DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN"

Transkript

1 DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PÄRLAN UPPFÖR B R F PÄ R L A N

2 En ny stadsdel tar form i Sundsvall. Njut av Norra kajens glittrande havsutsikt, varje dag. Lillskär kommer att uppföra 69 fantastiska lägenheter, mittemellan stadskärna och hav. Ljuset, vattnet och grönskan kombinerat med stilfull arkitektur kommer att ta boendet i Sundsvall till nya nivåer. Med reservation för eventuella förändringar.

3 Innehåll SIDAN 4-5 Område och historia SIDAN 6-7 Exteriör SIDAN 8-9 Arkitektens ord SIDAN Interiör SIDAN Lillskär, byggherren SIDAN Köpprocessen och mäklare Med reservation för eventuella förändringar. PÄRLAN 3

4 OMRÅDET Norra kajen Den direkta närheten till Sundsvallsfjärden, utsikten över stadens två berg och gångavståndet till stadskärna skapar variation i landskapet vilket gör Norra kajen till Sundsvalls nya landmärke. Med milsvid utsikt över vattnet bor du samtidigt granne med stadskärnan. Den nya stadsdelen blir på många vis ett bostadsområde utöver det vanliga men också en plats för alla att vistas på med den välkomnande kajpromenaden flankerad av vatten och park. Längs strandlinjen åt bägge håll, förnyas kajpromenaden ytterligare. Direkt intill BRF Pärlan uppförs parkområdet Skeppsparken som knyter an till staden med rogivande grönska och gemensamma ytor för såväl gammal som ung. Som boende i Norra kajen och BRF Pärlan får du stadens varma puls och vattnets svala lugn som grannar. INFO Området runt Norra kajen är historisk industrimark nu tas de första stegen för att skapa en attraktiv del av innerstaden med start i väster för en nära koppling till stenstaden. 4 LILLSKÄR Med reservation för eventuella förändringar.

5 Från att ha varit en mindre fiske- och hantverksstad vid Selångersåns mynning blev Sundsvall under 1800-talet centrum i ett träindustriområde med livliga internationella kontakter. Affärerna blomstrade, befolkningen växte. Sundsvallsfjärden var fylld med segelfartyg och i lasten låg bjälkar, sparrar och furubrädor på väg till skogsfattiga länder. På Norra kajens östra del byggde Sundsvalls första träpatron, PF Heffner, två ångsågar. Här fick också arbetarrörelsen sin start 1879 när sågverksarbetarna för första gången gick ut i strejk. Långt in på 1900-talet var trävaruindustrin dominerande på Norra kajen då hela sågverksområdet såldes till kommunen. Därefter har Norra kajen huserat hamnmagasin, industrilokaler och andra byggnader. OVAN T v. BRF Prima. T h. BRF Pärlan. VÄNSTER Norra kajen 1927 Med reservation för eventuella förändringar. PÄRLAN 5

6 EXTERIÖR Med grönskande fräschör Samtliga lägenheter nås via hiss och har i detalj tillgänglighetsanpassats för att passa de krav våra olika förutsättningar i livet ger oss. Inom bostadsrättsföreningen har respektive lägenhet tillgång till eget förråd, gemensamma cykelförråd samt utrymmen för barnvagnar och rullatorer. Med husens närhet till den grönskande Skeppsparken, som i detalj är planerad av landskapsarkitekter, blir även detta en naturlig del av omgivningen. Där kommer finnas träd och planteringar tillsammans med sittplatser, belysning och en lekplats för de minsta. Vattnets närhet gör sig ständigt påmind. Strandpromenaden via den stenbelagda och upplysta kajen tar dig till stadskärnan på bara några minuter. Varje bostadsrättsinnehavare erbjuds parkering i husets garage. INFO Lillskärs och arkitektens ambition är att skapa ett område som förenar staden med naturen. Det lugna i det gröna och blå ska vara i din närhet tillsammans med innerstadens puls. 6 LILLSKÄR Med reservation för eventuella förändringar.

7 Med reservation för eventuella förändringar. PÄRLAN 7

8 ARKITEKTENS ORD Diskret elegans En palett av naturmaterial sätter tonen för BRF Pärlan: Grått tegel, oljad träpanel och rostrött cortenstål ger en mjuk och harmonisk färgskala med referenser bakåt i tiden mot hamn och sågverk. De lugna och välproportionerade gatufasaderna ger uttryck för en traditionsrik urbanitet, väl avvägd för att pryda en stadsdel som kommer bli en förlängning av Sundsvalls klassiska stenstad. Gårdsfasaderna öppnar upp med varmare material och generösa glasöppningar mot utsikten över Sundsvallsfjärden. De många och stora inglasade balkongerna samt takterrasserna utgör en integrerad del av arkitekturen ett lekfullt inslag i fasaderna och en möjlighet att öppna upp livet i lägenheterna mot ljus, luft och natur. Två av takterrasserna är gemensamhetsytor och utgör med sin milsvida utsikt ett bra komplement till gården och en möjlighet till socialt umgänge och större fester eller varför inte stadsnära odling? Gemensamt är också det stora garaget som nås bekvämt direkt ifrån trapphusen bara att ta hissen ned. För de mer miljömedvetna finns här även rejält med cykelparkeringsplatser. Lägenheterna är utformade med generösa och välproportionerade rum, goda förvaringsytor och i de allra flesta fall dagsljus från flera håll: Kvaliteter som ger vackra och flexibla bostäder som kommer stå sig väl över tid. WERKET ARKITEKTER Vår breda kunskap ger oss en mångfald av beställare och uppdrag, från tidiga utredningsskeden till färdigprojektering. Vi är ett fristående kontor med engagerade och kreativa medarbetare. Att vi har så många olika typer av kompetenser ger ofta mervärden för beställare och brukare. Våra projekt omfattar allt från skolor, förskolor, kulturhus, kontor, lab, industrier och kommersiella lokaler till byggnadsvårdsprojekt. PATRIK TÖRNQUIST Arkitekt SAR/MSA GREGER WOLTER Arkitekt SAR/MSA GUSTAF SELLING Arkitekt JOAKIM SUNDQVIST Byggingenjör 8 LILLSKÄR Med reservation för eventuella förändringar.

9 Med reservation för eventuella förändringar. PÄRLAN 9

10 INTERIÖR Ett modernt boende I bostadsföreningen Pärlan finner du ett bekvämt, ljust och modernt boende i storlekar från 1 till 4 effektiva rum och kök. Från hissen tar du dig direkt ner till källarförråd och garage. Samtliga lägenheter har tidlösa materialval och lösningar där högkvalitativa kök och golv i ljuspigmenterad ekparkett är några av de självklarheter som erbjuds från start. Ett flertal av lägenheterna har två tilltagna möblerbara balkonger. På nedersta plan återfinns rymliga uteplatser medan takvåningarna med sina terrasser erbjuder en frihetskänsla utöver det vanliga. De större duschrummen har plats för badkar medan tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk finns i de flesta våtrum. Detsamma gäller komfortvärme i golv, eluppvärmd handdukstork och vägghängda toalettstolar för en underlättad vardag. Bostäderna har i övrigt försetts med stilrena val såsom vitmålade väggar medan garderobslösningarna är övervägande skjutdörrsvarianter. INFO I lägenheterna har det varken sparats på idéer och detaljer. Smarta och smakfulla inredningsval som håller för framtiden. OVAN Vardagsrum NEDAN / VÄNSTER WC/Dusch NEDAN / HÖGER Kök 10 LILLSKÄR Med reservation för eventuella förändringar.

11 Med reservation för eventuella förändringar. PÄRLAN 11

12 LILLSKÄR Byggherren Lillskär AB har ett gediget branschförflutet och med erfarenhet från bostadsutvecklingens samtliga delar kommer medarbetarna från mångåriga tjänster i ett antal större och mindre bolag. Kompetensen täcker in områden som affärsutveckling, marknad, byggteknik, juridik och finans. Genom tydliga partnersamarbeten återfinns vi i en solid och smidig organisation som möjliggör direkt marknadsanpassning för de projekt vi väljer att gå in i. Att få vara delaktiga i bostadsbyggandet vid Norra kajen i Sundsvall är ett hedersuppdrag vi tillsammans med vår arkitekt tagit på största allvar. Med Norra kajens enastående närhet till allt har vi eftersträvat att erbjuda något för alla. Det framtida boendet innefattar både de små och stora faktorerna, hårda som mjuka. Dessa har vi tillsammans vänt och vridit på för att hitta de bästa helhetslösningarna. Vår strävan har hela tiden varit att skapa ett drömboende vi och de boende kan vara stolta över, i dag och i morgon. Utifrån ett väl definierat kundbehov samt långsiktigt hållbara värderingar, producerar vi genomtänkta bostäder vi kan vara stolta över, idag och imorgon. HÖGER Lillskärs huvudkontor 12 LILLSKÄR Med reservation för eventuella förändringar.

13 Med reservation för eventuella förändringar. PÄRLAN 13

14 KÖPPROCESS KOSTNADSKALKYL Kostnadskalkylens uppgift är att ge tidig information om föreningens ekonomi. Kalkylen har granskats och godkänts av Boverkets intygsgivare. FÖRHANDSAVTAL Med kostnadskalkylen som underlag tecknas ett bindande avtal mellan kund och bostadsrättsförening. EKONOMISK PLAN Planens uppgift är att ge fullständig information om föreningens ekonomi. Planen har granskats och godkänts av Boverkets intygsgivare. UPPLÅTELSEAVTAL Förutsätter att en ekonomisk plan finns. Upplåtelseavtalet undertecknas i slutskedet av köpprocessen och medför att du blir medlem i bostadsrättsföreningen. Att köpa bostad är ett av de största beslut man som privatperson gör i livet. Vi är stolta över att du väljer att göra det tillsammans oss. För att förankra detta beslut rent juridiskt krävs att vissa formkrav uppfylls. Här nedan vill vi beskriva vad som händer och när. Lillskär förvärvar fastigheten (marken) som ligger till grund för det som kommer byggas och bli färdigställda bostadsrätter i form av bostadsrättsföreningen Pärlan. BRF Pärlan har bildats och registrerats hos Bolagsverket. En tillfällig byggande styrelse är tillsatt, som under byggtiden tar beslut å föreningens vägnar. Efterhand som de boende flyttar in övertar de styrelsearbetet. Köpprocessen: När tillräckligt många tecknat förhandsavtal sätts spaden i marken och bygget kan startas. Bostadsköparen erlägger i samband med detta även en handpenning på tio procent. När den ekonomiska planen är framtagen tecknas upplåtelseavtal och medlemskap i bostadsrättsföreningen beviljas. Några veckor före inflyttning bjuds du in till en slutbesiktning av din kommande bostad då en opartisk besiktningsman kontrollerar att bostadens skick överensstämmer med branschbestämmelser och vad som avtalats. Strax innan tillträdet betalas resterade belopp av köpesumman. Vi kommer vid ett flertal tillfällen bjuda in till träffar inför viktiga delmoment där vi i detalj förbereder dig på vad som händer och ska göras. Utöver detta finns vi alltid behjälpliga för att svara på frågor och funderingar. TILLTRÄDE Cirka tre månader innan inflyttning bekräftas det exakta datumet för inflyttningen skriftligen. Mot uppvisad slutbetalning på resterande köpesumma får du nycklarna till lägenheten. SLUTBESIKTNING En oberoende besiktningsman avgör om entreprenören utfört sitt arbete fackmannamässigt och enligt det entreprenadavtal som finns mellan BRF och entreprenör. GARANTIBESIKTNING Garantitiden är fem år men besiktning sker efter två år för att se om brister uppkommit över tid. En oberoende besiktningsman avgör felens karaktär och om de ska åtgärdas. AVGIFT Den del av föreningens gemensamma ränte- och löpande driftskostnader som du via din andel i bostadsrättsföreningen betalar månadsvis. 14 LILLSKÄR Med reservation för eventuella förändringar.

15 Fastighetsbyrån har fått förtroendet att sälja BRF Pärlan Funderar du på att byta boende? Välkommen till Sveriges största mäklare. Vi sitter i en modern lokal på Storgatan 2 i Sundsvall. Vi är beredda att hjälpa såväl dig som vill sälja som köpa bostad. Om du vill sälja din bostad kommer vi först ut till dig för ett första möte där vi diskuterar marknadsläge och hur en försäljning går till. Söker du bostad lägger vi in dina kontaktuppgifter och sökområden i vårt spekulantregister för matchning. Vi värnar naturligtvis om såväl säljare som köpare. Välkommen till oss när du vill sälja eller köpa bostad. Fastighetsbyrån Sundsvall STORGATAN SUNDSVALL TEL SUNDSVALL@FASTIGHETSBYRAN.SE CHARLOTTA CARLBOM Fastighetsmäklare JENNIE NÅVIK Fastighetsmäklare MOBIL CHARLOTTA.CARLBOM@FASTIGHETSBYRAN.SE MOBIL JENNIE.NAVIK@FASTIGHETSBYRAN.SE Med reservation för eventuella förändringar. PÄRLAN 15

16 FASTIGHETSBYRÅN SUNDSVALL STORGATAN SUNDSVALL TEL SUNDSVALL@FASTIGHETSBYRAN.SE ANSVARIG MÄKLARE JENNIE NÅVIK , JENNIE.NAVIK@FASTIGHETSBYRAN.SE ANSVARIG MÄKLARE CHARLOTTA CARLBOM , CHARLOTTA.CARLBOM@FASTIGHETSBYRAN.SE

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PÄRLAN UPPFÖR BRF PÄRLAN

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PÄRLAN UPPFÖR BRF PÄRLAN DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PÄRLAN UPPFÖR BRF PÄRLAN En ny stadsdel tar form i Sundsvall. Njut av Norra kajens glittrande havsutsikt, varje dag. Lillskär kommer att uppföra 69 fantastiska lägenheter,

Läs mer

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PRIMA UPPFÖR BRF PRIMA

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PRIMA UPPFÖR BRF PRIMA DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PRIMA UPPFÖR BRF PRIMA En ny stadsdel tar form i Sundsvall. Njut av Norra kajens glittrande havsutsikt, varje dag. Lillskär kommer att uppföra 63 fantastiska lägenheter,

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet Bostadsrätter i centrala Linköping Svensk Fastighetsförmedling Brf Vasatornet - Livskvalité i hjärtat av Övre Vasastaden! Med bästa läge i den nya stadsdelen har

Läs mer

Äganderätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ

Äganderätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Bo i äganderätt bonava.se Äganderätt Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Är det ett eget hus med en äppelträdgård? Är det området där du känner alla grannar och är stammis på det lokala bageriet?

Läs mer

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan Järnvägsgatan 80 24 nyproducerade hyreslägenheter Fasad mot järnvägsgatan interiör Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER HSB BRF RÖSJÖ ÄNGAR SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER MILJÖVÄNLIGT OCH NATURNÄRA BOENDE Letar du efter en ny och modern bostad nära natur och friluftsliv? Då är HSB brf Rösjö Ängar något för dig! Här bor

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m² Område " Victoria Park/Limhamn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Detta är ett extra bekvämt boende för alla åldrar, i ett lugnt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna

Läs mer

Serenadgatan 24. Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm. Tillträde tidigast

Serenadgatan 24. Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Härlig, ljus och fräsch lägenhet

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

ALM Equity skapar unika bostäder tillsammans med Sveriges bästa arkitekter och designers. Vi utformar varje projekt individuellt med ett tydligt

ALM Equity skapar unika bostäder tillsammans med Sveriges bästa arkitekter och designers. Vi utformar varje projekt individuellt med ett tydligt ALM Equity skapar unika bostäder tillsammans med Sveriges bästa arkitekter och designers. Vi utformar varje projekt individuellt med ett tydligt koncept för bostäderna och boendemiljön och har valt att

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

DÄR TIDEN RÄCKER TILL

DÄR TIDEN RÄCKER TILL HSB BRF KLOCKARängen DÄR TIDEN RÄCKER TILL Den gamla gården Klockargården I ett grönt kulturlandskap och granne med Klockargården, med anor från 1700- talet växer HSB brf Klockarängen fram. Den gamla gården

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON Spelhagen Silon I expansiva Nyköping planerar Peab bostadsprojektet Västra Skeppbron. Ett högklassigt boende med omedelbar närhet till Nyköpings hamn och skärgård. I första etappen

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

På Kanikenäsholmen växer en helt ny stadsdel fram. I det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern byggs lägenheter i en unik

På Kanikenäsholmen växer en helt ny stadsdel fram. I det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern byggs lägenheter i en unik På Kanikenäsholmen växer en helt ny stadsdel fram. I det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern byggs lägenheter i en unik miljö där land möter sjö. Kanikenäsholmen var tidigare

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

Modernt boende med äldre charm. Bostadsrätter i Karl Johans skola

Modernt boende med äldre charm. Bostadsrätter i Karl Johans skola Modernt boende med äldre charm Bostadsrätter i Karl Johans skola Fastighetsbyrån Folkparken som granne - Bostadsrätter i hjärtat av Norrköping Med Folkparken som närmaste granne och närhet till det bästa

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Hållbar och spirande med myller och bredd. Välkommen till Vallastaden i Linköping

Hållbar och spirande med myller och bredd. Välkommen till Vallastaden i Linköping Hållbar och spirande med myller och bredd Välkommen till Vallastaden i Linköping En spirande stadsdel att trivas i Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats,

Läs mer

STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu

STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN årdsgatorna inne i tunen sad gårdsgata i Toarp, Malmö Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu VÄLKOMMEN TILL SLOTTSBYN Steninge Slottsby ligger i en

Läs mer

2. FÖRSÄLJNINGSPROCESS 4 5. MATERIALBESKRIVNING 6 8. FÖRHANDSAVTAL AVSEENDE UPPLÅTELSE AV BOSTADSRÄTT TILL LÄGENHET

2. FÖRSÄLJNINGSPROCESS 4 5. MATERIALBESKRIVNING 6 8. FÖRHANDSAVTAL AVSEENDE UPPLÅTELSE AV BOSTADSRÄTT TILL LÄGENHET 2. FÖRSÄLJNINGSPROCESS 3. TRYGGHETSGARANTI 4 5. MATERIALBESKRIVNING 6 8. FÖRHANDSAVTAL AVSEENDE UPPLÅTELSE AV BOSTADSRÄTT TILL LÄGENHET 9. KOSTNADSKALKYL 23. STADGAR 1 FÖRSÄLJNINGSPROCESS TRYGGHETSGARANTI

Läs mer

W W W. A L M E Q U I T Y. s E

W W W. A L M E Q U I T Y. s E WWW.ALMEQUITY.se MÄLARUTSIKTEN HÄSSELBY STRAND 4 BRF MÄLARUTSIKTEN BRF MÄLARUTSIKTEN Välkommen t i l l B R F MÄLARUTSIKTEN! Mitt i Hässelby strand centrum kommer ALM Equity uppföra ett 18-våningshus

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

Projektet Trulsibrunn

Projektet Trulsibrunn Projektet Trulsibrunn I ett nära och varmt samarbete med våra beställare Ingrid Kristensson och Jan Rosengren har vi ritat ett trähus med många detaljer, på den fina tomten längs Trulsibrunnsvägen i Höllviken.

Läs mer

Bo intill Gavleån med utsikt mot havet Brf Superior Gävle Strand

Bo intill Gavleån med utsikt mot havet Brf Superior Gävle Strand Bo intill avleån med utsikt mot havet Brf Superior ävle Strand Välkommen till ett hem vid havet ävle Strand är en ny stadsdel på Alderholmen nära ävle centrum. Äntligen har hamnkvarteren fått nytt liv

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Bofakta Brf Fotö Brygga

Bofakta Brf Fotö Brygga Bofakta Brf Fotö Brygga www.sbc.se/nybostad Välkommen till Fotö Brygga Innehållsförteckning Vi startade arbetet med Fotö Brygga med ambitionen att skapa ett högkvalitativt, modernt och miljöanpassat boende

Läs mer

Seniorlägenheter med hyresrätt

Seniorlägenheter med hyresrätt Nyköpingshem bygger Seniorlägenheter med hyresrätt Vildgåsvägen 1 18 lägenheter med inflyttning hösten 2013 version 201304 foto: jan Lindblad Jr 2 Seniorlägenheter i östra Nyköping Ett nytt servicecenter

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Vallgatan 14 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Södra Vallgatan 14 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten känns ljus och luftig och jag gillar att badrummet är nyrenoverat.

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 911 912 811 812 1012 1011 1112 1111 1512 1511 1212 1211 1312 1311 1412 1411 MODERNT BOENDE I POPULÄRA VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs Parken är din trädgård Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala öganäs 1 Den lilla staden för det stora livet Få platser är så populära som Kullabygden. it till denna natursköna bygd vallfärdar

Läs mer

Kalkstensvägen 15. Kalkstensvägen 15. www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Kalkstensvägen 15. Kalkstensvägen 15. www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Victoria Park Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Exteriör Välkommen till våning två och

Läs mer

Brf Skogsdungen. Bulltofta Friluftsstad, Malmö

Brf Skogsdungen. Bulltofta Friluftsstad, Malmö Brf Skogsdungen Bulltofta Friluftsstad, Malmö Välkommen till Brf Skogsdungen Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt ynka nio minuter till Malmös stadspuls.

Läs mer

Kvibergs terrasser - Göteborg. Med naturen och centrum som granne

Kvibergs terrasser - Göteborg. Med naturen och centrum som granne Kvibergs terrasser - Göteborg Med naturen och centrum som granne Ny bostad, nytt liv Kvibergs terrasser kommer att bli en av göteborgs modernaste stadsdelar, med fantastiska förutsättningar för nuvarande

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN!

VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN! VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN! Tänk dig att vakna varje morgon till utsikten av blått vatten och fåglarnas ljuva kvittrande. På det nya bostadsområdet Sjögången på Orrholmen kan du uppleva lugnet och naturen,

Läs mer

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och

Läs mer

En ny sida av dig själv, på rätt sida av Vättern. SOLSIDAN CA 75 90 UNIKA BOSTADSRÄTTER I FANTASTISKT LÄGE VID VÄTTERNS STRAND

En ny sida av dig själv, på rätt sida av Vättern. SOLSIDAN CA 75 90 UNIKA BOSTADSRÄTTER I FANTASTISKT LÄGE VID VÄTTERNS STRAND En ny sida av dig själv, på rätt sida av Vättern. SOLSIDAN CA 75 90 UNIKA BOSTADSRÄTTER I FANTASTISKT LÄGE VID VÄTTERNS STRAND Tillsammans med Tosito. Tosito är ett lokalt fastighetsbolag som älskar Jönköping,

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Ragnvallagatan 34B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Ragnvallagatan 34B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket bra bussförbindelser till city. -- Alexander Blomgren,

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Nu bygger vi Nya Slottsholmen

Nu bygger vi Nya Slottsholmen Nu bygger vi Nya Slottsholmen En unik målpunkt Nu byggstartar Björn Ulvaeus och ALM Equity projektet Slottsholmen med restaurang och konferens i kombination med exklusiva bostadslägenheter, marina och

Läs mer

BRF FROSTALIDENS LYCKA

BRF FROSTALIDENS LYCKA BRF FROSTALIDENS LYCKA SKÖVDE LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE DATUM 2016-02-17 INTRODUKTION SKÖVDES HÖGSTA TRÄHUS. FRAMTIDENS BOENDE VID BILLINGENS FOT. I södra Karstorp, precis där naturen möter civilisationen,

Läs mer

Esaias Thoréns gata 3

Esaias Thoréns gata 3 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 113 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En lika elegant som väl fungerande våning, och läget, i fastigheten

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Branteviksgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43,5 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Branteviksgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43,5 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43,5 m² Område " Östra Sorgenfri Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Lugnt och grönt område nära till centrala Malmö. Affärer- och serviceinrättningar

Läs mer

Välkommen till Estrad - ett nära och elegant boende i småstadsidyll. Åke Sundvall AB och Hemgården AB. Estrad

Välkommen till Estrad - ett nära och elegant boende i småstadsidyll. Åke Sundvall AB och Hemgården AB. Estrad nära&elegant BOENDE I småstadsidyll Estrad är beläget i Åby Ängars sydöstra del och det lilla kvarteret vetter direkt mot allmänningen. Här finner du välplanerade hem med trivsamma och öppna sällskapsytor

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett vidunderligt vackert landskap, med berg, skog, hagar och västerhav. Och

Läs mer

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL Ett hus med känsla för stil och detaljer Utforska hur ditt nya boende ser ut. Detaljerna som gör skillnad Vad spelar bredden på en list för roll? Vi är övertygade om

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52.4 m² Område Norra Åsum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag ville bo i ett lugnt område där man kunde vandra och uppleva

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ehrensvärdsgatan 5

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ehrensvärdsgatan 5 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 70 m² Område Norr - Fria Bad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Söker du en central, ljus, stilren

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand 2015-09-01 Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand Välkommen till Häggvik Strand Nära till service och butiker Strax söder om den härliga sjön Norrviken i Sollentuna

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Skebokvarnsvägen 376 Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 33 m² Område Högdalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Skebokvarnsvägen 376 Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 33 m² Område Högdalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 33 m² Område Högdalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hörnläge med mycket ljusinsläpp. Bra planerad med balkong. Tyst och lugnt i huset.

Läs mer

Med Skeppsbron återfår göteborgarna kontakten med vattnet. Staden får en ny spännande mötesplats vid älven mitt i centrala Göteborg.

Med Skeppsbron återfår göteborgarna kontakten med vattnet. Staden får en ny spännande mötesplats vid älven mitt i centrala Göteborg. 2015-08-27 Q&A Skeppsbron Med Skeppsbron återfår göteborgarna kontakten med vattnet. Staden får en ny spännande mötesplats vid älven mitt i centrala Göteborg. Detta händer just nu I augusti i år invigdes

Läs mer

öster mälarstrand Kvarteret Spinnakern radhus

öster mälarstrand Kvarteret Spinnakern radhus öster mälarstrand Kvarteret Spinnakern radhus Välkommen till Spinnakern Precis vid hamnen och strandkanten vid Öster Mälarstrand i Västerås växer en ny stadsdel fram. I kvarteret Spinnakern bygger Derome

Läs mer

Kommun Bengtsfors Storlek 5 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Bäckefors Tillträde tidigast

Kommun Bengtsfors Storlek 5 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Bäckefors Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Bengtsfors Storlek 5 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Bäckefors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge och ostört läge. Smidigt att ta sig in till Bengtsfors.

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4.5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Utsikt mot Nissan, lugnt läge och med ett par minuters promenad

Läs mer

Bli närmaste granne med Ingemar och Anja. Hus 20

Bli närmaste granne med Ingemar och Anja. Hus 20 Bli närmaste granne med Ingemar och Anja Hus 20 Nu släpper vi 25 nyrenoverade bostadsrätter mitt emellan Ingemar- och Anjabackarna i anrika Tärnaby ett av landets absolut snösäkraste områden. Ett unikt

Läs mer

Stadsradhus-tomtkö: Idéskrift om en småskalig förtätning med privata byggherrar

Stadsradhus-tomtkö: Idéskrift om en småskalig förtätning med privata byggherrar Stadsradhus-tomtkö: Idéskrift om en småskalig förtätning med privata byggherrar Den kommunala tomtkön borde byta skepnad... Från: Pendlingsavstånd Ingen närhandel Inga arbetsplatser Ingen blandstad Få

Läs mer

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN BOADSATA vibergs terrasser - Brf MAJORE IEHÅ Att köpa och äga bostadrätt... orienteringsplan... BOADSATABAD...-8 BYTEIS BESRIVI...9 ÄEHETSBESRIVIar...0- BESRIVI AV AMÄA UTRYMME... A ÖPA OCH ÄA BOADSRÄ.

Läs mer

DITT TRYGGA BOSTADSKÖP. Trygg tillsammans med oss

DITT TRYGGA BOSTADSKÖP. Trygg tillsammans med oss DITT TRYGGA BOSTADSKÖP Trygg tillsammans med oss KÖPPROCESS FÖRHANDS- Förhandsavtal är ett bindande avtal mellan dig och den nybildade bostadsrättsföreningen där du förbinder dig till att köpa bostadsrätten.

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasaportalen - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

Krämaren tar boendet till nya höjder

Krämaren tar boendet till nya höjder Kvarteret Krämaren Krämaren tar boendet till nya höjder Norra Fäladen är en stadsdel i norra Lund. Här bor ca 12000 personer, i allt från studentbostäder och flerfamiljshus, till radhus och villor. Större

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Sikvägen 11 Kommun Jönköping Storlek 4 rum (2 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Sikvägen 11 Kommun Jönköping Storlek 4 rum (2 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Jönköping Storlek 4 rum (2 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus bostad med bästa läget. Vackra kvällar och möjligheten till ett dopp i sjön

Läs mer

Planlösningar. Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 1 6 HT SG. Sovrum 1 16,0 m ². Bad/tvätt 5,5 m ². Vardagsrum 22,0 m ² SG SG

Planlösningar. Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 1 6 HT SG. Sovrum 1 16,0 m ². Bad/tvätt 5,5 m ². Vardagsrum 22,0 m ² SG SG Planlösningar Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 6 5,5 m ² TM TT Sovrum 6,0 m ² 22,0 m ² Sovrum 2 0,0 m ² 4,0 m ² 2,0 m ² EC HS Skansbron Fredriksdalskajen Fredriksdalsgatan Hammarby allé

Läs mer

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten.

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN PENTHOUSES Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN SOLLENTUNA Välkommen till Lumens tre penthousevåningar, ett spektakulärt boende med stora

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

Ljungrydavägen 144-9. Ljungrydavägen 144-9. www.hemverket.se - Sida 1 av 19

Ljungrydavägen 144-9. Ljungrydavägen 144-9. www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Län Blekinge Gatuadress Kommun Olofström Storlek 6 rum (4 sovrum) / 150 m² Område Jämshög Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lantlig idyll med härligt lugn. Endast ca 1 km till förskola och skola

Läs mer

Åre By - Fin lägenhet nära VM8:an KALLSTRÖMSVÄG 7F

Åre By - Fin lägenhet nära VM8:an KALLSTRÖMSVÄG 7F Åre By - Fin lägenhet nära VM8:an KALLSTRÖMSVÄG 7F KALLSTRÖMSVÄG 7F Ljus lägenhet med fint läge utgångspris 2.350.000 kr Avgift 3.601 kr Antal rum 4 rum Boarea ca. 77 kvm Hiss Ja våningsplan 1 av 3 Byggår

Läs mer

STADSSKOGEN. Ekbacken BOSTADSRÄTTER

STADSSKOGEN. Ekbacken BOSTADSRÄTTER STADSSKOGEN Ekbacken BOSTADSRÄTTER Välkommen till Stadsskogen! I Alingsås växer den nya stadsdelen Stadsskogen fram. Här planeras närmare 1000 nya hem och är ett av Västsveriges största bostadsprojekt.

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

Bältartorpsgatan 14. Bältartorpsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 19

Bältartorpsgatan 14. Bältartorpsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Län Stockholm Gatuadress Kommun Norrtälje Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76.9 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " för att komplettera den visuella presentationen av bostaden vill

Läs mer

Ditt trygga bostadsköp

Ditt trygga bostadsköp Ditt trygga bostadsköp Att köpa bostadsrätt 1. Anmäl intresse Före säljstart har Abacus ofta arbetat med projektet i många år. Under den tiden finns möjlighet att anmäla intresse för projektet på vår hemsida.

Läs mer

Karlbergastigen 4. Karlbergastigen 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 12

Karlbergastigen 4. Karlbergastigen 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Län Stockholm Gatuadress Kommun Södertälje Storlek 2 rum (1 sovrum) / 61 m² Område Karlberga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Modernt boende med den äldre charmen bevarad! Bostaden nyproducerades

Läs mer

BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet

BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet 1 BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet 2 Innehåll Allmänt om projektet s3 Priser s4 Ritningar s6 Illustrationer s8 Byggnads och rumsbeskrivning s9 Tillval s12 Frågor och svar s13 Företagspresentation

Läs mer

Hallegatan 13. Västra Gatuadress Hallegatan 13 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast

Hallegatan 13. Västra Gatuadress Hallegatan 13 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 15 www.hemverket.se - Sida 2 av 15 Hall

Läs mer

Masthuggsterrassen 9C 2:a masthugget

Masthuggsterrassen 9C 2:a masthugget Masthuggsterrassen 9C 2:a masthugget nyproduktion i toppkl ass! bästa e xponering & personligt engagemang bästa exponering & personligt engagemang välkommen till Masthuggsterrassen 9C pris/bud: 3 495 000

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Cirkusgränd 7 Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Cirkusgränd 7 Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m² Område " Sollentuna Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Komfortabelt boende med nära till allt. Direkt närhet till

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD

LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD HEM SOM HåLLER VÄLLINGBY PARKSTAD PEAB VÄLLINGBY PARKSTAD PEAB LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD MER ÄN BARA KVADRATMETER I Råck16 kommer 231 lägenheter att byggas i varierande storlekar

Läs mer

BILAGA TILL BAB PASSAREN Lotsgatan 3, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB PASSAREN Lotsgatan 3, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB PASSAREN Lotsgatan 3, Lotsberget, Mariehamn Ålands Fastighetskonsult Ab erbjuder nybyggda lägenheter i Bostads Ab Passaren ett attraktivt boende med omedelbar närhet till Mariehamns centrum,

Läs mer

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling.

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. 18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. Fånga dagen eller kvällen. Duka till middag på den gemensamma takterrassen.

Läs mer