Anbudsunderlag lantbruksegendom i Arbrå, Hälsingland

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Anbudsunderlag lantbruksegendom i Arbrå, Hälsingland"

Transkript

1 Anbudsunderlag lantbruksegendom i Arbrå, Hälsingland Sammanfattning Bollnäs Kommun utbjuder del av fastigheten Bollnäs Arbrå-Kyrkby 6:30 till försäljning tillsammans med maskiner och djur. Försäljningen avser skoljordbruket, internat mm vid nuvarande Nytorps Naturbruksgymnasium.. Beräknat datum för tillträde är Utgångspunkten är att Bollnäs kommun, efter tillträdesdagen skall hyra vissa delar av fastigheten samt djur och maskiner. Detta under avvecklingstiden för naturbruksgymnasiet i kommunal regi. Avvecklingen kommer att avslutas senast år Fast egendom Den fasta egendomen omfattar delar av fastigheten Arbrå-Kyrkby 6:30. Arealen är ca 73 ha varav ca 58 ha åkermark. Övrig areal består av övrig mark, tomter runt byggnader någon åkerholme mm. Byggnaderna beskrivs i bilaga 1 där även kartor finns. Fastigheten överlåts obelånad och utan penninginteckningar. Fastighetsbildning kommer att sökas och aktuell fast egendom kommer att avstyckas till ny fastighet. Servitut kommer att bildas avseende befintlig träningsbana för häst. Detta kommer att belasta egendomen som överlåts. För ett hus som används som personalbostad finns muntligt hyresavtal, hyresintäkt kr/år. Hälsingelivs hyr ett kontorsrum mm, hyresintäkt kr/år Vidare hyr Hushållningssällskapet kontorsrum samt förråd, hyresintäkt kr/år. Stödrätter och arrende Bollnäs kommun avser att arrendera all åkermark som överlåts under den tid som skoljordbruket avvecklas i kommunal regi. Se bilaga 3 för närmare villkor. Stödrätter för åkerareal som överlåts skall disponeras av kommunen så länge aktuell åkermark arrenderas av kommunen. Efter detta disponeras stödrätterna av köparen. Stödrätternas grundbelopp är 233,4 euro. Mjölkkvot om kg finns. Maskiner Maskinparken är omfattande och framgår av bilaga 2.

2 Djur Djurbesättningen som ingår i anbudsunderlaget består av följande: Mjölkkor 43 st Ungdjur/kalvar 35 st Suggor 35 st Får 17 st Hyresförhållande Bollnäs kommun kommer att under avvecklingstiden av Nytorps Naturbruksgymnasium som avslutas senast 31/7 år 2014 kvarstanna som hyresgäst i vissa lokaler. Bollnäs kommun kommer även att hyra maskiner och djur för att upprätthålla skoljordbruket under avvecklingstiden. Omfattningen av förhyrningen och närmare villkor framgår av bilaga 3 Visning Visning av egendomen kommer att hållas med början kl Anmälan sker till Britt-Marie Stolt på telefon senast Visning kan eventuellt även ske på annan tid efter tidsbokning. Eftersom fastigheten är såväl arbetsplats som skola i dagsläget ber vi spekulanter att ej besöka fastigheten utan tidsbokning enl ovan. Anbudsförutsättningar Prisidé för den egendom som beskrivs i detta anbudsunderlag är 8 miljoner kr. Anbudsgivning på endast delar av den utbjudna egendomen accepteras ej. Dock skall anbudet specificeras så att maskiner och djur särredovisas eftersom köpeskillingen för dessa skall påföras mervärdesskatt. Kommunen förbehåller sig fri prövningsrätt till alla delar. Anbud skall vara Bollnäs Kommun tillhanda senast under adress: Bollnäs Kommun, Fastighetesgruppen, Stadshustorget, Bollnäs. Märk kuvertet med anbud Nytorp För frågor kontakta: Per Molin, Fastighetsgruppen Bollnäs kommun , per.molin@bollnas.se Fastighetsrättsliga frågor Olle Kjölvmark, driftsledare på Nytorp Frågor om byggnader och maskiner

3

4 Kartan ej skalsatt

5 Kartan ej skalsatt

6

7 Bilaga 1 Byggnadsbeskrivning 01 Skolbyggnad, kök och administration Byggnad av betong med putsad fasad och tak av tegel uppförd ca 1945 för skoländamål, men med en möjlighet att nyttja som fältsjukhus. Lokalerna är utformade som landstingslokaler i allmänhet. Byggnaden används i dagsläget för undervisning, matbespisning, kontorsutrymmen mm. Det finn 3 st skolsalar, bibliotek och mindre gymnastiksal/aula samt ett antal kontorsrum I bottenvåning/källare finns omklädningsrum, gym, matsal, kök och tvättstuga. En tillbyggnad gjordes på 80-talet med kyl och frysrum och varuintag för skolköket. Då byttes samtliga fönster till nya isolerade 3-glasfönster, elen drogs om och ventilationssystemets tilloch frånluft förnyades. Kyl och frysrum har uppdaterats under 2000 och så även kökets inventarier. Byggnaden har ursprungliga stammar som orsakat diverse problem som avhjälpts punktvis. I övrigt finns ett behov av renovering och reparation av diverse slag.

8 02 Elevhem Byggnaden av betong med putsad fasad och tak av tegel uppfördes ca 1945 som elevhem men med en möjlighet att nyttja som fältsjukhus. Lokalerna med separata sovsalar för 1-2 personer är utformade som landstingslokaler i allmänhet. Handfat finns på varje rum. Toalett och dusch finns i varje korridor. Tvättstuga finns i källaren. Fönster och el bytta på 80-talet. Byggnaden har ursprungliga stammar som orsakat diverse problem som avhjälpts punktvis Ladugård med spannmålstork och kalvstall Ladugård med plats för plats för 60-talet mjölkkor med en tillväxtdel för ungdjur samt spannmålstork. Byggnaden är från 1947, byggd i trä/betong, fasad i trä och med tak av plåt. Spannmålstorken har höghöjdsport och lagringsfickor för 250 ton. Helautomatisk satstork, 68 ton/dygn. Värmen tas från den centrala flis-eldningen. Våg finns för bil/vagn.dugården har manuella mjölkdon för 8 kor åt gången, med automatiska avdragare. Automatisk matning. Innertaket liksom väggarna är i betong och utgör en brandskyddszon. I ladugården har ett antal pelare behov av reparation. Detta kommer att utföras sommaren 2012 och bekostas av Bollnäs kommun.

9

10 De två silos som finns på fastigheten mäter 6 meter i diameter och är ca 15 respektive 22 meter höga och i gott skick. 05 Svinstall med personalutrymmen Byggnad av betong från med personalutrymmen med enkel standard. Fasaden putsad och tak av plåt. Stallet har plats för ca 50-talet suggor i integrerad produktion, tillväxtplatser och ca 200 slaktplatser. Foderdel med foderfickor och kvarnanläggning för gris. Duschspridare och ventilation, till-lufts-tak från Visst behov av renovering och underhåll finns.

11 06-07 Garage/utbildningsrum Kvigan och Verkstad Garage längan med utbildningsrummet Kvigan är byggt 1947 av trä, fasad av trä, tak av plåt. Garaget har två äldre portar, smedja och smörjgrop. Separat ventilation till smedjan, i övrigt är ventilationen begränsad (självdrag). Omklädningsrum med kakel, enkel standard. Utbildningsrummet är iordningställt på 80-talet med direktverkande el och särskilt luftdon har normalt till gott skick. Verkstad från 1960 med 2 höghöjdsportar för genomfart och en mindre port. Skick och standard är normalt. Uppvärmning via aerotemprar med centralvärme. Travers om 1,5 ton och smörjgrop. Utsug för fordon finns, men annars är ventilationen begränsad (självdrag). 08 Vagnslider med förråd och snickeri Byggnad av trä, träfasad och tak av plåt, oisolerad. Snickeri med enkel standard.

12 09 Personalbostad, småhusenhet Byggnad från 1947, träfasad, tak av tegel och gjuten källare. 2-glas fönster. Inrymmer 2 lägenheter om 3 rok. Allt är i ursprungligt skick förutom ett badrum som har renoverats efter skada. Renoveringsbehov föreligger. 10 Elevhem, Villan Byggnad från 1947, träfasad, tak av tegel och gjuten källare. 2-glas fönster. Anpassning har skett på senare tid från två lägenheter till elevboende. Inrymmer rum för 1-2 personer. Toalett och kök finns i allmänna utrymmen. Standarden är enkelt och skicket normalt.

13 11 Elevhem, Flygeln Byggnad från 1947, träfasad, tak av tegel och torpargrund. 2-glas fönster. Inrymmer rum för 1-2 personer. Toalett och kök finns i allmänna utrymmen. Standarden är enkelt och skicket normalt. 12 Herrgården, Byggnad från tidigt 1900-tal, träfasad, tak av tegel och torpargrund. 2-glas fönster. Standarden är enkelt och skicket normalt.

14 13 Traktorgarage Byggnad från 1980, träfasad, plåttak, huvudsakligen gjuten platta, oisolerad. Tre större portar.

15 14 Maskinhall och utbildningssalar Byggnad från 1980, träfasad, tak med gummiduk, gjuten källare i sluttning, 3-glas fönster. Innefattar skolsalar och maskinhallar samt omklädningsrum med dusch och bastu i källare. Skolsalarna har god standard och gott skick, liksom maskinhallarna med fem höghöjdsportar, ventilation och utsug. Separat tvätthall och kallhall. Vatten och oljeavskiljare finns. Godkänd OVK från årsskiftet 2010/11. Tryckluft om 12 bar finns i säkerhetsklassat rum i källare, så även ställverk och egen transformatorstation Carportar Byggnad från 1980 med stålkonstruktion, öppen konstruktion med träpanel i kortändar. Tak av plåt.

16 17 Panncentral Byggnad från 1980 i trä, gjuten grund med flis-ficka och två ca 6-7 meter höga portar för tippning. Pannan är från 80-talet. Pannan har kapacitet att värma betydligt större ytor än vad som värms inom området idag. Kompletterande oljepanna finns.

17 19 Elevhem, Tornet Byggnad troligen från 1950-talet i trä, gjuten källare, nyare träfasad och 2-glasfönster. Inrymmer rum för 1-2 personer. Toalett och kök finns i gemensamma ytor. Standarden är enkel Sommarladugård och maskinlada Sommarladugården är en gammal och mycket enkel oisolerad träbyggnad på plintar, med tegeltak och endas delar gjuten sula för mjölkhantering. Manuell mjölkningsanordning för mjölkning utomhus finns, samt ramper för 4+4 kor åt gången. Maskinladan är även den gammal och mycket enkel oisolerad träbyggnad med på en gjuten sula och tegeltak, och fyller sin funktion så länge inte föremålen som förvaras i byggnaden är stöldbegärliga. Underhållsbehovet är stort på båda byggnaderna.

18 25-28 Lador Fyra enklare oisolerade trälador med enklare golv finns runt ägorna. En av ladorna är timrad. 29 Rondells lada Utgör en äldre lada som inretts till fårhus och hönshus. Fårens del är oisolerad men har el och vatten medan det den del som inretts som hönshus är isolerad har gjuten sula och kan värmas upp med el. Taket är av plåt.

19 Bilaga 2 Maskiner Nytorpsskolan Arbrå inventerat av Hans-Erik Olsson, Lantmännen Maskin i Bollnäs Observera att maskinerna har gått mer timmar i dagsläget än vid inventeringen. OBJEKT TIM ÅRSMOD Stora Boggien 10 ton hjulsvagn Gernebrant hjulsvagn Gernebrant 1967 Tegplog Överum 300G 1977 Vattenville o pump + slang 1980 Kapellvagn 6 ton 1980 Potatissõttare 2rad Underhaug 1980 Tegplog Överum S-400HL 1981 Kverneland 3x hjulsvagn Cabro 12 ton 1982 Boggivagn Röd 1982 Tegplog Fiskars KHN Halmhack Taarup 1982 John Deere tim 1982 Jordborr Hyd.buren 1983 Tegplog Kverneland 3x Lilla Harrie långfingerharv 1984 Rotorkulivator Howard 1985 Dubbelmontage 14x34 3 st Balvagnar Röke 3 st 1985 Boggievagn Dumper r d 1985 Boggievagn Dumper svart 1986 Höfläkt Vestmek + rör 1986 Tröska John Deere 10 fot 1982 Dubbelmontage 12x Spannmålsskruv Svea Avlastarbord Jive 1989 Balbana Duks 10m 1989 VolvoBM tim 1979 Fylltömmare Jive 2 st endast säljbar ihop med tornet 1989 Rundbalspress Welger RP

20 Fiskars 3x Gödselomrörare Flykt 1992 MF 16 9' 1986 Myrsyrapump Perstorp 1992 Trima buskröjare Tegplog Överum 3x hjulsvagn Lövånger 10 ton 1987 Vicon PS 1653 T 1987 Väderstad NZ Favorit 50 pinnar 1987 John Deere wd 6900tim 1988 Kverneland Jularbo 3x Potatisupptagare Juko midi 1988 Valmet rad.hjul 1988 Gödselpump Olby 1989 Planteringsmaskin Edvin 1989 Radhacka Edvinsson 1989 Rotorharv Pegoraro 1989 Rotorsträngläggare Claas WS Rundbalsspjut till lastmaskiner 2 st 1989 Rundbalsupprullare Sparman 1989 Snöfräs Hydroman 1989 Stanhay 1-rad spec såmaskin 1989 Överum Kombi 2,5m 1989 Hövändare Claas W-540 SL 1990 Balvagn hembygge 1991 Halmskärare Harjo 1991 Höfördelare Vestmek + rör 1991 Traktor John Deere tim 1991 VolvoBM 4200B tim 1985 Morotsupptagare Asa-Lift 50 % 1991 Wibergs 51 pinnar 1991 Edsby-huggen 1992 Hårdpress Claas Markant Pumptankvagn OLby 10 m Vält Väderstad Rollex Claas Rollant John Deere Morotssåmaskin Stanhay S Tive Jet Balvagn Gisebo 1994 Foderfickor Trevira 2 st 1994

21 Grõvlastare Valmet Hövändare Claas Volto Konstg dselspridare Bogballe 1994 Pumptankvagn Olby 10m Tallriksredskap Võderstad 1994 Växelplog Kverneland beg Strängläggare Unifarm 1995 John Deere tim 1992 Fälthack JF Hydralisk Halmskärare 1996 Jf slåtterkross 2, Kross och Skruv 1997 Ogräsharv Hatzenbitchler 1997 Traktorpump Trejon GS 9000 Stallgödselspridare 1997 Svämtunna med ramp Star 8,5m 1998 Kverneland 7558 Inplastare 1999 Welger rundbalspress RP Fõlthack JF beg Kverneland växelplog 3-skär 1999 Vikplog Drivex 2000 MF tim 2000 Väderstad NZ-harv 6m 2001 MF 4245 beg inkl. lastare 2600 tim 1997 Omrörare Hill 9 m 2001 Strängvändare Votex Tedmaster 2001 Tippkärra 11 ton boggie Möre 2001 Case IH CS tim 2001 Kastfläkt Blasius 2002 Slåtterkross Kuhn FC Djurvagn med hydralisk hjullyft 2002 Vältkombi Kongskilde Demeter Rotorklipp Votex 2003 Claas Dominator 10 fot New Holland TM tim 2001 Buskröjare Ilsbo M Ogrõsspruta Hardi 2004 Gödselpump Duun beg Växelplog Överum CX 3-skär 2004 Traktor Valtra tim 2004 Valmet 7000 traktorgrävare 7200tim 1990 Sandspridare Drivex 2004 Lastmaskin Schaeff 844 inkl.skopa o gafflar 2750 tim 2004 Hårdpress Claas Markant John Deere tim 2005 Tröska MF John Deere tim 1999 Stubbkultivator Kongskilde 2006 Skotare ÖSA 250

22 Bilaga 3 Hyresförhållande Bollnäs kommun har ett ansvar för att låta de elever som påbörjat sin utbildning vid Nytorp avsluta sin utbildning där. Det innebär att Bollnäs kommun behöver hyra stora delar av den egendom som säljs genom anbudsförfarandet. Det gäller delar av den fasta egendomen samt alla maskiner och djur. Om inget oförutsett inträffar behöver utbildning bedrivas till sommaren Behovet av att hyra lokaler kommer att avklinga under perioden. Åkermark, djurstallar, Herrgården, djur och maskiner behövs dock förmodligen i sin helhet under hela perioden. Åkermark Kommunen betalar 800 kr per hektar och år i arrende. Djur Kommunen disponerar djuren samt sköter dessa under hyrestiden. Vid avslutat hyresförhållande skall i det fall djur avlidit överlämnas ett likvärdigt djur. Kommunen står samtliga kostnader för foder, veterinär mm. Kommunen betalar till köparen kr per år i hyra för djuren. Maskiner Kommunen disponerar maskinerna samt sköter dessa under hyrestiden. Vid avslutat hyresförhållande skall maskinerna återlämnas i ursprungligt skick med undantag för normalt slitage. I det fall någon maskin utrangerats under hyrestiden skall den av kommunen ersättas med en likvärdig maskin. Kommunen står samtliga kostnader för reparation, drivmedel mm. Kommunen betalar till köparen kr per år i hyra för maskinerna. Byggnader Utgångspunkten är att kommunen skall lämna byggnader vart efter det är möjligt i avvecklingen av kommunens åtagande. De byggnader som först lämnas är hus 01 och 02 detta vid tillträdet sommaren Eventuellt kommer kök och matsal i byggnad 1 att hyras av kommunen. Sommaren 2013 kan köparen disponera byggnad 10,11 och 19. Kommunen betalar till köparen kr per år i kallhyra för de byggnader man disponerar. Kommunen driver och bekostar värmecentralen. Köparen bekostar nödvändigt underhåll av byggnaderna.

23

Äldre BOSTADSHUS med nyare garagebyggnad och rymlig verkstadsbyggnad samt åker

Äldre BOSTADSHUS med nyare garagebyggnad och rymlig verkstadsbyggnad samt åker Äldre BOSTADSHUS med nyare garagebyggnad och rymlig verkstadsbyggnad samt åker Presentation I Vargata by i Vårdö kommun ligger detta lantliga ställe med bostadshus, garage, verkstadsbyggnad och vedlider

Läs mer

Bostadshus i lugnt och sjönära läge vid Svibyviken på Åbrinken 5 i Mariehamn

Bostadshus i lugnt och sjönära läge vid Svibyviken på Åbrinken 5 i Mariehamn Bostadshus i lugnt och sjönära läge vid Svibyviken på Åbrinken 5 i Mariehamn Presentation I lugnt läge vid återvändsgränd, med sjönära läge vid Svibyviken ligger detta trevliga bostadshus. Huset är ursprungligen

Läs mer

Tröskor. Grävmaskiner. Traktorer. Plogar och packare. Kulturharvar. Kultivatorer

Tröskor. Grävmaskiner. Traktorer. Plogar och packare. Kulturharvar. Kultivatorer Besöksadress Storgatan 7, Svedala Telefon 040 40 13 13 Fax 040 40 19 13 Internet www.hoab.se GÅRDSAUKTION LÖRDAGEN DEN 11 FEBRUARI 2012 KL. 11:00 HURVA BJÖRKAGÅRDEN Tröskor 159.00 Tröskor Claas CS 228,

Läs mer

Försäljningspromemoria. avseende kommersiell fastighet i Stockholm - Järfälla

Försäljningspromemoria. avseende kommersiell fastighet i Stockholm - Järfälla Försäljningspromemoria avseende kommersiell fastighet i Stockholm - Järfälla Konfidentiell försäljningspromemoria Järfälla Skälby 63:68 AB Bolaget är lagfaren ägare till fastigheten Järfälla Skälby 63:68

Läs mer

SKINNSKATTEBERGS FOLKHÖGSKOLA

SKINNSKATTEBERGS FOLKHÖGSKOLA SKINNSKATTEBERGS FOLKHÖGSKOLA VÄTTERSKOGA 4:106, HELMERS STIG 1-4, SKINNSKATTEBERG 31640.doc Skinnskattebergs Folkhögskola, beskrivning.pdf VLMT Näringsfastigheter AB Tel 021-30 92 50 Box 2064 Mobil 070-212

Läs mer

Hus inrymmande tre lägenheter i Eckerö

Hus inrymmande tre lägenheter i Eckerö Hus inrymmande tre lägenheter i Eckerö Hus inrymmande tre lägenheter i Eckerö Nu har du chansen att förvärva detta hus inrymmande tre lägenheter. Till lägenheterna hör källarförråd och kallt vindsförråd.

Läs mer

STRÖMSBERGS SKOLA Kontaktperson:

STRÖMSBERGS SKOLA Kontaktperson: STRÖMSBERGS SKOLA STRÖMSBERGS SKOLA Fastighet bestående av skol- och förskolebyggnader, gymnastiksal med omklädningsrum och bastu, samt matsalsbyggnad med kök. Pris: Ägare: Adress: 2 450 000 kr Karlskrona

Läs mer

Alvesta Skatelövs Prästgård 1:1

Alvesta Skatelövs Prästgård 1:1 Alvesta Skatelövs Prästgård 1:1 PM/beskrivning för arrendeintressenter av arrendestället på del av Alvesta Skatelövs Prästgård 1:1 Fastighet Arrendet omfattar del av prästlönefastigheten Skatelövs Prästgård

Läs mer

ostadshus i Godby, Finström.

ostadshus i Godby, Finström. B ostadshus i Godby, Finström. I-I½plans hus med 5 rum och kök.. Stort fristående garage. Renoveringar utförda från 1997-2007. 2250 m 2 tomt på promenadavstånd till butiker, skola, daghem och idrottsanläggningar

Läs mer

ostadshus vid Ringvägen 36 i Mariehamn.

ostadshus vid Ringvägen 36 i Mariehamn. B ostadshus vid Ringvägen 36 i Mariehamn. Renoverat hus i lättbetong i I-plan med källare. Ca 150 m 2 i markplan och ca 125 m 2 i källarplan. Fjärrvärme, kommunalt vatten och kommunalt avlopp. 705 m 2

Läs mer

Försäljningspromemoria. avseende 3 fastigheter i Stockholm - Järfälla

Försäljningspromemoria. avseende 3 fastigheter i Stockholm - Järfälla Försäljningspromemoria avseende 3 fastigheter i Stockholm - Järfälla Konfidentiell försäljningspromemoria Järfälla Skälby 63:68 AB Bolaget är lagfaren ägare till fastigheten Järfälla Skälby 63:68 som listas

Läs mer

FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT FASTIGHETER I BÅTSKÄRSNÄS

FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT FASTIGHETER I BÅTSKÄRSNÄS FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT FASTIGHETER I BÅTSKÄRSNÄS BAKGRUND Försäljningsprocess Intressenter välkomnas att lämna bud baserade på detta prospekt. Buden skall vara skriftliga och eventuella villkor för buden

Läs mer

FÖRSÄLJNINGS-PM 2015-09-07

FÖRSÄLJNINGS-PM 2015-09-07 Underlag inför försäljning av fastigheten del av Ölmestad 21:2 Vårdcentralen och fd. Kastanjegårdens förskola i Gislaveds kommun FÖRSÄLJNINGS-PM 2015-09-07 1 BAKGRUND Fastigheten Ölmestad 21:2 ägs av Gislaveds

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS och äldre bostadshus i stock, i Eckerö

Modernt BOSTADSHUS och äldre bostadshus i stock, i Eckerö Modernt BOSTADSHUS och äldre bostadshus i stock, i Eckerö Presentation På Torpvägen 46 i Eckerö ligger detta mysiga ställe med dels ett modernt hus uppfört 2007, inrymmande 2 rum, kök, bastu samt ett större

Läs mer

Grans Naturbruks gymnasium

Grans Naturbruks gymnasium Grans Naturbruks gymnasium Beskrivning av fastigheten Mark Idag nyttjas ca 250 ha mark i verksamheten varav ca 59 ha är arrenderad. NLL äger 173 ha mark uppdelat på fem fastigheter i huvudsak åkermark

Läs mer

Ekenäs Östergård. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post:

Ekenäs Östergård. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post: Ekenäs Östergård Rymligt boende med stor tomt och ladugård Stort rymligt hus beläget i anslutning till Ekenässjön. 8 rum och kök samt källare under del av hus. Stor tomt samt mark om 2 hektar med plats

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - SÖDRA PERSBY - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRILIGGANDE VILLA - SÖDRA PERSBY - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRILIGGANDE VILLA - SÖDRA PERSBY - PRIS: 950 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Beskrivning Gård med närhet till Branäs skidanläggning Gård med närhet till Branäs skidanläggning. Hus med 6 rum om 99 m². Bra grundstandard

Läs mer

BOSTADSHUS i 1½ plan jämte markområde ca 2,6 ha i Torrbolstad by i Finström

BOSTADSHUS i 1½ plan jämte markområde ca 2,6 ha i Torrbolstad by i Finström BOSTADSHUS i 1½ plan jämte markområde ca 2,6 ha i Torrbolstad by i Finström Presentation Ett charmigt och mycket välskött bostadshus som ursprungligen är uppfört i stående stock år 1934 i 1½ plan med hel

Läs mer

Hästgård i Harads. Arealuppgifter. Anbud. Fastighetsmäklare. Kungsgatan 23, 972 31 Luleå www.skogsochfastighetsbyran.

Hästgård i Harads. Arealuppgifter. Anbud. Fastighetsmäklare. Kungsgatan 23, 972 31 Luleå www.skogsochfastighetsbyran. Hästgård i Harads Arealuppgifter Anbud Fastighetsmäklare Kungsgatan 23, 972 31 Luleå www.skogsochfastighetsbyran.se 0920-22 10 44 Anbudsunderlag Harads 1:31 och 3:22 Försäljningsobjekt Två fastigheter

Läs mer

5 st Radhuslägenheter i BAB Djurholmsvägen i Brändö

5 st Radhuslägenheter i BAB Djurholmsvägen i Brändö 5 st Radhuslägenheter i BAB Djurholmsvägen i Brändö Presentation Vi erbjuder fem st. radhuslägenheter i Bostads Ab Djurholmsvägen i Brändö belägna i Brändö by i mycket bra läge nära kommunal service, skolor,

Läs mer

Objektbeskrivning. Villa 5 rum varav 3 sovrum 143 kvm med 660 kvm tomt. Fiskalsvägen 37, Svenstavik. 143 m 2 (36 m 2 biarea) Tomtarea: 660 m 2

Objektbeskrivning. Villa 5 rum varav 3 sovrum 143 kvm med 660 kvm tomt. Fiskalsvägen 37, Svenstavik. 143 m 2 (36 m 2 biarea) Tomtarea: 660 m 2 Objektbeskrivning Villa 5 rum varav 3 sovrum 143 kvm med 660 kvm tomt Boarea: Tomtarea: 660 m 2 Utgångspris: 143 m 2 (36 m 2 biarea) 500 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail:

Läs mer

Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT

Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT MAJ 2010 BUDGIVNING Öppen budgivning vid försäljning av fastigheten Offerdal Landön 8:2 De intressenter som inkommit med skriftligt anbud på lägst 975 000:-, senast

Läs mer

Pris: kr eller högstbjudande

Pris: kr eller högstbjudande Industri/lager i Bjärsjölagård F d Lantmännenbutik i Bjärsjölagård mellan Sjöbo och Hörby. Tre kallager/maskinhallar,varav två sammanbyggda, med en total byggnadsarea om ca 1 500 kvm. Isolerad kontors-

Läs mer

SVENSTORP YSTAD KOMMUN

SVENSTORP YSTAD KOMMUN SVENSTORP YSTAD KOMMUN FASTIGHETSBESKRIVNING SVENSTORP I böljande åkerlandskap, endast 6 km från kusten finner vi denna gårdssamling med gamla anor. 35 m putsad skånelänga trevligt placerad med ekonomibyggnader

Läs mer

Övrigt Fastigheten är välbelägen utefter trafikerad väg i vacker omgivning.

Övrigt Fastigheten är välbelägen utefter trafikerad väg i vacker omgivning. KUMLA Stene 3:20 Vi har nöjet att till försäljning utbjuda en allroundfastighet med bra kommersiellt läge och bebyggelse, i vackert slättlandskap i mellersta Närke, 1 km väster om Kumla. Lokalerna rymmer

Läs mer

Vackert vid Vrigstadsån

Vackert vid Vrigstadsån Sävsjö Biskopsbo 1:15 För ett härligt liv på landet, en km från Vrigstad. Fastigheten kallas Lunden och är belägen i vacker omgivning med Vrigstadsån ringlande invid tomten. Fastigheten bebyggt med ett

Läs mer

Hus på landet utanför Bockara

Hus på landet utanför Bockara Hus på landet utanför Bockara Bostadsfastighet med hus, garage och förrådsbyggnad. Goda möjligheter att arrendera betesmarker runt bostället. Prisidé: 1 000 000 Kr Försäljningssätt: Skriftligt bud oss

Läs mer

Föllinge Ottsjön 1:61 och 1:63

Föllinge Ottsjön 1:61 och 1:63 Föllinge Ottsjön 1:61 och 1:63 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT MAJ 2010 BUDGIVNING Öppen budgivning vid försäljning av fastigheten Föllinge Ottsjön 1:61, 1:63 De intressenter som inkommit med skriftligt anbud på

Läs mer

Välkommen. Utgångspris: kr, Boarea: ca 300 m²

Välkommen. Utgångspris: kr, Boarea: ca 300 m² Objektbeskrivning Välkommen Långaryd Utgångspris: 1 400 000 kr, Boarea: ca 300 m² Mäklare: Kenneth Jonsrud Telefon: 0345-103 82, Mobiltelefon: 0707-44 06 10 e-post: kenneth.jonsrud@maklarhuset.se Mäklarens

Läs mer

Avstyckad gård. Utgångspris: 3 150 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Visning: Ons 17/6 kl 18.00.

Avstyckad gård. Utgångspris: 3 150 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Visning: Ons 17/6 kl 18.00. Avstyckad gård SVALÖV GISSLEBERGA 11:1, DEL AV Tilltalande gård med rymliga och gedigna byggnader. Trivsam och klassisk mangårdsbyggnad om ca 230 kvm. Ekonomibyggnader såsom loge, stallbyggnad samt förrådsbyggnad

Läs mer

GÅRD Hågeryd Södergård 1, Växjö

GÅRD Hågeryd Södergård 1, Växjö GÅRD Hågeryd Södergård 1, Växjö Beskrivning Fritidshus med sjöutsikt GÅRD Hågeryd Södergård 1 Gården Hågeryd blev riksbekant på 1980-talet genom TV-program som handlade om bröderna Erik och Sigvard Gustafsson,

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - EKSHÄRAD - PRIS: 595 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRILIGGANDE VILLA - EKSHÄRAD - PRIS: 595 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRILIGGANDE VILLA - EKSHÄRAD - PRIS: 595 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Beskrivning Villa i Ekshärad! Villa i 1½-plan med källare. Rymligt kök och inglasad veranda i söderläge. Två sovrum på ovanvåning. Bastu

Läs mer

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23 510, 018-23 507 ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Presentation Trevlig ETAGELÄGENHET om 3 R+K+B med inglasad

Läs mer

Försäljningspromemoria. avseende kommersiell fastighet i Stockholm

Försäljningspromemoria. avseende kommersiell fastighet i Stockholm Försäljningspromemoria avseende kommersiell fastighet i Stockholm Konfidentiell försäljningspromemoria Helgonbilden AB ( Bolaget ) är lagfaren ägare till fastigheten som listas i denna försäljningspromemoria.

Läs mer

FRITIDSHUS - BJURBERGET - PRIS: 400 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRITIDSHUS - BJURBERGET - PRIS: 400 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRITIDSHUS - BJURBERGET - PRIS: 400 000:- ELLER HÖGSTBJUDDE Beskrivning Fritidshus i Bjurberget! Frididshus i ett plan med storstuga med öppen spis, två sovrum och kök. Huset ligger i ett högt och enskilt

Läs mer

SMEDEBODA Hässleholm

SMEDEBODA Hässleholm SMEDEBODA Hässleholm FASTIGHETSBESKRIVNING Trevlig gård med välskött bostad knappt 6 km väster om Tyringe järnvägsstation. Tomt om ca 5 900 m². Nymålad bostad om ca 155 m², verkstad, stall, loge, garage

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta ståtliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om fyra rum och kök, 88,5 m 2.

Läs mer

Anrik kaptensvilla i två plan med grönskande trädgård på Skillnadsgatan, Mariehamn

Anrik kaptensvilla i två plan med grönskande trädgård på Skillnadsgatan, Mariehamn Anrik kaptensvilla i två plan med grönskande trädgård på Skillnadsgatan, Mariehamn Presentation På Skillnadsgatan i Mariehamn kan vi erbjuda denna anrika kapetensvilla i ett fint och centralt läge med

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta stiliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om tre rum och kök, 91,1 m 2. Lägenheten

Läs mer

Bråten. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post:

Bråten. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post: Bråten Hästgård, 3 ha Hästgård belägen 28 km sydväst om Vetlanda väster om Bäckaby. Gårdscentrum består av nyligen renoverat bostadshus i 1½ plan, ladugård samt bod. Gårdscentrum skall styckas av och ca

Läs mer

Charmigt BOSTADSHUS & LADUGÅRD i landsbygdsmiljö i Prestgården Enstaka, Finström

Charmigt BOSTADSHUS & LADUGÅRD i landsbygdsmiljö i Prestgården Enstaka, Finström Charmigt BOSTADSHUS & LADUGÅRD i landsbygdsmiljö i Prestgården Enstaka, Finström Presentation Ett trevligt och tilltalande bostadshus uppfört i stående stock och träkonstruktion omkring 1946 i 1½ plan

Läs mer

Pris: 1 900 000 kr eller högstbjudande

Pris: 1 900 000 kr eller högstbjudande F d vårdhem norr Sjöbo F d prästgård och vårdhem om 1 150 kvm boyta i Östra Kärrstorp 9 km norr om Sjöbo. 21 boenderum, flera med egen wc/dusch, samvaroutrymmen, personalutrymmen och boende samt restaurangkök.

Läs mer

Strandfastighet m bostadshus, garage/verkstad pir + båthus och lusthus i Önningeby, Jomala

Strandfastighet m bostadshus, garage/verkstad pir + båthus och lusthus i Önningeby, Jomala Strandfastighet m bostadshus, garage/verkstad pir + båthus och lusthus i Önningeby, Jomala Presentation På Apalnäset i Jomala Önningeby ligger denna utsökt natursköna grönskande strandfastighet, Villa

Läs mer

Föreningslokal med möjligheter

Föreningslokal med möjligheter Föreningslokal med möjligheter VÄRNAMO TÖRNESTORP 5:1 Lokal i Dannäs med många möjligheter för den händige och idérike. Lokalen rymmer samlingssal med scen, kök, kapprum och toaletter på nedervåningen.på

Läs mer

Kallinge centrum Kalleberga 5:47 Södra Smålandsgatan 6A-D Kalleberga 5:52 Norra Smålandsgatan 3A-B, Kockumsvägen19A-B, Norra Smålandsgatan 1

Kallinge centrum Kalleberga 5:47 Södra Smålandsgatan 6A-D Kalleberga 5:52 Norra Smålandsgatan 3A-B, Kockumsvägen19A-B, Norra Smålandsgatan 1 Kallinge centrum Kalleberga 5:47 Södra Smålandsgatan 6A-D Kalleberga 5:52 Norra Smålandsgatan 3A-B, Kockumsvägen19A-B, Norra Smålandsgatan 1 Kalleberga 5:41 Kockumsvägen17, Södra Smålandsgatan 2 och 4,

Läs mer

N ÅLEBERG DEL AV EMMABODA NORRA ÅLEBERG 1:6

N ÅLEBERG DEL AV EMMABODA NORRA ÅLEBERG 1:6 N ÅLEBERG DEL AV EMMABODA NORRA ÅLEBERG 1:6 Allmänt Fastigheten är belägen ca 4 km nordväst Emmaboda. Fastigheten omfattar bostadshus och ekonomibyggnad samt ca 1 ha mark i anslutning till byggnaderna.

Läs mer

bostadshus och garage-/förrådsbyggnad i Gölby, Jomala

bostadshus och garage-/förrådsbyggnad i Gölby, Jomala 2 bostadshus och garage-/förrådsbyggnad i Gölby, Jomala På två tomter intill varandra med en total yta om ca 4.170 m² i ett glesbebyggelseområde i Gölby erbjuds två bostadshus samt fristående garage-/förrådshus

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt hus för stor familj med ytor för umgänge och matlagning

Läs mer

Naturskönt belägen villa - fd. skola

Naturskönt belägen villa - fd. skola Objektbeskrivning Naturskönt belägen villa - fd. skola Höla 270, Åre, Hallen Boarea: 230 m 2 (biarea 170 m 2 ) Tomtarea: 5 700 m 2 Utgångspris: 695 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 614. Använd länken

Läs mer

Kalleberga 13:8 Södermarksvägen 5 A-P, Kallinge

Kalleberga 13:8 Södermarksvägen 5 A-P, Kallinge Södermarksvägen 5 A-P, Kallinge 14 stycken trevliga lägenheter i radhusmiljö, tre byggnader. Välj mellan 2 eller 3 rum och kök, carport till varje lägenhet. Byggt 1989 med 1 km till Kallinge centrum och

Läs mer

BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn

BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn Egnahemshus byggt 1961 i två plan med gjuten källare delvis under huset. Huset är delvis renoverat år 1999-2000 och övervåningen år 2005. Fasaden är av putsad ytong

Läs mer

Ljungby Ivla 9:16, del av

Ljungby Ivla 9:16, del av Lantgård 9 ha söder om Ljungby Trevlig Lantgård belägen i Ivla ca 17 km söder om Ljungby. Areal om ca 9 ha, huvudsakligen åker och bete. Vackra omgivningar med lång strand i Prästebodaån som rinner genom

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - STENBROHULT - PRIS: :-

FRILIGGANDE VILLA - STENBROHULT - PRIS: :- FRILIGGANDE VILLA - STENBROHULT - PRIS: 3 750 000:- Beskrivning Stilfull byggnad strax norr om Älmhult. Boende och rörelse. Vacker sekelskiftesvilla samt annexbyggnad med B&B. Närhet till sjön Möckeln

Läs mer

Tröskor. Traktorer. Plogar och packare. Kulturharvar tröska Volvo BM 830, ej moms Tröskor Tillbehör mm skärbordsvagn till Fortschritt

Tröskor. Traktorer. Plogar och packare. Kulturharvar tröska Volvo BM 830, ej moms Tröskor Tillbehör mm skärbordsvagn till Fortschritt Besöksadress Storgatan 7, Svedala Telefon 040 40 13 13 Fax 040 40 19 13 Internet www.hoab.se INLÄMNINGSAUKTION LÖRDAGEN DEN 13 DECEMBER 2008 KL. 11:00 HÖRBY STJÄRNEBORG Tröskor 92.00 tröska Volvo BM 830,

Läs mer

FRITIDSHUS - RÄNNESLÖV / SMEDJEÅN - PRIS: :- UTGÅNGSPRIS

FRITIDSHUS - RÄNNESLÖV / SMEDJEÅN - PRIS: :- UTGÅNGSPRIS FRITIDSHUS - RÄNNESLÖV / SMEDJEÅN - PRIS: 750 000:- UTGÅNGSPRIS Beskrivning Vinterbonat fritidshus i naturskönt område Trevligt hus med klok planlösning och en känsla av ljus och rymd. Naturskönt läge

Läs mer

INLÄMNINGSAUKTION LÖRDAGEN DEN 16:E APRIL 2011 KL. 11:00 KALMAR STORA BROGÅRDEN

INLÄMNINGSAUKTION LÖRDAGEN DEN 16:E APRIL 2011 KL. 11:00 KALMAR STORA BROGÅRDEN Besöksadress Storgatan 7, Svedala Telefon 040 40 13 13 Fax 040 40 19 13 Internet www.hoab.se INLÄMNINGSAUKTION LÖRDAGEN DEN 16:E APRIL 2011 KL. 11:00 KALMAR STORA BROGÅRDEN Tröskor 414.00 tröska Volvo

Läs mer

Bostadshus i 1 3/4 plan m. källarvåning, bra läge på Klintvägen 4 A i Mariehamn

Bostadshus i 1 3/4 plan m. källarvåning, bra läge på Klintvägen 4 A i Mariehamn Bostadshus i 1 3/4 plan m. källarvåning, bra läge på Klintvägen 4 A i Mariehamn Presentation Bostadshus med ett centralt och bra läge i trivsamt och lugnt kvarter på Klintvägen 4 A i Mariehamn. Huset är

Läs mer

Sjöbo Fränninge 24:64. Pris: kr eller högstbjudande

Sjöbo Fränninge 24:64. Pris: kr eller högstbjudande Gård/boende nordost Sjöbo Avstyckad gård på fritt läge vid Heinge några kilometer öst Fränninge. Bostadshus om 100 + 40 kvm och stall/loge i vinkel om ca 350 kvm. Byggnaderna i sämre skick/rivningsskick

Läs mer

Krokom Hissmon 1:269

Krokom Hissmon 1:269 Krokom Hissmon 1:269 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT Augsuti 2009 Adress Telefon Fax Org nr E-post Offerslasvägen 8 0640-191 00 0640-164 55 556458-8639info@krokomsbosater.se 835 80 Krokom Krokom 2009-09-11 Öppen

Läs mer

rum & kök vid Krokensvägen 1 i Mariehamn

rum & kök vid Krokensvägen 1 i Mariehamn rum & kök vid Krokensvägen 1 i Mariehamn Bostadshus om ca 128,5 m 2 i två våningar med 71 m 2 källare och renoverat garage om ca 25 m 2 i stadsdelen Johannebo. Bostaden inrymmer två kök, två badrum och

Läs mer

Gamla vägen 9, Åsensbruk. Bostadshus. Visningar: Tisdag 9/4 kl 18:00 till 19:00

Gamla vägen 9, Åsensbruk. Bostadshus. Visningar: Tisdag 9/4 kl 18:00 till 19:00 Bostadshus Gamla vägen 9, Åsensbruk Visningar: Tisdag 9/4 kl 18:00 till 19:00 1 (8) Snabbfakta Utgångspris Boarea Tomtarea Antal rum, Öppet anbud med fri prövningsrätt. 80 m² + biarea 35 m² (Areauppgifter

Läs mer

ostadshus med stort garage vid Hagavägen 292 i Haga, Saltvik.

ostadshus med stort garage vid Hagavägen 292 i Haga, Saltvik. ostadshus med stort garage vid Hagavägen 292 i Haga, Saltvik. Bostadshus i I-plan från 1976, ca 160 m2, 4 rum och kök. Vattenburen golvvärme från oljepanna, kommunalt vatten och avlopp till 3-kammarbrunn

Läs mer

Tallåsen. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg.

Tallåsen. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg. Tallåsen Vackert belägen hästgård med lantligt boende nära stan, 6 km söder om Vetlanda. Bostadshus i bra skick uppfört 1920. 5 r o k med vackra kakelugnar och kaminer. Gäststuga. Stall med 3 hästboxar,

Läs mer

INDUSTRIFASTIGHETEN VÄSTANSJÖ 2:28 I SMEDJEBACKEN

INDUSTRIFASTIGHETEN VÄSTANSJÖ 2:28 I SMEDJEBACKEN INDUSTRIFASTIGHETEN VÄSTANSJÖ 2:28 I SMEDJEBACKEN ATLASVÄGEN 1, VILMORENS INDUSTRIOMRÅDE 31714.doc Componenta, beskrivning.pdf VLMT Näringsfastigheter AB Tel 021-30 92 50 Box 2064 Mobil 070-212 92 50 720

Läs mer

Ö N N E S L Ö V - 15,5 H A L U N D

Ö N N E S L Ö V - 15,5 H A L U N D Ö N N E S L Ö V - 15,5 H A L U N D Välskött gård med en fin vy över det skånska landskapet. Fastigheten ligger mellan Dalby och Genarp, ca 15 km sydost om Lund, 30 km från Malmö och ca 35 min från Kastrups

Läs mer

Tolångavägen. Enplansvilla - Sjöbo! Län Skåne Typ Villa Kommun Sjöbo Storlek 56 m2 Område Sjöbo Tillträde tidigast. enligt överenskommelse

Tolångavägen. Enplansvilla - Sjöbo! Län Skåne Typ Villa Kommun Sjöbo Storlek 56 m2 Område Sjöbo Tillträde tidigast. enligt överenskommelse Tolångavägen 11 Län Skåne Typ Villa Kommun Sjöbo Storlek 56 m2 Område Sjöbo Tillträde tidigast Gatuadress Tolångavägen 11 enligt överenskommelse Enplansvilla - Sjöbo! Välkommen till en enplansvilla för

Läs mer

AB Ronnebyhus Vår affärsidé är: Vår vision: Fastighetsförsäljning Ronneby och Kallinge

AB Ronnebyhus Vår affärsidé är: Vår vision: Fastighetsförsäljning Ronneby och Kallinge Ernst 1 och Ernst 7 Mitt i centrum av Ronneby finns kvarteret Ernst. Ernst består av en blandning av gamla pittoreska träbyggnader med mysig charm och 1980- tals byggnader i tegel med modernt stuk. En

Läs mer

ÅRETS MEST SPÄNNANDE MASKINDAGAR MED AMERIKANSK AUKTION

ÅRETS MEST SPÄNNANDE MASKINDAGAR MED AMERIKANSK AUKTION ÅSARP VARA SKÖVDE ÅRETS MEST SPÄNNANDE MASKINDAGAR MED AMERIKANSK AUKTION FREDAG 7 MAJ 10:00-17:00 LÖRDAG 8 MAJ 10:00-15:00 9 maj 10:00-15:00 RÄNTEFRITT 31/1 2011* i samarbete med: Hur länge vågar du vänta?

Läs mer

Brokhults Lantägg. Älmhult

Brokhults Lantägg. Älmhult Brokhults Lantägg Älmhult FASTIGHETSBESKRIVNING Fastighet: Adress: Ägare: Tax.värde: Älmhult Brokhult 1:23 Göteryd församling, Kronobergs län Brokhult,Furulund 343 94 Älmhult Gustafsson, Peter Enligt 2010

Läs mer

Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn

Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn Presentation I hörnet Björkvägen-Solstrandstigen finns detta eleganta bostadshus som med sin personliga arkitektur

Läs mer

FÖRSÄLJNINGS PM - VILLA FÖRNÄS

FÖRSÄLJNINGS PM - VILLA FÖRNÄS FÖRSÄLJNINGS PM - VILLA FÖRNÄS 1 Innehållsförteckning Beskrivning av försäljningsobjektet... 3 Försäljningsvillkor... 4 Bilaga 1, Kartbild... 6 Bilaga 2, Kartskiss över tänkt fastighetsindelning... 5 Bilaga

Läs mer

HJORTSHÖJDENS GÅRD HELSINGBORG

HJORTSHÖJDENS GÅRD HELSINGBORG HJORTSHÖJDENS GÅRD HELSINGBORG Hästgård/jordbruksfastighet mycket centralt ca 7 km öster om Helsingborg vid Hjortshög. Byggnationen består av bostad, häststall med 21 boxplatser, ridhus, loge och äldre

Läs mer

FASTIGHET KÅLLTORP 127:2 GÖTEBORG

FASTIGHET KÅLLTORP 127:2 GÖTEBORG FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT FASTIGHET KÅLLTORP 127:2 GÖTEBORG Vy mot Systembolagets entré SAMMANFATTNING Fastighetsbeteckning Kålltorp 127:2 Upplåtelseform Äganderätt Kommun Göteborg Ägare K/S Göteborg Retail

Läs mer

TALJA FÖRETAGSPARK. Kontors-, industri- och förrådslokaler

TALJA FÖRETAGSPARK. Kontors-, industri- och förrådslokaler TALJA FÖRETAGSPARK Uthyres: Kontors-, industri- och förrådslokaler innehåll Sammanfattning 05 Fastighetens fördelar 06 Fastighetsbeskrivning 08-09 Ritningar över de olika husen och planen 13-15 03 04

Läs mer

Hästgård i Romhult, Löberöd

Hästgård i Romhult, Löberöd Hästgård i Romhult, Löberöd Fint belägen hästgård med 1 ha på fritt läge sydöst Löberöd. Stort bostadshus om ca 170 kvm och 6 rum och kök, lämplig för barnfamiljen. Knappt 5 km till Löberöd där bl.a. grundskola(f

Läs mer

Bostadshus i två plan jämte garage, egen hörntomt på Genvägen i Mariehamn

Bostadshus i två plan jämte garage, egen hörntomt på Genvägen i Mariehamn Bostadshus i två plan jämte garage, egen hörntomt på Genvägen i Mariehamn Presentation Möjligheternas hus med egen hörntomt på Genvägen 1 i populära Östernäs. Huset är uppfört 1978 på gjuten platta med

Läs mer

GÅRD - PRIS: KR ELLER HÖGSTBJUDANDE

GÅRD - PRIS: KR ELLER HÖGSTBJUDANDE GÅRD - PRIS: 1 750 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE Fastighet Fastigheten Karlstad Del av Sutterhöjden 1:64 Adress Gård med ca 4,3 ha mark i Sutterhöjden - Molkom Arealer Sutterhöjden 605, 660 60 Molkom. Belägen

Läs mer

Föllinge Skärvången 1:242

Föllinge Skärvången 1:242 Föllinge Skärvången 1:242 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT MAJ 2010 BUDGIVNING Öppen budgivning vid försäljning av fastigheten Föllinge Skärvången 1:242 De intressenter som inkommit med skriftligt anbud på lägst 650

Läs mer

Å S U M S J Ö B O Fäladsvägen 230

Å S U M S J Ö B O Fäladsvägen 230 Å S U M S J Ö B O Fäladsvägen 230 Denna vackra byggnation med tillhörande trädgård ligger vackert och privat på en höjd med utsikt över det skånska, böljande landskapet vid Åsum strax nordost om Sjöbo.

Läs mer

Stora Anisåsen. Utgångspris: 1 750 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Stora Anisåsen. Utgångspris: 1 750 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Stora Anisåsen SKARA TRESTENA 10:5, 10:6 Mindre lantbruksfastighet belägen ca 1 mil söder om Skara. Gårdens totala areal uppgår till 16,7 ha varav 9,6 ha utgörs av skogsmark. Bostadshus och ekonomibyggnader

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress 6 mil NV Sollefteå Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 150 m² Område Edsele Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress 6 mil NV Sollefteå Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 150 m² Område Edsele Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 150 m² Område Edsele Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " ANNO 1882. Gillar du "antikrundan i tv". Ja, då är detta något

Läs mer

AVSTYCKAD GÅRD - FALKÖPING - ÅSLE - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE

AVSTYCKAD GÅRD - FALKÖPING - ÅSLE - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE AVSTYCKAD GÅRD - FALKÖPING - ÅSLE - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE Fastighet Adress Avstyckad gård Arealer Taxeringsvärde Ekonomi Bostadsbyggnad Fastigheten Falköping Åsle 13:4 - del av. Åsle Södra

Läs mer

Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga grannar. -- Gunnar Bjurbäck, säljare

Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga grannar. -- Gunnar Bjurbäck, säljare Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 7 rum (6 sovrum) / 162 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga

Läs mer

MASKINVISNING. Snurra fram din egen rabatt i butiken. Upp till 50%! Gäller butiksvaror till ordinarie pris. Ej oljor och filter.

MASKINVISNING. Snurra fram din egen rabatt i butiken. Upp till 50%! Gäller butiksvaror till ordinarie pris. Ej oljor och filter. GRUPPREKLAM TILL LANTBRUK 88 ÅR 1926-2014 Personlig inbjudan Vi vill med personligt engagemang bygga långsiktiga relationer med dig som kund, du skall känna dig trygg med Gunnars Maskiner som din samarbetspartner.

Läs mer

Hörby Turenbatt 1:3. Pris: kr eller högstbjudande

Hörby Turenbatt 1:3. Pris: kr eller högstbjudande Villa 13 km öst Hörby Villa med tomt om ca 7 000 kvm på högt, fridfullt läge i Turenbatt mellan Killhult och Hörby. Bostadshus med 5 rum och kök byggt 1980 i originalskick. Vidbyggt garage/verkstad och

Läs mer

AVSTYCKAD GÅRD 4 HA - HÄSSLEHOLM - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖ BUD

AVSTYCKAD GÅRD 4 HA - HÄSSLEHOLM - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖ BUD AVSTYCKAD GÅRD 4 HA - HÄSSLEHOLM - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖ BUD Fastighet Adress Fastigheten Hässleholm Arkelstorp 28:1(del av) Arkelstorp 2397, 281 97 Ballingslöv. Belägen i Hässleholm kommun och Stoby

Läs mer

KOGSTORP - HALLAND. Kogstorp 1:19 Svartrå församling Falkenbergs kommun, Hallands län. www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1

KOGSTORP - HALLAND. Kogstorp 1:19 Svartrå församling Falkenbergs kommun, Hallands län. www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1 KOGSTORP - HALLAND Kogstorp 1:19 Svartrå församling Falkenbergs kommun, Hallands län www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1 L A N T G Å R D 7 8 H A ALLMÄNT Vackert belägen gård i Högvadsåns dalgång med

Läs mer

AKTIELÄGENHET i CENTRUM om 3 4 R+K, 82,7 m 2 i vån. III med balkong på Skarpansvägen 17, Mariehamn

AKTIELÄGENHET i CENTRUM om 3 4 R+K, 82,7 m 2 i vån. III med balkong på Skarpansvägen 17, Mariehamn AKTIELÄGENHET i CENTRUM om 3 4 R+K, 82,7 m 2 i vån. III med balkong på Skarpansvägen 17, Mariehamn Presentation Rymlig och väldisponerad lägenhet om 3 4 R+K i våning III på Skarpansvägen 17 i Mariehamn.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19 Län Örebro Gatuadress Kommun Askersund Storlek 6 rum (3 sovrum) / 79 m² Område Zinkgruvan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Huset på ligger i ett alldeles sagolikt

Läs mer

Rinkabyholm 98 kvm. Mycket fräscht, 1-plan med källare, inglasad altan, härlig trädgård!

Rinkabyholm 98 kvm. Mycket fräscht, 1-plan med källare, inglasad altan, härlig trädgård! Rinkabyholm 98 kvm Mycket fräscht, 1-plan med källare, inglasad altan, härlig trädgård! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT KROKOM LAXSJÖ 2:105. Krokom Laxsjö 2: st lägenheter med total boarea om ca 368 m². Total areal uppgår till m²

FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT KROKOM LAXSJÖ 2:105. Krokom Laxsjö 2: st lägenheter med total boarea om ca 368 m². Total areal uppgår till m² 7 st lägenheter med total boarea om ca 368 m². Total areal uppgår till 3 478 m² Fastigheten ligger i ett område med samlad bostadsbebyggelse i Laxsjö 3 st bostadsbyggnader samt en förrådsbyggnad Fiber

Läs mer

Bostadshus med inglasat sommarrum, separat verksamhetsutrymme på stor tomt i Godby

Bostadshus med inglasat sommarrum, separat verksamhetsutrymme på stor tomt i Godby Bostadshus med inglasat sommarrum, separat verksamhetsutrymme på stor tomt i Godby Presentation På Åkervägen 7 intill Godby centrum ligger detta rymliga bostadshus med många alternativa möjligheter och

Läs mer

Sommaridyll i Södra Mjönäs

Sommaridyll i Södra Mjönäs Sommaridyll i Södra Mjönäs KRISTIANSTAD SÖDRA MJÖNÄS 1:45 Genomgående stilrent och snyggt boende från golv till tak med ca 500 meters gångväg ner till idyllisk badplats vid Immeln. Kök med vedspis och

Läs mer

FASTIGHET BÄLINGE -TUNA UPPSALA AKADEMIFÖRVALTNING

FASTIGHET BÄLINGE -TUNA UPPSALA AKADEMIFÖRVALTNING UPPSALA AKADEMIFÖRVALTNING Uppsala Akademiförvaltning förvaltar till Uppsala Universitet anknutna stiftelser och deras förmögenhet, som består av likvida medel, värdepapper, fastigheter m.m. Förvaltningsuppdraget

Läs mer

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet BRÄCKE BRÄCKE 5:7. avseende fastigheten

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet BRÄCKE BRÄCKE 5:7. avseende fastigheten VärderingsInstitutet OBJEKTBESKRIVNING avseende fastigheten BRÄCKE BRÄCKE 5:7 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 OBJEKTBESKRIVNING Objekt: Fastigheten

Läs mer

Smålandsidyll. Prisidé: kronor (endast byggnader kr) Försäljningssätt: Bud oss tillhanda senast

Smålandsidyll. Prisidé: kronor (endast byggnader kr) Försäljningssätt: Bud oss tillhanda senast Smålandsidyll Högt och vackert belägen gård om ca 9 ha. Charmig äldre mangårdsbyggnad, grundligt renoverad 93/94 med många bevarade detaljer och utsmyckningar. Utvecklingsbara ekonomibyggnader i bra skick.

Läs mer

Timmerstuga och uthus till salu för avflyttning, Bollnäs kommun

Timmerstuga och uthus till salu för avflyttning, Bollnäs kommun Timmerstuga och uthus till salu för avflyttning, Bollnäs kommun Bakgrund För att öka kapaciteten och leda godståg till/från övre Norrland via Botniabanan- Ådalsbanan-Söderhamn-Kilafors och Storvik har

Läs mer

Underhållsplan för Brf Månstenen 18/11 2014. Innehåll. 1. Objekt 2. 2. Syfte och omfattning 3. 3. Underlag 3. 4. Tidigare renoveringar 4

Underhållsplan för Brf Månstenen 18/11 2014. Innehåll. 1. Objekt 2. 2. Syfte och omfattning 3. 3. Underlag 3. 4. Tidigare renoveringar 4 Underhållsplan för Brf Månstenen 18/11 2014 Innehåll. 1. Objekt 2 2. Syfte och omfattning 3 3. Underlag 3 4. Tidigare renoveringar 4 5. Kortfattad byggnadsbeskrivning 4 6. Underhållsbehov och avsättning

Läs mer

Göljaryd. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post:

Göljaryd. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post: 39 ha, Skog och inägomark Göljaryd Gård belägen 25 km söder om Vetlanda mot gränsen till Kronobergs län. Bostadshus i 1½ plan med lugnt och avskilt läge. Ekonomibyggnader. 28 ha skogsmark fördelat på två

Läs mer