göteborg, ErIKSbErg sjöporten vasst hus med skarpt läge

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "göteborg, ErIKSbErg sjöporten vasst hus med skarpt läge"

Transkript

1 göteborg, ErIKSbErg sjöporten vasst hus med skarpt läge

2 visste du att Eriksberg är en hänförande plats oavsett tid på dygnet. Om kvällen blir kajen vackert accentuerad av belysningen, och över vattnet kan du se hur staden badar i ljus.

3 Ett skönare stadsliv vid kajen I en kulturhistorisk varvsmiljö på Eriksberg bygger Seniorgården 52 vackra lägenheter om 2 till 4 rum och kök. Sjöporten blir ett sex våningar högt tegelhus med skarpa vinklar, utblickar mot älven och en behaglig gårdsmiljö i härligt söderläge. Bredvid Eriksbergshallen vid korsningen mellan Östra Eriksbergsgatan och sjöportsgatan bygger seniorgården ett kvarter som lär bli något utöver det vanliga. vi kallar det sjöporten och det blir ett fi nt exempel på det vi vill uppnå med våra seniorgården-hem: kvalitetsboenden med utmärkta lägen. Räkna med hög inredningsstandard, väl planerade ytor, goda förvaringsmöjligheter och antingen balkong eller uteplats i söder- eller västerläge. sjöporten blir ett hem för dig som vill bo härligt och med kvalitet men inte behöva ägna fritiden åt att underhålla ditt hem. du kan istället tillbringa den med vänner och bekanta, i naturens promenadslingor eller på stadens köpstråk. För att bidra till den rofyllda bostads miljön bygger vi kvarteret i en redan etablerad stadsdel. När du fl yttar in är allt nytt, fräscht och färdigbyggt. extra KVadrat mitt på eriksberg att bo i sjöporten är att bo alldeles lagom centralt. i detta lugna kvarter har du nära till de stora grön om rådena, service runt hörnet, kajpromenad i området och staden en kort båttur bort. För en av kvarterets många vardagsupplevelser är att åka Älvsnabben över vattnet in till centrum. En stor fördel med att bo i sjöporten är att seniorgården står som avsändare. Hos oss får du alltid fl er kvadrat än de du betalar för. Här fi nns gemensamhets lokal, övernattningsrum, lägenhetsförråd, cykelplatser och garage i källaren.

4 Sjöporten Backa E6 E45 Befintlig eller påbörjad bostadsbebyggelse Kviberg Befintlig eller påbörjad företags- eller skolbebyggelse Lundby E20 Planerad bebyggelse Härlanda sjöporten Övrig befintlig bebyggelse Göta älv Busslinjer Färjelinjer Centrum Liseberg Majorna Kajpromenad Högsbo Botaniska trädgården Örgryte E6 E sjöporten Caféliv På Eriksberg förvaltar man arvet av Göteborgs fina fikakultur. Njut av delikatesser från Medelhavet på Eriksbergs Gastronomia, kaffe med utsikt på Café Italia eller frukostbuffé med nygräddade våfflor från Lundbergs Café. Parker Få parker bjuder på både skatepark och fornlämningar. Historiska Färjenäsparken har verkligen något för alla utsiktsplatser, fotbollsplaner, promenadstråk, lekplatser och kyrkruiner. Nära Sjöporten ligger också Krokängsparken och Sörhallsberget. Kommunikationer Bil, buss, båt eller cykel. Eriksberg har utmärkta kommunikationer hur du än väljer att förflytta dig. Eller varför välja? Ta med din cykel på Älvsnabben Kultur Lyssna på livemusik på Café Villan, gå på utställningar på Eriksbergshallen eller beskåda konsten längs kajen. Eriksberg är även hemmahamnen för världens största seglande träskepp Ostindiefararen Götheborg. Vårdcentral Eriksbergs vårdcentral är en aktiv sådan som gärna inspirerar och uppmuntrar till en hälsosam livsstil. Vårdcentralen erbjuder vård för alla men med särskilt fokus på kvinnors hälsa. Snart öppnas här även ett nytt apotek. Service Vardagshandla på hemmaplan. Närliggande Eriksbergs köpcenter rymmer det mesta som din vardag kan tänkas behöva. Här finns även systembolag, bank och gym.

