Gerillamarknadsföring för småföretagare

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Gerillamarknadsföring för småföretagare"

Transkript

1 Gerillamarknadsföring för småföretagare Hur du använder din fantasi och energi snarare än pengar för att skaffa fler kunder och öka dina intäkter Den här workshopen i gerillamarknadsföring är garanterat din bästa investering någonsin eller så får du alla pengarna tillbaka Tillsammans med endast 15 andra personer får du unik kunskap om gerillamarknadsföring som du direkt kan använda för att attrahera fler kunder, få dina befintliga att köpa mer och höja dina intäkter snabbare och enklare än vad du gör idag. Mitt erbjudande är enkelt om din första gerillakampanj inte betalar hela din kursavgift så ger jag dig gladeligen pengarna tillbaka. Välkommen på workshop i gerillamarknadsföring juni På ett hotell i Stockholm (meddelas vid anmälan) Workshopen är begränsad till 15 personer. Du får kr i rabatt och tre premier som tillsammans är värda kr när du anmäler dig innan 19 juni. Anmäl dig nu så att inte någon stjäl din plats. Inbjudan från: Krister Maxe Bästa företagare, Är det verkligen möjligt att skaffa fler kunder och öka dina intäkter utan att spendera en massa pengar? Det låter osannolikt. Men efter att ha hjälpt både små och stora företag under de senaste 15 åren kan jag med ett rent samvete säga JA det är möjligt. Låt mig förklara närmare med en kort story. Håll ögonen öppna för den här storyn innehåller en värdefull hemlighet som du kan använda direkt för att tjäna mer pengar.

2 Kan du upptäcka hemligheten innan jag berättar den? På en vacker vårdag för 15 år sedan bestämde sig två personer för att starta var sitt företag. Personerna var mycket lika. Båda var smarta, båda var trevliga och båda hade, som de flesta entreprenörer, stora drömmar om framtiden Nyligen sprang de här personerna på varandra igen. De var fortfarande lika. Båda var gifta. Båda hade barn. Och båda hade, visade det sig, startat företag i samma bransch. De erbjöd samma produkter och samma service. Och bägges företag hade överlevt alla lågkonjunkturer. Båda hade gott rykte när det gällde kvalitet. Men det fanns en skillnad En av personerna jobbade timmar i veckan och hade intäkter för att oftast kunna ge sig själv en liten lön och betala alla räkningar. Den andra jobbade mellan timmar i veckan och företaget omsatte flera miljoner kronor om året. Den här personen hade en hög lön och var ekonomiskt oberoende. Vad gjorde skillnaden? Har du tänkt på vad det är som gör skillnaden i folks liv? Det är inte alltid intelligens, hårt arbete eller tur. Och det är definitivt inte att den ena personen vill bli framgångsrik mer än den andra. Skillnaden ligger i vad varje person kan och hur han eller hon tar vara på den kunskapen. Den första personen som arbetade hårt för sin blygsamma inkomst hade blivit en expert på den senaste tekniken och de senaste förfarandena i sin industri. Den andra personen som hade blivit ekonomiskt oberoende hade blivit expert på gerillamarknadsföring. Den första personen hade blivit en mästare på sitt hantverk och sina produkter medan den andre hade blivit en mästare på att skaffa nya kunder, sälja mer till befintliga kunder och få kunderna att rekommendera företaget till sina familjer och vänner.

3 Den första personen var stolt över att göra allting själv och ville alltid säkerställa att allt blev rätt gjort medan den andra personen (som tjänade mycket mer) fokuserade på att skapa nöjda kunder. För den första personen var verksamheten hans liv medan den andra personens verksamhet gav honom den livsstil som han ville ha. Vilken livsstil vill du ha? Historien ovan kommer att upprepas i tusentals företagares liv de närmsta månaderna. De flesta företagare kämpar vidare, dag ut och dag in utan att få speciellt mycket för sin ansträngning. Jo, visst kommer de att tjäna lite mer pengar men också med mer stress och mer arbete. Men en liten del av företagarna kommer att göra saker och ting annorlunda De här företagarna kommer att: * Positionera sina företag så att de ses som det naturliga valet av sina kunder * Utveckla strategier för att få kunderna att köpa mer och oftare * Skaffa nya kunder med hjälp av sin fantasi och energi snarare än pengar Och bäst av allt: De här företagarna kommer inte att jobba hårdare än de andra. Men De kommer att ha mycket roligare! Med andra ord så är lektionen från storyn ganska enkel: Det snabbaste sättet att få ditt företag att växa är inte att jobba hårdare utan att förbättra din marknadsföring! De senaste 15 åren har jag varit rådgivare till både små och stora företag och hjälpt dem att skaffa fler kunder, öka intäkterna och skapa snabbare resultat med okonventionella och för de flesta okända marknadsföringsmetoder. För en klient skapade jag en helt ny strategi för att kontakta tidigare kunder och resultatet lät inte vänta på sig. På två veckor plockade vi in mer än kr från dessa kunder Och för en annan klient lanserade vi en helt ny produkt som sålde slut i hela Sverige på mindre än en vecka

4 En helt ny företagare kom till mig för att få hjälp eftersom pengarna var slut en vecka senare hade han över kr på sitt bankkonto Ett företagarpar kämpade med att få folk till sina seminarier ett halvår senare var nästan alla deras kurser överbokade Mitt i lågkonjunkturen sålde en av mina klienter slut på alla bilar på lagret när alla hans konkurrenter kämpade med att hålla huvudet över vattnet... En annan klient ökade försäljningen med 213 % på en vecka med endast en enkel strategi Vill du också få så här bra resultat under hela hösten? Vad skulle du säga om jag sa att det är enklare att hitta nya intäkter än du tror? Om du tillhör företagarskaran som tror att all marknadsföring måste ta lång tid, vara invecklad, krånglig och svår att få ihop så har jag goda nyheter till dig: Du kan skapa resultat mycket snabbare än du tror. Du kan snabbt implementera många av de här strategierna och på bara någon vecka eller två markant öka dina intäkter. Hemligheterna du lär dig på workshopen är helt annorlunda mot vad du tidigare sett inom marknadsföring. Roliga och enkla marknadsföringsstrategier som snabbt ger dig fler och trognare kunder. Som dessutom är moraliskt och etiskt riktiga och professionella. Marknadsföring som dina kunder gillar. Marknadsföring som får dina potentiella kunder att köpa. Och som får dem att rekommendera dig, dina produkter och dina tjänster till sina vänner. Omöjligt? Överdrivet? Inte alls, vänta tills du får se hur enkelt det är. Okej här är ett exempel. När det gäller marknadsföring så krånglar många till det. Marknadsföring är i de flesta fall ganska enkelt. För någon månad sedan konsulterade jag två företagare och jag gav bägge samma råd.

5 En av företagarna gjorde exakt som jag sa och den andra hade ursäkter och gjorde ingenting. Vem lyckades tror du? Precis. Den som gjorde någonting. Min första fråga till bägge var. Har du någon typ av kundlista (alltså adresser till nuvarande, tidigare eller potentiella kunder). Ja, svarade bägge. De hade ungefär lika många. Bra, sa jag. Då ska du göra så här: Maila, skicka brev eller ring och bjud in till ett frukostseminarium. Bjud på en kopp kaffe och en macka. Berätta om dina produkter och tjänster. Bjud på bra kunskap. Resultatet? För den som faktiskt skickade inbjudan: 1. Fullsatt frukostseminarium 2. Två potentiella kunder som ville ha ytterligare möten. Den som inte gjorde något fick så klart inget resultat. Vad var kostnaden? Tid och energi för att skicka mailet (och om vi ska vara petiga: kostnaden för internetuppkoppling och verktyget för att skicka mailet). Kan du göra det här? Klart du kan. Och du kan göra det ÄVEN om du inte har en kundlista. Det finns flera sätt att bjuda in till frukost, lunch eller eftermiddagsfika. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Och på tal om din fantasi. Du är mycket smartare än du tror! Och på workshopen kommer jag att bevisa det för dig genom en enkel övning. Dessutom lär du dig:

6 Skapa nya produkter och tjänster som kunderna älska med Apples två stegs raket 5 steg som får dig att bli en idéspruta Fyll huvudet med de här sakerna så får du briljanta idéer 15 boxar som hjälper dig att lösa problem och få fler idéer än du någonsin behöver Generera idéer snabbare än du trodde möjligt Hur du använder idéer för att skapa lönsamma relationer med dina kunder En möbel du har hemma som kan fördubbla din kreativitet! Och mycket, mycket annat som släpper lös din fantasi på ett sätt du aldrig trodde möjligt! Du får över ett decennium av marknadsföringskunskap på din sida Varför ska du lära dig gerillamarknadsföring av mig? Svaret är enkelt. Jag har skapat en hel del framgångsrika gerillakampanjer under de senaste 15 åren. Både åt stora och åt små företag. Dessutom har jag erfarenhet från de flesta branscher. Och när jag säger att mina kampanjer har varit framgångsrika så pratar vi om pengar. Vissa av mina kampanjer har nått de mål vi har satt upp. Andra har slagit målen med över 100 % eller ännu mer. Och en del har slagit försäljningsrekord och dragit in miljontals kronor på bara några veckor. Här är några av företagen jag på ett eller annat sätt har hjälpt med direkt och gerillamarknadsföring: IKEA, Svenska Spel, Statoil, Kodak, SAS, Veckans Affärer, Glocalnet, ICA, SWEDMA (Swedish Direct Marketing Association), Naturapoteket, Ordning & Reda, Dormy Golf (Europas största golfvaruhus), Böckernas Klubb, Audio Video, Gripsholms Värdshus, TNT, Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek, DM Konsult, DalaCard, Företagarna, Armadillo, SPSS, Svensk Mjölk, ÅF, Bobergs Tryckeri, Lindgren Bil AB, Nymans Ur 1851, Blue Step, Stora Familjebokklubben, Hyresgästföreningen, Nordea, Symantec/Norton, Fjällräven, LIFE, Expressen, ComHem, HemKöp och många andra små och medelstora företag.

7 Men jag har också misslyckats kapitalt ett fåtal gånger, vilket har gett mig ovärderliga kunskaper om vad du absolut inte ska göra i dina kampanjer. Förutom detta har jag även coachat personer som idag inte behöver min hjälp längre. Vill du bli en av dem? Det här kanske låter konstigt, men du behöver inte lära dig mycket saker för att bli en bra gerillamarknadsförare. Hela den här workshopen går ut på att förenkla alla delarna så att du snabbt lär dig att vad som funkar och vad du ska strunta i. Här är ett smakprov av vad du kommer att lära dig på workshopen: Hur du hittar och kommunicerar fördelarna med dina produkter och tjänster Få fler att köpa med oemotståndliga erbjudanden Eliminera risken för kunden (utan att det blir en risk för dig) Fråga vad kunderna tycker och höj dina intäkter Hur du får potentiella kunder att lita på dig 3 personliga hemligheter som särskiljer dig från konkurrenterna Ett slugt (men lagligt) sätt att använda dina konkurrenters lovord i din marknadsföring utan att de vet om det Hur du använde e post för att skapa relationer och sälja mer Fokusera på de här 3 sakerna så tjänar du automatiskt mer pengar Hur du får kunderna att bli dina bästa säljare Marknadsföringsformeln BMM som gör allt mycket enklare Skaffa nya kunder utan att spendera en massa pengar Hur du spionerar på dina konkurrenter och vad du ska leta efter Varför ska kunderna köpa av dig? Här är de enkla sättet visa dina konkurrentfördelar Hur ofta ska du kontakta dina kunder? Överraskande svar Hur du får tidningar att ge dig GRATIS REKLAM. Hjärtat i all marknadsföring hemligheten ingen pratar om. Men det här är bara början. Ett smakprov. Du kommer att lära dig mycket mer på

8 workshopen. Snabbt, enkelt och bekvämt eftersom hela workshopen är upplagt så att du får ett system att arbeta efter. Det innebär att du får riktlinjer om hur du på snabbast sätt kommer igång efter workshopen. Du får också ställa frågor till mig per e post vilket gör det ännu enklare att komma igång (mer om premierna kommer längre fram i inbjudan). Jag vet inte hur mycket marknadsföringskunskap du har eller på vilka sätt du får kunder idag. Du kanske har testat någon typ av marknadsföringsaktivitet och blivit besviken. Men det betyder inte att dessa metoder inte fungerar. Jag vet att de fungerar eftersom jag arbetar med dem varje dag. Och det finns många hemligheter som du kommer att lära dig på workshopen. Till exempel Positionering: Hur du får rätt kunder att välja dig och inte dina konkurrenter Hur du använder direktreklam utan att bli barskrapad Hur du använder kundundersökningar och får dina kunder att svara Tips på hur du kan använda tävlingar för att få fler kunder och sälja mer Hur du gör det lätt att köpa ifrån dig Vad du behöver göra för att behålla dina kunder (det är enklare än du tror) Hur du gör en marknadsplan på 15 minuter Din marknadskalender och hur du ska använda den Alla marknadsföringstrick du behöver för att skaffa nya och behålla gamla kunder 19 marknadsföringsmisstag du inte ska göra Din gerillaplan: Hur du ökar dina intäkter inom 30 dagar efter workshopen. Och mycket, mycket mer Hela workshopen är upplagt så att du får tips, tricks och genvägar så att du snabbt får fler kunder. Men vänta! Det blir ännu bättre Du skapar din egen framtid Dina kunder vill att du ska vara framgångsrik. Hur vet jag det? Enkelt! Alla vill umgås med framgångsrika människor. De vill kunna säga till sina vänner och bekanta att du har den bästa produkten eller tjänsten och att de känner dig. De vill kunna säga att du hjälpte dem med deras problem så att de vågar rekommendera dig till vänner och bekanta. Därför skapar du din egen framtid när du väljer att skaffa kunskap om hur du får så många kunder som möjligt.

9 Det här kommer du att märka veckorna efter workshopen: 1. Du får lättare fler nya kunder 2. Dina befintliga kunder kommer tillbaka och köper oftare. 3. Dina kunder köper för högre belopp. 4. Dina befintliga kunder rekommenderar dig, dina produkter eller dina tjänster i mycket större utsträckning än idag. 5. Du sover bättre eftersom du har hundratals idéer som du kan använda för att få in nya kunder. Och det är en sak till du kommer att märka. Jag kan inte säga när. Det kanske händer under de första två veckorna, eller det kan ta flera månader. Men det kommer att hända. Det garanterar jag. Det kallas för Ditt insiktsfulla ögonblick Det är magiskt eftersom du börjar se alla spännande förändringar som händer på ditt företag. Du stannar upp. Du känner efter. Och du ler. Varför? Två skäl: För det första så försvinner alla tveksamheter och skepsis du haft om allt du lärt dig eftersom du märker att det fungerar. För det andra ser du en otroligt ljus framtid uppenbara sig. Ditt insiktsfulla ögonblick kanske händer när du tittar på försäljningssiffrorna och ser att intäkterna har ökat med 179 % sedan förra månaden. Eller när du stegar in på morgonen och någon av dina anställda med ett leende på läpparna berättar att du har fått 129 nya kunder den senaste veckan. Eller när du märker att telefonen ringer mer än vanligt. Jag vet inte när, bara att det kommer att hända. Du får tre premier värda kr helt utan extra kostnad! När du kommer på seminariet får du förutom all kunskap även tre värdefulla premier helt utan extra kostnad. Värdet på premierna överstiger investeringen för seminariet! Premie 1: Kritik på ett av dina marknadsföringsmaterial (värde kr) Efter seminariet får du skicka mig ett av dina marknadsföringsmaterial för analys och kritik.

10 Det kan vara ett brev, annons, broschyr, hemsida, e postutskick, visitkort eller något annat. Du kommer att få specifika förslag som förbättrar dina chanser att lyckas. Premie 2: Ställ frågor per e post i två månader (värde kr) Förutom coachningen får du även ställa frågor i sex månader efter seminariet. Frågorna ställer du per e post. På så sätt blir det ännu enklare för dig att lyckas. Du lär dig mer och kan börja använda så mycket som möjligt så snabbt som möjligt. Premie 3: Lovord hur du får dina kunder att rekommendera dina produkter och tjänster (värde 495 kr) Det här är en videokurs som du får tillgång till online. På mindre än en timme lär du dig hur du får dina kunder att lovorda dina produkter och tjänster. Du får snabba steg för steg instruktioner om hur du ska göra. Dessutom har jag skrivit en mall som du kan använda för att direkt få lovord från dina kunder via e post eller brev. Vad kostar det att komma på workshopen? Egentligen vill jag inte säga att seminariet kostar någonting eftersom något som kostar omedelbart sjunker i värde. När du köper en bil till exempel. Redan när du kör ut bilen från bilhandlaren så har bilen sjunkit i värde. Med andra ord: du får mindre betalt för den om du skulle vilja sälja den inom ett par veckor. I motsats till detta så ökar en riktig investering, ibland utan begränsning. Så hur mycket behöver du investera? Spara 4000 kr genom att anmäla dig inom 10 dagar! Priset för våra två dagar tillsammans har jag satt till kr exklusive moms. Men DU kan spara kr när du anmäler dig innan 19 juni. Priset för dig blir alltså bara kr exklusive moms. Kom ihåg att du får tre värdefulla premier som hjälper dig att lyckas snabbare. Förändra ditt liv för alltid

11 Det här är din chans att lära dig behärska de verktyg som ger dig fler och trognare kunder betydligt snabbare och enklare än idag. Men du måste bestämma dig nu eftersom det får bara plats 15 personer på workshopen. Anmäl dig därför redan idag eller senast innan 19 juni för att utnyttja rabatten. Din oro och stress över att få fler kunder kommer att vara bortblåst efter workshopen eftersom du får en steg för steg metod att skaffa och behålla dina kunder. Du får kontroll. Och tid över till de saker som är viktiga i ditt liv. Gör det för ditt företag. Gör det för din familj. Men framför allt, gör det för din egen skull. Pengarna tillbaka om du inte är nöjd Om du innan lunch tycker att det du lär dig inte är värt minst 10 gånger din investering så får du pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att prata med mig innan vi går på lunch dag 1. Anmäl dig idag. Du kommer inte att ångra dig. Tvärtom, du kommer att tacka dig själv för att du fattade ett enkelt beslut som tar dig från där du är till där du vill vara. Gör så här för att anmäla dig: 1. Maila till 2. Skriv Anmäla gerillaworkshop i ämnesraden. 3. I mejlet skriver du: Namn Företagsnamn Adress E post Telefonnummer. Tack för att du läste min inbjudan. Jag ser fram emot att träffa dig på workshopen. Bästa hälsningar Krister Maxe

12 PS. Kom ihåg att det bara finns 15 platser på kursen den juni och att du får alla pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Anmäl dig idag du har allt att vinna och inget att förlora. PPS. Det här kan låta hårt. Men det finns en sak som jag lärt mig under över ett decennium i den här branschen när det gäller skillnaden mellan vinnare och förlorare: 1. Vinnarna är mycket bra på att få folk att göra vad de vill. Förlorarna får alltid dansa till någon annans pipa. De spenderar sina liv på att göra vad vinnarna har övertygat dem om att göra. 2. Vinnarna tänker inte bara på att göra saker. De gör dem. Förlorarna drömmer mycket men gör nästan aldrig något. Om du på allvar vill lära dig att använda din fantasi och energi snarare än pengar för att påverka och övertyga dina kunder att köpa det du erbjuder så anmäl dig till workhopen i gerillamarknadsföring idag. Varför inte göra det nu när du har det i tankarna?

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera LYSTRING FÖRETAGARE: När du upptäcker de här hemligheterna kan du få fler kunder på en månad än vad du nu får på ett helt år! Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial?

Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial? Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial? Jag älskar att skriva! Säljbrev. Annonser. E-postkampanjer. Nyhetsbrev. Banners. Broschyrer. Flyers. Direktreklam. Tackbrev. Enkäter. Landningssidor. Hemsidor.

Läs mer

99 enkla sa tt att fa ba ttre resultat pa allt du skriver

99 enkla sa tt att fa ba ttre resultat pa allt du skriver 99 enkla sa tt att fa ba ttre resultat pa allt du skriver En bra hantverkare har alltid en stor verktygslåda. Och oavsett vilka problem han ställs inför så kan han alltid dyka ner i lådan och plocka fram

Läs mer

Bli företaget kunderna älskar att köpa av

Bli företaget kunderna älskar att köpa av Workshop för småföretagare som vill framåt snabbare Bli företaget kunderna älskar att köpa av ******************************************************************************** WORKSHOP MED BJÖRN STRID OBS!

Läs mer

Marknadsföring på internet suger...

Marknadsföring på internet suger... Marknadsföring på internet suger... så varför inte ta den mest uppenbara vägen till fler kunder? Skriven av: Jesper Lindén affärscoach, författare, talare och marknadsförare på internet Om ungefär 10 min

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 9, februari 2015 * * * * *************************************************** 9 tips för att lyckas

Läs mer

Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET

Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET 12 hemligheter som hjälper dig tjäna mer pengar snabbt! Av Krister Maxe 2011 Copyright: Krister Maxe Mångfaldigande av innehållet i denna bok, helt eller delvis är,

Läs mer

Tankar, idéer och tips inför det nya året

Tankar, idéer och tips inför det nya året Tankar, idéer och tips inför det nya året 2012 av Jesper Lindén Jesper Lindén Så här i början av ett nytt år är ofta det bästa läget att sätta sig ner och fundera på vilka förändringar man kan gör för

Läs mer

Tips & trix för dig som ska starta eget

Tips & trix för dig som ska starta eget Tips & trix för dig som ska starta eget *************************************************************************************************** Innehållsförteckning ****************************************************************************************************

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 6, december 2014 * * * * *************************************************** Sälj mer utan att

Läs mer

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring!

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring! Om du inte inför de här teknikerna så fort som möjligt kommer du att vara helt rökt om några år, kanske snabbare än så. Dina smartare konkurrenter kommer att krossa dig totalt Respirator-marknadsföring

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta Av: Jesper Lindén Framgång är en hemlighet som alla framgångsrika entreprenörer bär på, eller hur? Sant, men det är

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA www.businesssmart.se ViviAnn Labba och Business Smart 2009-2010 35tips till fler kunder består utav en samling artiklar kring kundvård skrivna av ViviAnn Labba

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén I den här delen kommer du att få lära känna den viktigaste personen i hela din

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén Många företagare startar upp verksamheter utan att egentligen fundera över

Läs mer

FACEBOOK FÖR MÄKLARE

FACEBOOK FÖR MÄKLARE FACEBOOK FÖR MÄKLARE Innehåll: -Förord 3 -De åtta grunderna för att lyckas med Facebook 4 -Grundläggande teknisk kunskap. 8-13 typer av inlägg du måste ha koll på. 22 -Facebookannonsering för mäklare.

Läs mer

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords 1 Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords Visste du att anledningen till att de flesta inte tjänar pengar med Adwords är för att du troligtvis fallit offer för alla de lögner som cirkulerar på

Läs mer

Rivstart - STARTA EGET

Rivstart - STARTA EGET Rivstart - STARTA EGET Rivstart är en av Sveriges absolut populäraste böcker om att starta eget med över 36 000 läsare (januari 2010). Det här är den enda ständigt aktuella och alltid uppdaterade Starta

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg? Av: Jesper Lindén Den här delen i kursen Core Power är egentligen en påbyggnad och fördjupning av det som du tagit

Läs mer

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA Projektarbete Medieprogrammet Niklas Kurvinen, MP07, 2 Maj 2010 Innehållsförteckning Introduktion...3 Inledning...3 Syfte...3 Metod...3 Förarbete... 4-5 Planering...4

Läs mer

Marknadsföring för nyföretagare

Marknadsföring för nyföretagare Marknadsföring för nyföretagare Innehåll Marknadsföring för nyföretagare 3 Lär dig branschen 4 Gör en marknadsundersökning 5 Ta reda på vad kunderna vill ha Vad gör konkurrenterna? Att göra en marknadsplan

Läs mer

Marknadsföring för nyföretagare

Marknadsföring för nyföretagare Marknadsföring för nyföretagare www.verksamt.se Innehåll Marknadsföring för nyföretagare 3 Lär dig branschen 4 Gör en marknadsundersökning 5 Ta reda på vad kunderna vill ha Vad gör konkurrenterna? Att

Läs mer

ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! VIVIANN LABBA

ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! VIVIANN LABBA ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! AV VIVIANN LABBA Attrahera Kunder! 1 2 ViviAnn Labba Agera Business Smart : Attrahera Kunder! 49 hemligheter till hur du

Läs mer

De första kapitlen av: Tore Friskopps Sagor från verkligheten 93 historier, lärdomar och tips från en e-handlare

De första kapitlen av: Tore Friskopps Sagor från verkligheten 93 historier, lärdomar och tips från en e-handlare De första kapitlen av: Tore Friskopps Sagor från verkligheten 93 historier, lärdomar och tips från en e-handlare SLUTET Den 28 december 2007 låste jag min cykel utanför tingsrätten i Linköping. Det var

Läs mer

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R...

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... JAG KOMMER HÄR ATT VISA DIG HUR DU TAR FRAM PRODUKTER ELLER TJÄNSTER SOM GENERERAR PENGAR UTAN

Läs mer

JAG, EN ENT REP RENÖR?

JAG, EN ENT REP RENÖR? Att starta företag har verkligen varit en häf tig resa. Jag har vuxit som människa. Hanna Jörnhammar, Linliving JAG, EN ENT REP RENÖR? Jag vet ingen ENT REP RENÖR som har lyckats med sin första idé. De

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer

Så här kan DU också starta företag

Så här kan DU också starta företag Så här kan DU också starta företag there is no passion to be found playing small, in settling for a life that is less than the one you are capable of living. Så här kan du också starta företag Marlena

Läs mer