KURSPROGRAM HÖSTEN 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KURSPROGRAM HÖSTEN 2016"

Transkript

1 KURSPROGRAM HÖSTEN 2016

2 LÅT OSS INSPIRERA DIG Varmt välkommen till en ny säsong tillsammans med oss på Björn Axén Academy! Vi erbjuder kurstillfällen med bara demo eller längre kurser där du själv arbetar praktiskt med kursens innehåll och tekniker. Med hantverket i fokus vill vi alltid utveckla och förnya våra kurser. Vi hoppas att du hittar något i vårt utbud som passar just dig. Årets nyheter är veckolånga kurser i klipp och färg. Repetera, utveckla dig och finn ny inspiration tillsammans med oss. Välkommen till vår värld!

3 BJÖRN AXÉN KOLLEKTION AW16 Klippningar, färgningar och uppsättningar, både ren inspiration och användbara tekniker. Välj mellan en kurs med endast demo eller en hel dag där du får jobba praktiskt på docka. UPPSÄTTNING, KLIPPNING OCH FÄRGNING - INSPIRATION Höstens kollektion innehållande klippningar, färgningar, uppsättningar och makeup. Tekniker, former, konstnärlig känsla och nya grepp. Låt dig inspireras av Björn Axén Artistic Team som presenterar sin kollektion för hösten KLIPPNING OCH FÄRGNING - INSPIRATION Kreativt och lekfullt tillsammans med Björn Axén Artistic Team när de tolkar höstens kollektion. Frisyrerna är bärbara och kommersiellt gångbara men med en tydlig tvist där nyhetsvärdet får en stor plats. Tydliga tekniker och genomarbetat koncept. Dagen innehåller demo på modeller på förmiddagen. Efter lunch arbetar du praktiskt med teknikerna på docka. För dig som är utbildad frisör. Datum: 30 oktober 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms. Datum: 23 oktober 2016 Endast demo: , sek exkl moms

4 VÅRA UPPSÄTTNINGOCH STYLINGKURSER Björn Axén har en mångårig tradition av uppsättningar och stylingar. Vi har arbetat fram tillvägagångssätt som både gör uppsättningarna enklare att få till, mer hållbara och vackrare. Låt oss inspirera dig och dela med oss av tekniker som gör oss unika! Välj att inspireras genom att se en demo eller gå en hel kurs med oss där du själv också får öva på teknikerna på docka. UPPSÄTTNING GRUND Lär dig baskunskaperna i Björn Axéns uppsättningstekniker! Allt du behöver för att sedan själv kunna arbeta vidare med uppsättningar på egen hand. Vi lär ut hur man förbehandlar hår inför uppsättningar, nålteknik, produktlära samt grundläggande uppsättningar som t ex enkel svinrygg och nackknut. Addera kursledarnas egna kreativitet så har du dagens kurs. Datum: 29 oktober 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms. UPPSÄTTNING FLÄTOR Flätor, flätor, flätor. Vackra flätor pryder frisyrer, såväl i vardagen som på catwalken. Flätor kan hjälpa till att skapa rätt look på många olika sätt. De kan tajta till där håret känns för stort, skapa en perfekt rörelse eller ordning i texturen. Möjligheterna är oändliga och vi hjälper dig att få igång din kreativitet och teknik. Datum: 22 oktober 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms.

5 UPPSÄTTNING LÖSHÅR Fylla ut, förlänga eller ändra färg? Att använda löshårsdelar i uppsättningar och stylingar ger oss fantastiska möjligheter. Med rätt kunskaper blir ingenting omöjligt. Välkommen till en dag med kreativa idéer, vackra frisyrer och smarta lösningar. Datum: 19 november 2016 UPPSÄTTNING QUICK FIX Upplever du ibland att det tar för lång tid att göra en effektfull uppsättning eller hållbar styling? Är det svårt att få rätt resultat på kort tid? Då är det här kursen för dig! Vi ger dig användbara tekniker i uppsättning och styling, snabba lösningar och smarta genvägar till önskat resultat. Alla frisyrer som visas under dagen tar max 30 minuter att göra från start till färdigt resultat. Datum:1 oktober 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms. MAKEUP MAKEUP FÖR FRISÖRER Makeup för frisörer är kursen för dig som arbetar en del med makeup på salongen men som söker mer kunskap och inspiration. Vi varvar kursen med demos, praktiskt arbete på modell och inspirerande tips från några av våra eftertraktade och erfarna makeup artister. Ta del av trender inom makeup och få användbara tekniker som gör det lättare att få till perfekt resultat på dina kunder på salongen. Läs mer om kursen på vår hemsida eller kontakta oss så berättar vi mer. Förkunskaper krävs. Datum:12-13 november 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms. Vi bokar modeller.

6 VÅRA KLIPP- OCH FÄRGKURSER Klippningar och färgningar är oftast kärnan i verksamheten på våra salonger. Låt oss hjälpa dig att repetera, förkovra och inspirera i dessa ämnen. Välj att vara med endast på demo eller gå en längre utbildning med oss där du också övar själv på dockhuvud. Kursledarna arbetar bara på modeller för full kreativitet. Vi arbetar oberoende av färgleverantör. NYHET! KLIPPNING EN VECKA En hel vecka där vi fördjupar oss, repeterar och inspireras. Kursen Klippning En Vecka börjar med att kvalitetssäkra våra kunskaper, under veckan arbetar vi vidare med herrtekniker, undercutstekniker samt variationer av långhårstekniker. Veckan avslutas med inspiration genom Björn Axéns kollektion för hösten Alla dagar innehåller både demo på modeller samt eget arbete på docka. För dig som är utbildad frisör. Datum: oktober 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms. NYHET! KLIPP OCH FÄRG EN VECKA En veckas kurs med fokus på salongsnära frisyrer med smarta klipp- och färgtekniker. Vi startar med att repetera grunderna. Vi tar oss vidare genom klipptekniker samt grundläggande färglära. Senare under veckan tar vi oss an mer kreativa klipp- och färgtekniker. Alla frisyrer är lätta att bära och kommersiella fast med en tydlig modegrad. Veckan avslutas med Björn Axéns kollektion för hösten Alla dagar innehåller både demo på modeller samt eget arbete på docka. För dig som är utbildad frisör. Datum: oktober 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms.

7 KLIPPNING - UNDERCUTS & DISCONNECTIONS Undercuts & disconnections är begrepp som oftast för tankarna till de allra modigaste. Men att göra en undercut på rätt ställe eller använda sig av disconnections gör ofta att man kan uppnå resultat som är helt omöjliga utan. Frisyrerna i denna kurs är kommersiella och bärbara av våra kunder på salongerna, men görs med nya grepp och med förnyade tekniker. För dig som är utbildad frisör. FÄRG - KREATIV Här är kursen för dig som arbetar mycket med färg. Arbeta friare med färgtekniker, skräddarsy färgen efter frisyren och hitta smartare lösningar för önskat resultat. Inga tidskrävande folieslingor eller några färgrecept avhandlas under dagen. Vi fokuserar på kreativa färgappliceringar för att förstärka, förtydliga eller tona ner en klippning. Vi arbetar både med mjuka neutrala toner och mer spännande nyanser. För dig som är utbildad frisör. Datum: 8 oktober 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms Datum: 9 oktober 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms. FÄRG - KVALITETSSÄKRING Grundläggande appliceringstekniker som tar oss till perfekta resultat samt genomgång i färgteori. Perfekt tunna slingor nära botten, blockfärgningar och andra smarta tekniker. Vägen till den perfekta färgningen är noggrannhet och god kunskap om grunderna. Vi arbetar oberoende av färgleverantör. För dig som är utbildad frisör. KLIPPNING KVALITETSSÄKRING Känner du dig någon gång osäker på indelningar och vinklar? Använder du alltid bäst teknik för önskat resultat? Här är kursen i klippningens grundtekniker! Både för dig som är ny i yrket eller för dig som är erfaren men vill väcka liv och förnya gamla kunskaper. Salongsnära och efterfrågade frisyrer i olika längder för dig som vill fördjupa dig i klippteknikens grunder för en dag. För dig som är utbildad frisör. Datum: 16 oktober 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms. Datum: 15 oktober 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms.

8 KLIPPNING - LÅNGA HÅR Klippa toppar? Klippa upp håret lite? Är det termer som känns igen? Vi har många kunder i våra salonger som har långa fantastiska hår. Det kan vara svårt att förnya just långa hår som faktiskt ska få förbli långa. Under denna kurs pratar vi inte om att klippa toppar utan att faktiskt skapa olika frisyrer, former och looks på långa hår. Allt för att tillgodose alla våra kunder med långt hår. För dig som är utbildad frisör. Datum: 12 november 2016 Demo och eget arbete: , sek exkl moms.

9 SKRÄDDARSYTT BJÖRN AXÉN ARTISTIC TEAM Genom Björn Axén Artistic Team har Björn Axén Academy möjlighet att erbjuda kurser i hela frisöryrkets olika tekniker. Vi erbjuder allt ifrån uppsättningskurser, stylingutbildningar, kurser i klipp- och färgtekniker till inspirationsdemos. Med Johan Hellström och Peter Hägelstam i spetsen har teamet under många år etablerat sig med sina shower och visningar där frisörhantverket ofta framställs som en konstart. Idag har teamet vuxit sig starkt och består av ett engagerat team av frisörer som förutom att arbeta aktivt på någon av Björn Axéns salonger också undervisar och arbetar på olika sätt med kurser, visningar och shower. Vi erbjuder skräddarsydda kurser för dig och din salong! VI HAR OCKSÅ FRISÖRUTBILDNING Björn Axén Academy erbjuder en av Sveriges mest kompletta frisörutbildningar som tar dig hela vägen till licensierad frisör. PÅBYGGNADSUTBILDNING Är du trainee, stylistelev eller frisör som behöver komplettera din utbildning? Vi har det du behöver för din väg mot licenserad frisör. MAKEUP-UTBILDNINGAR Björn Axén Academy utbildar även inom makeup! Utveckla dina makeup-kunskaper eller satsa på att utbilda dig till makeup artist. PRISEXEMPEL Halvdagskurs från sek exkl moms, heldagskurs från sek exkl moms. För offert och förslag på kursupplägg kontakta kursansvarig Petra Lundin, petra.lundin@bjornaxen.se,

10 KONTAKTA OSS GÄRNA Ring Martina på eller maila om du har frågor eller vill boka någon av våra kurser. Du kan också boka direkt i vår webbshop på Vi håller våra utbildningar på Birger Jarlsgatan 124, Stockholm. AVBOKNINGSREGLER Avbokar du din kurs mer än 10 dagar före kursstart får du hela summan tillbaka. Därefter debiteras hela kostnaden. Dessa avbokningsregler gäller endast 1 5 dagars kurser på Björn Axén Academy. Andra avbokningsregler gäller för våra övriga och längre utbildningar och events. ÖVRIG INFO Vi har ett samarbete med Best Western TIME Hotel. Uppge kod: Björn Axén när du bokar så erhåller du rabatt. Best Western TIME Hotel, Vanadisvägen 12, Stockholm , reservations@timehotel.se För dig som går en kurs hos oss på Björn Axén Academy erhåller du 30 % rabatt på alla produkter från Björn Axén och Björn Axén Tools vid ditt kurstillfälle. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

11 Birger Jarlsgatan 124, Stockholm bjornaxen.se/academy

KURSPROGRAM VÅREN 2016

KURSPROGRAM VÅREN 2016 KURSPROGRAM VÅREN 2016 VI VÄXER! Nytt kursutbud, ny påbyggnadsutbildning och helt nya makeup-utbildningar. Vi växer och utökar, både vårt utbud och våra lokaler. Därför känns det extra spännande att presentera

Läs mer

kursprogram våren 2016

kursprogram våren 2016 kursprogram våren 2016 vi växer! Nytt kursutbud, ny påbyggnadsutbildning och helt nya makeup-utbildningar. Vi växer och utökar, både vårt utbud och våra lokaler. Därför känns det extra spännande att presentera

Läs mer

KURSPROGRAM VÅREN 2017

KURSPROGRAM VÅREN 2017 KURSPROGRAM VÅREN 2017 VÄLKOMMEN! I år utökar vi vårt kursprogram med nyheten HÅR PÅ BILD! Tillsammans med en professionell fotograf lär du dig om hur hår framställs bäst på bild. Perfekt om du är nyfiken

Läs mer

Nytt kursprogram och ny säsong. Hoppas du vill utvecklas och inspireras tillsammans med oss!

Nytt kursprogram och ny säsong. Hoppas du vill utvecklas och inspireras tillsammans med oss! K U R S P R O G R A M VÅ R E N 2 018 VÄLKOMMEN! Nytt kursprogram och ny säsong. Hoppas du vill utvecklas och inspireras tillsammans med oss! Efter många år med salongverksamhet enbart i Stockholm öppnade

Läs mer

Nytt kursprogram och ny säsong. Hoppas du vill utvecklas och inspireras tillsammans

Nytt kursprogram och ny säsong. Hoppas du vill utvecklas och inspireras tillsammans K U R S P R O G R A M VÅ R E N 2 018 VÄLKOMMEN! Nytt kursprogram och ny säsong. Hoppas du vill utvecklas och inspireras tillsammans med oss! Efter många år med salongverksamhet enbart i Stockholm öppnade

Läs mer

VI VILL KOMMA TILL ER!

VI VILL KOMMA TILL ER! K U R S P R O G R A M H Ö S T E N 2 017 VI VILL KOMMA TILL ER! Nu slår vi upp portarna till en ny härlig kurssäsong! Birger Jarlsgatan 124 i Stockholm är vår kreativa bas. Här ryms Björn Axéns huvudkontor,

Läs mer

välkommen till björn axén academy hösten 2014

välkommen till björn axén academy hösten 2014 kursprogram hösten 2014 välkommen till björn axén academy hösten 2014 Välkommen till en ny upplaga av s kurskatalog. Fokus ligger i år på vår nya kollektion som vi valt att presentera på fyra olika sätt.

Läs mer

välkommen till björn axén academy hösten 2015

välkommen till björn axén academy hösten 2015 kursprogram hösten 2015 2 välkommen till björn axén academy hösten 2015 Välkomna till ännu en upplaga av Björn Axén Academys kurskatalog, den tionde i sin ordning. Med vårt starka utbildningsteam i spetsen

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BJÖRN AXÉN ACADEMY VÅREN 2015

VÄLKOMMEN TILL BJÖRN AXÉN ACADEMY VÅREN 2015 KURSPROGRAM VÅREN 2015 VÄLKOMMEN TILL BJÖRN AXÉN ACADEMY VÅREN 2015 Välkomna till ännu en upplaga av s kurskatalog, den nionde i sin ordning. Med vårt starka utbildningsteam i spetsen vill vi ständigt

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BJÖRN AXÉN ACADEMY VÅREN 2015

VÄLKOMMEN TILL BJÖRN AXÉN ACADEMY VÅREN 2015 KURSPROGRAM VÅREN 2015 VÄLKOMMEN TILL BJÖRN AXÉN ACADEMY VÅREN 2015 Välkomna till ännu en upplaga av s kurskatalog, den nionde i sin ordning. Vår ambition är att aldrig sluta utvecklas och förnya oss.

Läs mer

Välkommen till ännu en kurssäsong på Björn Axén Academy.

Välkommen till ännu en kurssäsong på Björn Axén Academy. K U R S P R O G R A M H Ö S T E N 2 018 VÄLKOMMEN! Välkommen till ännu en kurssäsong på Björn Axén Academy. I höst träffar du oss i Stockholm och i Göteborg genom våra klipp, färg och uppsättningskurser.

Läs mer

BARBER 7 OKTOBER STOCKHOLM

BARBER 7 OKTOBER STOCKHOLM K U R S P R O G R A M H Ö S T E N 2 018 VÄLKOMMEN! KURSSCHEMA Välkommen till ännu en kurssäsong på Björn Axén Academy. I höst träffar du oss i Stockholm och i Göteborg genom våra klipp, färg och uppsättningskurser.

Läs mer

För order och information ring: 020-36 87 00 Öppettider: mån-fre: 8.30-17.15 beställning innan 16.45 skickas samma dag. sid. 2

För order och information ring: 020-36 87 00 Öppettider: mån-fre: 8.30-17.15 beställning innan 16.45 skickas samma dag. sid. 2 KURSPROGRAM VÅREN 2016 KURSFOLDER_VT_2016.indd 1 2015-10-12 15:54 KURSUTBUD VÅREN 2016 EXTENSIONS Keratinvax värmetång sid. 4 Limsystem limpistol sid. 5 Tape tape extensions sid. 6 Ultralinks (microringar)

Läs mer

våren 2012 kursprogr

våren 2012 kursprogr våren 2012 kursprogr am Välkommen till vår värld! Björn Axén öppnade sin första salong på Sibyllegatan i redan år 1963. En av hans drömmar var att starta en frisörskola och utbilda riktigt skickliga frisörer.

Läs mer

välkommen till vår värld

välkommen till vår värld k u r s p r o g r a m h ö s t 2 0 1 1 välkommen till vår värld Det är med stolthet vi presenterar en ny upplaga av s Vidareutbildningar! Vi vänder oss främst till frisörer, men även du som är make-up artist

Läs mer

Kungsgatan 17, Vänersborg, tel 0521-668 95 www.prins.se

Kungsgatan 17, Vänersborg, tel 0521-668 95 www.prins.se Hej! Några veckor bort hägrar jul och nyår och allt det där trevliga, så vi på Prins passar på att skicka ett kundklubbsutskick med lite info och nyheter, trender och lite annat smått & gott. Prins växer

Läs mer

Varmt välkomna till en ny säsong med Barsebäck Golf Academy!

Varmt välkomna till en ny säsong med Barsebäck Golf Academy! Kursprogram våren 2016 Varmt välkomna till en ny säsong med Barsebäck Golf Academy! Vårens kursprogram innehåller såväl nyheter som gamla godbitar allt för att det ska passa så många som möjligt. Vid ev

Läs mer

Kursprogram Golfträning 2014

Kursprogram Golfträning 2014 Kursprogram Golfträning 2014 Välkommen till årets kursprogram på Åda Golf & Country Club. Jag hoppas programmet kommer att inspirera dig till att börja träna golf och att du tar chansen att tillsammans

Läs mer

Schack4an ur ett strategiskt perspektiv - en ungdomsledarkurs

Schack4an ur ett strategiskt perspektiv - en ungdomsledarkurs Schack4an ur ett strategiskt perspektiv - en ungdomsledarkurs 13-14 september 2008 i Växjö Sveriges schackförbunds utvecklingskommitté bjuder härmed in till framtidshelg med inriktning Schack4an. Platsen

Läs mer

GEL AKRYL MANIKYR KURSGUIDE

GEL AKRYL MANIKYR KURSGUIDE GEL AKRYL MANIKYR KURSGUIDE Renewal Experience Quality. Detta är våra ledord som står i fronten för vår affärsidé. Vår utmaning är att ständigt fylla dessa ord med tillfredställande innehåll och handlingar.

Läs mer

KURSPROGRAM HÖST 2014

KURSPROGRAM HÖST 2014 KURSPROGRAM HÖST 2014 HAIR ART STUDIO Vill du få inspiration, spetskompetens och hänga med i trenderna? Satsa då på Grazette of Swedens kurser! Nytt för i år är att vi arrangerar Hair Art Studio både i

Läs mer

Kurskatalog hösten med hantverket i fokus

Kurskatalog hösten med hantverket i fokus Kurskatalog hösten 2017 med hantverket i fokus Under hösten erbjuder Saxakademin en varierande och spännande kurskatalog Workhops med Gunilla A. Gustafsson Herrlördag full med tekniker och inspiration

Läs mer

Fixa till ditt sommarhus med Bemz!

Fixa till ditt sommarhus med Bemz! Fixa till ditt sommarhus med Bemz! Fantastiska överdrag för IKEA-soffor och fåtöljer, kuddar m.m. Använd gärna bifogade bilder, eller välj bland fler högupplösta bilder samt produktinformation här Med

Läs mer

Utbildningar inom miljö och CSR - nära dig

Utbildningar inom miljö och CSR - nära dig Utbildningar inom miljö och CSR - nära dig TEM:s utbildningar vår och höst 2013 Malmö, Skåne, Sverige Stiftelsen TEM Stortorget 17 211 22 Malmö 040-606 55 80 VÅRA UTBILDNINGAR Välkommen till TEM:s inspirerande

Läs mer

I samarbete med Funäsdalen Berg & Hotell samt Studieförbundet Vuxenskolan

I samarbete med Funäsdalen Berg & Hotell samt Studieförbundet Vuxenskolan Ull & fjäll 2015 Funäsdalen En fjällvistelse med hantverkskurser för dig, och möjlighet till natur-och kulturupplevelser med familj och goda vänner. Lördag 8 augusti till torsdag 13 augusti 2015 Mer info

Läs mer

Sjukgymnastik i utveckling

Sjukgymnastik i utveckling Sjukgymnastik i utveckling Inbjudan till konferens i Stockholm den 14-15 april 2011 UTBILDARE Legitimerade Sjukgymnasters Riksförbund Lillemor Lundin Olsson Så stärker och vidareutvecklar du din yrkesroll

Läs mer

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret 12-13 Klass: SPR2

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret 12-13 Klass: SPR2 8 Mycket bra Bra Dåligt Mycket dåligt EAS 1. Hur var ditt första intryck av denna kurs? Mycket bra 6 21 Bra 21 75 Dåligt - - Mycket dåligt 1 4 EAS - - Antal EAS:. Antal svarande: 28. Mv: (Skala 1) = 78,57

Läs mer

Nyckeln till framgång finns bokstavligt talat i dina händer. Vi vill att du utvecklas med engagemang och passion.

Nyckeln till framgång finns bokstavligt talat i dina händer. Vi vill att du utvecklas med engagemang och passion. A/W 2014 Nyckeln till framgång finns bokstavligt talat i dina händer. Vi vill att du utvecklas med engagemang och passion. Med dig och ditt arbete i fokus erbjuder vi kurser som stimulerar både ditt affärssinne

Läs mer

SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE

SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE Våra föreläsare och deras tillväxtnycklar Sedan 2010 har vi genomfört vårt populära tillväxtprogram och fler än 700 företagsledare och chefer

Läs mer

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nyckeln för att låsa upp dörren till dina framsteg är i dina händer. Så att du kan utvecklas med engagemang och passion. Med dig och din verksamhet

Läs mer

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nyckeln för att låsa upp dörren till dina framsteg är i dina händer. Så att du kan utvecklas med engagemang och passion. Med dig och din verksamhet

Läs mer

FÖRSKOLEKLASSDAGARNA 2014

FÖRSKOLEKLASSDAGARNA 2014 inbjudan till konferens i Stockholm den 16-17 september 2014 VÅRA TALARE Lärarförbundet Eva-Lis Sirén Ordförande Skolverket Bellita Torén Undervisningsråd Skolinspektionen Magdalena Molin Utredare Hanna

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Activage Trainer Senior Fitness Specialist

Activage Trainer Senior Fitness Specialist Activage Academy 2015/2016 Activage Trainer Senior Fitness Specialist Utbildningen till Activage Trainer ger dig både teoretisk och praktisk specialistkunskap i senior fitness - seniorträning. Med stöd

Läs mer

Barns brukarmedverkan i den sociala barnavården - de professionellas roll för barns delaktighet

Barns brukarmedverkan i den sociala barnavården - de professionellas roll för barns delaktighet Barns brukarmedverkan i den sociala barnavården - de professionellas roll för barns delaktighet Västernorrlands modell för att göra barns röster hörda En definition av begreppet delaktighet Delaktighet

Läs mer

Musikläraren 2016 kunskap utveckling inspiration

Musikläraren 2016 kunskap utveckling inspiration Musikläraren 2016 kunskap utveckling inspiration Inspirera eleverna med världsmusik ta del av nytänkande exempel att använda i undervisningen Hur kan du nå fram och underlätta undervisningen för elever

Läs mer

Hej alla Nätverkare - lite höstuppdateringar!

Hej alla Nätverkare - lite höstuppdateringar! Sida 1 av 5 Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här. Kvalitet OnLine Nyhetsbrev nr 4-2012 VILL DU GÅ MED I KVALITET ONLINE ELLER DELTAGA

Läs mer

Ökad samverkan för barn- och ungdomshälsa

Ökad samverkan för barn- och ungdomshälsa Ökad samverkan för barn- och ungdomshälsa Inbjudan till konferens i Stockholm den 27-28 augusti 2008 PRAKTIKFALL FRÅN Akademiska sjukhuset i Uppsala Staffan Lundqvist Lisa Stark Marie Härlin Helga Waerme

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

klangfärg kurser vår 2012

klangfärg kurser vår 2012 klangfärg kurser vår 2012 vårens kurser Mitt i klistret 4 Pastareservage 4 Musikens kraft 4 Fotoscreen 5 Trumma! 5 Musik som upplevelse 5 Spela tillsammans 6 Studiebesök på Forma 6 Screentryck mönster

Läs mer

Hösten 2009. Fastighetsägarna Utbildning. Kurser för dig i fastighetsbranschen Fastighetsägarna Göteborg Första Regionen

Hösten 2009. Fastighetsägarna Utbildning. Kurser för dig i fastighetsbranschen Fastighetsägarna Göteborg Första Regionen Hösten 2009 Fastighetsägarna Utbildning Kurser för dig i fastighetsbranschen Fastighetsägarna Göteborg Första Regionen Välkommen på kurs! Engagerade medarbetare skapar resultat, det kan jag se i min egen

Läs mer

BJÖRN AXÉN på mallorca

BJÖRN AXÉN på mallorca BJÖRN AXÉN på mallorca välkommen till mallorca 15 19 MAJ 2016 Upplev Mallorca när ön är som bäst och fyll på med uppsättnings- och stylinginspiration tillsammans med Johan Hellström och Peter Hägelstam.

Läs mer

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Att driva företag är som ett virus, det går inte att sluta. Du har friheten att styra över din egen tid. Det arbete

Läs mer

KAN NU ERBJUDA EN MODULBASERAD INSTRUKTÖRSUTBILDNING I PIVOT POINT-SYSTEMET

KAN NU ERBJUDA EN MODULBASERAD INSTRUKTÖRSUTBILDNING I PIVOT POINT-SYSTEMET KAN NU ERBJUDA EN MODULBASERAD INSTRUKTÖRSUTBILDNING I PIVOT POINT-SYSTEMET Passar för de som har gesällbrev och ett utbildningsansvar i frisöryrket på skola, eller i salong oavsett nivå i utbildningen.

Läs mer

Activage Trainer Senior Fitness Specialist

Activage Trainer Senior Fitness Specialist Activage Academy 2015/2016 Activage Trainer Senior Fitness Specialist Utbildningen till Activage Trainer ger dig både teoretisk och praktisk specialistkunskap i senior fitness - seniorträning. Med stöd

Läs mer

NYHET! Helgkurser 2 3 februari och 19 20 april Nybörjare och vana yogautövare tillsammans. Nybörjarna lär sig grunden i iyengaryoga.

NYHET! Helgkurser 2 3 februari och 19 20 april Nybörjare och vana yogautövare tillsammans. Nybörjarna lär sig grunden i iyengaryoga. NYHET! Introduktionskurs under en halvdag För dig som vill ha en kort, men ändå gedigen introduktion i iyengaryoga. Du lär dig grunderna, så du sedan kan fortsätta på nivå 1 2, om du önskar. Kursen består

Läs mer

BRF EKSGÅRDEN Priser från 295 000 kr

BRF EKSGÅRDEN Priser från 295 000 kr BRF EKSGÅRDEN Priser från 295 000 kr VAR VÄNLIG OCH RESPEKTERA SÄLJARENS ÖNSKEMÅL OM ATT BOKA TID MED OSS FÖR VISNING Eksgården Här skapas någonting unikt utöver det vanliga Eksgården Här skapas någonting

Läs mer

Framtidens kunskaps - bedömning och betygsättning

Framtidens kunskaps - bedömning och betygsättning Framtidens kunskaps - Inbjudan till konferens i Stockholm den 17-18 januari 2011 PRAKTIKFALL FRÅN Viktor Rydbergs gymnasium Ämnesexpert i Skolverkets arbete med GY11 Kunskapsskolan i Sverige AB Sofie Lindén

Läs mer

MOBBNINGSENKÄT. XXX-skolan

MOBBNINGSENKÄT. XXX-skolan Agenda 1 Info www.agenda1info.com MOBBNINGSENKÄT XXX-skolan September år Förord Denna enkätstudie är utförd av Agenda 1 Info HB på uppdrag av skolan. Kostnaden är tillsammans med andra tjänster 1 - kr

Läs mer

REDKEN UTBILDNING LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. DEN UTBILDNING DU BEHÖVER REDKEN EDUCATION ADD ON SESSION REDKENS UTBILDNINGSTEAM

REDKEN UTBILDNING LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. DEN UTBILDNING DU BEHÖVER REDKEN EDUCATION ADD ON SESSION REDKENS UTBILDNINGSTEAM 016 TBILDNING LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. UTBILDNING Vart är du på väg som hantverkare, kreatör och affärsman? Redken ger dig kunskap, verktyg och inspiration som ökar din lönsamhet och framgång.

Läs mer

Företagande mot sporten

Företagande mot sporten Företagande mot sporten Att driva företag och samtidigt fokusera på hoppsporten Fredrik Spetz 2015-01-06 Innehåll Inledning och syfte... 3 Metod... 4 Insamlad data från intervjuer... 5 Analys... 7 Slutsats...

Läs mer

Academy RATIONAL 2016. Vi höjer kompetensen i köket. Nytt. Kreativt. Varierat.

Academy RATIONAL 2016. Vi höjer kompetensen i köket. Nytt. Kreativt. Varierat. Academy RATIONAL 2016 Vi höjer kompetensen i köket. Nytt. Kreativt. Varierat. Kursutbud > Grundkurs i SelfCookingCenter > Academy-kurs À la carte > Academy-kurs Bankett > Academy-kurs Storhushåll/Catering

Läs mer

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Värdehandling Årets säkraste gåva När du tänker efter så finns det många saker du inte vill förlora. Dels värdefulla föremål, men kanske framförallt oersättliga

Läs mer

Väl kommen 2008 till höstens kurser

Väl kommen 2008 till höstens kurser Välkommen till höstens kurser 2008 Vill du hålla dig uppdaterad om senaste nytt inom försäkrings området? Ja, då ska du passa på att delta på en eller flera av de kurser som Svenskt Näringsliv Försäkringsinformation

Läs mer

Kollegialt lärande i skolan

Kollegialt lärande i skolan Kollegialt lärande i skolan kunskap utveckling inspiration Så arbetar du framgångsrikt med kollegialt lärande på vetenskaplig grund Observationer och kollegial utvärdering hur går vi tillväga? Hur skapar

Läs mer

Studiehandledning. gör en annan värld möjlig

Studiehandledning. gör en annan värld möjlig DOKUMENTÄRT BERÄTTANDE Studiehandledning gör en annan värld möjlig Studiehandledning Den här studiehandledningen är ett stöd för dig som cirkelledare. Den innehåller praktiska tips när det gäller hur man

Läs mer

Föräldraenkät gällande verksamheten på fritidsklubben Vängåvan vt-14

Föräldraenkät gällande verksamheten på fritidsklubben Vängåvan vt-14 Föräldraenkät gällande verksamheten på fritidsklubben Vängåvan vt-14 Vi har fått in svar från 27 föräldrar. Vi har ca 70 barn i fyran och femman, resten är sexor. Alla frågor kunde ni svara på med ett

Läs mer

Sjukgymnastens nya roll och funktion

Sjukgymnastens nya roll och funktion Sjukgymnastens nya roll och funktion Inbjudan till konferens i Stockholm den 17-18 mars 2010 TALARE FRÅN Ordförande Legitimerade Sjukgymnasters Riksförbund Sara Holm Primärvården Landstinget Uppsala län

Läs mer

Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT

Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept som uppfyller

Läs mer

Kungälvs Brukshundklubb

Kungälvs Brukshundklubb Kungälvs Brukshundklubb Kungälvs Brukshundklubb består av ca 300 hundintresserade medlemmar i olika åldrar. Klubben är till för dig som vill vara aktiv med din hund, träna, tävla eller lära dig och din

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16 1. Har din son deltagit som? 10 9 8 85.7% 7 3 2 Målvakt Utespelare Målvakt 14,3% Utespelare 85,7% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7

Läs mer

Nya starkströmsföreskrifterna och svensk standard 1 dag

Nya starkströmsföreskrifterna och svensk standard 1 dag Nya starkströmsföreskrifterna och svensk standard 1 dag Nercia - en värld av relationer, kompetens och massor med inspiration! Nercia har utbildat människor, och bidragit till kompetensutveckling i en

Läs mer

Vad ska vi ha varandra till?

Vad ska vi ha varandra till? Vad ska vi ha varandra till? Om jag har sett längre, är det för att jag stått på jättars axlar Isaac Newton Du vet vad barn och ungdomar behöver för att växa och utvecklas. Vad behöver du? Vi behöver inte

Läs mer

0647-50700 INFO@AREGUIDERNA.SE

0647-50700 INFO@AREGUIDERNA.SE VINTER SKOTER Våra skoteräventyr är en av fjällens mest minnesvärda upplevelser. Följ med vår guide längs slingrande skoterleder mellan fjällbjörkar och granar, ut till Åres magiska fjällvärld. När tillfälle

Läs mer

Fastighetsägarna Utbildning

Fastighetsägarna Utbildning Fastighetsägarna Utbildning Kurser för dig i fastighetsbranschen Fastighetsägarna Syd Våren 2012 Utbildningar våren 2012! Vi underlättar din vardag Nu är det åter dags att presentera ett nytt kursprogram.

Läs mer

VI VET VAD SOM KRÄVS MALMÖ

VI VET VAD SOM KRÄVS MALMÖ DU VET VAD DU GILLAR VI VET VAD SOM KRÄVS MALMÖ Du är mitt i tonåren. Framtiden kommer att vara fylld av utmaningar, stora förändringar och tuffa beslut. Så varför inte ägna de närmaste åren åt det du

Läs mer

Mät och styr Kvalitetssäker äldreomsorg

Mät och styr Kvalitetssäker äldreomsorg Mät och styr Kvalitetssäker äldreomsorg Inbjudan till konferens i Stockholm den 30-31 mars 2011 FÖRELÄSARE Speciellt inbjuden talare Göran Stiernstedt SKL Octopus Demens Kerstin Lundström Omsorgshuset

Läs mer

KULTURSKOLAN VT 2016. Glädje & gemenskap. Kunskap & kreativitet. Upplevelse & livslångt lärande. www.atvidaberg.se BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN

KULTURSKOLAN VT 2016. Glädje & gemenskap. Kunskap & kreativitet. Upplevelse & livslångt lärande. www.atvidaberg.se BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN Glädje & gemenskap Kunskap & kreativitet Upplevelse & livslångt lärande KULTURSKOLAN VT 2016 www.atvidaberg.se BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN Välkommen till en mötesplats för musik och skapande i gemenskap

Läs mer

Fastighetsägarna Utbildning

Fastighetsägarna Utbildning 30% rabatt för medlemmar! Fastighetsägarna Utbildning Kurser för dig i fastighetsbranschen Våren 2012 Fastighetsägarna Mellansverige Välkommen på kurs! Som medlem i Fastighetsägarna Mellansverige, eller

Läs mer

Enkätsvar 2013. Fler kvinnor. Enkätsvar 2013 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm

Enkätsvar 2013. Fler kvinnor. Enkätsvar 2013 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm Enkätsvar 13 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm Enkätsvar 13 Under en fyraveckorsperiod, 25/2 till22/3 13, bad vi våra besökare på mottagningarna i Stockholm och Handen att fylla i och svara på en brukarenkät.

Läs mer

Höstens kursprogram. Med hantverket i fokus. Kunskap som Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls.

Höstens kursprogram. Med hantverket i fokus. Kunskap som Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls. Höstens kursprogram Med hantverket i fokus. Kunskap som består. Säkra din kursplats under hösten Saxakademin är ett leverantörsneutralt utbildningsföretag med hantverket i fokus Erfarna kursledare ger

Läs mer

KURSKATALOG HSB SÖDERTÄLJE

KURSKATALOG HSB SÖDERTÄLJE KURSKATALOG HSB SÖDERTÄLJE 2016 1 09 Kalendarium 04 Introduktion för nya ledamöter 08 Ekonomi för bostadsrättsföreningen 10 Anmälan & praktisk information I HSB Södertäljes studieråd sitter Ulla Castenvik,

Läs mer

Att kommunicera Idrottens föreningslära

Att kommunicera Idrottens föreningslära Att kommunicera Idrottens föreningslära IFL GRUND IFL FORTSÄTTNING IFL FÖRDJUPNING I princip är allt som inte är IFL GRUND och/eller IFL FORTSÄTTNING, som ju båda ska erbjudas på ett likvärdigt sätt över

Läs mer

Elevhälsans nya roll och funktion

Elevhälsans nya roll och funktion Elevhälsans nya roll och funktion Inbjudan till konferens i Stockholm den 2-3 maj 2011 LYSSNA TILL Marie Björkqvist Mikael Bernadt Östersunds kommun Catrin Högberg Solveig Westerlund Nu ställs det högre

Läs mer

TILL DIG SOM ARBETSGIVARE. PRAO I PRAKTIKEN Tips och information för dig som tar emot prao-elever

TILL DIG SOM ARBETSGIVARE. PRAO I PRAKTIKEN Tips och information för dig som tar emot prao-elever TILL DIG SOM ARBETSGIVARE PRAO I PRAKTIKEN Tips och information för dig som tar emot prao-elever PRAO I PRAKTIKEN 1 Vägen till besöksnäringen börjar hos dig Dagens elever är framtidens medarbetare och

Läs mer

UTBILDNINGSKATALOG S/S 2015

UTBILDNINGSKATALOG S/S 2015 UBIDNINGKAAG / 2015 Den kommande våren sägs ju vara förändringens tid, och du har säkert lagt märke till att vårt kursprogram ser lite annorlunda ut denna gång. Vi anpassar oss till resten av Europa och

Läs mer

Intensivkurs i litterär gestaltning

Intensivkurs i litterär gestaltning Intensivkurs i litterär gestaltning Andalusien 8 13 september Vad är en litterär text? Varför skriver du? Vad vill du berätta? Du får hjälp att utveckla ditt skrivande tillsammans med författarna Susanna

Läs mer

Första gången du besöker SKULT är det för att klippa håret. Nästa gång kommer du lika mycket för upplevelsen!

Första gången du besöker SKULT är det för att klippa håret. Nästa gång kommer du lika mycket för upplevelsen! Första gången du besöker SKULT är det för att klippa håret. Nästa gång kommer du lika mycket för upplevelsen! OM SKULT SKULT Välkommen till oss! Första gången du besöker SKULT är det för att klippa och/eller

Läs mer

Registratorforum 2009

Registratorforum 2009 Registratorforum 2009 Inbjudan till konferens i Stockholm den 10-11 november 2009 TALARE FRÅN AB Ann Thunman konsult Ann Thunman Marks kommun Patrik Skog Administrativ chef Kommunledningskontoret Vilken

Läs mer

Lär dig tekniker för att uppnå Röstnärvaro samt qigongövningarna Lyft upp qi, Shenxin och Xiao gongfa.

Lär dig tekniker för att uppnå Röstnärvaro samt qigongövningarna Lyft upp qi, Shenxin och Xiao gongfa. Lär dig tekniker för att uppnå Röstnärvaro samt qigongövningarna Lyft upp qi, Shenxin och Xiao gongfa. med Carolina Friberg, sångerska & sångpedagog och lärare från European Zhineng Qigong (EZQ) KURSINNEHÅLL

Läs mer

Smarta lösningar för dig med aktiebolag. program och kunskap för dig som vill få ut mer av ditt företagande

Smarta lösningar för dig med aktiebolag. program och kunskap för dig som vill få ut mer av ditt företagande Program, böcker, e-kurser och mallar för ditt aktiebolag! Smarta lösningar för dig med aktiebolag program och kunskap för dig som vill få ut mer av ditt företagande 1 Lättanvända program för aktiebolagets

Läs mer

Friska får ger välmående gårdar

Friska får ger välmående gårdar Friska får ger välmående gårdar Vi kan Får! Med veterinärer och husdjursagronomer specialiserade inom lammproduktion erbjuder vi dig en unik kompetens. Vi kan hjälpa dig med allt från att förebygga och

Läs mer

Viktigt att ta kontroll över samtalet från början:

Viktigt att ta kontroll över samtalet från början: Ta hand om blivande kunder i sex steg (Peter Dahl) Viktigt att ta kontroll över samtalet från början: Det viktiga är att Du avhandlar nedanstående 6 punkter som skall avhandlas MED DINA EGNA ORD, inte

Läs mer

Katalog. Hundutbildningar 2016-2017

Katalog. Hundutbildningar 2016-2017 Katalog Hundutbildningar 2016-2017 Diplomerad Hundfrisör Gillar du hundar och är konstnärlig av dig, då är hundfrisör yrket för dig! Det är en brist på hundfrisörer med rätt kompetens inom hund, päls och

Läs mer

Övervikt och fetma 2016

Övervikt och fetma 2016 Övervikt och fetma 2016 kunskap, vård och behandling kunskap utveckling inspiration Aktuell forskning om övervikt och fetma vad är det senast sagda gällande risker, genetisk känslighet och behandlingsmetoder?

Läs mer

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2015 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

PIVOT POINT UNDERVISNING

PIVOT POINT UNDERVISNING KURSER VÅREN 2015 PIVOT POINT UNDERVISNING INNEHÅLL Allmän information Sida 3 Coloring+Cut Collection Sida 5 Cutting+Style Collection Sida 7 Men Cutting Collection Sida 8 Longhair Collection Sida 11 Curl+Cut

Läs mer

Studio Ett den 12 december: Svensk film med svensk textning

Studio Ett den 12 december: Svensk film med svensk textning Studio Ett den 12 december: Svensk film med svensk textning Jan-Peter Strömgren, förbundsordförande på Hörselskadades Riksförbund (HRF) och Kay Pollak, filmregissör, känd för bland annat "Så som i himmelen",

Läs mer

Vi tar betalt per timme och erbjuder bara guidning i små grupper. Oftast inte mer än fyra personer.

Vi tar betalt per timme och erbjuder bara guidning i små grupper. Oftast inte mer än fyra personer. Guidning bokategefjall.se erbjuder privat guidning i Årefjällen bortom de vanliga turiststråken. Vi har inga fasta aktiviteter schemalagda utan sätter ihop skräddarsydda arrangemang med kort varsel eftersom

Läs mer

LÖNANDE KUNSKAP. Kurser, konferenser och företagsanpassad utbildning.

LÖNANDE KUNSKAP. Kurser, konferenser och företagsanpassad utbildning. LÖNANDE KUNSKAP Kurser, konferenser och företagsanpassad utbildning. Utvecklande kunskap i takt med framtiden En utbildning är en investering för framtiden, både för den enskilde medarbetaren och för företaget.

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

Här behandlar vi. Börja på Tågaborgsskolan.

Här behandlar vi. Börja på Tågaborgsskolan. Här behandlar vi alla olika. Börja på Tågaborgsskolan. Vi ska bygga stadens bästa skola. Vill du vara med? Det enda vi vet om framtiden är att den kommer att se annorlunda ut. Vi möter barn och unga på

Läs mer

1 Tre parter drev gemensamt projektet: Cirkus Cirkör, som bidrog med såväl kunskap

1 Tre parter drev gemensamt projektet: Cirkus Cirkör, som bidrog med såväl kunskap TRANSFER: CIRKUS & MANAGEMENT ETT UTBILDNINGSPROJEKT Som ett led i forskningsprojektet, och som en utveckling av undervisningen på respektive högskola, beslöt vi att se vad som hände om vi sammanförde

Läs mer

Vill du arbeta som egenerfaren inom hälso- och sjukvården?

Vill du arbeta som egenerfaren inom hälso- och sjukvården? Vill du arbeta som egenerfaren inom hälso- och sjukvården? Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta med peer support inom psykiatrin. Peer support innebär att du som har egen erfarenhet av psykisk

Läs mer

Seriehantering. [En enkel guide för hur du som serieadministratör använder SVEMO TA.]

Seriehantering. [En enkel guide för hur du som serieadministratör använder SVEMO TA.] 2013 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se Seriehantering [En enkel guide för hur du som serieadministratör använder SVEMO TA.] Innehåll Inledning...

Läs mer

Kom igång med din SMART Board. Det praktiska

Kom igång med din SMART Board. Det praktiska Kom igång med din SMART Board Det praktiska Nu när ni fått er nya SMART Board på plats och ni vill börja använda den finns det ett par steg som man bör göra först för att få allt att fungera. I denna guide

Läs mer

Convent 2012 Njurunda sporthall 26 augusti 2012

Convent 2012 Njurunda sporthall 26 augusti 2012 Convent 2012 Njurunda sporthall 26 augusti 2012 Dagen är uppdelad i två spår, anpassade efter ålder och erfarenhet. Det är fritt att välja vilka pass man vill delta i, men spåren ger en fingervisning om

Läs mer

ELEVHJÄLP. Diskussion s. 2 Åsikter s. 3. Källkritik s. 11. Fördelar och nackdelar s. 4. Samarbete s. 10. Slutsatser s. 9. Konsekvenser s.

ELEVHJÄLP. Diskussion s. 2 Åsikter s. 3. Källkritik s. 11. Fördelar och nackdelar s. 4. Samarbete s. 10. Slutsatser s. 9. Konsekvenser s. Källkritik s. 11 Diskussion s. 2 Åsikter s. 3 Samarbete s. 10 Slutsatser s. 9 ELEVHJÄLP Fördelar och nackdelar s. 4 Konsekvenser s. 5 Lösningar s. 8 Perspektiv s. 7 Likheter och skillnader s. 6 1 Resonera/diskutera/samtala

Läs mer

SCR:s PUNKTER FÖR 2020

SCR:s PUNKTER FÖR 2020 20 PUNKTER 2020 SCR:s PUNKTER FÖR 2020 Vårt arbete med att utveckla vår bransch tar nu verklig fart. Sedan 2011 har vi tillsammans jobbat med våra framtidsfrågor och lyft fram vad vi vill göra och hur

Läs mer

Utveckla registratorsrollen En utbildning för dig som vill bredda och fördjupa din kompetens som registrator

Utveckla registratorsrollen En utbildning för dig som vill bredda och fördjupa din kompetens som registrator Utveckla registratorsrollen En utbildning för dig som vill bredda och fördjupa din kompetens som registrator 6 dagar med träffar i Stockholm 2004 13-14 september, 12-13 oktober, 16-17 november, 14 oktober

Läs mer