ÅRSBOKSLUT , Arlandastad Golfklubb. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2016.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÅRSBOKSLUT , Arlandastad Golfklubb. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2016."

Transkript

1 ÅRSBOKSLUT , Arlandastad Golfklubb. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning och revisionsberättelse för golfklubben, verksamhetsberättelser från styrelsen och från de olika sektionerna. Styrelsens förslag till kommande års budget. Årets överskott blev 116 tkr. Årets budget inrymde ett överskott om 38 tkr. Skillnaden mellan budgeterat utfall och faktiskt utfall beror främst på att Elitlaget hade sin tävling i Drottningholm, vilket innebar betydligt lägre kostnader, dels att juniorverksamheten hade lägre kostnader än budgeterat, till viss del beroende av att klubben sökt och fått bidrag för en del aktiviteter. Detta innebär att klubben nu förfogar över en kassa om 370 tkr för framtida bruk. Peter Östregård Kassör Balansräkning Dec 2015 Tillgångar Postgiro Bank Konst Övrig fordran 0 Kassa 10 Summa tillgångar Skulder och Eget Kapital Skulder Eget Kapital Årets resultat Summa Eget Kapital Resultaträkning Medlemsavgifter Tävlingsintäkter Övriga intäkter Summa Intäkter Tävlingsomkostnader Tävlingsavgifter Medlemsaktiviteter Träningstider Utbildning, konferens Förtäring Data/Web kostnader Trycksaker UGF avgifter Övriga kostnader Summa Kostnader Årets resultat

2 ARLANDASTADGOLFKLUBB VERKSAMHETEN VI ÄLSKAR GOLF var årets tema för den gångna säsongen. Detta tillsammans med klubbens värdegrund att Arlandastad Golf är till för alla, där golfen skall vara glädjefull, inspirerande och social. Spel på vår anläggning skall dessutom präglas av gemenskap och uppmuntran. Vi älskar golfen och vår värdegrund besannades under året när vi tog del av det breda utbudet som anläggningen tillhandahåller. Arlandastadgolf har banor av högsta kvalité och nästintill världsklass. Banor som både utmanar golfspelare på professionell nivå och nybörjare/amatörer. Arlandastadgolf är en anläggning som ligger i tiden parat med golfens utveckling i Sverige. Vår anläggning rankas högt i Golf Sverige. Vår restaurang La Fourchette med dess krögare Naili i spetsen har etablerat sig efter ett uppstartsår. Vi gläds år det utökade utbudet tillsammans med nya öppettider. La Fourchette är en restaurang för både våra medlemmar och externa gäster. Restaurangens policy är kvalité. Vår PRO verksamhet har bedrivits av Henrik Lundquist med hjälp av Javier Nigård. Golfshoppen har drivits av HLGC. Produktsortimentet har fokuserats på några av de större varumärken inom golfsporten. KLUBBSTYRELSEN har under verksamhetsåret haft 6 protokollförda möten. Styrelsen har under året bestått av fler ledamöter än tidigare. Detta har inneburit att styrelsen påtagit sig fler operativa uppgifter. En sådan uppgift har varit att ansvara för tävlingsverksamheten ur genomförandesynpunkt. Klubbtävlingar som genomförts under året, har varit något fler än tidigare år. Våra flaggskepp; FMC, Kräftgolfen och Höstgolfen spelades med bra deltagarantal och upplevdes på ett mycket positivt sätt. Restaurangen hade en stor delaktighet i att dessa tävlingar upplevdes på ett positivt sätt. Vi har under hösten anslutit oss till Svenska Golfförbundets enkätsystem GOLFSPELAREN I CENTRUM. Första enkäten är genomförd via utskick till slumpvis 1/3 av våra medlemmar. Med en svarsfrekvens om 30% har vi fått en intressant plattform för positiva åtgärder gentemot våra medlemmar under 2017 I anslutning till klubbens tävlingsverksamhet skall framhållas att vi deltog i Upplands Golfförbunds seriespel med 10 lag, både herr och dam i olika åldersklasser. Detta innebar att 66 medlemmar deltog i seriespel. Säsongen för seriespelarna avslutades med en golfdag med golf och gemensam lunch. Olles Minne; andra upplagan genomfördes under den gångna säsongen med många deltagare. Under året har klubben också honorerat några av våra eldsjälar. Under året genomfördes också en belöningsresa för Jan- Peder Norstedt och Johan Söderberg efter 8 år som ordförande respektive kassör i golfklubben. Klubben har varit aktiv i olika projekt hos UGF. KLUBBENS EKONOMI har under året ytterligare konsoliderats. I övrigt hänvisas till separat ekonomisk rapport.

