GOLFSPEL, SAFARI & UTFÄRDER SYDAFRIKAS GULDKORN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GOLFSPEL, SAFARI & UTFÄRDER SYDAFRIKAS GULDKORN"

Transkript

1 GOLFSPEL, SAFARI & UTFÄRDER SYDAFRIKAS GULDKORN Upplev det bästa av nordöstra Sydafrika med transfers och slipp köra bil under resan! Resan passar perfekt för golfare och medföljande som inte spelar golf som vill resa tillsammans. Vill någon rida i stället går det utmärkt. Gemensamt upplever Ni de fina områdena i norr, inkl jeepsafari i Krügerparken. Det ingår också en fin tur med guide upp i de spektakulära bergspassen Blyde River Canyon mm. En fin kombinationsresa där Ni får uppleva något av det bästa i norr. Ni reser med bekvämt flyg med Turkish Airlines över natten, endast ett byte, ingen tidsskillnad med jobbig jet lag mm. Väl framme på morgonen kan Ni ta Er an dagen och upplevelserna som väntar. Resa: För sällskap om 2 personer och upp till gruppstorlek som reser tillsammans. Komplett golfresa inklusive alla transfers, alla skatter, guide, utfärd bland bergen en heldag, en dags safari i Krügerparken, 6 golfrundor, 8 övernattningar med frukost och middag. Resan kan förlängas med fler övernattningar i norr, eller med inrikesflyg till Kapstaden och valfritt antal nätter på hotell samt hyrbil och golfspel enligt Ert önskemål. Vi gör offert på detta i så fall! Flygresans pris anges separat eftersom priset beror på platstillgång i de billigaste klasserna när resan bokas. Det lönar sig att vara ute i god tid för att boka resan! Betalas på plats: Lunch och ev dricks till guiden samt caddie.

2 Sefapane Lodge Hans Marensky Golf Club Sydafrika Knappast kan något annat land eller ens världsdel erbjuda ett sådant enastående utbud av spännande upplevelser! Vårt uppskattade program till Sydafrika har uppdaterats och förnyats något i år. Här finns mängder av spektakulära naturscenerier i en fantastisk variation. Krügerparkens fascinerande djurliv med några av Afrikas bästa safariupplevelser är en given komponent i Afrikaresan. För golfare finns det ett starkt skäl att välja södra Afrika för drömresan. Här finns några av världens absolut bästa golfbanor med naturscenerier och djurliv runt banorna som gör dem mycket speciella. Den höga kvalitén på greener och fairways bidrar också till att flera stora mästerskapstävlingar förläggs här varje år.

3 HÖGKLASSIGA UPPLÄGG Före avresan från Sverige får Du ett utförligt informationsmaterial inkl säkerhetsråd som vi tagit fram tillsammans med vår lokalagent i Sydafrika som vi arbetat med i 15 års tid. Vår gemensamma erfarenhet av att arrangera just den här typen av resor till landet och alla våra erfarenheter kommer Er till nytta när Ni låter oss arrangera resan. Detta gäller framförallt informationsmaterial, välkomstmöte på plats och hjälp under resans gång om så skulle vara nödvändigt. Avresepaketet som vi sänder ut ca 14 dagar före avresa innehåller bl a många tips och råd på sevärdheter och saker att inte missa. Vidare får Du vägbeskrivningar och kartor som hjälper Dig med förberedelser, så att Du kan känna Dig trygg under resan. Vår agent i Sydafrika finns alltid till hands och möter upp redan på flygplatsen för att hälsa Dig välkommen och hjälpa Dig på rätt väg. Därefter finns de alltid tillgängliga att kontakta under Din resa om Du skulle behöva hjälp med någonting. Programmet är väl arrangerat och genomtänkt där inget lämnas åt slumpen. Det ger Dig den trygghet och vetskap att varje detalj är planerad på ett visst sätt, just för att det skall passa just Dig. Vem passer flaggan?. Östra Transvaal/Mpumalanga Mpumalanga är ett av de mest betagande områdena i hela Sydafrika med sina spektakulära bergspass, utsiktsplatser, vattenfall, grottor, böljande fruktodlingar och mäktiga barrskogar som breder ut sig i dalgångarna. Ägna dagarna åt utflykter till gamla guldgrävarstäder, bergsbyar, grottor och vattenfall mm. Här finns också en dalgång med vildhästar att hålla utkik efter. Golfbanorna i regionen är unika. Flera har vilda djur på och runt banan. Bli inte förvånad över att finna flodhästar och krokodiler i dammarna (ännu ett skäl att undvika dem!). Krügerparken ligger inom bekvämt avstånd och blir en given kombination med högländerna. Vi erbjuder många olika typer av safaris. Ingen Afrikaresa är komplett utan "närkontakt" med de vilda djuren.

4 Klimat: Varmast är det mellan oktober till april, ca grader på dagarna med 7-11 regniga dagar i månaden. Svalare och betydligt torrare är det under tiden maj - september, 6-25 grader och 0,8-3 regniga dagar per månad. Bilkörning & transfer i Mpumalanga: Sträckorna mellan de olika hotellen är ofta vackra och upplevelserika i sig. Det är ofta ett sant nöje att resa från det ena stället till det andra och detta sker alltid dagtid i dagsljus. Landskapen består av storslagna bergspass, fruktodlingar mellan stora granskogar, vackra böljande dalgångar, rikligt med floder och livliga vattenfall. Närmare Krügerparken är det mer savann och bush i ett mindre kuperat landskap. Från flygplatsen i Johannesburg till de södra delarna av Krügerparken tar det ca 3-4 timmar att köra. Till området runt Nelspruit, Hazyview och Skukuza tar det ca 4-5 timmar. Från Palaborwa till Johannesburgs flygplats tar det ca 6 timmar inkl ett stopp för fika på vägen. Resan inkluderar transfers med förare hela resan, Ni behöver alltså inte köra bil! INKVARTERING Vi har valt ut ett par riktigt charmiga och trevliga hotell/lodger som ligger trevligt till och dessutom nära bra golfbanor. En välkomponerad resa med olika upplevelser längs vägen. Inkvartering sker i dubbelrum (enkelrum mot tillägg), frukost och middag ingår under hela resan. Sefapane Lodge, Palaborwa 3 nätter En underbar tropisk oas bland vackra afrikanska träd och buskar. Trädgården bjuder på vacker stillsam miljö med ett fint poolområde. Här finns också en afrikansk boma där middagen ofta serveras runt en öppen eldstad. En genuin afrikansk upplevelse med charmig karaktär, precis så som Sydafrikaresan ska börja. Hotellet/lodgen har naturligtvis en trevlig bar och restaurang som serverar Afrikanska och några internationella rätter. Poolen har en avdelning där du kan simma fram till baren. Här finns också en mindre barnpool. Här finns också ett wellness spa med många olika typer av skönhetsbehandlingar, massage mm som kan bokas på plats. Alla rum har luftkonditionering, veranda eller uteplats, badrum, myggnät, kyl, kaffemaskin, hårtork mm. Anläggningen ligger ca 20 minuters bilresa från Palaborwas flygplats och ca 10 minuters bilväg från Hans Marensky Golf Club.

5 Sefapane Lodge 5 nätter Sabie River Sun utanför Hazyview i Mpumalanga Ett naturskönt läge med utsikt mot Sabie River som utgör boplats för ett antal flodhästar och hundratals unika fågelarter. Charmiga byggnader i afrikansk byggstil med takbjälkar. Här finns stugor vid golfbanan med plats för 6 personer i 3 sovrum, samt dubbelrum. Vidare finns en trevlig restaurang och bar. Allt är mycket smakfullt inrett i afrikansk stil (många vackra hantverk, textilier och föremål från trakten). Rummen har utsikt mot floden och den egna sjön eller den stora poolen och golfbanan. Alla har privat badrum, luftkonditionering och balkong. Den här anläggningen har en egen trevlig parkbana som sträcker ut sig runt sjön för dem som vill spela golf. Här har gjorts stora uppgraderingar de senaste åren och banan är ofta i gott skick och bjuder på en riktigt trevlig utmaning. Inte minst för den natursköna omgivningen och det rika djur- och fågellivet runt banan. Anläggningen är utmärkt för individuella resenärer såväl som för grupper. Här finns bl a möjlighet att arrangera afrikanska grillkvällar (braai) i den fina trädgården mm. Många sevärdheter och intressanta aktiviteter i omgivningarna nås lätt på ca 30 min inkl Krügerparken, marknader, små charmiga bergsbyar mm. Hemsida:

6 Sabie River Sun Alt 2) Olivers Lodge 5 nätter Ett underbart, charmigt alternativ till inkvartering som passar den kräsne. Här är det inredning med både charm, stil och smakfullhet som gör ett fulländat resultat. Besökaren blir bortskämd i den vackra miljön med en prisvinnande restaurang som pricken över i. Dessutom finns här ett modernt spa där många olika typer av behandlingar kan bokas på plats. Kom och njut av stillsamma kvällar vid en öppen eldstad, njut av läckra måltider, bad, avkoppling och golf på intilliggande golfbanan. Alla rum är individuellt inredda och har DSTV, telefon, minibar, AC, värme, kaffe/temaskin, hårtork, badrockar mm. Rymliga och vackert dekorerade badrum. Det är ett par hundra meters gångavstånd till golfbanan White River. Spabehandlingar: Olika paket på en timme, 3 timmar och heldagspaket erbjuds inkl scrub, olika typer av massage, manikyr, pedikyr, aromatherapy, ansiktsbehandlingar mm. Hemsida:

7 Olivers Lodge UTFÄRDER Förutom golfspel, ingår en heldag i Krügerparken. Ni färdas med Er guide i öppen jeep söderut från Palaborwa och har tillfälle att äta lunch inne i parken. Här gess tillfälle att se många vilda djur och fåglar. Alla big five finns representerade (lejon, buffel, elefant, noshörning och leopard), självklart också giraff, mängder av antiloparter, vårtsvin, hyena, struts, vildhund, gepard, flodhäst och mycket, mycket mer. Den här dagen blir ett fint komplement i programmet och ni får fina upplevelser när Ni färdas söderut genom Krügerparken.

8 Heldagstur bland bergen: Den här dagen rundas resan av med en utfärd tillsammans med Er guide. Ni körs upp till de spektakulära bergspassen som överblickar Blyde River Canyon. Ni besöker små charmiga orter som Pilgrims Rest (den gamla guldgrävarstaden), Graskop mm. Här får Ni tillfälle att njuta av fruktodlingar, bördiga dalgångar och fantastisk utsikt uppe vid Gods Window. Det ges också tillfälle att besöka några hantverksbutiker.

9 GOLF Hans Marensky Golf Club En mycket speciell bana som angränsar till Kügerparkens norra del. Här strövar djuren fritt över fairways och skänker spänning och sevärdheter till spelet. Flera vattenhinder (som utgör boplats för bl a flodhästar) och vackra afrikanska trädarter ger också karaktär till den här intressanta banan. En välskött parkbana par 72 med spektakulära vyer över busklandskapet. Kvalitén på banan som designats av legendariske Bob Grimsell, kan mycket väl mätas med några av landets bästa. Missa inte den här afrikanska golfupplevelsen! Två golfrundor inklusive transfer 2 km till och från banan Sabie River Sun Golf Course, Sabie River Ligger i Sabie River i Mpumalanga. Det är lummig parkbana som har flera dammar som utgör boplats för en grupp flodhästar. Det är en förhållandevis enkel bana som är mycket naturskön. Det som är så speciellt med anläggningen är att det finns så mycket att göra för dem som inte spelar golf, så om man har familjen med sig finns det ett bra utbud av aktiviteter för alla. Två golfrundor White River Golf Club

10 Trevlig och spännande bana med otroligt vackra omgivningar. Banan passar alla nivåer av golfare och bjuder på utmaningar i form av några långa hål och mycket vatten. Hålen ligger runt om floden White River. PRIS Pris per person inkl alla transporter och alla skatter. Vidare ingår 8 övernattningar i dubbelrum inkl frukost och middag (3 rätter), alla parkavgifter, inträden, guide, utfärd bland bergen en heldag, en dags safari i Krügerparken samt 5 golfrundor. Ingår ej: Lunch, måltidsdrycker, caddie, dricks. Alternativ: 1) Sabie River 2) Olivers Lodge Pris per person i dubbelrum 2 personer: :- *21.895: :-/* :- 4 personer: : :- 6 personer: : :- 8 personer: : :- Tillkommer/avgår: Avgår icke golfare: 1.450: :- Enrumstillägg: 4.195: :- * Alternativ för två personer som reser tillsammans: Vi bokar inrikesflyg till Palaborwa (första hotellet) i stället för Transfers. Pris som anges inkl inrikesflyg per person och alla övriga transfers. FLYGRESAN Förslagsvis bokar vi högklassiga Turkish Airlines åt er (Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg via Istambul till Johannesburg. Flygpris inkl skatter från ca: 7.795:-

11 Förlängning i Kapprovinsen: Väljer Ni att förlänga resan i Cape Town, bokar vi inrikesflyg till Cape Town åt er, liksom hemresa med Turkish från Cape Town. Bekvämt och prisvärt! De internationella flygen går över natten, man landar på morgonen. Ingen tidsskillnad (max en timme)! Boka resan: Resans namn: Golfresa Sydafrika med transfer Med hopp om att detta förslag skall tilltala Er ser vi fram emot att höra från Er inom kort. Platsantalet är begränsat och fler platser kan ev erbjudas till högre pris när dessa är fullbokade (högre flygpris). Först till kvarn gäller. Vid bokning skickar vi anmälningsfaktura på 20% av resans pris/person. Slutfaktura på resterande belopp skickas till Er för betalning Greenways Travel tillhanda senast 45 dagar innan avresan. Ca 10 dagar innan avresedagen får Ni per post biljetter, vouchers och övrigt material inför resan. Greenways Travel reserverar sig mot oförutsedda pris- och valutakursjusteringar som kan komma att påverka resans pris. Vill Ni innan dess veta mer om t ex packning, tips inför avresan, mer om säkerhet och hälsa på resan, växling och mycket annat, titta på vår hemsida under knappen: INFÖR RESAN Vi hoppas att sidan skall vara informativ och behjälplig för Er! Vänligen kontrollera att namnen är korrekt stavade (i enlighet med passen). Ändring av namn efter utställd biljett kostar 800:-/biljett. Alla rumsbilder som finns i offerter och bekräftelse är endast exempel på hur rummen kan se ut (de flesta av rummen har sin egen färg och inredning). Vi kan ej garantera att rummet Ni får ser ut på samma sätt.

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014

HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014 Deltagare: Betalning: Namn: HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014 ÄVENTYRSRESA MED RIDNING & AKTIVITETER FÖR ICKE RIDANDE Med: Ridning bland vildhästar i bergen, nyårsfest & klassisk jeepsafari i

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser OBS Dag för dag! Följ med

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA - ÄVENTYR I NATAL Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 16 platser på flyget.

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA - ÄVENTYR I NATAL Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 16 platser på flyget. JUL & NYÅR I SYDAFRIKA - ÄVENTYR I NATAL Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 16 platser på flyget. Vi räknar med att det blir en blandning av livsnjutare, några som vill rida när tillfälle

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA RIDSAFARI BIG FIVE & VILDHÄSTAR Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 8-10 platser Följ med på en riktigt häftig resa med storslagen ridsafari & bergsritter bland vildhästarna.

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser Vi räknar med att det blir en blandning av hängivna ryttare och äventyrslystna livsnjutare.

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG * KWAZULU NATAL * LESOTHO

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG * KWAZULU NATAL * LESOTHO JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG * KWAZULU NATAL * LESOTHO Datum: 23/12-2015 - 6/1-2016 Pris per person komplett resa inkl flyg: 33.845:- Platser: Totalt 10 platser Vi räknar med att det blir en blandning

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

JUL & NYÅRSRESA FÖR ETT GLATT GÄNG

JUL & NYÅRSRESA FÖR ETT GLATT GÄNG JUL & NYÅRSRESA FÖR ETT GLATT GÄNG Årets jul- och nyårshelg lämpar sig utmärkt för en långresa. Det går endast åt 5 vardagar för att kunna vara borta 16 dagar på denna resa! Det lönar sig att vara ute

Läs mer

Nyati Safari. Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari

Nyati Safari. Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari Nyati Safari Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari Pris per. pers. dkk 16 995:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram, transfer och flyg

Läs mer

OFFERT PRISVÄRD FLORIDARESA

OFFERT PRISVÄRD FLORIDARESA OFFERT PRISVÄRD FLORIDARESA Resa: NORRA FLORIDA Resenärer: 2-8 personer som reser tillsammans 7, 14 eller 21 dygn Tid för resan: Mellan 1/10 2013 - Dec 2014 Betalning: Anmälningsavgift 10 dagar netto.

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa med safari Norra Sydafrika, 2014 Onsdag 8 Januari 2014 - Ankomst till Johannesburg kl 08.30 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen. - Busstransfer

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 För IPA medlemmar & bekanta! Följ med till Sydafrika på denna upplevelseresa kombinerat med djur, natur,

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika, 29 januari 9 februari 2015 Torsdag 29 januari 2015 - Avresa från Stockholm/Arlanda med SK 637 kl. 15:10 med ankomst till Frankfurt kl 17:25. - Avresa från Frankfurt med SA

Läs mer

Afrik a. från första parkett Nyati Safari Lodge

Afrik a. från första parkett Nyati Safari Lodge Afrik a från första parkett Nyati Safari Lodge dkk16 995:- året runt Priset avser 10 dagars lyx safarivistelse med alla måltider, dagliga utflygter, transferresor och flyg t/r Följ med på lyxsafari i världsklass

Läs mer

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Pris för 6 personer DKK 106 970:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram,

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 På bara 10-15 år har Turkiet gått från att vara ett närmast okänt golfresmål till att vara kanske Europas allra hetaste golfresedestination för svenska,

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

SPECIALERBJUDANDEN PORTUGAL

SPECIALERBJUDANDEN PORTUGAL SPECIALERBJUDANDEN PORTUGAL HÖSTEN 2010 - VÅREN 2011 Attraktiva program för hängivna golfare som vill njuta av Algarvekusten eller Costa Azul under årets lugnare och svalare del. Nedan presenterar vi ett

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Mananga Safaris Sydafrika

Mananga Safaris Sydafrika Mananga Safaris Sydafrika Vår största partner i Afrika är Mananga Safaris, som ägs och drivs av Kobus Fourie och hans fru Sureta. Kobus förfogar över ett unikt jaktområdet med ett mycket varierat viltbestånd,

Läs mer

Sun City Golf & Madikwe Safari

Sun City Golf & Madikwe Safari Sun City Golf & Madikwe Safari Nio dagars resa till där ni kombinerar fantastiska golfbanor och safari. Ni börjar med tre nätter på Sun City där fokus ligger på golfdelen. På fjärde dagen är det dags att

Läs mer

Sydafrika RESEFAKTA BESKRIVNING

Sydafrika RESEFAKTA BESKRIVNING Sydafrika BESKRIVNING Sydafrika, 12 dagar En enastående natur med stor mångfald möter oss på denna resa. Här åker vi på safari och hoppas på att få se the Big Five. Vi njuter av kombinationen av mäktiga

Läs mer

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp Afrik a från första parkett Nyati Cheetah Camp DKK 106 970:- året runt Priset avser 10 dagars lyxsafari vistelse för 6 personer med alla måltider, dagliga utflykter, transferresor och flyg t/r Följ med

Läs mer

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari.

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari. Klassiska Klassiska Denna resa till är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska med storstad, vinområden och underbar safari. Ni börjar med fyra nätter i underbara Kapstaden. Här är det

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år Denna högklassiga ridanläggning med westerninriktning ligger vackert inbäddad

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2013-2014

SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2013-2014 SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2013-2014 DET BÄSTA AV KAPPROVINSEN MED RIDNING, VINPROVNING, UTSÖKT MAT, UTFÄRDER & TREVLIGA AKTIVITETER Upplev Kapprovinsen i år! Ridning bland vildhästar i Hermanus lagun och fantastisk

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

EXOTISK JUL- & NYÅRSRESA FÖR TRAVSPORTVÄNNER Med eller utan golfspel

EXOTISK JUL- & NYÅRSRESA FÖR TRAVSPORTVÄNNER Med eller utan golfspel EXOTISK JUL- & NYÅRSRESA FÖR TRAVSPORTVÄNNER Med eller utan golfspel Vår specialdesignade kombinationsresa tar Er genom några av landets vackraste delar och Ni färdas med transferbuss med guide. Därmed

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d)

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Nu är det åter dags för oss på Dina Vingårdar att ge oss ut på en upplevelserik resa till Sydafrika. Med oss har vi som vanligt vår ovärderliga

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Sydafrika. Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar

Sydafrika. Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Sydafrika Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Skräddarsytt paket med boende på Ridgemor Villa I svensk regi, måltider på olika restauranger och de flesta sevärdheter kring

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

Förslag Bröllopsresa Australien

Förslag Bröllopsresa Australien Förslag Bröllopsresa Förslag Bröllopsresa Vi har satt samman ett paket på cirka två veckor där ni blir bortskämda med bra boende och utsökt mat men också med flera spännande upplevelser. Denna bröllopsresa

Läs mer

Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar.

Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar. Sydafrika med guide Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar. Sydafrika är ett land med spektakulära kontraster beläget

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016.

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016. LAOS. Resan startar i Unescos världsarv Luang Prabang. Här skall vi upptäcka omgivningarna till fots och från elefantryggen innan vi åker österut till de mystiska Plain of Jars. Vidare till det underbara

Läs mer

Sydafrika från Boerland till Kap

Sydafrika från Boerland till Kap Sydafrika från Boerland till Kap Detta är en rundresa som är helt fullmatat med alla upplevelser man kan få i detta kontrastrika land. Denna resa tar er från Johannesburg och Kruger National Park till

Läs mer

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET SCHWEIZ vs. SVERIGE 14 17 september SANNINGENS ÖG NBLICK! TEAM SPONSOR DC-LAGET Tennisbiljetter hela helgen Aktivitet med L-A Wahlgren* 3 hotellnätter inkl. frukost Träffa svenska DC-laget* Möjlighet till

Läs mer

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Vi erbjuder här en unik resa till Sydafrika med Laila Nordfors som reseledare. Laila har på uppdrag av Gävle Kommun haft ett tätt samarbete

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka.

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka. Hem Galleri Turer Om Densils Travels Tjänster Kontakt Densils Travels Turer med fantastiska upplevelser på Sri Lanka Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL

RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL Landa i Kathmandu, porten till alla äventyr i Himalaya. Upplev rafting och forskajak på en av världens mäktigaste floder. Se Himalayas fantastiska berg som sträcker sig över

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

Sydafrika från Boerland till Kap

Sydafrika från Boerland till Kap Sydafrika från Boerland till Kap Detta är en rundresa som är helt fullmatat med alla upplevelser man kan få i detta kontrastrika land. Denna resa tar er från Johannesburg och Kruger National Park till

Läs mer

M Å N D A G 16 JANUARI 17

M Å N D A G 16 JANUARI 17 M Å N D A G 16 JANUARI 17 ANKOMST till George flygplats under eftermiddagen. Vår guide Gavin Reid möter upp på flygplatsen, välkomnar gästerna och visar vägen till transferbussen. (Vi tar hand om allt

Läs mer

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR 22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare.

Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare. Garden Route med bil Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare. Turen börjar i Kapstaden och slutar i antingen Knysna eller om ni kör tillbaka

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Uganda. kon-tiki resor

Uganda. kon-tiki resor Uganda Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs som privat, med eget fordon och engelsktalande guide/chaufför,

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Datum: 2013-02-05 Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Företag/Kund X Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

Sydafrika. Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar

Sydafrika. Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Sydafrika Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Skräddarsytt paket med boende på Ridgemor Villa I svensk regi, måltider på olika restauranger och de flesta sevärdheter kring Kapstaden

Läs mer

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar Reskod: TZ-4 Antal resdagar: 12 (varav 11 dagar i Tanzania) Avresa varje

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari samt besök i massajby och 5 övernattningar på Zanzibar Reskod: G1 Antal resdagar: 14

Läs mer

besegra kilimanjaro Klättring och löpning på Kilimanjaro. Februari 2011.

besegra kilimanjaro Klättring och löpning på Kilimanjaro. Februari 2011. besegra kilimanjaro Klättring och löpning på Kilimanjaro. Februari 2011. Safari & möjlighet att bestiga Kilimanjaro!»Resa 1. Safari, lopp & safari. 24 feb-7 mars.»resa 2. Safari, lopp & vandring Kilimanjaro.

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika Ski Safari Kanada Drömmen om en road trip genom Klippiga Bergen i Kanada kan bli verklighet. På denna skidsafari från öst till väst upplevs tre fantastiska skidområden. Ni ankommer till Calgary i Alberta

Läs mer

Australien och Dubai. Australien och Dubai. Resan i korthet. Australien

Australien och Dubai. Australien och Dubai. Resan i korthet. Australien och Dubai och Dubai Härlig kombinationsresa till med fantastiska Sydney, sol i Cairns samt stopover i Dubai på vägen. Under denna härliga resa till får ni uppleva de 2 av de bästa områdena i, 5 dagar i

Läs mer

Här börjar. en fantastisk golfupplevelse

Här börjar. en fantastisk golfupplevelse Här börjar en fantastisk golfupplevelse Vårt fantastiska golfpaket! I nordöstra hörnet av Skåne, ca 8 km från Kristianstad, ligger Araslöv Golf & Resort. Som namnet avslöjar så är golfen en del av vår

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer