JUL & NYÅR I SYDAFRIKA - ÄVENTYR I NATAL Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 16 platser på flyget.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "JUL & NYÅR I SYDAFRIKA - ÄVENTYR I NATAL Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 16 platser på flyget."

Transkript

1 JUL & NYÅR I SYDAFRIKA - ÄVENTYR I NATAL Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 16 platser på flyget. Vi räknar med att det blir en blandning av livsnjutare, några som vill rida när tillfälle ges och några som vill spela golf. Förmodligen blir det en uppdelning med 8+8 personer på samma rutt men lite olika program. I övrigt blir det mycket naturupplevelser, safari, fågelskådning, grillning och mysiga kvällar vid elden där vi njuter av Afrikas alla läten. Ett par dygn vid Natalkustens dramatiska stränder! Här testar vi gamla beprövade rutter som Mary besökt och utforskat för flera år sedan: Drakensbergen, Natalkusten norr om Durban, Zululand, Swaziland, safari i Krügerparken och avslut hos Leon & Cristo i Mpumalangas bergsområden innan ringen sluts tillbaka på Johannesburgs flygplats. Resan passar bra för dig som redan varit med på några av våra Sydafrikaresor och vill ha mer! Ryttare, livsnjutare och ev golfare kan hänga med. Viktigast är att Du/Ni är pigga och glada så blir det ett trevligt gäng. Det blir ganska många ombyten av miljö och boende, något för den som gillar äventyr och att uppleva djurlivet. Det är en vild blandning av riktigt enkelt boende, lyxigt och charmigt samt mycket personligt. Här kan ryttare få ca 6 riddagar, golfare hinna med ca 6 golfrundor och övriga få minst lika många dagar av båtturer, lerduveskytte, bågskytte, safari, vandring, bad i vattenfall, besök i grottor mm. Vi upplever gemensamt det magnifika fågel- & djurlivet på och i vattnet med båt på ett av de fina våtmarkerna i Zululand. Självklart rolig och trevlig vistelse utanför det, god mat och utsökt att dricka till det! För alla blir det även ett par dagars BIG FIVE (elefant, buffel, lejon, leopard & noshörning) jeepsafari i Krügerparken med mycket charmigt boende på lodge mitt bland det vilda djurlivet blir en av höjdpunkterna på resan! Datum för resan i år: 22/12 från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Hemresa 5/1 från Johannesburg, landar i Sverige 6/1.

2 Sydafrika Knappast kan något annat land eller ens världsdel erbjuda ett sådant enastående utbud av spännande upplevelser! Vårt uppskattade program till Sydafrika har uppdaterats och förnyats något i år. Här finns mängder av spektakulära naturscenerier i en fantastisk variation. Krügerparkens fascinerande djurliv med några av Afrikas bästa safariupplevelser är en given komponent i Afrikaresan. Men årets Häng med resa över nyår inkluderar även vistelse bland bergen i Drakensberg, Natalkusten, Zululand, Swaziland & safari i reservat som angränsar till Krügerparken. Här finns mycket fint att se från hästryggen, runt golfbanorna men även för dem som inte rider eller spelar golf. Före avresan från Sverige får Du ett utförligt informationsmaterial inkl säkerhetsråd och goda råd. Tillsammans med våra partners i Sydafrika har vi ett 30:tal års erfarenhet av att ta fram det bästa, säkraste och mest sevärda i form av upplevelser. Vår gemensamma erfarenhet av att arrangera just den här typen av resor till landet och alla våra erfarenheter kommer Er till nytta när Ni låter oss arrangera resan. Detta gäller framförallt informationsmaterial, välkomstmöte på plats och hjälp under resans gång om så skulle vara nödvändigt. Programmet är väl arrangerat och genomtänkt där inget lämnas åt slumpen. Det ger den trygghet och vetskap att varje detalj är planerad på ett visst sätt, just för att det skall passa varje resenär! FLYG FRÅN STOCKHOLM Ev kan resan splitas och bokas med anslutning från Göteborg eller Köpenhamn, hör med oss i så fall! Turkish Airlines med bra flygförbindelse: 22/12 TK1796 Stockholm-Istambul /12 TK40 Istambul-Johannesburg /1 TK41 Johannesbiurg-Istambul /1 TK1793 Istambul-Stockholm Ni får fritt medtaga två baggage om 20 kg + handbagage + golfbag. Incheckning senast 2 timmar före avresa. Alla tider är lokala.

3 Natal, kuststräckan mellan Port Shepstone i söder och St Lucias Nationalpark i norr består av ett variationsrikt och kulturrikt landskap. Från Durbans flygplats nås mängder av små städer på bara ett par timmar. Här ligger golfbanorna uppradade som ett pärlband längs kusten. Havsutsikt och lummig vegetation med ett rikt fågelliv karaktäriserar banorna. De slingrande vägarna längs kusten sträcker sig genom ett subtropiskt landskap med sockerrörsplantager och fruktodlingar. Utsikten över de dramatiska klipporna och de gyllengula sandstränderna som möter havets vita, skummande surfvågor är betagande. Drakbergens vackra bergstoppar ligger i de norra högländerna. Här ligger flera "småstadsidyller" inbäddade i grönska mellan bergen. Flera har sin egen golfbana med utsikt som får besökaren att fullständigt tappa andan. Boshch Hoek, Sani Pass och Mooi River är några av de bästa. Området norr om Durban (The Dolphin Coast) har också många fina golfbanor. Längre norrut ligger några magnifika naturreservat med våtmarker, rikt på fågelliv och vilda djur (St Lucia & Hluhluwe Game Reserve). Här ingår i regel alla måltider och två aktiviteter (safari med jeep eller med båt) per dygn. Ett spännande och annorlunda avbrott mellan golfrundorna! Klimat: Här är det lite omvänt mot övriga orter: April-september är bra vädermässigt med dagstemperaturer på grader och 3-7 regniga dagar i månaden. Oktober-mars är varmare med dagstemperaturer på ca grader men också blötare, ca 9-11 regniga dagar per månad. Bokpoort i Drakensbergen

4 HYRBIL/TRANSFER Hyrbil med luftkonditionering ingår under tiden 23/12-1/1 (hämtas på flygplatsen & lämnas i närheten av safarin. Det blir 2-3 bilar körda av: Mary Wright + frivillig. 2 stora minibussar med 8-9 säten + ev en personbil (beror på antal och indelning i aktiviteter och sällskap). Fri körsträcka, skatt och självriskreducering ingår. Kartor och vägbeskrivningar levereras med färdhandlingarna. En person får stå som förare per bil. Om fler vill köra bilen (och försäkringen ska gälla) måste Ni teckna och betala sk "additional driver" när Ni hämtar ut bilen. Observera att ett belopp (ca ) spärras på förarens kreditkort som deposition under hyrestiden. Detta belopp släpps självklart när bilen återlämnas fulltankad och i oskadat skick. Bensinkostnad ingår. Bilarna återlämnas den 1/1. Transfer resterande del av resan. I Sydafrika är det vänstertrafik, bra skyltat, lätt att hitta mm. För förare: Det är obligatoriskt med internationellt körkort och det införskaffas på AGENTSERVICE PÅ PLATS Vid ankomsten till Kapstaden möts vi av vår lokalagent på flygplatsen. Vår agent har sedan ett dygnetruntnummer där de alltid kan få hjälp om något mot förmodan inte skulle vara till belåtenhet eller om Vi behöver hjälp. 23/12 Ankomst till Johannesburgs flygplats. Vi hämtar bilarna och kör söderut till Freestate. Ca 3-4 timmar genom landskapet söder om Johannesburg i riktning not Natal och Durban. Bergsafari i Drakensbergen & Freestate En av våra mest populära resor med betoning på såväl kulturell inblick och personlig upplevelse, som mycket god prisvärdhet för den som inte enbart fokuserar på de vilda djuren Bergssafarin är en underbar kombination av fin ridning, äkta närhet till människorna, naturen och byarna i den storslagna miljön. Natursköna ridturer och safariupplevelser med möjlighet att se flera vilda djurarter förhöjer resans värde ytterligare

5 23-26/12 Inkvartering på Bokpoort & Rebelli Game Farm: Här har vi plats för ca 8 personer på Bokpoort som lämpar sig för dem som vill rida i första hand och 8 personer på Rebelli Game Farm för dem som vill uppleva naturen, djurlivet och ev spela golf. Anläggningarna ligger inte långt från varandra och lunch/middagar äts på Bookport: Frukost på Bokpoort ingår. På Rebelli: ingår frukostmat, men det finns i form av matvaror i kylen. Var och en tar vad de vill ha till frukost. Produkter: Musli, bröd, smör, ost, egg, bacon, korv, tomater, frukt, juice, mjölk, kaffe, te mm. Bokpoort: 2 stugor med badrum och allrum samt sovrum/plats för ca 4 personer i varje. 1) Stuga med en dubbelsäng och 2 enkelsängar. 2) Stuga med två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med 4 enkelsängar. Rebelli: 1) The Lodge har 2 sovrum med vardera en dubbelsäng och eget badrum. 2) Mooihoek har 2 sovrum, ett med dubbelsäng och ett med 2 bäddar, egna badrum. Vi bokar in efter hand och rum som passar bäst!

6 Omgivningarna: Här är ett vackert läge och består av ett mindre reservat med vissa av de Afrikanska djuren som t ex: Elandantilop, zebra, Hartebest, blesbok, springbok, svart gnu, grå rhebok, och bergs reedbuck. Självklart finns här även en hel del fåglar. Det vackra landskapet i dalgångarna och sluttningarna kan upplevas säkert till fot på markerade stigar och helt efter var man vill gå. Ryttarna gör det tll häst så klart. Detta är en fin start på resan, ett enkelt boende och charmiga upplevelser lite olikt vad den ordinarie turisten upplever! Golfare: Vi bokar in 2 golfrundor på Clarens 18 hålsbana. En fin parkbana med storslagna vyer. Vårt program inkl följande: 24 & 25/12 har alla några aktiviteter som ingår beroende på önskemål. Tala om vad du väljer när du bokar resan: Ridning 2 dagar, bågskytte, lerduveskytte, flodfärd i gummiflotte. Golfarna har 2 golfrundor. Måltider: Luncher och middagar äter vi på Bokpoort: Julmiddag blir lite extra, men det blir mycket grillat. Troligtvis får Cristo igång oss i lite LINEDANCING som han brinner för. Trevliga kvällar vid elden och i baren. 26/12 Resan fortsätter i sydöstlig riktning. Vi kör genom Drakensbergen mot Durban och Natalkusten (ca 4 timmar) och till vårt lilla guesthouse i Umhlanga Rocks.

7 26-28/12 Rostalyn Guest House, Umhlalanga Rocks Ett litet personligt och trevligt guesthouse beläget ca 400m från kusten och stränderna mot Indiska Oceanen. Rummen har privad badrum och här finns gemensamma allrum att umgås, matsal, bar och kylskåp liksom en trädgård med pool, och viss utsikt mot havet. Härifrån nås stränderna, marine world, Yacht Club, Japanska trädgården, Durban Country Club (högklassig golfbana), Ballito Lifestyle Mall (shopping), samt Gateway Shopping (stor mall). Anläggningen har totalt 8 rum. Vi håller 6 dubbelrum och ett stort familjerum med 4 bäddar. Här bor vi två nätter inkl frukost och hinner med att njuta av vistelsen vid havet innan vi kör norrut. 28/12 Resan fortsätter norrut längs Natalkusten (ett stycke från kusten) och upp till St Luzia Wetland Reserve /12 Umlilo Lodge St Lucia En charmig lodge med bra läge för den som vill uppleva djurlivet på och kring våtmarkerna. Ett 4 stjärnigt guesthouse belägen i byn St Luzia som på alla sidor omges av reservat som ingår i Världsarvslistan. Här bor vi i dubbelrum med eget badrum och middag samt frukost inkluderad. Boendet omges av trädeck och en tropisk trädgård samt en pool. Middagen kan serveras i en sk Boma utomhus under stjärnorna. 28/12 Kvällstur: Självklart har vi inkluderat en trevlig kvällstur i båt för att se fågellivet, flodhästar och krokodiler (med lite tur eller otur ). Middag i boman.

8 29/12 Vidare norrut till Pongola. Resan tar ca 3 timmar och vi kommer fram till vår lyxiga lodge i bergen ovanför Pongola, där vi skall fira nyår och njuta av utsökt god mat och trevliga aktiviteter i tre dygn.

9 29/12-1/1 Pakamisa Lodge Svårtillgänglig men nog så angenäm, en liten privat anläggning i en egen park, högt belägen i bergen, med helt sagolik utsikt. Här finns 7 sviter med mycket rymliga rum och terrasser som alla överblickar dalgångarna. Poolen lockar till svalkande dopp efter avslutade aktiviteter såsom jeepsafari, ridning, vandring, bågskytte mm. Djur som ses är bl a flera olika antiloparter och giraffer, gnuer, zebra, vildsvin, strutsar mm. Aktiviteter som också kan ordnas är bågskytte, pistolskytte, lerduveskytta (kostnad tillkommer). Under dagarna 30 &31/12 ingår två aktiviteter per dag: fotsafari, jeepsafari, ridning, fågelskådning, bågskytte, lerduveskytte (här finns över 200 unika fågelarter). Här ingår frukost, lunch och middag under hela vistelsen inkl en utsökt middag på nyårsafton.

10 1/1 Färden fortsätter norrut och genom det egna lilla landet Swaziland. Vi kör från Pongola till Golela och sedan rakt igenom Swaziland upp till Piggs Peak och ut vid norra passkontrollen. Där kör vi sedan till till Malelane bergen och Bongani Lodge. 1-3/1 Bongani Mountain Lodge Bongani Mountain Lodge, Mthetomusha Game Reserve Vi bor på en lyxig safarikamp i reservatet Mthetomusha precis intill Krügerparken. Kampen ligger mycket vackert med imponerande klippformationer runt omkring. En pool finns för att svalka sig under heta dagar. Inredningen är en blandning av klassisk afrikansk stil, starka färger och rustika trädetaljer. Vi bor i sk "chalet" med badrum, a/c, takfläkt och en egen veranda. Middag äts gemensamt runt en öppen eld där man kan höra Afrikas alla läten. Två safaris per dygn ingår, varav en i skymningen, liksom alla måltider och egen ranger/guide under hela vistelsen. Denna lodge är en av Nelson Mandelas favoriter där han kopplade av på sina lediga stunder! Även en av våra mest uppskattade kamper Här ingår 2 safaris/dygn och alla måltider. Lyxigt och personligt!

11 Bongani Mountain Lodge

12 3/1 Nu hämtas vi upp och körs till det sista stället på den här fantastiska rundresan. Ca 2 timmars bilresa från Safarilodgen till vår gård bland bergen och vildhästarna nära Kapsehop. ÖSTRA TRANSVALL/MPUMALANGA Mpumalanga är ett av de mest betagande områdena i hela Sydafrika med sina spektakulära bergspass, utsiktsplatser, vattenfall, grottor, böljande fruktodlingar och mäktiga barrskogar som breder ut sig i dalgångarna. Ägna dagarna åt utflykter till gamla guldgrävarstäder, bergsbyar, grottor och vattenfall mm. Här finns också en dalgång med vildhästar att hålla utkik efter. Krügerparken ligger inom bekvämt avstånd och blir en given kombination med högländerna. Resan innehåller en heldags jeepsafari i Krügerparken. Ingen Afrikaresa är komplett utan "närkontakt" med de vilda djuren. Bland Mpumalangas berg finner vi en charmig och enkel liten gård med hästar bland bergen. I närheten av God s Window & Blydes River Canyon ligger en liten historisk guldgrävarstad omgiven av massiva skogar och vildmarksområden där vildhästar ses beta i de bördiga dalgångarna. Här rider ryttarna de två sista dagarna, garanterat kommer det ses vilda hästar från hästryggen. Guiden Cristo kallas för svar på mannen som talar med hästar, känd för sin fantastiska uppsättning av välridna och älskade trailhästar. Hästar & ridning: Kuperad terräng, 2 dagars ridning möjlighet till snabba galopper, men även lugnare ridning för mindre erfarna. Välridna, välskötta och trevliga hästar med huvudsakligen afrikanska korsningar, halvblod och shirehäst i dem. Allt från små storlekar till medelstora. Hästarna är vana att vistas ute i det fria bland bergen. De är säkra på fötterna, välskolade och mestadels mycket lätta i handen, samt vana vid kärleksfull behandling. Några är lugna, stadiga och säkra för den lite osäkra ryttaren, andra friska och pigga utan att vara besvärliga att hantera. Sadlarna är engelska kvalitetssadlar. Vildhästar i full fart bland bergen (ses ofta från hästryggen)

13 INKVARTERING PÅ GÅRDEN 3-5/1 De 2 första nätter bor ryttare och medföljande på hästgården bland bergen. Hästgården: Huvudbyggnaden (från början av 1800-talet) har inretts med vackra föremål från trakten och blir den givna mötesplatsen för måltider och samvaro. Här finns tre dubbelrum, en salong, veranda och kök samt betagande utsikt mot skogen och dalen. Ett badrum + extra separtat WC. Ytterligare två liknande stugor ger sovplats för totalt max 12 personer som delar på några badrum (ej eget badrum). OBS! Boendet är enkelt och ej i nivå med Pakamisa & Bongani Lodge. För ev barn: Det blir några nätter i tält, 2 personer/tält med gemensam dusch under stjärnorna (dam & herr avdelning). Boende på hästgården Aktiviteter & vad som ingår: Frukost, lunch och middag ingår under dessa två sista dygn liksom alla drycker. En aktivitet per dag i form av ridning, vandring, tur med jeep/bil till vattenfall för bad, intressanta grottor, byn Kapsehop och Adams Calender och den vackra bergsplatån där dessa säregna stenformationer placerats.

14 Bad i vattenfall Solnedgång på hästgården AVSLUT FÖR GOLFARE Om några golfare vill ha eget boende de här två sista dagarna bokas ett hotell intill Sabie River Golf Club eller White River Golf Club och ett par golfrundor som avslutning. 3-5/1 Sabie River Sun utanför Hazyview i Mpumalanga Ett naturskönt läge med utsikt mot Sabie River som utgör boplats för ett antal flodhästar och hundratals unika fågelarter. Hotellet rum ligger i närheten av golfbanan. Vidare finns en trevlig restaurang och bar. Allt är mycket smakfullt inrett i afrikansk stil (många vackra hantverk, textilier och föremål från trakten). Rummen har utsikt mot floden och den egna sjön eller den stora poolen och golfbanan. Alla har privat badrum, luftkonditionering och balkong. Den här anläggningen har en egen trevlig parkbana som sträcker ut sig runt sjön för dem som vill spela golf. Här har gjorts stora uppgraderingar de senaste åren och banan är ofta i gott skick och bjuder på en riktigt trevlig utmaning. Inte minst för den natursköna omgivningen och det rika djur- och fågellivet runt banan.

15 Sabie River Sun Sabie River Sun Golf Course, Sabie River Ligger i Sabie River i Mpumalanga. Det är lummig parkbana som har flera dammar som utgör boplats för en grupp flodhästar. Det är en förhållandevis enkel bana som är mycket naturskön. Det som är så speciellt med anläggningen är att det finns så mycket att göra för dem som inte spelar golf, så om man har familjen med sig finns det ett bra utbud av aktiviteter för alla. En eller två golfrundor Golf på Sabie River

16 RESANS PRIS Vad som ingår i resans pris: Tur & retur flygresa från Sverige inkl skatter, plats i hyrbil/minibuss från 23/12-1/1, transfers resterande del av resan, alla måltider utom 2 lunch & middag, måltidsdrycker ingår de två sista dygnen. Aktiviteter: Angivna aktiviteter och ridning ingår under resan, bågskytte, flodfärd, en båtsafari, 4 aktiviteter på Pakamisa och 4 jeepsafaris på Bongani. Ridning och angivna aktiviteter på gården bland bergen i Mpumalanga. För Golfare: Två golfrundor på Clarens Golf Club, 1 runda på Durban Country Club och 1 runda på Sabie River Golf Club. Hyrklubbor kan bokas i förväg men golfbag ingår fritt på flyget. Caddie & dricks tillkommer. Ingår ej: 2 luncher & 2 middagar, dricks & drycker. Kostnadsläget i Sydafrika är väldigt förmånligt. Måltider ca 1/3 eller 50% mot Sverige. Fler fördelar: Ingen tidsskillnad, ingen besvärlig jetlag. Ett av världens vackraste länder och lite mer att se och uppleva. Pris per person i dubbelrum: :- Pris golfare: :- Med hopp om att detta förslag skall tilltala Er ser vi fram emot att höra från Er inom kort. Vid bokning skickar vi anmälningsfaktura på 20% av resans pris/person. Slutfaktura på resterande belopp skickas till Er för betalning Greenways Travel tillhanda senast 45 dagar innan avresan. Ca 10 dagar innan avresedagen får Ni per post biljetter, vouchers och övrigt material inför resan. Greenways Travel reserverar sig mot oförutsedda pris- och valutakursjusteringar som kan komma att påverka resans pris. Ingen justering görs om valutakursen ligger på mellan Sek mot Rand. Vill Ni innan dess veta mer om t ex packning, tips inför avresan, mer om säkerhet och hälsa på resan, växling och mycket annat, titta på vår hemsida under knappen: INFÖR RESAN Vi hoppas att sidan skall vara informativ och behjälplig för Er!

17 Vänligen kontrollera att namnen är korrekt stavade: Precis likadant som de skrivs i passen. Det går inte att resa på en biljett med felstavat namn! Ändring av namn efter utställd biljett kostar 800:-/biljett. Alla rumsbilder som finns i offerter och bekräftelse är endast exempel på hur rummen kan se ut (de flesta av rummen har sin egen färg och inredning). Vi kan ej garantera att rummet Ni får ser ut på samma sätt. Med vänlig hälsning Mary Wright Boka resan: Kontakta oss på Greenways Travel: mary@greenways.se Bokningsformulär: Tel: Platsantalet är begränsat!

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG, NATAL & MPUMALANGA Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 14 platser Vi räknar med att det blir en blandning av hängivna ryttare och äventyrslystna livsnjutare.

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG * KWAZULU NATAL * LESOTHO

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG * KWAZULU NATAL * LESOTHO JUL & NYÅR I SYDAFRIKA DRAKENSBERG * KWAZULU NATAL * LESOTHO Datum: 23/12-2015 - 6/1-2016 Pris per person komplett resa inkl flyg: 33.845:- Platser: Totalt 10 platser Vi räknar med att det blir en blandning

Läs mer

GOLFSPEL, SAFARI & UTFÄRDER SYDAFRIKAS GULDKORN

GOLFSPEL, SAFARI & UTFÄRDER SYDAFRIKAS GULDKORN GOLFSPEL, SAFARI & UTFÄRDER SYDAFRIKAS GULDKORN Upplev det bästa av nordöstra Sydafrika med transfers och slipp köra bil under resan! Resan passar perfekt för golfare och medföljande som inte spelar golf

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser OBS Dag för dag! Följ med

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014

HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014 Deltagare: Betalning: Namn: HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014 ÄVENTYRSRESA MED RIDNING & AKTIVITETER FÖR ICKE RIDANDE Med: Ridning bland vildhästar i bergen, nyårsfest & klassisk jeepsafari i

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA RIDSAFARI BIG FIVE & VILDHÄSTAR Datum: 22/12 6/1 Pris per person: Platser: Totalt 8-10 platser Följ med på en riktigt häftig resa med storslagen ridsafari & bergsritter bland vildhästarna.

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

St. Lucia The Elephant Coast

St. Lucia The Elephant Coast St. Lucia The Elephant Coast Stranden vid St. Lucia The Elephant Coast på Sydafrikas östkust, sträcker sig från staden St. Lucia i söder till Kosi Bay i norr. En kuststräcka på mer än 200 km, som har varit

Läs mer

JUL & NYÅRSRESA FÖR ETT GLATT GÄNG

JUL & NYÅRSRESA FÖR ETT GLATT GÄNG JUL & NYÅRSRESA FÖR ETT GLATT GÄNG Årets jul- och nyårshelg lämpar sig utmärkt för en långresa. Det går endast åt 5 vardagar för att kunna vara borta 16 dagar på denna resa! Det lönar sig att vara ute

Läs mer

Mananga Safaris Sydafrika

Mananga Safaris Sydafrika Mananga Safaris Sydafrika Vår största partner i Afrika är Mananga Safaris, som ägs och drivs av Kobus Fourie och hans fru Sureta. Kobus förfogar över ett unikt jaktområdet med ett mycket varierat viltbestånd,

Läs mer

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari samt besök i massajby och 5 övernattningar på Zanzibar Reskod: G1 Antal resdagar: 14

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari.

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari. Klassiska Klassiska Denna resa till är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska med storstad, vinområden och underbar safari. Ni börjar med fyra nätter i underbara Kapstaden. Här är det

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Sun City Golf & Madikwe Safari

Sun City Golf & Madikwe Safari Sun City Golf & Madikwe Safari Nio dagars resa till där ni kombinerar fantastiska golfbanor och safari. Ni börjar med tre nätter på Sun City där fokus ligger på golfdelen. På fjärde dagen är det dags att

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way, Milngavie Fort William, 10 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar strax

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 För IPA medlemmar & bekanta! Följ med till Sydafrika på denna upplevelseresa kombinerat med djur, natur,

Läs mer

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Algarvekusten, Aljezur - Sagres, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda, kusten

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Res med Plan och Världens Resor till Tanzania

Res med Plan och Världens Resor till Tanzania Res med Plan och Världens Resor till Tanzania Upplev spännande Tanzania. Landet som bjuder på såväl Afrikas högsta berg Kilimanjaro, kritvita stränder på ön Zanzibar samt fantastisk safari i Serengeti.

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Vi erbjuder här en unik resa till Sydafrika med Laila Nordfors som reseledare. Laila har på uppdrag av Gävle Kommun haft ett tätt samarbete

Läs mer

Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar.

Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar. Sydafrika med guide Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar. Sydafrika är ett land med spektakulära kontraster beläget

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 På denna Save the Wildlife resa får du både möjlighet att fotografera Kenyas djurliv och även lära dig mer om parkernas bevarandearbete. Ta chansen och följ

Läs mer

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Den portugisiska vägen/camino Portugués, Porto Tui, 7 nätter 1(5) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Den franska pilgrimsvägen

Läs mer

Sydafrikaresa. Dricks: Det är brukligt att ge dricks i Sydafrika, 10 % är normalt. Restauranger inkluderar ej dricksen i notan.

Sydafrikaresa. Dricks: Det är brukligt att ge dricks i Sydafrika, 10 % är normalt. Restauranger inkluderar ej dricksen i notan. Sydafrikaresa Att besöka Sydafrika......är ett minne för livet. Landet är stort och bjuder på en mängd olika upplevelser. Utöver sol och värme erbjuder Sydafrika även golfbanor i världsklass, ett exotiskt

Läs mer

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016 STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016 Långt ut i Stockholms unika ytterskärgård, i Bullerö naturreservat, ligger ett litet torp

Läs mer

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar Reskod: TZ-4 Antal resdagar: 12 (varav 11 dagar i Tanzania) Avresa varje

Läs mer

OFFERT PRISVÄRD FLORIDARESA

OFFERT PRISVÄRD FLORIDARESA OFFERT PRISVÄRD FLORIDARESA Resa: NORRA FLORIDA Resenärer: 2-8 personer som reser tillsammans 7, 14 eller 21 dygn Tid för resan: Mellan 1/10 2013 - Dec 2014 Betalning: Anmälningsavgift 10 dagar netto.

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2016 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11,

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, Indiens pärlor 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, På denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats,

Läs mer

SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2013-2014

SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2013-2014 SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2013-2014 DET BÄSTA AV KAPPROVINSEN MED RIDNING, VINPROVNING, UTSÖKT MAT, UTFÄRDER & TREVLIGA AKTIVITETER Upplev Kapprovinsen i år! Ridning bland vildhästar i Hermanus lagun och fantastisk

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR 22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men

Läs mer

Safari Entabeni Game Reserve

Safari Entabeni Game Reserve Safari Entabeni Game Reserve Tre dagars safari i underbara Entabeni Game Reserve. Entabeni Private Game Reserve, ligger i Waterberg regionen. Cirka tre timmars körning från Johannesburg finns detta 12000

Läs mer

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten!

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten! Vandring vid Höga Kusten Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten Är du en Äntligen friluftsmänniska får du chansen som gillar Nu att vandra? arrangerar Vill du Ung

Läs mer

SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2014-2015

SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2014-2015 SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2014-2015 DET BÄSTA AV KAPPROVINSEN EN FAVORIT I REPRIS Frihet med hyrbil trygghet i grupp RIDNING, VINPROVNING, GOLF, UTSÖKT MAT, UTFÄRDER & TREVLIGA AKTIVITETER Upplev Kapprovinsen

Läs mer

MONGOLIET REQUEST. 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016

MONGOLIET REQUEST. 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016 MONGOLIET REQUEST 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016 I DJINGIS KHANS FOTSPÅR Upplev Djingis Khans hemland magiska Mongoliet! Detta är nomadernas land och här möter vi en praktiskt taget orörd vildmark,

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Safaris og dyr. Torsby och Sunne

Safaris og dyr. Torsby och Sunne Safaris og dyr Torsby och Sunne BÄVERSAFARI I BÅT Guidad tur 2,5-3 timmar Följ med vår utbildade guide på en stämningsfull bäversafari i båt. Turen är anpassad till 2-4 personer och går kvällstid under

Läs mer

Villa Wöhler med reception, restaurang, bar och tio dubbelrum (rum nummer 4 ovan).

Villa Wöhler med reception, restaurang, bar och tio dubbelrum (rum nummer 4 ovan). Pensionatet på udden En middag i matsalen medan solen sänker sig i havet. Ett bad från bryggan på udden med Karlsöarna som bakgrund. En utgångspunkt för att upptäcka Gotland. Ett sekelskiftespensionat

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Välkommen till Idre Fjäll!

Välkommen till Idre Fjäll! Välkommen till Idre Fjäll! Aktiviteter och öppettider 19-26 juni Har du akuta frågor gällande ditt boende som inte kan vänta till dagen efter så ringer du 070-532 1963. Aktiviteter Träning Avkoppling Ledarledda

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

Nyati Safari. Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari

Nyati Safari. Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari Nyati Safari Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari Pris per. pers. dkk 16 995:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram, transfer och flyg

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Afrik a. från första parkett Nyati Safari Lodge

Afrik a. från första parkett Nyati Safari Lodge Afrik a från första parkett Nyati Safari Lodge dkk16 995:- året runt Priset avser 10 dagars lyx safarivistelse med alla måltider, dagliga utflygter, transferresor och flyg t/r Följ med på lyxsafari i världsklass

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur).

CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur). CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur). Dagligen från Chiang Mai, som privat eller grupp tur. Det här är en underbar tur genom den tjocka

Läs mer

Res med Plan till Zimbabwe!

Res med Plan till Zimbabwe! Res med Plan till Zimbabwe! Ett besök i Afrikas juvel bjuder på både spännande safari, Victoriafallen och besök hos fadderbarn! Resperiod: 12 26 april 2015 1 Resans innehåll Vi reser i landet med utgångspunkt

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria, Salzburg St Wolfgang, 5 nätter 1(5) Vandra i Österrike Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria är en pilgrimsled som går mellan Altöttingen i Tyskland och Mariazell

Läs mer

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Pris för 6 personer DKK 106 970:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram,

Läs mer

RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL

RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL Landa i Kathmandu, porten till alla äventyr i Himalaya. Upplev rafting och forskajak på en av världens mäktigaste floder. Se Himalayas fantastiska berg som sträcker sig över

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6. Vandra i Sverige. Hamnen i Båstad

Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6. Vandra i Sverige. Hamnen i Båstad Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6 Vandra i Sverige Hamnen i Båstad Bjärehalvön, 3 nätter Skummeslövstrand Torekov, 2 vandringsdagar Leden på Bjärehalvön ingår i Skåneleden

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare!

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Gröna Kusten 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Den vackra kustvägen Rio- Santos, där Atlantens underbara stränder möter den frodiga Atlantregnskogen, kallas för den Gröna kusten. På den

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2015 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

8. Vad tyckte du om informationsmaterialet från Häst & Sport Resor?: mycket bra Finns det något vi borde förbättra i informationsmaterialet?

8. Vad tyckte du om informationsmaterialet från Häst & Sport Resor?: mycket bra Finns det något vi borde förbättra i informationsmaterialet? Namn: Ingrid Lundin Resa: Provence, övre luberon Datum: 20-26 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: Vilken välkomstmiddag!! Fantastiskt god mat - en jättefin

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Ayers Rock & Kings Canyon

Ayers Rock & Kings Canyon Ayers Rock & Kings Canyon På denna tre-dagars tur till s röda öken väntar en rad vackra naturupplevelser. Ni reser i en grupp med guide och utflykten är planlagd på förhand. Allt ni ska göra är att följa

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

Fadderresa till Zimbabwe

Fadderresa till Zimbabwe Fadderresa till Zimbabwe 12 25 april 2015 Zimbabwe var vid tiden för självständigheten 1980 Afrikas juvel och kornbod men förvandlades snabbt till ett terrorrike under Robert Mugabes styre. Nu är en möjlig

Läs mer

Sydafrika RESEFAKTA BESKRIVNING

Sydafrika RESEFAKTA BESKRIVNING Sydafrika BESKRIVNING Sydafrika, 12 dagar En enastående natur med stor mångfald möter oss på denna resa. Här åker vi på safari och hoppas på att få se the Big Five. Vi njuter av kombinationen av mäktiga

Läs mer

FURAMA RESORT DANANG 5 8 10 Nätters Paket

FURAMA RESORT DANANG 5 8 10 Nätters Paket FURAMA RESORT DANANG 5 8 10 Nätters Paket Det luxuösa Furama esort är en verklig ikon för Vietnamesisk turism. Detta femstjärniga paradis på den världsberömda Da Nang-stranden har hyllats som Vietnams

Läs mer