Göingegården. kv. Aroma

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Göingegården. kv. Aroma"

Transkript

1 Göingegården kv. Aroma VILLOR

2 Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad och Göteborg. Med havet som fond i väster och Himleån slingrande genom landskapet är det lätt att bli smått förälskad i platsen. Det vackra landskapet med vidsträckta ängar och promenadvänliga skogar, och till och med får som går och betar i närheten, gör att man trivs här. Det är en utmaning att bygga hus som passar in i den här miljön, och vi tycker att vi har lyckats. Med modern arkitektur som ändå känns tidlös och med en variation som skapar dynamik i området, har vi skapat både vackra och funktionella hem som är lätta att tilltalas av. Majoriteten av bostäderna i Göingegården är hyresrätter samt nyckelfärdiga bostadsrätter och villor i olika storlekar. Utöver 350 planlagda bostäder kommer Göingegården att fortsätta växa. Här finns redan nu en förskola, men även vårdcentral och annan verksamhet kan komma att bli en del av stadsbilden. Låter det intressant? Kom ut till oss och titta på det nya kvarteret Aroma! I Kvarteret Aroma på Göingegården samsas flera olika hustyper som alla rymme Aroma är ett svenskt vinteräpple som är allra bäst i november- december. Färgen är gul till grön med lysande röd täckning. Äpplet kom till genom en korsning mellan sorterna Ingrid Marie och Filippa och bar frukt för första gången Köttet är gulvitt, fast och fint, något sött med god syrlighet. Äpplet kan odlas till och med zon 3, och har en helt rödfärgad kusin som heter Amorosa. Aroma passar både som ätäpple och i matlagning.

3 r stora möjligheter. Vilken passar dig bäst? Fotograf: Karin Linde

4 FASAD MOT NORR FASAD MOT SÖDER Ett hus för umgänge Det här tvåvåningshuset med eget förråd och carport passar utmärkt för fester och middagar, men också för alla de vardagliga stunder då man njuter av att bara vara tillsammans. När man kliver in möts man av en modern, öppen planlösning med sammanhängande kök och vardagsrum som skapar en stor, härlig umgängesyta. Här flödar ljuset genom tilltagna fönster i både söder och väster och hela bostaden andas rymd. På bottenvåningen ligger också ett sovrum, eller arbetsrum om man hellre vill, samt ett helkaklat badrum och separat tvättavdelning. På den övre våningen samsas tre sovrum, klädkammare, wc/bad och en möblerbar hall. Härifrån når man en balkong i sydvästläge som ger sol stora delar av dagen. Från hallen har man också kontakt med bottenvåningen, eftersom en del av vardagsrummet är öppet mot plan två. Det bidrar ytterligare till det generösa och luftiga intryck som huset ger. Bostaden har golvvärme på nedre plan och klinkergolv och ekparkett i hela huset. FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT ÖSTER Bilderna är endast illustrationer och kan innehålla avvikande detaljlösningar.

5 HUS A 152,2 M 2 HUS A Ö.V Bilden innehåller detaljlösningar utöver basutförandet. HUS A B.V SKALA 1:150 Planlösningen är inredd och i avtalet ingår ej möbler. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

6 FASAD MOT NORR FASAD MOT SÖDER Perfekt för de flesta Man kan kanske inte bygga ett enplanshus som passar precis alla. Dock kan man rita det både riktigt snyggt och riktigt praktiskt och därtill göra det flexibelt. Då kan det tilltala ganska många! Grunden är ett genuint kök i nära kontakt med vardagsrummet i en samvarodel mot söder. Här är ljust och trivsamt, och den här delen utgör medelpunkten i huset. Härifrån kan man gå ut till den soliga uteplatsen i bästa söderläge som inbjuder till många långa fikastunder och måltider under bar himmel. På tomten finns också förråd och carport. Husets två stora sovrum är placerade mot norr och det finns möjlighet till ett mindre mot väster. Fönstren är mindre i sovrummen för att få avskildhet och göra rummen mer ombonade. Ekparketten och golvvärmen följer med i hela huset och höjer trivselfaktorn ytterligare. Tvättavdelning med maskiner av hög kvalitet finns brevid det helkaklade badrummet. Det här huset finns även med köket förlagt mot öster och entrégården. FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT ÖSTER EN ANNAN FASADLÖSNING FÖR ÖSTER VID VAL AV ALTERNATIV PLAN- LÖSNING. BESÖK VÅR HEMSIDA ELLER KONTAKTA MÄKLARE FÖR MER INFORMATION. Bilderna är endast illustrationer och kan innehålla avvikande detaljlösningar.

7 HUS B 104,8 M 2 Bilden innehåller detaljlösningar utöver basutförandet. HUS B11 ALTERNATIV PLANLÖSNING. SKALA 1:150 Planlösningen är inredd och i avtalet ingår ej möbler. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

8 FASAD MOT NORR FASAD MOT SÖDER En plats i solen Välkommen till ett hus med generösa ytor där huset förbinds med trädgården på ett naturligt sätt! Fönsterplaceringarna tar till vara på ljuset maximalt med stora partier mot söder och väster och inte mindre än tre fönsterdörrar som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Uteplatsen och trädgården tar vid där huset slutar och blir som en förlängning av vardagsrummet sommartid. Här finns verkligen utrymme för att njuta av utelivet! På tomten hittar man också både carport och förråd. Huset har ett karaktäristiskt vardagsrum som skjuter ut på ena långsidan och bildar trevliga små hörn på husets utsida som ger lä för vinden. Hit kan man ta med sig kaffekoppen de första vårdagarna då solen börjar värma. Det trivsamma vardagsrummet ligger centralt i huset och har kontakt med både kök och sovrumsdel. Köket är praktiskt planerat och alldeles intill ligger tvättutrymmet bekvämt med egen ingång, som gjort för barnen som varit ute i regnet och plaskat. Den separata sovrumsavdelningen består av tre sovrum, helkaklat badrum och ett allrum. Även här har man kontakt med trädgården från allrummet. Hela huset har ekparkett och golvvärme. FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT ÖSTER Bilderna är endast illustrationer och kan innehålla avvikande detaljlösningar.

9 HUS C 132,1 M 2 Bilden innehåller detaljlösningar utöver basutförandet. SKALA 1:100 Planlösningen är inredd och i avtalet ingår ej möbler. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

10 FASAD MOT NORR FASAD MOT SÖDER Samma finesser på mindre yta Om man tilltalas av hus C men inte har behov av riktigt så stort utrymme så är hus D det givna alternativet. Detta är en lite mindre version, men med samma smarta planlösning och samma omsorg om detaljerna. I huset ges även möjlighet till alternativa planlösningar. Det här enplanshuset har köket praktiskt kopplat till tvättavdelningen samt ett centralt placerat vardagsrum som utgör bostadens nav och hjärta. Härifrån kommer man både till kök och sovrum, och rummet har altandörrar som leder ut i trädgården. Vardagsrummet kan även anpassas vad gäller yta och funktion. Det kan öppnas upp mot köket om man vill ha umgängesdelen mer samlad, och väggen mot hallen kan tas bort om man vill ha ett större vardagsrum. Här finns också plats för kamin. Huset har ekparkett och golvvärme i samtliga rum och två badrum som båda är helkaklade. Sovrumsavdelningen rymmer tre sovrum varav ett föräldrasovrum med egen klädkammare. På tomten finns carport och förråd. Uteplatsen i sydvästläge kan nås både från köket och vardagsrummet, vilket gör den perfekt för sommarens middagar. Här passar det också bra för barnen att leka, eftersom man har god uppsikt inifrån båda rummen. FASAD MOT VÄSTER FASAD MOT ÖSTER Bilderna är endast illustrationer och kan innehålla avvikande detaljlösningar.

11 HUS D 119 M 2 Bilden innehåller detaljlösningar utöver basutförandet. SKALA 1:100 Planlösningen är inredd och i avtalet ingår ej möbler. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

12 Vilket hus ska man ha? Det är många tankar som behöver tänkas när man ska välja hus. Vilket är finast? Vad passar oss bäst? Sitt ner tillsammans i lugn och ro, gärna över en kopp kaffe. Varför inte baka några smaskiga muffins med Aromaäpplen också. Sedan, när ni flyttar in, kan ni plantera ett eget äppelträd Ett tryggt boende med livskvalitet När du köper ett hus av oss, är det samtidigt en investering i livskvalitet för dig. Vi vet hur viktigt boendet är och gör allt för att du ska trivas i ditt nya hus. Vi arbetar med att förädla exploateringsmark och är med hela vägen från planering tills dess att ett nytt bostadsområde har vuxit fram. Därmed är vi lite annorlunda än andra husföretag. Derome Mark & Bostad ingår i Deromegruppen som arbetar med hela kedjan från skog till färdigt hus, och våra projektledare känner ett personligt ansvar för varje hus som byggs. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg hela vägen hem. Välkommen till Göingegården! Aroma Äppelmuffins 2 dl matolja 3 dl socker 2 äpplen 3 ägg 4 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 tsk bikarbonat 1 msk kanel 1 msk nystött kardemumma 3 röda äpplen (ej för stora) 1/2 dl socker + 1 tsk kanel Vispa olja och socker kraftigt. Riv äpplena. Tillsätt dem och äggen. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat och kryddor. Rör ner blandningen i smeten. Spritsa ut smeten i muffinsformar. Fyll dem till hälften. Kärna ur och skiva äpplena tunt till fyllningen. Vänd varje skiva i kanel- och sockerblandning och tryck ner en eller ett par i varje muffins. Grädda i min i 200 C. Är du intresserad av husen på Göingegården? Kontakta Boknuten på eller på telefon Bjurumsvägen 14, Veddige Telefon E-post markbostad@derome.se

Göingegården. kv. Lobo. kedjehus och radhus

Göingegården. kv. Lobo. kedjehus och radhus Göingegården kv. Lobo kedjehus och radhus Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser

Läs mer

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Tomtaäng Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Småstadsliv med närhet till storstadspuls Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära

Läs mer

FRÖSAKULL. Kv Havsporten BOSTADSRÄTTER

FRÖSAKULL. Kv Havsporten BOSTADSRÄTTER FRÖSAKULL Kv Havsporten BOSTADSRÄTTER Välkommen till Frösakull! I Frösakull, Tylösands närmsta granne ligger Kv Havsporten idylliskt beläget med naturlandskapet som växer runt knuten samtidigt som den

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem Egnahem Ett lite enklare sätt att hitta hem Ett lite enklare sätt att hitta hem... I den här katalogen hittar du en serie Eksjöhus framtagna för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

STADSSKOGEN. Ekbacken ÄGANDERÄTTER I SUTERRÄNGRADHUS

STADSSKOGEN. Ekbacken ÄGANDERÄTTER I SUTERRÄNGRADHUS STADSSKOGEN Ekbacken ÄGANDERÄTTER I SUTERRÄNGRADHUS Välkommen till Ekbacken! Med bästa läge i Alingsås nya stadsdel Stadsskogen växer området Ekbacken fram. I en vacker, starkt lutande sluttning i väste

Läs mer

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden etapp 5 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden Attraktivt område vid Toftasjön Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa omkring

Läs mer

FRÖSAKULL. Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD. 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20

FRÖSAKULL. Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD. 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20 FRÖSAKULL Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20 Välkommen till Frösakull! I Frösakull, Tylösands närmsta granne, ligger Kv Havsporten idylliskt

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM Välkommen till Söderby Park! I lugna och trivsamma Söderby Park, bygger Derome Mark & Bostad 12 bostadsrätter i parhusform som tillsammans

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER FRAMTIDSSTADEN MALMÖ Malmö som är Sveriges tredje största tätort är mitt inne i en expansiv och spännande fas. DIN BOSTAD I EN OMGIVNING SOM SPRUDLAR AV

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till borstahusen Bofakta Till å här går ett köp till Andreas Bjarnert - Pictogram Bernadottestigen, radhus Uppsala, projekt 21140, resurs 3213, Veidekke Villatomter AB 23 kvm takterrass 10 min till Ekoln (badsymbol)

Läs mer

till drömhus Från dröm hemma hos

till drömhus Från dröm hemma hos Från dröm till drömhus När Linda och Christofer ärvde en tomt vid Tullingesjön söder om Stockholm visste de att de ville bygga sitt drömhus där. Men det var lättare sagt än gjort. Tomten låg visserligen

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

STADSSKOGEN. Ekbacken BOSTADSRÄTTER

STADSSKOGEN. Ekbacken BOSTADSRÄTTER STADSSKOGEN Ekbacken BOSTADSRÄTTER Välkommen till Stadsskogen! I Alingsås växer den nya stadsdelen Stadsskogen fram. Här planeras närmare 1000 nya hem och är ett av Västsveriges största bostadsprojekt.

Läs mer

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007.

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Här

Läs mer

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 LJUVLIGA HEM Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 HÄR BÖRJAR DET LJUVA LIVET Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna för den mindre familjen eller för dig

Läs mer

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD!

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! VEBERÖD Tegelmästarevägen 9 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Klintevägen BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/veberod

Läs mer

Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN. EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2

Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN. EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2 Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2 Nu finns en unik möjlighet att förvärva en exklusiv standnära tomt vid Stamsjön i Lerum.

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

BRF ENGELBREKT VARBERG 12 BOSTADSRÄTTER I CENTRALA VARBERG

BRF ENGELBREKT VARBERG 12 BOSTADSRÄTTER I CENTRALA VARBERG BRF ENELBREKT VARBER 12 BOSTADSRÄTTER I CENTRALA VARBER Välkommen till Varberg! Bo mitt i centrala Varberg med naturen och havet runt knuten. På Engelbrektsgatan 41 bygger Derome Mark & Bostad tolv bostadsrätter

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Vill Du bo i en blommande fruktträdgård?

Vill Du bo i en blommande fruktträdgård? Vill Du bo i en blommande fruktträdgård? Så beskrivs Högsäter i annonserna, som också framhåller områdets attraktiva läge, nära hav, service, skola osv. År 1999 började inflyttningen till Högsäter, men

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

28 ALLT OM VILLOR & HUS

28 ALLT OM VILLOR & HUS Drömhuset på HEMMA hos Svantes och Ewas vackra hus är ritat och uppfört av Sävsjö Trähus, med Tony Sundberg som arkitekt och med Andreas Sjöholm som projektledare. Framsidan är inbjudande, med en rejäl

Läs mer

ane Communication 2016 Penny L ( 1 )

ane Communication 2016 Penny L ( 1 ) ( 1 ) ( 2 ) LETAR DU NYTT BOENDE? VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM Det här är Tingstorget Lägenheterna - Rum för rum - Planritningar Området - Vad finns i närområdet? - Utformning Översiktskarta - Tidplan Tingstorget

Läs mer

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Arkitektens bästa tips inför HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Tony Sundberg, arkitekt SAR/MSA på Sävsjö Trähus, om hans bästa

Läs mer

Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan. Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011.

Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan. Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011. Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011. En dröm för de små I det nya området är det alltid nära till spännande skogsäventyr. En stenkast bort planeras för

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

SVÄRTINGE SKOGSBACKE. 5 vackra tomter med sjöutsikt

SVÄRTINGE SKOGSBACKE. 5 vackra tomter med sjöutsikt SVÄRTINGE SKOGSBACKE 5 vackra tomter med sjöutsikt SVÄRTINGE SKOGSBACKE. EN LANTLIG IDYLL NÄRA STAN 15 minuter från Norrköping, nära skog och sjön Glan ligger Svärtinge skogsbacke. Området erbjuder stora

Läs mer

Natur och lundaliv på samma adress. Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus

Natur och lundaliv på samma adress. Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus Natur och lundaliv på samma adress Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus Ett välkomnande hem på en välkomnande adress Tänk dig att bo granne med den skånska slätten och samtidigt ha cykelavstånd till Lunds

Läs mer

Bofaktablad Brf Sågbäcken

Bofaktablad Brf Sågbäcken Bofaktablad Brf Sågbäcken Lägenheterna :a på 9 kvm - smart och yteffektiv På dessa 9 kvadratmeter finns ett gemensamt vardagsrum, kök och sovplats. rån entrébalkongen kliver man in i hallen och ser direkt

Läs mer

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 8 rum (6 sovrum) / 192 m² Område Baskemölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det avskilda läget och att baksidan är helt insynsskyddad.

Läs mer

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city Bostadsrätter i Vikaholm Bo grönt nära city Grönt, skönt och miljösmart Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. Nu får du chansen att skaffa ett boende i ett tvåplanshus med skön miljöprofil.

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Med havet som granne. Öland Björkviken

Med havet som granne. Öland Björkviken Med havet som granne Öland Björkviken » En plats att längta till «Nära havet. Nära naturen. I idylliska Björkviken bor du mitt i det öländska lugnet med gemenskap och bekvämlighet om hörnet. Ta cykeln

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Nya drömboenden till salu!

Nya drömboenden till salu! Njut av livets goda på Roslagstraktens bästa golfbana. Nya drömboenden till salu! Från många av husen i Burvik ser man golfbanan, här är det 10:ans green som skymtas bakom träden. Bär- och svampplockning,

Läs mer

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten Nannagårdens idévillor formgivna av dig och arkitekten Moderna villor med personlig utformning Glumslöv en av södra Sveriges vackraste platser Glumslöv är beläget mellan Helsingborg och Landskrona med

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

ESTRIDS KRONA. Bofakta Hus C

ESTRIDS KRONA. Bofakta Hus C RIDS KRO ofakta Hus Välkommen till strids Krona Situationsplanen visar husens läge på eckomberga Skogsväg. I strids Krona finns tre hus, hus, och. lla trapphus har hiss. 5 5 D HUS HUS HUS HUS SOP HUS HUS

Läs mer

ÄPPELSTRUDEL INGREDIENSER:

ÄPPELSTRUDEL INGREDIENSER: ÄPPELSTRUDEL Deg: Fyllning: 5 dl mjöl 0,5 dl skorpmjöl 1,5 dl ljummet vatten lite olja 5 droppar vinäger 6 st äpple 1 st ägg 1 dl socker 2 msk olja 2 msk kanel 1 kram salt Arbeta ihop en blank deg och

Läs mer

Lindsdal Lästervägen 8 kvm

Lindsdal Lästervägen 8 kvm Lindsdal Lästervägen 8 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas av både

Läs mer

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan Kv. Rundkyrkan Södra Sandby lkf.se/rundkyrkan Södra Sandby Södra Sandby Lund = Kv. Rundkyrkan Knappt en mil öster om Lund, mitt i det natursköna skånska landskapet ligger Södra Sandby. Byn är anrik, och

Läs mer

BÄSTA. tips, idéer & steg-för-steg bilder. BARNVÄNLIGT skriv ut recepten igen om de blir kladdiga

BÄSTA. tips, idéer & steg-för-steg bilder. BARNVÄNLIGT skriv ut recepten igen om de blir kladdiga BÄSTA recept tips, idéer & steg-för-steg bilder BARNVÄNLIGT skriv ut recepten igen om de blir kladdiga PALITLIGA De här muffinsen blir både snygga och smarriga! Här är allt ni behöver. Ta fram alla redskap

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

Håbo kommun Brukarundersökning inom äldreboenden

Håbo kommun Brukarundersökning inom äldreboenden Håbo kommun Brukarundersökning inom äldreboenden Dalängen Hus 4 Hus 2 (Attendo Care) Brukarundersökning i Håbo Äldreboenden Syfte En temperaturmätning som signalerar hur våra brukare värderar oss och upplever

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Hagagatan 13 Kommun Båstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Hagagatan 13 Kommun Båstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Område " Båstad Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Mitt i Båstad, nära kyrkan och Mariatorget, ligger huset på en generös

Läs mer

Grunddata. https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda0mxw1oa../object-description

Grunddata. https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda0mxw1oa../object-description 2016-02-17 Eskilstuna Rosells Väg 6 Eskilstuna Rosells Väg 6 Mälarbaden På trevliga Rosells väg i soligt sydvästläge finns denna fina 1 1/2-plansvilla med tillhörande tomt och pool. Villan är smart planerad

Läs mer

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Välkommen till Tröinge Ängar Vid foten av Tröingeberg, bland böljande ängar och hagar växer Falkenbergs nya stadsdel Tröinge Ängar vidare. I

Läs mer

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling.

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. 18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. Fånga dagen eller kvällen. Duka till middag på den gemensamma takterrassen.

Läs mer

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan Järnvägsgatan 80 24 nyproducerade hyreslägenheter Fasad mot järnvägsgatan interiör Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Recept i vårens tecken Tema picknick. Laga mjölkfritt Enkel sallad gjord på kokt ägg, grönsaker & skinka. Något sött efter: Melon och physalis

Recept i vårens tecken Tema picknick. Laga mjölkfritt Enkel sallad gjord på kokt ägg, grönsaker & skinka. Något sött efter: Melon och physalis Recept i vårens tecken Tema picknick Enkel sallad gjord på kokt ägg, grönsaker & skinka. Något sött efter: Melon och physalis Välkommen till min alldeles egna tidning där jag delar med mig av mina bästa

Läs mer

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Kalmar Brf Picknicken Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Sköna gröna Ljusstaden Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Strandpärlan. Där Österlen är som bäst. Version 3.3 2012-08-04

Strandpärlan. Där Österlen är som bäst. Version 3.3 2012-08-04 Strandpärlan Där Österlen är som bäst Version 3.3 2012-08-04 Ett stenkast från havet omgivet av en naturtomt där äppleträden står i blom med den Skånska blå himmeln i bakgrunden. Då är det lätt att inse

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Sandsbrohöjden etapp 3 Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Närmast sjön vill jag bo... Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner invånare

Läs mer

En kort information om att odla och plantera på små tomter i 42:an

En kort information om att odla och plantera på små tomter i 42:an N V Ö S En kort information om att odla och plantera på små tomter i 42:an Välkommen till 42:ans lilla trädgårdsbok. Häftet är framtaget för att vi skall få en grön, trygg, och trevlig närmiljö. 2005-2006

Läs mer

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Storgatan 53! Med ett centralt och högt utsiktsläge vid Åsunden finner ni denna

Läs mer

STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu

STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN årdsgatorna inne i tunen sad gårdsgata i Toarp, Malmö Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu VÄLKOMMEN TILL SLOTTSBYN Steninge Slottsby ligger i en

Läs mer

Färjestaden Paradisvägen 1 144 kvm

Färjestaden Paradisvägen 1 144 kvm Färjestaden Paradisvägen 1 144 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas

Läs mer

Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3

Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3 Sid 1 Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3 Pinc House Simplicity Med Pinc House Simplicity vill vi göra det enkelt för dig som husköpare att välja. Med 10 olika husmodeller i storlekar från 110 till 188 kvm,

Läs mer

KÖPINGSVIK - BJÖRKVIKEN

KÖPINGSVIK - BJÖRKVIKEN Med det basta fran Oland! KÖPINGSVIK - BJÖRKVIKEN Lättskött fritidshus i bostadsrättsform med tillgång till pool i Björkviken! OM ÖLAND Öland är Sveriges näst största ö och dess minsta landskap. Ön är

Läs mer

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4.5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Utsikt mot Nissan, lugnt läge och med ett par minuters promenad

Läs mer

Med det basta fran Oland! NEDRA SANDBY. Fritidshusfastighet i toppskick med privat läge & fantastiska vyer

Med det basta fran Oland! NEDRA SANDBY. Fritidshusfastighet i toppskick med privat läge & fantastiska vyer Med det basta fran Oland! NEDRA SANDBY Fritidshusfastighet i toppskick med privat läge & fantastiska vyer OM ÖLAND Öland är Sveriges näst största ö och dess minsta landskap. Ön är sedan 1972 förbunden

Läs mer

ESTRIDS KRONA. Bofakta

ESTRIDS KRONA. Bofakta RIDS KRO ofakta Välkommen till strids Krona Situationsplanen visar husens läge på eckomberga Skogsväg. I strids Krona finns tre hus, hus, och. lla trapphus har hiss. 5 5 D HUS HUS HKP HKP HUS HUS SOP HUS

Läs mer

Torsås 189 kvm. Naturskönt belägen. Totalrenoverat.

Torsås 189 kvm. Naturskönt belägen. Totalrenoverat. Torsås 189 kvm Naturskönt belägen. Totalrenoverat. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all tänkbar

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Patrullvägen 9

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Patrullvägen 9 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 8 rum (5 sovrum) / 204 m² Område Bastasjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Tilltalande och stilren fastighet med

Läs mer

Köpingsvik 121 kvm. Allt i toppskick från 2009. Första parkett i Björkviken med härlig havsutsikt.

Köpingsvik 121 kvm. Allt i toppskick från 2009. Första parkett i Björkviken med härlig havsutsikt. Köpingsvik 121 kvm Allt i toppskick från 2009. Första parkett i Björkviken med härlig havsutsikt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

ULLER II HYLLIE BILDEN ÄR EN ILLUSTRATION, AVVIKELSER I FÖRHÅLLANDE TILL SLUTLIGT UTFÖRANDE KAN FÖREKOMMA.

ULLER II HYLLIE BILDEN ÄR EN ILLUSTRATION, AVVIKELSER I FÖRHÅLLANDE TILL SLUTLIGT UTFÖRANDE KAN FÖREKOMMA. ULLER II HYLLIE BILDEN ÄR EN ILLURATION, AVVIELSER I ÖRHÅLLANDE TILL SLUTLIGT UTÖRANDE AN ÖREOMMA. Uller 2 i Hyllie Här har du möjlighet att forma ditt framtida boende, med stadens stora utbud såväl som

Läs mer

Drömboende i en aktiv miljö

Drömboende i en aktiv miljö Drömboende i en aktiv miljö Nyplanerat villaområde Åda Backar 3 km utanför Trosa Centrum I området Åda Backar 3 km utanför Trosa Centrum kommer 68 fristående villor från Älvsbyhus att uppföras till attraktiva

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ullstorpsvägen 311

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ullstorpsvägen 311 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 6 rum (3 sovrum) / 150 m² Område Kristianstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi föll för den spännande planlösningen, man vet inte vad som

Läs mer

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 HÄLLBRINKEN 6 Varje detalj i den här påkostade villan är noga genomtänkt. Det är en helt unik bostad med toppmoderna material val, smarta lösningar samt underbar utsikt över Baggensfjärden.

Läs mer

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Ulrika Hjort Tel: 070-6420356 0480-420200 Mail: ulrika.hjort@pontuzlofgren.se Träningstokig villamäklare som gör allt för alla, alltid.

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer