Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden"

Transkript

1 Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

2 N jut av design och kom fort på hemmaplan.

3 Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand. Här uppför Seniorgården området Tyresö Strandtorg med 63 vackra lägenheter om ett till fyra rum och kök med balkong och möjlighet till egen carport eller parkeringsplats. Välkommen till ett nybyggt, fräscht och klokt planerat hem nära natur, service och kommunikationer. Lägenheterna i Tyresö Strandtorg är väldisponerade och smakfulla i sin utformning. Vi har på bästa sätt förenat estetik och funktion för att du ska få ett hem där du kan trivas i många år framöver. Här möter du en inredning i naturmaterial och huset har balkonger med möjlighet att glasa in. Oavsett vilken storlek du väljer på bostad är lägenheterna yteffektiva med goda förvarings möjligheter. I dessa nyprodu cerade hem kan du uppleva glädjen av en behaglig vardag där du får tid över till jobb, nöjen, vänner och familj. En del av trädgårdsstaden Området Tyresö Strandtorg har ett utmärkt läge intill trädgårdsstaden som är ett av Tyresös mer attraktiva områden. Här finns en fin blandning av småhus och lägenheter som arkitektoniskt knyter an till de historiska miljöerna kring Tyresö slott. Förutom de klassiskt utformade kvarteren bor du nära service. Ett stenkast från ditt hus ligger Strandtorget med livsmedelsbutik, restaurang och biblioteksfilial. Du har också nära till bussförbindelser som går i täta turer in till stan. Buss 875 till Gullmarsplan tar mellan 21 och 33 minuter beroende på när du väljer att resa och ansluter till tunnelbanans gröna linje. Gemytligt gårdsliv När du flyttar till en lägenhet från Seniorgården får du ett tidlöst vackert boende. Ditt boende förgylls av den skyddade gården i kvarterets mitt. Detta gröna gemensamma vardagsrum utformas med sittplatser och rofyllda miljöer för avkoppling och umgänge. Ytorna får en levande växtlighet och vi kommer att spara stolta ekar som växer på tomten.

4 Lev livet i Tyresö I Tyresö med omnejd finns det mesta du behöver. Njut av naturen, shoppa eller gå strax utanför dörren och hoppa på bussen mot Stockholms city. I Tyresö Strandtorg lever du bekvämt i en stilfull miljö med tillgång till livets alla viktiga ingredienser. Det är lätt att leva sunt när du bor i Tyresö Strandtorg. Hela närområdet inbjuder till vardagsmotion i form av svamputflykter, promenader eller joggingturer. I de gröna omgivningarna kan du välja att gå en runda på Tyresö Golfklubb, uppleva den orörda naturen i Tyresta nationalpark eller promenera en etapp på Sörmlandsleden. Promenerar du leden runt Albysjön blir det en tur på 8,6 kilometer. Tyresö är rikt på både sjöar och havsvikar och därför finns stora möjligheter till ett rikt bad- och båtliv. Även hjärnan kan få stimulans och motion genom kulturella upplevelser på Tyresö Konsthall eller så tar du en sväng till biblioteket på Strandtorget. Shopping nära dig I Tyresö Strandtorg har du nära till service och kommunikation. På självaste Strandtorget, 70 meter från ditt hus, finns både mataffär, café, restaurang och frisör. Behöver du handla lite mer kan du åka fyra kilometer österut till Tyresö Centrum som har en bra blandning av cirka 60 butiker, restauranger, caféer, apotek och vårdcentral. När du blir riktigt shoppingsugen finns ytterligare bra alternativ. Du kan även välja att åka en kvart bort till Farsta Centrum eller Sickla Köpkvarter. Båda centrumanläggningarna har ett digert utbud av allt du kan tänka dig. Slottsprakt i vardagen Endast en och en halv kilometer bort ligger Tyresö slott med anor från 1600-talet. Här finns spa- och hälsoanläggning samt en engelsk trädgård där du kan promenera runt och beundra blomsterprakten. Slottet är även attraktivt för dig som är kulturintres serad. Här anordnas utställningar, det finns en hantverkskammare samt en handelsträdgård med intilliggande café. Själva miljön i slottsparken är inspirerande där gräsytorna ansluter ner till vattenbrynet, vandrarhemmet och gästhamnen. 1. Tyresö slott Njut av en skön behandling på slottets spa eller låt dig inspireras av den engelska trädgården. 2. Tyresö centrum 60 butiker, restauranger och caféer väntar på dig. Här finns även vårdcentral och apotek. 3. Strandtorget I ditt eget närcentrum finns det bland annat livsmedelsbutik, restaurang, café, bibliotek och frisör. 4. Busshållplats Bussen stannar bekvämt intill ditt hus och tar dig till Gullmarsplan på cirka 22 minuter.

5 5 6 5 Tyresö strandtorg Maria Sofias väg 4 HUS 6 HUS 5 HUS 4 HUS 1 HUS 3 HUS 2 Tyresövägen 5. Badplatser Välj en tur till Badholmen om du vill simma i havet. I öringesjön och Albysjön finns bad i sötvatten. 6. Tyresö Golfbana Gå en runda på 18 håls banan och passa på och avnjuta en god lunch på golfrestaurangen. 7. Tyresta nationalpark svamp, fiske, promenader och avkopplande natur upplevelser väntar i detta milsvida friluftsområde.

6 De putsade fasaderna går i harmoniskt röda och gula toner.

7 Tyresö Strandtorg tillför området något nytt. Samtidigt ska bebyggelsen passa in i trädgårdsstaden och området och som helhet. Anders Bergkrantz, arkitekt. Bergkrantz arkitekter Klassisk arkitektur i brända toner Tyresö Strandtorg består av fem hus med tre till fyra våningar. Det finns ett släktskap i arkitekturen med den intilliggande trädgårdsstaden. Här återkommer dämpande nyanser i gult och rött och kombineras med moderna inslag i form av balkongfronter i perforerad plåt. Det nya kvarteret är en vidareutveckling på den omtyckta trädgårdsstaden i Tyresö Strand. Färgskalan i harmoniska jordtoner, tillsammans med roströda klassiska takpannor i lertegel, är detaljer som känns igen från stadsdelen. Det finns också nya arkitektoniska element som arkitekten valt att lägga till i form av burspråk samt framträdande tegelpartier i sockelvåningen. Ytterligare en fin detalj är de gröna sedumtaken på carportarna. Klok insida Lägenheterna är ytterst välplanerade där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Arkitekten har strävat efter att få överblickbara lägenheter med goda siktlinjer mellan rummen och fina rumssamband. Alla sovrummen ligger mot den tysta trädgården, samt en samvarodel ut mot den grönskande skärm som skärmar av mot Tyresövägen. Den kloka utformningen, med en tyst del i lägenheten, gör det möjligt att sova med öppet fönster. Förvaringsmöjlig heterna är goda med klädkammare och garderober samt ett separat och privat förråd till varje bostad. Lägenheten utrustas även med en rymlig balkong och i de fall lägenheten ligger i markplan får bostaden en uteplats med en grönyta. Välkomnande entréer Det är lätt att ta sig fram till husens entréer. Parkerar gör du smidigt i din carport eller parkering som är utrustad med motorvärmare. Entréerna är ljusa och glasade för att ge ett varmt och välkomnande intryck och intill porten finns sittplatser. Både trapphusen och porten är väl upplysta för att du ska känna dig trygg oavsett tid på dygnet. Ytterligare en stor tillgång är husets gemensamhets lokal på 70 kvadratmeter, övernattningsrummet samt tvättstugan som får disponeras av dig och dina grannar.

