Verksamhetsberättelse 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse 2014"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsens sammansättning Ordförande: Kassör: Sekreterare: Ledamöter: Jan Ekberg Robert Lind Inge Hjelm Eva Krusén Jan Wetenius Anders Holtryd, suppleant Sören Karlsson, suppleant Medlemsantal Medlemsantalet för år 2014 var 212. Av dessa 117 medlemmar var 18 år eller yngre (78 pojkar och 39 flickor) Organisation Marks Tennisklubbs styrelse har under år 2014 haft möten ca en gång per månad med något längre uppehåll under sommar och semesterperiod. Under styrelsen arbetar flera kommittéer, vilka inom ramen för sina respektive verksamhetsområden haft egna fristående möten samt ansvarat för olika praktiska arbetsuppgifters utförande. Personal Marks Tennisklubb har under året haft följande anställda: Annika Andersson kanslist (50 %), Melker Ekberg chefstränare (100 %). Ekonomi Ekonomin är fortsatt klubbens stora bekymmer och under hösten har Jan Wetenius, som är klubbens kontaktman mot Marks Kommun (Kultur & Fritidsnämnden), och Sören Karlsson haft ett antal möten med kommunen för att informera om den ekonomiska trenden/situationen. Samtalen har bl.a. handlat om den hyra som klubben har och om möjligheten få ner hyran. Det som bl.a. diskuteras har varit att kommunen kan behöva den ytan där bana 5 och 6 ligger p.g.a. byggandet av studentbostäder Campus (Rig, Basket). Denna hyressänkning blev marginell så en fortsatt dialog för att ev. omförhandla hyran är nödvändig.

2 Träningsverksamhet Den organiserade träningsverksamheten 2014 har utgjorts av minitennis, miditennis, maxitennis, träningsgrupper, utvecklingsgrupper, tävlingsgrupper samt vuxenträning. Melker Ekberg har haft ett flertal tränare till sin hjälp för att kunna genomföra verksamheten. Hjälptränare under året har varit Jan Ekberg, Dante Wetenius, Linus Frost, Kim Karlsson, Johan Holtryd, Jesper Karlsson, Johan Lindkvist, Jonny Danielsson och Tobias Johansson. Inge Hjelm har ansvarat för såväl tennisskola som övrig träningsverksamhet i Svenljunga. 15 st. elever har deltagit aktivt i träningen under Inges ledning. Träningsverksamheten har gått ner något under Mini, Midi & Maxitennisen har haft mellan elever medan övriga träningsgrupper haft mellan spelare. Förklaring är delvis att några av våra äldre spelare flyttat för studier. Vi har även under hösten försökt att få så många som möjligt av våra spelare att spela 2 ggr/vecka, vilket har lett till bättre utveckling. Vidare så har kvalitén på träningen ökats genom färre spelare/bana i framförallt Mini/Midi & Maxitennisen. Det totala antalet elever/spelare i träningsverksamheten var under året ca st. Melker Ekberg och Jan Ekberg har ansvarat för vuxenträningen på måndagar och onsdagar under hösten och våren med ca.15 deltagare totalt. Vi har även startat en motionsserie under hösten som var mycket uppskattad. Här deltog 15 st. motionärer i ett matchupplägg där alla mötte alla. Motionsserien avslutades med en dubbelturnering. Liksom föregående år har Marks Tennisklubb fått pengar från projekt Idrottslyftet för att ytterligare öka tennisintresset i kommunen. Två sommarläger har genomförts i början av augusti i Svenljunga och Kinna. De båda lägren bestod av sex timmar tennis under två dagar och lockade 20-talet ungdomar. Huvudansvarig tränare var Melker Ekberg och hjälptränare var Inge Hjelm. Flertalet av dessa elever anmälde sig sedan till träningsverksamheten under hösten, vilket är ett av målen med dessa läger.

3 Tävlingsresultat/seriespel Marks TK har under året visat upp sig ganska sparsamt på tävlingarna i regionen. Det är fortsatt svårt att få våra juniorer att komma ut och tävla och här behöver vi lägga mer fokus under året som kommer. Vi har dock flera yngre juniorer födda som är på uppgång. Vi har bl.a. haft ett lag anmält till 10-träffen under våren. En junior som dock tävlar flitigt och med bra resultat är Erik Eliasson, född Erik har under året blivit 2:a i Varbergs Inomhus Cup och Ulricehamn Open. Den största bedriften under året var dock när Erik kvalificerade sig till SEB Next Generations Riksfinal i Båstad (f.d. Kalle Anka Cup). Erik vann 1 match men slutade ändå 3:a i sin pool och fick spela placeringsmatcher mellan pool 3-orna. I årets Västserie utomhus hade vi 4 st. anmälda lag vilket var 1 lag färre än I Västserien inomhus under hösten ställde Marks Tennisklubb upp med 3 lag, vilket var 2 lag färre än Målet är självklart att öka denna siffra under nästkommande år. Det blev heller inga riktigt framskjutna placeringar i seriespelet i Västserien under året utan vi får komma igen till nästa år. Vårt herrlag gjorde däremot en riktigt bra utomhusserie i div.1 och lyckades vinna serien, före lag som Lidköping, Smålandsstenar och Elfsborg. Detta gjorde att man kvalificerade sig för SM-slutspelet utomhus i Åhus, för första gången någonsin i Marks TK s historia. Väl där gjorde man en mycket bra insats och slutade på en fin 3:e plats efter förlust mot KLTK och vinst mot Kramfors TK. I laget ingick Melker Ekberg, Linus Frost, Magnus Andersson, Johan Holtryd, Kim Karlsson och Mattias Aronsson. Vårt damlag spelade under vår och höst i Svenska Tennisserien utan att nå någon framskjuten placering. I laget har Sofia Bergh, Jennifer Blomqvist, Jennie Öhlund och Julia Land ingått. Träningsläger/Klubbläger Inför seriestarten utomhus anordnades traditionsenligt ett hemmaläger under två dagar för våra juniorer. Vi var st. spelare och ledare som vässade grusformen och körde fysträning vid vår anläggning utanför Tygrikeshallen. Vi hade också en gemensam bowlingkväll med mat för alla deltagare. Ledare för lägret var Melker Ekberg, Jonny Danielsson och Jan Ekberg. Ett tack även till Restaurang Casablanca som levererade god lunch båda dagarna. Juniorkommittén I juniorkommittén har under det gångna året Inge Hjelm, Dag-Einar Töråsen, Jonny Danielsson, Beatrice Ivarsson och Melker Ekberg ingått. Juniorkommittén har bland annat, tillsammans med chefstränaren, ansvarat för årets planering av träningsscheman, seriespel, klubbläger och annat som rört juniorverksamheten.

4 Cafeteria- och tävlingskommittén Cafeteria- och tävlingskommittén har under året ansvarat för genomförandet av våra tävlingar Tygrikesspelen (inomhus i januari) och Dunlop Mark Open (utomhus i augusti). Vi har även arrangerat SEB Next Generation Cup (utomhus i maj) och RM-kval år (utomhus i augusti). I kommittén har Morgan Bergh, Mattias Aronsson, Magnus Andersson, Mikael Josefsson och Melker Ekberg ingått. Vår inomhustävling Tygrikesspelen ökade ytterligare under 2014 med 140 spelare anmälda spelare, vilket var en ökning med drygt 15 % från föregående år. Dunlop Mark Open tappade dock en del deltagare och landade på ca 60 st. anmälda spelare. Detta kan förklaras med att tävlingen krockade med flertalet andra tävlingar bl.a. SM-utomhus. SEB Next-Generation Cup och RM-kvalet som vi genomför för Region Västs räkning, hade ca 80 anmälda spelare totalt. Vi har även arrangerat två st. IF SO Tour-tävlingar under vår/höst. Både en Midi & Maxi-tävling genomfördes vid båda tillfällena och lockade ca 40 deltagare sammanlagt från Marks TK. Lotteri- och sponsorkommittén I lotteri- och sponsorkommittén har under det gångna året Jan Ekberg och Sören Karlsson ingått. Vad man kan konstatera är att det har blivit betydligt svårare att få in nya men också behålla tidigare sponsorer. Hall- och bankommittén I hall- och bankommittén har under det gångna året ca 15 medlemmar i olika åldrar gjort ett bra arbete med våra utebanor. Grusbanorna börjar dock bli ålderstigna och slitna och är i behov av en ordentlig renovering, både vad gäller underlag, nätstolpar, linjer, områdesnät och kantbrädor runt banorna. Jan Wetenius har informerat Kultur & Fritidsnämnden om detta som ett kommande investeringsbehov.

5 Slutord Marks Tennisklubb har avverkat tennisåret Vår personal Annika Andersson (kanslist) och Melker Ekberg (chefstränare) gör ett bra arbete i klubben. Deras arbetsuppgifter märks inte i alla delar utåt, men är viktiga för att klubbens grunder skall fungera på ett bra sätt. Flera spelare och föräldrar i klubben har hjälpt till i vår tennisskola på ett mycket bra sätt. Tennisskolan är en mycket viktig del i verksamheten då den fungerar som inkörsport till sporten tennis. Inge Hjelm har även i år skött vår verksamhet i Svenljunga och ser till att den fungerar bra. Jan Wetenius sköter klubbens kontakter med Marks Kommun och gör där en bra och viktig insats för klubben. En milstolpe under året har varit att från första juni kan våra medlemmar boka speltider via Internet i ett boknings-system som heter MATCHi. Detta genom ett bra arbete av Jonny Danielson. Det innebär att man kan boka speltider via sin mobiltelefon eller dator och behöver då inte besöka eller ringa till klubben, detta har blivit uppskattat av både våra medlemmar och även de som inte är medlemmar. Då Marks kommun är utspridd, geografiskt sett, är detta en välkommen utveckling. Under våren 2014 startade vi igång en tävlingsserie för motionärer som sedan fortsatte under hösten. Ca 12 deltagare har tävlat och det har varit ett uppskattat initiativ med flera bra matcher. Styrelsen konstaterar, som tidigare, att vi behöver få in fler medlemmar i verksamheten, som det är idag är det för få som hjälper till med förtroende uppdrag och praktiska göromål, det innebär en för stor arbetsbelastning på ett fåtal medlemmar. Till sist tackar Marks TK sina sponsorer, ledare och föräldrar som gör en stor insats för klubben. Den gamla styrelsen tackar för sig och önskar den nya styrelsen ett bra 2015.

VT 2008 1 h / v 700 kr 2 h / v 1330kr 3 h / v 1890 kr 4 h / v 2380 kr 5 h / v 2800 kr 6 h / v eller mer 3150 kr Obegränsat spel lediga tider

VT 2008 1 h / v 700 kr 2 h / v 1330kr 3 h / v 1890 kr 4 h / v 2380 kr 5 h / v 2800 kr 6 h / v eller mer 3150 kr Obegränsat spel lediga tider Hej Då startar träningen igen för tränings-, utvecklings- och tävlingsjuniorerna vecka 2. Träningen håller på t.o.m. vecka 17. Under vecka 18 startar sedan vår sommarträning som håller på t.o.m. vecka

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014 TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2014 TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2014 1 Förord 2014 var ett år med hög aktivitetsnivå i klubben på alla områden. Dels stod klubben inför svåra ekonomiska problem, vilket ledde till ett flertal

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Verksamhetsberättelse Ekerö Tennisklubb 2017 Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Sofia Tillström, Ordförande Niklas Zethraeus, vice ordförande Börje Fritz, kassör Michael Thörnlund,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016 Rönninge Tennisklubb

Verksamhetsberättelse 2016 Rönninge Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2016 Rönninge Tennisklubb Styrelsen 2016 hälsade vi 2 nya styrelsemedlemmar välkomna. Styrelsearbetet har till stora delar handlat om att utveckla verksamhetens organisation. Vi har

Läs mer

Strängnäs Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2017.

Strängnäs Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2017. Strängnäs Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2017. 1 1. Inledning Styrelsen i Strängnäs Tennisklubb avlägger härmed verksamhetsberättelse för år 2017. Verksamhetsberättelsen innehåller en sammanfattning

Läs mer

Verksamhetsplan Landvetter TK 2013

Verksamhetsplan Landvetter TK 2013 Verksamhetsplan Landvetter TK 2013 Landvetter Tennisklubb är en förening som erbjuder tennisspel för alla åldrar och har en organiserad träningsverksamhet för både barn, ungdomar och vuxna. Klubben tillhandahåller

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017 TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2017 TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2017 1 Förord 2017 var ett år med mycket hög aktivitetsnivå i klubben. Tullinge TK tog fram en ny värdegrund för verksamheten under året som har kommunicerats

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017 Rönninge Tennisklubb

Verksamhetsberättelse 2017 Rönninge Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2017 Rönninge Tennisklubb Styrelsen 2017 behöll vi samma styrelse som vi hade under 2016. Det f vi se som ett tecken på att vi hittat hållbara arbetsformer för styrelsen. Styrelsearbetet

Läs mer

Strängnäs Tennisklubb

Strängnäs Tennisklubb Strängnäs Tennisklubb 2017 Strängnäs TK ledord & övergripande mål Ledord: Så många som möjligt, så mycket som möjligt, så roligt som möjligt, så länge som möjligt Övergripande mål: Strängnäs TK skall vara

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr ), 1 maj april 2017

Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr ), 1 maj april 2017 Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr 814800-5344), 1 maj 2016 30 april 2017 Styrelsens sammansättning under räkenskapsåret Ola Nilsson Magnus Ivarsson Louise Hedman Kari Nikamo Suzanne

Läs mer

Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se, 08-81 90 70

Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se, 08-81 90 70 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen får härmed avge följande redovisning för förvaltningen under räkenskapsåret 2007-09-01 - - 2008-08-31 KANSLI Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2015 TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2015 1 Förord 2015 var ett år med hög aktivitetsnivå i klubben på alla områden. Tullinge TK fortsatte att marknadsföra sig inom Botkyrka kommun under året via

Läs mer

Strängnäs Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2016.

Strängnäs Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2016. Strängnäs Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2016. 1 1. Inledning Styrelsen i Strängnäs Tennisklubb avlägger härmed verksamhetsberättelse för år 2016. Verksamhetsberättelsen innehåller en sammanfattning

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Falkenbergs Tennisklubb. Verksamhetsplan 2017/2018

Falkenbergs Tennisklubb. Verksamhetsplan 2017/2018 Falkenbergs Tennisklubb Verksamhetsplan 2017/2018 Verksamhetsidé Stimulera både tävling-, motion- och veteranverksamhet Bra kvalité på anläggning och service Attrahera barn, ungdomar och vuxna som ska

Läs mer

HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse avseende 2015

HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse avseende 2015 HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse avseende 2015 HTK Verksamhetsberättelse 2015 Sida 1 Styrelsen för Huddinge Tennisklubb avger härmed verksamhetsberättelse och ekonomisk redovisning för verksamhets-

Läs mer

MUNKA LJUNGBY TENNISKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2014

MUNKA LJUNGBY TENNISKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2014 MUNKA LJUNGBY TENNISKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2014 Årsmöte onsdagen den 25 mars 2015 kl. 19.00 (1) Härmed inbjuds Du till Munka-Ljungby Tennisklubbs(MLTK:s) årsmöte onsdagen den 25 mars kl.19,00

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FALU TENNISKLUBB 2012

VERKSAMHETSPLAN FALU TENNISKLUBB 2012 VERKSAMHETSPLAN FALU TENNISKLUBB 2012 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. BAKGRUND.. S. 1 2. VISION.S. 1.1 LÅNGSIKTIGA MÅL. S. 1.2 KORTSIKTIGAMÅL.. S. 1.3 STRATEGIER.. S. 2 2.4 SWOT-ANALYS.. S. 2 2.4.1 STYRKOR (interna)

Läs mer

Verksamhetsplan ATL 2013-2018

Verksamhetsplan ATL 2013-2018 2013-12-04 Verksamhetsplan ATL 2013-2018 Vision ATL har den attraktivaste tennisklubben och den attraktivaste mötesplatsen för racketspelare i södra Sverige Verksamhetsidé ATL skall erbjuda attraktiva

Läs mer

usiftennis verksamhetsplan

usiftennis verksamhetsplan usiftennis verksamhetsplan ht2012 vt2015 vision: vi utvecklas som människor genom tennisen ledstjärnor: glädje, hälsa, ärlighet & ansvar Mål: 1. Beläggning tennisskolan: Säsong 1 (ht2012 - vt2013) - 85

Läs mer

MÅNDAG. Tävlingsgrupp Utvecklingsgrupp Träningsgrupp. Tennisskola Mini & miditennis

MÅNDAG. Tävlingsgrupp Utvecklingsgrupp Träningsgrupp. Tennisskola Mini & miditennis Tävlingsgrupp Utvecklingsgrupp Träningsgrupp MÅNDAG Tennisskola Mini & miditennis 08.00-10.00 TP 07.45-10.00 SAMUEL 16.00-17.00 16.00-17.00 SAMUEL Amanda Sjöholm Elin Kumlin Olivia Svensson Saga Alenäs

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ängelholms Tennisklubb verksamhetsåret 2017

Verksamhetsberättelse för Ängelholms Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Verksamhetsberättelse för Ängelholms Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Ordförande har ordet Ängelholms Tennisklubb är en klubb i förändring! Vi har under 2017 byggt två Padelbanor i Havsbaden och utvecklats

Läs mer

Utbildningsplan för juniorerna i SLTK.

Utbildningsplan för juniorerna i SLTK. Utbildningsplan för juniorerna i SLTK. Juniortennis 6-7 år. Minitennis med skummgummiboll/röd boll. Målsättningen är att lära barnen enkel men rätt teknik i grundslagen. Vi går också igenom volley, serve

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 26/2 1973 V ä s t e r å s BT K 2016-01-01 till 2016-12-31 Föredragningslista Västerås Bordtennisklubbs årsmöte i Västerås Klövernhallen 2017-05-17 klockan 18.00 1. Mötets öppnande

Läs mer

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år 2018-2019 Nyköpings tennisklubb ska vara en attraktiv förening där tennisspelare i alla åldrar och nivåer kan mötas och utvecklas. Klubbens verksamhet ska bygga

Läs mer

Falkenbergs Tennisklubb. Verksamhetsplan 2016/2017

Falkenbergs Tennisklubb. Verksamhetsplan 2016/2017 Falkenbergs Tennisklubb Verksamhetsplan 2016/2017 Verksamhetsidé Utifrån en bred rekrytering stimulera tennisintresset på alla nivåer, från de yngsta till de äldsta med prioritering på ungdomar som vill

Läs mer

Juniorer och vuxna som inte vill tävla men fortsätta att spela tennis ska också erbjudas möjlighet att träna och vidarutveckla sitt spel.

Juniorer och vuxna som inte vill tävla men fortsätta att spela tennis ska också erbjudas möjlighet att träna och vidarutveckla sitt spel. Tränings/tävlingsverksamheten i Motala TK Syfte Dokumentet beskriver hur tränings- och tävlingsverksamheten är uppbyggd i Motala TK. Det beskriver också riktlinjer för vilka krav som ställs på deltagarna

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Verksamhetsberättelse 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Styrelse Ordförande, Ledamot Richard Brännström Anläggningssektionen (1 år) Vice ordförande, Ledamot Hans Bark marknad/ekonomi (1 år) Sekreterare

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 4 - balansräkning 5 - ställda

Läs mer

Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb

Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb 1 Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb 2008-2017 Reviderad 0901 Reviderad 1001 Reviderad 1101 Reviderad 1201 Reviderad 1301 Reviderad 1402 Reviderad 1503 Reviderad 1601 2 Förutsättningar Örebro Tennisklubb

Läs mer

Stämmohandlingar för Stenhamra Tennisklubb 2019

Stämmohandlingar för Stenhamra Tennisklubb 2019 Stämmohandlingar för Stenhamra Tennisklubb 2019 Ordinarie stämma onsdag den 20 Februari 2019 klockan 19.30 i Stenhamraskolans matsal Dagordning 1) Fastställande av röstlängd 2) Fråga om mötet utlysts på

Läs mer

Sockenvägen 290, Årsta,

Sockenvägen 290, Årsta, VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen får härmed avge följande redovisning för förvaltningen under räkenskapsåret 2008-09-01 - - 2009-12-31 KANSLI Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, info@eltk.se, www.eltk.se, 08-81

Läs mer

If SO Tour. Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour

If SO Tour. Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour If SO Tour Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour Projektledare Anders Heimklo Till vardags Stockholms Tennisförbund Historik Gunnar Lindahl, Stefan Malmqvist, Per Henricsson, Jan Himberg

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr ), 1 maj april 2015

Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr ), 1 maj april 2015 Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr 814800-5344), 1 maj 2014 30 april 2015 Styrelsens sammansättning under räkenskapsåret Anders Bergman Ordförande Johan Nellbeck Vice Ordförande Eva Reimert

Läs mer

Nyhetsbrev nr 4-2015

Nyhetsbrev nr 4-2015 Nyhetsbrev nr 4-2015 Det har väl inte undgått någon att HTK numera har en färsk WTA-segrarinna i klubben? Johanna Larsson gjorde återigen succé i Båstad och denna gång fick hon med sig båda titlarna hem

Läs mer

Hofgårds Golfklubb. Verksamhetsplan Juniorer

Hofgårds Golfklubb. Verksamhetsplan Juniorer Hofgårds Golfklubb Verksamhetsplan Juniorer Vision Att ha en klubb med många juniorer där man tillsammans har kul och tränar och tävlar med stöd av tränare och med föräldrar som aktiva ledare. Idrotten

Läs mer

2015-01-15. Information från TTKs styrelse januari 2015. Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK

2015-01-15. Information från TTKs styrelse januari 2015. Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK Information från TTKs styrelse januari 2015 Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK Hoppas att alla hade en bra jul och nyårshelg. För Tullinge TK så kommer 2015 också att vara ett väldigt händelserikt

Läs mer

Protokoll årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) 2013

Protokoll årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) 2013 Protokoll årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) 2013 Plats: Dojon, Stationsvägen 9F Tid: 21 mars 2013, kl 19.00 Protokoll ÅRSMÖTE SHKK 2013 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Val av

Läs mer

Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb

Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb 1 Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb 2008-2018 Reviderad 0901 Reviderad 1001 Reviderad 1101 Reviderad 1201 Reviderad 1301 Reviderad 1402 Reviderad 1503 Revideras 1601 Reviderad 1701 2 Förutsättningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr ), 1 maj april 2016

Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr ), 1 maj april 2016 Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr 814800-5344), 1 maj 2015 30 april 2016 Styrelsens sammansättning under räkenskapsåret Anders Bergman Ordförande Ola Nilsson Vice Ordförande Eva Reimert

Läs mer

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE 2013-2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE HK erping får avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Jan Carmesten Jenny

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK Verksamhetsberättelse för Horreds BTK 2015-2016 Stort tack alla HBTK:are för en fantastisk säsong! För ca 3 år sedan satte styrelsen upp Vision 2016. Visionen innebar kortfattat att vi skulle ha representationslaget

Läs mer

Datum: Verksamhetsplan 2018/19. Hörby-Höör Tennisklubb

Datum: Verksamhetsplan 2018/19. Hörby-Höör Tennisklubb Datum: 2018 10 20 Verksamhetsplan 2018/19 Hörby-Höör Tennisklubb Hörby-Höör Tennisklubb Hörby-Höör Tennisklubb tillhör de större idrottsklubbarna i Hörby och Höörs Kommuner med en tennisverksamhet öppen

Läs mer

Herrserien på Gotland bestod av 3 lag, BBC C vann före BBC B och SIP. Någon damserie genomfördes inte.

Herrserien på Gotland bestod av 3 lag, BBC C vann före BBC B och SIP. Någon damserie genomfördes inte. !" #$%!!&'() " *+!,'-.'/ #$% %&# BBC Visby herrar deltog i div II och slutade 6:a i serien. Team Gotland damer deltog i div II och slutade 6:a i serien. Herrserien på Gotland bestod av 3 lag, BBC C vann

Läs mer

TENNISLEKIS. ca. 80 st. RÖD tennis. ca. 80 st

TENNISLEKIS. ca. 80 st. RÖD tennis. ca. 80 st Tennislekis RÖD tennis ORANGE tennis (TS,TÄV) GRÖN tennis (TS,TÄV) Träningsgrupp (TG) Tävlingsgrupp 1 och 2 5-6 år 7-8 år 8-9 år 9-12 år 11-18 år 10 år---> DJTK STRUKTUR TENNISLEKIS ca. 80 st RÖD tennis

Läs mer

TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsplan 2016

TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsplan 2016 TULLINGE TENNISKLUBB Verksamhetsplan 2016 Förord 2015 var ett år med hög aktivitetsnivå i klubben på alla områden och vi planerar att fortsätta så även 2016. Tullinge Tennisklubb (TTK) har funnits sedan

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Nyckeltal i juniorverksamhet

Nyckeltal i juniorverksamhet 2017 1(5) Nyckeltal i juniorverksamhet Det är inte helt enkelt att på ett tydligt sätt se hur bra en golfklubbs juniorverksamhet egentligen är. Detta dokument beskriver hur ni som är ledare/tränare (juniorkommittén)

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr ), 1 maj april 2014

Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr ), 1 maj april 2014 Verksamhetsberättelse för Sigtuna Tennisklubb (orgnr 814800-5344), 1 maj 2013 30 april 2014 Styrelsens sammansättning under räkenskapsåret Anders Bergman Ordförande Johan Nellbeck Vice Ordförande Eva Reimert

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

Verksamhetsplan Sollentuna TK

Verksamhetsplan Sollentuna TK 1. VISION & MISSION Verksamhetsplan Sollentuna TK Vi ska revolutionera klubbtennisen i Sverige. Svensk tennis ska tillbaka till världsnivå. Mission: För alla inte som alla andra 2. VERKSAMHETSIDÉ Sollentuna

Läs mer

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK)

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Plats: Dojon, Stationsvägen 9F Tid: 21 mars 2013, kl 19.00 Klädsel: Vanliga kläder, ej Gi Alla medlemmar och målsmän till medlemmar under

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FALU TENNISKLUBB 2017

VERKSAMHETSPLAN FALU TENNISKLUBB 2017 VERKSAMHETSPLAN FALU TENNISKLUBB 2017 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. BAKGRUND.. S. 1 2. VISION.S. 1 2.1 LÅNGSIKTIGA MÅL. S. 1 2.2 KORTSIKTIGAMÅL.. S. 1 2.3 STRATEGIER.. S.2 2.4 SWOT-ANALYS.. S. 2 2.4.1 STYRKOR

Läs mer

MUNKA LJUNGBY TENNISKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2013

MUNKA LJUNGBY TENNISKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2013 MUNKA LJUNGBY TENNISKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2013 Årsmöte onsdagen den 26 mars 2014 kl. 18.30 Härmed inbjuds Du till Munka-Ljungby Tennisklubbs(MLTK:s) årsmöte onsdagen den 26 mars kl.18.30

Läs mer

Verksamhetsplan 2014

Verksamhetsplan 2014 Verksamhetsplan 2014 Tennisverksamheten 2014 Tennisskola Tennisskolan fortsätter enligt struktur och organisation som infördes höstterminen 2012: - Tennislekis/minitennis, tränarledd träning för ca 100

Läs mer

HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2014

HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2014 HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsberättelse 2014 HTK Verksamhetsberättelse 2014 Sida 1 Styrelsen för Huddinge Tennisklubb avger härmed verksamhetsberättelse och ekonomisk redovisning för verksamhets- och

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Region SYD SSF

Verksamhetsberättelse för Region SYD SSF Verksamhetsberättelse för Region SYD SSF Styrelsen för Region SYD SkidSkytteFörbundet (Region SYD SSF) får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 2015-05-01 - - 2016-04-30). Styrelsens sammansättning.

Läs mer

Nyhetsbrev nr

Nyhetsbrev nr Nyhetsbrev nr 3-2015 Helsingborgs TK vill vara en klubb för alla tennisspelare. Både för er som vill prova på, spela en gång i veckan, motionera, tävla lite grann, drömmer om att bli proffs, redan är proffs

Läs mer

SOLLENTUNA TK. Organisationsnummer VERKSAMHETSBERÄTTELSE & ÅRSREDOVISNING

SOLLENTUNA TK. Organisationsnummer VERKSAMHETSBERÄTTELSE & ÅRSREDOVISNING SOLLENTUNA TK Organisationsnummer 802405-9076 VERKSAMHETSBERÄTTELSE & ÅRSREDOVISNING 2016 Styrelsen får härmed avge verksamhetsberättelse för 1/1 2016 31/12 2016. Styrelsens inledning och sammanfattning

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 2008 2009 2 (5) Skövde Konståkningsklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 2009 Styrelsen har under året haft

Läs mer

Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb

Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb 1 Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb 2008-2018 Reviderad 0901 Reviderad 1001 Reviderad 1101 Reviderad 1201 Reviderad 1301 Reviderad 1402 Reviderad 1503 Revideras 1601 Reviderad 1701 Reviderad 1802

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse För Nya Skellefteå Squashklubb omfattande tiden 2014-07-01 2015-06-30. Styrelsens sammansättning Jan Kaiding Ulf Andren Malin Forsmark Tomas Widmark Mikael Åström Ann Holmberg Gunnar

Läs mer

Strängnäs Tennisklubb. Tävlingsspåret 2016

Strängnäs Tennisklubb. Tävlingsspåret 2016 Strängnäs Tennisklubb Tävlingsspåret 2016 Strängnäs TK ledord & övergripande mål Ledord: Så många som möjligt, så mycket som möjligt, så länge som möjligt Övergripande mål: Strängnäs TK skall vara en välorganiserad

Läs mer

KURSUTBUD H Ö S T E N

KURSUTBUD H Ö S T E N KURSUTBUD H Ö S T E N 2 0 1 8 DEN BLÅ-GULA VÄGEN ANSVAR Vi tar ansvar över vår egen träning och utveckling ARBETE Vi når framgång genom hårt arbete GLÄDJE Vi har alltid roligt med vår tennis Minitennis

Läs mer

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 Styrelsen för föreningen Jaktskyttarna i Trollhättan lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-01-01 till 2016-12-31. Styrelse Namn Roll

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

Hofgårds Gk. Verksamhetsplan Juniorer 2016

Hofgårds Gk. Verksamhetsplan Juniorer 2016 Hofgårds Gk Verksamhetsplan Juniorer VERKSAMHETSPLAN FÖR JUNIORER - HOFGÅRDS GK Innehåll 1. Vision 2. Målsättning strategi aktiviteter Träning Tävling Socialt Kommunikation Ledare Rekrytering Utbildning

Läs mer

Juniorverksamheten 2011 Föräldramöte. Vallda G&CC 2011-01-23

Juniorverksamheten 2011 Föräldramöte. Vallda G&CC 2011-01-23 Juniorverksamheten 2011 Föräldramöte Vallda G&CC 2011-01-23 Agenda 1. Pågående aktiviteter 2. Vallda Golf Junior- och Elitklubb 3. Juniorverksamheten 2011 4. Tävling 5. Vägen mot officiellt hcp 6. Samarbete

Läs mer

Motion: ansökan om att starta upp tennissektion inom AIK

Motion: ansökan om att starta upp tennissektion inom AIK Motion: ansökan om att starta upp tennissektion inom AIK Inledning Vi vill starta upp en sektion för tennis inom Allmänna idrottsklubben. Vi är ett gäng AIK:are som alla har relativt lång tennisbakgrund,

Läs mer

Huddinge Tennisklubb Verksamhetsplan 2015 HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsplan 2015

Huddinge Tennisklubb Verksamhetsplan 2015 HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsplan 2015 HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsplan 2015 HTK Verksamhetsplan 2015 Sida 1 Förord 2014 var ett år med hög aktivitetsnivå i klubben på alla områden och vi planerar att fortsätta så även 2015. Huddinge Tennisklubb

Läs mer

Huddinge Tennisklubb Verksamhetsplan 2016 HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsplan 2016

Huddinge Tennisklubb Verksamhetsplan 2016 HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsplan 2016 HUDDINGE TENNISKLUBB Verksamhetsplan 2016 HTK Verksamhetsplan 2016 Sida 1 Våra huvudverksamheter i klubben är; Idrottsskolan; HTK s verksamhet för de yngsta, Idrottsskolan, erbjuder yngre barn möjligheten

Läs mer

Klubbmästerskapet 14-30 augusti SSTK NYHETSBREV, nr 2, 2012. Innesäsongen i full gång och klubbstugan är på. plats vid utebanorna!

Klubbmästerskapet 14-30 augusti SSTK NYHETSBREV, nr 2, 2012. Innesäsongen i full gång och klubbstugan är på. plats vid utebanorna! Klubbmästerskapet 14-30 augusti SSTK NYHETSBREV, nr 2, 2012 Vad som händer under Hösten Seriespelet inne börjar Bilden till vänster Vilma Arozeni Innesäsongen i full gång och klubbstugan är på Ovan: Fredrik

Läs mer

Rönninge Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2013

Rönninge Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2013 Rönninge Tennisklubb Verksamhetsberättelse 2013 Styrelsen Ett nytt händelserikt år i klubbens historia, 2013, är avslutat. Styrelsen har under året haft 9 protokollförda möten Två ordinarie styrelseledamöter

Läs mer

KCC info , nr 1.

KCC info , nr 1. Kristinehamns Curling Club Grundad 1965 KCC info 2015-2016, nr 1. Snart curlingdags Säsongen 2015-2016 står för dörren. Vi startar med curling-/golftävlingen Tee Tee där vi genomför detta arrangemang under

Läs mer

Östhammars sportklubb

Östhammars sportklubb Östhammars sportklubb Det finns ett stort intresse för tennis i Östhammars kommun! Tennis ÖSK tennis har två utebanor med grusunderlag samt en bana inomhus med ett underlag som heter bergoplattan. Ungdomsträningen

Läs mer

Kalmar GK, Junior Kick Off 2015

Kalmar GK, Junior Kick Off 2015 Kalmar GK, Junior Kick Off 2015 Alla hälsades välkomna utanför klubbhuset. Pierre delade in samtliga juniorer i respektive träningsgrupp. Jacob och Jacob tog hand om Golfkul Spel och lek Eva och Håkan

Läs mer

BTK AKADEMI är för dig som vill spela lite tennis och har för ambition att börja tävla eller som redan tävlar och vill satsa på din tennis.

BTK AKADEMI är för dig som vill spela lite tennis och har för ambition att börja tävla eller som redan tävlar och vill satsa på din tennis. BTK AKADEMI BTK AKADEMI är för dig som vill spela lite tennis och har för ambition att börja tävla eller som redan tävlar och vill satsa på din tennis. Vår Filosofi Engagemang är nyckelordet för att lyckas

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

SPELA TENNIS! EN INFORMATIONSBROSCHYR MED BRA SAKER ATT VETA OM ÖVIKS TENNISKLUBB TRÄNING TÄVLING

SPELA TENNIS! EN INFORMATIONSBROSCHYR MED BRA SAKER ATT VETA OM ÖVIKS TENNISKLUBB TRÄNING TÄVLING KONTAKT Mattsborgen Eriksgatan 2, 892 51 Domsjö 0660-823 85 oviktk.se@telia.com HUVUDTRÄNARE Hans Jansson 070-686 19 16 hans.jansson.oviktk@telia.com Bertil Sundman 070-562 82 79 bertil.sundman.oviktk@telia.com

Läs mer

Verksamhetsplan ATL 2015-2018 1.0 24-08-2105

Verksamhetsplan ATL 2015-2018 1.0 24-08-2105 Verksamhetsplan ATL 2015-2018 1.0 24-08-2105 1 ATL:s vision... 4 ATL:s uppgift... 4 Tennisklubben... 4 Verksamhetsidé... 4 Värdegrund... 4 Verksamhetsområde... 5 Junior och Elit... 5 Långsiktiga mål...

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 1(8) Historik och målsättning Skogås-Trångsund IBK bildades 1993 efter att Trångsunds IF hade delat upp sina respektive sektioner. Föreningen har som

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret BYSKE SKIDKLUBB Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2001-10-01-2002-09-30 Byske Skidklubb 1 (6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2001-10-01-2002-09-30.

Läs mer

Årsredovisning för. Motala Tennisklubb Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. Motala Tennisklubb Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för Motala Tennisklubb Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Innehållsförteckning: Sida Verksamhetsberättelse 1-3 Resultaträkning 4 Balansräkning 5-6 Noter 7 Underskrifter 8 Motala Tennisklubb

Läs mer

Kungsbacka TK. Medlemsundersökning, Karin Hedelin-Lundén

Kungsbacka TK. Medlemsundersökning, Karin Hedelin-Lundén Kungsbacka TK Medlemsundersökning, 2019 Karin Hedelin-Lundén Bakgrund, syfte och metod Bakgrund och syfte Kungsbacka Tennisklubb är en förening i Kungsbacka med ca 900 medlemmar, varav ca hälften är verksamma

Läs mer

Verksamhetsplan 2014

Verksamhetsplan 2014 Verksamhetsplan 2014 Syftet med verksamhetsplanen Med denna verksamhetsplan vill vi kortfattat kommunicera föreningens ambitioner, målsättningar och prioriteringar till klubbens medlemmar och till externa

Läs mer

HOF Planeringskonferens inför 2018

HOF Planeringskonferens inför 2018 HOF Planeringskonferens inför 2018 Närvarande: Jonas Johansson OK Nackhe, Fredrik Carlqvist FK Friskus, Malin Johansson FK Friskus, Mattias Jägstedt Halmstad OK, Fredrik Persson Halmstad OK, Gunilla Carlsson

Läs mer

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014 Hedemora BS 2014-01-10 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2014-01-10 sida 2(5) Styrelsen Styrelsen har bestått av BS Ordförande: Jan Holm Spela Bridge Sekreterare: Kjell

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2004

Verksamhetsberättelse år 2004 Verksamhetsberättelse år 2004 År 2004 var ett händelserikt år för Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion regionalt, nationellt och internationellt. Styrelse ITF sektionens styrelse för år 2004 hade följande

Läs mer

Onsdagar f.o.m kl. 20:00 kommer liksom föregående säsong reserveras för träning.

Onsdagar f.o.m kl. 20:00 kommer liksom föregående säsong reserveras för träning. KCC info 2018-2019. Välkommen till en ny spännande curlingsäsong Efter en alldeles för varm sommar så har vädret äntligen återgått till det normala. Lag Edin har redan tjuvstartat sin säsong medan vi vackert

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 Sollentuna tennisklubb

Verksamhetsberättelse 2013 Sollentuna tennisklubb Verksamhetsberättelse 2013 Sollentuna tennisklubb Inledning och styrelsens sammanfattning Det andra året sen klubben bildades är till ända. Förutom en framgångsrik löpande sportslig verksamhet, har ett

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd Värdegrund Våra

Läs mer

Verksamhetsplan 2016. Bankeryds Tennisklubb

Verksamhetsplan 2016. Bankeryds Tennisklubb Verksamhetsplan 2016 Bankeryds Tennisklubb Inledning Klubben bildades 1958 och har idag drygt 500 medlemmar. Vi äger vår tennisanläggning på Furuvik, som består av tre inomhusbanor med Bolltexunderlag

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Sofie Widal, Peter Ljungkvist, Jan Bengtson, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Martin Engström

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Sofie Widal, Peter Ljungkvist, Jan Bengtson, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Martin Engström Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 8 maj 2017 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Sofie Widal, Peter Ljungkvist, Jan Bengtson, Claes

Läs mer

Verksamhetsplan VFTK, 2015

Verksamhetsplan VFTK, 2015 Verksamhetsplan VFTK, 2015 Innehåll; Vi har valt att lägga rubrikerna på vår plan för 2015 utifrån kriterierna för föreningsstödsansökan. Nedanstående ligger som grund för bedömning av de kommunala bidrag

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FALU TENNISKLUBB 2019

VERKSAMHETSPLAN FALU TENNISKLUBB 2019 VERKSAMHETSPLAN FALU TENNISKLUBB 2019 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. BAKGRUND.. S. 1 2. VISION.S. 1 2.1 LÅNGSIKTIGA MÅL. S. 1 2.2 KORTSIKTIGAMÅL.. S. 1 2.3 STRATEGIER.. S. 2 2.4 SWOT-ANALYS.. S. 2 2.4.1 STYRKOR

Läs mer

Vi vill erbjuda möjlighet till tennis och tävlingsspel samt professionell tennisutbildning i en trivsam miljö för alla nivåer och åldrar

Vi vill erbjuda möjlighet till tennis och tävlingsspel samt professionell tennisutbildning i en trivsam miljö för alla nivåer och åldrar VERKSAMHETSIDÉ Vi vill erbjuda möjlighet till tennis och tävlingsspel samt professionell tennisutbildning i en trivsam miljö för alla nivåer och åldrar GRUNDPELARE Bredd Är för oss i YTK grunden i vår

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com Välkomna till ett nytt och fräscht HTK 2015. Klubben har gjort en fantastisk resa de senaste åren som nu börjar landa i en stabil organisation. HTK känner att det är viktigt att skilja på barn-, ungdoms

Läs mer