KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, november Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat."

Transkript

1 KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING Indien, november 2016 Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. Fotografera världens största kamelmarknad med all dess färger, dofter och intryck. Upplev när över kameler invaderar den lilla staden Pushkar för den årliga kamelfestivalen. För en fotograf är detta himmelriket, motiven och färgkombinationerna är oändliga. Vackert utsmyckade kameler. Besökare i färggranna folkdräkter. Heliga män med långa skägg. Glada och leende människor. Ja, vad mer kan man önska som fotograf? Till detta adderar vi en dag i Jaipur, den rosa staden, samt safaris i två av Indiens bästa nationalparker. Vi besöker kaziranga och Pench där vi får möjligheten att plåta både noshörning, tiger, leopard, elefant och mängder av andra djur och fåglar. Allt detta tillsammans med Brutus Östling, en av våra absolut bästa naturfotografer. Resans höjdpunkter: Världens största kamelmarknad. Enn fantastiskt folkfest. Upplev och plåta tigrar i det vilda. De utrotningshotade Indiska noshörningen. Medverkan av Brutus Östling under resan. Föredrag kring artbevarande.

2 Brutus Östling är en av Sveriges mest kända naturfotografer. Genom åren har Brutus tilldelats ett stort antal priser, bland annat det prestigefyllda Augustpriset för bästa fackbok Han har gett ut inte mindre än nio böcker under tio år, vilka har sålt i stora upplagor och även getts ut i bland annat USA och Storbritannien. Två av hans böcker har valts till Årets Pandabok av Världsnaturfonden, WWF. Hans senaste bok Konsten att fotografera fåglar och andra djur har fått mycket uppmärksamhet och blivit en mycket uppskattad handbok. Brutus är en mycket uppskattad föreläsare, förutom i Sverige har han föreläst i över femton andra länder från Moskva till New York och Johannesburg. Program PFlyg till Delhi på egen hand. Då många föredrar att boka transporten på egen hand har vi valt att inte inkludera denna i priset. Önskar du så hjälper vi naturligtvis till att ordna detta. Under resan kommer Brutus att hålla föredrag, ge tips och råd samt på kvällarna hjälpa till med bildbearbetning. Lördag 12 november 2016 Samling på Delhi flygplats på morgonen. Här möts du av Brutus, en representant från Zoom Fotoresor samt vår lokala naturguide som kommer följa med under hela resan. Busstransfer till Jaipur. Incheckning och lunch på förstklassiga hotell ITC Rajputana. Jaipur kallas ofta för den rosa staden på grund av dess rosamålade hus i de äldre stadsdelarna. Eftermiddagen ägnas åt streetfotografering. Vi besöker Jaipurs gamla stadskärna med sina rosa hus, sin marknad och sina många affärer vilka säljer allt från juveler och smycken till färgglada tyger och kläder. Middag på hotellet. (F, L, D) Söndag 13 november 2016 Under morgonen kommer vi att fotografera Amber Fort. Fortet började byggas av Maharaja Man Singh 1592, och var huvudstad i Kachhawaha fram tills Maharaja Sawai Jai Singh II år 1727 bestämde att flytta sin stad till det som kom att bli dagens Jaipur. Belägen på en kulle omgärdat av murar och en sjö är Amber Fort är ett perfekt mål för fotografer.

3 Forts. Söndag 13 november 2016 Efter Amber Fort och en lunch fortsätter vi mot Pushkar, ca två timmar bort. Efter incheckning på Pushkar Resort beger vi oss ut i marknadsvimlet. Pushkar anses vara en av de heligaste platserna för hinduer. Platsen är känd för att ha det enda Brahma templet i världen samt som mötesplats för världens största kamelmarknad. Detta är en fem dagar långa marknad där boskapshandlare säljer och köper alla former av boskap kor, tjurar, hästar och speciellt kameler. Det sägs att årligen byter mer än kameler ägare under marknaden. I anslutning till detta erbjuds ett omfattande program med bland annat kamel race, mustasch tävlingar, folkdansuppträdande samt parader. Runt den heliga Pushkar sjön och Brahma templet pågår religiösa ritualerna samtidigt som tusentals heliga män badar i sjön. Men det är tyvärr bara den ena sidan av denna stora kamelmarknad; den andra sidan är att en hel del kameler tyvärr missköts av sina ägare. Fotoprojektet blir att dokumentera båda dessa sidor. Middag på hotellet. (F, L, M) Måndag 14 november 2016 Hela dagen spenderas på marknaden. Fotomöjligheterna är oändliga. Detta är anledningen till att fotografer från hela världen årligen kommer till Pushkar för att ta fånga detta spektakulära event. Lunch och middag på hotellet. (F, L, M) Tisdag 15 november 2016 En stor del av dagen ägnas på marknaden innan vi på eftermiddagen beger oss mot Jaipur och kvällsflyg till Delhi. I Delhi övernattar vi på förstklassiga The Radisson Blu Plaza beläget nära flygplatsen. Lunch på hotellet i Pushkar och middag på hotellet i Delhi. (F, L, M) Onsdag 16 november 2016 Morgonflyg från Delhi till Jorhat via Cacutta. Från Jorhat till Kaziranga National Park har vi sedan ca två timmars körning. Längs vägen kommer vi att göra ett fotostopp vid en te plantage där vi får möjlighet att föreviga när hundratals arbetare plockar teblad och slänger dem i korgen på ryggen. Picknick lunch längs vägen. Vid ankomst till Kaziranga, checkar vi in på Infinity Resort. Middag på hotellet. (F, L, M)

4 Torsdag 17 november - lördag 19 november 2016 Under tre dagar kommer vi att utforska Kazirangas mycket varierande djurliv och förhoppningsvis får mängder med bra bilder både från elefantryggen och från jeeparna. Parkens olika zoner erbjuder olika djur- och naturupplevelser, i vissa zoner är det mer elefanter och bufflar medan noshörning och fåglar är mer vanliga i andra. En tidig morgonsafari på en elefantrygg i tät morgondimma erbjuds unika fotomöjligheter man ha svårt att hitta i andra parker. Under vår vistelse kommer vi också att besöka Budha Pahar för att fotografera Hoolock Gibbons, dessa apor finns endast här. Kaziranga National Park är en av kronjuvelerna bland de indiska nationalparkerna och den enda park där du finner den indiska noshörningen. (F, L, M) Kaziranga National Park ligger vid den mäktiga Brahmaputra floden i nordöstra delen av Indien. Parken täcker en yta på cirka 430 kvadratkilometer och med sina träsk och höga elefantgräs utgör den en perfekt omgivning för den indiska noshörningen. Förutom noshörningarna som är parkens stolthet, finns här även tigrar, leoparder, asiatiska elefanter, hjortar, vildhundar, bufflar, apor och över 600 olika fågelarter varav 21 arter är utrotningshotade. Söndag 20 november 2016 Efter frukost bär det av mot flygplatsen i Guwahati för flyg via Calcutta till Nagpur dit vi ankommer på kvällen. Vidare transfer till Pench National Park vilken vi ankommer till sent på kvällen. Incheckning på Tuli Tiger Corridor, en mycket bra hotellanläggning belägen nära entrén till nationalparken. Lunch och middag längs vägen. (F, L, M) Måndag 21 november tisdag 22 november 2016 Två hela dagar i en av Indiens bästa tigerparker med safaris morgon och kväll. Pench National Park, belägen i delstaten Padhya Pardesh, har fått sitt namn från Pench floden vilken rinner genom parken. Parken är relativt liten men erbjuder ett mycket bra djurliv. Dess terräng med en blandning av både öppna områden och klippor utgör en perfekt miljö för många djur och då i synnerhet leopard. Dess främsta attraktion är dock, precis som andra nationalparker i centrala Indien, den Bengaliska tigern. I parken hittar man även djungelkatt, vildhund, vildsvin, läppbjörn, mängder av apor, indisk bison, olika arter av hjort samt över 210 olika fågelarter. Måltider och övernattning på förstklassiga Tuli Tiger Corridor. Sista kvällen blir det en stor avslutningsmiddag där Brutus bland annat kommer att utse resans bästa bild. (F, L, M)

5 Onsdag 23 november 2016 Morgonsafari följt av utcheckning, lunch och vidare färd till Nagpur för vidare flyg till Delhi. Transport till Sverige sker på egen hand. (F, L) Förläng din vistelse i Indien För dig som önskar förlänga din vistelse i Indien antingen före eller efter huvudresan finns det naturligtvis möjlighet till detta. Indien har otroligt mycket att uppleva och skulle man inte vilja spendera ytterligare ett par dagar med safari så kan man till exempel förlänga resan och uppleva Agra med Taj Mahal, ett av världens sju underverk eller varför inte kombinera det med Keoladeo National Park, en av världens bästa nationalparker för fågelfotografering. Har du intresse av att förlänga resan så hjälper vi gärna till att arrangera detta. Varje år utrotas över djurarter vilket innebär att vi idag endast har omkring 1,2 miljoner kvar på jorden. Denna resa är en Save the Wildlife -resa vilket innebär att artbevarande kommer att lyftas fram för att härigenom skapa kunskap kring ämnet. Tom arbetar som bevarandefotograf vilket innebär mycket arbete mot illegal jakt på bland annat lejon, elefant, det allt större hotet mot noshörningar samt självklart tigern. Det beräknas finnas under vilda tigrar i världen. Det är därför livsviktigt att stoppa tjuvjakten. Under denna resa kommer vi bland annat att få höra mer om detta och om vad som görs för att rädda tigern, både av Brutus, men även av lokala talesmän från Indiens djurskyddsorganisationer. Denna resa ger dig en utmärkt möjlighet till att plåta och uppleva dessa magnifika djur i sin rätta miljö samt få lära dig mer om artbevarande. Vi bidrar även rent finansiellt för att bevara tigern antingen genom att stödja en bevarandeorganisation finansiellt eller via

6 Hotell Jaipur: ITC Rajputana***** eller likvärdigt Detta femstjärniga lyxhotell är ett av Jaipurs bättre hotell. Hotellet är byggt i en mycket smakfull stil och har 218 lyxigt inredda rum och sviter med all den bekvämlighet ett lyxhotell erbjuder. Hotellet har även ett flertal restauranger, barer, gift shop samt ett stort poolområde. Pushkar: Pushkar Resor***+ eller likvärdigt Sedan starten 1998 har Pushkar Resort klassats som ett av de bästa hotellen i Pushkar. Hotellet är beläget i en 15 hektar stor grönskande park men ändå nära till både Pushkar centrum och till marknadsplatsen. Pushkar Resorts har 40 modernt inredda stugor med dusch/wc, minibar och luftkonditionering. Hotellet erbjuder även en restaurang och en bar samt en poolanläggning. Genom åren har kända Hollywood stjärnor som Kate Winslet och Harrison Ford bott på hotellet när det besökt kamelmarknaden. Delhi: Radisson Blu**** eller likvärdigt Radisson Blu är mycket bra förstaklass hotell praktiskt beläget på väg mot flygplatsen. Hotell har fem restauranger samt kafé och en bar/lounge. Det finns även ett fullständigt spa, utomhuspool och gym. De 261 luftkonditionerade rummen har minibar och förvaringsskåp, fri Wi-Fi och TV med satellit-kanaler. Badrummen har dusch med regndusch, badrock, hårtork och tofflor. I rummen finns kaffe- och tebryggare och gratis flaskvatten. Kaziranga: Infinity Resort**** eller likvärdigt Infinity Resort är beläget i en park och omgivet av palmer samt olika fruktträd och i dess närhet ligger en vacker sjö. Allt detta gör att man får en mycket avslappnad känsla när man kommer in på hotellet. Själva hotellets utformning påminner om gamla Assamesiska hus byggda med bambu stolpar. Hotellet har 16 moderna rum alla med dusch/wc samt en stor balkong med utsikt över poolområdet. I restaurangen serveras både lokala indiska rätter så väl som en internationell meny.

7 Pench: Tuli Tiger Corridor**** eller likvärdigt Denna förstklassiga anläggning är belägen i ett 22 hektar stort grönskande område i nationalparkens buffertzon. Tuli Tiger Corridor erbjuder 15 rymliga och lyxiga hus med luftkonditionering, badrum, egen terrass samt omgivna grönska. På lodgen finns även en trevlig restaurang som serverar indisk och kontinental, en bar, en biljard lounge samt ett bibliotek. Slutligen erbjuder Tuli Tiger Corridor en mycket stor och inbjudande pool. Pris Pris per person: :- Priset inkluderar: * Inrikesflyg samt busstransporter enligt program * Mineralvatten under bussturerna och på hotellrummen * Boende i dubbelrum på presenterade hotell och lodger * Måltider enligt program * Aktiviteter och safaris enligt program * Medverkan av Brutus Östling och en värd från Zoom Fotoresor under hela resan * Diverse bevarandeföredrag under resan * Engeltalande naturguide under hela resan * Medverkan av lokala rangers i parkerna * All dricks, förutom till den lokale naturguiden * Flyg, hotell- och andra skatter * Färdhandlingar och reseinformation innan resan. Priset inkluderar ej: * Flyg t/r till Indien * Enkelrumstillägg 7.600:- * Alla kostnader av personlig karaktär, som måltidsdryck, telefonsamtal etc. * Dricks till den lokale naturguiden, 10 USD/dag * Avbeställningsskydd/ reseförsäkring, se vår webb under Övrigt Flyg Om du/ni önskar bokning av flyg till Indien hjälper vi gärna till med detta. Bokning Bokar resan på vår webbsida zoomfotoresor.se eller på telefon Fakta Målgrupp: Fotointresserade med fotovana från djur- och naturfoto. Min/max antal: 8/14 Kalkylkurs: USD 8,25 Utrustning: Systemkamera med zoom eller teleobjektiv, helst upp till 300 mm, enbensstativ är en fördel och om möjligt dator med någon av programvarorna Photoshop eller Lightroom.

KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat.

KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING Indien, 12-23 november 2016 Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. Fotografera världens största kamelmarknad med all dess färger, dofter

Läs mer

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker TRE TIGERPARKER Indien, 6-16 april 2016 Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker Nu har du chansen att följa med till tre av Indiens absolut bästa tigerparker, Kanha, Pench och Tardoba

Läs mer

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker TRE TIGERPARKER Indien, 20-30 april 2016 EXTRA AVGÅNG! Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker Nu har du chansen att följa med till tre av Indiens absolut bästa tigerparker, Kanha,

Läs mer

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016 SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016! En helt unik möjlighet, att få upplev Späckhuggarens attack på nära håll där bara de stora internationella filmbolagen fått filma. Följ

Läs mer

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 På denna Save the Wildlife resa får du både möjlighet att fotografera Kenyas djurliv och även lära dig mer om parkernas bevarandearbete. Ta chansen och följ

Läs mer

BLAND VALAR OCH DELFINER

BLAND VALAR OCH DELFINER BLAND VALAR OCH DELFINER Azorerna, 2-10 maj 2015 En oförglömlig resa bland valar och delfiner på Azorerna Följ med Joakim Odelberg till Azorerna och ön Pico och upplev valar och delfiner på mycket nära

Läs mer

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017 ! SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017! En helt unik möjlighet, att få upplev Späckhuggarens attack på nära håll där bara de stora internationella filmbolagen fått filma. Följ

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Lundhags och Serkan Günes,

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Serkan Günes, en av Sveriges bästa landskapsfotografer till Island vulkanernas,

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER K a m e r a & B i l d p r e s e n t e r a r NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Borneo och Komodoöarna, 11-21 oktober 2015 Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar och komodovaraner på Komodoöarna Vill du uppleva något riktigt unikt, nämligen

Läs mer

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015 THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015!! De Skotska Högländerna landskapsfotografi när den är som bäst Trakterna kring Storbritanniens högsta berg är de mest dramatiska delarna av de Skotska Högländerna.

Läs mer

THE GREAT MIGRATION Kenya, 27 augusti 10 september 2016

THE GREAT MIGRATION Kenya, 27 augusti 10 september 2016 THE GREAT MIGRATION Kenya, 27 augusti 10 september 2016 Ta chansen att plåta ett av djurvärldens mest spektakulära skådespel. En dröm för alla natur- eller djurfotografer! I augusti-september äger den

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Borneo och Komodoöarna, 9-20 oktober 2016 Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar och komodovaraner på Komodoöarna! Vill

Läs mer

LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE

LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE Laponia, 21-25 september 2016 Upptäck Laponia, Europas sista vildmark och UNESCOS världsarv. Lundhags och Serkan Günes, en

Läs mer

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11,

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, Indiens pärlor 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, På denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats,

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Tigersafari i Jim Corbett nationalpark Indien 2017

Tigersafari i Jim Corbett nationalpark Indien 2017 SWED-ASIA TRAVELS Tigersafari i Jim Corbett nationalpark Indien 2017 Foto: Ove Westman på resa med Swed-Asia Travels i Corbett 2016 JIM CORBETT NATIONALPARK ligger vackert beläget vid foten av gröna Himalaya

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

PATAGONIENS PUMOR Chile 22-31 januari 2016

PATAGONIENS PUMOR Chile 22-31 januari 2016 PATAGONIENS PUMOR Chile 22-31 januari 2016! Pumor, kungspingviner, kondorer, knölval, sjölejon, allt på samma resa. Vill du uppleva en av världens vackraste nationalparker, Torres del Paine, med sina magnifika

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

INDIEN REQUEST 14-28 februari & 28 februari - 13 mars 2016

INDIEN REQUEST 14-28 februari & 28 februari - 13 mars 2016 INDIEN REQUEST 14-28 februari & 28 februari - 13 mars 2016 I SHERE KHANS FOTSPÅR PAKISTAN Delhi NEPAL KINA Buss/Bil Flyg Indien - en smältdegel av kulturer, kryddor, religioner, färger och dofter. Väldiga

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016

VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016 VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016!! Följ med Hans Strand till Javas vulkaner och till Bali, gudarnas ö Ta chansen och följ med Hans Strand, Sveriges internationellt sett mest kände

Läs mer

EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016!

EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016! EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016 En annorlunda fotoexpedition i ett spektakulärt landskap Omgiven av Svalbards spetsiga berg, stämningsfulla fjordar och gnistrande glaciärer har du nu chansen

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

WORSHOP I SKIDFOTO 11-14 februari 2016

WORSHOP I SKIDFOTO 11-14 februari 2016 Åka Skidor presenterar WORSHOP I SKIDFOTO 11-14 februari 2016! Lär dig ta den perfekta skidbilden med skidfotografen Fredrik Schenholm Vita vidder, torr pudersnö, solen i perfekt läge. Rakt mot dig kommer

Läs mer

KINAS JÄTTEPANDOR Kina, 15-26 maj 2016

KINAS JÄTTEPANDOR Kina, 15-26 maj 2016 KINAS JÄTTEPANDOR Kina, 15-26 maj 2016 Följ med till Kina och plåta jättepandor, landets nationalsymbol. Kina och den kinesiska naturen erbjuder mycket unikt för fotografer. Kinas mystiska landskap, stora

Läs mer

The Royal Tour. Dag 1. Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt).

The Royal Tour. Dag 1. Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt). Dag 1 Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt). Hyatt Regency Hotel Dag 2 Informationsträff om dagens olika aktiviteter. Bland

Läs mer

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai.

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai. FastighetsQuinnorna Syd inbjuder till resa med studiebesök till Dubai/Abu Dhabi/Förenade Arabemiraten 18-25 januari 2014 + tilläggsdagar för sol & bad 25-30 januari 2014 Burj Khalifa, världens högsta byggnad,

Läs mer

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 TURKIET 27 OKTOBER 1 NOVEMBER 2012 Följ med Matrix på ett fantastiskt frisörarrangemang på gränsen mellan den österländska och västerländska

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa med safari Norra Sydafrika, 2014 Onsdag 8 Januari 2014 - Ankomst till Johannesburg kl 08.30 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen. - Busstransfer

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika, 29 januari 9 februari 2015 Torsdag 29 januari 2015 - Avresa från Stockholm/Arlanda med SK 637 kl. 15:10 med ankomst till Frankfurt kl 17:25. - Avresa från Frankfurt med SA

Läs mer

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka.

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka. Hem Galleri Turer Om Densils Travels Tjänster Kontakt Densils Travels Turer med fantastiska upplevelser på Sri Lanka Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och

Läs mer

Preliminärt program fotosafari Tanzania 2012

Preliminärt program fotosafari Tanzania 2012 FOTOSAFARI TANZANIA Preliminärt program fotosafari Tanzania 2012 Januari/Februari möte inför resan i Stockholm och Malmö. Vi går igenom tips på utrustning och packning, kikar på inspirationsbilder och

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Indiens vildmark. Dag 1 Avresa mot Indien Avresa på eftermiddagen från Skandinavien mot New Delhi och Indien.

Indiens vildmark. Dag 1 Avresa mot Indien Avresa på eftermiddagen från Skandinavien mot New Delhi och Indien. Indiens vildmark Följ med på en unik safariresa som tar oss till Indiens storslagna vildmark. Detta är resan för oss som älskar djur och natur. Här gör vi allt för att lyckas se Indiens big five. Innan

Läs mer

EXPEDITION SVALBARD. Svalbard 8-18 september 2016. Fotografering i isbjörnarnas rike. Resans höjdpunkter: Tio dagars kryssning i Svalbards vildmark.

EXPEDITION SVALBARD. Svalbard 8-18 september 2016. Fotografering i isbjörnarnas rike. Resans höjdpunkter: Tio dagars kryssning i Svalbards vildmark. EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016 Fotografering i isbjörnarnas rike Omgiven av Svalbards spetsiga berg, stämningsfulla fjordar och gnistrande glaciärer har du nu chansen att ta del av denna

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

På rundresa i Rajasthan

På rundresa i Rajasthan På rundresa i Rajasthan Resan går till Rajasthan, den största, mest färgstarka och besökta delstaten i Indien. Här finns mängder av maharadjapalats och fantastiska byggnader från tidigare epoker. Kläderna

Läs mer

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar Reskod: TZ-4 Antal resdagar: 12 (varav 11 dagar i Tanzania) Avresa varje

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Sun City Golf & Madikwe Safari

Sun City Golf & Madikwe Safari Sun City Golf & Madikwe Safari Nio dagars resa till där ni kombinerar fantastiska golfbanor och safari. Ni börjar med tre nätter på Sun City där fokus ligger på golfdelen. På fjärde dagen är det dags att

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

WILD LIFE SAFARI I DEN INDISKA VILDA DELSTATEN ASSAM

WILD LIFE SAFARI I DEN INDISKA VILDA DELSTATEN ASSAM SWED-ASIA TRAVELS WILD LIFE SAFARI I DEN INDISKA VILDA DELSTATEN ASSAM Foto: Kjell Borneland TIGERSAFARI I MANAS- & KAZIRANGA NATIONALPARK I det vilda Assam är det både fuktigt och varmt och det rika djurlivet

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015

En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015 En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015 Flera av Indiens viktigaste besöksmål ligger som ett pärlband, tvärs över norra Indien; Agra, Khajuraho, Varanasi. Detta är platser som alla gör ett djupt intryck

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Tigersafari i Jim Corbett nationalpark

Tigersafari i Jim Corbett nationalpark SWED-ASIA TRAVELS Tigersafari i Jim Corbett nationalpark Foto: Kjell Borneland, Swed-Asia Travels JIM CORBETT NATIONALPARK ligger vackert beläget vid foten av gröna Himalaya i norra Indien på en höjd av

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

SYDAFRIKA REQUEST MED MASHATU I BOTSWANA. 1-13 september & 6-18 oktober 2015

SYDAFRIKA REQUEST MED MASHATU I BOTSWANA. 1-13 september & 6-18 oktober 2015 SYDAFRIKA REQUEST MED MASHATU I BOTSWANA 1-13 september & 6-18 oktober 2015 5-STJÄRNIG SAFARI, VINPROVNING, VALAR OCH PINGVINER Följ med på ett spännande och smakrikt äventyr i Botswana och Sydafrika!

Läs mer

Grupp & Konferensresor

Grupp & Konferensresor 0 Grupp & Konferensresor Jubileumssafari Borås Djurpark Tanzania och Zanzibar 2-14 januari 2013 Jubileumssafari med Borås Djurpark Borås Djurpark fyller 50 år och firar detta med att ordna en unik safari

Läs mer

2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY

2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY 2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY Resans arrangör är Safari Classic Rally tillsammans med Rallytravels. En upplevelse av Afrika och des kultur och följa The toughest Rally of the world

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

WILD LIFE & ÄVENTYRLIG TÅGRESA I ASSAM

WILD LIFE & ÄVENTYRLIG TÅGRESA I ASSAM SWED-ASIA TRAVELS WILD LIFE & ÄVENTYRLIG TÅGRESA I ASSAM TIGERSAFARI I MANAS- & KAZIRANGA NATIONALPARK Möt det vilda Assam i Kaziranga- & Manas nationalpark samt livet utmed Brahmaputras flodbäddar där

Läs mer

Konstresa Berlin 9-12 april 2019

Konstresa Berlin 9-12 april 2019 Namn: Berlin Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Följ med till Berlin, träffa kollegor, diskutera på plats, skapa nätverk. Berlin är sedan flera år

Läs mer

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service.

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Ni möts i anslutning till vår VIP-entré på Arlanda, separat från terminalerna

Läs mer

Yogaresa till Turkiet

Yogaresa till Turkiet Yogaresa till Turkiet Fri från stress Full med liv 30 april till 3 maj 2015 Liat Michaeli Upplever du att du lever med stress och press runt omkring dig? Vill du fylla på med ny energi och livskraft? Då

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Exotiska Rajasthan - Djungelbokens & Aladdins värld

Exotiska Rajasthan - Djungelbokens & Aladdins värld Exotiska Rajasthan - Djungelbokens & Aladdins värld Foto; Swed-Asia Travels i tempelstaden Chambal Den här resan tar dig till det fascinerande, magiska och ofattbara Indien. Du upplever den unika tempelstaden

Läs mer

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Datum: 2013-02-05 Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Företag/Kund X Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019 Filharmonikernas Vänner Köpenhamn 11-13 april 2019 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Köpenhamn 11-13 april 2019 En konsert och operaresa till gemytliga Köpenhamn som lockar med vindlande gränder,

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Pris för 6 personer DKK 106 970:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram,

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar )

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) PEKING - GUILIN YANGSHOU - PEKING Under denna resa besöker vi Peking, Guilin och Yangshuo och njuter av deras olikheter. I Peking ser vi majestätiska kejsarpalats

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Nyati Safari. Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari

Nyati Safari. Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari Nyati Safari Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari Pris per. pers. dkk 16 995:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram, transfer och flyg

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 För IPA medlemmar & bekanta! Följ med till Sydafrika på denna upplevelseresa kombinerat med djur, natur,

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

RUNDRESA I SÖDRA INDIEN 11-22 november 2016

RUNDRESA I SÖDRA INDIEN 11-22 november 2016 RUNDRESA I SÖDRA INDIEN 11-22 november 2016 En oförglömlig rundresa i södra Indien med tigersafari, té- och kaffeplantager samt många av landets kulturella höjdpunkter. Upplev södra Indien med dess oerhört

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

INDIEN de Luxe - bland tigrar och tempel

INDIEN de Luxe - bland tigrar och tempel INDIEN de Luxe - bland tigrar och tempel Följ med på en unik resa som förenar det mystiska och storslagna Indien med den spännande Tiger safarin! Denna resa är en av våra de Luxe resor som riktar sig till

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer