Redaktionen för SSHL Nytt g.m Mia Landin

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Redaktionen för SSHL Nytt g.m Mia Landin"

Transkript

1 The s-card SSHL NYTT NR 3 I DETTA NUMMER Hälsning från Redaktionen Hösten har gjort entré och snart sprakar naturen av härliga färger! Vi kan summera en sommar som bjudit på fantastiskt väder och vi hoppas att alla hunnit njuta ordentligt av sol, bad & salta hav. I din hand har du ett rykande hett nummer av SSHL nytt, passa på att lära känna några av våra nya kollegor lite bättre som är presenterade här, extra välkomna till er! Vårt projekt *På Spaning fortsätter och i detta nummer kan du läsa lite om vad våra olika verksamheter jobbat med det sista, kanske kan du få en bra idé att prova just hos dig! Det har också hänt massor med extra roliga saker, Avalon har fått härlig press (se vidare), Bara har blivit Borås bästa lunchrestaurang och mycket mera. Så tack för att just du är en av alla härliga SSHL;are och bidrar till detta och mycket mera! Nu kavlar vi upp ärmarna och gör hösten till en succé Tillsammans! Redaktionen för SSHL Nytt g.m Mia Landin Hälsning från Redaktionen The S-CARD Hotellen har ordet MaFö Smått & gott The S-Card - nyhet I förra numret av SSHL Nytt skickade vi med en lista på alla de samarbetspartners och de erbjudanden som ges oss alla som tillsvidareanställda inom Svenska Stadshotell genom uppvisande av vårt S-Card. Denna lista finns också sparad på vår gemensamma server F: S-CARD_2014, här uppdaterar vi listan om det tillkommer fler erbjudanden eller andra ändringar. Vi har glädjen att informera er om att listan är uppdaterade med en ny partner i form av Milook som ger oss 20 % rabatt på ordinarie pris på hela sitt sortiment. Kom ihåg att kortet skall vara påskrivet på baksidan av just dig som innehavare av kortet.

2 First Hotel Grand Ett urklipp på ett par av våra nya medarbetare På First Hotel Grand har vi fått en del nya i receptionen; Amanda Mangi en 22-årig tjej som kommer från Norrbotten. Amanda och hennes Robert, skall prova på att bli Sjuhäradsbor och Amanda började hos oss nu i augusti. Amanda är duktig på att brottas med renar och när hon nyser, så låter det som att hon trampar på en katt (!?) Amelia Karlenström, en 23-årig tjej som nyligen startat upp en begravningsbyrå tillsammans med sin bror, Karlenströms begravningsbyrå. För att komplettera detta arbete, kommer Amelia att jobba varannan vecka natt, här på Grand Hotel. Just nu går hon upplärning tillsammans med Mohamed. Amelia har också jobbat på Scandics kundtjänst och bokning på Transcom, här i Borås. Thérese Johansson har jobbat hos oss under sommaren och fortsätter under hösten som extra och som extra kommer också Rebecka Tegelman att jobba hos oss. Rebecka jobbar också extra på Best Western Hotell Borås Hösten har startat upp med EMkval i Basket, Team Sportia, AstaZero och Sportringen, vi kör så det ryker och ser framemot en fantastisk höst.

3 Grands Restauranger Under våren har vi på Grands restauranger genomfört ett antal säljtävlingar för att stimulera säljtänket bland personalen. Främst har det handlat om att sälja produkter som ger ett mervärde för gästen i form av att de får en bättre upplevelse vid deras besök hos oss. Men vi har även tittat på vilken effekt tävlingarna har på försäljningen av en given produkt. Som exempel kan nämnas att när vi hade en tävling om att sälja vinpaket till gäster som äter en 3-rätters meny så ökade snittförsäljningen per månad, från 4,6 paket till 28 paket under aktuell månad. Vid en annan tävling skulle personalen fokusera på att sälja kvällens dessert, månadssnittet låg på 20 stycken, under tävlingsmånaden ökade vi till 63 stycken på en månad. Totalt genomförde vi fem olika tävlingar under våren. Nu till hösten har vi kommit på ytterligare lite roliga tävlingar. Våra tappra kollegor Amanda Andersson och Erik Samuelsson hoppade den 22 augusti på planet för att flyga till Kiruna. Där de tillsammans med vår DJ Johan Holst, besteg Kebnekaise. Johan Holst amputerade 2012 sin högra fot efter sviterna av en olycka. Sedan dess har han bland annat sprungit Göteborgsvarvet och utmanat Markoolio på 10 km löpning, en utmaning som Radio Rix lyssnare kunnat följa under augusti månad. I nästa nummer får ni reda på hur strapatsen gick.

