Avtalsvillkor. Allmänna villkor gällande DMZ tjänster för privatpersoner och företag.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Avtalsvillkor. Allmänna villkor gällande DMZ tjänster för privatpersoner och företag."

Transkript

1 Avtalsvillkor Allmänna villkor gällande DMZ tjänster för privatpersoner och företag. I den mån inte annat anges i ett avtal mellan dig och DMZ städservice (org. nr ) ( DMZ") gäller följande allmänna villkor. INNEHÅLL HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER PRIS FÖR HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER OCH BETALNING FLYTT AV BOHAG ÅNGERRÄTT ENLIGT LAG OMBOKNING/AVBOKNING OM DU KÖPER ENSTAKA SERVICETILLFÄLLEN ELLER LÖPANDE AVTAL OM HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER OMBOKNING/AVBOKNING OM DU ABONNERAR PÅ HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER UTEBLIVEN ELLER FELAKTIGT UTFÖRD HUSHÅLLSNÄRA TJÄNST BEFRIELSEGRUND ANSVAR AVTALSTID OCH UPPSÄGNING ÖVRIGT BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER TVIST ÄNDRING AV VILLKOREN 1. HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER Vi erbjuder Hushållsnära tjänster som utförs på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. Hushållsnära tjänster utgörs av städning, fönsterputs och flytt samt annat arbete som vi kommer överens med dig om. Hushållsnära tjänster utförs vid de servicetillfällen som vi kommer överens med dig om.

2 2. PRIS FÖR HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER OCH BETALNING 2.1 Du kan köpa Hushållsnära tjänster från oss, som enstaka servicetillfällen, på löpande avtal eller som abonnemang. 2.2 Du betalar oss för Hushållsnära tjänster enligt våra vid var tid gällande priser. Om vi höjer priserna kommer vi meddela dig detta skriftligen senast 1 månad i förväg. Du kan alltid hitta gällande priser på eller genom att kontakta oss. 2.3 Om du har ett abonnemangsavtal betalas månadsavgiften från och med den månad Hushållsnära tjänster aktiveras. Hushållsnära tjänster aktiveras vid det första bokade servicetillfället. 2.4 Om du har ett löpande avtal faktureras utförda servicetillfällen under en månad efterföljande månad. 2.5 Du kommer att få en specificerad faktura från oss. Betalning ska ske senast på den förfallodag som anges på fakturan. Skulle du betala efter förfallodagen tar vi ut dröjsmålsränta enligt räntelagen och andra avgifter såsom påminnelseavgifter tillkommer. 2.6 Vi erbjuder skattereduktion för hushållsarbete enligt vid var tid gällande regler. Om Skatteverket inte godkänner ditt avdrag, exempelvis på grund av att du inte är berättigad till skattereduktion eller för att du har utnyttjat hela skattereduktionen, kommer vi skicka en faktura avseende det. 3. FLYTT AV BOHAG Vid flytt av bohag tillämpar vi Bohag 2010 Allmänna flyttbestämmelser för konsument, med undantag för punkt 17 som regleras av punkt 13 i dessa villkor.

3 4. ÅNGERRÄTT ENLIGT LAG 4.1 Enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler så kan du inom 14 dagar från det att du ingick avtal ångra detta utan att ange något skäl och därmed säga upp avtalet genom att meddela oss det. 4.2 Om du begär att servicetillfället ska utföras under ångerfristen förverkas ångerrätten och du ska betala det avtalade priset. 4.3 Om du har begärt att ett servicetillfälle ska utföras under ångerfristen och enbart en del av servicetillfället utförts innan utövande av ångerrätten ska du betala en proportionell andel av det avtalade priset. 4.4 Om du ångrar dig ska du meddela DMZ städservice detta genom att kontakta oss på adress DMZ städservice, Linköping, per telefon genom till eller genom att på annat sätt meddela DMZ städservice att du ångrar köpet, inom ångerfristen. 4.5 Du har möjlighet att använda Konsumentverkets standardformulär vid utövande av ångerrätten (Se Ångerblankett). 4.6 Vi återbetalar alla betalningar vi mottagit från dig utan oskäligt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar efter att vi blev informerade om ditt beslut att ångra din beställning. Vi kommer att använda oss av samma betalningssätt som du använde vid din beställning.

4 5. OMBOKNING/AVBOKNING OM DU KÖPER ENSTAKA SERVICETILLFÄLLEN ELLER LÖPANDE AVTAL OM HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER 5.1 Om du köper enstaka Hushållsnära tjänster eller ingått löpande avtal om Hushållsnära tjänster får du omboka/avboka servicetillfälle på följande villkor: a) Ombokning/avbokning. Om du meddelar DMZ städservice minst 5 arbetsdagar i förväg, betalar du inte för servicetillfället. b) Avbokning. Om du meddelar DMZ städservice mindre än 5 arbetsdagar i förväg, får du betala 25 % av kostnaden för servicetillfället. Notera att detta är innan rutavdrag. c) Ombokning. Om du meddelar DMZ städservice mindre än 5 arbetsdagar i förväg, får du betala 12,5 % av kostnaden för servicetillfället. Notera att detta är innan rutavdrag. 5.2 Vi tillhandahåller Hushållsnära tjänster även på röda dagar och våra vanliga ombokningsavbokningsregler i punkt 5.1 gäller. 6. OMBOKNING/AVBOKNING OM DU ABONNERAR PÅ HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER 6.1 Om du abonnerar på våra Hushållsnära tjänster får du omboka/avboka servicetillfälle på följande villkor: a) Ombokning/avbokning. Om du meddelar DMZ städservice minst 5 arbetsdagar i förväg, flyttas den inte utnyttjade tiden till din timbanks konto. b) Avbokning. Om du meddelar DMZ städservice mindre än 5 arbetsdagar i förväg, får du betala 25 % av kostnaden för servicetillfället. Notera att detta är innan rutavdrag. c) Ombokning. Om du meddelar DMZ städservice mindre än 5 arbetsdagar i förväg, får du betala 12,5 % av kostnaden för servicetillfället. Notera att detta är innan rutavdrag. 6.2 Vi tillhandahåller Hushållsnära tjänster även på röda dagar och våra vanliga ombokningsavbokningsregler i punkt 6.1 gäller.

5 7. UTEBLIVEN ELLER FELAKTIGT UTFÖRD HUSHÅLLSNÄRA TJÄNST 7.1 Om du köper enstaka Hushållsnära tjänster eller ingått löpande avtal om Hushållsnära tjänster och vi inte utför Hushållsnära tjänsten och om vi inte kommer överens om att vi ska utföra den på en annan dag, behöver du inte betala för servicetillfället. 7.2 Om du har ett abonnemang och vi inte utför Hushållsnära tjänsten och om vi inte kommer överens om att vi ska utföra den på en annan dag, förs servicetillfället över till din timbanks konto. 7.3 Om du tycker att vi har utfört Hushållsnära tjänster fel eller bristfälligt ska du kontakta oss snarast. Kontaktuppgifter till oss framgår av punkt Reklamation får inte ske senare än tre år efter att tjänsten utfördes. Vi tillämpar gällande konsumentlagstiftning och åtgärdar fel och brister i utförda Hushållsnära tjänster så snart som möjligt. 8. BEFRIELSEGRUND 8.1 DMZ städservice har ingen ersättningsskyldighet eller annat ansvar om DMZ städservice kan visa att fel eller dröjsmål beror på omständighet utanför DMZ städservice kontroll och som DMZ städservice inte skäligen kunde förutse då avtalet träffades eller när Hushållsnära tjänster utfördes och vars följder DMZ städservice inte skäligen kunde ha undvikit eller övervunnit. 9. ANSVAR 9.1 Vi åtar oss att ha en ansvarsförsäkring som täcker person- och sakskada som orsakas av vår personal. 9.2 Vi svarar inte för skada eller förlust i näringsverksamhet.

6 10. AVTALSTID OCH UPPSÄGNING 10.1 Dessa allmänna villkor gäller från och med att du har godkänt dem, och löper tills vidare så länge som avtalet är giltigt Löpande avtal gäller tills vidare utan bindningstid och kan sägas upp av båda parter till upphörande med omedelbar verkan. Vad gäller servicetillfällen som är inbokade efter att avtalet upphört att gälla är du bunden av omboknings-/avbokningsreglerna i punkt 5 och övriga tillämpliga bestämmelser i dessa villkor och avtalet Abonnemang gäller tills vidare med uppsägningsrätt för bägge parter. Om uppsägning sker före den 15:e i en månad upphör abonnemanget att gälla den sista dagen i innevarande månad. (Ett förtydligande exempel: om uppsägning sker den 14 januari så upphör abonnemanget att gälla den 31 januari.) Om uppsägning sker den 15:e eller senare i en månad upphör abonnemanget att gälla den sista dagen i efterföljande månad. (Ett förtydligande exempel: om uppsägning sker den 15 januari så upphör abonnemanget den 28 (eller vid skottår den 29) februari) Vi har rätt att om särskilda skäl föreligger, med omedelbar verkan, säga upp avtalet eller låta bli att utföra Hushållsnära tjänster hos dig. Särskilda skäl kan vara att: a) arbetsmiljön för vår personal i ditt hem är undermålig eller ohälsosam, b) samarbetet mellan dig och vår personal inte fungerar, eller c) att du inte betalar faktura trots påminnelse.

7 11. ÖVRIGT 11.1 Du äger inte rätt att utan DMZ städservice skriftligt samtycke överlåta dina rättigheter och skyldigheter enligt dessa villkor DMZ städservice har rätt att anlita underleverantörer för fullgörandet av sina skyldigheter Meddela oss omedelbart om du ändrar adress, telefonnummer, portkod eller larmnummer, eller andra uppgifter vi behöver för att utföra Hushållsnära tjänster Du kan kontakta oss skriftligen på adress DMZ städservice, Linköping, på vår besöksadress Knektgatan 5, Linköping, per telefon eller genom till info@dmz-stadservice.se. 12. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Inom ramen för vår verksamhet behandlar vi personuppgifter om dig och andra som tar del av våra tjänster. Genom att ingå avtal med DMZ städservice förstår du att vi behandlar personuppgifter enligt vad som följer i vår integritetspolicy som utgör en integrerad del av dessa villkor. Du kan läsa vår integritetspolicy genom att trycka här. 13. TVIST 13.1 Om parterna inte kan enas kan tvist med konsument avgöras av Allmänna Reklamationsnämnden med adress Box 174, Stockholm, i den mån nämnden är behörig att pröva frågan Svensk rätt ska tillämpas på dessa allmänna villkor Tvist med anledning av dessa allmänna villkor ska avgöras av Stockholms tingsrätt. Konsument har dock rätt att väcka talan vid rätten i den ort där konsumenten har sin hemvist i enlighet med 18 kap. 8a rättegångsbalken.

8 14. ÄNDRING AV VILLKOREN 14.1 Utöver vår rätt att ändra priserna enligt punkt 2.2, har vi också rätt att ändra dessa allmänna villkor. Om vi ändrar villkoren kommer vi meddela dig detta skriftligen senast 1 månad i förväg innan ändringarna träder i kraft. Om du inte godtar sådan ändring har du rätt att säga upp avtalet med oss innan ändringarna träder i kraft. Du kan alltid hitta gällande villkor på eller erhålla dem genom att kontakta oss.

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur.

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur. Grandeur Sweden AB, 556885-4367 Dessa gäller för samtliga tjänster som Grandeur Sweden AB tillhandahåller sina kunder. Genom att teckna avtal om medlemskap med Grandeur Sweden AB godkänner Kunden dessa.

Läs mer

Köpvillkor. Vänligen se din orderbekräftelse eller din faktura för ditt aktuella erbjudande.

Köpvillkor. Vänligen se din orderbekräftelse eller din faktura för ditt aktuella erbjudande. 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av våra produkter och följer dem noggrant till färdig produkt för att kunna säkerställa

Läs mer

Standardbolag Internet

Standardbolag Internet Standardbolag Internet allmänna villkor för internettjänster och registrering av domän Sida 2 Allmänna villkor för Svenska Standardbolag Internettjänster Sida 3-5 Allmänna villkor för Standardbolag Internets

Läs mer

Innehållsförteckning. *OBS! För utbildning gäller särskilda villkor. Rev. 2013-08-16

Innehållsförteckning. *OBS! För utbildning gäller särskilda villkor. Rev. 2013-08-16 Innehållsförteckning 1. Köp- och leveransvillkor 1.1 Faktura 1.2 Leverans- och fraktvillkor 1.3 Reklamation 1.4 Öppet köp och ångerrätt 1.5 Utbildning * 1.6 PuL - Personuppgiftslagen *OBS! För utbildning

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER 1. Allmänt Dessa allmänna villkor utgör ett avtal (nedan benämnt Avtalet) mellan dig, som användare (nedan benämnd som Användaren) och TV4 AB

Läs mer

Avtal distribution m.m. av trycksaker. Box 27215 102 53 Stockholm

Avtal distribution m.m. av trycksaker. Box 27215 102 53 Stockholm AVTALSUTKAST Dnr Adm 2008/70 Bilaga 1 Avtal distribution m.m. av trycksaker 1. Avtalsparter Statens kulturråd Box 27215 102 53 Stockholm Organisationsnummer 202100-1280 Distributören Organisationsnummer

Läs mer

BESTÄLLNINGSVILLKOR. 1. Om Holmgrens

BESTÄLLNINGSVILLKOR. 1. Om Holmgrens BESTÄLLNINGSVILLKOR 1. Om Holmgrens Vid beställning med leverans till och uthämtning vid uthämtningsställen med adress Femvägsskälet 1, Femvägsskälet 4, Tagenevägen 30, Aröds industriväg 2, Norra Långebergsgatan

Läs mer

Allmänna villkor Hosting

Allmänna villkor Hosting Allmänna villkor Hosting 1 Allmänt 2 Tjänsterna 3 Avtalstid och uppsägning 4 Domännamn 5 Avgifter 6 Överlåtelse av Tjänsterna 7 Leafstudios ansvar 8 Kunds ansvar 9 Force majeure 10 Övrigt 1 Allmänt 1.

Läs mer

Uppföranderegler för avtal om abonnemang för tv, telefoni och bredband

Uppföranderegler för avtal om abonnemang för tv, telefoni och bredband Uppföranderegler Gäller från 1 juli 2017 Uppföranderegler för avtal om abonnemang för tv, telefoni och bredband Om uppförandereglerna: Uppförandereglerna tillämpas när en operatör som är med i Telekområdgivarna

Läs mer

Villkor. Dessa vilkor (om inget annat avtalats) gäller mellan dig som privatperson och EC Life Partners & Friends AB org.nr

Villkor. Dessa vilkor (om inget annat avtalats) gäller mellan dig som privatperson och EC Life Partners & Friends AB org.nr Villkor Dessa vilkor (om inget annat avtalats) gäller mellan dig som privatperson och EC Life Partners & Friends AB org.nr. 556790-4429. EC Life Partners & Friends AB är medlem av Almega Hemserviceföretagen

Läs mer

Uppföranderegler för avtal om abonnemang för tv, telefoni och bredband

Uppföranderegler för avtal om abonnemang för tv, telefoni och bredband Uppföranderegler för avtal om abonnemang för tv, telefoni och bredband Gäller från och med 1 september 2018 Om uppförandereglerna: Uppförandereglerna tillämpas när en operatör ingår avtal, eller har ingått

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR. 1. Definitioner. 2. Vad är det som gäller mellan Kunden och Fello?

ALLMÄNNA VILLKOR. 1. Definitioner. 2. Vad är det som gäller mellan Kunden och Fello? ALLMÄNNA VILLKOR 1. Definitioner Gällde från 2017-04-27 till 2017-10-31 1.1 För att undvika missförstånd och onödiga upprepningar följer nedan en lista på ord som har en särskild innebörd i det här dokumentet.

Läs mer

VALIDOO ITEM; VILLKOR FÖR VARULEVERANTÖRERNAS ANVÄNDNING AV TJÄNSTEN FÖR VALIDERING AV ARTIKELINFORMATION

VALIDOO ITEM; VILLKOR FÖR VARULEVERANTÖRERNAS ANVÄNDNING AV TJÄNSTEN FÖR VALIDERING AV ARTIKELINFORMATION VALIDOO ITEM; VILLKOR FÖR VARULEVERANTÖRERNAS ANVÄNDNING AV TJÄNSTEN FÖR VALIDERING AV ARTIKELINFORMATION 1. Inledning Detta dokument innehåller villkoren för Validoo AB:s ( VALIDOO ) tillhandahållande

Läs mer

Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst

Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst 1 Allmänt 1.1 Nore 862 AB, org. nr 556902-0091 ("Horse1"), tillhandahåller på www.horse1.se, eller på annan av Horse1 anvisad webbplats ("Webbplatsen")

Läs mer

Användarvillkor. 1. Information om oss. 2. Ansökan och bundenhet. 3. Priser

Användarvillkor. 1. Information om oss. 2. Ansökan och bundenhet. 3. Priser Användarvillkor Dessa villkor gäller för webbplatserna www.glossybox.se och www.themanbox.se ( Webbplatsen ), de prenumerationstjänster som erbjuds på Webbplatsen ( Prenumerationerna ) och de boxar eller

Läs mer

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1.

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1. Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1.2 ( Capiting Group ) och fysisk person som hyr en eller flera av

Läs mer

Svensk författningssamling

Svensk författningssamling Svensk författningssamling Lag om ändring i lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler Publicerad den 29 juni 2018 Utfärdad den 20 juni 2018 Enligt riksdagens beslut 1 föreskrivs i

Läs mer

Adressändrings allmänna kundvillkor

Adressändrings allmänna kundvillkor Adressändrings allmänna kundvillkor 1. OMFATTNING OCH BESTÄLLNING 1.1 Dessa kundvillkor gäller för Svensk Adressändrings ( SvAAB ) tjänster som avtalats mellan SvAAB och kunden enligt punkt 1.2 ("Tjänsterna

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRETAGSKREDIT

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRETAGSKREDIT ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRETAGSKREDIT Dessa allmänna villkor gäller från den 27 mars 2015. 1. Parter Dessa allmänna villkor gäller för kredit som efter godkänd ansökan beviljas företagskund ("Kunden") av

Läs mer

Ljungby Bredband. Besöksadress Garvaren Plan 2. www.ljungbybredband.se kundtjanst@ljungbybredband.se. Postadress Garvaren 341 60 Ljungby

Ljungby Bredband. Besöksadress Garvaren Plan 2. www.ljungbybredband.se kundtjanst@ljungbybredband.se. Postadress Garvaren 341 60 Ljungby Allmänna villkor för privata bredbandstjänster gällande fiber & ADSL. 1. ALLMÄNT 1.1 Inledning Dessa Allmänna villkor gäller mellan Bredband och fysisk person nedan kallad Kunden till vilken Bredband tillhandahåller

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER GÄLLER FRÅN 2014-09-22 OCH TILLS VIDARE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER GÄLLER FRÅN 2014-09-22 OCH TILLS VIDARE ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER GÄLLER FRÅN 2014-09-22 OCH TILLS VIDARE 1. Vilka är Boxer? 1.1 Vårt företag heter Boxer TV-Access AB, organisationsnummer 556548-1131 (nedan kallat vi, oss

Läs mer

PS AUCTION AB AUKTIONS- OCH MEDLEMSVILLKOR

PS AUCTION AB AUKTIONS- OCH MEDLEMSVILLKOR PS AUCTION AB AUKTIONS- OCH MEDLEMSVILLKOR 1. Bakgrund 1.1 Dessa auktions- och medlemsvillkor ( Villkoren ) gäller mellan dig som privatperson eller er som företag eller annan juridisk person ( Kunden

Läs mer

Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell

Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell 1 Allmänt 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Wpsyd Webhosting (org.nr. 556648-0694), med adress, 106 31 Stockholm (nedan "Wpsyd") och envar som,

Läs mer

Köpvillkor. Vänligen se din orderbekräftelse eller din faktura för ditt aktuella erbjudande.

Köpvillkor. Vänligen se din orderbekräftelse eller din faktura för ditt aktuella erbjudande. 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av våra produkter och följer dem noggrant till färdig produkt för att kunna säkerställa

Läs mer

Molntjänster från gazoo HB

Molntjänster från gazoo HB Molntjänster från gazoo HB Extern Lagring Avtalsvillkor för molntjänsten Extern Lagring. 1. Allmänt 1.1 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Abonnent och gazoo HB, org. nr 969718-5438 (nedan

Läs mer

Dina beställningar betalar du via faktura. Det tillkommer en fraktavgift på 20-49 kr beroende på typ av försändelse.

Dina beställningar betalar du via faktura. Det tillkommer en fraktavgift på 20-49 kr beroende på typ av försändelse. 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av våra produkter och följer dem noggrant till färdig produkt för att kunna säkerställa

Läs mer

QBRITS Allmänna villkor;

QBRITS Allmänna villkor; QBRITS Allmänna villkor; 2016-09-12 QBRITS allmänna villkor är framtagna för att reglera förhållandet mellan QBRITS och Kund. Det främsta syftet är att skydda dig som kund. Versionen av detta avtal är

Läs mer

Kraftringens allmänna försäljningsvillkor för Laddutrustning Konsument

Kraftringens allmänna försäljningsvillkor för Laddutrustning Konsument Kraftringens allmänna försäljningsvillkor för Laddutrustning Konsument Giltiga från och med [2018-09-01] 1 Tillämpning 1.1 Dessa allmänna avtalsvillkor ( Allmänna Villkor ) gäller när Kraftringen Energi

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR FÖR UPPDRAG VID PTS (Leverans)

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR FÖR UPPDRAG VID PTS (Leverans) 1 ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR FÖR UPPDRAG VID PTS (Leverans) Tillämplighet 1 Dessa villkor skall tillämpas om något annat inte avtalats mellan parterna. Definitioner 2 I villkoren förstås med Avtalet Arbetstid

Läs mer

232, Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och Sveriges Elevfotografers Riksförbund, BÖ 2015:3

232, Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och Sveriges Elevfotografers Riksförbund, BÖ 2015:3 Konsument verket KO INK. PROTOKOLL Datum Dnr 2015-06-24 2OH/1939 (BÖ 2015:3) Dnr... ^^... v.../..»*- 232, Ordn.w Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och Sveriges Elevfotografers Riksförbund,

Läs mer

VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM

VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM 1 Avtalet och parterna 1.1 Tjänsten och villkoren 1.2 Avtalet Infocell AB ( Infocell ) tillhandahåller som onlinetjänst en möjlighet för användare (

Läs mer

FIRMA DAVID WIBERGH - Allmänna villkor

FIRMA DAVID WIBERGH - Allmänna villkor Detta är Firma David Wibergh:s allmänna försäljningsvillkor för konsulttjänster. Vid all kontakt med Firma David Wibergh så förutsätts kunden ha läst och godkänt dessa villkor. Dessa villkor gäller ovillkorligen

Läs mer

Avtal 1. Parter Detta avtal är upprättat mellan Gislaveds kommun, nedan kallat Beställaren och NN (XXXXX-XXXX) nedan kallad Utföraren.

Avtal 1. Parter Detta avtal är upprättat mellan Gislaveds kommun, nedan kallat Beställaren och NN (XXXXX-XXXX) nedan kallad Utföraren. Avtal 1. Parter Detta avtal är upprättat mellan, nedan kallat Beställaren och NN (XXXXX-XXXX) nedan kallad Utföraren. 2. Avtalstid Avtalet gäller under perioden XXXX-XX-XX till XXXX-XX-XX med möjlighet

Läs mer

Hemnets allmänna annonsvillkor kund

Hemnets allmänna annonsvillkor kund Hemnets allmänna annonsvillkor kund Fastställda av Hemnets styrelse juni 2014. Dessa allmänna villkor ingår som en del av ditt annonsavtal med Hemnet. De beskriver bland annat: Vad det kostar att annonsera

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING Avtalet uppdaterades senast 2019-01-11! 1 of 5! 1. ALLMÄNT 1. Dessa villkor ( Avtalet ) reglerar förhållandet mellan Kunden och K-mit AB org. nr 556981-1432, Surbrunnsgatan

Läs mer

Allmänna villkor för Ljungby Bredbands tjänster, FÖRETAG (Gäller fr o m 2009-10-01) 1. ALLMÄNT

Allmänna villkor för Ljungby Bredbands tjänster, FÖRETAG (Gäller fr o m 2009-10-01) 1. ALLMÄNT Allmänna villkor för Bredbands tjänster, FÖRETAG (Gäller fr o m 2009-10-01) 1. ALLMÄNT Gäller fr.o.m 2009-10-01 1.1 Inledning Dessa Allmänna villkor gäller mellan Bredband och juridisk person nedan kallad

Läs mer

Adress Postnr Postort

Adress Postnr Postort Sidan 1 av 6 BESTÄLLNING / AVTAL Företagskund Företagsnamn Kontaktperson Adress Postnr Postort Organisationsnummer Tel Mobiltel E-post Tjänstebeskrivning (GEAB) tillhandahåller ett fiberpar för kunds bruk

Läs mer

1. Gäller fr.o.m 2011-11-15 Allmänna villkor för Ljungby Bredbands ADSL/Fiber tjänster, PRIVAT (Gäller fr o m 2011-11-15)

1. Gäller fr.o.m 2011-11-15 Allmänna villkor för Ljungby Bredbands ADSL/Fiber tjänster, PRIVAT (Gäller fr o m 2011-11-15) Allmänna villkor för Bredbands ADSL/Fiber tjänster, PRIVAT (Gäller fr o m 2011-11-15) 1. ALLMÄNT 1.1 Inledning Dessa Allmänna villkor gäller mellan Bredband och fysisk person nedan kallad Kunden till vilken

Läs mer

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER 1. ALLMÄNT PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER Dessa villkor (nedan dessa villkor eller villkoren ) gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss

Läs mer

1. Allmänt 2. Avtal 3. Tjänsten 4. Start av Tjänst 4.1 4.2 5. Avgifter och betalning 6. Behandling av personuppgifter m.m.

1. Allmänt 2. Avtal 3. Tjänsten 4. Start av Tjänst 4.1 4.2 5. Avgifter och betalning 6. Behandling av personuppgifter m.m. 1. Allmänt På nedanstående villkor tillhandahåller Åtvid.net höghastighetsanslutning mot Internet. Utöver nämnda tjänster kan abonnenten teckna avtal om tilläggstjänster. För dessa betalar abonnenten särskilda

Läs mer

Aktivering av bredbandsanslutning i Karlskogas stadsnät Kontrakt Karlskogahem

Aktivering av bredbandsanslutning i Karlskogas stadsnät Kontrakt Karlskogahem Aktivering av bredbandsanslutning i Karlskogas stadsnät Kontrakt Karlskogahem Tjänsten: Leverantör: Avtalet: Företrädesordning: Avtalstid: Tjänsten består i att aktivera bredbandsanslutningen till stadsnätet

Läs mer

Det betyder: Här står det vad som gäller mellan dig och Fello.

Det betyder: Här står det vad som gäller mellan dig och Fello. Villkor Fello AB 1. Definitioner Gäller från och med 2018-05-24 1.1 För att undvika missförstånd och onödiga upprepningar följer nedan en lista på ord som har en särskild innebörd i det här dokumentet.

Läs mer

Kunden den person som genom undertecknande av fullmakt, skriftligt eller muntligt, har gett RefundFlight i uppdrag att utföra Tjänsten.

Kunden den person som genom undertecknande av fullmakt, skriftligt eller muntligt, har gett RefundFlight i uppdrag att utföra Tjänsten. Allmänna villkor Allmänt Dessa allmänna villkor, inklusive eventuella ändringar, utgör del av avtalet mellan Kunden och företaget RefundFlight Europe AB (RefundFlight). Eventuella tillägg eller ändringar

Läs mer

Sveriges Trafikskolors Riksförbund. STR:s praxis. angående ersättning och återbetalning vid avbeställning m m

Sveriges Trafikskolors Riksförbund. STR:s praxis. angående ersättning och återbetalning vid avbeställning m m Sveriges Trafikskolors Riksförbund STR:s praxis angående ersättning och återbetalning vid avbeställning m m 1. Allmänna bestämmelser a) Denna praxis ger uttryck för STR:s syn på en privatkunds (nedan elev)

Läs mer

.SE DIREKT VILLKOR FÖR DOMÄNNAMNSADMINISTRATION GÄLLANDE FROM 13 SEPTEMBER 2011

.SE DIREKT VILLKOR FÖR DOMÄNNAMNSADMINISTRATION GÄLLANDE FROM 13 SEPTEMBER 2011 .SE DIREKT VILLKOR FÖR DOMÄNNAMNSADMINISTRATION GÄLLANDE FROM 13 SEPTEMBER 2011 1 INLEDNING 1.1 Stiftelsen för Internetinfrastruktur (802405-0190), Box 7399, 103 91 Stockholm, (.SE) är en oberoende allmännyttig

Läs mer

8 Mbit 325:-/mån 10/10 Mbit 295:-/mån 1 Mbit 259:-/mån

8 Mbit 325:-/mån 10/10 Mbit 295:-/mån 1 Mbit 259:-/mån Beställning av ADSL / LAN TJÄNST PRIVAT i Laholms Stadsnät, 18 mån bindningstid, 3 mån uppsägningstid. Hastighet kan variera på grund av tekniska hinder såsom kvalitet på telekabel samt längd från telestation

Läs mer

Allmänna villkor för privatabonnemang: Bredband och extratjänster

Allmänna villkor för privatabonnemang: Bredband och extratjänster Allmänna villkor för privatabonnemang: Bredband och extratjänster Voicetech Sweden AB Villkoren gäller fr o m 2016-05-01 1.Allmänt 1.1. VoiceTech Sweden AB, org nr: 556780-3050 ( Voicetech ) levererar

Läs mer

Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och

Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och Konsument verket KO PROTOKOLL Dnr Datum 2012/1044 2013-12-12 Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och Elektronikbranschen Konsumentverket och Elektronikbranschen har träffat en överenskommelse

Läs mer

Allmänna villkor 2017/18

Allmänna villkor 2017/18 Konst- och kulturutbildningar Allmänna villkor 2017/18 1 Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor ( Allmänna Villkor ) gäller för utbildningskontrakt med Kulturama, org nr 802006-0524, Box 19193, 104 32 Stockholm

Läs mer

Avtal Hälsoval Sörmland

Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Avtal har denna dag slutits mellan Landstinget Sörmland genom Hälsoval Sörmland, nedan kallad Landstinget, och, nedan kallad Vårdgivaren. Avtalsparter Landstinget Landstinget

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Företag

Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Företag Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Företag 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor gäller för Bredbandsanslutning för företag. Till företag räknas även privatpersoner

Läs mer

Avtal. Detta avtal är upprättat mellan Värnamo kommun, 212000-0555, nedan kallad Beställaren och NN (XXXXX-XXXX) nedan kallad Entreprenören.

Avtal. Detta avtal är upprättat mellan Värnamo kommun, 212000-0555, nedan kallad Beställaren och NN (XXXXX-XXXX) nedan kallad Entreprenören. Bilaga 8 1. Parter Avtal Detta avtal är upprättat mellan Värnamo kommun, 212000-0555, nedan kallad Beställaren och NN (XXXXX-XXXX) nedan kallad Entreprenören. 2. Avtalstid Avtalet gäller under perioden

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR FÖR KONSULTUPPDRAG VID PTS

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR FÖR KONSULTUPPDRAG VID PTS ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR FÖR KONSULTUPPDRAG VID PTS Tillämplighet 1 Dessa villkor ska tillämpas om något annat inte avtalats mellan parterna. Definitioner 2 I villkoren förstås med Avtalet Konsultföretag

Läs mer

För att förenkla för dig som kund har vi nedan tagit fram några av de vanligaste frågorna kring avtalsvillkoren med tillhörande svar

För att förenkla för dig som kund har vi nedan tagit fram några av de vanligaste frågorna kring avtalsvillkoren med tillhörande svar VILLKOR Särskilda villkor för installation och nätanslutning av småhus med fiber Gällande fr o m 2016-07-01 För att förenkla för dig som kund har vi nedan tagit fram några av de vanligaste frågorna kring

Läs mer

Ramavtal avseende tillhandahållande av statistik om offentliga upphandlingar m.m. ur databaser.

Ramavtal avseende tillhandahållande av statistik om offentliga upphandlingar m.m. ur databaser. KKV1000, v1.1, 2010-05-05 BILAGA 3 - AVTALSUTKAST 2011-11-08 Dnr 576/2011 1 (6) Ramavtal avseende tillhandahållande av statistik om offentliga upphandlingar m.m. ur databaser. 1. Parter Mellan Konkurrensverket

Läs mer

Tjänsten tillhandahålls för användning av Kunden i webbläsare via Webbplatsen.

Tjänsten tillhandahålls för användning av Kunden i webbläsare via Webbplatsen. Villkor för Manabu AB:s Onlinetjänster 1.1. Manabu AB ( Manabu ) tillhandahåller som onlinetjänst en möjlighet för användare ( Kunden ) som ingått avtal med Manabu att under avtals- och prenumerationstiden

Läs mer

DISTANSAVTAL ANVÄNDARVILLKOR KÖP AV PRENUMERATIONSTJÄNST

DISTANSAVTAL ANVÄNDARVILLKOR KÖP AV PRENUMERATIONSTJÄNST DISTANSAVTAL ANVÄNDARVILLKOR KÖP AV PRENUMERATIONSTJÄNST Detta avtal gäller mellan registrerad kund, nedan kallad Kund, Kunden och PlaceringsLyftet i Sverige AB nedan ibland kallad Bolaget, Bolagets..

Läs mer

Köp & leveransvillkor

Köp & leveransvillkor Köp & leveransvillkor KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR AVSEENDE LEVERANSER TILL KONSUMENT INOM EU 1. TILLÄMPNINGSOMRÅDE Dessa köp- och leveransvillkor, nedan kallade Villkoren, tillämpas på samtliga beställningar

Läs mer

Svensk författningssamling

Svensk författningssamling Svensk författningssamling Lag om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt; SFS 2011:914 Utkom från trycket den 5 juli 2011 utfärdad den 22 juni 2011. Enligt riksdagens

Läs mer

Allmänna villkor Kulturamas utbildningar

Allmänna villkor Kulturamas utbildningar Allmänna villkor Kulturamas utbildningar 1 Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor ( Allmänna Villkor ) utgör Bilaga 1 till Utbildningskontrakt mellan Kulturama och den Studerande. 1.2 Eventuella särskilda

Läs mer

Lånevillkor. Allmän information. Lån. Återbetalning. S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011

Lånevillkor. Allmän information. Lån. Återbetalning. S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011 Lånevillkor S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011 Allmän information Långivare är S&A Sverige AB 556678-2677. S&A Sverige AB (Långivaren) förmedlar via Internet lån till privatpersoner (Låntagaren)

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER GÄLLER FRÅN 2015-02-03 OCH TILLS VIDARE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER GÄLLER FRÅN 2015-02-03 OCH TILLS VIDARE ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER GÄLLER FRÅN 2015-02-03 OCH TILLS VIDARE 1. Vilka är Boxer? 1.1 Vårt företag heter Boxer TV-Access AB, organisationsnummer 556548-1131 (nedan kallat vi, oss

Läs mer

Allmänna villkor IS/IT uppdrag.

Allmänna villkor IS/IT uppdrag. Detta är Prima Pictura:s allmänna försäljningsvillkor för konsulttjänster. Vid all kontakt med Prima Pictura så förutsätts kunden ha läst och godkänt dessa villkor. Dessa villkor gäller ovillkorligen om

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER - GÄLLER FRÅN 2015-02-03 OCH TILLS VIDARE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER - GÄLLER FRÅN 2015-02-03 OCH TILLS VIDARE ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER - GÄLLER FRÅN 2015-02-03 OCH TILLS VIDARE 1. Vilka är Boxer? 1.1 Vårt företag heter Boxer TV-Access AB, organisationsnummer 556548-1131 (nedan kallat vi,

Läs mer

För att förenkla för dig som kund har vi nedan tagit fram några av de vanligaste frågorna kring avtalsvillkoren med tillhörande svar

För att förenkla för dig som kund har vi nedan tagit fram några av de vanligaste frågorna kring avtalsvillkoren med tillhörande svar VILLKOR Särskilda villkor för installation och nätanslutning av småhus med fiber Gällande fr o m 2015-12-01 För att förenkla för dig som kund har vi nedan tagit fram några av de vanligaste frågorna kring

Läs mer

ANMÄLAN ÖVERLÅTELSE HOS FELLO

ANMÄLAN ÖVERLÅTELSE HOS FELLO ANMÄLAN ÖVERLÅTELSE HOS FELLO Här kan du ladda ner en blankett för överlåtelse. Blanketten fyller både du som står på abonnemanget idag och du som önskar stå på abonnemanget när överlåtelsen är klar i.

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR KÖP OCH INSTALLATION AV LADDBOX FÖR ELDRIVNA FORDON I ENFAMILJSBOSTAD

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR KÖP OCH INSTALLATION AV LADDBOX FÖR ELDRIVNA FORDON I ENFAMILJSBOSTAD ALLMÄNNA VILLKOR FÖR KÖP OCH INSTALLATION AV LADDBOX FÖR ELDRIVNA FORDON I ENFAMILJSBOSTAD 1 INLEDANDE BESTÄMMELSER 1.1 Dessa avtalsvillkor avser köp och installation av Laddboxar för eldrivna fordon från

Läs mer

Allmänna villkor för Sebbex Ab Oy:s tjänster

Allmänna villkor för Sebbex Ab Oy:s tjänster Allmänna villkor för :s tjänster 1. Allmänt Dessa allmänna villkor reglerar de tjänster som finns beskrivna i avtalet och som tillhandahålls av (FO-nummer: 2348973-4). För det fall att det i avtalet eller

Läs mer

2. Allmänna villkor. 2.3 Kontrakts omfattning och tolkningar Kontraktet omfattar Resebyråtjänster.

2. Allmänna villkor. 2.3 Kontrakts omfattning och tolkningar Kontraktet omfattar Resebyråtjänster. 2. Allmänna villkor 2.1 Inledning Dessa Allmänna villkor avser de Tjänster, som ska tillhandahållas efter Avrop från Ramavtal dnr 96-8-2015. Sådana Tjänster ska utföras i enlighet med vad som anges i dessa

Läs mer

Ramavtal avseende tillhandahållande av information om vårdcentraler

Ramavtal avseende tillhandahållande av information om vårdcentraler KKV1000, v1.2, 2011-02-05 BILAGA 3 - AVTALSUTKAST 2014-08-13 Dnr 540 /2014 1 (6) Ramavtal avseende tillhandahållande av information om vårdcentraler 1. Parter Mellan Konkurrensverket med organisationsnummer

Läs mer

VILLKOR Allmänna Villkor För Internettjänster

VILLKOR Allmänna Villkor För Internettjänster VILLKOR Allmänna Villkor För Internettjänster Bjäre Kraft Bredband AB Organisationsnummer: 556361-9294 Adress: Box 1054, 269 21 BÅSTAD Telefon: 0431-44 99 00 Webb: www.bjarekraft.se E-post: bredband@bjarekraft.se

Läs mer

INFORMATION FRÅN VITEC

INFORMATION FRÅN VITEC INFORMATION FRÅN VITEC VITEC Nyhetsbrev Vitec Säljstöd 6.7a VITEC Affärsområde Mäklare www.vitec.se/maklare info.maklare@vitec.se GÖTEBORG: REDEGATAN 1 B, 426 77 V. FRÖLUNDA VÄXEL: 031-360 61 00 KALMAR:

Läs mer

AVTAL AVSEENDE TRYCK OCH DISTRIBUTION AV INFORMATIONSTIDNING ( Avtal )

AVTAL AVSEENDE TRYCK OCH DISTRIBUTION AV INFORMATIONSTIDNING ( Avtal ) Bilaga 2 1 Mellan Hallandstrafiken AB, org. nr 556225-2998, Box 269, 311 23 Falkenberg ( Hallandstrafiken ) och [ ], org. nr [ ], [adress] ( Leverantören ) har denna dag ingåtts nedanstående AVTAL AVSEENDE

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor Fiberanslutning GavleNet Villa. Allmänna avtalsvillkor Fiberanslutning GavleNet Villa. Gäller fr.o.m

Allmänna avtalsvillkor Fiberanslutning GavleNet Villa. Allmänna avtalsvillkor Fiberanslutning GavleNet Villa. Gäller fr.o.m Gäller fr.o.m 2018-07-01 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då fastighetsägare tecknar Avtal fiberanslutning med GavleNet, en del av Gävle Energi AB, org.nr 556407-2501 (nedan Gävle Energi )

Läs mer

Allmänna villkor Bredband

Allmänna villkor Bredband Allmänna villkor Bredband Dokument namn Allmänna villkor Bredband Dokumentnamn digitalt QS-EX-Allmänna villkor Bredband [SW] Säkerhetsklassning Public Skapad av City Network Hosting AB Skapad datum 2016-08-25

Läs mer

Avtalsvillkor massage, bilaga 2

Avtalsvillkor massage, bilaga 2 Datum: 2011-11-28 1 (5) Avtalsvillkor massage, bilaga 2 Skolinspektionen. Box 23069. 104 35 Stockholm. Telefon växel: 08-586 080 00, www.skolinspektionen.se 2 (5) Beställare: Leverantör (fylls i av leverantör):

Läs mer

Avtal om konsulttjänster

Avtal om konsulttjänster Avtal om konsulttjänster Parter Uppdragsgivare: I U C i Skåne AB, 556101-2153, Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö i det följande IUC SKÅNE AB Uppdragstagare: i det följande Konsulten Detta avtal anger de

Läs mer

Avtal Hälsoval Sörmland

Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Hälsoval Sörmland Avtal Avtal har denna dag slutits mellan Landstinget Sörmland genom Enheten för Hälsoval Sörmland, nedan kallad Landstinget, och XX, nedan kallad Vårdgivaren. Avtalsparter Landstinget

Läs mer

PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR

PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR S. 1/6 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 2 Förutsättningar för prenumeration... 3 3 Avtal om Prenumeration... 3 4 Betalning... 3 4.1 Allmänt... 3 4.2 Betalning med kort...

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKUNDER TELECOM 3 SVERIGE AB

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKUNDER TELECOM 3 SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKUNDER TELECOM 3 SVERIGE AB 1 ALLMÄNT 1.1 Dessa allmänna villkor (de "Allmänna Villkoren") gäller för avtal mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person ("Kunden")

Läs mer

1. Ändringar och tillägg. 2. Detta avtal inklusive bilagor. 3. Förfrågningsunderlaget inkl. ev. kompletteringar. 4. Anbudsgivarens anbud.

1. Ändringar och tillägg. 2. Detta avtal inklusive bilagor. 3. Förfrågningsunderlaget inkl. ev. kompletteringar. 4. Anbudsgivarens anbud. Stadsledningskontoret Juridiska avdelningen 1(5) BILAGA 1 Avtalsmall 1. Avtalstid Beräknad avtalstid är 2013-01-07 till 2015-01-06, med möjlighet för Landskrona stad att förlänga avtalet i ytterligare

Läs mer

Mellan nedanstående parter, kommunen och leverantören har följande avtal träffats.

Mellan nedanstående parter, kommunen och leverantören har följande avtal träffats. 1 Uppdragets omfattning Leverantören [ ]ska utföra utbildningssamordning till kunden enligt detta avtal, förfrågningsunderlaget samt leverantörens anbud. Kunden garanterar inga angivna volymer under avtalsperioden.

Läs mer

1. Syfte och avslut av städavtalet

1. Syfte och avslut av städavtalet Allmänna Villkor för städtjänster av tjänsteutövare bokade genom www.helpling.se Helpling Sverige AB, org.nr: 556971-7225, Klarabergsgatan 29, 111 21 Stockholm ( Helpling ) driver förmedlingsplattformen

Läs mer

AVTAL OM INKASSOTJÄNSTER

AVTAL OM INKASSOTJÄNSTER 1 Mellan Post- och telestyrelsen org nr 202100-4359 (nedan PTS) och org nr. (nedan Leverantören) har träffats AVTAL OM INKASSOTJÄNSTER Leverantören förbinder sig att utföra betalnings- och inkassotjänster

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG 1 Allmänt Dessa avtalsvillkor bygger på Svenska Stadsnätsföreningens avtalsvillkor för Sveriges Stadsnät i Samverkan 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor

Läs mer

Allmänna villkor samt tecknande av kärltvättsabonnemang mellan privatkund och Clean Me; Clean Me är en bifirma till Morpan Konsult & Konferens HB

Allmänna villkor samt tecknande av kärltvättsabonnemang mellan privatkund och Clean Me; Clean Me är en bifirma till Morpan Konsult & Konferens HB Allmänna villkor Allmänna villkor samt tecknande av kärltvättsabonnemang mellan privatkund och Clean Me; Clean Me är en bifirma till Morpan Konsult & Konferens HB Clean Me, Morpan 1, 611 94 Nyköping Org.nr:

Läs mer

PRENUMERATION LOTTO MED JOKER KUNDVILLKOR

PRENUMERATION LOTTO MED JOKER KUNDVILLKOR PRENUMERATION LOTTO MED JOKER KUNDVILLKOR S. 1/6 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 2 Förutsättningar för att bli prenumerant... 3 3 Avtal om Prenumeration... 3 4 Betalning via autogiro... 3 5 Upphörande

Läs mer

Välkommen till egenerator

Välkommen till egenerator Senast uppdaterad 2018-05-22 Sida 1 av 5 Välkommen till egenerator Tack för att du använder våra produkter och tjänster. egenerator tillhandahålls av Relation & Brand AB, org. nr. 556573 6500, som sitter

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för privatpersoner. Senaste uppdatering DEFINITIONER

Allmänna avtalsvillkor för privatpersoner. Senaste uppdatering DEFINITIONER Allmänna avtalsvillkor för privatpersoner Senaste uppdatering 2018-05-25 1. DEFINITIONER Leverantör av el är Telinet Energi AB, nedan kallad Telinet. Köpare av el är nedan kallad Kunden. Villkoren i avtalet

Läs mer

VILLKOR Allmänna villkor för Öppet Stadsnät

VILLKOR Allmänna villkor för Öppet Stadsnät VILLKOR Allmänna villkor för Öppet Stadsnät Bjäre Kraft Bredband AB Organisationsnummer: 556361-9294 Adress: Box 1054, 269 21 BÅSTAD Telefon: 0431-44 99 00 Webb: www.bjarekraft.se E-post: bredband@bjarekraft.se

Läs mer

ALLMÄNNA KÖPVILLKOR ALLMÄNT AVTAL KUNDUPPGIFTER M.M.

ALLMÄNNA KÖPVILLKOR ALLMÄNT AVTAL KUNDUPPGIFTER M.M. DIN SKO ECCO JERNS NILSON SHOES RADICAL SPORTS SKOPUNKTEN ALLMÄNNA KÖPVILLKOR ALLMÄNT Dessa villkor gäller alla beställningar som görs av kunden hos NilsonGroup AB, org. nr 556192-9315, via vår e-handelsbutik

Läs mer

STANDARDISERAD EUROPEISK KONSUMENTKREDITINFORMATION. Visovi AB 556857-9626 Box 1516 411 41 Göteborg Sverige. Ej tillämpbart

STANDARDISERAD EUROPEISK KONSUMENTKREDITINFORMATION. Visovi AB 556857-9626 Box 1516 411 41 Göteborg Sverige. Ej tillämpbart 1. Kreditgivarens/kreditförmedlarens namn och kontaktuppgifter Kreditgivare Adress Telefon (*) E-post (*) Fax (*) Webbadress (*) Visovi AB 556857-9626 Box 1516 411 41 Göteborg Sverige Kreditförmedlare

Läs mer

POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE

POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE 1. Allmänt 1.1 Posten Meddelande AB (nedan kallat Posten) erbjuder myndig konsument och företag tjänsten Riktiga vykort (hädanefter kallad tjänsten)

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN PRIVAT

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN PRIVAT ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN PRIVAT 1 Allmänt Dessa avtalsvillkor bygger på Svenska Stadsnätsföreningens avtalsvillkor för Sveriges Stadsnät i Samverkan 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR KÖP AV LADDBOX FÖR ELDRIVNA FORDON I ENFAMILJSBOSTAD

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR KÖP AV LADDBOX FÖR ELDRIVNA FORDON I ENFAMILJSBOSTAD ALLMÄNNA VILLKOR FÖR KÖP AV LADDBOX FÖR ELDRIVNA FORDON I ENFAMILJSBOSTAD 1 INLEDANDE BESTÄMMELSER 1.1 Dessa avtalsvillkor avser köp av Laddboxar för eldrivna fordon från Fortum Markets AB, org. nr 556549

Läs mer

Leverantör: Telecom3 Sverige AB ( T3 ), Org.nr: 556642-1763, Västra Esplanaden 2, 903 26 Umeå. Tel: 0770-350 330

Leverantör: Telecom3 Sverige AB ( T3 ), Org.nr: 556642-1763, Västra Esplanaden 2, 903 26 Umeå. Tel: 0770-350 330 Detta Kundavtal ("Avtalet") mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person som anges under punkten 1 nedan ("Kunden") gäller för de tjänster och den utrustning som T3 tillhandahåller Kunden från

Läs mer

STANDARDISERAD EUROPEISK KONSUMENTKREDITINFORMATION

STANDARDISERAD EUROPEISK KONSUMENTKREDITINFORMATION STANDARDISERAD EUROPEISK KONSUMENTKREDITINFORMATION 1. Kreditgivarens/kreditförmedlarens namn och kontaktuppgifter Kreditgivare Collector Bank AB, 556597-0513 Box 11914, 404 39 Göteborg 010-161 01 02 betalkoll@collectorbank.se

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2015-05-07 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

Rättsutredning angående distansavtal och telefonförsäljning

Rättsutredning angående distansavtal och telefonförsäljning Riksförbundet för frivilliga samhällsarbetare 1 Rättsutredning angående distansavtal och telefonförsäljning Många gode män upplever ett ganska stort problem med telefonförsäljning och försäljning på stan

Läs mer