STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu"

Transkript

1 STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN årdsgatorna inne i tunen sad gårdsgata i Toarp, Malmö Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu

2 VÄLKOMMEN TILL SLOTTSBYN Steninge Slottsby ligger i en historisk kulturmiljö vid Steninge Slott i Sigtuna. Det här är en viktig utgångspunkt i utformningen av byn. Stor kraft läggs på att respektera och förstärka platsens skönhet och skapa en lantlig miljö som inbjuder till umgänge och rekreation. En plats för både boende och varande, ständigt med hänsyn till naturen och Steninges historia. I Steninge Slottsby är människan och det goda livet utgångspunkten. Här skapas en vacker och hållbar plats som inspirerar. Det småskaliga, den vackra färgvariationen i bebyggelsen, de historiska inslagen och stor naturhänsyn är därför helt avgörande i Steninge Slottsby. TRADITIONELL BY I NY TAPPNING Steninge Slottsby är en historisk plats och det kommer att synas både i arkitektur, gaturum och i materialval. Det bästa hämtas från den traditionella byn och engelska trädgårdsstaden men skapar ändå något helt eget och samtida som utgår från människors liv och behov idag. Alla nya bostäder ligger samlade i tun och längs huvudgatan består av fint utformade villor, lantradhus och lägenheter med en vacker färgpalett. Varje tun har sin mötesplats och sin karaktär och mitt i byn ligger områdets förskola och skola som ska bli en av Stockholmsområdets främsta. Även här gäller hög arkitektonisk standard och vacker omgivande natur. Natur och naturbruk, precis som platsens historia, är en viktig del av byns identitet. Vår strävan är därför att återuppväcka Steninges stolta tradition av trädgårdsodling och lokal produktion. Råvarorna från odlingen hoppas vi sen kommer att säljas och serveras i Stenladan, både i butiker och på den framtida restaurangen. Trädgårdsbutiken kommer att utvecklas och bli ett utflyktsmål i sig. BOENDE OCH UTFLYKTSMÅL Stenladan, logen och de nya husen som kommer att omgärda byns nya park och torg blir både den centrala mötesplatsen i byn och hjärtat i utflyktsmålet. Med tyngdpunkt på ekologisk matkultur, trädgård och form kommer här att finnas butiker, kafé och restaurang. Vi satsar även på att erbjuda en välbesökt marknad för odlare och producenter av ekologiska råvaror och hantverk runt om i Mälardalen. I den nya torgparken som skapas i anslutning till Stenladan och logen planerar vi för marknader och olika event vid sidan av uteservering, naturlek och andra fina platser att vistas på. Strax intill byn byggs en ridanläggning och tennisbana, vi förbereder för odlingslotter för och anlägger löp- och promenadspår. Badbrygga och marina byggs nere vid sjön. Steninge Slottsby blir med andra ord en aktiv och upplevelserik plats för alla åldrar.

3

4 TUN 1 Naturen och landskapet är ständigt närvarande i Slottsbyn. I tunen finns inslag av sparad natur, allt från större partier till enstaka element som stenblock eller träd. Dessa tas tillvara och framhävs på bästa sätt främst genom en god anpassning i nivå på anslutande gata eller tomter men även genom t ex belysning. I vissa partier finns fornminnen, och de har därmed en särskild betydelse och en historia att berätta. Omkring och mellan tunen finns natur av varierat slag. I tun 1 finns fina ekbackar i söder och på andra ställen finns spännande hällmarksskog med småvuxna tallar, mossa och ris. På de flesta ställen dominerar blandskog med barrträd och mindre lövträd med ett varierat fältskikt med inslag av stenblock. 09 DE OLIKA BYRUMMEN Gårdsgatorna inne i tunen HUSEN I TUN 1 Husen som har valts till Tun 1 präglas av vackra detaljer och hög standard. Fasaderna görs i liggande träpanel med snickerier i New England-stil, vackra entrédörrar med omsorgsfullt formade detaljer. Husens fönster är förutom energisnåla, riktiga träfönster med spröjs och detaljer i mässing. Invändigt håller husen en hög standard med inredning i kök från Ballingslöv, vitvaror från Miele. I badrummen kommer inredningen från Aspen. Genomgående 2-stavig ekparkett från Kährs förutom i våta utrymmen som bad och tvätt. Samtliga hus utrustas med centraldammsugare. Grusad gårdsgata i Toarp, Malmö Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tungatorna. Sektion över tun skala 1:1000 1:1000 (A4)

5 STENINGE SL SITUATIONSPLAN H NORR G I J F K L E M D C B A ORIENTERINGSFIGUR STEN SITUATIONSPLAN 0 25 m 50 m

6 HUSTYP BROMMA STORLEK: 148,6 KVM, 7 RUM OCH KÖK VARAV 5 SOVRUM. Hustypen Bromma välkomnar med sin vackra veranda och spegeldörrar med omsorgsfullt formade detaljer. Här erbjuds ett genomtänkt boende i 2-plan med rymliga ytor för umgänge i kök, vardagsrum med alternativ planlösning (tillval) och det härliga inglasade uterummet som förlänger säsongen. Fem sovrum ger ytor för den stora familjen samt ett trivsamt allrum på övre plan. Två badrum, tvättstuga samt klädkammare. Förutom de två hela planen finns även en vind med halvmåneformat fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Vinden kan med fördel användas som ett extra förvaringsutrymme.

7 148,6 KVM ENTRÈPLAN BOYTA 74,3 ÖVERVÅNING BOYTA 74,3 Med reservation för ändringar.

8 HUSTYP NEWPORT STORLEK: 190 KVM, 6 RUM OCH KÖK VARAV 5 SOVRUM. Hustypen Newport i 2-plan blir ett hem med generösa ytor, högt i tak och vackra spröjsade fönster. Ljuset flödar in i kök och vardagsrum i öppen planlösning och blir en härlig plats för umgänge. Matplats i vackert burspråk med stora spröjsade fönster med utsikt över bygatan. Väl tilltagen entré, tvättstuga med groventré. Tre av husets totalt fyra sovrum finns en trappa upp och här har varje sovrum sin egen klädkammare. Här finns även utgång till balkong samt möjlighet till att inreda bastu intill badrummet. Förutom de två hela planen finns en vind med halvmåneformat fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Vinden kan med fördel användas som ett extra förvaringsutrymme.

9 190 KVM ENTRÉPLAN BOYTA 99,3 KVM ÖVERVÅNING BOYTA 90,7 KVM Med reservation för ändringar.

10 HUSTYP RESARÖ STORLEK: 252,6 KVM, 7 RUM OCH KÖK VARAV 4-5 SOVRUM. Resarö i 2-plan stoltserar med sin storlek och välkomnar med en vacker entré med pelare. Här möts du av ett väl tilltaget entréplan med 2,80 meter i takhöjd som ger en generös rymd. Umgängesytorna utgörs av husets matsal, vardagsrum och bibliotek i fil och köket har en rejäl köksö med fokus på matlagning och samvaro. Väl tilltagen entré, härligt badrum samt en rymlig klädvårdsavdelning. En trappa upp möts du av ett allrum med ryggåstak. Fyra väl tilltagna sovrum med fina ljusinläpp, klädkammare eller garderober. Föräldrasovrummet har ryggåstak. Badrum med både dusch och badkar samt möjlighet att inreda bastu.

11 252,6 KVM ENTRÉPLAN BOYTA 126,3 KVM ÖVERVÅNING BOYTA 126,3 KVM Med reservation för ändringar.

12 GARAGETYP - RESARÖ NEWPORT/BROMMA

13 NORR FÄRDIGSTÄLLANDE AV TOMT NORR FRD GARAGE FRD GARAGE INFART SOP WC/D-H HALL TM G TT ST G UM VP GROVENTRÉ KS TVÄTT F DM ARB.RUM/ SOVRUM INFART SOP WC/D-H HALL TM G TT ST G UM VP GROVENTRÉ KS TVÄTT F DM ARB.RUM/ SOVRUM 0 10 m VID FÖREKOMST AVSER GRÄSMATTA: RULLAT GRÄS RABATTER: FÖRBEREDES MED RABATTJORD, INGA PLANTERINGAR GE 0 10 m INGÅR MARKSTEN: TYP S:T ERIKS RUSTIK, NATURGRÅ, 130 x 200 MM SINGEL: GRÅ STENINGE SLOTTSBY - DEL AV TUN 1 TOMT A - HUSTYP NEWPORT N PRINCIP FÖR MARKPLANERING HÄCKAR: AVENBOK DM WC/D-H HALL TM G TT ST G UM VP GROVENTRÉ KS TVÄTT F MARKPLANERING FÖR TOMT A INFART SOP MUR: NATURSTENSMUR STENINGE SLOTTSBY - DEL AV TUN 1 SIGTUNA K TOMT A - HUSTYP NEWPORT NO. 1 SPEC RITNINGEN ÄR BASERAD PÅ GÄLLANDE PRINCIP FÖR MARKPLANERING F-KOPIA 20 BYGGLOVSHANDLINGAR, TIDIGARE UTFÖRT FÖRFRÅGNINGSUNDERLAG SAMT ENTREPRENÖRENS EGEN SKISS ARB.RUM/ SOVRUM AVVIKELSER KAN FÖREKOMMA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR OCH ANPASSNINGAR FÖRBEHÅLLES.

14

15

16 KÖPPROCESSEN SÅ HÄR GÅR DET TILL VID KÖP AV HUS I STENINGE SLOTTSBY TUN 1. RIKSMÄKLARENS UPPDRAG Riksmäklaren har uppdraget att förmedla fastigheterna, dvs tomterna, i Tun 1. Separat entreprenadavtal skrivs med byggaren. KÖPEKONTRAKT Vid köpet tecknas ett köpekontrakt på tomten där handpenning om 10% på tomtens köpeskilling ska betalas in till Riksmäklarens klientmedel inom angiven tid. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen. LAGFART Lagfartskostnad erläggs om 1,5% på tomtens köpeskilling vid tillträdesdagen. PANTBREV Fastigheten belastas ej av några inteckningar. Vid ansökan om inteckning erläggs 2% i pantbrevskostnad. ENTREPRENADAVTAL Entreprenadavtal tecknas inom i köpekontraktet angiven tid med Lövsta trähus upphandlade byggare. LÅNELÖFTE Vid köpet är det viktigt att ni har finansiering ordnad. Kontakta er bank för att ansöka om lånelöfte eller fråga din mäklare om hjälp med bankkontakt. VÄRDERING AV ER NUVARANDE BOSTAD Är du intresserad av att veta vad din egen bostad är värd? Vi kan hjälpa dig med kostnadsfri värdering inför köpet i Steninge Slottsby.

17 ANSVARIGA MÄKLARE Micaela.McClafferty, Tess Sintring, Ulrika Lööf, RIKSMÄKLAREN Måndag-fredag SWEPROPERTY Tom Löwgren,

18 FÖR DAGSAKTUELL INFORMATION BESÖK SWE MED EVENTUELL UNDERFÖRKLARING

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa omkring

Läs mer

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 LJUVLIGA HEM Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 HÄR BÖRJAR DET LJUVA LIVET Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna för den mindre familjen eller för dig

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7 Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 5.0 rum / 180.5 m² Område Strängnäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning PATRICIERVÅNING MED EGEN TRÄDGÅRD

Läs mer

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Park & Villas reserveras sig för ändringar och avvikelser till den slutliga produkten som beskrivs i detta prospekt samt myndighetsbeslut som påverkar slutlig byggnation.

Läs mer

kvarteret Flaket 44 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt i Åhus.

kvarteret Flaket 44 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt i Åhus. kvarteret Flaket 44 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt i Åhus. 2 Nära till allt I kvarteret Flaket bor du på bekvämt avstånd från det mesta du behöver i Åhus, och du har mycket goda bussförbindelser

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Västnyland 117 Kommun Sollefteå Storlek 10 rum (4 sovrum) / 410 m² Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Västnyland 117 Kommun Sollefteå Storlek 10 rum (4 sovrum) / 410 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 10 rum (4 sovrum) / 410 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset har vänlighet och charm med alla dess vackra originaldetaljer som de

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Masergatan 21 Kommun Borlänge Storlek 10 rum (6 sovrum) / 242 m² Område Hagalund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Masergatan 21 Kommun Borlänge Storlek 10 rum (6 sovrum) / 242 m² Område Hagalund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Borlänge Storlek 10 rum (6 sovrum) / 242 m² Område Hagalund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Stor vacker villa med tio rum i lugnt villaområde nära skolor, sportanläggningar,

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa

Läs mer

BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn

BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn Modernt bostadshus uppfört 2012 i den nya stadsdelen Storgärdan i södra Mariehamn. Huset är uppfört i två plan och har en välplanerad planlösning inrymmande

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Säldebråten Gamla Skolan. Län Värmland Gatuadress Säldebråten Gamla Skolan Kommun Kil Storlek 8.0 rum (4 sovrum) / 390 m² Område. Tillträde tidigast

Säldebråten Gamla Skolan. Län Värmland Gatuadress Säldebråten Gamla Skolan Kommun Kil Storlek 8.0 rum (4 sovrum) / 390 m² Område. Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Säldebråten Gamla Skolan Kommun Kil Storlek 8.0 rum (4 sovrum) / 390 m² Område Södra delen av Säldebråten. Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av

Läs mer

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till borstahusen Bofakta Till å här går ett köp till Andreas Bjarnert - Pictogram Bernadottestigen, radhus Uppsala, projekt 21140, resurs 3213, Veidekke Villatomter AB 23 kvm takterrass 10 min till Ekoln (badsymbol)

Läs mer

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Tomtaäng Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Småstadsliv med närhet till storstadspuls Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära

Läs mer

Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3

Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3 Sid 1 Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3 Pinc House Simplicity Med Pinc House Simplicity vill vi göra det enkelt för dig som husköpare att välja. Med 10 olika husmodeller i storlekar från 110 till 188 kvm,

Läs mer

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Hyr e före ller hyr tags läge ut nhet LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Klippuddsvägen, 357 kvm Exklusivt renoverad 60-talsvilla. Privat och insynsskyddad, sjötomt med segelbåtsdjup

Läs mer

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart.

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart. 0 2 Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ullstorpsvägen 311

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ullstorpsvägen 311 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 6 rum (3 sovrum) / 150 m² Område Kristianstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi föll för den spännande planlösningen, man vet inte vad som

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Tillträde tidigast Sjögärdet 9

Län Gatuadress Kommun Storlek Tillträde tidigast Sjögärdet 9 Län Östergötland Gatuadress Kommun Valdemarsvik Storlek 8.0 rum (5 sovrum) / 183 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Valdemarsvik (Google N 58.11.132

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

Mörbylånga kommun GESTALTNINGSPROGRAM. Stora Vickleby 6:9 (tidigare del av Stora Vickleby 3:39) m fl

Mörbylånga kommun GESTALTNINGSPROGRAM. Stora Vickleby 6:9 (tidigare del av Stora Vickleby 3:39) m fl (tidigare del av Stora Vickleby 3:39) m fl Bilaga till detaljplan. Dnr 04/1130 Upprättad 2012-12-18, rev. 2013-04-23, red. ändr. 2013-09-24 Mörbylånga kommun En detaljplan är under upprättande för ett

Läs mer

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 8 rum (6 sovrum) / 192 m² Område Baskemölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det avskilda läget och att baksidan är helt insynsskyddad.

Läs mer

BOHUSLÄN - LYSEKIL - SKAFTÖ - FISKEBÄCKSKIL - STOCKEVIK. Östra Stockevik LATITUD N58 23.57 LONGITUD E11 44.34

BOHUSLÄN - LYSEKIL - SKAFTÖ - FISKEBÄCKSKIL - STOCKEVIK. Östra Stockevik LATITUD N58 23.57 LONGITUD E11 44.34 BOHUSLÄN - LYSEKIL - SKAFTÖ - FISKEBÄCKSKIL - STOCKEVIK Östra Stockevik LATITUD N58 23.57 LONGITUD E11 44.34 Från skiss till verklighet. Vi hade en önskan om att skapa ett nytt bostadsområde med en speciell

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Röetvedsvägen. 20-talsvilla med härlig tomt! Län Skåne Typ Villa Kommun Kristianstad Storlek 106 m2 Område Kristianstad Tillträde tidigast

Röetvedsvägen. 20-talsvilla med härlig tomt! Län Skåne Typ Villa Kommun Kristianstad Storlek 106 m2 Område Kristianstad Tillträde tidigast Röetvedsvägen 93 Län Skåne Typ Villa Kommun Kristianstad Storlek 106 m2 Område Kristianstad Tillträde tidigast Gatuadress Röetvedsvägen 93 enligt överenskommelse 20-talsvilla med härlig tomt! Välkommen

Läs mer

Hills Villastad Utsikten. Bofakta

Hills Villastad Utsikten. Bofakta Hills Villastad Utsikten Bofakta Välkommen till Hills Villastad Utsikten Utsikten blir det första området i Hills Villastad. Här växer 76 arkitektritade villor fram längs en södersluttning alldeles vid

Läs mer

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD!

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! VEBERÖD Tegelmästarevägen 9 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Klintevägen BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/veberod

Läs mer

Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan. Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011.

Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan. Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011. Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011. En dröm för de små I det nya området är det alltid nära till spännande skogsäventyr. En stenkast bort planeras för

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

VÄSTRA GÄRDE KARLSKRONA

VÄSTRA GÄRDE KARLSKRONA VÄSTRA GÄRDE KARLSKRONA VÄS Etapp 5 4 Etapp I 3 2 6 7 Etapp II 1 8 Grovplanerat med urschakatade massor VÄLKOMMEN TILL VÄSTRA GÄRDE! Myresjöhus i Blekinge Packat bärlager för plattor Packat bärlager för

Läs mer

Välkommen till Estrad - ett nära och elegant boende i småstadsidyll. Åke Sundvall AB och Hemgården AB. Estrad

Välkommen till Estrad - ett nära och elegant boende i småstadsidyll. Åke Sundvall AB och Hemgården AB. Estrad nära&elegant BOENDE I småstadsidyll Estrad är beläget i Åby Ängars sydöstra del och det lilla kvarteret vetter direkt mot allmänningen. Här finner du välplanerade hem med trivsamma och öppna sällskapsytor

Läs mer

Färjestaden 125 kvm. På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning.

Färjestaden 125 kvm. På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning. Färjestaden 125 kvm På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska

Läs mer

Stockrosvägen 7, Mölna

Stockrosvägen 7, Mölna Stockrosvägen 7, Mölna På en lugn och tyst återvändsgata i Mölna ligger denna modernistiska och stilrena villa med fantastisk utsikt om ca 393 kvm totalyta. Genomgående ekgolv, vitmålade väggar och exklusiva

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

Fastighetsbeskrivning Lerbäcks Prästgård

Fastighetsbeskrivning Lerbäcks Prästgård 1 Fastighetsbeskrivning Lerbäcks Prästgård Vi har nöjet att till försäljning utbjuda en vackert belägen prästgård med ett härligt boende, väl renovera bostad med mycket av det gamla i huset bevarat. Marknadsföring

Läs mer

Västra Gatuadress Nejlikevägen 5 Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Nejlikevägen 5 Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med huset är det lugna, avskilda och barnvänliga läget med trevliga grannar

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city Bostadsrätter i Vikaholm Bo grönt nära city Grönt, skönt och miljösmart Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. Nu får du chansen att skaffa ett boende i ett tvåplanshus med skön miljöprofil.

Läs mer

Storgatan 25. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Storgatan 25. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Alvesta Storlek 7.0 rum (4 sovrum) / 232 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Nyputsat, vackert hus på

Läs mer

Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN. EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2

Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN. EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2 Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2 Nu finns en unik möjlighet att förvärva en exklusiv standnära tomt vid Stamsjön i Lerum.

Läs mer

BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta

BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta Modernt bostadshus i 1 1/2 -plan, beläget på en vacker strandfastighet i Geta. Huset ligger på sluttande tomt mot stranden med utsikt över Ramsviken. Huset

Läs mer

Gediget bostadshus i 1,5-plan med källare i attraktivt läge på Berggatan 14 i Mariehamn

Gediget bostadshus i 1,5-plan med källare i attraktivt läge på Berggatan 14 i Mariehamn Gediget bostadshus i 1,5-plan med källare i attraktivt läge på Berggatan 14 i Mariehamn Presentation Gediget och välbyggt bostadshus med gjuten källarvåning och garage, på attraktiv hörntomt på Berggatan

Läs mer

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Enplansvillor i Gränna

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Enplansvillor i Gränna Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Enplansvillor i Gränna Park & Villas reserveras sig för ändringar och avvikelser till den slutliga produkten som beskrivs i detta prospekt samt myndighetsbeslut som

Läs mer

TINGVALLA VALLENTUNA

TINGVALLA VALLENTUNA TINGVALLA VALLENTUNA SJÖTOMTER MED PERFEKT LÄGE FÖR SKÖNA GRILLKVÄLLAR Läs mer på vår hemsida www.myresjohus.se/tingvalla Låt oss hälsa dig välkommen till Tingvalla och Vallentunas förmodligen bästa sjötomter.

Läs mer

Rejält BOSTADSHUS med GARAGE och VERKSTAD på Fridhemsgränd 6 i Lemland

Rejält BOSTADSHUS med GARAGE och VERKSTAD på Fridhemsgränd 6 i Lemland Rejält BOSTADSHUS med GARAGE och VERKSTAD på Fridhemsgränd 6 i Lemland Presentation Rejält och välplanerat bostadshus med garage och verkstad i attraktivt område på Fridhemsgränd 6 i Söderby, Lemland.

Läs mer

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan Kv. Rundkyrkan Södra Sandby lkf.se/rundkyrkan Södra Sandby Södra Sandby Lund = Kv. Rundkyrkan Knappt en mil öster om Lund, mitt i det natursköna skånska landskapet ligger Södra Sandby. Byn är anrik, och

Läs mer

Fridhemsgatan 13 A. Fridhemsgatan 13 A. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Fridhemsgatan 13 A. Fridhemsgatan 13 A. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 12 rum (8 sovrum) / 279 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 13 www.hemverket.se - Sida 2 av 13 Våning 1 - Lägenhet 1

Läs mer

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER KVARTERET SÄEN 2 UNNIBOATAN, MAMABER, VÄERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 ÄENHETER KVARTERET SÄEN 2 ÖEREDEN EN AD MED VISIONER Det finns en innovationskraft och en framtidstro i staden som gör det ovanligt gott

Läs mer

Välkommen till Vassnäs 800 JAN LOBERG KORTFAKTA

Välkommen till Vassnäs 800 JAN LOBERG KORTFAKTA JAN LOBERG Ansvarig fastighetsmäklare Tel: 070-324 72 00 Mobil: 070-324 72 00 jan.loberg@maklarhuset.se Välkommen till Vassnäs 800 Välkommen till Vassnäs och denna stora familjevilla med underbart läge!

Läs mer

Västra Gatuadress Malörtsvägen 29 Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Malörtsvägen 29 Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi älskar ljusflödet i huset som gör att bostaden upplevs som väldigt luftig och

Läs mer

Drömboende i en aktiv miljö

Drömboende i en aktiv miljö Drömboende i en aktiv miljö Nyplanerat villaområde Åda Backar 3 km utanför Trosa Centrum I området Åda Backar 3 km utanför Trosa Centrum kommer 68 fristående villor från Älvsbyhus att uppföras till attraktiva

Läs mer

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Storgatan 53! Med ett centralt och högt utsiktsläge vid Åsunden finner ni denna

Läs mer

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER FRAMTIDSSTADEN MALMÖ Malmö som är Sveriges tredje största tätort är mitt inne i en expansiv och spännande fas. DIN BOSTAD I EN OMGIVNING SOM SPRUDLAR AV

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem Egnahem Ett lite enklare sätt att hitta hem Ett lite enklare sätt att hitta hem... I den här katalogen hittar du en serie Eksjöhus framtagna för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite

Läs mer

Villagatan 13. Län. Västra Gatuadress Villagatan 13. Kommun Karlsborg Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Mölltorp Tillträde tidigast

Villagatan 13. Län. Västra Gatuadress Villagatan 13. Kommun Karlsborg Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Mölltorp Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Karlsborg Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Mölltorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Vid ingångspartiet

Läs mer

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar Limhamns Sjöstad. Malmö Planlösningar 2 4 Hur ser området ut Karta, situationsplan och förklaring 6 Hus 1 4 Hus 1 Hus 2 4 Tredje våning i hus 2 Alternativ planlösning våning 2 14 Hus 5 16 Hus 5 7 1 Hus

Läs mer

Residenset i Östersund din nya företagsadress?

Residenset i Östersund din nya företagsadress? PROSPEKT Residenset i Östersund din nya företagsadress? Välkommen till Länsresidenset i Östersund, stadens äldsta stenbyggnad med ett högt kulturhistoriskt värde. Tillsammans med tillhörande park utgör

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Jakobssons väg 4 Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Jakobssons väg 4 Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt villakvarter med nära till både förskola och skola. Gångavstånd

Läs mer

Centralt 182 kvm. Gedigen och vacker byggnad från 20-talet. Lugn gata med skyddad trädgård.

Centralt 182 kvm. Gedigen och vacker byggnad från 20-talet. Lugn gata med skyddad trädgård. Centralt 182 kvm Gedigen och vacker byggnad från 20-talet. Lugn gata med skyddad trädgård. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Norra Fäladsvägen 29. Norra Fäladsvägen 29. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Norra Fäladsvägen 29. Norra Fäladsvägen 29. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 7.0 rum (5 sovrum) / 192 m² Område Dalby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning FASTIGHETSBESKRIVNING: Här finner

Läs mer

Påbro 6063. Län Skåne Gatuadress Påbro 6063 Kommun Hässleholm Storlek 5.0 rum (3 sovrum) / 178 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Påbro 6063. Län Skåne Gatuadress Påbro 6063 Kommun Hässleholm Storlek 5.0 rum (3 sovrum) / 178 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 5.0 rum (3 sovrum) / 178 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning BOTTENVÅNING: Entré via farstu leder in i

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Svalövsvägen 14 Kommun Eslöv Storlek 5 rum (3 sovrum) / 174 m² Område Fridas ro Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Svalövsvägen 14 Kommun Eslöv Storlek 5 rum (3 sovrum) / 174 m² Område Fridas ro Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Eslöv Storlek 5 rum (3 sovrum) / 174 m² Område Fridas ro Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Gångavstånd till förskola och skola. Nära till matbutik och cykelväg och

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Åsen 110 Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Åsen 110 Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härligt uppvuxen trädgård. Ljusa fina umgängesytor och helt moderniserat

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

ostadshus med sjönära västerläge i Lemböte, Lemland

ostadshus med sjönära västerläge i Lemböte, Lemland ostadshus med sjönära västerläge i Lemböte, Lemland Bostads Ab Lövkulla i Lemland hela aktiestock berättigande till hela fastigheten med underbart sjönära västerläge erbjuds till försäljning. Huset inrymmer

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

ane Communication 2016 Penny L ( 1 )

ane Communication 2016 Penny L ( 1 ) ( 1 ) ( 2 ) LETAR DU NYTT BOENDE? VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM Det här är Tingstorget Lägenheterna - Rum för rum - Planritningar Området - Vad finns i närområdet? - Utformning Översiktskarta - Tidplan Tingstorget

Läs mer

Storgatan 4. Län Kronoberg Gatuadress Storgatan 4 Kommun Ljungby Storlek 9.0 rum (5 sovrum) / 226 m² Område Lidhult Tillträde tidigast 2012-09-01

Storgatan 4. Län Kronoberg Gatuadress Storgatan 4 Kommun Ljungby Storlek 9.0 rum (5 sovrum) / 226 m² Område Lidhult Tillträde tidigast 2012-09-01 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Ljungby Storlek 9.0 rum (5 sovrum) / 226 m² Område Lidhult Tillträde tidigast 2012-09-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning NYTT PRIS!!! Mitt i Lidhult kan man nu

Läs mer

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Brandbergen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område. Nära till alla stora butiker. Lägenheten har ett fritt

Läs mer

Friarelyckan 50. Län. Västra Gatuadress Friarelyckan 50. Kommun Göteborg Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 170 m² Område Gerrebacka Tillträde tidigast

Friarelyckan 50. Län. Västra Gatuadress Friarelyckan 50. Kommun Göteborg Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 170 m² Område Gerrebacka Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 170 m² Område Gerrebacka Tillträde tidigast 2013-06-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ny villa skall byggas. Färdig

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden etapp 5 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden Attraktivt område vid Toftasjön Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner

Läs mer

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 387.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 160 Stad Ferragudo Konstruktion område 188 sida 3/5 Denna rymliga lägenhet med dito takterrass ligger nära den främsta

Läs mer

Algutsrum 124 kvm. 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Gästhus på 50 kvm.

Algutsrum 124 kvm. 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Gästhus på 50 kvm. Algutsrum 124 kvm 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Gästhus på 50 kvm. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Län Östergötland Gatuadress Torpa Kallstena Kommun Ydre Storlek 5 rum (2 sovrum) / 180 m² Område Tranås Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Östergötland Gatuadress Torpa Kallstena Kommun Ydre Storlek 5 rum (2 sovrum) / 180 m² Område Tranås Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Östergötland Gatuadress Kommun Ydre Storlek 5 rum (2 sovrum) / 180 m² Område Tranås Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En drömbostad som är ett sommarparadis med fantastisk utsikt mot sjön!

Läs mer

Beslutet/domen har överklagats. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande

Beslutet/domen har överklagats. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande Beslutet i webbversion 1 (8) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (2011:666), fråga om marknadsföring. Prövning av om omfattningen av fastighetsmäklarens uppdrag och de kända förutsättningarna för

Läs mer

BOSTADSHUS VID BJÖRKSLINGAN Björsby, Jomala

BOSTADSHUS VID BJÖRKSLINGAN Björsby, Jomala BOSTADSHUS VID BJÖRKSLINGAN Björsby, Jomala Bostadshus uppfört 2013 i ett plan. Huset omfattar öppet kök, vardagsrum, tre sovrum, varav ett har terrass i direkt anslutning, två klädkammare, klädvårdsrum,

Läs mer

INBJUDAN. till kövisningar

INBJUDAN. till kövisningar INBJUDAN till kövisningar ÖBOLANDET etapp 2, Trosa Strax efter bron som leder från Trosa hamn över till Öbolandet, växer 22 nutida skärgårdshus fram. Här får du det bästa av världar skärgårdsliv och fastlandets

Läs mer

Län Örebro Gatuadress Älgstigen 10 Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Örebro Gatuadress Älgstigen 10 Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Örebro Gatuadress Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trivsamt område. Huset är nyrenoverat med bl a nya ytskikt,

Läs mer

Lindsdal 155 kvm. Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus.

Lindsdal 155 kvm. Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus. Lindsdal 155 kvm Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer