Implema Traineeprogram 2012

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Implema Traineeprogram 2012"

Transkript

1 Implema Traineeprogram 2012

2 Vill du jobba med verksamhetsutveckling och med företags affärsprocesser? På Implema får du jobba med att utveckla medelstora företags affärsprocesser med hjälp av affärssystem som SAP. Sök Implema Traineeprogram 2012 Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet eller dig som är nyutexaminerad civilingenjör eller civilekonom.

3 Implema Trainee 2004, 2006, 2008, Vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi brinner för affärsprocesser och tycker det är kul att jobba tillsammans. Ett trettiotal av Implemas medarbetare är tidigare traineer som gått Implemas traineeprogram 2004, 2006, 2008 eller Häng med på vår resa - sök Implema Traineeprogram 2012.

4 Härlig stämn av sig Marcus gick Implemas traineeprogram Ett år senare tycker han att han har ett utvecklande jobb med spännande utmaningar. Marcus tycker det är positivt att Implema inte är något jättestort konsultföretag. Här känner man nästan alla och blir aldrig en i mängden. Det har skapat en fin sammanhållning med en härlig stämning som smittar av sig till medarbetare och kunder. Vi har roligt tillsammans och det gör att det är riktigt kul att gå till jobbet! Att Implema har haft en bra utveckling under alla år samt att alla fyra grundare fortfarande är aktiva inom företaget gör att man känner sig trygg i sin anställning menar Marcus. Marcus - SAP konsult inom logistik samt inköpsoptimering Civilingenjör Industriell Ekonom, Linköpings Tekniska Högskola Implema Trainee 2010

5 ing som smittar Man behöver inte oroa sig för kortsiktiga vinstmaximeringar för att tillgodose aktieägares krav. Företaget jobbar långsiktigt. Många av Implemas medarbetare har arbetat länge på företaget så det finns gott om seniora medarbetare att lära sig av. Det är även ett bra tecken på att Implema har ett fint erbjudande till sina anställda, menar Marcus. Marcus har nyligen avslutat ett kundprojekt att implementera en ny lösning för inköpsoptimering. I projektet ingick effektivisering av kundens inköpsprocesser så att kundens inköpare får ett mer proaktivt förhållningssätt. Tidigare var jag med i en projektförstudie där kunden planerar att implementera en lösning för sin produkt- och sortimentsplanering. Innan dess ingick jag i ett projekt där vi införde automatisk påfyllning från kundens centrallager till butiker i Sverige och övriga Europa. På Implema får jag jobba med mindre kunder som har korta beslutsvägar. Jag ställs inför spännande utmaningar och får jobba med kundens medarbetare på alla nivåer: från användarna till högsta ledningen. En följd av sammanträffanden gjorde att Marcus fick upp ögonen för Implema och sökte till traineeprogrammet. Jag hade sökt ett vikariat på ett företag men jobbet gick till en kandidat med erfarenhet av SAP, vilket var det affärssystem de använde. Några dagar senare damp det ned ett mail från Implemas VD om traineeprogrammet och jag blev genast nyfiken. Dessa två händelser i kombination gjorde att jag läste på mer om företaget och bestämde mig för att söka. Ett år senare är det intressant att se hur vi tio traineer från 2010 har utvecklats. Efter grundutbildningen hade vi alla ungefär samma kompetens. Sedan dess har alla tagit stora kliv framåt men eftersom vi arbetat i olika projekt så har vi byggt upp varsin egen kunskapsportfölj där ingen portfölj är den andra lik.

6 Implema Traineeprogram 2012 Implema Traineeprogram 2012 startar i augusti Den första delen inleds med två månaders utbildning i Stockholm där lärarledd utbildning kombineras med självstudier. Därefter följer fyra månaders praktik i skarpa projekt under ledning av erfarna konsulter. Efter de första sex månaderna fortsätter utbildningen enligt en individanpassad utvecklingsplan. Syftet är att ge varje trainee de bästa förutsättningarna för att snabbt utvecklas till självgående konsulter inom områden som försäljning, logistik, inköp, produktion, ekonomi och programmering. Placeringsort efter de första två månaderna är i första hand Stockholm, Linköping, Helsingborg eller Karlstad. Även Malmö, Västerås, Jönköping eller Örebro kan bli aktuellt. Implema Traineeprogram är certifierat av Sveriges Ingenjörer, civilekonomerna och traineeguiden. För dig som söker till programmet innebär det en försäkran om att Implema Traineeprogram uppfyller de krav som ställs på ett bra traineeprogram.

7 Sök nu! Är du intresserad av Implema Traineeprogram 2012 så kan du söka redan nu. Information om hur du ansöker finns på Vamt välkommen med din ansökan! 15 februari 2012 feb. - april 2012 augusti 2012 Sista ansökningsdag Implema Traineeprogram Intervjuer och urvalsprocess. Besked om vilka som antas till programmet ges senast 1 maj Implema Traineeprogram startar i augusti 2012.

8 Laganda Innovation Våra värderingar Kvalitet Engagemang

9 Kortare startsträcka med arbetslivserfarenhet Innan Åsa började som trainee på Implema hade hon hunnit med att jobba två år som revisor på sveriges största revisionsbyrå. Jag vill verkligen uppmana dig med några års arbetslivserfarenhet att söka till Implemas traineeprogram. Mina två år inom revisionsbranschen har visat sig oerhört värdefulla. Startsträckan blir kortare. Redan efter sex månader fick jag på egen hand som ekonomikonsult, tillsammans med kunden, sätta upp en komplett ekonomistyrningsmodell för en mindre koncern. Att veta vad kunden gör i ett bokslut, vad kunder efterfrågar för funktioner och rapporter, och varför, ger ett otroligt försprång jämfört med vad jag hade kunnat klara av direkt efter examen, menar Åsa. Åsa - SAP konsult inom Ekonomi Civilekonom (redovisning och ekonomisk styrning), Linköpings Universitet Som ekonom jobbar jag nästan alltid direkt mot kundens ekonomichef. Man får oerhörd insyn i hur företag och företagande fungerar och det är jätteintressant. Det jag gillar mest med jobbet som affärssystemkonsult är känslan av att verkligen lösa problem för kunden. Att göra nytta och se ett resultat. I andra konsultjobb kan man ibland enbart känna sig som en kostnad, ett nödvändigt ont, för kunden. Just nu jobbar Åsa i projekt hos flera kunder parallellt: ett rapporteringsprojekt hos en livsmedelstillverkare, samt ett projekt som ska möjliggöra momsredovisning på ett företags utländska enheter. Som konsult har jag möjligheten att styra över min tid. Ingen dag är den andra lik. Revisor Öhrlings PricewaterhouseCoopers Implema Trainee 2008

10 Jörgen Aronsson - CEO och grundare Industriell Ekonomi, Linköpings Tekniska Högskola Grundade Implema AB 1998 tillsammans med Björn Ödewing, Niklas Lindefelt och Tomas Gustafsson - alla fortfarande aktiva i företaget.

11 Företagets livsnerv Affärssystemet är företagets livsnerv! Så löd inledningen på min föreläsning om affärssystem i kursen Integrerad Företagsplanering på Linköpings Tekniska Högskola våren Att jobba med affärssystem är ett av de mest intressanta yrken man kan ha. Affärssystemet är en strategisk komponent i att skapa bra affärsprocesser och därmed konkurrenskraftiga företag. Med bra affärsprocesser får man en bra bild av hur ett företag mår och vilken potential till förbättringar som finns i företaget. Jag tog examen på I-linjen i Linköping Tre är senare var jag en av fyra grundare av Implema. Vår affärsidé var att göra affärssystemet SAP tillgängligt för mindre och medelstora företag. Idag är vi den ledande SAP-partnern inom segmentet små- och medelstora företag och fick bland annat utmärkelsen nordisk SAPpartner of the year förra året. Det har varit, och är fortfarande, en riktigt spännande resa. Det finns så otroligt mycket kvar att göra inom detta område. På Implema är vi idag närmare 100 medarbetare. Redan 2004 genomförde vi vårt första traineeprogram. Då var bristen på erfarna konsulter drivkraften. Närmare en tredjedel av Implemas medarbetare består idag av konsulter från våra traineeprogram som genomförts 2004, 2006, 2008 och När vi startar rekryteringsprocessen för Implema Traineeprogram 2012 gör vi det för att vi vet att vårt traineeprogram är en stor bidragande orsak till att vi har en sån positiv utveckling av företaget. Traineeprogrammen har blivit en viktig del av Implemas livsnerv. Jag hoppas att du vill vara med på Implemas resa och att du söker till Implema Traineeprogram Varmt välkommen!

12 Utvecklas yrkesmässigt och på det personliga planet Kristin gick Implemas traineeprogram Idag är hon SAP-konsult inom försäljning och distribution och har varit delaktig i en lång rad SAP-implementeringar. Kristin jobbar nu bland annat i ett internationellt projekt där SAP rullas ut till en kunds marknadsbolag i Europa. Projektet bedrivs både i Uppsala och på plats på marknadsbolagen vilket innebär en del resor i Europa. I höst blir det resor till bland annat Storbritannien och Frankrike. På Implema har jag stora möjligheter att inrikta mig mot det jag är intresserad av och jag utvecklas både yrkesmässigt och på det personliga planet. Det gör att jag trivs mycket bra! Ett konkret exempel är Implemas egna projektledarskola. Projektledarskolan har gett mig konkreta verktyg för att bli en bra projektledare. Stort fokus ligger på ledarskap, vilket är mycket bra, menar Kristin. Kristin berättar vidare att en av fördelarna med Implema är att hon får möjlighet att jobba med små och medelstora kunder i mindre SAPprojekt och därmed får en mycket god förståelse för kundens verksamhet. Det finns ett stort fokus på att förbättra kundernas affärsprocesser. I mitt fall ansvarar jag för försäljnings- och distributionsprocesserna - att till exempel förenkla prissättning, orderhantering, leverans och fakturering. Jag arbetar nu även med kundservice. I projekten jobbar vi mycket nära kundens projektteam och slutanvändare. Eftersom projekten ofta är relativt små får vi som konsulter en djup kunskap om vårt egna kompetensområde som i mitt fall är logistik, men även en bred kunskap om hela verksamheten. Det är mycket roligt och lärorikt att arbeta på det sättet.

13 Kristin - SAP konsult inom Försäljning och Distribution Civilingenjör Industriell Ekonomi, Linköpings Tekniska Högskola Implema Trainee 2006

14 Språngbräda in i yrkeslivet Mikael tog examen från Internationella Ekonomprogrammet Strax därefter började han på Implema som trainee. Jag såg Implemas traineeprogram som en bra språngbräda in i yrkeslivet. Jag kan rekommendera andra att söka programmet eftersom det ger en bred plattform och möjligheten att senare fördjupa sig inom de områden man är extra intresserad av. Som trainee får man även ett bra nätverk som man kan vända sig till i framtiden. Fördelarna med att jobba på Implema är att du hamnar i en miljö med drivna, engagerade och kunniga medarbetare där vi dessutom är måna om att rycka in och hjälpa varandra där det behövs, avslutar Mikael. Mikael jobbar idag som SAP-konsult inom ekonomiområdet. Han berättar att han just nu är med i ett projekt där SAP rullas ut till en kunds dotterbolag i Frankrike och Spanien. Som konsult har jag ett mycket omväxlande arbete. Ingen uppdragsgivare är den andra lik. Man lär sig att tänka affärsprocesser och nytta för kunden.

15 Mikael - SAP konsult Ekonomi Civilekonom, Internationella Ekonomprogrammet, Linköpings Universitet Implema Trainee 2010

16 Intressanta uppdrag i nära samarbete med våra kunder På Implema jobbar vi långsiktigt och nära våra kunder. Det kräver en bred och djup verksamhetsförståelse, en gedigen kunskap om affärsprocesser samt en ödmjukhet och förståelse för våra kunders verksamhet. Som medarbetare på Implema får du möjlighet att utveckla dessa färdigheter genom att jobba i kundteam med intressanta uppdrag hos ledande svenska företag inom olika branscher. En unik möjlighet att utvecklas som konsult På Implema jobbar vi framförallt med egna uppdragsbaserade projekt hos medelstora svenska företag. Det gör att du får möjlighet att på kort tid arbeta i flera olika projekt hos kunder i olika branscher. Med vår unika erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda våra medarbetare en snabb kompetensutveckling samt möjligheten att arbeta med de allra vassaste inom varje område.

17 Exempel på några av Implemas kunder På Implema jobbar vi inom marknadssegmentet små- och medelstora företag. Men det är inga småföretag precis. De flesta av Implemas kunder har internationell verksamhet och omsätter mellan 200 miljoner och 3 miljarder svenska kronor.

18 Thomas - Regionschef Implema Öresund Högskolan Kristianstad Två år hos PA Resins, bland annat som intern projektledare inom SAP Implema Trainee 2004

19 Ingen dag är den andra lik Implemas regionschef i Öresund, Thomas Bladh, var en av sex personer som 2004 gick Implemas första traineeprogram. Tre år senare utsågs Thomas till regionschef. Idag är han ansvarig för personal och kunder, samt för alla leveranser och projekt som pågår i regionen. På Implema kan man påverka sin egen utveckling i mycket stor grad. Man får möjligheten att prova på många olika saker och får snabbt en mycket bred kompetens. Jag blir aldrig uttråkad eftersom ingen dag är den andra lik. Thomas berättar att Implema är ett företag som erbjuder stor frihet under ansvar. Implema är med sina drygt 90 medarbetare fortfarande ett relativt litet företag som expanderar. Det gör att man får vara med om mycket under resans gång. Det finns stora möjligheter att påverka företagets inriktning och beslut och man ställs ständigt inför nya utmaningar. Närheten till kunden och möjligheten att arbeta med medelstora företag är några av fördelarna med att arbeta på Implema, menar Thomas.

20 En coachande kultur Lotta gick Implemas traineeprogram Efter sin magisterexamen hade hon hunnit arbeta två år som revisor. En erfarenhet som hon har stor nytta av i sitt nuvarande jobb som SAP-konsult på ekonomisidan. Det som lockade mig att söka till traineeprogrammet var det välgenomtänkta utbildningskonceptet där vi bland annat fick börja med att göra en fiktiv implementation av ett påhittat företag. Efter grundutbildningen följde en period då Lotta och övriga traineer fick vara ryggsäck i skarpa projekt vid sidan av en seniorkonsult. Implemas kultur är mycket coachande och alla traineer får en mentor, berättar Lotta. Det gjorde att vi snabbt kunde släppas ut i hetluften. Idag jobbar Lotta med inrullning av SAP till ett globalt företags marknadsbolag. Att rulla in SAP till flera olika marknadsbolag är riktig spännande. Varje land skiljer sig åt vad gäller legala krav och man ställs inför nya utmaningar i varje land. Lotta tycker att en av fördelarna med att jobba som konsult är att det är så otroligt varierat. Man tröttnar aldrig. Jag träffar nya människor och lär mig otroligt mycket varje dag. Om man gillar problemlösning och att jobba i team så är Implema rätt plats, menar Lotta. Implema är ett företag men otroligt ambitiösa, ödmjuka och drivna personer. Lotta har tidigare varit med och implementerat SAP i flera länder: Finland, Norge, Danmark, Frankrike och Storbritannien.

21 Lotta - SAP konsult Ekonomi Civilekonom (redovisning och ekonomisk styrning), Linköpings Universitet Revisor Öhrlings PricewaterhouseCoopers Implema Trainee 2008.

22 Implema september 2011 Implema omsätter 120 miljoner kronor och har verksamhet i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås och Örebro. Företaget grundades 1998 och har idag närmare 100 anställda

ACCIGO KONSULTPROGRAM

ACCIGO KONSULTPROGRAM ACCIGO KONSULTPROGRAM Accigos konsultprogram förvandlar spirande talanger till framgångsrika konsulter Talanger växer inte på träd och att hitta dem är en sport i sig. Sedan starten av vårt eftertraktade

Läs mer

XXXprogrammet. Innehåll

XXXprogrammet. Innehåll Ekonomi XXXprogrammet Innehåll Ekonomer växer här 3 Framtidens ekonomutbildning 4 Civilekonomprogrammet 6 Detaljhandel och Service Management 8 Ekonomprogrammet 10 Enterprising & Business Development 12

Läs mer

Hyrtjänst SAP On demand

Hyrtjänst SAP On demand SAP som Hyrtjänst SAP On demand komplett affärssystem till fast månadskostnad Börja i liten skala! Väx utan begränsning. Full insyn i svenska och utländska bolag. Internationell handel. Hantera legala

Läs mer

Drift. Implema. Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö

Drift. Implema. Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö Drift Implema Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö Implemas driftsorganisation består av ett tiotal medarbetare som tillsammans delar ansvaret - dygnet runt - för första till tredje linjens

Läs mer

CS student. Så fixade vi drömjobbet. För dig som pluggar it! Fem unga it-stjärnor avslöjar sina bästa knep för karriären. Lysande tider i it-branschen

CS student. Så fixade vi drömjobbet. För dig som pluggar it! Fem unga it-stjärnor avslöjar sina bästa knep för karriären. Lysande tider i it-branschen CS student TISDAGEN DEN 15 MAJ 2012 För dig som pluggar it! Lysande tider i it-branschen Möjligheterna att få jobb bättre än någonsin. Sid 2 Så väljer du rätt jobb Karriärcoachen hjälper dig att planera.

Läs mer

modern management network ab

modern management network ab Idea Inventum är ett helt unikt affärsutvecklingsprogram för företag med ca 10-50 anställda, som ägs eller delägs av kvinnor, och vill växa genom att utmana invanda arbetssätt och tankemönster, för att

Läs mer

Ekonomer. utbildning, arbete och lön. Akademikerförbundet. jurister, ekono mer, systemvetare, personalvetare och samhällsvetare

Ekonomer. utbildning, arbete och lön. Akademikerförbundet. jurister, ekono mer, systemvetare, personalvetare och samhällsvetare Ekonomer utbildning, arbete och lön Akademikerförbundet för jurister, ekono mer, systemvetare, personalvetare och samhällsvetare Om rapporten Underlaget till rapporten är främst utdrag från SCB:s register

Läs mer

ARBETSLIVET I FOKUS YRKESHÖGSKOLAN

ARBETSLIVET I FOKUS YRKESHÖGSKOLAN ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Mars 2011 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus I SAMARBETE MED: Nr. 2 YRKESHÖGSKOLAN 8 FÖRDELAR ARBETSLIVET FOTO: MAGNUS

Läs mer

EKONOMER KATARINA WIDOFF. EMPLOYER BRANDING nyckeln till framgång sidan 9. civilekonomen som skapar kommunikation sidan 6 SVERIGES

EKONOMER KATARINA WIDOFF. EMPLOYER BRANDING nyckeln till framgång sidan 9. civilekonomen som skapar kommunikation sidan 6 SVERIGES Annons Hela denna tematidning är en annons från Civilekonomerna och Provisa Information AB Annons SVERIGES EKONOMER EMPLOYER BRANDING nyckeln till framgång sidan 9 KATARINA WIDOFF civilekonomen som skapar

Läs mer

KARRIÄR & STUDIER. Google SATSAR PÅ FRIHET UNDER ANSVAR GUIDE. Sveriges största a-kassa för akademiker anställda och företagare www.aea.

KARRIÄR & STUDIER. Google SATSAR PÅ FRIHET UNDER ANSVAR GUIDE. Sveriges största a-kassa för akademiker anställda och företagare www.aea. ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Mars 2013 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus LÄS TIDNINGEN I DIN IPAD ELLER IPHONE. LADDA NER APPEN FRÅN QIOZK! LADDA

Läs mer

Framtidens Karriär. Ekonomer medskapar morgondagens samhälle

Framtidens Karriär. Ekonomer medskapar morgondagens samhälle Foto: SEB I en fullservicebank finns enormt varierande uppgifter för civilekonomer. Vi ser gärna att man vågar byta uppgift när man söker sig vidare och på så sätt breddar sin kompetens. Annika Falkengren,

Läs mer

VÅR VERKSAMHET ATT TILLSÄTTA EN EKONOMICHEFSTJÄNST STÄLLER ANDRA KRAV PÅ MATCHNINGSPROCESSEN

VÅR VERKSAMHET ATT TILLSÄTTA EN EKONOMICHEFSTJÄNST STÄLLER ANDRA KRAV PÅ MATCHNINGSPROCESSEN Poolia 2003 VÅR VERKSAMHET ATT TILLSÄTTA EN EKONOMICHEFSTJÄNST STÄLLER ANDRA KRAV PÅ MATCHNINGSPROCESSEN ÄN ATT TILLSÄTTA EN TRUCKFÖRARTJÄNST. DÄRFÖR HAR POOLIA I SVERIGE VALT ATT BEDRIVA VERKSAMHETEN

Läs mer

Årsredovisning 2014. Rätt person på rätt plats sedan 1960. Förutsättningar för lönsam tillväxt. Ett mer stabilt Proffice växer fram

Årsredovisning 2014. Rätt person på rätt plats sedan 1960. Förutsättningar för lönsam tillväxt. Ett mer stabilt Proffice växer fram Årsredovisning 2014 Rätt person på rätt plats sedan 1960» Det här är Proffice Förutsättningar för lönsam tillväxt» Hållbart samhälle hållbart arbetsliv» Proffice som investering Ett mer stabilt Proffice

Läs mer

C:\_ C:\_ C:\_ C:\_. Systemvetardagen 2014)) 12 mars kl. 10.00-16.00 i Forum, Kista

C:\_ C:\_ C:\_ C:\_. Systemvetardagen 2014)) 12 mars kl. 10.00-16.00 i Forum, Kista C:\_? C:\_! C:\_ C:\_ 2014)) temvetardagen 12 mars kl. 10.00-16.00 i Forum, Kista 12 MARS 2014 MÄSSKATALOG 4 Innehåll Välkommen Projektledaren har ordet Studentkåren DISK Företagspresentationer Projektgruppen

Läs mer

Innehåll. Kort om Poolia... 3. Affärsidé och vision... 5. Våra värderingar... 5. Viktiga händelser... 6. Koncernchefen har ordet... 8. Historia...

Innehåll. Kort om Poolia... 3. Affärsidé och vision... 5. Våra värderingar... 5. Viktiga händelser... 6. Koncernchefen har ordet... 8. Historia... 2004 Innehåll Kort om Poolia... 3 Affärsidé och vision... 5 Våra värderingar... 5 Viktiga händelser... 6 Koncernchefen har ordet... 8 Historia... 11 Medarbetare... 12 Att jobba som konsult... 14 Poolia

Läs mer

LÖNSAMMA AFFÄRSSYSTEM

LÖNSAMMA AFFÄRSSYSTEM ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN SMART MEDIA ANNONS LÖNSAMMA AFFÄRSSYSTEM MEDFÖLJER SOM TEMATIDNING I DAGENS INDUSTRI JANUARI 2011 Trendspaning de stora systemen blir bredare, de små blir smalare

Läs mer

2010/2011 - UTBILDNINGSINSPIRATION FÖR DIG SOM ÄR LEDARE OCH CHEF

2010/2011 - UTBILDNINGSINSPIRATION FÖR DIG SOM ÄR LEDARE OCH CHEF 2010/2011 - UTBILDNINGSINSPIRATION FÖR DIG SOM ÄR LEDARE OCH CHEF Har du planerat in dina sex utbildningsdagar? Snittarbetstagaren i Sverige får sex betalda utbildningsdagar per år av sin arbetsgivare.

Läs mer

Innehåll. 4 VD har ordet. 6 Året i korthet. 7 Varumärket. 8 Affärsidé, mål & strategi. 10 Kvalitet. 12 Medarbetare. 14 Organisation & Historik

Innehåll. 4 VD har ordet. 6 Året i korthet. 7 Varumärket. 8 Affärsidé, mål & strategi. 10 Kvalitet. 12 Medarbetare. 14 Organisation & Historik Årsredovisning 2002 Innehåll 4 VD har ordet 6 Året i korthet 7 Varumärket 8 Affärsidé, mål & strategi 10 Kvalitet 12 Medarbetare 14 Organisation & Historik 16 Marknad & Omvärld 19 Tjänsteområden 20 Personaluthyrning

Läs mer

JENSEN gymnasium för dig med ambitioner

JENSEN gymnasium för dig med ambitioner Västerås läsåret 2012/2013 JENSEN gymnasium för dig med ambitioner Välkommen till JENSEN gymnasium! Vi slog upp portarna till vår första gymnasieskola i Stockholm hösten 2003. Idag har vi sammanlagt fjorton

Läs mer

www.pwc.se Kvalitet service innovation

www.pwc.se Kvalitet service innovation www.pwc.se Kvalitet service innovation Vår vision Vår vision är att medverka till ett väl fungerande privat, offentligt och ideellt företagande som inger förtroende. PwC Sverige det här är vi Innehåll

Läs mer

Teknisk fysik och elektroteknik Teknisk fysik och elektroteknik - internationell

Teknisk fysik och elektroteknik Teknisk fysik och elektroteknik - internationell CIVILINGENJÖR I Teknisk fysik och elektroteknik Teknisk fysik och elektroteknik - internationell Tekniska högskolan vid Linköpings universitet LiU EXPANDING REALITY Det är både KUL & KRÄVANDE att plugga

Läs mer

Rekrytering framför publik. Snabbare från gröngöling till senior Radikala idéer ökade produktiviteten med 50 % Ett magasin från Combitech AB

Rekrytering framför publik. Snabbare från gröngöling till senior Radikala idéer ökade produktiviteten med 50 % Ett magasin från Combitech AB Tema: Rätt kompetens i företaget vad är det och hur behåller du den? Nr 1 maj 2011 Ett magasin från Combitech AB Rekrytering framför publik Snabbare från gröngöling till senior Radikala idéer ökade produktiviteten

Läs mer

Välkommen ut i yrkeslivet och in i Folktandvården Östergötland!

Välkommen ut i yrkeslivet och in i Folktandvården Östergötland! Välkommen ut i yrkeslivet och in i Folktandvården Östergötland! Vi har byggt en speciell entré för dig som just blivit klar med utbildningen, så att du ska känna dig både trygg och välkommen hos oss. Vi

Läs mer

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig... en småskalig miljö präglad av entreprenörskap, med unika möjligheter för dig att få ta ansvar och att få utvecklas - hjälper företag utvecklas Välkommen till Hogia-gruppen!

Läs mer

Ditt resultat i fokus

Ditt resultat i fokus Välkommen till Öppet hus Globen/ Stockholm Torsdag 28 nov, kl 18-20 Måndag 9 dec, kl 18-20 Onsdag 15 jan, kl 18-20 Lördag 8 feb, kl 11-13 Tisdag 6 maj, kl 18-20 Arenavägen 23 Stockholm/Globen City Tel:

Läs mer

&finans. Finansbranschen. >Framtid. Mitt i karriären Vi träffar folk ute i arbetslivet

&finans. Finansbranschen. >Framtid. Mitt i karriären Vi träffar folk ute i arbetslivet Framtid &finans En guide till studier inom finansområdet / 2008 Mitt i karriären Vi träffar folk ute i arbetslivet Finansbranschen Ljusa framtidsutsikter för den välutbildade Vad tycker studenterna? Röster

Läs mer

Jobba hos oss. här hittar du möjligheterna

Jobba hos oss. här hittar du möjligheterna Jobba hos oss här hittar du möjligheterna 1 Överallt där människor arbetar och kommunicerar! För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare som ger goda möjligheter till personlig utveckling

Läs mer

HRM ser ledarskapet utifrån tre perspektiv: leda sig själv, leda andra och leda företaget

HRM ser ledarskapet utifrån tre perspektiv: leda sig själv, leda andra och leda företaget En kundtidning från HRM Affärsutveckling 2 oktober 2009 HRM ser ledarskapet utifrån tre perspektiv: leda sig själv, leda andra och leda företaget Det fanns ett behov av coaching hos cheferna Ulrika Frisk,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013

Verksamhetsberättelse 2013 S V E R I G E Verksamhetsberättelse 2013 Vi är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. Därigenom förkortar vi deras väg till verkliga och varaktiga

Läs mer

MyBusiness. Plattformen har landat! Magazine Special. Användteknik somärvärdeskapande. Plattformär detendavettiga. Forskaren: Företagaren:

MyBusiness. Plattformen har landat! Magazine Special. Användteknik somärvärdeskapande. Plattformär detendavettiga. Forskaren: Företagaren: MyBusiness Magazine Special En tidning för företagare Forskaren: Användteknik somärvärdeskapande Företagaren: Plattformär detendavettiga Undersökning: 80 Procent gillar den ekonomiska överblicken PwC:s

Läs mer