FUNKINFO SOMMAR Startar som vanligt med några ord från mig till dig som vill läsa (alternativt hoppa över och gå direkt till själva infodelen)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FUNKINFO SOMMAR Startar som vanligt med några ord från mig till dig som vill läsa (alternativt hoppa över och gå direkt till själva infodelen)"

Transkript

1 FUNKINFO SOMMAR 2016 Startar som vanligt med några ord från mig till dig som vill läsa (alternativt hoppa över och gå direkt till själva infodelen) Så har sommaren landat hos oss med värme, sol och stundande ledigheter. Vi lämnar en vårtermin bakom oss som varit intensiv på många sätt. Mycket har hänt, mycket är på gång att hända. Hemma hos oss i vår ruta, i vår verklighet. I världen runtomkring oss, i den andra verkligheten. Sådant som tidigare alltid varit självklart är inte det längre. Sådant vi tidigare inte tänkt, gjort, behövt, kunnat, vetat får nu tittas på, värderas och kanske anammas. Känslan av förändring vibrerar i luften och skapar, så som förändringar alltid gör, både nyfikenhet, lust och energi men också fladdrande fjärilar i magen och försiktighet mixat med en del frustration och ibland lite ledsenhet. Hur vi hanterar förändringen är lika olika som hur vi alla ser ut (på utsidan). För några är det med en axelryckning för andra tar det energi och kraft att landa i det nya. Det finns inget rätt eller fel, inget svart eller vitt. Det enda som finns är hur var och en väljer att reagera, agera och hantera det. Och en förståelse och respekt för att någon annan väljer ett annat sätt, sitt sätt. För att vi alla är olika. För att vi alla är människor. Hos oss i arbetsteamet i Friskishuset har det skett förändringar som gör att vi får tänka om och göra nytt. Tre av våra goa kollegor har av olika anledningar nu lämnat oss. Avsked är jobbiga och tårfyllda särskilt när man säger hej då till personer som varit en stor del av ens vardag i flera år. Avsked är också fyllda med glädje och förväntan, kramar och lycka till. Så med ett tårfyllt leende säger vi STORT LYCKA TILL till: Gunilla som ska sprida sin härliga värme och energi i landet down under..oj oj huka er Australiensare för nu kommer det hända grejor! Teuta som ska få hela Göteborg att stråla med sitt leende och sin goa omtanke när hon nu flyttar till kärleken. Mie som, tillsammans med maken, ska vårda och bemöta kunderna hos deras Cadabra Design lika ödmjukt, varmhjärtat och proffsigt som hon vårdat och bemöt medlemmar, funkisar och oss kollegor genom åren. OCH extra glada är vi över att Mie stannar kvar som ideell klädansvarig vilket innebär att vi får fortsätta samarbeta med henne! Nu ska vi ta lite ledigt och semester. Vila, reflektera och summera det som varit. Välja vad vi vill ha med oss in i hösten och vad vi vill lägga undan i erfarenhetens och minnets arkiv. Fylla på och tänka framåt. Vad ska vi fylla hösten 2016 med? Vilka val ska vi göra? Vad vill vi ha uppnått när vi står där kl 23:59 den 31 december och tittar upp mot den färgsprakande natthimmeln? Vad vill vi fira? Hur ska vi göra för att nå dit?

2 Så laddar vi om för hösten 2016, öppnar upp och omfamnar det vi har framför oss och gör det bästa och finaste vi kan med de möjligheter som bjuds och skapas. Och till sist till DIG! Du som gör skillnaden. Du som skapar det där. Du som bemöter och möter med glädje, värme och stort hjärta. Du som känner, agerar och lever det Friskis står för. Som sprider Friskisandan från ditt håll av föreningen. Du som väljer att vara en del av Friskis Lund i Hofterup, Veberöd, Dalby, Furulund, Genarp, Dösjebro, Sandby, Löddeköpinge, Hjärup, Barsebäck, Staffanstorp, Lund och Kävlinge. Oavsett vem, oavsett var. Jag önskar dig en skön sommar fylld med allt det du vill och behöver. Ta hand om dig och dina nära&kära. Vila, landa, njut och fyll på. TACK för allt ditt engagemang och för att du vill. Och här kommer informationsdelen Sommarschemat Sommarschemat är i full gång överallt utomhus och rapporterna säger att allt verkar flyta på bra med många glada motionärer. Utejympan är ett väldigt bra sätt att fånga upp nya potentiella medlemmar så passa på att berätta om all vår härliga verksamhet, om prova på möjligheterna och hänvisa till vår hemsida och vår facebooksida. Inomhus går vi nu from måndag 27 juni in i sommarschemat rejält med reducerad verksamhet och med varierat schema. På onlineschemat hittar du dagsaktuellt schema och kan också välja att se veckorna framåt. På måndag kör vi också igång vårt sk nyckelgym med mer tid för träning i gymmet på tider då vi inte finns i huset. Det är både spännande och lite nervöst såhär inför uppstarten ;-) På hemsidan står allt om hur det fungerar och vilka öppettider som gäller för gymmet och för receptionen. Ditt funkiskort gäller för inpassage i slussen så du kan träna i gymmet dock är resten av träningssalarna stängda även för oss funkisar när inte receptionen är öppen. Låna sal och träna pass inför höststarten Låna gärna sal i Friskishuset och träna på ditt höstpass när det börjar bli dags för det. Boka in dig med hjälp av receptionen så det inte blir krockar med annan bokning. OBS!! på lördagar och söndagar har vi reducerade öppettider mellan den 27/6 14/8 och tillgången till salarna styrs av när receptionen är bemannad! Licensieringar av ledare i sommar Måndag 4/7 kl 17:45 Sofia Wijk i Box Onsdag 27/7 kl 17:15 Amelie Sanner i Cirkelfys Måndag 15/8 kl 17:00 Anne-Marie Kolnig i Flex soft Söndag 21/8 kl 16:30 Linda Andersson i Core Kom gärna och var med på passen, stötta och le Utöver detta så säger vi grattis till Anne Ryde som nyligen licensierats som Yoga ledare och till Morgan Palm och Malin Rosqvist som licensierats som gymtränare.

3 Ny receptionist. Det var ett 30-tal som sökte till tjänsten som receptionist. Av de 11 som bjöds in till intervju fanns flera starka kandidater. Vi är nu mycket glada över att kunna välkomna Fia Cato som vår nya medarbetare på 100% i receptionen! Fia har varit ideellt engagerad hos oss sedan 2013 i receptionen, är utbildad gymtränare och har bla varit mycket delaktig i projektet Ung i gymmet. Fia börjar på tjänsten from den 15/8 men du hittar henne redan nu i receptionen på dagtid då hon tillsammans med Eva-Marie Andersson bemannar där under våra semestrar. Medlems- och funktionärsarrangemang. När nu Gunilla styr kosan mot Australien känns det både tryggt och härligt att lämna över arbetet med olika medlems- och funkisarrangemang till Molli Andersson! Molli kommer på ideell basis samordna gruppen och samarbeta med oss på kansliet. Vi kommer inom kort sätta oss och lägga upp hur arbetet ska se ut och ordna det praktiska som tex en mailadress mm för att allt ska flyta på bästa sätt. Enkäterna Enkäterna som ni funkisar och våra medlemmar fyllde i under våren har sammanställts ifrån Mistat och skickats till oss. Jag kommer presentera för er vid nästa inspirationsdag vad som framkommit och därefter lägga på interna sidorna. Medlemmarnas enkätsvar kommer också redovisas på inspirationsdagen och presenteras på hemsidan externt för alla att ta del av. Jag har även fått tillgång till alla öppna svar och vi kommer efter sommaren att gå igenom för att pinpointa var och vad vi behöver förbättra och utveckla framöver och vad som fungerar bra. Sammanfattat ser det ut såhär: Medlem/Hur nöjd är du med Friskis&Svettis? Snitt hela landet; 82,6 % mycket nöjd/nöjd. Lund; 84,5% mycket nöjd/nöjd Funkis/ Hur trivs du med att vara funkis i din Friskis förening? Snitt hela landet; 85,6% mycket nöjd/nöjd. Lund 85,4% mycket nöjd/nöjd Årsstämma 2017 När hösten startar drar vi också igång arbetet med årsstämman 2017 då vi och Friskis Lomma/Burlöv ska välkomna hela Friskis världen till oss! Det kommer behövas många glada och engagerade funktionärer från båda föreningarna som TILLSAMMANS (som också är stämmans genomgående tema) ska skapa bästa upplevelsen från fredag söndag för alla deltagarna och visa vilka fantastiska föreningar vi har Det vi först kommer efterlysa är någon/några som vill ta ansvar/ vara sammanhållande för gruppen som ska sköta all bemanning, dvs funkisar på plats hela helgen för att fixa, hjälpa, guida visa tillrätta. Så känner DU dig sugen att ingå i en sådan grupp, som ansvarig eller som deltagare, så får du gärna höra av dig till mig så berättar jag mer!

4 HÖST 2016 Höstschemaarbetet är snart i hamn hoppas vi, några lösa trådar att knyta ihop. En del förändringar har skett i schemat på grund av ändrade förutsättningar av olika slag, mycket ligger kvar som tidigare. Vi ser fram emot en ny spännande hösttermin fylld med träning av hög kvalité och mycket energi! Höst 2016/uppstart Höstterminen startar måndag 29/8 i hela föreningen, i Friskishuset drar vi dock igång redan veckan innan med nästan hela höstutbudet, dvs måndag 22/8. Vykort mm kommer finnas på plats i Friskishuset att hämta för att börja dela ut på utepassen innan terminsstart. Jag meddelar områdesansvariga när korten anlänt och kan hämtas. Höstkampanjen för hela Friskis organisationen heter - För nya upplevelser och oanade krafter. På Funknet (Riks interna sida) hittar du mer information och kan se hur bilderna ser ut. Vi kommer använda dessa på hemsidan och i sociala medier men har valt annat tema på våra vykort med en bild vi mer anser visar det vi vill. För övrigt är det social medier (både betalda annonser på fb och inlägg som du gärna får dela för att öka spridningen), nyhetsmail, utdelning av information - vykort med schema- vykort med prova information på strategiska platser, uppsättning av affischer och muntlig spridning på pass och överallt annat vi alla kan av att höstterminen kör igång som kommer vara primär marknadsföring. Vi fortsätter på Instagram med min friskisvecka i höst och jag hoppas nu att DU vill vara en av dem som hänger på med din vecka! Hör av dig till mig om du vill vara med så gör jag ett schema över hösten. Du får också en manual och har du frågor eller funderingar är det bara att höra av sig! Kommer du ihåg det här med månadens medlem? Har du någon medlem du tänker det hade varit kul om andra fick läsa om så använd den mall Maria Ansgariusson satt samman och gör en liten intervju som jag sen kan lägga på hemsidan för alla att läsa. Det finns säkert många som gärna vill dela sin Friskis historia. Maria ställer gärna upp som bollplank om du vill, du hittar hennes mailadress på interna sidorna (värd i Kävlinge). Och så facebook! Jag försöker uppdatera vår sida så ofta jag kan med sådant som kan vara av intresse för våra medlemmar, viktig info, bilder och annat. Det hade varit så roligt att kunna lägga in bilder från verkligheten, från träningsstunder runt om i föreningen för att visa hur mycket fantastiskt vi har att erbjuda. Så ta gärna bilder (OBS fråga så det är ok att de hamnar på sociala medier!) och skicka till mig via mail. Kanske kommer inte bilden in just precis då för annat var schemalagt att gå ut men den kommer in sen. (Tänk på att ta bilder så nära inpå som möjligt för bästa bild, tar du på för långt håll syns det mindre bra på nätet. Kalendern Kalendern kommer att uppdateras under sommaren inför hösten.

5 Statistik medlemmar Vi avslutade vårterminen 2016 med 4563 medlemmar i hela föreningen, förra våren avslutades med 4569 medlemmar. Sommaren och hösten kommer erbjuda massor av möjligheter att få in de där 6 vi just nu ligger back med plus många fler..yihaaaa!! Våra semestrar i Friskishuset Maria; ledig vecka Åsa; ledig vecka Anette; ledig vecka & torsdag v 30 - torsdag v 33 Carola; ledig vecka & Kortkort: För er i skollokalerna; om du inte redan gjort det så lämna in statistik över antal deltagare, antal utlämnade prova på kuponger mm i lådan som står i korridoren Höststart Friskishuset måndag 22 augusti Höststart skollokaler måndag 29 augusti Vykort med höstens schema att dela ut på sista veckornas utejympor bla ska finnas på plats i Friskishuset from vecka 31 eller 32, mer exakt besked kommer. Hör av dig med frågor, funderingar, frustration, tankar, idéer eller annat! Vi ses! Varma hälsningar Anette

Tillsammans kan vi ge varandra det bränsle som vi alla behöver för att fortsätta känna glädjen och lusten att vara en del av vår förening.

Tillsammans kan vi ge varandra det bränsle som vi alla behöver för att fortsätta känna glädjen och lusten att vara en del av vår förening. Funktionärsinformation april 2016 Men först några tankar från mig.. Att som funkis känna sig motiverad och inspirerad i sitt engagemang för att vilja fortsätta vara en del av föreningen är både oerhört

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. IF Friskis&Svettis Enköping För perioden 2015.01-2015.12

VERKSAMHETSPLAN. IF Friskis&Svettis Enköping För perioden 2015.01-2015.12 VERKSAMHETSPLAN IF Friskis&Svettis Enköping För perioden 2015.01-2015.12 Inledning Verksamhetsplanen är till för anställda och funktionärer i föreningen. Den ska fungera som ett stöd och vägvisare i utvecklingsarbetet.

Läs mer

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Närvarande: Frånvarande: Styrelse: Övriga: Bengt Sjöstedt ordf Staffan Marmelin 22 Hussein Darwiche

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

FRISKIS. Heta nyheter i sommar. Friskis&Svettis Båstad Ängelholm. Sommar 2015. Smarta Sommarkortet. Outdoor Fusion. Familjen Friskis.

FRISKIS. Heta nyheter i sommar. Friskis&Svettis Båstad Ängelholm. Sommar 2015. Smarta Sommarkortet. Outdoor Fusion. Familjen Friskis. Sommar 2015 FRISKIS Friskis&Svettis Båstad Ängelholm Smarta Sommarkortet Heta nyheter i sommar Outdoor Fusion Familjen Friskis Outdoor Kids Höstnyheter - smygtitt Öppna och läs mer! 8 Träna till fantastiskt

Läs mer

Friskis&Svettis Östersund verksamhetsplan

Friskis&Svettis Östersund verksamhetsplan 2019 Friskis&Svettis Östersund verksamhetsplan 1(9) INLEDNING I Friskis&Svettis lyfter vi gärna fram vår framgång och njuter av vårt goda självförtroende. Med all rätt. Vi gör en otroligt bra grej för

Läs mer

Medlemsundersökning Återkoppling

Medlemsundersökning Återkoppling Medlemsundersökning 2016 Återkoppling Hur nöjd är du totalt sett med oss? Citat från frisvaren: Go Friskis! Är glad att föreningen finns! Tack Friskis och Svettis för trevlig och folklig träningskultur.

Läs mer

Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4

Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4 Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4 20 funktionärer svarade på utvärderingen. Genomgående är intrycket positivt och majoriteten vill göra om det. Många har kommenterat den dåliga informationen och planeringen

Läs mer

DU - som vill bli gyminstruktör

DU - som vill bli gyminstruktör DU - som vill bli gyminstruktör ATT VARA GYMINSTRUKTÖR är ett ideellt, utvecklande, utmanade och engagerande fritidsuppdrag. Du får garanterat många härliga upplevelser, du får och ger mycket energi, du

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN Svettpärlan AB För perioden

VERKSAMHETSPLAN Svettpärlan AB För perioden VERKSAMHETSPLAN AB För perioden 2019-01-01-2019-12-31 Våra övergripande mål 2019 Vi arbetar mot att få alla funktionärer sedda, inspirerade, nöjda och mycket stolta med sitt uppdrag. Utifrån den organisationsform

Läs mer

Antalet medlemmar tom 31/8 2014: 4 272 st jämfört med 2013: 4 575 st. Lite bättre än första tertialet men fortfarande färre än 2013.

Antalet medlemmar tom 31/8 2014: 4 272 st jämfört med 2013: 4 575 st. Lite bättre än första tertialet men fortfarande färre än 2013. Medlemmar och kortpriser: Johanna Antalet medlemmar tom 31/8 2014: 4 272 st jämfört med 2013: 4 575 st. Lite bättre än första tertialet men fortfarande färre än 2013. Kortpriser kommentar: Nu har vi genomfört

Läs mer

NYHETSBREV LUND FEBRUARI 2016

NYHETSBREV LUND FEBRUARI 2016 NYHETSBREV LUND FEBRUARI 2016 I detta nyhetsbrev: v Hälsningsgille på AF-Borgen v Många kom för att lära sig om Rädda Barnen på Intro v Infoträffen drog fullt hus v Bli fadder och var med i SMILE v Familj

Läs mer

Motioner FRISKIS&SVETTIS NYNÄSHAMNS ÅRSMÖTE 2014

Motioner FRISKIS&SVETTIS NYNÄSHAMNS ÅRSMÖTE 2014 Motioner FRISKIS&SVETTIS NYNÄSHAMNS ÅRSMÖTE 2014 1. Agneta Hagström 2014-03-03 Brunnsgatan 4 14941 Nynäshamn ahagstrom995@gmail.com Friskis & Svettis Motion avseende sänkta avgifter för ungdomar De höga

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Inledning F&S Lomma/Burlöv bildades 1987. Föreningen verkar i Lomma och Burlövs kommuner. Aktiviteter bedrivs i orterna Alnarp, Arlöv, Bjärred, Lomma och Åkarp. Jympa i olika

Läs mer

Årsmöte. Friskis&Svettis Lund 3 april 2016

Årsmöte. Friskis&Svettis Lund 3 april 2016 Årsmöte Friskis&Svettis Lund 3 april 2016 Verksamhet 2015 3 kommuner 13 orter Friskishuset + 22 hyrda lokaler 330 ideella krafter 9 anställda (6,3 årsarbetskrafter) 153 gruppträningspass/vecka 80 timmars

Läs mer

Antalet medlemmar tom 31/12 2014: 4 856 st jämfört med 2013: 5 226 st. Ett tapp på 7%.

Antalet medlemmar tom 31/12 2014: 4 856 st jämfört med 2013: 5 226 st. Ett tapp på 7%. Medlemmar och kortpriser: Johanna Antalet medlemmar tom 31/12 2014: 4 856 st jämfört med 2013: 5 226 st. Ett tapp på 7%. Medelåldern på våra medlemmar är 45,4 år yngsta medlemmen var 11 år och äldsta 92

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

SOMMARSCHEMA - GRUPPTRÄNING Friskishuset, Lund Vecka 23

SOMMARSCHEMA - GRUPPTRÄNING Friskishuset, Lund Vecka 23 Friskishuset, Lund Vecka 23 Måndag 2 juni 10.00 Cirkelgym senior Åsa S 11.30 Jympa bas Eva-Britt 16.30 Jympa medel Caroline J 17.00 IntervallFlex Jenny W 17.30 Cirkelgym Magdalena F 17.30 Jympa bas Annika

Läs mer

FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG

FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG Träning för ALLA finns i vårt DNA 41 106medlemmar ökning sedan 2015 + 3 097 antal träningsformer 40 antal gymbesök 733 003 1 240 000inpasseringar ökning sedan 2015 + 82 000 DITT

Läs mer

séêâë~ãüéíëéä~å=omnq séêâë~ãüéíëéä~å=omnqjomns

séêâë~ãüéíëéä~å=omnq séêâë~ãüéíëéä~å=omnqjomns séêâë~ãüéíëéä~åomnq séêâë~ãüéíëéä~åomnqjomns OMNS Föreningen Vi är idag en förening med ca 4900 medlemmar varav ca 150 är funktionärer/förtroendevalda. Kansliet består idag av 6 anställda samt ett antal

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Våra övergripande mål (2015-2016) Vi förädlar och kvalitetssäkrar våra träningsformer och intensiteter genom kontinuerlig LUFarbete (Ledaruppföljning)

Våra övergripande mål (2015-2016) Vi förädlar och kvalitetssäkrar våra träningsformer och intensiteter genom kontinuerlig LUFarbete (Ledaruppföljning) Inledning Verksamhetsplanen är till för anställda och funktionärer i föreningen. Den ska fungera som ett stöd och vägvisare i utvecklingsarbetet. Verksamhetsplaneringen är ett kontinuerligt arbete och

Läs mer

KONFIRMATION södra Öland #öskonfirmander

KONFIRMATION södra Öland #öskonfirmander KONFIRMATION södra Öland #öskonfirmander Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. Är du nyfiken på livet?

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016 IF Friskis&Svettis Lund

Verksamhetsberättelse 2016 IF Friskis&Svettis Lund Verksamhetsberättelse 2016 IF Friskis&Svettis Lund Inledning Friskis&Svettis Lund är en ideell idrottsförening som startade 1983. Föreningen bedriver sin verksamhet i tre kommuner; Lund, Kävlinge och Staffanstorp

Läs mer

Friskisar! Tema: Fridrott FALKENBERGS

Friskisar! Tema: Fridrott FALKENBERGS FALKENBERGS Friskisar! FUNKTIONÄRSTRÄFF Tema: Fridrott VI VAR DÄR! Sparbanksdagen 2013 MISSA INTE DETTA Medlemsdag Team Sportia Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt

Läs mer

Sociala medier fem uppdateringar #världsbokveckan

Sociala medier fem uppdateringar #världsbokveckan Sociala medier fem uppdateringar #världsbokveckan Här kommer fem förbestämda uppdateringar som kommer att göras på Världsbokveckans Facebooksida: https://www.facebook.com/varldsbokveckan/ innan och under

Läs mer

Riksårsmötet 2016 i Malmö!

Riksårsmötet 2016 i Malmö! Riksårsmötet 2016 i Malmö! Den 10-12 juni tar vi över Malmö stad och drar igång Riksårsmötet 2016! Riksårsmötet är vårt förbunds största årliga händelse - vårt högsta beslutande organ där vi tar beslut

Läs mer

Är du intresserad av att bli receptionsvärd?

Är du intresserad av att bli receptionsvärd? Är du intresserad av att bli receptionsvärd? Varmt välkommen på rekrytering! Vad roligt att just Du är intresserad av att bli funktionär i vår förening! Fyll i blanketten längst bak i denna folder och

Läs mer

Enkät till våra motionärer våren 2014 Svar "totalt", 79 svar

Enkät till våra motionärer våren 2014 Svar totalt, 79 svar Enkät till våra motionärer våren 2014 Svar "totalt", 79 svar Allmänt om sammanställningen och analysen av svaren: Antal svarande yngre än 20 år 3 st 20-39 år 10 st 40-59 år 38 st 60 år och äldre 28 st

Läs mer

Inledning. Läget F&S Lomma/Burlöv 2013

Inledning. Läget F&S Lomma/Burlöv 2013 Inledning F&S Lomma/Burlöv bildades 1987. Föreningen har verksamhet i Lomma och Burlövs kommuner. Aktiviteter bedrivs i Alnarp, Arlöv, Bjärred, Lomma och Åkarp. Jympa i olika former som är föreningens

Läs mer

Enkät om F18. I samband med F18-förbundets årsmöte 2014-01-16. 2014-01-15 Lars Linder 1

Enkät om F18. I samband med F18-förbundets årsmöte 2014-01-16. 2014-01-15 Lars Linder 1 Enkät om F18 I samband med F18-förbundets årsmöte 2014-01-16 2014-01-15 Lars Linder 1 Om enkäten Enkäten gick ut via facebook till alla medlemmar på gruppen F18 seglarkompisar. 41 personer svarade på enkätens

Läs mer

Friskis&Svettis Nynäshamn VERKSAMHETSPLAN

Friskis&Svettis Nynäshamn VERKSAMHETSPLAN Friskis&Svettis Nynäshamn VERKSAMHETSPLAN INLEDNING Vi på Friskis&Svettis Nynäshamn vill blicka framåt och vara en förening i tiden, utöka verksamheten i både smått och stort och ägna mer tid och tankar

Läs mer

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb.

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Medlemsbrev oktober 2016 Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Nu är vi strax inne i oktober månad och förberedelserna inför kommande säsong är i full gång. Våra anmälningar till samtliga våra verksamheter

Läs mer

Sommar i Syrefabriken 24 juni 25 augusti Öppettider och pass nedan, aktuellt schema på friskissvettis.se/karlstad

Sommar i Syrefabriken 24 juni 25 augusti Öppettider och pass nedan, aktuellt schema på friskissvettis.se/karlstad Sommarschema 2013 Sommarkortet Ett allkort som gäller för perioden 27 maj 25 augusti. Kortet kostar 595 kr och kan köpas redan nu. Inga rabatter gäller på vårt Sommarkort, det är redan ett riktigt bra

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 IF Friskis&Svettis Lund

Verksamhetsberättelse 2015 IF Friskis&Svettis Lund Verksamhetsberättelse 2015 IF Friskis&Svettis Lund Inledning Friskis&Svettis Lund är en ideell idrottsförening som startade 1983. Föreningen bedriver sin verksamhet i tre kommuner; Lund, Kävlinge och Staffanstorp

Läs mer

bilaga till verksamhetsplan 2013-2015 STYRKORT 2013 IF Friskis&Svettis Karlstad

bilaga till verksamhetsplan 2013-2015 STYRKORT 2013 IF Friskis&Svettis Karlstad bilaga till verksamhetsplan 2013-2015 STYRKORT 2013 IF Friskis&Svettis Karlstad 1. Medlemmar -Väljer Friskis&Svettis igen och igen och igen Framgångsfaktorer Mål Mått Medlemsfokus Resultatet i medlemsenkäten

Läs mer

Upplev Kilsbergskanten

Upplev Kilsbergskanten Upplev Kilsbergskanten Varför arrangerar vi Upplev Kilsbergskanten? Stärka känslan och stoltheten för Kilsbergskanten Öka gemenskapen och samarbeten mellan oss i Kilsbergskanten Manifestera det pågående

Läs mer

Välkommen till AKC Årsmöte

Välkommen till AKC Årsmöte Nr 127, mars 2015 Välkommen till AKC Årsmöte Datum: söndag den 15 mars 2015 Tid: 14:00 Plats: Föreningens lokaler I och med detta meddelas följande: 1- Kallelse, dagordning, verksamhetsrapport * Du kallas

Läs mer

Flaskposten juni. -15

Flaskposten juni. -15 Flaskposten juni. -15 Sommar, sol och fågelkvitter...då var det åter dags för en förhoppningsvis härlig sommar framför oss. Med lite framförhållning vill vi passa på att tala om att den 7 september har

Läs mer

Brukarrevision Tränings- och referensboende Nordost Måns Bryntessonsgatan Boendeverksamheten 2015

Brukarrevision Tränings- och referensboende Nordost Måns Bryntessonsgatan Boendeverksamheten 2015 Brukarrevision Tränings- och referensboende Nordost Måns Bryntessonsgatan Boendeverksamheten 2015 1 INLEDNING Syftet med brukarrevisionsarbetet är att söka finna nya och bättre sätt att ta reda på vad

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Ryttarförening Februari 2013 Hej alla BäRFare! Nu har vårterminen dragit igång för fullt med den vanliga verksamheten men även med en hel del nya inslag! Ett säkert sätt att hålla sig uppdaterad

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2013 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2013 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ Styrelsen för Friskis&Svettis Lidingö vill härmed lämna följande verksamhetsberättelse för år 2013

Läs mer

Verksamhetsplan 2013-2014 IF Friskis&Svettis Lomma/Burlöv

Verksamhetsplan 2013-2014 IF Friskis&Svettis Lomma/Burlöv Verksamhetsplan 2013-2014 IF Friskis&Svettis Lomma/Burlöv VISION Människor ler när de tänker på träning. Friskis&Svettis är i dag en av Sveriges största idrottsföreningar och finns på 159 olika ställen

Läs mer

Till alla funktionärer

Till alla funktionärer Stans bästa lekplats för stora och små! Jag tycker det är ett bra sätt att beskriva oss och våra fina lokaler på Frösön. I ordet lekplats ryms vår idé om lust och glädje. Lekplats för också tankarna till

Läs mer

Brukarrevision. Norra Ågatan Centrum SDF 2017

Brukarrevision. Norra Ågatan Centrum SDF 2017 Brukarrevision Norra Ågatan Centrum SDF 2017 INLEDNING Detta är en rapport från brukarrevisionen. Brukarrevision är ett sätt att ta reda på vad de vi är till för tycker om verksamheten. Revisionen kan

Läs mer

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Sverige är ett populärt land! 2012 kommer YFU Sverige att ta emot totalt 76 utbytesstudenter varav 4 är sommarstudenter, 5 är halvårsstudenter och 67 är helårsstudenter.

Läs mer

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året.

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 TRÄNINGSFESTEN HAR BÖRJAT 2015 - ett historiskt år för föreningen med start av anläggning nummer två nu i norra Täby i Täby kyrkby. Söndagen den 11 januari slog vi mycket stolta

Läs mer

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov)

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov) MARIA MiniNYTT 10-13 april (påsklov) ( FREDAG) SKATTJAKT (torsdag) FOTBOLL Mot personalen (onsdag) Femkamp! (Tisdag) 10-13 APRIL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter 5-kamp Bakning (förmiddag)

Läs mer

MEDLEMS- UNDERSÖKNING FRISKIS&SVETTIS VÄSBY VÅREN 2017

MEDLEMS- UNDERSÖKNING FRISKIS&SVETTIS VÄSBY VÅREN 2017 MEDLEMS- UNDERSÖKNING FRISKIS&SVETTIS VÄSBY VÅREN 2017 1/28 Hur gammal är du? Antal svarande: 368 Yngre än 20 år 32 8,69% 20-30 år 32 8,7% 31-40 41 11,14% 41-50 91 24,73% 51-60 89 24,18% 61-70 56 15,22%

Läs mer

Sammanfattning Kvarnby IK Nya Blå Tråden. Kvarnby IK mål, vision och värdegrunder

Sammanfattning Kvarnby IK Nya Blå Tråden. Kvarnby IK mål, vision och värdegrunder Sammanfattning Kvarnby IK Nya Blå Tråden Nedan följer en kort summering av Kvarnby IKs Nya Blå Tråden. Under innehållsförteckningen i den totala Blå Tråden kan du se var du kan läsa mer om varje område.

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN & Budget IF Friskis&Svettis Lidingö

VERKSAMHETSPLAN & Budget IF Friskis&Svettis Lidingö VERKSAMHETSPLAN & Budget 2014 IF Friskis&Svettis Lidingö Vi har som mål att få fler att röra på sig Lusten ska vara drivkraften det ska vara lätt att börja och lätt att fortsätta Basen i Friskis&Svettis

Läs mer

Än en gång varmt välkommen! Anna Johansson, ordförande i Göteborgs socialdemokratiska partidistrikt

Än en gång varmt välkommen! Anna Johansson, ordförande i Göteborgs socialdemokratiska partidistrikt Socialdemokraterna i Göteborg är en förening som drivs av viljan att skapa ett jämlikt samhälle, en stad som ger barn de bästa möjliga uppväxtvillkor, där alla som kan jobba också ska ha ett jobb och där

Läs mer

Motioner FRISKIS&SVETTIS NYNÄSHAMNS ÅRSMÖTE 2015

Motioner FRISKIS&SVETTIS NYNÄSHAMNS ÅRSMÖTE 2015 Motioner FRISKIS&SVETTIS NYNÄSHAMNS ÅRSMÖTE 2015 1. Olov Sjöström 2015-02-26 MOTION TILL FRISKIS o SVETTIS I NYNÄSHAMN ÅRSMÖTET 2015 ANG KOSTNADER FÖR FÖRLÄNGNING AV AKTIVITETSKORT Jag är aktiv medlem

Läs mer

NYHETSBREV LUND JANUARI 2016

NYHETSBREV LUND JANUARI 2016 I detta nyhetsbrev: Ny termin, nya verksamheter! Julmys med ungdomar på ett boende för ensamkommande Välkommen till terminens praktikant Årsmöte Adress Rädda Barnens lokalförening i Lund Magle Lilla Kyrkogata

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Verksamhetsplan 2017-2019 Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis är en idrottsförening med anslutning till Riksidrottsförbundet och består av 159 ideella föreningar. Varje förening

Läs mer

Välkommen till klasserna. 4-6 läsåret 2015-16

Välkommen till klasserna. 4-6 läsåret 2015-16 Välkommen till klasserna 4-6 läsåret 2015-16 Efter en skön sommar med både sol och regn hoppas vi att alla är sugna på att börja skolan igen! Här kommer viktig information till er, föräldrar och elever,

Läs mer

Utveckling och mål 2011-2013 (då vi är 10 år)

Utveckling och mål 2011-2013 (då vi är 10 år) Utveckling och mål 2011-2013 (då vi är 10 år) FRISKIS&SVETTIS GEMENSAMT vår grundläggande plattform Friskis&Svettis vision Människor ler när det tänker på träning De idéella funktionärerna och anställda

Läs mer

Grindskolan, årskurs 7-9

Grindskolan, årskurs 7-9 Grindskolan, årskurs 7-9 Lärlag 7-9 Vi fick ett brev Hej Andreas! Det är Anders* vid skrivbordet! Jag tänkte höra av mig för att tacka för tre fantastiska år på Grindskolan. Tre år som hade det mesta.

Läs mer

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat Bergdalens IK Vår klubb Den lokala föreningen med det stora hjärtat Kvartersklubben med det stora hjärtat! Bergdalens IK bildades 1956 som en kvartersklubb med ungdomsverksamhet som hjärta - och så skall

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2016 11 20 Nyhetsbrev Nu närmar sig året sitt slut och det är hög tid att sammanfatta verksamhetsåret. Vill man så kan man fortsätta att spela golf i vår otroligt fina golfhall. Perfekt nu när det blir

Läs mer

som medlem! if friskis&svettis lund Foto: Marcus Palmqvist

som medlem! if friskis&svettis lund Foto: Marcus Palmqvist VÄLKOMMEN som medlem! if friskis&svettis lund Foto: Marcus Palmqvist Foto: Marcus Palmqvist DET HÄR ÄR F&S LUND IF Friskis&Svettis Lund är en ideell idrottsförening med målet att skapa leenden. Det som

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening December 2013 Hej! Nu börjar höstterminen att närma sig sitt slut och förberedelser för jullovets aktiviteter och vårterminens ridning pågår för fullt. Dessutom lanseras

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

SAMMANFATTNING MEDLEMSENKÄT 2014

SAMMANFATTNING MEDLEMSENKÄT 2014 SAMMANFATTNING MEDLEMSENKÄT 214 Ett stort tack till alla som svarade på enkäten. Nästan 65 svar har vi fått imponerande! De flesta är nöjda eller mycket nöjda med föreningen och tycker det är prisvärt

Läs mer

Hej på er igen! Vi är inne i mars månad och det är dags för ett nytt veckobrev.

Hej på er igen! Vi är inne i mars månad och det är dags för ett nytt veckobrev. Hej på er igen! Vi är inne i mars månad och det är dags för ett nytt veckobrev. Veckan har varit en enda stor aktivitet av rymd, skriva, läsa upp våra deckare och en hel del skridskoåkning. När vi planerade

Läs mer

VERK SAM HETS PLAN 2015. Friskis&Svettis Östersund

VERK SAM HETS PLAN 2015. Friskis&Svettis Östersund VERK SAM HETS PLAN 2015 Friskis&Svettis Östersund INLEDNING Friskis&Svettis är en ideell idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål. Här finns inget målsnöre att spränga, inget nät att sätta

Läs mer

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun.

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Policy & värderingar Sportlife Kungälv IBK Detta vill vi: Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Vi vill att Sportlife Kungälv

Läs mer

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013!

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! Information Du som är Friskis&Svettis-funkis och vill gå på någon av inspirationsdagarna, anmäl dig till din förening

Läs mer

På resande fot på Cuba och i Mexico

På resande fot på Cuba och i Mexico Sida 1 av 5 Välkommen till Willy o Ingers gästbok På resande fot på Cuba och i Mexico [Skriv nytt] - [Skapa ny gästbok] 72 personer har besökt gästboken som innehåller 17 meddelanden. Senaste meddelandet

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller

Läs mer

Verksamhetsplan 2016-18. Friskis&Svettis Halmstad

Verksamhetsplan 2016-18. Friskis&Svettis Halmstad Verksamhetsplan 2016-18 Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis är en idrottsförening med anslutning till Riksidrottsförbundet och består av 159 ideella föreningar. Varje förening

Läs mer

NORRTÄLJE Sommarschema 2019

NORRTÄLJE Sommarschema 2019 NORRTÄLJE Sommarschema 2019 GRUPPTRÄNING INNE 2/5-1/9 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG JUNI MAJ Norrtälje Gustav Adolfs väg 51 10.30 Jympa soft 07.00 Promenad 09.30 C-gym soft 17.30 Jympa

Läs mer

Ulricehamns IFK P-02

Ulricehamns IFK P-02 Ulricehamns IFK P-02 Föräldramöte 2015-02-19 Anders, Mikael, Fredrik, Bernt, Jerker och Mattias Ulricehamns IFK P-02 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong

Läs mer

IF Friskis & Svettis Trosa

IF Friskis & Svettis Trosa 1 Protokoll 253 från styrelsemöte 2011-05-29 Närvarande: Kristina Svensson-Pettersson Anna Granlund Eva-Marie Lindström Hans Lundén Beth Nyhlén Niklas Berge Ordförande Sekreterare 1 Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

Gå till biblioteket EVA THORS RUDVALL ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN. Jobba med bokens bildordlistor och skriv färdigt meningarna. sidan 5.

Gå till biblioteket EVA THORS RUDVALL ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN. Jobba med bokens bildordlistor och skriv färdigt meningarna. sidan 5. ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN EVA THORS RUDVALL Jobba med bokens bildordlistor och skriv färdigt meningarna. sidan 5 Till kommer människor för att låna. Här jobbar Lisa som är. Hon kan hjälpa dig att hitta

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2013-2015. IF Friskis&Svettis Karlstad

VERKSAMHETSPLAN 2013-2015. IF Friskis&Svettis Karlstad VERKSAMHETSPLAN 2013-2015 IF Friskis&Svettis Karlstad Innehåll 1. INLEDNING... 2 2. VISION... 2 3. VERKSAMHETSIDÉ... 2 4. VÄRDERINGAR... 2 5. VÅR GEMENSAMMA MÅLBILD... 3 6. STYRKORTET 2013... 4 7. FOKUSOMRÅDEN

Läs mer

tvåtusen nitton Friskis&Svettis Järfälla verksamhetsplan för 2019

tvåtusen nitton Friskis&Svettis Järfälla verksamhetsplan för 2019 tvåtusen nitton Friskis&Svettis Järfälla verksamhetsplan för 2019 Vi vill växa NÄR 2019 ÄR SLUT SÅ ÄR FRISKIS OCH SVETTIS JÄRFÄLLA EN DEL I FLER MÄNNISKORS LIV, VI VILL BERÖRA OCH ENGAGERA PÅ NYA INSPIRERANDE

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Valberedningens förslag

Valberedningens förslag IF FRISKVÅRD VÄXJÖ ÅRSMÖTE Valberedningens förslag Till IF Friskvård Växjö styrelse och revisorer för verksamhetsåret 2014 1 IF Friskvård Växjö styrelse och revisorer. Interimvalberedningen har fått i

Läs mer

Välkommen på rekryteringsdag söndagen 22 maj kl 11.

Välkommen på rekryteringsdag söndagen 22 maj kl 11. 2016-04-08 Rekryteringsdag för alla som har lust Vi söker ledarämnen! Vill DU testa på hur det känns att leda/instruera? Nu har du en jättechans! Du lovar inget, bara kom och känn på det, träna med oss

Läs mer

Uppfyllelse av strategiska målområden - Styrkortet

Uppfyllelse av strategiska målområden - Styrkortet Tertialbokslut 2014 Uppfyllelse av strategiska målområden - Styrkortet Varje tertial följs styrkortets resultat/aktivitetsmål upp. Målen har fyra olika koder 0, 1, 2, 3 samt givits olika färger för att

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Månadsbrev Bergfotens fritidshem januari 2014

Månadsbrev Bergfotens fritidshem januari 2014 Månadsbrev Bergfotens fritidshem januari 2014 Den nya terminen rullar på och det blir ljusare och ljusare. Alla pedagoger arbetar aktivt med att erbjuda nya, spännande aktiviteter för era barn. I sin planering

Läs mer

MOTIONER 2018 F&S TYRESÖ

MOTIONER 2018 F&S TYRESÖ MOTIONER 2018 F&S TYRESÖ 1 MOTION NR 1 Jag önskar vi får tillbaka möjligheten för oss dagkortsmotionärer kunna gå på gruppträning även efter kl 16.00 på sommaren. (som vi kunde sommaren 2016) Erika Husberg

Läs mer

Sammanfattning (89 svar)

Sammanfattning (89 svar) Sammanfattning (89 svar) Hur nöjd eller missnöjd är du som helhet med Friskis&Svettis? 5 mycket nöjd 3742 % 4 4854 % 3 3 3 % 1 inte alls nöjd 0 0 % ingen uppfattning 0 0 % Hur väl motsvarar Friskis&Svettis

Läs mer

Mot ökad serviceorientering i Helsingborgs stad

Mot ökad serviceorientering i Helsingborgs stad Stadsledningsförvaltningen Serviceavdelningen Mot ökad serviceorientering i Helsingborgs stad Malin Johnsson, projektledare 17-11-21 2012 17-11-21 Innehåll Vår resa mot ökad serviceorientering Servicepolicyn

Läs mer

Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019

Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019 Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019 Kom och följ med Bufff på sommarens familjeaktiviteter! Bufff Uppsala genomför en familjeaktivitet varje månad där vi tillsammans

Läs mer

Öppethållande. Vinterfoder åt kaninerna.

Öppethållande. Vinterfoder åt kaninerna. Öppethållande Måndagar Fredagar 8.00-17.00 Kvällsöppet Tisdagar-Torsdagar 17.00-20.00. Lördagar STÄNGT Söndagar 9.00-16.00 Vinterfoder åt kaninerna. Tfn: 040-19 00 00 Mail: almviks4h@gmail.com Hemsida:

Läs mer

FÖR DIG SOM... Verkygslåda 2014-08-04

FÖR DIG SOM... Verkygslåda 2014-08-04 FÖR DIG SOM... Verkygslåda 2014-08-04 En bild säger mer än 1000 ord För dig som är med och enar Friskis&Svettis en verktygslåda För att visa upp en enhetlig bild av Friskis är det viktigt att bilderna

Läs mer

FRISKIS&SVETTIS TYRESÖ. Verksamhetsplan 15 17

FRISKIS&SVETTIS TYRESÖ. Verksamhetsplan 15 17 FRISKIS&SVETTIS TYRESÖ Verksamhetsplan 15 17 VERKSAMHETSPLAN 2015 2017 1 Inledning Friskis är just nu i en spännande fas då hela träningsmarknaden exploderar. En del talar om överexploatering av träningserbjudanden

Läs mer

Tertial 3; 1 september - 1 december 2017

Tertial 3; 1 september - 1 december 2017 Det här är första gången Tertialen publiceras så att alla föreningens medlemmar kan ta del av den. Tidigare har den endast varit tillgänglig för föreningens funktionärer. Denna Tertialrapport omfattar

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande November 2018 Några ord från er ordförande Kurserna är i full gång och det är ett gäng glada dansare både i Söderhamn och Bergvik. Våra ledare gör ett underbart jobb både ute på kurserna samt på våra uppvisningar

Läs mer

Glitterälvorna och den magiska ön

Glitterälvorna och den magiska ön Glitterälvorna och den magiska ön 1 Med glittrande kläder flög dom tvärs över ön. Det här är livet! ropade Rebecca med fladdrande hår. Dom två älvorna, Rebecca och Tristan bodde på Glitterön med deras

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Äntligen har du en strukturkalender i dina händer! Nu är du på god väg att leva ett mer produktivt och strukturerat liv.

Äntligen har du en strukturkalender i dina händer! Nu är du på god väg att leva ett mer produktivt och strukturerat liv. STRUKTURKALENDERN Äntligen har du en strukturkalender i dina händer! Nu är du på god väg att leva ett mer produktivt och strukturerat liv. Den här kalendern består av tre olika delar: Övergripande målplanering

Läs mer