8 Inredning med naturlig elegans Vi vill att du ska få ett hem där du kan trivas och må bra. Vi vill också att ditt hem ska vara lika vackert idag som i morgon. Därför satsar vi på en inredning med tidlösa naturmaterial som håller stilen genom åren. Tyresös fina skogar, vatten och fria vidder är en stor inspirationskälla till den naturliga inredningsstilen i ditt nya hem. När du väljer en lägenhet från Seniorgården får du en inredning som är välkomponerad och hållbar. Det finns en röd tråd i allt från formgivning till materialval som gör att hemmet känns väldesignat och genomtänkt. I Tyresö Strandtorg satsar vi på helkaklade badrum samt vitmålade väggar och en mattlackad parkett i hela lägenheten. Denna skandinaviska stil, med äkta naturmaterial och ljusa toner, skapar en enhetlig bas i ditt nya hem. Kök med klassiskt skafferi Köket är hemmets naturliga samlingspunkt och vi har valt ett svensktillverkat kvalitetskök från Vedum med en vit, slät och lättskött lucka. Över den ljusgrå bänkskivan med aluminiumkantlist sitter väggkakel i samma gråa ton. Kakelplattorna är stora och sätts stående från bänkskivan ända upp till överskåpen vilket minimerar antalet fogar. När det gäller köksmaskiner har vi satt samman ett paket från Siemens med spishäll, kyl och frys samt helintegrerad diskmaskin som underlättar köksarbetet. Ugn och micro placerar vi i högskåp vilket ger dig en bekväm arbetshöjd. I vissa lägenheter finns även ett klassiskt skafferi med plats för alla specerier där du samtidigt får god överblick. Helkaklat, fräscht och rymligt Inspirationen från naturen följer med in i det helkaklade badrummet där vita väggar med liggande stora kakelplattor och ljusgrå golvklinkers sätter stilen. Vi är måna om att förena form och funktion och utrustar därför badrummet med tvättmaskin och torktumlare för en bekvämare vardag. Du har också tillgång till en gemensam tvättstuga i huset där du har mangel och tvättmaskiner samt torkmöjligheter som passar för lite större tvättar.

9 Scand inavisk stil med äk ta naturmaterial och l jusa toner.

10

11 Välj nybyggt med rätta känslan Boförmåner sätter guldkant När du bor i ett hus från seniorgården får du tillgång till våra Boförmåner. I detta servicepaket finns en rad olika tjänster som underlättar din vardag. Kanske vill du ha städhjälp, någon som handlar åt dig, hyra semesterboende eller så behöver du boka en hyrbil till weekendresan. Du kan enkelt abonnera på tjänster eller så väljer du enbart att köpa service vid enstaka tillfällen. Valfriheten är stor och tjänsteutbudet utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Nybyggt har sina fördelar Det är självklart en speciell känsla att vara först på plats i en ny bostad. Allt är rent, nytt och funktionellt. Hemmen är dessutom byggda för ett modernt liv och genomtänkta in i minsta detalj utifrån höga krav på tillgänglighet och komfort. Även nattsömnen blir god i ett nybyggt hem från seniorgården. Här behövs ingen kostsam och tidsödande renovering och du behöver inte oroa dig för överraskningar när det gäller ekonomin. Då priset är fast vet du redan från början hur mycket ditt boende kommer att kosta dig varje månad. Flytta till ett lågenergihus seniorgården har tagit ställning för naturen. Genom att enbart bygga lågenergihus drar vi vårt strå till stacken för att värna om miljön. Våra hus är energieffektivt byggda med extra isolering i bottenplatta och väggar. Vi använder enbart kloka uppvärmningsmetoder och installerar energisnåla fönster och återvinningsaggregat för att ta tillvara på värmen i ventilationsluften. För att uppmuntra till en medveten energikonsumtion förser vi även varje lägenhet med individuella el och varmvattenmätare. tillsammans kan vi göra skillnad.

12 Möjligheternas boende Seniorgården har över tjugo års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vackra och funktionella bostadsrätter för alla över femtiofem år. Ljusa hem med god arkitektur och omsorg om detaljer. Ett tryggt hem där du kan bo och trivas länge. Seniorgården är en del av JM-koncernen, Sveriges största bostadsbyggare. Design & produktion: Nyla Design I Foto: Richard Hammarskiöld, Shutterstock images I Tryck: Ljungbergs Tryckeri I Produktionsår: 2013 I Fotografier och illustratoiner är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss finns och det

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping!

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Plasknära Från 4.830:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. besqab.se/tradgardsstaden mäklare Svensk Fastighetsförmedling,

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Harvestad. Boendekostnad från 8.375:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen.

Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen. Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen. 1 ott om plats för det goda livet Välkommen till Hildedal Park som förenar både grönska och ett 2 av de absolut

Läs mer

Moderna villor nära Vänerns vackra strand. Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad

Moderna villor nära Vänerns vackra strand. Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad Moderna villor nära Vänerns vackra strand Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten. 3 OMRÅDET sid

Läs mer

Drömhem intill Mälaren. Välkommen till Brf Förstäven 2 på Öster Mälarstrand

Drömhem intill Mälaren. Välkommen till Brf Förstäven 2 på Öster Mälarstrand Drömhem intill Mälaren Välkommen till Brf Förstäven 2 på Öster Mälarstrand Tio minuters cykeltur in till city Välkommen till ditt hem vid Mälaren Vill du ha en av Västerås bästa utsikter med Mälaren utanför

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult

Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult Centralt i Älmhult Från 4.373:-/mån. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

Gudö Park. Kedjehus i Haninge. Familjeidyll lite söder om söder

Gudö Park. Kedjehus i Haninge. Familjeidyll lite söder om söder Gudö Park Kedjehus i Haninge Familjeidyll lite söder om söder Hitta hem lite söder om Stockholm Nära till natur och badsjö. Och bara 20 minuter till stan! Lite söder om Söder i Haninge kommun, växer ett

Läs mer

Hej Hisingens klokaste!

Hej Hisingens klokaste! Naturnära, nytt och snyggt! Hej Hisingens klokaste! Nu bygger vi lägenheter för er vid Sjumilaskogen Från 3.918:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 5 8 16 18 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 3 4 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens puls

Läs mer

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND 2 Jan Hardenborg. Välkommen till Bredsandsbyn Här har vi ritat hållbara bostäder med värden som gör att jag och mina medarbetare

Läs mer

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22 ett enkelt köp! vasatorps trädgård Län: SKÅNE Kommun: HELSINGBORG Datum 2014-08-22 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak BRF GREENROOF Drömmen om ett cityhak med grönt tak Skönt och grönt mitt i stan Hisingsparken St Jörgen Park Golf 2,5 km E6 Brf Greenroof är vår tredje och sista etapp i populära Kvillebäcken i Göteborg.

Läs mer

Villa BoKlok Källö Trädgårdsstad ditt nya hem!

Villa BoKlok Källö Trädgårdsstad ditt nya hem! Villa BoKlok Källö Trädgårdsstad ditt nya hem! Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte erbjuds i detta projekt. Exempel

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Fresta. En boendekostnad på 10.265:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Med staden för dina fötter. Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla

Med staden för dina fötter. Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla Med staden för dina fötter Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla 1 2 Här ser du ända till bron. Med staden för dina fötter. En vacker vy av framtiden Du har just nu en fantastisk möjlighet i din

Läs mer

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro Hus Villan Vänern, vardagsrum Charmigt kvarter nära natur och bad Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten.

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

vårt nya bostadsområde ullna park ger hela familjen det bästa av t vå världar. en trygg och bekväm närmiljö men också närhet

vårt nya bostadsområde ullna park ger hela familjen det bästa av t vå världar. en trygg och bekväm närmiljö men också närhet Brf Ullna Park TÄBY vårt nya bostadsområde ullna park ger hela familjen det bästa av t vå världar. en trygg och bekväm närmiljö men också närhet till cit ylive t. den framväxande trädgårdsstaden innebär

Läs mer