GILLES BOUSSAC CHRISTOPHE RAUTURIER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GILLES BOUSSAC CHRISTOPHE RAUTURIER"

Transkript

1 ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR WEBBPLATSEN FÖR ÅTKOMST TILL TEKNISK INFORMATION SOM ÄR STRIKT FÖRBEHÅLLEN PROFESSIONELLA BILMEKANIKER OCH INTE FÅR ANVÄNDAS AV PRIVATPERSONER Webbplatsen är en webbplats på Internet som utvecklats av AUTOMOBILES PEUGEOT (hädanefter PEUGEOT). Syftet är att professionella bilmekaniker via Internet ska kunna beställa sådan teknisk information som behövs för reparation av Peugeotfordon. Webbplatsen publiceras av PEUGEOT. AUTOMOBILES PEUGEOT 75, avenue de la Grande Armée PARIS Frankrike Aktiebolag verksamt under fransk lagstiftning med ett kapital på euro, registrerat i handels- och föreningsregistret i Paris med nummer Kontakt: public.servicebox@peugeot.com. Ansvariga för webbplatsens publicering: F.X. GILLES, Y. FALLOUEY, Ph LARRIEU, P. HERBAULT Publiceringschef: Ansvarig för webbplatsen: GILLES BOUSSAC CHRISTOPHE RAUTURIER Tillgången till webbplatsen är främst tillägnad "professionella bilmekaniker". Webbplatsens användning styrs av följande allmänna villkor samt av tillämpliga lagar. Uppkoppling och åtkomst till denna webbplats innebär att användaren helt och förbehållslöst och utan att underskrift erfordras, godkänner samtliga bestämmelser i dessa allmänna villkor. Inga särskilda villkor kan, utan PEUGEOTS uttryckliga och skriftliga godkännande, gälla i stället för dessa allmänna försäljningsvillkor. ARTIKEL 1 SYFTE PEUGEOT erbjuder professionella bilmekaniker (hädanefter benämnda "kunder"), och uteslutande till denna kundkategori, tillgång till teknisk information som är relevant för dennes märke, med bland annat reservdelskataloger, information som behövs för beräkning av arbetsoperationskoder, uppgifter om reparationsmetoder och specialverktyg, etc. Syftet med dessa allmänna villkor är alltså att definiera de i första hand tekniska och finansiella villkor enligt vilka kunden kan utnyttja PEUGEOTS tekniska information.

2 - 2 - För att ta del av informationen ska kunden ha tillgång till lämplig IT-utrustning (PC med Windows 98, 2000, 2000 pro eller XP med Internetuppkoppling, skärm 1024x768 pixlar, rekommendationer för uppkopplingshastighet bredband av ADSL-typ på minst 512 kb/s. (Med lägre maskinkapacitet och Internethastighet fungerar Service Box med en lägre användarkomfort). Inom ramen för denna webbplats anses en professionell bilmekaniker vara sådan fysisk eller juridisk person som är bosatt i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, Kroatien, Turkiet eller Schweiz och som tillhör någon av nedanstående kategorier : professionella bilmekaniker, bilklubbar, vägassistans- och bärgningsföretag, operatörer inom inspektion och bilprovning, operatörer som utbildar bilreparatörer, utrustningstillverkare ARTIKEL 2 ANVÄNDARNAMN OCH LÖSENORD Tillgången till webbplatsen är öppen är professionella bilmekaniker och inte för någon annan kundkategori. För att kunna göra beställningar måste kunden emellertid skapa ett användarkonto där han/hon anger sina fullständiga kontaktuppgifter: firmanamn, kontaktperson, leveransadress, momsregistreringsnummer, etc. Kunden ska även välja ett lösenord. Användarkontot är upprättat när de efterfrågade uppgifterna fyllts i och godkänts. Kunden får sedan ett användarnamn skickat till den e-postadress som han/hon uppgivit. (OBS! Det är endast möjligt att skapa ett konto per e-postadress). Det är detta personliga användarnamn som kunden sedan använder tillsammans med sitt lösenord för att få tillgång till beställningstjänsten. Användarnamnet och lösenordet är strikt personliga och kunden åtar sig att hålla dem hemliga. Kunden är ansvarig för all användning av användarnamnet och/eller lösenordet. PEUGEOT kan i inget fall göras ansvarigt för förlust eller skada som skett på grund av deras användning. Kunden bör logga ut efter varje besök på webbplatsen. Kunden bör omedelbart informera PEUGEOT om all bedräglig användning av hans användarnamn och/eller lösenord, samt meddela PEUGEOT att detta har skett via ett rekommenderat brev med mottagningsbevis. PEUGEOT frånsäger sig allt ansvar, oavsett art, om en internetanvändare skulle komma att använda denna webbplats på ett bedrägligt sätt. ARTIKEL 3 PRISER OCH BETALNING De olika abonnemangspaket som erbjuds på Service Box ger åtkomst till all information på webbplatsen. Åtkomsttiden varierar beroende på vilket paket som väljs. Datumet och klockslaget för abonnemangstidens början registreras när en av de avgiftsbelagda rubrikerna används första gången på webbplatsen. Tabellen över abonnemangspriser finns på inloggningssidan.

3 - 3 - OBSERVERA: V arje p aket mot svarar den t i dsp eri od un der vi l ken du h ar fri åt komst t il l (det är inte uppkopplingstiden som avses). Exempel: du väljer ett abonnemang som gäller 1 dag. Om du kopplar upp dig första gången i morgon kl. 9, har du tillgång till webbplatsen fram till kl. 9 i övermorgon (lokal tid). I enlighet med bestämmelserna i artikel L441-6 i den franska handelslagen (Code de Commerce) tillkommer förseningsavgifter på förfallna belopp om betalningen sker för sent. Detta sker efter att kunden informerats och avgiften är 3 gånger den lagstadgade räntan i Frankrike vid tiden för nömnda belopps förfallodatum. Priserna anges i euro före skatt. PEUGEOT förbehåller sig rätten att när som helst ändra sina priser. Åtkomsten säljs till det pris som gäller vid datumet då beställningen görs. Priset anges: Inkl. fransk moms enligt aktuell sats, om kunden är bosatt i Frankrike Exkl. moms, om kunden är bosatt i en annan stat i Europeiska samarbetsområdet eller i Schweiz. Priset inkluderar fransk moms även i följande fall: om kunden inte har ett EU-momsregistreringsnummer, om kunden inte har fyllt i det, om numret är felaktigt, om kontrollen som PEUGEOT gör i VIES-systemet misslyckas av någon anledning. Kunden betalar priset kontant när beställningen genomförs med bankkort eller betalning bank-till-bank. Kunden väljer bankkort som betalningsmetod (Carte Bleue, Visa, Eurocard, Mastercard) och omdirigeras automatiskt till SIPS. På en säker webbplats fyller användaren sedan i bankkortets nummer och förfallodatum. Bankkortsuppgifterna skickas krypterade till SIPS-servern, som sedan skickar en auktoriseringsförfrågan till banknätet via BNP PARIBAS server. Det är kundens bank som avgör om betalningen medges eller inte. ARTIKEL 4 GARANTI ANSVAR Den tekniska information som återfinns på webbplatsen är framtagen av PEUGEOT och baseras på de tekniska kunskaper som är aktuella för närvarande. Informationen uppdateras regelbundet och är enbart avsedd för professionella bilmekaniker. PEUGEOT frånsäger sig allt ansvar gällande direkta eller indirekta skador som kan inträffa på grund av materielfel eller genom uteblivna uppdateringar. Kunden har skyldighet att regelbundet gå in på webbplatsen för att ta del av de senaste uppdateringarna, eller senast när ett fordon lämnas ut till kund efter att ha reparerats på verkstaden. Säkerhetsföreskrifter Den information som finns tillgänglig är avsedd för professionell service och reparation av fordon av märket, som inte genomgått några modifieringar. En förutsättning för att få utföra ovannämnda arbeten är en yrkesutbildning som bilreparatör samt regelbunden vidareutbildning. Om den tillgängliga informationen föreskriver användning av specialverktyg, ska dessa ovillkorligen användas för att reparation ska utföras korrekt. PEUGEOT är under inga omständigheter ansvarigt för de arbeten som utförs.

4 - 4 - Kunden får använda informationen som återfinns på webbplatsen för serviceoch reparationsarbeten, på villkor att dessa arbeten utförs av en professionell bilmekaniker. Inom ramen för denna webbplats anses en professionell bilmekaniker vara sådan fysisk eller juridisk person som: i sin huvudsakliga yrkesverksamhet utför reparationer och servicearbeten på bilar, som har den kompetens och de utrustningar som krävs för fullgott utförande av dessa tjänster, i synnerhet i fråga om kvalitet och säkerhet, och som har en personal som fått utbildning inom bilreparatörsyrket och får regelbunden vidareutbildning, vilka erkänns av lagen som gäller detta yrke och av professionella instanser inom denna sektor, och vilka ger kompetens att på behörigt sätt utföra underhålls- och reparationsarbeten på bilar och i synnerhet märkets fordon. Kunden agerar för egen räkning och i sitt eget namn och är ensam ansvarig gentemot sina kunder eller medlemmar med avseende på alla åtgärder som han/hon vidtar och i synnerhet beträffande den information som hämtas från webbplatsen i syfte att utföra service- och reparationsarbeten. Denna information, som ibland berör fordonens säkerhet, är avsedd uteslutande för professionella bilmekaniker. Den ska användas endast av en professionell bilmekaniker och det fulla ansvaret åvilar bilmekanikerna och inte PEUGEOT. Om vissa arbeten erfordrar en specifik behörighet med avseende på lagstiftningen i det aktuella landet, är det kundens ansvar (och inte PEUGEOTS) att tillse att han/hon har den behörighet som lagen kräver eller att den professionella bilmekaniker som utför serviceeller reparationsarbetet har denna behörighet. PEUGEOT frånsäger sig allt ansvar, oavsett art, om en internetanvändare skulle komma att använda denna webbplats eller den tekniska informationen på ett bedrägligt sätt. Kunden ska hålla PEUGEOT skadeslös beträffande alla personskador, materiella och immateriella skador samt alla andra kostnader som åsamkas PEUGEOT och tredje part som kräver betalning för detta av PEUGEOT, som uppstår på grund av (eller vid tillfället för) kundens användning av den tekniska informationen från webbplatsen. Kunden ansvarar för att teckna en försäkring hos ett solitt och tillförlitligt försäkringsbolag, som ger ett tillräckligt försäkringsskydd mot skador som kan uppstå under yrkesutövningen. ARTIKEL 5 FORCE MAJEURE Vid force majeure kan PEUGEOT inte hållas ansvarigt för uteblivet verkställande av sina åtaganden, vilka dessa än må vara. Force majeure inbegriper alla händelser som sker oberoende av PEUGEOTS vilja och som, utan att de har kunnat förutses, kontrolleras eller avvärjas, leder till att PEUGEOTS åtaganden, totalt eller delvis, försenas eller förhindras. Sådana händelser är exempelvis krig, bränder, explosioner, översvämningar, arbetsmarknadskonflikter hos PEUGEOT och dennes under- eller tjänsteleverantörer. ARTIKEL 6 IMMATERIALRÄTT PEUGEOT vill poängtera att mycket av innehållet och den tekniska informationen på webbplatsen : 1. skyddas av lagen om upphovsrätt, det gäller t.ex. scheman, fotografier, artiklar, texter, ritningar, animerade sekvenser etc.;

5 och/eller skyddas av lagen om mönster och modeller: dessa består framför allt av modeller av delar eller fordon; 3. skyddas av lagen om varumärken: detta gäller framför allt märket "PEUGEOT", "lejonsymbolen" (Peugeots logotyp) och fordonens modellbeteckningar; 4. utgör ett mycket omfattande kunnande som utvecklats av PEUGEOT. Dessa beståndsdelar tillhör PEUGEOT eller tredje part som givit PEUGEOT tillstånd att använda dessa. Kunden får enligt dessa handlingar rätt att använda informationen på denna webbplats bara för att utföra service- och reparationsarbeten inom sitt yrke som bilmekaniker. Kunden avhåller sig från all annan användning. Denna rättighet är icke-exklusiv, kan inte överlåtas eller överföras. Utöver de villkor som uttryckligen anges i detta avtal är följaktligen all reproduktion, återgivning, användning, anpassning, ändring, integrering, översättning eller försäljning, helt eller delvis och oavsett metod och medium (papper, digitalt etc.) förbjuden utan förhandstillstånd från PEUGEOT, med förbehåll för de undantag som anges i artikel L i lagen om immaterialrätt. Överträdelser utgör ett brott mot upphovsrätten och/eller mönsteroch modellrätten och/eller varumärkesrätten. Straffskalan är upp till tre års fängelse och euro i böter. Dessa allmänna villkor ger i synnerhet inte kunden rätt att använda den tillhandahållna informationen för att integrera den direkt eller indirekt i en process för utveckling av produkter och/eller tjänster som marknadsförs till en kundkrets bestående av professionella bilmekaniker. Med avseende på det kan nämnas att ett specifikt erbjudande tillhandahålls av PEUGEOT inom ramen för andra allmänna villkor. ARTIKEL 7 BEVIS Denna webbplats möjliggör användning och utväxling av data på elektroniskt medium, alltså utan papper. Vardera parten går med på att inte bestrida innehållet, tillförlitligheten eller giltigheten i en handling eller den information den innehåller, bara för att handlingen är i elektronisk form och inte på papper. De datoriserade register som sparas i PEUGEOTS datasystem ska bevaras på ett sätt som garanterar rimlig säkerhet och ska anses som bevis, bland annat på beställningar som gjorts mellan parterna. Arkiveringen av beställningar och fakturor sker på ett tillförlitligt och hållbart sätt och kan tas fram som bevishandlingar under tio års tid. ARTIKEL 8 UPPDATERINGAR Information och illustrationer som finns på webbplatsens sidor är baserade på de tekniska specifikationer som var aktuella när de infördes på webbplatsen eller när de olika sidorna uppdaterades. PEUGEOT förbehåller sig rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra eller uppdatera de allmänna villkoren och/eller alla beståndsdelar och produkter som presenteras på webbplatsen. Alla dessa ändringar åläggs kunden, som därför bör ta del av och godkänna gällande allmänna villkor vid varje inloggning. ARTIKEL 9 - HYPERTEXTLÄNKAR

6 - 6 - För att få införa en hyperlänk som leder till webbplatsen krävs ett skriftligt förhandsgodkännande från PEUGEOT. PEUGEOT kan inte i något fall hållas ansvarigt för innehåll, produkter eller tjänster som återfinns på sådana webbplatser där det finns hypertextlänkar eller andra sorters länkar. ARTIKEL 10 TILLGÄNGLIGHET TILL WEBBPLATSEN Webbplatsen är normalt åtkomlig för kunden via Internet under hela året, 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Den här uppgiften om åtkomlighet medför ingen resultatskyldighet från PEUGEOTs sida. Internet är ett öppet och informellt nätverk, en sammankoppling av datanätverk på internationell nivå. Internet styrs inte av någon central enhet och varje del av nätverket tillhör en oavhängig statlig eller privat enhet. Dess funktion stödjer sig på samarbete mellan olika nätoperatörer, utan någon leveransskyldighet eller leveransbehörighet mellan operatörerna. Nätverkens överföringskapacitet och användningspolicy kan skilja sig från varandra. Ingen kan garantera att Internet i sin helhet fungerar perfekt. Följaktligen frånsäger sig PEUGEOT allt ansvar och garantiskyldighet om Internet inte fungerar normalt (försenad överföring eller alla andra störningar). Kunden använder webbplatsen helt på eget ansvar. PEUGEOT kan ej hållas ansvarigt för några som helst indirekta eller direkta skador såsom exempelvis materiell skada, förlust av data eller programvara, ekonomisk skada som beror på användning av denna webbplats eller andra webbplatser som är länkade till den. PEUGEOT förbehåller sig rätten att tillfälligt eller definitivt stänga webbplatsen utan föregående meddelande eller ersättning. ARTIKEL 11 SKYDD AV PERSONUPPGIFTER Endast professionella bilmekaniker har tillstånd att använda webbplatsen att ta del av den tekniska informationen. För att kontrollera att de som önskar tillträde till webbplatsen eller önskar ta del av den tekniska informationen verkligen är professionella bilreparatörer, måste användarna fylla i ett identifikationsformulär och skapa ett användarkonto. Internetanvändarna åtar sig att fylla i identifikationsformuläret på ett ärligt och komplett sätt och uppge endast relevanta och sanningsenliga uppgifter. PEUGEOT förbehåller sig rätten att utan föregående meddelande upphäva abonnemanget och spärra all åtkomst till webbplatsen för Internetanvändare som uppgett ofullständiga eller felaktiga uppgifter. Vad beträdffar de personuppgifter som kunden anger i formuläret, har han/hon rätt att ta del av och korrigera dessa (i enlighet med den franska lagen "Informatique et Liberté", nummer från den 6 januari 1978). Denna rätt kan utverkas från: PSA/DM/DSP/IAVP/PRSP/ATDE, 9 avenue du Marechal Juin, Meudon la Forêt Cedex. Dessa uppgifter är avsedda för PEUGEOT, företag inom PEUGEOT-koncernen och dess tjänsteleverantörer och kan användas som statistiskt underlag. ARTIKEL 12 COOKIES

7 - 7 - Kunden informeras om att ett cookie-baserat system har införts på webbplatsen. Cookies är filer som skickas till användarens hårddisk. De underlättar webbplatsens navigering och visar även besöksstatistik. Dessa cookies innehåller aldrig personuppgifter. Kunden har möjlighet att avaktivera användningen av cookies genom att än dra inställningarna i sin webbläsare. ARTIKEL 13 SÄKERHET Kunden åtar sig att inte vidta några åtgärder på webbplatsen som kan leda till virusspridning eller datafel eller annat som kan påverka funktionen på webbplatsen, servern eller tjdnsterna som dr åtkomliga via webbplatsen. Kunden förbinder sig att bara ställa oskadliga och tillförlitliga uppgifter, dokument och filer till förfogande på webbplatsen, som inte kan påverka funktionen på webbplatsen, servern eller de tjänster som är åtkomliga via webbplatsen. Villkor för att använda webbplatsen samt alla servrar eller tjänster som kan nås via webbplatsen: Gällande nationella och internationella lagar och förordningar ska följas, även när det gäller tredje persons rättigheter. Kunden får inte skada PEUGEOT på något sätt eller i någon form. Kunden står som garant inför PEUGEOT gentemot alla handlingar från tredje person, som är kopplade till information som kunden gjort tillgänglig inom webbplatsens ramar. Med avseende på det förbinder sig kunden att ersätta PEUGEOT för alla kostnader och utgifter som beror på sådana handlingar, inklusive rimlig ersättning och kostnad för rådgivning från PEUGEOT. ARTIKEL 14 TOLERANS Väljer PEUGEOT att vid något tillfälle inte åberopa någon av bestämmelserna i de allmänna försäljningsvillkoren, ska detta inte tolkas som att PEUGEOT avsäger sig rätten att vid ett senare tillfälle åberopa någon av dessa bestämmelser. ARTIKEL 15 ADRESSANGIVELSE PEUGEOT uppger följande adress: AUTOMOBILES PEUGEOT - 75, avenue de la Grande Armée, PARIS, Frankrike. ARTIKEL 16 TILLÄMPBAR LAG Denna webbplats, de allmänna villkoren och de avtal som ingåtts genom denna webbplats är underställda fransk lag, med undantag av avtal om internationell försäljning av varor som är underställt Wienkonventionen från den 11 april ARTIKEL 17 - DOMSRÄTT Förhandling ska vid tvist ske vid domstol i Paris, som har exklusiv domsrätt beträffande samtliga tvister, oavsett typ, som uppstår mellan PEUGEOT och kunden och som inte görs upp i godo.

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR TEKNISKA UTBILDNINGAR

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR TEKNISKA UTBILDNINGAR ALLMÄNNA VILLKOR FÖR TEKNISKA UTBILDNINGAR Dessa allmänna villkor för tekniska utbildningar är en integrerad del av webbplatsen http://public.servicebox.peugeot.com och är underställda webbplatsens användningsvillkor.

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR NYHETSTJÄNSTEN FPLUS Sida 1 av 5

ANVÄNDARVILLKOR FÖR NYHETSTJÄNSTEN FPLUS Sida 1 av 5 2017-11-14 ANVÄNDARVILLKOR FÖR NYHETSTJÄNSTEN FPLUS Sida 1 av 5 1. BAKGRUND OCH TILLÄMPNING 1.1 Dessa användarvillkor ("Användarvillkoren") gäller för din användning av nyhetstjänsten fplus, inklusive

Läs mer

WEBBPLATSENS TILLGÄNGLIGHET

WEBBPLATSENS TILLGÄNGLIGHET Friskrivningsklausul: WEBBPLATSENS TILLGÄNGLIGHET Under tiden som webbplatsen förbereds kan vissa tekniska problem uppstå som ligger utanför vår kontroll och vi kan därför inte garantera att du vid alla

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Finditys eller tredje mans upphovsrätt

ANVÄNDARVILLKOR. 1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Finditys eller tredje mans upphovsrätt ANVÄNDARVILLKOR Dessa användarvillkor tillämpas vid användning av Findity AB:s, org. nr. 556838-8200, ( Findity ) tjänst sparakvittot.se ( Tjänsten ). Genom att använda tjänsten godkänner användaren (

Läs mer

ANVÄNDARAVTAL PARTER AVTALSTID ANVÄNDARENS ÅTAGANDEN

ANVÄNDARAVTAL PARTER AVTALSTID ANVÄNDARENS ÅTAGANDEN ANVÄNDARAVTAL PARTER I avtalstexten nedan kallas Du/Ditt företag för Användaren och Apptech 24 AB, 556870-0230, Sjötullsgatan 16, 82450 Hudiksvall, för Apptech. De tjänster som Du faktureras för kallas

Läs mer

1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Leverantörens eller tredje mans upphovsrätt.

1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Leverantörens eller tredje mans upphovsrätt. ANVÄNDARVILLKOR Dessa användarvillkor tillämpas vid användning av tjänsten ( Tjänsten ) som beställts av användaren ( Användaren ) från leverantören ( Leverantören ). Genom att påbörja användandet av Tjänsten

Läs mer

IDkollens Användarvillkor

IDkollens Användarvillkor IDkollens Användarvillkor Gäller från och med 2018-05-23 Tack för att du har valt IDkollen och ett extra stort tack för att du tar dig tid att noggrant läsa igenom våra användarvillkor. Vi vill börja med

Läs mer

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP Vi ber er läsa igenom dessa allmänna villkor noggrant innan ni använder denna webbplats. Om ni inte godkänner dessa allmänna

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat 2014-01-07

Familjehemsbanken Uppdaterat 2014-01-07 Uppdaterat 2014-01-07 Allmänna villkor Familjehemsbanken är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem samt kontaktfamilj och personer som arbetar inom familjevården i kommun

Läs mer

Användarvillkor Mitt KemRisk

Användarvillkor Mitt KemRisk Användarvillkor Mitt KemRisk 1. Allmänt om Tjänsten 1.1 KemRisk Sweden AB, org. nr 556624-2854, Platensgatan 8, 582 20 Linköping ( KemRisk ) erbjuder befintliga och tillkommande kunder ( Kunden ) tillgång

Läs mer

Allmänna villkor för Alectas internetkontor för företag

Allmänna villkor för Alectas internetkontor för företag Allmänna villkor för Alectas internetkontor för företag 1. Allmänt 1.1. Alectas internetkontor för företag ger företag som är kunder hos Alecta ( Företag ) en överblick över de anställdas försäkringsuppgifter

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN Välkommen till Illusionen! Tack för att du använder Illusionen som tillhandahålls av Fotboll 2000. Detta är villkoren för användning av denna webbplats och programvara, bilder,

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat 2013-11-28

Familjehemsbanken Uppdaterat 2013-11-28 Uppdaterat 2013-11-28 Allmänna villkor Familjehemsbanken Familjehemsbanken är en mötesplats för personer/familjer som är eller vill bli familjehem, jourhem och/ eller kontaktfamilj/person och personer

Läs mer

Ändring av priset för Tjänsten meddelas Kunden till den e-mailadress Kunden anmält till Trust-IT.

Ändring av priset för Tjänsten meddelas Kunden till den e-mailadress Kunden anmält till Trust-IT. 1. Avtalet och parterna 1.1 Om Tjänsten, 556538-4699 (Trust-IT), tillhandahåller en webbaserad tjänst som heter TimeOrganizer (Tjänsten). Det är en tidsrapporteringstjänst med GPSpositionering för både

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR OCH SEKRETESSPOLICY för köpare och säljare

ANVÄNDARVILLKOR OCH SEKRETESSPOLICY för köpare och säljare ANVÄNDARVILLKOR OCH SEKRETESSPOLICY för köpare och säljare 1. Allmänna villkor 2. Medlemskap 3. Personuppgifter 4. Immateriella rättigheter 5. Ansvarsfrihet 6. Cookies 7. Budgivning och köp 8. Kostnader

Läs mer

Cartamundi Sekretesspolicy

Cartamundi Sekretesspolicy Cartamundi Sekretesspolicy 1 ALLMÄNT 1. Denna sekretesspolicy ("sekretesspolicyn") reglerar bearbetningen av dina personuppgifter som en del av din användning av vår webbplats ("webbplatsen") och förknippade

Läs mer

Familjehemsbanken Gäller fr.o.m

Familjehemsbanken Gäller fr.o.m Gäller fr.o.m 2018-05-18 Allmänna villkor är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem, kontaktfamilj samt kontaktperson och personer som arbetar inom familjevården i kommun

Läs mer

Integritetspolicy för webbplats

Integritetspolicy för webbplats Integritetspolicy för webbplats Euromaster förbinder sig att skydda integriteten för användare och besökare på webbplatsen. Detta dokument beskriver Euromasters rutiner för de personuppgifter som företaget

Läs mer

Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare.

Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare. Telias villkor för marknadsplatsen för molntjänster 2014-10-03 Dessa villkor ( Användarvillkoren ) gäller då TeliaSonera Sverige AB ( Telia ) tillhandahåller molnbaserade program ( Program ) till företag

Läs mer

1/7. Mitt resekort. Användarvillkor för tjänsten

1/7. Mitt resekort. Användarvillkor för tjänsten 1/7 Mitt resekort Användarvillkor för tjänsten 2/7 Innehåll 1 Allmänt... 3 2 Beskrivning av tjänsten... 3 3 Användning av tjänsten och registrering i tjänsten... 3 4 Registeruppgifter och ändamål av behandling...

Läs mer

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER 1. ALLMÄNT PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER Dessa villkor (nedan dessa villkor eller villkoren ) gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss

Läs mer

ASS 84, , Sverige är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

ASS 84, , Sverige är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Allmänna Villkor AlpinaScand Sarajevo 84, organisations nr. 802457-8620 ( ASS 84 ) driver webbplatsen http://www.alpinascandsarajevo84.se/ och därtill hörande sidor ( Webbplatsen ). Utförliga kontaktuppgifter

Läs mer

Sekretesspolicy för privatkunder

Sekretesspolicy för privatkunder Sekretesspolicy för privatkunder 1. Personuppgiftsansvarig Tikkurila Sverige AB (häri kallat Tikkurila) Textilgatan 31 120 86 Stockholm Sverige Org.nr: 556001-8300 Tel: +46(0)8 775 6000 2. Kontaktuppgifter

Läs mer

Allmänna villkor Allmänna användarvillkor för Yobeeda AB, http://www.yobeeda.com Senast ändrade 2014-07-01

Allmänna villkor Allmänna användarvillkor för Yobeeda AB, http://www.yobeeda.com Senast ändrade 2014-07-01 Allmänna villkor Allmänna användarvillkor för Yobeeda AB, http://www.yobeeda.com Senast ändrade 2014-07-01 De allmänna användarvillkoren ("Användarvillkor") finns tillgängliga på webbplatsen http://www.yobeeda.com

Läs mer

Användning av PRI Pensionsgarantis webbtjänst

Användning av PRI Pensionsgarantis webbtjänst Användning av PRI Pensionsgarantis webbtjänst PRI Pensionsgarantis kunder har möjlighet att utnyttja de webbtjänster som erbjuds på PRI Pensionsgarantis webbplats. För att kunna börja använda tjänsten

Läs mer

AFA Försäkrings kundwebb

AFA Försäkrings kundwebb v 1.02 augusti 2011 Allmänna villkor för Privatpersoner vid nyttjande av AFA Försäkrings kundwebb 1. Bakgrund 1.1 AFA Försäkring är samlingsnamnet för de tre bolagen AFA Sjukförsäkringsaktiebolag, AFA

Läs mer

Telisol AB Jörgen Kocksgatan 9 211 20 Malmö

Telisol AB Jörgen Kocksgatan 9 211 20 Malmö Telisol AB Sida 1 5 Dessa försäljningsvillkor är gällande vid avtal där Telisol tillhandahåller varor och tjänster. Vad som nedan anges skall gälla om inget annat framgår av särskild överenskommelse i

Läs mer

2.3 För att ditt medlemskap skall beviljas måste du vara över 18 år och vara registrerad kund på Webbplatsen

2.3 För att ditt medlemskap skall beviljas måste du vara över 18 år och vara registrerad kund på Webbplatsen ALLMÄNNA VILLKOR FÖR SVENSKA SPELS MEDLEMSTJÄNSTER 1. ALLMÄNT 1.1 Detta avtal fastställer villkoren ( Allmänna Villkor ) för AB Svenska Spels ( Svenska Spel ) tillhandahållande av interaktiva tjänster

Läs mer

Användarvillkor ETC Play

Användarvillkor ETC Play 21 mars 2018: Användarvillkor ETC Play Inledande bestämmelser Dessa villkor ( Användarvillkoren ) reglerar din användning av streamingtjänsten ETC Play ("Tjänsten"). Användarvillkoren reglerar också den

Läs mer

C. Mot bakgrund av ovanstående har Parterna ingått detta Avtal.

C. Mot bakgrund av ovanstående har Parterna ingått detta Avtal. BILAGA 1 - PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL Detta personuppgiftsbiträdesavtal ( Avtalet ) har träffats mellan [Avtalspart 1], org.nr [nummer], med adress [adress], ( Personuppgiftsbiträde ) och [Avtalspart

Läs mer

VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM

VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM 1 Avtalet och parterna 1.1 Tjänsten och villkoren 1.2 Avtalet Infocell AB ( Infocell ) tillhandahåller som onlinetjänst en möjlighet för användare (

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER 1. Allmänt Dessa allmänna villkor utgör ett avtal (nedan benämnt Avtalet) mellan dig, som användare (nedan benämnd som Användaren) och TV4 AB

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR E-CURIA

ANVÄNDARVILLKOR FÖR E-CURIA ANVÄNDARVILLKOR FÖR E-CURIA 1. E-Curia är den it-plattform som används av EU-domstolens båda instanser för att göra det möjligt att ge in inlagor och delge inlagor, domar och beslut elektroniskt. Det går

Läs mer

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN http://ledarskap.mindset.se 1. BAKGRUND 1.1 Ledarskapsportalen är ett internetbaserat utbildningsverktyg som tillhandahålls på webbplatsen http://ledarskap.mindset.se

Läs mer

Villkor och krav för. MedTech info-tjänsterna som tillhandahålls av. INTERTEK Semko AB

Villkor och krav för. MedTech info-tjänsterna som tillhandahålls av. INTERTEK Semko AB Villkor och krav för MedTech info-tjänsterna som tillhandahålls av INTERTEK Semko AB 17 september 2009 1 Artikel I. DEFINITIONER 1.1 Inom ramen för detta Avtal ska följande ord och uttryck ha den betydelse

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat 2014-01-07

Familjehemsbanken Uppdaterat 2014-01-07 Uppdaterat 2014-01-07 Allmänna villkor Familjehemsbanken är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem samt kontaktfamilj och personer som arbetar inom familjevården i kommun

Läs mer

TILLÄGGSAVTAL OM ELEKTRONISK HANDEL

TILLÄGGSAVTAL OM ELEKTRONISK HANDEL ActivTrades Plc är auktoriserat och reglerat av Financial Services Authority i Storbritannien TILLÄGGSAVTAL OM ELEKTRONISK HANDEL Dessa tilläggsvillkor ska läsas tillsammans med ActivTrades Kundavtal.

Läs mer

Villkor för användande av Postens funktion spåra brev och paket

Villkor för användande av Postens funktion spåra brev och paket Villkor för användande av Postens funktion spåra brev och paket 1 Allmänt 1.1 Posten AB (publ), nedan kallat Posten, erbjuder företag och privatpersoner att ladda ner och använda Postens datorprogram med

Läs mer

Företag erbjuds att, enligt gällande prislista, få ökad exponering bland bostadsrättsföreningar:

Företag erbjuds att, enligt gällande prislista, få ökad exponering bland bostadsrättsföreningar: Villkor och regler för tjänsteleverantörer För att Brfofferter.se ska kunna erbjuda den bästa möjliga tjänsten, så har vi nedan angett villkor och regler som alla användare av tjänsten måste följa. Nedan

Läs mer

Bilaga 6 Slutkundsvillkor

Bilaga 6 Slutkundsvillkor Bilaga 6 Slutkundsvillkor Bakgrund Diploma Utbildning är en Internetbaserad tjänst som förmedlas till företag och privatpersoner via abonnemang (här nedan kallat Tjänsten ). Genom Tjänsten kan du få tillgång

Läs mer

Med Servicetid anses den tid under vilken PromikBook garanterar att påbörja och avhjälpa driftavbrott.

Med Servicetid anses den tid under vilken PromikBook garanterar att påbörja och avhjälpa driftavbrott. Användarvillkor Dokumentversion: 201805 Senast ändrad: Maj 2018 1. Parter 1.1 med organisationsnummer 556217-5157, adress Gullbergs Strandgata 36D, 411 04 Göteborg, hädanefter under benämning PromikBook

Läs mer

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENSAVTAL FÖR SLUTANVÄNDARE

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENSAVTAL FÖR SLUTANVÄNDARE TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENSAVTAL FÖR SLUTANVÄNDARE Läs noga igenom alla villkor i detta licensavtal (nedan kallat avtalet ) mellan TOTAL IMMERSION och dig själv (nedan kallad du eller LICENSTAGARE

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat

Familjehemsbanken Uppdaterat Uppdaterat 2014-01-07 Allmänna villkor Familjehemsbanken är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem samt kontaktfamilj och personer som arbetar inom familjevården i kommun

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2015-05-07 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben!

TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben! Användarvillkor 1. GODKÄNNANDE AV VILLKOR Välkommen! TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben! TaxiPro24.se erbjuder dig som åkare en

Läs mer

Standardavtalsvillkor för Servicepaket

Standardavtalsvillkor för Servicepaket Standardavtalsvillkor för Servicepaket 1. Parterna Leverantör är: Tholin & Larsson AB, org. nr. 556155-7835 som är ett momspliktigt företag, och som härefter kommer att benämnas Tholin, leverantören, vi,

Läs mer

Person- och kontaktinformation namn, födelsedatum, personnummer, fakturaoch leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, etc.

Person- och kontaktinformation namn, födelsedatum, personnummer, fakturaoch leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, etc. Integritetspolicy GDPR (General Data Protection Regulation) Convallaria Förlag AB/Trädgård Norrs integritetspolicy Convallaria Förlag AB värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1. Allmänt. 2. Tjänsten och villkor för tillträde till denna

ANVÄNDARVILLKOR. 1. Allmänt. 2. Tjänsten och villkor för tillträde till denna ANVÄNDARVILLKOR 1. Allmänt 1.1 Dessa användarvillkor ( Användarvillkoren ) gäller när du som användare ( Användare ) ingår avtal ( Avtalet ) med M.C. WITTE of Sweden AB, org. nr 556871-4298, med adress

Läs mer

InTime är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du delar med oss när:

InTime är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du delar med oss när: InTime International AB (nedan kallat InTime ), med organisationsnummer 556649-1527 och adress Varvsgatan 47, 972 33 Luleå, är leverantör av elektroniska meddelandetjänster (nedan kallat Tjänsten ) och

Läs mer

Allmänna AVTAL villkor Kundnamn Orgnummer

Allmänna AVTAL villkor Kundnamn Orgnummer Allmänna AVTAL villkor Kundnamn Orgnummer Version: Allmänna Villkor 2019-06-01 Allmänna villkor Detta allmänna villkor reglerar tjänster inom abonnemanget levererat till Kund av Midpoint AB, org. nr 556715-1641,

Läs mer

Allmänna villkor Version: Allmänna Villkor

Allmänna villkor Version: Allmänna Villkor Allmänna villkor Version: Allmänna Villkor 2018-05-25 Allmänna villkor Detta allmänna villkor reglerar tjänster inom abonnemanget levererat till Kund av, org. nr 556715-1641, nedan kallad Midpoint. Följande

Läs mer

För mer information eller svar på frågor kring tävlingen, skicka e-post till nordic@chiquita.com

För mer information eller svar på frågor kring tävlingen, skicka e-post till nordic@chiquita.com Regler och villkor Vinn en bananbåt från Chiquita (Sverige) ARTIKEL 1: Kampanjregler I dessa regler och villkor (härefter Regler och Villkor ) beskrivs de officiella reglerna för tävlingen Vinn en bananbåt

Läs mer

LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER Version, 2019-06-27 1. Inledning Detta licensavtal ( Licensavtalet ) gäller för digitala läromedel och liknande tjänster och produkter som vid var tid tillhandahålls

Läs mer

Anvä ndärvillkor. 1 Avtalets omfattning. 3 Avgiftsbelagda tjänster och betalningsvillkor. 2 Ingående av avtal och tillgång till systemet

Anvä ndärvillkor. 1 Avtalets omfattning. 3 Avgiftsbelagda tjänster och betalningsvillkor. 2 Ingående av avtal och tillgång till systemet 1 (5) Anvä ndärvillkor Membra drivs av företaget. I dessa allmänna villkor representerar Membra företaget. Kunden eller Föreningen/sammanslutningen benämns kund i fortsättningen. När benämningen medlem

Läs mer

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR GROUPONS VOUCHERS SVERIGE

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR GROUPONS VOUCHERS SVERIGE FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR GROUPONS VOUCHERS SVERIGE 1. Allmän information 1.1 Dessa Försäljningsvillkor gäller för varje Voucher ni köper från Groupon. 1.2 Groupon avser Groupon AB, ett företag registrerat

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR 1. DEFINITIONER Innehåll Organisation Tjänsten Tjänstevillkor

ANVÄNDARVILLKOR 1. DEFINITIONER Innehåll Organisation Tjänsten Tjänstevillkor ANVÄNDARVILLKOR Detta är Boardeasers Användarvillkor. För att registrera en Användare krävs att du godkänner dessa villkor. Användarvillkoren reglerar individers rätt till och villkor för att använda Tjänsten.

Läs mer

AVTAL Övertorneå stadsnät Internet

AVTAL Övertorneå stadsnät Internet Sida 1 AVTAL Övertorneå stadsnät Internet Kund: Namn / Företag Adress: Pers.nr / Org-nummer Telefonnummer Epost Er referens: Faktura till: (Om annan än ovan) Namn Epost : Telefonnummer Hastighet Upp till

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY PIRELLIS HEMSIDA (UTAN KÖP AV PRODUKTER/TJÄNSTER) Denna Integritetspolicy uppdaterades senast den 29 oktober 2018.

INTEGRITETSPOLICY PIRELLIS HEMSIDA (UTAN KÖP AV PRODUKTER/TJÄNSTER) Denna Integritetspolicy uppdaterades senast den 29 oktober 2018. INTEGRITETSPOLICY PIRELLIS HEMSIDA (UTAN KÖP AV PRODUKTER/TJÄNSTER) 1. BAKGRUND Denna Integritetspolicy uppdaterades senast den 29 oktober 2018. 1.1 Skyddet av dina Personuppgifter är av största vikt för

Läs mer

Allmänna villkor Bredband

Allmänna villkor Bredband Allmänna villkor Bredband Dokument namn Allmänna villkor Bredband Dokumentnamn digitalt QS-EX-Allmänna villkor Bredband [SW] Säkerhetsklassning Public Skapad av City Network Hosting AB Skapad datum 2016-08-25

Läs mer

Svensk Artistfaktura AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Svensk Artistfaktura AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Integritetspolicy För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi på Svensk ArtistFaktura AB (SAFAB) vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter

Läs mer

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT)

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT) VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT) Genom beställning och/eller köp av annons genom Göteborgs-Postens Nya AB, org. nr 556000-6966, 405 02 Göteborg ( GP ) accepterar du ( Annonsören )

Läs mer

Genom att använda Tjänsterna godkänner användaren dessa Användarvillkor och förbinder dig att följa dem.

Genom att använda Tjänsterna godkänner användaren dessa Användarvillkor och förbinder dig att följa dem. Användarvillkor för nyttjande av Pre-Market och Pre-Market-Light Dessa allmänna villkor ( Användarvillkor ) reglerar tillsammans med övriga villkor som finns på Norbans webbplats (www.norban.se) såsom

Läs mer

Allmänna villkor Fastighetsägarna Dokument

Allmänna villkor Fastighetsägarna Dokument Allmänna villkor Fastighetsägarna Dokument 1. Allmänt om Fastighetsägarna Dokument Fastighetsägarna Dokument är en tjänst avsedd för både företag och organisationer och fysiska personer som är näringsidkare.

Läs mer

POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE

POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE 1. Allmänt 1.1 Posten Meddelande AB (nedan kallat Posten) erbjuder myndig konsument och företag tjänsten Riktiga vykort (hädanefter kallad tjänsten)

Läs mer

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER 2008-01-30 Version 1.0 2 (6) Mellan Sjukvårdsrådgivningen SVR AB, organisationsnummer 556559-4230 (nedan benämnd Sjukvårdsrådgivningen) och organisationsnummer

Läs mer

Omfattning och syfte Denna policy gäller för Volvo Cars-koncernens (kallad Volvo Cars eller vi ) behandling av kunders personuppgifter.

Omfattning och syfte Denna policy gäller för Volvo Cars-koncernens (kallad Volvo Cars eller vi ) behandling av kunders personuppgifter. Kundsekretesspolicy Omfattning och syfte Denna policy gäller för Volvo Cars-koncernens (kallad Volvo Cars eller vi ) behandling av kunders personuppgifter. Syftet med denna policy är att ge våra nuvarande,

Läs mer

VILLKOR FÖR ANNONSERING I STAMPEN LOKALA MEDIER AB TRYCKTA MEDIER

VILLKOR FÖR ANNONSERING I STAMPEN LOKALA MEDIER AB TRYCKTA MEDIER VILLKOR FÖR ANNONSERING I STAMPEN LOKALA MEDIER AB TRYCKTA MEDIER Genom beställning och/eller köp av annons genom Stampen Lokala Medier AB, (nedan kallad SLM) org. nr 556220-1052, 405 02 Göteborg accepterar

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR E-CURIA tillämpliga på parternas företrädare

ANVÄNDARVILLKOR FÖR E-CURIA tillämpliga på parternas företrädare ANVÄNDARVILLKOR FÖR E-CURIA tillämpliga på parternas företrädare 1. E-Curia är ett datasystem som gör det möjligt att ge in inlagor och delge inlagor, domar och beslut elektroniskt. Det går också att läsa

Läs mer

Integritetspolicy Wincent Marketing AB, rev

Integritetspolicy Wincent Marketing AB, rev Integritetspolicy Wincent Marketing AB, rev 180627 1 ALLMÄNT Denna integritetspolicy beskriver hur Wincent Marketing AB ( Wincent ) behandlar och använder personuppgifter om dig som är kund, intressent

Läs mer

Familjehemsbanken AB. Allmänna villkor. Mötesplatsen inom familjevården

Familjehemsbanken AB. Allmänna villkor. Mötesplatsen inom familjevården Familjehemsbanken AB Gäller fr.o.m 2018-05-18 Allmänna villkor Familjehemsbanken är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem, kontaktfamilj samt kontaktperson och personer

Läs mer

Välkommen till egenerator

Välkommen till egenerator Senast uppdaterad 2018-05-22 Sida 1 av 5 Välkommen till egenerator Tack för att du använder våra produkter och tjänster. egenerator tillhandahålls av Relation & Brand AB, org. nr. 556573 6500, som sitter

Läs mer

För att registrera sig som kontaktperson måste personen i fråga vara minst 16 år gammal

För att registrera sig som kontaktperson måste personen i fråga vara minst 16 år gammal Användarvillkor för Team Together Introduktion Dessa användarvillkor som tillhandahålls till dig av Team Together AB (organisationsnummer 559175-6118 ) ( vi, oss ). Ditt användande ( kontaktperson team

Läs mer

Nyhetsbrevtjänst. Riktlinjer och användarvillkor för elektroniska utskick, SCUF:s medlemsföreningar

Nyhetsbrevtjänst. Riktlinjer och användarvillkor för elektroniska utskick, SCUF:s medlemsföreningar Nyhetsbrevtjänst Riktlinjer och användarvillkor för elektroniska utskick, SCUF:s medlemsföreningar Om nyhetsbrevtjänsten Kansliet använder en tjänst för elektroniska utskick för att varje månad skicka

Läs mer

ERBJUDANDE OM CITROËN TEKNISK DOKUMENTATION FÖR YRKESFOLK INOM FORDONSINDUSTRIN

ERBJUDANDE OM CITROËN TEKNISK DOKUMENTATION FÖR YRKESFOLK INOM FORDONSINDUSTRIN ERBJUDANDE OM CITROËN TEKNISK DOKUMENTATION FÖR YRKESFOLK INOM FORDONSINDUSTRIN CITROËN ställer till förfogande Yrkesfolk inom fordonsindustrin*, Skribenter för teknisk dokumentation och Tillverkare av

Läs mer

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur.

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur. Grandeur Sweden AB, 556885-4367 Dessa gäller för samtliga tjänster som Grandeur Sweden AB tillhandahåller sina kunder. Genom att teckna avtal om medlemskap med Grandeur Sweden AB godkänner Kunden dessa.

Läs mer

Dessa villkor ("Avtalsvillkoren") gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck.

Dessa villkor (Avtalsvillkoren) gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck. Avtalsvillkor Dessa villkor ("Avtalsvillkoren") gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck. Allmänt Media-Tryck säljer böcker i olika format via Internet till dess kunder ("Kund") i Sverige och

Läs mer

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL 1. 1.1 1.2 1.3 1.4 Allmänt Detta Personuppgiftsbiträdesavtal utgör en integrerad del av avtalet om Directory ( Avtalet ) mellan Leverantören och Kunden. Leverantören kommer

Läs mer

Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor.

Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor. Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor. Information om Redeye AB Redeye AB, org nr 556581-2954, är en specialiserad finansiell rådgivare inriktad mot små och medelstora tillväxtbolag

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2018-05-20 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

Användningsvillkor Spelo.se

Användningsvillkor Spelo.se Användningsvillkor Spelo.se Inledning På webbplatsen www.spelo.se (nedan kallad Webbplatsen) kan du spela spel, registrera dig för nyhetsbrevet, skapa en egen profil där du kan samla dina favoritspel och

Läs mer

SOM dataskydd. Dataskyddsbestämmelser. Version SomnoMed AG Baarerstrasse Zug, Schweiz

SOM dataskydd. Dataskyddsbestämmelser. Version SomnoMed AG Baarerstrasse Zug, Schweiz SomnoMed AG Baarerstrasse 125 6300 Zug, Schweiz Version 20180328 p I +41 (0) 41 501 46 40 f I +41 (0) 41 501 46 42 e I info@somnomed.com www.somnomed.com 1 Dataskyddsdeklaration Leverantör och ansvarig

Läs mer

Särskilda avtalsvillkor för tjänsten Elisa Kirja

Särskilda avtalsvillkor för tjänsten Elisa Kirja 22.7.2013 Särskilda avtalsvillkor för tjänsten Elisa Kirja Särskilda avtalsvillkor för tjänsten Elisa Kirja 1. Allmänt Tjänsten Elisa Kirja (nedan Innehållstjänsten) är avsedd för konsumentkunder. Dessa

Läs mer

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER Genom beställning och/eller köp av annons genom Göteborgs-Postens Nya AB, org. nr 556000-6966, 405 02 Göteborg ( GP ) accepterar du ( Annonsören ) GP:s vid

Läs mer

Avtal om tillhandahållande av dataåtkomst för vagnparkssystem

Avtal om tillhandahållande av dataåtkomst för vagnparkssystem Avtal om tillhandahållande av dataåtkomst för vagnparkssystem 1. Parter och definitioner 1.1. Volvo Lastvagnar AB ( Volvo ) och Kunden som är registrerad i Data Access Administration Tool beträffande Tjänsterna

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Senast uppdaterad 5 September, 2018 1 Inledning ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Välkommen till My Mall och försäljning via vår marknadsplats på mymall.se. Vårt samarbete är viktigt och innebär såväl juridiska

Läs mer

MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND

MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND 1(7) MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND Avtal mellan.och gällande utbildning av service- eller. Innehållsförteckning Sid nr 1. AVTALSPARTER OCH KONTAKTPERSONER 2 2. OMFATTNING 3 3.

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING Avtalet uppdaterades senast 2019-01-11! 1 of 5! 1. ALLMÄNT 1. Dessa villkor ( Avtalet ) reglerar förhållandet mellan Kunden och K-mit AB org. nr 556981-1432, Surbrunnsgatan

Läs mer

Allmänna Villkor Egenanställda

Allmänna Villkor Egenanställda Allmänna Villkor Egenanställda 2.1 Omfattning 2.1.1 HYREANRBETSGIVARE.se är en del av Rent A Paycheck Sverige AB 2.1.2 Dessa bestämmelser gäller egenanställningsuppdrag, som privatperson (nedan kallad

Läs mer

Sekretesspolicy för marknadsföringsregister

Sekretesspolicy för marknadsföringsregister Sekretesspolicy för marknadsföringsregister 1. Personuppgiftsansvarig Tikkurila Sverige AB (häri kallat Tikkurila) Textilgatan 31 120 86 Stockholm Sverige Org.nr: 556001-8300 Tel: +46(0)8 775 6000 2. Kontaktuppgifter

Läs mer

Kunden ansvarar för att kontinuerligt uppdatera sina registrerade uppgifter.

Kunden ansvarar för att kontinuerligt uppdatera sina registrerade uppgifter. 1 (6) Sida Avtalsvillkor kund Inledning SSG Standard Solutions Group AB (fortsättningsvis kallade SSG ) tillhandahåller diverse tjänster för kunder som arbetar inom industrin, exempelvis en webbplattform

Läs mer

Micropower Group ABs dataskyddspolicy

Micropower Group ABs dataskyddspolicy Micropower Group ABs dataskyddspolicy Micropower Group AB (inklusive samtliga helägda bolag vilka ingår i koncernen) värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur Micropower

Läs mer

Allmänna villkor Hosting

Allmänna villkor Hosting Allmänna villkor Hosting 1 Allmänt 2 Tjänsterna 3 Avtalstid och uppsägning 4 Domännamn 5 Avgifter 6 Överlåtelse av Tjänsterna 7 Leafstudios ansvar 8 Kunds ansvar 9 Force majeure 10 Övrigt 1 Allmänt 1.

Läs mer

Integritets- och cookiepolicy

Integritets- och cookiepolicy Integritets- och cookiepolicy Integritets- och cookiepolicy för Keesing Media Group B.V. 1. Inledning Du besöker en webbplats som ingår i Keesing Media Group B.V. och dess dotterbolag (KMG), den största

Läs mer

PromikBook bas (gratis) med bokföring, dokumenthantering, fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra.

PromikBook bas (gratis) med bokföring, dokumenthantering, fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra. Användarvillkor Parter med organisationsnummer 556217-5157, adress, hädanefter under benämning PromikBook och Du/ditt företag hädanefter under benämning Användare. Tjänster PromikBooks tjänster består

Läs mer

Vilken information samlar vi in?

Vilken information samlar vi in? Mälarplast & August Lundh värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vid frågor kring integritets- och dataskydd, vänligen kontakta

Läs mer

Atout France MEDDELANDE TILL SAMARBETSPARTNERS, KUNDER OCH POTENTIELLA KUNDER

Atout France MEDDELANDE TILL SAMARBETSPARTNERS, KUNDER OCH POTENTIELLA KUNDER Atout France MEDDELANDE TILL SAMARBETSPARTNERS, KUNDER OCH POTENTIELLA KUNDER Följande meddelande beskriver hur Atout France hanterar dina personuppgifter och vilka åtaganden vi har med hänsyn till dem.

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser

ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser 1 Tillämpningsområde Dessa Användarvillkor gäller för användning av TomToms Webbplatser och innehåller dina rättigheter, skyldigheter och restriktioner vid användning

Läs mer

Välkommen till 15 med Paolo!

Välkommen till 15 med Paolo! Välkommen till 15 med Paolo! Dessa användarvillkor är viktiga eftersom de reglerar förhållandet mellan dig och tjänsten 15 med Paolo samt påverkar dina legala rättigheter och skyldigheter. Vänligen ta

Läs mer

Var god läs denna Integritetspolicy noggrant eftersom den innehåller information som är viktig för dig.

Var god läs denna Integritetspolicy noggrant eftersom den innehåller information som är viktig för dig. INTEGRITETSPOLICY Denna Integritetspolicy gäller för tillhandahållandet av allt ljudinnehåll genom den internetuppkopplade ljudenheten ( Tjänsten ) som hanteras och tillhandahålls av Panasonic Corporation

Läs mer