Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2012.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2012."

Transkript

1 Årsbokslut för, , Arlandastad Golfklubb Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning och revisionsberättelse för golfklubben, verksamhetsberättelser från styrelsen och från de olika sektionerna samt respektive sektions ekonomiska redovisning och styrelsens förslag till kommande års budget. Med en förhoppning om informativ och intressant läsning. Johan Söderberg Kassör Arlandastad GK. Balansräkning Tillgångar Postgiro Konst Övrig fordran 0 0 Kassa Summa tillgångar Skulder och Eget Kapital Skulder 0 0 Eget Kapital Årets resultat Summa Eget Kapital Resultaträkning Medlemsavgifter Tävlingsintäkter Övriga intäkter Summa Intäkter Priser Tävlingsavgifter Träningstider Träningsläger 0 0 Utbildning, konferens Förtäring Data/Web kostnader 0 0 Trycksaker UGF avgifter Övriga kostnader Summa Kostnader Årets resultat

2 Årets golfsäsong förord. Kvalliten på båda banorna var helt outstanding under Omdömet om hela anläggningen och hela golfsäsongen i medlemskretsen är odelat positiv. Det enda som inte har varit på topp är vädret och det har vi inget inflytande över. Som alla vet är golfsverige inne i en omfattande omstrukturering. Den konstruktion vi har med ett bolag som äger hela anläggningen och där vi som individuella golfare och golfklubb kan ägna oss åt att utveckla vår golf både på det individuella planet och som klubb blir alltmer en styrkefaktor i den situation som golfsverige nu befinner sig i. Vår långsiktiga målsättning är att stå starka när golfsverige inom några år kommer in i en ny framgångsfas efter den kris med åtföljande omstrukturering som många klubbar för närvarande befinner sig i. Jakob Berlin vår nya pro har betytt mycket, i första hand för junior- och elitverksamheten men också för medlemsverksamheten i stort den gångna säsongen. Det är en stor tillgång med en så professionell och stimulerande person på denna nyckelfunktion i verksamheten. Vår ungdoms- och juniorverksamhet har även detta år varit omfattande och framgångsrik. Förra året certifierades Arlandastad GK av Svenska Golfförbundet till den högsta nivån Guldcertifierad golfklubb. Anna Tibell fick av Upplands Golfförbund motta priset som bästa ungdomsledare i Uppland för de år hon ägnade åt att bygga upp vår junior- och elitverksamhet. Stort tack till Anna för denna långsiktigt betydelsefulla arbetsinsats i Klubben. Både Klubben och Bolaget lägger mycket betydande resurser på junior och elitverksamheten och har en långsiktig inriktning i planeringen. Victor Olsson har övertagit ledningen för junior- och elitprogrammet. Victor har varit med under uppbyggnadsåren och vidareutvecklar verksamheten enligt samma framgångsrecept. Även detta år kan vi glädjas åt de framgångar Christopher Sahlström nått under året som toppades av segern i Nordeatourkvalet. Nästa år är det alltså Nordeatour som gäller. Lycka till! Vi vill gärna understryka att en helt avgörande faktor för framgångarna i junior- och elitverksamheten är det finna arbete som görs av de många ungdomsledare som är engagerade i verksamheten. Stort tack till er alla. Under året som gick inledde vi arbetet med att utveckla alla övriga delar av vår medlemsverksamhet med den framgångsrika junior och elitverksamheten som förebild. Hela verksamheten i klubben är numera indelad i två huvudområden Junior- och elitprogrammet samt Medlemsprogrammet, I medlemsprogrammet ingår tävlingsverksamheten, seniorverksamheten och damverksamheten. Ledarna för dessa två områden ingår i golfklubbens styrelse. Vår erfarenhet av den nya organisationen är positiv även om vi vet att det alltid finns ett utrymme för utvekling och förnyelse. Den erfarenheten tar vi med oss in i planeringen av nästa golfsäsong.

3 Styrelsen Styrelsen har under året bestått av Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Junior/Elit Medlemsprogrammet Revisorer har varit, Ordinarie Ordinarie Suppleant Suppleant Per Karlsson Jan Peder Norstedt Johan Söderberg Ingvar Svenningsson Victor Olsson Anita Lindgren Anders Skeppstedt Max Laewen Anita Koch Conny Lundqvist Valberedningen har bestått av Ordförande Thomas Persson Ledamot Olle Fredriksson Per Karlsson Ordförande Jan-Peder Norstedt Vice Ordförande Årets verksamhet Junior och Elitsektionen Vi går nu mot slutet av ännu en fantastisk säsong på Arlandastad Golf. I slutet av 2011 blev vi tilldelade Guldcertifikat för juniorvänlig anläggning av Svenska Golfförbundet, ett tydligt tecken på att vi har en juniorverksamhet av högsta kvalitet. Inför säsongen 2012 stod vi därför inför valet att vara nöjda med vår nuvarande, starka position eller satsa ännu hårdare. Samtidigt genomgick vi en av de största omorganiseringarna någonsin i verksamheten, då flera tidigare nyckelpersoner valde att gå vidare till nya åtaganden parallellt med att klubben fick en ny pro. För att ge alla inblandade en motivation till att kämpa ännu hårdare och ett tydligt mål med sin involvering i juniorverksamheten valde därför vi huvudansvariga att sätta upp det tuffa, men enligt oss fullt nåbara målet att bli den bästa juniorklubben i Sverige senast 2015 (kallat mål 15). Ett första naturligt steg mot mål 15 var att införa medlemskap för samtliga juniorer, för att på så sätt öka gemenskapen inom verksamheten och stärka klubbkänslan. Förändringen mottogs positivt bland barn, föräldrar och övriga medlemmar på Arlandastad. Denna förändring har lett till en ökning med nästan 100 procent i antal juniormedlemmar. En förhoppning med införandet av medlemskap var även att vi skulle kunna öka kvaliteten i verksamheten och få en högre närvaro bland barnen och ungdomarna. Förhoppningen verkar ha fallit väl ut och vi har under 2012 sett stabilare träningsgrupper med jämnare deltagarantal.

4 Vi började 2012 med att bedriva träning i nio olika träningsgrupper. Under säsongen har vi dock fått utöka till elva grupper, detta beroende på att våra juniorer har utvecklats. Vi har som mest varit ca 100 aktiva juniorer i åldrarna 4 till 21 år under en träningsvecka. Utöver träningarna har vi även arrangerat bland annat spelkvällar, Victors stege, träningsläger och junior- och ledaravslutningar. Vår bredd- och elit satsning har fortsatt. I Christopher Sahlström har vi nu för första gången en scratchspelare bland våra juniorer. Christopher vann även valet till Nordea Tour i oktober, och blev därmed vår första egen fostrade Arlandastadspelare som tagit sig till den högsta nivån inom svensk golf. Vi har även fortsatt med vår tjejsatsning, en satsning som gjort att ca en tredjedel av alla juniorer i verksamheten är tjejer. Givetvis skulle juniorverksamheten inte vara vad den är utan alla våra ledare. Under 2012 har vi som mest varit totalt 39 ideella ledare. Ett tiotal av dessa bestod av våra egna juniorer, som ställde upp för våra tränande barn och ungdomar. Detta speglar även en vision vi har om att våra egna juniorer utvecklas, både som golfspelare men även på ett personligt plan, genom att hjälpa till inom verksamheten kan inte sammanfattas utan att ge klubbens nya pro, Jakob Berlin, en stor eloge. Jakob kom in i juniorverksamheten under tidig vår 2012 när verksamheten redan var färdigplanerad. Han har tagit till sig våra idéer och visioner med öppna armar och kämpat stenhårt för att bli en del av klubben och den verksamhet vi vill bedriva. Samtliga involverade i verksamheten har vid flertalet tillfällen riktat sitt odelade beröm till Jakob för hans jobb, och som ansvariga för juniorverksamheten vill vi rikta ett stort tack till honom. Som huvudansvariga är vi oerhört nöjda med säsongen 2012 och ser fram emot 2013 då vi kommer att fortsätta att utveckla verksamheten och göra den ännu bättre! Victor Olsson och Marko Siilin Sektionsansvariga Medlemssektionen Medlemssektionen, där Anita Lindgren under året varit sammanhållande för styrelsen har även detta år drivits med tre huvudinriktningar; Senior-, dam-, samt tävlingsverksamhet. Som företrädare för dessa tre huvudaktiviteter sammanfattar, Bosse, Anita och Per nedan året som varit. Seniorverksamheten 2012 Torsdagsgolfen har varit den största senioraktiviteten under säsongen med 22 omgångar. Ca 50 medlemmar har deltagit. Vi har spelat 7 gånger på Mastersbanan och 15 gånger på Nya banan. Dessutom har vi spelat 2 omgångar scramble. Flera spelare har varit i ledningen, men slutligen kunde Rune Isaksson vinna på 344 slag. Tvåa kom Bosse Eriksson på 345 och Richard Nyström på 346 slag.

5 I Upplandsserien för seniorer har ca 30 medlemmar deltagit i matcher från Gävle i norr till Öregrund i öster. Sett till resultaten har Upplandsserien varit ett mellanår för oss. Ett lag sticker dock ut, D60, som kom tvåa i sin serie och därmed blir uppflyttade en division till nästa år. Agneta Berglund kom tvåa individuellt. Vi har också varit arrangör för ett seriespel för D70. Till nästa år blir det i huvudsak samma upplägg. Vi ska även planera för en tvådagars golfresa under våren. Seniorsektionen, Bosse Bergman Damsektionen Den mycket regniga golfsäsongen till trots så har fler damer varit aktiva på träning och tisdagsgolf. Träningarna med nya pron har varit mycket uppskattade och deltagandet ökade även i år. På vår tisdagsgolf har det varit fler damer som har spelat fler tisdagar än tidigare år och den som vann årets Drömscore var Birgitta Westerlund med 38 slag. Tävlingen spelas hål 1-10 på Nya Banan. Bente Jarl vann flitpriset, hade spelat 14 tisdagar maj-augusti. För första gången så har vi haft ett lag med i D 70 i Upplands seniorseriespel och vi kom på sjunde plats totalt och Anita Klingehed blev trea individuellt. Även D 50 (div 2) och D 60 (div 3) har haft lag i seriespelet, i D 50 blev laget åtta och Birgitta Westerlund individuellt nia. Bästa resultatet gjorde D 60-damerna med Agneta Berglund i spetsen. Både laget och Agneta placerade sig på andra plats och laget gick därmed upp i div 2. Vi kunde tyvärr inte göra vår traditionsenliga stadsvandring i år men den 15 maj nästa år så är vår guide bokad. Damsektionen, Anita Lindgren Tävlingssektionen rapport 2012 Spelsäsongen 2012 startade 8 maj med Golfhäftet Greensome. Säsongen avslutades med Jubileumsgolfen 20/10 som lockade hela 200 deltagare, vilket var säsongens toppnotering. 8 klubbtävlingar har genomförts med totalt 720 anmälningar. Det ger ett snitt på 90 personer vilket är en ökning med 30 personer per tävling sedan Herrarna har även i år deltagit med representationslag i nationella seriespelet. Damerna fick tyvärr inte ihop något lag.

6 Klubbmästare 2012: Damer: Klassen blev inte av Herrar: Rickard Rosén H35: Martin Henriksson H45: Niklas Lundin H55: Tommy Hellström H65: Bo Eriksson H75: Bo-Gunnar Fransson D50: Elisabeth Hedin Söderström Juniorer: Stefan Larsson Klubbmästare Natt-KM 2012: Herrar: Robin Borgman Damer: Ebba Sandström Till sist vill tävlingskommittén tacka de sponsorer, som ställt upp med fina priser till våra tävlingar under Vi hoppas förstås på ett fortsatt gott samarbete under Medlemmar Klubben har under året haft 1334 (1283) st medlemmar, där fördelningen har varit enligt följande: Juniorer (0-21 år): Seniorer: 136 (111)st 1198 (1172)st

7 Innevarande års ekonomiska utfall fördelat per sektion och totalt Övrigt Junior och Senior Dam Medlems Tävlings Elit Sektion Sektion Sektion Sektion Sektion Summa (inkl 3T) Medlemsavgifter Tävlingsintäkter Övriga intäkter Totala Intäkter Budgeterade Intäkter Intäkter vs Budget Tävlingsavgifter Träning Träningsläger 0 Förtäring Bilersättningar 0 Trycksaker Data/Webb 0 Utbildning/konferens UGF avgifter Priser Övriga kostnader/priser Totala Kostnader Avsatt Budgetutrymme "Resultat" vs Budget Styrelsen i Arlandastad GK Per Karlsson Jan-Peder Norstedt Ingvar Svenningsson Anita Lindgren Johan Söderberg Victor Olsson Vår revisionsberättelse har lämnats Anders Skeppstedt Av föreningen utsedd auktoriserad revisor Max Laewen Av föreningen utsedd revisor

8 Förslag till budget för Arlandastad GK verksamhetsåret Rubrik Belopp Medlemsintäkter Juniorintäkter Övriga Intäkter Upparbetat EK Dvs förväntat underskott. Summa Intäkter Kostnader; Medlemsprogrammet Junior/Elit sektionen Övrigt UGF 26 Utb/Konf - 54 Diverse 30 Tidning 30 Data 10 Summa kostnader

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsredovisning för verksamhetsåret 2011.

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsredovisning för verksamhetsåret 2011. Årsredovisning för, 816000-5701, Arlandastad Golfklubb 2011. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsredovisning för verksamhetsåret 2011. Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning

Läs mer

En nyhet inför årets säsong blir att klubbstyrelsen tar ett större operativt ansvar för klubbens verksamhetsområden.

En nyhet inför årets säsong blir att klubbstyrelsen tar ett större operativt ansvar för klubbens verksamhetsområden. Verksamhetsplan för Arlandastad GK 2015. Övergripande inriktning Verksamheten i Arlandastad Golfklubb bedrivs inom ramen för två huvudprogram, medlemsprogrammet respektive junior- och elitprogrammet. Verksamhetsplanen

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB

VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB Skriven av: Styrelsen ARLGK den 2 februari 2018 Verksamhetsplan 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB

VERKSAMHETSPLAN 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB Skriven av: Styrelsen ARLANDASTAD GK den 22 januari 2019 Verksamhetsplan 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. 2019 kommer att bli ett intensivt

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

ÅRSBOKSLUT , Arlandastad Golfklubb. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2016.

ÅRSBOKSLUT , Arlandastad Golfklubb. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2016. ÅRSBOKSLUT 2016 816000-5701, Arlandastad Golfklubb. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2016. Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning och revisionsberättelse

Läs mer

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2014.

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2014. Årsbokslut för, 816000-5701, Arlandastad Golfklubb 2014. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2014. Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning och

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB

VERKSAMHETSPLAN 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB Skriven av: Styrelsen ARLGK den 5 februari 2017 Verksamhetsplan 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2013.

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2013. Årsbokslut för, 816000-5701, Arlandastad Golflubb 2013. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2013. Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning och revisionsberätelse

Läs mer

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/ 1 Styrelsens verksamhetsberättelse 2014 2 Inledning Verksamhetsåret 2014-01-01 12-31. 2014 har varit ett bra år för klubben med mycket aktivitet både sportsligt och med arbetet att utveckla klubben att

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15 Landskrona Golfklubb Idrottsprogram Reviderat 2013-01-15 Innehållsförteckning 1. Inledning 3 2. Idrottsprogram för Barn och Ungdom 3 2.1 Långsiktiga mål 3 2.2 Syfte 3 3. Föräldraengagemang 4 4. Organisation

Läs mer

Verksamhetsberättelse Sigtuna IF Fotboll 2018

Verksamhetsberättelse Sigtuna IF Fotboll 2018 Verksamhetsberättelse Sigtuna IF Fotboll 2018 Fotbollsklubben Fotbollsklubben har under 2017-2018 haft följande styrelse: Therese Gisslund, Ordförande Tobias Andersson, vice Ordförande Susanna Pärlfjärd,

Läs mer

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018 Tönnersjö GK Årsmöte 2018-12-16, 15.00 Tönnersjö Golfrestaurang. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2018 1. Föredragningslista 2018 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018 3. Verksamhetsberättelse för Seniorkommittén

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

Sundsvalls Golfklubbs Höstmöte

Sundsvalls Golfklubbs Höstmöte Sundsvalls Golfklubbs Höstmöte 2017 12 04 Prisutdelning Innan höstmötet öppnades, inleddes kvällen med prisutdelning till vinnare och stipendiater av: KM Argentinapokalen Kay von Schultz Sundsvalls Golfklubbs

Läs mer

Årsmöte Strandtorp GK

Årsmöte Strandtorp GK Årsmöte Strandtorp GK 2019-02-26 Plats:IF Metallhuset Älesvägen 2 Datum 2019-02-26 Tid Mötesstart 18:00 Dagordning 1 Mötets öppnande 2 Fastställande av röstlängd för mötet 3 Fråga om mötet utlysts korrekt

Läs mer

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB HANDLINGSPLAN 1(7) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 2 HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 Sölvesborgs Golfklubb Attraktiv golfklubb

Läs mer

Västergötlands Golfförbund Sida 1(10) Höstårsmöteshandlingar 17 november 2018

Västergötlands Golfförbund Sida 1(10) Höstårsmöteshandlingar 17 november 2018 Sida 1(10) Höstårsmöteshandlingar 17 november 2018 Sida 2(10) 1. Mötets öppnande Höstårsmöte 2018-11-17 Föredragningslista 2. Upprop, fullmaktsgranskning och fastställande av röstlängd av den av FS upprättande

Läs mer

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Inledning Under 2013 hade vi på Melleruds GK 15-talet juniorer i träning med 4 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 2 gånger per vecka. Vi hade serielag

Läs mer

Hammarö GK Junior. Verksamhetsplan 2010

Hammarö GK Junior. Verksamhetsplan 2010 Hammarö GK Junior Verksamhetsplan 2010 Inledning Under 2009 hade vi på Hammarö GK 120 juniorer i träning med 27 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 4 gånger per vecka. Vi hade serielag för

Läs mer

Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål.

Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål. Innehåll Verksamhetsplan Junior- och Elitverksamheten vid Sölvesborgs GK...3 Vision...3 Målsättning t o m 2015...3 Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål....3 Värdegrund...4 Handlingsplan

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15... 3 Styrelsen 2015/16... 4 Ekonomi... 4 Information... 5 Kompetensutveckling... 5 Det sportsliga... 5 Studio

Läs mer

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2012 1

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2012 1 ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2012 1 Kallelse till Årsmöte Datum: Torsdagen den 26 april 2012 Tid: 18.00 Plats: Åsundsholm Förslag till dagordning 1. Mötet öppnas 2. Fastställande av röstlängd för mötet 3. Fråga

Läs mer

Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på. Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00

Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på. Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00 Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00 Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 2 veckor före Årsmötet. Klubbens verksamhets-

Läs mer

Kallelse till årsmöte i Tyresö Golfklubb Måndagen den 31 mars 2014 kl Golfrestaurangen Spis & Vin vid Tyresö Golf

Kallelse till årsmöte i Tyresö Golfklubb Måndagen den 31 mars 2014 kl Golfrestaurangen Spis & Vin vid Tyresö Golf 1 Kallelse till årsmöte i Tyresö Golfklubb Måndagen den 31 mars 2014 kl. 19.00 Golfrestaurangen Spis & Vin vid Tyresö Golf Innehållsförteckning SID 2: FÖREDRAGNINGSLISTA / STYRELSE / REVISION / VALBEREDNING

Läs mer

Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012

Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012 Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012 Allmänt om verksamheten Kalix Golfklubbs syfte och ändamål är att bedriva och utveckla den idrottsliga golfverksamheten i Kalix Kommun fysiskt, mentalt, och

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018

Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018 Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018 Detta är vår klubb Kårsta Golfklubb i Örebro är en familjär och trivsam golfklubb som grundades 1991 och vi är idag ca 1 600 medlemmar. Vi

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb Inledning Hofgårds GK har runt 600 medlemmar. Medelåldern i klubben är 47 år och fördelning män 74 % och kvinnor 26%. Andelen juniorer upp till 20 år är 13% (83

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd Värdegrund Våra

Läs mer

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2013 1

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2013 1 ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2013 1 Kallelse till Årsmöte Datum: Onsdagen den 24 april 2013 Tid: 18.30 Plats: Åsundsholm Förslag till dagordning 1. Mötet öppnas 2. Fastställande av röstlängd för mötet 3. Fråga om

Läs mer

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 INNEHÅLL sida Kallelse och dagordning 2 Verksamhetsberättelser 2013 4 Resultaträkning 2013 6 Balansräkning 2013 7 Förslag verksamhetsplaner 2014 8 Budgetförslag

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd med tyngdpunkt

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tönnersjö golfklubb 2016

Verksamhetsberättelse för Tönnersjö golfklubb 2016 Verksamhetsberättelse för Tönnersjö golfklubb 2016 Tönnersjö golfklubb har 491 medlemmar varav 263 greenfee medlemmar, 107 aktiva medlemmar, 82 nybörjarmedlemmar, tillkommer anställda, sekundära medlemmar

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret Byske Skidklubb Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30 Byske Skidklubb 1(6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30.

Läs mer

Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se, 08-81 90 70

Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se, 08-81 90 70 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen får härmed avge följande redovisning för förvaltningen under räkenskapsåret 2007-09-01 - - 2008-08-31 KANSLI Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se,

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2018

VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2018 KANSLI/SHOP 2018 Jörgen Carlsson som klubbchef svarar för samordning och ledning för den dagliga driften av klubben. Verksamheten vid kansliet är att ge service till bl.a. klubbens medlemmar, greenfeegäster,

Läs mer

Styrelsen för ideella föreningen Björklidens Golfklubb Org.nr avger härmed. Årsredovisning. för räkenskapsåret 2016

Styrelsen för ideella föreningen Björklidens Golfklubb Org.nr avger härmed. Årsredovisning. för räkenskapsåret 2016 Sida 1 av 6 Styrelsen för ideella föreningen Björklidens Golfklubb avger härmed Årsredovisning för räkenskapsåret 2016 Årsredovisningens innehåll: Sid Förvaltningsberättelse 2 Resultatdisposition 4 Föreningens

Läs mer

Hofgårds Golfklubb. Verksamhetsplan Juniorer

Hofgårds Golfklubb. Verksamhetsplan Juniorer Hofgårds Golfklubb Verksamhetsplan Juniorer Vision Att ha en klubb med många juniorer där man tillsammans har kul och tränar och tävlar med stöd av tränare och med föräldrar som aktiva ledare. Idrotten

Läs mer

Styrelsen för. Örkelljunga Golfklubb. Org nr får härmed avge. Årsredovisning. för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2010

Styrelsen för. Örkelljunga Golfklubb. Org nr får härmed avge. Årsredovisning. för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2010 Styrelsen för Örkelljunga Golfklubb får härmed avge Årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2010 Innehåll: sida Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Noter med redovisningsprinciper

Läs mer

Sockenvägen 290, Årsta,

Sockenvägen 290, Årsta, VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen får härmed avge följande redovisning för förvaltningen under räkenskapsåret 2008-09-01 - - 2009-12-31 KANSLI Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, info@eltk.se, www.eltk.se, 08-81

Läs mer

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2017

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2017 Tönnersjö GK Årsmöte 2017-12-10, 15.00 Tönnersjö Golfrestaurang. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2017 1. Föredragningslista 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2017 3. Verksamhetsberättelse för Seniorkommittén Dam

Läs mer

INBJUDAN TILL CITROËN GOLF TOUR 2009. www.citroëngolftour.se SPORTS

INBJUDAN TILL CITROËN GOLF TOUR 2009. www.citroëngolftour.se SPORTS INBJUDAN TILL CITROËN GOLF TOUR 2009 www.citroëngolftour.se SPORTS 08Tack! Den tionde upplagan av Citroën Golf Tour blev en ännu större succé än tidigare år. Tack alla ni som deltagit i de lokala klubbtävlingarna,

Läs mer

Kallelse till Höstmöte i Torslanda Golfklubb

Kallelse till Höstmöte i Torslanda Golfklubb ! Kallelse till Höstmöte i Torslanda Golfklubb Måndag 23 november 2015 klockan 18.30 Kulturhuset Vingen Amhults Torg 7, Torslanda!1 ! Höstmöte i Torslanda Golfklubb Måndag den 23 november 2015 klockan

Läs mer

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten.

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten. 1 Täby Seniorbridge Verksamhetsberättelse för året 2013 Styrelsens redogörelse för året lämnas nedan. Styrelse, revisorer och valberedning. På årsmötet 11 mars 2013 omvaldes Ulla Eriksson som ordförande.

Läs mer

Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET

Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Framtidslaget och Elit 2019 Antal i träning 2019 Team Elit 9 st Framtidslaget 16 st.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för senlorkommltten, Stenungsund GK 2014

Verksamhetsberättelse för senlorkommltten, Stenungsund GK 2014 Verksamhetsberättelse för senlorkommltten, Stenungsund GK 2014 Seniorkommitten har under verksamhetsåret 2014 bestått av: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Olle Stenström Mats Johnsson

Läs mer

BJÄRE GOLFKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2013

BJÄRE GOLFKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2013 BJÄRE GOLFKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2013 Protokoll fört vid Bjäre Golfklubbs Årsmöte lördagen den 5 januari 2013 I Båstad Kommuns sessionssal Mötets öppnande Björn Johnsson inledde mötet med att hälsa alla

Läs mer

Djursholms Tennisklubb

Djursholms Tennisklubb 1(5) Årsredovisning för Djursholms Tennisklubb Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Allmänt om verksamheten Klubben är en ideell förening. Delar av klubbens verksamhet bedrivs sedan

Läs mer

Verksamheten 15/16. VIK Support styrelse Säsong 15/16. Antal Medlemmar: 245 (+16)

Verksamheten 15/16. VIK Support styrelse Säsong 15/16. Antal Medlemmar: 245 (+16) Verksamhetsberättelse 2015-2016 Ordförande har ordet Äntligen är den här skitsäsongen över och vi kan med tillförsikt börja blicka mot nästa säsong och förhoppningsvis en ny era inom VIK Hockey. Det var

Läs mer

Idrottsprogram för Dalsjö GK

Idrottsprogram för Dalsjö GK DALSJÖ GOLFKLUBB Idrottsprogram för Dalsjö GK 2015-2019 Ett handlingsprogram för hela klubben Styrelsen 2015-03-05 Inledning, inriktning, vision, övergripande mål, delmål, långsiktiga mål, aktiviter, utbildning,

Läs mer

Vreta Kloster GK Junior & Elitkommitte n. Verksamhetsbera ttelse 2012. Version 1.0

Vreta Kloster GK Junior & Elitkommitte n. Verksamhetsbera ttelse 2012. Version 1.0 Vreta Kloster GK Junior & Elitkommitte n Verksamhetsbera ttelse 2012 Version 1.0 Innehåll VERKSAMHET 2012... 4 GOLFKUL... 4 GOLFÄVENTYRET GRÖNA KORTET... 4 UTVECKLING PAR, BIRDIE... 5 UTVECKLING EAGLE,

Läs mer

Vision Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans samt respektera varandra.

Vision Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans samt respektera varandra. Juniorkommittén 2017 består av; Camilla Yngfalk, Håkan Moquist, Håkan Palo, Lars Hesselberg, Gunnar Olsson, Daniel Jansson, Pernilla Hemmingsson och Lena Johansson Verksamhetsplan 2017 Mission Juniorverksamheten

Läs mer

Verksamhetsplan för

Verksamhetsplan för 1 (13) ksamhetsplan för 2 (13) ksamhetsplan för Ändringshistorik Ansvarig Kommentar 2011-01-09 Jonny Siikavaara Skapar 2011-02-09 Jonny Siikavaara Färdigställer Innehållsförteckning Ändringshistorik...

Läs mer

NVGF projektplan för juniorutveckling 2013

NVGF projektplan för juniorutveckling 2013 NVGF Juniorprojektet 2013 Sida 1 (8) NVGF projektplan för juniorutveckling 2013 Allmänt I samband med Norr- och Västerbottens golfförbunds planeringskonferens i Piteå den 21-22 november 2009 tog ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK Verksamhetsberättelse för Horreds BTK 2015-2016 Stort tack alla HBTK:are för en fantastisk säsong! För ca 3 år sedan satte styrelsen upp Vision 2016. Visionen innebar kortfattat att vi skulle ha representationslaget

Läs mer

Årsmöteshandlingar. Hälla GK

Årsmöteshandlingar. Hälla GK Årsmöteshandlingar Hälla GK till årsmöte den 31 mars 2009 Innehåll Verksamhetsberättelse 2009 Händelser under året Årsredovisning med förvaltnings- och revisionsberättelse Verksamhetsplan 2010 Budgetförslag

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret BYSKE SKIDKLUBB Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2001-10-01-2002-09-30 Byske Skidklubb 1 (6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2001-10-01-2002-09-30.

Läs mer

Informationsträff för juniorverksamheten 2019

Informationsträff för juniorverksamheten 2019 Informationsträff 2019-04-07 för juniorverksamheten 2019 2007 2008 Intro Organisation Mål Träningar/läger Juniorhus Tävlingar Bollar Restaurang Övrigt Agenda Övergripande Arlandastad Golfklubb har som

Läs mer

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE ÅRSMÖTESHANDLINGAR FRÅN MÖTE 9 MARS 2015. INNEHÅLLER PROTOKOLL FRÅN ÅRSMÖTET SAMT KALLELSE, DAGORDNING, VERKSAMHETSBERÄTTELSE, EKONOMISK REDOVISNING. REVISIONSBERÄTTELSE SAMT

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 15:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2009. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 ÅGK Elit och Ungdom

Verksamhetsberättelse 2013 ÅGK Elit och Ungdom Verksamhetsberättelse 2013 ÅGK Elit och Ungdom 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Elit... 3 Elitjuniorer... 4 Juniorer och Miniorer... 5 Knattar... 6 Stipendier... 6 Kommittén... 6 2 Inledning Det har

Läs mer

PROTOKOLL Mötets öppnande Ordföranden Olle Stenström öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

PROTOKOLL Mötets öppnande Ordföranden Olle Stenström öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Stenungsunds Seniorkommitten Golfklubb PROTOKOLL 2016-10-03 SENIORERNAS HÖSTMÖTE den 3 oktober 2016 1. Mötets öppnande Ordföranden Olle Stenström öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Fastställande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Verksamhetsberättelse Ekerö Tennisklubb 2017 Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Sofia Tillström, Ordförande Niklas Zethraeus, vice ordförande Börje Fritz, kassör Michael Thörnlund,

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 16:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2010. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB Plats: Falkenberg Strandbad Tid: 2015-11-30 klockan 18.30 FÖREDRAGNINGSLISTA FÖR HÖSTMÖTET 1 Fastställande av röstlängd för mötet. 2 Fråga om mötet har utlysts på rätt

Läs mer

Preliminär Verksamhetsplan 2019

Preliminär Verksamhetsplan 2019 Bilaga 1 Preliminär Verksamhetsplan 2019 Vad har hänt under 2018 Vi har haft den varmaste och torraste sommaren någonsin. Trots detta har banan varit i bättre skick och hållit jämnare kvalitet än de flesta

Läs mer

DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING

DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING Välkommen till årsmöte på Bowlinghallen, onsdagen den 9 september 2015 Förslag till dagordning 1 Mötets öppnande samt justering av röstlängd 2 Årsmötets stadgeenliga utlysning

Läs mer

Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit

Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit Vision Att skapa en levande juniorverksamhet på Kungl. Drottningholms GK med hjälp av hjälpledare, tränare, föräldrar och ungdomar. Övergripande

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2004-10-01-2005-09-30 Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2004-10-01-2005-09-30. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE VERKSAMHET Byske

Läs mer

BodensGolfKlubb. Verksamhetsplan 2019 utdrag. I den skrivna verksamhetsplanen för 2019 finns respektive område tydligare och mer utförligt beskrivna.

BodensGolfKlubb. Verksamhetsplan 2019 utdrag. I den skrivna verksamhetsplanen för 2019 finns respektive område tydligare och mer utförligt beskrivna. BodensGolfKlubb Verksamhetsplan 2019 utdrag I den skrivna verksamhetsplanen för 2019 finns respektive område tydligare och mer utförligt beskrivna. Bodens Golfklubb Vision Bodens Golfklubbs vision är vår

Läs mer

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 Datum: 2009-08-28 1 (5) 1. Mötets öppnande Föredragningslista Örebridgens årsmöte söndagen den 6 sept 2009 2. Godkännande av föredragningslista 3. Val av ordförande för mötet

Läs mer

En bra plan är starten

En bra plan är starten En bra plan är starten Inledning Denna plan är framtagen för att vara en guide för att ta fram och att använda en verksamhetsplan för en golfklubbs verksamhet. Själva utformningen utgår från en grundläggande

Läs mer

Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum Tid Mötesstart 18:30

Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum Tid Mötesstart 18:30 Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum 2018-02-15 Tid Mötesstart 18:30 Strandtorp GK 2018-02-15 1 Mötets öppnande 2 Fastställande av röstlängd för mötet 3 Fråga om mötet utlysts korrekt 4 Fastställande av

Läs mer

Golfens Utveckling Rekrytering Utbildning i Lundsbrunn GK inom Grönt ljus GURU Idrottsprogram för Lundsbrunn Golfklubb 2010-2013

Golfens Utveckling Rekrytering Utbildning i Lundsbrunn GK inom Grönt ljus GURU Idrottsprogram för Lundsbrunn Golfklubb 2010-2013 Golfens Utveckling Rekrytering Utbildning i Lundsbrunn GK inom Grönt ljus GURU Idrottsprogram för Lundsbrunn Golfklubb 2010-2013 (Revideras 2013) INNEHÅLLSFÖRTECKNING GOLF ÄR IDROTT! Inledning... 3 Bakgrund

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015

PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015 PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015 Art: Årsmöte Umeå Golfklubb Tid: 2015-03-13, kl. 1800 Plats: Tegs Församlingsgård 1 Mötets öppnande Ordförande i Umeå Golfklubb, Ted Samuelsson, förklarade mötet öppnat och hälsade

Läs mer

Förslag Verksamhetsplan 2018 och kortfattad plan för det kommande året

Förslag Verksamhetsplan 2018 och kortfattad plan för det kommande året Förslag Verksamhetsplan 2018 och kortfattad plan för det kommande året. 2017-12-12 Timrå Golfklubbs ambition är att erbjuda medlemar, gäster och partners: En förstklassig Golfbana En förstklassig Träningsanläggning

Läs mer

Nyhetsbrev #2. Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an

Nyhetsbrev #2. Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an Nyhetsbrev #2 2016 Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an Sida 1 av 4 I höstas på höstmötet presenterade vi en verksamhetsplan för 2016.

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

NVGF projektplan fo r juniorutveckling 2015

NVGF projektplan fo r juniorutveckling 2015 NVGF Juniorprojektet 2015 Sida 1 (5) NVGF projektplan fo r juniorutveckling 2015 Allmänt NVGFs Juniorprojekt består av en samling åtgärder med syfte att utveckla distriktets juniorverksamhet samt stimulera

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2016 11 20 Nyhetsbrev Nu närmar sig året sitt slut och det är hög tid att sammanfatta verksamhetsåret. Vill man så kan man fortsätta att spela golf i vår otroligt fina golfhall. Perfekt nu när det blir

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Styrelsen för Båtsällskapet Karlslund får avge följande berättelse för verksamhetsåret 1 september 2015 till 31 augusti 2016. Vid årsmötet den

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Underlag till årsmöte Söndagen 10 februari 2019 Klockan i Gladan

Underlag till årsmöte Söndagen 10 februari 2019 Klockan i Gladan Underlag till årsmöte Söndagen 10 februari 2019 Klockan 15.00 i Gladan Förslag till Föredragningslista vid årsmötet med Araslövs GK den 10 februari 2019 1) Årsmötet öppnas 2) Val av ordförande och sekreterare

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Verksamhetsplan för

Verksamhetsplan för 1 (13) 2 (13) Ändringshistorik Ansvarig Kommentar 2011-10-12 Jonny Siikavaara Skapar Innehållsförteckning Ändringshistorik... 2 Innehållsförteckning... 2 Inledning... 3 ksamhetens idé... 6 Översiktliga

Läs mer

Välkomna till Kallfors Golfklubbs årsmöte 8 mars 2017

Välkomna till Kallfors Golfklubbs årsmöte 8 mars 2017 Välkomna till Kallfors Golfklubbs årsmöte 8 mars 2017 Agenda Årsmöte Information från Golf South Sthlm/Järna Golf 21 ÄRENDEN VID ÅRSMÖTE Vid årsmötet skall följande ärenden behandlas och protokollföras:

Läs mer

Verksamhetsplan Stockholm Golfförbund

Verksamhetsplan Stockholm Golfförbund Verksamhetsplan 2016 Stockholm Golfförbund VERKSAMHETSPLAN 2016 Stockholms Golfförbund (SGDF) representerar golfklubbarna i Stockholms Golfdistrikt i Svenska Golfförbundets (SGF) rådgivande och beslutande

Läs mer

Upplands Golfförbund. 14 november 2015

Upplands Golfförbund. 14 november 2015 Upplands Golfförbund 14 november 2015 Barn- och ungdomsverksamhet på klubben Mikael Lundén, Juniorkonsulent Petra Lindström, ansvarig Spelarutveckling, junior och elit Vårt mål med dagens pass Koll på

Läs mer

VIKSJÖ GOLFKLUBB Elitverksamheten

VIKSJÖ GOLFKLUBB Elitverksamheten Verksamhetsplan Elitsektionen 2019 Ansvarsområde Elitsektionen (ES) inom Viksjö golfklubb (Vi GK) ansvarar för att bevaka all elitverksamhet på Vi GK. Elitsektionen består av ideella ledamöter. Elitsektionen

Läs mer

FÖREDRAGNINGSLISTA STRANDS GOLFKLUBB.

FÖREDRAGNINGSLISTA STRANDS GOLFKLUBB. Årsmöte 2014-02-02 FÖREDRAGNINGSLISTA STRANDS GOLFKLUBB. 1. Val av ordförande för mötet. Till ordförande valdes Torbjörn Cairén. 2. Val av sekreterare. Till sekreterare valdes Ulla Omberg. 3. Godkännande

Läs mer

Hofgårds Gk. Verksamhetsplan Juniorer 2016

Hofgårds Gk. Verksamhetsplan Juniorer 2016 Hofgårds Gk Verksamhetsplan Juniorer VERKSAMHETSPLAN FÖR JUNIORER - HOFGÅRDS GK Innehåll 1. Vision 2. Målsättning strategi aktiviteter Träning Tävling Socialt Kommunikation Ledare Rekrytering Utbildning

Läs mer

STYRELSENS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2008

STYRELSENS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2008 STYRELSENS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2008 GOLF GLÄDJE GEMENSKAP Styrelsen för Bredareds Golfklubb får härmed avge sin verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 Styrelsen: Ordförande:

Läs mer

Preliminär Verksamhetsplan 2018

Preliminär Verksamhetsplan 2018 Bilaga 1 Preliminär Verksamhetsplan 2018 Vad har hänt under 2017 Under 2017 har vi fått spela på vår nya bana som växt till sig. Resultatet av banombyggnaden ser vi vid de enkätsvar att: - Medlemmarnas

Läs mer

Årsmöte VMK sida 1(6)

Årsmöte VMK sida 1(6) Årsmöte VMK 2014-03-09 sida 1(6) Dagordning VMK årsmöte 2014 1. Fråga om mötets behöriga utlysande 2. Val av a) Ordförande b) sekreterare för mötet 3. Val av två justeringsmän att jämte ordförande justera

Läs mer

En informationsfolder till dig i Söderköpings IBK! Samhörighet Innebandy Boll Kamratskap

En informationsfolder till dig i Söderköpings IBK! Samhörighet Innebandy Boll Kamratskap En informationsfolder till dig i Söderköpings IBK! Samhörighet Innebandy Boll Kamratskap Välkommen till Söderköpings IBK säsongen 2014-2015 Vi i styrelsen ser nu fram emot en ny säsong, föreningens 22:e

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN

VERKSAMHETSPLAN VERKSAMHETSPLAN 2017-2021 Landskrona Golfklubb VÅR VISION Golf tillgänglig för alla, livskvalité och hälsa i en stimulerande miljö SÅ HÄR VILL VI UPPFATTAS Välkomnande, Engagerande och Utvecklande KLUBBENS

Läs mer

5. Det ekonomiska läget, utfall och Budgetskiss inför 2015.

5. Det ekonomiska läget, utfall och Budgetskiss inför 2015. Protokoll från styrelsemöte i Arlandastad Golfklubb Lokal: Klubbhuset Tid: Torsdag 5 November 2015 Närvarande: Jan-Peder Norstedt, Ordförande Johan Söderberg, vice ordf. och kassör Ove Jungbeck Mona Wågberg

Läs mer

Årsmöte 10 september 2018 Jarlabergs Bordtennisklubb

Årsmöte 10 september 2018 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 1 september 218 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 1 september 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Val av protokolljusterare och rösträknare.

Läs mer