FLODKRYSSNING PÅ DONAU BUKAREST WIEN (WIEN BUKAREST)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FLODKRYSSNING PÅ DONAU BUKAREST WIEN (WIEN BUKAREST)"

Transkript

1 FLODKRYSSNING PÅ DONAU BUKAREST WIEN (WIEN BUKAREST) Vi kastar loss och färdas på floden Donau genom vackra Europa. Under loppet av 11 dagar får vi uppleva 7 länder och 5 huvudstäder på den populära flodkryssningsbåten Der kleine Prinz. Priset inkluderar ett digert utflyktsprogram, helpension och levande musik ombord på kvällarna. Resan erbjuder många höjdpunkter med spännande historia och olika kulturer, och hisnande vackra naturscenerier som seglatsen genom Järnporten där vi bl a får se stenskulpturen av kung Decebalus. Vi blir också guidade genom Bukarest, Vidin, Belgrad, Budapest, Bratislava och Wien. I katedralen i Pécs lyssnar vi till en vacker orgelkonsert. Vi besöker även Vukovar i Kroatien, och utanför Belgrad intar vi en hemma hos-lunch på landsbygden. Båten heter MS Der kleine Prinz, och totalrenoverades vintern 2016 så att vi kan njuta av nya inventarier med hög standard. Den har stort soldäck, bar, souvenirbutik och en härlig salong med panoramautsikt och restaurang med god mat och levande musik varje kväll. Alla hytter är utvändiga, stora och komfortabla (16 kvm) med fönster som kan öppnas upptill. Därtill två vanliga enkelsängar, tv, hårfön, deponeringsskåp och bad med dusch. Detta blir en kryssning med många oförglömliga ögonblick.

2 Vår reseledare heter Tone Mjøberg. Hon är oerhört kunnig och har stor lokalkännedom om området. Hon har varit reseledare på flodkryssningen i över tio år. Behagligt sätt att få med sig flera länder och städer på kort tid. Tone Mjøberg. Höjdpunkter: Vi reser genom 7 länder och 5 huvudstäder Nio utflykter är inkluderat i priset Helpension och underhållning ombord på båten Populär och erfaren norsk reseledare Stort soldäck där du kan njuta av solstrålarna

3 FLODKRYSSNINGSBÅTEN DER KLEINE PRINZ MS Der Kleine Prinz, Den lille prinsen, är populär bland skandinaviska turister. Den totalrenoverades under vintern och är ett första klassens kryssningsfartyg med hög standard. Den har stort soldäck, bar, liten souvenirbutik och en tjusig salong med panoramautsikt, liksom restaurang med god mat och bra underhållning varje kväll. Båten har 45 hytter och en besättning på 24 personer. Den har två däck: huvuddäck och övre däck. Övre däck har samma slags hytter och standard som huvuddäck men ligger högre upp över vattennivån. Eftersom vi är ombord på ett skepp vill det alltid förekomma vibrationer och ljud från båtmotorn. I de bakersta hytterna förekommer lite mer oljud. Alla hytter är utvändiga, stora och bekväma (16 kvm) med stora öppningsbara fönster. Alla hytter har två enkelsängar, liksom tv, luftkonditionering, hårfön, kassaskåp och badrum med dusch. Det är helpension på båten från middagen första kvällen till och med frukost sista dagen, alla måltider serveras ombord. Man kan mot en avgift lämna in sin tvätt. Andra utgifter på båten betalas med Visa/Mastercard eller kontant i euro. I de gemensamma utrymmena finns tillgång till wifi, men den är begränsad under vissa sträckor. Det finns eluttag i väggen och strömmen är normal europeisk standard. Drycker inkluderas ej i priset, förutom då det nämns i programmet. Dryckeserbjudanden finns att köpa ombord efter ankomst till båten.

4 PROGRAM (Observera att några avgångar går från Wien till Bukarest. Programmet är detsamma men i omvänd ordningsföljd) F = Frukost, L = Lunch, M = Middag Varje kväll serveras det tilltugg i baren från ca Här följer ett kortfattat program, reseledaren kommer att informera er ytterligare vid ankomsten. Vi förbehåller oss rätten att ändra i programmet om väder eller annat ställer till det. Dag 1 Ankomst Bukarest, Rumänien (M) Gruppen reser med flyg från Stockholm via Wien till Bukarest och ankommer mitt på dagen. Reseledaren träffar ni vid ankomsten till Bukarest. Vi blir visade huvudstaden Bukarest innan vi åker vidare mot Turnu Magurele (ca 2 timmar) där vi går ombord. Välkomstmiddag. Dag 2 Vidin, Bulgarien (F, L, M) Efter frukost får vi träffa kaptenen och hans besättning. Vi äter lunch ombord innan vi ankommer till Vidin. Vi går till fots i Vidin och besöker fästningen Baba Vida. Det finns tid för att på egen hand utforska staden. Det erbjuds valfri utflykt till det natursköna området Belogradchik.

