BRF FROSTALIDENS LYCKA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF FROSTALIDENS LYCKA"

Transkript

1 BRF FROSTALIDENS LYCKA SKÖVDE LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE DATUM

2 INTRODUKTION SKÖVDES HÖGSTA TRÄHUS. FRAMTIDENS BOENDE VID BILLINGENS FOT. I södra Karstorp, precis där naturen möter civilisationen, växer ett helt nytt bostadsområde fram. Här bygger vi Skövdes 48 mest innovativa lägenheter, i ett uråldrigt material. Frostaliden trästad blir de första och högsta lägenhetshusen med en stomme i trä. Något som gynnar både miljön, dig som ska bo där och kommande generationer. De två huskropparna ligger vackert placerade vid foten av berget Billingen. Ett geografiskt guldläge för dig som vill kunna njuta av både naturupplevelser och stadspuls, oavsett var i livet du befinner dig.

3

4

5 OMRÅDET ETT AKTIVT LIV DIREKT UTANFÖR DÖRREN. En morgonpromenad bland lövskogsklädda kullar? Lördagsshopping på Elins Esplanad? Kanske ett kvällsdopp i Karstorpssjöns spegelblanka vatten? Som invånare i det nya bostadsområdet Frostaliden blir du granne med några av Skövdes riktiga guldkorn. För de yngsta barn- och barnbarnen byggs det en helt ny lekplats på det bilfria området bakom husen. När det är dags för en utfl ykt ligger Aspö gård bara några stenkast bort; här kan du klappa djuren, testa hinderbanan eller ta en fi ka på det ekologiska gårdscaféet. På gångavstånd västerut hittar du Lillegårdens friluftsområde med sina många fotbollsplaner och ett elljusspår som lämpar sig lika bra för löpning på sommaren som för längdskidor på vintern. Även de mer praktiska aktiviteterna fi nns nära till hands. På andra sidan vägen ligger Norrmalms handelsområde med sina stormarknader, systembolag och matställen. Behöver du ta dig någonstans för egen maskin går det gång- och cykelbanor i alla väderstreck. Dessutom har du nära till centrum tack vare en ny busshållplats som byggs i direkt anslutning till Frostaliden Frostaliden 1 2. Karstorpssjön Elins Esplanad 4. Norrmalms handelsområde Lillegårdens friluftsområde 6. Elljusspår 7. Aspö gård 8. Busshållplats 9. Skogsområde 10. Billingens skidbacke 11. Förskolan Karstorp 12. Vårdcentral

6 Med skogen nära är det aldrig långt till ett äventyr.

7 HUSEN Njut av solen från din inglasade balkong. Trädgården fungerar lika bra till picknick som fotbollsmatch.

8 Exempel på planlösning för 4:a RoK.

9 LÄGENHETERNA 48 LÄGENHETER MED VILLAKÄNSLA. Redan på håll känner man att kvalitet, nytänkande och trivsel varit viktiga ledord i skapandet av de båda husen på Frostaliden. Utanför möts man av genomtänkta detaljer som gör vardagen bekväm och miljön trivsam. Alla får möjligheten till en egen parkeringsplats med uttag för motorvärmare, varav två har laddningsuttag för elbilar. Vill du skydda bilen lite extra fi nns 13 carportar att tillgå. Inne i lägenheterna slås man av hur stora de känns, oavsett om det är en 2:a, 3:a eller 4:a. Den öppna planlösningen, i kombination med takhöjden på två och en halv meter, skapar luftiga ytor och ett trivsamt ljusinsläpp. De stora inglasade balkongerna adderar ett extra rum och lägenheterna högst upp får dessutom takterrasser i bra solläge och utsikt mot Billingen. Den höga standarden är genomgående och märks i varje enskilt rum. Från ekparketten i vardagsrummet och Vedumköket med vitvaror från Electrolux, till badrummet med porslin från Gustavsberg och egen tvättmaskin. Tack vare husens kvalitets- och miljöcertifi ering kan du räkna med en låg energiförbrukning året om. Vare sig du fl yttar från villa eller lägenhet har du säkert många saker som ska få plats. Då är det bra att hissen går hela vägen ner till källaren där du hittar ditt eget förråd, cykelrum och avgränsade utrymmen för barnvagnar och rullstolar.

10 MÖT ARKITEKTEN JAG VILL ATT DET SKA VARA EN UPPLEVELSE ATT BARA SE PÅ HUSEN. Frostaliden blir ett helt unikt bostadsområde i Skövde. Men hur skapar man två trähus som är lika häftiga på utsidan som smarta på insidan? Här får du ta del av arkitekten Staffans tankar och visioner. Varför är den här marken så attraktiv att bygga på? Frostaliden ligger på en plats i Skövde där många vill bo, strax väster om ligger Billingens sluttning med ett pärlband av vackra trävillor som kuliss. Här finns det mesta man kan behöva i form av shopping, fritidsaktiviteter och kommunikationer in till centrum. Det kändes naturligt att bygga i trä när husen blir granne med skogarna i Karstorps friluftsområde. Vilka delar av husen blir i trä? Den stora skillnaden mot ett betonghus blir egentligen stommen som är av limträ gjord på svensk furu och omfattar pelare, balkar och bjälklag. Fasaden är delvis klädd i en karaktäristisk träpanel som också kommer att finnas i några av gemensamhetsutrymmena. Det blir två vackra och unika hus! (På nästa uppslag kan du läsa om fördelarna med att bygga i trä). Hur började projektet med Frostaliden trästad? Man har länge pratat om att bygga på den här marken och nu fanns det också en stark efterfrågan på nya bostäder i Skövde. Samtidigt ville kommunen skapa bostäder med en tydlig miljöprofil och då föddes idén om ett renodlat trähusområde. Vad vill du att man ska känna när man ser husen? Jag vill att det ska vara en upplevelse att bara se på dem, man ska förstå att det är byggt av trä. Men det är lika viktigt att husen förblir vackra även om 20 år, därför har jag inspirerats mycket av det avskalade och enkla från modernismen. Hur har tankarna gått kring själva lägenheterna? Jag vill att man ska kunna orientera sig och verkligen kunna njuta av naturen och ljuset utanför. När man står i hallen ser man igenom hela lägenheten eftersom vardagsrummet och köket alltid hänger ihop. Det gör också att man får en större volym i rummen. Finns det någon detalj du vill lyfta? Ja, eftersom husen ligger i en södersluttning blir det väldigt fint solljus. Därför får alla lägenheter inglasad balkong med vikbara fönster som går att öppna upp helt. Fyrorna högst upp får dessutom egna takterrasser med en helt fantastisk utsikt.

11 Staffan Morud Arkitekt på CH Arkitekter i Skaraborg. Bakgrund: Studerat på Chalmers i Göteborg och varit verksam som arkitekt sedan Arbetat med allt från villor och flerbostadshus till förskolor och nya stadsdelar.

12

13 TRÄSTAD VARFÖR ÄR DET SÅ BRA ATT BYGGA MED TRÄ? Det finns en rödgrön tråd igenom hela Frostaliden. En ambition att bygga ekologiskt och ligga i framkant med klimatsmarta lösningar som gynnar både invånarna, miljön och kommande generationer. Därför är Frostaliden ett av de modernaste lägenhetshusen i Skövde och en del av det nationella projektet Trästad 2012, vars syfte är att vidareutveckla modernt industriellt träbyggande. Att bygga hus i trä är ingen nyhet. Det är tvärtom en svensk tradition som sträcker sig tillbaka till mitten av 1200-talet och anledning är enkel. Trä är ett naturligt, starkt och förnyelsebart byggmaterial som 2016 är mer aktuellt än någonsin. Tack vare den tekniska utvecklingen kan vi idag bygga höghus i trä som är skonsamma mot vår planet och samtidigt uppfyller kraven på brandskydd, isolering och energieffektivitet. Det som kanske kommer att påverka dig mest är lugnet. Forskning visar att man kan minska stressnivån redan efter 40 minuter bara genom att vara i närheten av trä. Anledningen är helt enkelt att vi människor i tusentals år levt i naturen och lärt oss förknippa framförallt skogen med trygghet. Om du inte tycker att det räcker med lugn i lägenheten har du alltid en skogspromenad strax utanför dörren. Minska stressen genom att inreda och möblera med trä.

14 DETALJER BEKVÄMA DETALJER I VARDAGEN. På Frostaliden är allt från husen och lägenheterna till miljön runtomkring utformade för att du som bor där ska få en så bekväm och enkelt vardag som möjligt. Genom att tillhöra en bostadsrättsförening behöver du dessutom inte tänka på saker som snöskottning, gräsklippning och trappstädning. Du kan helt enkelt använda din tid till roliga saker som att njuta av din nya lägenhet. Parkering & carport. Till varje lägenhet finns möjligheten att hyra en parkeringsplats samt 13 carportar under tak. Det finns sju besöksparkeringar varav två är handikapplatser. Plats för cyklar & barnvagnar. Cykelparkering inom- och utomhus. Barnvagns- och rullstolsförråd i anslutning till entrén i respektive huskropp. Barnvänliga områden. Bakom husen finns en helt ny lekplats med bänkar och stor gräsmatta. Bilfritt mellan och bakom husen samt kryphastighet på övriga området. Trädgård. Framför husen finns välplanerade gräsytor med planterade buskar och träd, i kombination med asfalts- och grusgångar. Källsortering. Avfall sorteras och slängs i ett separat miljöhus som ligger i anslutning till parkeringen. Bredband, telefoni & TV. Det finns fiberanslutning för bredband, telefoni och TV med uttag i sovrum, vardagsrum och kök. Samtliga lägenheter får porttelefon. Grillmöjligheter. På balkongerna och terrasserna finns det uttag för elgrillar. Förråd. Alla lägenheter får ett stort förråd på källarplan, de översta lägenheterna får även ett förråd i anslutning till takterrasserna. Kvalitets- och miljöcertifiering. Götenehus som bygger Frostaliden Trästad är certifierade enligt ISO 9001 och För dig som flyttar in innebär det en garanti för att din bostad är av hög kvalitet och byggd med stor hänsyn till miljön.

15

16 TILLVAL SÄTT DIN EGEN PRÄGEL PÅ LÄGENHETEN. När du köper en bostadsrätt från Götenehus vet du redan från början att standarden är genomgående hög på alla ytor. Samtidigt är det viktigt att du får vara med och påverka utformningen redan innan lägenheten byggs. välja bland. Alla produkter är av högsta kvalitet och kommer från välkända varumärken som Electrolux, Vedum med fl era. Väggarna är vitmålade för att du enkelt ska kunna inreda med de färgdetaljer du önskar. Vi har handplockat ett stort sortiment av inredning, material och utrustning i olika färger att Du hittar alla dina valmöjligheter i den separata inredningsvalsbroschyren.

17

18 KÖPPROCESSEN ETT ENKELT KÖP. 1. Att köpa en bostadsrätt från Götenehus. Att köpa en ny bostad är förmodligen en av de största investeringar som du gör i livet. Vi på Götenehus vill göra det så enkelt som möjligt för dig och din familj. Så här fungerar det i stora drag när du köper en av våra bostadsrätter. 2. Förhandsavtal. Första steget är att teckna ett förhandsavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med detta betalar du in ett förskott. Förskottet är en del av insatsen, och avtalet innebär att föreningen lovar att upplåta just din bostadsrätt till dig och du lovar att köpa den. Förhandsavtalet bygger på kostnadskalkylen som är granskad av två godkända intygsgivare. För att föreningen skall få ta emot förskott, skall de ha fått tillstånd från bolagsverket. När förhandsavtal är tecknat markeras din bostad som Såld på Götenehus hemsida. 3. Inredningsval. Efter att förhandsavtalet upprättats blir du kallad till ett personligt möte med vår kundansvarige. Tillsammans går ni igenom de inredningsval du kan göra i din lägenhet. Vi erbjuder dig ett noga genomtänkt urval av bland annat vitvaror, köksdetaljer, ytskikt etc. av hög kvalitet och från välkända leverantörer. 4. Upplåtelseavtal. I god tid innan inflyttning upprättas ett upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. Upplåtelseavtalet bygger på bostadsrättsföreningens ekonomiska plan, som är godkänd av två intygsgivare utsedda av Boverket. I samband med detta avläggs handpenning, 10% av insatsen. Förskottet avräknas. 5. Besiktning. Cirka två veckor före slutbesiktningen hålls en förbesiktning av din lägenhet. Denna har till syfte att se till att inga fel återstår vid slutbesiktningen, och är en del av det vi brukar kalla inbyggd omtanke. 6. Inflyttning. På tillträdesdagen överlämnas nycklar och skötselinstruktioner till dig mot uppvisande av kvitton på att slutbetalning av insatsen samt inredningsvalen skett. Nu övergår ansvaret för lägenheten till dig och du kan flytta in! 7. Bostadsrätt som boendeform. Som medlem i en bostadsrättsförening får du rätten att nyttja en viss bostad utan tidsbegränsning. Du äger inte bostadsrätten fysiskt, men har en andel i bostadsrättsföreningen som i sin tur äger fastigheten. Utöver en insats betalar du löpande en månadsavgift som ska täcka din andel av föreningens kostnader, som exempelvis drift och underhåll samt räntor. Syftet för en bostadsrättsförening är att alla medlemmar ska kunna bo till självkostnadspris.

19 TRYGGHET & GARANTIER ETT TRYGGT KÖP. Garantibesiktning efter två år. Eventuella fel som upptäcks i samband med slutbesiktningen åtgärdas av Götenehus. Därefter gäller en garanti under två år från slutbesiktningen som ingår i entreprenaden. Fel som uppkommit och inte beror på köparen åtgärdas av Götenehus. Nybyggnadsförsäkring. Bostadsföreningen tecknar en nybyggnadsförsäkring hos GAR-BO som gäller tio år efter slutbesiktning. Försäkringen ger föreningen skydd för eventuellt dolda fel som kan visa sig efter det att byggnadsarbetena godkänts vid en slutbesiktning. Ansvar för osålda lägenheter. Götenehus betalar månadsavgifterna för de lägenheter som är osålda vid slutbesiktningen. De lägenheter som inte har blivit sålda inom sex månader efter godkänd slutbesiktning förvärvas av Götenehus till den kostnad som framgår av föreningens ekonomiska plan. På så sätt drabbas inte föreningen av minskade intäkter från insatser och årsavgifter. När kostnadskalkylen fastställts får föreningen tillstånd av bolagsverket att upplåta bostadsrätt. Föreningen tecknar då en insatsgarantiförsäkring som garanterar föreningens eventuella skyldighet att betala tillbaka insatsen. Fastighets- och styrelseansvarsförsäkring. När inflyttningen startar tecknas en fastighetsförsäkring som täcker fastighetsskador orsakade av brand, inbrott, skadegörelse mm. Denna fullvärdesförsäkring täcker även styrelseansvar och skyddar bland annat föreningen från ekonomisk skada orsakad av styrelsemedlemmar. Förvaltning. Under byggtiden sköter Götenehus den ekonomiska förvaltningen för föreningen. Efter slutbesiktning anlitar Götenehus en professionell förvaltare under entreprenadens garantitid, som i det normala fallet brukar vara två år från slutbesiktningen. Efter detta kan föreningen själv ta ställning till om man vill behålla denne förvaltare eller anlita en annan. Förskotts- och insatsgaranti. Föreningen tecknar en förskottsförsäkring i samband med att den preliminära kostnadskalkylen har granskats av opartiska intygsgivare. Förskottsgarantiförsäkringen säkerställer föreningens eventuella skyldighet att betala tillbaka förskotten.

20 OM GÖTENEHUS 85 ÅRS ERFARENHET AV INBYGGD OMTANKE. Den som köpt ett Götenehus kan lita på de fackmän som ritat och utarbetat alla detaljer, de fackmän som tillverkat huset, och de fackmän som lämnar råd och upplysningar samt äro köparen behjälplig i belåning och alla andra tänkbara byggnadsfrågor. Så skrev bröderna Arthur, Martin och Eric Storck i inledningsordet till Götenehus första katalog år Vi arbetar fortfarande utifrån deras värdegrund men idag kallar vi det helt enkelt för inbyggd omtanke. Det innebär att vi bygger bostäder som ger mer än bara tak över huvudet. Vår filosofi är att det viktigaste i en bostad är människorna som bor där och att deras liv och visioner går hand i hand med allt från omgivningar och miljö till materialval och inredning. Omsorgen för det genuina, ansvaret för detaljerna och erfarenheten från generationer gör att vi alltid ligger i framkant av utvecklingen. Oavsett om vi bygger exklusiva trävillor, gruppboende för handikappade eller lägenhetshus runtom i Sverige. En bra bostad ska helt enkelt tåla alla lägen i livet.

21

22 3D-APP UPPLEV BOSTÄDERNA I 3D. Vill du se vilken lägenhet som ligger var eller gå en digital rundvandring i de olika rummen? Använd din smartphone eller dator och gå in på gotenehus.se/frostaliden Vill du få en interaktiv 3D-upplevelse av planlösningarna? Gör så här: 1. Ladda ner appen GlobeAR på AppStore eller Google Play Store. 2. Efter nedladdning välj Götenehus och sedan Frostaliden. Innehållet för Frostaliden laddas då ner till din smartphone/surfplatta och lagras lokalt. 3. Välj vilken typ av lägenhet du vill se genom att klicka på ikonen Plan 0, 1, 2 5 eller 6 längst ner till höger på skärmen. 4. Håll kameran på minst 15 cm mot planlösningen eller bofaktabladet för den lägenhet du vill se. 5. Upplev lägenheten i 3D.

23 KONTAKT FÖLJ PROJEKTET. Anmäl ditt intresse. På gotenehus.se/frostaliden finns all uppdaterad information du behöver om projektet. Anmäl ditt intresse direkt på webben eller via mäklaren så kontaktar vi dig inom kort. Andreas Agerborn Tel: Prenumerera på nyhetsbrevet. Vill du få den senaste informationen, inbjudningar och följa projektets gång direkt i din digitala brevlåda? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev på gotenehus.se/frostaliden Gör ett besök på platsen. Att köpa bostad är ett av de största projekten i livet. Var ska dina barn växa upp? Hur lång tid tar det till jobbet? Vad kan man hitta på i närheten? Det är ett stort beslut att välja en plats som speglar både dig och dina värderingar. Ett tips är att ta sig till Södra Karstorp där Frostaliden kommer att byggas; strosa runt i området, känn på avstånden och bekanta dig med miljön. Kontakta mäklaren. Har du frågor, funderingar eller vill boka en lägenhet är du varmt välkommen att kontakta Andreas eller Jerry på Svensk Fastighetsförmedling. Jerry Ersson Tel: jerry.skovde@svenskfast.se

24 BILDERNA I DENNA BROSCHYR KAN VARA REDOVISADE MED TILLVAL GÖTENEHUS HAR UPPHOVRÄTTEN TILL SAMTLIGA HUSRITNINGAR I DENNA KATALOG. ATT MÅNGFALDIGA INNEHÅLLET I DENNA KATALOG UTAN MEDGIVANDE AV GÖTENEHUS AB ÄR FÖRBJUDET ENLIGT LAGEN OM UPPHOVSRÄTT (1960:729).

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN!

VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN! VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN! Tänk dig att vakna varje morgon till utsikten av blått vatten och fåglarnas ljuva kvittrande. På det nya bostadsområdet Sjögången på Orrholmen kan du uppleva lugnet och naturen,

Läs mer

BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19

BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19 BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19 1 2 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER HSB BRF RÖSJÖ ÄNGAR SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER MILJÖVÄNLIGT OCH NATURNÄRA BOENDE Letar du efter en ny och modern bostad nära natur och friluftsliv? Då är HSB brf Rösjö Ängar något för dig! Här bor

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet Bostadsrätter i centrala Linköping Svensk Fastighetsförmedling Brf Vasatornet - Livskvalité i hjärtat av Övre Vasastaden! Med bästa läge i den nya stadsdelen har

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

Riksbyggens bostadsrättsförening Överstinnan

Riksbyggens bostadsrättsförening Överstinnan Riksbyggens bostadsrättsförening Överstinnan Bofakta 16 moderna bostadsrättslägenheter på Viksäng i Västerås. 2 Riksbyggen BOFAKTA Överstinnan Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PÄRLAN UPPFÖR B R F PÄ R L A N En ny stadsdel tar form i Sundsvall. Njut av Norra kajens glittrande havsutsikt, varje dag. Lillskär kommer att uppföra 69 fantastiska lägenheter,

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Äganderätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ

Äganderätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Bo i äganderätt bonava.se Äganderätt Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Är det ett eget hus med en äppelträdgård? Är det området där du känner alla grannar och är stammis på det lokala bageriet?

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 911 912 811 812 1012 1011 1112 1111 1512 1511 1212 1211 1312 1311 1412 1411 MODERNT BOENDE I POPULÄRA VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM Välkommen till Söderby Park! I lugna och trivsamma Söderby Park, bygger Derome Mark & Bostad 12 bostadsrätter i parhusform som tillsammans

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

En skärgårdsdröm Ett gammalt sommarställe har efter en totalrenovering fått ett helt nytt uttryck och blivit ett sommarnöje för flera generationer.

En skärgårdsdröm Ett gammalt sommarställe har efter en totalrenovering fått ett helt nytt uttryck och blivit ett sommarnöje för flera generationer. En skärgårdsdröm Ett gammalt sommarställe har efter en totalrenovering fått ett helt nytt uttryck och blivit ett sommarnöje för flera generationer. Text Kajsa Ihre foto devis bionaz 086 [xxxxx xxxxxx xxxxx]

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs Parken är din trädgård Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala öganäs 1 Den lilla staden för det stora livet Få platser är så populära som Kullabygden. it till denna natursköna bygd vallfärdar

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD

LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD HEM SOM HåLLER VÄLLINGBY PARKSTAD PEAB VÄLLINGBY PARKSTAD PEAB LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD MER ÄN BARA KVADRATMETER I Råck16 kommer 231 lägenheter att byggas i varierande storlekar

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

DÄR TIDEN RÄCKER TILL

DÄR TIDEN RÄCKER TILL HSB BRF KLOCKARängen DÄR TIDEN RÄCKER TILL Den gamla gården Klockargården I ett grönt kulturlandskap och granne med Klockargården, med anor från 1700- talet växer HSB brf Klockarängen fram. Den gamla gården

Läs mer

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER KVARTERET SÄEN 2 UNNIBOATAN, MAMABER, VÄERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 ÄENHETER KVARTERET SÄEN 2 ÖEREDEN EN AD MED VISIONER Det finns en innovationskraft och en framtidstro i staden som gör det ovanligt gott

Läs mer

gör vårt boende trevligare

gör vårt boende trevligare Omtanke och sunt förnuft gör vårt boende trevligare Liv och rörelse hör till vardagen i ett flerbostadshus. Att bo nära andra människor ställer därför krav på lyhördhet och omtanke. Alla ska kunna trivas,

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar Limhamns Sjöstad. Malmö Planlösningar 2 4 Hur ser området ut Karta, situationsplan och förklaring 6 Hus 1 4 Hus 1 Hus 2 4 Tredje våning i hus 2 Alternativ planlösning våning 2 14 Hus 5 16 Hus 5 7 1 Hus

Läs mer

ALM Equity skapar unika bostäder tillsammans med Sveriges bästa arkitekter och designers. Vi utformar varje projekt individuellt med ett tydligt

ALM Equity skapar unika bostäder tillsammans med Sveriges bästa arkitekter och designers. Vi utformar varje projekt individuellt med ett tydligt ALM Equity skapar unika bostäder tillsammans med Sveriges bästa arkitekter och designers. Vi utformar varje projekt individuellt med ett tydligt koncept för bostäderna och boendemiljön och har valt att

Läs mer

W W W. A L M E Q U I T Y. s E

W W W. A L M E Q U I T Y. s E WWW.ALMEQUITY.se MÄLARUTSIKTEN HÄSSELBY STRAND 4 BRF MÄLARUTSIKTEN BRF MÄLARUTSIKTEN Välkommen t i l l B R F MÄLARUTSIKTEN! Mitt i Hässelby strand centrum kommer ALM Equity uppföra ett 18-våningshus

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

Planlösningar. Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 1 6 HT SG. Sovrum 1 16,0 m ². Bad/tvätt 5,5 m ². Vardagsrum 22,0 m ² SG SG

Planlösningar. Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 1 6 HT SG. Sovrum 1 16,0 m ². Bad/tvätt 5,5 m ². Vardagsrum 22,0 m ² SG SG Planlösningar Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 6 5,5 m ² TM TT Sovrum 6,0 m ² 22,0 m ² Sovrum 2 0,0 m ² 4,0 m ² 2,0 m ² EC HS Skansbron Fredriksdalskajen Fredriksdalsgatan Hammarby allé

Läs mer

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON Spelhagen Silon I expansiva Nyköping planerar Peab bostadsprojektet Västra Skeppbron. Ett högklassigt boende med omedelbar närhet till Nyköpings hamn och skärgård. I första etappen

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

Drömläge vid Umeälvens södra strand

Drömläge vid Umeälvens södra strand Bryggaren Drömläge vid Umeälvens södra strand Brf Bryggaren 87 exklusiva bostads- rätter med utsikt över Umeälven och närhet till city. Detta är NCC En koncern som har ca 23.000 engagerade medarbetare.

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Bo intill Gavleån med utsikt mot havet Brf Superior Gävle Strand

Bo intill Gavleån med utsikt mot havet Brf Superior Gävle Strand Bo intill avleån med utsikt mot havet Brf Superior ävle Strand Välkommen till ett hem vid havet ävle Strand är en ny stadsdel på Alderholmen nära ävle centrum. Äntligen har hamnkvarteren fått nytt liv

Läs mer

Krämaren tar boendet till nya höjder

Krämaren tar boendet till nya höjder Kvarteret Krämaren Krämaren tar boendet till nya höjder Norra Fäladen är en stadsdel i norra Lund. Här bor ca 12000 personer, i allt från studentbostäder och flerfamiljshus, till radhus och villor. Större

Läs mer

BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem!

BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem! BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 4.389 kr * Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte erbjuds

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kungsängsgatan 19B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kungsängsgatan 19B Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63 m² Område Östra hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och öppen lägenhet med fin utsikt mot innergård och Mälaren.

Läs mer

Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten

Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten Ett exklusivt boende i Sälens bästa område Högfjällsutsikten är samlingsnamnet på ett antal exklusiva

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen Situationsplan ff Bofakta ff Gamla Brandstationen ligger i lummig grönska i korsningen av Kävlingevägen och Kung Oskars väg i Lunds centrum. Byggnaden ritades av domkyrkoarkitekten Theodor Wåhlin och stod

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

LUMMIG GRÖNSKA I PITTORESKA HAGA BRF HATTMAKAREN. HSB där möjligheterna bor

LUMMIG GRÖNSKA I PITTORESKA HAGA BRF HATTMAKAREN. HSB där möjligheterna bor LUMMIG GRÖNSKA I PITTORESKA HAGA BRF HATTMAKAREN HSB där möjligheterna bor Möt arkitekten ETT STENKAST TILL DET MESTA Bostadsrättsföreningen Hattmakaren har verkligen guldläge. Centralt men ändå härligt

Läs mer

Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015

Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015 Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015 Gör din röst hörd! Bostadsrättsföreningen Wahlberget består av 17 lägenheter. Vi är med andra ord en liten förening och möjligheten att prata

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52.4 m² Område Norra Åsum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag ville bo i ett lugnt område där man kunde vandra och uppleva

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n ö r n s k ö l d s - p a r k e n Bostäder i parkmiljö Granne med Trängens aktivitetsområde, med utblick över Örnsköldsparken i öster och Kilsbergen i väster, bygger ÖBO 45 nya bostäder. Bostäderna består

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Välkommen till Tröinge Ängar Vid foten av Tröingeberg, bland böljande ängar och hagar växer Falkenbergs nya stadsdel Tröinge Ängar vidare. I

Läs mer

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Tomelilla är en behaglig plats att bo på I Tomelilla kan du njuta av det bästa av två världar. Runt knuten finns Österlens natur, kultur och fridfulla byliv.

Läs mer

FRÖSAKULL. Kv Havsporten BOSTADSRÄTTER

FRÖSAKULL. Kv Havsporten BOSTADSRÄTTER FRÖSAKULL Kv Havsporten BOSTADSRÄTTER Välkommen till Frösakull! I Frösakull, Tylösands närmsta granne ligger Kv Havsporten idylliskt beläget med naturlandskapet som växer runt knuten samtidigt som den

Läs mer

Trivsel- och ordningsregler

Trivsel- och ordningsregler Trivsel- och ordningsregler Viktiga telefonnummer och e-postadresser. Drift och skötsel, felanmälan vardagar 7:00 17:00: 08-560 502 19 eller www.jensendrift.se Jouranmälan utanför kontorstid Vardagar 17.00

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Gulsparvsgatan 26 A Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Söderkulla Tillträde tidigast 2015-07-01

Län Skåne Gatuadress Södra Gulsparvsgatan 26 A Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Söderkulla Tillträde tidigast 2015-07-01 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Söderkulla Tillträde tidigast 2015-07-01 " Fantastisk panoramautsikt över Öresund, Öresundsbron, hela Malmö city och till och med

Läs mer

VillaVeidekke ett skräddarsytt hus för familjeliv.

VillaVeidekke ett skräddarsytt hus för familjeliv. VillaVeidekke ett skräddarsytt hus för familjeliv. 128 ljusa kvadrat till ett pris som får dig att känna dig rik. Hoppa på tåget Svenstorps Trädgårdar ligger vackert i Älvängen. Det här är en underbar

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden etapp 5 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden Attraktivt område vid Toftasjön Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner

Läs mer

Attraktiva Råtorp nära Klarälven

Attraktiva Råtorp nära Klarälven Sverigehuset bygger 24 lägenheter med bostadsrätt Attraktiva Råtorp nära Klarälven Något utöver det vanliga Ett tryggt boende med närhet till Klarälven och centrala Karlstad I det attraktiva och centrala

Läs mer

Län Östergötland Typ Villa Kommun Åtvidaberg Storlek 103 m2 Område Kvickstorp Tillträde tidigast Gatuadress Kvickstorpsstigen - Kvickstorp 1:25

Län Östergötland Typ Villa Kommun Åtvidaberg Storlek 103 m2 Område Kvickstorp Tillträde tidigast Gatuadress Kvickstorpsstigen - Kvickstorp 1:25 Kvickstorpsstigen - Kvickstorp 1:25 Län Östergötland Typ Villa Kommun Åtvidaberg Storlek 103 m2 Område Kvickstorp Tillträde tidigast Gatuadress Kvickstorpsstigen - Kvickstorp 1:25 enligt överenskommelse

Läs mer

Esaias Thoréns gata 3

Esaias Thoréns gata 3 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 113 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En lika elegant som väl fungerande våning, och läget, i fastigheten

Läs mer

En ny sida av dig själv, på rätt sida av Vättern. SOLSIDAN CA 75 90 UNIKA BOSTADSRÄTTER I FANTASTISKT LÄGE VID VÄTTERNS STRAND

En ny sida av dig själv, på rätt sida av Vättern. SOLSIDAN CA 75 90 UNIKA BOSTADSRÄTTER I FANTASTISKT LÄGE VID VÄTTERNS STRAND En ny sida av dig själv, på rätt sida av Vättern. SOLSIDAN CA 75 90 UNIKA BOSTADSRÄTTER I FANTASTISKT LÄGE VID VÄTTERNS STRAND Tillsammans med Tosito. Tosito är ett lokalt fastighetsbolag som älskar Jönköping,

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

NORRGÅRDEN LÄS MER PÅ SVERIGEHUSET.SE

NORRGÅRDEN LÄS MER PÅ SVERIGEHUSET.SE ÄS ER PÅ SVERIEHUSET.SE NORRÅRDEN 1 otografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Vi förbehåller oss rätten till förändringar. 2 NORRÅRDEN 1 VÄOEN TI NATURSÖNA TÖÖ En avkopplande

Läs mer

MÖJLIGHETER SOM INSPIRERAR

MÖJLIGHETER SOM INSPIRERAR MÖJLIGHETER SOM INSPIRERAR Bygg dig ett hem med bestående värde! Borta bra men hemma bäst är ett ofta använt, men inte desto mindre sant utryck. Och hemma ska gärna vara ett eget hus, ett boende som man

Läs mer

STADSSKOGEN. Ekbacken BOSTADSRÄTTER

STADSSKOGEN. Ekbacken BOSTADSRÄTTER STADSSKOGEN Ekbacken BOSTADSRÄTTER Välkommen till Stadsskogen! I Alingsås växer den nya stadsdelen Stadsskogen fram. Här planeras närmare 1000 nya hem och är ett av Västsveriges största bostadsprojekt.

Läs mer

BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet

BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet 1 BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet 2 Innehåll Allmänt om projektet s3 Priser s4 Ritningar s6 Illustrationer s8 Byggnads och rumsbeskrivning s9 Tillval s12 Frågor och svar s13 Företagspresentation

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Repslagaregatan 10 A Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Repslagaregatan 10 A Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m² Område " Vaxholm Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Unikt boende med sjöutsikt från samtliga rum - även badrum!

Läs mer

Brf Skogsdungen. Bulltofta Friluftsstad, Malmö

Brf Skogsdungen. Bulltofta Friluftsstad, Malmö Brf Skogsdungen Bulltofta Friluftsstad, Malmö Välkommen till Brf Skogsdungen Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt ynka nio minuter till Malmös stadspuls.

Läs mer

Den gamla gården Klockargården. Det är lätt att hitta sitt hem i Nya Klockargården. 9 kedjehus. 43 lägenheter. Orangeri som tillval på garaget

Den gamla gården Klockargården. Det är lätt att hitta sitt hem i Nya Klockargården. 9 kedjehus. 43 lägenheter. Orangeri som tillval på garaget Den gamla gården Klockargården I ett grönt kulturlandskap och granne med Klockargården, med anor från 1700- talet växer Nya Klockargården fram. Den gamla gården kommer användas som visninglokal. 9 kedjehus

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Park & Villas reserveras sig för ändringar och avvikelser till den slutliga produkten som beskrivs i detta prospekt samt myndighetsbeslut som påverkar slutlig byggnation.

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Brf Trädgårdshusen, Strandängarna, Tyresö Strand

Brf Trädgårdshusen, Strandängarna, Tyresö Strand Brf Trädgårdshusen, Strandängarna, Tyresö Strand R=,1 00 RB 000 16 RB 17 R=,1 DB R=116 168 1,8, 17 DB, 178 1 18 19 00 189 DB nya lägenheter om - rok med radhuskänsla 00 199 S GÅRD 1 R D A LL É 1 brygghusen

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Sikvägen 11 Kommun Jönköping Storlek 4 rum (2 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Sikvägen 11 Kommun Jönköping Storlek 4 rum (2 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Jönköping Storlek 4 rum (2 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus bostad med bästa läget. Vackra kvällar och möjligheten till ett dopp i sjön

Läs mer

Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN. EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2

Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN. EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2 Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2 Nu finns en unik möjlighet att förvärva en exklusiv standnära tomt vid Stamsjön i Lerum.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m² Område " Victoria Park/Limhamn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Detta är ett extra bekvämt boende för alla åldrar, i ett lugnt

Läs mer

INBJUDAN. till kövisningar

INBJUDAN. till kövisningar INBJUDAN till kövisningar ÖBOLANDET etapp 2, Trosa Strax efter bron som leder från Trosa hamn över till Öbolandet, växer 22 nutida skärgårdshus fram. Här får du det bästa av världar skärgårdsliv och fastlandets

Läs mer

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand 2015-09-01 Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand Välkommen till Häggvik Strand Nära till service och butiker Strax söder om den härliga sjön Norrviken i Sollentuna

Läs mer