Bli företaget kunderna älskar att köpa av

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bli företaget kunderna älskar att köpa av"

Transkript

1 Workshop för småföretagare som vill framåt snabbare Bli företaget kunderna älskar att köpa av ******************************************************************************** WORKSHOP MED BJÖRN STRID OBS! Endast 15 platser. Spara kr anmäl dig idag. Stockholm, 11 juni 2014 kl ************************************************************************** Upptäck Säljmetoden för småföretagare hur du vinner kundernas hjärtan och hjälper dem att tacka ja! Workshopen är baserad på timmar av försäljning och hjälper dig som är småföretagare att fördubbla, tredubbla eller till och med fyrdubbla din försäljning inom 6 månader garanterat. Bästa företagare, Har du någon gång pratat med en potentiell kund och tänkt, Det där gick inte så bra. Eller ännu värre, du tycker att samtalet gick kalasbra men kunden hör aldrig av sig. Det har du säkert. Du skulle inte vara mänsklig om du inte hade det. Men vet du en sak?

2 Det spelar ingen roll om dina produkter kostar miljoner eller bara några kronor. Du kan förvandla ett mindre lyckat kundsamtal till ett framgångsrikt. Ett samtal som övertygar kunden att du kan leverera det du lovar. Faktum är att Björn kan visa dig hur du vinner fler kunder och ökar dina intäkter på ett sätt som både gör dig och kunden nöjd. Och du behöver inte jobba hårdare. Tvärtom. Du kan kämpa mindre med att hitta nya kunder och få dem att tacka ja. Det kanske låter som en överdrift, men faktum är att Björn har hjälpt företagsägare, säljare och säljteam att fördubbla, tredubbla och till och med fyrdubbla försäljningen. På bara några månader. Han kan hjälpa dig också. Du behöver inga krångliga säljteorier. Du behöver inga smarta knep. Och du behöver inte ens fundera på några avslutstekniker. Det finns ett sätt att sälja som gör att kunderna vill köpa av dig. Och det är enklare än du tror. Dessutom så kommer du med stolthet somna om natten, och med glädje kliva upp och ge järnet varje dag. Och det är inga teorier du lär dig utan praktisk kunskap som du kan börja använda direkt. Bli inte förvånad om du säljer mer redan dagen efter workshopen! Säljmetoden för småföretagare hur du vinner kundernas hjärtan och hjälper dem att tacka ja Den här metoden har jag själv utvecklat och den är basera på mina säljtimmar. Björns resultat från oerhört konkurrensutsatta branscher talar för sig själv: När Björn blev Sales Development Manager var han med om att öka DHL Global Mails omsättning i Norden med mer än 500 %. Företaget gick från 85 miljoner kr till 430 miljoner kronor på två år! Hos Swiss Post byggde Björn på tre år upp en portfölj på 33 miljoner kr. Det vill säga 400 % mer än snittsäljaren i branschen, och med % högre marginal.

3 På TNT drog Björn in 150 stycken nya kunder på två år och nådde 22 miljoner i omsättning med hela 38 % i marginal. Björn var bäst av samtliga 100 internationella postsäljare i Europa. På Hemglass som var Björns första säljjobb blev han bäst i Sverige och slog alla försäljningsrekord som fanns från 1994 till Vad är hemligheten bakom Björns enorma säljframgångar? Hur kan Björn sälja så mycket, mycket mer än andra trots att han inte bryr sig om säljteorier, smarta knep eller avslutstekniker? Hemligheten handlar om service och att förstå hur kunderna känner det inför säljsituationen. Detta kan du också träna upp. På bara en dag! Det är lätt och kul! Och du blir inte bara företaget som kunderna älskar att köpa av. Du får också mycket bättre självförtroende. Du får mer drivkraft. Och du kommer snabbt att öka dina intäkter. Här är ett smakprov på vad du lär dig på workshopen: Charma kunderna på ett ärligt sätt då väljer de dig som leverantör Ställ rätt frågor så att kunden väljer dig och inte dina konkurrenter Boka fler möten med nyckelpersoner och slipp spilla tid på personer utan köpkraft Skapa säljpresentationer som kunderna älskar Gör kunden bekväm och trygg så säljer de sig själva Prata om rätt saker så behöver du inte bry dig om invändningar Lyft telefonen och säg de här meningarna så är du alltid välkommen till kunderna Svara i mobilen på ett unikt sätt som får kunderna att tycka om dig Hitta rätt potentiella kunder att bearbeta och få fler beställningar snabbare Sätt mål med både morot och piska öka din försäljning den naturliga vägen

4 Rigga för säljrekord vinn fler nya kunder än vad du trodde möjligt! Överraska kunderna och sälj mer 5 tips som alltid funkar Planera mera och sälj så det ryker Skapa möten som kunderna älskar Sälj med öronen bara lyssna så avslöjar kunden hur hon vill köpa Coacha dina medarbetare på rätt sätt så säljer alla mer på företaget Sälj aldrig på pris vinn nya kunder även om du har högst pris i branschen Bygg förtroende var ärlig i dina avsikter så säljer du mer Be om hjälp låt kunderna ge dig ännu fler kunder Och mycket, mycket mer! Anmäl dig till workshopen redan idag och spara kr Workshopen hålls på ett hotell i centrala Stockholm den 11 juni 2014 klockan Du får information om vilket hotell vi är på i god tid innan workshopen. Spara kr anmäl dig idag Vad kostar det att komma på workshopen? Workshopen är inte en kostnad. Det är en investering. En investering i dig själv. En investering i ditt företag. Och det är en investering som ökar i värde när du väljer att tacka ja till den här inbjudan. Så hur mycket behöver du investera? De flesta försäljningskurser ligger mellan kr kr. Men så mycket behöver du inte betala. Priset har vi satt till kr. Men så mycket behöver du inte betala om du är snabb. Anmäl dig innan den 4 juni så får du kr i rabatt och investerar endast kr (ex moms). Kom ihåg: Det finns bara 15 platser.

5 Bonus 1: Den enda 1-sidiga e-boken i världen som utan krångliga modeller ger dig tipsen du behöver för att öka din försäljning redan i morgon. I den här e-boken hittar du vad du behöver för att öka din försäljning. Det finns böcker om försäljning på över 300 sidor som bara tar tid att läsa utan att faktiskt göra dig till en bättre säljare, vilka det är håller jag för mig själv På endast 1 sida har Björn skalat bort allt onödigt och tryckt in bara det som är mest väsentligt! Jag hoppas att du, likt tidigare läsare, uppskattar att vi håller det så kort som möjligt. Priset på e-boken är 349 kr. Men du får e-boken helt utan extra kostnad. I e-boken och bonusarna får du bland annat veta: Varför förväntningar och värde är de 2 största hemligheterna med försäljning. Hur du UNDVIKER administrationsfällan, samt vad och varför det kostar dig att trilla dit igen! Misstaget nästan alla säljare gör när de får ett negativt svar av en potentiell kund... Som kostar dem en affär! När och varför du ska återta kontakten med en potentiell kund som tidigare varit negativ (utan att tumma på ditt empatiska säljande...) Hur du bäst hanterar en dominant eller en återhållsam person för att få din vilja igenom. Vad som faktiskt händer när du tror på produkten/tjänsten du säljer Varför "att sälja är att hjälpa!" På vilket sätt ditt engagemang är viktigare än något annat verktyg Att om kunden frågar om pris så är det ett tydligt tecken på intresse! När du ska ge kunden två alternativ (ett dyrare och ett billigare) för att i slutänden få din vilja igenom! Bonus 3: Över 1 timmes djupdyk på de viktigaste delarna inom försäljning. Jag berättar allt jag hinner under den här intensiva konversationen. Värde 2499 kr. Bonus 4: Livslångt medlemskap i min stängda Facebookgrupp där du kan ställa frågor till mig och få hjälp av andra som har läst eboken. Helt enkelt en plattform med och för ambitiösa företagare! Värde 497 kr. Bonus 5: Två uppföljningswebinarier (värde kr)

6 För att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen får du dessutom delta på två stycken miniworkshops online. När du kommer ut i verkligheten och ska börja sälja på ett helt nytt sätt kan det dyka upp frågor och funderingar. Dessa frågor vill vi att du ska få svar på så att du snabbare tar dig framåt och säljer mer. Därför bjuder Björn på två webinarier där han besvarar alla dina frågor och hjälper dig att ta dig förbi eventuella hinder som kan dyka upp på vägen. Webinarierna genomförs i slutet av juni och i slutet av augusti. På så vis har du gott om tid att komma igång med allt du lärt dig på workshopen. Och dessutom slipper du att kämpa ensam. Anmäl dig därför idag så att du inte missar möjligheten att få Björns hjälp med din försäljning. Totalt värde på alla dina bonusar är kr Kom ihåg det finns endast 15 platser Det här är din chans att lära dig behärska Björns hemligheter som han har samlat på sig under timmar av försäljning. Och som han har använt för att slå säljrekord i alla branscher som han har jobbat i. Säljmetoden hur du vinner kundernas hjärtan och positivt påverkar dem att tacka ja! är en skräddarsydd workshop för dig som är småföretagare. Allt Björn kommer att avslöja hjälper dig att snabbt och enkelt öka dina intäkter, få nöjdare kunder och sätta fart på ditt företag så att du växer snabbare än någonsin. Och du behöver inte kämpa i timmar som Björn har gjort. Du får hela Björns säljmetod serverad på ett silverfat så att du blir säljaren som kunderna älskar att köpa av. Om du tycker att försäljning är ett nödvändigt ont idag så kommer du att älska att sälja när du har varit på workshopen. Det är Björns löfte till dig. Men du måste bestämma dig nu eftersom antalet platser på workshopen är strikt begränsat till 15 personer. Blir du en av de 15?

7 En vis man sa en gång, Du kommer att ångra sakerna du inte gjorde mer än sakerna du gjorde. Det här är ett sånt tillfälle. Ett tillfälle som du inte vill missa om du vill öka din försäljning snabbare och lättare. Valet är ditt. Vi hoppas så klart att du vill komma. Resultat som Björn Strid hjälpt företag åstadkomma Tack Björn för att du kom in och styrde upp kontoret och fick igång mig med försäljningen. Kontoret har ökat sin omsättning med 100 % och jag själv mer än så. Jag har haft mitt bästa halvår hittills i karriären under de 8 månader du varit med oss löpande. Jonas Nyman, Reg. Fastighetsmäklare Det är just att lyfta telefonen som är mitt stora hinder och under en arbetsdag kan jag finna mängder av andra arbetsuppgifter än att just lyfta luren och sälja. Mitt företag Sustema tog in dig i januari 2014 för att hjälpa flertalet av oss, däribland mig. Trots att vi bara hade fyra coachtillfällen tillsammans fick du mig att gå ifrån ett läge där jag inte kunde sälja till att jag nu kan sälja. Jag som konsult har nu en mycket bra beläggning och klarar nu att fylla min egna beläggning helt på egen hand. Mikael Kihlblom Rådgivare hållbart företagande Sustema Vi köpte in ett paket om 10st coachtillfällen av Björn Strid och mitt mål var att gå ifrån en roll som säljare, till att bli säljchef på 12 månader. Det tog 6 månader att nå målet, mycket tack vare coachingen samt att vår dåvarande försäljningschef lämnade och gick vidare. Utan Björns hjälp tror jag företaget hade valt att ta in en extern försäljningschef. Christoffer Ekström Säljchef - Fovea Anmäl dig direkt för att säkra din plats Workshopen genomförs på onsdagen den 11 juni 2014, kl , på ett hotell eller i en konferenslokal i Stockholms innerstad. Du får all information du behöver skickad till din e-post när du har anmält dig. Gör så här:

8 1. Maila: 2. Skriv " Anmälan Björn Strid" i ämnesraden 3. I mailet skriver du: - Namn - Företagsnamn - Adress - E-post - Telefonnummer. Som sagt finns det bara 15 platser på workshopen. Anmäl dig nu så att du inte missar din plats. Glada hälsningar Krister Maxe & Björn Strid PS. Anmäl dig nu så att du inte missar din rabatt på kr och alla dina bonusar!

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera LYSTRING FÖRETAGARE: När du upptäcker de här hemligheterna kan du få fler kunder på en månad än vad du nu får på ett helt år! Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 9, februari 2015 * * * * *************************************************** 9 tips för att lyckas

Läs mer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 8. TEMA: Hard Sell the Right Way

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 8. TEMA: Hard Sell the Right Way ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 8 Hard Sell The Right Way BIG 3 CLOSING TECHNIQUES TEMA: Hard Sell the Right Way AFFLUENCE 8 Affluence [ıæflʊəns]: Sudden peaks of income En

Läs mer

Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET

Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET 12 hemligheter som hjälper dig tjäna mer pengar snabbt! Av Krister Maxe 2011 Copyright: Krister Maxe Mångfaldigande av innehållet i denna bok, helt eller delvis är,

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta Av: Jesper Lindén Framgång är en hemlighet som alla framgångsrika entreprenörer bär på, eller hur? Sant, men det är

Läs mer

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA www.businesssmart.se ViviAnn Labba och Business Smart 2009-2010 35tips till fler kunder består utav en samling artiklar kring kundvård skrivna av ViviAnn Labba

Läs mer

Tankar, idéer och tips inför det nya året

Tankar, idéer och tips inför det nya året Tankar, idéer och tips inför det nya året 2012 av Jesper Lindén Jesper Lindén Så här i början av ett nytt år är ofta det bästa läget att sätta sig ner och fundera på vilka förändringar man kan gör för

Läs mer

ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! VIVIANN LABBA

ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! VIVIANN LABBA ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! AV VIVIANN LABBA Attrahera Kunder! 1 2 ViviAnn Labba Agera Business Smart : Attrahera Kunder! 49 hemligheter till hur du

Läs mer

Tips & trix för dig som ska starta eget

Tips & trix för dig som ska starta eget Tips & trix för dig som ska starta eget *************************************************************************************************** Innehållsförteckning ****************************************************************************************************

Läs mer

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice Del 1 Service börjar med relationer Förstklassig kundservice börjar med goda relationer. Här är nio sätt att stärka kundrelationer

Läs mer

Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial?

Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial? Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial? Jag älskar att skriva! Säljbrev. Annonser. E-postkampanjer. Nyhetsbrev. Banners. Broschyrer. Flyers. Direktreklam. Tackbrev. Enkäter. Landningssidor. Hemsidor.

Läs mer

Marknadsföring på internet suger...

Marknadsföring på internet suger... Marknadsföring på internet suger... så varför inte ta den mest uppenbara vägen till fler kunder? Skriven av: Jesper Lindén affärscoach, författare, talare och marknadsförare på internet Om ungefär 10 min

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 6, december 2014 * * * * *************************************************** Sälj mer utan att

Läs mer

BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE

BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE KONSTEN ATT FÅ MÅNGA OCH NÖJDA KUNDER Jens Collskog Fortnox 2009 Text: Jens Collskog Illustrationer: www.illustrationsbolaget.se Tryck: Åtta.45 Tryckeri AB BLI VÄRLDENS BÄSTA

Läs mer

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring!

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring! Om du inte inför de här teknikerna så fort som möjligt kommer du att vara helt rökt om några år, kanske snabbare än så. Dina smartare konkurrenter kommer att krossa dig totalt Respirator-marknadsföring

Läs mer

99 enkla sa tt att fa ba ttre resultat pa allt du skriver

99 enkla sa tt att fa ba ttre resultat pa allt du skriver 99 enkla sa tt att fa ba ttre resultat pa allt du skriver En bra hantverkare har alltid en stor verktygslåda. Och oavsett vilka problem han ställs inför så kan han alltid dyka ner i lådan och plocka fram

Läs mer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7. Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7. Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7 Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer TEMA: Tjäna mer AFFLUENCE 7 Affluence [ıæflʊəns]: Sudden

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

FACEBOOK FÖR MÄKLARE

FACEBOOK FÖR MÄKLARE FACEBOOK FÖR MÄKLARE Innehåll: -Förord 3 -De åtta grunderna för att lyckas med Facebook 4 -Grundläggande teknisk kunskap. 8-13 typer av inlägg du måste ha koll på. 22 -Facebookannonsering för mäklare.

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer

JAG, EN ENT REP RENÖR?

JAG, EN ENT REP RENÖR? Att starta företag har verkligen varit en häf tig resa. Jag har vuxit som människa. Hanna Jörnhammar, Linliving JAG, EN ENT REP RENÖR? Jag vet ingen ENT REP RENÖR som har lyckats med sin första idé. De

Läs mer

Fackkompetens i fokus Det som artikeln och debatten handlar om är, att de flesta av dessa företag inte är seriöst

Fackkompetens i fokus Det som artikeln och debatten handlar om är, att de flesta av dessa företag inte är seriöst Säljupproret Av: Mattias Hillestrand, mattias@hillestrand.se (Publicerad i Bonnier Ledarskapshandböcker - Säljledning #3 i augusti 2011) Introduktion Under den senaste tiden har vi fått höra både på radio

Läs mer

Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem. En rapport från SlutaSnusa.net

Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem. En rapport från SlutaSnusa.net Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem En rapport från SlutaSnusa.net Innehåll Inledning... 3 Misstag #1: Nikotinnoja... 4 Misstag #2: Skenmotiv... 7 Misstag

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

10 tips för ökad försäljning

10 tips för ökad försäljning 10 tips för ökad försäljning Innehållsförteckning Tips 1 Kundvård...3 Tips 2 Vad har du egentligen på gång?...4 Tips 3 Ställ jobbiga frågor...5 Tips 4 När tiden inte räcker till...6 Tips 5 Låt kunden skriva

Läs mer

Skapa Lyckade Möten! Ü 7 nycklar för ett bra klimat Ü Effektiva telefonmöten

Skapa Lyckade Möten! Ü 7 nycklar för ett bra klimat Ü Effektiva telefonmöten Skapa Lyckade Möten! Ü 7 nycklar för ett bra klimat Ü Effektiva telefonmöten Varför ger så många möten så lite? Här får du: insikt i de två principer som förklarar varför så många möten ger så lite sju

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords 1 Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords Visste du att anledningen till att de flesta inte tjänar pengar med Adwords är för att du troligtvis fallit offer för alla de lögner som cirkulerar på

Läs mer

Systematiskt jobbsök Per Norrman, Varberg 2015

Systematiskt jobbsök Per Norrman, Varberg 2015 Systematiskt jobbsök Per Norrman, Varberg 2015 Innehållsförteckning 1.Inledning...3 2.Steg 1 Kartlägg behov...5 2.1.Kontakt 1 - Mejla...6 2.2.Mall för mejlutskick...6 2.3.Respons...7 2.4.Kontakt 2 Ringa

Läs mer