Verksamhetsberättelse 2015 Älvsjö BMX Verksamhetsåret till

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse 2015 Älvsjö BMX Verksamhetsåret till"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse 2015 Älvsjö BMX Verksamhetsåret till Styrelsens sammansättning under verksamhetsåret 2015 Ordförande - Mattias Särnholm (tom 2016) Vice ordförande Kristian Andersson (tom 2015) Kassör Kristina Gille (tom 2015) Sekreterare Ola Slettenmark (tom 2015) Ledamöter Håkan Torhult (tom 2015), Björn Berglund (tom 2015) Ledamöter - Micael Karlsson (tom 2016) Jonas Norin (tom 2016), Suppleanter Björn Winblad, Lasse Johansson (tom 2015) Valberedning Rolle Pettersson, Micke Westöö (ordf.), Marcus Wahlgren (tom 2015) I denna verksamhetsberättelse beskrivs 2015 års viktiga händelser. Banan Även under 2015 fortsatte vårt samarbete med Idrottsförvaltningen i Stockholm stad. Det drifts- och underhållsavtal som togs fram och undertecknades 2013 har även under 2015 använts. Under året har vi forsatt utvecklingen av banan. Vi har förbättrat asfalteringen av första kurvan (ingången av kurvan samt ovanpå) samt förstärkt de andra stenbelagda kurvorna med asfalt i över- resp underkant. Utöver ovan så har ett årligt underhåll gjorts och ett antal ton stenmjöl lagts ut och paddats på plats. Startnummer är även målat på startkullen. En liten förbättring med skydd för belysningsstolpen gjordes men det behöver justeras under nästa år. Under senhösten köpte Idrottsförvaltningen in en ny padda som vi får på plats under våren. Klubben har under året köpt in en time trial-utrustning som är ett mycket användbart och roligt tillägg till träning och tävling. Vi har haft mycket hjälp av föräldrar men även ett stort stöd från idrottsförvaltningen som även under detta år varit mycket tillmötesgående och hjälpsamma. Detta har gjort att vi kunnat arrangera två tävlingar varav en var vår dubbeltävling i samband med Älvsjö BMX 30 år.

2 Klubben Medlemmar Under verksamhetsåret har antalet medlemmar ökat stadigt och vid årets slut var antalet betalande medlemmar 139 av vilka drygt hälften återfinns i åldersintervallet 5 till 12 år. 0-6 år 7-12 år år år 41-Max år Summa Man Kvinna För att skapa en gemensamhet även för föräldrar så har klubben också börjat med kaffeförsäljning i samband med träningar. Kokning av kaffe samt försäljning hanteras helt av klubbens föräldrar Detta har varit mycket uppskattat. Klubben tog även beslutet att trycka Hoddies och t-shirts inför 30-års jubileet som sedan såldes till medlemmarna för inköpspris. Det har varit mycket uppskattat och Hoddiesarna tog slut direkt. Tyvärr har vi många t-shirts kvar så just nu har vi en mindre förlust på detta initiativ men som sagt vi har en ökad gemenskap samt igenkänningsfaktor ute på tävlingar. Även ett initiativ med en leverantör av racingkläder togs fram under 2015 och vi skapade nya tävlingströjor som cyklisterna själva kan beställa. Vi har nu väldigt fina cyklister ute på tävlingarna som känner igen varandra och de har en tydlig sammanhållning, även om de ute på banan är konkurrenter så är de i grunden ett lag! Detta tycker vi i klubben är mycket viktigt. Inför 30-årscupen beslutade styrelsen att trycka upp funktionsärsvästar samt nya banners. Dessa levererades i samband med 30-årscupen och är väldigt fina. Både västar och banners kommer nu att användas framöver. Under 2015 har klubbens styrelse varit väldigt aktiv och jobbat stenhårt med att söka bidrag. Under året har vi fått bidrag på nästan sek till klubben (se vidare under ekonomi) I en önskan om att bibehålla klubbens goda rykte så har styrelsen jobbat hårt med att besvara och hantera medlemskap och andra frågor som kommer till klubben väldigt snabbt samt att information skickas och läggs ut på sociala medier regelbundet. Prova-på Under 2015 fortsatte vi vårt upplägg för Prova-på. Intresset har varit mycket stort och ett antal prova på -tillfällen har genomförts med totalt ca 100 sugna prova-på tjej och killcyklister i varierande åldrar. Under året har vi också köpt in fler cyklar och hjälmar till vår prova-på verksamhet. Tyvärr har vi fortfarande ett allt för litet förråd för att kunna ha cyklar för utlåning under träningar. Vi har dock initierat en diskussion med Sthlm Stad för att försöka få ett större förråd. Möten pågår kring detta.

3 Utbildningar/föreningsmöten I januari 2015 anordnades ungdoms-campen av Cykelförbundet. Denna gång höll de till i Örebro (Ånnaboda). Alla cykelgrenar var inbjudna och Älvsjö BMX skickade 6 stycken ungdomar som var härligt inspirerade efter denna helg! Tyvärr var det endast Älvsjö BMX som var representerat från BMX-grenen. Föräldrar från Älvsjö BMX har under 2015 deltagit i ett antal olika funktionärsutbildningar. Detta gör att vi får mer engagerade föräldrar men också att vi kan fortsätta att anordna tävlingar på lokal och nationell nivå. Följande utbildningar har klubben deltagit: Sekretariat 2 personer För att även detta år ytterligare förstärka vår föräldrakår anordnade vi en heldagskurs med Robin Mattsson. Robin gick igenom det tränarkompemdium som tagits fram av BMXgruppen. Dagen utspelade sig på vår bana med en del av våra cyklister som statister. Dagen innehöll både teori och praktik och föräldrarna fick lära sig nyttiga övningar och hur de kan agera goda tränare åt egna och andra barn utan att själva vara cykelfantomer. Klubben har representerats i BMX-forum under hösten samt medverkat i ett regionalt BMXforum för Svealand och Uppland. Projekt Ny bana I januari skickade klubben in ett koncept för utveckling av bmx i Stockholms stad. Konceptet bygger dels på att utveckla ytor för spontancykling men också att säkra möjligheterna till en fullstor UCI-godkänd bana. En sådan satsning är så klart ett jätteprojekt som kräver stort engagemang från både klubb och kommunen, men även investeringsmedel av det större slaget. Stockholms stad, genom Idrottsförvaltningen, har varit positiva till projektet, även om de varit tydliga med att det ännu inte finns några budgeterade investeringsmedel för ett eventuellt genomförande. Som ett första steg har Stockholms stad under året budgeterat 0,5 Mkr för utredning och grovprojektering. Under året har ett stort antal möten genomförts i syfte att ta fram underlag att gå vidare med i ansökan om genomförande. Som en del i arbetet genomfördes en studieresa till Råde Bmx med stadens företrädare samt klubben (Ordförande och sekreterare). Råde har en helt nybyggd kombibana (bmx + supercross) och var på detta sätt en mycket lämplig och nyttig referens för projektet. Arbetet löper vidare under Träning Under året har klubben haft officiella träningar måndagar och onsdagar, uppdelade i två grupper, basgrupp och tävlingsgrupp. På torsdagar ytterligare träningar hållits för de som satsar lite extra. Vi har under året introducerat nya tränare i form av äldre ungdomar som vill ta mer ansvar och vara hjälptränare till de yngre barnen. Detta tror vi både skapar en förutsättning för att kunna hålla kvar yngre och äldre cyklister.

4 Vi fortsatte även som 2014 med innomhusträning en gång i veckan vilket har varit ett mycket uppsakattat inslag under vintern. Under hösten utökade vi antalet hallar till två hallar i anslutning till varandra så att vi kunde dela upp gruppen lite så att alla barn/ungdomar oavsett ålder kunde få träna på sin egen nivå. Vi hade även fler föräldrar som engagerade sig som tränare och ledare! Det är viktigt att vi som klubb stödjer rörelse även under de delar av året då det inte är möjligt att cykla på banan. Det är även mycket viktigt för klubbgemenskapen att träffas utan hjälm och skyddskläder. Men det är inte alltid så lätt att lära känna sina klubbkompisar när man alltid har hjälp och skydd på sig, därför har vi sett till att ha en vår-, höst- och vinteravslutning med bl.a. grillning, cykling, hyllningar av tränare osv. För att ytterligare förfina och få lite mer träning så anordnade Älvsjö BMX två träningsläger (helger) under En gång på våren med Filip Svanberg samt en gång på hösten med Johan Fransson. Både dessa helger hade vi stort intresse och många från klubben (och några cyklister från andra klubbar) deltog. På båda dessa träningshelgerna fanns det möjlighet för tjejer att träna tillsammans med tränaren. I vissa fall önskade tjejerna att cykla med killar och i andra fall valde man att cykla ensamna endast tjejer. Oavsett så ser vi att vi har en ökning i antalet tjejcyklister. Tävling Älvsjö BMX var värd för två tävlingar under säsongen 2015; Älvsjö BMX 30-år samt Svealandscup. Båda tävlingarna arrangerades i september. Tävlingarna var mycket välorganiserade tack vare de genomförda funktionärsutbildningarna och en bra uppslutning av föräldrar. Professionell sjukvård hyrdes in som komplement till den egna sjukvårdsorganisationen, vilket visade sig vara behövligt. Det var bra deltagande vid båda tävlingarna. I och med 30-års cup:en i september så valde vi att inte köra något klubbmästerskap Klubben har även under detta år ökat antalet tävlande medlemmar och vi har också gjort goda sportsliga resultat. Klubben har varit representerad i de flesta åldersklasserna och även i klassen Elit herrar. Resultatet har lett till flera framskjutna placeringar i bl.a. SM, Upplandsoch Svealandscupen samt i SWE-cup och NM. Klubben är mycket stark på tjejsidan och har nu också många cyklister som har blivit äldre och som stannar kvar i klubben vilket gör att vi nu har många tävlande cyklister i de äldre ungdomsåren också vilket är väldigt roligt! Älvsjö Bmx har haft 6 cyklister representerade vid VM i Zolder under juli 2015, 11 cyklister deltog på NM i Ängelholm samt 8 cyklister i Helsingfors på Season Final (BMX Helsinki). Även på SX (Supercross) i Ängelholm har Älvsjö BMX varit representerat av Johan Fransson i Elite Men.

5 Tävlingsresultat SWE-Cup, nationell tävling 8 deltävlingar (slutresultat Älvsjö Bmx) Upplandscupen VT deltävlingar (slutresultat Älvsjö Bmx) Pojkar upp till 7 år Flickor upp till 7 år 4:a Vide Westöö 1:a Jackie Bjerneld Flickor 8-9 år 2:a Simone Bjerneld 1:a Inez Andersson Flickor år Pojkar 8-9 år 1:a Felicia Klingström 1:a Svante Torhult 4:a Inez Andersson 5:a Didrik Westöö 5:a Jennie Wallin Flickor år Flickor år 1:a Ebba Torhult 1:a Alva Andersson 2:a Felicia Klingström 2:a Ebba Torhult Pojkar år Pojkar upp till 7 år 5:a Alva Andersson 2:a Folke Sunnebo Pojkar år 3:a Yury Avchukhov 5:a Ludvig Emrin 7:a Vide Westöö 8:a Tim Slettenmark-Gille Pojkar 8-9 år 10:a Douglas Oliwer Persson 1:a Svante Torhult Pojkar år 8:a Didrik Westöö 4:a Elias Pettersson 10:a Tim Wallin 6:a Ville Emrin 11:a Atle Andersson 7:a Lucas Klingström Pojkar år Pojkar 16+ år 5:a Hugo Henriques 2:a Gabriel Mårtensson 9:a Ludwig Wahlgren Cruiser 17+ Pojkar år 5:a Ola Slettenmark 4:a Tim Slettenmark-Gille Pojkar 14+ 5:a Lucas Klingström 7:a Elias Pettersson 9:a Gabriel Mårtensson Cruiser 17+ 1:a Ola Slettenmark

6 Svenska Mästerskapen, SM (medaljplacering Älvsjö Bmx) SVEA-landscupen HT 2015, 5 deltävlingar (slutresultat Älvsjö Bmx) Elite Men Flickor 7-8 år 2:a Johan Fransson 1:a Inez Andersson Flickor 7-8 år 2:a Jackie Bjerneld 1:a Inez Andersson 3:a Simone Bjerneld 3:a Jackie Bjerneld Flickor år 5:a Simone Bjerneld 1:a Alva Andersson Pojkar 7-8 år 2:a Felicia Klingström 1:a Tyler Young 3:a Ebba Torhult 6:a Leo Åslund Pojkar upp till 6 år Flickor år 2:a Jhona Netzell Rosendahl 1:a Alva Andersson Pojkar 7-8 år 2:a Ebba Torhult 3:a Folke Sunnebo 5:a Felicia Klingström Pojkar 9-10 år Pojkar år 3:a Svante Torhult 6:a Ludvig Emrin Pojkar år 7:a Tim Slettenmark Gille 2:a Tim Slettenmark Gille Pojkar år 4:a Ludvig Emrin 8:a Elias Pettersson Pojkar 15+ år Pojkar år 4:a Lucas Klingström 3:a Lucas Klingström 5:a Ville Emrin 7:a Ville Emrin 6:a Gabriel Mårtensson Pojkar över 17 år 6:a Gabriel Mårtensson Cruiser 35+ 3:a Ola Slettenmark Nordiska Mästerskapet 2015 (slutresultat Älvsjö Bmx) Pojkar upp till 6 år 8:a Vide Westöö Flickor 8 år 4:a Inez Andersson Flickor 11 år 2:a Felicia Klingström Cruiser 35+ 6:a Ola Slettenmark Flickor 13 år 4:a Alva Andersson Elite Men 6:a Johan Fransson

7 Ekonomi Ekonomisk sammanställning Balansrapport Ing balans 1/ Denna period Utgående saldo 31/ Plusgiro , , ,28 Kassa Summa , ,28 Resultatrapport Föreningens Intäkter Medlemsavgifter inkl träningsavgift Svealands cup VT vinst LOK Bidrag* Andra intäkter ** SUMMA Intäkter kr kr kr kr 179 kr kr * Bidrag som kassör ansökt 2015: Föreningsbidrag sek, underhållsbidrag sek, idrottslyftet 2000 sek, asfaltering sek ** extrapengar som är inbetalts för mkt Föreningens Kostnader Årligt Banunderhåll Utveckling bana * Avslutningar Föreningskostnader ** Träningsutskott Cykelunderhåll och prova-på Annat *** SUMMA Kostnader kr kr kr kr kr kr kr kr * Timerutrusning ** SCF, Sthlm Cykelförbund, Sthlm stad registeringsavg för föreningar *** Ny bana, Hoddies/t-shirts, bankkostnader, banners, programvaror/papper, träningsläger div kostnader

8 Uppföljning budget 2015 Utgifter Objekt/Aktivitet Banunderhåll Banutveckling Föreiningskostnad Avslutning Träningsutskottet Klubbmästerskap Mästerskapskostnad Cykelunderhåll 30-års jubileum Prova på Utbildningar/möten Övrigt Beskrivning Banunderhåll, enligt verksamhetsplan Timerutrustning Div kostnader för medlemskap SCF + PG + Sthlm stad Sommar, höst o vinter Träningsutskottet att budgetera Ett klubbmästerskap Tält VM, EM, NM etc div kostnader för cykelunderhåll För tävlingsgruppen att budgetera Prova på Forum och utbildning för funktionärer Sjukvårdsutb Övriga utgifter Antal Pris/st Budget Utfall kr kr ,00 kr kr kr ,00 kr kr kr 4 325,00 kr kr kr 1 492,80 kr kr kr ,00 kr kr kr - kr kr kr - kr kr kr - kr kr kr - 55,00 kr kr kr ,00 kr kr kr 1 712,00 kr kr kr ,69 kr Summa utgifter: kr ,49 kr Intäkter Typ Beskrivning Antal Pris/st Budget Utfall 2015 Medlemsavgifter Medlemsavgift under 11 år kr kr Medlemsavgifter Medlemsavgift över 11 år kr kr Medlemsavgifter Familjemedlemsskap kr kr ,00 kr Svealands cup VT Beräknad vinst från SVEAcup är kr kr 8 980,00 kr LOK VT 2015 Lok-stöd beräknad från 2014 * kr kr 7 884,00 kr LOK HT 2014 Lok-stöd beräknad från 2014 * kr kr ,81 kr Sponsring 0 - kr - kr - kr Övrigt Andra intäkter 0 - kr - kr 178,81 kr Bidrag Idrottsförvaltning, idrottslyft etc ,00 kr kr ,00 kr Summa intäkter: kr kr

Verksamhetsberättelse 2014 Älvsjö BMX Verksamhetsåret till

Verksamhetsberättelse 2014 Älvsjö BMX Verksamhetsåret till Verksamhetsberättelse 2014 Älvsjö BMX Verksamhetsåret 2014-01-01 till 2014-12-31 Styrelsens sammansättning under verksamhetsåret Ordförande - Mattias Särnholm Vice ordförande Kristian Andersson Kassör

Läs mer

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet Mattias Särnholm (Ordf) Kristian Andersson (V.ordf) Kristina Gille (Kassör) Håkan Torhult (ledamot) Björn Winbladh

Läs mer

SWE CUP Elite Men Älvsjö Ängelholm Orion Malmö Pl. Nr. Navn Klub Sponsor/Team sum 1. Afd 2. Afd 3. Afd 4. Afd 5. Afd 6. Afd 7. Afd 8.

SWE CUP Elite Men Älvsjö Ängelholm Orion Malmö Pl. Nr. Navn Klub Sponsor/Team sum 1. Afd 2. Afd 3. Afd 4. Afd 5. Afd 6. Afd 7. Afd 8. SWE CUP Elite Men Älvsjö Ängelholm Orion Malmö 1 107 Filip Svanberg Kungsbacka Blue n yellow 114 30 28 26 30 2 4 Filip Gustafsson Märsta 101 26 19 30 26 3 378 Henrik Thorsen Lerum 66 16 12 22 16 4 166

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

Verksamhetsberättelse Sigtuna IF Fotboll 2018

Verksamhetsberättelse Sigtuna IF Fotboll 2018 Verksamhetsberättelse Sigtuna IF Fotboll 2018 Fotbollsklubben Fotbollsklubben har under 2017-2018 haft följande styrelse: Therese Gisslund, Ordförande Tobias Andersson, vice Ordförande Susanna Pärlfjärd,

Läs mer

LANDSLAGET-BMX Resultatmål landslagstävlande: Mål landslagstävlande:

LANDSLAGET-BMX Resultatmål landslagstävlande: Mål landslagstävlande: LANDSLAGET-BMX 2018 Svenska Cykelförbundets inriktning att ta medaljer på internationella mästerskap är ett huvudmål med landslagsverksamheten 2018.Fokus ligger fortsatt på att utveckla elit, junior och

Läs mer

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år 2018-2019 Nyköpings tennisklubb ska vara en attraktiv förening där tennisspelare i alla åldrar och nivåer kan mötas och utvecklas. Klubbens verksamhet ska bygga

Läs mer

SWE-CUP 2016 Flickor 8-9

SWE-CUP 2016 Flickor 8-9 Flickor 8-9 1 311 Inez Andersson Älvsjö 30 30 2 63 Allie Nordmark Kungsbacka 25 25 3 51 Astrid Stoltz Engelholm Team Stoltzisters 21 21 4 210 Nelly Borg Malmö 18 18 5 22 Elin Holmstedt Märsta 16 16 6 88

Läs mer

Vision Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans samt respektera varandra.

Vision Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans samt respektera varandra. Juniorkommittén 2017 består av; Camilla Yngfalk, Håkan Moquist, Håkan Palo, Lars Hesselberg, Gunnar Olsson, Daniel Jansson, Pernilla Hemmingsson och Lena Johansson Verksamhetsplan 2017 Mission Juniorverksamheten

Läs mer

Årsmöte VMK sida 1(6)

Årsmöte VMK sida 1(6) Årsmöte VMK 2014-03-09 sida 1(6) Dagordning VMK årsmöte 2014 1. Fråga om mötets behöriga utlysande 2. Val av a) Ordförande b) sekreterare för mötet 3. Val av två justeringsmän att jämte ordförande justera

Läs mer

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver 5 2016-10-30 INLEDNING Målet ska vara att utveckla verksamheten för barn, ungdomar och vuxna för cykling - Mountainbike, Landsväg och Motion. Åtgärder för att få fler

Läs mer

SK Beduinerna. Årsmötesprotokoll 2009. Fredagen den 6 februari 2009 kl. 18.00

SK Beduinerna. Årsmötesprotokoll 2009. Fredagen den 6 februari 2009 kl. 18.00 SK Beduinerna Årsmötesprotokoll 2009 Fredagen den 6 februari 2009 kl. 18.00 1. 28 medlemmar närvarande se bilaga 1. 2. Till mötes ordförande valdes Peter Gudbrand. Till mötes sekreterare valdes Dennis

Läs mer

Föreningens styrelse har under året bestått av följande medlemmar: Matansvarig vid våra tävlingsarrangemang

Föreningens styrelse har under året bestått av följande medlemmar: Matansvarig vid våra tävlingsarrangemang Å rsredovisning Styrelsen för Carlstads BTK avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2017-07-01 2018-06-30. Förvaltningsberättelse Styrelsens sammansättning Föreningens styrelse har under året bestått

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2017 Januari 2018 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft cirka 300 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING 2008-01-01--2008-12-31 JAKOBSBERGS FÄKTKLUBB Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubbs styrelse får härmed avge följande berättelse för verksamheten under tiden

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

SWE-CUP 2016 Flickor 8-9

SWE-CUP 2016 Flickor 8-9 SWE-CUP 2016 Flickor 8-9 1 311 Inez Andersson Älvsjö 60 30 30 0 0 2 63 Allie Nordmark Kungsbacka 44 25 19 0 0 3 51 Astrid Stoltz Engelholm Team Stoltzisters 39 21 18 0 0 4 22 Elin Holmstedt Märsta 38 16

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-02- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 3-1 4 / 3 F Ö R S Ä L J N I N G K L U B B K L Ä DER 1 9 / 3 V I N T E R S E R I E N, F I N A L K Ö P I N G 2-3

Läs mer

Årsmöte 10 september 2018 Jarlabergs Bordtennisklubb

Årsmöte 10 september 2018 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 1 september 218 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 1 september 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Val av protokolljusterare och rösträknare.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2014 Januari 2015 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft 311 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG

Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG Verksamhetsåret 2014 Kallelse till årsmöte 2015 Härmed kallas alla medlemmar i MK Gotlands Terräng Gäng till årsmöte Söndag den 8 Mars ca kl 15.00 Plats:

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 2008 2009 2 (5) Skövde Konståkningsklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 2009 Styrelsen har under året haft

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll 2016 Nr 7 Datum: 2016-08-09 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Paul Fältman Ordförande Catharina Hårsmar Vice ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Gunilla

Läs mer

Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari december 2011

Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari december 2011 Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari 2011 31 december 2011 Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubbs styrelse får härmed avse följande berättelse för verksamheten under tiden 1 januari

Läs mer

En bra plan är starten

En bra plan är starten En bra plan är starten Inledning Denna plan är framtagen för att vara en guide för att ta fram och att använda en verksamhetsplan för en golfklubbs verksamhet. Själva utformningen utgår från en grundläggande

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens elfte verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2005. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

1. Val av mötets ordförande 2. Fråga om årsmötet utlysts i fastställd tid 3. Fastställande av dagordning 4. Val av justerare 5. Val av sekreterare 6.

1. Val av mötets ordförande 2. Fråga om årsmötet utlysts i fastställd tid 3. Fastställande av dagordning 4. Val av justerare 5. Val av sekreterare 6. ÅRSMÖTE 2018 1. Val av mötets ordförande 2. Fråga om årsmötet utlysts i fastställd tid 3. Fastställande av dagordning 4. Val av justerare 5. Val av sekreterare 6. Styrelsen avger verksamhetsberättelse

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 16:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2010. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

Linköpings Binh Dinh Klubb 2015-03-24. Årsmöte 2015. Kallelse till ÅRSMÖTE... 2. Verksamhetsberättelse 2014... 3

Linköpings Binh Dinh Klubb 2015-03-24. Årsmöte 2015. Kallelse till ÅRSMÖTE... 2. Verksamhetsberättelse 2014... 3 Årsmöte 2015 Kallelse till ÅRSMÖTE... 2 Verksamhetsberättelse 2014... 3 Resultat- och balansräkning 2014... 4 Revisorernas berättelse... 6 Verksamhetsplan... 8 Budget 2015... 8 Dessa handlingar är under

Läs mer

Dansklubben Quick & Quick

Dansklubben Quick & Quick Dansklubben Quick & Quick Medlem av Svenska Danssportförbundet Verksamhetsberättelse 2016 Dansklubben Quick & Quicks styrelse avger härmed följande redogörelse över klubbens verksamhet under 2016. Årsmöte

Läs mer

Härnösands gymnastikklubb

Härnösands gymnastikklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 SAMT BUDGET OCH PLAN Verksamhetsåret 2017 Viktiga händelser Året 2017 har varit ett år fullt av gymnastik för gymnasterna i. Rekryteringen in till föreningen i de yngre åldrarna

Läs mer

Inbjudan till SWE-Cup Elit & Sverige Serien Challenge Deltävling 3 7 juli, Malmö

Inbjudan till SWE-Cup Elit & Sverige Serien Challenge Deltävling 3 7 juli, Malmö Inbjudan till SWE-Cup Elit & Sverige Serien Challenge Deltävling 3 7 juli, Malmö KLASSINDELNING SWE-CUP Elit herr Elit dam SVERIGE-SERIEN Challenge Kids 17 år och äldre 17 år och äldre 5-6 år, 7-8 år,

Läs mer

Årsmöte 29 augusti 2017 Jarlabergs Bordtennisklubb

Årsmöte 29 augusti 2017 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 29 augusti 217 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 29 augusti 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Val av protokolljusterare och rösträknare.

Läs mer

Välkomna till utomhussäsongen 2018

Välkomna till utomhussäsongen 2018 Välkomna till utomhussäsongen 2018 Information till föräldrar med barn/ungdomar i Högbo GIF. Vi hälsar nya och gamla friidrottare välkomna till utomhussäsongen 2018. På det här bladet har vi sammanställt

Läs mer

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. Årsmöte Kils Slalomklubb Torsdagen den 30/9 2017 1. Mötet öppnas Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd 15 medlemmar med rösträtt

Läs mer

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. Årsmöte Kils Slalomklubb Torsdagen den 22/9-2016 1. Mötet öppnas Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd 19 medlemmar deltar på

Läs mer

SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13

SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13 SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13 RALLY DAGORDNING 1. Mötets öppnande. 2. Fastställande av röstlängd vid mötet. 3. Godkännande av kallelsen till årsmötet. 4. Godkännande av dagordning. 5. Val av ordförande för

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Styrelsen för Västmanlands Cykelförbund (VCF) lämnar här sin redogörelse för verksamhetsåret 2017 Uppdragen inom förbundet har fördelats enligt följande Ordförande Bengt Johansson

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens tolfte verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2006. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde

Verksamhetsberättelse. Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde Verksamhetsberättelse Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde 2017 Ekonomisk redovisning Balans- och resultaträkning 2017 Revisionsberättelsen 2017 Förslag till budget 2018 Innehållsförteckning Inledning

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 1 Verksamhetsberättelse 2013 1 2 Styrelsen för Svenska Landseer klubben får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013 Styrelsen Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Suppleant

Läs mer

Mötesanteckningar styrelsemöte 2013-03-10

Mötesanteckningar styrelsemöte 2013-03-10 Mötesanteckningar styrelsemöte 2013-03-10 Plats: Smålandsidrottens föreläsningssal Tid: 17.00-19.40 Närvarande: Thony Ragnarsson Katarina Ragnarsson Erik Gunhamn Christian Martinsson Simon Karlsson Andreas

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Nattfari Islandshästförening Verksamhetsåret 2017-01-01 2017-12-31 Styrelsen har bestått av: Ordinarie Ledamöter: Ordförande: Vice ordförande Kassör: Sekreterare: Suppleanter: Ulrika Fröding Jeanette Englund

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

Sverige-serien 2017 Pojkar 9

Sverige-serien 2017 Pojkar 9 Pojkar 9 1 249 Folke Sunnebo Älvsjö 60 30 30 2 391 Elijah Frykman Engelholm Team Sibirien 48 23 25 3 459 Lowe Turander Älvsjö 34 18 16 4 604 Frej Lindberg Engelholm teamförslövbmx 30 12 18 5 413 Adam Järkell

Läs mer

Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar. Agenda föräldramöte 080831

Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar. Agenda föräldramöte 080831 Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar Agenda föräldramöte 080831 Allmän information om VSC (1) Historia Föreningen registrerad som Västerås

Läs mer

Flickor 9-10år. Nr Namn Klubb Sponsor Total

Flickor 9-10år. Nr Namn Klubb Sponsor Total Flickor 9-10år Nr Namn Klubb Sponsor Total 63 Allie Nordmark Kungsbacka 1 210 Nelly Borg Malmö 2 902 Alma McShane Malmö 3 22 Elin Holmstedt Märsta 4 51 Astrid Stoltz Engelholm Team Stoltzisters 5 331 Ida

Läs mer

INBJUDAN / KALLELSE. Årsmöte - Stockholms Islandshästförbund (StIF) Sankt Göransgatan 69 (porttelefon till Rubanken)

INBJUDAN / KALLELSE. Årsmöte - Stockholms Islandshästförbund (StIF) Sankt Göransgatan 69 (porttelefon till Rubanken) INBJUDAN / KALLELSE Årsmöte - Stockholms Islandshästförbund (StIF) Tid: 2018-03-14 Kl 18.00 Plats: Anmälan: Sankt Göransgatan 69 (porttelefon till Rubanken) Senast 2018-03-07 till mail annika.floren@tele2.se

Läs mer

GåshagaStrands BåtKlubb Årsstämma 2010

GåshagaStrands BåtKlubb Årsstämma 2010 GåshagaStrands BåtKlubb Årsstämma 2010 Dagordning 1. Mötet öppnas 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Fråga om mötets utlysande. 4. Val av två justeringsmän att jämte ordföranden justera

Läs mer

FÖRENKLAT ÅRSBOKSLUT 150501-160430

FÖRENKLAT ÅRSBOKSLUT 150501-160430 F ö r v a l t n i n g s b e r ä t t e l s e N I B F Å r s m ö t e 2 0 1 6 Sida 1 2016-05-17 FÖRENKLAT ÅRSBOKSLUT 150501-160430 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE F ö r v a l t n i n g s b e r ä t t e l s e N I B F

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens trettonde verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2007. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Övergripande mål Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar Sprida

Läs mer

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 ESS Jolle MEDLEMMAR Vid årets slut hade föreningen 201 registrerade medlemmar som betalt medlemsavgift. STYRELSE Styrelsen har under året utgjorts av:

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Simklubben Täby Synchro har nu funnit sedan maj 2010. Vid årsmötet 2012 valdes Susann Hedlund till ordförande för det kommande verksamhetsåret och hon ersatte Anna-Lena Billing

Läs mer

A-final B-final Semi Kvart Uppsamling Heat1 Heat2 Heat3 Heat4 Finalpoäng Heatpoäng Totalpoäng

A-final B-final Semi Kvart Uppsamling Heat1 Heat2 Heat3 Heat4 Finalpoäng Heatpoäng Totalpoäng Klass Cruiser 30-39 1 Niclas Johansson Engelholm 1 0 1 1 1 22 8 30 2 Felix Gällnäs Engelholm 2 0 1 1 1 18 8 26 3 Andreas Nilsson Kungsbacka 3 0 2 2 2 15 7 22 4 Ola Wahlström Malmö 4 0 4 4 4 13 5 18 5 Dinny

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Verksamhetsberättelse Ekerö Tennisklubb 2017 Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Sofia Tillström, Ordförande Niklas Zethraeus, vice ordförande Börje Fritz, kassör Michael Thörnlund,

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat. Årsmöte Kils Slalomklubb Lördagen den 26/9-2015 1. Mötet öppnas Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd 12 medlemmar

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 15:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2009. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

SWE-CUP 2013 Elite Men Malmö Orion Märsta Engelholm Pl. Nr. Navn Klub Sponsor/Team sum 1. Afd 2. Afd 3. Afd 4. Afd 5. Afd 6. Afd 7. Afd 8.

SWE-CUP 2013 Elite Men Malmö Orion Märsta Engelholm Pl. Nr. Navn Klub Sponsor/Team sum 1. Afd 2. Afd 3. Afd 4. Afd 5. Afd 6. Afd 7. Afd 8. SWE-CUP 2013 Elite Men Malmö Orion Märsta Engelholm 1 107 Filip Svanberg Kungsbacka Blue n yellow 112 26 26 30 30 2 30 Henrik Thorsen Lerum Team Kuwahara Usa 77 16 18 17 26 3 158 Jesper Pettersson Kungsbacka

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2013 Januari 2014 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft 285 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Verksamhetsplan UEK 2014-2016

Verksamhetsplan UEK 2014-2016 Verksamhetsplan UEK 2014-2016 Detta dokument innefattar Växjö Golfklubbs Ungdoms och Elitkommités verksamhetsplan. Den täcker tre år framöver. Det ska användas som ett arbetsdokument med en tydling inriktning

Läs mer

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 Styrelsen för föreningen Jaktskyttarna i Trollhättan lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-01-01 till 2016-12-31. Styrelse Namn Roll

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 Föreningen har haft tre officiella tävlingar under året * 13 maj då klass 1 och 2 startade samt lag och 157 var anmälda till start under dagen. Sponsor för denna tävling var

Läs mer

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 1(8) Historik och målsättning Skogås-Trångsund IBK bildades 1993 efter att Trångsunds IF hade delat upp sina respektive sektioner. Föreningen har som

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll Nr 4 Datum: -05-03 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Paul Fältman Ordförande Kurt Bengtsson Vice ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Ingvar Nilsson Ledamot

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2011 Februari 2012 Sidan 1 av 5 Linköping Judo - en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft 319 unika medlemmar som tillsammans tränat under närmare tjugo

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 12 2013 2013-12-04 (18.30-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Robin Ericsson Johnnie Silfverhielm Sammankallande

Läs mer

Agenda Informationsmöte

Agenda Informationsmöte JSM GULD 2014 Agenda Informationsmöte Presentation JEK och tränare 2014 bra och mindre bra Vad händer för nytt 2015? Information om träningen (när, var, hur, vem) Information om träningsavgift Golfskola

Läs mer

DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING

DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING Välkommen till årsmöte på Bowlinghallen, onsdagen den 9 september 2015 Förslag till dagordning 1 Mötets öppnande samt justering av röstlängd 2 Årsmötets stadgeenliga utlysning

Läs mer

SWE-CUP 2018 Elite Men

SWE-CUP 2018 Elite Men SWE-CUP 2018 Elite Men 1 616 Oskar Jägestedt Malmö 85 30 30 25 2 390 Lucas Klingström Älvsjö 73 25 30 18 3 401 Oskar Åberg Älvsjö 55 16 18 21 4 353 Gabriel Mårtensson Älvsjö 52 18 16 18 5 346 Oskar Kindblom

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Kristianstads Brukshundklubb Protokoll 2010 Nr 3 Datum: 2010-02-22 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Anya Kräusel Vice Ordförande Annika Nilsson Sekreterare Marie-Louise Nilsson Kassör Lena Weiffert

Läs mer

Tränings- och Tävlingsgrupp 13 år och äldre (födda 02 och tidigare):

Tränings- och Tävlingsgrupp 13 år och äldre (födda 02 och tidigare): Tränings- och Tävlingsgrupp 13 år och äldre (födda 02 och tidigare): HT (15 veckor) 1tim/vecka HT (15 veckor) 2tim/vecka (+ fysträningsspass och teori) VT (17 veckor) 1 tim/ vecka VT(17veckor) 2 tim/vecka

Läs mer

Onsala Innebandyklubb verksamhetsberättelse 2018/2019

Onsala Innebandyklubb verksamhetsberättelse 2018/2019 Onsala Innebandyklubb verksamhetsberättelse 2018/2019 Säsongen 2018/2019 har varit en fartfylld säsong med många höjdpunkter och vi finner att vi i föreningen har en trygg stabil grund. Vi bygger verksamheten

Läs mer

Verksamhetsplan. Inledning. Ledning och samordning

Verksamhetsplan. Inledning. Ledning och samordning Verksamhetsplan GF Vasa Gymnastik Verksamhetsåret 2017-07-01-06-30 Inledning GF Vasa Gymnastik är idag en etablerad gymnastikförening i Stockholm som bedriver sin verksamhet i Vasastan och Östermalm. Föreningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Huvudstyrelsen har under 2012 haft följande sammansättning: Ordförande: Vice ordf Kassör: Sekreterare: Ledamot: Suppleant: Ulf Jansson Anders Lundqvist Anita Hirsch Björn Gullefors

Läs mer

SWE-CUP 2017 Lerum Märsta U-Sala EBMX Pl. Nr. Namn Klubb Sponsor/Team sum 1. Afd 2. Afd 3. Afd 4. Afd Filip Svanberg Uppsala

SWE-CUP 2017 Lerum Märsta U-Sala EBMX Pl. Nr. Namn Klubb Sponsor/Team sum 1. Afd 2. Afd 3. Afd 4. Afd Filip Svanberg Uppsala Elite Men SWE-CUP 2017 Lerum Märsta U-Sala EBMX 1 107 Filip Svanberg Uppsala 59 30 29 2 87 Linus Sohlin Märsta Team MJBIKES 59 15 18 26 3 401 Oskar Åberg Älvsjö 58 16 25 17 4 18 Kim Wedin Märsta Team MJBIKES

Läs mer

Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018

Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018 Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018 Detta är vår klubb Kårsta Golfklubb i Örebro är en familjär och trivsam golfklubb som grundades 1991 och vi är idag ca 1 600 medlemmar. Vi

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll Nr 8 Datum: -10-04 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Kurt Bengtsson Vice ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Ingvar Nilsson Ledamot Gunilla Svensson Ledamot

Läs mer

1(7) Verksamhetsplan Skogsluffarnas OK Längdskidor

1(7) Verksamhetsplan Skogsluffarnas OK Längdskidor 1(7) Verksamhetsplan 2015-2016 Skogsluffarnas OK Längdskidor 2(7) Innehåll 1 Inledning... 3 1.1 Verksamhetsplanens syfte... 3 2 Förutsättningar... 3 3 Strategisk karta... 3 3.1 Verksamhetsidé... 3 3.2

Läs mer

Stämmohandlingar för Stenhamra Tennisklubb 2019

Stämmohandlingar för Stenhamra Tennisklubb 2019 Stämmohandlingar för Stenhamra Tennisklubb 2019 Ordinarie stämma onsdag den 20 Februari 2019 klockan 19.30 i Stenhamraskolans matsal Dagordning 1) Fastställande av röstlängd 2) Fråga om mötet utlysts på

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2011 - Sundsvalls Brukshundklubb

VERKSAMHETSPLAN 2011 - Sundsvalls Brukshundklubb VERKSAMHETSPLAN 2011 - Sundsvalls Brukshundklubb Styrelsen för Sundsvalls Brukshundklubb föreslår följande preliminära verksamhetsplan för verksamhetsåret 2011. Verksamhetsplanen består av följande delar

Läs mer

HCF. HÄLSINGLANDS CYKELFÖRBUNDs VERKSAMHETSBERÄTTELSE

HCF. HÄLSINGLANDS CYKELFÖRBUNDs VERKSAMHETSBERÄTTELSE HCF HÄLSINGLANDS CYKELFÖRBUNDs VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009 FÖREDRAGNINGSLISTA Vid HÄLSINGLANDS CYKELFÖRBUNDS ÅRSMÖTE 2009. Söndagen den 21 februari 2010 kl.12.00 Utdelningar av utmärkelser Höghammarhallen,

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll 2017 Nr 4 Datum: 2018-05-16 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Paul Fältman Ordförande Kurt Bengtsson Vice ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Carina Duholm

Läs mer

Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13

Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13 Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13 Verksamhetsplan Piteå GK Ungdoms och juniorverksamhet 1. Vision PITEÅ GOLFKLUBB SKA ERBJUDA DEN BÄSTA BARN OCH UNGDOMSVERKSAMHETEN I KOMMUNEN, ALLA KATEGORIER

Läs mer

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK)

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Plats: Dojon, Stationsvägen 9F Tid: 21 mars 2013, kl 19.00 Klädsel: Vanliga kläder, ej Gi Alla medlemmar och målsmän till medlemmar under

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 2015-02-26 (20.00-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Jonas Bergqvist Lars Edvardsson Anders Tibbling Nils Granath Gäster Peter Folkeson Arne Hedin Magnus

Läs mer

PM SM MTB 2007. I DH och 4# finns ingen H50 klass

PM SM MTB 2007. I DH och 4# finns ingen H50 klass PM SM MTB 2007 IK Hakarpspojkarna och Svenska Cykelförbundet Hälsar alla välkomna till SM, JSM, USM och VSM i Mountainbike i grenarna Down Hill (DH), Four Cross (4#) XC, Tempo, Lag, Stafett Tävlingsregler:

Läs mer

Sportchef Träningskommitté

Sportchef Träningskommitté Sportchef Träningskommitté Hålla ordning och organisera MSS Träningar Träningskommittén Sportchef Lagkaptener Tränare Klassrepresentant, Optimist/Laser etc. Rådgivare Simon Landenstad, Sportchef MSS Emelie

Läs mer

Årsmöte 2012-02-22. Sekreterare Justerare Justerare. Peter Malmquist Lukas Lindroos Henry Yang

Årsmöte 2012-02-22. Sekreterare Justerare Justerare. Peter Malmquist Lukas Lindroos Henry Yang Årsmöte 2012-02-22 1 Mötet öppnades. 2 Mötets behörighet: Årsmötet har utannonserats i tid (två veckor innan) via e-post. Mötet fanns behörigt. 3 Val av mötets ordförande: Robin valdes. 4 Val av mötets

Läs mer

Närvarande: Anya Kräusel Vice Ordförande Marie-Louise Nilsson Catharina Hårsmar

Närvarande: Anya Kräusel Vice Ordförande Marie-Louise Nilsson Catharina Hårsmar Protokoll Nr 10 Datum: -01-12 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Anya Kräusel Vice Ordförande Marie-Louise Nilsson Kassör Catharina Hårsmar Ledamot Karin Nyström Ledamot Ingela Bach Suppleant Lena

Läs mer

SSG Årsmöte Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK.

SSG Årsmöte Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK. SSG Årsmöte 2012 Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK. Dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd 3. Fråga om årsmötets behöriga utlysande 4. Fastställande av dagordning 5.

Läs mer