KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, november Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat."

Transkript

1 KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING Indien, november 2016 Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. Fotografera världens största kamelmarknad med all dess färger, dofter och intryck. Upplev när över kameler invaderar den lilla staden Pushkar för den årliga kamelfestivalen. För en fotograf är detta himmelriket, motiven och färgkombinationerna är oändliga. Vackert utsmyckade kameler. Besökare i färggranna folkdräkter. Heliga män med långa skägg. Glada och leende människor. Ja, vad mer kan man önska som fotograf? Till detta adderar vi en dag i Jaipur, den rosa staden, samt safaris i två av Indiens bästa nationalparker. Vi besöker Kaziranga och Pench där vi får möjligheten att plåta både noshörning, tiger, leopard, elefant och mängder av andra djur och fåglar. Allt detta tillsammans med Brutus Östling, en av våra absolut bästa naturfotografer. Resans höjdpunkter: Världens största kamelmarknad. Enn fantastiskt folkfest. Upplev och plåta tigrar i det vilda. De utrotningshotade Indiska noshörningen. Medverkan av Brutus Östling under resan. Föredrag kring artbevarande.

2 Brutus Östling är en av Sveriges mest kända naturfotografer. Genom åren har Brutus tilldelats ett stort antal priser, bland annat det prestigefyllda Augustpriset för bästa fackbok Han har gett ut inte mindre än nio böcker under tio år, vilka har sålt i stora upplagor och även getts ut i bland annat USA och Storbritannien. Tre av hans böcker har valts till Årets Pandabok av Världsnaturfonden, WWF. Hans bok Konsten att fotografera fåglar och andra djur har fått mycket uppmärksamhet och blivit en mycket uppskattad handbok. Brutus är en mycket uppskattad föreläsare, förutom i Sverige har han föreläst i över femton andra länder från Moskva till New York och Johannesburg. Program PFlyg till Delhi på egen hand. Då många föredrar att boka transporten på egen hand har vi valt att inte inkludera denna i priset. Önskar du så hjälper vi naturligtvis till att ordna detta. Under resan kommer Brutus att hålla föredrag, ge tips och råd samt på kvällarna hjälpa till med bildbearbetning. Lördag 12 november 2016 Samling på Delhi flygplats på morgonen. Här möts du av Brutus, en representant från Zoom Fotoresor samt vår lokala naturguide som kommer följa med under hela resan. Busstransfer till Pushkas med stopp längs vägen för måltid. Efter incheckning på Hotel Pushkar Palace beger vi oss ut i marknadsvimlet. Pushkar anses vara en av de heligaste platserna för hinduer. Platsen är känd för att ha det enda Brahma templet i världen samt som mötesplats för världens största kamelmarknad. Detta är en fem dagar långa marknad där boskapshandlare säljer och köper alla former av boskap kor, tjurar, hästar och speciellt kameler. Det sägs att årligen byter mer än kameler ägare under marknaden. I anslutning till detta erbjuds ett omfattande program med bland annat kamel race, mustasch tävlingar, folkdansuppträdande samt parader. Runt den heliga Pushkar sjön och Brahma templet pågår religiösa ritualerna samtidigt som tusentals heliga män badar i sjön. Men det är tyvärr bara den ena sidan av denna stora kamelmarknad; den andra sidan är att en hel del kameler tyvärr missköts av sina ägare. Fotoprojektet blir att dokumentera båda dessa sidor. Middag på hotellet. (F, L, M)

3 Söndag 13 november 2016 Hela dagen spenderas på denna jättemarknad. Fotomöjligheterna är oändliga. Detta är anledningen till att fotografer från hela världen årligen kommer till Pushkar för att ta fånga detta spektakulära event. Lunch och middag på hotellet. (F, L, M) Måndag 14 november 2016 Förmiddagen ägnas på marknaden innan vi fortsätter med buss mot Jaipur ca två timmar bort. Incheckning och lunch på förstklassiga hotell Holiday In City Centre. Jaipur kallas ofta för den rosa staden på grund av dess rosamålade hus i de äldre stadsdelarna. Eftermiddagen ägnas åt streetfotografering. Vi besöker Jaipurs gamla stadskärna med sina rosa hus, sin marknad och sina många affärer vilka säljer allt från juveler och smycken till färgglada tyger och kläder. Middag på hotellet. (F, L, D) Tisdag 15 november 2016 Under morgonen kommer vi att fotografera Amber Fort. Fortet började byggas av Maharaja Man Singh 1592, och var huvudstad i Kachhawaha fram tills Maharaja Sawai Jai Singh II år 1727 bestämde att flytta sin stad till det som kom att bli dagens Jaipur. Belägen på en kulle omgärdat av murar och en sjö är Amber Fort är ett perfekt mål för fotografer. Under dagen kommer vi även att besöka en lokal marknad samt stadens berömda basar, Johari Bazaar & Bapu Bazaar. Här finns det även möjlighet att shoppa billigt. Sent på eftermiddagen beger oss till Jaipurs flygplats för kvällsflyg till Delhi. I Delhi övernattar vi på förstklassiga ITC Welcome Hotel Dwarka beläget nära flygplatsen. Lunch i Jaipur och middag på hotellet i Delhi. (F, L, M) Onsdag 16 november 2016 Morgonflyg från Delhi till Jorhat via Cacutta. Från Jorhat till Kaziranga National Park har vi sedan ca två timmars körning. Längs vägen kommer vi att göra ett fotostopp vid en te plantage där vi får möjlighet att föreviga när hundratals arbetare plockar teblad och slänger dem i korgen på ryggen. Picknick lunch längs vägen. Vid ankomst till Kaziranga, checkar vi in på Infinity Resort. Middag på hotellet. (F, L, M)

4 Torsdag 17 november - lördag 19 november 2016 Under tre dagar kommer vi att utforska Kazirangas mycket varierande djurliv och förhoppningsvis får mängder med bra bilder både från elefantryggen och från jeeparna. Parkens olika zoner erbjuder olika djur- och naturupplevelser, i vissa zoner är det mer elefanter och bufflar medan noshörning och fåglar är mer vanliga i andra. En tidig morgonsafari på en elefantrygg i tät morgondimma erbjuds unika fotomöjligheter man ha svårt att hitta i andra parker. Under vår vistelse kommer vi också att besöka Budha Pahar för att fotografera Hoolock Gibbons, dessa apor finns endast här. Kaziranga National Park är en av kronjuvelerna bland de indiska nationalparkerna och den enda park där du finner den indiska noshörningen. (F, L, M) Kaziranga National Park ligger vid den mäktiga Brahmaputra floden i nordöstra delen av Indien. Parken täcker en yta på cirka 430 kvadratkilometer och med sina träsk och höga elefantgräs utgör den en perfekt omgivning för den indiska noshörningen. Förutom noshörningarna som är parkens stolthet, finns här även tigrar, leoparder, asiatiska elefanter, hjortar, vildhundar, bufflar, apor och över 600 olika fågelarter varav 21 arter är utrotningshotade. Söndag 20 november 2016 Efter frukost bär det av mot flygplatsen i Guwahati för flyg via Calcutta till Nagpur dit vi ankommer på kvällen. Vidare transfer till Pench National Park vilken vi ankommer till sent på kvällen. Incheckning på Tuli Tiger Corridor, en mycket bra hotellanläggning belägen nära entrén till nationalparken. Lunch och middag längs vägen. (F, L, M) Måndag 21 november tisdag 22 november 2016 Två hela dagar i en av Indiens bästa tigerparker med safaris morgon och kväll. Pench National Park, belägen i delstaten Padhya Pardesh, har fått sitt namn från Pench floden vilken rinner genom parken. Parken är relativt liten men erbjuder ett mycket bra djurliv. Dess terräng med en blandning av både öppna områden och klippor utgör en perfekt miljö för många djur och då i synnerhet leopard. Dess främsta attraktion är dock, precis som andra nationalparker i centrala Indien, den Bengaliska tigern. I parken hittar man även djungelkatt, vildhund, vildsvin, läppbjörn, mängder av apor, indisk bison, olika arter av hjort samt över 210 olika fågelarter. Måltider och övernattning på förstklassiga Tuli Tiger Corridor. Sista kvällen blir det en stor avslutningsmiddag där Brutus bland annat kommer att utse resans bästa bild. (F, L, M)

5 Onsdag 23 november 2016 Vår sista morgonsafari och möjlighet att möta Indiens vilda djur för den här resan. Åter på hotellet serveras frukost följt av utcheckning, lunch. Under eftermiddagen avgår bussen mot Nagpur och vårt kvällsflyg till Delhi. Transport till Sverige sker på egen hand. (F, L) Förläng din vistelse i Indien För dig som önskar förlänga din vistelse i Indien antingen före eller efter huvudresan finns det naturligtvis möjlighet till detta. Indien har otroligt mycket att uppleva och skulle man inte vilja spendera ytterligare ett par dagar med safari så kan man till exempel förlänga resan och uppleva Agra med Taj Mahal, ett av världens sju underverk eller varför inte kombinera det med Keoladeo National Park, en av världens bästa nationalparker för fågelfotografering. Har du intresse av att förlänga resan så hjälper vi gärna till att arrangera detta. Varje år utrotas över djurarter vilket innebär att vi idag endast har omkring 1,2 miljoner kvar på jorden. Denna resa är en Save the Wildlife -resa vilket innebär att artbevarande kommer att lyftas fram för att härigenom skapa kunskap kring ämnet. Tom arbetar som bevarandefotograf vilket innebär mycket arbete mot illegal jakt på bland annat lejon, elefant, det allt större hotet mot noshörningar samt självklart tigern. Det beräknas finnas under vilda tigrar i världen. Det är därför livsviktigt att stoppa tjuvjakten. Under denna resa kommer vi bland annat att få höra mer om detta och om vad som görs för att rädda tigern, både av Brutus, men även av lokala talesmän från Indiens djurskyddsorganisationer. Denna resa ger dig en utmärkt möjlighet till att plåta och uppleva dessa magnifika djur i sin rätta miljö samt få lära dig mer om artbevarande. Vi bidrar även rent finansiellt för att bevara tigern antingen genom att stödja en bevarandeorganisation finansiellt eller via utrustning. I den mån det är praktiskt genom-

6 Hotell Jaipur: Holiday In City Centre****+ Detta mycket bra förstaklass hotell är beläget i stadens centrala delar med närhet dem gamla staden samt till shopping. Hotellet 178 lyxigt inredda rum och sviter med all den bekvämlighet samt med fri wi-fee. Hotellet har även fyra restauranger, barer, gift shop samt en takpool. hoteldetail Pushkar: Pushkar Palace**** Med sitt centrala läge direkt vid Pushkar Lake klassas Pushkas Palace som ett av de bästa hotellen i Pushkar. Detta förstaklasshotell i gammal kolonial stil har 50 moderna rum och sviter alla med minibar, TV samt air-condition. Hotellet två restauranger varav en är en takrestaurang med utsikt över staden och sjön. Fri wi-fee på hotellet. Delhi: ITC Welcon Hotel Dwarka ITC Welcon Hotel Dwarka är mycket bra förstaklass hotell praktiskt beläget nära flygplatsen. Hotell har tre restauranger samt en bar/lounge. Det finns även en utomhuspool och gym. De 399 luftkonditionerade rummen har minibar och förvaringsskåp, fri Wi-Fi och TV med satellit-kanaler. I rummen finns kaffe- och tebryggare och gratis flaskvatten. aspx Kaziranga: Infinity Resort**** Infinity Resort är beläget i en park och omgivet av palmer samt olika fruktträd och i dess närhet ligger en vacker sjö. Allt detta gör att man får en mycket avslappnad känsla när man kommer in på hotellet. Själva hotellets utformning påminner om gamla Assamesiska hus byggda med bambu stolpar. Hotellet har 16 moderna rum alla med dusch/wc samt en stor balkong med utsikt över poolområdet. I restaurangen serveras både lokala indiska rätter så väl som en internationell meny.

7 Pench: Tuli Tiger Corridor**** Denna förstklassiga anläggning är belägen i ett 22 hektar stort grönskande område i nationalparkens buffertzon. Tuli Tiger Corridor erbjuder 15 rymliga och lyxiga hus med luftkonditionering, badrum, egen terrass samt omgivna grönska. På lodgen finns även en trevlig restaurang som serverar indisk och kontinental, en bar, en biljard lounge samt ett bibliotek. Slutligen erbjuder Tuli Tiger Corridor en mycket stor och inbjudande pool. Pris Pris per person: :- Priset inkluderar: * Inrikesflyg samt busstransporter enligt program * Mineralvatten under bussturerna och på hotellrummen * Boende i dubbelrum på presenterade hotell och lodger * Måltider enligt program * Aktiviteter och safaris enligt program * Medverkan av Brutus Östling och en värd från Zoom Fotoresor under hela resan * Diverse bevarandeföredrag under resan * Engeltalande naturguide under hela resan * Medverkan av lokala rangers i parkerna * All dricks, förutom till den lokale naturguiden * Flyg, hotell- och andra skatter * Färdhandlingar och reseinformation innan resan. Priset inkluderar ej: * Flyg t/r till Indien * Enkelrumstillägg 7.600:- * Alla kostnader av personlig karaktär, som måltidsdryck, telefonsamtal etc. * Dricks till den lokale naturguiden, 10 USD/dag * Avbeställningsskydd/ reseförsäkring, se vår webb under Övrigt Flyg Om du/ni önskar bokning av flyg till Indien hjälper vi gärna till med detta. Bokning Bokar resan på vår webbsida zoomfotoresor.se eller på telefon Fakta Målgrupp: Fotointresserade med fotovana från djur- och naturfoto. Min/max antal: 8/14 Utrustning: Systemkamera med zoom eller teleobjektiv, helst upp till 300 mm, enbensstativ är en fördel och om möjligt dator med någon av programvarorna Photoshop eller Lightroom. Kalkylkurs: USD 8,25

KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat.

KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING Indien, 12-23 november 2016 Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. Fotografera världens största kamelmarknad med all dess färger, dofter

Läs mer

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker TRE TIGERPARKER Indien, 6-16 april 2016 Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker Nu har du chansen att följa med till tre av Indiens absolut bästa tigerparker, Kanha, Pench och Tardoba

Läs mer

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker TRE TIGERPARKER Indien, 20-30 april 2016 EXTRA AVGÅNG! Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker Nu har du chansen att följa med till tre av Indiens absolut bästa tigerparker, Kanha,

Läs mer

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 På denna Save the Wildlife resa får du både möjlighet att fotografera Kenyas djurliv och även lära dig mer om parkernas bevarandearbete. Ta chansen och följ

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER K a m e r a & B i l d p r e s e n t e r a r NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Borneo och Komodoöarna, 11-21 oktober 2015 Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar och komodovaraner på Komodoöarna Vill du uppleva något riktigt unikt, nämligen

Läs mer

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11,

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, Indiens pärlor 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, På denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats,

Läs mer

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016 SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016! En helt unik möjlighet, att få upplev Späckhuggarens attack på nära håll där bara de stora internationella filmbolagen fått filma. Följ

Läs mer

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017 ! SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017! En helt unik möjlighet, att få upplev Späckhuggarens attack på nära håll där bara de stora internationella filmbolagen fått filma. Följ

Läs mer

BLAND VALAR OCH DELFINER

BLAND VALAR OCH DELFINER BLAND VALAR OCH DELFINER Azorerna, 2-10 maj 2015 En oförglömlig resa bland valar och delfiner på Azorerna Följ med Joakim Odelberg till Azorerna och ön Pico och upplev valar och delfiner på mycket nära

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Tigersafari i Jim Corbett nationalpark Indien 2017

Tigersafari i Jim Corbett nationalpark Indien 2017 SWED-ASIA TRAVELS Tigersafari i Jim Corbett nationalpark Indien 2017 Foto: Ove Westman på resa med Swed-Asia Travels i Corbett 2016 JIM CORBETT NATIONALPARK ligger vackert beläget vid foten av gröna Himalaya

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Lundhags och Serkan Günes,

Läs mer

Sun City Golf & Madikwe Safari

Sun City Golf & Madikwe Safari Sun City Golf & Madikwe Safari Nio dagars resa till där ni kombinerar fantastiska golfbanor och safari. Ni börjar med tre nätter på Sun City där fokus ligger på golfdelen. På fjärde dagen är det dags att

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Serkan Günes, en av Sveriges bästa landskapsfotografer till Island vulkanernas,

Läs mer

EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016!

EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016! EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016 En annorlunda fotoexpedition i ett spektakulärt landskap Omgiven av Svalbards spetsiga berg, stämningsfulla fjordar och gnistrande glaciärer har du nu chansen

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Borneo och Komodoöarna, 9-20 oktober 2016 Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar och komodovaraner på Komodoöarna! Vill

Läs mer

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai.

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai. FastighetsQuinnorna Syd inbjuder till resa med studiebesök till Dubai/Abu Dhabi/Förenade Arabemiraten 18-25 januari 2014 + tilläggsdagar för sol & bad 25-30 januari 2014 Burj Khalifa, världens högsta byggnad,

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

The Royal Tour. Dag 1. Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt).

The Royal Tour. Dag 1. Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt). Dag 1 Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt). Hyatt Regency Hotel Dag 2 Informationsträff om dagens olika aktiviteter. Bland

Läs mer

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015 THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015!! De Skotska Högländerna landskapsfotografi när den är som bäst Trakterna kring Storbritanniens högsta berg är de mest dramatiska delarna av de Skotska Högländerna.

Läs mer

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar Reskod: TZ-4 Antal resdagar: 12 (varav 11 dagar i Tanzania) Avresa varje

Läs mer

THE GREAT MIGRATION Kenya, 27 augusti 10 september 2016

THE GREAT MIGRATION Kenya, 27 augusti 10 september 2016 THE GREAT MIGRATION Kenya, 27 augusti 10 september 2016 Ta chansen att plåta ett av djurvärldens mest spektakulära skådespel. En dröm för alla natur- eller djurfotografer! I augusti-september äger den

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Grupp & Konferensresor

Grupp & Konferensresor 0 Grupp & Konferensresor Jubileumssafari Borås Djurpark Tanzania och Zanzibar 2-14 januari 2013 Jubileumssafari med Borås Djurpark Borås Djurpark fyller 50 år och firar detta med att ordna en unik safari

Läs mer

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 För IPA medlemmar & bekanta! Följ med till Sydafrika på denna upplevelseresa kombinerat med djur, natur,

Läs mer

LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE

LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE Laponia, 21-25 september 2016 Upptäck Laponia, Europas sista vildmark och UNESCOS världsarv. Lundhags och Serkan Günes, en

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Safari Entabeni Game Reserve

Safari Entabeni Game Reserve Safari Entabeni Game Reserve Tre dagars safari i underbara Entabeni Game Reserve. Entabeni Private Game Reserve, ligger i Waterberg regionen. Cirka tre timmars körning från Johannesburg finns detta 12000

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

INDIEN REQUEST 14-28 februari & 28 februari - 13 mars 2016

INDIEN REQUEST 14-28 februari & 28 februari - 13 mars 2016 INDIEN REQUEST 14-28 februari & 28 februari - 13 mars 2016 I SHERE KHANS FOTSPÅR PAKISTAN Delhi NEPAL KINA Buss/Bil Flyg Indien - en smältdegel av kulturer, kryddor, religioner, färger och dofter. Väldiga

Läs mer

Fadderresa till Zimbabwe

Fadderresa till Zimbabwe Fadderresa till Zimbabwe 12 25 april 2015 Zimbabwe var vid tiden för självständigheten 1980 Afrikas juvel och kornbod men förvandlades snabbt till ett terrorrike under Robert Mugabes styre. Nu är en möjlig

Läs mer

SÖDRA INDIEN- Från Coromandel till Malabar GETAWAY TRAVEL VINTER 2012-13

SÖDRA INDIEN- Från Coromandel till Malabar GETAWAY TRAVEL VINTER 2012-13 SÖDRA INDIEN- Från Coromandel till Malabar GETAWAY TRAVEL VINTER 2012-13 Den indiska kontinenten är en av de mest intagande och spännande länder man kan besöka med orörd öken som övergår i gröna böljande

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016

VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016 VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016!! Följ med Hans Strand till Javas vulkaner och till Bali, gudarnas ö Ta chansen och följ med Hans Strand, Sveriges internationellt sett mest kände

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

WILD LIFE & ÄVENTYRLIG TÅGRESA I ASSAM

WILD LIFE & ÄVENTYRLIG TÅGRESA I ASSAM SWED-ASIA TRAVELS WILD LIFE & ÄVENTYRLIG TÅGRESA I ASSAM TIGERSAFARI I MANAS- & KAZIRANGA NATIONALPARK Möt det vilda Assam i Kaziranga- & Manas nationalpark samt livet utmed Brahmaputras flodbäddar där

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

På rundresa i Rajasthan

På rundresa i Rajasthan På rundresa i Rajasthan Resan går till Rajasthan, den största, mest färgstarka och besökta delstaten i Indien. Här finns mängder av maharadjapalats och fantastiska byggnader från tidigare epoker. Kläderna

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari samt besök i massajby och 5 övernattningar på Zanzibar Reskod: G1 Antal resdagar: 14

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

PATAGONIENS PUMOR Chile 22-31 januari 2016

PATAGONIENS PUMOR Chile 22-31 januari 2016 PATAGONIENS PUMOR Chile 22-31 januari 2016! Pumor, kungspingviner, kondorer, knölval, sjölejon, allt på samma resa. Vill du uppleva en av världens vackraste nationalparker, Torres del Paine, med sina magnifika

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Champagne 13-17 oktober 2010 Det finns väl inte något annat i vinets värld som för tankarna till fest på samma sätt som Champagne? Men på denna resa kommer ni att

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016

ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016 Inbjudan ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016 Hej alla mat o vin intresserade! I år tar vi klivet över till Spanien och kan njuta av lite Tapas o Pintxos vilket är helt rätt

Läs mer

Förslag Bröllopsresa Australien

Förslag Bröllopsresa Australien Förslag Bröllopsresa Vi har satt samman ett paket på cirka två veckor där ni blir bortskämda med bra boende och utsökt mat men också med flera spännande upplevelser. Denna bröllopsresa kan köpas komplett

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja och inte minst

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka.

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka. Hem Galleri Turer Om Densils Travels Tjänster Kontakt Densils Travels Turer med fantastiska upplevelser på Sri Lanka Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Mananga Safaris Sydafrika

Mananga Safaris Sydafrika Mananga Safaris Sydafrika Vår största partner i Afrika är Mananga Safaris, som ägs och drivs av Kobus Fourie och hans fru Sureta. Kobus förfogar över ett unikt jaktområdet med ett mycket varierat viltbestånd,

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

RUNDRESA I SÖDRA INDIEN 11-22 november 2016

RUNDRESA I SÖDRA INDIEN 11-22 november 2016 RUNDRESA I SÖDRA INDIEN 11-22 november 2016 En oförglömlig rundresa i södra Indien med tigersafari, té- och kaffeplantager samt många av landets kulturella höjdpunkter. Upplev södra Indien med dess oerhört

Läs mer

INDIEN de Luxe - bland tigrar och tempel

INDIEN de Luxe - bland tigrar och tempel INDIEN de Luxe - bland tigrar och tempel Följ med på en unik resa som förenar det mystiska och storslagna Indien med den spännande Tiger safarin! Denna resa är en av våra de Luxe resor som riktar sig till

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Exotiska Rajasthan - Djungelbokens & Aladdins värld

Exotiska Rajasthan - Djungelbokens & Aladdins värld Exotiska Rajasthan - Djungelbokens & Aladdins värld Foto; Swed-Asia Travels i tempelstaden Chambal Den här resan tar dig till det fascinerande, magiska och ofattbara Indien. Du upplever den unika tempelstaden

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

KINAS JÄTTEPANDOR Kina, 15-26 maj 2016

KINAS JÄTTEPANDOR Kina, 15-26 maj 2016 KINAS JÄTTEPANDOR Kina, 15-26 maj 2016 Följ med till Kina och plåta jättepandor, landets nationalsymbol. Kina och den kinesiska naturen erbjuder mycket unikt för fotografer. Kinas mystiska landskap, stora

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari.

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari. Klassiska Klassiska Denna resa till är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska med storstad, vinområden och underbar safari. Ni börjar med fyra nätter i underbara Kapstaden. Här är det

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

St. Lucia The Elephant Coast

St. Lucia The Elephant Coast St. Lucia The Elephant Coast Stranden vid St. Lucia The Elephant Coast på Sydafrikas östkust, sträcker sig från staden St. Lucia i söder till Kosi Bay i norr. En kuststräcka på mer än 200 km, som har varit

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

FURAMA RESORT DANANG 5 8 10 Nätters Paket

FURAMA RESORT DANANG 5 8 10 Nätters Paket FURAMA RESORT DANANG 5 8 10 Nätters Paket Det luxuösa Furama esort är en verklig ikon för Vietnamesisk turism. Detta femstjärniga paradis på den världsberömda Da Nang-stranden har hyllats som Vietnams

Läs mer

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & Bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka

Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka Dubai Abu Dhabi Indien Sri Lanka Thailand Singapore Följ med på en härligt varm och solig kryssning där

Läs mer

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 12-16 oktober Dubai - mellanösterns svar på Miami, en metropol som uppfyller alla drömmar! Staden passar alla - barnfamiljer, kompisgäng,

Läs mer

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019 Filharmonikernas Vänner Köpenhamn 11-13 april 2019 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Köpenhamn 11-13 april 2019 En konsert och operaresa till gemytliga Köpenhamn som lockar med vindlande gränder,

Läs mer

Indiens vildmark. Dag 1 Avresa mot Indien Avresa på eftermiddagen från Skandinavien mot New Delhi och Indien.

Indiens vildmark. Dag 1 Avresa mot Indien Avresa på eftermiddagen från Skandinavien mot New Delhi och Indien. Indiens vildmark Följ med på en unik safariresa som tar oss till Indiens storslagna vildmark. Detta är resan för oss som älskar djur och natur. Här gör vi allt för att lyckas se Indiens big five. Innan

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

En vinresa av och med BKWine

En vinresa av och med BKWine En vinresa av och med BKWine Vi kallar denna resa för 3 klassiker! 7-11 april, 2010 Den tar dig nämligen till de tre mest klassiska distrikten i Frankrike: Champagne, Chablis och Bourgogne. Och allt detta

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En vinresa av och med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen har hunnit

Läs mer

2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY

2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY 2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY Resans arrangör är Safari Classic Rally tillsammans med Rallytravels. En upplevelse av Afrika och des kultur och följa The toughest Rally of the world

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer