KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, november Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat."

Transkript

1 KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING Indien, november 2016 Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. Fotografera världens största kamelmarknad med all dess färger, dofter och intryck. Upplev när över kameler invaderar den lilla staden Pushkar för den årliga kamelfestivalen. För en fotograf är detta himmelriket, motiven och färgkombinationerna är oändliga. Vackert utsmyckade kameler. Besökare i färggranna folkdräkter. Heliga män med långa skägg. Glada och leende människor. Ja, vad mer kan man önska som fotograf? Till detta adderar vi en dag i Jaipur, den rosa staden, samt safaris i två av Indiens bästa nationalparker. Vi besöker kaziranga och Pench där vi får möjligheten att plåta både noshörning, tiger, leopard, elefant och mängder av andra djur och fåglar. Allt detta tillsammans med Brutus Östling, en av våra absolut bästa naturfotografer. Resans höjdpunkter: Världens största kamelmarknad. Enn fantastiskt folkfest. Upplev och plåta tigrar i det vilda. De utrotningshotade Indiska noshörningen. Medverkan av Brutus Östling under resan. Föredrag kring artbevarande.

2 Brutus Östling är en av Sveriges mest kända naturfotografer. Genom åren har Brutus tilldelats ett stort antal priser, bland annat det prestigefyllda Augustpriset för bästa fackbok Han har gett ut inte mindre än nio böcker under tio år, vilka har sålt i stora upplagor och även getts ut i bland annat USA och Storbritannien. Två av hans böcker har valts till Årets Pandabok av Världsnaturfonden, WWF. Hans senaste bok Konsten att fotografera fåglar och andra djur har fått mycket uppmärksamhet och blivit en mycket uppskattad handbok. Brutus är en mycket uppskattad föreläsare, förutom i Sverige har han föreläst i över femton andra länder från Moskva till New York och Johannesburg. Program PFlyg till Delhi på egen hand. Då många föredrar att boka transporten på egen hand har vi valt att inte inkludera denna i priset. Önskar du så hjälper vi naturligtvis till att ordna detta. Under resan kommer Brutus att hålla föredrag, ge tips och råd samt på kvällarna hjälpa till med bildbearbetning. Lördag 12 november 2016 Samling på Delhi flygplats på morgonen. Här möts du av Brutus, en representant från Zoom Fotoresor samt vår lokala naturguide som kommer följa med under hela resan. Busstransfer till Jaipur. Incheckning och lunch på förstklassiga hotell ITC Rajputana. Jaipur kallas ofta för den rosa staden på grund av dess rosamålade hus i de äldre stadsdelarna. Eftermiddagen ägnas åt streetfotografering. Vi besöker Jaipurs gamla stadskärna med sina rosa hus, sin marknad och sina många affärer vilka säljer allt från juveler och smycken till färgglada tyger och kläder. Middag på hotellet. (F, L, D) Söndag 13 november 2016 Under morgonen kommer vi att fotografera Amber Fort. Fortet började byggas av Maharaja Man Singh 1592, och var huvudstad i Kachhawaha fram tills Maharaja Sawai Jai Singh II år 1727 bestämde att flytta sin stad till det som kom att bli dagens Jaipur. Belägen på en kulle omgärdat av murar och en sjö är Amber Fort är ett perfekt mål för fotografer.

3 Forts. Söndag 13 november 2016 Efter Amber Fort och en lunch fortsätter vi mot Pushkar, ca två timmar bort. Efter incheckning på Pushkar Resort beger vi oss ut i marknadsvimlet. Pushkar anses vara en av de heligaste platserna för hinduer. Platsen är känd för att ha det enda Brahma templet i världen samt som mötesplats för världens största kamelmarknad. Detta är en fem dagar långa marknad där boskapshandlare säljer och köper alla former av boskap kor, tjurar, hästar och speciellt kameler. Det sägs att årligen byter mer än kameler ägare under marknaden. I anslutning till detta erbjuds ett omfattande program med bland annat kamel race, mustasch tävlingar, folkdansuppträdande samt parader. Runt den heliga Pushkar sjön och Brahma templet pågår religiösa ritualerna samtidigt som tusentals heliga män badar i sjön. Men det är tyvärr bara den ena sidan av denna stora kamelmarknad; den andra sidan är att en hel del kameler tyvärr missköts av sina ägare. Fotoprojektet blir att dokumentera båda dessa sidor. Middag på hotellet. (F, L, M) Måndag 14 november 2016 Hela dagen spenderas på marknaden. Fotomöjligheterna är oändliga. Detta är anledningen till att fotografer från hela världen årligen kommer till Pushkar för att ta fånga detta spektakulära event. Lunch och middag på hotellet. (F, L, M) Tisdag 15 november 2016 En stor del av dagen ägnas på marknaden innan vi på eftermiddagen beger oss mot Jaipur och kvällsflyg till Delhi. I Delhi övernattar vi på förstklassiga The Radisson Blu Plaza beläget nära flygplatsen. Lunch på hotellet i Pushkar och middag på hotellet i Delhi. (F, L, M) Onsdag 16 november 2016 Morgonflyg från Delhi till Jorhat via Cacutta. Från Jorhat till Kaziranga National Park har vi sedan ca två timmars körning. Längs vägen kommer vi att göra ett fotostopp vid en te plantage där vi får möjlighet att föreviga när hundratals arbetare plockar teblad och slänger dem i korgen på ryggen. Picknick lunch längs vägen. Vid ankomst till Kaziranga, checkar vi in på Infinity Resort. Middag på hotellet. (F, L, M)

4 Torsdag 17 november - lördag 19 november 2016 Under tre dagar kommer vi att utforska Kazirangas mycket varierande djurliv och förhoppningsvis får mängder med bra bilder både från elefantryggen och från jeeparna. Parkens olika zoner erbjuder olika djur- och naturupplevelser, i vissa zoner är det mer elefanter och bufflar medan noshörning och fåglar är mer vanliga i andra. En tidig morgonsafari på en elefantrygg i tät morgondimma erbjuds unika fotomöjligheter man ha svårt att hitta i andra parker. Under vår vistelse kommer vi också att besöka Budha Pahar för att fotografera Hoolock Gibbons, dessa apor finns endast här. Kaziranga National Park är en av kronjuvelerna bland de indiska nationalparkerna och den enda park där du finner den indiska noshörningen. (F, L, M) Kaziranga National Park ligger vid den mäktiga Brahmaputra floden i nordöstra delen av Indien. Parken täcker en yta på cirka 430 kvadratkilometer och med sina träsk och höga elefantgräs utgör den en perfekt omgivning för den indiska noshörningen. Förutom noshörningarna som är parkens stolthet, finns här även tigrar, leoparder, asiatiska elefanter, hjortar, vildhundar, bufflar, apor och över 600 olika fågelarter varav 21 arter är utrotningshotade. Söndag 20 november 2016 Efter frukost bär det av mot flygplatsen i Guwahati för flyg via Calcutta till Nagpur dit vi ankommer på kvällen. Vidare transfer till Pench National Park vilken vi ankommer till sent på kvällen. Incheckning på Tuli Tiger Corridor, en mycket bra hotellanläggning belägen nära entrén till nationalparken. Lunch och middag längs vägen. (F, L, M) Måndag 21 november tisdag 22 november 2016 Två hela dagar i en av Indiens bästa tigerparker med safaris morgon och kväll. Pench National Park, belägen i delstaten Padhya Pardesh, har fått sitt namn från Pench floden vilken rinner genom parken. Parken är relativt liten men erbjuder ett mycket bra djurliv. Dess terräng med en blandning av både öppna områden och klippor utgör en perfekt miljö för många djur och då i synnerhet leopard. Dess främsta attraktion är dock, precis som andra nationalparker i centrala Indien, den Bengaliska tigern. I parken hittar man även djungelkatt, vildhund, vildsvin, läppbjörn, mängder av apor, indisk bison, olika arter av hjort samt över 210 olika fågelarter. Måltider och övernattning på förstklassiga Tuli Tiger Corridor. Sista kvällen blir det en stor avslutningsmiddag där Brutus bland annat kommer att utse resans bästa bild. (F, L, M)

5 Onsdag 23 november 2016 Morgonsafari följt av utcheckning, lunch och vidare färd till Nagpur för vidare flyg till Delhi. Transport till Sverige sker på egen hand. (F, L) Förläng din vistelse i Indien För dig som önskar förlänga din vistelse i Indien antingen före eller efter huvudresan finns det naturligtvis möjlighet till detta. Indien har otroligt mycket att uppleva och skulle man inte vilja spendera ytterligare ett par dagar med safari så kan man till exempel förlänga resan och uppleva Agra med Taj Mahal, ett av världens sju underverk eller varför inte kombinera det med Keoladeo National Park, en av världens bästa nationalparker för fågelfotografering. Har du intresse av att förlänga resan så hjälper vi gärna till att arrangera detta. Varje år utrotas över djurarter vilket innebär att vi idag endast har omkring 1,2 miljoner kvar på jorden. Denna resa är en Save the Wildlife -resa vilket innebär att artbevarande kommer att lyftas fram för att härigenom skapa kunskap kring ämnet. Tom arbetar som bevarandefotograf vilket innebär mycket arbete mot illegal jakt på bland annat lejon, elefant, det allt större hotet mot noshörningar samt självklart tigern. Det beräknas finnas under vilda tigrar i världen. Det är därför livsviktigt att stoppa tjuvjakten. Under denna resa kommer vi bland annat att få höra mer om detta och om vad som görs för att rädda tigern, både av Brutus, men även av lokala talesmän från Indiens djurskyddsorganisationer. Denna resa ger dig en utmärkt möjlighet till att plåta och uppleva dessa magnifika djur i sin rätta miljö samt få lära dig mer om artbevarande. Vi bidrar även rent finansiellt för att bevara tigern antingen genom att stödja en bevarandeorganisation finansiellt eller via

6 Hotell Jaipur: ITC Rajputana***** eller likvärdigt Detta femstjärniga lyxhotell är ett av Jaipurs bättre hotell. Hotellet är byggt i en mycket smakfull stil och har 218 lyxigt inredda rum och sviter med all den bekvämlighet ett lyxhotell erbjuder. Hotellet har även ett flertal restauranger, barer, gift shop samt ett stort poolområde. Pushkar: Pushkar Resor***+ eller likvärdigt Sedan starten 1998 har Pushkar Resort klassats som ett av de bästa hotellen i Pushkar. Hotellet är beläget i en 15 hektar stor grönskande park men ändå nära till både Pushkar centrum och till marknadsplatsen. Pushkar Resorts har 40 modernt inredda stugor med dusch/wc, minibar och luftkonditionering. Hotellet erbjuder även en restaurang och en bar samt en poolanläggning. Genom åren har kända Hollywood stjärnor som Kate Winslet och Harrison Ford bott på hotellet när det besökt kamelmarknaden. Delhi: Radisson Blu**** eller likvärdigt Radisson Blu är mycket bra förstaklass hotell praktiskt beläget på väg mot flygplatsen. Hotell har fem restauranger samt kafé och en bar/lounge. Det finns även ett fullständigt spa, utomhuspool och gym. De 261 luftkonditionerade rummen har minibar och förvaringsskåp, fri Wi-Fi och TV med satellit-kanaler. Badrummen har dusch med regndusch, badrock, hårtork och tofflor. I rummen finns kaffe- och tebryggare och gratis flaskvatten. Kaziranga: Infinity Resort**** eller likvärdigt Infinity Resort är beläget i en park och omgivet av palmer samt olika fruktträd och i dess närhet ligger en vacker sjö. Allt detta gör att man får en mycket avslappnad känsla när man kommer in på hotellet. Själva hotellets utformning påminner om gamla Assamesiska hus byggda med bambu stolpar. Hotellet har 16 moderna rum alla med dusch/wc samt en stor balkong med utsikt över poolområdet. I restaurangen serveras både lokala indiska rätter så väl som en internationell meny.

7 Pench: Tuli Tiger Corridor**** eller likvärdigt Denna förstklassiga anläggning är belägen i ett 22 hektar stort grönskande område i nationalparkens buffertzon. Tuli Tiger Corridor erbjuder 15 rymliga och lyxiga hus med luftkonditionering, badrum, egen terrass samt omgivna grönska. På lodgen finns även en trevlig restaurang som serverar indisk och kontinental, en bar, en biljard lounge samt ett bibliotek. Slutligen erbjuder Tuli Tiger Corridor en mycket stor och inbjudande pool. Pris Pris per person: :- Priset inkluderar: * Inrikesflyg samt busstransporter enligt program * Mineralvatten under bussturerna och på hotellrummen * Boende i dubbelrum på presenterade hotell och lodger * Måltider enligt program * Aktiviteter och safaris enligt program * Medverkan av Brutus Östling och en värd från Zoom Fotoresor under hela resan * Diverse bevarandeföredrag under resan * Engeltalande naturguide under hela resan * Medverkan av lokala rangers i parkerna * All dricks, förutom till den lokale naturguiden * Flyg, hotell- och andra skatter * Färdhandlingar och reseinformation innan resan. Priset inkluderar ej: * Flyg t/r till Indien * Enkelrumstillägg 7.600:- * Alla kostnader av personlig karaktär, som måltidsdryck, telefonsamtal etc. * Dricks till den lokale naturguiden, 10 USD/dag * Avbeställningsskydd/ reseförsäkring, se vår webb under Övrigt Flyg Om du/ni önskar bokning av flyg till Indien hjälper vi gärna till med detta. Bokning Bokar resan på vår webbsida zoomfotoresor.se eller på telefon Fakta Målgrupp: Fotointresserade med fotovana från djur- och naturfoto. Min/max antal: 8/14 Kalkylkurs: USD 8,25 Utrustning: Systemkamera med zoom eller teleobjektiv, helst upp till 300 mm, enbensstativ är en fördel och om möjligt dator med någon av programvarorna Photoshop eller Lightroom.

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker TRE TIGERPARKER Indien, 20-30 april 2016 EXTRA AVGÅNG! Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker Nu har du chansen att följa med till tre av Indiens absolut bästa tigerparker, Kanha,

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Lundhags och Serkan Günes,

Läs mer

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten!

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! I grova drag följer vi denna rutt: 17/10: Avresa från Sverige 18/10: Ankomst Kapstaden 19/10 Stellenbosch,

Läs mer

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten!

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Sammanfattning I grova drag följer vi denna rutt: 25/12: Avresa från Sverige 26/12: Ankomst Kapstaden (via

Läs mer

INDIEN REQUEST 14-28 februari & 28 februari - 13 mars 2016

INDIEN REQUEST 14-28 februari & 28 februari - 13 mars 2016 INDIEN REQUEST 14-28 februari & 28 februari - 13 mars 2016 I SHERE KHANS FOTSPÅR PAKISTAN Delhi NEPAL KINA Buss/Bil Flyg Indien - en smältdegel av kulturer, kryddor, religioner, färger och dofter. Väldiga

Läs mer

BRUTUS ÖSTLING och FREDRIK GRANATH i samarbete med ZOOM FOTORESOR ISBJÖRNSEXPEDITION. 23-30 maj 2016

BRUTUS ÖSTLING och FREDRIK GRANATH i samarbete med ZOOM FOTORESOR ISBJÖRNSEXPEDITION. 23-30 maj 2016 BRUTUS ÖSTLING och FREDRIK GRANATH i samarbete med ZOOM FOTORESOR ISBJÖRNSEXPEDITION 23-30 maj 2016 En unik möjlighet att uppleva Arktis, Svalbard och dess djurliv på nära håll. Detta blir en expedition

Läs mer

Costa Rica, Ecuador & undersköna Galapagosöarna

Costa Rica, Ecuador & undersköna Galapagosöarna Costa Rica, Ecuador & undersköna Galapagosöarna Följ m ed på ett härligt äventyr där vackra omgivningar möter fantastiskt djur- och naturliv. Costa Rica, Ecuador & Galapagosöarna kan erbjuda allt detta!

Läs mer

BRA ATT VETA INNAN. Tack för en fantastisk resa. Hälsa William för fina insatser i Tanzania och Eco Tour på Zanzibar.

BRA ATT VETA INNAN. Tack för en fantastisk resa. Hälsa William för fina insatser i Tanzania och Eco Tour på Zanzibar. 1 Upplev afrika med oss Under min första resa till Afrika skrev jag i min dagbok: Om du någon gång känner dig deppig eller trött, bara tänk: Jag är i Afrika. JAG ÄR I AFRIKA! Les fous d Afrique kallar

Läs mer

HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014

HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014 Deltagare: Betalning: Namn: HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014 ÄVENTYRSRESA MED RIDNING & AKTIVITETER FÖR ICKE RIDANDE Med: Ridning bland vildhästar i bergen, nyårsfest & klassisk jeepsafari i

Läs mer

Fredagen 17 oktober. Kastrup - Nairobi

Fredagen 17 oktober. Kastrup - Nairobi Följ med oss på en resa bland Afrikas vilda djur och fåglar i deras naturliga miljöer. Minibussar med höj och sänkbara tak där vi står raklånga och ser utöver de milsvida savannerna. På nära håll ser vi

Läs mer

GALAPAGOS 2016 EXPEDITION. Capture life BLÅFOTADE SULOR LEGUANER SKÖLDPADDOR SJÖLEJON EXPEDITIONLEDARE OLE JØRGEN LIODDEN ELLER ROY MANGERSNES

GALAPAGOS 2016 EXPEDITION. Capture life BLÅFOTADE SULOR LEGUANER SKÖLDPADDOR SJÖLEJON EXPEDITIONLEDARE OLE JØRGEN LIODDEN ELLER ROY MANGERSNES BLÅFOTADE SULOR LEGUANER SKÖLDPADDOR SJÖLEJON EXPEDITIONLEDARE OLE JØRGEN LIODDEN ELLER ROY MANGERSNES 2016 EXPEDITION GALAPAGOS NATURFOTOGRAFENS PARADIS. Galápagosöarna är belamrade av vilda djur, både

Läs mer

Preliminärt program fotosafari Tanzania 2012

Preliminärt program fotosafari Tanzania 2012 FOTOSAFARI TANZANIA Preliminärt program fotosafari Tanzania 2012 Januari/Februari möte inför resan i Stockholm och Malmö. Vi går igenom tips på utrustning och packning, kikar på inspirationsbilder och

Läs mer

Egypten EGYPTEN. Medelhavet. Kairo. Sharm El Sheikh. El Gouna Hurghada Safaga Luxor Nilen. Assuan 10 EGYPTEN

Egypten EGYPTEN. Medelhavet. Kairo. Sharm El Sheikh. El Gouna Hurghada Safaga Luxor Nilen. Assuan 10 EGYPTEN 10 EGYPTEN Egypten Medelhavet Kairo Ingen annanstans i världen finns så många unika och välbevarade underverk som i Egypten med dess pyramider, tempel och guldskatter. Idag väljer de flesta besökare att

Läs mer

Christers Resor. Buss- & Flygresor Resor med reseledare SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER

Christers Resor. Buss- & Flygresor Resor med reseledare SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER Christers Resor Buss- & Flygresor Resor med reseledare 2010 GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN Flygresor med reseledare: Färöarna 11 Grönland 9 Island sagornas

Läs mer

NYC MARATHON. Världens största maratonlopp SPRINGTIME NYC MARATHON 1

NYC MARATHON. Världens största maratonlopp SPRINGTIME NYC MARATHON 1 NYC MARATHON Världens största maratonlopp 1 NYC MARATHON ING NEW YORK CITY MARATHON ÄR I SÄRKLASS VÄRLDENS STÖRSTA OCH HÄFTIGASTE MARATONLOPP. FORTFARANDE INTE ÖVERTYGAD? Löpare från jordens alla hörn.

Läs mer

Rundresor. Hösten 2009/Våren 2010. Medelhavet till Kap Horn

Rundresor. Hösten 2009/Våren 2010. Medelhavet till Kap Horn Rundresor Hösten 2009/Våren 2010 Sällskapsresor från Medelhavet till Kap Horn Resor som innehåller mer! Vi har lagt ner mycket arbete för att våra resor skall bli ditt livs reseupplevelse. Genomtänkta

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser Vi räknar med att det blir en blandning av hängivna ryttare och äventyrslystna livsnjutare.

Läs mer

naturkrafternas & sagornas land ISLAND Juli - aug 2013

naturkrafternas & sagornas land ISLAND Juli - aug 2013 naturkrafternas & sagornas land ISLAND Juli - aug 2013 R följ med på ditt livs äventyr till Island Under den tre dagar långa vandringen får vi uppleva ett av Islands mest storslagna områden, Hornstrandir.

Läs mer

Res med oss och Ulf Wagner till Sydafrika och njut av mat, viner och spännande safari!

Res med oss och Ulf Wagner till Sydafrika och njut av mat, viner och spännande safari! Res med oss och Ulf Wagner till Sydafrika och njut av mat, viner och spännande safari! Resan börjar med två dagars safari i de norra delarna av landet i en av landets bästa safariparker, Pilansberg National

Läs mer

African Tours & Safaris

African Tours & Safaris African Tours & Safaris SYDAFRIKASPECIALISTEN SYDAFRIKA MOÇAMBIQUE NAMIBIA TANZANIA KENYA UGANDA ZAMBIA SYDAFRIKA I VÅRT HJÄRTA V älkommen till African Tours & Safaris värld Sedan vår förra katalog har

Läs mer

Kon-tiki resor. Jordanien

Kon-tiki resor. Jordanien Jordanien Resdatum 2016 15-27 april Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers och utflykter sker med privat fordon, chaufför samt engelsktalande

Läs mer

Asien. Äventyr Kultur Natur Bad Storstad Mat Avkoppling. 1 - Se sida 68. Delbetala din resa på upp till 48 månader. Upplev södra Thailand!

Asien. Äventyr Kultur Natur Bad Storstad Mat Avkoppling. 1 - Se sida 68. Delbetala din resa på upp till 48 månader. Upplev södra Thailand! Asien Äventyr Kultur Natur Bad Storstad Mat Avkoppling Delbetala din resa på upp till 48 månader. 0% Upplev södra Thailand! - Se sida 24 Unika rundresor med guide - Se sida 62 Världens högst belägna hotell

Läs mer

6-dagarssafari i tanzania, 4 parker Privatresa med lodger och tältcamp Tillval: Extra hög logistandard

6-dagarssafari i tanzania, 4 parker Privatresa med lodger och tältcamp Tillval: Extra hög logistandard SAFARI PATROL 2014 6-dagarssafari i tanzania, 4 parker Privatresa med lodger och tältcamp Tillval: Extra hög logistandard Safari Patrols 6-dagarssafari med fyra parker i norra Tanzania är en jeepburen

Läs mer

Reseguide Thailand KLICKA HÄR! JANUARI 2012 STRÄNDER ÖAR UTFLYKTER SHOPPING GOLF FÖR BARN NATTLIV & RESTAURANGER

Reseguide Thailand KLICKA HÄR! JANUARI 2012 STRÄNDER ÖAR UTFLYKTER SHOPPING GOLF FÖR BARN NATTLIV & RESTAURANGER Reseguide Thailand JANUARI 2012 STRÄNDER ÖAR UTFLYKTER SHOPPING GOLF FÖR BARN NATTLIV & RESTAURANGER KLICKA HÄR! http://www.alltomthailand.com/boka_hotell.php Chiang Mai - nordens ros Norra Thailand -

Läs mer

MC-RESA. Till Kina den 22 april 6 maj 2006

MC-RESA. Till Kina den 22 april 6 maj 2006 MC-RESA Till Kina den 22 april 6 maj 2006 Här presenteras en specialresa för motorcykelfantaster som gärna vill uppleva de kända sevärdheterna i Mittens Rikes: Kinesiska Muren Den Förbjudna Staden Himmelska

Läs mer