Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden"

Transkript

1 Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

2 N jut av design och kom fort på hemmaplan.

3 Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand. Här uppför Seniorgården området Tyresö Strandtorg med 63 vackra lägenheter om ett till fyra rum och kök med balkong och möjlighet till egen carport eller parkeringsplats. Välkommen till ett nybyggt, fräscht och klokt planerat hem nära natur, service och kommunikationer. Lägenheterna i Tyresö Strandtorg är väldisponerade och smakfulla i sin utformning. Vi har på bästa sätt förenat estetik och funktion för att du ska få ett hem där du kan trivas i många år framöver. Här möter du en inredning i naturmaterial och huset har balkonger med möjlighet att glasa in. Oavsett vilken storlek du väljer på bostad är lägenheterna yteffektiva med goda förvarings möjligheter. I dessa nyprodu cerade hem kan du uppleva glädjen av en behaglig vardag där du får tid över till jobb, nöjen, vänner och familj. En del av trädgårdsstaden Området Tyresö Strandtorg har ett utmärkt läge intill trädgårdsstaden som är ett av Tyresös mer attraktiva områden. Här finns en fin blandning av småhus och lägenheter som arkitektoniskt knyter an till de historiska miljöerna kring Tyresö slott. Förutom de klassiskt utformade kvarteren bor du nära service. Ett stenkast från ditt hus ligger Strandtorget med livsmedelsbutik, restaurang och biblioteksfilial. Du har också nära till bussförbindelser som går i täta turer in till stan. Buss 875 till Gullmarsplan tar mellan 21 och 33 minuter beroende på när du väljer att resa och ansluter till tunnelbanans gröna linje. Gemytligt gårdsliv När du flyttar till en lägenhet från Seniorgården får du ett tidlöst vackert boende. Ditt boende förgylls av den skyddade gården i kvarterets mitt. Detta gröna gemensamma vardagsrum utformas med sittplatser och rofyllda miljöer för avkoppling och umgänge. Ytorna får en levande växtlighet och vi kommer att spara stolta ekar som växer på tomten.

4 Lev livet i Tyresö I Tyresö med omnejd finns det mesta du behöver. Njut av naturen, shoppa eller gå strax utanför dörren och hoppa på bussen mot Stockholms city. I Tyresö Strandtorg lever du bekvämt i en stilfull miljö med tillgång till livets alla viktiga ingredienser. Det är lätt att leva sunt när du bor i Tyresö Strandtorg. Hela närområdet inbjuder till vardagsmotion i form av svamputflykter, promenader eller joggingturer. I de gröna omgivningarna kan du välja att gå en runda på Tyresö Golfklubb, uppleva den orörda naturen i Tyresta nationalpark eller promenera en etapp på Sörmlandsleden. Promenerar du leden runt Albysjön blir det en tur på 8,6 kilometer. Tyresö är rikt på både sjöar och havsvikar och därför finns stora möjligheter till ett rikt bad- och båtliv. Även hjärnan kan få stimulans och motion genom kulturella upplevelser på Tyresö Konsthall eller så tar du en sväng till biblioteket på Strandtorget. Shopping nära dig I Tyresö Strandtorg har du nära till service och kommunikation. På självaste Strandtorget, 70 meter från ditt hus, finns både mataffär, café, restaurang och frisör. Behöver du handla lite mer kan du åka fyra kilometer österut till Tyresö Centrum som har en bra blandning av cirka 60 butiker, restauranger, caféer, apotek och vårdcentral. När du blir riktigt shoppingsugen finns ytterligare bra alternativ. Du kan även välja att åka en kvart bort till Farsta Centrum eller Sickla Köpkvarter. Båda centrumanläggningarna har ett digert utbud av allt du kan tänka dig. Slottsprakt i vardagen Endast en och en halv kilometer bort ligger Tyresö slott med anor från 1600-talet. Här finns spa- och hälsoanläggning samt en engelsk trädgård där du kan promenera runt och beundra blomsterprakten. Slottet är även attraktivt för dig som är kulturintres serad. Här anordnas utställningar, det finns en hantverkskammare samt en handelsträdgård med intilliggande café. Själva miljön i slottsparken är inspirerande där gräsytorna ansluter ner till vattenbrynet, vandrarhemmet och gästhamnen. 1. Tyresö slott Njut av en skön behandling på slottets spa eller låt dig inspireras av den engelska trädgården. 2. Tyresö centrum 60 butiker, restauranger och caféer väntar på dig. Här finns även vårdcentral och apotek. 3. Strandtorget I ditt eget närcentrum finns det bland annat livsmedelsbutik, restaurang, café, bibliotek och frisör. 4. Busshållplats Bussen stannar bekvämt intill ditt hus och tar dig till Gullmarsplan på cirka 22 minuter.

5 5 6 5 Tyresö strandtorg Maria Sofias väg 4 HUS 6 HUS 5 HUS 4 HUS 1 HUS 3 HUS 2 Tyresövägen 5. Badplatser Välj en tur till Badholmen om du vill simma i havet. I öringesjön och Albysjön finns bad i sötvatten. 6. Tyresö Golfbana Gå en runda på 18 håls banan och passa på och avnjuta en god lunch på golfrestaurangen. 7. Tyresta nationalpark svamp, fiske, promenader och avkopplande natur upplevelser väntar i detta milsvida friluftsområde.

6 De putsade fasaderna går i harmoniskt röda och gula toner.

7 Tyresö Strandtorg tillför området något nytt. Samtidigt ska bebyggelsen passa in i trädgårdsstaden och området och som helhet. Anders Bergkrantz, arkitekt. Bergkrantz arkitekter Klassisk arkitektur i brända toner Tyresö Strandtorg består av fem hus med tre till fyra våningar. Det finns ett släktskap i arkitekturen med den intilliggande trädgårdsstaden. Här återkommer dämpande nyanser i gult och rött och kombineras med moderna inslag i form av balkongfronter i perforerad plåt. Det nya kvarteret är en vidareutveckling på den omtyckta trädgårdsstaden i Tyresö Strand. Färgskalan i harmoniska jordtoner, tillsammans med roströda klassiska takpannor i lertegel, är detaljer som känns igen från stadsdelen. Det finns också nya arkitektoniska element som arkitekten valt att lägga till i form av burspråk samt framträdande tegelpartier i sockelvåningen. Ytterligare en fin detalj är de gröna sedumtaken på carportarna. Klok insida Lägenheterna är ytterst välplanerade där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Arkitekten har strävat efter att få överblickbara lägenheter med goda siktlinjer mellan rummen och fina rumssamband. Alla sovrummen ligger mot den tysta trädgården, samt en samvarodel ut mot den grönskande skärm som skärmar av mot Tyresövägen. Den kloka utformningen, med en tyst del i lägenheten, gör det möjligt att sova med öppet fönster. Förvaringsmöjlig heterna är goda med klädkammare och garderober samt ett separat och privat förråd till varje bostad. Lägenheten utrustas även med en rymlig balkong och i de fall lägenheten ligger i markplan får bostaden en uteplats med en grönyta. Välkomnande entréer Det är lätt att ta sig fram till husens entréer. Parkerar gör du smidigt i din carport eller parkering som är utrustad med motorvärmare. Entréerna är ljusa och glasade för att ge ett varmt och välkomnande intryck och intill porten finns sittplatser. Både trapphusen och porten är väl upplysta för att du ska känna dig trygg oavsett tid på dygnet. Ytterligare en stor tillgång är husets gemensamhets lokal på 70 kvadratmeter, övernattningsrummet samt tvättstugan som får disponeras av dig och dina grannar.