5 En levande hamnmiljö Sjöporten är en adress med omedelbar närhet till havet, båtlivet och tjärdoftande bryggor. För dig som vill bo ett stenkast från kajen och med all sorts service inom gångavstånd. Välkommen till Eriksberg! Eriksberg är en unik plats på Göteborgskartan. Om du någonsin har promenerat längs kajen så vet du varför. Utmed hela kajpromenaden finns det ett rikt utbud av kaféer och restauranger, skulpturer och statyer. De många uteserveringarna bjuder på en fin utsikt mot älv och stad. På senare år har Eriksberg blivit ett populärt bostadsområde. Det är förståeligt då ingen annan stadsdel i Göteborg kan erbjuda ett lika vackert vattenläge. På sommaren är Eriksberg det närmsta en medelhavsort du kan komma utan att lämna staden. Bara det att du kan åka båt till city lika gärna som buss ger stadsdelen en nästan exotisk karaktär. Kultur, natur och mat En riktig restaurangpärla är River Café. Här finns välkomponerade trerättersmenyer som radar upp havets delikatesser, och under vår och sommar slår restaurangen upp ett stort tält längst ut på piren. Om du är kulturintresserad så kan vi glädja dig med att Sjöporten bor granne med Eriksbergshallen. I denna moderna evenemangslokal anordnas konserter, mässor, event och andra tillställningar med plats för upp till personer. Även parklivet är ett viktigt inslag i Eriksbergs närmiljö. Däribland Färjenäsparken med slingrande promenadstigar, mäktiga utsiktsplatser och historiska minnesmärken som Karl IX:s kyrkoruin. visste du att Eriksberg var länge Göteborgs stolta skeppsvarv. Men varvsepoken tog slut under 1970-talet det sista fartyget levererades Idag är Eriksberg ett av stadens mest attraktiva bostadsområden.

6 Nya vinklar Aktuell arkitektur i en anrik miljö med tegel som anspelar till varvsepoken och balkonger som blickar ut mot älven. I Sjö porten bildar gårdsmiljö, arkitektur och stämningsfull belysning en genomtänkt helhet. Sjöporten blir ett hus som sällar sig till sin historiska fond med en vacker och kraftfull tegelfasad. Särskilt spännande blir det när det tidlösa teglet ramar in en modern arkitektur. Hugo Löfgren är en av arkitekterna som har gett form till kvarteret. Fastighetens spetsiga och trubbiga vinklar bidrar till husets karaktär. Till det har vi valt ett massivt tegel som genom sin ojämnt brända yta har mycket schatteringar och fina reflektioner. Eftersom Sjöporten är ett nytt kvarter i en sedan länge etablerad miljö ville arkitekterna skapa ett släktskap med omgivningen. De valde att göra så i det ädla murarhantverket. Vi har tagit fasta på murandet och tittat på hur man har jobbat med tegelarkitektur historiskt. Det är ett hantverk att mura, och med Sjöporten vill vi framhäva det, säger Hugo Löfgren. För att få rätt atmosfär har ljuskonsulten Torbjörn Eliasson, från White, omsorgsfullt dirigerat kvarterets belysning. Mot gatan placerar vi fasadljus ovanför entréerna som höjer husets dignitet. Dessutom blir det lättare att hitta, för boende såväl som besökare. På gårdssidan skapar vi ett lågmält och stämningsfullt ljus med belysning under sittbänkarna, säger Torbjörn Eliasson. Med naturen som förebild Kvarteret kommer att rymma 52 lägenheter om 2 till 4 rum och kök. Alla lägenheter får antingen en balkong eller en uteplats i söder- eller västerläge. I inredningen blir hållbara naturmaterial som trä, sten och kakel tongivande inslag. Dessutom vitmålade väggar, mattlackad ekparkett, modernt inredda och utrustade kök samt helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Med goda förvaringsmöjlig heter, välplanerade kvadrat metrar och fräscha ytor blir det lägenheter som är både lätta och roliga att möblera. visste du att Under den upphöjda gården kommer ett garage att byggas. Med fönsterpartier som släpper in dagsljus och ytor med god översikt blir det en trygg och trevlig plats att parkera bilen.

7 De som väljer Seniorgården har höga krav och vill bo snyggt. Sjöporten blir inget undantag. Hugo Löfgren, arkitekt, Lindberg Stenberg Arkitekter AB

8 visste du att Gården har en noggrant planerad flora som blommar olika säsonger och därigenom är vacker året om.

9 När gården står i blom blir det en härlig trädgårdskänsla med rosor, liljor och lavendel. Ulf Rehnström, landskapsarkitekt, Landskapsgruppen En pärla till gård För Seniorgården är gemenskap och det sociala samspelet en viktig del av hemmet. I våra kvarter kan du vara säker på att vi alltid har gårdar och lokaler för såväl spontana möten som planerade festligheter. Sjöportens kvartersgård lever ett eget liv två meter ovanför markplan. Det blir en gräsklädd oas som bryter av mot den stadsmässiga omgivningen. Eftersom gården är upphöjd blir det en privat och avskiljd mötesplats för de boende, säger landskapsarkitekten Ulf Rehnström som har formgett det gröna rummet. Gården är en plats där du och dina grannar i lugn och ro kan koppla av. På Seniorgården vet vi att en vacker gård blir en förlängning av det egna hemmet. På sommartider ska det var lika naturligt att slå sig ned här som i det egna vardagsrummet. Från gården bygger vi en trappa som leder ned mot kajtorget. De delar av gården som vi inte täcker med gräs klär vi med marktegel. Tanken är att ta upp fasaden även i markbeläggningen. Gemensamma lokaler Utöver den trivsamma gården får kvarteret även en ordentlig lokal där du och dina grannar kan umgås kravlöst. Under varmare årstider kan du slå upp dubbeldörrarna mot gården och låta gemensamhetslokalen bli ett med gårdsmiljön. Med ett centralt läge i huset och ett välutrustat kök blir det en ypperlig plats för större festmåltider, en vinprovning eller en fika med grannarna. I anslutning till rummet bygger vi även ett övernattningsrum med egen toalett och dusch.

10 Seniorgården möjligheternas boende Vackert och funktionellt Seniorgården erbjuder ljusa, moderna bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Nybyggda, lättskötta hem med många möjligheter. Du får en vacker och funktionell bostad med välplanerade rumslösningar och bekväma funktioner. Möjligheter till social gemenskap I Seniorgårdens idé om en bra boendemiljö ingår att du ska ha möjlighet till gemenskap. Därför har du och dina grannar tillgång till en gemensamhetslokal för fest och aktiviteter och ett trevligt övernattningsrum för att du enkelt ska kunna ha besök av familj och vänner. Vi planerar också för gårdar med grönska, bekväma sittplatser och möjligheter till utomhusaktiviteter som grillning och boule. Bekväma boförmåner Du som väljer Seniorgården får också tillgång till våra praktiska boförmåner. Tjänster som gör din vardag enklare och bekvämare. Boförmånerna omfattar allt från städning och fönsterputs till hyrbil och försäkringar. Vi toppar boförmånerna med ett soligt erbjudande om förmånliga semesterbostäder utomlands. Medvetna miljöhus Seniorgårdens hus är moderna lågenergihus. Det gynnar både klimatet och din ekonomi. För oss handlar miljövänligt om allt från isoleringen i din bostad och val av hållbara material till att undvika farliga kemikalier och återvinna byggmaterial på ett vettigt sätt. Seniorgården ingår i JM-koncernen, en av Nordens ledande bostadsbyggare. Med samlad kraft kan vi inom koncernen ta ett extra stort ansvar inom miljöområdet. En trygg och enkel affär När du köper en bostadsrätt från oss gör du en trygg och enkel affär. Vi är måna om att guida dig hela vägen. Du får vårt engagemang och svar på dina frågor från första visningen till dess att du flyttat in. I köpet ingår också ett omfattande trygghetspaket för en god affär. Välkommen hem.

11 visste du att Seniorgårdens bostäder är specialgjorda för att du ska kunna bo i dem länge. Allt från trösklar till fönsterbröstning är anpassade för bästa tänkbara tillgänglighet. seniorgarden.se

12 Seniorgården Möjligheternas boende Seniorgården har snart tjugofem års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vackra och funktionella bostadsrätter för alla över femtiofem år. Ljusa lägenheter och enplanshus med god arkitektur och omsorg om detaljerna. Trygga, bekväma hem där du kan bo och trivas länge. Hittills har vi byggt nästan bostäder på tjugo platser runt om i Sverige. Seniorgården är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder. Design & produktion Nyla Design Foto Eleonora Hafström, Jörgen Hinder, Richard Hammarskiöld, Anna-Malin A-Lindgren, Bildarkivet, Shutterstock Visualiseringsbilder Carbonwhite Tryck Ljungbergs Tryckeri Produktionsår 2013 Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Seniorgården ab Adress Gårdatorget 2, Göteborg Telefon Internet seniorgarden.se

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria SOLNA JÄRVASTADEN tallkronan Småskaligt mellan natur och galleria Nybyggt kvarter på bördig mark I barnvänliga Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat och nära till Stockholms city, kikar

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia UPPSALA NORRA LUTHAGEN TEGELBACKEN Bli del av en ny historia Rustikt hantverk i modern tappning Då du flyttar till Norra Luthagen kommer du till en industrihistorisk adress som en gång rymde brädgårdar,

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress STOCKHOLM LIDINGÖ DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress Dalénum växer vidare På Lidingös soligaste läge bygger JM en ny stadsdel från grunden. Dalénum är den inspirerande boendemiljön som blandar nutidsarkitektur

Läs mer

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården Åkersberga Kanalstaden Briggen Här börjar skärgården 3d_bild: terrass Fika, presenter, delikatesser eller ett restaurang besök. Från Briggen har du gång avstånd till shopping och service i det nyrenoverade

Läs mer

Gästgiveriet Åsa. Gästgiveriet. En extra dimension av livet

Gästgiveriet Åsa. Gästgiveriet. En extra dimension av livet Gästgiveriet Åsa Gästgiveriet En extra dimension av livet o m r å d e t h u s e n b o s t ä d e r n a i n r e d n i n g e n o m seniorgården 4 5 6 8 11 va r m t vä l ko m m e n t i l l Gästgiveriet i Åsa.

Läs mer

Redan när du står utanför förstår du att huset är något utöver det vanliga. Inget annat på Eriksberg har en lika säregen stil. Och inuti ger de 58

Redan när du står utanför förstår du att huset är något utöver det vanliga. Inget annat på Eriksberg har en lika säregen stil. Och inuti ger de 58 1 Redan när du står utanför förstår du att huset är något utöver det vanliga. Inget annat på Eriksberg har en lika säregen stil. Och inuti ger de 58 helt nya lägenheterna utrymme för att leva ett gott

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP Vasatorps trädgård Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP vasatorps trädgård ger dig det bästa av två världar Söker du det lugna boendet men vill behålla närheten till stadens puls, service

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden Stockholm, Farsta ekarna Välplanerat kvartersliv nära staden I ett av Farstas grönaste lägen bygger Borätt Ekarna. Det blir ett gårdskvarter om fyra till fem våningar som rymmer 44 bostadsrätter som lånar

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

Moderna hem i idyllisk parkmiljö. Välkommen till Munksundet och Brf Enavallen

Moderna hem i idyllisk parkmiljö. Välkommen till Munksundet och Brf Enavallen Moderna hem i idyllisk parkmiljö Välkommen till Munksundet och Brf Enavallen 1 Välkommen till Munksundet Nära båt- och restaurangliv Mitt ibland Enköpings fina parker hittar du den spännande stadsdelen

Läs mer

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

Lev radhusliv i lägenhet

Lev radhusliv i lägenhet Lev radhusliv i lägenhet BRF flatön Välkommen upp på höjden! Visst är det något speciellt med Västra Eriksberg? Den myllrande kajpromenaden med sina kaféer, restauranger och små butiker gör verkligen området

Läs mer

Stockholms nya, marina stadsdel

Stockholms nya, marina stadsdel Stockholms nya, marina stadsdel Staden växer över vattnet Stockholms innerstad flyttar fram sina positioner runtom i staden. En av de mest spännande förflyttningarna har skett i sydväst, där den klassiska

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Ett modernt boende i en ny stadsdel Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Välkommen till Tegnérlunden 2 - spännande arkitektur och inspirerande natur Brf Tegnérlunden 2 i Gideonsberg är ett nytt

Läs mer

I en storslagen & gemytlig idyll

I en storslagen & gemytlig idyll HÖST 2014 I en storslagen & gemytlig idyll Riksbyggen utvecklar en helt ny stadsdel Kom på visningshelg! några ord om i detta nummer Foto: Kristian Pohl Hej på dig granne säger du kanske inte när du möter

Läs mer

Trygga framtiden. Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter.

Trygga framtiden. Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter. Trygga framtiden Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter. Innehåll Nya Tuve Centrum 4 Trygga framtiden 6 Nära och bekvämt 8 Förändring

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer