CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur).

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur)."

Transkript

1 CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur). Dagligen från Chiang Mai, som privat eller grupp tur. Det här är en underbar tur genom den tjocka djungeln i aren runt Chiang Rai. Du får chansen att lära känna bergsbefolkningen, lära er om deras språk och livsstil. Ni trekkar genom den vackra djungeln och lär er om floran och faunan från våra erfarna guider. Guiden kommer att träffa klienterna dagen innan och kommer att efter det arrangera alla tillstånd som behövs. Om tex klienten vill ta med en extra väska med sig så ordnar guiden med detta. Täcken och myggnät förbereds men glöm inte egna lakan. Ändringar sker tyvärr alltid i ett trekking program, det har med naturen att göra och det är tyvärr inte möjligt att göra ett exakt program vecka efter vecka. Följande program är därför ett exempel på hur ett program skulle kunna se ut. Hur just erat program kommer att se ut beror på årstid och om nya stigar har hittats. Dag 1. Trekking guiden hämtar er på ert hotell kl 8.00 och sedan åker ni med pick up van ca 4 timmar till Thaton. Bilfärden tar er genom vacker natur, ris fält och andra odlingar innan ni når Thaton och floden Mae Kok. Efter lunch hoppar ni i en Longtail båt för en båt tur på floden genom djungeln, här har ni goda chanser att se lokala bergsbefolknings byar. Vi går av båten vid en Karen by där vi äter middag och sover. Bergsbefolknings stammen Karen är den största minoritets stammen i Thailand och känd för deras kunskap om elefant träning. Dag 2. Efter frukost tar vi en elefant tur genom fantastisk djungel i ca 2 timmar till en Lahu by. Lunch i Lahu byn och sedan en trekk på ca 3 timmar till en primitiv Akha by. Vår guide förbereder vår middag och vi får chansen att utforska byn. Vi över nattar i samma by. Dag 3. Den sista dagen börjar med en kort trekk till en närbelägen Chan byn, Chans är Thailändare som ursprungligen invandrat från den Burmeiska staten Chan. Den här stammen bär inte traditionella kläd Härifrån vandrar vi upp till landsvägen för att fortsätta med pick up van till den forntida staden Chiang Saen. Lunch vid den Gyllene Triangeln.Vi återkommer till Chiang Mai sena eftermiddagen. Turen inkluderar: All transfer med pick up van med en engelskspråkig guide, väldigt enkelt boende, 2 frukost, 3 luncher och 2 middagar. Alla entré avgifter ( flottfärd, elefant ridning etc ). inga drycker ingår.

2 CNX 94 3 dagar / 2 nätter Mae Hong Son rekking, inkl Elefant ridning och båt färd. ( Privat Tur) Det här är en underbar tur genom den tjocka djungeln i arean runt Pai och Mae Hong Son. Du får chansen att lära känna bergsbefolkningen, lära er om deras språk och livsstil. Ni trekkar genom den vackra djungeln och lär er om floran och faunan från våra erfarna guider. Guiden kommer att träffa klienterna dagen innan och kommer att efter det arrangera alla tillstånd som behövs. Om tex klienten vill ta med en extra väska med sig så ordnar guiden med detta. Täcken och myggnät förbereds men glöm inte egna lakan. Ändringar sker tyvärr alltid i ett trekking program, det har med naturen att göra och det är tyvärr inte möjligt att göra ett exakt program vecka efter vecka. Följande program är därför ett exempel på hur ett program skulle kunna se ut. Hur just erat program kommer att se ut beror på årstid och om nya stigar har hittats. Dag 1. hämtning på er hotell på morgonen och avfärd med pick up truk (3-4 timmar) mot byn Pai. Vi äter lunch i Pai på en lokal restaurang. Efter lunch trekkar vi till en Karen by (ca 2 timmar ). Vi övernattar i denna by och medan vår guide gör ordning vår middag har vi tid till att utforska byn och dess omgivning. Dag 2. tidig frukost i byn och därefter en rejål trekk uppför fantastisk bergs landskap och tjock djungel till en Red Lahu by. Här äter vi lunch och fortsätter sen vår trekk, ytterligare 2 timmar till en Lisu by och flottläger där våra flottar monteras. Nu får du gärna själv ta rodret och navigera ner för floden. Efter ca 30 minuter stannar vi och hoppar in i väntande pick up trucks som tar oss till Mae Hong Son. Här checkar vi in på vårt guesthouse och äter vår middag där. Dag 3. Vi lämnar vårt guesthouse efter frukost och tar oss sen med pick up trucks till ett elefant läger. Där tar vi en elefant tur nära den Burmeiska gränsen. Från elefant lägret fortsätter vi med båt för ett besök hos en Long Neck Karen by och därefter med pick up truck tillbaks till Chiang Mai, dit vi kommer på sena eftermiddagen. Turen inkluderar: All transfer med pick up van med en engelskspråkig guide, väldigt enkelt boende, 2 frukost, 3 luncher och 2 middagar. Alla entré avgifter ( flottfärd, elefant ridning etc ). inga drycker ingår.

3 CNX 91 4 dagar / 3 nätter Mae Taeng Trekkking, inkl elefant ridning och flottfärd. ( privat tur) Det här är en underbar tur genom den tjocka djungeln i arean runt Maetang. Du får chansen att lära känna bergsbefolkningen, lära er om deras språk och livsstil. Ni trekkar genom den vackra djungeln och lär er om floran och faunan från våra erfarna guider. Guiden kommer att träffa klienterna dagen innan och kommer att efter det arrangera alla tillstånd som behövs. Om tex klienten vill ta med en extra väska med sig så ordnar guiden med detta. Täcken och myggnät förbereds men glöm inte egna lakan. Ändringar sker tyvärr alltid i ett trekking program, det har med naturen att göra och det är tyvärr inte möjligt att göra ett exakt program vecka efter vecka. Följande program är därför ett exempel på hur ett program skulle kunna se ut. Hur just erat program kommer att se ut beror på årstid och om nya stigar har hittats. Dag 1. tidig avfärd från Chiang Mai med pick up truck till byn Shan i Mae Tang området. Vi äter lunch i byn och fortsätter sedan till fots och trekkar i ca 2,5 timmar till en Karen by. Här blir vår middag serverad och vi över nätter i väldigt enkla hyddor, bergsbefolknings stil. Dag 2. Efter frukost fortsätter vi vår trekk med en lätt vandring för ca två till tre timmar till ett vattenfall där vi äter lunch. på eftermiddagen fortsätter vår trekk i ca 2 timmar till en Lisu by. Denna bergsbefolknings stam är en av de mest färggranna i Thailand. Vår guide gör ordning middagen och vi har tid till ett utforska byn och dess omgivningar. Dag 3. dagen börjar med en trekk till ett elefant tränings läger, där vår lunch blir serverad. Turen fortsätter med en fantastisk rid tur ca 1,5 timmar genom tjock djungel till en Karen by och flott läger. Bergsbefolknings stammen Karen är den största minoritets stammen i Thailand och känd för deras kunskap om elefant träning. Vi spenderar natten i denna Karen by. Dag 4. Frukost i flottlägret och därefter en lugn tur nerför floden i c a3 timmar. Längs vägen stannar vi till hos olika bergsbefolknings stammar bla Karen och Lahu och vi får en chans att lära oss mer om deras levnads sätt. Lunch serveras i en Lahu by. Efter lunchen är det dags för lite mer spännande flott färd, ner för strömmar och forsar! Denna experience of a lifetime färd slutar vid en Shan bergsbefolknings by och här ifrån åker vi bil tillbaks till Chiang Mai och kommer till ert hotell på sena eftermiddagen. Turen inkluderar: All transfer med pick up van med en engelskspråkig guide, väldigt enkelt boende, 3 frukost, 4 luncher och 3 middagar. Alla entré avgifter ( flottfärd, elefant ridning etc ). inga drycker ingår.

4 CNX 96 4 dagar / 3 nätter Mae Hong Son rekking, inkl Elefant ridning och båt färd. ( Privat Tur) Det här är en underbar tur genom den tjocka djungeln i arean runt Pai och Mae Hong Son. Du får chansen att lära känna bergsbefolkningen, lära er om deras språk och livsstil. Ni trekkar genom den vackra djungeln och lär er om floran och faunan från våra erfarna guider. Guiden kommer att träffa klienterna dagen innan och kommer att efter det arrangera alla tillstånd som behövs. Om tex klienten vill ta med en extra väska med sig så ordnar guiden med detta. Täcken och myggnät förbereds men glöm inte egna lakan. Ändringar sker tyvärr alltid i ett trekking program, det har med naturen att göra och det är tyvärr inte möjligt att göra ett exakt program vecka efter vecka. Följande program är därför ett exempel på hur ett program skulle kunna se ut. Hur just erat program kommer att se ut beror på årstid och om nya stigar har hittats. Dag 1. hämtning på er hotell på morgonen och avfärd med pick up truk (3-4 timmar) mot byn Pai. Vi äter lunch i Pai på en lokal restaurang. Efter lunch kör vi vidare till en Lisu by, där länar vi vår bil och trekkar till en White Karen by (ca 2 timmar ). Vi övernattar i denna by och medan vår guide gör ordning vår middag har vi tid till att utforska byn och dess omgivning. Dag 2. tidig frukost i byn och därefter en rejål trekk uppför fantastisk bergs landskap och tjock djungel till en Red Lahu by. Här äter vi lunch och fortsätter sen vår trekk, ytterligare 2 timmar genom bambu skog till en Lisu by, här äter vi middag och övernattar. Dag 3. Efter frukost i byn trekkar vi i två timmar genom kastanje och bambu skog tills vi når landsvägen och en Shan by. Efter lunch tar vi oss med pick up truck till en Black Lahu by. Vi anländer där sen eftermiddag, och äter vår middag och övernattar. Dag 4. efter en tidig frukost tar vi oss med pick up truck till Pai floden och ett flott läger Där våra flottas monteras. Du är sedan välkommen att själv ta rodret och navigera er ner för floden. Vi kommer efter ca 1 timme hoppa av och ta oss med pick up trucks till ett elefant läger där vi tar en ridtur på elefant i ca 1 timme i djungeln. Från elefant lägret tar vi oss med båt till en Long Neck Karen by och därefter med bil tillbaka till Chiang Mai, där vi anländer sena eftermiddagen. Turen inkluderar: All transfer med pick up van med en engelskspråkig guide, väldigt enkelt boende, 3 frukost, 4 luncher och 3 middagar. Alla entré avgifter ( flottfärd, elefant ridning etc ). inga drycker ingår.

5 CNX 01 3 Dagar / 2 Nätter Mahout tränings program ( privat tur) En upplevelse och minne för livet. Följ livet som en Mahout och hans elefant, i dess naturliga miljö. Thai Elefant Conservation Centre erbjuder ett tränings program för elefant älskare. I tre dagar lär du dig om det största djuret på land, hur man tränar dom för arbete. Du får leda dom genom djungeln till deras arbetsplats hjälpa till och delta i daglig träning och uppgifter. Du får mata dom och lära dig social kontakt med detta majestätiska djur. Elefanten kommer att visa dig konster du inte trott varit möjliga Ditt boende kommer att vara home stay hos de lokala by borna, glöm ditt stressiga liv, fiska lite och lev livet som man gör på ett elefant läger. Spendera kvällarna vid läger elden och lyssna på Mahouts elefant historier medan du tittar på stjärnorna och lyssnar på exotiska läten ifrån djungeln. Turen inkluderar: Transfer från hotell eller flygplats i Chiang Mai till The Thai Elefant Conservation Centre och tillbaks med bil, alla avgifter, 2 frukostar, 1 lunch, 2 middagar ( inga drycker), engelskspråkig guide och 2 nätter enkelt boende. CNX 80 3 dagar / 2 nätter 4WD Jeep Chiang Mai Pai Mae Hong Son ( Privat Tur) Dag 1. Avfärd från Chiang Mai med fyrhjulsdriven jeep, kör längs väg Nr 107. Stopp vid Mae Malai den lokala marknaden. Fortsätter sedan längs med den dammiga vägen för ett besök till det fantastiska vattenfallet Mok Fah. Vandring 10 minuter och njut av den friska luften och bad i det kalla vattnet. Fortsätter sedan längs den guppiga vägen till en Karen by,baan Pangmat och sedan vidare till en Lisu by, Baan Pangkum, här äter vi lunch i skuggan av ett stort träd. Efter lunch fortsatt körning till Karen byn Baan Maejam Noi. Middag och övernattning i denna by. Vi bor hos lokalbefolkningen i ett av deras hus i en typ av sovsal väldigt enkel standard. Dag 2. frukost i byn, därefter kör vi 20 km till Karen b yn Baan Watchan. Sen fortsatt körning på den guppiga och dammiga vägen 46km till den stora vägen 5 km och till Distriktet Pai. Vi passerar distriktet Pai till sub-disriktet Pangmapha, som är känt för trekking arean Mae Hong Sorn och vackra kalkstens berg. Besök i den största grottan i området, Old Cave, en förhistorisk grotta som vi tar en flotte in i och ser den forntida kyrkogården längs inne i grottan. Lunch äter vi på en lokal restaurang innan vi fortsätter på stora vägen till Fish Cave och sedan vidare till Mae Hong Sorn och Baan Huay Sue Tao för att besök hos de värld kända Padong Long Neck bergsbefolknings stammen. Efter det tillbaks till staden för att besöka de vackra Burmeiska templen, Wat Phathat Doi Koongmoo, Wat Jongcome, Wat Jongklang och Wat Hao Weing. Middag och övernattning på Riverside Hotel. Dag 3. Frukost på hotellet och sedan vidare till vattenfallet Mae Surin och sedan kör vi längs den dammiga vägen till Maenajon, distriktet Chiang Mai. Lunch i en lokal restaurang. Efter lunch kör vi längs den gropiga vägen till Maejam och Doi Inthanon National Park, besöker det högsta berget i Thailand och den fantastiska Pagodan som bygts för den nuvarande Kungen och Drottningen av Thailand. Vi besöker the Royal Project och vackert vatten fall. Sedan kör vi tillbaks till Chiang Mai. Turen inkluderar luftconditionerad bil/buss med Engelsk språkig guide, boende i delat twin room med frukost inkluderat, alla måltider i programmet, ( inga drycker ) och alla entrè biljetter.

6 CNX 81 dagar / 2 nätter tur MC Caravan Chiang Mai - Pai Mae Hong Son. Privat tur. Dag 1. Avfärd från Chiang Mai med motorcykel, kör längs väg Nr 107. Stopp vid Mae Malai den lokala marknaden. Fortsätter sedan längs med den dammiga vägen för ett besök till det fantastiska vattenfallet Mok Fah. Vandring 10 minuter och njut av den friska luften och bad i det kalla vattnet. Fortsätter sedan längs den guppiga vägen till en Karen by,baan Pangmat och sedan vidare till en Lisu by, Baan Pangkum, här äter vi lunch i skuggan av ett stort träd. Efter lunch fortsatt körning till Karen byn Baan Maejam Noi. Middag och övernattning i denna by. Vi bor hos lokalbefolkningen i ett av deras hus i en typ av sovsal väldigt enkel standard. Dag 2. frukost i byn, därefter kör vi 20 km till Karen b yn Baan Watchan. Sen fortsatt körning på den guppiga och dammiga vägen 46km till den stora vägen 5 km och till Distriktet Pai. Vi passerar distriktet Pai till sub-disriktet Pangmapha, som är känt för trekking arean Mae Hong Sorn och vackra kalkstens berg. Besök i den största grottan i området, Old Cave, en förhistorisk grotta som vi tar en flotte in i och ser den forntida kyrkogården längs inne i grottan. Lunch äter vi på en lokal restaurang innan vi fortsätter på stora vägen till Fish Cave och sedan vidare till Mae Hong Sorn och Baan Huay Sue Tao för att besök hos de värld kända Padong Long Neck bergsbefolknings stammen. Efter det tillbaks till staden för att besöka de vackra Burmeiska templen, Wat Phathat Doi Koongmoo, Wat Jongcome, Wat Jongklang och Wat Hao Weing. Middag och övernattning på Riverside Hotel. Dag 3. Frukost på hotellet och sedan vidare till vattenfallet Mae Surin och sedan kör vi längs den dammiga vägen till Maenajon, distriktet Chiang Mai. Lunch i en lokal restaurang. Efter lunch kör vi längs den gropiga vägen till Maejam och Doi Inthanon National Park, besöker det högsta berget i Thailand och den fantastisk apagodan som bygts för den nuvarande Kungen och Drottningen av Thailand. Vi besöker the Royal Project och vackert vatten fall. Sedan kör vi tillbaks till Chiang Mai. Turen inkluderar motorcykel med Engelsk språkig guide, boende i delat twin room med frukost inkluderat, alla måltider i programmet, ( inga drycker ) och alla entrè biljetter.

Turen inkluderar: transport till/från ert hotell, entré avgift och engelskspråkig guide. Inga drycker är inkluderade.

Turen inkluderar: transport till/från ert hotell, entré avgift och engelskspråkig guide. Inga drycker är inkluderade. CNX 110 Khantoke Middag & Dans uppvisning ( privat eller grupp tur ) Dagligen från Chiang Mai, både som privat eller grupp tur. En formell presentation, där gästerna sitter på golvet runt ett runt bord

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

Road trip i Thailand

Road trip i Thailand Road trip i Thailand Vecka 1 - Norra Thailand med tåg Startdatum 2016: 11 april, 9 maj, 6 juni, 4 juli, 1 augusti, 29 augusti, 26 september, 24 oktober, 21 november, 19 december Frukost vid boende i Singburi

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Safaris og dyr. Torsby och Sunne

Safaris og dyr. Torsby och Sunne Safaris og dyr Torsby och Sunne BÄVERSAFARI I BÅT Guidad tur 2,5-3 timmar Följ med vår utbildade guide på en stämningsfull bäversafari i båt. Turen är anpassad till 2-4 personer och går kvällstid under

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Välkommen till Idre Fjäll!

Välkommen till Idre Fjäll! Välkommen till Idre Fjäll! Aktiviteter och öppettider 19-26 juni Har du akuta frågor gällande ditt boende som inte kan vänta till dagen efter så ringer du 070-532 1963. Aktiviteter Träning Avkoppling Ledarledda

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer 03 JULI Ankomst Gruppen hälsas välkommen och bussen kör utan större stopp till Borgarnes som ligger ca. 12 mil, ca 2 timmar från flygplatsen.

Läs mer

RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL

RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL Landa i Kathmandu, porten till alla äventyr i Himalaya. Upplev rafting och forskajak på en av världens mäktigaste floder. Se Himalayas fantastiska berg som sträcker sig över

Läs mer

Ayers Rock & Kings Canyon

Ayers Rock & Kings Canyon Ayers Rock & Kings Canyon På denna tre-dagars tur till s röda öken väntar en rad vackra naturupplevelser. Ni reser i en grupp med guide och utflykten är planlagd på förhand. Allt ni ska göra är att följa

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

MONGOLIET REQUEST. 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016

MONGOLIET REQUEST. 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016 MONGOLIET REQUEST 13-26 juli, 27 juli - 9 augusti 2016 I DJINGIS KHANS FOTSPÅR Upplev Djingis Khans hemland magiska Mongoliet! Detta är nomadernas land och här möter vi en praktiskt taget orörd vildmark,

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Vykort från Cucao, Isla de Chiloé

Vykort från Cucao, Isla de Chiloé Vykort från Cucao, Isla de Chiloé Vi längtade ut till havet Océano Pacífico där vi trodde att vi kunde idka lite beach walking, dvs. vandring på stranden. Har man en gång provat detta vill man alltid tillbaka.

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Skottlands Resan 11 september 2015

Skottlands Resan 11 september 2015 1 Skottlands Resan 11 september 2015 Dag 1 Per-Anders Ahlgren (Reseledare), Benny Sjösten o Majvi A Sjösten startade Resan med tåg från Växjö till Kastrup Köpenhamn. Sedan vidare med flyg till Edinburgh

Läs mer

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari samt besök i massajby och 5 övernattningar på Zanzibar Reskod: G1 Antal resdagar: 14

Läs mer

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Algarvekusten, Aljezur - Sagres, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda, kusten

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011

Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011 Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011 Jag, Jenny Adhikari, min man MadhuSudan, samt vår halvåriga dotter Agnes i sällskap med två svenska kvinnor vid namn Isabella och Veronique,

Läs mer

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Club Eriks noga utvalda upplevelser Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Norge Att färdas med Hurtigruten vintertid är nästan en sakral upplevelse. Norrskenet i kombination

Läs mer

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria, Salzburg St Wolfgang, 5 nätter 1(5) Vandra i Österrike Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria är en pilgrimsled som går mellan Altöttingen i Tyskland och Mariazell

Läs mer

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten!

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten! Vandring vid Höga Kusten Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten Är du en Äntligen friluftsmänniska får du chansen som gillar Nu att vandra? arrangerar Vill du Ung

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2016 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way, Milngavie Fort William, 10 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar strax

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Små konferenser och små hotell hör ihop HANDEN PÅ HJÄRTAT, DE FLESTA KONFERENSER ÄR JU SMÅ Vad är minnet av

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

Tåg i USA - Natur & storstäder

Tåg i USA - Natur & storstäder Tåg i - Natur & storstäder Detta är den perfekta tågresan för naturälskare. Från Denver kommer du till bergstoppar och vackra sjöar i Rocky Mountains National Park. Därefter går tåget genom svindlande

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Hogslaby. järnåldersbyn WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY

Hogslaby. järnåldersbyn WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY I Hogslaby järnåldersbyn INFORMATION LÄGERSKOLA WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY BOTKYRKA KOMMUN Informationsmaterial för era besök i Hogslaby I denna mapp har ni all praktisk information ni behöver inför besöket.

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Top End Safari med 4WD

Top End Safari med 4WD Top End Safari med 4WD Upplev fantastiska vattenfall, klippmålningar från urminnes tider och det riktiga djurlivet i nationalparkerna Kakadu och Litchfield på denna guidade tredagars tur från Darwin. Ni

Läs mer

Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6. Vandra i Sverige. Hamnen i Båstad

Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6. Vandra i Sverige. Hamnen i Båstad Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6 Vandra i Sverige Hamnen i Båstad Bjärehalvön, 3 nätter Skummeslövstrand Torekov, 2 vandringsdagar Leden på Bjärehalvön ingår i Skåneleden

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Vandra på Irland. Connemara & Western Way, 6 nätter Oughterard - Westport, 5 vandringsdagar

Vandra på Irland. Connemara & Western Way, 6 nätter Oughterard - Westport, 5 vandringsdagar Connemara & Western Way, Oughterard - Westport, 6 nätter 1(5) Vandra på Irland Erriff River och Devilsmother Connemara & Western Way, 6 nätter Oughterard - Westport, 5 vandringsdagar Western Way slingrar

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011 Frederikshavn är beläget på norra Jylland i Danmark. Här finns aktiviteter för hela familjen. Du hittar fina sandbadstränder på bägge sidor av staden. Alldeles norr om Frederikshavn finner ni Danmarks

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Tel Aviv Pride 2016. DAG 2: MÅNDAG - MAJ 30 - Tel Aviv & Jaffa

Tel Aviv Pride 2016. DAG 2: MÅNDAG - MAJ 30 - Tel Aviv & Jaffa Tel Aviv Pride 2016 Tel-Aviv har på kort tid gjort sig känd som ett utav världens topp gay resmål. Den extravaganta och överdådiga Pride veckan 29 maj 6 juni är ett måste för dig som vill parta, upptäcka

Läs mer

SKOLRESOR TILL STOCKHOLM SKRÄDDAR- SYDDA PAKET

SKOLRESOR TILL STOCKHOLM SKRÄDDAR- SYDDA PAKET SKOLRESOR TILL STOCKHOLM SKRÄDDAR- SYDDA PAKET VI HJÄLPER DIG ATT FÖRBEREDA OCH GENOMFÖRA ROLIGA DAGAR I SVERIGES HUVUDSTAD Skolresor till Stockholm fyller 10 år 2013! Vi är specialister på Stockholm och

Läs mer

Möte i Trollhättan augusti 2015

Möte i Trollhättan augusti 2015 1 Föreningen Försvarsdirektörer Emeriti Möte i Trollhättan augusti 2015 Den 29 juni fick vi från mötesarrangören Lennart Olofsson följande hälsning: Jag har fått ihop ett program som ser ut så här: 19

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro Face to Face Skapa utbildning i världsklass! Idrottsrörelsen har drygt 3 miljoner medlemmar i Sverige och är landets största och kanske viktigaste folkrörelse. Idrottens vision är: Svensk idrott världens

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015

FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015 FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015 FRISKIS PÅ GÅNG På Vinterstigar i Skrylle, lördag 17/1 Följ med på en frisk vintervandring med F&S Friluft i naturreservatet Skrylle. Vi vandrar in på den smala

Läs mer

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari.

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari. Klassiska Klassiska Denna resa till är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska med storstad, vinområden och underbar safari. Ni börjar med fyra nätter i underbara Kapstaden. Här är det

Läs mer

CYKLA I ROSLAGEN CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % BOKA NU!

CYKLA I ROSLAGEN CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % BOKA NU! CYKLA I ROSLAGEN Foto: Ewa Wikström, Wik Bed & Breakfast. CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % > TVÅ SKÄRGÅRDSIDYLLER PÅ CYKEL ÖSTHAMMAR OCH ÖREGRUND Bo & Kajak och Villa Östhammar Upplev småstadsidyllen Östhammar

Läs mer

Gymnasiesärskolans. Naturbruksprogram. Öknaskolan

Gymnasiesärskolans. Naturbruksprogram. Öknaskolan Gymnasiesärskolans Naturbruksprogram Öknaskolan Välkommen till Naturbruksprogrammet på Öknas gymnasiesärskola! Vi har ca 20 elever. Här går du i 4 år. Du tränar på att ta ansvar, att arbeta både självständigt

Läs mer

Eftertanke mitt i nutidens flöde... 2 Tidsretreat och Godhetens Retreat i vacker natur och medeltida historisk miljö i Vadstena eller på

Eftertanke mitt i nutidens flöde... 2 Tidsretreat och Godhetens Retreat i vacker natur och medeltida historisk miljö i Vadstena eller på Eftertanke mitt i nutidens flöde... 2 Tidsretreat och Godhetens Retreat i vacker natur och medeltida historisk miljö i Vadstena eller på Västkusten... 2 Fjällretreat i Saltoluokta... 3 Naturretreat i Storforsen...

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN Hej! Vad roligt att Du ska komma till Västanvind. Vår förskola startade 1987 av lärare på skolan för att möjliggöra folkhögskolestudier även för döva som har barn. Teckenspråket

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Den portugisiska vägen/camino Portugués, Porto Tui, 7 nätter 1(5) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Den franska pilgrimsvägen

Läs mer

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken.

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken. Gastromic tours: Vi erbjuder skräddasydda, exklusiva gastronomiresor till Baskien och Katalonien. Här är vår nästa gastromiresa till Baskien: Upplev vackra Baskien 15-18 september 2016 Detta är en resa

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service.

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Ni möts i anslutning till vår VIP-entré på Arlanda, separat från terminalerna

Läs mer

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/ Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/10 2017. Saint- Rhémy- en Bosses är en magisk plats under sommar och höst. Här kommer vi att kunna njuta av de

Läs mer

Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig.

Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig. Pedagogens manus till BILDSPEL 3 KROPPEN OCH RÖRELSE 1. Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig. 2. Manus: Från 12 års

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

- nej, nu orkar jag inte planera mer vi ses Väll. - Nej vi kan väll sova över i natt och så kan. - Ja - Ja.

- nej, nu orkar jag inte planera mer vi ses Väll. - Nej vi kan väll sova över i natt och så kan. - Ja - Ja. Hej jag heter malva nu är det skola men om två dagar så är det sommarlov jag och mina kompisar har bestämt att vi ska resa i genom Sverige. Förresten heter jag ju Malva och är 10 år, jag älskar hästar,dansa,simma

Läs mer

Dag till dag program Thailand feb 2016

Dag till dag program Thailand feb 2016 Dag till dag program Thailand feb 2016 Himalayablåstjärt Dag 1. Resdag till Bangkok. Dag 2. Vi blir upphämtade från vårt komfortabla hotell klockan 5 på morgonen. Vi drar genom Bangkok i morgonens mörker

Läs mer

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA!

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! När vintermörkret har legat tungt över oss i månadsvis längtar både kropp och själ efter sol och rörelse! Då är en aktiv resa med oss till härliga Nerja på spanska

Läs mer

8. Vad tyckte du om informationsmaterialet från Häst & Sport Resor?: mycket bra Finns det något vi borde förbättra i informationsmaterialet?

8. Vad tyckte du om informationsmaterialet från Häst & Sport Resor?: mycket bra Finns det något vi borde förbättra i informationsmaterialet? Namn: Ingrid Lundin Resa: Provence, övre luberon Datum: 20-26 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: Vilken välkomstmiddag!! Fantastiskt god mat - en jättefin

Läs mer

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11,

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, Indiens pärlor 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, På denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats,

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

SKOLVERKSAMHET. - Introduktion - Fotevikens Museum

SKOLVERKSAMHET. - Introduktion - Fotevikens Museum SKOLVERKSAMHET - Introduktion - med Vikingareservatet och Koggmuseet har lång erfarenhet av arbetet med barn och ungdom. Platserna erbjuder spännande möjligheter i undervisningen. Fotevikens museum Välkommen

Läs mer

välkommen till S-studenters 27:e kongress!

välkommen till S-studenters 27:e kongress! välkommen till S-studenters 27:e kongress! S-studenter 27:e ordinarie kongress går av stapeln 10-12 juni på Karlstads universitet. Förbundsstyrelsen och värdklubben S-studenter Karlstad hälsar dig hjärtligt

Läs mer

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s Way, Melrose Lindisfarne, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s way är en underbar led som följer St Cuthberts liv

Läs mer

PM 1 25-26 APRIL GYMNASTIK KLUBBEN NORRA NORDEN KIRUNA VARMT VÄLKOMNA TILL VÅRPOKALEN 2015 I KIRUNA!

PM 1 25-26 APRIL GYMNASTIK KLUBBEN NORRA NORDEN KIRUNA VARMT VÄLKOMNA TILL VÅRPOKALEN 2015 I KIRUNA! PM 1 25-26 APRIL GYMNASTIK KLUBBEN NORRA NORDEN KIRUNA VARMT VÄLKOMNA TILL VÅRPOKALEN 2015 I KIRUNA! Plats: Egna hallen, Vaktgatan 10, 981 37 Kiruna Arrangör: GK Norra Norden Datum: 25-26 april Tävlingsprogram:

Läs mer

Denna information gäller framför allt för bergsvandring på Mount Kilimanjaro och Mount Meru i Tanzania.

Denna information gäller framför allt för bergsvandring på Mount Kilimanjaro och Mount Meru i Tanzania. Bergsvandring Checklista inför bergsvandring Tanzania Denna information gäller framför allt för bergsvandring på Mount Kilimanjaro och Mount Meru i Tanzania. Under vandringen kommer ni att ha bergsguide,

Läs mer

Författare: Edvin Borgström 4A

Författare: Edvin Borgström 4A Författare: Edvin Borgström 4A Hej mamma och pappa! Ni vet att jag gillar båtar. Det hände än sak idag efter skolan. Jag och Sven skulle gå till hamnen och titta på båtar. Sen såg vi en båt. den var röd

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Hälso och Träningsweekend 16-18 september

Hälso och Träningsweekend 16-18 september Hälso och Träningsweekend 16-18 september Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap och motivation. Nya

Läs mer

Vandring, Massage och Yoga i vackra Val de Bagnes/ Valais, Schweiz 21-25 september 2016

Vandring, Massage och Yoga i vackra Val de Bagnes/ Valais, Schweiz 21-25 september 2016 Vandring, Massage och Yoga i vackra Val de Bagnes/ Valais, Schweiz 21-25 september 2016 Programförslag för 6-10 deltagare Dag 1 onsdag Ankomst Le Chable dit man enkelt tar sig med tåg från Geneves flygplats

Läs mer

Broome till Darwin med 4WD

Broome till Darwin med 4WD Broome till Darwin med 4WD Kasta er ut på ett stort äventyr med fyrhjulsdriven bil i s nordvästra hörn. Detta resförslag tar er genom steniga vidsträckta ökenlandskap med gamla baobabträd, med högt till

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer