RUNDRESA I SÖDRA INDIEN november 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "RUNDRESA I SÖDRA INDIEN 11-22 november 2016"

Transkript

1 RUNDRESA I SÖDRA INDIEN november 2016 En oförglömlig rundresa i södra Indien med tigersafari, té- och kaffeplantager samt många av landets kulturella höjdpunkter. Upplev södra Indien med dess oerhört rika och varierade djurliv, dess många tempel och dess kaffe- och teplantager. Samtidigt som du bor furstelikt på fantastiskt bra hotell kommer du att få uppleva några av södra Indiens höjdpunkter, träffa dess underbara människor och prova mycket god mat. Följ med till unika världsarv, enastående hotell och inte minst de bengaliska tigrarna i nationalparken Bandipur! Vårt första mål är staden Mysore, regionens kulturella huvudstad och ett centrum för silke och träsniderier. Nästa stopp under vår rundresa är Coorg, känt för sina kaffe- och kryddplantager samt för sin risproduktion. Här bor vi på en fantastisk hotellanläggning där varje bungalow har sin egen privata pool. Under resan besöker vi även Bandipurs nationalpark, hemvist för ett stort antal bengaliska tigrar samt ett av de områden i världen med flest leoparder. Nationalparken Bandipur är delar av den biosfär i Indien som kallas för Nilgiri Biosphere och tillsammans med Wayanad och Madumalai formar en av de största sammanhängande viltkorridorerna.

2 Här finns över 5000 asiatiska elefanter och 400 tigrar. Utöver detta även många leoparder, vildhundar och andra däggdjur! Södra Indien är känt som en producent av högklassigt te. Varför besök på téplantager står på programmet. Under två dagar besöker vi Nilgiri Hills, närmare 2000 meter över havet, med byarna Ooty och Coonor, kända för sina botaniska trädgårdar och många teplantager. Som ett tillägg till rundresan erbjuder vi några avkopplande dagar på Maldiverna, ett paradis. Maldiverna bjuder på total avkoppling. Små korallöar, kristallklart vatten och palmer som hänger ut över de kritvita stränderna gör detta till en upplevelse utöver det vanliga.

3 PROGRAM FREDAG, 11 NOVEMBER 2016 Samling på Kastrup och flyg med Emirates Airlines via Dubai till Bangalore i Indien. Emirates klassas som ett av världens bästa flygbolag, med bra mat och moderna flygplan. Under mellanlandningen i Dubai har du även möjlighet att uppleva all den tax-free shopping flygplatsen har att erbjuda. (Diverse måltider på flygen) LÖRDAG, 12 NOVEMBER 2016 Ankomst till Bangalore på morgonen. Här möter First Class Travels färdledare samt en engelsktalande lokalguide. Resans första mål är Mysore, som vi når efter ett par timmars intressant bussfärd genom fascinerande miljöer som blir de första intrycken av Indien. Mysore är en av de största städerna i delstaten Karnataka, därtill områdets kulturella huvudstad. Karnataka styrdes under flera århundraden av Wadiyardynastin och under dess regeringstid blev Mysore ett centrum för konst och kultur. Idag är Mysore välbekant för sitt silke och sina träsniderier. Strax före ankomst till Mysore gör vi ett stopp vid det vackra Sri Ranganathaswamy-templet, beläget på en ö i Kaveri-floden. Templet är klassat som världsarv av UNESCO och ett av Indiens vackraste Vaishnav tempel, byggt På eftermiddagen anländer vi till förstklassiga Windflower Mysore och installerar oss för två nätter. På kvällens serveras en välkomstmiddag på hotellet. (Lunch och Middag)

4 SÖNDAG, 13 NOVEMBER 2016 Dagen inleds med ett besök i det kända fågelreservatet Ranganthittu Bird Sanctuary. Omkring 19 km från Mysore slingrar sig Kaverifloden runt häckningsplatser för sjöfåglar, pelikan och storkar. För att komma dem så nära som möjligt ger vi oss ut på floden med båt. Förutom fåglar så finns här också många olika däggdjur, bl.a. krokodil. Under eftermiddagen fortsätter vi att utforska Mysore. Vi inleder med ett besök på Chamundi Hills med en fantastisk utsikt över det myllrande folklivet på den lokala marknaden. Mitt i allt detta ligger det magnifika Chamundeshwaritemplet, ett av 18 Maha Shakti Peetha tempel i Indien och anses vara mycket heligt. Sent på eftermiddagen är vi åter på hotellet. Tid för en stunds avkoppling innan kvällens middag. (Frukost, Lunch, Middag) MÅNDAG 14 NOVEMBER 2016 Utcheckning från hotellet och fortsatt färd mot Coorg och dess många kaffeplantager. På vägen gör vi ett stopp vid södra Indiens största buddhistkloster samt vid Dubare s Elephant Camp, där övergivna elefanter tas om hand. Vårt mål för dagen är Coorg, även känd som Kodagu, och bekant för sina kaffe- och kryddplantager. Incheckning på Orange County Resort där vi kommer att bo två nätter. Middag serveras på hotellet. (Frukost, Lunch, Middag)

5 TISDAG 15 NOVEMBER 2016 En avkopplande dag i Coorg. Om du inte vill koppla av vid poolen eller vandra runt i området på egen hand kan du välja bland ett flertal kostnadsfria frivilliga aktiviteter arrangerade av hotellet. Du kan ta en guidad naturvandring, ett besök på kaffeplantagen, njuta av fågelskådning och mycket annat. Dessa aktiviteter bokas på plats på hotellet. Det finns även flera vackra vattenfall i området där Abbey Falls är det mest kända. Frukost, lunch och middag serveras på hotellet. (Frukost, Lunch, Middag) ONSDAG 16 NOVEMBER 2016 Efter frukost och utcheckning styr vi kosan mot Bandipur och nationalparken Bandipur National Park, ca fyra timmars bussresa. Vi anländer lagom till lunch innan det på eftermiddagen är dags för tigersafari i nationalparken. Övernattning på The Serai Resort, Bandipur i två nätter. (Frukost, Lunch, Middag) Bandipur National Park grundades 1974 som en del av Project Tiger för att rädda de utrotningshotade kattdjuren. Parken var tidigare Maharadjans av Mysore privata jaktmarker men är nu en fantastisk nationalpark med stor population av indiska elefanter, indisk bison, björnar, hjortar av olika slag, vilthundar, leoparder och sist men inte minst den mäktiga bengaliska tigern. Det vidunderliga landskapet i denna park tillhör Indiens vackraste!

6 TORSDAG 17 NOVEMBER 2016 Även denna dag ägnas åt nationalparken, och både tidig morgon och på sena eftermiddagen beger vi oss ut i sökandet efter den majestätiska tigern! Under soluppgång och solnedgång är chanserna som störst, då tigern är ute på jakt. Mellan safaripassen finns det tid att koppla av vid hotellets pool. (Frukost, Lunch, Middag) FREDAG 18 NOVEMBER 2016 Efter frukost bär det iväg mot den välkända bergsbyn Ooty i Nilgiri Hills. Ooty ligger 2200 meter över havet och är känd för sitt bedårande vackra landskap, sina botaniska trädgårdar och sina många téplantager. Vid ankomst checkar vi in på Taj Savoy Hotel där vi stannar två nätter. Resten av dagen ledig för avkoppling. (Frukost, Lunch, Middag) LÖRDAG 19 NOVEMBER 2016 Idag utforskar vi Ooty och dess omgivningar. Under förmiddagen besöker vi Coonoor, 1850 meter över havet, och den näst största orten i Nilgiri Hills efter Ooty. I Coonoor produceras det berömda Nilgiri-téet så självklart besöker vi en téplantage för inblick i produktionen, från skörd av teblad till färdig produkt. Istället för buss tillbaka till Ooty sker återfärden med det världsberömda Nilgiri Mountain Train - en upplevelse i sig och en av planetens klassiska tågresor! På eftermiddagen gör vi en rundtur i Ooty och besöker ytterligare en téplantage, med möjlighet att köpa det kända Nilgiri-teet till fabrikspriser. (Frukost, Lunch, Middag)

7 SÖNDAG 20 NOVEMBER 2016 Efter avkopplande frukost på hotellet, beger vi oss åter mot Bangalore, 290 km bort. Under färden görs stopp på lokal marknad samt på andra intressanta platser längs vägen. Vi kommer också att stanna för lunch innan vi når Bangalore på kvällen. Här checkar vi in på det välkända boutiquehotellet Steglitsen Retreat nära flygplatsen. På kvällen äter vi en trevlig middag tillsammans. (Frukost, Lunch, Middag) MÅNDAG 21 NOVEMBER 2016 Frukost på hotellet. Dagen fri för shopping och egna aktiviteter. På hotellet finns ett par ombytesrum till förfogande fram till sena kvällen, då det blir transfer till flygplatsen. (Frukost) TISDAG 22 NOVEMBER 2016 Nattflyg med Emirates via Dubai till Kastrup, ankomst dit under förmiddagen. (Diverse måltider på flygen)

8 HOTELL MYSORE Windflower Mysore Hotel****+ är ett elegant förstaklasshotell beläget i utkanten av Mysore. Hotellet har 39 mycket fina rum med alla bekvämligheter och är vackert omgivet av palmträd samt stora dammar. Här finns ett mycket berömt SPA, en stor poolanläggning samt flera restauranger vilka är kända för sin goda mat, både indiska och kontinentala rätter. ORANGE COUNTY Orange County Resort***** är en femstjärnig bungalowanläggning belägen direkt i en stor kaffeplantage och i anslutning till en flod. Anläggningen är en oas av lugn, men det finns trots det mycket att göra på och kring anläggningen. Här finns ett flertal restauranger, två poolområden, bar och trevliga lounger. Hotellets bungalows (Villas) är mycket lyxiga, alla med egen privat pool samt övriga bekvämligheter som ett lyxhotell kan erbjuda. BANDIPUR The Serai Bandipur***** är en lyxresort belägen direkt vid nationalparken och omgivet av bushvegetation. Bli därför inte förvånad om du ser en elefant precis vid anläggningen. Över 100 olika arter av träd har planterats för att göra den till en grönskande oas. Serai Bandipur har 24 lyxiga bungalows, ett ljuvligt SPA, stor poolanläggning och en restaurang som serverar utsökta bufféer.

9 OOTY Taj Savoy****+ är ett av Ootys bästa hotell beläget i en sex tunnland stor trädgård. Hotellet byggdes på 1800-talet i engelsk kolonialstil. Rummen har traditionell träinredning, högt i tak och dämpade toner. Samtliga rum har balkong, gratis Wi-Fi, TV och minibar, samt kaffebryggare. Här finns bar samt en trevlig restaurang och hotellet ingår i den berömda hotellkedjan Taj Hotels. BANGALORE Gold Retreat**** är ett bra förstaklass boutique hotell med 50 moderna rum med luftkonditionering, satellit-tv, minibar och värdeskåp. Hotellet har även tre restauranger, en bar, en utomhuspool, samt ett SPA. _gf.php

10 PRIS RUNDRESA I SÖDRA INDIEN Pris per person :- PRISET INKLUDERAR Flyg i ekonomiklass Köpenhamn-Bangalore t/r Dagens flygskatter Busstransporter enligt program Övernattningar i del i dubbelrum på hotell enligt program Måltider enligt program Tre safaris Utflykter och entréer enligt program Svensk färdledare från First Class Travel samt engelsktalande indisk lokalguide Lokala skatter och avgifter Dricks till chaufförer, bärare och annan lokal personal. EJ INKLUDERAT I PRISET Enkelrumstillägg SEK SEK 8.900:- Måltidsdryck ingår ej i priset. Dricks till lokalguide, ca 10 USD / dag. Visum till Indien. ÖVRIGT (avser även tilläggsarrangemangen) VISUM Visum fodras till Indien. Detta bokar du numera mycket enkelt via en speciell webbsida. Pris ca.sek 500 per person. VALUTA Valutakurs. Offerten är baserad på valutakurs; USD 8,50

11 TILLÄGGSVISTELSE PÅ MALDIVERNA november 2016 Upplev Maldiverna, ett av jordens sista paradis. Maldiverna innebär total avkoppling med fantastiska stränder, kristallklart 28 gradigt vatten och ett barfotaliv utan motstycke. Maldiverna är även en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där du verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att du är i paradiset. Runt öarna finns fantastiska korallrev med ett rikt undervattensliv. Maldiverna består totalt av 1190 öar, likt ett pärlband. Endast 202 av öarna är bebodda och det är endast 90 av öarna som har turister. Utöver markvegetation och härliga palmer är öarna väldigt platta och reser sig inte högre än 2 meter över vattennivån. Nittionio procent av Maldiverna består av kristallklart vatten. Huvudstaden Male, där flygplatsen är belägen, ligger på en egen ö. Härifrån färdas du med en modern speedboat till vår paradisö. Ta chansen och upplev Maldiverna som avslutning på rundresan i södra Indien, det är något du sent kommer att glömma!

12 PROGRAM MÅNDAG 21 NOVEMBER 2016 Under förmiddagen sker transfer till Bangalores internationella flygplats för flyg till Male, huvudstaden på Maldiverna. På Male väntar en snabbgående båt för en ca 20 minuters lång transfer till Paradise Island Resort. (Middag) Hotellbeskivning: Paradise Island Resort**** är ett tropiskt paradis: Bungalows direkt på den kritvita stranden med egen terrass och vacker havsutsikt. I samtliga bungalows finns badrum luftkonditionering, satellit-tv, värde-skåp, kylskåp samt kaffe- och tekokare. På Paradise Island Resort finns fyra restauranger vilka serverar en rad olika rätter, bland annat italienska och japanska specialiteter. Det finns även två barer, Beach Bar och Karaoke Bar. Anläggningen erbjuder även levande musik på kvällarna. På anläggningen finns också en stor poolanläggning, ett fitnesscenter, tennisbanor samt utrustning för dig som gillar snorkling och att dyka. TISDAG 22 NOVEMBER FREDAG 25 NOVEMBER 2016 Avkopplande dagar på ön med sol och bad. Hotellet kan även erbjuda ett stort aktivitetsutbud t.ex morgon- och kvällsfiske, heldagsturer till andra öar, fototur med sjöflygplan, dykkurser, besök i huvudstaden Male, delfinsafari och mycket annat. Bokning och betalning av dessa aktiviteter sker på plats. (Frukost och middag) LÖRDAG 26 NOVEMBER 2016 På kvällen sker båttransfer till Male för vidare flyg till Kastrup via Dubai. (Frukost samt diverse måltider på flygen) SÖNDAG 27 NOVEMBER 2016 Ankomst till Köpenhamn runt lunchtid.

13 PRIS TILLÄGGSARRANGEMANG MALDIVERNA Pris per person :- PRISET INKLUDERAR Flyg i ekonomiklass Bangalore - Malé. Flygtillägg för hemresa från Malé via Dubai Dagens flygskatter Båttransfers från och till flygplatsen i Malé Fem övernattningar i dubbelrum på hotell enligt program Måltider enligt dag för dag program. Lokala skatter och avgifter EJ INKLUDERAT I PRISET Enkelrumstillägg SEK SEK 8.700:- Måltidsdryck ingår ej i priset.

14 TILLÄGG KERALA november 2016 Kerlas Backwater är en upplevelse man inte får missa. Längst ner på Indiens sydspets, mellan Indiska Oceanen och Arabiska Havet ligger delstaten Kerala, kantat av milslånga stränder. Kerala som tillhör den rikaste och mest utvecklade delen i Indien är inte bara sol och bad utan här finns mycket annat, t.ex. färgstarka festivaler och marknader. Kerala är också känt för sitt stora kanalsystem The Backwater vilket består av nästan 900 kilometer vattenvägar med av sjöar, floder och kanaler som likt ett jättedelta sträcker sig ut mot Arabiska Havet.

15 PROGRAM MÅNDAG 21 NOVEMBER 2016 Under morgonen är det dags för transfer till Bangalores flygplats för förmiddagsflyg till Kochin dit vi ankommer runt lunchtid. Vid ankomsten till Kochin flygplats är det transfer till förstklassiga The Trident Cochin Hotel. På eftermiddagen blir det en stadsrundtur i Kochin med besök på Mattancherry Dutch Palace, St Francis kyrkan och den judiska synagogan. Vi kommer även att passera hamnen och de stora kinesiska fiskenäten som fortfarande är i bruk längst kusten. På kvällen kommer vi att få uppleva ett kulturellt dansframträdande live på Kathakali Dance Theater. (Middag) Hotellbeskivning: The Trident Cochin Hotel**** är mycket bra förstaklasshotell. Hotellet har 85 moderna luftkonditionerade rum med utsikt över trädgården eller poolen. Alla rum har satellit-tv och en minibar. Du kan äta på någon av hotellets fyra restauranger, Travancore som serverar indiska och kontinentala rätter, The Seafood Grill med inriktning på fisk- och skaldjursspecialiteter samt Cochin Trader Bar och The Patio som serverar lättare måltider och drinkar. På hotellet finns även ett SPA samt en utomhuspool. TISDAG 22 NOVEMBER 2016 Efter frukost avreser vi till Alleppey, utgångspunkten för det kommande dygnets båttur på en husbåt. Alleppey är ett nav för Keralas berömda Backwaters kanaler och sjöar. En resa till Kerala är ofullständig utan att ha upplevt The Backwaters ombord på en husbåt. Under kryssningen längs kanalerna kommer vi att få uppleva när Kuttanadfolket skördar risfält, vi kommer att få uppleva när de lokala fiskarna lägger sina nät för att fånga både fisk, krabba och hummer. När skymningen kommer ankrar vi upp för natten, varefter en god middag serveras ombord. (Frukost, lunch och middag)

16 ONSDAG 23 NOVEMBER 2016 Ta chansen och upplev soluppgången över kanalerna, ett minne i sig. Härefter serveras frukost ombord, medan vi sakta glider fram längs kanalerna och upplever när lokalbefolkningen i de små byarna gör sina morgonbestyr. Åter i Alleppey väntar en bussresa till Kovalam, känt för att ha en av de vackraste stränderna i Indien. Vid ankomst till Kovalam checkar vi in på lyxiga Niraamaya Retreats, Surya Samudra. Kvällen för egna aktiviteter. (Frukost) Hotellbeskrivning: Niraamaya Retreats Surya Samudra***** är ett av Kovalams bästa hotell, beläget direkt vid havet. Hotellet har en egen strand och en vacker infinitypool med utsikt över havet. Hotellet har både rum och bungalows. Rummen (Rock Garden) har luftkonditionering, platt-tv, minibar samt toalett. Hotellet har två restauranger, Cafe Samsara, som har öppet dygnet runt och Essesnce vilken serverar gourmetmat i form av grillade fisk- och skaldjursrätter. På Madira Bar kan du njuta av den vackra solnedgången medan du smuttar på en kvällsdrink. På Niramaya Spa kan du även unna dig härliga spabehandlingar. Dessutom anordnas rogivande yogapass. TORSDAG - FREDAG NOVEMBER 2016 Två dagar för sol, bad och avkoppling. Du kan antingen koppla av vid hotellets pool eller på den privata stranden. Hotellet erbjuder även en del utfärder som kan bokas och betalas direkt på hotellet. (Frukost)

17 LÖRDAG 26 NOVEMBER 2016 Dagen för avkoppling. På kvällen är det dags för transfer till flygplatsen i Trivandrum för kvällsflyg till Bangalore och vidare nattflyg till Danmark. (Frukost) SÖNDAG 27 NOVEMBER 2016 Nattflyg till Köpenhamn via Dubai med ankomst runt lunchtid. (Diverse måltider på flygen) PRIS TILLÄGGSARRANGEMANG KERALA Pris per person :- PRISET INKLUDERAR Flyg i ekonomiklass Bangalore Kochin och Trivandrum Bangalore. Transfers enligt program En natt på husbåt Övernattningar i del i dubbelrum på presenterat hotell. Måltider enligt dag för dag program. Lokala skatter och avgifter EJ INKLUDERAT I PRISET Enkelrumstillägg SEK 7.400:- Måltidsdryck ingår ej i priset.

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar Reskod: TZ-4 Antal resdagar: 12 (varav 11 dagar i Tanzania) Avresa varje

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burma är landet som länge varit stängt för besökare,

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

SÖDRA INDIEN- Från Coromandel till Malabar GETAWAY TRAVEL VINTER 2012-13

SÖDRA INDIEN- Från Coromandel till Malabar GETAWAY TRAVEL VINTER 2012-13 SÖDRA INDIEN- Från Coromandel till Malabar GETAWAY TRAVEL VINTER 2012-13 Den indiska kontinenten är en av de mest intagande och spännande länder man kan besöka med orörd öken som övergår i gröna böljande

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai.

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai. FastighetsQuinnorna Syd inbjuder till resa med studiebesök till Dubai/Abu Dhabi/Förenade Arabemiraten 18-25 januari 2014 + tilläggsdagar för sol & bad 25-30 januari 2014 Burj Khalifa, världens högsta byggnad,

Läs mer

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 För IPA medlemmar & bekanta! Följ med till Sydafrika på denna upplevelseresa kombinerat med djur, natur,

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar och komodovaraner på Komodoöarna Vill du uppleva något riktigt unikt, nämligen

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari samt besök i massajby och 5 övernattningar på Zanzibar Reskod: G1 Antal resdagar: 14

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka

Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka Dubai Abu Dhabi Indien Sri Lanka Thailand Singapore Följ med på en härligt varm och solig kryssning där

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Papua Nya Guinea. Dag 1 Avresa mot Singapore Avresa från Skandinavien på eftermiddagen.

Papua Nya Guinea. Dag 1 Avresa mot Singapore Avresa från Skandinavien på eftermiddagen. Papua Nya Guinea På Papua Nya Guinea är både den djupa djungeln och de kulturella traditionerna helt unika för vår jord. Jan Hasselberg kommer att vara vår ciceron. Hans bok om Papua Nya Guinea handlar

Läs mer

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11,

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, Indiens pärlor 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, På denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats,

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat.

KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING Indien, 12-23 november 2016 Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. Fotografera världens största kamelmarknad med all dess färger, dofter

Läs mer

Utblick från södra halvklotet

Utblick från södra halvklotet Utblick från södra halvklotet - det pulserande Sydney och Söderhavets mytomspunna historia och kultur 24 november 2016-20 dagar Värd: Staffan Heimerson Kryssning till Nya Kaledonien, Vanuatu och Fiji från

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Tigersafari i Jim Corbett nationalpark Indien 2017

Tigersafari i Jim Corbett nationalpark Indien 2017 SWED-ASIA TRAVELS Tigersafari i Jim Corbett nationalpark Indien 2017 Foto: Ove Westman på resa med Swed-Asia Travels i Corbett 2016 JIM CORBETT NATIONALPARK ligger vackert beläget vid foten av gröna Himalaya

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER K a m e r a & B i l d p r e s e n t e r a r NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Borneo och Komodoöarna, 11-21 oktober 2015 Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar

Läs mer

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström Ayurvedaresa till sydindiska Kerala med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström 21 november 3 december 2015 Kerala House Interiör Följ med på en välgörande resa för kropp och själ med ayurvedabehandlingar

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & Bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Australiens kust och städer

Australiens kust och städer Australiens kust och städer Att besöka det sydöstra hörnet i Australien innebär en blandning av trevliga städer, häftig natur, vinområden och vackra stränder. På denna gruppresa med skandinavisk guide

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Söderhavets pärlor 23 dagar

Söderhavets pärlor 23 dagar Söderhavets pärlor 23 dagar Avresa 2017: 11/3 DAG-FÖR-DAG-PROGRAM 1 = Antal nätter F = Frukost, L = Lunch och M = Middag Dag 1 Skandinavien Los Angeles 11mar 1 Flyg med Air New Zealand till Los Angeles

Läs mer

Body and Soul retreat i. Marocko

Body and Soul retreat i. Marocko Body and Soul retreat i Magiska Marocko 22-29 april 2015 Längtar du efter nya äventyr, stillhet och livsglädje? Behöver du komma bort från vardagen och dyka in en ny värld, fylld med Mindfulness, Yoga,

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Kon-Tiki Resor. Brasilien

Kon-Tiki Resor. Brasilien Brasilien Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 På denna Save the Wildlife resa får du både möjlighet att fotografera Kenyas djurliv och även lära dig mer om parkernas bevarandearbete. Ta chansen och följ

Läs mer

Förslag Bröllopsresa Australien

Förslag Bröllopsresa Australien Förslag Bröllopsresa Vi har satt samman ett paket på cirka två veckor där ni blir bortskämda med bra boende och utsökt mat men också med flera spännande upplevelser. Denna bröllopsresa kan köpas komplett

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

SYDINDIENS PÄRLA - KERALA

SYDINDIENS PÄRLA - KERALA SWED-ASIA TRAVELS SYDINDIENS PÄRLA - KERALA KERALA är beläget på den västra sidan av Indiens sydspets utmed kusten av arabiska havet. Här möts du av långsträckta sandstränder, djungelområden, grönklädda

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2016 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Det finns många olika alternativ på reslängd och resrutt. Rådgör med

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Under tre härliga dagar i juli bjuds vi på det bästa Hälsingland har att erbjuda gällande mat, dryck, kultur

Läs mer

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare!

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Gröna Kusten 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Den vackra kustvägen Rio- Santos, där Atlantens underbara stränder möter den frodiga Atlantregnskogen, kallas för den Gröna kusten. På den

Läs mer

FURAMA RESORT DANANG 5 8 10 Nätters Paket

FURAMA RESORT DANANG 5 8 10 Nätters Paket FURAMA RESORT DANANG 5 8 10 Nätters Paket Det luxuösa Furama esort är en verklig ikon för Vietnamesisk turism. Detta femstjärniga paradis på den världsberömda Da Nang-stranden har hyllats som Vietnams

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Grupp & Konferensresor

Grupp & Konferensresor 0 Grupp & Konferensresor Jubileumssafari Borås Djurpark Tanzania och Zanzibar 2-14 januari 2013 Jubileumssafari med Borås Djurpark Borås Djurpark fyller 50 år och firar detta med att ordna en unik safari

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka.

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka. Hem Galleri Turer Om Densils Travels Tjänster Kontakt Densils Travels Turer med fantastiska upplevelser på Sri Lanka Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 12-16 oktober Dubai - mellanösterns svar på Miami, en metropol som uppfyller alla drömmar! Staden passar alla - barnfamiljer, kompisgäng,

Läs mer

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive Resa för kropp & själ Mat & motion, möten & motivation upplev härliga Turkiet och tänk bara dig själv! Träningsresa Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 220.000 Konstruerad (år) 2008 område (län) Lagoa Tomtarea 86 Stad Sesmarias - Carvoeiro Konstruktion område 72 sida 3/5 Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari.

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari. Klassiska Klassiska Denna resa till är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska med storstad, vinområden och underbar safari. Ni börjar med fyra nätter i underbara Kapstaden. Här är det

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien

Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien Club Eriks noga utvalda upplevelser Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien Miami Jungfruöarna - Iles des Saintes (Guadeloupe) Dominica Nevis St Barts Azamara Quest tar oss med på

Läs mer

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016.

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016. LAOS. Resan startar i Unescos världsarv Luang Prabang. Här skall vi upptäcka omgivningarna till fots och från elefantryggen innan vi åker österut till de mystiska Plain of Jars. Vidare till det underbara

Läs mer

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR Mitt mellan Grönland och Färöarna ligger sagornas ö, Island. Här finns det glödande vulkaner, varma källor och isiga glaciärer. Upptäck

Läs mer