PATAGONIENS PUMOR Chile januari 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "PATAGONIENS PUMOR Chile 22-31 januari 2016"

Transkript

1 PATAGONIENS PUMOR Chile januari 2016! Pumor, kungspingviner, kondorer, knölval, sjölejon, allt på samma resa. Vill du uppleva en av världens vackraste nationalparker, Torres del Paine, med sina magnifika bergstoppar och branta klippor på över 1000 meter. Följ då med på denna oförglömlig fotoresea till Patagonien i gränslandet mellan Chile och Argentina. Under ledning av Tom Svensson, känd bevarandefotograf samt av världens bästa pumaspårare, med referenser från stora film- och fotouppdag med både BBC och National Geograpic, beger vi oss ut i denna otroligt vackra nationalpark för att spåra och plåta den mytomspunna puman i sin naturliga miljö. Förutom pumor kommer vi även att får möjlighet att fotografera kameldjuren guanacos, strutslika ñandúer, rävar och kondorer. Under resan besöker vi även en koloni med kungspingviner på Eldslandet och kryssar med eget fartyg i Magellans sund där vi kommer mycket nära både knölvalar, sjölejon, pälssälar och många sorters fåglar. Resans höjdpunkter: Pumor i nationalparken Torres del Paine Bergen Cuernos del Paine med fantastiska färgskiftningar 1000 meter höga klippväggar i Torres del Paine Kungs- och magellanpingviner Valsafari i Magellans sund Medverkan av Tom Svensson

2 Tom Svensson är Sveriges främste bevarandefotograf arbetande på Nordens Ark i Bohuslän. Toms stora drivkraft i livet är artbevarande och han reser som Canon Explorer ambassadör regelbundet runt i världen för att dokumentera utrotningshotade djur, anti-tjuvjakt och illegal handel med djur. Hans färdighet som fotograf är att ta bilder som berör människor och gör skillnad. Tom är medlem i Naturfotograferna samt är som enda svensk invald i IEPA, International Environment Photographers Association. Program Transport till Punta Arenas i Chile på egen hand. Då många föredrar att boka sina resor själva har vi valt att inte inkludera flyg i priset. Om så önskar hjälper vi gärna till att boka flyg. Ett#tips#är#att#ankomma#minst#en#dag#i#förväg.# Det# ger# möjlighet# att# besöka# sevärdheter# och# acklimatisera#sig#lite#med#tanke#på#tidsomstäl< lningen. Fredag 22 januari 2016 Under dagen samlas vi på hotellet i Punta Arenas. Här möts du av Tom Svensson och vår svenske färdledare Alve Henricson. Under eftermiddagen kommer vi att fotografera hundratals skarvar på en gammal pir nära hotellet. På kvällen blir det välkomstmiddag där man får lära känna sina medresenärer. Middag och övernattning på hotell Plaza. (M) Lördag 23 januari 2016 Efter frukost avreser vi mot Torres del Pine. Vi åker genom ett vindpinat område i Patagonien med utsikt över den stora chilenska skärgården. Några mil norr om Punta Arenas kommer vi att stanna för att fotografera en koloni magellanpingviner. Härefter fortsätter resan över Pampas slätter. Efter 20 mil och lagom till lunch kommer vi till staden Puerto Natales. Här fotograferar vi svarthalsade svanar som för det mesta ligger i vattnet nära stadens strandlinje. Efter lunchen avverkar vi de resterande 14 milen till nationalparken Torres del Paine och det spektakulärt belägna hotellet Pehoe vilket kommer att bli vår bas de närmaste dagarna. Middag på hotellet. (F, L, M)

3 Söndag 24 onsdag 27 januari 2016 Morgon och kväll beger vi oss ut i nationalparken under ledning av världens bästa pumaspårare. Han har väglett flera filmteam, bland annat från BBC och National Geographic och har en fantastisk förmåga att spåra upp de skygga pumorna. Han använder ingen åtel och vet när pumorna ska lämnas ifred. Under våra vandringar i parken får vi vara beredda att gå upp till 5 kilometer per dag varför sköna vandringskängor är att föredra. I parken får vi också möjlighet att plåta guanacos, ñandúer och kondorer. När vi är ute i fält har vi alltid med oss varmvatten till te och kaffe samt mellanmål i bilen. Lunch och middag äter vi antingen på vårt hotell eller på restaurang. På hotellet finns ett samlingsrum med fantastisk utsikt över sjön Pehoe med bergen Cuernos del Paine i bakgrunden. Där kommer vi under ledning av Tom att arbeta med efterbearbetning av bilderna. (F, L, M) Torsdag 28 januari 2016 Efter frukost fortsätter vår resa ca 35 mil söderut till den lilla staden Cerro Sombrero. Vi stannar när vi vill fotografera och uppleva naturen. Har vi tur kan vi se flamingos. Med färja korsar vi Magellans sund där det är som smalast innan vi kommer till Cerro Sombrero. Staden är det närmaste övernattningsstället när man ska besöka Sydamerikas enda koloni av Kungspingviner. Dagens lunch blir i form av en picknick ute i naturen och kvällens trerätters middag serveras på hotell Tunkelén där vi även övernattar. (F, L, M) Fredag 29 januari 2016 Efter frukost åker vi till stranden där kungspingvinerna häckar. Tack vare ett privat initiativ har en del av stranden inhägnats för att skydda pingvinerna. För några år sedan fanns här bara ett fåtal pingviner hade antalet ökat till cirka 150 vuxna pingviner och cirka 30 nykläckta ungar. Vi kommer att få gå innanför stängslet och vistas nära pingvinerna vilket ger mycket goda möjligheter till bra bilder. Här stannar vi halva dagen och sedan reser vi vidare till Punta Arenas där vårt fartyg, M/N Forrest, med elva mans besättning väntar för att kasta loss. Medan vi rundar den sydamerikanska kontinentens sydligaste spets Cabo Froward serveras en trerätters middag med tillhörande dryck. Under hela kryssningen är det även fri bar. Efter middagen kryper vi ner i våra kojer för en god natts sömn. (F, L M)!

4 Lördag 30 januari 2016 Frukost intas medan vi ligger för ankar i en av marinparken Francisco Coloanes vackra fjordar. Dagen kommer vi sedan att ägna åt valfotografering. Med stabila gummibåtar och under ledning av mycket kunniga guider som samarbetar med forskare i naturreservatet har vi möjlighet att komma valarna nära och få riktigt bra bilder. Innan kvällens fyrarätters middag kommer vi att arbeta med en del bildredigering. När vi går till kojs seglar båten vidare mot Punta Arenas. Söndag 31 januari 2016 Vi får sova ut på båten som ligger för ankar söder om Punta Arenas. Efter frukost transporteras vi till land med gummibåt och vidare med minibuss till Punta Arenas dit vi ankommer runt lunchtid. Transport till Sverige sker på egen hand. (F) Stanna några dagar extra Önskar du stanna några extra dagar antingen i Punta Arenas eller om du på egen hand vill åka runt i Eldslandet hjälper vi gärna till att arrangera detta.

5 Hotell Punta Arenas: Hotel Plaza*** Hotel Plaza ligger i en elegant, historisk byggnad framför Punta Arenas stora torg. Hotellet har 26 rum med fönster från golv till tak och med utsikt över staden. Alla rum har toalett och dusch, telefon, TV, kassaskåp och Wi-fi. Hotellet har även en restaurang, Etnias. Torres del Paine: Hotel Pehoe*** Det spektakulärt belägna hotellet Pehoe är vår bas under vistelsen i Torres del Paine. Hotellet är beläget på en liten ö i sjön Pehoe och med bergen Cuernos del Paine som bakgrund. Pehoe har 25 bekvämt inredda rum med egna badrum. Hotellet har även en stor lounge på andra våningen med en vacker utsikt över sjön Pehoe och bergen Cuernos del Paine. Hotellets restaurang har utmärkt sig för att serveras lokala rätter. I anslutning till restaurangen finns även en bar och cafeteria. Cerro Sombrero: Hosteria Tunkelen** Tunkelen är ett enkelt pensionat i den lilla staden Cerro Sombrero och ligger på bra avstånd till kungspingvinerna. Pensionatet har 40 rum, alla med egen toalett med dusch. På pensionatet finns det även en restaurang samt ett samlingsrum med TV och internet uppkoppling. Båten M/N Forrest M/N Forrest är byggd i England 1967 för trafik vid Falklandsöarna och totalrenoverad för passagerartrafik sedan Båten är 26 meter lång så det finns gott om utrymmen att vistas på både inomhus och utomhus. På båten finns en besättning som arbetar i skift för att ge oss bästa tänkbara service. Man bor antingen i hytt med två kojer eller i hytt med fyra kojer. All mat lagas ombord och vi får nybakat bröd varje dag. I båtresan ingår helpension, öl, vin och drinkar i baren som är öppen till kl. 23. Fakta: Längd, 26,21 m. Bredd, 6,7 m. Fyra hytter med fyra kojer. Två hytter med två kojer. Fyra toaletter med dusch. Matsal med 40 sittplatser. Centralvärme och varmvatten dygnet runt. Max antal passagerare 20.

6 Pris Pris per person: :- Priset inkluderar: Samtliga buss- och båttransporter enligt program * Boende i del i dubbelrum på presenterade hotell * Boende i del i fyrbäddshytt ombord på M/N Forrest * Måltider inkl. mineralvatten enligt program * Treoch fyrarätters måltider med vin och öl samt fri bar ombord på båten M/N Forrest * Mellanmål med te och kaffe vid minibussen vid turer i Torres del Paine * Medverkan av Tom Svensson under hela resan * Föredrag och bildbearbetning med Tom Svensson under resan * Medverkan av lokal svensk guide * Medverkan av lokal pumaspårare * Lokala skatter * Färdhandlingar och praktiskt reseinformation. Priset inkluderar ej: * Flyg till Punta Arenas i Chile * Enkelrumstillägg 4.500:- * Del i tvåmanshytt på båt med delad toalett, kr per person * Del i tvåmanshytt på båt med egen toalett, kr per person * Egen hytt på båt med delad toalett kr * Dricks till båtpersonal på M/N Forrest, 10 US-dollar per dag och till chaufför, tre US-dollar per dag lämnas direkt på plats * Alla kostnader av personlig karaktär, som måltidsdryck, telefonsamtal etc. * Avbeställningsskydd och reseförsäkring. För mer information se vår webb under Övrigt! Bokning Du bokar ditt deltagande på resan på vår webbsida Du är även mycket välkommen att ringa oss på telefon Fakta Målgrupp: Djur- och naturfotografer. Min/max antal: 6/9 Utrustning: Systemkamera med zoom eller teleobjektiv, helst mm, enbensstativ är en fördel och om möjligt dator med någon av programvarorna Photoshop eller Lightroom. Övrigt: Sista anmälningsdag är 1 augusti För speciella betalnings- och avbokningsvillkor för denna resa vänligen kontakta Zoom Fotoresor. För mer information om Zoom Fotoresor och generella leveransvillkor se vår webb under Övrigt. Valutkurs USD: 8,0

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017 ! SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017! En helt unik möjlighet, att få upplev Späckhuggarens attack på nära håll där bara de stora internationella filmbolagen fått filma. Följ

Läs mer

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016 SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016! En helt unik möjlighet, att få upplev Späckhuggarens attack på nära håll där bara de stora internationella filmbolagen fått filma. Följ

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Lundhags och Serkan Günes,

Läs mer

BLAND VALAR OCH DELFINER

BLAND VALAR OCH DELFINER BLAND VALAR OCH DELFINER Azorerna, 2-10 maj 2015 En oförglömlig resa bland valar och delfiner på Azorerna Följ med Joakim Odelberg till Azorerna och ön Pico och upplev valar och delfiner på mycket nära

Läs mer

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker TRE TIGERPARKER Indien, 6-16 april 2016 Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker Nu har du chansen att följa med till tre av Indiens absolut bästa tigerparker, Kanha, Pench och Tardoba

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Serkan Günes, en av Sveriges bästa landskapsfotografer till Island vulkanernas,

Läs mer

LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE

LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE Laponia, 21-25 september 2016 Upptäck Laponia, Europas sista vildmark och UNESCOS världsarv. Lundhags och Serkan Günes, en

Läs mer

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 På denna Save the Wildlife resa får du både möjlighet att fotografera Kenyas djurliv och även lära dig mer om parkernas bevarandearbete. Ta chansen och följ

Läs mer

EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016!

EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016! EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016 En annorlunda fotoexpedition i ett spektakulärt landskap Omgiven av Svalbards spetsiga berg, stämningsfulla fjordar och gnistrande glaciärer har du nu chansen

Läs mer

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker TRE TIGERPARKER Indien, 20-30 april 2016 EXTRA AVGÅNG! Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker Nu har du chansen att följa med till tre av Indiens absolut bästa tigerparker, Kanha,

Läs mer

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015 THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015!! De Skotska Högländerna landskapsfotografi när den är som bäst Trakterna kring Storbritanniens högsta berg är de mest dramatiska delarna av de Skotska Högländerna.

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar och komodovaraner på Komodoöarna Vill du uppleva något riktigt unikt, nämligen

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER K a m e r a & B i l d p r e s e n t e r a r NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Borneo och Komodoöarna, 11-21 oktober 2015 Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Borneo och Komodoöarna, 9-20 oktober 2016 Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar och komodovaraner på Komodoöarna! Vill

Läs mer

EXPEDITION SVALBARD. Svalbard 8-18 september 2016. Fotografering i isbjörnarnas rike. Resans höjdpunkter: Tio dagars kryssning i Svalbards vildmark.

EXPEDITION SVALBARD. Svalbard 8-18 september 2016. Fotografering i isbjörnarnas rike. Resans höjdpunkter: Tio dagars kryssning i Svalbards vildmark. EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016 Fotografering i isbjörnarnas rike Omgiven av Svalbards spetsiga berg, stämningsfulla fjordar och gnistrande glaciärer har du nu chansen att ta del av denna

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

WORSHOP I SKIDFOTO 11-14 februari 2016

WORSHOP I SKIDFOTO 11-14 februari 2016 Åka Skidor presenterar WORSHOP I SKIDFOTO 11-14 februari 2016! Lär dig ta den perfekta skidbilden med skidfotografen Fredrik Schenholm Vita vidder, torr pudersnö, solen i perfekt läge. Rakt mot dig kommer

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen Fredagen den 26 April till lördagen den 4 Maj 2013 ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Följ med oss till Italien i glädjens tecken med underbara naturupplevelser

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Kon-tiki resor. Argentina

Kon-tiki resor. Argentina Argentina Efter varje dag framgår vilka måltider samt vilket hotell som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker i internationella grupper, med engelsktalande guider under

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Södra Chile och Falklandsöarna

Södra Chile och Falklandsöarna Södra Chile och Falklandsöarna Resdatum 2016 5-21 november Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers och utflykter sker med privat fordon, chaufför

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden DAG 1 Avresa från Sverige Avresa med Ethiopian Airlines kl 20. Mellanlandning i Addis Ababa vid 7-tiden dag 2.

Läs mer

BRUTUS ÖSTLING och FREDRIK GRANATH i samarbete med ZOOM FOTORESOR ISBJÖRNSEXPEDITION. 16-23 maj 2016

BRUTUS ÖSTLING och FREDRIK GRANATH i samarbete med ZOOM FOTORESOR ISBJÖRNSEXPEDITION. 16-23 maj 2016 BRUTUS ÖSTLING och FREDRIK GRANATH i samarbete med ZOOM FOTORESOR ISBJÖRNSEXPEDITION 16-23 maj 2016 En unik möjlighet att uppleva Arktis, Svalbard och dess djurliv på nära håll. Detta blir en expedition

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Tibet världens tak RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Planerad avgång 2015: Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat.

KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING Indien, 12-23 november 2016 Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. Fotografera världens största kamelmarknad med all dess färger, dofter

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

Traditionell medicin och odontologi

Traditionell medicin och odontologi Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019 Filharmonikernas Vänner Köpenhamn 11-13 april 2019 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Köpenhamn 11-13 april 2019 En konsert och operaresa till gemytliga Köpenhamn som lockar med vindlande gränder,

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från kr

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från kr Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från 25 500 kr Machameleden på Mount Kilimanjaro i Tanzania (paketresa) I priset ingår vandring på Afrikas högsta berg, Mount Kilimanjaro via Machameleden.

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

FLODKRYSSNING PÅ DONAU WIEN BUKAREST

FLODKRYSSNING PÅ DONAU WIEN BUKAREST FLODKRYSSNING PÅ DONAU WIEN BUKAREST Vi kastar loss och färdas på floden Donau genom vackra Europa. Under loppet av 11 dagar får vi uppleva 7 länder och 5 huvudstäder på den populära flodkryssningsbåten

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Vävresa till Kenya. Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya.

Vävresa till Kenya. Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya. Vävresa till Kenya 3-18 mars 2015 Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya. Vi skickar dig förslag på flygavgångar som du själv betalar. Biljetten kommer att ligga på runt 5000 kr ToR till

Läs mer

FLODKRYSSNING PÅ DONAU BUKAREST WIEN (WIEN BUKAREST)

FLODKRYSSNING PÅ DONAU BUKAREST WIEN (WIEN BUKAREST) FLODKRYSSNING PÅ DONAU BUKAREST WIEN (WIEN BUKAREST) Vi kastar loss och färdas på floden Donau genom vackra Europa. Under loppet av 11 dagar får vi uppleva 7 länder och 5 huvudstäder på den populära flodkryssningsbåten

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

En motorcykelresa genom Patagonien till The end of the World

En motorcykelresa genom Patagonien till The end of the World E Patagonien 2019 En motorcykelresa genom Patagonien till The end of the World Denna resa tar dig till en av de vackraste och mest spektakulära områden på vår planet. Få platser har så många fantastiska

Läs mer

FOTOVANDRING PÅ LOFOTEN 18-22 MAJ 2016

FOTOVANDRING PÅ LOFOTEN 18-22 MAJ 2016 U t e m a g a s i n e t p r e s e n t e r a r FOTOVANDRING PÅ LOFOTEN 18-22 MAJ 2016! Upplev Lofotens skönhet med Utemagasinet och Claes Grundsten Följ med på en fotoresa till Lofoten med Claes Grundsten,

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com SEARCH2011 Träningsresa S.E.A.R.C.H. 2011 J.Malmqvist training specialists Panorama Hotel Kalamaki Kreta 14-21 oktober 2011 Klassiskt förstaklasshotell högt beläget på en udde utanför byn Kalamaki. Till

Läs mer

KINAS JÄTTEPANDOR Kina, 15-26 maj 2016

KINAS JÄTTEPANDOR Kina, 15-26 maj 2016 KINAS JÄTTEPANDOR Kina, 15-26 maj 2016 Följ med till Kina och plåta jättepandor, landets nationalsymbol. Kina och den kinesiska naturen erbjuder mycket unikt för fotografer. Kinas mystiska landskap, stora

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

PRO Kävlinge på rundtur på Gotland augusti 2016

PRO Kävlinge på rundtur på Gotland augusti 2016 PRO Kävlinge på rundtur på Gotland 22-26 augusti 2016 Resan startade tidigt i ottan klockan 05:30 från Furulund och 06:00 från Kävlinge! Reseledaren Per Arne, chauffören Joakim och alla vi andra var på

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

Egyptens fantastiska skatter & lyxig flodkryssning på Nilen

Egyptens fantastiska skatter & lyxig flodkryssning på Nilen Club Eriks noga utvalda upplevelser Egyptens fantastiska skatter & lyxig flodkryssning på Nilen Kairo - Giza - Luxor - Esna - Assuan Följ med på en lyxig upplevelse med svensk färdledning till Egyptens

Läs mer

VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016

VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016 VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016!! Följ med Hans Strand till Javas vulkaner och till Bali, gudarnas ö Ta chansen och följ med Hans Strand, Sveriges internationellt sett mest kände

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

MED MODERSKEPPET I FRANSKA ALPERNA Chamonix, Frankrike, 9-13 september 2015

MED MODERSKEPPET I FRANSKA ALPERNA Chamonix, Frankrike, 9-13 september 2015 ! MED MODERSKEPPET I FRANSKA ALPERNA Chamonix, Frankrike, 9-13 september 2015 Intill det mytomspunna Mont Blanc-massivet ligger en av jordens mest spektakulära platser. Turkosa glaciärsjöar, stupande klippväggar,

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer