privatgäster att vilja upptäcka Västsverige och allt vad som erbjuds, och då naturligtvis bo hos oss både i Göteborg & Borås.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "privatgäster att vilja upptäcka Västsverige och allt vad som erbjuds, och då naturligtvis bo hos oss både i Göteborg & Borås."

Transkript

1 The s-card SSHL NYTT NR 2 I DETTA NUMMER Redaktionen har ordet The S-CARD Hotellen har ordet Redaktionen har ordet Tiden går fort när vi har roligt, redan dags för nummer 2 av vårt SSHL-Nytt och vi är på väg in i försommar månaden Maj! Nu gäller det att stanna upp och njuta en smula också när träden grönskar och naturen spirar runt oss alla. De första fyra månaderna för Svenska Stadshotell och alla dess verksamheter har startat lite olika med hänsyn till beläggning för hotellen o konferens verksamheten, det samma gäller för våra restaurangverksamheter. Men nu jobbar vi alla för att maj och de kommande sommarmånaderna blir fantastiska, att solen och värmen hjälper oss att fylla våra uteserveringar och få våra privatgäster att vilja upptäcka Västsverige och allt vad som erbjuds, och då naturligtvis bo hos oss både i Göteborg & Borås. Du följer väl alla våra verksamheter på Instagram? På sidan Smått&Gott här i SSHL- Nytt kan du hitta alla våra verksamheters namn på Instagram, så följ & tagga allt vad du kan! Nu önskar vi dig en kommande härlig sommar, njut allt du kan så Ses vi här på SSHL-Nytt igen i början av september! Redaktionen för SSHL Nytt g.m Mia Landin Smått & gott Listan över S-Card The S-Card I detta nummer av SSHL Nytt kan du också se en lista över alla de butiker, salonger, restauranger och inte minst våra egna verksamheter och de erbjudanden som ges oss alla som tillsvidareanställda inom Svenska Stadshotell genom uppvisande av vårt S-Card, så ta del av dessa erbjudanden, denna lista finns också sparad på vår gemensamma server F: S-CARD_2014, här uppdaterar vi listan om det tillkommer fler erbjudanden eller andra ändringar, så håll dig uppdaterad, så att just du inte går miste om något riktigt bra. Glöm inte att kortet skall vara påskrivet på baksidan av just dig som innehavare av kortet.

2 Comfort Hotel Jazz Nu är de sista badrummen hos oss renoverade och alla våra badrum är nu helkaklade och fina. I februari nyanställdes två personer hos oss. Den 1 februari började Jonas Andersen. Jonas hittar vi i första hand som på nätterna som nattportier men han arbetar även lite dagpass. Jonas har arbetat extra hos oss under sommar/höst På städavdelningen anställdes Adriana Agostinha de Souza den 17 februari. Även Adriana har tidigare arbetat extra hos oss under en längre tid. Vi hälsar de båda varmt välkomna till oss!

3 BEST WESTERN Hotell Borås Tillökning i familjen Maria fick en liten Isabella den 28 februari. Earth Hour Självklart var vi med och stöttade Earth Hour. Så här såg det ut på disken. Personalskifte Vår nattis Camilla har slutat och istället har vi utökat styrkan med Anna Bengtsson. Anna har jobbat extra hos oss sedan sommaren 2012 och sedan augusti 2013 har hon vikarierat för Camilla som varit sjukskriven Kick-Off Här är hela Pink Ladies gänget från oss, det fanns ju ett gäng till har vi hört talas om, men vet inte om det var någon som såg till dem? BEST WESTERN Hotell Göteborg Vi är mycket glada över att få välkomna Linda Engvall som frukostansvarig hos oss på BEST WESTERN Hotell Göteborg. Linda kommer tidigare från Avalon och har däremellan pausat med mammaledighet och började hos oss, full av energi och med sprudlande glädje, den 3 februari i år. Vi fick tillökning den 1:e april då Alexandras son Hampus föddes. Den 12/3 blev vi Best Breakfast certifierade och den 25/4 hölls utbildning här på hotellet med ca 45 deltagare från hotell i västregionen där Tina själv var med, härlig och inspirerande människa. Vi har 2 lag anmälda till vårruset 12/5 i Slottskogen.. något hotell/restaurang som vågar utmana oss????

4 First Hotel Grand Många av oss har varit på en bra och nyttig brandutbildning på Guttasjön, några har sitt kvar och så här såg det ut när vi var där. Ciluette City Spa Vi har stärk upp vårt team genom att fastanställa följande medarbetare och välkomnar med varm hand Johanna Persson hudterapeut Sofie Persson hudterapeut, Sabina Lind massör, Malin Petersson - massör Nyheter: Svenska hudvårdsmärket Mette Picaut har nu äntligen kommit till oss. En exklusiv serie som har en synbar Anti-Age effekt som kombineras med det renaste naturen har att erbjuda. Kika in så visar vi mer. Nannic. NBE Deep Skin Är en ny generation av hudbehandling där vi kan behandla pigmentering skador, acne, porreducering, ärr, hudföryngring, rynkor, rosacea mm. Vi ser fram emot många fina resultat! Inför alla sommarfester, baler, bröllop så kan vi fixa makeupen Så känner du någon som behöver, tipsa gärna om oss! Bare Minerals innehåller endast rena mineraler som vårdar huden. Fritt från konserveringsmedel, parfym, mineraloljor, syntetiska färgämnen som kan irritera huden. Tänk på att ni alltid har 50 % på ALLA behandlingar i mån av tid. Och 25 % på alla hudvårdsprodukter! Och glöm inte att fastanställd personal har 3 massager/år att njuta av hos oss. Alltid gratis hudanalys! SSHL-NYTT Nr 2 j 2014

5 Grands Restauranger Som en del i vårt fokusområde på nattklubben har vi precis genomfört en VIP-fest där alla med VIPkort fick ut nya kort i olika varlörer. Vi har även passat på att dela ut flertalet nya kort till gäster som vi gärna ser i nattklubben, till exempel spelarna i Borås Basket och IF Elfsborg. I premiärnumret av SSHL News släppte vi bomben att vår köksmästare Andreas äntligen skulle ta sig i kragen och ta körkort. Efter två intensiva veckor i Säffle kan nu Andreas stolt (och lagligt) framföra våra fordon när vi har cateringuppdrag. Stort grattis! 3 april genomförde Borås City sin presentation av årets artister till Sommartorsdagarna 2014 i nattklubben på Grand. Nästan 400 inbjudna var på plats och kvällen till ära så spelade även Rydell & Quick live. Nu ser vi fram emot en härlig sommar och en fullknökad nattklubb och Bar-b-q varje Sommartorsdag 11 april stod vi som stolta värdar för premiären av H.E.A.T s turné där de även för första gången framförde sina nya låtar på svensk mark. För några veckor sedan började vi med att ha en mingelfotograf på plats i nattklubben under utvalda helger. Gästerna har verkligen uppskattat idén och det taggas mer än någonsin på vår Facebooksida. Flest likes fick dessa Wolf of Wallstreet-killar! Vi har sedan sista numret fått två nya medarbetare Amanda Aasa och Jennie Jarlenäs. Jennie kommer närmast från Hotel Riverton i Göteborg och Amanda är ett välkänt ansikte på Astern samt Scandic Plaza. 31 augusti är det åter dags för brännboll på Almenäs Denna fruktade matchdag där hotellet möter restaurangen och gör upp om vem som är bäst när det gäller! Under ett helt år kan sedan vinnarna gotta sig i solskenet. I skrivandes stund inväntar vi med spänning resultatet av vår nya nattklubbssatsning på den yngre generationen. Konceptet är döpt till "Powered by Grand 18+" och tanken är att vi kör olika temafester ett par fredagar om året med 18-årsgräns. T ex: Studenten Powered by Grand 18+! I nästa nummer får ni bilder från premiärfesten som går av stapeln på Valborg.

6 Avalon Hotel Då har vi äntligen öppnat poolen för säsongen och utebaren hade premiär den 25 april, med dessa fantastiska dagar som vi haft med sol och värme har det varit mycket glada människor på besök. Vi har samlat ihop ett gäng brudar som ska springa vårruset den 12/5, kom gärna och hejja fram oss i spåret SSHL-NYTT Nr

7 Smått och gott Instagram Vi på redaktionen tycker det är skoj att följa er alla på Instagram och ni är duktiga på att både uppdatera och #hashtagga, men det är viktigt att inte släppa taget så vi ser fram emot att få fortsätta beundra era bilder. Nu hoppas vi även att alla följer respektive hotell, restauranger och Spa, om inte har ni alla användarnamn här: Comfort Hotel Hotell Grand Grands Restaurang Ciluette City Avalon Hotel & Hotell Framåt med fokus och passion!

8 S-Card Nedan ser du listan, uppdelad på företag i Borås och Göteborg, över alla de butiker, salonger, restauranger och inte minst våra egna verksamheter och de erbjudanden som ges oss alla som tillsvidareanställda inom Svenska Stadshotell genom uppvisande av vårt S-Card. Borås Restaurang Renässans Simklubben Elfsborg Stadsparksbadet & Borås Simarena Dalsjöbadet & Sandaredsbadet City snabbtvätt Restaurang Brasseriet Team Sportia, Borås City & Knalleland Buketten Barbershop Ciluette City Spa Restaurang Bara SSHL 20% på mat & dryck (i samband med måltid) för 2 personer 100 kr rabatt vid tecknande av vuxenkurs, crawl eller motionsgrupp Entré vuxen 53 kr/pers Entré ungdom 7-17 år 33 kr/pers Entré barn 1-6 år 23 kr/pers Entré 32 kr/vuxen Entré ungdom 7-17 år 19 kr/pers Entré barn 1-6 år 8 kr/pers Ca 30 % (lite beroende på vad det är för plagg) 20% på mat & dryck i samband med måltid) för två personer 10% på sortimenten, gäller ej cyklar (Två gånger om året, en vår och en höst kommer Ni att få erbjudande om en företagshelg då ni har 20% rabatt på ord.priser (gäller ej cykel). 10%, även reavaror (ej beställningsvaror) 15% på behandlingar, 20 % på produkter 50% på behandlingar, 25 % på produkter 20% på mat och tillhörande dryck för 2 personer Specialpriser på hotellrum Göteborg United Fashion Pelle P Concept Store 15% på hela sortimentet 20% i butik & på webben, Skriv Avalon nere i Voucher Code så får du 20 % rabatt på ordinarie pris.

9 Restaurang Bamboo 25%, mat & tillhörande dryck för två personer Grands Parfymeri 20% Avalon Restaurang 20% på mat & tillhörande dryck för 2 pers Furetti, skor, väskor accessoarer 15% THE S CARD

Redaktionen för SSHL Nytt g.m Mia Landin

Redaktionen för SSHL Nytt g.m Mia Landin The s-card SSHL NYTT NR 3 I DETTA NUMMER Hälsning från Redaktionen Hösten har gjort entré och snart sprakar naturen av härliga färger! Vi kan summera en sommar som bjudit på fantastiskt väder och vi hoppas

Läs mer

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Att driva företag är som ett virus, det går inte att sluta. Du har friheten att styra över din egen tid. Det arbete

Läs mer

KURSPROGRAM VÅREN 2016

KURSPROGRAM VÅREN 2016 KURSPROGRAM VÅREN 2016 VI VÄXER! Nytt kursutbud, ny påbyggnadsutbildning och helt nya makeup-utbildningar. Vi växer och utökar, både vårt utbud och våra lokaler. Därför känns det extra spännande att presentera

Läs mer

KURSPROGRAM HÖSTEN 2016

KURSPROGRAM HÖSTEN 2016 KURSPROGRAM HÖSTEN 2016 LÅT OSS INSPIRERA DIG Varmt välkommen till en ny säsong tillsammans med oss på Björn Axén Academy! Vi erbjuder kurstillfällen med bara demo eller längre kurser där du själv arbetar

Läs mer

Nyhetsbrev april 2016. Nyhetsbrev april 2016 [1]

Nyhetsbrev april 2016. Nyhetsbrev april 2016 [1] Nyhetsbrev april 2016 Nyhetsbrev april 2016 [1] ORDFÖRANDE HAR ORDET HÖSTEN 2016 Även om vi har en härlig vår och sommar framför oss så blickar vi redan framåt för att utveckla verksamheten. Till hösten

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

Nummer 3, December 2015. Från Halmstads Energi och Miljö AB. Allt om julens sophämtning PETER WAHLBECK. Nu inför vi besökskort på våra ÅVC:er MILJÖ

Nummer 3, December 2015. Från Halmstads Energi och Miljö AB. Allt om julens sophämtning PETER WAHLBECK. Nu inför vi besökskort på våra ÅVC:er MILJÖ Nummer 3, December 2015 Från Halmstads Energi och Miljö AB Nu inför vi besökskort på våra ÅVC:er PETER WAHLBECK MILJÖ Allt om julens sophämtning Nr. 3 December 2015 Nu inför vi besökskort på våra ÅVC:er

Läs mer

Lundabygdens Prova På IF

Lundabygdens Prova På IF Lundabygdens Prova På IF bjuder in till: Sommar Under hela sommaren i Lund! Sportcamp - Mer än bara Idrott! Med sportcamp samt temaveckor i fotboll, parkour & basket. Sida 2 Lundabygdens Prova På IF -

Läs mer

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: presentkort

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: presentkort SPA-upplevelser vår och sommar 2016 spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Må riktigt gott hos oss på SPA Mösseberg! Njut av en uppfräschande behandling, bada i vår varmvattenbassäng och jacuzzi,

Läs mer

Vägen från dröm till kvällsdopp

Vägen från dröm till kvällsdopp Er dröm, vår passion Drömmen om en egen härlig pool, badrum för avkoppling eller kök för goda middagar ska ha den ljuvaste eftersmaken man kan tänka sig. Vår ambition på Ludwigs är därför helt enkelt att

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Elons vitvaror Kampanj i fem steg

Elons vitvaror Kampanj i fem steg Elons vitvaror Kampanj i fem steg Steg 1: Affisch i trappuppgång Steg 2: Brev till ordförande Steg 3: Avtal till ordförande Steg 4: Affisch i trappuppgång Steg 5: Brev och folder till medlemmar Skrolla

Läs mer

Kraftsamlingen. Ny teknik i ditt hem. Vinn en fjällvecka för hela familjen. Kundförmåner. Det är bara LED som gäller. Tipsa oss om dina vänner

Kraftsamlingen. Ny teknik i ditt hem. Vinn en fjällvecka för hela familjen. Kundförmåner. Det är bara LED som gäller. Tipsa oss om dina vänner Kraftsamlingen Information och erbjudanden från Dalakraft november 2015 Tipsa oss om dina vänner Vinn en fjällvecka för hela familjen Ny teknik i ditt hem Det är bara LED som gäller Kundförmåner Stockholmspaketet

Läs mer

Alingsås2011 upplevelsepaket

Alingsås2011 upplevelsepaket 2011 Alingsås upplevelsepaket 2 0 1 1 Upplev Alingsås Boka våra upplevelser! En kortsemester i Alingsås ger så många möjligheter. Res på tu man hand, ett utmärkt sätt att komma närmare varann, till exempel

Läs mer

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling:

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: SPA-upplevelser 2012 spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Må riktigt gott hos oss på SPA Mösseberg! Njut av en uppfräschande behandling, bada i vår varmvattenbassäng och jacuzzi, basta eller

Läs mer

BKK. Vårtecken i Borås. Konståkning är egentligen inte en vintersport utan en sport man kan utöva året

BKK. Vårtecken i Borås. Konståkning är egentligen inte en vintersport utan en sport man kan utöva året Vårtecken i Borås Konståkning är egentligen inte en vintersport utan en sport man kan utöva året runt. Tyvärr så är det bara några få konståkare som har tillgång till is efter att hockeyns tävlingssäsong

Läs mer

Countryside What s on your bucket list? Living

Countryside What s on your bucket list? Living Countryside your What s bucket on list? Living downton abbey! Kärlek, intriger, vackra kläder, landsbygd, gods och gårdar sitter du som klistrad framför Downton Abbey? Drömmer du om att själv få vistas

Läs mer

KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014

KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014 KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014 Snart är det dags för en spännande kampanjhelg mot knark på krogarna! Under lönehelgen i maj kommer 475 krogar i 50 kommuner runt om i landet att tydligt ta ställning mot droger

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16 1. Har din son deltagit som? 10 9 8 85.7% 7 3 2 Målvakt Utespelare Målvakt 14,3% Utespelare 85,7% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7

Läs mer

JER.NET NR 4 AUGUSTI 2013

JER.NET NR 4 AUGUSTI 2013 DIGITALA NYHETER FÖR UPPSALAS HOJFOLK JER.NET NR 4 AUGUSTI 2013 ÄNNU EN ÖAMCK-DAG PÅ RÖRKEN Det finns några tillfällen per år när det bara är ÖAMCK-medlemmar på gokartbanan och det inte är kursverksamhet.

Läs mer

Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4

Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4 Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4 20 funktionärer svarade på utvärderingen. Genomgående är intrycket positivt och majoriteten vill göra om det. Många har kommenterat den dåliga informationen och planeringen

Läs mer

www.julklappskortet.se

www.julklappskortet.se www.julklappskortet.se Varför Julklappskortet? Svårt att välja rätt julklapp? Vi har över 100 produkter från kända varumärken att välja bland. Snabbt och Säkert Vi har marknadens snabbaste leverans till

Läs mer

Första Formel Ford tävlingen avklarad

Första Formel Ford tävlingen avklarad Första Formel Ford tävlingen avklarad Hej på er, Nu har vi äntligen kommit igång med vår race säsong och vi valde att ställa upp i premiär racet i det Danska mästerskapet för att få så mycket rutin och

Läs mer

Idéer och värden. Dokumentation från visionsworkshopar. februari/ mars 2015.

Idéer och värden. Dokumentation från visionsworkshopar. februari/ mars 2015. Idéer och värden Dokumentation från visionsworkshopar om Älvsjö Örby februari/ mars 2015. Bakgrund Stockholm växer. Ett politiskt löfte finns om att bygga 140 000 nya bostäder till år 2030. Älvsjö är

Läs mer

75059 Stort sorteringsset

75059 Stort sorteringsset 75059 Stort sorteringsset Aktivitetsguide Detta set innehåller: 632 st sorteringsföremål 3 st snurror 6 st sorteringsskålar 1 st sorteringsbricka i plast 1 st siffertärning Detta sorteringsset har tagits

Läs mer

IMMI S NYHETSBREV April 2013

IMMI S NYHETSBREV April 2013 IMMI S NYHETSBREV April 2013 Hemsidan Äntligen är den större planeringen kring IMMI s hemsida klar och vi letar för fullt efter en bra, snabb och billig webdesigner. Styrelsen ser gärna att en IMMI medlem

Läs mer

VI VET VAD SOM KRÄVS MALMÖ

VI VET VAD SOM KRÄVS MALMÖ DU VET VAD DU GILLAR VI VET VAD SOM KRÄVS MALMÖ Du är mitt i tonåren. Framtiden kommer att vara fylld av utmaningar, stora förändringar och tuffa beslut. Så varför inte ägna de närmaste åren åt det du

Läs mer

DRAGBLADET. Fjällvandring med drag i. Kick-Off 28/9 2002. MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002

DRAGBLADET. Fjällvandring med drag i. Kick-Off 28/9 2002. MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002 DRAGBLADET MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002 Kick-Off 28/9 2002 Fjällvandring med drag i DRAGBLADET DRAGBLADET är ett medlemsblad för Jämtlandsfjällens slädhundklubb. Medlemsbladet

Läs mer

Hälso och Träningsweekend 16-18 september

Hälso och Träningsweekend 16-18 september Hälso och Träningsweekend 16-18 september Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap och motivation. Nya

Läs mer

Nr 2 mars 2014. Konstrunda på Hotel Tylösand. Nu har vi äntligen möjlighet att få gå en konstrunda på Hotel Tylösand med vår guide Malin Henningsson.

Nr 2 mars 2014. Konstrunda på Hotel Tylösand. Nu har vi äntligen möjlighet att få gå en konstrunda på Hotel Tylösand med vår guide Malin Henningsson. Tylösandsnytt Nr 2 mars 2014 Trivselföreningen Konstrunda på Hotel Tylösand Nu har vi äntligen möjlighet att få gå en konstrunda på Hotel Tylösand med vår guide Malin Henningsson. Vi träffas måndagen den

Läs mer

Leva Bo ty r e sö bostäde rs hy r esgäst t i dn i ng h n r 2 h nov e m ber 2006

Leva Bo ty r e sö bostäde rs hy r esgäst t i dn i ng h n r 2 h nov e m ber 2006 Leva Bo ty r e sö bostäde rs hy r esgäst t i dn i ng h n r 2 h nov e m ber 2006 Nyhet 1: Gästkort Laddat med förmåner för dig. sid 2 Nyhet 2: Hemförsäkring Mer av trygghet till en mindre premie. sid 3

Läs mer

Bad- och relaxkalender

Bad- och relaxkalender Bad- och relaxkalender Våren 2016 www.storsjobadet.se 063-14 31 79 Januari 4 Familjedag på relaxen, 10.00-18.00 Ta med era barn och ungdomar till relaxen för en härlig stund tillsammans, med aufguss, bubbelpooler

Läs mer

Årgång 56 nr 2 2013 V - N GLAD PÅSK! Y T T

Årgång 56 nr 2 2013 V - N GLAD PÅSK! Y T T Folkdansens Vänner, Malmö F Årgång 56 nr 2 2013 V - N GLAD PÅSK! Y T T Ordföranden har ordet När jag sitter och skriver detta är det vårdagjämning, exakt på klockslaget! Inne är det varmt och gott, men

Läs mer

!!!! Vi i Lärkträdet Sommar 2014

!!!! Vi i Lärkträdet Sommar 2014 Vi i Lärkträdet Sommar 2014 I redaktionen: Marcus Andersson Ordförande har ordet Jag är tacksam och känner mig ödmjuk inför uppdraget. Som jag sa på stämman är jag en gröngöling i föreningen jämfört med

Läs mer

Här följer valberedningens förslag till distriktsungdomssektion (DUS) i Smålands Ridsportförbund 2013.

Här följer valberedningens förslag till distriktsungdomssektion (DUS) i Smålands Ridsportförbund 2013. Här följer valberedningens förslag till distriktsungdomssektion (DUS) i Smålands Ridsportförbund 2013. Astrid Axelsson, Månsarp - ordförande nyval till 2014 Maja Okmark, Växjö omval till 2015 Emma Erlandsson,

Läs mer

Kl 16.00 söndagen den 22 mars i samma lokal, Föreningslokalen, är det årsmöte för Sockenrådet där alla Tolgbor har rösträtt och är varmt välkomna!

Kl 16.00 söndagen den 22 mars i samma lokal, Föreningslokalen, är det årsmöte för Sockenrådet där alla Tolgbor har rösträtt och är varmt välkomna! NY I TOLGS SOCKEN? Bott här ett tag, men har inte riktigt koll på vad som finns och sker i Tolg? Välkommen på info-träff söndagen den 22 mars kl 15.00 i Föreningslokalen! Nummer 1 2015 På plats finns glada

Läs mer

ANMÄL DIG TILL SOMMARLÄGRET!

ANMÄL DIG TILL SOMMARLÄGRET! Nyhetsbrev april 2015 VÄLKOMNA PÅ KÅRDAG SÖNDAG 26 APRIL 11-14 DAGS FÖR ÅRETS KÅRDAG Söndagen den 26 april är alla scouter, föräldrar och syskon välkomna till scoutstugan vid Ranängen för Djursholms scoutkårs

Läs mer

BJÄRNUMS CASINOGÄNG PRESENTERAR 2014 ÅRS REVY

BJÄRNUMS CASINOGÄNG PRESENTERAR 2014 ÅRS REVY BJÄRNUMS CASINOGÄNG PRESENTERAR 2014 ÅRS REVY Ensemble för 2014 års revy Martina Olofsson Linda Persson Mats Olofsson Pelle Svensson Paul Tilly Jeannette Storm Emelie Bengtsson Micke Andersen Rosita Elfving

Läs mer

2 FÖR 1 PÅ LUNCH. John Ericssons väg 3, KÅRHUSET 2:a våningen, Lund Tel 0709-622554 Mån-Fre 8-16

2 FÖR 1 PÅ LUNCH. John Ericssons väg 3, KÅRHUSET 2:a våningen, Lund Tel 0709-622554 Mån-Fre 8-16 2 FÖR 1 PÅ LUNCH John Ericssons väg 3, KÅRHUSET 2:a våningen, Lund Tel 0709-622554 Mån-Fre 8-16 Med reservation för eventuella prisändringar och tryckfel. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller

Läs mer

ÖLANDS KYRKSTAFETT - EN UPPLEVELSE FÖR ALLA

ÖLANDS KYRKSTAFETT - EN UPPLEVELSE FÖR ALLA 30 APRIL 2016 ÖLANDS KYRKSTAFETT - EN UPPLEVELSE FÖR ALLA Att springa stafett på ett vårspirande Öland är en upplevelse. Den numera klassiska löparstafetten mellan kyrkor på Öland genomförs i år för 38:e

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV BIOSFÄRAMBASSADÖRERNAS INSATSER OCH AKTIVITETER UNDER 2013. Rapport 2014:2

SAMMANSTÄLLNING AV BIOSFÄRAMBASSADÖRERNAS INSATSER OCH AKTIVITETER UNDER 2013. Rapport 2014:2 SAMMANSTÄLLNING AV BIOSFÄRAMBASSADÖRERNAS INSATSER OCH AKTIVITETER UNDER 2013 Rapport 2014:2 BIOSFÄROMRÅDE VÄNERSKÄRGÅRDEN MED KINNEKULLE Johanna Olsson, Biosfärkontoret 2014 Biosfärambassadörer Ansvarig:

Läs mer

Sommar, sommar & sol. Aktuellt

Sommar, sommar & sol. Aktuellt Sommar, sommar & sol Värme, sommar och sol! För många av er stundar snart ett sommarlov kan jag tro. Se då till och njut på allra bästa sätt! Är man kanin tror jag just nu att det bästa i livet är dagarna

Läs mer

Resultat av besökarintervjuer Sommartorsdagarna 2014

Resultat av besökarintervjuer Sommartorsdagarna 2014 Resultat av besökarintervjuer Sommartorsdagarna 2014 Resultat av besökarintervjuer Sommartorsdagarna 2014 26 juni John De Sohn 3 juli Agnes 10 juli Kingen 17 juli Ken Ring 24 juli Kim Cesarion 31 juli

Läs mer

Vikingen nr 3 2004 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2004 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2004 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Redaktör för tidningen är Lennart Holm. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du kanske har varit med om någonting

Läs mer

CYKELKLUBBEN.SE MÖTESPLATSEN FÖR CYKELFANTASTER

CYKELKLUBBEN.SE MÖTESPLATSEN FÖR CYKELFANTASTER Månadsbrev 0408 April, april... April månad är här och med den en ny cykelsäsong! Vi har fått ställa fram klockan och vips så har vi fått en timme extra att träna på. Förutom den inspirationskicken så

Läs mer

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj 1 Innehåll Ledare 3 Incheckningen 4 Elins dagbok 5 Caroline - Festivaldrotning 2005 6 Peter - The king is Back(stage) 7 2 Ledare Äntligen har det blivit dags! UKM Regional

Läs mer

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK VIKSJÖ GK NR 7, 2012 JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK Juniorverksamheten på Viksjö GK Målsättning: Att kunna vara en idrottare i golf! Stödja barn och ungdomars utveckling från Golfkul till Knatte mot Elit! Ledare

Läs mer

UMEÅ SCANDIC PLAZA FREDAG 29 APRIL

UMEÅ SCANDIC PLAZA FREDAG 29 APRIL Du är inbjuden till... 2016 UMEÅ SCANDIC PLAZA FREDAG 29 APRIL NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 29 april är det dags för HR-Dagen på Scandic Plaza. Vi hälsar er varmt välkomna till en heldag där

Läs mer

Systematiskt kvalitetsarbete Verksamhetsåret 2012/13. Förskolan Junibacken. Plats för egen logga/bild

Systematiskt kvalitetsarbete Verksamhetsåret 2012/13. Förskolan Junibacken. Plats för egen logga/bild BARN OCH UTBILDNING Förskoleverksamheten Systematiskt kvalitetsarbete Verksamhetsåret 2012/13 Förskolan Junibacken Plats för egen logga/bild 1 Innehållsförteckning: Normer och värden sidan 3 Utveckling

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Fixa till ditt sommarhus med Bemz!

Fixa till ditt sommarhus med Bemz! Fixa till ditt sommarhus med Bemz! Fantastiska överdrag för IKEA-soffor och fåtöljer, kuddar m.m. Använd gärna bifogade bilder, eller välj bland fler högupplösta bilder samt produktinformation här Med

Läs mer

Kommunikationsplan Samiska Apoteket

Kommunikationsplan Samiska Apoteket Kommunikationsplan Samiska Apoteket Kreatörer: Camilla Palm, Johan Skogqvist, Elin Leyonberg, Viyan Ateaa Målgrupp: Kvinnor mellan 35-60, intresserade av, kultur, historia, hälsa och hållbar utveckling.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

KALAS. inspi ation och annat skoj. Nu strösslar vi världen med tårta och tatueringar!

KALAS. inspi ation och annat skoj. Nu strösslar vi världen med tårta och tatueringar! KALAS inspi ation och annat skoj NYHETSBREV MED INSPIRATION OCH ROLIGA TIPS FRÅN OSS PÅ EJVOR JANUARI 2016 NR 4 Nu strösslar vi världen med tårta och tatueringar! Lekfulla kalas, färgglada mönster och

Läs mer

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke DRAKEN Av Simon Kraffke 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Erik och jag är 7 år och jag bor på en gård och den gården heter Hemlighetensgård bara för att vad som helst kan hända här. Och den gården ligger

Läs mer

MEDLEMSINFO INFO FRÅN VERKSAMHETSLEDAREN

MEDLEMSINFO INFO FRÅN VERKSAMHETSLEDAREN 02-2012 Ålands Brand och Räddningsförbund MEDLEMSINFO INFO FRÅN VERKSAMHETSLEDAREN I väntan på solen Hej alla kårer! Enligt kalendern har vi redan haft sommar en månad nu, men både värme och sol har hittills

Läs mer

ÄNTLIGEN! Välkommen Showen kan börja!

ÄNTLIGEN! Välkommen Showen kan börja! ÄNTLIGEN! Hur svårt kan det va? Att tala om vilken bana vi ska lira på? Att tala om vilka som är med? Att uppdatera en hemsida? Att tala om vad det är för specialare osv osv. Inte speciellt faktiskt. Men

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2016!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2016! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2016! Datum: 14-15 maj 2016 Plats: Hotell Scandic, Karlskrona Snart är det åter dags för lokalföreningar, distrikt och regionkontor att mötas

Läs mer

ITYKORTET. Pris: 100 kronor Rabatter och erbjudanden värda 1000-tals kronor.

ITYKORTET. Pris: 100 kronor Rabatter och erbjudanden värda 1000-tals kronor. ITYKORTET Pris: 100 kronor Rabatter och erbjudanden värda 1000-tals kronor. Gäller t.o.m 29 februari 2016 Spara 1000-tals kronor med Citykortet Citykortet gäller i ett stort antal butiker, hotell, caféer

Läs mer

Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping

Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping Hej alla Handbollsälskare! Det är med glädje och stolthet jag får bjuda in er till Linköping för

Läs mer

DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter

DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR Nyhetsbrev Arkitekter TEMA: LJUDDÖRRAR MASSIVDÖRRAR När man pratar om ljuddörrar är det ofta massivdörrar man menar. En massivdörr är en trädörr som består av ett ramträ, en stomskiva

Läs mer

ALPIN TRÄNING 2016/2017 RACE ACADEMY RACE ACADEMY TIBI FIERI MELIUS

ALPIN TRÄNING 2016/2017 RACE ACADEMY RACE ACADEMY TIBI FIERI MELIUS 2016/2017 ALPIN TRÄNING S T Ö T E N S Ä L E N RACE ACADEMY RACE ACADEMY TIBI FIERI MELIUS Välkommen till STÖTEN RACE ACADEMY NYHETER 2016-2017 6-STOLSLIFT Sälens snabbaste och längsta stollift SNÖSYSTEM

Läs mer

Månadens värdighetsfråga. Vård- och omsorgsförvaltningen

Månadens värdighetsfråga. Vård- och omsorgsförvaltningen Månadens värdighetsfråga Vård- och omsorgsförvaltningen Tävla och vinn fina priser till din verksamhet Från och med den 1 mars startar en tävling för medarbetare inom vård och omsorg: Månadens värdighetsfråga.

Läs mer

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Små konferenser och små hotell hör ihop HANDEN PÅ HJÄRTAT, DE FLESTA KONFERENSER ÄR JU SMÅ Vad är minnet av

Läs mer

En berättelse om mina förfäder Tecknad av Eva Eriksson, född Karlsson, Räveln, Sör-Nedansjö

En berättelse om mina förfäder Tecknad av Eva Eriksson, född Karlsson, Räveln, Sör-Nedansjö En berättelse om mina förfäder Tecknad av Eva Eriksson, född Karlsson, Räveln, Sör-Nedansjö Min mormor Maria Kangas föddes 1872 i byn Lajkola i Finland. Min morfar Johan Erik Kangas var två år yngre och

Läs mer

LÖPARFEST FÖR HELA FAMILJEN

LÖPARFEST FÖR HELA FAMILJEN INBJUDAN TILL VÄXJÖLOPPET 1 MAJ 2014 LÖPARFEST FÖR HELA FAMILJEN Huvudsponsorer: Arrangör: www.vaxjoloppet.nu Bredden ger spetsen VÄLKOMMEN TILL Växjöloppet 2014 Den 1 maj är det, för 47:e året i rad,

Läs mer

ROUND TABLE 111 - HULTSFRED MEDLEMSBREV #61

ROUND TABLE 111 - HULTSFRED MEDLEMSBREV #61 ROUND TABLE 111 HULTSFRED MEDLEMSBREV #61 TORSDAGEN DEN 8 MARS 2012 KLUBBKVÄLL & VALMÖTE PROGRAM 2012 NÄRVARANDE AVANMÄLDA 12:e januari 26:e januari 9:e februari 23:e februari 8:e mars 22:e mars 5:e april

Läs mer

Nr 1 2016 MCV Arvika klubbtidning

Nr 1 2016 MCV Arvika klubbtidning Nr 1 2016 MCV Arvika klubbtidning MOTORCYKELVETERANERS STYRELSE 2015 Ordförande: Vice ordförande: Kassör: Sekreterare: Ledamot: Ledamot: Ledamot: Styrelsesuppleant: Styrelsesuppleant: Arrangörsgrupp: Revisiorer:

Läs mer

Utmaning. xtreme. Har du gymnaster som älskar att träna, ha roligt och framförallt att gympa? Häng då med på vår nya

Utmaning. xtreme. Har du gymnaster som älskar att träna, ha roligt och framförallt att gympa? Häng då med på vår nya Utmaning xtreme Har du gymnaster som älskar att träna, ha roligt och framförallt att gympa? Häng då med på vår nya Utmaning! Alla kan vara med! Lagledaren (en ledare för er gympagrupp) får i uppgift att

Läs mer

Att vara fotbollsförälder i Jönköpings Södra IF

Att vara fotbollsförälder i Jönköpings Södra IF Att vara fotbollsförälder i Jönköpings Södra IF Att vara fotbollsförälder i Jönköpings Södra IF Jönköpings Södra IF:s ungdomsutskott och föräldragrupp hälsar dig som förälder varmt välkommen i föreningen!

Läs mer

BLODOMLOPPET MALMÖ 15 MAJ 2012. www.blodomloppet.se

BLODOMLOPPET MALMÖ 15 MAJ 2012. www.blodomloppet.se MALMÖ BLODOMLOPPET 15 MAJ 2012 Huvudsponsor: Blodomloppet är ett motionslopp för alla. Ung som gammal, stark som svag. Genom att delta främjar du blodgivning i Sverige. Anmälan och mer information hittar

Läs mer

Elkontakten. Skepparholmen. springer för Östersjön. Energikontot ger kontroll över dina elkostnader ENERGIFULL OCH NÄRA BOO ENERGI LITEN, SMART,

Elkontakten. Skepparholmen. springer för Östersjön. Energikontot ger kontroll över dina elkostnader ENERGIFULL OCH NÄRA BOO ENERGI LITEN, SMART, Elkontakten Nummer 2-2012 BOO ENERGI LITEN, SMART, ENERGIFULL OCH NÄRA Skepparholmen springer för Östersjön. Energikontot ger kontroll över dina elkostnader Vi gör skillnad för miljön och plånboken Belysningsbranschen

Läs mer

MARS 2015. Företagsamheten 2015. Eva-Märet Nordenberg, Böle Byskola. Vinnare av tävlingen Jämtlands mest företagsamma människa 2014.

MARS 2015. Företagsamheten 2015. Eva-Märet Nordenberg, Böle Byskola. Vinnare av tävlingen Jämtlands mest företagsamma människa 2014. MARS 2015 Företagsamheten 2015 Eva-Märet Nordenberg, Böle Byskola. Vinnare av tävlingen s mest företagsamma människa 2014. s län Innehåll 1. Inledning...2 Så genomförs undersökningen... 2 Vem är företagsam?...

Läs mer

Fritidsprogram våren 2016

Fritidsprogram våren 2016 Fritidsprogram våren 2016 Hej, Välkomna till vårens Fritidsprogram! Fritidsprogrammet finns även på internet: www.kavlinge.se Där kan du också gå in lite då och då under våren kan komma in nya danser/aktiviteter

Läs mer

Fitnesslösningar för hotell och spa

Fitnesslösningar för hotell och spa Fitnesslösningar för hotell och spa Välkommen 1 Globala fitnesslösningar 2 Hotellgym 4 Precor & Amer Sports 6 Precor-utrustning 8 Fitnessmiljöer Välrenommerade inom hospitality världen över Vi är stolta

Läs mer

Skuttungeposten Nr 3 v. 41-43 2015-2016

Skuttungeposten Nr 3 v. 41-43 2015-2016 SKAPANDE SKOLA Projektet är avslutat och var mycket uppskattat av eleverna! Filmerna finns på erikhedman.com. SMILE Månadens ord är MEDMÄNSKLIG- HET och vi arbetar med färdigheten att visa att man tycker

Läs mer

Övning 1: Vad är självkänsla?

Övning 1: Vad är självkänsla? Självkänsla Inledning OBS! Hela föreläsningen ska hålla på i 45 minuter. Samla gruppen och sitt gärna i en ring så att alla hör och ser dig som föreläsare. Första gången du träffar gruppen: Föreläsaren

Läs mer

PYROLABLADET. Rapport från årsstämman. Medlemsinformation för HSB Skärsätra nr 58 november 09

PYROLABLADET. Rapport från årsstämman. Medlemsinformation för HSB Skärsätra nr 58 november 09 PYROLABLADET Medlemsinformation för HSB Skärsätra nr 58 november 09 Rapport från årsstämman Föreningens årsstämma ägde rum den 22 oktober och samlade 65 medlemmar och 12 övriga deltagare. Stämman beslutade

Läs mer

PM 1 25-26 APRIL GYMNASTIK KLUBBEN NORRA NORDEN KIRUNA VARMT VÄLKOMNA TILL VÅRPOKALEN 2015 I KIRUNA!

PM 1 25-26 APRIL GYMNASTIK KLUBBEN NORRA NORDEN KIRUNA VARMT VÄLKOMNA TILL VÅRPOKALEN 2015 I KIRUNA! PM 1 25-26 APRIL GYMNASTIK KLUBBEN NORRA NORDEN KIRUNA VARMT VÄLKOMNA TILL VÅRPOKALEN 2015 I KIRUNA! Plats: Egna hallen, Vaktgatan 10, 981 37 Kiruna Arrangör: GK Norra Norden Datum: 25-26 april Tävlingsprogram:

Läs mer

IOGT-NTO Göteborg och Bohusläns Distrikt

IOGT-NTO Göteborg och Bohusläns Distrikt IOGT-NTO Göteborg och Bohusläns Distrikt Oktober Månadsblad 2013 Hej! Välkommen till en fullspäckad höst fylld med många spännande aktiviteter och möten. Ni har nu hunnit få Profilen och vi hoppas att

Läs mer

Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april

Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april Ordna en Klädbytardag på Sveriges största Klädbytardag den 9 april som också är Miljövänliga Dagen. Naturskyddsföreningens kretsar, ideella medlemmar

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2 N U M M E R 3 2 0 1 2 K U N G S Ö R S S K 2012-09- 27 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 1 0 S I S T A T R Ä N I N G E N I L O C K M O R A 1 3 / 1 0 T R Ä N I N G I N O R B E R G ( L Ö R D A G )

Läs mer

välkomna Redaktion Frida Boisen Chef redaktör / Editor in Chief Frida Boisen [frida.boisen@plazakvinna.com] Jennie Birgmark [jennie@plazakvinna.

välkomna Redaktion Frida Boisen Chef redaktör / Editor in Chief Frida Boisen [frida.boisen@plazakvinna.com] Jennie Birgmark [jennie@plazakvinna. Redaktion chefredaktör OCH ANSVARIG UTGIVARE Frida Boisen [frida.boisen@plazakvinna.com] art director Jennie Birgmark [jennie@plazakvinna.com] creative director peter reuterwald [peter@reuterwald.se] moderedaktörer

Läs mer

Hej alla bokläsare! Nu är det åter dags för lite trevliga boktips! Ha en skön läshöst önskar Martina & Petra

Hej alla bokläsare! Nu är det åter dags för lite trevliga boktips! Ha en skön läshöst önskar Martina & Petra Hej alla bokläsare! Nu är det åter dags för lite trevliga boktips! Ha en skön läshöst önskar Martina & Petra Verktygsapan och semestersabotören (Hcf, Bilderbok) Författare och illustratör: Chris Monroe

Läs mer

Örnsbergs Scoutkår. Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00. Rotundan. 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt.

Örnsbergs Scoutkår. Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00. Rotundan. 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt. Örnsbergs Scoutkår Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00 Rotundan Sammanfattning av beslut 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt. 2. En lista över saker som bör

Läs mer

INBJUDAN. 1995 kr. Medlemspris (exkl. hotell/transport t/r Umeå)

INBJUDAN. 1995 kr. Medlemspris (exkl. hotell/transport t/r Umeå) INBJUDAN Medlemspris (exkl. hotell/transport t/r Umeå) 1995 kr exkl. moms för båda dagarna (icke medlem betalar 2995 kr) En ung modestad med puls väntar på dig. Umeå är vi inte riktigt som andra. Dom är

Läs mer

Varmt välkomna till SK Ägirs baby- och minisim på Sollidenbadet!

Varmt välkomna till SK Ägirs baby- och minisim på Sollidenbadet! Varmt välkomna till SK Ägirs baby- och minisim på Sollidenbadet! Adress: Sollidenvägen 64A (Skulle entrén och/eller korridoren vara låsta är koden för att komma in 1719). När ni kommer in genom huvudentrén

Läs mer

Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur

Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur Vänersborgs Vinagentur levererar viner försedda med en egen, personligt designad etikett. Det kan gälla vinerna till bröllopet, en personlig gåva för en högtidsdag,

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015 Sedan vi skrev sist har det gått i ett, det har inte bara varit högsäsong i Thailand utan även för barnhemmet. Det är först nu

Läs mer

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

NU ÖPPNAR STORA HOTELLET I UMEÅ. IGEN.

NU ÖPPNAR STORA HOTELLET I UMEÅ. IGEN. NU ÖPPNAR STORA HOTELLET I UMEÅ. IGEN. Pressmeddelande 12 februari Stora Hotellet återinvigs 28/2-2/3: Premiärnatten tillägnas Umeåborna Det blir ingen storslagen fest för VIP-gäster, istället bjuds Umeåborna

Läs mer

Ulla och Pelle och Den stora utmaningen

Ulla och Pelle och Den stora utmaningen Ulla och Pelle och Den stora utmaningen Vi kommer att följa dem fram till dagen M Del 1. För fem veckor sedan så bestämde vi oss för att springa Stockholm Marathon. Någon plats har vi inte fått men står

Läs mer

KALENDARIUM. Juli. Arr: Intresseföreningen. EFFK - Edsvära/Norra Vånga FF Arr: Elmer-Fåglum FK. Arr: Fåglums Hembygdsförening

KALENDARIUM. Juli. Arr: Intresseföreningen. EFFK - Edsvära/Norra Vånga FF Arr: Elmer-Fåglum FK. Arr: Fåglums Hembygdsförening Navet Nr 3 2014 KALENDARIUM Här har vi samlat inkomna uppgifter om vad som är på gång i Fåglum under juli - september 2014. Alla är välkomna att lämna in uppgifter till nästa nummer av Navet som gäller

Läs mer

Inledning. I detta nummer. Lönerevision. Medlemsmöte. Korsord SEPTEMBER 2014

Inledning. I detta nummer. Lönerevision. Medlemsmöte. Korsord SEPTEMBER 2014 SEPTEMBER 2014 I detta nummer Inledning Aktuellt Lönerevision Möten & studier Korsord Kalender 1 2 3 4 5 6 Lönerevision Årets lönerevision är nu igång och kommer bl a att innehålla en ordentlig höjning

Läs mer

BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE

BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE 2 MALÅ MED ALLT SÅ NÄRA! Malå ligger i Västerbottens län och i landskapet Lappland, och är omgivet av storslaget vacker natur. Mitt i Malå samhälle ligger Tjamstanberget

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

JULMARKNAD i Jakriborg

JULMARKNAD i Jakriborg JULMARKNAD i Jakriborg Äntligen är planeringen igång inför den traditionella och populära julmarknaden i Jakriborg den medeltida Hansastaden, som ligger i Hjärup utanför Lund. Marknaden har under sina

Läs mer