLOPP. På Livsmedelsverkets hemsida (www.slv.se) finns bra information för dig som har egen brunn.

VATTEN & AVLOPP. På Livsmedelsverkets hemsida (www.slv.se) finns bra information för dig som har egen brunn. VATTEN & AVLOPP Dricksvatten Tillgång till vatten är en förutsättning för att samhället ska fungera. Rent vatten är livsviktigt - som dricksvatten och för att sköta den personliga hygienen och förhindra

Läs mer

Månadsrapport Augusti 2013 (vecka 31-35)

Månadsrapport Augusti 2013 (vecka 31-35) Introduktion - beskrivning av olika tittarmått Denna månadsrapport baseras på tittarresultaten från en TV-panel som rapporterar med s k people meters. Panelen är representativ för hushåll med tillgång

Läs mer

Bya Nytt. Höst /vinter Ansvarig utgivare:

Bya Nytt. Höst /vinter Ansvarig utgivare: Bya Nytt Höst /vinter 2010 Ansvarig utgivare: KIIF:s styrelse för 2010 består av: Ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Robert Edskär & Larsa Högstomm Ingela Aagesson Iris Berg Roland Berg Markus

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Januari 2011 Sid 1. http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Januari 2011 Sid 1. http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Januari 2011 Sid 1 http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Föreningsstämman 2010 2010 års föreningsstämma hölls torsdagen

Läs mer

Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster

Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster 2015-07-03 Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster Foto: Håkan Hedqvist Hej! Lite sent på året kommer det första Informationsbladet för 2015. Sommaren i år är även den sen men nu äntligen

Läs mer

Den som har egen täppa är lyckligt lottad

Den som har egen täppa är lyckligt lottad Den som har egen täppa är lyckligt lottad Varje vår flyttar Mait och Tord Hallin från Bosvedjan ut till kolonistugan i Sidsjöområdet. "Det är så skönt, och har vi ett underbart läge", säger Mait. Frihet!

Läs mer

Välkommen till en schystare värd

Välkommen till en schystare värd Välkommen till en schystare värd Aspås och Rödön 2 Vi hoppas du ska trivas hos oss! Vi hoppas du ska trivas som hyresgäst hos oss. Om du har frågor eller funderingar som rör lägenheten, fastigheten eller

Läs mer

Uppdaterad. Tisdag v 47. Torsdag v 46. Tisdag v 45. Måndag v 43. Tisdag v 42

Uppdaterad. Tisdag v 47. Torsdag v 46. Tisdag v 45. Måndag v 43. Tisdag v 42 Uppdaterad Vill du vara med från starten, rulla då ner till slutet av dokumentet. Nya inlägg alltid först. Tisdag v 47 Utvärdering Avslutning Torsdag v 46 Vattnets kretslopp Tisdag v 45 Kretslopp Tippen

Läs mer

Föreningsinformation Brf. Bollstanäs September 2010 www.brf-bollstanas.se

Föreningsinformation Brf. Bollstanäs September 2010 www.brf-bollstanas.se Föreningsinformation Brf. Bollstanäs September 2010 www.brf-bollstanas.se Nya styrelsen 2010-2011 På föreningsstämman (årsmötet) som avhölls i föreningslokalen Gläntan i maj valdes föreningens styrelse

Läs mer

Information för medlemmar i BRF Rudan 11

Information för medlemmar i BRF Rudan 11 20190101 Information för medlemmar i BRF Rudan 11 BRF Rudan 11 Föreningen bildades under 2006 då Svea fastigheter sålde fastigheten till hyresgästerna. Föreningen har idag 38 lägenheter samt sju butikslokaler.

Läs mer

Trivselregler Brf Nyboda 1

Trivselregler Brf Nyboda 1 Trivselregler Brf Nyboda 1 Trivselreglerna kompletterar föreningens stadgar. Uppdaterade juni 2016 Våra trivselregler finns för att föreningen ska fungera till allas trevnad. Även för att undvika missförstånd

Läs mer

Jakten på det farliga avfallet fortsätter!

Jakten på det farliga avfallet fortsätter! Informatör Kiruna den 14 februari 2011 Stina Johansson Tfn. 0980-707 22 E-post: stina.johansson@tekniskaverkenikiruna.se Jakten på det farliga avfallet fortsätter! Tävlingen fortsätter och ger er båda

Läs mer

NYHETSBREV April 2013

NYHETSBREV April 2013 NYHETSBREV April 2013 Placering av molok Efter mötet med Sita, Trafikkontoret, Sansac och Vivaldi har nu ett beslut tagits om var vi kan placera moloken för vårt hushållsavfall. Det var också den enda

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida:

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida: Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Maj 2015 Sid 1 Information om stambytet Byggstarten är

Läs mer

Välkommen till NAV(N)ET kabel-tv MANUAL - 1 -

Välkommen till NAV(N)ET kabel-tv MANUAL - 1 - Välkommen till NAV(N)ET kabel-tv MANUAL - 1 - Välkommen till NAV(N)ET kabel-tv Du har nu tillgång till en stor mängd TV-kanaler, både analoga och digitala. Basutbudet i NAV(N)ET kabel-tv från Vaggeryds

Läs mer

Här har vi samlat lite bra att veta om vår förening, om du saknar något hör gärna av dig till vicevärden eller någon i styrelsen.

Här har vi samlat lite bra att veta om vår förening, om du saknar något hör gärna av dig till vicevärden eller någon i styrelsen. Brf Rostugnen 2018-02-28 Här har vi samlat lite bra att veta om vår förening, om du saknar något hör gärna av dig till vicevärden eller någon i styrelsen. Ordförande, sekreterare Brf Rostugnens ordförande

Läs mer

TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011

TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011 TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011 Eva Bonnier Hanna Pauli MEDLEMSBLAD FÖR BOENDE I RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING TRE DAMER Kata Dalström Styrelsens kommande möten Styrelsen träffas nästa gång den 7 november,

Läs mer

Bladet. Sensommaren är här... Satsa på Dig själv! l l. t : e h. i n n. September 2005. Återinvigning på Nygård. Flytt av områdeskontor

Bladet. Sensommaren är här... Satsa på Dig själv! l l. t : e h. i n n. September 2005. Återinvigning på Nygård. Flytt av områdeskontor B I n f o f r å n K ö p i n g s B o s t a d s A B Bladet September 2005 Satsa på Dig själv! KBAB och Kolsvahem har tecknat ett avtal med Nautilus som ger hyresgästerna ett rabatterat friskvårdserbjudande.

Läs mer

FEBRUARI 2016 UPPTÄCK. Tågarps hed SID 5 TÄVLING! Tipsa oss om ditt smultronställe SID 5 BOSTADSKÖN. så fungerar den SID 4

FEBRUARI 2016 UPPTÄCK. Tågarps hed SID 5 TÄVLING! Tipsa oss om ditt smultronställe SID 5 BOSTADSKÖN. så fungerar den SID 4 FEBRUARI 2016 UPPTÄCK Tågarps hed SID 5 TÄVLING! Tipsa oss om ditt smultronställe SID 5 BOSTADSKÖN så fungerar den SID 4 Mer flexibelt, snabbare och ökad tillgänglighet 2015 var året då Burlövs Bostäder

Läs mer

Bladet. Hösten rycker... Balkongtävling. l l. t : e h. i n n. r U Köpingsmässan 2004. Sep 2004

Bladet. Hösten rycker... Balkongtävling. l l. t : e h. i n n. r U Köpingsmässan 2004. Sep 2004 B I n f o f r å n K ö p i n g s B o s t a d s A B Bladet Sep 2004 Hösten rycker... Balkongtävling Vi har nu glädjen att presentera den prestigefyllda titeln som årets finaste balkong inom KBAB: Elvy Karlsten

Läs mer

Välkommen till BRF Bonifacius

Välkommen till BRF Bonifacius Bostadsrättsföreningen Bonifacius Iliongränden 151, 224 72 Lund, Mail: styrelse@bonifacius.se http://www.bonifacius.se/ Välkommen till BRF Bonifacius Innehåll Hej och välkommen till Brf Bonifacius!...

Läs mer

Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter!

Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter! Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter! Kallelse till medlemsmöte i KLIPPAN för att välja styrelse (bifogas) Vårprogram för Träffpunkten i Täby (bifogas) Ny styrelse i FUB i Södra Roslagen Ordförande:

Läs mer