5 Dag 3 Järnporten (F, L, M) Frukost. Vi har en vinprovning av båtens viner. Hela dagen färdas vi genom det natursköna området Järnporten. Lunch. Vi passerar även en av Europas största slussar under dagen. Dag 4 Belgrad, Serbien (F, L, M) Efter frukost blir det bussfärd i staden och besök på fästningen Kalemegdan med ett kort stopp på Hotel Majestic. Vi tar oss ut på landsbygden och äter en unik hemma hos-lunch. Ombord blir det middag och underhållning med serbisk folkdans.

6 Dag 5 Novi Sad, Serbien, och Vukovar, Kroatien (F, L, M) Efter frukost promenerar vi i Novi Sad som är Serbiens tredje största stad. En valfri utflykt går till det historiskt intressanta klostret Krushedol samt erbjuder vinprovning i ett av regionens kända vinområden. Lunch. Vi ankommer sen eftermiddag till Kroatien och staden Vukovar. Det blir ett spännande och historiskt sett intressant besök med promenad genom staden. Här får vi höra lite om den komplicerade historien och krigen under 1990-talet. Dag 6 Mohacs/Pécs, Ungern (F, L, M) Efter frukost ankommer vi till Mohács. Vi tar bussen till den gamla staden Pécs, där vi lyssnar på en orgelkonsert i den vackra katedralen och åker på sightseeing i staden. Det finns tid till att på egen hand utforska gågatan och dess små butiker och kaféer. Dag 7 Budapest, Ungern (F, L, M) Efter frukost åker vi på buss-sightseeing i Budapest, och får uppleva både Buda- och Pestsidan (3,5 tim). Lunch. Eftermiddagen är ledig. Middag. Valfri utflykt på kvällen för att se en fantastisk folkloreshow. Dag 8 Budapest, Ungern (F, L, M) Denna dag står till fritt förfogande, men de som vill kan åka på valfri utflykt till konstnärsstaden Szentendre. Alla måltider serveras ombord. Efter lunch kan man delta i en valfri utflykt till en vacker gård på Pustan, där man bl a får se en fantastisk hästuppvisning som baseras på landets historia.

7 Dag 9 Bratislava, Slovakien (F, L, M) På förmiddagen kastar vi loss och njuter av utsikten över Ungern och Slovakien. Vi passerar också genom Gabchikovo-slussen. Efter lunch ankommer vi till Bratislava och får se gamla stan från ett minitåg och på en stadsrundtur. Det finns tid till att på egen hand uppleva staden och till shopping. I dag är det Kaptenens middag. Dag 10 Wien, Österrike (F, L, M) Efter frukost blir det sightseeing i Wien både till buss och till fots. Lunch serveras ombord och sedan är eftermiddagen ledig. Det erbjuds valfri utflykt till det vackra slottet Schönbrunn samt, på kvällen, en klassiskt konsert i ett av Wiens palats. Dag 11 Wien och hemresa (F) Frukost och tidig avresa till flygplatsen.

8 Priser och restider Från kr per person bakre huvuddäck (begränsat antal). Tillägg för enkelhytt kr (begränsat antal). I de bakersta hytterna kan man förvänta sig lite motorljud. Behöver du anslutning från andra städer i Sverige hjälper vi dig gärna med det. Kontakta oss för priser och förslag. Ingår: Flyg tur och retur Stockholm Bukarest/Wien Alla skatter och avgifter. Transport tur och retur från flygplatsen till båten. Övernattning i utvändig hytt. 10 nätter i delad dubbelhytt. Helpension (frukost, 3-rätters lunch och 4-rätters middag samt kvällssnacks). Drycker ingår ej. En Kaptenens middag, inkl aperitif. Te-/kaffeservering på eftermiddagen samt kaffe- och teautomat dygnet runt. Vinprovning ombord av båtens viner. Levande musik i baren. Folkloreshow och föreläsning om Balkans historia. Nio utflykter. Skandinavisktalande reseledare med god lokalkännedom. Ingår inte: Drycker som ej nämns i programmet. Dricks till besättning och guider/chaufförer (rek 5 7 euro per person och dag. 2 euro per person och utflykt). Valfria utflykter som bokas och betalas ombord. Avbeställningsskydd och reseförsäkring. Valfria utflykter bokas och betalas ombord på båten. De betalas kontant i euro. På båten erbjuds helpension (utan drycker), alla måltider serveras ombord, förutom lunchen i Jarak i Serbien. Begränsningar: Resan är dessvärre inte handikappanpassad (rullstol och/eller rollator). För att kunna delta måste man själv kunna gå längre sträckor i ett normalt tempo. Resenärerna måste själva hantera sitt bagage.

