Bladet. Kortet gäller i följande butiker: Tillsammans med kortet kommer en broschyr att bifogas som talar om vilka rabatter som lämnas.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bladet. Kortet gäller i följande butiker: Tillsammans med kortet kommer en broschyr att bifogas som talar om vilka rabatter som lämnas."

Transkript

1 B Info från Köpings Bostads AB Bladet Mars 2003 Det 86:e året... Det nya förmånskortet inom Köpings Bostads AB har rivstartat med flera stora aktiviteter och projekt såsom ny hyressättning av våra lägenheter, omdaning inom bostadsområdet Nygård, köp av gamla Sparbankshuset, se info om detta på annan plats i tidningen. Om vi backar tillbaka till året som gått kan vi konstatera att samtliga bolag uppnått de ekonomiska mål respektive styrelse lagt fast. Inom moderbolaget Köpings Bostads AB visar årets sammanräkning av intäkter och kostnader på ett mindre överskott som vi fonderar inför kommande år. Årsredovisningen finns färdig och tryckt hos oss i mitten av maj och är det någon som önskar ett exemplar, kontakta oss så skickar vi över så snart vi får dem från tryckeriet. Vi ser nu också fram emot en ljusare årstid och, så småningom, lite varmare och vårligt väder som inbjuder till promenader och annan utevaro. På återseende! Som vi tidigare informerat om har vi under hösten arbetat med att ta fram ett förmånskort BoKortet till våra hyresgäster. Med kortet får Du som hyresgäst rabatt på produkter och tjänster hos butiker och föreningar. Det kommer att finnas information hos de butiker som är anslutna om att kortet ger rabatt. Korten skall vara utdelade under januari och gäller hela år Kortet gäller i följande butiker: Vi har också kommit överens med följande föreningar om olika typer av rabatter: Köpings Innebandyförening, Köpings Bordtennisklubb, Köpings FF, Köping-Kolsva Orienteringsklubb, Köping Hockey, Köping Gif Basket, Köpings IS. Tillsammans med kortet kommer en broschyr att bifogas som talar om vilka rabatter som lämnas. Kontakta oss om Du ännu inte fått Ditt kort! Köpings B Korte U r Bostads i n AB n e H y r e s g ä s t e r n a s Bellis Blommor, Centralservice i Köping, Himmeta Persienn, Köpings Kabel-TV, Låstjänst, Chiffonjén, Måleribolaget, Järnhandeln, Köpings Zoo, Priscillas Hund & Katt, Wedins skor, Guldhuset Bronsil, Optiker Lund, Hårfixaren, ICA Furan, Restaurang Pach, Pizzeria Stellet, Konditori Bivur, Klingas Konditori, Ritz Konditor Kolsva, Bega s Alpin & Cykel, Blixt Euromaster, Bissens Intersport, OK Köping-Kolsva. h å l l Underhållsåtgärder 2003 Nya hyrorna e t f ö r m 200 : Anders Nordqvist, VD Köpings Bostads AB Gamla Sparbankshuset Miljödiplom Nygård omdaning

2 BoBladet Mars 2003 Planerade underhållsåtgärder 2003 under våren Nyanställd Säljare/Uthyrare I samband med att vår budget upprättas tas planer fram på vad som skall göras i våra fastigheter det kommande året. Anette Nilsson slutar inom kort på vår hyresavdelning för att övergå som säljare vid vårt dotterbolag Köpings Kabel- TV AB. Anette har varit anställd vid KBAB sedan år 2000 och ser nu fram emot sina nya arbetsuppgifter inom Köpings Kabel-TV. Men, säger Anette med glimten i ögat, jag kommer allt att sakna alla trevliga hyresgäster jag varit i kontakt med under åren som gått! Jag vill gärna skicka en hälsning med Bobladet till alla hyresgäster vid KBAB. Vi har därför från den 1 april anställt Anders Spjut på vår uthyrningsavdelning. Anders kommer närmast från en tjänst som säljare hos Åbro. Varmt välkommen, Anders! Vår uthyrningsavdelning arbetar med uthyrning av våra lägenheter och lokaler. Det är också uthyrningsavdelningen som har hand om lägenhetsbyten och uppsägningar. På bilden ser vi Carina Tikkanen (till höger på bilden), Anders Spjut och Annvor Liljehammar (till vänster). På avdelningen arbetar också Irene Smedberg, som dock inte finns med på bilden. Årets underhållsplan inrymmer bland annat renovering av ett stort antal balkonger, vi börjar på fastigheterna Mariebergsgatan 10 och Mjölnaregatan 2. Vi fortsätter vårt digra program med att renovera badrum och kommer inom kort att påbörja renoveringen på Ringvägen 59. Badrumsrenoveringen kommer att påbörjas under mars och vara färdig under maj. Informationsmöten för berörda hyresgäster kommer att hållas inom kort. Målning av trapphus och källare pågår på Hagavägen Oscar Lantell, 50 år inom KBAB Oskar har något av ett rekord hos oss, han har bott 50 år i samma lägenhet. Oskar flyttade in på Nygatan när huset var nytt och har sedan dess bott kvar i lägenheten. Jag har en vacker utsikt från fönstret både sommar och vintertid, berättar Oskar. Trafiken har dock ökat de senaste åren. Är det någon av våra hyresgäster som kan slå Oskars rekordlånga boende i samma lägenhet ring någon i redaktionen!

3 Nya Nya hyrorna hyrorna Representanter för Hyresgästföreningen och Köpings Bostads AB har under flera tillfällen i december och början av januari träffats för att dels diskutera hyresnivåer inför år 2003, dels för att diskutera principer för hyressättning. Diskussionerna mynnade slutligen ut i en överenskommelse om att från den 1 februari 2003 höja hyrorna med i genomsnitt 2,45 procent. Anledningen till de höjda hyrorna är att vi drabbats av höjda kostnader för bl.a el, sophantering, försäkringar, löner och underhåll. En utförligare underhållsplan finns på annat ställe i tidningen. Vi har under året som gått också värderat samtliga lägenheter och områden utifrån ett system som är framtaget på central nivå. Anledningen till denna värdering är att vi vill att hyrorna skall upplevas som mer rättvisa i förhållande till lägenhetens standard och var området ligger och vilka kvaliteter som området har. Vi har upplevt att hyressättningen i vissa fall varit felaktig vilket försvårat uthyrningen. I det nya systemet tas ingen hänsyn till nu gällande hyra, utan man börjar från Noll. Hyresvärderingen har gått till så att man först värderat området utifrån olika faktorer, till exempel bygg- eller ombyggnadsår, komersiellt utbud, närutbud, trygghet och miljö. Därefter har varje lägenhet fått ett värde baserat på yta och antal rum och kök. Till detta värde har också vägts in faktorer såsom tillgång till hiss, tvättmöjligheter, tillgång till uteplats med mera. Sammantaget ger dessa faktorer lägenheten ett unikt andelstal som sedan blir direkt avgörande för hyresfördelningen. Eftersom det totala andelstalet för bolagets samtliga lägenheter är känd liksom den hyresintäkt som skall fördelas kan man matematiskt beräkna de enskilda hyrorna. För att få en rimlig övergång till det nya systemet beslutade parterna att ingen hyreshöjning dock fick överstiga 4 %. Detta innebar att vi fick en spridning av hyreshöjning i intervallet 0,79 % till 4 %. Arbetet med att fördela hyresintäkterna enligt denna modell är en process som ständigt kommer att pågå. Områden och lägenheter kommer att förändras och därigenom genomgå nya värderingar. Om ni har frågor och synpunkter som gäller hyresberäkningen är ni alltid välkomna att kontakta oss. Samordningsansvarig för detta arbete är Krister Jansson som är vår förvaltare. Överenskommelsen om 2003 års hyror innebär också att vi till de hyresgäster som bott hos oss sammanhängande under 10 år betalar ut en så kallad trohetsbonus om 500 kr. Bonusen utbetalas som ett avdrag på hyresavin i juli 2003.

4 BoBladet Mars 2003 Gamla Sparbankshuset nu i vår regi! KBAB och miljön MILJÖDIPLOM Under januari 2003 beslutade fullmäktige att Köpings Bostads AB får köpa Gamla Sparbankshuset invid Rådhuset. Fastigheten står nu tom efter en stor vattenskada under julhelgen Tidigare fanns kommunens tekniska kontor i fastigheten. Vi fick i december 2001 Köpings Kommuns Miljödiplom efter mycket arbete med att på olika sätt säkerställa att vårt företag och våra anställda i alla frågor tar hänsyn till vår miljö. Kraven är hårda på de företag som vill ha ett miljödiplom, verksamheten måste t.ex ha en miljöpolicy och en miljöansvarig, hos oss är det Anders D Nilsson som hanterar miljöfrågorna. Den miljöpåverkan som vi orsakar måste vara dokumenterad och identifierad. Mål och handlingsplaner ska finnas om hur miljöpåverkan skall minskas. Vidare skall alla anställda ha genomgått en utbildning om miljökunskap. Ett omfattande arbete med sanering efter vattenskadan har gjorts och ombyggnad av lokalerna till lägenheter kommer inom kort att påbörjas. Beroende på planlösning och storlek räknar vi med att fastigheten efter ombyggnad kommer att innehålla cirka 12 lägenheter. Eftersom huset är kulturhistoriskt intressant kommer även Länsstyrelsen att lämna synpunkter på ombyggnaden. Gamla Sparbankshuset ritades av arkitekten Johan Åkerlund och invigdes år Mycket från den tiden finns bevarat i huset än idag, till exempel är entréerna mot Stora Torget och Rådhuset i stort sett i ursprungsskick. Många detaljer vittnar om byggnadens auktoritet och värdighet. Vi kommer att bevara detaljer vid ombyggnaden, till exempel dörrar, fönster och fönsterbänkar som är av god kvalité. I några av lägenheterna kommer att finnas mycket fina och välbevarade öppna spisar. Redan på den tid huset användes som bank, fanns det bostäder i huset. Plan 1 var bankdirektörens bostad och fungerade både som bostad och representationsvåning. På några ställen finns platsbyggda tidstypiska garderober som vi kommer att försöka bevara. Gården omges av en mur som skapar distans till omgivningen och där kommer vi att försöka skapa en oas för de boende. Vi räknar med att huset skall vara inflyttningsklart till julen 2003 och de som redan visat intresse för att bo i huset kommer under våren att få inbjudan till informationsmöte. Mer info om detta på vår hemsida, fliken miljö. För att få behålla Miljödiplomet krävs att man en gång per år genomgår en miljörevision. Verksamheten skall kunna visa att man är på väg mot uppsatta mål och att samtliga eventuella synpunkter och anmärkningar vi fått skall vara åtgärdade. Dessa krav klarade vi av att uppfylla vid miljörevisionen som genomfördes i december Vi är det andra företaget inom Köpings kommun som lyckas att få behålla miljödiplomet ytterligare ett år.

5 BoBladet Mars 2003 Nygård omdaning Beslut har nu fattats om att gå vidare med förändringsarbetet inom Nygård. I den omdaning som är planerad ingår planer bland annat på att bygga en ny gata genom området. Gatan ansluter Nibblesbackevägen och Kristinelundsvägen och delar upp Nygård i två kvarter. I dag är området till ytan lika stort som från Willys upp till Folkets Hus! I planerna ingår också att riva 5 hus som totalt innehåller cirka 95 lägenheter. Vilka hus som enligt planerna påverkas framgår av bifogad ritning. Information till berörda hyresgäster har lämnats på olika sätt och nästan alla är redan igång med flytt till ny lägenhet. I samband med återuppbyggnaden av området efter rivningen kommer stor vikt att läggas vid utemiljön och en intensiv planering pågår nu. Tanken är att området skall ha ytterligare kvalitéer i form av en tilltalande, grön utemiljö. Buskar och träd kommer att planteras för att göra området färdigt så fort som möjligt efter rivningarna. Stora satsningar kommer att göras på bland annat belysning och lekutrustning. I nuläget planeras för 3 mindre lekplatser och en stor kvarterslekplats. Vi kommer också att göra i ordning flera uteplatser med utemöbler. Rivningsmassorna kommer om möjligt att återanvändas för att göra området kuperat med kullar. Löpande information om omdaningsarbetet kommer att lämnas, dels direkt till berörda hyresgäster, dels vid olika informationsmöten och i kommande nummer av Bobladet. Samordningsansvarig hos oss är Lars Engström. Vy från sydöst (nuläge) Vy från sydöst (efter rivning)

6 B Bladet Mager Köttfärsrätt gram köttfärs 1 lök eller vitlöksklyfta 2 buljongtärningar (1 köttbuljong och 1 grönsaksbuljong) 8-10 potatisar 1 burk krossade tomater 1 burk wokgrönsaker (eller frysta, en halv påse) Vatten Skala och skiva potatisen i 3-5 mm tjocka skivor Fräs lök och köttfärs Smaksätt med salt och grillkrydda (eller tag egna favoritkryddor) Lägg i potatisskivorna Späd med vatten så att det täcker upp till potatisen Koka 5 minuter Fyll på med krossade tomater och wokgrönsaker Låt småkoka tills potatisen är klar Vinnare i BoBladets bildtävling Det rätta svaret på bildfrågan i förra numret är: GURKA Vinnare denna gång: Jasmine och Yasin Ekis, Dybecksgatan, Simon Özel, Scheelegatan 31. Grattis! Trisslotterna kommer på posten, lycka till! Ny tävling Rita av ditt KBAB-hus och skicka teckningen till oss, adress finns på baksidan av tidningen. Vinnarna får ritblock och pennor! INTERNETUPPKOPPLING Kabel-TV höjning av Internetavgiften från 1 april Inom samtliga av KBAB s lägenheter finns möjlighet till snabb Internetuppkoppling via kabel-tv-nätet. Denna tjänst kostar nu 225 kr per månad. Vi måste nu öka priset med 15 kr/månad och från den 1 april uppgår den nya månadsavgiften till 240 kr/mån för privatkunderna. Vårt pris tillhör fortfarande de lägsta i landet för denna typ av tjänst. f o I n f r å n Postadress: Box 13, Köping Besöksadress: Nibblesbackevägen 19 Mail: info@kbab.koping.se Internet: Öppet: Måndag Tisdag fredag Telefon: Telefax: Felanmälan: Felanmälan hanteras av Din Husvärd, likaså ordningsoch skötselfrågor. Telefonnummer finns anslaget i trappuppgången. Vid akuta fel: Kvällar och helger (gäller även kabel-tv och Internet), kontakta Securitas på telefon K ö p i n g s B o s t a d s A B BoBladet Redaktion: Carina Tikkanen Maria Eriksson Lena Sigvardsson Meg Laurén Krister Jansson Jan-Olof Pettersson Christer Sigvardsson Lena Ekman Ansvarig utgivare: Anders Nordqvist Produktion: CARE OF, Västerås

Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara

Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara 10 okt 2014 Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara Förhandlingarna kring hyran i Hus 3, Pennygången 33 47, efter renoveringen är klara. Hyresgästföreningen och Stena Fastigheter Göteborg

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga

Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga 1. Varför rustar ni upp husen? Husen är byggda på 60-talet och är i stort behov av stambyte och upprustning. Elinstallationerna uppfyller

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Det finns något positivt...

Det finns något positivt... I n f o A B f r å n K ö p i n g s B o s t a d s B BladetDec 2003 Det finns något positivt... Byggstart Kv Brage Nu påbörjar vi ombyggnation av "Gamla Sparbankshuset", kv Brage till bostäder. Totalt blir

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Nu bygger vi om i Husby

Nu bygger vi om i Husby Nu bygger vi om i Husby Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Husby Hus för hus Det tar upp till

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

Nu bygger vi om i Akalla

Nu bygger vi om i Akalla Nu bygger vi om i Akalla Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Akalla Hus för hus Det tar omkring

Läs mer

Västra Gatuadress Arvesgärde 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum / 41 m² Område Tuve Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Arvesgärde 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum / 41 m² Område Tuve Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum / 41 m² Område Tuve Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Praktisk planlösning i ett lugnt och omtyckt område. Lägenheten har ett bra

Läs mer

KUNGSHOLMEN PONTONJÄRGATAN 37 432 KVM

KUNGSHOLMEN PONTONJÄRGATAN 37 432 KVM nya N y lo ka möjl l ighe ter! KUNGSHOLMEN PONTONJÄRGATAN 37 432 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Pontonjärgatan 37, 432 kvm Spännande arkitektdesignat kontor med maximalt utnyttjad yta. Högt i tak och stora

Läs mer

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail. Brf Reveljen 1 & 11 Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.com Mäklarinformation version 150110 På föreningens hemsida

Läs mer

Vänliga, tillmötesgående och korrekta

Vänliga, tillmötesgående och korrekta Det skulle vara bra med en grillplats Vänliga, tillmötesgående och korrekta Vi hör tydligt hissen Under hösten 2013 genomfördes en undersökning för att ta reda på hur du som hyresgäst uppfattar Saxborn

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Klövervägen 2 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Klövervägen 2 B Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 68 m² Område Kobjer Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag hade två krav när jag skulle köpa lägenhet, att det var fräscht renoverat

Läs mer

Alla har rätt att bo tryggt. Vi vill att du ska trivas som hyresgäst hos ÖBO. Det innebär bland annat att du ska kunna få lugn och ro i din bostad.

Alla har rätt att bo tryggt. Vi vill att du ska trivas som hyresgäst hos ÖBO. Det innebär bland annat att du ska kunna få lugn och ro i din bostad. Alla har rätt att bo tryggt Vi vill att du ska trivas som hyresgäst hos ÖBO. Det innebär bland annat att du ska kunna få lugn och ro i din bostad. Allt blir trivsammare om vi pratar med varandra! Så här

Läs mer

GRANKOTTEVÄGEN 6 8. Bo smått och gott.

GRANKOTTEVÄGEN 6 8. Bo smått och gott. RANKOTTEVÄEN 6 8 Bo smått och gott. Här får du mycket på liten yta Nu hyr vi ut våra nybyggda hus på rankottevägen, granne med Brickebackens IP. Här får du mycket på liten yta, utan att göra avkall på

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 45 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 45 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 45 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmig och ljus funkistvåa. Ett stenkast till Slottskogen och Linné med natur

Läs mer

Brogårdsbladet. Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås

Brogårdsbladet. Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås Nr 20 2009 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås Nu är det inflyttat i hus 37! Du står väl med i bostadskön? Som du säkert

Läs mer

Centrum. Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm. Ditt nästa kontor?

Centrum. Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm. Ditt nästa kontor? Centrum Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 30-34, Centrum Ledig yta Typ: kontor 230 m 2 Antal arbetsplatser: 12 15 Tillträde: omgående Restaurang Utsikt Buss 10 m Ett stenkast

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevliga omgivningar med stora gröna ytor

Läs mer

Om oss. Om Hyresgästföreningen. Innehåll. Var med i Hyresgästföreningen. lättläst

Om oss. Om Hyresgästföreningen. Innehåll. Var med i Hyresgästföreningen. lättläst Om oss Var med i Hyresgästföreningen lättläst Om Hyresgästföreningen I den här broschyren kan du läsa om Hyresgästföreningen. Vi berättar om vilka vi är, vad vi gör och vad vi tror på. Ring oss på telefon

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

Län Västmanland Gatuadress Bondebacken 16 Kommun Västerås Storlek 1 rum / 36.5 m² Område Centralt - Oxbacken. Tillträde tidigast

Län Västmanland Gatuadress Bondebacken 16 Kommun Västerås Storlek 1 rum / 36.5 m² Område Centralt - Oxbacken. Tillträde tidigast Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 1 rum / 36.5 m² Område Centralt - Oxbacken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Inflyttningsklart boende i ett mycket attraktivt område med närhet

Läs mer

Till dig som bor på Vasagatan 9

Till dig som bor på Vasagatan 9 Juni 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Snart är det dags att bygga om huset på Vasagatan 9. Sedan årsskiftet har vi genom nyhetsbrev informerat dig och dina grannar om planerna och hur de kommer att

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt med markplan på uteplatsen och hörnläge. Goda kommunikationer och cykelavstånd

Läs mer

Län Halland Gatuadress Granvägen 1 Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Granvägen 1 Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus gavellägenhet utan insyn. Balkong med fin utsikt mot havet. -- Mikael Kruse, säljare

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Järnåkravägen 15 C Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68.3 m² Område Järnåkra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Järnåkravägen 15 C Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68.3 m² Område Järnåkra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68.3 m² Område Järnåkra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt, lugnt och trivsamt men ändå precis intill centrum. -- E

Läs mer

Sicklingsvägen 9, 2tr

Sicklingsvägen 9, 2tr Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68 m² Område Gubbängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Gubbängens finaste 3:a? Lägenheten är i absolut toppskick! Lugnt

Läs mer

Odensvivägen 6 F. Odensvivägen 6 F. www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Odensvivägen 6 F. Odensvivägen 6 F. www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 83.5 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Inflyttningsklar fyrarummare i ett mycket gott skick! Välskött

Läs mer

Rapport efter informationsmöten om köksrenoveringen i Rinkeby

Rapport efter informationsmöten om köksrenoveringen i Rinkeby Rapport efter informationsmöten om köksrenoveringen i Rinkeby Den 3 oktober 2015 höll vi på Stockholmshem informationsmöten för våra hyresgäster som bor vid Mjölbyplan, Axbyplan och Ljungbyplan. Här kommer

Läs mer

Kollegiegatan 3B. Län Skåne Gatuadress Kollegiegatan 3B Kommun Malmö Storlek 5.0 rum / 132.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Kollegiegatan 3B. Län Skåne Gatuadress Kollegiegatan 3B Kommun Malmö Storlek 5.0 rum / 132.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5.0 rum / 132.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En sammanslagen tvåa och trea. Två utbyggda inglasade balkonger

Läs mer

Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En nyrenoverad lägenhet, centralt belägen och med fantastisk utsikt över staden och havet.

Läs mer

Kristinagatan 6 A. Kristinagatan 6 A. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Kristinagatan 6 A. Kristinagatan 6 A. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är ljus med två takfönster, två mindre fönster och fönster

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Kyrkogatan 9 B Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Kyrkogatan 9 B Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och fin lägenhet högst upp i huset, stor balkong med utsikt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nynäsvägen 342B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nynäsvägen 342B Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Enskede Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fin tvårummare i mycket gott skick! Renoverat badrum, stambytt 2006.

Läs mer

Nyhetsbrevet. Vd har ordet. Välkommen till första delen av Nyhetsbrevet från Bengtsforshus.

Nyhetsbrevet. Vd har ordet. Välkommen till första delen av Nyhetsbrevet från Bengtsforshus. Nyhetsbrevet Vd har ordet Välkommen till första delen av Nyhetsbrevet från Bengtsforshus. Vår ambition är att komma ut med ett nyhetsbrev varje kvartal för att ni som hyresgäster skall hållas informerade

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Södertälje

Hitta din hyresrätt i Södertälje Hitta din hyresrätt i Södertälje 2 Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

Info! Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars. Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10

Info! Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars. Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10 April 2014 Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10 Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars I mars bjöd vi in till ett möte där du fick komma med önskemål och förslag inför

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Lönngatan 46 B Kommun Malmö Storlek 1.5 rum / 47 m² Område Lönngården Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Lönngatan 46 B Kommun Malmö Storlek 1.5 rum / 47 m² Område Lönngården Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1.5 rum / 47 m² Område Lönngården Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett extra plus att bredband om 100/10 Mbit ingår i avgiften. Goda kommunikationer

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Informationsblad för BRF L21

Informationsblad för BRF L21 Informationsblad för BRF L21 Nr. 3 Oktober 2008 L 21 Infobladet Infobladet planeras att komma ut ca 3 gånger per år. Vi tar gärna emot tips och idéer från våra medlemmar om det är något som ni vill få

Läs mer

Enoch Thulins väg 30 B

Enoch Thulins väg 30 B Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 3.0 rum / 76 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ljus och fräsch lägenhet med fantastisk

Läs mer

TRE DAMER Nr 70 December 2010

TRE DAMER Nr 70 December 2010 TRE DAMER Nr 70 December 2010 Eva Bonnier Hanna Pauli MEDLEMSBLAD FÖR BOENDE I RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING TRE DAMER Kata Dalström Styrelsens kommande möten Styrelsen träffas nästa gång den 20 december,

Läs mer

Västra Gatuadress Karlstorpsvägen 99 Götaland Kommun Trollhättan Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Karlstorpsvägen 99 Götaland Kommun Trollhättan Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Trollhättan Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En lägenhet med härlig radhuskänsla, då den ligger på botten plan och har

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 3.0 rum / 123 m² Område Ulleberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 3.0 rum / 123 m² Område Ulleberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 3.0 rum / 123 m² Område Ulleberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ett exklusivt boende med det lilla

Läs mer

INFORMATIONSMÖTE BRF TINGVALLEN

INFORMATIONSMÖTE BRF TINGVALLEN VÄLKOMNA TILL INFORMATIONSMÖTE BRF TINGVALLEN 28 JANUARI 2015 LQE-AVTAL MED HSB SKÅNE LQE utvidgat ekonomiskt avtal LQE Långsiktig Qvalitets Ekonomi VERKSAMHETSÅRET Årsstämma Leveransplan Kallelser Årlig

Läs mer

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här njuter man av att bo mitt i en väletablerad stadsdel med

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Fyrislundsgatan 56 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83,5 m² Område Årsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Fyrislundsgatan 56 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83,5 m² Område Årsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83,5 m² Område Årsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Balkongen kan föreningen renovera. Nära till Gränby Centrum. Bra tvättstuga.

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Objektbeskrivning. 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt. Karl Gerhards Väg 25, Saltsjöbaden, Nacka. Boarea: 28 m 2

Objektbeskrivning. 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt. Karl Gerhards Väg 25, Saltsjöbaden, Nacka. Boarea: 28 m 2 Objektbeskrivning 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt, Saltsjöbaden, Nacka Boarea: 28 m 2 Månadsavgift: Utgångspris: 1 528 kr 595 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail:

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Linnégatan 14, 2tr

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Linnégatan 14, 2tr Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 98 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Centralt läge, moderniserat men med bevarad äldre charm. Egen gavel

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

Nu bygger vi om i Rinkeby

Nu bygger vi om i Rinkeby Nu bygger vi om i Rinkeby Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Rinkeby Hus för hus Det tar upp

Läs mer

Mäklarinformation. Brf. Kronkvarnen 35

Mäklarinformation. Brf. Kronkvarnen 35 Brf. Kronkvarnen 35 Mäklarinformation Denna information riktar sig i första hand till mäklare som förmedlar bostadsrätter inom bostadsrättsföreningen Kronkvarnen 35. Reviderad: 2017-05-05 Brf. Kronkvarnen

Läs mer

Presentation av Budget och Underhållsplan 2014

Presentation av Budget och Underhållsplan 2014 2013-12-31 Presentation av Budget och Underhållsplan 2014 Underhållsplan 2014 Budget (tkr) Fogning av murar och krön 250 Mossbekämpning av betongkanter på loftgångar och balkonger 50 Nya plåtdörrar i garaget

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 79.5 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Nu har du möjlighet att förvärva denna

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

KS Teknik & Service arbetar i nuläget med att projektera gata, VA och bilda tomter för både en- och flerbostadshus uppe på Årbol, ovanför Orrvägen.

KS Teknik & Service arbetar i nuläget med att projektera gata, VA och bilda tomter för både en- och flerbostadshus uppe på Årbol, ovanför Orrvägen. VD Roland Kindslätt Tjänsteskrivelse 2015-03-05 Bakgrund Sedan sekelskiftet så har behovet av bostäder sakta men säkert ökat. Främst Edshus AB hade då betydande vakanser men kurvan har över tid ständigt

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer

Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok

Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok Jag är Er fastighetsmäklare Mia Alnerud Tel: 070-9755007 0480-420200 Mail: mia.alnerud@pontuzlofgren.se Målinriktat stjärnskott som spås en lång och framgångsrik

Läs mer

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi sökte en lägenhet med lite äldre stil och föll för de charmiga detaljerna. Läget är

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lönngatan 56 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lönngatan 56 A Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1,5 rum (1 sovrum) / 44 m² Område Lönngården Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är en trivsam lägenhet med en härlig känsla. Den är dessutom väldigt

Läs mer

Sandelsgatan 14. Sandelsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Sandelsgatan 14. Sandelsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Nedre Gärdet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Uteplats i söderläge mot inhägnad innergård med inglasad balkongdel.

Läs mer

Nu bygger vi om i Tensta

Nu bygger vi om i Tensta Nu bygger vi om i Tensta Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Tensta Hus för hus Det tar upp

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Runslingan 12 B Kommun Lund Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Runslingan 12 B Kommun Lund Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är en perfekt lägenhet när man pluggar, nära till Linero centrum där man

Läs mer

Gurkbladet NR 8 2010-12-10

Gurkbladet NR 8 2010-12-10 Gurkbladet NR 8 2010-12-10 VÄLKOMNA TILL GURKANS KVARTERSBLAD Vi vill passa på att hälsa alla nya medlemmar välkomna! Gurkbladet är en information från styrelsen för Visbyhus nr 13 i kvarteret Gurkan.

Läs mer

Minnesanteckningar från bomöte

Minnesanteckningar från bomöte 2018-10-14 Minnesanteckningar från bomöte Vi är otroligt glada över att ni var så många som kom för att lyssna och ställa frågor. Uppskattningsvis var ni runt 400 hyresgäster som kom för att träffa oss.

Läs mer

Nyhetsbrev Brf. Hökboet nr 2, mars 2011

Nyhetsbrev Brf. Hökboet nr 2, mars 2011 Info angående vårt nya låssystem På dagtid (06.00 22.00) kommer du in genom att sätta magnetbrickan mot läsaren vid dörren. På nattetid (22.00 06.00) måste du både sätta brickan mot läsaren och slå portkoden

Läs mer

Vilka kan bo kvar på Pennygången efter renoveringen? Rapport från Nätverket Pennygångens framtid

Vilka kan bo kvar på Pennygången efter renoveringen? Rapport från Nätverket Pennygångens framtid Vilka kan bo kvar på Pennygången efter renoveringen? Rapport från Nätverket Pennygångens framtid s. 1 Inledning Under våren 2012 har många hyresgäster på Pennygången i olika sammanhang uttryckt stor oro

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31 Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77,5 m² Område Rinnbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns lugnt och tryggt. Det finns både grönområden med vackra promenadstråk

Läs mer

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner Kyrkogatan /Götgatan Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla DAGS FÖR NYTT BOENDE? Flytta in i Urmakaren! Ett nytt modernt boende väntar på dig mitt i centrala

Läs mer

FEBRUARI 2016 UPPTÄCK. Tågarps hed SID 5 TÄVLING! Tipsa oss om ditt smultronställe SID 5 BOSTADSKÖN. så fungerar den SID 4

FEBRUARI 2016 UPPTÄCK. Tågarps hed SID 5 TÄVLING! Tipsa oss om ditt smultronställe SID 5 BOSTADSKÖN. så fungerar den SID 4 FEBRUARI 2016 UPPTÄCK Tågarps hed SID 5 TÄVLING! Tipsa oss om ditt smultronställe SID 5 BOSTADSKÖN så fungerar den SID 4 Mer flexibelt, snabbare och ökad tillgänglighet 2015 var året då Burlövs Bostäder

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Polstjärnegatan 45

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Polstjärnegatan 45 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80.5 m² Område Vetterstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bekvämt beläget på entréplan med stor balkong i sydvästläge

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är väldigt tyst, man hör mycket sällan något från grannarna!

Läs mer

Presentation av Budget och Underhållsplan 2012

Presentation av Budget och Underhållsplan 2012 2011-12-05 Presentation av Budget och Underhållsplan 2012 Brf. Segelflygaren 1 av 8 Mark Utvändigt Invändig VVS Ventilation Tak Garage Utrustning Underhållsplan 2012 Budget (tkr) Markarbeten innergård

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 22 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 22 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt med stora grönområden, perfekt för hundägare. Härlig utsikt över

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Östergatan 33 Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Östergatan 33 Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag föll lägenheten för att den har ett riktigt kök där man även får plats med ett

Läs mer

Fredriksbergsgatan 2. 4 300 kr/månad Gatuadress Fredriksbergsgatan 2

Fredriksbergsgatan 2. 4 300 kr/månad Gatuadress Fredriksbergsgatan 2 Utgångspris 1 495 000 kr Avgift 4 300 kr/månad Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum och kök / 80 m² Område Slussen/Rörsjöparken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Rymlig sekelskifteslägenhet med

Läs mer

Ljus Effektiv Fin utsikt mot vattnet Värtahamnen Norra Djurgårdsstaden

Ljus Effektiv Fin utsikt mot vattnet Värtahamnen Norra Djurgårdsstaden Ljus Effektiv Fin utsikt mot vattnet Värtahamnen Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, plan 4-5 (3-4), 365-735 kvm LOKALEN Lokal fördelat på två plan med interntrappa Kontorsyta 365-735 kvm Antal arbetsplatser

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Pilos väg 3 Kommun Nyköping Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Nyköping Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Södermanland Gatuadress Pilos väg 3 Kommun Nyköping Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Nyköping Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Södermanland Gatuadress Kommun Nyköping Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Nyköping Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Praktisk planlösning och gott om förvaringsmöjligheter i fasta garderober.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 70 m² Område Centrum- Öster Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det var viktigt för mig att hitta en lägenhet nära centrum men

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kulladalsgatan 10 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kulladalsgatan 10 B Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 39,5 m² Område Kulladal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för lägenheten för dess läge på Kulladal som känns både lugnt och tryggt.

Läs mer

Kallhällsleden 12. Kallhällsleden 12. www.hemverket.se - Sida 1 av 12

Kallhällsleden 12. Kallhällsleden 12. www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Län Stockholm Gatuadress Kommun Järfälla Storlek 2 rum (1 sovrum) / 40 m² Område Kallhäll Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bokstavligen ett stenkast till Kallhälls Centrum, som för närvarande

Läs mer

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag gillar att lägenheten är ljus och öppen. Den har ett bra läge nära centrum och fin

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Ugglevägen 25 Kommun Nacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Område Ekängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Ugglevägen 25 Kommun Nacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Område Ekängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Nacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Område Ekängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Attraktivt läge med närhet till både natur och stad - promenadavstånd till

Läs mer

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset är bra placerat

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Storgatan 30 A Kommun Ljungby Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kronoberg Gatuadress Storgatan 30 A Kommun Ljungby Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Ljungby Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är oslagbart, alldeles utanför centrum men ändå i ett lugnt område.

Läs mer

Till dig som bor på Liljegården Liljegårdens omvårdnadsboende

Till dig som bor på Liljegården Liljegårdens omvårdnadsboende Till dig som bor på Liljegården Liljegårdens omvårdnadsboende Enköpings kommun Information till dig som bor hos oss I vår verksamhet utgår vi från att alla människor vill uppleva en mening med livet och

Läs mer

Nordlinds väg 94C. Län Skåne Gatuadress Nordlinds väg 94C Kommun Malmö Storlek 1 rum / 30 m² Område. Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Nordlinds väg 94C. Län Skåne Gatuadress Nordlinds väg 94C Kommun Malmö Storlek 1 rum / 30 m² Område. Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 30 m² Område Slottsstaden/ Fridhem Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag upplever att lägenheten är mycket välplanerad. Sen tycker jag att läget

Läs mer

Plankgatan 34. Plankgatan Sida 1 av 11

Plankgatan 34. Plankgatan Sida 1 av 11 Län Östergötland Gatuadress Kommun Norrköping Storlek 2 rum (1 sovrum) / 47 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 11 Exteriör Centralt läge intill Folkparken

Läs mer

Ta kunden på allvar. Frågor med en asterisk (*) ingår i extern benchmark 9,2% 90,8% Bemötande vid senaste kontakten * 4,9% 95,1% . 95,8%.

Ta kunden på allvar. Frågor med en asterisk (*) ingår i extern benchmark 9,2% 90,8% Bemötande vid senaste kontakten * 4,9% 95,1% . 95,8%. Ta kunden på allvar Bemötande vid senaste kontakten * Bemötande vid felanmälan *. 89,7%. 9,2% 90,8% 4,9% 95,1% Bemötande av fastighetsskötaren/hantverkaren *. 95,5%. 2,7% 97,3% Fastighetsskötaren i kvarteret

Läs mer

INFORMATION FRÅN TUNABYGGEN NR 3 2014. Festival i Tjärna Centrum NOMINERA ÅRETS GRANNE! Tunabyggen idag och imorgon Energispartips på olika språk

INFORMATION FRÅN TUNABYGGEN NR 3 2014. Festival i Tjärna Centrum NOMINERA ÅRETS GRANNE! Tunabyggen idag och imorgon Energispartips på olika språk Festival i Tjärna Centrum INFORMATION FRÅN TUNABYGGEN NR 3 2014 NOMINERA ÅRETS GRANNE! Tunabyggen idag och imorgon Energispartips på olika språk I broschyren Tunabyggen idag och imorgon beskriver vi kort

Läs mer

Terapivägen 14 B. Terapivägen 14 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Terapivägen 14 B. Terapivägen 14 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Huddinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Flemingsberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt och lugnt område. Bra kommunikationer med Pendeltåg

Läs mer