3 För övrigt hänvisas till separat detaljerad information från respektive sektion. Styrelsen vill också framföra ett varmt TACK till Bolaget och dess personal för ett fint och konstruktivt samarbete under året. Vi ser fram emot 2017 med glädje, där golfspel på den uppgraderade Mastersbanan under känns spännande och utmanade. En investering som imponerar! Nästa år präglas av rekrytering av nya medlemmar. Golfklubbar i samverkan medför att våra medlemmar får tillgång till fler golfbanor inom ramen för erlagda medlemsavgifter. Samtidigt har medlemsavgifterna marknadsanpassats för 2017 till en nivå som innebär mycket för pengarna. Styrelsen har initierat en dialog med ägarbolaget kring befintligt nyttjanderättsavtal mellan parterna. Övriga verksamheter på anläggningen kommer med största säkerhet också att utvecklas under blir vårt bästa år någonsin! VI ÄLSKAR GOLF! STYRELSEN Styrelsen har under året bestått av: Ordförande Vice ordförande Kassör Herrsektionen/Junior/Elit Seniorsektionen Damsektionen Juniorsektionen Revisorer, Ordinarie Suppleanter: Valberedning Ove Jungbeck Stefan Ståhl Peter Östregård Jari Hållman Bo Bergman Eva Thorén Calle Sandström Anders Skeppstedt och Johan Söderberg Anita Koch och Conny Lundqvist Ordförande Thomas Persson Ebba Sandström Herrsektionen 2016 Då har vi genomfört ännu en säsong med herrsektionen, spelare i åldersgruppen år. Seriespelare H50 och H40 Vi har haft 2 st. serielag som representerat Arlandastad Golfklubb i Upplandsgolfförbunds seriespel. Totalt visade ett 20-tal spelare intresse för att representera klubben och deltaga i seriespelet. H50 laget kom på 4:e plats av 8 och H40 laget kom på 6:e plats av totalt 8 lag. Båda lagen spelade i division 2 av 3 divisioner och det ser ut som att vi blir kvar i division 2 även nästa säsong. Under säsongen har vi haft 5 separata träningstillfällen med klubbens assisterande Pro där klubben och spelarna delat på kostnaden för träningarna. I medeltal var det 8 spelare som närvarade per träning. Vi hade i år en löpande 9 håls tävling som vi kallade för tisdagsgolfen där nettoscoren på de 5 bästa rundorna summerades och den med lägst totalscore vinner. Totalt visade 16 spelare intresse att vara med på tisdagsgolfen.

4 Prisutdelningen skedde på tidigare säsongers succé, en säsongsavslutning i Ryder Cup anda som numera kallas Norslunda Cup. Antal spelare var lika som förra året, 16 st. vilket tyder på att Norslunda Cup uppskattas mycket av alla som deltar och vi hoppas på fler deltagare nästa säsong. Elitlaget I år hade vi 4 spelare som var och representerade klubben i somras på SM klubblag Drottningholms GK, division 1 östra. Under säsongen spelade vi torsdagsgolfen där de som var intresserade av att vara med i elitlaget spelar 9 hål på eftermiddagen i syfte att öka gemenskapen bland spelarna och även få in nya spelare som snabbt kan komma in i spelat och lära känna de redan etablerade spelarna. Tyvärr har det varit ont om spelare som vill och kan spela i elitlaget trots rekryteringsförsök inom klubben. Vi räckte tyvärr inte till i år då vi kom på 14:e plats av 17 lag vilket innebär att vi kommer att få spela division 2 nästa säsong. Jari Hållman Sektionsansvarig Seniorverksamheten 2016 Torsdagsgolfen har varit den största seniorverksamheten under säsongen med 23 speldagar. Vi har spelat både Masters och Nya banan. Några torsdagar har varit utanför det ordinarie programmet t.ex. spel med tre klubbor och scramble. Torsdagsgolfen har varit indelad i två klasser som vanns av Sören Gustafsson resp. Arne Hansson. De två möttes i en match om årets seniormästare där Sören Gustafsson vann. Många av seniorerna har deltagit i olika Old Members-tävlingar på andra banor i distriktet under säsongen. I seriespelet för Upplandsdistriktet har vi deltagit med 10 lag, fördelat på D60, D70, H60, H70, H75 och H80. Vi har även haft ett antal träningar för deltagarna i seriespelet. Efter säsongen bjöds de som deltagit i seriespelet på lunch med spel efteråt på Wäsby GK.Två omgångar av seriespelet har arrangerats på Arlandastad. Årets 2-dagars vår resa för seniorerna gick till Ombergs GK och Mjölby GK och var som vanligt mycket lyckad. Seniorsektionen Bosse Bergman Damsektionen 2016 Säsongen började med ett uppstartsmöte i april där säsongens aktiviteter beskrevs. Vi fick regelgenomgång av Stefan Ståhl och Thomas Edin visade oss årets kollektion. Damerna hade 4 träningskvällar under våren, varav 1 med dubbelpass. Tränare var Henrik Lundqvist. I snitt var det 15 damer vid varje träning. Det är något färre än föregående år. Positivt för året är att antalet damer i KM ökade.

5 Damsektionen har under 2016 spelat sin tisdagsgolf där även tävlingen Drömscoren ingår. Totalt 18 tisdagar från maj t o m augusti. Under året har 35 personer deltagit. Prisutdelning genomfördes den 25 september. Nettot från Rosa Pantern gick till Bröstcancerfonden. Lagtävlingen Rosa Pantern spelades 3 september och ingick i klubbens officiella tävlingsprogram. På grund av annan tävling på klubben och övriga aktiviteter deltog endast 14 damer. Tävlingen var uppskattad med ett nytt inslag i tävlingen, bollens resultat. Vi avslutade dagen med en lätt måltid i magasinet med prisutdelning för dagens tävling. Nettot från Rosa Pantern gick till Bröstcancerfonden. Tyvärr har vi inga damer som spelar i de yngre serierna men i seniorspelet i Uppland så har vi deltagit med ett lag i D50, ett lag i D60 och två lag i D70. Damernas aktiviteter gäller för alla åldrar i klubben och vi hoppas att vi får med oss fler under nästkommande säsong. Damkommittén har under året haft flera planeringsträffar. Damsektionen Eva Thorén Juniorsektionen Det stora nya inför säsongen 2016 var att HLGC skulle bedriva träningen för klubbens juniorer med Henrik Lundqvist i spetsen. När väl säsongen skulle dra igång var det Javier Nigård som fick ta hand om träningen för klubbens juniorer. Juniorkommittén blev informerad mycket tidigt på året att HLGC skulle sköta allt med träningen. Så som både rekrytering av ledare och planering utav träningsgrupper. När träningssäsongen väl skulle ta fart så stod det klart att HLGC inte hade fullgjort sina åtagande. Vilket innebar att juniorkommittén fick jobba väldigt hårt för att hjälpa Javier att få ihop träningen inför säsongen. Där även juniorkommittén bidragit med ledare till den ledarledda träningen. Vi är väldigt tacksamma över det arbete som våra ledare har gjort denna säsong. I träningen hade vi till slut 19 juniorer. Totalt hade vi under säsongen 97 juniormedlemmar, vilket är en mer än föregående år. HLGC har under säsongen arrangerat 2 stycken lyckade träningsläger för juniorerna. Vad det gäller representation ute på Skandia Tour och JMI har vi tyvärr haft ett tapp gällande antal representanter från Arlandastad, men några juniorer har varit ute och representerat klubben. Vi har tyvärr inte lyckats få ihop något lag till Rajder Kopp. Vi har precis som tidigare år arrangerat Skandia Cup- kval på anläggningen. Vårens klubbtävling, Arlandastad New Junior, har genomförts. Vi har även haft en lyckad golfdag som Cina arrangerade med 11 deltagare. Vi hade ett mycket lyckat arrangemang i form av en kommunutmaning där vi bjöd in Sigtuna GK för en kommunmatch, vid årets sista klubbtävling, Arlanda Junior Open, och där Arlandastad gick vinnande ur matchen. Sist men absolut inte minst hade vi den årliga tävlingen Föräldrar vs Junior där juniorerna än en gång gick vinnande ur bataljen. Vi har under året haft 12 stycken möten i sektionen.

6 Vi har deltagit på golfledarutbildning gällande golfäventyret via UGF och deltagit vid 4 stycken UGF/SISU - möten. Juniorkommittén Calle Sandström HCP kommittén Disciplinärenden Under 2016 inkom inga anmälda ärenden angående disciplin eller reglerförseelser. ÅHR 2016 Handicaprevisionen för 2016 kunde genomföras antingen via SGF:s automatiska revison. Denna revison hanterar endast höjningar av handicap. SGF tar ingen notering till vald spelares historik eller andra faktorer när den automatiska körningen sker. Styrelsen Arlanda GK beslöt utifrån detta att hantera revisionen som tidigare år, dvs. en egen hanterad revision av klubbens spelare. Revisionen genomfördes den andra helgen i januari ÅHR Totalt Höjning +1 Höjning +2 Sänkning -1 Säkning -2 ÅHR 2016 Summering: av 962 spelare påverkades 61 stycken av årets revision (6.34%). Det lägsta antalet sedan ÅHR startade Inga sänkningar av handicap gjordes. Detta är första gången sedan 2013 det inte sker en sänkning under en revision. För handicapkommittén Arlandastad GK Stefan Ståhl

7 Klubbmästare Herr Dam H30 H40 H50 H60 Javier Nigård Annica Engström Lars Åkerlund Javier Nigård Urban Hobring Tommy Hellström Bo Westlund Bo Bergman D60 Elisabeth Söderström Natt KM Herr Joakim Ericsson Vår revisionsberättelse gällande detta årsbokslut har avgivits 9 februari 2017 Anders Skeppstedt Johan Söderberg

VERKSAMHETSPLAN 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB

VERKSAMHETSPLAN 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB Skriven av: Styrelsen ARLGK den 5 februari 2017 Verksamhetsplan 2017 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB

VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB Skriven av: Styrelsen ARLGK den 2 februari 2018 Verksamhetsplan 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB

VERKSAMHETSPLAN 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB Skriven av: Styrelsen ARLANDASTAD GK den 22 januari 2019 Verksamhetsplan 2019 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. 2019 kommer att bli ett intensivt

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsredovisning för verksamhetsåret 2011.

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsredovisning för verksamhetsåret 2011. Årsredovisning för, 816000-5701, Arlandastad Golfklubb 2011. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsredovisning för verksamhetsåret 2011. Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning

Läs mer

En nyhet inför årets säsong blir att klubbstyrelsen tar ett större operativt ansvar för klubbens verksamhetsområden.

En nyhet inför årets säsong blir att klubbstyrelsen tar ett större operativt ansvar för klubbens verksamhetsområden. Verksamhetsplan för Arlandastad GK 2015. Övergripande inriktning Verksamheten i Arlandastad Golfklubb bedrivs inom ramen för två huvudprogram, medlemsprogrammet respektive junior- och elitprogrammet. Verksamhetsplanen

Läs mer

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2012.

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2012. Årsbokslut för, 816000-5701, Arlandastad Golfklubb 2012. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2012. Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning och

Läs mer

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2014.

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2014. Årsbokslut för, 816000-5701, Arlandastad Golfklubb 2014. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2014. Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning och

Läs mer

Informationsträff för juniorverksamheten 2019

Informationsträff för juniorverksamheten 2019 Informationsträff 2019-04-07 för juniorverksamheten 2019 2007 2008 Intro Organisation Mål Träningar/läger Juniorhus Tävlingar Bollar Restaurang Övrigt Agenda Övergripande Arlandastad Golfklubb har som

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd Värdegrund Våra

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018 Tönnersjö GK Årsmöte 2018-12-16, 15.00 Tönnersjö Golfrestaurang. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2018 1. Föredragningslista 2018 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018 3. Verksamhetsberättelse för Seniorkommittén

Läs mer

5. Det ekonomiska läget, utfall och Budgetskiss inför 2015.

5. Det ekonomiska läget, utfall och Budgetskiss inför 2015. Protokoll från styrelsemöte i Arlandastad Golfklubb Lokal: Klubbhuset Tid: Torsdag 5 November 2015 Närvarande: Jan-Peder Norstedt, Ordförande Johan Söderberg, vice ordf. och kassör Ove Jungbeck Mona Wågberg

Läs mer

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2012 1

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2012 1 ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2012 1 Kallelse till Årsmöte Datum: Torsdagen den 26 april 2012 Tid: 18.00 Plats: Åsundsholm Förslag till dagordning 1. Mötet öppnas 2. Fastställande av röstlängd för mötet 3. Fråga

Läs mer

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2015.

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2015. Årsbokslut för, 816000-5701, Arlandastad Golfklubb 2015. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2015. Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning och

Läs mer

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2017

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2017 Tönnersjö GK Årsmöte 2017-12-10, 15.00 Tönnersjö Golfrestaurang. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2017 1. Föredragningslista 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2017 3. Verksamhetsberättelse för Seniorkommittén Dam

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb Inledning Hofgårds GK har runt 600 medlemmar. Medelåldern i klubben är 47 år och fördelning män 74 % och kvinnor 26%. Andelen juniorer upp till 20 år är 13% (83

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar

Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar 1 Vision Vi vill skapa en stabil ungdomsverksamhet för att på så sätt garantera Roslagens Gk:s framtid. Vi skall erbjuda barn och ungdomar en trygg

Läs mer

Välkomna till Kallfors Golfklubbs årsmöte 8 mars 2017

Välkomna till Kallfors Golfklubbs årsmöte 8 mars 2017 Välkomna till Kallfors Golfklubbs årsmöte 8 mars 2017 Agenda Årsmöte Information från Golf South Sthlm/Järna Golf 21 ÄRENDEN VID ÅRSMÖTE Vid årsmötet skall följande ärenden behandlas och protokollföras:

Läs mer

Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på. Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00

Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på. Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00 Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00 Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 2 veckor före Årsmötet. Klubbens verksamhets-

Läs mer

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15 Landskrona Golfklubb Idrottsprogram Reviderat 2013-01-15 Innehållsförteckning 1. Inledning 3 2. Idrottsprogram för Barn och Ungdom 3 2.1 Långsiktiga mål 3 2.2 Syfte 3 3. Föräldraengagemang 4 4. Organisation

Läs mer

Upplands Golfförbund. 14 november 2015

Upplands Golfförbund. 14 november 2015 Upplands Golfförbund 14 november 2015 Barn- och ungdomsverksamhet på klubben Mikael Lundén, Juniorkonsulent Petra Lindström, ansvarig Spelarutveckling, junior och elit Vårt mål med dagens pass Koll på

Läs mer

Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET

Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Framtidslaget och Elit 2019 Antal i träning 2019 Team Elit 9 st Framtidslaget 16 st.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tönnersjö golfklubb 2016

Verksamhetsberättelse för Tönnersjö golfklubb 2016 Verksamhetsberättelse för Tönnersjö golfklubb 2016 Tönnersjö golfklubb har 491 medlemmar varav 263 greenfee medlemmar, 107 aktiva medlemmar, 82 nybörjarmedlemmar, tillkommer anställda, sekundära medlemmar

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2013 1

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2013 1 ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2013 1 Kallelse till Årsmöte Datum: Onsdagen den 24 april 2013 Tid: 18.30 Plats: Åsundsholm Förslag till dagordning 1. Mötet öppnas 2. Fastställande av röstlängd för mötet 3. Fråga om

Läs mer

Årsmöte Strandtorp GK

Årsmöte Strandtorp GK Årsmöte Strandtorp GK 2019-02-26 Plats:IF Metallhuset Älesvägen 2 Datum 2019-02-26 Tid Mötesstart 18:00 Dagordning 1 Mötets öppnande 2 Fastställande av röstlängd för mötet 3 Fråga om mötet utlysts korrekt

Läs mer

Bestämmelser för Skånes Golfförbunds Seriespel för. Damer D22, D50, D60, D70 och Foursome open

Bestämmelser för Skånes Golfförbunds Seriespel för. Damer D22, D50, D60, D70 och Foursome open Bestämmelser för Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer D22, D50, D60, D70 och Foursome open INNEHÅLL 1. Generellt 2. Representation 2.1 Kontaktperson 2.2 Ålderskategorier, ålder och handicap 2.3 Lagen

Läs mer

Bestämmelser för Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer. Skåneserien och Foursome handicap

Bestämmelser för Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer. Skåneserien och Foursome handicap Bestämmelser för Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer Skåneserien och Foursome handicap INNEHÅLL 1. Generellt 2. Representation 2.1 Kontaktperson 2.2 Ålderskategorier, ålder och handicap 2.3 Lagen 2.4

Läs mer

Årsmöteshandlingar. Hälla GK

Årsmöteshandlingar. Hälla GK Årsmöteshandlingar Hälla GK till årsmöte den 31 mars 2009 Innehåll Verksamhetsberättelse 2009 Händelser under året Årsredovisning med förvaltnings- och revisionsberättelse Verksamhetsplan 2010 Budgetförslag

Läs mer

Idrottsprogram för Dalsjö GK

Idrottsprogram för Dalsjö GK DALSJÖ GOLFKLUBB Idrottsprogram för Dalsjö GK 2015-2019 Ett handlingsprogram för hela klubben Styrelsen 2015-03-05 Inledning, inriktning, vision, övergripande mål, delmål, långsiktiga mål, aktiviter, utbildning,

Läs mer

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/ 1 Styrelsens verksamhetsberättelse 2014 2 Inledning Verksamhetsåret 2014-01-01 12-31. 2014 har varit ett bra år för klubben med mycket aktivitet både sportsligt och med arbetet att utveckla klubben att

Läs mer

Sundsvalls Golfklubbs Höstmöte

Sundsvalls Golfklubbs Höstmöte Sundsvalls Golfklubbs Höstmöte 2017 12 04 Prisutdelning Innan höstmötet öppnades, inleddes kvällen med prisutdelning till vinnare och stipendiater av: KM Argentinapokalen Kay von Schultz Sundsvalls Golfklubbs

Läs mer

Styrelsen för ideella föreningen Björklidens Golfklubb Org.nr avger härmed. Årsredovisning. för räkenskapsåret 2016

Styrelsen för ideella föreningen Björklidens Golfklubb Org.nr avger härmed. Årsredovisning. för räkenskapsåret 2016 Sida 1 av 6 Styrelsen för ideella föreningen Björklidens Golfklubb avger härmed Årsredovisning för räkenskapsåret 2016 Årsredovisningens innehåll: Sid Förvaltningsberättelse 2 Resultatdisposition 4 Föreningens

Läs mer

Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018

Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018 Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018 Detta är vår klubb Kårsta Golfklubb i Örebro är en familjär och trivsam golfklubb som grundades 1991 och vi är idag ca 1 600 medlemmar. Vi

Läs mer

Damgolf på Billingens GK Golfsäsongen 2018

Damgolf på Billingens GK Golfsäsongen 2018 Damgolf på Billingens GK Golfsäsongen 2018 I Billingens Golfklubb är vi cirka 750 medlemmar varav drygt 200 är damer. Vi i damklubben vill här informera om de aktiviteter som är riktade till oss damer

Läs mer

Verksamhetsplan. Norråva GK 2016

Verksamhetsplan. Norråva GK 2016 Verksamhetsplan Norråva GK 2016 Priser 2016 Medlemsavgift Klubben Årsavgift Senior 2015 995 kr Årsavgift Junior 2015 595 kr Medlemspriser på Norråva Årskort Senior 3.990 kr ( Vid köp före 1 mars 3.700)

Läs mer

Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum Tid Mötesstart 18:30

Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum Tid Mötesstart 18:30 Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum 2018-02-15 Tid Mötesstart 18:30 Strandtorp GK 2018-02-15 1 Mötets öppnande 2 Fastställande av röstlängd för mötet 3 Fråga om mötet utlysts korrekt 4 Fastställande av

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndag den 13 april 2015. Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Gunilla Björkman, Martin Engström, Peter Ljungkvist,

Läs mer

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB Plats: Falkenberg Strandbad Tid: 2015-11-30 klockan 18.30 FÖREDRAGNINGSLISTA FÖR HÖSTMÖTET 1 Fastställande av röstlängd för mötet. 2 Fråga om mötet har utlysts på rätt

Läs mer

Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016

Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016 Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016 Verksamhetsplan 1. Nulägesanalys Under 2015 har det bedrivits en ungdomsverksamhet med drygt 60 ungdomar fördelat på tre olika träningsgrupper, baserat på ålder

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Golftinget IFU-Arena Uppsala

Golftinget IFU-Arena Uppsala Golftinget 2017 IFU-Arena Uppsala Klubbar Uppland Deltagare! Program Utdelning av pris till årets golfare 2017 Information om arenahotellet, Tony Kaas SGF informerar, Maria Möller och Håkan Stålbro Information

Läs mer

Underlag till årsmöte Söndagen 10 februari 2019 Klockan i Gladan

Underlag till årsmöte Söndagen 10 februari 2019 Klockan i Gladan Underlag till årsmöte Söndagen 10 februari 2019 Klockan 15.00 i Gladan Förslag till Föredragningslista vid årsmötet med Araslövs GK den 10 februari 2019 1) Årsmötet öppnas 2) Val av ordförande och sekreterare

Läs mer

Hofgårds Golfklubb. Verksamhetsplan Juniorer

Hofgårds Golfklubb. Verksamhetsplan Juniorer Hofgårds Golfklubb Verksamhetsplan Juniorer Vision Att ha en klubb med många juniorer där man tillsammans har kul och tränar och tävlar med stöd av tränare och med föräldrar som aktiva ledare. Idrotten

Läs mer

Hammarö GK Junior. Verksamhetsplan 2010

Hammarö GK Junior. Verksamhetsplan 2010 Hammarö GK Junior Verksamhetsplan 2010 Inledning Under 2009 hade vi på Hammarö GK 120 juniorer i träning med 27 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 4 gånger per vecka. Vi hade serielag för

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap)

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap) Juniorgolf 2018 Hammarö GK Golf ska vara kul för alla. Det finns de som vill spela golf bara för att det är så himla kul och det finns de som drömmer om att bli lika bra som Jonas Blixt eller Anna Nordqvist.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Verksamhetsberättelse Ekerö Tennisklubb 2017 Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Sofia Tillström, Ordförande Niklas Zethraeus, vice ordförande Börje Fritz, kassör Michael Thörnlund,

Läs mer

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb Verksamhetsplan för Isaberg Golfklubb 2012 Inledning Verksamhetsplanen är ett dokument som behandlar kort- och långsiktiga mål och aktiviteter, samt vision och strategier. Syftet med dokumentet är att

