Verksamhetsberättelse 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse 2016"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse 2016 Styrelse Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Övriga ledamöter Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Barbro Ronsten Magnus Israelsson Lena Jacobsson Tova Ahl Anna-Lena Lisspers, Detlef Gräser, Åsa Andersson, Ulla Wessman och Christina Britse Rose-Marie Karlström Ebba Sundberg (Ordförande), Emma Tägt, Måns Persson och Barbro Stenqvist. Hedersmedlemmar: Detlef Gräser, Siv Berg, Karin Bengtsson, Elly Johansson, Bertil Wiklund På årsmötet godkändes namnbytet av föreningen, VisbyGymnasterna antogs och varje sektion har fått var sin ny logga. Styrelsen har haft 15 sammankomster under året. Styrelsen har haft inbjudna gäster vid några möten. Anniken var på plats den 25 februari och informerade om ombyggnaden av Säves gymnastikgolv som genomfördes under maj -september, hela verksamheten flyttades då till Rackethallen, Bo Ronsten var med 31 maj och gav tips på hur vi kan tänka framåt angående att få en egen gymnastikhall, Folkhälsoperspektiv och Samhällsnytta var ledord vi fick med oss. Finn och Josefin från sponsorgruppen var med och presenterade sig och sitt arbete den 6 november. På våravslutningen utdelades priser, Årets eldsjäl: Anniken Brag Erixon, Årets ledare: Alice Söderholm, Årets gymnast tävling: Emil Lisspers, Årets kompis: Arvid Hagelqvist och Maja Ronsten. Webbshop där alla medlemmar kan handla klubboveraller och andra profilkläder själva är nu helt fungerande Föreningskläder. Händelser 6 februari 11 st representerade och var nominerade med Wisbycupen för årets evenemang 21 februari Årsmöte Uncle Joes 51 st. deltagare 13 mars Årsmöte Region Öst i Stockholm, 1 deltagare 7 april Gotlands idrottsförbund och SISU årsstämma, 1 deltagare 24 april Vår-uppvisning Södervärnshallen, alla discipliner deltog.

2 6 juli Deltagande i Idrottens dag under Almedalsveckan 21 augusti Årliga Gurkan mötet 3 oktober Wisbycupen i Södervärnshallen 4 december Julbowling med Pizzabuffé på Uncle Joes för alla ledare, värdar och styrelse 8 december Inköpskväll på Stadium för hela föreningen Medlemmar Föreningen har 690 medlemmar, varav 55 st. var verksamma som ledare. 22 st. av våra ledare var under 20 år. Antal medlemmar under 7 år var 85. Medlemmar mellan 7-20 år var 316 (102 pojkar och 214 flickor). Medlemmar över 20 år var 289 till antalet. Vi har 69% kvinnor och 29% män i föreningen. Avgifter under året Medlemsavgift var 100 kronor under året. Träningsavgifterna per termin har varit för Bamsebarn 300 kr, för barn och unga från sex år kr beroende på antal träningar per vecka. Avgifterna för vuxna har varit kr per termin. Bidrag Föreningen har från Sveriges Riksidrottsförbund fått lokalt aktivitetsstöd för 434 sammankomster med 5105 deltagare under hösten 2015, För våren 2016 LOK-stöd för 589 sammankomster med 5566 deltagare. Föreningen har från Sveriges Riksidrottsförbund fått lokalt aktivitetsstöd med kr. Kommunalt bidrag har erhållits med kr. Utbildningar Vi har utbildat 48 st. ledare via Sisu, 8 st. ledare vid Gymnastikförbundet. Vi har utbildat Domarutbildning AG 3 st, Baskurs Barn Ungdom 16 st, Gympakidz Parkour 12 st, KV AG steg 1 6 st, Teori steg 2 2 st, Hopp & Volt, matta & Airtrack 9 st. Lokaler och redskap Vi har i år köpt redskap för kr fördelat på landningsmattor, hopphäst, dambarr, saltoplint, fleximattor, passningsplattform, hoppbord. Vi har haft våra aktiviteter förlagda till Solbergaskolan för motionsgymnastik samt Lyckåkerskolan för Bamse samt Sävehallarna ( Lilla, Stora och Nya) för trupp och AG, Parkour samt Akrobatik. Discipliner Våra discipliner är Bamse, Trupp, Parkour, Artistisk Gymnastik, Parkour/FreeRunning, Akrobatik och Motion. Bamsegympa

3 Bamsegympan är rolig, allsidig motorisk träning för de allra yngsta. I år har vi haft 3 grupper i gång med 2 ledare i Visby. Det är Anna-Lena Lisspers (Visby) och Sonja Palm. Alla ledarna är utbildade Bamsegympaledare. Vi är ca 60 barn som tränar lördagar och söndagar på Lyckåkerskolan, 10 ggr per termin och avslutar med GF Gymmix Vår-uppvisning. Trupp-gymnastik Träning Trupp-gymnastiken hade under våren tre tävlingsgrupper (Lila, Röd, Svart) med cirka 20 barn i varje i åldrarna år och fem träningsgrupper (F,0,1,2,träning mix och killar) också där med cirka 20 barn i varje i åldrarna 6-12 år. Under hösten var fyra tävlingsgrupper (Gul, Lila, Röd och Svart) och fyra träningsgrupper (Rosa, Orange, Blå och Grön) igång. Alla våra grupper är mixade grupper med både pojkar och flickor förutom Trupp Röd som är en ren flickgrupp. Träningsgrupperna är öppna för nybörjare. Läger/kurser Vi har under året genomfört 2 träningsläger för truppgymnaster på Gotland med Jenny Lundahl och Nicklas Ländqvist som arrangörer april och 3-4 september. Dessa helger har innehållit föräldrautbildning, tränarutveckling och träning för gymnaster november åkte Trupp svart till Västerås och tränade med Henrik Gerby från Brommagymnasterna. Den 17 december hade vi en inspirationsdag för tränare och gymnaster med Minora Bristedt och Kevin Dannefalk. De berättade om sig själva och sitt deltagande i mixed-laget i EM och höll sedan i en träning med gymnaster från våra tävlingstrupper. Tävling I April var Trupp röd på Värmdö. I maj var alla tävlingstrupper med i Vikingacupen. Trupp Svart tog silver i hopp och tumbling. I oktober deltog vi med 5 lag i Wisbycupen. Trupp Lila tog brons i tumbling. I nov var Trupp Lila på Tyresö truppcup. De tog guld i hopp och silver i fristående. Artistisk gymnastik AG Artistisk gymnastik i Visby består i nuläget av 6 olika grupper med totalt ca 55 gymnaster.samtidigt som vi strävar efter att ha en verksamhet med elitprägel värnar vi också om bredd och mångfald. AG är en individuell tävlingsidrott. AG handlar om att se potential hos varje enskilt barn eller ungdom. Vi måste acceptera att barn har olika förutsättningar och vi måste förstå att barn utvecklas olika i olika faser i livet. Tävlingar och uppvisning I januari bestod verksamheten av två tävlingsgrupper (Tkachew och Tsukahara), en nybörjargrupp med 5-6 åringar (Rondat), en fortsättningsgrupp, (Flickis), en killgrupp (Jaeger), och en breddgrupp (Salto) har Flickisgruppens gymnaster tävlingsdebuterat för första gången. Alla grupperna deltog också i vår årliga våruppvisning i Södervärnshallen. Årets tema var Star Wars.

4 Några av tjejerna i Tkachew, Clara, Matilda och Ina deltog första för fösta gången i Regionsfinalen. Ina gjorde en fantastisk insats och vann grenfinalen i fristånde, steg 5. Vi deltog också i Hammarby Kupp med generellt goda placeringar. I april fick vi besök av en tidigare landslagsgymnast och guldmedaljör från det forna Sovjetiska landslaget; Albina Shishova. Även Luminita Raileanu, tidigare OS gymnast från det kända Rumänska landslaget 1984 var med oss som hjälptränare under större delen av våren. Lumi har tränat och tävlat med en av de största gymnastiklegendernagenom tiderna, Nadja Comaneci. Guta Kuppen genomfördes i ett lite mindre format än tidigare. I november fick vi besök av Duke Nellington, tränare från USA. Parkour Parkour har cirka 50 gymnaster fördelade på tre grupper: Parkour nybörjare från årskurs 3, FreeRunning och FreeRunning Adv. Vi har varit 3 tränare. Akrobatik Det har varit ca 35 deltagare och 2 ledare under året. Gruppen har tränat 2 pass i veckan under vår o höst, och 1 pass i veckan under sommaren. Deltog med ett framträdande på våruppvisningen. Det har köpts in nya redskap till träningarna. Motion Vuxengymnastiken har under 2016 haft 8 olika träningsgrupper. Under vårterminen delade 5 ledare på dessa pass. Tyvärr blev en av lederna sjuk i slutet av vårterminen, så under hösten delade 4 ledare på dessa pass. Medlemsantalet för vuxenmotion var under 2016 total 183 st. Våravslutning hölls som vanligt vid VOK stugan i början av maj månad och var välbesökt. Som vanligt tipspromenad och korvgrillning. Delar av vuxenmotionen deltog i föreningens våravslutning i Södervärn tillsammans med barn och ungdomar 12:e Wisbycupen Den 3 oktober genomförde vi vår 12:e tävling i truppgymnastik. Alla var välkomna på lika villkor oavsett kön. Vi hade 129 tävlingsstarter plus 129 förträningsstarter på en dag, Vi var 890 aktiva, cirka 150 funktionärer och 850 betalande åskådare. Alltså 1890 personer i Södervärnshallen lördagen den 1 oktober. Stort tack alla som var med och genomförde denna dag!

5 Verksamhetsplan 2017 Ett nytt år ligger framför oss. Vi har fortsatt hög ambitionsnivå inom föreningen och dess styrelse. Det är både inspirerande och positivt att vi fortfarande har en lång väntelista till de olika disciplinerna. År 2017 kommer att bli inriktat mot årtiondets största idrottshändelse Island Games Vi i VG kommer på eller annat sätt vara involverade som tränare, idrottsföräldrar eller åskådare. Island Games är så mycket mer än fin idrottsutövning, sportgrenar av skilda slag och mest av allt nya fantastiska möten mellan kulturer, länder och generationer. För första gången kommer AG att delta i Island Games, Utbildningen av tränare skall även detta år vara en självklar del av verksamheten och prioriteras. Vi hoppas på fortsatt möjlighet att tillsammans med Sisu förlägga flera utbildningstillfällen på Gotland Vår nya sponsorgrupp kommer att arbeta för att stärka ekonomin inom föreningen och målet är att kunna ge plats för flera gymnaster och i sinom tid ev kunna utöva gymnastiken i en egen regionägd hall. Vi kommer att fortsätta arbetet med att få fler föräldrar aktiva tillsammans med våra ledare och då särskilt som ett stöd för våra unga ledare. Varje trupp bör ha aktiva trupp-föräldrar. Vi ska bredda motionsgymnastiken och informera om en bra motionsform vid olika sammankomster samtidigt som vi behöver attrahera unga vuxna utövare. Vår-uppvisningen är planerad till den 23 april och målet är att samtliga discipliner visar upp sig. Wisbycupen, trupp-gymnastikens tävling, är planerad till den 7 oktober och som inte minst utgör en viktig ekonomisk del av föreningens verksamhet. Styrelsen vill tacka ledare, värdar samt övriga medlemmar för verksamhetsåret Visby Barbro Ronsten Magnus Israelsson Lena Jacobsson Ordförande Vice Ordförande Kassör Tova Ahl Åsa Andersson Anna-Lena Lisspers Sekreterare Ledamot Ledamot Detlef Gräser Ledamot

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Styrelse Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Övriga ledamöter Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Hedersmedlemmar: Barbro Ronsten Magnus Israelsson Lena Jacobsson

Läs mer

Magnus Israelsson, Lena Jacobson, Åsa Andersson, Barbro Ronsten, Tova Ahl, Anna-Lena Lisspers, Lotta Bogren

Magnus Israelsson, Lena Jacobson, Åsa Andersson, Barbro Ronsten, Tova Ahl, Anna-Lena Lisspers, Lotta Bogren Protokoll styrelsemöte Föreningen VisbyGymnasterna 2016, nr 11 Måndag den 15/8 kl. 18.00-21.00 Solbergavillan Närvarande Magnus Israelsson, Lena Jacobson, Åsa Andersson, Barbro Ronsten, Tova Ahl, Anna-Lena

Läs mer

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse 2014 Strängnäs GF Verksamhetsberättelse Året som gått Strängnäs GFs gångna år har sett annorlunda ut än tidigare år. Nya samarbeten har skapats, förändring i träning- och tävlingsplanering samt att föreningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse GF Vasa Gymnastik

Verksamhetsberättelse GF Vasa Gymnastik Verksamhetsberättelse 2015-2016 GF Vasa Gymnastik Verksamhetsåret 2015-07-01-2016-06-30 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Jessica Pettersson Sekreterare Maria Landqvist Kassör Lina Landqvist

Läs mer

Härnösands gymnastikklubb

Härnösands gymnastikklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 SAMT BUDGET OCH PLAN Verksamhetsåret 2017 Viktiga händelser Året 2017 har varit ett år fullt av gymnastik för gymnasterna i. Rekryteringen in till föreningen i de yngre åldrarna

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2010 Brunflo Gymnastikförening Sida 2 (6) Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse 3 Gruppernas Verksamhetsberättelser 5 Barn och Ungdomssektionen 5 Barngymnastik 4-6

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2014 Ordförande har ordet Ett år har gått fullt av nya intryck och stolthet. Dels är det mitt första år som ordförande i ÖGF och dels så är det ett år fullt av utveckling. Föreningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2016-01-01 2016-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsberättelse 2018 Föreningen Nättraby Allmänna Idrottssällskap redovisar följande verksamhetsberättelse för 2018 Styrelsens sammansättning har varit enligt nedan: Ordförande: Vice ordförande Sekreterare:

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /08

Föräldramöte FTG VT /08 Föräldramöte FTG VT2017 2017-02-06/08 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2014

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2014 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2014 Sida 1 av 8 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2012-01-01 -- 2012-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 3/3

Läs mer

Trollbäckscupen maj. Tyresöhallen

Trollbäckscupen maj. Tyresöhallen Trollbäckscupen 2017 13-14 maj Tyresöhallen GKT, Gymnastikklubben Trollbäcken Gymnastikklubben Trollbäcken grundades i april 2003. Vi är en förening i Tyresö med ca 300 aktiva gymnaster och ca 40 ledare.

Läs mer

Föräldramöte FTG HT

Föräldramöte FTG HT Föräldramöte FTG HT2017 2017-09-11-17 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är Truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Hur kan du stötta föreningen?

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyllde 100 år 2014. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA Verksamhetsberättelse Föreningen Dackegymnasternas ordförande Ett år går fort när man har roligt och nu har ännu ett gymnastikår genomförts av våra fantastiska

Läs mer

Trollbäcken Christmas Cup 2017

Trollbäcken Christmas Cup 2017 Trollbäcken Christmas Cup 2017 2-3 december Slottshallen GKT, Gymnastikklubben Trollbäcken Gymnastikklubben Trollbäcken grundades i april 2003. Vi är en förening i Tyresö med ca 400 aktiva gymnaster och

Läs mer

Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö. Hotell Blå Blom kl

Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö. Hotell Blå Blom kl Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö Hotell Blå Blom 2019-06-18 kl. 19.00 Föredragningslista 1. Mötets öppnande. 2. Fastställande av röstlängd/närvarolista. 3. Val av ordförande och sekreterare för

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2009 Sida 2 (5) Verksamhetsberättelse för Brunflo Gymnastikförening 2009 Brunflo gymnastikförenings årsmöte 2009 hölls i kvarterslokalen i Brunflo båthamn den 3 mars. Vid mötet deltog

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Inledning VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 100 år, 2014! Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening

Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening Vad är kvinnlig artistisk gymnastik? (AG) En individuell sport med redskapen bom, barr, hopp och fristående. Det finns obligatoriska moment som ska finnas med i en

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Höganäs Gymnastikförening

VERKSAMHETSPLAN. Höganäs Gymnastikförening VERKSAMHETSPLAN Höganäs Gymnastikförening 2011 VERKSAMHETSPLAN FÖR 2011 Inledning Under 2011 är den övergripande och långsiktiga målsättningen och visionen för föreningen att gymnaster och ledare stannar

Läs mer

Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013

Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013 Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013 Kalender för våren 2013 Den 23:e mars kl. 11:00 har vi årsmöte i raststugan i Vilsta Alla medlemmar är välkomna! Vi bjuder på smörgåstårta. Sista anmälningsdag är

Läs mer

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013 Sida 1 av 8 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

Älvkarleby Gymnastikförening. Verksamhetsplan 2016

Älvkarleby Gymnastikförening. Verksamhetsplan 2016 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsplan 2016 1. Föreningens mål Erbjuda i första hand barn och ungdomar, träning i gymnastik och i viss mån tävling i truppgymnastik samt utveckla dessa barn och ungdomar

Läs mer

Ledarinformation Söndagen den 12 januari 2014

Ledarinformation Söndagen den 12 januari 2014 Ledarinformation Söndagen den 12 januari 2014 NAIS verksamhet: Familjegymnastik, Bamsegympa, Barngymnastik, Gympakidz, Truppgymnastik, Zumba. Motto: "Gymnastik för alla" Vi har hela tiden behov av ledare

Läs mer

Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG

Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG 2015-03- 26 AGENDA De olika trupperna Mål och övningskrav Träningsregler Barnens egna spelregler Tävling/uppvisning Vi behöver lite hjälp KommunikaMonskanaler

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2006 Några höjdpunkter under året: Invigning av hoppgropsanläggning, föreningens största investering någonsin Föreningen växer och räknar numera med över 500 medlemmar Linn Nilsson

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Studs. Gefle Gymnastikförening

Studs. Gefle Gymnastikförening Studs DOCUMENT INDEX 1. Bakgrund och syfte... 3 2. Studs projektet... 4 2.1 Genomförd aktivitet... 4 2.2 Ekonomisk redovisning och tidsåtgång... 5 2.3 Lärdomar... 6 3. Övningar... 7 3.1 Trampett... 7 3.2

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20150701-20160630 FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA 20150701-20160630 Verksamhetsberättelse 20150701-20160630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Tänk att ännu ett gymnastik-år har

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2017-01-01 2017-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 4 april

Läs mer

Vi ser fram emot våra gymnasters utveckling

Vi ser fram emot våra gymnasters utveckling Bakgrund Västerbottens Gymnastikförbund arrangerade 1990 gymnastikspelen i Umeå och sedan dess har Umeå GF i omgångar uppvaktat Umeå fritid för att diskutera lokalproblematiken för tävlingsgymnastiken

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /28

Föräldramöte FTG VT /28 Föräldramöte FTG VT2018 2018-02-26/28 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening Styrelsen avger följande berättelse för föreningens 135:e verksamhetsår: FÖRENINGENS VALDA FUNKTIONÄRER Styrelse ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2017 Januari 2018 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft cirka 300 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

LINGVALLEN KURSER OCH LÄGER

LINGVALLEN KURSER OCH LÄGER LINGVALLEN KURSER OCH LÄGER SOMMAREN 2009 1 Kurs och Läger katalog 2009.indd 1 2009-02-23 11:10:40 KURSER Barn, Ungdom, Skola och Förberedande tävling 29 juni 3 juli Ung Kaxig Framåt Kurs/läger 5 dagar

Läs mer

SM-VECKAN Programblad

SM-VECKAN Programblad SM-VECKAN 2019 Programblad Aerobic Gymnastics KVINNLIG ARTISTISK GYMNASTIK MANLIG ARTISTISK GYMNASTIK Parkour RYTMISK GYMNASTIK TRAMPOLIN & DMT Tricking TRUPPGYMNASTIK Gymnastik i alla dess former när

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2015 Älvkarleby Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse för 2015 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2015 Älvkarleby Gymnastikförening Sida 1 av 14 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20120701-20130630 Verksamhetsberättelse 20120701-20130630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Tack alla entusiastiska ledare, gymnaster och föräldrar för ett toppen år! Inför

Läs mer

2013-2014 Förslag till Förbundsmötet 2012

2013-2014 Förslag till Förbundsmötet 2012 GYMNASTIKEN VILL! 2013-2014 Förslag till Förbundsmötet 2012 1 2 Svensk Gymnastik siktar på framgång. Gymnastiken Vill ska leda oss dit. Gymnastiken Vill är Gymnastikförbundets gemensamma idédokument. Här

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 ORDFÖRANDE HAR ORDET Vilket år vi har haft!!! Vi har haft ett år fullt av utveckling. Styrelsen har i år satsat mycket på att fortsätta utveckla

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2014

VERKSAMHETSPLAN 2014 VERKSAMHETSPLAN 2014 VERKSAMHETSPLAN FÖR GYMNASTIKFÖRBUNDET NORR 2014 Vision 2020 fortsätter vara riktmärket för vår verksamhet. Vi ökar medlemmar om än i svag takt. För att öka tempot ska vi hjälpa och

Läs mer

Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16. Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson

Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16. Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16 Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson 1 Inledning Föreningen Vasa Gymnastik har under terminen haft 4 aktiva grupper med barn mellan åldrarna

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2012-2013 Gymnastikföreningen Astra 2012-2013 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Suppleant Suppleant Peter Rudin Thomas Åkerdahl Linda Knutar Maria Sandgren

Läs mer

För att bedriva Bamsegympa skall

För att bedriva Bamsegympa skall Baskurs Barn och Ungdom ger dig som ny ledare en bred och stabil grund inför ditt framtida ledaruppdrag. Baskurs Barn och Ungdom vill skapa ledare med helhetssyn på den aktive och ge en förståelse för

Läs mer

Förträning Alby 1 Fredag kväll

Förträning Alby 1 Fredag kväll Förträning Alby 1 Fredag kväll 17.30 Huddinge GF FT08 blå/gul 17.30 GT Vikingarna Tellus 17.30 Tyresögymnastiken Lejonen 17.30 Huddinge GF FT08 svart/vit 17.35 Nacka GF Vega 17.35 Tyresögymnastiken Vargarna

Läs mer

Protokoll nr 2 2011. Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost. Tid: 2011-02-09 18.00-21.00

Protokoll nr 2 2011. Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost. Tid: 2011-02-09 18.00-21.00 Protokoll nr 2 2011 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost Tid: 2011-02-09 18.00-21.00 Plats: Gymnastikförbundets Sydosts kansli, Växjö Närvarande: Gun Ståhl, ordförande Christer

Läs mer

Årsmöte Sofiaflickorna. 18 september klockan Ersta Sköndal högskola

Årsmöte Sofiaflickorna. 18 september klockan Ersta Sköndal högskola Årsmöte 2016 Sofiaflickorna 18 september klockan 15.00 Ersta Sköndal högskola Verksamhetsberättelse Styrelsen... 2 Övriga förtroendevalda... 2 Några av årets händelser... 4 Tävlingar och resultat... 4

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2017 Älvkarleby Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse för 2017 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2017 Älvkarleby Gymnastikförening Sida 1 av 13 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

GK Antilopens årsmöte 6 mars Plats: Olles hus, Lexbyvägen 65

GK Antilopens årsmöte 6 mars Plats: Olles hus, Lexbyvägen 65 GK Antilopens årsmöte 6 mars 2016 Plats: Olles hus, Lexbyvägen 65 1 Innehållsförteckning GK Antilopens årsmöte 6 mars 2016 Plats: Olles hus, Lexbyvägen 65 Kallelse och dagordning årsmöte Verksamhetsberättelse

Läs mer

Långtidsplan/Vision , upplaga 4

Långtidsplan/Vision , upplaga 4 Långtidsplan/Vision 2020 2016-04-20, upplaga 4 Verksamhetsidé Gymnastikföreningen Uppsalaflickorna har kommit till för att ge barn, ungdomar och vuxna glädje, utveckling och personlig utmaning och framgång.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20170701 20180630 FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA 20170701 20180630 Verksamhetsberättelse 20170701 20180630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Dackegymnasterna jubilerar detta året

Läs mer

senast den 4 september 2006

senast den 4 september 2006 Till Sunda Takters medlemmar Härmed kallas du till årsmöte med STs idrottsförening SUNDA TAKTER Torsdagen den 7 septemberl 2006 kl 14.00 i Lönnkrogen. Vi bjuder även på lite att äta därför är det viktigt

Läs mer

PROTOKOLL fört vid Gymnastikförbundet Öst 94:e årsmöte söndagen den 9 mars 2014

PROTOKOLL fört vid Gymnastikförbundet Öst 94:e årsmöte söndagen den 9 mars 2014 PROTOKOLL fört vid Gymnastikförbundet Öst 94:e årsmöte söndagen den 9 mars 2014 Närvarande: Cirka 40 representanter från föreningar, styrelsen, kommittéer och kansli. Mötets öppnande Ordförande Gärmund

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2014 Brunflo Gymnastikförening Sida 2 (7) Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse... 3 Sektionernas verksamhetsberättelser... 5 Barn- och ungdomssektionen Familjegymnastik...

Läs mer

INBJUDAN TRUPPGYMNASTIK BORÅS 1-2 JULI. Boråshallen

INBJUDAN TRUPPGYMNASTIK BORÅS 1-2 JULI. Boråshallen INBJUDAN TRUPPGYMNASTIK BORÅS 1-2 JULI Boråshallen Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptävlingskommitté hälsar er välkomna till TRUPP SM 2017 BORÅS 1-2 JULI BORÅSHALLEN INFORMATION Information

Läs mer

Verksamhetsberättelse för perioden HT 18 VT 19

Verksamhetsberättelse för perioden HT 18 VT 19 Verksamhetsberättelse för perioden HT 18 VT 19 Samt följande bilagor Revisionsberättelse Värdegrund & Policy Balansräkning & Resultaträkning för räkenskapsåret 2018 GKT Verksamhetsberättelse 18-19 1 Sittande

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2015 BGF Verksamhetsberättelse 2015 1 Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse Verksamhetsåret ur styrelsens ögon Uppföljning av Verksamhetsplan 2015 Gemensamma träffar

Läs mer

PROTOKOLL fört vid Gymnastikförbundet Stockholms 90:e årsmöte söndagen den 22 mars 2010

PROTOKOLL fört vid Gymnastikförbundet Stockholms 90:e årsmöte söndagen den 22 mars 2010 PROTOKOLL fört vid Gymnastikförbundet Stockholms 90:e årsmöte söndagen den 22 mars 2010 Närvarande: Ett 35-tal representanter från föreningar, styrelsen, kommittéer och kansli. Mötets öppnande Birgitta

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 1 Innehåll 1. Antal medlemmar... 3 2. Styrelsen... 3 3. Grupper... 3 Bamsegympa... 3 Barngymnastik... 3 Hopprep... 3 Tävlingsgruppen:... 3 Hopprep yngre... 4 4. Uppvisningar...

Läs mer

Enebybergsgymnasterna Vill

Enebybergsgymnasterna Vill Enebybergsgymnasterna Vill Riktlinjer samt handlingsplaner 2016-2017 www.enebybergsgymnasterna.nu Facebook: Enebybergsgymnasterna 1(7) reviderad 2016-09-03 EG = Engagemang och Glädje! Genom vårt motto

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

Verksamhetsplan 2018

Verksamhetsplan 2018 Verksamhetsplan 2018 BGKs verksamhet I vår klubb vill vi erbjuda Gymnastik för alla och visa att man kan vara gymnast vare sig man vill nå toppen, ha gymnastik som ett komplement till annan idrott eller

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA Verksamhetsberättelse Föreningen Dackegymnasternas ordförande Ännu ett härligt gymnastik-år är till ända. Jag valdes in i styrelsen vid förra årsmötet,

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2011 MARIEHAMNS GYMNASTIKFÖRENING R.F. SAMMANFATTNING

VERKSAMHETSPLAN 2011 MARIEHAMNS GYMNASTIKFÖRENING R.F. SAMMANFATTNING VERKSAMHETSPLAN 2011 SAMMANFATTNING Gymnastik är en form av idrott, som alla har nytta av att hålla på med. Gymnastiken ger en god kroppskontroll, är utvecklande av motoriken samt dynamisk och mångfacetterad.

Läs mer

Hammarbygymnasterna TruppCup 2014 Resultat Klass Lätt

Hammarbygymnasterna TruppCup 2014 Resultat Klass Lätt Resultat Klass Lätt Brommagymnasterna, BG-stars 7,10 4,00 11,10 1 Tyresö Gymnastiken, 05 Rosa 7,60 3,20 10,80 2 Tyresö Gymnastiken, 06 SVART 7,60 3,20 10,80 2 Tyresö Gymnastiken, 06 Svart Light 7,55 3,20

Läs mer

Styrelsen består av ordförande, sekreterare, kassör samt fyra övriga ledamöter. Styrelsen skall bestå av både kvinnor och män.

Styrelsen består av ordförande, sekreterare, kassör samt fyra övriga ledamöter. Styrelsen skall bestå av både kvinnor och män. Original 27 27 Styrelsens sammansättning Styrelsen består av ordförande, sekreterare, kassör samt fyra övriga ledamöter. Styrelsen skall bestå av både kvinnor och män. Styrelsen utser inom sig vice ordförande

Läs mer

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Norra Gotlands Brukshundklubb avger härmed verksamhetsberättelsen för verksamhetsåret 2016. Styrelsen har under året haft 10 stycken

Läs mer

2014-01-17. Värmdö Truppcup 2014 PM 1. Tävlingsdatum: 7-8 juni 2014. Vilken dag respek.ve klass går meddelas e2er anmälnings.dens utgång.

2014-01-17. Värmdö Truppcup 2014 PM 1. Tävlingsdatum: 7-8 juni 2014. Vilken dag respek.ve klass går meddelas e2er anmälnings.dens utgång. Värmdö Truppcup 2014 PM 1 Tävlingsdatum: 7-8 juni 2014 Vilken dag respek.ve klass går meddelas e2er anmälnings.dens utgång. Välkommen till Värmdö Truppcup 2014 Värmdö truppcup genomförs i år för första

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 1 INNEHÅLL 1. ANTAL MEDLEMMAR... 3 2. STYRELSEN... 3 3. GRUPPER... 3 Aerobics gymnastics... 3 Hopprep... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kids.... 4 Bamsegympa... Fel! Bokmärket

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2016 Januari 2017 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft drygt 280 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Söderhamns gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2015-01-01-2015-12-31. 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 18/4

Läs mer

UTBILDNINGSKRAV FRÅN OCH MED 2019 Uppdaterad

UTBILDNINGSKRAV FRÅN OCH MED 2019 Uppdaterad UTBILDNINGSKRAV FRÅN OCH MED 2019 Uppdaterad 2018-11-19 2 INNEHÅLL UTBILDNINGSKRAV TRÄNINGSGYMNASTIK... 3 Baskurs Barn och Ungdom Gymnastikförbundets grundutbildning...3 Bamsegympa...3 Verksamhet med fria

Läs mer

GF Gymmix Visby hälsar Er välkomna till WISBYCUPEN VIII 2012

GF Gymmix Visby hälsar Er välkomna till WISBYCUPEN VIII 2012 GF Gymmix Visby hälsar Er välkomna till WISBYCUPEN VIII 2012 En trupptävling för alla nivåer PM 1 Välkommen till Wisbycupen VIII den 6 oktober 2012 GF Gymmix Visby hälsar alla varmt välkomna till vår trupptävling,

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för 852000-4519 Verksamhetsåret 2014 Sida 1 Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen Styrelsen har under året bestått av Ida Larsson, ordförande Peter Ramstedt, vice ordförande Mats Månsson,

Läs mer

HERMES NYTT Nr Årgång 76. Ordförande har ordet!

HERMES NYTT Nr Årgång 76. Ordförande har ordet! Ordförande har ordet! Då har vi klarat av årets uppvisning i Enskedehallen den 14 maj. Entusiastisk publik och gymnaster som hejade fram när deras egna tränare framträdde som Superwomen. Av tradition delar

Läs mer

Gymnastik- utbildarna. Kvalité Kompetens

Gymnastik- utbildarna. Kvalité Kompetens Gymnastik- utbildarna Kunskap Kvalité Kompetens Gymnastikutbildarna Vad är det? Gymnastikutbildarna är varumärket för all utbildningsverksamhet inom Gymnastikförbundet och erbjuder efterfrågad utbildning

Läs mer

Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013.

Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. Årsberättelse Göteborgs Turnförening 2013 Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. STYRELSE Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleanter Robert

Läs mer

Protokoll från Sydöstra Götalands Bågskytteförbund

Protokoll från Sydöstra Götalands Bågskytteförbund Sida 1 av 5 Protokoll från Sydöstra Götalands Bågskytteförbund Lördag den 8 november 2014 Växjö konserthus, Västra Esplanaden 10-14, Växjö, Närvarande: Erik Carlsson Roine Knutsson Börje Jonsson Hasse

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 JÄRFÄLLAGYMNASTERNA

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 JÄRFÄLLAGYMNASTERNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 JÄRFÄLLAGYMNASTERNA Verksamhetsidé Föreningen ska bedriva gymnastik och har som ändamål att bedriva sin idrottsliga verksamhet i enlighet med idrottsrörelsens verksamhetsidé,

Läs mer

Ungdom.

Ungdom. Ungdom www.gymnastik.se/ungdom Ungdom 13-20 år Kort presentation Hur är läget? Fördomar? Fakta! 2012-2011-2010-2009 Vad? Varför? Hur? Ungdom, centralt inom Gymnastikförbundet Ungdomsrådet Annika, Ida,

Läs mer

WISBYCUPEN X. En trupptävling för alla nivåer PM 1

WISBYCUPEN X. En trupptävling för alla nivåer PM 1 WISBYCUPEN X En trupptävling för alla nivåer PM 1 Välkommen till Wisbycupen X! GF Gymmix Visby hälsar alla varmt välkomna till vår trupptävling Wisbycupen! I år firar vi att Wisbycupen fyller 10 år! På

Läs mer

ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER

ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER Bestämmelser och tävlingsregler är framtagna av Gymnastikförbundet Sydosts tävlingskommitté. Reglerna grundar sig på bedömningsreglementet nya nationella bedömningsreglementet

Läs mer

Stockholmscupen 2014. 22-23 mars. Botkyrkahallen, Norsborg PM2

Stockholmscupen 2014. 22-23 mars. Botkyrkahallen, Norsborg PM2 Stockholmscupen 2014 22-23 mars Botkyrkahallen, Norsborg PM2 PM 2 Välkommen till Stockholmscupen 2014! Vi hälsar er välkomna till en härlig tävlingshelg med Huddinge GF & TTK Öst! Anmälan vid ankomst Botkyrkahallen

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Hammarbygymnasterna från bredd till världselit med de bästa ledarna Glädje Gemenskap Utveckling Hammarbygymnasterna erbjuder gymnastik för alla, från bredd till världselit. Vi bedriver vår verksamhet i

Läs mer

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK)

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Plats: Dojon, Stationsvägen 9F Tid: 21 mars 2013, kl 19.00 Klädsel: Vanliga kläder, ej Gi Alla medlemmar och målsmän till medlemmar under

Läs mer

GF Gymmix Visby hälsar Er välkomna till WISBYCUPEN VII 2011

GF Gymmix Visby hälsar Er välkomna till WISBYCUPEN VII 2011 GF Gymmix Visby hälsar Er välkomna till WISBYCUPEN VII 2011 En trupptävling för alla nivåer PM 1 Välkommen till Wisbycupen VII den 8:e oktober 2011 GF Gymmix Visby hälsar alla varmt välkomna till vår trupptävling,

Läs mer

Eskilstuna Gymnastikförening. Verksamhetsplan 2018

Eskilstuna Gymnastikförening. Verksamhetsplan 2018 Eskilstuna Gymnastikförening Verksamhetsplan 2018 Syfte Eskilstuna Gymnastikförening vill genom gymnastiken medverka till rörelseglädje, god hälsa, gemenskap och ett livslångt intresse för gymnastik hela

Läs mer

PM1 SOL-CUPEN. 7 maj /8

PM1 SOL-CUPEN. 7 maj /8 7 maj 2017 Varmt välkomna att delta i SOL-flickornas GF:s föreningstävling SOL-cupen. Tävlingen är en grentävling där vi erbjuder två tävlingsklasser för gymnaster i åldrarna 7 till 13 år. En lättare klass

Läs mer

GYMNASTIKFÖRENING R.F. VERKSAMHETSPLAN 2013

GYMNASTIKFÖRENING R.F. VERKSAMHETSPLAN 2013 MARIEHAMNS GYMNASTIKFÖRENING R.F. VERKSAMHETSPLAN 2013 FÖRENINGENS VERKSAMHET Gymnastik är en form av idrott som alla har nytta av att hålla på med. Gymnastiken ger en god kroppskontroll, är utvecklande

Läs mer

Verksamhetsplan. Inledning. Ledning och samordning

Verksamhetsplan. Inledning. Ledning och samordning Verksamhetsplan GF Vasa Gymnastik Verksamhetsåret 2017-07-01-06-30 Inledning GF Vasa Gymnastik är idag en etablerad gymnastikförening i Stockholm som bedriver sin verksamhet i Vasastan och Östermalm. Föreningen

Läs mer

Protokoll årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) 2013

Protokoll årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) 2013 Protokoll årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) 2013 Plats: Dojon, Stationsvägen 9F Tid: 21 mars 2013, kl 19.00 Protokoll ÅRSMÖTE SHKK 2013 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Val av

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 2014

GYMNASTIKSPELEN 2014 Vid varje Gymnastikspel lanseras en ny cool t-shirt. Har du tips på hur årets Gymnastikspelströja ska se ut? Kom med dina idéer senast den 28 februari. Maila sydost@gymnastik.se t-shirten 2012 Sidan 2

Läs mer

AIF GYMNASTIK VERKSAMHETSBESKRIVNING 2012/2013

AIF GYMNASTIK VERKSAMHETSBESKRIVNING 2012/2013 AIF GYMNASTIK VERKSAMHETSBESKRIVNING 2012/2013 4ÅR och 5ÅR - --- - 4 5 år Barngymnastik (Barn) Barngymnastiken skall vara en rolig och lekfull aktivitet som främjar barnens individuella utveckling. Att

Läs mer

Verksamhetsberättelse Halmstad Gymnastikförening 2014

Verksamhetsberättelse Halmstad Gymnastikförening 2014 Verksamhetsberättelse Halmstad Gymnastikförening 2014 Styrelse Caroline Johnsen Annelie Fager My Augustsson Hvit Maria Adholm Andersson Diana Larsson Malin Blomqvist Sandra Pettersson Therese Sirén Fredriksen

Läs mer

Verksamhetsplan & övergripande ekonomisk plan GF Brommagymnasterna 2018/2019. Glädje Trygghet Utveckling

Verksamhetsplan & övergripande ekonomisk plan GF Brommagymnasterna 2018/2019. Glädje Trygghet Utveckling Verksamhetsplan & övergripande ekonomisk plan GF Brommagymnasterna 2018/2019 Glädje Trygghet Utveckling Verksamhetsplan och målbild 2018/2019 Perspektiv Gymnaster Tränare & hallar Ekonomi & marknad Övergripande

Läs mer

Östersundsgymnasterna

Östersundsgymnasterna Östersundsgymnasterna Verksamhetsberättelse 2015-1 - Styrelsen för Östersundsgymnasterna får härmed avge följande verksamhetsberättelse för verksamheten år 2015. Styrelse: Ordförande Bettina Herm Sekreterare

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2016

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2016 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2016 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 102 år 2016. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer