JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "JUL & NYÅR I SYDAFRIKA"

Transkript

1 JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt häftig resa med storslagen jeepsafari i Krügerparken & en äventyrlig ridresa bland bergen i Mpumalanga. Här strövar vildhästarna fritt och naturen är helt storslagen!. Naturupplevelser, safari, fågelskådning, grillning och mysiga kvällar vid elden där vi njuter av Afrikas alla läten. Hästar & ridning är fantastiskt uppskatted! ICKE RIDANDE kan mycket väl följa med på resan och får andra aktiviteter! Detta är 20 året som vi arrangerar specialgrupper till Sydafrika över Jul & Nyår och programmen är lite nya och annorlunda varje år. Denna resa har fokus på riktigt bra ridning & hästar med ett par olika ställen att bo på för att kunna rida i olika områden och bjuda på fantastiska naturupplevelser vilket inte ges om man bara bokar en resa. Resan inkluderar jeepsafari en dag i Krügerparken med möjlighet att se THE BIG FIVE (elefant, lejon, leopard, buffel & noshörning), men också mycket mer av det vilda djurlivet. Tillfälle ges att komma riktigt nära djuren och se dem från jeep. Resan fortsätter med inkvartering på hästgården bland bergen och ytterligare 2 andra camper i storslagna lägen med fin utsikt! Högklassig ridning och fin utsikt varje dag! Här strövar hästarna fritt och det finns vildhästar som lever i bergen som kan ses från hästryggen. Datum för resan i år: 23/12 från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Hemresa 5/1 från Johannesburg, landar i Sverige 6/1.

2 Sydafrika Knappast kan något annat land eller ens världsdel erbjuda ett sådant enastående utbud av spännande upplevelser! Vårt uppskattade program till Sydafrika har uppdaterats och förnyats något i år. Här finns mängder av spektakulära naturscenerier i en fantastisk variation. Krügerparkens fascinerande djurliv med några av Afrikas bästa safariupplevelser är en given komponent i Afrikaresan. Men årets Häng med resa över nyår inkluderar även vistelse bland bergen i Mpumalanga där vildhästarna strövar fritt och ofta ses på ritterna. Det blir också möjlighet till en jeepsafari inne i Krügerparken. Före avresan från Sverige får Du ett utförligt informationsmaterial inkl säkerhetsråd och goda råd. Tillsammans med våra partners i Sydafrika har vi ett 30:tal års erfarenhet av att ta fram det bästa, säkraste och mest sevärda i form av upplevelser. Vår gemensamma erfarenhet av att arrangera just den här typen av resor till landet och alla våra erfarenheter kommer Er till nytta när Ni låter oss arrangera resan. Detta gäller framförallt informationsmaterial, välkomstmöte på plats och hjälp under resans gång om så skulle vara nödvändigt. Programmet är väl arrangerat och genomtänkt där inget lämnas åt slumpen. Det ger den trygghet och vetskap att varje detalj är planerad på ett visst sätt, just för att det skall passa varje resenär! FLYG FRÅN STOCKHOLM Ev kan resan starta med anslutning från Göteborg eller Köpenhamn, hör med oss i så fall! Turkish Airlines med bra flygförbindelse: 23/12 Stockholm-Istambul /12 Istambul-Johannesburg /1 Johannesburg-Istambul /1 Istambul-Stockholm Ni får fritt medföra ett baggage om 20 kg + handbagage. Incheckning senast 2 timmar före avresa. Alla tider är lokala. TRANSFERS Transfer ingår under hela resan: Från flygplatsen i Johannesburg till första hästgården bland bergen samt slutligen åter till Johannesburgs flygplats. Bekväm minibuss med AC.

3 Storslagen ridning & superfina hästar! På denna resa är det verkligen ridningen som är topp! ÖSTRA TRANSVAL/MPUMALANGA Mpumalanga är ett av de mest betagande områdena i hela Sydafrika med sina spektakulära bergspass, utsiktsplatser, vattenfall, grottor, böljande fruktodlingar och mäktiga barrskogar som breder ut sig i dalgångarna. Ägna dagarna åt utflykter till gamla guldgrävarstäder, bergsbyar, grottor och vattenfall mm. Här finns också en dalgång med vildhästar att hålla utkik efter. Krügerparken ligger inom bekvämt avstånd och blir en given kombination med högländerna. Resan innehåller en heldags jeepsafari i Krügerparken. Ingen Afrikaresa är komplett utan "närkontakt" med de vilda djuren.

4 Mary Wright, färdledare (senaste resan) samt guide Cristo

5 24/12-5/1 RIDGÅRDEN I MPUMALANGA BLAND VILDHÄSTAR I BERGEN Bilder från vår grupp jul-nyår & Jul & Nyårsresan Bland Mpumalangas berg finner vi en charmig och enkel liten gård med hästar bland bergen. I närheten av God s Window & Blydes River Canyon ligger en liten historisk guldgrävarstad omgiven av massiva skogar och vildmarksområden där vildhästar ses beta i de bördiga dalgångarna. Här rider ryttarna de två sista dagarna, garanterat kommer det ses vilda hästar från hästryggen. Guiden Cristo kallas för svar på mannen som talar med hästar, känd för sin fantastiska uppsättning av välridna och älskade trailhästar års resa Färdledare Mary på sista hästgården Hästar & ridning: Kuperad terräng, 2 dagars ridning möjlighet till snabba galopper, men även lugnare ridning för mindre erfarna. Välridna, välskötta och trevliga hästar med huvudsakligen afrikanska korsningar, halvblod och shirehäst i dem. Allt från små storlekar till medelstora. Hästarna är vana att vistas ute i det fria bland bergen. De är säkra på fötterna, välskolade och mestadels mycket lätta i handen, samt vana vid kärleksfull behandling. Några är lugna, stadiga

6 och säkra för den lite osäkra ryttaren, andra friska och pigga utan att vara besvärliga att hantera. Sadlarna är engelska kvalitetssadlar. Vildhästar i full fart bland bergen (ses ofta från hästryggen)

7 INKVARTERING PÅ GÅRDEN Här bor ni på hästgården bland bergen söder om Nelspruit. Personligt, charmigt och med storslagen utsikt. Detta ställe är mycket uppskattat specielt för att alla trivs så bra på gården, men hästarna och ridningen är alltid mycket bra (härlig fartfylld och rolig ridning)! Hästgården: Huvudbyggnaden (från början av 1800-talet) har inretts med vackra föremål från trakten och blir den givna mötesplatsen för måltider och samvaro. Här finns tre dubbelrum, en salong, veranda och kök samt betagande utsikt mot skogen och dalen. Ett badrum + extra separtat WC. Ytterligare två liknande stugor ger sovplats för totalt max 10 personer som delar på några badrum (ej eget badrum). För ev barn: Det blir några nätter i tält, 2 personer/tält med gemensam dusch under stjärnorna (dam & herr avdelning). Boende på hästgården Det blir också boende på två andra camper för att uppleva fina vyer och nå mer underbar ridterräng. Det blir 2 nätter i tält! Aktiviteter & vad som ingår: Frukost, lunch och middag ingår under hela resan samt vin/vatten/dryck till maten mm. En aktivitet per dag i form av ridning, vandring, tur med jeep/bil till vattenfall för bad, intressanta grottor, byn Kapsehop och Adams Calender och den vackra bergsplatån där dessa säregna stenformationer placerats.

8 RESANS PRIS Vad som ingår i resans pris: Tur & retur flygresa från Sverige inkl skatter, transfer till och från flygplatsen och alla platser, all inkvartering 12 nätter/14 dagar (varav 2 i tältläger), alla måltider, all ridning totalt 9 stycken riddagar (varav 2 är kortare pass). Under alla dygn ingår alla drycker inkl vin till middagarna Aktiviteter: Angivna aktiviteter och ridning 9 dagar enligt beskrivning ingår under resan. Ridning som ingår: På Hästgården nära vildhästarna i bergen ingår. Hel riddag= Lång ritt med lunch ute eller en ritt på förmiddagen och en på eftermiddagen. Korta= Morgonritt ca 2 timmar eller eftermiddagsritt i solnedgång ca 2 timmar. Pris per person i dubbelrum/tält för 2: Resans pris är beräknat beroende på slutligt antal deltagare då vi får en viss rabatt om det är minst 5 deltagare i gruppen. Förhoppningsvis blir det en grupp med minst 6 deltagare, tag gärna med en god vän! Pris per person 5 deltagare: :- Pris per person 6-8 Ridande: :- Fler fördelar: Ingen tidsskillnad, ingen besvärlig jetlag. Ett av världens vackraste länder och lite mer att se och uppleva. Allt utom dricks ingår, det behövs ingen reskassa!

9 Viktigt att notera om denna resa: Enkel standard och något helt annat, men väldigt ofta brukar utvärderingarna säga att detta ändå får högsta betyg. Charmigt och äkta gårdskänsla med mycket personlig stil. Alla trivs trots att det är så enkelt. Med hopp om att detta förslag skall tilltala Er ser vi fram emot att höra från Er inom kort. Vid bokning skickar vi anmälningsfaktura på 20% av resans pris/person. Slutfaktura på resterande belopp skickas till Er för betalning Unicorn Trails senast 60 dagar innan avresan. Ca 10 dagar innan avresedagen får Ni per post biljetter, vouchers och övrigt material inför resan. Unicorn Trails reserverar sig mot oförutsedda pris- och valutakursjusteringar som kan komma att påverka resans pris. Vill Ni innan dess veta mer om t ex packning, tips inför avresan, mer om säkerhet och hälsa på resan, växling och mycket annat, titta på vår hemsida under knappen: INFÖR RESAN Vi hoppas att sidan skall vara informativ och behjälplig för Er! Vänligen kontrollera att namnen är korrekt stavade: Precis likadant som de skrivs i passen. Det går inte att resa på en biljett med felstavat namn! Ändring av namn efter utställd biljett kostar 800:-/biljett. Alla rumsbilder som finns i offerter och bekräftelse är endast exempel på hur rummen kan se ut (de flesta av rummen har sin egen färg och inredning). Vi kan ej garantera att rummet Ni får ser ut på samma sätt. Med vänlig hälsning Mary Wright Unicorn Trails Skandinavien Boka resan: Kontakta oss på mary@unicorntrails.com Tel: Alla garantier är ställda av Unicorn Trails Platsantalet är begränsat: Max 12 varav 10 ridande och eventuellt 2 icke ridande/medföljande!

10

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser OBS Dag för dag! Följ med

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA RIDSAFARI BIG FIVE & VILDHÄSTAR Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 8-10 platser Följ med på en riktigt häftig resa med storslagen ridsafari & bergsritter bland vildhästarna.

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA - ÄVENTYR I NATAL Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 16 platser på flyget.

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA - ÄVENTYR I NATAL Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 16 platser på flyget. JUL & NYÅR I SYDAFRIKA - ÄVENTYR I NATAL Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 16 platser på flyget. Vi räknar med att det blir en blandning av livsnjutare, några som vill rida när tillfälle

Läs mer

HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014

HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014 Deltagare: Betalning: Namn: HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014 ÄVENTYRSRESA MED RIDNING & AKTIVITETER FÖR ICKE RIDANDE Med: Ridning bland vildhästar i bergen, nyårsfest & klassisk jeepsafari i

Läs mer

GOLFSPEL, SAFARI & UTFÄRDER SYDAFRIKAS GULDKORN

GOLFSPEL, SAFARI & UTFÄRDER SYDAFRIKAS GULDKORN GOLFSPEL, SAFARI & UTFÄRDER SYDAFRIKAS GULDKORN Upplev det bästa av nordöstra Sydafrika med transfers och slipp köra bil under resan! Resan passar perfekt för golfare och medföljande som inte spelar golf

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser Vi räknar med att det blir en blandning av hängivna ryttare och äventyrslystna livsnjutare.

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG * KWAZULU NATAL * LESOTHO

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG * KWAZULU NATAL * LESOTHO JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG * KWAZULU NATAL * LESOTHO Datum: 23/12-2015 - 6/1-2016 Pris per person komplett resa inkl flyg: 33.845:- Platser: Totalt 10 platser Vi räknar med att det blir en blandning

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR 22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer

Mananga Safaris Sydafrika

Mananga Safaris Sydafrika Mananga Safaris Sydafrika Vår största partner i Afrika är Mananga Safaris, som ägs och drivs av Kobus Fourie och hans fru Sureta. Kobus förfogar över ett unikt jaktområdet med ett mycket varierat viltbestånd,

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way, Milngavie Fort William, 10 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar strax

Läs mer

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria, Salzburg St Wolfgang, 5 nätter 1(5) Vandra i Österrike Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria är en pilgrimsled som går mellan Altöttingen i Tyskland och Mariazell

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Algarvekusten, Aljezur - Sagres, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda, kusten

Läs mer

8. Vad tyckte du om informationsmaterialet från Häst & Sport Resor?: mycket bra Finns det något vi borde förbättra i informationsmaterialet?

8. Vad tyckte du om informationsmaterialet från Häst & Sport Resor?: mycket bra Finns det något vi borde förbättra i informationsmaterialet? Namn: Ingrid Lundin Resa: Provence, övre luberon Datum: 20-26 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: Vilken välkomstmiddag!! Fantastiskt god mat - en jättefin

Läs mer

Sun City Golf & Madikwe Safari

Sun City Golf & Madikwe Safari Sun City Golf & Madikwe Safari Nio dagars resa till där ni kombinerar fantastiska golfbanor och safari. Ni börjar med tre nätter på Sun City där fokus ligger på golfdelen. På fjärde dagen är det dags att

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari samt besök i massajby och 5 övernattningar på Zanzibar Reskod: G1 Antal resdagar: 14

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Res med Plan och Världens Resor till Tanzania

Res med Plan och Världens Resor till Tanzania Res med Plan och Världens Resor till Tanzania Upplev spännande Tanzania. Landet som bjuder på såväl Afrikas högsta berg Kilimanjaro, kritvita stränder på ön Zanzibar samt fantastisk safari i Serengeti.

Läs mer

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten!

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten! Vandring vid Höga Kusten Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten Är du en Äntligen friluftsmänniska får du chansen som gillar Nu att vandra? arrangerar Vill du Ung

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 För IPA medlemmar & bekanta! Följ med till Sydafrika på denna upplevelseresa kombinerat med djur, natur,

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari.

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari. Klassiska Klassiska Denna resa till är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska med storstad, vinområden och underbar safari. Ni börjar med fyra nätter i underbara Kapstaden. Här är det

Läs mer

JUL & NYÅRSRESA FÖR ETT GLATT GÄNG

JUL & NYÅRSRESA FÖR ETT GLATT GÄNG JUL & NYÅRSRESA FÖR ETT GLATT GÄNG Årets jul- och nyårshelg lämpar sig utmärkt för en långresa. Det går endast åt 5 vardagar för att kunna vara borta 16 dagar på denna resa! Det lönar sig att vara ute

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Vandra på Irland. Connemara & Western Way, 6 nätter Oughterard - Westport, 5 vandringsdagar

Vandra på Irland. Connemara & Western Way, 6 nätter Oughterard - Westport, 5 vandringsdagar Connemara & Western Way, Oughterard - Westport, 6 nätter 1(5) Vandra på Irland Erriff River och Devilsmother Connemara & Western Way, 6 nätter Oughterard - Westport, 5 vandringsdagar Western Way slingrar

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Det finns många olika alternativ på reslängd och resrutt. Rådgör med

Läs mer

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016 STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016 Långt ut i Stockholms unika ytterskärgård, i Bullerö naturreservat, ligger ett litet torp

Läs mer

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 12-16 oktober Dubai - mellanösterns svar på Miami, en metropol som uppfyller alla drömmar! Staden passar alla - barnfamiljer, kompisgäng,

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år Denna högklassiga ridanläggning med westerninriktning ligger vackert inbäddad

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 6 nätter 1(5) Vandra i England South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer

Nya Zeeland Den äkta Kiwi lifestyle upplevelsen Spray Point Station, Marlborough

Nya Zeeland Den äkta Kiwi lifestyle upplevelsen Spray Point Station, Marlborough Nya Zeeland Den äkta Kiwi lifestyle upplevelsen Spray Point Station, Marlborough Nya Zeeland är var jägares paradis. En värld av mycket olika jaktformer, samlat på ett ställe, omgiven av en storslagen

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 5 nätter 1(5) Vandra i England South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Den portugisiska vägen/camino Portugués, Porto Tui, 7 nätter 1(5) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Den franska pilgrimsvägen

Läs mer

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2016 www.leanlink/lss LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur. Semesterverksamhet, sommaren 2016! Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor med föräldrar,

Läs mer

Safari Entabeni Game Reserve

Safari Entabeni Game Reserve Safari Entabeni Game Reserve Tre dagars safari i underbara Entabeni Game Reserve. Entabeni Private Game Reserve, ligger i Waterberg regionen. Cirka tre timmars körning från Johannesburg finns detta 12000

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Res med Plan till Zimbabwe!

Res med Plan till Zimbabwe! Res med Plan till Zimbabwe! Ett besök i Afrikas juvel bjuder på både spännande safari, Victoriafallen och besök hos fadderbarn! Resperiod: 12 26 april 2015 1 Resans innehåll Vi reser i landet med utgångspunkt

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Kon-tiki resor. Påskön och Chile

Kon-tiki resor. Påskön och Chile Påskön och Chile Efter varje dag framgår vilka måltider samt vilket hotell som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER Årets höjdpunkt = att få åka till Skottland, eller... Nu är det dax att boka in sig på EWA s utflykt till whiskyns mecka Skottland. Det bär av i oktober och vi är

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s Way, Melrose Lindisfarne, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s way är en underbar led som följer St Cuthberts liv

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Välkommen till Idre Fjäll!

Välkommen till Idre Fjäll! Välkommen till Idre Fjäll! Aktiviteter och öppettider 19-26 juni Har du akuta frågor gällande ditt boende som inte kan vänta till dagen efter så ringer du 070-532 1963. Aktiviteter Träning Avkoppling Ledarledda

Läs mer

St. Lucia The Elephant Coast

St. Lucia The Elephant Coast St. Lucia The Elephant Coast Stranden vid St. Lucia The Elephant Coast på Sydafrikas östkust, sträcker sig från staden St. Lucia i söder till Kosi Bay i norr. En kuststräcka på mer än 200 km, som har varit

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar.

Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar. Sydafrika med guide Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar. Sydafrika är ett land med spektakulära kontraster beläget

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En vinresa av och med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen har hunnit

Läs mer

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 16-22 september 2013

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 16-22 september 2013 Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 16-22 september 2013 Följ med till Frankrike och måla akvarell i en unik, kreativ och rofylld miljö. Vi håller till på Château Garreau, en

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT

BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT Stora Hawaiiresan BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT (Resan skall vara bokad och klar senast 28/2 - avresa senast 30/9) I bilagan 9/1 i Svenska Dagbladet står felaktigt pris vid 2 vuxna. Korrekt

Läs mer

MONGOLIET REQUEST. 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016

MONGOLIET REQUEST. 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016 MONGOLIET REQUEST 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016 I DJINGIS KHANS FOTSPÅR Upplev Djingis Khans hemland magiska Mongoliet! Detta är nomadernas land och här möter vi en praktiskt taget orörd vildmark,

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Dröm dig dit. SJ Nattåg

Dröm dig dit. SJ Nattåg Dröm dig dit SJ Nattåg Resan är målet Nattåget är ett smart och bekvämt sätt att resa. Du kan röra dig fritt ombord, äta en bit mat och se en biofilm medan kilometrarna försvinner under dina fötter. När

Läs mer

Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!!

Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!! Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!! Vi har följande att Er bjuda: 6st dubbel rum med dusch och toalett på rummet. 6st dubbelrum med dusch och toalett i korridoren. 1st lilla lägenheten, 1 rum

Läs mer

CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur).

CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur). CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur). Dagligen från Chiang Mai, som privat eller grupp tur. Det här är en underbar tur genom den tjocka

Läs mer

Detta lägerbrev är fullmatad med information om sommarens äventyr!

Detta lägerbrev är fullmatad med information om sommarens äventyr! Lägerbrev 1 Sjöröds Kårlägerveckor 2016 Hej! Tack för er intresseanmälan till Kårläger på Sjöröd 2016, det är 18 scoutkårer som anmält sitt intresse och de preliminära antalet deltagare uppgår till ca

Läs mer

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Pris för 6 personer DKK 106 970:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram,

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Arkitektens bästa tips inför HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Tony Sundberg, arkitekt SAR/MSA på Sävsjö Trähus, om hans bästa

Läs mer

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp Afrik a från första parkett Nyati Cheetah Camp DKK 106 970:- året runt Priset avser 10 dagars lyxsafari vistelse för 6 personer med alla måltider, dagliga utflykter, transferresor och flyg t/r Följ med

Läs mer

Sydafrika RESEFAKTA BESKRIVNING

Sydafrika RESEFAKTA BESKRIVNING Sydafrika BESKRIVNING Sydafrika, 12 dagar En enastående natur med stor mångfald möter oss på denna resa. Här åker vi på safari och hoppas på att få se the Big Five. Vi njuter av kombinationen av mäktiga

Läs mer

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 BYGGPROGRAMMET ÅK.2 STAFFANGYMNASIET Innehållsförteckning Slutrapport...3 Första dagen (Måndag)...3 Andra dagen (Tisdag)...3 Tredje dagen (Onsdag)...3 Fjärde dagen (Torsdag)...3

Läs mer

2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar boende: Mycket charmigt och fint boende, över förväntan!

2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar boende: Mycket charmigt och fint boende, över förväntan! Namn: Maja Olovsdotter Resa: Ridresa Azorerna Datum: 8-15/4-2014 Kommentar mottagande: Av hjälpsam och trevlig personal 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar boende:

Läs mer

Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6. Vandra i Sverige. Hamnen i Båstad

Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6. Vandra i Sverige. Hamnen i Båstad Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6 Vandra i Sverige Hamnen i Båstad Bjärehalvön, 3 nätter Skummeslövstrand Torekov, 2 vandringsdagar Leden på Bjärehalvön ingår i Skåneleden

Läs mer