Beviljade projekt. Snuss-stockfestivalen. stockfestivalen,, Stenungsund September 2009-september 2010 Avslutat. Avslutat

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Beviljade projekt. Snuss-stockfestivalen. stockfestivalen,, Stenungsund September 2009-september 2010 Avslutat. Avslutat"

Transkript

1 Beviljade projekt Det här är de delprojekt som fått stöd från Coola Krafter hittills. Om du är nyfiken på något av delprojekten; kontakta projektledaren för Coola Krafter: Josefina Andersson, telefon Snuss-stockfestivalen stockfestivalen,, Stenungsund September 2009-september 2010 Snuss-stockfestivalen har beviljats kr i stöd för att kunna utveckla sitt koncept med en växande festival för osignade band i Ödsmål, Stenungsund. Coola Krafter-stödet kommer gå till hyra av scen, ljud och ljus för att göra festivalen till en ännu bättre upplevelse, både för band och besökare. Festivalen är juli, Myckleby Musikfestival, Orust December 2009-september 2010 Myckleby Musikfestival har beviljats kr i stöd för att kunna utöka marknadsföringen av sin festival på Allmags festplats, Orust. Dels kommer de att ta fram banderoller och annan marknadsförning, men de kommer också att ordna en buss som ska plocka upp festivalbesökare i området kring Orust. Med detta hoppas man kunna öka antalet besökare så att festivalen ska kunna arrangeras även kommande år.

2 Demoinspelning och guide till nya band Januari 2010-Maj 2010 Bandet Volt em från Tjörn har beviljats 4500 kr i stöd för att kunna göra ett studiebesök och spela in en demo i en riktig studio. De kommer efter inspelningen skriva ett reportage om vad som är viktigt att tänka på när man spelar in i studio. De vill därigenom hjälpa och lära andra unga band om hur man gör och vad man ska tänka på. De kommer också hålla presentationer på Kulturskolan och fritidsgårdar och publicera artikeln på nätet. 2 Adelsfanan karolinerrytteri på Orust Januari 2010 september 2010 Karlonierkommittén inom Myckleby Hembygdsförening, Adeslfanan, har beviljats kr i stöd för att komma igång med sitt karolinerrytteri. Gruppen består av hästintresserade tjejer och killar från Orust som vill göra något annorlunda med sina hästar. De kommer att sy upp tidsenliga dräkter och under tidig sommar ordna flera uppvisningar för allmänheten, någonstans på Orust. Elinorspelen, Uddevalla Februari - Oktober 2010 Elinorspelen på Skälebacken, Bokenäset i Uddevalla kommun har fått kr i stöd för att kunna köpa in ett PA till sin nystartade kulturförening. Under våren och sommaren 2010 ska de arra dels en minifestival den 10 april 2010 och en större kulturfestival augusti 2010 med både film, musik och fotboll.

3 Föreställningen Romina&Julius,, Orust Februari - September 2010 Föreningen bakom föreställningen "Romina&Julius", har fått kr i stöd för att fixa bra ljusrigg och ljustekniker till sina 10 föreställningar. Föreställningen vill kasta om genustillhörigheter och vårt sätt att se på oss själva. Premiären går av stapeln 14 juli på Folkets Hus i Ellös, Orust. 3 "Det var en gång en saga, Hönö Januari Juli 2010 Gruppen bakom musikalen Det var en gång en saga har fått kr i stöd för att fixa marknadsföring, rekvisita, scenkläder och teatersmink till sina föreställningar. Musikalen har premiär 21 maj på Hönö, Öckerö kommun. Play it some more musikrum för ungdomar, Öckerö Januari oktober 2010 Gruppen har fått kr i stöd för att rusta upp och inreda en replokal på Öckerö. Lokalen ska vara utrustad så att man kan komma dit och spela utan att ha egna instrument. Det ska vara gratis och öppet för alla. Replokalen öppnar i början av april med en stor invigning. Ungdomsgården Ugglan i Ucklum Mars-september 2010 Gruppen har fått kr i stöd för att kunna dra igång sin ungdomsgård i Ucklumgården. Gården drivs av ungdomarna själva med stöd av deras föräldrar och ska vara öppen varje måndag och torsdag kväll. Under våren kommer det också arrangeras temakvällar av ungdomarna själva.

4 Södra Skärgården Paintballsällskap Februari november 2010 Den nystartade föreningen har fått kr i stöd för att kunna dra igång sin paintballförening. De kommer utbilda sig i säkerhet och hur man håller ett bra event, för att kunna arrangera event för andra unga i Södra Skärgården. Efter projektets slut vill föreningen kunna stå på egna ben och fixa bra arrangemang för andra unga. 4 Rundgångsfestivalen, Öckerö Februari juli 2010 Arrangörsgruppen Rundgång fixar en musikfestival på en stillastående färja i Öckerö hamn. De har fått kr i stöd för hyra in bra ljud och ljus, bajamajor och för att hyra färjan. Festivalen är drogfri, gratis och öppen för allmänheten. 10 band kommer uppträda mellan kl på färjan Polstjernan. Svanesunds Skateförening,, Orust April 2010-juni 2011 Den nystartade föreningen har fått kr i stöd för att bygga miniramp på den asfalterade ytan vid Svanesunds fritidsgård. De kommer också bygga rails och en fartramp på området. Under projektet ska de ta fram ordningsregler för området och när allt är klart kommer de fixa en minirampstävling.

5 Brännö Skate April-oktober 2010 För att rusta upp skateområdet vid Brännögården på Brännö har den här gruppen fått kr i stöd. Området ska vara snyggt till eventet Brännö SkateJAM-10 den 22 maj och under sommaren kommer man fortsätta bygga på området. Gruppen kommer även arrangera prova på-skate vid rampen. Julkonserter, Orust Oktober-februari Föreningen Vågspel har fått stöd för att dra igång en kör och sätta upp två julkonserter på Ellös skola, Orust under december Kören är ny för föreningen och drivs och leds av ungdomarna i föreningen. Klimatsmart Mat, Kungälv Oktober-februari En grupp på gymnasiet i Kungälv ville sätta fokus på ekologisk, klimatsmart och närproducerad mat. De arrangerade en inspirationsdag på sin skola och på ett café på kvällstid. Ett 50-tal besökte inspirationskvällen som innehöll föreläsningar och quiz. Gruppen fick stöd för bland annat provsmakningsvaror och marknadsföring. Ungdomar mot högre höjder! Uddevalla, Tjörn, Orust, Stenungsund, Kungälv December mars En grupp unga hoppryttare arrangerar två föreläsningar för att bli bättre på tränings- och tävlingsplanering. Föreläsningarna är öppna för allmänheten, och ska dokumenteras för att sedan att bli en handbokför unga hoppryttare. Projektet har fått stöd för lokalhyra och föreläsare.

6 Lyröns minigolf, Orust Januari-juni 2011 att rusta upp och få igång verksamheten kring en minigolfbana på Lyrön utanför Orust. Den 18 juni invigs minigolfbanan, som sedan ska kunna användas av både boende och besökare. Delprojektet drivs av en grupp unga i Lyröförening. Ljungskilebalen,, Uddevalla Februari-juli 2011 Delprojektet har fått kr i stöd för att arrangera Ljungskilebalen 2011, för alla nior i Ljungskile. Den 10 juni går arrangemanget av stapeln, med DJ, juicebar, god mat och tävlingar. Arrangemanget genomförs av en ungdomsgrupp i samarbete med Ljungskile Fritidsgård. Varm Snö, Orust Mars-juni 2011 Delprojektet har fått 4000 kr i stöd för att spela in en pilotscen till en novellfilm. Filmen handlar om kulturkrockar och pilotscenen utspelar sig i en trumaffär, provisorsikt uppbyggd i en atelje på Orust. Scenen spelades in av en grupp filmare mellan år från olika platser i Sverige. Pinkport 2juli, Tjörn Mars-juli 2011 att arrangera sin nystartade festival i Skärhamn. Festivalen riktar sig till både barn, unga och vuxna och innehåller både livemusik, workshops och teater. Festivalen genomförs av en ung arrangörsgrupp från Tjörn, Stenungsund och Orust.

7 Styrsö Minirampgille, Styrsö April-juli 2011 att bygga en upp en miniramp vid Styrsöskolan. Gruppen, som består av unga skejtare från Södra Skärgården, får stöd från den lokala fritidsgårnden. Vad ska vi med konst på landsbygden till? Hela Terra et Mare April-juli 2011 att sätta fokus på unga konstnärer på landsbygden. Gruppen ska gemensamt ta fram konstverk till en utomhus konstsalongsrunda. Första visningen av konstverken blir den 11 juni på Tavlebords lanthandel på Orust. Delprojektet är ett samarbete med K- Merkt Konst. Utveckla skateytan i Ljungskile!, Uddevalla Mars-juni 2011 Delprojektet har fått kr i stöd utveckla skateytan i Ljungskile. Som ett komplement till de ramper som finns där, ska gruppen bygga en trickramp, som är anpassad till både kickbike, cykel, skate och inlines. Skateramp,, Öckerö Mars-juni 2011 att bygga en skateramp i anslutning till skolan och fritidsgården på Öckerö. Rampen ska byggas av en ung grupp i samarbete med skolan och fritidsgården. När den är klar blir det invigning med pompa och ståt!

8 Volleybollplan på Skälebacken,, Uddevalla April-augusti 2011 att bygga upp en volleybollplan på Skälebacken i Uddevalla. Planen ska sedan användas för spontanidrott, tävlingar och turneringar. Första tävlingarna ska hållas i samband med Elinorspelen, en festival på Bokenäset i början av augusti. Alla kan fiska!, Orust April-juni 2011 att starta upp sportfiskeverksamhet riktat mot barn och unga på Orust. Två prövapå-fisketräffar ska arrangeras inom projektet. Sedan är tanken att ordna träffar och läger för barn och unga i regionen. Slå vassen i dammen!, Kungälv Oktober 2011-juni 2012 att göra isen på Kringledammen i Kareby bättre att åka skridskor på. Delprojektet har fått stöd för att köpa in en vassröjare, och målet är att ha fin åkbar is till sportlovet Ungdomscafé i Ljungskile Oktober 2011-augusti 2012 att starta upp ett ungdomscafé i Ljungskile. Det saknas samlingsplatser för ungdomar i Ljungskile på lördagar och tanken är att ha öppet caféet, ordna olika arrangemang och erbjuda en mötesplats för unga Ljungskilebor.

9 Motorgården i Ytterby November 2011 Oktober 2012 Delprojektet har fått kr i stöd fortsätta utveckla sin motorgård, dit unga motorintresserade kan komma och meka eller bara hänga. En grupp har startat upp ett café i lokalen och några av dem ska gå en värdskapsutbildning för att kunna sköta gården själva på sikt. BIP- Kultur i Vattnets tecken, STO December Juni 2012 att göra tre kulturarrangemang på Tjörn, Orust och i Stenungsund. Arrangemangen ska innehålla konstnärliga workshops, föreläsningar, livemusik, modevisning och klädbyte. Syftet med arrangemangen är att sätta fokus på fattigdomsbekämpning. Slöjdlustar, Tjörn Januari 2012 mars 2013 att de vill förändra bilden av slöjd, från något gammaldags och mossigt till något positivt istället. De ska skapa bilder som beskriver det sensuella i slöjden, slöjdmaterialen och slöjdandet i sig. Bilderna ska sedan bli två utställningar och en fotokalender. Träna knoppen nå toppen! Stenungsund Januari 2012 februari 2013 Delprojektet har fått kr i stöd för att bli bättre på mental träning i laghoppning. De ska först ta in en mental coach som hjälper lagen att få verktyg för att kunna hantera med och motgångar. Efter det ska de dela med sig av sina nya kunskaper till andra hoppryttare i föreningen. Allt ska dokumenteras och spridas till andra intresserade i regionen, bland annat genom workshops och en stor hästblogg.

10 Unga lär sig, Orust Februari juli 2012 att utveckla sin musik- och teaterförening. Deltagarna ska under projektet få utbildning i ljus- och ljudteknik, bygga scendekor, karaktärsframtonande håruppsättningstekniker och sminkning, samt rolltolkning. Det de lär sig ska de sedan använda i olika teater- och musikuppsättningar, bland annat Vågspel tolkar Snövit. Beachvolleybollplan, Asperö Mars september 2012 att bygga upp en beachvolleybollplan på Asperö. Tanken är att planen ska bli en naturlig mötesplats för unga där man både kan spela volleyboll och hänga. Projektet drivs av unga i föreningen Asperö Fritid i samarbete med boende och lokala företagare. Marknadsföring av Snuss-stockfestivalen stockfestivalen, Stenungsund Maj Augusti 2012 Marknadsföring av Snuss-stockfestivalen ska ta ett samlat grepp om och utveckla marknadsföringen kring Snussstockfestivalen, bland annat genom en ny musikvideo. Projektet har fått kr i stöd. Parkourpark, STO-regionen Maj december 2012 Projektet har fått kr i stöd för att undersöka förutsättningarna för och sen bygga en parkourpark i STO-området. Tanken är att ordna workshops, träning och kurser under ordnade former i parkour och freerunning.

11 LAN i Södra Skärgården Maj november 2012 Projektet har fått kr i stöd för att utveckla den nystartade LAN-föreningen i Södra Skärgården. Under projektet ska de köpa in bättre utrustning och anordna ett mindre LAN på Styrsö och ett större på Donsö under sommaren och hösten. Manusskrivarkurs, Tjörn Maj september 2012 I projektet, som fått kr i stöd, ska teaterföreningen Saga Theatrum arrangera en manusskrivarkurs. Under kursen ska de genom workshops och föreläsningar utvecklas i manusskrivande. Vrångö Miljöfestival Maj oktober 2012 Projektet har fått kr i stöd för att arrangera en festival på Vrångö i september Festivalen ska fokusera på miljöfrågor på ett roligt sätt och med en annorlunda inramning. Under festivalen kommer det förutom spelningar med lokala band att fixas föreläsningar och debatter med miljötema. Uppdaterad

12 C O O L A K R A F T E R

Beviljade projekt C O O L A K R A F T E R

Beviljade projekt C O O L A K R A F T E R Beviljade projekt 1 Det här är de delprojekt som fått stöd från Coola Krafter hittills. Om du är nyfiken på något av delprojekten; kontakta projektledaren för Coola Krafter: Josefina Andersson, telefon

Läs mer

Beviljade projekt. Snuss-stockfestivalen, Stenungsund September 2009-september 2010 Avslutat

Beviljade projekt. Snuss-stockfestivalen, Stenungsund September 2009-september 2010 Avslutat Beviljade projekt Det här är de delprojekt som fått stöd från Coola Krafter. Om du är nyfiken på något av delprojekten; kontakta projektledaren för Coola Krafter: Josefina Andersson, telefon 0761-452778/josefina.andersson@terraetmare.se

Läs mer

Beviljade projekt C O O L A K R A F T E R

Beviljade projekt C O O L A K R A F T E R Beviljade projekt 1 Det här är de delprojekt som fått stöd från Coola Krafter hittills. Om du är nyfiken på något av delprojekten; kontakta projektledaren för Coola Krafter: Josefina Andersson, telefon

Läs mer

Slutrapport Coola Krafter 2009-2014

Slutrapport Coola Krafter 2009-2014 Slutrapport Coola Krafter 2009-2014 Populärversion Bygger på slutrapporter för TM037 Paraplyprojekt Coola Krafter och TM093 Coola Krafter 2.0 2014-12-22 Innehåll Bakgrund... 3 Resultat... 4 Resultat delprojekt...

Läs mer

Välkomna till resultatredovisning av Coola Krafter på Orust! Presentation av resultat Exempel: Lyröns minigolf Koppling till forskning Samtal

Välkomna till resultatredovisning av Coola Krafter på Orust! Presentation av resultat Exempel: Lyröns minigolf Koppling till forskning Samtal Välkomna till resultatredovisning av Coola Krafter på Orust! Presentation av resultat Exempel: Lyröns minigolf Koppling till forskning Samtal Coola Krafter Paraplyprojekt inom Leader Terra et Mare, där

Läs mer

Sammanställning och uppföljning av frågor/synpunkter från barnen och ungdomens frågestund Redovisning från kulturnämnden

Sammanställning och uppföljning av frågor/synpunkter från barnen och ungdomens frågestund Redovisning från kulturnämnden Sammanställning och uppföljning av frågor/synpunkter från barnen och ungdomens frågestund Redovisning från kulturnämnden Ungdomens frågestund i kommunfullmäktige 2009-04-23 Frågor/ synpunkter Nämndens

Läs mer

UNGKULTURDIALOG. Ungdomsrådet, Vänersborg 4 april 2007. Arbetsgruppen för Regionalt handlingsprogram för Barn och ungas kultur och fritid

UNGKULTURDIALOG. Ungdomsrådet, Vänersborg 4 april 2007. Arbetsgruppen för Regionalt handlingsprogram för Barn och ungas kultur och fritid Arbetsgruppen för Regionalt handlingsprogram för Barn och ungas kultur och fritid UNGKULTURDIALOG Ungdomsrådet, Vänersborg 4 april 2007 Under 2 timmar samtalade vi med representanter för elevrådet i Vänersborg.

Läs mer

Do It Yourself. Stockholm, 5-9 augusti. stockholm.viunga.se. anton.ljungh@viunga.se

Do It Yourself. Stockholm, 5-9 augusti. stockholm.viunga.se. anton.ljungh@viunga.se Do It Yourself 2013 Stockholm, 5-9 augusti stockholm.viunga.se anton.ljungh@viunga.se Vad är Do It Yourself? Projektet ägs och drivs av Vi Unga Stockholms län. Tillsammans med Leader Uross och Studieförbundet

Läs mer

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund 1 program våren 2019 TISDAG 29 JANUARI KL. 18.30 LÅTSKRIVARWORKSHOP MED SABINA CHANTOURIA Fri entré Workshopen ger dig grundläggande kunskaper om låtskrivande, du får prova övningar och tekniker för att

Läs mer

Vad gillar du att göra?

Vad gillar du att göra? Kirsebergs fritidgård Fixa nä rept sta id ana Utm attle b l l i t Ön film ska er in r lla Ko itete v i t ak Spr id o Vis du a va gjo d rt rde t Vad gillar du att göra? Kirsebergs fritidsgård har aktiviteter

Läs mer

Fritidsenkät 2014. Åk 5 och 8. Standardrapport

Fritidsenkät 2014. Åk 5 och 8. Standardrapport Fritidsenkät 2014 Åk 5 och 8 Standardrapport Årskurs 5 56,4% 248 Årskurs 8 43,6% 192 Svarande 440 Inget svar 6 Kille 50,9% 227 Tjej 48,2% 215 Bor i Ljungby 59% 263 Bor utanför Ljungby 40,6% 181 Svarande

Läs mer

UNGAS RÖSTER I DALSLAND 16 september 2013 Strömkullegymnasiet, Bengtsfors KULTURSTRATEGI FÖR DALSLAND 2014 2020. Bilaga 4

UNGAS RÖSTER I DALSLAND 16 september 2013 Strömkullegymnasiet, Bengtsfors KULTURSTRATEGI FÖR DALSLAND 2014 2020. Bilaga 4 Bilaga 4 UNGAS RÖSTER I DALSLAND 16 september 2013 Strömkullegymnasiet, Bengtsfors KULTURSTRATEGI FÖR DALSLAND 2014 2020 Foto: Sara Beck Hansson Summering av workshop 16 september i Bengtsfors. Rapporten

Läs mer

8:27 Kulturhus i Örnsköldsvik

8:27 Kulturhus i Örnsköldsvik 1 (8) 8:27 Kulturhus i Örnsköldsvik Sammanfattning av förslaget om att bygga ett nytt kulturhus 2 (8) Den här rapporten är ett förslag på hur ett nytt kulturhus i Örnsköldsvik kan se ut. Det ska vara Sveriges

Läs mer

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö Februari 2014s program för Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö Tema februari: American High School och Sportlovet: OS-Tema Vecka 5, 27/1-1/2 Tema American High School Navet

Läs mer

Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention

Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention 2014-02-06 1 (7) Rapport FRN 2014/56 Fritidsnämnden Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention Bakgrund En enkätundersökning i samarbete med Attention Nackas har genomförts under hösten 2013.

Läs mer

Protokoll LL05-2013. Lilla LAG Terra et Mare (styrelsen) 15 augusti 2013. Tid: 9.30 11.20. Kulturhuset Fregatten, Stenungsund

Protokoll LL05-2013. Lilla LAG Terra et Mare (styrelsen) 15 augusti 2013. Tid: 9.30 11.20. Kulturhuset Fregatten, Stenungsund LL05-2013 Protokoll Lilla LAG Terra et Mare (styrelsen) 15 augusti 2013 Tid: 9.30 11.20 Plats: Kulturhuset Fregatten, Stenungsund Medverkande: Arne Lernhag (ordf.) Henrik Sjöstrand Tomas Börgesson Carina

Läs mer

Myckleby Musikfestival. marknadsföring - en analys. Joel Lind, KV Marknadskommunikation

Myckleby Musikfestival. marknadsföring - en analys. Joel Lind, KV Marknadskommunikation Myckleby Musikfestival marknadsföring - en analys Joel Lind, KV10 110920 Marknadskommunikation Myckleby Musikfestival Myckleby musikfestival äger rum på östra Orust första eller andra lördagen i juli månad,

Läs mer

Hygienveckan vecka 38 på Orust

Hygienveckan vecka 38 på Orust Hygienveckan vecka 38 på Orust 16-20 september, 2013 Det är en vecka med extra fokus på hygien för att öka kunskapen om hur vi kan undvika onödig smittspridning. I år är det en större satsning för att

Läs mer

Ungdomarnas Årstafält

Ungdomarnas Årstafält Trafikpedagog Åsa Lindgren asa.lindgren@tk.stockholm.se 08-50826542, 0761-226542 Ungdomarnas Årstafält Sammanfattning För att fånga ungdomarnas perspektiv på framtidens Årstafält togs kontakt med ungdomsgårdarna

Läs mer

Vad tycker du om Östberga Fritidsgård? vt 2012 Atal: IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII II = 27 st IIIII II IIIII IIIII IIIII II

Vad tycker du om Östberga Fritidsgård? vt 2012 Atal: IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII II = 27 st IIIII II IIIII IIIII IIIII II Vad tycker du om Östberga Fritidsgård? vt 2012 Atal: = 27 st Tjej 27% Kille 65% År 6 År 7 År 8 År 9 Gymn 18 år e.ä. HUR NÖJD är du med din fritid TOTALT SETT? 26 svar =31% =8% =4% =38% =19% Mycket Nöjd

Läs mer

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!!

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!! Planering inför sportlovet 2018 Inför sportlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen samlat material som finns om aktiviteter och annat som kan vara intressant för unga i Laholm.

Läs mer

Ungt Inflytande medborgardialog Kultur- och fritidscentra

Ungt Inflytande medborgardialog Kultur- och fritidscentra Summering av de viktigaste frågorna med förslag från dialog med unga UNGT INFLYTANDE & DEMOKRATI Gör det lättare att förstå politiken och hur beslut tas Politiker på besök i skola och tvärtom Tydliga svar

Läs mer

Klimatdialog 2010 LYSEKIL

Klimatdialog 2010 LYSEKIL Klimatdialog 2010 LYSEKIL klimatdialog 2010 LYSEKIL! På initiativ av Lysekil kommun kommer unga, lokala politiker och engagerade tjänstemän under hösten 2010 tillsammans skapa förslag och projekt kring

Läs mer

Projektfinal 21-27 november 2015

Projektfinal 21-27 november 2015 Projektfinal 21-27 november 2015 Projektet Olika avtryck har genomförts i Arvika, Eda och Årjäng under åren 2013-2015. Arvsfonden har finansierat projektet och de samverkande organisationerna har varit

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter Gratis aktiviteter för barn och unga i Norrköping

Sommarlovsaktiviteter Gratis aktiviteter för barn och unga i Norrköping Sommarlovsaktiviteter 2017 Gratis aktiviteter för barn och unga i Norrköping Prova på skateboard I Skatehallen och Skateparken får du låna både bräda och hjälm. Du kan få hjälp av erfarna skateboardåkare

Läs mer

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari Föreningen RegioLAN presenterar LAN 2014 i Sporthall. Lördag 15/2 till tisdag 18/2. Insläppet börjar kl.15.00 på lördagen. Det blir turneringar i League of Legends,

Läs mer

Vi vill bli bättre på att ta hand om varandra. Det är mycket viktigt att alla på Kulturföreningen Tåget känner sig välkomna och delaktiga.

Vi vill bli bättre på att ta hand om varandra. Det är mycket viktigt att alla på Kulturföreningen Tåget känner sig välkomna och delaktiga. VERKSAMHETSPLAN 2011 Demokrati Under 2011 vill vi fortsätta att jobba med den demokratiska processen och göra den tillgänglig för våra medlemmar i större utsträckning. Vi vill försöka flytta besluten närmare

Läs mer

Smedjebackens kommun Sportlovsprogram 2019

Smedjebackens kommun Sportlovsprogram 2019 Smedjebackens kommun Sportlovsprogram 2019 Årets sportlovsprogram Är du sugen och intresserad av att hitta på något roligt under sportlovet? Välkommen att delta i de olika aktiviteterna som finns med i

Läs mer

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ VAD ÄR FRITIDSVERKSAMHETEN EXTRA STÖD? Karlstad kommuns Fritidsverksamhet extra stöd jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter för personer med olika

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN 2019

PROGRAM FÖR VÅREN 2019 PROGRAM FÖR VÅREN 2019 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har någon form

Läs mer

Arrangörer. Fråga mer:

Arrangörer. Fråga mer: 18 april 24 april 2016 Arrangörer ABF Barkhyttans byalag Entré Ungdom Folkets Hus Föreningen Nya Vävstugan Hofors Bibliotek Hofors Finska Förening Hofors Hembygdsförening Hofors kommun Hofors Konstintresse

Läs mer

Vad vill du göra på din fritid?

Vad vill du göra på din fritid? Vad vill du göra på din fritid? Aktiviteter som kan anpassas efter dina behov hösten 2019 WWW.SUNDBYBERG.SE/FUNK Sidan 2 av 17 Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa

Läs mer

Utveckling av antal besök på hemsida

Utveckling av antal besök på hemsida Antal besök i genomsnitt per dag Delårsrapport Norrköpings Kulturhus 14-09-2011 Norrköpings Kulturhus Delårsrapport jan-sep 2011 Jag som arbetar här har upplevt att norrköpings ungdom haft ett otroligt

Läs mer

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV #sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Sportlovsaktiviteter Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg på sportlovet. Alla

Läs mer

Zebrans Fritidsgård Bergby. Helges Aktivitetshus Andersberg Centrum

Zebrans Fritidsgård Bergby. Helges Aktivitetshus Andersberg Centrum FRITIDSGÅRDAR GÄVLE KOMMUN HELGES Andersberg ZEBRAN Bergby LEGENDEN Bomhus BRYNJAN Brynäs KNOPPEN Forsbacka FUBB Hedesunda VÄVAREN Strömsbro TREFFEN Sätra SOFFAN Valbo Helges Aktivitetshus Andersberg Centrum

Läs mer

Resultatet av Flest röster på 20 minuter

Resultatet av Flest röster på 20 minuter i Avesta den 26 november 2011 Resultatet av Flest röster på 20 minuter Det här är sammanställning av svaren som kom in under deltagarnas insamling av åsikter från personer 14-26 år som tillfrågades på

Läs mer

Ung Fri Tid. Rikskonferens november Linda Lengheden

Ung Fri Tid. Rikskonferens november Linda Lengheden Ung Fri Tid Rikskonferens 29-30 november 2018 Linda Lengheden linda.lengheden@gmail.com Är unga i grund- och gymnasiesärskolan en del av ungdomskulturen? - Eller är de en avvikande grupp? Vad vill du helst

Läs mer

Svar på motion nr 15/2015 av Anders Pettersson (S) - Scen för rock, pop, dans och performance

Svar på motion nr 15/2015 av Anders Pettersson (S) - Scen för rock, pop, dans och performance 0 Österåker Kommunkansliet Till Kommunstyrelsen Datum 2016-02-16 Dnr KS 2015/0184 Svar på motion nr 15/2015 av Anders Pettersson (S) - Scen för rock, pop, dans och performance Sammanfattning Anders Larsson

Läs mer

Bidrag till föreningar inom kultursektorn

Bidrag till föreningar inom kultursektorn Bidrag till föreningar inom kultursektorn Stenungsunds kommun Med kulturföreningar åsyftas de föreningar som bedriver verksamhet inom områdena konst, slöjd, foto, film media, teater, litteratur, musik,

Läs mer

Verksamhetsplan för. Fritidsgården. Vävaren. Verksamhetsplan för fritidsgården Vävaren 2013

Verksamhetsplan för. Fritidsgården. Vävaren. Verksamhetsplan för fritidsgården Vävaren 2013 Verksamhetsplan för Fritidsgården Vävaren 2013 Verksamhetsplan för fritidsgården Vävaren 2013 Introduktion Vävaren har funnits som fritidsgård sedan starten 1996. Strömsbro IF driver gården som ligger

Läs mer

Stadsdel Hägersten. Ur Medan regnbågen bleknar av Peter Pohl

Stadsdel Hägersten. Ur Medan regnbågen bleknar av Peter Pohl Stadsdel Hägersten Jag har en tam kråka, berättade jag. Den vill jag se! Sa Sanna. Vi hade samma hemväg en bit utmed Slättgårdsvägen. Det brukade hinna bli lite prat, innan vi skildes åt vid trapporna

Läs mer

Frågeförklaringar till KEKS Mötesplatsenkät

Frågeförklaringar till KEKS Mötesplatsenkät Frågeförklaringar till KEKS Mötesplatsenkät Hej! Din mötesplats är med i KEKS, ett nätverk där vi tillsammans samarbetar för att göra verksamheten bättre, bland annat genom att genomföra denna Mötesplatsenkät.

Läs mer

Atheneskolans fäkt- och danssal, A7-området, Visby

Atheneskolans fäkt- och danssal, A7-området, Visby Måndag 27 februari Bilbana, Radiostyrda bilar i bana Kostnad Bok på duk, Visning av Narnia-filmen "Häxan och lejonet". Ca 3 timmar med paus. 14.00-ca 17.00 - Almeda lsbiblioteket, Sagorummet 140 kr per

Läs mer

S K V A L I T E T S G A R A N T I

S K V A L I T E T S G A R A N T I Sid 1 (4) Fritidsgården Hörnet Vi erbjuder: Trygghet, inflytande och utvecklande aktiviteter Fritidsgården Hörnet är belägen i Gubbängsskolan i närheten av Gubbängens centrum. Gården ligger i ett av skolans

Läs mer

Assyriska Föreningen i Södertälje inviger sina lokaler

Assyriska Föreningen i Södertälje inviger sina lokaler Nr 114, oktober 2013 Assyriska Föreningen i Södertälje inviger sina lokaler Assyriska föreningen i Södertälje inbjuder alla till invigningen av nya Assyriska Kulturhuset. Invigningen firas med ett fullspäckat

Läs mer

FRITIDSGÅRDAR GÄVLE KOMMUN. Andersberg HELGES Bergby ZEBRAN Bomhus LEGENDEN Brynäs BRYNJAN Forsbacka KNOPPEN

FRITIDSGÅRDAR GÄVLE KOMMUN. Andersberg HELGES Bergby ZEBRAN Bomhus LEGENDEN Brynäs BRYNJAN Forsbacka KNOPPEN KULTUR OCH FRITID FRITIDSGÅRDAR GÄVLE KOMMUN Andersberg HELGES Bergby ZEBRAN Bomhus LEGENDEN Brynäs BRYNJAN Forsbacka KNOPPEN FUBB Hedesunda VÄVAREN Strömsbro TREFFEN Sätra SOFFAN Valbo Aktivitetshus Helges

Läs mer

Frågeförklaringar till KEKS Mötesplatsenkät

Frågeförklaringar till KEKS Mötesplatsenkät Frågeförklaringar till KEKS Mötesplatsenkät Hej! Din mötesplats är med i KEKS, ett nätverk där vi tillsammans samarbetar för att göra verksamheten bättre, bland annat genom att genomföra denna Mötesplatsenkät.

Läs mer

FILIPSTADS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Blad Kultur- och föreningsutskottet 29 september 2010 1 (18 )

FILIPSTADS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Blad Kultur- och föreningsutskottet 29 september 2010 1 (18 ) Kultur- och föreningsutskottet 29 september 2010 1 (18 ) Plats och tid: Nämndhuset 9.00-11.00 Beslutande: Torbjörn Parling, ordförande Anita Widman Harry Johansson Ersättare: Övriga deltagande: Ann Sjöberg

Läs mer

FRAMTIDSVERKSTAD 2010 EN SPANING IN I FRAMTIDEN!

FRAMTIDSVERKSTAD 2010 EN SPANING IN I FRAMTIDEN! FRAMTIDSVERKSTAD 2010 EN SPANING IN I FRAMTIDEN! VILKA TEMAN FÖR SPANING? Miljö Jobb / Skola Fritiden Kultur / Mediavanor Lagar och regler Pengar / Ekonomi Teknik Öppet tema MILJÖ Vi måste börja skapa

Läs mer

Kulturvecka. i Kungariket PROGRAM

Kulturvecka. i Kungariket PROGRAM Kulturvecka i Kungariket PROGRAM 30 september -6 oktober 2019 Kulturveckan 2019 Upplev konst, hantverk, film, historia, föredrag musik, utställningar och mycket mer. Allt från Kungsörs duktiga föreningar

Läs mer

Ansökan om delfinansiering av evenemanget Kulturfestival 2014

Ansökan om delfinansiering av evenemanget Kulturfestival 2014 TJÄNSTESKRIVELSE Handläggare Datum Ärendebeteckning Annette Andersson 2014-03-19 KS 2014/0177 Kommunstyrelsen Ansökan om delfinansiering av evenemanget Kulturfestival 2014 Förslag till beslut Kommunstyrelsen

Läs mer

Del 1. Frågor om dig, din familj och ditt boende. 1. Är du. 2. I vilken skola gå du i? 3. Vilken årskurs går du i? 4. Hur bor du?

Del 1. Frågor om dig, din familj och ditt boende. 1. Är du. 2. I vilken skola gå du i? 3. Vilken årskurs går du i? 4. Hur bor du? Del 1 Frågor om dig, din familj och ditt boende. 1. Är du Tjej Kille 2. I vilken skola gå du i? Duveholmsgymnasiet Lindengymnasiet Ellwynska skolan 3. Vilken årskurs går du i? Årskurs 2 i gymnasiet, NV

Läs mer

Ansökan för Sixten, Leader Sjuhärads ungdomscheck

Ansökan för Sixten, Leader Sjuhärads ungdomscheck Leader-kontorets anteckningar Ankomstdatum:2010-03-23 Diarienummer:2008-007 M Ansökan för Sixten, Leader Sjuhärads ungdomscheck Rocktorpcd Ungdomscheckens namn Peder Johansson /Studiefrämjandet Sökande

Läs mer

Ådran har haft mycket för sig under våren. Bokenäsets Ådra Maj 2011

Ådran har haft mycket för sig under våren. Bokenäsets Ådra Maj 2011 Hejsan Alla Glada Ådror! Nu är det vår och försommar i ett slag. Syrener, äppelträd och liljekonvaljer står nu i full blom trots att det är en hel månad kvar till skolavslutningar och Ransäter. Det finns

Läs mer

Kultur och fritid informerar

Kultur och fritid informerar Kultur och fritid informerar Sommarlov! Uddevalla 2019 ALLAS SOMMARLOV ALLAS SOMMARLOV Tillgänglighetsinformation alla åldrar fri entré Invigning Aktivitetspark Oljeberget Den 19 juni slår vi upp portarna

Läs mer

Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen

Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen Balkongprojektet, sommaren 2011 Balkongprojektet är en ungdomssatsning från Kultur och Fritid där ungdomar ordnar event för andra ungdomar som inte har något att göra. Det kan innefatta volleybollturneringar,

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an. (men i vissa fall även andra åldersgrupper) MÄSTARE

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an. (men i vissa fall även andra åldersgrupper) MÄSTARE SPORTLOVS PROGRAM Pulkarace Parkour Curling LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an (men i vissa fall även andra åldersgrupper) ACTIC Dans Skridskor Bowling Fotbollsturnering MÄSTARE Skytte Mästartröja Bollspel

Läs mer

Idéer som ger ringar på vattnet.

Idéer som ger ringar på vattnet. Idéer som ger ringar på vattnet. Uddevalla Sotenäs Lysekil Guldkorn från Leader Terra et Mare O Orustt Föreningen Leader Terra et Mares uppgift är att fram till 2013 stödja initiativ som förbättrar möjligheterna

Läs mer

Kulturskolan. Skapande på din fritid

Kulturskolan. Skapande på din fritid Kulturskolan Skapande på din fritid Musik Teater Dans Konst Sång Musikal Cirkus Media Vi ger dig kunskap och inspiration på din fritid! På Kulturskolan ger vi dig möjligheter till eget konstnärligt skapande,

Läs mer

Välkommen till Vi Ungas rixläger på ÅH! 28 juli - 1 augusti

Välkommen till Vi Ungas rixläger på ÅH! 28 juli - 1 augusti Välkommen till Vi Ungas rixläger på ÅH! 28 juli - 1 augusti Hälsningar från arrangörsgruppen Att få ha privilegiet att arrangera ett sådant stort arrangemang som Rix13 på den allra bästa platsen i Sverige

Läs mer

Projekt: Integration i Andersberg 2019

Projekt: Integration i Andersberg 2019 Projekt: Integration i Andersberg 2019 För projekt Integration i Andersberg har vi sökt och fått pengar från Kommunstyrelsen sedan 2010. Under åren som gått har stadsdelen förändrats med fler och fler

Läs mer

information från oss på Smedingeskolan till dig som ska välja inriktning. välj coolt! inriktning ...några av våra inriktningar.

information från oss på Smedingeskolan till dig som ska välja inriktning. välj coolt! inriktning ...några av våra inriktningar. information från oss på Smedingeskolan till dig som ska välja inriktning. välj coolt! inriktning...några av våra inriktningar. Fotboll Vi vill vara den bästa skolan för dig! Välkommen till Smedingeskolan

Läs mer

INVIGNINGSTAL Carin Odelius Toyota och Roger Boström Kungälvs- Posten Kl 15,00

INVIGNINGSTAL Carin Odelius Toyota och Roger Boström Kungälvs- Posten Kl 15,00 Kungälvsmässan Informationsmöte Dag 2016-08- 25 Tid kl 15,30 17,00 Plats Friskis&Svettis Kungälv 1 Välkommen till informationsmötet, syftet med mötet är att Utställare skall kunna träffas, få information

Läs mer

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar!

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! snämnden SPORTLOV! Aktiviteter i samarbete mellan Älmhults föreningar och Kultur- och Fritidsnämnden För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget

Läs mer

Aktiviteter För särskolans elever Sportlovet

Aktiviteter För särskolans elever Sportlovet Aktiviteter För särskolans elever Sportlovet och Vårterminen 2019 Skoter på Ljungåsen Har du frågor om aktiviteterna kan du ringa handikappkonsulent Yvonne, tfn 0240-860 43 enheten fritid, Ludvika kommun.

Läs mer

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Annons MÖTESPLATSEN FÖR HÄLSA, IDROTT OCH COACHANDE LEDARSKAP Folkhögskola Kurs & konferens Läger STF Vandrarhem LILLSVED Coachar för livet www.lillsved.se

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 26 juli - söndag 16 september

barnhemmet i muang mai torsdag 26 juli - söndag 16 september barnhemmet i muang mai torsdag 26 juli - söndag 16 september Nu var det ett tag sen sist - och ett tag som vi inte har så bra koll på för av att vi har varit i Sverige. Vi bad därför Ullis och Sophie de

Läs mer

COSPLAY EN FOTOUTSÄLLNING

COSPLAY EN FOTOUTSÄLLNING COSPLAY EN FOTOUTSÄLLNING Producerad av Våra Gårdar i samarbete med Sverok Fotografier av Ice of Tin VAD ÄR COSPLAY Cosplay är en förkortning för Costume Play. Cosplayare klär ut sig till och uppträder

Läs mer

Leader. Inlandet. Beslutade ungdomsprojekt till och med 2013-02-15

Leader. Inlandet. Beslutade ungdomsprojekt till och med 2013-02-15 Leader Inlandet Beslutade ungdomsprojekt till och med 2013-02-15 Unga idéer Unga idéer är ett LAG-ägt paraplyprojekt med syfte att ge unga i Leaderområdet möjlighet att genomföra sina idéer för att utveckla

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Fritidsgården. Vävaren. Verksamhetsberättelse

Fritidsgården. Vävaren. Verksamhetsberättelse Fritidsgården Vävaren Verksamhetsberättelse År 2012 Verksamhetsberättelse för Fritidsgården Vävaren 2012 Fritidsgården Vävaren öppnade den 25 september 1996. Fritidsgården har ett täckningsområde bestående

Läs mer

Sommarlovsprogram 2018

Sommarlovsprogram 2018 Sommarlovsprogram 2018 Fritidsgårdarna Parkour i Färjestaden Prova på Parkour på banan nere vid Smaragdskolan. Aktiviteten vänder sig till er mellan åk 5 och 2:a året på gymnasiet och är helt kostnadsfri.

Läs mer

Stadsdel Bromma. Ur Bladen brinner av Barbro Lindgren

Stadsdel Bromma. Ur Bladen brinner av Barbro Lindgren 74 Stadsdel Bromma En del människor har fått för sej att det är fint att bo i Ängby. Inte i Norra precis men i Södra, för där är husen större och dyrare. Så när jag säjer att jag bor i Södra Ängby händer

Läs mer

Marknadsföringsmöjligheter Primörtidningen Godaboken Hemsidan Facebook Övrig marknadsföring

Marknadsföringsmöjligheter Primörtidningen Godaboken Hemsidan Facebook Övrig marknadsföring Årets PrimörPremiär kommer gå av stapeln under Kristi Himmelfärdshelgen den 17-20 maj. Helgen innan, lördagen den 12 maj tjuvstartar vi med en Sparrispremiär utanför Österport i Visby. Årets Primörpremiär

Läs mer

S.K.A.P.A GUIDEN. En eventplanerare i fyra steg! För dig som vill arrangera events på Brygghuset!

S.K.A.P.A GUIDEN. En eventplanerare i fyra steg! För dig som vill arrangera events på Brygghuset! S.K.A.P.A GUIDEN En eventplanerare i fyra steg! För dig som vill arrangera events på Brygghuset! S.K.A.P.A-guiden är framtagen för att inspirera och vägleda er som vill arrangera lite större event på Brygghuset.

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL LEDNINGSUTSKOTTET. Sammanträdesdatum 2013-11-26

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL LEDNINGSUTSKOTTET. Sammanträdesdatum 2013-11-26 R sala ~KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL LEDNINGSUTSKOTTET Sammanträdesdatum 2013-11-26 8(24) 302 Ekofestival2014 i Sala; projektplan Dnr 2011/132 INLEDNING Presentation av planering och genomförande av en

Läs mer

Läs om vad som finns att göra här eller på

Läs om vad som finns att göra här eller på Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa kompisar? Har du idéer du vill förverkliga tillsammans med andra? Har du en funktionsvariation som gör att du behöver du extra

Läs mer

Leader. Inlandet. Beslutade delprojekt under paraplyet Unga idéer - slutrapport

Leader. Inlandet. Beslutade delprojekt under paraplyet Unga idéer - slutrapport Leader Inlandet Beslutade delprojekt under paraplyet Unga idéer - slutrapport Unga idéer Unga idéer var ett paraplyprojekt med syfte att ge unga i Leaderområdet möjlighet att genomföra sina idéer för

Läs mer

Fritidsundersökning bland elever i årskurs 8

Fritidsundersökning bland elever i årskurs 8 Fritidsundersökning bland elever i årskurs 8 Enkät från Öppet Stadshus 2014 Bakgrund Öppet Stadshus anordnas varje år av ungdomsombuden tillsammans med tjänstemän och politiker. Alla ungdomar som går i

Läs mer

Fanzine #1 2012 UMEÅ FOLKETS HUS 23-24 NOVEMBER 2012

Fanzine #1 2012 UMEÅ FOLKETS HUS 23-24 NOVEMBER 2012 Fanzine #1 2012 UMEÅ FOLKETS HUS 23-24 NOVEMBER 2012 BEATMEET är en kreativ mötesplats för musiker. Kom till Beatmeet som du är, lämna Beatmeet med egen merch, egna artistfoton och massor av musikaliska

Läs mer

HÖSTKUL PÅ SKUTBERGET ... HÖSTLOVET MÅNDAG - FREDAG ...

HÖSTKUL PÅ SKUTBERGET ... HÖSTLOVET MÅNDAG - FREDAG ... OAVSETT FUNKTIONS VARIATION ELLER ÅLDER! HÖSTKUL PÅ SKUTBERGET... HÖSTLOVET MÅNDAG - FREDAG... SKUTBERGET BUMPER BALLS / ARCHERY BATTLE/ PARKOUR / PYSSEL FISKE/GRILL/TIPSPROMENAD ÄVENTYRSPEDAGOGIK SPÖKTÅG/ANSIKTSMÅLNING

Läs mer

Sportlovsprogram. Skridskoåkning. Sportdag. Träning. Fotboll. Lovbio. Sagostund

Sportlovsprogram. Skridskoåkning. Sportdag. Träning. Fotboll. Lovbio. Sagostund Sportlovsprogram Skridskoåkning Sportdag Träning Fotboll Lovbio Sagostund Sportlovsprogrammet 2017 I sportlovsprogrammet publiceras Fritid- och Kulturs verksamheter i samarbete med förenings- och näringsliv.

Läs mer

PROVA-PÅ SKATE, KICKBIKE, INLINES, BMX Ta med egen utrustning. #JIDDRAHEM Vi gör egna program i appen Jiddr och bjuder på fika.

PROVA-PÅ SKATE, KICKBIKE, INLINES, BMX Ta med egen utrustning. #JIDDRAHEM Vi gör egna program i appen Jiddr och bjuder på fika. 2015 SÖNDAG 25 OKTOBER NKF NIGHTSESH Nerikes Kickbikeförening arrangerar en kickbikenatt. Åkning, film, musik, häng m.m. Dag: 25-26 okt Tid: kl. 20.00-09.00 Plats: Aktivitetshuset Ålder: 12-19 år Max antal

Läs mer

Bidragsnormer kulturföreningar och kulturarrangemang i Skellefteå. www.skelleftea.se/kultur

Bidragsnormer kulturföreningar och kulturarrangemang i Skellefteå. www.skelleftea.se/kultur Bidragsnormer kulturföreningar och kulturarrangemang i Skellefteå www.skelleftea.se/kultur Foto på framsidan från föreställningen Dans i novembermörkret. Fotograf: Patrick Degerman (2013) Kulturnämndens

Läs mer

OBS! Fler erbjudande kan finnas p å

OBS! Fler erbjudande kan finnas p å 1. Månadsdragning i konstföreningen 2. Information från konstklubben 3. Gympa i flickskolan 4. Prova på att smida en krok, 26 mars. Ny 5. Kommunmästerskap i Bowling, 3 april. Ny 6. Annie på Lorensbergsteatern,

Läs mer

Verksamhet v.25 v.26 v.27 v.28 v.29 v.30 v.31 v.32 v.33 Reactor Öppet Öppet Öppet Öppet Öppet Öppet Öppet Öppet Ung08 i City. Öppet.

Verksamhet v.25 v.26 v.27 v.28 v.29 v.30 v.31 v.32 v.33 Reactor Öppet Öppet Öppet Öppet Öppet Öppet Öppet Öppet Ung08 i City. Öppet. Sommarplanering Rinkeby-Kista 2007 Ungdomsverksamheter Sid 1 (6) Verksamhet v.25 v.26 v.27 v.28 v.29 v.30 v.31 v.32 v.33 Reactor Ung08 i City Akalla Husby Kista KFUMgården Gula Gården Husby Ungdomens Hus

Läs mer

INSTÄLLT FEST I HEBY 2009 DAG FÖR DAG LÖRDAG 27 JUNI SÖNDAG 28 JUNI. För mer utförlig information - Se program för alla orter

INSTÄLLT FEST I HEBY 2009 DAG FÖR DAG LÖRDAG 27 JUNI SÖNDAG 28 JUNI. För mer utförlig information - Se program för alla orter FEST I HEBY 2009 DAG FÖR DAG För mer utförlig information - Se program för alla orter LÖRDAG 27 JUNI Byvandring i Finnsholmen-Brattberg kl 10 mästerskap i minigolf kl 13-18 Byvandring i Kroksbo kl 14 INVIGNING

Läs mer

Handläggare Datum Ärendebeteckning Pär Israelsson KFN 2014/

Handläggare Datum Ärendebeteckning Pär Israelsson KFN 2014/ TJÄNSTESKRIVELSE Handläggare Datum Ärendebeteckning Pär Israelsson 2014-01-30 KFN 2014/0032 50733 Kultur- och fritidsnämnden Kulturfestival 2014 Förslag till beslut Kultur- och fritidsnämnden beslutar

Läs mer

Sportlovet 2018 Lindesbergs kommun

Sportlovet 2018 Lindesbergs kommun Sportlovet 2018 Lindesbergs kommun Gratis för alla barn i klass 1 till 9! www.lindesberg.se/sportlov Gratis lovaktiviteter för dig som går i klass 1 till 9 och är bosatt i Lindesbergs kommun. Vissa aktiviteter

Läs mer

Kultur kan ju verkligen vara allting, kultur är ju museum, bild, form, text. Man kan ju säga att kultur är allting. Tycker jag.

Kultur kan ju verkligen vara allting, kultur är ju museum, bild, form, text. Man kan ju säga att kultur är allting. Tycker jag. Arbetsgruppen för Regionalt handlingsprogram för Barn och ungas kultur och fritid UNGKULTURDIALOG Ungdomsfullmäktige, Göteborg 1 mars 2007 Under 1,5 timme samtalade vi med representanter från Göteborgs

Läs mer

Sportlovsaktiviteter 2019

Sportlovsaktiviteter 2019 Äntligen lite ledighet igen! Ett litet avbrott från skolan. Nu är det dags för lov. Vi är glada att kunna presentera ett sportlovsprogram med mycket roligt att hitta på. Hoppas du hittar något som passar

Läs mer

Sommarlov i Ale 2013

Sommarlov i Ale 2013 Sommarlov i Ale 2013 Utomhusbad i Ale Vi finns på plats för märkestagning >>Hultasjön v 28,32 och 33 >>Vimmersjön v. 33 Personalen i Skepplanda simhall hälsar alla barn välkomna till årets märkestagning.

Läs mer

"Tillsammans är vi olika"

Tillsammans är vi olika Torsdag 4 oktober Plats/Tema: Arrangör Se sid: 18-23 Malmberget, Gunillaskolan 24 Invigning Studiefrämjandets musik- och aktivitetshus 19.00 Nordan, Malmberget 21 Föreställning Tur och Retur 19.00 sjukhus

Läs mer

Sommarlovs- aktiviteter

Sommarlovs- aktiviteter Sommarlovs- aktiviteter Kostnadsfritt för alla barn & ungdomar! 2017 Vad ska du göra i sommar? Den här broschyren är fylld av kostnadsfria sommarlovsaktiviteter som du som är ung i Forshaga kommun kan

Läs mer

Julshow 2013 alla 3-6

Julshow 2013 alla 3-6 2013 / 2014 Spela i band åk 4-6 Om du redan spelar något instrument och kan det lite så är det här valet för dig. Tillsammans med Lasse väljer du och resten av bandet ut vilka låtar ni vill spela. Replokalen

Läs mer

RELÄ Regionen Läser

RELÄ Regionen Läser RELÄ Regionen Läser Ett samverkansprojekt mellan bibliotek, fritidsgårdar, studieförbund, SISU - idrottsutbildarna och Länskulturen med läsfrämjande insatser under 3 år. Tillbakablick år 1 Regionen läser

Läs mer

Alla barn och ungdomar i Skövde kommun skall ges möjlighet att ta del av och själva delta i kulturella sammanhang.

Alla barn och ungdomar i Skövde kommun skall ges möjlighet att ta del av och själva delta i kulturella sammanhang. Ur Skövde kommuns Kulturpolitiska vision: Alla medborgare oavsett kön, ålder och etnicitet har möjlighet att utöva och uppleva mångsidig kultur Alla barn och ungdomar i Skövde kommun skall ges möjlighet

Läs mer