Gerillamarknadsföring för småföretagare

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Gerillamarknadsföring för småföretagare"

Transkript

1 Gerillamarknadsföring för småföretagare Hur du använder din fantasi och energi snarare än pengar för att skaffa fler kunder och öka dina intäkter Den här workshopen i gerillamarknadsföring är garanterat din bästa investering någonsin eller så får du alla pengarna tillbaka Tillsammans med endast 15 andra personer får du unik kunskap om gerillamarknadsföring som du direkt kan använda för att attrahera fler kunder, få dina befintliga att köpa mer och höja dina intäkter snabbare och enklare än vad du gör idag. Mitt erbjudande är enkelt om din första gerillakampanj inte betalar hela din kursavgift så ger jag dig gladeligen pengarna tillbaka. Välkommen på workshop i gerillamarknadsföring juni På ett hotell i Stockholm (meddelas vid anmälan) Workshopen är begränsad till 15 personer. Du får kr i rabatt och tre premier som tillsammans är värda kr när du anmäler dig innan 19 juni. Anmäl dig nu så att inte någon stjäl din plats. Inbjudan från: Krister Maxe Bästa företagare, Är det verkligen möjligt att skaffa fler kunder och öka dina intäkter utan att spendera en massa pengar? Det låter osannolikt. Men efter att ha hjälpt både små och stora företag under de senaste 15 åren kan jag med ett rent samvete säga JA det är möjligt. Låt mig förklara närmare med en kort story. Håll ögonen öppna för den här storyn innehåller en värdefull hemlighet som du kan använda direkt för att tjäna mer pengar.

2 Kan du upptäcka hemligheten innan jag berättar den? På en vacker vårdag för 15 år sedan bestämde sig två personer för att starta var sitt företag. Personerna var mycket lika. Båda var smarta, båda var trevliga och båda hade, som de flesta entreprenörer, stora drömmar om framtiden Nyligen sprang de här personerna på varandra igen. De var fortfarande lika. Båda var gifta. Båda hade barn. Och båda hade, visade det sig, startat företag i samma bransch. De erbjöd samma produkter och samma service. Och bägges företag hade överlevt alla lågkonjunkturer. Båda hade gott rykte när det gällde kvalitet. Men det fanns en skillnad En av personerna jobbade timmar i veckan och hade intäkter för att oftast kunna ge sig själv en liten lön och betala alla räkningar. Den andra jobbade mellan timmar i veckan och företaget omsatte flera miljoner kronor om året. Den här personen hade en hög lön och var ekonomiskt oberoende. Vad gjorde skillnaden? Har du tänkt på vad det är som gör skillnaden i folks liv? Det är inte alltid intelligens, hårt arbete eller tur. Och det är definitivt inte att den ena personen vill bli framgångsrik mer än den andra. Skillnaden ligger i vad varje person kan och hur han eller hon tar vara på den kunskapen. Den första personen som arbetade hårt för sin blygsamma inkomst hade blivit en expert på den senaste tekniken och de senaste förfarandena i sin industri. Den andra personen som hade blivit ekonomiskt oberoende hade blivit expert på gerillamarknadsföring. Den första personen hade blivit en mästare på sitt hantverk och sina produkter medan den andre hade blivit en mästare på att skaffa nya kunder, sälja mer till befintliga kunder och få kunderna att rekommendera företaget till sina familjer och vänner.

3 Den första personen var stolt över att göra allting själv och ville alltid säkerställa att allt blev rätt gjort medan den andra personen (som tjänade mycket mer) fokuserade på att skapa nöjda kunder. För den första personen var verksamheten hans liv medan den andra personens verksamhet gav honom den livsstil som han ville ha. Vilken livsstil vill du ha? Historien ovan kommer att upprepas i tusentals företagares liv de närmsta månaderna. De flesta företagare kämpar vidare, dag ut och dag in utan att få speciellt mycket för sin ansträngning. Jo, visst kommer de att tjäna lite mer pengar men också med mer stress och mer arbete. Men en liten del av företagarna kommer att göra saker och ting annorlunda De här företagarna kommer att: * Positionera sina företag så att de ses som det naturliga valet av sina kunder * Utveckla strategier för att få kunderna att köpa mer och oftare * Skaffa nya kunder med hjälp av sin fantasi och energi snarare än pengar Och bäst av allt: De här företagarna kommer inte att jobba hårdare än de andra. Men De kommer att ha mycket roligare! Med andra ord så är lektionen från storyn ganska enkel: Det snabbaste sättet att få ditt företag att växa är inte att jobba hårdare utan att förbättra din marknadsföring! De senaste 15 åren har jag varit rådgivare till både små och stora företag och hjälpt dem att skaffa fler kunder, öka intäkterna och skapa snabbare resultat med okonventionella och för de flesta okända marknadsföringsmetoder. För en klient skapade jag en helt ny strategi för att kontakta tidigare kunder och resultatet lät inte vänta på sig. På två veckor plockade vi in mer än kr från dessa kunder Och för en annan klient lanserade vi en helt ny produkt som sålde slut i hela Sverige på mindre än en vecka

4 En helt ny företagare kom till mig för att få hjälp eftersom pengarna var slut en vecka senare hade han över kr på sitt bankkonto Ett företagarpar kämpade med att få folk till sina seminarier ett halvår senare var nästan alla deras kurser överbokade Mitt i lågkonjunkturen sålde en av mina klienter slut på alla bilar på lagret när alla hans konkurrenter kämpade med att hålla huvudet över vattnet... En annan klient ökade försäljningen med 213 % på en vecka med endast en enkel strategi Vill du också få så här bra resultat under hela hösten? Vad skulle du säga om jag sa att det är enklare att hitta nya intäkter än du tror? Om du tillhör företagarskaran som tror att all marknadsföring måste ta lång tid, vara invecklad, krånglig och svår att få ihop så har jag goda nyheter till dig: Du kan skapa resultat mycket snabbare än du tror. Du kan snabbt implementera många av de här strategierna och på bara någon vecka eller två markant öka dina intäkter. Hemligheterna du lär dig på workshopen är helt annorlunda mot vad du tidigare sett inom marknadsföring. Roliga och enkla marknadsföringsstrategier som snabbt ger dig fler och trognare kunder. Som dessutom är moraliskt och etiskt riktiga och professionella. Marknadsföring som dina kunder gillar. Marknadsföring som får dina potentiella kunder att köpa. Och som får dem att rekommendera dig, dina produkter och dina tjänster till sina vänner. Omöjligt? Överdrivet? Inte alls, vänta tills du får se hur enkelt det är. Okej här är ett exempel. När det gäller marknadsföring så krånglar många till det. Marknadsföring är i de flesta fall ganska enkelt. För någon månad sedan konsulterade jag två företagare och jag gav bägge samma råd.

5 En av företagarna gjorde exakt som jag sa och den andra hade ursäkter och gjorde ingenting. Vem lyckades tror du? Precis. Den som gjorde någonting. Min första fråga till bägge var. Har du någon typ av kundlista (alltså adresser till nuvarande, tidigare eller potentiella kunder). Ja, svarade bägge. De hade ungefär lika många. Bra, sa jag. Då ska du göra så här: Maila, skicka brev eller ring och bjud in till ett frukostseminarium. Bjud på en kopp kaffe och en macka. Berätta om dina produkter och tjänster. Bjud på bra kunskap. Resultatet? För den som faktiskt skickade inbjudan: 1. Fullsatt frukostseminarium 2. Två potentiella kunder som ville ha ytterligare möten. Den som inte gjorde något fick så klart inget resultat. Vad var kostnaden? Tid och energi för att skicka mailet (och om vi ska vara petiga: kostnaden för internetuppkoppling och verktyget för att skicka mailet). Kan du göra det här? Klart du kan. Och du kan göra det ÄVEN om du inte har en kundlista. Det finns flera sätt att bjuda in till frukost, lunch eller eftermiddagsfika. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Och på tal om din fantasi. Du är mycket smartare än du tror! Och på workshopen kommer jag att bevisa det för dig genom en enkel övning. Dessutom lär du dig:

6 Skapa nya produkter och tjänster som kunderna älska med Apples två stegs raket 5 steg som får dig att bli en idéspruta Fyll huvudet med de här sakerna så får du briljanta idéer 15 boxar som hjälper dig att lösa problem och få fler idéer än du någonsin behöver Generera idéer snabbare än du trodde möjligt Hur du använder idéer för att skapa lönsamma relationer med dina kunder En möbel du har hemma som kan fördubbla din kreativitet! Och mycket, mycket annat som släpper lös din fantasi på ett sätt du aldrig trodde möjligt! Du får över ett decennium av marknadsföringskunskap på din sida Varför ska du lära dig gerillamarknadsföring av mig? Svaret är enkelt. Jag har skapat en hel del framgångsrika gerillakampanjer under de senaste 15 åren. Både åt stora och åt små företag. Dessutom har jag erfarenhet från de flesta branscher. Och när jag säger att mina kampanjer har varit framgångsrika så pratar vi om pengar. Vissa av mina kampanjer har nått de mål vi har satt upp. Andra har slagit målen med över 100 % eller ännu mer. Och en del har slagit försäljningsrekord och dragit in miljontals kronor på bara några veckor. Här är några av företagen jag på ett eller annat sätt har hjälpt med direkt och gerillamarknadsföring: IKEA, Svenska Spel, Statoil, Kodak, SAS, Veckans Affärer, Glocalnet, ICA, SWEDMA (Swedish Direct Marketing Association), Naturapoteket, Ordning & Reda, Dormy Golf (Europas största golfvaruhus), Böckernas Klubb, Audio Video, Gripsholms Värdshus, TNT, Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek, DM Konsult, DalaCard, Företagarna, Armadillo, SPSS, Svensk Mjölk, ÅF, Bobergs Tryckeri, Lindgren Bil AB, Nymans Ur 1851, Blue Step, Stora Familjebokklubben, Hyresgästföreningen, Nordea, Symantec/Norton, Fjällräven, LIFE, Expressen, ComHem, HemKöp och många andra små och medelstora företag.

7 Men jag har också misslyckats kapitalt ett fåtal gånger, vilket har gett mig ovärderliga kunskaper om vad du absolut inte ska göra i dina kampanjer. Förutom detta har jag även coachat personer som idag inte behöver min hjälp längre. Vill du bli en av dem? Det här kanske låter konstigt, men du behöver inte lära dig mycket saker för att bli en bra gerillamarknadsförare. Hela den här workshopen går ut på att förenkla alla delarna så att du snabbt lär dig att vad som funkar och vad du ska strunta i. Här är ett smakprov av vad du kommer att lära dig på workshopen: Hur du hittar och kommunicerar fördelarna med dina produkter och tjänster Få fler att köpa med oemotståndliga erbjudanden Eliminera risken för kunden (utan att det blir en risk för dig) Fråga vad kunderna tycker och höj dina intäkter Hur du får potentiella kunder att lita på dig 3 personliga hemligheter som särskiljer dig från konkurrenterna Ett slugt (men lagligt) sätt att använda dina konkurrenters lovord i din marknadsföring utan att de vet om det Hur du använde e post för att skapa relationer och sälja mer Fokusera på de här 3 sakerna så tjänar du automatiskt mer pengar Hur du får kunderna att bli dina bästa säljare Marknadsföringsformeln BMM som gör allt mycket enklare Skaffa nya kunder utan att spendera en massa pengar Hur du spionerar på dina konkurrenter och vad du ska leta efter Varför ska kunderna köpa av dig? Här är de enkla sättet visa dina konkurrentfördelar Hur ofta ska du kontakta dina kunder? Överraskande svar Hur du får tidningar att ge dig GRATIS REKLAM. Hjärtat i all marknadsföring hemligheten ingen pratar om. Men det här är bara början. Ett smakprov. Du kommer att lära dig mycket mer på

8 workshopen. Snabbt, enkelt och bekvämt eftersom hela workshopen är upplagt så att du får ett system att arbeta efter. Det innebär att du får riktlinjer om hur du på snabbast sätt kommer igång efter workshopen. Du får också ställa frågor till mig per e post vilket gör det ännu enklare att komma igång (mer om premierna kommer längre fram i inbjudan). Jag vet inte hur mycket marknadsföringskunskap du har eller på vilka sätt du får kunder idag. Du kanske har testat någon typ av marknadsföringsaktivitet och blivit besviken. Men det betyder inte att dessa metoder inte fungerar. Jag vet att de fungerar eftersom jag arbetar med dem varje dag. Och det finns många hemligheter som du kommer att lära dig på workshopen. Till exempel Positionering: Hur du får rätt kunder att välja dig och inte dina konkurrenter Hur du använder direktreklam utan att bli barskrapad Hur du använder kundundersökningar och får dina kunder att svara Tips på hur du kan använda tävlingar för att få fler kunder och sälja mer Hur du gör det lätt att köpa ifrån dig Vad du behöver göra för att behålla dina kunder (det är enklare än du tror) Hur du gör en marknadsplan på 15 minuter Din marknadskalender och hur du ska använda den Alla marknadsföringstrick du behöver för att skaffa nya och behålla gamla kunder 19 marknadsföringsmisstag du inte ska göra Din gerillaplan: Hur du ökar dina intäkter inom 30 dagar efter workshopen. Och mycket, mycket mer Hela workshopen är upplagt så att du får tips, tricks och genvägar så att du snabbt får fler kunder. Men vänta! Det blir ännu bättre Du skapar din egen framtid Dina kunder vill att du ska vara framgångsrik. Hur vet jag det? Enkelt! Alla vill umgås med framgångsrika människor. De vill kunna säga till sina vänner och bekanta att du har den bästa produkten eller tjänsten och att de känner dig. De vill kunna säga att du hjälpte dem med deras problem så att de vågar rekommendera dig till vänner och bekanta. Därför skapar du din egen framtid när du väljer att skaffa kunskap om hur du får så många kunder som möjligt.

9 Det här kommer du att märka veckorna efter workshopen: 1. Du får lättare fler nya kunder 2. Dina befintliga kunder kommer tillbaka och köper oftare. 3. Dina kunder köper för högre belopp. 4. Dina befintliga kunder rekommenderar dig, dina produkter eller dina tjänster i mycket större utsträckning än idag. 5. Du sover bättre eftersom du har hundratals idéer som du kan använda för att få in nya kunder. Och det är en sak till du kommer att märka. Jag kan inte säga när. Det kanske händer under de första två veckorna, eller det kan ta flera månader. Men det kommer att hända. Det garanterar jag. Det kallas för Ditt insiktsfulla ögonblick Det är magiskt eftersom du börjar se alla spännande förändringar som händer på ditt företag. Du stannar upp. Du känner efter. Och du ler. Varför? Två skäl: För det första så försvinner alla tveksamheter och skepsis du haft om allt du lärt dig eftersom du märker att det fungerar. För det andra ser du en otroligt ljus framtid uppenbara sig. Ditt insiktsfulla ögonblick kanske händer när du tittar på försäljningssiffrorna och ser att intäkterna har ökat med 179 % sedan förra månaden. Eller när du stegar in på morgonen och någon av dina anställda med ett leende på läpparna berättar att du har fått 129 nya kunder den senaste veckan. Eller när du märker att telefonen ringer mer än vanligt. Jag vet inte när, bara att det kommer att hända. Du får tre premier värda kr helt utan extra kostnad! När du kommer på seminariet får du förutom all kunskap även tre värdefulla premier helt utan extra kostnad. Värdet på premierna överstiger investeringen för seminariet! Premie 1: Kritik på ett av dina marknadsföringsmaterial (värde kr) Efter seminariet får du skicka mig ett av dina marknadsföringsmaterial för analys och kritik.

10 Det kan vara ett brev, annons, broschyr, hemsida, e postutskick, visitkort eller något annat. Du kommer att få specifika förslag som förbättrar dina chanser att lyckas. Premie 2: Ställ frågor per e post i två månader (värde kr) Förutom coachningen får du även ställa frågor i sex månader efter seminariet. Frågorna ställer du per e post. På så sätt blir det ännu enklare för dig att lyckas. Du lär dig mer och kan börja använda så mycket som möjligt så snabbt som möjligt. Premie 3: Lovord hur du får dina kunder att rekommendera dina produkter och tjänster (värde 495 kr) Det här är en videokurs som du får tillgång till online. På mindre än en timme lär du dig hur du får dina kunder att lovorda dina produkter och tjänster. Du får snabba steg för steg instruktioner om hur du ska göra. Dessutom har jag skrivit en mall som du kan använda för att direkt få lovord från dina kunder via e post eller brev. Vad kostar det att komma på workshopen? Egentligen vill jag inte säga att seminariet kostar någonting eftersom något som kostar omedelbart sjunker i värde. När du köper en bil till exempel. Redan när du kör ut bilen från bilhandlaren så har bilen sjunkit i värde. Med andra ord: du får mindre betalt för den om du skulle vilja sälja den inom ett par veckor. I motsats till detta så ökar en riktig investering, ibland utan begränsning. Så hur mycket behöver du investera? Spara 4000 kr genom att anmäla dig inom 10 dagar! Priset för våra två dagar tillsammans har jag satt till kr exklusive moms. Men DU kan spara kr när du anmäler dig innan 19 juni. Priset för dig blir alltså bara kr exklusive moms. Kom ihåg att du får tre värdefulla premier som hjälper dig att lyckas snabbare. Förändra ditt liv för alltid

11 Det här är din chans att lära dig behärska de verktyg som ger dig fler och trognare kunder betydligt snabbare och enklare än idag. Men du måste bestämma dig nu eftersom det får bara plats 15 personer på workshopen. Anmäl dig därför redan idag eller senast innan 19 juni för att utnyttja rabatten. Din oro och stress över att få fler kunder kommer att vara bortblåst efter workshopen eftersom du får en steg för steg metod att skaffa och behålla dina kunder. Du får kontroll. Och tid över till de saker som är viktiga i ditt liv. Gör det för ditt företag. Gör det för din familj. Men framför allt, gör det för din egen skull. Pengarna tillbaka om du inte är nöjd Om du innan lunch tycker att det du lär dig inte är värt minst 10 gånger din investering så får du pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att prata med mig innan vi går på lunch dag 1. Anmäl dig idag. Du kommer inte att ångra dig. Tvärtom, du kommer att tacka dig själv för att du fattade ett enkelt beslut som tar dig från där du är till där du vill vara. Gör så här för att anmäla dig: 1. Maila till 2. Skriv Anmäla gerillaworkshop i ämnesraden. 3. I mejlet skriver du: Namn Företagsnamn Adress E post Telefonnummer. Tack för att du läste min inbjudan. Jag ser fram emot att träffa dig på workshopen. Bästa hälsningar Krister Maxe

12 PS. Kom ihåg att det bara finns 15 platser på kursen den juni och att du får alla pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Anmäl dig idag du har allt att vinna och inget att förlora. PPS. Det här kan låta hårt. Men det finns en sak som jag lärt mig under över ett decennium i den här branschen när det gäller skillnaden mellan vinnare och förlorare: 1. Vinnarna är mycket bra på att få folk att göra vad de vill. Förlorarna får alltid dansa till någon annans pipa. De spenderar sina liv på att göra vad vinnarna har övertygat dem om att göra. 2. Vinnarna tänker inte bara på att göra saker. De gör dem. Förlorarna drömmer mycket men gör nästan aldrig något. Om du på allvar vill lära dig att använda din fantasi och energi snarare än pengar för att påverka och övertyga dina kunder att köpa det du erbjuder så anmäl dig till workhopen i gerillamarknadsföring idag. Varför inte göra det nu när du har det i tankarna?

Gerillamarknadsföring för småföretagare

Gerillamarknadsföring för småföretagare Gerillamarknadsföring för småföretagare Hur du skaffar fler kunder och ökar dina intäkter med hjälp av din fantasi och din energi snarare än pengar Läs vidare och upptäck: Hur du snabbt får mycket fler

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Den här skräddarsydda SÄLJBREVSKURSEN

Den här skräddarsydda SÄLJBREVSKURSEN Den här skräddarsydda SÄLJBREVSKURSEN är garanterat din bästa investering någonsin eller så får du alla pengarna tillbaka Tillsammans med endast 10 andra personer får du unik kunskap som du direkt kan

Läs mer

Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial?

Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial? Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial? Jag älskar att skriva! Säljbrev. Annonser. E-postkampanjer. Nyhetsbrev. Banners. Broschyrer. Flyers. Direktreklam. Tackbrev. Enkäter. Landningssidor. Hemsidor.

Läs mer

Bli företaget kunderna älskar att köpa av

Bli företaget kunderna älskar att köpa av Workshop för småföretagare som vill framåt snabbare Bli företaget kunderna älskar att köpa av ******************************************************************************** WORKSHOP MED BJÖRN STRID OBS!

Läs mer

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera LYSTRING FÖRETAGARE: När du upptäcker de här hemligheterna kan du få fler kunder på en månad än vad du nu får på ett helt år! Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 8, januari 2015 * * * * *************************************************** Checklista för ett

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 9, februari 2015 * * * * *************************************************** 9 tips för att lyckas

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords 1 Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords Visste du att anledningen till att de flesta inte tjänar pengar med Adwords är för att du troligtvis fallit offer för alla de lögner som cirkulerar på

Läs mer

BUDSKAP. Konkurrenter. Ditt budskap

BUDSKAP. Konkurrenter. Ditt budskap DIN MARKNADSPLAN BUDSKAP Konkurrenter Ditt budskap KONKURRENTERS BUDSKAP Egenskaper? Fördelar? Påståenden/löften? USP Garantier Etc. DITT BUDSKAP Egenskaper? Fördelar? Påståenden/löften? Garantier? USP?

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice Del 1 Service börjar med relationer Förstklassig kundservice börjar med goda relationer. Här är nio sätt att stärka kundrelationer

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 6, december 2014 * * * * *************************************************** Sälj mer utan att

Läs mer

Rivstart - STARTA EGET

Rivstart - STARTA EGET Rivstart - STARTA EGET Rivstart är en av Sveriges absolut populäraste böcker om att starta eget med över 36 000 läsare (januari 2010). Det här är den enda ständigt aktuella och alltid uppdaterade Starta

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

99 enkla sa tt att fa ba ttre resultat pa allt du skriver

99 enkla sa tt att fa ba ttre resultat pa allt du skriver 99 enkla sa tt att fa ba ttre resultat pa allt du skriver En bra hantverkare har alltid en stor verktygslåda. Och oavsett vilka problem han ställs inför så kan han alltid dyka ner i lådan och plocka fram

Läs mer

Skrivglädje i vardagen!

Skrivglädje i vardagen! glädje i vardagen! - distanskursen för dig som vill hitta skrivglädje i vardagen! Inspirationsbrev om drömmar Hej! Nu har du nått halvvägs in i kursen och viktigast är att du har startat upp ditt skrivande

Läs mer

I Kundens Huvud Berghs School of Communication

I Kundens Huvud Berghs School of Communication I Kundens Huvud En utbildning i kommunikation, varumärken, marknad och kreativitet. Presenteras av Zellout Reklambyrå i samarbete med Berghs School of Communication Se till att vara där affärerna avgörs.

Läs mer

Smakstart i företaget!

Smakstart i företaget! Medlemsavgift i 3 månader Ev a-kasseavgift tillkommer. Läs mer på unionen.se/egenforetagare 50% Dessutom resten av första året om du nyligen har eller funderar på att starta eget. Smakstart i företaget!

Läs mer

Din drivkraft, styrkor och hur du utnyttjar dem. Konsten att göra rätt saker, och saker rätt. E-bokföring effektiv koll på din lönsamhet

Din drivkraft, styrkor och hur du utnyttjar dem. Konsten att göra rätt saker, och saker rätt. E-bokföring effektiv koll på din lönsamhet Program vecka 17 Nyföretagarveckan Anmäl dig NU! till linkoping@nyforetagarcentrum.se eller via Facebook. 1 Mån 22 apr 17.30 19, essio ab, Näringslivets hus, Ågatan 9 Din drivkraft, styrkor och hur du

Läs mer

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Lyssna, jag känner mig enormt glad och hedrad att jag får spendera den här tiden med dig just nu och att du tar dig tid

Läs mer

Lev livet fullt ut! Befria dig från onödiga begränsningar

Lev livet fullt ut! Befria dig från onödiga begränsningar Lev livet fullt ut! Befria dig från onödiga begränsningar Tänk på en sida av dig själv som du inte alls är nöjd med. Ställ dig frågan: "Var det här ett problem för mig förra månaden också? För ett halvår

Läs mer

God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År Nyhetsbrev från Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 52 Januari 2009 Vecka 3 2008 var återigen ett rekordår! Kostnadsfria seminarier Kurser Minikurser Solskenshistoria Starten av företaget

Läs mer

Kurt qvo vadis? 2007-01-11. Av Ellenor Lindgren

Kurt qvo vadis? 2007-01-11. Av Ellenor Lindgren qvo vadis? 2007-01-11 Av Ellenor Lindgren SCEN 1 HEMMA Publikinsläpp. tar emot publiken och förklarar att slagit huvudet. har bandage runt huvudet och ligger och ojar sig på scenen. leker och gör skuggspel.

Läs mer

Följ de här enkla råden och skriv bättre redan idag 99 SKRIVTIPS. som ger dig bättre resultat på allt du skriver. Krister Maxe

Följ de här enkla råden och skriv bättre redan idag 99 SKRIVTIPS. som ger dig bättre resultat på allt du skriver. Krister Maxe Följ de här enkla råden och skriv bättre redan idag 99 SKRIVTIPS som ger dig bättre resultat på allt du skriver Krister Maxe 1 Introduktion En bra hantverkare har alltid en stor verktygslåda. Och oavsett

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

Förslag på intervjufrågor:

Förslag på intervjufrågor: Förslag på intervjufrågor: FRÅGOR OM PERSONENS BAKGRUND 1. Var är du uppväxt? 2. Om du jämför din uppväxt med andras, hur skulle du ranka din egen uppväxt? 3. Har du några syskon? 4. Vad gör de? 5. Vilka

Läs mer

KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR. av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina

KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR. av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION... 3 1. VAD ÄR PASSIV INKOMST?...

Läs mer

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Säljare av olika skäl Hur ser du på din egen säljarroll? Jag möter människor som arbetar med försäljning av olika skäl och som ser helt olika på sina uppdrag

Läs mer

92% Barnens Vän. Möt en köpstark. Barnvagnstestbana. Sveriges mest tongivande barnmässa 15-17 april 2011, Svenska Mässan Göteborg

92% Barnens Vän. Möt en köpstark. Barnvagnstestbana. Sveriges mest tongivande barnmässa 15-17 april 2011, Svenska Mässan Göteborg Möt en köpstark och intresserad målgrupp Barnvagnstestbana succén fortsätter Barnens Vän vi belönar hjältar med ett nytt pris 92% av besökarna skulle rekommendera andra att besöka Baby & Barn Källa: Detector

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

13 nycklar för viktminskning

13 nycklar för viktminskning 13 nycklar för viktminskning En kalori är INTE en kalori Tänk på din viktresa de senaste åren. Ställ dig frågan: "Var min vikt ett problem för mig förra månaden också? För ett halvår sen? Ett år? Fem år?

Läs mer

Karriärplanering Övning 08: Professionellt nätverkande

Karriärplanering Övning 08: Professionellt nätverkande Karriärplanering Övning 08: Professionellt nätverkande 1. Lär dig från dem som varit i samma situation Ett av de bästa sätten att få värdefulla kontakter är att nätverka med din högskolas alumner. De har

Läs mer

2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det?

2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det? Manus för inbjudan till affärspresentation: 1. Hejsan (förnamn). 2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det? 3. Vad bra. Jag

Läs mer

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Fråga 1: Varför sökte du till programmet? Vad hoppades du på och vad behövde du? Blev rekommenderad av turistbyrån.

Läs mer

Föreläsningsanteckningar Olof Röhlander 17 mars 2015

Föreläsningsanteckningar Olof Röhlander 17 mars 2015 Föreläsningsanteckningar Olof Röhlander 17 mars 2015 Konsten att ta en chans och få saker att hända! Vad krävs för att vi ska nå våra mål och förverkliga våra drömmar? Hur blir man bra på något? Standardtipset

Läs mer

FRÅN AFFÄRSIDÉ TILL SUCCE

FRÅN AFFÄRSIDÉ TILL SUCCE FRÅN AFFÄRSIDÉ TILL SUCCE Tips för att ta din affärsidé till nya nivåer FEEDBACK, FEEDBACK, FEEDBACK, FEEDBACK... OCH FEEDBACK! Feedback är guld värt. Skaffa feedback på din affärsidé. Ta steget och våga

Läs mer

Om skaparen. Tomas Öberg är idag entreprenör, föreläsare och på gång med sin första självbiografi Ilska, kärlek och framgång från insidan och ut.

Om skaparen. Tomas Öberg är idag entreprenör, föreläsare och på gång med sin första självbiografi Ilska, kärlek och framgång från insidan och ut. Om skaparen Tomas vet exakt vad han pratar om eftersom allt han förmedlar är självupplevt. Å ena sidan Mr Destruktiv med droger, slagsmål, mobbing och självhat i bagaget. Å andra sidan en stark vilja att

Läs mer

Kommunikationskort. Berätta om en drömresa som du har gjort eller skulle vilja göra. Berätta om en favoritleksak du hade som liten.

Kommunikationskort. Berätta om en drömresa som du har gjort eller skulle vilja göra. Berätta om en favoritleksak du hade som liten. Kommunikationskort Berätta om en drömresa som du har gjort eller skulle vilja göra Berätta om en favoritleksak du hade som liten Berätta om ett barndomsminne Berätta om en framtidsdröm du hade som liten

Läs mer

Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 51

Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 51 Nyhetsbrev från Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 51 Kostnadsfria seminarier under månaden Kurser Minikurser Vill du vara med i en ny TV-serie? TullNytt nr 20, 2008 Nutek: Myndigheternas

Läs mer

Skrivglädje i vardagen!

Skrivglädje i vardagen! glädje i vardagen! - distanskursen för dig som vill hitta skrivglädje i vardagen! Inspirationsbrev om framtiden Hej! Förra veckan ägnade vi åt dina tillgångar och nu är vi framme vid sista kursdelen som

Läs mer

Intervjuguide - förberedelser

Intervjuguide - förberedelser Intervjuguide - förberedelser Din grundläggande förberedelse Dags för intervju? Stort grattis. Glädje och nyfikenhet är positiva egenskaper att fokusera på nu. För att lyckas på intervjun är förberedelse

Läs mer

BLI EN BÄTTRE SÄLJARE

BLI EN BÄTTRE SÄLJARE BLI EN BÄTTRE SÄLJARE Johnny Rydholm, säljchef på SpeedLedger e-bokföring, berättar sin historia och ger dig sina bästa tips från säljvärlden! INGA KUNDER - INGEN VERKSAMHET Som egenföretagare jobbar du

Läs mer

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN UTBILDNINGSKATALOG F Ö R E L Ä S N I N G W O R K S H O P A F F Ä R S U T V E C K L I N G För utveckling av besöksnäringen ALUN VIKTEN AV ATT UTVECKLAS! I framtiden gäller det inte bara att ha rätt kunskaper

Läs mer

Eller när man har besiktigat bilen. Vad skönt när man kan åka därifrån och dom hittade ingenting.

Eller när man har besiktigat bilen. Vad skönt när man kan åka därifrån och dom hittade ingenting. Allting nytt Påskdagen 100403 1 Att hitta ingenting kan det va nå`t Det var ju det man gjorde den första påskdagsmorgonen. Man gick till graven där man lagt Jesus och man hittade ingenting. Ibland är det

Läs mer

Mitt säkra kort. Förord

Mitt säkra kort. Förord Mitt säkra kort Förord Instruktionerna som du nu kommer att läsa fungerar förutsatt att du följer dem till punkt och pricka. Du kommer att tjäna från 10.000 till över 100.000 kronor per månad beroende

Läs mer

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI Du är inbjuden till... 2016 MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 22 januari är det dags för HR-Dagen på Scandic Triangeln i Malmö. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer

KIDNAPPAD. Linus har kommit hem från pizzaresturangen. Han undrar om det är han som har gjort slut på alla pengar.

KIDNAPPAD. Linus har kommit hem från pizzaresturangen. Han undrar om det är han som har gjort slut på alla pengar. innehållsförteckning Kap 1 Byxor s.1 Kap 2 Kidnappad s.2 Kap 3 den stora resan s.3 Kap 4 Hittat honom s.4 kap 5 Ingen tror oss s.5 Kap 6 Äntligen fångade s.6 BYXOR $$ Kap 1 Linus satt en tidig lördagmorgon

Läs mer

Jag ger olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Dessa sker fortlöpande under året i Örebro eller ibland på annan ort om så önskas.

Jag ger olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Dessa sker fortlöpande under året i Örebro eller ibland på annan ort om så önskas. Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

Ta vara på tiden, du är snabbt "för gammal" för att inte behöva ta ansvar.

Ta vara på tiden, du är snabbt för gammal för att inte behöva ta ansvar. Några ord till min Tips och råd från IHL1A, 16 januari 2015 Lev livet medan du kan Tänk ej för mycket på framtiden, ej heller på det förflutna Var snäll mot dem som är snälla mot dig; det lönar sig. Gör

Läs mer

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar.

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar. FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013 Föreläsningar som förändrar. Lära för Livet Seminarier Utbildning Talarförmedling Er partner inom individ-, ledarskaps- och teamutveckling Sveriges bästa

Läs mer

Att marknadsföra bibliotekens tjänster

Att marknadsföra bibliotekens tjänster Att marknadsföra bibliotekens tjänster Innan ni påbörjar planeringen av olika marknadsföringsaktiviteter så bör ni fundera igenom några grundläggande saker: resurser som ni har att tillgå, era viktigaste

Läs mer

Tre saker du behöver. Susanne Jönsson. www.sj-school.se

Tre saker du behöver. Susanne Jönsson. www.sj-school.se Steg 1 Grunden 0 Tre saker du behöver veta Susanne Jönsson www.sj-school.se 1 Steg 1 Grunden Kärleken till Dig. Vad har kärlek med saken att göra? De flesta har svårt att förstå varför det är viktigt att

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Så skapar du Personas och fångar din läsare. White paper

Så skapar du Personas och fångar din läsare. White paper Så skapar du Personas och fångar din läsare White paper Så skapar du Personas och fångar din målgrupp Att verkligen förstå din målgrupps situation är avgörande för att nå fram med ditt budskap. De flesta

Läs mer

10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång!

10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång! 10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång! Kenth Åkerman Det är värt vilket pris som helst att få se en slocknad blick lysa upp på nytt, få se ett leende tändas hos den som tycktes ha glömt att

Läs mer

Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 49

Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 49 Nyhetsbrev från Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 49 Kostnadsfria seminarier under månaden Minikurser Tullverket informerar Björn Lundén Information: Soloföretag Nutek: Inspiration - hur

Läs mer

Strategier för effektiv marknadsföring vid upphandlingar

Strategier för effektiv marknadsföring vid upphandlingar Magnus Josephson AB Strategier för effektiv marknadsföring vid upphandlingar Magnus Josephson Expert på framgångsrik försäljning mot offentlig sektor 8 februari 2011 Sammanfattningsvis skulle jag vilja

Läs mer

Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor

Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor Upphandling 24, onsdag 7 november 2012 www.magnusjosephson.se 1 Magnus Josephson Sammanhang för alla konsulttjänster gäller att Majoriteten av kunder

Läs mer

MARY KAY MARKNADSPLAN!

MARY KAY MARKNADSPLAN! MARY KAY MARKNADSPLAN! Hur vi tianar våra pengar: (hur vi jobbar) Klasser Facialsl makeup Kundvård /Mer-köp Ledarskap 0-2999kr exkl.moms. = 30% 3000-4999kr -/l- = 40% 5000-& tlppåt -/l- = 50% Klass snitt

Läs mer

Hur visar du andra att du tycker om dom? Vad märker du att andra människor blir glada av?

Hur visar du andra att du tycker om dom? Vad märker du att andra människor blir glada av? MBT 2013 Undervisning av Ulrika Ernvik Guds dröm om mej! Gud har en dröm! Ps 139:13-18 Gud har en dröm för varenda liten människa även mej. Drömmen handlar mest om vem han vill att jag ska VARA mer än

Läs mer

Kostnadsfria seminarier

Kostnadsfria seminarier Nyhetsbrev från Stockholms NyföretagarCentrum Nyhetsbrev Vecka 12 Mars 2009 Kostnadsfria seminarier Starter Diplom, stänger den 24 april Minikurser Tullverket: TullNytt nr 4 SEB: Det går visst att låna

Läs mer

Hur viktigt är ditt varumärke?

Hur viktigt är ditt varumärke? Hur viktigt är ditt varumärke? Bygger du ditt varumärke för att du ska få göra fler och bättre affärer? Då är ett varumärkesskydd en klok investering. Skyddar dina idéer Ditt varumärke är inte vad du säger

Läs mer

Kostnadsfria seminarier

Kostnadsfria seminarier Nyhetsbrev från Stockholms NyföretagarCentrum Nyhetsbrev Vecka 51 December 2009 Kostnadsfria seminarier Lansering av vår nya hemsida! Kurser Öhrlings PricewaterhouseCoopers: - Visionsbyrån Online If: Prova-på-försäkring

Läs mer

Pass 4 av 7 Kundrelationer mm. Du behöver: Anteckningsmaterial Din manual. Utskrift av bilderna till detta pass. wctele1av6 2013-05-21

Pass 4 av 7 Kundrelationer mm. Du behöver: Anteckningsmaterial Din manual. Utskrift av bilderna till detta pass. wctele1av6 2013-05-21 Välkommen! Ta fram papper och penna, stäng dörrar, TV och annat som kan störa, det blir mycket information på kort tid. -18år i Sverige - 33 år i världen och detta är bara början! 1 Utbildningen är fördelad

Läs mer

OFFICE WEB-ONLINE förenklar din hemsida

OFFICE WEB-ONLINE förenklar din hemsida OFFICE WEB-ONLINE förenklar din hemsida Varför en hemsida? Den viktigaste orsaken till att du som företagare bör ha en hemsida är att du kan erbjuda dina potentiella och befintliga kunder tillgång till

Läs mer

Definition av svarsalternativ i Barn-ULF

Definition av svarsalternativ i Barn-ULF STATISTISKA CENTRALBYRÅN 2011-06-09 1(29) Definition av svarsalternativ i Barn-ULF I nedanstående tabeller visas hur svaren på de olika frågorna i undersökningen av barns levnadsförhållanden har grupperats

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER NOGA UTVALDA SAJTER Sveriges största mötesplats

Läs mer

Gjord av Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5

Gjord av Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5 Gjord av Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5 Kapitel 2 - Brevet 6-7 Kapitel 3 - Nycklarna 8-9 Kapitel 4 - En annan värld 10-11 Albin Kapitel 5 - En annorlunda vän 12-13 Kapitel 6 - Mitt uppdrag 14-15 Kapitel 7 -

Läs mer

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida.

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida. Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida. Min bästa kompis heter Frida. Frida och jag brukar leka ridlektion

Läs mer

Lär känna dig själv samtidigt som du börjar älska dig själv och ditt liv.

Lär känna dig själv samtidigt som du börjar älska dig själv och ditt liv. Lär känna dig själv samtidigt som du börjar älska dig själv och ditt liv. Lär dig älska dig själv. Börja stormtrivas i ditt eget skin. Spräng bort dina osäkerheter Gå emot dina rädslor Stå för din sak

Läs mer

Du - ett varumärke. Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Umeå 17-18 mars 2010

Du - ett varumärke. Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Umeå 17-18 mars 2010 Du - ett varumärke Umeå 17-18 mars 2010 Curomed Utbildning, Håkmark 213, 905 91 UMEÅ, tel 090-38375, fax 090-38331 e-post info@curomed.se, www.curomed.se 1 DU ETT VARUMÄRKE Du - Ett Varumärke Ditt personliga

Läs mer

- 1 - 3 Ovanliga Tips till ett Smalare Liv av Seif Fendukly 2012. Alla rättigheter förbehålls.

- 1 - 3 Ovanliga Tips till ett Smalare Liv av Seif Fendukly 2012. Alla rättigheter förbehålls. - 1 - - 2-3 Ovanliga Tips till ett Smalare Liv Av Seif Fendukly Användarvillkor I den här guiden presenterar författaren information om muskler, fysiologi och kostråd. All information presenteras enbart

Läs mer

Kapitel 1 Hej. Jag heter Max. Jag är 10 år gammal. Jag går på Rävskolan. Jag gillar tv och dataspel.

Kapitel 1 Hej. Jag heter Max. Jag är 10 år gammal. Jag går på Rävskolan. Jag gillar tv och dataspel. Kapitel 1 Hej Jag heter Max. Jag är 10 år gammal. Jag går på Rävskolan. Jag gillar tv och dataspel. Kalle är min bästis. Vi går i samma klass. Kalle har massor av coola tv och dataspel. Jag är rädd för

Läs mer

Öka dina chanser att hitta kärleken!

Öka dina chanser att hitta kärleken! Öka dina chanser att hitta kärleken! Du är trevlig. Du är attraktiv. Du är smart. Du tycker att med alla dina fördelar, borde du ha träffat någon för länge sedan! Hur kommer det sig att andra, som inte

Läs mer

STRESS ÄR ETT VAL! { ledarskap }

STRESS ÄR ETT VAL! { ledarskap } { ledarskap } STRESS ÄR ETT VAL! SLUTA SÄTTA PLÅSTER PÅ DINA SYMPTOM NÄR DU ÄR STRESSAD. LÖS PROBLEMEN VID KÄLLAN ISTÄLLET OCH FUNDERA ÖVER VILKA VAL DU GÖR SOM CHEF. E n undersökning visar att 70 procent

Läs mer

Självhjälpsprogram för ADHD. Del 1 Att hitta din väg

Självhjälpsprogram för ADHD. Del 1 Att hitta din väg Självhjälpsprogram för ADHD Del 1 Att hitta din väg Välkommen till vårt självhjälpsprogram för ADHD. Detta program ger dig verktygen att använda din ADHD som en superkraft för att hitta till ett bra liv..

Läs mer

Erasmus-utbyte jan juli 2010

Erasmus-utbyte jan juli 2010 Erasmus-utbyte jan juli 2010 Hogeschool van Amsterdam, Nederländerna Varför valde du att studera utomlands? Jag ville uppleva annan, ny kultur, träffa människor från olika platser i världen och byta ut

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu.

VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu. VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu. HUR 1. Hur skiljer sig content marketing från traditionell reklam? 2. Varför snackar alla om content marketing? 3. Så bygger

Läs mer

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag www.kpmg.se Du vet bäst För oss på KPMG finns ingenting mer inspirerande än unga människor med spännande idéer. Vi vet hur det känns att vara där du är

Läs mer

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige.

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Är det inte meningen att samhället ska hjälpa de som har det mindre bra? Är det inte meningen att man ska få stöd till ett bättre mående och leverne? Är det

Läs mer

Kostnadsfria seminarier under månaden

Kostnadsfria seminarier under månaden Nyhetsbrev från Stockholms NyföretagarCentrum November 2008 Vecka 48 Kostnadsfria seminarier under månaden Minikurser: - Att utveckla en hemsida - Sökmotoroptimering - Tips på hur du får massor av nya

Läs mer

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Välkomna till det 24:e inspirationsbrevet. Repetera: All förändring börjar med mina tankar. Det är på tankens nivå jag kan göra val. Målet med den här kursen är

Läs mer

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer.

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Snabbare. Säkrare. Billigare. Varför har inget tänkt på det här tidigare? Lösningen är så enkel och så smidig att man undrar. Så här ligger det till. En del

Läs mer

Personlig framgång och frihet. Om skaparen

Personlig framgång och frihet. Om skaparen Personlig framgång och frihet Om skaparen När Tomas var liten skilde sig hans föräldrar. Han blev mobbad i skolan och blev allt mer innesluten och aggressiv, och började själv att mobba, stjäla, dricka

Läs mer

Checklista fö r att skapa slagkraftiga budskap Av: Krister Maxe

Checklista fö r att skapa slagkraftiga budskap Av: Krister Maxe Checklista fö r att skapa slagkraftiga budskap Av: Krister Maxe De här 22 punkterna hjälper dig att skapa budskap som får folk att köpa. Läs igenom checklistan innan och efter att du ska kommunicera med

Läs mer

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor?

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor? Vad ska du bli när du blir stor? Svaret blir förmodligen olika beroende på vem som frågar. Men säkert är att CSN- blanketternas och tentornas tid är den period i livet då du bestämmer hur resten skall

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

www.bokaflerkunder.se

www.bokaflerkunder.se För många människor underskattar vad de kan, och överskattar vad det inte kan. Nu är det dags för dig att visa vad du kan. För alla kan någonting, som ingen annan kan. av: Lotta Carlberg Lotta Carlberg

Läs mer

Kundens förväntningar på dig

Kundens förväntningar på dig Kundens förväntningar på dig I slutändan handlar skillnaden på att vinna eller förlora om kunderna. Kunderna har en rad förväntningar på dig som effektiv partner. De företag som kan motsvara kundens förväntningar

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

Våga vara sämst. (Och bli kreativare, produktivare och rikare)

Våga vara sämst. (Och bli kreativare, produktivare och rikare) *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev nr 11, juli 2015 * * * * *************************************************** Våga vara sämst (Och bli kreativare, produktivare

Läs mer

Framtidens serier. hur ser de ut?

Framtidens serier. hur ser de ut? Framtidens serier hur ser de ut? Jag heter Yvette Gustafsson, och är serietecknare. Jag började teckna serier när jag studerade på Serie- och bildberättarprogrammet i Hofors 2004-2006. Under tiden där

Läs mer

Rivstarta ditt skrivprojekt!

Rivstarta ditt skrivprojekt! Rivstarta ditt skrivprojekt! Introduktionsbrev Välkommen till distanskursen för dig som vill rivstarta ditt skrivprojekt! Du vill skriva men har troligen inte kommit igång än eller så kanske det tagit

Läs mer

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE!

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE! VÄRLDENS STÖRSTA KONST PROJEKT FÖR VÄLGÖRENHET LANSERADES I KAPSTADEN Press release 14-April-2012 Peace Love & Photography TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE! ABCharity projektet lanserades framgångsrikt

Läs mer

Extra krafter. för dig som tänker starta eller driver eget. i 3 månader. Värde 1125 kr exkl moms. Gäller inte om du redan är medlem i Unionen.

Extra krafter. för dig som tänker starta eller driver eget. i 3 månader. Värde 1125 kr exkl moms. Gäller inte om du redan är medlem i Unionen. Ev a-kasseavgift och premie för tilläggsförsäkring tillkommer. Läs mer på unionen.se/egenforetagare i 3 månader Värde 1125 kr exkl moms. Gäller inte om du redan är medlem i Unionen. Dessutom ca resten

Läs mer

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT?

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Välkommen till 2014 2014 VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Bokorridoren vill ge alla studenter en möjlighet att möta näringslivet genom en mässa med aktuella företag inom bygg- och fastighetsbranschen.

Läs mer