Verksamhetsberättelse

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse 2014

2 Ordförande har ordet Ett år har gått fullt av nya intryck och stolthet. Dels är det mitt första år som ordförande i ÖGF och dels så är det ett år fullt av utveckling. Föreningen har under året växt både vad gäller medlemsantal och antalet grupper. Vi är nu den största gymnastikföreningen i Örebro. Målet är att ha en bred breddverksamhet som följer gymnastikförbundets utvecklingsmodell Rörelse hela livet parallellt med att vi är en elitförening som har tävlingsgrupper på alla nivåer och inom olika discipliner. Organisationsmässigt så har vi under året jobbat hårt med att skapa en ekonomisk struktur som håller över tid. Vi har även strukturerat upp kommittéarbetet och hittat ett gemensamt arbetssätt. Vi har även prioriterat att anställa en tränare på heltid som jobbar med samtliga discipliner inom föreningen (Barn, Freerunning, Cheerleading och Trupp) samt även har ett redskapsansvar för hela föreningen. Marknadsmässigt så har vi dels synts genom vår årliga Våruppvisning som drog rekordpublik samt att vi har haft framgångar i olika tävlingar. EM guld, EM brons, SM brons, RM silver är några av de medaljer som fått följa med sina stolta medlemmar hem. Medialt har vi synts både genom sociala medier och tryckta medier med fokus på vår Elittrupp som även vann Nerikes Allehandas Guldklocka. Detta är dock ett utvecklingsområde framåt. Jag vill tacka samtliga ledare, styrelse och personal för ett fantastiskt år. Dessutom vill jag tacka Gymnastikförbundet Mellansvenska, ÖLIF och SISU, Karlslunds IF, Örebro kommun m.fl. för gott stöd och god samverkan under året.

3 Styrelsen Styrelsen har under 2014 haft följande sammansättning: Ordförande: Ulrika Riseby V. Ordförande: Eva Sundmalm Sekreterare: Eva Sundmalm Kassör: Evy Ekström Övriga ledamöter: Deniz Muharemi Inger Högström Westerling Susanne Jildenstål Matilda Nordlund Andreas Justermark, adjungerad Suppleanter: Denice Erkenby Micke Nilsson Revisor: Irja Börlin Revisor suppleant: Helen Johansson Valberedning: Robert Wideudde Karin Steffenstorpet Lisandra Lannerhag Styrelsen har under året haft 11 protokollförda möten. Kommittéerna har haft minst 1 möte var per termin. Representation! Eva Sundmalm har verkat som ordförande i GF Mellansvenskas styrelse.! Evy Ekström och Eva Sundmalm har representerat föreningen i KIF s huvudstyrelse.! Evy och Eva representerade föreningen vid ÖLIF:s och SISU:s årsmöte! Ulrika Riseby har representerat föreningen inom ÖrebroPromotion/Ideell Arena.! Eva Sundmalm och Inger Högström Westerling är med i projektgruppen Gymnastikens Hus i Örebro.

4 Statistik Antalet medlemmar jämfört med föregående år Samtliga medlemmar 2014 Antal medlemmar 1075 st (+157) Antal kvinnor 754 st (+78) Antal män 321 st (+79) Samtliga medlemmar 2013 Antal medlemmar Antal kvinnor Antal män 918 st 676 st 242 st Åldersintervall aktiva medlemmar jämfört med föregående år Kön Kvinnor Män Åldersintervall Aktiva medlemmar Aktiva medlemmar Resultat Totalt: Åldersintervall Aktiva ledare Aktiva ledare Styrelse Styrelse Antal grupper 2014: 39 st Barngrupper Ungdom Freerunning Cheerleading Trupp Vuxen Under 2014 har ÖGFs föreningskonsulent tillsammans med styrelse, kommittéer och ledare arbetat med att få bättre förutsättningar och skapa nya grupper i föreningen. Föreningskonsulenten har även utvecklat, strukturerat och omorganiserat föreningens CRM system, Sportadmin och skapat ett nytt anmälningssystem som gör att vi kan optimera antalet aktiva i varje grupp utifrån dess förutsättningar. Allt detta har bidragit till att föreningen har ökat antalet aktiva medlemmar så pass mycket. Stort tack till er alla som varit med och påverkat och engagerat sig för att göra detta möjligt!

5 Barn och Ungdoms Gymnastik Bamsegymnastik Föreningen hade under 2014 två grupper i Bamsegymnastik för våra yngsta barn 3-5 år. I dom grupperna gympade 45 barn i Sörby. Bamsegympa är första kontakten med gymnastiken och här tränar vi de viktiga grundmotoriska färdigheterna tillsammans med Bamse och hans vänner. Familjegymnastik I föreningen finns även två grupper med familjegympa, där gympar barnen tillsammans med sina föräldrar en timma i veckan. I våra två grupper var det 45 barn i åldern 2-3 som fick träna redskapsbanor i Sörby och Oscaria. Barngymnastik Vår största verksamhet i föreningen är Barngymnastiken. Här har vi många grupper ute på skolorna runt om i Örebro. Där vi oftast håller till är Sörby, Risbergska, Oscaria och Brunnsskolan. Vi har 12 barngrupper med ca 270 barn som är mellan 5 och 9 år och tränar grunderna inom gymnastik en gång i veckan. I våra barngrupper är barnen mixade pojkar och flickor. Pojkgymnastik Vi har två rena grupper med 40 pojkar 5-9 år som tränar en gång i veckan på I3 och Risbergska. Alla grabbarna har börjat träna volter och det är full fart på träningarna! Ungdomsgymnastik Vi har även två ungdomsgrupper för lite äldre barn som vill börja på gympa. De barnen är i åldern 9-12 år och de tränar på Risbergska och Oscaria. Några av dom har målet att börja tävla lite smått och några vill bara gympa utan att tävla. Under 2014 hade vi 70 ungdomar som tränade en gång i veckan.

6 Freerunning Under året har Örebro Freerunning haft tre grupper i träning: en nybörjargrupp, en fortsättningsgrupp och en avancerad grupp. Nybörjargrupp I nybörjargruppen har det varit 32 aktiva, födda mellan De har tränat en gång per vecka och haft ett ganska högt deltagande. Ibrahim har varit huvudansvarig och har haft hjälp av Edvin och Martin på träningarna, som hjälp tränare. De har haft 34 träningar under året. Fortsättningsgrupp I fortsättningsgruppen har det varit 25 aktiva. De har tränat två gånger per vecka och haft en ganska bra närvaro på träningarna. Martin har varit huvudansvarig och har haft hjälp av Vincent. De har haft 35 träningar under året. Avancerad grupp I avancerat gruppen har det varit runt 20 aktiva under året. De har tränat en gång per vecka och haft ett deltagande som varit ganska varierande. Vincent har varit huvudansvarig. Han har fått mycket hjälp av Martin med att hålla i passen, även Olle, Ibrahim, Johan och Edvin har hjälpt till. De har haft 38 träningar under året. Ledare Under året har Ibrahim och Edvin gått steg 2 utbildning i parkour/freerunning. Ledarna har också haft egen fortbildning med en träning i veckan för ledare. Övriga aktiviteter Örebro Freerunning har inte som förening varit på några andra aktiviteter under året, däremot har en del av de aktiva varit iväg på olika Jams.

7 Cheerleading Cheer Unlimited 2014: Vi hade under vårterminen 6 grupper med olika antal på aktiva. 3 träningslag o 3 tävlingslag. Vi hade med oss tre lag till DM i Uppsala i feb/mars! Två seniorlag o ett juniorlag! Där lagen placerade sig på bra platser i respektive klasser. Jr L 1, 4:e. Sr L1, 3:e. Sr Fortsättning, 2:a. För alla i Jr L 1 så var det första gången som de stod på tävlingsmattan o de gjorde ett jättebra jobb! Båda Sr lagen kvalificerade sig vidare till RM som gick av stapeln senare under terminen! Sr lagen åkte till RM i Nyköping, Sr L placerade sig på en välförtjänt 4:e plats i deras klass. Sr Fortsättning tog även en medalj den här gången, Silver, andra bäst i Sverige i deras klass! Vi deltog på ÖGFs våruppvisning i idrottshuset i april. Det gick bra för alla våra grupper! Och vi hade vår egen uppvisning i slutet av vårterminen! Inför sommaren o den kommande säsongen slogs våra Seniorlag ihop till ett lag som till start var 30 aktiva. Inte nog med att vi slog ihop två lag, vi valde att byta nivå, Vi var nu ett Sr L3 lag där man som svårast får köra rondat- flickis- salto som gymnastiknivå. Det har verkligen skett utveckling i detta lag under det första halvåret av säsongen då vi har tränat tillsammans! Vår laganda är stark o vi trivs med varandra! Augusti var nu kommen efter sommaren! Vi startade med 4 grupper som senare blev till 5 då vi delade upp våra minsta till två grupper. Blandat med nya o gamla aktiva. Två tävlingslag denna säsong, ett Jr L 1 o vårt Sr L3. De yngsta grupper tränade en gång i veckan! Jr L1 tränade 2 ggr i veckan Cheer + 1 gymnastikträning. Sr/Sr träning har under hösten tränat en gång gymnastik o en gång Cheer i veckan. Vårt Sr L3 har under hösten tränat 3 ggr i veckan inklusive en gymnastik. Vi skickade under hösten iväg 5 av våra tränare på Grundutbildning i Cheer där alla blev godkända! Vi besökte även två grundskolor där vi marknadsförde Cheerleading. På den ena skolan höll vi i idrottslektioner där eleverna fick prova på! Vi gjorde detta i hopp om att öka vårt medlemsantal! Vi hade vår årliga Juluppvisning den 5:e december där alla våra lag visade upp sig vad de hade lärt sig under hösten! Alla våra aktiva var riktigt duktiga o glänste på mattan.

8 Truppgymnastik Microtruppen Microtruppen består av 25 stycken tjejer födda - 06 och Våren 2014 var truppen med på sin första tävling. Truppträffen i Karlskoga. Det gick jätte bra och var super roligt. Under våren var Microtruppen självklart även med på föreningens årliga våruppvisning. Discoklädda visade tjejerna vad dom lärt sig under vårterminen till låtar av Danny Sausedo. På höstterminen hade vi två miniläger på Oscaria och åkte ännu en gång till Karlskoga för att delta i Truppträffen. Lika roligt var det denna gång att tävla. Örebropojkarna Örebropojkarna är vår enda killtrupp än så länge som tävlar. De är ca 20 killar i ålder år. Under våren tävlade de Mellansvenska Mästerskapen där de tog hem en guldmedalj i hopp. Till hösten flyttades sju av killarna till RM Mixen där de fick tävla en rikstävling för första gången. RT truppen RT- truppen är en grupp med ca 20 tjejer i åldern år som i år var iväg på sina första tävlingar på tävlingsstegen, och började året med en tävling i Karlskoga, där vi tävlade med två lag och kom hem med totalt tre medaljer. Ett av lagen tävlade även fristående för första gången. Senare var vi med på den årliga uppvisningen och i maj var det dags för mellansvenska och där fick alla tävla i fristående. Efter tävlingen var det dags för välförtjänt vila. På hösten laddade vi för Westra Aros Cupen och hade jättekul med minitruppen. Innan julen passade vi på att ha en lite uppvisning och hälsade alla gymnaster som bytt grupp till våren stort lycka till. RM 1 truppen RM 1 är en trevlig grupp med 25 tjejer som älskar att träna gympa tillsammans. De är födda mellan Tjejerna tränar redskap två gånger i veckan samt fristående en gång i veckan. Vi tävlar på föreningstävlingar och tog en guldmedalj i hopp på Trollbäckscupen.

9 2014 var året som Minitruppen med 50 tjejer i åldern 9-12 år gick upp och tävlade på RMstegen för första gången. Vi startade våren med att delta med ett lag på RM1 i Helsingborg och tjejerna utförde en fin tävling. Träningen fortsatte under våren och många nya volter lärdes in. Vårterminen avslutade med Mellansvenska mästerskapen för alla 50 glada gymnaster. Hösten startades med en heldag i Växjö tillsammans med de andra tävlingsgrupperna i föreningen. I oktober åkte vi iväg till Landskrona och tävlade Rikscupen 1 med 2 lag. I november tog vi med hela Minitruppen till Västerås för Westra Aroscupen där vi ställde upp med sammanlagt 10 starter, efter en finfin tävling åkte vi hem med ett silver i fristående. Fram tills terminsavslutningen jobbade vi hårt med sammanhållningen och gemenskapen i Minitruppen, tjejerna startade även ett gemensamt instagramkonto där de hejar och uppmuntrar varandra. Terminen avslutades med en lyckad juluppvisning för föräldrar och vänner där gymnasternas kreativt fick flöda då de själva koreograferade danser. RM Mixen RM mixen blev till under hösten då vi slog ihop gymnaster från 3 olika grupper som tävlade på RM- stegen. Den tidigare RM truppen tävlade RC 2 under våren och tog sig till final! Första tävlingen för mixen var Mellansvenska Cupen där vi tog hem en silvermedalj i matta. På RM nivå 2 tog vi hem guldet i finalen efter en grymt genomförd tävling. På RM Mix samma helg lyckades vi ta silvermedaljen efter en grym friståendepoäng och allt slit i fristående under terminen! Vi är så stolta över alla våra RM gymnaster! Elit Yngre USM/JSM Elittruppen Yngre är en grupp med 25 tjejer i åldern år som satsar på tävlingar på SM- stegen. Under 2014 tävlade vi Ungdoms SM med 2 lag som gjorde jättefina prestationer. Hösten började med ett läger i Växjö tillsammans med våra tävlingsgymnaster i föreningen. Till hösten blev gruppen lite uppdelad då några tävlade RM med mixen och några tävlade Ungdoms Cupen och tog sig till final, en fin 7:de plats! Vi tävlade även JSM tillsammans med några från Elittruppen där vi också tog oss till final och slutade på en 5:e plats! Vi har även tävlat några regionstävlingar och kammat hem medaljer. Höjdpunkten var nog dock lägret i Italien under sommaren

10 Elittruppen Elittruppen är vår äldsta och bästa grupp inom föreningen. Det är en trupp med 22 tjejer i åldern år. Tjejerna tävlar på SM- stegen men även på Internationella tävlingar. Under 2014 var det först Svenska Cupen på våren som vi hade som en testtävling för att prova nya friståendet och nya övningar inför SM som gick av stapeln under SM veckan i juli i Borås. På SM lyckades vi ta en av de 3 platserna som gjorde att vi fick tävla final inför direktsänd TV. Vi gjorde en perfekt trampett och fristående men lyckades inte på tumbling så vi slutade på en 3:e plats! Detta SM var även en uttagning till landslaget, så tjejerna hade mycket press på sig. Vi fick senare veta att 6 av våra gymnaster fått en landslagsplats! Under hösten var det förutom EM där alla gymnaster åkte till Island på läger för att heja på våra Svenska landslag ett JSM i Helsingborg där vi tillsammans med Elit Yngre tog en 5:e plats. Landslag Sex av våra gymnaster fick en plats i landslaget till EM på Island Mimmi Johansson och Ylva Zelleroth fick en plats i Mixlandslaget och var med och bidrog till att laget tog en välförtjänt Bronsmedalj! Evelin Bulow, Elvira Wictorsson, Johanna Kluge och Simone Rothe fick en plats i Damlandslaget och var med och bidrog till att laget äntligen tog det absolut högsta inom truppgymnastik, EM- GULD! Vi är grymt stolta över er alla och som ett bevis på den otroliga insatsen de gjort för gymnastiken i Sverige och i Örebro så tilldelades Guldtjejerna NA:s utmärkelse Guldklockan!

11 Vuxengymnastik GYMMIX Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning. Målet för Örebro GF är att ha minst tre olika gruppträningsinriktningar inom föreningen. Tyvärr har vi inte lyckats uppnå detta under Men vi har två inriktningar; Motion och Pilates. Motion - Svea Gymnastiken Mottot Gymnastik för alla - hela livet är viktigt för både folkhälsan och för att kunna känna glädje och gemenskap i kombination med musik och rörelse. Ca 15 trogna motionsgymnaster, de flesta är 60+ tränar i Sveaskolan på tisdagar. Ledare är Ingbritt Carlsson. PILATES Pilates är en träningsform som fokuserar på andning, styrka, rörlighet och koordination och man får en systematisk genomgång av hela kroppen. Redondobollen används för att ökas svårighetsgraden i övningarna. Pilatesgruppen tränar varje onsdag på Stureskolan, en av kommunens äldsta och minsta gymnastiksalar. Ledare är Eva Sundmalm. TACK från Styrelsen

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 ORDFÖRANDE HAR ORDET Vilket år vi har haft!!! Vi har haft ett år fullt av utveckling. Styrelsen har i år satsat mycket på att fortsätta utveckla

Läs mer

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 ORDFÖRANDE HAR SISTA ORDET Örebro Gymnastikförening KIf har sedan starten 1999 haft en framgångsrik elitverksamhet inom disciplinen Trupp. 2016 var

Läs mer

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse 2014 Strängnäs GF Verksamhetsberättelse Året som gått Strängnäs GFs gångna år har sett annorlunda ut än tidigare år. Nya samarbeten har skapats, förändring i träning- och tävlingsplanering samt att föreningen

Läs mer

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det är med många känslor vi skriver vår sista verksamhetsberättelse eftersom en 20-årig historia nu är över! 2018 beslutade

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2010 Brunflo Gymnastikförening Sida 2 (6) Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse 3 Gruppernas Verksamhetsberättelser 5 Barn och Ungdomssektionen 5 Barngymnastik 4-6

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Inledning VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 100 år, 2014! Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2009 Sida 2 (5) Verksamhetsberättelse för Brunflo Gymnastikförening 2009 Brunflo gymnastikförenings årsmöte 2009 hölls i kvarterslokalen i Brunflo båthamn den 3 mars. Vid mötet deltog

Läs mer

En del av Gymnastikförbundet mot målen i Vision 2020

En del av Gymnastikförbundet mot målen i Vision 2020 En del av Gymnastikförbundet mot målen i Vision 2020 Eva Sundmalm, v ordf Inger Högström Westerling, ledamot Alexandra Nyström, anställd kanslist och tränare SM medalj 2013 Örebro Gymnastikförening/KIF

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsberättelse 2018 Föreningen Nättraby Allmänna Idrottssällskap redovisar följande verksamhetsberättelse för 2018 Styrelsens sammansättning har varit enligt nedan: Ordförande: Vice ordförande Sekreterare:

Läs mer

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 ORDFÖRANDE HAR ORDET Örebro Gymnastikförening Kif har även i år satsat på att bli en välmående förening i alla delar av verksamheten. Vårt utvecklingsarbete

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyllde 100 år 2014. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Täby GF kopplat till Gymnastiken vill

Täby GF kopplat till Gymnastiken vill Täby GF kopplat till Gymnastiken vill I enlighet med gymnastiken vill och nya utvecklingsmodellen färgkodar vi vår verksamhet så att den kan översättas till de nya etiketterna enligt nedan. Utvecklingsmodellen

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2017-01-01 2017-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 4 april

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2018

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2018 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2018 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 104 år 2018. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG

Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG 2015-03- 26 AGENDA De olika trupperna Mål och övningskrav Träningsregler Barnens egna spelregler Tävling/uppvisning Vi behöver lite hjälp KommunikaMonskanaler

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20120701-20130630 Verksamhetsberättelse 20120701-20130630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Tack alla entusiastiska ledare, gymnaster och föräldrar för ett toppen år! Inför

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening Styrelsen avger följande berättelse för föreningens 135:e verksamhetsår: FÖRENINGENS VALDA FUNKTIONÄRER Styrelse ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2016-01-01 2016-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens

Läs mer

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013 Sida 1 av 8 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013.

Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. Årsberättelse Göteborgs Turnförening 2013 Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. STYRELSE Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleanter Robert

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2012-2013 Gymnastikföreningen Astra 2012-2013 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Suppleant Suppleant Peter Rudin Thomas Åkerdahl Linda Knutar Maria Sandgren

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20150701-20160630 FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA 20150701-20160630 Verksamhetsberättelse 20150701-20160630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Tänk att ännu ett gymnastik-år har

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2016

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2016 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2016 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 102 år 2016. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2012-01-01 -- 2012-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 3/3

Läs mer

Föräldramöte FTG HT

Föräldramöte FTG HT Föräldramöte FTG HT2017 2017-09-11-17 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är Truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Hur kan du stötta föreningen?

Läs mer

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2014

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2014 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2014 Sida 1 av 8 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /08

Föräldramöte FTG VT /08 Föräldramöte FTG VT2017 2017-02-06/08 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

Härnösands gymnastikklubb

Härnösands gymnastikklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 SAMT BUDGET OCH PLAN Verksamhetsåret 2017 Viktiga händelser Året 2017 har varit ett år fullt av gymnastik för gymnasterna i. Rekryteringen in till föreningen i de yngre åldrarna

Läs mer

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2016-2017 Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2016-2017 Gothenburg Cheer One Verksamhetsåret 2016-07-01-2017-06-30 1. Organisation Medlemmar Under året hade föreningen 448

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2017-2018 Gymnastikföreningen Astra 2017-2018 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Suppleant Suppleant (Askultant Rickard Karlsson Fredrik Öhrling Linda

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2015 Älvkarleby Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse för 2015 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2015 Älvkarleby Gymnastikförening Sida 1 av 14 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö. Hotell Blå Blom kl

Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö. Hotell Blå Blom kl Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö Hotell Blå Blom 2019-06-18 kl. 19.00 Föredragningslista 1. Mötets öppnande. 2. Fastställande av röstlängd/närvarolista. 3. Val av ordförande och sekreterare för

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 1 INNEHÅLL 1. ANTAL MEDLEMMAR... 3 2. STYRELSEN... 3 3. GRUPPER... 3 Aerobics gymnastics... 3 Hopprep... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kids.... 4 Bamsegympa... Fel! Bokmärket

Läs mer

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2015-2016 Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2015-2016 Gothenburg Cheer One Verksamhetsåret 2015-07- 01-2016- 06-30 1. Organisation Medlemmar Under året hade föreningen 417st

Läs mer

Verksamhetsberättelse GF Vasa Gymnastik

Verksamhetsberättelse GF Vasa Gymnastik Verksamhetsberättelse 2015-2016 GF Vasa Gymnastik Verksamhetsåret 2015-07-01-2016-06-30 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Jessica Pettersson Sekreterare Maria Landqvist Kassör Lina Landqvist

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Styrelse Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Övriga ledamöter Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Hedersmedlemmar: Barbro Ronsten Magnus Israelsson Lena Jacobsson

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2017

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2017 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2017 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 103 år 2017. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA Verksamhetsberättelse Föreningen Dackegymnasternas ordförande Ett år går fort när man har roligt och nu har ännu ett gymnastikår genomförts av våra fantastiska

Läs mer

Verksamhetsberättelse för GT Vikingarnas 66:e verksamhetsår

Verksamhetsberättelse för GT Vikingarnas 66:e verksamhetsår Verksamhetsberättelse för GT Vikingarnas 66:e verksamhetsår Avser tiden 2016-01-01--- 2016-12-31 GT VIKINGARNA STYRELSE Ordförande Eva Unger Vice ordförande Pia Wahlstedt Kassör Agnes Moe Sekreterare Astrid

Läs mer

Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16. Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson

Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16. Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16 Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson 1 Inledning Föreningen Vasa Gymnastik har under terminen haft 4 aktiva grupper med barn mellan åldrarna

Läs mer

Kullerbyttan. Gympalätts egen tidning hösten 2010

Kullerbyttan. Gympalätts egen tidning hösten 2010 Kullerbyttan Gympalätts egen tidning hösten 2010 www.gympalatt.se 2:a plats! De äldsta flickorna deltog i lördags i tävlingen Mini. Efter mycket tävlingsnerver och pirr i magen tog de sig till andra plats

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /28

Föräldramöte FTG VT /28 Föräldramöte FTG VT2018 2018-02-26/28 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

Verksamhetsplan 2018

Verksamhetsplan 2018 Verksamhetsplan 2018 BGKs verksamhet I vår klubb vill vi erbjuda Gymnastik för alla och visa att man kan vara gymnast vare sig man vill nå toppen, ha gymnastik som ett komplement till annan idrott eller

Läs mer

Inför våruppvisning den 22 Maj 2016 Lördag 21/5 kl.12-19, Söndag 22/5 kl.08-19 Uppvisning 1: 11-13 Uppvisning 2: 14-16

Inför våruppvisning den 22 Maj 2016 Lördag 21/5 kl.12-19, Söndag 22/5 kl.08-19 Uppvisning 1: 11-13 Uppvisning 2: 14-16 Inför våruppvisning den 22 Maj 2016 Lördag 21/5 kl.12-19, Söndag 22/5 kl.08-19 Uppvisning 1: 11-13 Uppvisning 2: 14-16 Hämtning av redskap Lör 21maj - Elittruppen äldre + yngre + RM mixen kl 14.00 Oscaria.

Läs mer

Älvkarleby Gymnastikförening. Verksamhetsplan 2016

Älvkarleby Gymnastikförening. Verksamhetsplan 2016 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsplan 2016 1. Föreningens mål Erbjuda i första hand barn och ungdomar, träning i gymnastik och i viss mån tävling i truppgymnastik samt utveckla dessa barn och ungdomar

Läs mer

www.idrottonline.se/lessebo/gfgympalatt-gymnastik

www.idrottonline.se/lessebo/gfgympalatt-gymnastik www.idrottonline.se/lessebo/gfgympalatt-gymnastik Ordförande har ordet Ännu en termin har gått till ända. Mycket kul har vi hunnit med även denna terminen. Vi har varit delaktiga i karnevalståget. Ett

Läs mer

AIF GYMNASTIK VERKSAMHETSBESKRIVNING 2012/2013

AIF GYMNASTIK VERKSAMHETSBESKRIVNING 2012/2013 AIF GYMNASTIK VERKSAMHETSBESKRIVNING 2012/2013 4ÅR och 5ÅR - --- - 4 5 år Barngymnastik (Barn) Barngymnastiken skall vara en rolig och lekfull aktivitet som främjar barnens individuella utveckling. Att

Läs mer

Enebybergsgymnasterna Vill

Enebybergsgymnasterna Vill Enebybergsgymnasterna Vill Riktlinjer samt handlingsplaner 2016-2017 www.enebybergsgymnasterna.nu Facebook: Enebybergsgymnasterna 1(7) reviderad 2016-09-03 EG = Engagemang och Glädje! Genom vårt motto

Läs mer

Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2014.

Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2014. Årsberättelse Göteborgs Turnförening 2014 Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2014. STYRELSE Ordförande Robert Smith (till 2015) Kassör Tomas Ström

Läs mer

2013-2014 Förslag till Förbundsmötet 2012

2013-2014 Förslag till Förbundsmötet 2012 GYMNASTIKEN VILL! 2013-2014 Förslag till Förbundsmötet 2012 1 2 Svensk Gymnastik siktar på framgång. Gymnastiken Vill ska leda oss dit. Gymnastiken Vill är Gymnastikförbundets gemensamma idédokument. Här

Läs mer

Trollbäcken Christmas Cup 2017

Trollbäcken Christmas Cup 2017 Trollbäcken Christmas Cup 2017 2-3 december Slottshallen GKT, Gymnastikklubben Trollbäcken Gymnastikklubben Trollbäcken grundades i april 2003. Vi är en förening i Tyresö med ca 400 aktiva gymnaster och

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2015 BGF Verksamhetsberättelse 2015 1 Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse Verksamhetsåret ur styrelsens ögon Uppföljning av Verksamhetsplan 2015 Gemensamma träffar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Hammarö Gymnastikförening Innehåll Inledning 2 Verksamhetsutveckling 2 Ledarutveckling 2 Tävlingsverksamhet 3 Uppvisningar 3 Träningsläger 3 Löpande verksamhet 4 Styrelse 5 Verksamhetsberättelse

Läs mer

Verksamhetsberättelse för perioden HT 18 VT 19

Verksamhetsberättelse för perioden HT 18 VT 19 Verksamhetsberättelse för perioden HT 18 VT 19 Samt följande bilagor Revisionsberättelse Värdegrund & Policy Balansräkning & Resultaträkning för räkenskapsåret 2018 GKT Verksamhetsberättelse 18-19 1 Sittande

Läs mer

Vasa Gymnastik. Gymnastutvärdering 2016/2017

Vasa Gymnastik. Gymnastutvärdering 2016/2017 Vasa Gymnastik Gymnastutvärdering 2016/2017 1 Varför en undersökning Under vårterminen genomfördes en undersökning för våra gymnaster. Undersökningen görs i syftet att bibehålla god kontakt med föreningen

Läs mer

SVENSK GYMNASTIK VILL

SVENSK GYMNASTIK VILL SVENSK GYMNASTIK VILL Antagen av Förbundsmötet 2014 2 Svensk Gymnastik - rörelse hela livet Tack till alla fotografer: Maria Edstrand/Allehanda media Jesper Eriksson Jessica Green Andreas Gustafsson Popa

Läs mer

Årsberättelse för GF GYMNOS

Årsberättelse för GF GYMNOS Årsberättelse för GF GYMNOS 2015-2016 Allmänt Verksamhetsåret 2015-2016 har föreningen fortsatt att bedriva gymnastik för barn och ungdomar i alla åldrar och på alla nivåer. Nytt för verksamhetsåret var

Läs mer

Bålsta GK:s organisation

Bålsta GK:s organisation Bålsta GK:s organisation Basgrupper (barngrupper) 7 år Förberedande trupp 2 ggr/v UT-yngre 2-3 ggr/v 11-15 år UT-äldre 2-3 ggr/v 14 år 7-11 år RM nivå 1 3 ggr/v 10-15 år RM nivå 3 3 ggr/v 14 år Träningsgrupp

Läs mer

Långtidsplan/Vision , upplaga 4

Långtidsplan/Vision , upplaga 4 Långtidsplan/Vision 2020 2016-04-20, upplaga 4 Verksamhetsidé Gymnastikföreningen Uppsalaflickorna har kommit till för att ge barn, ungdomar och vuxna glädje, utveckling och personlig utmaning och framgång.

Läs mer

Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening

Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening Vad är kvinnlig artistisk gymnastik? (AG) En individuell sport med redskapen bom, barr, hopp och fristående. Det finns obligatoriska moment som ska finnas med i en

Läs mer

TÄBY GYMNASTIKFÖRENING VERKSAMHETSPLAN 2015-2017

TÄBY GYMNASTIKFÖRENING VERKSAMHETSPLAN 2015-2017 1 TÄBY GYMNASTIKFÖRENING VERKSAMHETSPLAN 2015-2017 INNEHÅLL 1. Övergripande planer, mål och policys A. Föreningsidé B. TGF organisation och verksamhetsstruktur C. SWOT (Styrkor, Svagheter, Möjligheter

Läs mer

Norrtälje Gymnastikförening inbjuder till trupptävling. Ankarecupen 2017 PM1

Norrtälje Gymnastikförening inbjuder till trupptävling. Ankarecupen 2017 PM1 Norrtälje Gymnastikförening inbjuder till trupptävling Ankarecupen 2017 PM1 Tävlingsdatum: 18-19 november 2017 Plats: Sparbankshallen Rimbo/Norrtälje; Rånäsvägen 24 Klasser MT yngre Flöte: Flick/Mix/Pojk

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Örebro Gymnastikförening/Kif RIKTLINJER FÖR LEDARE & STYRELSE VT-16. www.orebrogf.com

Örebro Gymnastikförening/Kif RIKTLINJER FÖR LEDARE & STYRELSE VT-16. www.orebrogf.com Örebro Gymnastikförening/Kif RIKTLINJER FÖR LEDARE & STYRELSE VT-16 www.orebrogf.com Vision Gymnastik rörelseglädje för alla hela livet! Värdegrund I vår förening: är alla lika mycket värda möter vi varandra

Läs mer

Trollbäckscupen maj. Tyresöhallen

Trollbäckscupen maj. Tyresöhallen Trollbäckscupen 2017 13-14 maj Tyresöhallen GKT, Gymnastikklubben Trollbäcken Gymnastikklubben Trollbäcken grundades i april 2003. Vi är en förening i Tyresö med ca 300 aktiva gymnaster och ca 40 ledare.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013. Vendelsö Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse 2013. Vendelsö Gymnastikförening Verksamhetsberättelse 2013 Vendelsö Gymnastikförening TRÄNINGSVERKSAMHETEN VGF har under året haft verksamhet med totalt 442 gymnaster och ledare. Basen i verksamheten är barngymnastiken med ca 165 barn

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2014 Brunflo Gymnastikförening Sida 2 (7) Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse... 3 Sektionernas verksamhetsberättelser... 5 Barn- och ungdomssektionen Familjegymnastik...

Läs mer

Årsberättelse 1/1-31/12 2010

Årsberättelse 1/1-31/12 2010 Årsberättelse 1/1-31/12 2010 - 2 - Förbundsstyrelse / övriga uppdrag Styrelseuppdrag Ordförande Sekreterare, vice kassör Mats Simonsson Lödde Birgitta Nilsson Lödde Eleonor Ståhl Ängelholm Tommy Persson

Läs mer

Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013

Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013 Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013 Kalender för våren 2013 Den 23:e mars kl. 11:00 har vi årsmöte i raststugan i Vilsta Alla medlemmar är välkomna! Vi bjuder på smörgåstårta. Sista anmälningsdag är

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för 852000-4519 Verksamhetsåret 2014 Sida 1 Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen Styrelsen har under året bestått av Ida Larsson, ordförande Peter Ramstedt, vice ordförande Mats Månsson,

Läs mer

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 14. Författare: Jessica Pettersson och Maria Landqvist

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 14. Författare: Jessica Pettersson och Maria Landqvist Utvärdering Vasa Gymnastik HT 14 Författare: Jessica Pettersson och Maria Landqvist 1 Inledning Vasa Gymnastik har nu funnits i lite mer än 2 år och består idag av 3 grupper. Åldrarna varierar mellan 6

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2003 Januari Annonsprojekt På initiativ av ITF sektionens styrelse inleddes ett annonsprojekt för sektionens klubbar i tidningen Fighter

Läs mer

Hölö Mörkö IF. Verksamhetsberättelse

Hölö Mörkö IF. Verksamhetsberättelse Hölö Mörkö IF Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse för Hölö-Mörkö idrottsförening 2014. Året har varit fullt av aktiviteter med huvudfokus på det idrottsliga, där engagerade ledare gör det

Läs mer

Nyhetsbrev. Borlänge Gymnastikklubb. Över 100 barn stod i kö till våra grupper innan terminsstart HT 2013

Nyhetsbrev. Borlänge Gymnastikklubb. Över 100 barn stod i kö till våra grupper innan terminsstart HT 2013 Hej alla gymnaster, föräldrar, tränare och övriga medlemmar! Som ett led i att föra klubben framåt och öka kontakten mellan styrelse, ledare och aktiva tänker vi försöka komma ut med ett nyhetsbrev ett

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim MARS. Tävling i Järfälla och Örebro Medaljregn Marsuppdatering

Månadsbrev - Järfälla konstsim MARS. Tävling i Järfälla och Örebro Medaljregn Marsuppdatering Månadsbrev - Järfälla konstsim MARS Tävling i Järfälla och Örebro Medaljregn Marsuppdatering Månadsbrev I detta månadsbrev får ni följa med på två tävlingar, varav en på hemmaplan i vår fina simhall. Även

Läs mer

Gympalätts egen tidning Hösten 2009

Gympalätts egen tidning Hösten 2009 Gympalätts egen tidning Hösten 2009 Ordförande Helena har ordet Så har ännu en gympatermin passerat och jag som ordförande kan med stolthet se på vår verksamhet. Den rörelseglädje man ser hos våra små

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Höganäs Gymnastikförening

VERKSAMHETSPLAN. Höganäs Gymnastikförening VERKSAMHETSPLAN Höganäs Gymnastikförening 2011 VERKSAMHETSPLAN FÖR 2011 Inledning Under 2011 är den övergripande och långsiktiga målsättningen och visionen för föreningen att gymnaster och ledare stannar

Läs mer

Verksamhetsberättelse Eastcoast Cheerleaders (org.nr )

Verksamhetsberättelse Eastcoast Cheerleaders (org.nr ) Verksamhetsberättelse Eastcoast Cheerleaders (org.nr. 802437-2982) Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret juli 2017-juni 2018 Samtliga lag i Eastcoast Cheerleaders och Eastcoast Cheerleaders Täby vid

Läs mer

Målsättning för Gefle GymnastikFörening

Målsättning för Gefle GymnastikFörening 140106 Målsättning för Gefle GymnastikFörening Vi är och ska förbli ledande på barn- och ungdomsgymnastik. Det är nyckeln till fortsatta framgångar inom föreningen under kommande decennier. Vi har också

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2012 Brunflo Gymnastikförening Sida 2 (8) Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse 3 Verksamhet 3 Händelser under året 3 Nyheter i verksamheten 3 Tävlingar och arrangemang

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen för Linköpings Gymnastiksällskap lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2017-07-01-2018-06-30, föreningens 48:e verksamhetsår. Organisation Styrelsens, verkställande

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Styrelse Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Övriga ledamöter Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Barbro Ronsten Magnus Israelsson Lena Jacobsson Tova Ahl Anna-Lena

Läs mer

GYMNASTIKEN UPPSVENSKA VILL! UPPSVENSKA 1 GYMNASTIKEN VILL

GYMNASTIKEN UPPSVENSKA VILL! UPPSVENSKA 1 GYMNASTIKEN VILL GYMNASTIKEN UPPSVENSKA VILL! 2013-2014 UPPSVENSKA 1 GYMNASTIKEN VILL 2013 2014 Svensk Gymnastik - rörelse hela livet 0 år 5 år 10 år 15 år 20 år 30 år 40 år 100 år 2 GYMNASTIKEN VILL 2013 2014 Svensk Gymnastik

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20170701 20180630 FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA 20170701 20180630 Verksamhetsberättelse 20170701 20180630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Dackegymnasterna jubilerar detta året

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2006 Några höjdpunkter under året: Invigning av hoppgropsanläggning, föreningens största investering någonsin Föreningen växer och räknar numera med över 500 medlemmar Linn Nilsson

Läs mer

Gymnastiken SYD vill!

Gymnastiken SYD vill! Gymnastiken SYD vill! 2011-2012 Kraftsamling mot gemensamma mål Gymnastikförbundet Syd har utifrån Gymnastiken Vill sammanfattat den målsättning och verksamhetsinriktning som vi konkret vill arbeta efter

Läs mer

Holmsundsgymnasternas föreningspolicy

Holmsundsgymnasternas föreningspolicy Holmsundsgymnasternas föreningspolicy Verksamhet och syfte Holmsundsgymnasterna är medlem i Svenska Gymnastikförbundet som utgör ett av Sveriges största idrottsförbund. I dagsläget har föreningen cirka

Läs mer

Mellansvenska mästerskapen Örebro Klass A1 - Förträning På trampett startar det översta laget med fria hopp Byte sker efter 3 minuter

Mellansvenska mästerskapen Örebro Klass A1 - Förträning På trampett startar det översta laget med fria hopp Byte sker efter 3 minuter Mellansvenska mästerskapen Örebro Klass A1 - Förträning 08:00 ÖGF Blå AGF Mästarna Örebro Gymnastikförening KIF Mini Blå UT-truppen AGF Örebro 08:06 ÖGF Lila AGF Guldgymnasterna Lag 1 Örebro Gymnastikförening

Läs mer

Studs. Gefle Gymnastikförening

Studs. Gefle Gymnastikförening Studs DOCUMENT INDEX 1. Bakgrund och syfte... 3 2. Studs projektet... 4 2.1 Genomförd aktivitet... 4 2.2 Ekonomisk redovisning och tidsåtgång... 5 2.3 Lärdomar... 6 3. Övningar... 7 3.1 Trampett... 7 3.2

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 7 APRIL 2018 TELEBORGSHALLEN VÄXJÖ

GYMNASTIKSPELEN 7 APRIL 2018 TELEBORGSHALLEN VÄXJÖ GYMNASTIKSPELEN 7 APRIL 2018 TELEBORGSHALLEN VÄXJÖ 2 Allmän information: - När åldern anges som t.ex. 10 år och yngre, gäller det året man fyller 10 år. - Kallelsen skickas via mail och finns på hemsidan

Läs mer

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande Verksamhetsberättelse 2018 Inledande ord 2018 var ett år av förändring för Nyköpings basket. Det var en stor utmaning för föreningen, som tappade många av de basketsjälar som varit viktiga i att driva

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2013-2014 Gymnastikföreningen Astra 2013-2014 Styrelse Ordförande Peter Rudin 31/8-24/10 (lämnar styrelsen) Ewa Sandeheim 24/10-6/3 (avgår som ordförande) Thomas Åkerdahl 6/3-30/6

Läs mer

BLI EN DEL AV CHEER INFINITY ATHLETICS

BLI EN DEL AV CHEER INFINITY ATHLETICS BLI EN DEL AV CHEER INFINITY ATHLETICS 2018 2019 INFINITYS HISTORIA Oändliga möjligheter, oändliga drömmar, oändlig gemenskap och glädje. Det var vår vision när vi startade och gav namn till Cheer Infinity

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 2014

GYMNASTIKSPELEN 2014 Vid varje Gymnastikspel lanseras en ny cool t-shirt. Har du tips på hur årets Gymnastikspelströja ska se ut? Kom med dina idéer senast den 28 februari. Maila sydost@gymnastik.se t-shirten 2012 Sidan 2

Läs mer