Månadens erbjudande Henning Flintholm: Quiet Moments

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Månadens erbjudande Henning Flintholm: Quiet Moments"

Transkript

1 Nr. 83 FØNIX MUSIK - en oas i din vardag... Månadens erbjudande Henning Flintholm: Quiet Moments Läs i detta nummer: På resa med själen Upplev hjärtats underbara värld Kim Skovbyes Tolkien Collection Celtic Drums Japansk bambuflöjt Fønix Musik presentkorg Meditationsstol och kuddar Fønix Musik rekommenderar Sambodhi Prem Danska sånger - instrumentalt The Therapy Room

2 Månadens erbjudande CD endast: 139:- Beställningsnummer: 1278 Ord.pris fr.o.m : Henning Flintholm: Quiet Moments SparA 40:- denna månad! En stilla vattenyta. En lotusblomma som speglar sig. En inre ro och välbefinnande som brer ut sig som lycka till alla delar av kroppen. Tankarna faller till ro och sinnet får frid till att uppleva en stilla klarhet som ger plats till överblick och vishet. Magin i lågan av ett stearinljus. Hur går det till? Ett gudomligt ljus som leker sakta i luften. Inre glädje. En stilla flöjt som kallar från fjärran. Musik som ger plats och rum där du kan vara dig själv. Ett stilla, lyckligt ögonblick - här och nu. Musik välägnad till avslappning, meditation, yoga, massage, healing, att stressa av och att falla i sömn till. K a t e g o r i Upplyftande Avslappnande Meditativ Henning Flintholm har komponerat musik till serien På resa med själen 1-3, (på svenska finns dock än så länge endast vol.1 utgiven), där olika terapeuter med tal guidar till insikt, inre ro och välbefinnande. På den nya n Quiet Moments kan du för första gången uppleva Henning Flintholms avslappnande och oändligt vackra musik utan tal. En vacker upplevelse väntar... Musiken på albumet: 1. Lotus Island 7:30 2. Divine Light 13:21 3. Heart Relief 11:43 4. Inner Joy 9:58 5. Deep Down 16:38 Totaltid 59:13 Instrument: Piano, kör, flöjt, synthesizer och naturljud (vatten och fågelsång).

3 Månadens erbjudande Ett lugnt fundament och en behagligt varm stämning Henning Flintholm om Quiet Moments På Resa med Själen Avslappningsprogram med tal Musik av Henning Flintholm Efter att ha gjort musik till 3 meditations-cd av Kerstin Zeffram (På Resa med Själen 1, 2 och 3) med guidade meditationer, var det mycket naturligt att göra en instrumental CD. Jag har sysselsatt mig med musik hela mitt liv som lärare, musiker och kompositör. Jag har gjort musik under många olika kategorier och hittade mycket ro i den musik jag gjorde till På Resa med Själen. Det var mycket avslappnande och avstressande att använda denna musiken som bakgrundsmusik av den anledningen att det är ljud och ljudytor som inte kräver lyssnarens totala uppmärksamhet, men ger plats till att låta tankarna sväva i en mycket behaglig och lugn atmosfär. Jag använder det ofta till vanliga sysslor under vardagen, t.ex. diskning, städning, kontorsarbete, mm. Under processen med att göra nya låtar har jag testat musiken på flera i min vänskapskrets som använder musiken i mycket olika situationer. Bl.a. som avstressande musik när man kör bil, avslappning, massage, healing, när barn och vuxna inte kan falla i sömn, romantiska middagar, tantra och älskog, examensläsning, välbefinnande, skumbad och vanlig avslappning. Ett annat exempel är en bekant som arbetar på ett sjukhus med patienter som vill höra avslappnande musik under operation, där de är lokalt bedövade, och vakna. Jag upplever själv att musiken ger ett lugnt fundament och en behaglig och varm stämning med plats för tankar och fantasiresor/ visualisering, bara för att musiken inte dominerar och kräver ens uppmärksamhet. Med vänliga hälsningar, Henning Flintholm På resa med själen är en cd både för nybörjare och för dig som är van att meditera. Den tar dig med på inre resor - resor till din inre visdom, ro och balans. Den kan användas som en paus från vardagen och laddning av batterierna eller för att möta och få vägledning av ditt Högre Jag; din själs röst. Du blir varsamt guidad till blid musik och ljud från naturen. CD n innehåller fem meditationer: 1. Vitt ljus 2. Inre frid 3. Själens Brunn 4. Lotusblomman 5. Möt ditt Högre Jag Total speltid: Best.nr:

4 Karunesh Upplev hjärtats underbara värld Den tyska musikern, Karunesh, har en helt speciell egenskap att förmedla hjärtenergier och hjärtats glädje i sin musik. Det är en stor konst att kunna uttrycka upplyftande hjärt-energi och avslappnande välbefinnande i samma ögonblick i musiken, och det är en egenskap som Karunesh till fullo behärskar. Musiken uttrycker ren kärlek. Best.nr: 2291 Karunesh: SOUNDS OF THE HEART Karunesh s debutalbum, från mitten av 80-talet, är en klassiker inom modern meditationsmusik. Kategori: Avslappnande/Upplyftande Kim Skovbye The Tolkien Collection Tre CD med stämningsfull instrumentalmusik inspirerat av J.R.R. Tolkiens mästerverk The Hobbit och Sagan om Ringen. I 8 år arbetade Kim Skovbye med musiken till dessa 3 album. Förtrollande musik med magiska stämningar som ägnar sig perfekt som bakgrundsmusik till att låta sig sjunka ner i en skön fåtölj och riktigt skämma bort sig själv med en bra bok. THERE AND BACK AGAIN Best.nr.: 1118 Karunesh: SKY S BEYOND En mer eftertänksam Karunesh med stora ljudytor och himmelsk fördjupning. Kategori: Avslappnande Karunesh: COLOURS OF LIGHT Upplyftande och rytmisk musik full av hjärtenergi och glädje. Så rytmisk att man kan dansa till flera av låtarna. THE RING vol 1 Best.nr.: 1194 THE RING vol 2 Best.nr.: 1217 Kim Skovbye Best.nr: 2759 Kategori: Upplyftande Best.nr:

5 Trummor Zen John Richardson: Celtic Drums Många kända musiker hittar vägen från den mer utåtvända och energifyllda musiken till musik med mer helande och inåtvända kvaliteter. Den engelska musikern, John Richardson, hjälpte under 70-talet till att bilda popgruppen, The Rubettes, som hade många höga placeringar på topplistan runt hela världen med sina popmelodier. Sedan dess har han vigt sitt liv åt att hjälpa andra att finna ro och inre frid genom musik. Han driver ett musikoch mantra-healing center i sitt hem i Essex, England, och har utgivit flera CD med meditativa musikinspelningar. Zen Shakuhachi Meditations Standing Waves blev 2001 återutgiven på CD av Fønix Musik. Den utkom ursprungligen som LP/kasettband Pressen i Danmark skrev då bl.a.: I all sin utländskhet - och om man förmår att ställa in sig på det - finns i dessa toner en skönhet som kan ge enkel inspiration. Einar Ege Møller i Midtjyllands Avis Det är melodier för en tillvaro som inte känner till stress eller i varje fall vill arbeta sig bort från den: stilla, lugnande melodier som kanske kan verka irriterande enformiga i den västliga världens hyperaktivitet, men som rymmer mycket finhet och många nyanser. Berlingske Tidende Zen är ett sätt att leva på. Har man några av dessa värderingar i tillvaron är det en underbar upplevelse att lyssna till Torstens CD. Det är enkel, klar och stark musik. Att lyssna är en meditation i sig själv. Peder Bundgaard i Levende Billeder Best.nr: 6832 Standing Waves På n Celtic Drums är det fokus på musikens magiska och urgamla hälsobringande kvaliteter, men musiken är inte meditativ och stilla - långt ifrån! Här är mycket energi och livsglädje, och man får associationer till de berömda irländska dansföreställningarna som River Dance och Spirit of the Dance när man lyssnar till musiken. Ett festfyrverkeri av keltiska trum-instrument är i bakgrunden vackert invävt av andra traditionella instrument och sång. Man ska inte sätta denna n i stereon om man är deprimerad och gärna vill fortsätta vara det... Torsten Olafsson: Best.nr: 1183 Flera hundra år gamla teman tolkas vackert och med den rätta kombinationen av inlevelse och personlig uttrycksform. Kjeld Frandsen i MM

6 Meditation & djup avslappning g r o k t n Prese Spara över 100 kr! Wandering Monk Värde: ca 855:- Meditationsstol Wandering Monk Meditationsstol Möbelkonst av hög kvalitet. Ljust lönnträ, stoppningen i sitsen av kapok, och överdraget är av det finaste kinesiska möbelsilket, som är slitstarkt och lätt att rengöra - allt är utfört efter de finaste hantverkstraditionerna. Du kan fälla ihop stolen och ta med dig den överallt. Vikten är endast ca 2,5 kg. Totalt Pris endast: 748,- Best.nr: 9164 Värdinnegåvan Födelsegåvan Julklappen Kundgåvan Medarbetargåvan Justerbart ryggstöd Lotus Meditations Cushions Meditationskuddar och underlag Meditationskudde rund Inspiration till ett rikare och mer harmoniskt liv Många människor har svårt för att lägga in sunda vanor i sin vardag. I Fønix Relax presentkorgen finns allt du behöver för att komma ihåg att slappna av och vara snäll mot sig själv. Den perfekta gåvan till den du håller av. Eller var snäll mot dig själv med en gåva som gör gott året runt! tankar, drömmar och dina egna anteckningar. Den finaste massageoljan - en källa till välbefinnande för kropp och själ. Meditativ japansk rökelse till meditation och eftertänksamma stunder. Kinesiska hälsokulor lindrar dator- och musskador och stimulerar handens akupunkturpunkter - lätta att använda och 5 minuter om dagen räcker! Det finaste ekologiska gröna teet fulländar det avslappnande paketet, och sist men inte minst: Hela 4 CD med den bästa avslappningsmusiken från Fønix Musik. En En daglig glädje och vackra inslag till ett harmoniskt liv En kalender som ger ro och överblick - med visdoms-citat av gamla japanska zenmästare. En vacker blankbook med plats för goda Hög [Diameter 29 cm Höjd 14 cm]: Best.nr. Vit Svart Bordeaux Blå Låg [Diameter 29 cm Höjd 10 cm]: Best.nr. Vit Svart Bordeaux Blå :- oavsett färg 485:- oavsett storlek och färg Meditationsrulle [Diameter 12 cm Längd 32 cm]: Best.nr. Vit Svart Bordeaux Blå Meditationsunderlag 745:- oavsett färg [70 x 90 cm]: Best.nr. Vit Svart Bordeaux Blå Meditationskudde Halvmåne Den perfekta Relax-gåvan full av välbefinnande och visdom. En presentkorg full av goda vanor! Best.nr. [Längd 45 cm Höjd 12 cm]: Vit Svart Bordeaux Blå :- oavsett färg Alla kuddar och underlag finns i färgerna: vit, svart, bordeaux och blå :- Best.nr:

7 Fønix Musik Fønix Musik rekommenderar... Frank Lorentzen: SERENITY Gläd dig åt denna otroligt vackra CD från Frank Lorentzen - helt ny och unik musik från hjärtat. Oändligt vackra melodier glider över i meditativ ro och frid. Njut av den avslappnande musiken, de vackra melodierna och de fascinerande och helande tonerna från kristallsångskålarna. Best.nr: 1224 Kategori: Meditativ. Klaus Schønning: LOCRIAN ARABESQUE Som en Fenix fågel som bryter sig ut från sitt skal och i triumf flyger upp mot himlen. Med de vackraste melodierna och en fantastiskt upplyftande känsla i musiken är Klaus Schønnings album Locrian Arabesque från 1985 en klassiker inom modern instrumentalmusik. Det är en stor konst att kunna komponera musik som på samma gång är både avslappnande och upplyftande, och det är en konst som Klaus Schønning till fullo behärskar på detta fina album. Best.nr: 1086 Kategori: Upplyftande. Stig Møller: SEVEN KEYS Stig Möller har varit pionjär inom två olika musikstilar. Han var med i Danmarks första riktiga rockband, Steppeulvene, och han spelade i slutet av 70-talet in några av de första danska meditativa albumen, Forest Walk (tillsammans med Peter Bastian) och Seven Keys, som innehåller vackra improviserade, meditativa gitarr-toner - till balansering av kroppens energicentra (chakran). Kategori: Meditativ. Best.nr: 1026 Joost Vanhove: JOURNEYS Det kan vara en stor konst att vara avslappnad och i ro med sig själv och samtidigt ha överblick och vara aktiv. Det är lättare att antingen vara aktiv - eller - att vara avslappnad. Journeys kombinerar de två världarna - den inåtvända och den utåtvända. Ett mycket ideellt tillstånd där vi både har kontroll på situationen och bevarar den inre ron och överblicken. Utöver denna fördel i Joost Vanhoes musik kan du glädja dig åt vackra melodier, fina ljudlandskap och harmoni i varje strof på albumet. Best.nr: 1049 Kategori: Avslappnande/Upplyftande. Lars Trier & Christian Sievert: NOCTURNE Lars Trier och Christian Sievert är bland de bästa gitarristerna i Danmark. De behärskar sina instrument med så stor virtuositet att till och med de svåraste styckena blir spelade med en så stor lekande lätthet att det för lyssnaren går upp i en högre enhet och det blir till en stor och bubblande glädje att lyssna till musiken. Upplyftande och spansk-inspirerad gitarrmusik till den stilla midnattstimmen. Best.nr: Kategori: Upplyftande. Lau Laursen: HEART OF THE MATTER Här är ett album där den enkla melodins fantastiska egenskap väcker känslor, tankar och bilder i oss. Från den första låtens innerlighet och värme över mittlåtens ro, djup och reflektion till slutlåtens klara och dansande glädje. Musik som ger ett rum att vara i - antingen stilla eller i aktivitet. Kategori: Avslappnande/Meditativ. Best.nr:

8 S a m b o dh i Pre m Vacker instrumentalmusik Danska sånger När naturen blir så storslagen att ord inte betyder något och endast musiken kan beskriva verkligheten... Danska melodier som för en svensk låter som nykomponerade och mycket vackra melodier. Där ord inte betyder något Henrik Birk Aaboe & Klaus Tølbøll Sørensen: Danish Songs Nature Space Best.nr: 1244 HEART MUSIC En fantastisk CD med mjukt rytmiska melodier. Beroende på hur du är, och hur du har det, kan musik nå fram till ditt hjärta och ge näring djupt in i din själ. Best.nr: 1179 Instrument: Akustisk gitarr, flygel, saxo- fon och keyboard. Kommer du ihåg upplevelsen av att ha läst en bok och efteråt sett filmen? Filmen ger sällan samma möjlighet för fantasin och de inre bilderna att få löpa fritt. Instrumentala versioner av kända sånger är som en bok, där fantasin och minnen får lov att vandra fritt. Melodier från en tid då tempot var långsammare, och där det fanns tid till att ta det lugnt emellanåt. Dem från din barndom eller från dina föräldrars eller far/morföräldrars barndom. Söndag eftermiddag, ljusa sommarkvällar, vackra naturupplevelser, nyutslagna bokträd, lek och glädje, ro och avslappning... Danska melodier som för en svensk låter som nykomponerade och mycket vackra melodier, och för tydlighetens skull; Musiken på albumet: innehåller ej sång. CDn 1. En yndig og frydefuld sommertid 4:57 2. Candida 4:22 3. Hyrden græsser sine får 5:48 4. Solen er så rød, mor 3:46 5. I østen stiger solen op 4:54 6. Den signede dag 4:20 7. Underlige aftenlufte 4:28 8. Hvem sidder der bag skærmen 3:41 9. På Sjølunds fagre sletter 5: Det var en sommermorgen 3: Det haver så nyligen regnet 3:44 Totaltid 57:46 Best.nr: 1150 Best.nr: 1210 Forest of Dreams Stilla och meditativ med några fågelstämmor från Nya Zeeland

9 The Therapy Room Alla fyra titlarna i denna lilla serie är lika välägnade till professionell terapeutisk användning som till att skämma bort dig själv och till stresshantering hemma privat. Best.nr: 9786 Best.nr: 9784 Best.nr: 9785 Best.nr: 9783 F ø n i x M u s i k Tao Design Fønix Musik - Tel:

Månadens erbjudande. Läs i detta nummer: Hildegard Ensemblen: ALLELUIA. Nr. 88. Fønix Musik en källa till

Månadens erbjudande. Läs i detta nummer: Hildegard Ensemblen: ALLELUIA. Nr. 88. Fønix Musik en källa till Nr. 88 Läs i detta nummer: Är din samling komplett? Årets bästa erbjudande från Fønix Musik! Harmoni i ditt hem Vackra delfin-statyer i trä Harold Moses 6 bra klassiker Avslappningsprogram Änglar änglar

Läs mer

Njut av stunden! Varmt välkommen till oss!

Njut av stunden! Varmt välkommen till oss! HÖSTEN 011 Njut av stunden! I höst fokuserar vi på livskonstnärskap och ljus och kärlek. Spännande produktkit för din utveckling och kursverksamhet, sid 4 Smyckesserien Ljus och kärlek, sid 38 Vår version

Läs mer

Välkommen till Anna-Lenas Lilla kanaliseringskurs

Välkommen till Anna-Lenas Lilla kanaliseringskurs Välkommen till Anna-Lenas Lilla kanaliseringskurs Välommen till en helt ny värld, där bara din fantasi sätter gränser för vad du kommer att uppleva! Du kan göra övningarna i ordnin eller någon du känner

Läs mer

Tarot 780 svar! Ylva Trollstierna www.tarotakademin.nu. få njuta av allt det roliga som erbjuds i livet.

Tarot 780 svar! Ylva Trollstierna www.tarotakademin.nu. få njuta av allt det roliga som erbjuds i livet. Detta är texten ur boken Tarot 780 svar med vissa kompletteringar. Den ingår i ditt medlemskap i Tarotakademin och jag ber dig respektera Copyright och karma lagen vilket innebär att du ej skriver ut materialet

Läs mer

Anna von Schéele GUDINNEYOGA. För njutning, skönhet och livslust. Siljans Måsar Förlag

Anna von Schéele GUDINNEYOGA. För njutning, skönhet och livslust. Siljans Måsar Förlag Anna von Schéele GUDINNEYOGA För njutning, skönhet och livslust Siljans Måsar Förlag Gudinneyoga Woman is the molder. You are the molder of time, you are the molder of space and of man: The man of tomorrow,

Läs mer

vila Meditation & Avslappning AV Per Erkersgård

vila Meditation & Avslappning AV Per Erkersgård HANDLEDNING vila Meditation & Avslappning AV Per Erkersgård Dipl. Stress- och Massageterapeut Handledning till VILA CD:n Vilas handledning beskriver de olika spåren på skivan och vad som är syftet med

Läs mer

Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända

Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända PERSONLIGT ENTREPRENÖRSKAP ATT FÅ SAKER ATT HÄNDA Stefan Olsson Marcus Frödin www.universeimagine.com Denna e-bok är fri att sprida och använda. Vid

Läs mer

100 sätt att börja Älska sig själv

100 sätt att börja Älska sig själv 100 sätt att börja Älska sig själv Ta inte dig själv på för stort allvar! Det leder aldrig till något bra, haha. Om du kan skratta åt sig själv, är du på god väg. Bli kär i dig själv. Tänk på vad som gör

Läs mer

Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan.

Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan. Om du kikar ut genom fönstret så kommer du att lägga märke till en sak. Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan. 10 stärkande dagar Tiodagarsutmaningen Universe Imagine Publishing www.universeimagine.com

Läs mer

Tankar om. Foto: Bengt Nilsson. Döden Sorgen Den kristna tron

Tankar om. Foto: Bengt Nilsson. Döden Sorgen Den kristna tron Tankar om Foto: Bengt Nilsson Döden Sorgen Den kristna tron Sorgen - en process att ta fasta på. Något av det mest smärtsamma och svåra en människa går igenom är förlusten av en nära anhörig. Speciellt

Läs mer

Mer tid för själen. En bok om hur vi alla kan bli lyckligare i grunden - känna mer frid, balans och samhörighet i vardagslivet. av Per-Anders Hedlund

Mer tid för själen. En bok om hur vi alla kan bli lyckligare i grunden - känna mer frid, balans och samhörighet i vardagslivet. av Per-Anders Hedlund Mer tid för själen En bok om hur vi alla kan bli lyckligare i grunden - känna mer frid, balans och samhörighet i vardagslivet av Per-Anders Hedlund Det finns en fridfull, lugn plats. Det finns en förnöjsamhet

Läs mer

Fri från press och tristess? Ett vidgat perspektiv. utmattning

Fri från press och tristess? Ett vidgat perspektiv. utmattning Foto: Tomas Hagenfors Åreskutan 7 jan 2015 Tomas Hagenfors Mr TOMSING Dags för ännu en katalog - den 25:e i ordningen. Många sidor känns igen från förra året, men vi har också en del nyheter som vi är

Läs mer

Sjögrens Journal. Hur kan jag leva med Sjögrens syndrom, denna ovälkomna, kroniska sjukdom?

Sjögrens Journal. Hur kan jag leva med Sjögrens syndrom, denna ovälkomna, kroniska sjukdom? Hur kan jag leva med Sjögrens syndrom, denna ovälkomna, kroniska sjukdom? Ur "The Sjögren's Syndrome Survival Guide", med tillstånd av författarna Teri R. Rumph, Ph. dr. och Kathy Morland Hammitt, f.d.

Läs mer

Musikaliskt skapande

Musikaliskt skapande Examensarbete 30 hp Master 2011 Sigurður Rögnvaldsson Musikaliskt skapande Improvisation och komposition i olika sammanhang Handledare: Joakim Milder och Ragnhild Sjögren Musikerprogram, konstnärlig Nordisk

Läs mer

Himmel och jord förkunnar Hans heliga namn Jesus är upphöjd min Konung är upphöjd över allt. 2 Välkommen till denna plats

Himmel och jord förkunnar Hans heliga namn Jesus är upphöjd min Konung är upphöjd över allt. 2 Välkommen till denna plats 2 Välkommen till denna plats Välkommen till denna plats Välkommen in i mitt öppna hjärta Du har sagt i ditt ord att du tronar på vår lovsång Så vi ärar dig, och vi prisar dig Och vi offrar denna kärlekssång

Läs mer

MediYoga hos Facket. Yoga inför rätta i USA. Lugn & Hungrig rapport från Norrbotten. NUET alltid här, ibland där

MediYoga hos Facket. Yoga inför rätta i USA. Lugn & Hungrig rapport från Norrbotten. NUET alltid här, ibland där MediYoga hos Facket Yoga inför rätta i USA Lugn & Hungrig rapport från Norrbotten NUET alltid här, ibland där MIMY skolan MediYoga Magazine UR INNEHÅLLET: Ledare Forskning På Temat Kolumnen Från Köket

Läs mer

Lärjungaskap / Följ mig

Lärjungaskap / Följ mig Lärjungaskap / Följ mig Dela in gruppen i par och bind för ögonen på en av de två i paret. Låt den andra personen leda den med förbundna ögon runt i huset och utomhus, genom trädgården, till exempel, och

Läs mer

The Work av Byron Katie

The Work av Byron Katie The Work av Byron Katie En introduktion Ingen kan ge dig frihet utom du själv. Denna lilla bok visar hur man gör. Byron Katie Det här häftet presenterar kärnan av The Work av Byron Katie. Tusentals häften

Läs mer

Om ungdomars självkänsla. Ett inspirations- och arbetsmaterial till filmen.

Om ungdomars självkänsla. Ett inspirations- och arbetsmaterial till filmen. Om ungdomars självkänsla Ett inspirations- och arbetsmaterial till filmen. Inledning Om ungdomars självkänsla är en film om att vara ung i dag. Det är en kort film drygt tio minuter lång som berör stora

Läs mer

Att hitta tillbaka till livet

Att hitta tillbaka till livet Att hitta tillbaka till livet Utvärdering av en behandlingsmodell vid Multipel Skleros April 2002 Anette Ankarcrona Ankarcrona Organisationsutveckling AB Timmermansgränd 1 118 65 Stockholm Tel: 08-30 50

Läs mer

Den första människan som kommer att bli 1000 år gammal är redan född.

Den första människan som kommer att bli 1000 år gammal är redan född. Introduktion Vi lever i en fantastisk tid fylld av otroliga framsteg. Vi har skapat extremt avancerade uppfinningar och åstadkommit fantastiska mål. Vi har promenerat på månen. Kommunicera trådlöst och

Läs mer

Medicinsk Yoga i projekt med Försäkringskassan Yoga och Religion MIMY skolan Haparanda kommun satsar på MediYoga

Medicinsk Yoga i projekt med Försäkringskassan Yoga och Religion MIMY skolan Haparanda kommun satsar på MediYoga Medicinsk Yoga i projekt med Försäkringskassan Yoga och Religion MIMY skolan Haparanda kommun satsar på MediYoga MediYoga Magazine UR INNEHÅLLET: Ledare Forskning På Temat Kolumnen Från Köket Mötet Yoga

Läs mer

RESURSNYTT MUSIK. Tema: Ett besök i replokalen

RESURSNYTT MUSIK. Tema: Ett besök i replokalen RESURSNYTT ser dina resurser #3 Tema: MUSIK Ett besök i replokalen Koncentration, glädje och prestigelöshet präglar stämningen när Piri Piri and the Dreamers repar tillsammans. LEDARE Musik på Resursteamet

Läs mer

Träff 5 Att vara schysst mot sig själv.

Träff 5 Att vara schysst mot sig själv. Träff 5 Att vara schysst mot sig själv. Översikt De fem djuren...5 min Repetition av träff 4, 3, 2 och 1...10 min Genomgång av att öva mellan träffarna...10 min Dansa jobbig tanke...15 min Festinbjudan...15

Läs mer

Öppet sinne. Livsbalans

Öppet sinne. Livsbalans Livsbalans Öppet sinne Att leva med öppet sinne. Att tänka i nya banor istället för gamla. Att se möjligheter snarare än problem. För den som lyckas med detta finns oanade, i princip obegränsade, chanser

Läs mer

I denna broschyrserie ingår: Vad vinner du på att sluta röka? Förbered rökstoppet. Nikotinläkemedel och abstinensbesvär

I denna broschyrserie ingår: Vad vinner du på att sluta röka? Förbered rökstoppet. Nikotinläkemedel och abstinensbesvär Håll ut! I denna broschyrserie ingår: Vad vinner du på att sluta röka? Förbered rökstoppet Nikotinläkemedel och abstinensbesvär Håll ut! Andra broschyrer inom området: Tobak och vikt Snus Ett material

Läs mer

Jes 6: 1-2a, 3-8, 1 Kor 15: 1-11, (kortare: 1 Kor 15:3-8,11)

Jes 6: 1-2a, 3-8, 1 Kor 15: 1-11, (kortare: 1 Kor 15:3-8,11) 5. Söndagen under året (år C) (10 februari 2013) Fiskfångsten: Följ mig! Tidsram: 20-25 minuter. Luk 5:1-11 Fiskfångsten. De första lärjungarna En gång när han stod vid Gennesaretsjön och folket trängde

Läs mer

1. Låt mig sitta på en sten i den mörka skog Låt mig vila mina vingar jag har flugit länge nog

1. Låt mig sitta på en sten i den mörka skog Låt mig vila mina vingar jag har flugit länge nog 1. Låt mig sitta på en sten i den mörka skog Låt mig vila mina vingar jag har flugit länge nog Hela natten har jag svävat mellan månljusa träd Och mitt hjärta bävar för förvandlingens väg Mina vänner ser

Läs mer

Sothönsgränd 5, 123 49 Farsta, Tel 08-949871, Fax 070-6155185, E-post: mail@bengtelmen.com

Sothönsgränd 5, 123 49 Farsta, Tel 08-949871, Fax 070-6155185, E-post: mail@bengtelmen.com Att klara av en livsomställning 1 ATT BLI PENSIONÄR Kompendium av Bengt Elmén socionom Sothönsgränd 5, 123 49 Farsta, Tel 08-949871, Fax 070-6155185, E-post: mail@bengtelmen.com 2 ATT BLI PENSIONÄR INLEDNING

Läs mer

Dagbok från en Skilda världar-grupp

Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Orden bildar utgångspunkt för de möten med barn som Barbro Andersson och Birgitta Grane beskriver i sin handbok med

Läs mer