Månadens erbjudande Henning Flintholm: Quiet Moments

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Månadens erbjudande Henning Flintholm: Quiet Moments"

Transkript

1 Nr. 83 FØNIX MUSIK - en oas i din vardag... Månadens erbjudande Henning Flintholm: Quiet Moments Läs i detta nummer: På resa med själen Upplev hjärtats underbara värld Kim Skovbyes Tolkien Collection Celtic Drums Japansk bambuflöjt Fønix Musik presentkorg Meditationsstol och kuddar Fønix Musik rekommenderar Sambodhi Prem Danska sånger - instrumentalt The Therapy Room

2 Månadens erbjudande CD endast: 139:- Beställningsnummer: 1278 Ord.pris fr.o.m : Henning Flintholm: Quiet Moments SparA 40:- denna månad! En stilla vattenyta. En lotusblomma som speglar sig. En inre ro och välbefinnande som brer ut sig som lycka till alla delar av kroppen. Tankarna faller till ro och sinnet får frid till att uppleva en stilla klarhet som ger plats till överblick och vishet. Magin i lågan av ett stearinljus. Hur går det till? Ett gudomligt ljus som leker sakta i luften. Inre glädje. En stilla flöjt som kallar från fjärran. Musik som ger plats och rum där du kan vara dig själv. Ett stilla, lyckligt ögonblick - här och nu. Musik välägnad till avslappning, meditation, yoga, massage, healing, att stressa av och att falla i sömn till. K a t e g o r i Upplyftande Avslappnande Meditativ Henning Flintholm har komponerat musik till serien På resa med själen 1-3, (på svenska finns dock än så länge endast vol.1 utgiven), där olika terapeuter med tal guidar till insikt, inre ro och välbefinnande. På den nya n Quiet Moments kan du för första gången uppleva Henning Flintholms avslappnande och oändligt vackra musik utan tal. En vacker upplevelse väntar... Musiken på albumet: 1. Lotus Island 7:30 2. Divine Light 13:21 3. Heart Relief 11:43 4. Inner Joy 9:58 5. Deep Down 16:38 Totaltid 59:13 Instrument: Piano, kör, flöjt, synthesizer och naturljud (vatten och fågelsång).

3 Månadens erbjudande Ett lugnt fundament och en behagligt varm stämning Henning Flintholm om Quiet Moments På Resa med Själen Avslappningsprogram med tal Musik av Henning Flintholm Efter att ha gjort musik till 3 meditations-cd av Kerstin Zeffram (På Resa med Själen 1, 2 och 3) med guidade meditationer, var det mycket naturligt att göra en instrumental CD. Jag har sysselsatt mig med musik hela mitt liv som lärare, musiker och kompositör. Jag har gjort musik under många olika kategorier och hittade mycket ro i den musik jag gjorde till På Resa med Själen. Det var mycket avslappnande och avstressande att använda denna musiken som bakgrundsmusik av den anledningen att det är ljud och ljudytor som inte kräver lyssnarens totala uppmärksamhet, men ger plats till att låta tankarna sväva i en mycket behaglig och lugn atmosfär. Jag använder det ofta till vanliga sysslor under vardagen, t.ex. diskning, städning, kontorsarbete, mm. Under processen med att göra nya låtar har jag testat musiken på flera i min vänskapskrets som använder musiken i mycket olika situationer. Bl.a. som avstressande musik när man kör bil, avslappning, massage, healing, när barn och vuxna inte kan falla i sömn, romantiska middagar, tantra och älskog, examensläsning, välbefinnande, skumbad och vanlig avslappning. Ett annat exempel är en bekant som arbetar på ett sjukhus med patienter som vill höra avslappnande musik under operation, där de är lokalt bedövade, och vakna. Jag upplever själv att musiken ger ett lugnt fundament och en behaglig och varm stämning med plats för tankar och fantasiresor/ visualisering, bara för att musiken inte dominerar och kräver ens uppmärksamhet. Med vänliga hälsningar, Henning Flintholm På resa med själen är en cd både för nybörjare och för dig som är van att meditera. Den tar dig med på inre resor - resor till din inre visdom, ro och balans. Den kan användas som en paus från vardagen och laddning av batterierna eller för att möta och få vägledning av ditt Högre Jag; din själs röst. Du blir varsamt guidad till blid musik och ljud från naturen. CD n innehåller fem meditationer: 1. Vitt ljus 2. Inre frid 3. Själens Brunn 4. Lotusblomman 5. Möt ditt Högre Jag Total speltid: Best.nr:

4 Karunesh Upplev hjärtats underbara värld Den tyska musikern, Karunesh, har en helt speciell egenskap att förmedla hjärtenergier och hjärtats glädje i sin musik. Det är en stor konst att kunna uttrycka upplyftande hjärt-energi och avslappnande välbefinnande i samma ögonblick i musiken, och det är en egenskap som Karunesh till fullo behärskar. Musiken uttrycker ren kärlek. Best.nr: 2291 Karunesh: SOUNDS OF THE HEART Karunesh s debutalbum, från mitten av 80-talet, är en klassiker inom modern meditationsmusik. Kategori: Avslappnande/Upplyftande Kim Skovbye The Tolkien Collection Tre CD med stämningsfull instrumentalmusik inspirerat av J.R.R. Tolkiens mästerverk The Hobbit och Sagan om Ringen. I 8 år arbetade Kim Skovbye med musiken till dessa 3 album. Förtrollande musik med magiska stämningar som ägnar sig perfekt som bakgrundsmusik till att låta sig sjunka ner i en skön fåtölj och riktigt skämma bort sig själv med en bra bok. THERE AND BACK AGAIN Best.nr.: 1118 Karunesh: SKY S BEYOND En mer eftertänksam Karunesh med stora ljudytor och himmelsk fördjupning. Kategori: Avslappnande Karunesh: COLOURS OF LIGHT Upplyftande och rytmisk musik full av hjärtenergi och glädje. Så rytmisk att man kan dansa till flera av låtarna. THE RING vol 1 Best.nr.: 1194 THE RING vol 2 Best.nr.: 1217 Kim Skovbye Best.nr: 2759 Kategori: Upplyftande Best.nr:

5 Trummor Zen John Richardson: Celtic Drums Många kända musiker hittar vägen från den mer utåtvända och energifyllda musiken till musik med mer helande och inåtvända kvaliteter. Den engelska musikern, John Richardson, hjälpte under 70-talet till att bilda popgruppen, The Rubettes, som hade många höga placeringar på topplistan runt hela världen med sina popmelodier. Sedan dess har han vigt sitt liv åt att hjälpa andra att finna ro och inre frid genom musik. Han driver ett musikoch mantra-healing center i sitt hem i Essex, England, och har utgivit flera CD med meditativa musikinspelningar. Zen Shakuhachi Meditations Standing Waves blev 2001 återutgiven på CD av Fønix Musik. Den utkom ursprungligen som LP/kasettband Pressen i Danmark skrev då bl.a.: I all sin utländskhet - och om man förmår att ställa in sig på det - finns i dessa toner en skönhet som kan ge enkel inspiration. Einar Ege Møller i Midtjyllands Avis Det är melodier för en tillvaro som inte känner till stress eller i varje fall vill arbeta sig bort från den: stilla, lugnande melodier som kanske kan verka irriterande enformiga i den västliga världens hyperaktivitet, men som rymmer mycket finhet och många nyanser. Berlingske Tidende Zen är ett sätt att leva på. Har man några av dessa värderingar i tillvaron är det en underbar upplevelse att lyssna till Torstens CD. Det är enkel, klar och stark musik. Att lyssna är en meditation i sig själv. Peder Bundgaard i Levende Billeder Best.nr: 6832 Standing Waves På n Celtic Drums är det fokus på musikens magiska och urgamla hälsobringande kvaliteter, men musiken är inte meditativ och stilla - långt ifrån! Här är mycket energi och livsglädje, och man får associationer till de berömda irländska dansföreställningarna som River Dance och Spirit of the Dance när man lyssnar till musiken. Ett festfyrverkeri av keltiska trum-instrument är i bakgrunden vackert invävt av andra traditionella instrument och sång. Man ska inte sätta denna n i stereon om man är deprimerad och gärna vill fortsätta vara det... Torsten Olafsson: Best.nr: 1183 Flera hundra år gamla teman tolkas vackert och med den rätta kombinationen av inlevelse och personlig uttrycksform. Kjeld Frandsen i MM

6 Meditation & djup avslappning g r o k t n Prese Spara över 100 kr! Wandering Monk Värde: ca 855:- Meditationsstol Wandering Monk Meditationsstol Möbelkonst av hög kvalitet. Ljust lönnträ, stoppningen i sitsen av kapok, och överdraget är av det finaste kinesiska möbelsilket, som är slitstarkt och lätt att rengöra - allt är utfört efter de finaste hantverkstraditionerna. Du kan fälla ihop stolen och ta med dig den överallt. Vikten är endast ca 2,5 kg. Totalt Pris endast: 748,- Best.nr: 9164 Värdinnegåvan Födelsegåvan Julklappen Kundgåvan Medarbetargåvan Justerbart ryggstöd Lotus Meditations Cushions Meditationskuddar och underlag Meditationskudde rund Inspiration till ett rikare och mer harmoniskt liv Många människor har svårt för att lägga in sunda vanor i sin vardag. I Fønix Relax presentkorgen finns allt du behöver för att komma ihåg att slappna av och vara snäll mot sig själv. Den perfekta gåvan till den du håller av. Eller var snäll mot dig själv med en gåva som gör gott året runt! tankar, drömmar och dina egna anteckningar. Den finaste massageoljan - en källa till välbefinnande för kropp och själ. Meditativ japansk rökelse till meditation och eftertänksamma stunder. Kinesiska hälsokulor lindrar dator- och musskador och stimulerar handens akupunkturpunkter - lätta att använda och 5 minuter om dagen räcker! Det finaste ekologiska gröna teet fulländar det avslappnande paketet, och sist men inte minst: Hela 4 CD med den bästa avslappningsmusiken från Fønix Musik. En En daglig glädje och vackra inslag till ett harmoniskt liv En kalender som ger ro och överblick - med visdoms-citat av gamla japanska zenmästare. En vacker blankbook med plats för goda Hög [Diameter 29 cm Höjd 14 cm]: Best.nr. Vit Svart Bordeaux Blå Låg [Diameter 29 cm Höjd 10 cm]: Best.nr. Vit Svart Bordeaux Blå :- oavsett färg 485:- oavsett storlek och färg Meditationsrulle [Diameter 12 cm Längd 32 cm]: Best.nr. Vit Svart Bordeaux Blå Meditationsunderlag 745:- oavsett färg [70 x 90 cm]: Best.nr. Vit Svart Bordeaux Blå Meditationskudde Halvmåne Den perfekta Relax-gåvan full av välbefinnande och visdom. En presentkorg full av goda vanor! Best.nr. [Längd 45 cm Höjd 12 cm]: Vit Svart Bordeaux Blå :- oavsett färg Alla kuddar och underlag finns i färgerna: vit, svart, bordeaux och blå :- Best.nr:

7 Fønix Musik Fønix Musik rekommenderar... Frank Lorentzen: SERENITY Gläd dig åt denna otroligt vackra CD från Frank Lorentzen - helt ny och unik musik från hjärtat. Oändligt vackra melodier glider över i meditativ ro och frid. Njut av den avslappnande musiken, de vackra melodierna och de fascinerande och helande tonerna från kristallsångskålarna. Best.nr: 1224 Kategori: Meditativ. Klaus Schønning: LOCRIAN ARABESQUE Som en Fenix fågel som bryter sig ut från sitt skal och i triumf flyger upp mot himlen. Med de vackraste melodierna och en fantastiskt upplyftande känsla i musiken är Klaus Schønnings album Locrian Arabesque från 1985 en klassiker inom modern instrumentalmusik. Det är en stor konst att kunna komponera musik som på samma gång är både avslappnande och upplyftande, och det är en konst som Klaus Schønning till fullo behärskar på detta fina album. Best.nr: 1086 Kategori: Upplyftande. Stig Møller: SEVEN KEYS Stig Möller har varit pionjär inom två olika musikstilar. Han var med i Danmarks första riktiga rockband, Steppeulvene, och han spelade i slutet av 70-talet in några av de första danska meditativa albumen, Forest Walk (tillsammans med Peter Bastian) och Seven Keys, som innehåller vackra improviserade, meditativa gitarr-toner - till balansering av kroppens energicentra (chakran). Kategori: Meditativ. Best.nr: 1026 Joost Vanhove: JOURNEYS Det kan vara en stor konst att vara avslappnad och i ro med sig själv och samtidigt ha överblick och vara aktiv. Det är lättare att antingen vara aktiv - eller - att vara avslappnad. Journeys kombinerar de två världarna - den inåtvända och den utåtvända. Ett mycket ideellt tillstånd där vi både har kontroll på situationen och bevarar den inre ron och överblicken. Utöver denna fördel i Joost Vanhoes musik kan du glädja dig åt vackra melodier, fina ljudlandskap och harmoni i varje strof på albumet. Best.nr: 1049 Kategori: Avslappnande/Upplyftande. Lars Trier & Christian Sievert: NOCTURNE Lars Trier och Christian Sievert är bland de bästa gitarristerna i Danmark. De behärskar sina instrument med så stor virtuositet att till och med de svåraste styckena blir spelade med en så stor lekande lätthet att det för lyssnaren går upp i en högre enhet och det blir till en stor och bubblande glädje att lyssna till musiken. Upplyftande och spansk-inspirerad gitarrmusik till den stilla midnattstimmen. Best.nr: Kategori: Upplyftande. Lau Laursen: HEART OF THE MATTER Här är ett album där den enkla melodins fantastiska egenskap väcker känslor, tankar och bilder i oss. Från den första låtens innerlighet och värme över mittlåtens ro, djup och reflektion till slutlåtens klara och dansande glädje. Musik som ger ett rum att vara i - antingen stilla eller i aktivitet. Kategori: Avslappnande/Meditativ. Best.nr:

8 S a m b o dh i Pre m Vacker instrumentalmusik Danska sånger När naturen blir så storslagen att ord inte betyder något och endast musiken kan beskriva verkligheten... Danska melodier som för en svensk låter som nykomponerade och mycket vackra melodier. Där ord inte betyder något Henrik Birk Aaboe & Klaus Tølbøll Sørensen: Danish Songs Nature Space Best.nr: 1244 HEART MUSIC En fantastisk CD med mjukt rytmiska melodier. Beroende på hur du är, och hur du har det, kan musik nå fram till ditt hjärta och ge näring djupt in i din själ. Best.nr: 1179 Instrument: Akustisk gitarr, flygel, saxo- fon och keyboard. Kommer du ihåg upplevelsen av att ha läst en bok och efteråt sett filmen? Filmen ger sällan samma möjlighet för fantasin och de inre bilderna att få löpa fritt. Instrumentala versioner av kända sånger är som en bok, där fantasin och minnen får lov att vandra fritt. Melodier från en tid då tempot var långsammare, och där det fanns tid till att ta det lugnt emellanåt. Dem från din barndom eller från dina föräldrars eller far/morföräldrars barndom. Söndag eftermiddag, ljusa sommarkvällar, vackra naturupplevelser, nyutslagna bokträd, lek och glädje, ro och avslappning... Danska melodier som för en svensk låter som nykomponerade och mycket vackra melodier, och för tydlighetens skull; Musiken på albumet: innehåller ej sång. CDn 1. En yndig og frydefuld sommertid 4:57 2. Candida 4:22 3. Hyrden græsser sine får 5:48 4. Solen er så rød, mor 3:46 5. I østen stiger solen op 4:54 6. Den signede dag 4:20 7. Underlige aftenlufte 4:28 8. Hvem sidder der bag skærmen 3:41 9. På Sjølunds fagre sletter 5: Det var en sommermorgen 3: Det haver så nyligen regnet 3:44 Totaltid 57:46 Best.nr: 1150 Best.nr: 1210 Forest of Dreams Stilla och meditativ med några fågelstämmor från Nya Zeeland

9 The Therapy Room Alla fyra titlarna i denna lilla serie är lika välägnade till professionell terapeutisk användning som till att skämma bort dig själv och till stresshantering hemma privat. Best.nr: 9786 Best.nr: 9784 Best.nr: 9785 Best.nr: 9783 F ø n i x M u s i k Tao Design Fønix Musik - Tel:

Musik för välmående Byt ut sömntabletten mot en CD Harmoni i ditt hem Arbeta utan stress - ja det är möjligt! Lättare inlärning med musik Kom säkert

Musik för välmående Byt ut sömntabletten mot en CD Harmoni i ditt hem Arbeta utan stress - ja det är möjligt! Lättare inlärning med musik Kom säkert Musik för välmående Byt ut sömntabletten mot en CD Harmoni i ditt hem Arbeta utan stress - ja det är möjligt! Lättare inlärning med musik Kom säkert fram i trafiken V Ä L K O M M E N till Fønix Musiks

Läs mer

Månadens erbjudande. Läs i detta nummer: Hildegard Ensemblen: ALLELUIA. Nr. 88. Fønix Musik en källa till

Månadens erbjudande. Läs i detta nummer: Hildegard Ensemblen: ALLELUIA. Nr. 88. Fønix Musik en källa till Nr. 88 Läs i detta nummer: Är din samling komplett? Årets bästa erbjudande från Fønix Musik! Harmoni i ditt hem Vackra delfin-statyer i trä Harold Moses 6 bra klassiker Avslappningsprogram Änglar änglar

Läs mer

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN MARS (nr 2) 2007

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN MARS (nr 2) 2007 Nu kommer keramikugnen gå varm HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN MARS (nr 2) 2007 NYTT NÄR VÅREN STUNDAR Vi har nu tagit de sista stegen och slutfört vår ombyggnad. Våra ambitioner att skapa rymd och trivsel

Läs mer

Rockmusik. Sångsätt: Man sjunger ofta på starka och höga toner.

Rockmusik. Sångsätt: Man sjunger ofta på starka och höga toner. Rockmusik Vanliga instrument: Elgitarr, elbas, trumset, synt. Vanligt i musiken: Musiken har ofta både verser och refränger. Det är vanligt med elgitarrsolon i musiken. Musiken låter: Hård, tuff. Den uttrycker

Läs mer

Livmodersvälsignelse med Miranda Gray

Livmodersvälsignelse med Miranda Gray Jag är mycket förtjust över att du vill vara delaktig i Livmodersvälsignelsen. Välsignelsen är till för att hela och förena dig med din egna livmoder och din kvinnlighet. Den är också skapad för att förankra

Läs mer

En genväg till djup avslappning och meditation. Floating.

En genväg till djup avslappning och meditation. Floating. En genväg till djup avslappning och meditation Floating. FLOATING återskapar balans Att flyta i ett viktlöst tillstånd och låta hjärnan vila från intryck, såsom ljud, ljus, tryck och friktioner frigör

Läs mer

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR NYA KURSER HÖSTEN 2015 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många nya kurs kombinationer. Beroende på intresse kommer jag återkoppla till dig efter anmälan om kursen blir av. Du kan också köpa

Läs mer

VARMT VÄLKOMNA TILL SHRI YOGA STUDIO EN OAS I HJÄRTAT AV VACKRA ALINGSÅS

VARMT VÄLKOMNA TILL SHRI YOGA STUDIO EN OAS I HJÄRTAT AV VACKRA ALINGSÅS VARMT VÄLKOMNA TILL SHRI YOGA STUDIO EN OAS I HJÄRTAT AV VACKRA ALINGSÅS Mitt namn är Magdalena Lagerström, en livsnjutande entreprenör med tre mantran som jag ständigt återkommer till passion-livskraft

Läs mer

Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa,

Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa, INFINITE TAI JI Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa, TREÅRIG UTBILDNING I UPPSALA Infinite Tai Ji Infinite Tai Ji Infinite Tai Ji är

Läs mer

meditation ÖVNINGSBOK

meditation ÖVNINGSBOK meditation ÖVNINGSBOK Meditera en sinnlig väg till hälsobalans Innehåll Hur vi hittar inspiration till att träna och leva våra liv är ytterst individuellt. Några känner att de behöver stark fysisk utmaning,

Läs mer

15-20 juli 2014. Afrikansk dans, indisk yoga& massage

15-20 juli 2014. Afrikansk dans, indisk yoga& massage 15-20 juli 2014 Afrikansk dans, indisk yoga& massage Med Umeå utsedd till Europas kulturhuvudstad 2014 så bidrar vi denna sommar starkt till det internationella kulturella utbytet! Underbara sommarön Norrbyskär

Läs mer

Tips på appar för sömn och återhämtning

Tips på appar för sömn och återhämtning StoCKK Stockholm Center för Kommunikativt och Kognitivt stöd Tips på appar för sömn och återhämtning Förslag på appar som stöd för insomning, uppvaknande och meditation oktober 2015 Appar om att sova,

Läs mer

Lugn och ro i harmoni...

Lugn och ro i harmoni... Lugn och ro i harmoni... Välkommen till Harmonigården! Vi vill vara Din inspiration och hjälp till ett mer harmoniskt och hälsosamt liv. SPA Vi erbjuder Dig vår kompetens, unika miljö och möjligheter till

Läs mer

Funkibatorsk ativitetsprogram. Aktivitetsprogram

Funkibatorsk ativitetsprogram. Aktivitetsprogram Aktivitetsprogram Häng med på Funkibators aktivitetsprogram! Det är roligt att röra på sig, kroppen tycker om det och det är kul att lära sig nya saker. Ibland bubblar det i armar och ben när man spelat

Läs mer

Fritsch & co Château Garreau 1-7 november 2010. En kick för självkänslan i fantastisk skaparmiljö

Fritsch & co Château Garreau 1-7 november 2010. En kick för självkänslan i fantastisk skaparmiljö Fritsch & co Château Garreau 1-7 november 2010 En kick för självkänslan i fantastisk skaparmiljö Du får tillgång till verktyg för att: :: öka kreativiteten och tänka nytt :: skapa struktur för att utveckla

Läs mer

För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken.

För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken. Vialundskolan: Nystart med Drömmen om det goda i Kumla av Malin Sundin För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken. Jag började direkt när jag kom tillbaka till skolan

Läs mer

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder Ett presentkort är en välkommen gåva! Härliga SPA-bad inne och ute Harmonigården är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Stig in i en behaglig atmosfär, låt stressen rinna av och vardagsbekymren

Läs mer

Bikash Acharya. Yoga-mindfulness. 12 lektioner steg för steg

Bikash Acharya. Yoga-mindfulness. 12 lektioner steg för steg Bikash Acharya Yoga-mindfulness 12 lektioner steg för steg Innehåll 7 Förord 8 Inledning 10 Vad är yoga-mindfulness? 12 Andningens betydelse i vardagslivet 14 Meditation 16 Nyckel till yoga-mindfulnessövningar

Läs mer

Anna von Schéele GUDINNEYOGA. För njutning, skönhet och livslust. Siljans Måsar Förlag

Anna von Schéele GUDINNEYOGA. För njutning, skönhet och livslust. Siljans Måsar Förlag Anna von Schéele GUDINNEYOGA För njutning, skönhet och livslust Siljans Måsar Förlag Gudinneyoga Woman is the molder. You are the molder of time, you are the molder of space and of man: The man of tomorrow,

Läs mer

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN OKTOBER 2007

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN OKTOBER 2007 HANTVERKSKAMMAREN Magiska figurer Trollkulorna har många ansikten. HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN OKTOBER 2007 SNART ÄR DET JUL Hösten rullar på och nu är det bara en månad kvar till Skyltlördag julens

Läs mer

Shanti Yoga & Kultur. Instruktörsutbildning. Röst Yoga

Shanti Yoga & Kultur. Instruktörsutbildning. Röst Yoga Shanti Yoga & Kultur Instruktörsutbildning i Röst Yoga Start september 2009 RÖST YOGA ger oss redskap att i trygghet öppna inre dörrar till sedan länge tysta rum. Att få börja andas, klinga och bo i sin

Läs mer

Typiskt för Medeltiden

Typiskt för Medeltiden Typiskt för Medeltiden Homofoni en tydlig melodi Bordun en eller ett par toner som ligger still i bakgrunden Rytm på trumma eller entonigt stränginstrument Om musiken låter som om den kunde vara med i

Läs mer

YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1

YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1 MEDICINSK YOGA MEDIYOGA YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1 ETT CD-HÄFTE I SERIEN - VERKTYG FÖR SJÄLVLÄKNING - SAMMANSTÄLLT AV GÖRAN BOLL IMY - Institutet för Medicinsk Yoga Värtavägen 35 115 29 Stockholm Tel: 08

Läs mer

Gravidyoga: Sträck ut och släpp på spänningar

Gravidyoga: Sträck ut och släpp på spänningar Gravidyoga: Sträck ut och släpp på spänningar Innehållsförteckning I häftet: Att tänka på innan du börjar. Sid 4 Vad betyder det? Sid 4-5 Om Yoga Sid. 6 Om Meditation. Sid 7 Det långa djupa andetaget.

Läs mer

Lever du ditt liv fullt ut eller väntar du på att livet ska börja?

Lever du ditt liv fullt ut eller väntar du på att livet ska börja? Lever du ditt liv fullt ut eller väntar du på att livet ska börja? Vi lever i en värld där mycket handlar om ägande och prestationer. Definitionen på att ha lyckats i sitt liv är att haft och gjort mycket,

Läs mer

SOL LJUS HEALING. Solar Light Empowernment. Anna-Lena Vikström

SOL LJUS HEALING. Solar Light Empowernment. Anna-Lena Vikström SOL LJUS HEALING Solar Light Empowernment Free manual En komplett distanskurs med övningar varje vecka (Årets sommargåva från Anna-Lena Vikström 2015) En healing som får dig att uppleva solens och naturens

Läs mer

Sömnbehandling i grupp. Mina registreringar

Sömnbehandling i grupp. Mina registreringar Sömnbehandling i grupp Mina registreringar Sömnbehandling i grupp, Hälso- och sjukvårdsavdelningen 2014 Innehåll Välkommen till sömnbehandling Sömndagbok och mina vanor Sömndagbok Veckans aktiviteter Mål

Läs mer

Yogaresa till Turkiet

Yogaresa till Turkiet Yogaresa till Turkiet Fri från stress Full med liv 30 april till 3 maj 2015 Liat Michaeli Upplever du att du lever med stress och press runt omkring dig? Vill du fylla på med ny energi och livskraft? Då

Läs mer

Om du går in på Wikipedia kan du se några av tavlorna och lyssna på dem.

Om du går in på Wikipedia kan du se några av tavlorna och lyssna på dem. HUR LÅTER BILDEN? WIKIPEDIA: Tavlor på en utställning är en berömd pianosvit av den ryske tonsättaren Modest Mussorgsky. Verket skrevs 1874 som en pianosvit i tio delar och utgör en "musikalisk illustration"

Läs mer

Bröllopsfotografering 2014

Bröllopsfotografering 2014 Bröllopsfotografering 2014 En investering En bröllopsfotografering är en investering som ökar i värde med åren. Ibland är det svårt att förutse vad man kommer att minnas mest ifrån sitt bröllop. När man

Läs mer

Ett första steg i att påminna dig om att andas optimalt är att lägga märke till hur du andas.

Ett första steg i att påminna dig om att andas optimalt är att lägga märke till hur du andas. Favoritmeditationer Här hittar några andningsövningar, två föremålsmeditationer och två visualiseringmeditationer. Prova dig fram till vilken den eller de som passar dig bäst. När du mediterar till dessa

Läs mer

Hon går till sitt jobb. Hon går till sitt jobb hon hatar sitt jobb hon känner sig ensam och svag Vad kan väl jag göra då

Hon går till sitt jobb. Hon går till sitt jobb hon hatar sitt jobb hon känner sig ensam och svag Vad kan väl jag göra då Hon går till sitt jobb Hon går till sitt jobb hon hatar sitt jobb hon känner sig ensam och svag Vad kan väl jag göra då mer än att älska henne så, som jag gör Hon går på café och sätter sig ner men ingenting

Läs mer

Välkommen till en andlig utvecklingsresa till Malta 10-17 okt 2015.

Välkommen till en andlig utvecklingsresa till Malta 10-17 okt 2015. Välkommen till en andlig utvecklingsresa till Malta 10-17 okt 2015. Detta är en starkt utvecklande resa som ger dig ett lyft och höjer ditt medvetande och din vibration till en ny nivå. Vi besöker urgamla

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

JULYOGA BOOST Lördag 20 december kl 08:30-10:30 200:- Minimum 10. JULYOGA BOOST Måndag 22 december kl 18:30-20:30 200:- Minimum 10

JULYOGA BOOST Lördag 20 december kl 08:30-10:30 200:- Minimum 10. JULYOGA BOOST Måndag 22 december kl 18:30-20:30 200:- Minimum 10 NYA KURSER VÅREN 2015 Här är först några härliga yogaklasser där vi boostar oss tillsammans inför jul och ett nytt härligt & spännande år som väntar. Massor av härliga kurser väntar sedan 2015 läs nedan.

Läs mer

ALLT OM MUSIK. Appar om ljud och musik Mare Johansson, www.minadesign.se SHAZAM SHAZAM TUNEWIKI TUNEWIKI

ALLT OM MUSIK. Appar om ljud och musik Mare Johansson, www.minadesign.se SHAZAM SHAZAM TUNEWIKI TUNEWIKI ALLT OM MUSIK SHAZAM Shazam Entertainment Limited Appen lyssnar på musik och talar om för dig vilken artist som sjunger/spelar och vad låten heter. Du kan även se vad dina vänner shazamar. Använd funktionen

Läs mer

Oknö ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES OKNÖ. www.regenbogen.se/okno

Oknö ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES OKNÖ. www.regenbogen.se/okno Oknö ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES OKNÖ www.regenbogen.se/okno Koppla av som i paradiset! Hos oss på Oknö kan du slappna av. I SPA väntar en mångfacetterad spa-upplevelse

Läs mer

Kursplan för musik i grundskolan

Kursplan för musik i grundskolan Kursplan för musik i grundskolan Denna kursplan innefattar årskurserna F-1 t o m 6.I årskurs 3 en del av året har eleverna efter enskilt politiskt beslut orkesterklass (se separat kursplan). Musikundervisningen

Läs mer

INFINITE TAI JI 2014-2017

INFINITE TAI JI 2014-2017 INFINITE TAI JI 2014-2017 Infinite Tai Ji Infinite Qi gong Meditation Chi Yoga Unik möjlighet till 3-årig Infinite Tai Ji-utbildning i Uppsala med mästaren Jason Chan, YogiCho och Tina Hédren för perfekt

Läs mer

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN AUGUSTI 2007

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN AUGUSTI 2007 HANTVERKSKAMMAREN Här lyser midnattssolen över Tornedalen. En av sommarens resor. HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN AUGUSTI 2007 VÅRMEN HAR KOMMIT Åh, vad skönt att få se solen lite mer. Det behöver vi för

Läs mer

Make, far. 050 Det hövs en man att viska ett lugnt farväl åt det som var. Bo Bergman

Make, far. 050 Det hövs en man att viska ett lugnt farväl åt det som var. Bo Bergman 050 Det hövs en man att viska ett lugnt farväl åt det som var. Bo Bergman 051 Arbetsfyllt och strävsamt har Ditt liv varit Lugn och stilla blev Din död. 052 053 Du bäddas i hembygdens Det suckar av vemod

Läs mer

Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST

Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST 1 MUSIK UNG TEATER KONST - Är glädje, gemenskap och kreativitet! Alla Täbys barn och ungdomar från år 1 i grundskolan till och med gymnasiet får hos oss möjlighet

Läs mer

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen! Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme FormaKroppen Träningsresa Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

Må bättre på Hennickehammars Herrgård

Må bättre på Hennickehammars Herrgård Må bättre på Hennickehammars Herrgård Hennickehammrs Herrgård väntar på att få välkomna dig! En Värmländsk saga HENNICKEHAMMARS HERRGÅRD är en plats att bli förälskad i. Mjukt inbäddad i den trolska skogen,

Läs mer

J Z AKUPUNKTUR-TERAPI

J Z AKUPUNKTUR-TERAPI J Z AKUPUNKTUR-TERAPI Välkommen till JZ Akupunktur-Terapi Jag arbetar med människors hälsa utifrån ett helhetsperspektiv för att ge ett fysiskt och mentalt välbefinnande. Behandlingsmöjligheter: Akupunktur

Läs mer

Nära Varandra. Ett läromedel om relationer, sex och att leva tillsammans

Nära Varandra. Ett läromedel om relationer, sex och att leva tillsammans Nära Varandra Ett läromedel om relationer, sex och att leva tillsammans 2 Nära Varandra det här vill vi! Relationer är det viktigaste vi har. Vi människor vill hitta sätt att, som det här häftet heter,

Läs mer

Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning

Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning Utbildningen är intensiv och kan vara personligt utmanande. Vågar och kan du vara dig själv, visa dina starka och svaga

Läs mer

John Virkmann: INNER BALANCE

John Virkmann: INNER BALANCE FØNIX MUSIK - EN OAS I DIN VARDAG... Nr. 86 Månadens erbjudande John Virkmann: INNER BALANCE Läs i detta nummer: Fønix rekommenderar Dalai Lama: KÄRLEK bok STÄRK DIN RYGG bok KRAFTENS OSYNLIGA VÄG bok

Läs mer

Yoga är för alla. Published on 4 October, 2012, by Malin Berghagen, www.mamitasthlm.se

Yoga är för alla. Published on 4 October, 2012, by Malin Berghagen, www.mamitasthlm.se Yoga är för alla. Published on 4 October, 2012, by Malin Berghagen, www.mamitasthlm.se Igår fick jag ett samtal från SVT Debatt för de ska idag ha ett program om Yoga. Skälet är att Östermalmsskolan har

Läs mer

vila Meditation & Avslappning AV Per Erkersgård

vila Meditation & Avslappning AV Per Erkersgård HANDLEDNING vila Meditation & Avslappning AV Per Erkersgård Dipl. Stress- och Massageterapeut Handledning till VILA CD:n Vilas handledning beskriver de olika spåren på skivan och vad som är syftet med

Läs mer

En körmässa om att hitta hem

En körmässa om att hitta hem En körmässa om att hitta hem Text och musik av Johan & Hanna Sundström Välkommen Klockringning Andas (Introitus) Andas, andas frihet andas nåd. Morgondagen randas. Sjung Guds ära, Han är här. Glädjens

Läs mer

Yoga för kvinnans hormonsystem. Pass 1

Yoga för kvinnans hormonsystem. Pass 1 Yoga för kvinnans hormonsystem. Pass 1 Innehållsförteckning I häftet: Att tänka på innan du börjar. Sid 4 Vad betyder det? Sid 4-5 Om Yoga Sid. 6 Om Meditation. Sid 7 Det långa djupa andetaget. Sid 8 Yoga

Läs mer

Projekt anhörigstöd inriktning taktil massage

Projekt anhörigstöd inriktning taktil massage Projekt anhörigstöd inriktning taktil massage Köpings Kommun Vård & Omsorg september 2008 - december 2010 Vård & Omsorg Birgitta Daubner, projekt anhörigstöd 2011-03-09 Innehåll Taktipro- taktil massage

Läs mer

t h e br i g h t e r si d e of li g h t

t h e br i g h t e r si d e of li g h t 1 9 9 6 t h e br i g h t e r si d e of li g h t Lysande lösningar för vackra miljöer Allt du ser är ljus. Med ljus skapar du atmosfär och värme. Med ljus sätter du färg och gör ditt hem, eller din arbetsplats,

Läs mer

KATARINA DI LEVA om livets bästa vitamininjektion Några minuters meditation per dag gör stor skillnad

KATARINA DI LEVA om livets bästa vitamininjektion Några minuters meditation per dag gör stor skillnad MEDITATION KATARINA DI LEVA om livets bästa vitamininjektion Några minuters meditation per dag gör stor skillnad 30 Terapeuten Katarina Di Leva ser inte meditation bara som ett sätt att nå inre frid. Det

Läs mer

BIRKAN TORE. lär oss hur vi kan länka oss samman med vår andlighet

BIRKAN TORE. lär oss hur vi kan länka oss samman med vår andlighet BIRKAN TORE lär oss hur vi kan länka oss samman med vår andlighet 36 Inspire - vinter 2011/2012 B irkan Tore är känd från TV-programmet Det Okända. Han ser ut som en ängel och utstrålar lugn, medkänsla

Läs mer

Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord

Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord Välkomna F Gm 7 F Välkomna till Musiklek, idag ska vi ha det bra F Gm 7 F Vi ska sjunga och dansa och fira att alla kan va m Gm 7 F Gm 7 F Här här här, du är

Läs mer

NISSAN HÄLSOCENTER. Meditation. Yoga & QiGong. Personlig utveckling. Healing. Färglära. Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt!

NISSAN HÄLSOCENTER. Meditation. Yoga & QiGong. Personlig utveckling. Healing. Färglära. Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt! NISSAN HÄLSOCENTER Yoga & QiGong Meditation Personlig utveckling Healing Färglära Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt! KURSER VÅREN 2015 YOGA & QIGONG nybörjar- och fortsättningskurs HATHA-YOGA

Läs mer

FYSISKT OCH PSYKISKT VÄLMÅENDE

FYSISKT OCH PSYKISKT VÄLMÅENDE FYSISKT OCH PSYKISKT VÄLMÅENDE FYSISKA KROPPEN Kristina Wennergren När det gäller den fysiska kroppen, kan de flesta av oss bli mycket mer medvetna om utrensning, uppbyggnad, självvård och förebyggande

Läs mer

Swedish. www.ashtarcommandcrew.net www.benarion.com www.benarion.com/sverige copyright Ben-Arion (se sista sidan) BenArion

Swedish. www.ashtarcommandcrew.net www.benarion.com www.benarion.com/sverige copyright Ben-Arion (se sista sidan) BenArion 1 Swedish www.ashtarcommandcrew.net www.benarion.com www.benarion.com/sverige copyright Ben-Arion (se sista sidan) BenArion 15 april 2013 Hur känns det att bli upplyst? (What Does Enlightenment Feel Like?)

Läs mer

KURSPLAN I MUSIK OM SKOLAN STYRDOKUMENT

KURSPLAN I MUSIK OM SKOLAN STYRDOKUMENT VIKTORIASKOLAN KURSPLAN I MUSIK OM SKOLAN STYRDOKUMENT Strävandemål i förskoleklassen Känna till vanliga barnvisor som används vid våra vanliga högtider Deltaga i gemensam sång, sånglekar Deltaga i olika

Läs mer

Våga tala - tips på strategier för att minska nervositeten

Våga tala - tips på strategier för att minska nervositeten Våga tala - tips på strategier för att minska nervositeten Brukar du ibland sjukskriva dig hellre än att hålla en presentation, redovisning eller delta i gruppdiskussion? Mår du illa, får black out eller

Läs mer

SjälsRo. Nyhetsbrev. På gång: Äntligen är hösten och mörkret här och vi får börja kura ihop oss med tända ljus och bara mysa oss genom kvällarna.

SjälsRo. Nyhetsbrev. På gång: Äntligen är hösten och mörkret här och vi får börja kura ihop oss med tända ljus och bara mysa oss genom kvällarna. SjälsRo Nyhetsbrev På gång: Annorlunda Personlig Utveckling i skapande form. Dag eller kvällskurs. Kommer även som helgkurs i tre block. Ny behandling med fokus på helheten mellan kropp och sinne. Äntligen

Läs mer

I denna broschyrserie ingår:

I denna broschyrserie ingår: Förbered rökstoppet I denna broschyrserie ingår: Vad vinner du på att sluta röka? Förbered rökstoppet Läkemedel vid rökstopp Stopp och håll ut! Tobak och vikt Snus Ett material av Sluta-Röka-Linjen Illustrationer

Läs mer

Färdiga föredrag/ workshops

Färdiga föredrag/ workshops Färdiga föredrag/ workshops Behov av något spännande och att det andas framtid Kicki-off, Personalträff, Något annorlunda, Hälso-Tema, 2000-talets människa, Samvaro, Framtidsseminarie. Behov av något spännande,

Läs mer

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80 ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK Meny Tidsbokning: 08-661 81 80 Ansiktsbehandlingar Djuprengöring 90 min värde 750:- Rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, skalpmassage, mask. Brynplock ingår.

Läs mer

Avancerad massageteknologi sedan 1969

Avancerad massageteknologi sedan 1969 Avancerad massageteknologi sedan 1969 Panasonic MA53 Living MA53 är en lyxig massagefåtölj från Panasonic som är den världsledande tillverkaren från pan sedan mer än 40 år. Massagefåtöljen är designad

Läs mer

Kreta 7-14 maj. Hälsoresa med Maria och Anna -en resa full av energi, kraft och balans.

Kreta 7-14 maj. Hälsoresa med Maria och Anna -en resa full av energi, kraft och balans. Kreta 7-14 maj Hälsoresa med Maria och Anna -en resa full av energi, kraft och balans. Tillsammans med Anna Hallén och Maria Helander får du hjälp och inspiration att skapa balans i ditt liv, samla kraft

Läs mer

Fotografering att se och bli berörd

Fotografering att se och bli berörd Fotografering att se och bli berörd Jag började fotografera i samband med mina Norgeresor. Från början var mycket av motivationen att dela med mig av mina upplevelser men efterhand som motiven blev fler

Läs mer

Tylö Soft Sauna ETT MODERNT SÄTT ATT MÅ BÄTTRE. presenterad av

Tylö Soft Sauna ETT MODERNT SÄTT ATT MÅ BÄTTRE. presenterad av Tylö ETT MODERNT SÄTT ATT MÅ BÄTTRE presenterad av Med Tylö blir samvaron en helande process. Lägre temperatur och högre fuktighet tillåter alla dina vänner att njuta av goda samtal och den sköna känslan

Läs mer

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med Ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler speciellt utformad för Hälsas läsare

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med Ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler speciellt utformad för Hälsas läsare Ayurvedaresa till sydindiska Kerala med Ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler speciellt utformad för Hälsas läsare 15 27 mars 2014 Kerala House Interiör Följ med på en välgörande resa för kropp och själ

Läs mer

Program på Hälsans dag den 30 sept. 2006

Program på Hälsans dag den 30 sept. 2006 Program på Hälsans dag den 30 sept. 2006 Biblioteket Hörsalen 10.15 Det är bråttom nu Ett personligt kåseri om tid av Nils Uddenberg 11.15 Feng Shui En urgammal kinesisk teknik för att skapa harmoni. Dauri

Läs mer

Behandlingar på CitySpa!

Behandlingar på CitySpa! Behandlingar på CitySpa! ANSIKTE Klassisk ansiktsbehandling Din hudterapeut skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp och behov. Den kan vara djuprengörande, fuktgivande, lugnande, återuppbyggande eller

Läs mer

Att hitta sig själv som förälder med barn i lekåldern

Att hitta sig själv som förälder med barn i lekåldern Att hitta sig själv som förälder med barn i lekåldern Jan-Erik Nyberg Präst, familjerådgivare, sexualterapeut (NACS), familjeterapeut, psykoterapeut (VALVIRA) Familjerådgivningen i Jakobstadsregionen Föräldraskap

Läs mer

Träning i Medvetet Ledarskap i naturen

Träning i Medvetet Ledarskap i naturen Träning i Medvetet Ledarskap i naturen för stärkt fokus och innovationsförmåga I en allt mer komplex och föränderlig värld är förmågan till ökad medvetenhet, stabilt fokus och innovation framgångsfaktorer.

Läs mer

Himmel och jord förkunnar Hans heliga namn Jesus är upphöjd min Konung är upphöjd över allt. 2 Välkommen till denna plats

Himmel och jord förkunnar Hans heliga namn Jesus är upphöjd min Konung är upphöjd över allt. 2 Välkommen till denna plats 2 Välkommen till denna plats Välkommen till denna plats Välkommen in i mitt öppna hjärta Du har sagt i ditt ord att du tronar på vår lovsång Så vi ärar dig, och vi prisar dig Och vi offrar denna kärlekssång

Läs mer

Preliminärt Schema Vår 2012

Preliminärt Schema Vår 2012 Preliminärt Schema Vår 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Pågår MÅNDAG 10.15 11.45 Yoga, Stresshantering & God Sömn** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 10 21 16.45

Läs mer

All you need is love / 11 000 sek. Dreams Come True / 17 000 sek. A Fairytale / 24 000 sek. Happily Ever After / 28 000 sek

All you need is love / 11 000 sek. Dreams Come True / 17 000 sek. A Fairytale / 24 000 sek. Happily Ever After / 28 000 sek All you need is love / 11 000 sek Ett litet paket som fångar stora stunder. Vi hinner med en avslappnad porträttfotografering efter/före vigseln, och ibland finns även tid kvar till familjeporträtt och

Läs mer

Skeppsklockan -en hälsofrämjande förskola

Skeppsklockan -en hälsofrämjande förskola Skeppsklockan -en hälsofrämjande förskola Våra profileringsmål Vi vill främja att alla mår bra till kropp och själ. Verksamheten skall syfta till att barnens förmåga till empati och omtanke om andra utvecklas.

Läs mer

Ett nytt klassrum skulle skapas men hur ska det göras? Vi började

Ett nytt klassrum skulle skapas men hur ska det göras? Vi började Ett nytt klassrum skulle skapas men hur ska det göras? Vi började med att ta alla de mått som vi kunde tänkas behöva. För att få en större yta att nyttja bestämmer vi oss snabbt för att plock bort en av

Läs mer

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink La Manga Club, Murcia Spanien 15-22 oktober För att skapa energi i höstens mörka dagar och hålla träningslusten vid liv, bjuder vi nu in dig till en härlig gruppresa

Läs mer

Mot Högre Medvetande

Mot Högre Medvetande Mot Högre Medvetande Introduktion Susanne Jönsson Mångfaldigande av i detta kursmaterial ingående blad - helt eller delvis - samt utnyttjande i undervisningssyfte är förbjudet utan tillstånd av Susanne

Läs mer

ATT MÅ DÅLIGT Vad kan orsaka att man börjar må dåligt?

ATT MÅ DÅLIGT Vad kan orsaka att man börjar må dåligt? ATT MÅ DÅLIGT De allra flesta har någon gång i livet känt hur det är att inte må bra. Man kan inte vara glad hela tiden och det är bra om man kan tillåta sig att känna det man känner. Man kanske har varit

Läs mer

Nu bor du på en annan plats.

Nu bor du på en annan plats. 1. Nu bor du på en annan plats. Ibland tycker jag det känns lite svårt borta är det som en gång varit vårt Aldrig mer får jag hålla din hand Mor, döden fört dig till ett annat land refr: Så du tappade

Läs mer

Flykten från Sverige. Avdelningsmöte. Samling -Vem är här och vad ska vi göra idag? Innehåll. Material

Flykten från Sverige. Avdelningsmöte. Samling -Vem är här och vad ska vi göra idag? Innehåll. Material Avdelningsmöte Flykten från Sverige Under detta möte får scouterna fundera på hur det kan kännas att vara på flykt och ha olika förutsättningar i livet. Mötet avslutas med en saga som berättar om ett Sverige

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Målplanering för hälsa Exempel 1:1

Målplanering för hälsa Exempel 1:1 Målplanering för hälsa Exempel 1:1 Jag har nu goda, regelbundna rutiner för sömn och känner mig utvilad. Sover dåligt, är ofta trött och irriterad, orkar inte med allt som tidigare (trädgård, städning,

Läs mer

En väg till självutforskande och transformation

En väg till självutforskande och transformation Jonas Klingberg Dans & Rörelse En väg till självutforskande och transformation Av Elisabeth Croneborg eteendevetaren Jonas Klingberg undervisar i dansformen De 5 B Rytmerna. Inspire träffar honom en solig

Läs mer

vardagslyx med massage- och kurbehandling

vardagslyx med massage- och kurbehandling vardagslyx med massage- och kurbehandling hitta tillbaks till harmonin och balansen Att tillåta sig släppa taget en smula och hänge sig åt en Spa-behandling är koncentrerad friskvård av både kropp och

Läs mer

2014 Erik Tilling Produktion samt respektive rättighetsinnehavare.

2014 Erik Tilling Produktion samt respektive rättighetsinnehavare. 2014 Erik Tilling Produktion samt respektive rättighetsinnehavare. PRODUCERAD & MIXAD AV David Levinsson EXEKUTIV PRODUCENT: Erik Tilling INSPELAD & ARRANGERAD AV David Levinsson i NORTHTONE MUSIC Studio,

Läs mer

Åhus ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES ÅHUS. www.regenbogen.se/ahus

Åhus ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES ÅHUS. www.regenbogen.se/ahus Åhus ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES ÅHUS www.regenbogen.se/ahus Koppla av som i paradiset! Hos oss i Åhus kan du slappna av. I SPA väntar en mångfacetterad spa-upplevelse

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Bönen i gudstjänsten Karlstad stift, Västerstrandskyrkan den 23 mars 2010 Margareta Melin

Bönen i gudstjänsten Karlstad stift, Västerstrandskyrkan den 23 mars 2010 Margareta Melin Bönen i gudstjänsten Karlstad stift, Västerstrandskyrkan den 23 mars 2010 Margareta Melin När det gäller byggstenarna för dop har jag inte talat om bönerna i dopgudstjänsten. Jag tänkte göra det i det

Läs mer

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 1 Bygga din berättelse och bildens koncept 2 Förberedelser 3 Fotografering 4 Avancerat digitalt hantverk 5 Visning och leverans För att skapa ett unikt konstverk berättandes

Läs mer

100 Rockstjä rnetips!

100 Rockstjä rnetips! [Type text] 100 Rockstjä rnetips! För att du är bäst I hela världen! Skrivet av Cecilia Kärvegård. Allt material är skyddat enligt upphovsrättslagen. 100 Rockstjärnetips! "När du är unik, när du ser att

Läs mer

Skola: Landskap 10 tips för bättre landskapsbilder

Skola: Landskap 10 tips för bättre landskapsbilder Skola: Landskap 10 tips för bättre landskapsbilder Upplevelsen av en landskapsbild är inte samma sak som att uppleva ett landskap på plats. Med de här tio tipsen kanske du ändå lyckas ta med dig upplevelsen

Läs mer

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL Långt ut i Stockholms unika ytterskärgård, i Bullerö naturreservat, ligger ett litet torp alldeles vid vattenbrynet

Läs mer

Caroline Hainer. Inte helt hundra. Volante

Caroline Hainer. Inte helt hundra. Volante Caroline Hainer Inte helt hundra Volante Stockholm 2013 Inledning Men är det inte bäst att bara strunta i det helt och hållet, säger jag till terapeuten. Bara utfärda ett totalt relationsförbud helt enkelt.

Läs mer

Noter, instrument och tillbehör för musikundervisning i klass och kulturskola

Noter, instrument och tillbehör för musikundervisning i klass och kulturskola Noter, instrument och tillbehör för musikundervisning i klass och kulturskola 2011-2012 Välkommen till musikskolan.se Vi vill inspirera människor att upptäcka och utveckla sin förmåga och glädje i att

Läs mer

Välkommen till Anna-Lenas Lilla kanaliseringskurs

Välkommen till Anna-Lenas Lilla kanaliseringskurs Välkommen till Anna-Lenas Lilla kanaliseringskurs Välommen till en helt ny värld, där bara din fantasi sätter gränser för vad du kommer att uppleva! Du kan göra övningarna i ordnin eller någon du känner

Läs mer