Läs mer

BJÄRE GOLFKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2013

BJÄRE GOLFKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2013 BJÄRE GOLFKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2013 Protokoll fört vid Bjäre Golfklubbs Årsmöte lördagen den 5 januari 2013 I Båstad Kommuns sessionssal Mötets öppnande Björn Johnsson inledde mötet med att hälsa alla

Läs mer

En bra plan är starten

En bra plan är starten En bra plan är starten Inledning Denna plan är framtagen för att vara en guide för att ta fram och att använda en verksamhetsplan för en golfklubbs verksamhet. Själva utformningen utgår från en grundläggande

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd med tyngdpunkt

Läs mer

Verksamhetsberättelse för senlorkommltten, Stenungsund GK 2014

Verksamhetsberättelse för senlorkommltten, Stenungsund GK 2014 Verksamhetsberättelse för senlorkommltten, Stenungsund GK 2014 Seniorkommitten har under verksamhetsåret 2014 bestått av: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Olle Stenström Mats Johnsson

Läs mer

Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13

Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13 Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13 Verksamhetsplan Piteå GK Ungdoms och juniorverksamhet 1. Vision PITEÅ GOLFKLUBB SKA ERBJUDA DEN BÄSTA BARN OCH UNGDOMSVERKSAMHETEN I KOMMUNEN, ALLA KATEGORIER

Läs mer

Tävlingsvillkor 2019 Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer D22, D50, D60, D70 och Foursome open

Tävlingsvillkor 2019 Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer D22, D50, D60, D70 och Foursome open Tävlingsvillkor 2019 Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer D22, D50, D60, D70 och Foursome open INNEHÅLL 1. Generellt 2. Representation 2.1 Kontaktperson 2.2 Ålderskategorier, ålder och handicap 2.3

Läs mer

Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016

Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016 Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016 Mariefred, 24 april 2016 Agenda Presentation Kort om verksamhetsplanen och juniorkommittén Säsongens kalender Träningsupplägg och utveckling

Läs mer

NVGF projektplan för juniorutveckling 2012

NVGF projektplan för juniorutveckling 2012 Sida 1 (9) NVGF projektplan för juniorutveckling 2012 Allmänt I samband med Norr- och Västerbottens golfförbunds planerinskonferens i Piteå den 21-22 november 2009 tog ordförande för distriktets klubbar

Läs mer

Preliminär Verksamhetsplan 2018

Preliminär Verksamhetsplan 2018 Bilaga 1 Preliminär Verksamhetsplan 2018 Vad har hänt under 2017 Under 2017 har vi fått spela på vår nya bana som växt till sig. Resultatet av banombyggnaden ser vi vid de enkätsvar att: - Medlemmarnas

Läs mer

Jarlabanke Golfklubb Inbjudan

Jarlabanke Golfklubb Inbjudan TÄVLINGSBESTÄMMELSER DETALJERADE PER TÄVLING 2015 2015-05-08 1 www.jarlabankegk.se Vårslaget Första starttid: Anmälningstid: Scramble 18 hål partävling (Kombislingan) 2015-05-01 torsdag 09:15, samling

Läs mer

Juniorverksamhet 2018

Juniorverksamhet 2018 Juniorverksamhet 2018 VGDFs juniorverksamhet vill. - i samarbete med distriktets klubbar verka för att fortsätta vara ett aktivt juniordistrikt - vara en länk mellan klubbarna i distriktet och Svenska

Läs mer

Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit

Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit Vision Att skapa en levande juniorverksamhet på Kungl. Drottningholms GK med hjälp av hjälpledare, tränare, föräldrar och ungdomar. Övergripande

Läs mer

Bestämmelser för Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer. Skåneserien och Foursome handicap

Bestämmelser för Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer. Skåneserien och Foursome handicap Bestämmelser för Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer Skåneserien och Foursome handicap INNEHÅLL 1. Generellt 2. Representation 2.1 Kontaktperson 2.2 Ålderskategorier, ålder och handicap 2.3 Lagen 2.4

Läs mer

NVGF projektplan för juniorutveckling 2013

NVGF projektplan för juniorutveckling 2013 NVGF Juniorprojektet 2013 Sida 1 (8) NVGF projektplan för juniorutveckling 2013 Allmänt I samband med Norr- och Västerbottens golfförbunds planeringskonferens i Piteå den 21-22 november 2009 tog ordförande

Läs mer

Kalmar GK, Junior Kick Off 2015

Kalmar GK, Junior Kick Off 2015 Kalmar GK, Junior Kick Off 2015 Alla hälsades välkomna utanför klubbhuset. Pierre delade in samtliga juniorer i respektive träningsgrupp. Jacob och Jacob tog hand om Golfkul Spel och lek Eva och Håkan

Läs mer

Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012

Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012 Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012 Allmänt om verksamheten Kalix Golfklubbs syfte och ändamål är att bedriva och utveckla den idrottsliga golfverksamheten i Kalix Kommun fysiskt, mentalt, och

Läs mer

Verksamhetsidé. Värdegrund. Vision. Vi ska erbjuda:

Verksamhetsidé. Värdegrund. Vision. Vi ska erbjuda: Verksamhetsidé Vi ska erbjuda: en golfanläggning med hög kvalitet och hög tillgänglighet en attraktiv golfklubb, i trivsam miljö, för både befintliga och nya medlemmar en social samvaro som bygger på demokrati,

Läs mer

Golfens Utveckling Rekrytering Utbildning i Lundsbrunn GK inom Grönt ljus GURU Idrottsprogram för Lundsbrunn Golfklubb 2010-2013

Golfens Utveckling Rekrytering Utbildning i Lundsbrunn GK inom Grönt ljus GURU Idrottsprogram för Lundsbrunn Golfklubb 2010-2013 Golfens Utveckling Rekrytering Utbildning i Lundsbrunn GK inom Grönt ljus GURU Idrottsprogram för Lundsbrunn Golfklubb 2010-2013 (Revideras 2013) INNEHÅLLSFÖRTECKNING GOLF ÄR IDROTT! Inledning... 3 Bakgrund

Läs mer

Verksamhetsplan 2014 Juniorverksamheten Hammarö Golfklubb

Verksamhetsplan 2014 Juniorverksamheten Hammarö Golfklubb Verksamhetsplan 2014 Juniorverksamheten Hammarö Golfklubb Nulägesanalys Vi i Hammarö GK har två instruktörer som sköter träning och träningsplaneringen har 20 ledare som är med och hjälper till i vår verksamhet

Läs mer

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB HANDLINGSPLAN 1(7) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 2 HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 Sölvesborgs Golfklubb Attraktiv golfklubb

Läs mer

Styrelsens förslag till VERKSAMHETSPLAN KILS GOLFKLUBB

Styrelsens förslag till VERKSAMHETSPLAN KILS GOLFKLUBB Styrelsens förslag till VERKSAMHETSPLAN FÖR KILS GOLFKLUBB 2019-01-01 2019-12-31 INLEDNING Kils Golfklubb har en mångomfattande verksamhet men för att fokusera på kärnverksamheterna uttrycker styrelsen

Läs mer

Preliminär Verksamhetsplan 2019

Preliminär Verksamhetsplan 2019 Bilaga 1 Preliminär Verksamhetsplan 2019 Vad har hänt under 2018 Vi har haft den varmaste och torraste sommaren någonsin. Trots detta har banan varit i bättre skick och hållit jämnare kvalitet än de flesta

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2010

VERKSAMHETSPLAN 2010 VERKSAMHETSPLAN 2010 STRATEGISK PLAN 2010-2012...2 Vision...2 Målsättningar...2 Uppföljning utvärdering...2 Verksamhetsplan 2010...3 Barn och Ungdomar...3 Tävling...4 Information och kommunikation...4

Läs mer

Upsala GK. Idrottskommittén. Verksamhetsplan junior och elit 2016 1. JUNIOR OCH ELIT - KOMMITTÉNS ANSVARSOMRÅDE 2. KOMMITTÉNS SAMMANSÄTTNING

Upsala GK. Idrottskommittén. Verksamhetsplan junior och elit 2016 1. JUNIOR OCH ELIT - KOMMITTÉNS ANSVARSOMRÅDE 2. KOMMITTÉNS SAMMANSÄTTNING Upsala GK Idrottskommittén Verksamhetsplan junior och elit 2016 1. JUNIOR OCH ELIT - KOMMITTÉNS ANSVARSOMRÅDE 2. KOMMITTÉNS SAMMANSÄTTNING 3. SYFTET MED VERKSAMHETEN 4. TRÄNARE 5. VÄRDEGRUND 6. FINANSIERING

Läs mer

DAMGOLF & TRIVSELGOLF 2019

DAMGOLF & TRIVSELGOLF 2019 DAMGOLF & TRIVSELGOLF 2019 Damgolfen på Österlens Golfklubb har följande målsättning: l Att skapa en god gemenskap inom klubben. l Att våra golfbanor skall vara en trevlig mötesplats, där träning, spel

Läs mer

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB Plats: Samlingssalen på Falkenbergs Sparbank Tid: 2013-11-25 klockan 18.30 FÖREDRAGNINGSLISTA FÖR HÖSTMÖTET 1 Fastställande av röstlängd för mötet. 2 Fråga om mötet har

Läs mer

Närvarande: Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt, Bo Eliasson, Sofie Widal, Martin Engström

Närvarande: Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt, Bo Eliasson, Sofie Widal, Martin Engström Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 14 augusti 2017 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt, Bo Eliasson, Sofie Widal, Martin

Läs mer

Vreta Kloster GK Damkommitté

Vreta Kloster GK Damkommitté Vreta Kloster GK Damkommitté Verksamhetsberättelse 2012 Säsongen 2012, allmänt 3 Mål för säsongen 2012 3 Verksamhetsplanen 4 Genomförda tävlingar 5 Tisdagsgolf 5 Målarstegen 6 Ladies Tour 6 Klubbmästare

Läs mer

VIKSJÖ GOLFKLUBB Elitverksamheten

VIKSJÖ GOLFKLUBB Elitverksamheten Verksamhetsplan Elitsektionen 2019 Ansvarsområde Elitsektionen (ES) inom Viksjö golfklubb (Vi GK) ansvarar för att bevaka all elitverksamhet på Vi GK. Elitsektionen består av ideella ledamöter. Elitsektionen

Läs mer

Hofgårds Gk. Verksamhetsplan Juniorer 2016

Hofgårds Gk. Verksamhetsplan Juniorer 2016 Hofgårds Gk Verksamhetsplan Juniorer VERKSAMHETSPLAN FÖR JUNIORER - HOFGÅRDS GK Innehåll 1. Vision 2. Målsättning strategi aktiviteter Träning Tävling Socialt Kommunikation Ledare Rekrytering Utbildning

Läs mer

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten.

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten. 1 Täby Seniorbridge Verksamhetsberättelse för året 2013 Styrelsens redogörelse för året lämnas nedan. Styrelse, revisorer och valberedning. På årsmötet 11 mars 2013 omvaldes Ulla Eriksson som ordförande.

Läs mer

Hammarö GK:s Juniorverksamhet 2 14

Hammarö GK:s Juniorverksamhet 2 14 Hammarö GK:s Juniorverksamhet 2 14 Vinterträning tisdagar 18.00-19.30 start 14 januari. Golfkalas 26 april, 5 juli, 10 augusti, 27 september, om vi vill! Kvällsträning fram till sommarlovet, fler träningar

Läs mer

Nyckeltal i juniorverksamhet

Nyckeltal i juniorverksamhet 2017 1(5) Nyckeltal i juniorverksamhet Det är inte helt enkelt att på ett tydligt sätt se hur bra en golfklubbs juniorverksamhet egentligen är. Detta dokument beskriver hur ni som är ledare/tränare (juniorkommittén)

Läs mer

Jarlabanke Golfklubb Inbjudan

Jarlabanke Golfklubb Inbjudan TÄVLINGSBESTÄMMELSER DETALJERADE PER TÄVLING 2018 2018-04-14 1 www.jarlabankegk.se Vårslaget Första starttid: Anmälningstid: Scramble 18 hål lagtävling (Kombislingan) 2018-05-01 tisdag 09:15, samling 09.00

Läs mer

Tävlingsvillkor 2019 Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer Skåneserien och Foursome handicap

Tävlingsvillkor 2019 Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer Skåneserien och Foursome handicap Tävlingsvillkor 2019 Skånes Golfförbunds Seriespel för Damer Skåneserien och Foursome handicap INNEHÅLL 1. Generellt 2. Representation 2.1 Kontaktperson 2.2 Ålderskategorier, ålder och handicap 2.3 Lagen

Läs mer

Årsmöte VMK sida 1(6)

Årsmöte VMK sida 1(6) Årsmöte VMK 2014-03-09 sida 1(6) Dagordning VMK årsmöte 2014 1. Fråga om mötets behöriga utlysande 2. Val av a) Ordförande b) sekreterare för mötet 3. Val av två justeringsmän att jämte ordförande justera

Läs mer

Golftjej Sverige Hej!

Golftjej Sverige Hej! Golftjej Sverige 2015 Hej! här kan du läsa om vilka aktiviteter och tjejsatsningar som är på gång 2 GOLFTJEJ SVERIGE 2015 2015 GOLFTJEJ SVERIGE 3 Största tjejlägret Den 13 17 maj hålls landslagets största

Läs mer

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2013.

Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2013. Årsbokslut för, 816000-5701, Arlandastad Golflubb 2013. Styrelsen för Arlandastad GK avlämnar härmed årsbokslut för verksamhetsåret 2013. Redovisningen innehåller förutom resultat-, balansräkning och revisionsberätelse

Läs mer

Idrottsprogram. Mälarö GK Skytteholm

Idrottsprogram. Mälarö GK Skytteholm Idrottsprogram Mälarö GK Skytteholm På Mälarö GK Skytteholm är golf en idrott som inriktar sig på att spelaren ska må bra, erhålla upplevelser och prestera mer. 1 INLEDNING... 3 VÄRDEGRUND FÖR MÄLARÖ GK

Läs mer

Tävlingsprogram 2018

Tävlingsprogram 2018 Tävlingsprogram 2018 Välkomna till en ny tävlingssäsong på Norrköping Söderköping GK! Anmälan till alla tävlingar sker på Min Golf som ni hittar inlogg till på golf.se eller på www.nsgk.se. Klingabanan

Läs mer

VISION OCH MÅL 2014-2017. Söderköpings GK

VISION OCH MÅL 2014-2017. Söderköpings GK VISION OCH MÅL 2014-2017 Söderköpings GK SÖDERKÖPINGS GOLFKLUBB (SgGK) SYFTE MED DOKUMENTET Dokumentet beskriver VAD klubben ska genomföra på både lång och kort sikt. erna ska spegla vision och mål. Dokumentet

Läs mer

PROTOKOLL Mötets öppnande Ordföranden Olle Stenström öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

PROTOKOLL Mötets öppnande Ordföranden Olle Stenström öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Stenungsunds Seniorkommitten Golfklubb PROTOKOLL 2016-10-03 SENIORERNAS HÖSTMÖTE den 3 oktober 2016 1. Mötets öppnande Ordföranden Olle Stenström öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Fastställande

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret Byske Skidklubb Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30 Byske Skidklubb 1(6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30.

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 15:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2009. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 INNEHÅLL sida Kallelse och dagordning 2 Verksamhetsberättelser 2013 4 Resultaträkning 2013 6 Balansräkning 2013 7 Förslag verksamhetsplaner 2014 8 Budgetförslag

Läs mer

Juniorkommittén, kontaktuppgifter

Juniorkommittén, kontaktuppgifter Välkommen Vi skall inspirera juniorer att söka sig till tävlingsverksamheten som vänder sig till alla kunskapsnivåer och är en del av gemenskapen. Utöver detta skall det ges möjlighet till utveckling och

Läs mer

Sammanfattning av golf- och idrottsåret 2018

Sammanfattning av golf- och idrottsåret 2018 Sammanfattning av golf- och idrottsåret 2018 Sammanfattning av Golfåret 2018 på NSGK På golf- och idrottssidan har Norrköping Söderköping haft ett framgångsrikt år och vi gör stora framsteg med att få

Läs mer

Bryngfjordens GK, verksamhetsplan 2015

Bryngfjordens GK, verksamhetsplan 2015 Bryngfjordens GK, verksamhetsplan 2015 Bryngfjordens GK samarbetar på olika vis med Bryngfjorden Golf AB som äger och förvaltar golfbanan, Bryngfjordens Fastighets AB som förvaltar klubbhuset samt krögaren

Läs mer