Drömläge vid Umeälvens södra strand

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Drömläge vid Umeälvens södra strand"

Transkript

1 Bryggaren Drömläge vid Umeälvens södra strand Brf Bryggaren 87 exklusiva bostads- rätter med utsikt över Umeälven och närhet till city.

2 Detta är NCC En koncern som har ca engagerade medarbetare. NCC bygger i alla kommuner över hela Sverige. Och vi kommer att finnas kvar även i framtiden. NCC kombinerar det lokala företagets kunskaper om bygdens historia och traditioner med storföretagets finansiella styrka och kompetens. NCC Boende NCC Boende, som är ett eget affärsområde inom koncernen, arbetar efter några mycket viktiga ledstjärnor: Vi försöker alltid ge våra kunder största möjliga valfrihet. Vi bygger alltid våra bostäder efter högt ställda kvalitetskrav på material och funktion. Välja bost Ett av livets viktigaste b Vi erbjuder trygghet hela vägen från bostadsidé och första spadtaget till stöd och rådgivning i finansieringsfrågor mm. NCC Boende är Sveriges enda rikstäckande bostadsbyggare, som är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO och ISO 9001 av en extern kvalitetsrevisor. ( Det Norske Veritas.) NCC Boende har en byggfelsförsäkring som varar i hela 10 år. Är du intresserad av bostäder på andra platser i Sverige, ring och berätta om dina önskemål. NCC BoButik OBS! INNEHÅLLET I DENNA BROSCHYR ÄR SAMMANSTÄLLT I ETT TIDIGT SKEDE. DÄRFÖR KAN VISSA AVVIKELSER FÖREKOMMA. Det är du som bäst vet hur du vill ha din bostad planerad och utformad. Vi på NCC Boende har satt nytänkandet, valfriheten och tryggheten för dig som kund extra högt. Det betyder att dina funderingar och önskemål får stort gehör. Idéerna från dig och erfarenheterna från våra tidigare kunder gör oss ännu bättre som bostadsbyggare. Det kan resultera i till exempel vackrare arkitektur och nya lösningar för kvarters- och gårdsbildningar. DU FÅR VARA MED FRÅN FÖRSTA SPADTAGET! NCC Boende ansvarar för hela kedjan i ett bostadsprojekt. Från anskaffning av mark, planering, byggande, försäljning, till service och underhåll. Det ger kontinuitet i byggandet och gör att produktionen blir mer kostnadseffektiv. Resultatet ger högre kvalitet och extra prisvärda bostäder som står sig väl även i en föränderlig framtid. För dig som bostadsägare inbyggd trygg-

3 ad eslut! SE MED EGNA ÖGON HUR ARBETET FORTSKRIDER. Hur går det med köket? Kan du lita på att det inte byggs in fukt i badrummet? Hos oss på NCC Boende får du komma och titta hur det går till när skickliga hantverkare färdigställer din bostad. Så missa inte tillfället, de dagar när vi har öppet hus, att se hur din bostad växer fram. VARJE NCC BOSTAD HAR EN GRUNDLÄGGANDE HÖG KVALITET. Vi bygger alltid bostäder efter högt ställda kvalitetskrav på material och funktion. Material som är skonsamma mot människa, natur och kommande generationer. FRAMTIDEN BÖRJAR REDAN IMORGON. Din bostad ska ha lång livslängd och vara lättskött. Konkret betyder det till exempel att dusch- eller badrum är helkaklade för att undvika fuktskador. Elöverkänsliga ska kunna känna sig trygga. Därför presenterar vi lösningar som minskar de magnetiska fälten. Vi tänker på säkerheten. De flerbostadshus vi bygger har alltid kodlås i entrén, låsta brevlådor, inga brevinkast. Naturen visar vi stor hänsyn genom källsorteringskärl i diskbänksskåpen. Vi vill spara på energi med snålspolande toaletter och maskinell utrustning som drar lite ström. Under byggtiden källsorterar vi allt spillmaterial för destruktion och återvinning. Tillval för dig som söker något extra! Alla är vi olika och vi har personliga utgångspunkter för hur vi vill ha vår bostad utformad. Med våra olika tillval försöker vi tillmötesgå de olika önskemål som vi fått under intervjuer och vid våra visningar. Valfrihet för dig är en stor fråga för oss! Vi hjälper dig hela vägen från första kontakt till inflyttning! Vi bygger inte bara bostäder. Vårt engagemang sträcker sig mycket längre. Från din första kontakt med oss till att ni flyttar in i er nya bostad får ni hjälp hela vägen. Vi upprättar en kundtidplan som berättar vad som behöver klaras av i olika skeden. Till exempel finansiella frågor, hjälp med kalkyler för olika alternativ när förändringar sker i ränteläge och vid olika inkomster. het redan från grunden. Och under hela byggprocessen får du vara med och ge dina synpunkter. Dina åsikter kan även hjälpa oss att påverka kommunernas detaljplaner när det gäller närmiljö och kommunal service. KARTA ÖVER CENTRALA UMEÅ.

4 BRF. BRYGGAREN Bryggaren Ljusa, rymliga lägenheter vid Umeälvens strand. DÄR UMEÅ ÄR SOM BÄST. Vill du bo i en exklusiv lägenhet som ligger där Umeå är som bäst? Gärna nära service och kultur. Helst med utsikt över älven. Vi har svaret. NCC Boende planerar för 87 nya bostadsrätter vid Umeälvens södra strand mellan Gamla Bron och Tegsbron. Du kan få en tvåa, trea, eller fyra. Nära marken eller högt upp på tolvte våningen. Lägenheternas planlösningar och storlekar varierar. Hur du än väljer får du del i utsikten över älven in mot stadens centrum. Du kommer att bo vackert, lugnt och centralt, just där Umeå är som bäst. BRYGGARTRADITION. Bryggaren heter vår nya bostadsrättsförening. Namnet är inte valt av en slump. Här i kvarteret bryggdes öl i drygt 100 år ända till 1997 då Falcon Bryggerier flyttade sin verksamhet. Bryggeriets gamla tegelbyggnad står kvar och ger karaktär åt området. Planer finns på att göra om den till bostadsrätter eller till serviceboende för pensionärer. PUNKTHUS MED STRANDRÄTT OCH BOULEBANA. Lägenheterna fördelar sig i tre punkthus, 12, 9 och 6 våningar höga. De ligger så nära älven man kan komma, nästan med strandrätt. Varje våningsplan har fyra lägenheter. Alla har balkong, några till och med två. Även de som bor högt över marken med vidsträckt utsikt behöver en attraktiv miljö kring sitt hus. Därför planerar vi för en trivsam innegård med gräs, planteringar, träd och stenbeläggning som förenar de tre huskropparna. På gräsytorna nedanför husen längs älven anläggs en boulebana. Utmed stranden går också en gång- och cykelbana. CYKLA ÖVER BRON. Från Bryggaren når du centrum på fem minuter. Butiker, bibliotek, skolor, restauranger, teater... allt du behöver ligger på promenad- och cykelavstånd. DET BÄSTA MED UMEÅ. Av Umeås drygt invånare är mer än hälften inflyttade. Det har sina förklaringar. Umeå är en attraktiv och växande stad. Den är också lättillgänglig.

5 Utsikten från balkongen är helt enkelt hisnande. Flyget, bussarna, finlandsfärjorna, europavägarna och tågen tillsammans med det välutvecklade IT-området ger utmärkta kommunikationer med omvärlden. I Umeå förenas gammalt och nytt, tradition och förnyelse, kultur och natur. Här finns universitet, forskningssjukhus, nyföretagande och ett blomstrande kulturliv. Norrlandsoperan, symfoniorkestern, teatrarna, de många körerna och flera årliga och välbesökta festivaler gör att Umeå väl förtjänar sitt rykte om Kulturstaden i Norr. Umeåborna är öppna, aktiva och välutbildade. Alla möjligheter finns för den som är intresserad av sport, motion och friluftsliv. Inget saknas av föreningar och klubbar, nöjen, film och krogar. Inte undra på att så många flyttar hit, trivs och stannar. Staden passar både unga och gamla. Det är det bästa med Umeå. LJUSA FASADER, GENERÖSA BALKONGER. Alla ska ha glädje av Bryggarens exceptionella läge vid älven och nära centrum. Därför bygger vi tre huskroppar i olika höjd och placerade så att ljus, rymd och utsikt tas tillvara på bästa sätt. Putsade fasader i två färger och stora glaspartier ger husen en luftig och lätt prägel. Generöst tilltagna och delvis inglasade balkonger hör till varje lägenhet. Somliga är placerade i vinkel runt huset så att de vetter åt två väderstreck. Mellan den inglasade delen och balkongräcket löper en meterbred utomhusbalkong. Det underlättar rengöring av glaspartierna och balkongen kan användas öppen eller stängd beroende på väder och temperatur. De lägenheter som har sin stora balkong mot söder får en extra utsiktsbalkong som ger även dem utsikt mot älven. Några få lägenheter på marknivå har egen uteplats.

6 Mitt i det pulserande city men ändå lugnt och tyst Trea med extra stort vardagsrum DU FÅR VARA MED OCH PLANERA DIN DRÖMLÄGENHET FRÅN ALLRA FÖRSTA HAMMARSLAGET. Hos oss är ingenting omöjligt. Få väggar i lägenheterna är bärande vilket gör att du själv kan planera för din planlösning. Du kan till exempel göra vardagsrum och kök extra stora genom att välja bort ett sovrum. Du bestämmer om du vill ha målat eller trärent när det gäller dörrblad och köksluckor. Val av tapeter, färger, kakel och övrig inredning är ditt alldeles eget. Kanske vill du ha en jacuzzi, ett kylskåp med ismaskin eller vinkylskåp. I Brf Bryggaren finns ett stort tillvalsprogram utöver den redan höga standarden. LJUS OCH RYMD I VARJE LÄGENHET. Lägenheterna i Bryggaren planeras som fyror, treor och tvåor. Ytorna är väl tilltagna och rumsindelningen kan förändras om du kommer in i ett tidigt stadium av byggprocessen. Lägenheternas utformning varierar. Planlösningen är genomgående öppen mellan vardagsrum, matrum och kök för att ljus, rymd och den unika utsikten ska komma till sin rätt. BADRUM MED GOLVVÄRME OCH TVÄTTPELARE. Alla lägenheter i Bryggaren har hög grundstandard. Det innebär t ex parkettgolv i alla rum. Badrummen är helkaklade med klinkers och värme i golvet. Genom tillval kan du själv bestämma färg och extra utrustning. Du väljer om du vill ha dusch eller badkar. De större lägenheterna har extra toalettrum. Tvättmaskin och tumlare finns i varje badrum. Dessutom finns i ett av husen en tvättstuga för grovtvätt. Beethoven,Bach eller popmusik stannar innanför dina väggar. VÄLUTRUSTADE KÖK. Köken blir öppna och välutrustade. Vi har valt extra hög grundstandard exempelvis för luckor och skåp. Diskmaskin finns i varje kök. Men vi vet att önskemål och smak varierar och lämnar öppet för olika tillval. Du ska kunna skräddarsy mycket vad gäller färg och utrustning i ditt eget kök. GOTT OM FÖRVARINGSUTRYMMEN. Alla lägenheter har väl tilltagna förrådsutrymmen som ligger antingen i själva lägenheten eller på våningsplanet. Dessutom finns ett särskilt förråd i garaget. I alla tre husen finns cykelförråd. PORTTELEFONER OCH IT-KOMMUNIKATION. Porttelefoner leder från entrén till varje lägenhet. I entréplanet finns låsta postfack där du hämtar och lämnar din post. Själva lägenhetsdörren som saknar brevinkast har tittöga. Dagstidningar levereras i särskild hållare vid varje lägenhetsdörr. Optiska kablar är indragna i husen och lägenheterna förberedda för IT-lösningar.

7 GARAGE MED FÖRRÅDSPLATS. Under husen och innegården är garaget placerat. Här finns en bilplats per lägenhet. Till varje plats hör också ett extra förrådsutrymme för förvaring av vinterdäck, takräcke, skidor och andra sportgrejor. Utomhus finns extra parkeringsplatser för boende och besökare. NÄR DU FLYTTAT IN. Vi ser till att du får en rejäl genomgång så att du inte står rådvill den dagen du tar din nya bostad i besittning. Och eftersom det är en bostadsrättsförening du flyttar in i så får du hjälp med allt du behöver känna till om föreningens verksamheter och skyldigheter. HELA 10 ÅRS GARANTI. Under de två första åren som är garantitiden finns NCC Boende med i styrelsen, så du har alltid en kontaktperson som kan bistå med råd och dåd. De nästföljande åtta åren lämnar vi en byggfelsförsäkring som faller ut om väsentliga fel skulle visa sig. Totalt har du tio års garanti. VI HAR INTE GLÖMT BORT MILJÖN! En miljöprofil finns utarbetat för Bryggaren. Mer information finns på separata faktablad. TILLVALSMÖJLIGHETERNA ÄR MÅNGA

8 AOB Wikströms, Uppsala Trycksak. Licens Beräknad inflyttning i Bryggaren från maj Är du intresserad, så är det bra om du snabbt tar kontakt med oss. Ju tidigare du är ute, desto större är dina möjligheter att skräddarsy din lägenhet, så att du får exakt det boende du vill ha. Dina möjligheter att välja material, färger, inredning, maskiner, tapeter, kakel och armaturer ökar, om du är med redan från början. ADRESS: NCC BOENDE UMESTAN FÖRETAGSPARK HUS UMEÅ TELEFON TELEFAX FÖRSÄLJNING; MÄKLARBORGEN JÄRNVÄGSTORGET UMEÅ TELEFON MOBIL: MAKLARBORGEN@TELIA.COM

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Attraktiva Råtorp nära Klarälven

Attraktiva Råtorp nära Klarälven Sverigehuset bygger 24 lägenheter med bostadsrätt Attraktiva Råtorp nära Klarälven Något utöver det vanliga Ett tryggt boende med närhet till Klarälven och centrala Karlstad I det attraktiva och centrala

Läs mer

Centralt 128 kvm 5 r o k. Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård.

Centralt 128 kvm 5 r o k. Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård. Centralt 128 kvm 5 r o k Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

Berga 93.5 kvm 4 r o k. Renoverat kök, två badrum och en stor inglasad balkong. Granne med lugna villakvarter.

Berga 93.5 kvm 4 r o k. Renoverat kök, två badrum och en stor inglasad balkong. Granne med lugna villakvarter. Berga 93.5 kvm 4 r o k Renoverat kök, två badrum och en stor inglasad balkong. Granne med lugna villakvarter. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

Enkätsammanställning angående önskemål för kollektivhuset i Hägerstensåsen

Enkätsammanställning angående önskemål för kollektivhuset i Hägerstensåsen Enkätsammanställning angående önskemål för kollektivhuset i Hägerstensåsen Förberett för: Kollektivhusföreningen KOMBO och föreningen Framtiden Skrivet av: Joanna Mellquist Datum: 215-6-16 Resultat av

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Djurängen 70 kvm 2 r o k. Väl tilltagna och renoverade ytor, totalrenoverat kök & ett insynsskyddat läget.

Djurängen 70 kvm 2 r o k. Väl tilltagna och renoverade ytor, totalrenoverat kök & ett insynsskyddat läget. Djurängen 70 kvm 2 r o k Väl tilltagna och renoverade ytor, totalrenoverat kök & ett insynsskyddat läget. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Färjestaden 145 kvm. Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool!

Färjestaden 145 kvm. Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool! Färjestaden 145 kvm Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Seniorlägenheter med hyresrätt

Seniorlägenheter med hyresrätt Nyköpingshem bygger Seniorlägenheter med hyresrätt Vildgåsvägen 1 18 lägenheter med inflyttning hösten 2013 version 201304 foto: jan Lindblad Jr 2 Seniorlägenheter i östra Nyköping Ett nytt servicecenter

Läs mer

Musikantvägen 24 B. Län Skåne Gatuadress Musikantvägen 24 B Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01

Musikantvägen 24 B. Län Skåne Gatuadress Musikantvägen 24 B Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01 Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkommen till denna ljusa och rymliga 3:a på 80 kvm i attraktiva Östra

Läs mer

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Mariehällsvägen 2 lgh 02301 Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi äger inte några egna fastigheter, utan har istället fått förvaltningsuppdraget

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Skälby 74.5 kvm 4 r o k. Fint gavelläge med stor, inglasad balkong. Hiss finns i huset. Välskött förening.

Skälby 74.5 kvm 4 r o k. Fint gavelläge med stor, inglasad balkong. Hiss finns i huset. Välskött förening. Skälby 74.5 kvm 4 r o k Fint gavelläge med stor, inglasad balkong. Hiss finns i huset. Välskött förening. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Tomelilla är en behaglig plats att bo på I Tomelilla kan du njuta av det bästa av två världar. Runt knuten finns Österlens natur, kultur och fridfulla byliv.

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Ulrika Hjort Tel: 070-6420356 0480-420200 Mail: ulrika.hjort@pontuzlofgren.se Träningstokig villamäklare som gör allt för alla, alltid.

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Kattrumpan 96 kvm 4 r o k. En bostadsrätt utöver det vanliga. Gamla vaktmästarbostaden i anrika varmbadhuset.

Kattrumpan 96 kvm 4 r o k. En bostadsrätt utöver det vanliga. Gamla vaktmästarbostaden i anrika varmbadhuset. Kattrumpan 96 kvm 4 r o k En bostadsrätt utöver det vanliga. Gamla vaktmästarbostaden i anrika varmbadhuset. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Arkitektens bästa tips inför HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Tony Sundberg, arkitekt SAR/MSA på Sävsjö Trähus, om hans bästa

Läs mer

Bofakta. Kv Fägnaden Hornsbergs Strand. www.einarmattsson.se

Bofakta. Kv Fägnaden Hornsbergs Strand. www.einarmattsson.se Bofakta Kv Fägnaden Hornsbergs Strand www.einarmattsson.se Välkommen till kvarteret Fägnaden i Hornsbergs Strand Tryggt boende hos Einar Mattsson Som boende i kv Fägnaden får man ett tryggt boende i en

Läs mer

Svensknabben 123 kvm 5 r o k. Vid havet i markplan med två uteplatser & uthyrningsdel

Svensknabben 123 kvm 5 r o k. Vid havet i markplan med två uteplatser & uthyrningsdel Svensknabben 123 kvm 5 r o k Vid havet i markplan med två uteplatser & uthyrningsdel Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7 Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 5.0 rum / 180.5 m² Område Strängnäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning PATRICIERVÅNING MED EGEN TRÄDGÅRD

Läs mer

W W W. A L M E Q U I T Y. s E

W W W. A L M E Q U I T Y. s E WWW.ALMEQUITY.se MÄLARUTSIKTEN HÄSSELBY STRAND 4 BRF MÄLARUTSIKTEN BRF MÄLARUTSIKTEN Välkommen t i l l B R F MÄLARUTSIKTEN! Mitt i Hässelby strand centrum kommer ALM Equity uppföra ett 18-våningshus

Läs mer

Finlandshusen mot nya höjder

Finlandshusen mot nya höjder Finlandshusen mot nya höjder Porten till Kristianstad På Christian IV:s tid fanns bara två vägar in i staden Christianstad. Kom man från söder eller väster tog man Långebron in till Söderport och körde

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Ragnvallagatan 34B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Ragnvallagatan 34B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket bra bussförbindelser till city. -- Alexander Blomgren,

Läs mer

Lindsdal 155 kvm. Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus.

Lindsdal 155 kvm. Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus. Lindsdal 155 kvm Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

Kommun Bengtsfors Storlek 5 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Bäckefors Tillträde tidigast

Kommun Bengtsfors Storlek 5 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Bäckefors Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Bengtsfors Storlek 5 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Bäckefors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge och ostört läge. Smidigt att ta sig in till Bengtsfors.

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett vidunderligt vackert landskap, med berg, skog, hagar och västerhav. Och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52.4 m² Område Norra Åsum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag ville bo i ett lugnt område där man kunde vandra och uppleva

Läs mer

Tegelviken 50 kvm 2 r o k. Renoverad med helkaklat badrum och nytt kök. Hiss och inglasad balkong.

Tegelviken 50 kvm 2 r o k. Renoverad med helkaklat badrum och nytt kök. Hiss och inglasad balkong. Tegelviken 50 kvm 2 r o k Renoverad med helkaklat badrum och nytt kök. Hiss och inglasad balkong. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Centralt 91 kvm 3 r o k. Citynära. Generösa ytor och ett skick som är som nytt. Stor balkong. Hiss finns

Centralt 91 kvm 3 r o k. Citynära. Generösa ytor och ett skick som är som nytt. Stor balkong. Hiss finns Centralt 91 kvm 3 r o k Citynära. Generösa ytor och ett skick som är som nytt. Stor balkong. Hiss finns Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer

Tureberg / Terrinen. Vårdlägenheter Kvartal 1 2013 Bostäder Kvartal 3 2013 kvartal 2 2014. Planerad inflyttning. Bofakta april 2012

Tureberg / Terrinen. Vårdlägenheter Kvartal 1 2013 Bostäder Kvartal 3 2013 kvartal 2 2014. Planerad inflyttning. Bofakta april 2012 Sollentunahem Bofakta april 2012 Planerad inflyttning Vårdlägenheter Kvartal 1 2013 Bostäder Kvartal 3 2013 kvartal 2 2014 Tureberg / Terrinen Bostäder i certifierad Miljöbyggnad BofaktaA april 2012 BofaktaA

Läs mer

Lilla Bråtavägen 35. Län. Västra Gatuadress Lilla Bråtavägen 35. Kommun Lerum Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 213 m² Område Bråta Tillträde tidigast

Lilla Bråtavägen 35. Län. Västra Gatuadress Lilla Bråtavägen 35. Kommun Lerum Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 213 m² Område Bråta Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 213 m² Område Bråta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En av Göteborgsregionens

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

70PLUS TRYGGHETSBOENDE. Fältspaten. Tryggt, bekvämt och aktivt!

70PLUS TRYGGHETSBOENDE. Fältspaten. Tryggt, bekvämt och aktivt! 70PLUS TRYGGHETSBOENDE Fältspaten Tryggt, bekvämt och aktivt! Fältspaten inbjuder till ett aktivt socialt liv på dina egna villkor. BILD: ISTOCKPHOTO BASFAKTA FÄLTSPATEN Centralt, naturnära läge cirka

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden etapp 5 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden Attraktivt område vid Toftasjön Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner

Läs mer

kvarteret Flaket 44 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt i Åhus.

kvarteret Flaket 44 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt i Åhus. kvarteret Flaket 44 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt i Åhus. 2 Nära till allt I kvarteret Flaket bor du på bekvämt avstånd från det mesta du behöver i Åhus, och du har mycket goda bussförbindelser

Läs mer

Inköp av bostadsrätter på Sågenområdet KS-2013/

Inköp av bostadsrätter på Sågenområdet KS-2013/ Göran Nilsson Ordförandens förslag Diarienummer Kommunstyrelsens ordförande Datum KS-2013/ 2013-05-27 Kommunstyrelsen Inköp av bostadsrätter på Sågenområdet KS-2013/ Förslag till beslut Kommunstyrelsen

Läs mer

Känn pulsen njut standarden Brf Lorensberg 1976 16 bostadsrätter mitt i Göteborg.

Känn pulsen njut standarden Brf Lorensberg 1976 16 bostadsrätter mitt i Göteborg. Känn ulsen njut standarden Brf Lorensberg 1976 16 bostadsrätter mitt i Göteborg. Brf Lorensberg Det här är i alla avseenden ett unikt tillfälle. Du flyttar nämligen in i en välskött och välfungerande bostadsrättsförening

Läs mer

Bergavik 174 kvm. Nyrenoverad och välplanerad villa nära skola och bad.

Bergavik 174 kvm. Nyrenoverad och välplanerad villa nära skola och bad. Bergavik 174 kvm Nyrenoverad och välplanerad villa nära skola och bad. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast

Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast Byggmästaregatan 117 Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast Gatuadress Byggmästaregatan 117 enligt överenskommelse Ljust och luftigt! På ljus och luftig

Läs mer

Täljstenen 95.5 kvm 4 r o k. Stor entrébalkong, ett fint läge vid skogsdunge och goda förvaringsmöjligheter. Pris 395 000 kr.

Täljstenen 95.5 kvm 4 r o k. Stor entrébalkong, ett fint läge vid skogsdunge och goda förvaringsmöjligheter. Pris 395 000 kr. Täljstenen 95.5 kvm 4 r o k Stor entrébalkong, ett fint läge vid skogsdunge och goda förvaringsmöjligheter. Pris 395 000 kr. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ehrensvärdsgatan 5

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ehrensvärdsgatan 5 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 70 m² Område Norr - Fria Bad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Söker du en central, ljus, stilren

Läs mer

Centralt 109.9 kvm 4 r o k. Skicket är som nytt. Öppen planlösning, två balkonger och hiss.

Centralt 109.9 kvm 4 r o k. Skicket är som nytt. Öppen planlösning, två balkonger och hiss. Centralt 109.9 kvm 4 r o k Skicket är som nytt. Öppen planlösning, två balkonger och hiss. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Qvarnsövägen 3. Län Kalmar Gatuadress Qvarnsövägen 3 Kommun Hultsfred Storlek 4 rum (2 sovrum) / 87 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Qvarnsövägen 3. Län Kalmar Gatuadress Qvarnsövägen 3 Kommun Hultsfred Storlek 4 rum (2 sovrum) / 87 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Hultsfred Storlek 4 rum (2 sovrum) / 87 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med detta hus är att det ligger på lugnt och trivsamt område. Det är ett äldre

Läs mer

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes 1964-1966. Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna

Läs mer

BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem!

BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem! BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 4.389 kr * Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte erbjuds

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Bremerlyckan 73 kvm 3 r o k. En egen fristad högst upp i huset med hiss. Nyrenoverat badrum och kök. Närhet till allt.

Bremerlyckan 73 kvm 3 r o k. En egen fristad högst upp i huset med hiss. Nyrenoverat badrum och kök. Närhet till allt. Bremerlyckan 73 kvm 3 r o k En egen fristad högst upp i huset med hiss. Nyrenoverat badrum och kök. Närhet till allt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den

Läs mer

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Tomtaäng Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Småstadsliv med närhet till storstadspuls Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Färjestaden Onkel Sams Väg 7 7 kvm

Färjestaden Onkel Sams Väg 7 7 kvm Färjestaden Onkel Sams Väg 7 7 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Ulrika Hjort Tel: 070-6420356 0480-420200 Mail: ulrika.hjort@pontuzlofgren.se Träningstokig villamäklare som gör allt för alla, alltid. Är

Läs mer

Lindsdal Bossevägen 3B 70 kvm 3 rok

Lindsdal Bossevägen 3B 70 kvm 3 rok Lindsdal Bossevägen 3B 70 kvm 3 rok Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas

Läs mer

Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg. www.diligentia.se 341 376

Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg. www.diligentia.se 341 376 Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg MILJÖMÄRKT TRYCKSAK www.diligentia.se 341 376 Gustafsvägen 11 A B Södra Långgatan 25 Solna Renovering och modernisering dat 2013-09-12 Helkaklat badrum med möjlighet

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är en underbar lägenhet att bo i med tanke på läget

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Furumovägen 9 B Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60.8 m² Område Stigslund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Furumovägen 9 B Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60.8 m² Område Stigslund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60.8 m² Område Stigslund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevlig bostad med ljust gavelläge och fönster åt tre håll. Attraktivt

Läs mer

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan Järnvägsgatan 80 24 nyproducerade hyreslägenheter Fasad mot järnvägsgatan interiör Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kungsängsgatan 19B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kungsängsgatan 19B Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63 m² Område Östra hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och öppen lägenhet med fin utsikt mot innergård och Mälaren.

Läs mer

Dunö 128 kvm. Mycket fräscht med allt i ett plan! 5 rok varav 3 sovrum. Gäststuga. Garage.

Dunö 128 kvm. Mycket fräscht med allt i ett plan! 5 rok varav 3 sovrum. Gäststuga. Garage. Dunö 128 kvm Mycket fräscht med allt i ett plan! 5 rok varav 3 sovrum. Gäststuga. Garage. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan Kv. Rundkyrkan Södra Sandby lkf.se/rundkyrkan Södra Sandby Södra Sandby Lund = Kv. Rundkyrkan Knappt en mil öster om Lund, mitt i det natursköna skånska landskapet ligger Södra Sandby. Byn är anrik, och

Läs mer

Oxhagen 95 kvm 4 r o k. Gavel, endast en halvtrappa upp. Renoverat kök. Två badrum.

Oxhagen 95 kvm 4 r o k. Gavel, endast en halvtrappa upp. Renoverat kök. Två badrum. Oxhagen 95 kvm 4 r o k Gavel, endast en halvtrappa upp. Renoverat kök. Två badrum. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - RIBERSBORG - PRIS: 2 895 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - RIBERSBORG - PRIS: 2 895 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - RIBERSBORG - PRIS: 2 895 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE 4:a - 108 m² med bra läge på Ribersborg Läcker lägenhet på våning 1 i huset och kan passa ett par som önskar ett bekvämt boende

Läs mer

ALM Equity skapar unika bostäder tillsammans med Sveriges bästa arkitekter och designers. Vi utformar varje projekt individuellt med ett tydligt

ALM Equity skapar unika bostäder tillsammans med Sveriges bästa arkitekter och designers. Vi utformar varje projekt individuellt med ett tydligt ALM Equity skapar unika bostäder tillsammans med Sveriges bästa arkitekter och designers. Vi utformar varje projekt individuellt med ett tydligt koncept för bostäderna och boendemiljön och har valt att

Läs mer

Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok

Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok Jag är Er fastighetsmäklare Åsa Holmkvist Tel: 070-2126719 0480-420200 Mail: asa.holmkvist@pontuzlofgren.se Mycket framgångsrik bostadsrättsmäklare och kontorets

Läs mer

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4.5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Utsikt mot Nissan, lugnt läge och med ett par minuters promenad

Läs mer

Polstjärnegatan 45. Län Västmanland Gatuadress Polstjärnegatan 45 Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Polstjärnegatan 45. Län Västmanland Gatuadress Polstjärnegatan 45 Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En rymlig och nyrenoverad gaveltrea med mycket

Läs mer

Berga 58 kvm 2 r o k. Öppen planlösning, ljusa färgval och renoverat kök. Endast en halvtrappa upp

Berga 58 kvm 2 r o k. Öppen planlösning, ljusa färgval och renoverat kök. Endast en halvtrappa upp Berga 58 kvm 2 r o k Öppen planlösning, ljusa färgval och renoverat kök. Endast en halvtrappa upp Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Djurängen 91 kvm 3 r o k. Gaveltrea med gott om ljusinsläp, rymd och fina ytor. Två badrum och ett tvätrum.

Djurängen 91 kvm 3 r o k. Gaveltrea med gott om ljusinsläp, rymd och fina ytor. Två badrum och ett tvätrum. Djurängen 91 kvm 3 r o k Gaveltrea med gott om ljusinsläp, rymd och fina ytor. Två badrum och ett tvätrum. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Färjestaden 153 kvm. Ett mycket välkomnande hus med, 6 rok varav 4 sovrum. Gästhus.

Färjestaden 153 kvm. Ett mycket välkomnande hus med, 6 rok varav 4 sovrum. Gästhus. Färjestaden 153 kvm Ett mycket välkomnande hus med, 6 rok varav 4 sovrum. Gästhus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO

BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO BRF SKILJEBO BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Torsås 189 kvm. Naturskönt belägen. Totalrenoverat.

Torsås 189 kvm. Naturskönt belägen. Totalrenoverat. Torsås 189 kvm Naturskönt belägen. Totalrenoverat. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all tänkbar

Läs mer

Serenadgatan 24. Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm. Tillträde tidigast

Serenadgatan 24. Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Härlig, ljus och fräsch lägenhet

Läs mer

Dunö 180 kvm. Familjevilla i toppskick. Fantastisk planlösning. Vyer över Hossmoviken med egen båtplats!

Dunö 180 kvm. Familjevilla i toppskick. Fantastisk planlösning. Vyer över Hossmoviken med egen båtplats! Dunö 180 kvm Familjevilla i toppskick. Fantastisk planlösning. Vyer över Hossmoviken med egen båtplats! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer

Kolboda 133 kvm. Välbyggd 1-plansvilla med natur- och havsnära läge. Genomtänkt planlösning med hög kvalité.

Kolboda 133 kvm. Välbyggd 1-plansvilla med natur- och havsnära läge. Genomtänkt planlösning med hög kvalité. Kolboda 133 kvm Välbyggd 1-plansvilla med natur- och havsnära läge. Genomtänkt planlösning med hög kvalité. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Skogsby 126 kvm. Genomgående fräsch och stilren villa med hög trivselnivå på hörntomt i söder- samt västerläge.

Skogsby 126 kvm. Genomgående fräsch och stilren villa med hög trivselnivå på hörntomt i söder- samt västerläge. Skogsby 126 kvm Genomgående fräsch och stilren villa med hög trivselnivå på hörntomt i söder- samt västerläge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad

Läs mer

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Storgatan 53! Med ett centralt och högt utsiktsläge vid Åsunden finner ni denna

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Torreby Slottspark

Bostadsrättsföreningen Torreby Slottspark Det sköna livet Bostadsrättsföreningen Torreby Slottspark Att bo i Bostadsrättsföreningen Torreby Slottspark (brf), som är under bildande, ger dig möjlighet att bo bekvämt vid havet och golfbanan. Med

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Cirkusgränd 7 Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Cirkusgränd 7 Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m² Område " Sollentuna Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Komfortabelt boende med nära till allt. Direkt närhet till

Läs mer

BoKlok Skyttbacken, Österbybruk ditt nya hem!

BoKlok Skyttbacken, Österbybruk ditt nya hem! BoKlok Skyttbacken, Österbybruk ditt nya hem! Boendekost/mån från: 3.343 kr Klokt boende till förnuftiga priser i Skyttbacken! En nybyggd lägenhet med effektivt planerade kvadratmetrar, placerad i ett

Läs mer