8 Inredning med naturlig elegans Vi vill att du ska få ett hem där du kan trivas och må bra. Vi vill också att ditt hem ska vara lika vackert idag som i morgon. Därför satsar vi på en inredning med tidlösa naturmaterial som håller stilen genom åren. Tyresös fina skogar, vatten och fria vidder är en stor inspirationskälla till den naturliga inredningsstilen i ditt nya hem. När du väljer en lägenhet från Seniorgården får du en inredning som är välkomponerad och hållbar. Det finns en röd tråd i allt från formgivning till materialval som gör att hemmet känns väldesignat och genomtänkt. I Tyresö Strandtorg satsar vi på helkaklade badrum samt vitmålade väggar och en mattlackad parkett i hela lägenheten. Denna skandinaviska stil, med äkta naturmaterial och ljusa toner, skapar en enhetlig bas i ditt nya hem. Kök med klassiskt skafferi Köket är hemmets naturliga samlingspunkt och vi har valt ett svensktillverkat kvalitetskök från Vedum med en vit, slät och lättskött lucka. Över den ljusgrå bänkskivan med aluminiumkantlist sitter väggkakel i samma gråa ton. Kakelplattorna är stora och sätts stående från bänkskivan ända upp till överskåpen vilket minimerar antalet fogar. När det gäller köksmaskiner har vi satt samman ett paket från Siemens med spishäll, kyl och frys samt helintegrerad diskmaskin som underlättar köksarbetet. Ugn och micro placerar vi i högskåp vilket ger dig en bekväm arbetshöjd. I vissa lägenheter finns även ett klassiskt skafferi med plats för alla specerier där du samtidigt får god överblick. Helkaklat, fräscht och rymligt Inspirationen från naturen följer med in i det helkaklade badrummet där vita väggar med liggande stora kakelplattor och ljusgrå golvklinkers sätter stilen. Vi är måna om att förena form och funktion och utrustar därför badrummet med tvättmaskin och torktumlare för en bekvämare vardag. Du har också tillgång till en gemensam tvättstuga i huset där du har mangel och tvättmaskiner samt torkmöjligheter som passar för lite större tvättar.

9 Scand inavisk stil med äk ta naturmaterial och l jusa toner.

10

11 Välj nybyggt med rätta känslan Boförmåner sätter guldkant När du bor i ett hus från seniorgården får du tillgång till våra Boförmåner. I detta servicepaket finns en rad olika tjänster som underlättar din vardag. Kanske vill du ha städhjälp, någon som handlar åt dig, hyra semesterboende eller så behöver du boka en hyrbil till weekendresan. Du kan enkelt abonnera på tjänster eller så väljer du enbart att köpa service vid enstaka tillfällen. Valfriheten är stor och tjänsteutbudet utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Nybyggt har sina fördelar Det är självklart en speciell känsla att vara först på plats i en ny bostad. Allt är rent, nytt och funktionellt. Hemmen är dessutom byggda för ett modernt liv och genomtänkta in i minsta detalj utifrån höga krav på tillgänglighet och komfort. Även nattsömnen blir god i ett nybyggt hem från seniorgården. Här behövs ingen kostsam och tidsödande renovering och du behöver inte oroa dig för överraskningar när det gäller ekonomin. Då priset är fast vet du redan från början hur mycket ditt boende kommer att kosta dig varje månad. Flytta till ett lågenergihus seniorgården har tagit ställning för naturen. Genom att enbart bygga lågenergihus drar vi vårt strå till stacken för att värna om miljön. Våra hus är energieffektivt byggda med extra isolering i bottenplatta och väggar. Vi använder enbart kloka uppvärmningsmetoder och installerar energisnåla fönster och återvinningsaggregat för att ta tillvara på värmen i ventilationsluften. För att uppmuntra till en medveten energikonsumtion förser vi även varje lägenhet med individuella el och varmvattenmätare. tillsammans kan vi göra skillnad.

12 Möjligheternas boende Seniorgården har över tjugo års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vackra och funktionella bostadsrätter för alla över femtiofem år. Ljusa hem med god arkitektur och omsorg om detaljer. Ett tryggt hem där du kan bo och trivas länge. Seniorgården är en del av JM-koncernen, Sveriges största bostadsbyggare. Design & produktion: Nyla Design I Foto: Richard Hammarskiöld, Shutterstock images I Tryck: Ljungbergs Tryckeri I Produktionsår: 2013 I Fotografier och illustratoiner är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemma plan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR. Vackert boende på Näsets pärla

SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR. Vackert boende på Näsets pärla SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR Vackert boende på Näsets pärla Njut i nybyggt i vackra Skanör nära naturen, stranden och havet. Ett välplanerat hem i vackra Skanör På Skanörs Vångar, öster om gamla Skanör, bygger

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER VARTERET TENÉRLUNDEN IDEONSBERSATAN, VÄERÅS 33 LÄENHETER VACRA VÄERÅS Västerås är med sin närhet till natur, vatten och stad unikt. Utbudet ökar kontinuerligt och staden passar dig oavsett var du befinner

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet Kristianstad Elmetorpsvägen Här bygger vi livskvalitet Gamla Näsby Ett boende att älska Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i två

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

VÄSTERÅS östermalm. LEKANDRIA Skönt lägenhetsliv mitt i city

VÄSTERÅS östermalm. LEKANDRIA Skönt lägenhetsliv mitt i city VÄSTERÅS östermalm LEKANDRIA Skönt lägenhetsliv mitt i city 5 4 2 Lekandria 1 5 6 4 4 6 4 1. Shopping Citygalleriorna, en kort promenad från ditt hus, har ett brett utbud av shopping för hela familjen.

Läs mer

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska Hagabo 2 Älmhult Haganäs Ett boende att älska Hagabo 2» Tomten har ett svårslaget läge med naturen runt knuten « Välkommen till sköna gröna Haganäs I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa Skorstenar: Svart aluminiumplåt typ innspong P Hängrännor: Ofärgad aluminium innspong P Stuprör: Ofärgad aluminium (lika fasad) innspong P ASAD Träpanel grågrön NCS S0 B0 Sockel Betong --- önster mörkgrå

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR 2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR HÄLSOVÄGEN 5 2:A CENTRUM - NORR PRIS: 1 695 000 kr /eller högstbjudande Avgift: 2 761 kr/mån inkl värme, VA Boarea: 40 kvm Areakälla: föreningens information Våning: 2 av

Läs mer

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Vill Du bo mitt i centrum? Sävebo, det kommunala bostadsbolaget, bygger nytt i Sävsjö! Centralt

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan Järnvägsgatan 80 24 nyproducerade hyreslägenheter Fasad mot järnvägsgatan interiör Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Varmt och ombonat INNEHÅLL

Varmt och ombonat INNEHÅLL INNEHÅLL Varmt och ombonat... 3 Linköping - en stad i förändring... 5 Nytt i harmoni med det gamla... 6 Noggrann planering för bästa resultat... 7 Hus att trivas i... 8 Därför bor du bättre hos oss...

Läs mer

Dags att välja lägenhet

Dags att välja lägenhet Önneröd Dags att välja lägenhet För en tid sedan anmälde du ditt intresse till Härryda kommun för vårt nybyggnadsprojekt i Önneröd, Landvetter, där vi bygger 30 lägenheter enligt IKEA och Skanskas gemensamma

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25 Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2-12 Korstagatan 15-25 2 Härligt boende i Kumlas nya kvarter Känslan av att allt är nytt,

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER FRAMTIDSSTADEN MALMÖ Malmö som är Sveriges tredje största tätort är mitt inne i en expansiv och spännande fas. DIN BOSTAD I EN OMGIVNING SOM SPRUDLAR AV

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen. Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen. Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m² Mäklare: Tommy Sundvall Telefon: 08 659 03 01, Mobiltelefon: 0708 74 05 45 e-post: tommy.sundvall@maklarhuset.se

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Presentation Fint och smakfullt renoverad trerumslägenhet med stilfull inredning på våning III Scheffersgränd

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen med 56 trivsamma lägenheter och planerad inflyttning våren 2019. 56 LÄGENHETER MED INBJUDANDE PLANLÖSNINGAR.

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen. 56 trivsamma lägenheter med planerad inflyttning våren 2019. Vissa bilder i denna broschyr är inspirationsbilder

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

Kvadratsmart boende!

Kvadratsmart boende! Snart kan du bo här Ditt drömboende I det nyaste bostadsområdet i Mariehamn med närhet till allt du behöver dagligen och samtidigt med grönskande natur runt hörnet, får du det bästa av två världar Bostads

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund Stångby 26 energisnåla villor strax utanför Lund Vi har tänkt lite men även på extra på miljön din ekonomi Tänk dig att bo tryggt och bekvämt på landet och ändå ha stadens puls alldeles i närheten. Föreställ

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Gästgiveriet Åsa. Gästgiveriet. En extra dimension av livet

Gästgiveriet Åsa. Gästgiveriet. En extra dimension av livet Gästgiveriet Åsa Gästgiveriet En extra dimension av livet o m r å d e t h u s e n b o s t ä d e r n a i n r e d n i n g e n o m seniorgården 4 5 6 8 11 va r m t vä l ko m m e n t i l l Gästgiveriet i Åsa.

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Sugen på nytt, fräscht boende? Flytta in i en jordgubbe! Du vet den där fräscha smaken av nyplockade svenska jordgubbar.

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE CETRALT BOEDE I HYLLIGE uppför fem lägenheter i gamla skolan i Hyllinge. ÅGATA 27 HYLLIGE 5:109 OMBYGGAD AV SKOLA TILL LÄG ÅSTORPS KOMMU SKISS 2018-02-19 ligger mitt i byn. u har den vackra gamla tegelbygganden

Läs mer

Välkommen till Falsterbovägen 91A

Välkommen till Falsterbovägen 91A Välkommen till Falsterbovägen 91A BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SEASIDE Byggår: 2013 Boarea: ca 108 m² Antal rum: 3,5 varav 2 sovrum Våning 2 av 3 (hiss finns) Avgift: 5 601 kr Förråd ingår och p-plats finns.

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Bostadsrätter för dig som är 55+ Som att bo på Rivieran

Bostadsrätter för dig som är 55+ Som att bo på Rivieran Bostadsrätter för dig som är 55+ Som att bo på Rivieran Välkommen till Bovieran! Vi bjuder gärna hit vänner på middag under palmerna i december! Anna & ars, boende i Bovieran Sommar hela året hemma hos

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Storlek 85 m2 Område Bagarmossen Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Storlek 85 m2 Område Bagarmossen Tillträde tidigast Bergsrådsvägen 33 Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Storlek 85 m2 Område Bagarmossen Tillträde tidigast Gatuadress Bergsrådsvägen 33 enligt överenskommelse Eftertraktad 4:a! Välplanerad hörnlägenhet

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Kv. Oden. Linero. lkf.se/oden

Kv. Oden. Linero. lkf.se/oden Kv. Oden Linero lkf.se/oden Linero Lund Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt att utnyttja

Läs mer

Välkommen till BromöllaHem

Välkommen till BromöllaHem Ivöstrand Välkommen till BromöllaHem Du som redan bor i Bromölla vet hur trivsamt det är här. Att bo i ett levande samhälle i utveckling innebär närhet till både service och arbetstillfällen. Bromölla

Läs mer

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n ö r n s k ö l d s - p a r k e n Bostäder i parkmiljö Granne med Trängens aktivitetsområde, med utblick över Örnsköldsparken i öster och Kilsbergen i väster, bygger ÖBO 45 nya bostäder. Bostäderna består

Läs mer

HUS FÖR ENTREPRENADER & OBJEKT FLERFAMILJSHUS RADHUS VILLOR SENIORBOENDE

HUS FÖR ENTREPRENADER & OBJEKT FLERFAMILJSHUS RADHUS VILLOR SENIORBOENDE ETT HEM FÖR LIVET HUS FÖR ENTREPRENADER & OBJEKT FLERFAMILJSHUS RADHUS VILLOR SENIORBOENDE Mockfjärdhus ett hem för livet Med stolthet presenterar vi här en serie hus skapade speciellt för entreprenader

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se Tiunda Park www.rosendaluppsala.se : 55 55 20 MITT I STADEN Ditt nya hem i Tiunda Park Mitt i Uppsalas historiska studentkvarter, ca fem minuter från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg Uddeholmsgatan 32 C Persborg Snygg och välhållen lägenhet på attraktivt läge, i närheten av city och kommunikationer! Helkaklat badrum, modernt och stilrent kök och bra planlösning med ljusinsläpp från

Läs mer

Lillhamra Trädgårdsstad

Lillhamra Trädgårdsstad Lillhamra Trädgårdsstad Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra I östra delen av Västerås, norr om Hamre och öster om villakvarteren på Talltorp, uppförs nu Västerås nya bostadsområde Lillhamra.

Läs mer

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand 2015-09-01 Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand Välkommen till Häggvik Strand Nära till service och butiker Strax söder om den härliga sjön Norrviken i Sollentuna

Läs mer

Vackra radhus vid de södra ängarna

Vackra radhus vid de södra ängarna br f ängslyck an Vackra radhus vid de södra ängarna design helhet tr ygghet prisvär t örebro Hus att längta hem till Nu har du chansen att skaffa dig ett underbart boende i Örebros nya stadsdel Södra Lindhult

Läs mer