4 Grands Restauranger I dagarna två firade vi vår kära kollega Dan som fyllde 50 år 19 augusti. Under måndagen var en stor del av personalen hemma hos Dan där det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta. På tisdagen firades Dan med tårta och sång på Grand Hotel. Numera pryds Dans vänstra handled av en väldigt fin klocka som personalen och företaget samlade ihop till. Än en gång, STORT GRATTIS DAN!! I somras korades Restaurang Bara till bästa lunchrestaurangen i Borås av Borås Tidning. En utmärkelse som vi är väldigt stolta över. Juryn nämnde bland annat att det som avgjorde att restaurang Bara stack ut från mängden var satsningen på överlägsna råvaror och välkomponerade menyer. Sedan tidigare har Borås Tidning även utsett restaurang Bara till bästa köket i Sjuhärad gällande a la carte. I senaste numret av SSHL Nytt skrev vi om vår nya satsning på 18+ kvällar i nattklubben. Det slog väl ut och vi fortsätter under hösten med ett par kvällar till. Först ut blir ett Back To School Party den 5 september. Bilden är från senaste 18+ kvällen då vi körde en studentfest Vi vill även passa på att lyfta fram våra kollegor från City Protection Group som säkerställer att vi kan känna oss trygga på vår arbetsplats. Sedan senaste numret har våra vakter bjudit ordentligt på sig själva, bland annat genom att lära studenterna att dansa vals på balerna, detta skedde till ungdomarnas stora förtjusning och det blev en riktigt skön snackis på Facebook bland studenterna. På bilden ses en vakterna i ett par solglasögon som en av gästerna lånade ut då de tyckte att det matchade uniformen. Vi tycker att det är fantastiskt kul att få arbeta med vakter som bjuder på sig själva för att skapa en bättre relation med våra gäster.

5 Avalon Hotel Vår nya tavla av Lars Lerin som avtäcktes på årets upplaga av Avalon Art Evening den 18 juni har fått väldigt mycket uppmärksamhet. Kom gärna förbi och titta, den pryder en av väggarna inne i restaurangen. Anna Mattsson är ny tf Revenue Manager sedan i somras juli hade Avalon Hotel i samarbete med Miva Gallery möjligheten att få visa en utställning av Bob Dylan. Det är inte många som vet om att denna enorma pop ikon, Bob Dylan har ägnat sig åt konst i hela sitt liv. Utställningen blev väldigt lyckad och drog till sig många besökare. Hotelltest i Sydsvenskan. Avalon Hotel får 5 av 5 Repan har som sagt jobbat stenhårt med upsell över disk. Vi räknar enbart upsell när gästen ska checka in, dvs ej via telefon då vi anser att vi alltid ska sälja den dyraste rumskategorin, detta är en självklarhet. Vårt mål 1jan-30juni har varit :-. Vi är uppe i :-

6 BW Hotell Borås Hänt sen sist Den 19 juni blev vi certifierade för Best Breakfast! Vi har i dagarna öppnat upp våra nyrenoverade rum i citybyggnaden! Storhetsvansinne hos Big Travel! Gästen smålog en aning när han vecklade ut sin voucher i A3 format ur plånboken. Ursäktade sig med orden "Den blev lite stor "

7 Comfort Hotel Jazz Ståle Knutsen lämnade oss under våren för att börja arbeta på Staples norska kundservice som startade upp i Borås. Vi har den stora glädjen att välkomna Andrei Dinu, som nu är tillbaka hos oss efter att ha arbetat som nattis på First Hotel Grand några år. Vi är jätteglada att du är tillbaka hos oss igen! Även Cornlia Pihläng har lämnat oss för att flytta till London. Rekrytering av hennes efterträdare pågår för fullt. Josefin (utan E ) Frisén är hemma igen efter att ha gästspelat som servitris på Slussens Pensionat på Orust under sommaren. Fortsätter med sina lärarstudier men kommer att synas hos oss på kvällar/helger under hösten. Välkommen tillbaka, Jossan! Vi är glada och stolta över en positiv merförsäljning när det gäller Jazz garageförsäljning i juli månad. Summan hamnade på 67 tkr (Budget var på 40 tkr och utfall-13 var på 30 tkr).

8 BW Hotell Göteborg Vi på BWHG gjort ett kanon jobb med merförsäljningen där vi jobbat extra aktivt med vårt garage under året. Från januari augusti, så har vi gjort en vinst/merförsäljning på ca på 14 garageplatser under jan-juni + att vi under juli och augusti har hyrt 6 till platser för att kunna tillgodose så många gäster som möjligt! Förra årets utfall på helårsbasis var , så visst är vi grymma MaFö Förändringar råder på MaFö, efter 2 år lämnar nu vår säljare/am Zandra L Skoglund sin tjänst här hos oss, Zandra arbetar sin sista dag måndagen den 15 september. Detta betyder att Zandras kundansvar samt arbete tillsvidare kommer att fördelas på oss andra här på MaFö avdelningen, samt att vi får lite hjälp med en del av våra kunder av våra Hotellchefer, jag återkommer framöver med hur det kommer att se ut på längre sikt. Jag vill passa på att tacka Zandra för det arbete som hon gjort för våra verksamheter och önska henne All Lycka Till i framtiden! Har du frågor och eller funderingar runt detta, är du välkommen att höra av dig till undertecknad. Mia Landin.

9 Elfsborgsdagen Matchvärdar Hänt & Händer Instagram Hotell Göteborg Vikariat på Avalon Smått och gott Elfsborgsdagen 27 september Lördagen den 27 september är det dags för Elfsborgsdagen i Djurparken Alla med SSHL kort i Borås och Göteborg kan anmäla sig! Vi behöver namn på medarbetaren, antal vuxna samt antal barn till oss på marknad@svenskastadshotell.se senast måndagen den 15 september för att hinna anmäla oss alla samt dela ut biljetter, så vi ber er som ansvariga på respektive hotell och avdelning att skicka ett mail per avdelning/hotell där detta är sammanställt till oss! Matchvärdar 28 september Söndagen den 28 september kl. 17,30 tar IF Elfsborg emot AIK på Borås Arena och Grand Hotel står som en av dagens matchvärdar. Vilket betyder att vi har en del biljetter till förfogande. Så är du och din familj eller dina vänner sugna på att gå, skicka ett mejl senast den 19 september till marknad@svenskastadshotell.se med hur många biljetter du önskar. Erbjudandet gäller för alla som har lust, både Boråsare & Göteborgare Framåt med fokus och passion! Hänt & Händer Torsdagen den 4 september genomförde vi ett mycket lyckat kundevent för Design Hotels tillsammans med Avalon och Elite Plaza i Göteborg. Vi hade besök av ett 30- tal resebokare där vi började kvällen med en uppskattad visning på Avalon och avslutade med middag på Elite Plaza. Charlotte var i slutet av augusti på First Sales Kick -Off i Uppsala och kom hem några erfarenheter rikare. Den 15 september medverkar vi på Best Westerns kundaktivitet med Bio på Bergakungen. Vi har fyllt kvoten för respektive hotells förfogade platser och ser fram emot ännu ett lyckat kundevent.

10 Smått och gott Vi på redaktionen tycker fortfarande att det är lika skoj att följa er alla på Instagram och ni är duktiga på att både uppdatera och #hashtagga, men det är viktigt att inte släppa taget så vi ser fram emot att få fortsätta beundra era bilder. För er som har missat att följa respektive hotell, restauranger och Spa, så kommer en liten påminnelse om användarnamn här: Comfort Hotel Hotell Grand Grands Restaurang Ciluette City Avalon Hotel & Hotell Torbjörn har ordet Hotell Göteborg, ett nytt 25-årigt hyresavtal SEB-Tryggliv är tecknat. Nya Hotell Göteborg kommer att innehålla 228 rum, fyrstjärnigt med en twist, restaurang, bar, konferens för ca 60 personer, uteservering, gym, relax, innergård för event och frukost samt en takterrass med bubbelpool för ca 12 personer. Just nu så projekteras det i full fart och vi räknar med att vi kommer att kunna börja bygga i januari-februari 2015 och att etapp ett, som innehåller ett 90 rums hotell med restaurang, bar, konferens och uteservering står klart sent 2015 och att hela hotellet (228 rum) är i drift under november december månad Det byggs samtidigt ett resecentrum 50 meter från hotellet där man räknar med att det skall passera människor varje dag, det blir byte mellan båt, buss och spårvagn. Detta skall vara klart sommaren Vikarierande tjänst! Vi söker en vikarie (TF Hotellchef för Avalon Hotel) för Kamilla Grodzki som ska vara mammaledig från och med 15 november, för att gå parallellt med Kamilla 2-3 veckor (tiden kan komma att justeras!!) Vikariatet är under ett drygt år. Maila TLJ torbjorn@svenskastadshotell.se om du är intresserad.

11 S-Card Nedan ser du listan, uppdelad på företag i Borås och Göteborg, över alla de butiker, salonger, restauranger och inte minst våra egna verksamheter och de erbjudanden som ges oss alla som tillsvidareanställda inom Svenska Stadshotell genom uppvisande av vårt S-Card. Erbjudandena får ni såklart nyttja i båda städerna oavsett i vilken stad du bor eller jobbar Borås Restaurang Renässans Simklubben Elfsborg 20% på mat & dryck (i samband med måltid) för 2 personer 100 kr rabatt vid tecknande av vuxenkurs, crawl eller motionsgrupp Stadsparksbadet & Borås Simarena Entré vuxen 53 kr/pers Entré ungdom 7-17 år 33 kr/pers Entré barn 1-6 år 23 kr/pers Dalsjöbadet & Sandaredsbadet Entré 32 kr/vuxen Entré ungdom 7-17 år 19 kr/pers Entré barn 1-6 år 8 kr/pers City snabbtvätt Restaurang Brasseriet Team Sportia, Borås City & Knalleland Buketten Barbershop Ciluette City Spa Restaurang Bara SSHL Milook Ca 30 % (lite beroende på vad det är för plagg) 20% på mat & dryck i samband med måltid) för två personer 10% på sortimenten, gäller ej cyklar (Två gånger om året, en vår och en höst kommer Ni att få erbjudande om en företagshelg då ni har 20 % rabatt på ord.priser (gäller ej cykel). 10%, även reavaror (ej beställningsvaror) 15% på behandlingar, 20 % på produkter 50% på behandlingar, 25 % på produkter 20% på mat och tillhörande dryck för 2 personer Specialpriser på hotellrum 20% på ord. pris, kika i webbshoppen och mejla din beställning, ange kod: S-card, till jeanette@milooksweden.se eller besök deras showroom på Stora Brogatan9 i Borås.

12 Göteborg United Fashion Pelle P Concept Store Restaurang Bamboo Grands Parfymer Avalon Restaurang 15% på hela sortimentet 20% i butik & på webben, Skriv Avalon nere i Voucher Code så får du 20 % rabatt på ordinarie pris. 25%, mat & tillhörande dryck för två personer 20% i butiken 20% på mat & tillhörande dryck för 2 pers Furetti, skor, väskor accessoarer 15% THE S CARD

13

privatgäster att vilja upptäcka Västsverige och allt vad som erbjuds, och då naturligtvis bo hos oss både i Göteborg & Borås.

privatgäster att vilja upptäcka Västsverige och allt vad som erbjuds, och då naturligtvis bo hos oss både i Göteborg & Borås. The s-card SSHL NYTT NR 2 I DETTA NUMMER Redaktionen har ordet The S-CARD Hotellen har ordet Redaktionen har ordet Tiden går fort när vi har roligt, redan dags för nummer 2 av vårt SSHL-Nytt och vi är

Läs mer

20% Sköna. Art Garden Spa Family Edition. premiärrabatt. Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa.

20% Sköna. Art Garden Spa Family Edition. premiärrabatt. Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa. 20% premiärrabatt på våra familjepaket när du besöker oss under v. 26 28. Art Garden Spa Family Edition Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa. Family Edition Spaupplevelser

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

Kära vänner och läsare av vårt mycket oregelbundna nyhetsbrev

Kära vänner och läsare av vårt mycket oregelbundna nyhetsbrev Kära vänner och läsare av vårt mycket oregelbundna nyhetsbrev Vi vet att det är många som har väntat på att vi ska komma ut med ett nyhetsbrev igen då det ju har hänt mycket spännande och ännu mer är på

Läs mer

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av:

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av: Göteborgs stolthet, F98 Qvidings FF, Spanienläger 2013 1-16 april Barcelona är en fantastisk blandning av gammalt och nytt, med världens just nu bästa fotboll, Tyvärr slängde ju Kung Zlatan in handduken

Läs mer

West Coast Triathlon Camp

West Coast Triathlon Camp West Coast Triathlon Camp Tylösand 29-31 maj 2015 För 6:e året i följd! med Lars Rosencrantz & Carl Brümmer West Coast Triathlon Camp TRIATHLON CAMP Välkommen! Vi är väldigt glada över att kunna presentera

Läs mer

TEAM SPORTIA- LOPPET 2013 VÄLKOMMEN TILL START! LÖRDAG 24/8 KL 10.00

TEAM SPORTIA- LOPPET 2013 VÄLKOMMEN TILL START! LÖRDAG 24/8 KL 10.00 www.teamsportiahuset.se TEAM SPORTIA- LOPPET 2013 Succén återkommer missa inte årets löparfest! Passa på att springa i vackra Kiruna med Kebnekaise som kuliss. Ett lopp för alla! Löp, lunka ellergå. Välkommen!

Läs mer

SWEDISH OPEN SQUASH 09

SWEDISH OPEN SQUASH 09 SWEDISH OPEN SQUASH 09 Avgörs på fyrglasbanan i Linköpings Sporthall 5-8 februari. Kvalspel Linköping Squash Center och Norrköping Squashcenter.net 3-4 februari. Världens proffs är eniga Case Swedish Open

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

Swedish Open i Padel. by Ekerum Resort Öland

Swedish Open i Padel. by Ekerum Resort Öland Swedish Open i Padel by Ekerum Resort Öland Välkommen Ni har korsat sundet och är nu på solen och vindarnas ö. Njut av en kort bilfärd längs den öländska landsbygden som leder er till hjärtat av Öland,

Läs mer

Bad- och relaxkalender

Bad- och relaxkalender Bad- och relaxkalender Hösten 2015 www.storsjobadet.se 063-14 31 79 Augusti 22 Vad är babysim? Ett bra tillfälle att testa på babysim! Vi kör grupperna Ankan kl. 10.30-11.00, Sälen kl. 11.00-11.30 och

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 16 juni - måndag 14 juli

barnhemmet i muang mai måndag 16 juni - måndag 14 juli barnhemmet i muang mai måndag 16 juni - måndag 14 juli Det är lugnt på Phuket när det är sommar i Europa, i alla fall mycket lugnare. Men hos oss är allt som vanligt fast med lite mindre besök. Och som

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 14-16 september 2007 Chokladfesten fortsätter! I september förvandlas Askersund återigen till chokladens huvudstad. För

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

INBJUDAN BORÅS SPEEDO MEET FEBRUARI 2019 BORÅS SIMARENA

INBJUDAN BORÅS SPEEDO MEET FEBRUARI 2019 BORÅS SIMARENA INBJUDAN BORÅS SPEEDO MEET 2019 23-24 FEBRUARI 2019 BORÅS SIMARENA INBJUDAN BORÅS SPEEDO MEET 23-24 FEBRUARI 2019 BORÅS SIMARENA Simklubben Elfsborg och Speedo inbjuder till vår tävling i 50-meters bassäng

Läs mer

Gör din resa lite enklare. Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi

Gör din resa lite enklare. Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi Gör din resa lite enklare Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi Passa på att boka allt på en och samma gång Gör din resa lite enklare och roligare. Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi i samband med

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 30 september - söndag 23 november, 2014

barnhemmet i muang mai tisdag 30 september - söndag 23 november, 2014 barnhemmet i muang mai tisdag 30 september - söndag 23 november, 2014 Oktober och nästan hela november har gått sedan sist och oj vad vi har hunnit med mycket! Barnen har fått sina mitterminsbetyg de har

Läs mer

Centrum för hjälpmedel i Örebro län i samverkan med. HMTF Hjälpmedelsteknisk Förening. Inbjuder till. Teknikerkonferens. Örebro

Centrum för hjälpmedel i Örebro län i samverkan med. HMTF Hjälpmedelsteknisk Förening. Inbjuder till. Teknikerkonferens. Örebro Centrum för hjälpmedel i Örebro län i samverkan med HMTF Hjälpmedelsteknisk Förening Inbjuder till Teknikerkonferens Örebro 18-19 april 2018 För tionde gången anordnas Nationella Teknikerkonferensen. I

Läs mer

BRA ATT VETA SAKER VID FEST- BRÖLLOPSPLANERING

BRA ATT VETA SAKER VID FEST- BRÖLLOPSPLANERING BRA ATT VETA SAKER VID FEST- BRÖLLOPSPLANERING Lokaler Vi har flera lokaler att ha festligheter i. Utomhus i trädgården finns ytterligare platser som kan vara ett alternativ härliga sommardagar. Åsunden

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Stolthet& företagande

Stolthet& företagande SFÖ presenterar Stolthet& företagande Inbjudan till SFÖ:s konferens 9 11 maj 2014 i Jönköping Huvudsponsor 2014 Vi i konferensgrupp 2014 hälsar er varmt välkomna till tre dagar i Jönköping med massor av

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND Oj, vad tiden går fort! April är snart slut och sommaren närmar sig med stormsteg. Men innan sommaren kommer har vi ytterliggare en fartfylld månad att se fram emot! Vårinsamling, mångfaldsrunda, nätverksträff,

Läs mer

SKID-VM SEEFELD 20 FEBRUARI - 3 MARS 2019

SKID-VM SEEFELD 20 FEBRUARI - 3 MARS 2019 SKID-VM SEEFELD 20 FEBRUARI - 3 MARS 2019 Upplev dina skidfavoriter på plats i underbara Seefeld! Skolgatan 57 F, 903 29 UMEÅ Tel: 090-71 13 30 Mail: info@bjorkobostrom.se Upplev VM-festen på plats Den

Läs mer

Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar!

Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar! Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar! Välkommen på visningsresa till Destination Kolmården och nya Vildmarkshotellet den 21-22 maj Vi samlas på eftermiddagen tisdagen den 21 maj

Läs mer

Julen 2009. Marsöfiskarens Delikatessbutik. Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal.

Julen 2009. Marsöfiskarens Delikatessbutik. Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal. Julbord 2009 i Jul på Corallen! Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal. Marsöfiskarens Delikatessbutik Julen 2009 Eller varför inte ett presentkort? Julbord Boka

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Jubileumsresan till RIGA 2019

Jubileumsresan till RIGA 2019 Jubileumsresan till RIGA 2019 För att fira att Radio Vikings Supporterklubb hade funnits i 25 år så arrangerades en specialgjord resa till RIGA för våra medlemmar. Vi åkte med M/S Romantika den 29 augusti.

Läs mer

barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari

barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari Nu när ni har det kallt hemma i Sverige blir det bara varmare och varmare här hos oss. Vi går emot den varmaste perioden och det känns verkligen.

Läs mer

Göteborg - Svenska Mässan - 2015

Göteborg - Svenska Mässan - 2015 Digital Commerce in Change Göteborg - Svenska Mässan - 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 Gothia Towers 12 mars 2015 Gothia Towers 12 mars 2015 Gothia Towers Samarbetet mellan Svensk

Läs mer

Välkomna till jubileumsfirandet på Idre Fjäll

Välkomna till jubileumsfirandet på Idre Fjäll Välkomna till jubileumsfirandet på Idre Fjäll Under 2018 fyller vi 50 år och det tänker vi fira! 23-30 april händer det extra mycket här på Idre Fjäll, det blir en vecka fylld av aktiviteter. Missa inte

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

Korterbjudanden 2010-2011

Korterbjudanden 2010-2011 Korterbjudanden 2010-2011 20101223 Sköna dagar på Ystad Saltsjöbad Besök Ystad-Österlen och njut av några sköna dagar på Ystad Saltsjöbad. Med det klassiska paketet Sandshell får du en övernattning, 3-rätters

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

Följ med till Turkiet!

Följ med till Turkiet! Följ med till Turkiet! Sälj- och rekryteringskampanj P2-10 (16 jan-23 juli, 2013) Kumköy, SIDE, TUrkiet! Den 5-12 oktober 2013. Avresa från Stockolm, Arlanda. Sol, strand, spa och shopping visst låter

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Jag har något att berätta

Jag har något att berätta Jag har något att berätta Resenärer vill komma hem från en resa och kunna dela med sig av en fantastisk berättelse; om den överraskande goda middagen på en nyöppnad restaurang, om hur man hittade ett undangömt

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Har du några frågor finner du kontaktuppgifter längst ner i detta brev.

Har du några frågor finner du kontaktuppgifter längst ner i detta brev. Varmt välkommen till Scenkonstdagarna i Borås 25-26 februari 2017! Bästa producent! Du som får detta informationsbrev är deltagare på scenkonstdagarna i Borås 25-26 februari på Sagateatern! Nedan finner

Läs mer

ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING.

ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING. ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING. SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING www.stoten.se VI SES VÄL I VINTER? Så var det snart dags för en ny härlig säsong i Stöten i Sälen. För att säsongen ska bli sådär riktigt

Läs mer

HERMES NYTT Nr Årgång 77

HERMES NYTT Nr Årgång 77 Ordförande har ordet! Snart slut på det här året och våra grupper har tränat på trots att det blev några inställda träningar för gruppen som tränar i Gustav Vasa/ Enskedehallen pga att det skulle målas

Läs mer

INBJUDAN BORÅS SPEEDO MEET FEBRUARI 2017 BORÅS SIMARENA

INBJUDAN BORÅS SPEEDO MEET FEBRUARI 2017 BORÅS SIMARENA INBJUDAN BORÅS SPEEDO MEET 25-26 FEBRUARI 2017 BORÅS SIMARENA INBJUDAN BORÅS SPEEDO MEET BOR ÅS SIMARENA 50 M BASSÄNG, 8 BANOR 25-26 FEBRUARI 2017 simklubben elfsborg och speedo inbjuder till vår tävling

Läs mer

PARK LANE EVENT FESTER ARRANGEMANG NÖJESEVENT

PARK LANE EVENT FESTER ARRANGEMANG NÖJESEVENT PARK LANE EVENT FESTER ARRANGEMANG NÖJESEVENT PARK LANE EVENT paketerar mat, dryck och underhållning i fantastiska festlokaler i Göteborg och på Marstrand. Vi gör julfester, awardshow, personalkalas, jubileum,

Läs mer

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D Stockholms SS Nyhetsbrev November 2011 Kära schackförälder, året går mot sitt slut och det börjar bli dags att avrunda höstterminen med några punkter. Eftersom vi hittills inte hunnit skicka några nyhetsbrev

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 UPPTÄCK RÄTTVIK FRÅN SADELN Att följa med på en guidad utflykt ger mervärde till din cykelupplevelse oavsett om du aldrig besökt Rättvik eller känner till omgivningen

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november Oj, oj oj, nu går tiden fort det har redan gått fem veckor sedan förra veckobrevet! Var tog de fem veckorna vägen? Jo, de försvann i en massa

Läs mer

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015 DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978 Svenska Mässan Göteborg 2015 Samarbetet mellan Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenska Mässan skapar fantastiska möjligheter för dig och ditt nätverk. Gothia Towers

Läs mer

DITT FÖRETAG I ARENAN. tillsammans med Skellefteå AIK Hockey

DITT FÖRETAG I ARENAN. tillsammans med Skellefteå AIK Hockey DITT FÖRETAG I ARENAN tillsammans med Skellefteå AIK Hockey DITT FÖRETAG I ARENAN G H I J K F L A E D C B Våra årskort Som årskortskund på sittplats får du välja var i arenan du trivs bäst att se hockeyn

Läs mer

Globala Upplevelser. Las Vegas CES VIP 2008

Globala Upplevelser. Las Vegas CES VIP 2008 Las Vegas CES VIP 2008 Las Vegas med Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan man

Läs mer

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV #sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Sportlovsaktiviteter Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg på sportlovet. Alla

Läs mer

Friskvårdserbjudande för anställda på CSK Våren 2013

Friskvårdserbjudande för anställda på CSK Våren 2013 Ny version 2013-02-21 Friskvårdserbjudande för anställda på CSK Våren 2013 Information om regler för ersättning av friskvårdsaktiviteter finns på Forum/Service/Friskvård. STYRKEKÄLLAN Gratis träning för

Läs mer

ITYKORTET. Pris: 100 kronor Rabatter och erbjudanden värda 1000-tals kronor.

ITYKORTET. Pris: 100 kronor Rabatter och erbjudanden värda 1000-tals kronor. ITYKORTET Pris: 100 kronor Rabatter och erbjudanden värda 1000-tals kronor. Gäller t.o.m 29 februari 2016 Spara 1000-tals kronor med Citykortet Citykortet gäller i ett stort antal butiker, hotell, caféer

Läs mer

Premiumkort. för dig som vill ha lite mer

Premiumkort. för dig som vill ha lite mer Premiumkort för dig som vill ha lite mer Sparbanken Syds Premiumkort är ett exklusivt MasterCard som ger mervärden utöver det vanliga. Kortet är en del av vårt erbjudande för dig som är kund inom Förmögenhetsförvaltning

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Vår första vy över London från planet

Vår första vy över London från planet Slutrapporten Den 25:e oktober åkte vi i Es3 till London. Där utforskade vi staden, såg många olika sevärdheter, gick på museer och upptäckte en del av Londons musikliv. England och Sverige skilde sig

Läs mer

Made by Noemi Senast uppdaterad

Made by Noemi Senast uppdaterad Made by Noemi 2014-12-08 Senast uppdaterad 2014-12-08 Made by Noemi är ett underklädesmärke som drivs av designern Noemi Ivanova sedan 2004 i Stockholm. Märket grundades när hon saknade sköna & fina underkläder

Läs mer

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS!

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Boendepaket Våren 2014 PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Vissa av våra gäster gör så lite de kan under hotellvistelsen hos oss hela miljön inbjuder ju till just lugn och ro. Andra vill

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015 Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal HÖSTENS och VINTERNS 2 AKTIVITETER 2014-2015 Lär dig cykla! Sörliden Valla ordnar i samarbete

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Dagbok. från. resan till Brno 2008

Dagbok. från. resan till Brno 2008 Dagbok från resan till Brno 2008 Vi som åkte var: Johanna Engström Nora Ericsson Olga Fürst Värild Linnéa Gahm Charlie Hillbom Linda Holmström Sofie Holmström Angelica Härnlöv Johanna Larsson Prinz Felicia

Läs mer

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst Vi på Hotel Riverton ser framemot möjligheten att få hälsa Er välkomna! Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell och hos oss finner du en av Göteborgs största konferensanläggningar

Läs mer

Ny tidning i Adelöv! Vi kommer att jobba med: 1. Intervjuer. 2. Reportage. 3. Korta notiser om allt. 4. Roliga historier, korsord och sudoku för alla

Ny tidning i Adelöv! Vi kommer att jobba med: 1. Intervjuer. 2. Reportage. 3. Korta notiser om allt. 4. Roliga historier, korsord och sudoku för alla Nr. 1 ADELÖVSBLADET vecka 5-6 2011 Ny tidning i Adelöv! Välkommen till Adelövsbladet, en ny tidning gällande allt som händer i Adelöv. Vi på redaktionen kommer att jobba intensivt med detta projekt, Adelövsbladet

Läs mer

URBAN WINERY STOCKHOLM

URBAN WINERY STOCKHOLM URBAN WINERY STOCKHOLM NU KOMMER VINVÄRLDEN TILL SOLNA OCH THE WINERY HOTEL. Den gemensamma passionen för vin sammanförde familjerna Söder, Östlundh och Ruhne att skapa The Winery Hotel, Sveriges första

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Friskisar! Tema: Fridrott FALKENBERGS

Friskisar! Tema: Fridrott FALKENBERGS FALKENBERGS Friskisar! FUNKTIONÄRSTRÄFF Tema: Fridrott VI VAR DÄR! Sparbanksdagen 2013 MISSA INTE DETTA Medlemsdag Team Sportia Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt

Läs mer

TEAM SPORTIA- LOPPET 2012

TEAM SPORTIA- LOPPET 2012 TEAM SPORTIA- LOPPET 2012 Succén återkommer missa inte årets löparfest! www.teamsportialoppet.se Passa på att springa i vackra Kiruna med Kebnekaise som kuliss. Ett lopp för alla! Löp, lunka eller gå.

Läs mer

Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping

Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping Hej alla Handbollsälskare! Det är med glädje och stolthet jag får bjuda in er till Linköping för

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Hej! Rikssektionen Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla

Läs mer

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök TRAVEL&TASTE Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016 En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Ready for take off? Travel & Taste är mässan där du som utställare serverar dina besökare smaker

Läs mer

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen.

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen. PORT DU SOLEIL Sushi, Grill & Riviera Club För tredje sommaren i rad slår Sveriges största sommarsuccé upp portarna nere i Göteborgs hamn. Med samma stora restaurang och klubb levererar vi en internationell

Läs mer

Jubileum 2015 Dalabridgen 70 år

Jubileum 2015 Dalabridgen 70 år Jubileum 2015 Dalabridgen 70 år Inbjudan Det är i år 70 år sen Dalabridgen, eller Dalarnas Bridgeförbund som det då hette, bildades. Detta vill vi fira tillsammans med alla bridgespelare i Dalarna. Den

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland PROGRAM 2015 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Hotellövernattningar i Tallinn Temaresor till Estland Välkomna med på resan vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi som jobbar på Peters

Läs mer

På resande fot på Cuba och i Mexico

På resande fot på Cuba och i Mexico Sida 1 av 5 Välkommen till Willy o Ingers gästbok På resande fot på Cuba och i Mexico [Skriv nytt] - [Skapa ny gästbok] 72 personer har besökt gästboken som innehåller 17 meddelanden. Senaste meddelandet

Läs mer

VÄL KOM MEN. Morgonmöte på Åhaga Mässfest med tema SPORTRINGEN INKÖPSMÄSSA HÖST/VINTER 2017 INBJUDAN LEVERANTÖR

VÄL KOM MEN. Morgonmöte på Åhaga Mässfest med tema SPORTRINGEN INKÖPSMÄSSA HÖST/VINTER 2017 INBJUDAN LEVERANTÖR VÄL KOM MEN Morgonmöte på Åhaga Mässfest med tema SPORTRINGEN INKÖPSMÄSSA HÖST/VINTER 2017 INBJUDAN LEVERANTÖR VÄLKOMMEN TILL SPORTRINGEN INKÖPSMÄSSA HV17 19-22 JANUARI 2017 Inköpsmässa i Borås Välkommen

Läs mer

Här kommer en liten reseberättelse om när jag hämtade hem min notchback 2010!

Här kommer en liten reseberättelse om när jag hämtade hem min notchback 2010! Här kommer en liten reseberättelse om när jag hämtade hem min notchback 2010! Allt började med att jag sålde min 51:a T 1 lilljulafton 2009. Att jag sålde den efter nästan 15 år i min ägo berodde mycket

Läs mer

Programblad september oktober 2018 för UMEÅ KÅR

Programblad september oktober 2018 för UMEÅ KÅR Programblad september oktober 2018 för UMEÅ KÅR Frälsningsarmén Umeå Omslagsbild: Linnea Kampha, Umeå. SEPTEMBER Vecka 35 Fre 31/8 Lör 1/9 Sön 2/9 11.00 Gudstjänst. Enheten i Kristus. Vecka 36 Mån 3/9

Läs mer

Resebrev från Gran Canaria o Teneriffa och med besök av Astrid o Cato samt Ninni o Roy. Före det så hann vi med en båtupptagning på land

Resebrev från Gran Canaria o Teneriffa och med besök av Astrid o Cato samt Ninni o Roy. Före det så hann vi med en båtupptagning på land Resebrev från Gran Canaria o Teneriffa och med besök av Astrid o Cato samt Ninni o Roy. Före det så hann vi med en båtupptagning på land Under denna period började med att PEGASUS skulle upp på land (den

Läs mer

INBJUDAN THE D DAY STOCKHOLM. Dufour Dagen i Stockholm 2013

INBJUDAN THE D DAY STOCKHOLM. Dufour Dagen i Stockholm 2013 INBJUDAN THE D DAY STOCKHOLM Dufour Dagen i Stockholm 2013 Bästa seglare och Dufourägare! Du bjuds härmed in till 2013 års upplaga av förra årets succé. Förra året var det väldspremiär och hör och häpna,

Läs mer

Scandic Club Charlotte Carlin och Anna Ramstorp den 27 november 2000

Scandic Club Charlotte Carlin och Anna Ramstorp den 27 november 2000 Scandic Club Charlotte Carlin och Anna Ramstorp den 27 november 2000 Innehåll 1 Scandic Club är en viktig del i Scandic Hotels AB:s koncept Scandics Clubsystem...sidan 3 Scandic Club sidan 8 Scandic Plus

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober Nu har det gått nästan en hel månad sedan vårt förra veckobrev. Detta brev har dröjt så länge helt enkelt för att det har hänt så mycket att

Läs mer

Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till. Lördag 3 oktober kl på Hotell Jämtkrogen Bräcke

Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till. Lördag 3 oktober kl på Hotell Jämtkrogen Bräcke Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till Lördag 3 oktober kl.18.00 på Hotell Jämtkrogen Bräcke Inspirationsföreläsning av stig WIKLUND Stig har mentalt tränat många kända idrottare och företagare till

Läs mer

40-årskris helt klart!

40-årskris helt klart! 40-årskris helt klart! Oj, det kom som ett brev på posten! En stor och enorm hemsk känsla! Det var krisdags igen! Jag ville helst inte vara med, jag kände mig så totalt misslyckad mitt i mitt liv! Så här

Läs mer

Eldorado. Kultur- och fritidsprogram hösten 2019

Eldorado. Kultur- och fritidsprogram hösten 2019 Eldorado Social resursförvaltning Eldorado Kultur- och fritidsprogram hösten 2019 Eldorados aktiviteter vänder sig till dig som har intellektuell funktionsnedsättning samt till dina anhöriga och personal.

Läs mer

Eldorado. Kultur- och fritidsprogram hösten 2019

Eldorado. Kultur- och fritidsprogram hösten 2019 Eldorado Social resursförvaltning Eldorado Kultur- och fritidsprogram hösten 2019 Eldorados aktiviteter vänder sig till dig som har intellektuell funktionsnedsättning samt till dina anhöriga och personal.

Läs mer

JULI 2012. Storsjöyran. den 28 juli 2012

JULI 2012. Storsjöyran. den 28 juli 2012 JULI 2012 Storsjöyran den 28 juli 2012 Nu har det gått några dagar sen sist och jag har haft en vecka med lugnare träning, vilket har varit ganska skönt då det är Yran-vecka i stan och fullt med folk.

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

LET ÔSS ENTERTAIN YOU

LET ÔSS ENTERTAIN YOU LET ÔSS ENTERTAIN YOU IBLAND ÄR DET OK ATT SKRYTA Vi i Sunne kan det här med stora arrangemang. Vi har gjort det förut, och kan göra det igen... och igen... och igen. Nu är det er tur att se vad vi går

Läs mer

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET SCHWEIZ vs. SVERIGE 14 17 september SANNINGENS ÖG NBLICK! TEAM SPONSOR DC-LAGET Tennisbiljetter hela helgen Aktivitet med L-A Wahlgren* 3 hotellnätter inkl. frukost Träffa svenska DC-laget* Möjlighet till

Läs mer

Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Vi ses i Sälen!

Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Vi ses i Sälen! 27 29 september 2018 Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Vi ses i Sälen! Succé för stugsafari Fjälläventyret

Läs mer

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS Möten, fest & konferens Möten i centrum I Växjö finns två av Elitekedjans hotell. Elite Park Hotel med tillhörande Växjö Konserthus Kongress & Konferens, är en av

Läs mer