9 Flygtider med Austrian Airlines. På retur i oktober flyger vi med Lufthansa. 29 juni 9 juli från Wien 29 juni Stockholm Wien kl 09:45 12:05 9 juli Bukarest Wien kl 18:45 19:25 9 juli Wien Stockholm kl 20:20 22: oktober från Wien 1 okt Stockholm Wien kl 09:45 12:05 11 okt Bukarest Frankfurt kl 18:35 20:00 11 okt Frankfurt Stockholm kl 21:35 23:35 Observera att program och flygtider är preliminära. Slutgiltigt datum för avresa framkommer på ditt resedokument.

FLODKRYSSNING PÅ DONAU WIEN BUKAREST

FLODKRYSSNING PÅ DONAU WIEN BUKAREST FLODKRYSSNING PÅ DONAU WIEN BUKAREST Vi kastar loss och färdas på floden Donau genom vackra Europa. Under loppet av 11 dagar får vi uppleva 7 länder och 5 huvudstäder på den populära flodkryssningsbåten

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Romantiska Donau. Höjdpunkter: Populär flodkryssning. Erfaren skandinavisk guide. Fantastiska utsikter. Flera stadsvandringar.

Romantiska Donau. Höjdpunkter: Populär flodkryssning. Erfaren skandinavisk guide. Fantastiska utsikter. Flera stadsvandringar. Romantiska Donau Följ med på en härlig kryssning till några av de vackraste platserna längs Donau. Vi åker med flodkryssningsbåt från Wien i Österrike till Passau i Tyskland. Detta är en kryssning du inte

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Cykel & Båt på Donau med MS Normandie Passau Wien Bratislava Budapest Passau 2019

Cykel & Båt på Donau med MS Normandie Passau Wien Bratislava Budapest Passau 2019 Cykel & Båt på Donau med MS Normandie Passau Wien Bratislava Budapest Passau 2019 Upplev Donau, den blå floden, på bekvämast möjlig sätt, med kombinationen cykel och hotellbåt. Fina hytter, restaurang,

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Cykel & Båt på Donau med MS Arkona Passau Wien Bratislava Budapest Passau 2018

Cykel & Båt på Donau med MS Arkona Passau Wien Bratislava Budapest Passau 2018 Cykel & Båt på Donau med MS Arkona Passau Wien Bratislava Budapest Passau 2018 Upplev Donau, den blå floden, på bekvämast möjlig sätt, med kombinationen cykel och hotellbåt. Fina hytter, restaurang, salong,

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

Cykel & Båt på Donau med MS Arlene II Passau Wien Bratislava Budapest Passau 2019

Cykel & Båt på Donau med MS Arlene II Passau Wien Bratislava Budapest Passau 2019 Cykel & Båt på Donau med MS Arlene II Passau Wien Bratislava Budapest Passau 2019 Upplev Donau, den blå floden, på bekvämast möjlig sätt, med kombinationen cykel och hotellbåt. Fina hytter, restaurang,

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien ERBJUDANDE KRYSSNING! Boka balkonghytt eller högre hyttkategori senast 18 december och få gratis dryckespaket på seglingar mellan 1 maj och 30 september 2016. Paketet inkluderar: Utvalda

Läs mer

Kryssning på Loire floden - en resa i kulturens och vinets tecken

Kryssning på Loire floden - en resa i kulturens och vinets tecken Kryssning på Loire floden - en resa i kulturens och vinets tecken Resan dag för dag Dag 1 - Lördag 8 September Avresa från Skandinavien M Välkomm en m ed på en härlig vinkryssning ombord på ett modernt

Läs mer

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND BALTIKUM LÄS, LÄR OCH RES med Estland, Lettland och Litauen Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden Pris: 7.200 kr i dubbelrum. Enkelrum:

Läs mer

KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST

KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST Ungern ligger i hjärtat av det gamla Europa och är välkänt för god mat, varma termalbad och vinerna som är folkets stolthet. Budapest är en vacker kulturstad med mycket att

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Cykel och båt på Donau 2018 med MV Theodor Körner ***+ Passau - Bratislava - Wien Passau. Lördagar.

Cykel och båt på Donau 2018 med MV Theodor Körner ***+ Passau - Bratislava - Wien Passau. Lördagar. Cykel och båt på Donau 2018 med MV Theodor Körner ***+ Passau - Bratislava - Wien Passau. Lördagar. NYHET: Vandringspaket. Den 12 maj, 30 juni, 18 augusti och 8 september - 4 datum går fartyget på en 14-

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Cykel och båt på Donau 2018 med MV Theodor Körner ***+ Passau - Bratislava - Wien Passau. Lördagar 2019

Cykel och båt på Donau 2018 med MV Theodor Körner ***+ Passau - Bratislava - Wien Passau. Lördagar 2019 Cykel och båt på Donau 2018 med MV Theodor Körner ***+ Passau - Bratislava - Wien Passau. Lördagar 2019-4 datum går fartyget på en 14-dagars cykel & båttur till Belgrad och Järnporten. Begär program och

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé 23-28 april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Preliminärt program 190112 Ingvar Björk / Hur ser skog, skogsbruk, träanvändning ut i en av våra yngre europeiska

Läs mer

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING Ungern BESKRIVNING Ungern 8 dagar Med Györ som utgångspunkt upplever vi Ungern. Vi åker till Ungerns hav Balatonsjön, längs den vackra Donau till dess drottning Budapest. Det blir en dagsutflykt till kejsarstaden

Läs mer

UNNA DIG EN KRYSSNING ETT MINNE FÖR LIVET

UNNA DIG EN KRYSSNING ETT MINNE FÖR LIVET UNNA DIG EN KRYSSNING ETT MINNE FÖR LIVET Ingenting kan mäta sig med en kryssning vad gäller romantik eller avkoppling. När du vaknar till ljudet av vågor, njuter av värmen på soldäck eller betraktar natthimlen

Läs mer

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN Pittoreska städer, frestande badvikar, frodiga olivlundar, gastronomiska upplevelser och ett härligt klimat det är Rivieran. Följ med och upplev både den franska och den

Läs mer

PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA

PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA Följ i pilgrimernas fotspår på ett behagligt sätt! På den här resan får du uppleva härliga spanska landskap, medeltidsstäder med vackra kyrkor och mer än 1 000 års

Läs mer

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019 Filharmonikernas Vänner Köpenhamn 11-13 april 2019 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Köpenhamn 11-13 april 2019 En konsert och operaresa till gemytliga Köpenhamn som lockar med vindlande gränder,

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 15-23 maj 2015 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

Frankrikes och Italiens strandpärlor med segelfartyget Sea Cloud II

Frankrikes och Italiens strandpärlor med segelfartyget Sea Cloud II Club Eriks noga utvalda upplevelser Frankrikes och Italiens strandpärlor med segelfartyget Sea Cloud II Livorno Portoferraio (Elba) Portofino Menton Nice Välkommen ombord på de sju havens absoluta drottning,

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Kryssning till Lizard Island

Kryssning till Lizard Island Kryssning till Lizard Island På denna kryssning får ni chans att uppleva världens största rev, Stora Barriärrevet, som ligger längs med s norra östkust. Kryssningen är med lyxiga Coral Expeditions. Under

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Bordeauxkryssning - en resa i vinets tecken

Bordeauxkryssning - en resa i vinets tecken Bordeauxkryssning - en resa i vinets tecken Resan dag för dag Dag 1 - Torsdag 12 oktober Avresa från Skandinavien F Välkomm en m ed på en härlig vinkryssning ombord på ett modernt kryssningsfartyg På stora

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

Vinresa Bulgarien November

Vinresa Bulgarien November Vinresa Bulgarien 22-26 November Program Dag 1. Onsdagen den 22 november Flyg: Ryan Air från Skavsta/Stockholm-Sofia 19.50-23.40 Austrian Air från Köpenhamn Sofia 17.40-22.55 (en mellanladdning) Sen ankomst

Läs mer

Egyptens fantastiska skatter & lyxig flodkryssning på Nilen

Egyptens fantastiska skatter & lyxig flodkryssning på Nilen Club Eriks noga utvalda upplevelser Egyptens fantastiska skatter & lyxig flodkryssning på Nilen Kairo - Giza - Luxor - Esna - Assuan Följ med på en lyxig upplevelse med svensk färdledning till Egyptens

Läs mer

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, speciellt i dem norra delarna av landet.

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, speciellt i dem norra delarna av landet. Julmarknad i Italien Italien har en väldigt lång och fin jultradition, speciellt i dem norra delarna av landet. Gå inte miste om din möjlighet till att ta del av tre olika julmarknader som alla är väldigt

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Cykel & Båt i Moseldalen med MS Patria Från Saarburg till Koblenz

Cykel & Båt i Moseldalen med MS Patria Från Saarburg till Koblenz Cykel & Båt i Moseldalen med MS Patria Från Saarburg till Koblenz Moseldalen har blivit allt populärare som cykelresmål. De fina cykelvägarna, avsaknaden av backar, de gemytliga små vinbyarna och det vackra

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Cykel & Båt på Donau med MS Arkona 2018 Passau Wien Passau

Cykel & Båt på Donau med MS Arkona 2018 Passau Wien Passau Cykel & Båt på Donau med MS Arkona 2018 Passau Wien Passau Upplev Donau, den blå floden, på bekvämast möjlig sätt, med kombinationen cykel och hotellbåt. Fina hytter, restaurang, salong, bar och soldäck.

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet.

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet. Julmarknad i Italien Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet. Missa inte denna möjlighet att uppleva tre julmarknader, som alla har sin särart. Vi besöker

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Bordeauxkryssning - en resa i vinets tecken

Bordeauxkryssning - en resa i vinets tecken Bordeauxkryssning - en resa i vinets tecken Välkomm en m ed på en härlig vinkryssning ombord på ett modernt kryssningsfartyg På stora floder och Gironde s mynning. Under denna resa så får vi lära oss mycket

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

MALTA EN HISTORISK RESA

MALTA EN HISTORISK RESA MALTA EN HISTORISK RESA Härliga stränder, kristallklart vatten, behagligt klimat, en fascinerande historia och inte minst vänliga malteser. Följ med oss på en historisk resa till den lilla ögruppen i Medelhavet.

Läs mer

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Club Eriks noga utvalda upplevelser Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Norge Att färdas med Hurtigruten vintertid är nästan en sakral upplevelse. Norrskenet i kombination

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Cykel & Båt i Moseldalen med M/S Patria Från Saarburg till Koblenz

Cykel & Båt i Moseldalen med M/S Patria Från Saarburg till Koblenz Cykel & Båt i Moseldalen med M/S Patria Från Saarburg till Koblenz Moseldalen har blivit allt populärare som cykelresmål. De fina cykelvägarna, avsaknaden av backar, de gemytliga små vinbyarna och det

Läs mer

JULSTÄMNING I BERLIN

JULSTÄMNING I BERLIN JULSTÄMNING I BERLIN Eftersom Berlin är huvudstad i julgranens hemland är vi alla trygga i förvissningen om att staden varje år förvandlas till ett juläventyr. Juldekorationer, glühwein, korv och «pepparkakor»

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016.

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016. LAOS. Resan startar i Unescos världsarv Luang Prabang. Här skall vi upptäcka omgivningarna till fots och från elefantryggen innan vi åker österut till de mystiska Plain of Jars. Vidare till det underbara

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

Resa till Budapest 3-6 sep 2017

Resa till Budapest 3-6 sep 2017 Resa till Budapest 3-6 sep 2017 Dag 1 En tidig septembermorgon samlades 35 SPF-medlemmar för en fyra dagar lång resa till Budapest. Håbobuss till Arlanda och flyg till Budapest där vår guide Dénes Szász

Läs mer

Från Cortina till Venedig på cykel

Från Cortina till Venedig på cykel Från Cortina till Venedig på cykel Friskis&Svettis Göteborg tillsammans med Hummingbird Grupp & Konferens erbjuder en semesterupplevelse rik på historia och i ett fantastiskt landskap; Följ med oss på

Läs mer

Bologna Italiens kulinariska huvudstad oktober

Bologna Italiens kulinariska huvudstad oktober Bologna Italiens kulinariska huvudstad 24-27 oktober I Bolognas gamla stadsdelar kan du beskåda eleganta arkader, samt vackra byggnader och kulturskatter som Palazzo Comunale, 1300-talsbasilikan San Petronio

Läs mer

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Det finns många olika alternativ på reslängd och resrutt. Rådgör med

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 Sommaren är nu i sin högform, men snart nog blir det höst igen! Varför inte tillbringa en del av denna på den italienska ön Ischia!? Följ med VIMIL

Läs mer

Club Eriks Gastronomiresor i Europa Kulinarisk weekend i Lyon & Bourgogne

Club Eriks Gastronomiresor i Europa Kulinarisk weekend i Lyon & Bourgogne Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Gastronomiresor i Europa Kulinarisk weekend i Lyon & Bourgogne Frankrike: Lyon & Bourgogne VFölj med till en av de mest klassiska mat- och vinregionerna storstaden

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 Följ med Tur & Retur på en spännande resa till Peru! Förutom att ni får besöka Perus främsta sevärdheter såsom Machu Picchu, Titikakasjön,

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen & Polen den 14-22 maj 2016 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer