Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning"

Transkript

1 Sommaren 2016 Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. 4 nya kurser! Ny cirkel! Relationer och sex

2 Studieförbundet Vuxenskolan Vi vänder oss främst till dig som omfattas av LSS och till exempel går i gymnasiesärskolan eller går på Lärvux eller arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. I det här programmet kan du se en del av vår verksamhet. Kurserna äger rum i Stockholm. Du har möjlighet att delbetala avgiften upp till tre gånger. Anmälan och avbokning Alla våra kurser finns på vår hemsida Du hittar kurserna genom att söka på ordet funktionsnedsättning. På hemsidan kan du anmäla dig. Du kan också skicka in din anmälan via mejl eller ringa till oss. Det är viktigt att du anmäler dig till den kurs du vill gå även om du gått kursen förut. Berätta för oss om du har en god man eller om någon annan ska betala din faktura. Kallelse och inbetalningskort kommer att skickas till dig med post. Avbokar du din kurs senast sju dagar före start kostar det 10 % av deltagaravgiften, men som minst 100 kronor. Vid senare avbokning än sju dagar före start kostar det halva deltagaravgiften. INNEHÅLL För dig som är deltagare: Hälsa och må bra...sida 3 Natur och vandring...sida 4 Dans och teater...sida 5 För dig med omfattande funktionsnedsättning...sida 6 För dig som är anhörig eller personal: Teckenkommunikation, TAKK...sida 7 KONTAKTA OSS För anmälan: telefonnummer mejl stockholm@sv.se hemsida Sista anmälningsdag för sommarkurserna är 25 maj om inget annat anges i kursbeskrivningen. För information eller anmälan till vårt nyhetsbrev: Anton Ljungh telefonnummer mejl anton.ljungh@sv.se Vi kan återbetala en del av kursavgiften om du avbokar dig eller måste avbryta kursen på grund av sjukdom eller om du flyttar från orten. Omslagsbild: Johnér bildbyrå 2 För anmälan och mer information:

3 HÄLSA OCH MÅ BRA Yoga och Thaiyogamassage Vi provar olika yogarörelser som får igång kroppen. Du får testa thaimassage om du vill. Du har med din assistent eller kompis. Deltagaren får ta emot massage och assistenten får ge. Ni lär er hur det fungerar så ni kan fortsätta hemma. Du får lära dig att andas på olika sätt som är bra för kroppen. Vi mediterar och slappnar av. Ta med mjuka kläder som du kan röra dig i. Ledare: Nasim Nadi 1 vecka kr Måndag Fredag, juli Klockan Yoga och vegetarisk matlagning Välkommen till en kurs i att må bra. Vi kommer att göra yoga och laga mat tillsammans. Maten är vegetarisk och nyttig för kroppen. Vi lär oss olika yogaövningar. Vi pratar om hur vi kan leva för att må bättre med yoga och hälsosam mat. Ta med mjuka kläder att röra dig i. Ta med vattenflaska. Mat och hälsosamt fika ingår. Ledare: Sofie Carlsson Lokal: Pumpan Södermalm 1 vecka kronor Måndag Fredag, 1-5 augusti klockan Baka hälsosamt och ha picknick! Vi bakar tillsammans i gruppen och går ut i parker för att ha picknick. Vi pratar om hälsa och vilka råvaror som är nyttiga. Vi provar att baka med olika ingredienser för att kunna fika med varierad kost. Ta med dig en filt att ha picknick på. Ta med egen matsäck. NYHET Johnér bildbyrå Ledare: Nasim Nadi 1 vecka kr Måndag Fredag, juli klockan För anmälan och mer information:

4 Relationer och sex Välkommen till en kurs i relationer. Vi kommer att prata med varandra om hur det är att vara med andra människor. Vi kanske tittar på en film och pratar om hur vi känner. Vi kommer också prata om sex och hur det fungerar. Vi kommer gå ut och promenera på Södermalm om det är fint väder. Ta med dig bra skor att promenera i. Ledare: Åsa Åkerblom Saunders 1 vecka kronor Måndag Fredag, 4-8 juli klockan NATUR OCH VANDRING Vandring på Skansen Vi besöker djuren på Skansen och upplever olika aktiviteter. Vi bestämmer teman för varje träff vad vi vill titta på och lära oss. Du ska tycka om att promenera och kunna promenera längre sträckor. Ta med bra skor att promenera i. Ta med dig kläder för att vara utomhus. Ta med en frukt att fika på. NYHET NYHET Ledare: Christina Eriksson Lokal: Skansen 5 gånger kronor Tisdag, varje vecka, klockan Kursstart 24 maj Sista anmälningsdag 2 maj Promenera och teckna Vi promenerar på södermalm och tecknar av det vi ser. Vi går sedan in och målar på duk utifrån våra teckningar. Ta med bra skor att promenera i. Ta med målarskjorta. Ledare: Maria Jonsson 5 gånger kronor Material ingår. Tisdag, varje vecka, klockan Kursstart 24 maj Sista anmälningsdag 2 maj Kultur- och naturvandring på Djurgården Vi promenerar på Djurgården och upplever den vackra naturen. Vi besöker bland annat Isbladskärret och tittar efter olika fåglar. Vi promenerar även på Kärleksstigen som invigdes av kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Vi besöker olika muséer vid dåligt väder. Du ska tycka om att promenera och kunna promenera längre sträckor. Ta med bra skor att promenera i. Ta med egna fickpengar för att besöka café. Ta med dig kläder för att vara utomhus.. Johnér bildbyrå Ledare: Lena Lindgren Lokal: Samling utanför Nordiska Muséet. 1 vecka kronor Måndag Fredag, juni klockan För anmälan och mer information:

5 DANS OCH TEATER Orientalisk dans Vi kommer lära olika dansrörelser som väcker både kropp och sinne till liv. Magdans är ett roligt sätt att röra på dig som ger positiv energi och ökar rörligheten i kroppen. Det spelar ingen roll hur gammal du är eller om du är man eller kvinna. Alla är välkomna att dansa! Lär känna hästen Vi lär oss om hästar. Vi lär oss om vad de äter och hur stallet ska skötas. Vi får borsta, rykta och leda en häst. Vi får lära oss att rida hästar med hjälp av en ledare. Hästarna är av rasen Basjkir och är snälla och glada. Du behöver inte vara van att träffa hästar. Du behöver inte rida hästen om du inte vill. Lunch och fika ingår i kursen. Ledare: Anna Melin Lokal: Stall Mälarö Basjkir, Kumla By på Färingsö 1 vecka kronor Måndag Fredag, 4-8 juli Ta med mjuka kläder som du kan röra dig i. Ledare: Vafa Nadi och Nasim Nadi 1 vecka kronor Måndag Fredag, juli Klockan Musikteater och Supershow! Välkommen till sommarens musikteater och var med att skapa en Supershow! Du får själv välja en låt till ditt nummer. Sedan hjälps vi åt att skapa en fantastisk föreställning! Vi bjuder in publik till avslutningen. Kul ska vi ha! Två grupper Vi kommer att vara både inomhus och utomhus. Ta med inneskor. Ledare: Göran Almås och Jannike Taube 5 gånger kronor Grupp 1 Måndag Fredag, 27 juni-1 juli Grupp 2 Måndag Fredag, 4-8 juli För anmälan och mer information:

6 Kurser anpassade för personer med omfattande funktionsnedsättning VIKTIG INFORMATION De här kurserna är anpassade för dig som har omfattande funktionsnedsättning. Du har med dig en assistent som hjälper dig under kursen. Berätta gärna för oss om du har en eller två assistenter och annat som är bra för cirkelledaren att veta. Upplevelsemusik Musikaliska sinnesupplevelser anpassat för dig med omfattande funktionsnedsättningar. Vi möts i en konsert där du själv och din medföljare får delta med olika saker och instrument som vi delar ut. Här finns musik i olika stilar både med rejält sväng och skön stämsång! Vi har möjlighet att vara både inomhus och utomhus i den vackra naturen. Vi planerar dagarna efter behov och väderlek. Ta med matsäck med dryck. Ta med filt att sitta på i gräset utomhus. Lokalen har en portabellift. Ta med dig egen sele. Lokalen har handikapptoalett men ej med upphöjd toalettstol. Ta med ytterligare hjälpmedel om du behöver det. Ledare: Sara-Maria Söderberg Aggeklint, Martina Aggeklint och Anna-Klara Aggeklint 1 vecka kr Yoga och hälsa Kursen är en kombination av yoga med inspiration från thaimassage. Metoden är speciellt utformad för att passa personer med omfattande funktionsnedsättning. Vi tar del av den visdom yoga förmedlar. Vi lär oss övningar som hjälper rörligheten. Vi lär oss avslappningsövningar för att vila både kropp och sinne. Vi kommer även prata om hälsa. Tillsammans gör vi nyttig smoothie som är bra för kroppen. Ta med matsäck med dryck. Ta med en filt att sitta på i gräset utomhus. Ta på dig mjuka kläder. Ta med en ledsagare som hjälper dig att utföra enkla stretchövningar Lokalen har en portabellift. Ta med dig egen sele. Lokalen har handikapptoalett men ej med upphöjd toalettstol. Ta med ytterligare hjälpmedel om du behöver det. Grupp 1 Måndag Fredag, 8-12 augusti Grupp 2 Måndag Fredag, augusti Två grupper Ledare: Sofie Carlsson 1 vecka kr Måndag Fredag, juli klockan För anmälan och mer information:

7 Utbildning för personal och anhöriga TAKK/TECKENKOMMUNIKATION TAKK används tillsammans med hörande personer som har nedsatt kommunikationsförmåga och innebär att man tecknar samtidigt som man talar. Vilka ord som tecknas i en mening kan variera beroende på situation, sammanhang och vad som skall förmedlas. Kurserna vänder sig till anhöriga/närstående och personal till personer med funktionsnedsättning. Grupp 1 - Nybörjare intensiv Datum 27/6, 29/6 och 1/7 Klockan Grupp 2 - Repetition intensiv För dig som är bekant med TAKK redan. Datum 4/7, 6/7 och 8/7 Klockan Plats: Pumpan, Södermalm Pris: kronor Johnér bildbyrå Anmälan senast 10/6 till Lill Carlsson lill.carlsson@sv.se För anmälan och mer information:

8 Saknade du någon kurs? Hör av dig till oss och berätta vilken kurs du vill gå. SV Stockholm, enheten för personer med funktionsnedsättningar SV Stockholm arbetar för att ge personer med funktionsnedsättningar möjlighet till sociala kontakter, ökade kunskaper, delaktighet i samhället och större makt över sitt eget liv. Vi erbjuder därför studiecirklar och kulturprogram för personer med funktionsnedsättningar, deras närstående/anhöriga och personal. Vi samarbetar med dessa organisationer Schizofreniförbundet, Föreningen Balans (bipolära sjukdomar), OCD-föreningen Ananke (tvångssyndrom), ÅSS (Ångestsällskapet), Svenska Downföreningen nätverk Stockholm, FUB (Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning), Sickla fritidsgård, Afasiföreningen i Stockholms län, Myndigheten för tillgängliga medier och Demensförbundet. Gilla oss på facebook Funktionsnedsättning SV Stockholm Tjärhovsgatan 6, 1 tr Box 4322, Stockholm Tfn , Fax stockholm@sv.se

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Sommaren 2015 Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Studieförbundet

Läs mer

Sommarprogram 2014. Sommarkurser för dig som går i gymnasiesärskolan, går på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad

Sommarprogram 2014. Sommarkurser för dig som går i gymnasiesärskolan, går på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad Sommarkurser för dig som går i gymnasiesärskolan, går på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad Yoga och vegetarisk matlagning Välkommen till denna härliga yoga vecka som kommer att

Läs mer

Kursprogram hösten 2017

Kursprogram hösten 2017 Kursprogram hösten 2017 Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Teater med Sebastian sida 3 Sång med Nelli sida

Läs mer

Upptäck Mälardalen med tåg

Upptäck Mälardalen med tåg Dagsemestrar med NBV 2015 Studieförbundet NBV erbjuder dagsemestrar för personer som bor i gruppbostad eller som jobbar på daglig verksamhet i Stockholms stad. Med detta program följer också ett anmälningsformulär.

Läs mer

Upptäck Mälardalen med tåg

Upptäck Mälardalen med tåg Dagsemestrar med NBV 2015 Studieförbundet NBV erbjuder dagsemestrar för personer som bor i gruppbostad eller som jobbar på daglig verksamhet i Stockholms stad. Med detta program följer också ett anmälningsformulär.

Läs mer

Kursprogram våren 2018

Kursprogram våren 2018 Kursprogram våren 2018 Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Träffa andra singlar... sida 4 Mitt Val Politik

Läs mer

Sommarens kurser För dig med intellektuell funktionsnedsättning

Sommarens kurser För dig med intellektuell funktionsnedsättning Sommarens kurser 2019 För dig med intellektuell funktionsnedsättning Sommarkurs i "Skapande återbruk" För dig med intellektuell funktionsnedsättning. Vi tillverkar nya fat, skålar och skulpturer av gammalt

Läs mer

Upptäck Mälardalen med tåg

Upptäck Mälardalen med tåg Fotograf: Kasper Dudzik Dagsemestrar med NBV 2014 Studieförbundet NBV erbjuder dagsemestrar för personer som bor i gruppbostad eller som jobbar på daglig verksamhet i Stockholms stad. Med detta program

Läs mer

Kursprogram våren 2017

Kursprogram våren 2017 Kursprogram våren 2017 Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Lär känna hunden sida 9 Lär dig DJ:a sida 5 Vårens

Läs mer

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Våren 2015 Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Studieförbundet

Läs mer

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. 13 nya kurser! Ny

Läs mer

Din helg Söndagskurser på Linde i höst!

Din helg Söndagskurser på Linde i höst! Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Sommaren och hösten 2019 Din helg Söndagskurser på Linde i höst! SKAPA Måla, teckna och skulptera 12 ggr 1 600 kr tis 15.30-17.45 Start 17 september

Läs mer

Kursprogram hösten 2016

Kursprogram hösten 2016 Kursprogram hösten 2016 Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Se våra nyheter! sida 3 Singelhäng sida 6 Baka

Läs mer

Din helg Söndagskurser på Linde i höst!

Din helg Söndagskurser på Linde i höst! Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Hösten 2019 Din helg Söndagskurser på Linde i höst! Massor av nya roliga kurser i fina lokaler! Nyhet: Din helg på Linde Skapa med akvarell och kritor

Läs mer

Studiecirklar på din fritid våren 2009

Studiecirklar på din fritid våren 2009 Studiecirklar på din fritid våren 2009 Studiecirklar och kultur för personer med intellektuell funktionsnedsättning SV Stockholm Sektionen för personer med funktionsnedsättningar SV Stockholm har studiecirklar

Läs mer

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning. Hösten 2014

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning. Hösten 2014 Hösten 2014 Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Främst för dig som omfattas av LSS. Till exempel går i gymnasiesärskolan, Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad.

Läs mer

Hbtq-hänget! På Hbtq-hänget träffas vi och gör roliga saker tillsammans. På Hbtq-hänget ses vi och pratar om viktiga saker.

Hbtq-hänget! På Hbtq-hänget träffas vi och gör roliga saker tillsammans. På Hbtq-hänget ses vi och pratar om viktiga saker. Hbtq-hänget! Hbtq-hänget är för dig som är hbtq-person eller som är intresserad av hbtq-frågor. Hbtq betyder homosexuell, bisexuell, transperson och queer. Hbtq-hänget är för dig som bor i gruppbostad,

Läs mer

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Många nya kurser!

Läs mer

Visning och verkstad utan krångliga ord

Visning och verkstad utan krångliga ord Francis Bacon, Double Portrait of Lucian Freud and Frank Auerbach, 1964 The Estate of Francis Bacon/Bildupphovsrätt 2017 Visning och verkstad utan krångliga ord Välkomna till visning och verkstad på Moderna

Läs mer

Studiecirklar. Våren 2016. Kulturarrangemang och föreläsningar

Studiecirklar. Våren 2016. Kulturarrangemang och föreläsningar Studiecirklar Våren 2016 Kulturarrangemang och föreläsningar För personer med egen erfarenhet av funktionsvariationer. För personal och anhöriga som har kontakt med personer inom LSS målgrupp. Studieförbundet

Läs mer

Kursprogram Våren 2015

Kursprogram Våren 2015 Kursprogram Våren 2015 VUXENSKOLAN BORÅS OBS! Ny adress Druveforsvägen 8 504 33 Borås växel 0771-50 20 20 Välkommen till Vuxenskolan Sjuhärad Studieförbundet Vuxenskolan verkar för att personer med intellektuella

Läs mer

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Främst för dig som omfattas av LSS. Till exempel går i gymnasiesärskolan, Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Studieförbundet

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

FUB-GYMPA VÅREN 2017!

FUB-GYMPA VÅREN 2017! www.fubstockholm.se FUB-GYMPA VÅREN 2017! Kom och gympa till musik på måndagar med Lotta och Sofia! Vi håller till i Matteusskolans gymnastiksal på Vanadisvägen 16 i Stockholm på måndagar mellan klockan

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA VÅREN 2017

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA VÅREN 2017 o o o o o VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA VÅREN 2017 Under våren kan du sjunga karaoke varje gång det är kvällscafé! Vi har öppet kl 18 20 följande datum 24 januari Karaoke 7 februari Konsert

Läs mer

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Våren 2015 Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. För anmälan:

Läs mer

Program sommar Norrtälje Funktionsnedsättning

Program sommar Norrtälje Funktionsnedsättning Program sommar 2019 Norrtälje Funktionsnedsättning Sommarkurs i Norrtälje Hos oss på Studieförbundet Vuxenskolan kan du gå en kurs i sommar. Här kan du läsa om våra olika kurser. Du får anmäla dig till

Läs mer

STORA BLECKTORNET. Södermannagatan 61 Telefon JANUARI 2018

STORA BLECKTORNET. Södermannagatan 61 Telefon JANUARI 2018 STORA BLECKTORNET Södermannagatan 61 Telefon 010 13 03 383 JANUARI 2018 Onsdag 10/01 Café kväll Onsdag 17/01 Café kväll Onsdag 24/01 Café kväll Onsdag 31/01 Café kväll Öppet onsdagar mellan 18.00 21.00

Läs mer

Öppet Hus på KRITA! Öppet hus 22/1 kl /1 kl i sal 216

Öppet Hus på KRITA! Öppet hus 22/1 kl /1 kl i sal 216 Öppet hus 22/1 kl. 17-20 31/1 kl. 11-15 i sal 216 Öppet Hus på KRITA! Kom och se vår ateljé, prata med våra lärare, ta en fika eller delta i en kreativ drop-in workshop. Du får prova på olika material,

Läs mer

Föreställningen spelas på Mosaikteatern: Tellusgången 26, Hägersten.

Föreställningen spelas på Mosaikteatern: Tellusgången 26, Hägersten. Orfeus & Eurydike är ett sorglustigt spektakel om Döden och Kärleken. En omöjlig vandring ner i underjorden för att hämta tillbaka det som inte kan hämtas tillbaka. Orfeus och Eurydike är ett visuellt

Läs mer

Program våren Norrtälje Funktionsnedsättning

Program våren Norrtälje Funktionsnedsättning Program våren 2019 Norrtälje Funktionsnedsättning Ekonomi Vardagsekonomi Välkommen till Vardagsekonomi Vi träffas klockan 17.00 till 18.30. Start torsdag 31 januari. Det kan vara jobbigt att inte ha kontroll

Läs mer

Final 27/11. Biljetter köps via Tickster.com

Final 27/11. Biljetter köps via Tickster.com Final 27/11 En musiktävling av och med personer med funktionsvariationer. Final på Kulturhuset Stadsteatern 27 november kl 18.00. Färdtjänstadress: Beridarbansgatan 5 Biljetter köps via Tickster.com Stockholms

Läs mer

Aktiviteter på Anhörigcenter

Aktiviteter på Anhörigcenter Aktiviteter på Anhörigcenter Hösten 2019 Under hösten erbjuder vi många olika aktiviteter som du är välkommen till. De vänder sig främst till personer som stöttar en närstående. Du anmäler dig genom att

Läs mer

Häggarna spelar upp till dans på Hågelby Gård i Tumba

Häggarna spelar upp till dans på Hågelby Gård i Tumba Häggarna spelar upp till dans på Hågelby Gård i Tumba Fredagen den 21 augusti 2015 Klockan 19:00-21:30 Utomhus men under tak. Cafét har öppet men du kan också ta med ditt eget fika. Entré - 100 kronor,

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

STUDIEPROGRAM Ht 2013 -Vt 2014

STUDIEPROGRAM Ht 2013 -Vt 2014 STUDIEPROGRAM Ht 2013 -Vt 2014 TEATER Vill du också stå på scenen och sjunga eller dansa? Just nu kan du få din dröm att gå i uppfyllelse. Att få stå på scenen och sjunga, dansa och spela teater!! Start:

Läs mer

STUDIEPROGRAM Våren 2013

STUDIEPROGRAM Våren 2013 STUDIEPROGRAM Våren 2013 TEATER Vill du också stå på scenen och sjunga eller dansa? Just nu kan du få din dröm att gå i uppfyllelse. Att få stå på scenen och sjunga, dansa och spela teater!! Start: 7/2

Läs mer

Tips från Stockholms Kulturfestival den augusti 2016 I år kommer många artister från Frankrike.

Tips från Stockholms Kulturfestival den augusti 2016 I år kommer många artister från Frankrike. Tips från Stockholms Kulturfestival den 16 21 augusti 2016 I år kommer många artister från Frankrike. Häggarna Dans till dansbandet Häggarna. Var: Dansbanan på Karl XII:s torg När: Lördag den 20 augusti

Läs mer

Studieprogram höst & vår 2014/2015

Studieprogram höst & vår 2014/2015 Studieprogram höst & vår 2014/2015 För dig som har en funktionsnedsättning Viktigt att veta för dig som går i en studiecirkel Vill du anmäla dig till en studiecirkel så kan du fylla i och skicka in blanketten

Läs mer

Badet har öppet för personer med funktionsnedsättning. Medföljare får också bada. Badkort för sommaren kostar inget. Badet öppnar lördagen den 3 juni

Badet har öppet för personer med funktionsnedsättning. Medföljare får också bada. Badkort för sommaren kostar inget. Badet öppnar lördagen den 3 juni Badet har öppet för personer med funktionsnedsättning. Medföljare får också bada. Badkort för sommaren kostar inget. Badet öppnar lördagen den 3 juni Stora Sköndalsbadet har en handikappanpassad 25-metersbassäng.

Läs mer

Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid

Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid Välkommen till Anhörigcenter Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid Vår gruppverksamhet för anhöriga

Läs mer

Studieprogram 2016/2017. För dig som har en funktionsnedsättning och för dig som arbetar med personer med funktionsnedsättning.

Studieprogram 2016/2017. För dig som har en funktionsnedsättning och för dig som arbetar med personer med funktionsnedsättning. Studieprogram 2016/2017 För dig som har en funktionsnedsättning och för dig som arbetar med personer med funktionsnedsättning. Viktigt att veta om våra studiecirklar Om du vill anmäla dig till en studiecirkel

Läs mer

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV #sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Sportlovsaktiviteter Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg på sportlovet. Alla

Läs mer

Var: Beckomberga sim- och idrottshall Söderberga allé 80, Bromma

Var: Beckomberga sim- och idrottshall Söderberga allé 80, Bromma Var: Beckomberga sim- och idrottshall Söderberga allé 80, 168 62 Bromma När: Onsdagar klockan 16:00 med start den 17 januari 2018 Prova på Teater träna din fantasi Gratis prova på-dag onsdag 17 januari

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 15 maj Vårens sista kvällscafé blir en riktig fest! Show med The Fantastic Four The Fantastic Four kommer direkt från Hollywood till Café

Läs mer

Studieprogram 2017/2018. För dig som har en funktionsnedsättning

Studieprogram 2017/2018. För dig som har en funktionsnedsättning Studieprogram 2017/2018 För dig som har en funktionsnedsättning Viktigt att veta om våra studiecirklar Dela upp betalningen? Vill du inte betala hela priset för studiecirkeln på en gång kan du dela upp

Läs mer

Studieprogram 2015/2016. För dig som har en funktionsnedsättning och för dig som arbetar med personer med funktionsnedsättning NYHETER

Studieprogram 2015/2016. För dig som har en funktionsnedsättning och för dig som arbetar med personer med funktionsnedsättning NYHETER NYHETER Enkel matlagning, Rytmik och Så funkar sex NYHETER Hälsokörkort och Träslöjd Studieprogram 2015/2016 För dig som har en funktionsnedsättning och för dig som arbetar med personer med funktionsnedsättning

Läs mer

Adress LSS Funktionsstöd- Fritid. Fritidsprogram Maj- Augusti 2015. NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, skriv, faxa eller skicka e-post till:

Adress LSS Funktionsstöd- Fritid. Fritidsprogram Maj- Augusti 2015. NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, skriv, faxa eller skicka e-post till: Adress LSS Funktionsstöd- Fritid Fritidsprogram Maj- Augusti 2015 NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, skriv, faxa eller skicka e-post till: Fritidskonsulent Christer Holmström 013-20 67 44 E-post: chrhol@linkoping.se

Läs mer

BLI SPONSOR Stöd vår verksamhet Läs mer på nästa sida

BLI SPONSOR Stöd vår verksamhet Läs mer på nästa sida Detta utskick innehåller följande: Resor & lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmötesfest FUB ska till Kinnarps Arena och se på Hockey Djungelboken, en familjeföreställning

Läs mer

Adress. Fritidsprogram. LSS Funktionsstöd- Fritid. Maj- Augusti NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, eller skicka e-post till:

Adress. Fritidsprogram. LSS Funktionsstöd- Fritid. Maj- Augusti NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, eller skicka e-post till: Adress LSS Funktionsstöd- Fritid NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, eller skicka e-post till: Fritidskonsulent Ulf Melin 013-20 67 33 E-post: ulfmel@linkoping.se Fritidskonsulent Ingela Andersson 013-20 67 07

Läs mer

Dansa Salsa En kurs för dig som bor i gruppbostad eller arbetar på daglig verksamhet.

Dansa Salsa En kurs för dig som bor i gruppbostad eller arbetar på daglig verksamhet. Dansa Salsa En kurs för dig som bor i gruppbostad eller arbetar på daglig verksamhet. Välkommen på Salsakurs. Salsa är en dans från Cuba som dansas över hela världen. Klicka här så får du se en film om

Läs mer

Akvarellgrupp. Kropp i balans

Akvarellgrupp. Kropp i balans Akvarellgrupp Att som anhörig till en långvarigt sjuk eller funktionshindrad person få tid över för egen verksamhet är inte lätt och det kan vara svårt att komma igång. För dig som är intresserad av att

Läs mer

Stöd i Sundbyberg. För dig som är barn eller ungdom och har en funktionsnedsättning SOCIAL- OCH ARBETSMARKNADSFÖRVALTNINGEN

Stöd i Sundbyberg. För dig som är barn eller ungdom och har en funktionsnedsättning SOCIAL- OCH ARBETSMARKNADSFÖRVALTNINGEN Stöd i Sundbyberg För dig som är barn eller ungdom och har en funktionsnedsättning SOCIAL- OCH ARBETSMARKNADSFÖRVALTNINGEN Vem kan få stöd? Det finns en lag som kallas LSS. Det står för Lagen om stöd och

Läs mer

Prova på tennis på SALK

Prova på tennis på SALK Prova på tennis på SALK Under vecka nio så ordnar TAP Sweden Prova-på-tennis för all personer med funktionsnedsättningar. Det spelar ingen roll vilken funktionsnedsättning du har, alla är välkomna! Tider:

Läs mer

NYPREMIÄR 22 MARS UNIKA DV STADSHAGEN PRESENTERAR MUSIKALEN. BILJETTPRIS 120:Boka biljetter på

NYPREMIÄR 22 MARS UNIKA DV STADSHAGEN PRESENTERAR MUSIKALEN. BILJETTPRIS 120:Boka biljetter på UNIKA DV STADSHAGEN PRESENTERAR MUSIKALEN NYPREMIÄR 22 MARS FÖRESTÄLLNINGAR 22 mars, 24 mars, 29 mars, 30 mars, 5 april, 11 april, 3 maj, 4 maj BILJETTPRIS 120:Boka biljetter på boka@unika.nu Alla föreställningar

Läs mer

Här kommer sommarkatalogen med aktiviteter för 2019 för dig som är över 15 år och har funktionsnedsättning

Här kommer sommarkatalogen med aktiviteter för 2019 för dig som är över 15 år och har funktionsnedsättning Gränges hyrkart Här kommer sommarkatalogen med aktiviteter för 2019 för dig som är över 15 år och har funktionsnedsättning När du anmäler dig ska du också fylla i lappen "Personlig information" som du

Läs mer

För er som har tillgång till Internet så finns vår hemsida med det senaste på

För er som har tillgång till Internet så finns vår hemsida med det senaste på Aktiviteter För er som har tillgång till Internet så finns vår hemsida med det senaste på fub.se/lokalt/fub-i-sodra-roslagen TRÄFFPUNKTEN TÄBY Linbastuvägen 1, måndagar kl 18 21 Träffpunkten erbjuder en

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så 2019 MARS Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: ringer Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer

Läs mer

Även för anhöriga och yrkesverksamma. Studieprogram 2018/2019. För dig som har en funktionsvariation

Även för anhöriga och yrkesverksamma. Studieprogram 2018/2019. För dig som har en funktionsvariation Även för anhöriga och yrkesverksamma Studieprogram 2018/2019 För dig som har en funktionsvariation Viktigt att veta om våra studiecirklar Om du vill anmäla dig till en studiecirkel kan du fylla i och skicka

Läs mer

Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm tillsammans med Afasiföreningen i Stockholms län

Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm tillsammans med Afasiföreningen i Stockholms län Cirkeln öppnar vägar För personer med afasi Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm tillsammans med Afasiföreningen i Stockholms län Innehåll Vad är afasi? sid 3 Orsak sid 3 Rehabilitering sid 3 Att mötas

Läs mer

Vad vill du göra på din fritid?

Vad vill du göra på din fritid? Vad vill du göra på din fritid? Aktiviteter som kan anpassas efter dina behov våren 2019 WWW.SUNDBYBERG.SE/FUNK Sidan 2 av 12 Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa

Läs mer

För dig med lindrig utvecklingsstörning. Högalids Folkhögskola

För dig med lindrig utvecklingsstörning. Högalids Folkhögskola För dig med lindrig utvecklingsstörning Högalids Folkhögskola Förberedande kurs för läsåret 2015/2016 För dig med lindrig utvecklingsstörning som vill gå Baskursen Kursdatum: 14-18 juni 2015 Kursbeskrivning:

Läs mer

Fritidsprogram. Maj augusti 2017

Fritidsprogram. Maj augusti 2017 Fritidsprogram Maj augusti 2017 Disco på Berget. Fredag 5 maj. DJ: Jajja KOSTNAD 50 kronor Personal går in gratis! Fika och godisförsäljning finns! TID OCH PLATS Fredag 5 maj Klockan: 18.30-21.00 Kvällsverksamheten

Läs mer

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019 Funka Varberg Fritidsprogram våren 2019 2 Innehåll Allmän information...4-5 19/1 Bokfika... 6 21/1 Funkisdrama... 8 25/1 Dans i Falkenberg... 9 10/2 Bowling på Bruket... 11 16/2 Ishockey Frölunda - Skellefteå...12

Läs mer

Studieprogram våren 2013

Studieprogram våren 2013 Studieprogram våren 2013 för dig som går i gymnasiesärskolan, Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Vi gör skillnad för personer med funktionsnedsättningar Välkommen till Studieförbundet

Läs mer

Läs om vad som finns att göra här eller på

Läs om vad som finns att göra här eller på Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa kompisar? Har du idéer du vill förverkliga tillsammans med andra? Har du en funktionsvariation som gör att du behöver du extra

Läs mer

Baka och fika hälsosamt

Baka och fika hälsosamt Baka och fika hälsosamt Studieförbundet Vuxenskolan har en ny kurs som är för dig som gillar att fika. Vi bakar tillsammans i gruppen. Vi lär oss att använda nyttiga råvaror som är hälsosamt för kroppen.

Läs mer

Visning och verkstad utan krångliga ord

Visning och verkstad utan krångliga ord Visning och verkstad utan krångliga ord Välkomna till visning och verkstad på Moderna Museet. Vi ser på konstnären Niki de Saint Phalles Skjutmålning. Snezana möter er i foajén vid huvudentrén. Sen går

Läs mer

Stödverksamhetens. Sommaraktiviteter

Stödverksamhetens. Sommaraktiviteter Stödverksamhetens Sommaraktiviteter 2012 Vem kan anmäla sig till aktiviteterna? Du som har en funktionsnedsättning är välkommen att anmäla dig. Så här anmäler du dig om du bor på gruppbostad: Tala om för

Läs mer

Hbtq-hänget! På Hbtq-hänget träffas vi och gör roliga saker tillsammans. På Hbtq-hänget ses vi och pratar om viktiga saker.

Hbtq-hänget! På Hbtq-hänget träffas vi och gör roliga saker tillsammans. På Hbtq-hänget ses vi och pratar om viktiga saker. Hbtq-hänget! Hbtq-hänget är för dig som är hbtq-person eller som är intresserad av hbtq-frågor. Hbtq betyder homosexuell, bisexuell, transperson och queer. Hbtq-hänget är för dig som bor i gruppbostad,

Läs mer

FUB verksamhet Våren 2014

FUB verksamhet Våren 2014 FUB verksamhet Våren 2014 Bad Vi disponerar Herrljunga Simhall, där lilla bassängen är extra uppvärmd. Separata duschrum finns och tag med fikapengar. Start: Onsdag 15 januari Tid: kl. 18.30 20.00 Plats:

Läs mer

Stöd i Sundbyberg. För dig som är vuxen och har en funktionsnedsättning SOCIAL- OCH ARBETSMARKNADSFÖRVALTNINGEN

Stöd i Sundbyberg. För dig som är vuxen och har en funktionsnedsättning SOCIAL- OCH ARBETSMARKNADSFÖRVALTNINGEN Stöd i Sundbyberg För dig som är vuxen och har en funktionsnedsättning SOCIAL- OCH ARBETSMARKNADSFÖRVALTNINGEN Vem kan få stöd? Det finns en lag som kallas LSS. Det står för Lagen om stöd och service till

Läs mer

Januari 2019 Maj Fritidsnytt

Januari 2019 Maj Fritidsnytt Januari 2019 Maj 2019 Fritidsnytt Våren 2019 Vi hälsar dig välkommen att delta i Fritidsverksamhetens aktiviteter! Anders Appelqvist Nils-Gunnar Rosén Carina Pålsson Ghia Persson 044 136339 0733 136381

Läs mer

Vad vill du göra på din fritid?

Vad vill du göra på din fritid? Vad vill du göra på din fritid? Aktiviteter som kan anpassas efter dina behov hösten 2019 WWW.SUNDBYBERG.SE/FUNK Sidan 2 av 17 Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa

Läs mer

Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET. Sommarprogram

Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET. Sommarprogram Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET Sommarprogram 2016 www.goteborg.se Välkommen till oss! Hälsoteket i Örgryte-Härlanda finns till för dig som bor i stadsdelen, som vill stärka och förbättra din hälsa. I sommarens

Läs mer

2019 Fritiden i Grums

2019 Fritiden i Grums 2019 Fritiden i Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 (Maud svarar i telefonen)

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS DELTÄVLINGAR!

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS DELTÄVLINGAR! - en musiktävling av och med personer med funktionsvariationer VÄLKOMMEN TILL ÅRETS DELTÄVLINGAR! 12 oktober Fanfaren i Farsta Centrum - Kulturskolan Stockholm, Farstagången 8 21 oktober Blå Huset i Tensta

Läs mer

Inbjudan till Cirkelledarutbildning i Matprojekt som lever vidare

Inbjudan till Cirkelledarutbildning i Matprojekt som lever vidare Inbjudan till Cirkelledarutbildning i Matprojekt som lever vidare Enkel matlagning för personer med utvecklingsstörning Matutbildningen är bred och användbar inom många olika områden. Den ska ge en fördjupad

Läs mer

Fritidsaktiviteter Lovely Days

Fritidsaktiviteter Lovely Days Södermalms stadsdelsförvaltning Sociala avdelningens utvecklingsenhet Information Sida 1 (8) 2017-06-12 Street art, 10-20 år Vill du pröva på Street art? Under en vecka ges en kursen där du får pröva på

Läs mer

Paneldebatt med riksdagsledamöter om LSS! Läns-FUB inbjuder till debatten den 8 maj 18:00-20:30 i ABF-huset

Paneldebatt med riksdagsledamöter om LSS! Läns-FUB inbjuder till debatten den 8 maj 18:00-20:30 i ABF-huset Hej alla medlemmar, Trots en tidig vår med mycket sol som vill locka ut oss i naturen har föreningen också viktiga aktiviteter på gång som vi hoppas ni vill delta i även om det vackra vädret fortsätter

Läs mer

Din Fritid Våren 2016

Din Fritid Våren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Våren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten....

Läs mer

Scenkonst Sörmland Trion. Fixa & trixa med bilder. Data med Kalle. SV Sörmland studieprogram Katrineholm & Vingåker

Scenkonst Sörmland Trion. Fixa & trixa med bilder. Data med Kalle. SV Sörmland studieprogram Katrineholm & Vingåker Scenkonst Sörmland Trion Fixa & trixa med bilder Data med Kalle SV Sörmland studieprogram 2018 Katrineholm & Vingåker Data grund Kursen startar med tips för dig att tänka på vid inköp av Dator. Ur kursens

Läs mer

Välkommen till Tingströms läktare!

Välkommen till Tingströms läktare! Välkommen till Tingströms läktare! Säsongen 2014 satsar Hammarby Fotboll vidare på att utöka supporterservicen till alla supportrar på våra hemmamatcher. En del i satsningen är Tingströms Läktare, ett

Läs mer

LSS. Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade

LSS. Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade LSS Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade Alla människor är olika. Vissa klarar sig helt själva. Människor med funktionshinder kan behöva hjälp för att kunna leva ett bra liv. Ordet funktionshinder

Läs mer

Vibbarna. Café. :an. Café 9an > Aktivitetshuset Tuben i Farsta Centrum. Spelar och underhåller kl 18:30 Fri entré Varmt välkomna!

Vibbarna. Café. :an. Café 9an > Aktivitetshuset Tuben i Farsta Centrum. Spelar och underhåller kl 18:30 Fri entré Varmt välkomna! 4 maj 2015 Vibbarna Spelar och underhåller kl 18:30 Fri entré Varmt välkomna! Café :an H/vibbarna Café 9an > Aktivitetshuset Tuben i Farsta Centrum Vid frågor ring: Fia 08-508 182 80 eller Ralf 0729-41

Läs mer

FUB verksamhet hösten 2013

FUB verksamhet hösten 2013 FUB verksamhet hösten 2013 Bad Vi disponerar Herrljunga Simhall, där lilla bassängen är extra uppvärmd. Separata duschrum finnes och tag med fikapengar. Start: Onsdag 11 september Tid: kl. 18.30 20.00

Läs mer

Hej och välkommen till årets kulturlov!

Hej och välkommen till årets kulturlov! 23/10-1/11 2015 Hej och välkommen till årets kulturlov! Här har vi sammanställt lite av vad som erbjuds under vecka 44 Ha ett härligt och aktivt lov! /kultur-och fritidsförvaltningen Bokfika Torsdag 29/10

Läs mer

Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun

Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun Sommarläger 2012 Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun Sommarlov med aktiviteter Här är din chans till en minnesrik sommar! Ett enastående till fälle att välja bland aktiviteter som

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm Jonathan Andersson jobbar tisdagskvällar Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer

Läs mer

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar!

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! snämnden SPORTLOV! Aktiviteter i samarbete mellan Älmhults föreningar och Kultur- och Fritidsnämnden För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Anhörigstöd. Program hösten ulricehamn.se. Foto: Helena Lundberg

Anhörigstöd. Program hösten ulricehamn.se. Foto: Helena Lundberg Anhörigstöd Program hösten 2018 Foto: Helena Lundberg ulricehamn.se Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i

Läs mer

Höstens Fritidsprogram

Höstens Fritidsprogram Höstens Fritidsprogram 2011 Hej, Nu är det dags för ett nytt fritidsprogram. I höstens program hoppas jag att du hittar något kul att göra. Glöm inte att titta in på Fritidens hemsida www.fffvarberg.se

Läs mer

Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS

Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS ABF GÖR EN ANNAN VÄRLD MÖJLIG Äntligen är ABFs studieprogram för våren 2018 här! Programmet vänder sig i första hand till dig som är inom LSS. Ett av ABFs statliga uppdrag

Läs mer

Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019

Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019 Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019 Kom och följ med Bufff på sommarens familjeaktiviteter! Bufff Uppsala genomför en familjeaktivitet varje månad där vi tillsammans

Läs mer

Täby seniorcenter. Aktuella aktiviteter. taby.se/seniorcenter

Täby seniorcenter. Aktuella aktiviteter. taby.se/seniorcenter Täby seniorcenter Aktuella aktiviteter taby.se/seniorcenter Välkommen till Täby seniorcenter Täby seniorcenter är en öppen kommunal verksamhet där du kan träffa andra seniorer, vara med på något av de

Läs mer

Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari 2013

Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari 2013 Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari Välkommen på sportlovsläger där du som deltagare får chansen att pröva på lite olika sporter både i idrottshallen och ute i naturen på Lillsved. Hela Lillsved

Läs mer

Februari Maj Fritidsaktiviteter. Brohaga. Hagadal. Nitvägen. Jakobsväg. Gränsgatan. Frostagatan. Potatisvägen. Mobila stödet.

Februari Maj Fritidsaktiviteter. Brohaga. Hagadal. Nitvägen. Jakobsväg. Gränsgatan. Frostagatan. Potatisvägen. Mobila stödet. Februari Maj 2019 Fritidsaktiviteter Brohaga Hagadal Nitvägen Jakobsväg Gränsgatan Frostagatan Potatisvägen Mobila stödet Snälltågsvägen Södra kaserngatan Rekonditioneringen Program häftet finns att hämta

Läs mer

Habiliteringen i Dalarna

Habiliteringen i Dalarna Habiliteringen i Dalarna Länsgemensamma Gruppverksamheter och Informationstillfällen för personer med funktionsnedsättning samt för närstående, personal och nätverk 2019 Se även Habiliteringens hemsida

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer