Det här är ett system där vi tjänar pengar på ett av de lagen vi spelar på gör mål, gärna många mål!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Det här är ett system där vi tjänar pengar på ett av de lagen vi spelar på gör mål, gärna många mål!"

Transkript

1 System - Mera Mål! Copyright 2013 Digital Solutions AB Vi vill ha mål, mål, mål mera mål Och mål det kommer det att bli Vi vill ha mål, mål, mål flera mål Se upp nu attackerar vi Det här spelsystemet har inget med Markoolios jättehit Mera Mål att göra. Men det är lätt att tänka på just den slagdängan när man hör titeln, Mera Mål. Det här är ett system där vi tjänar pengar på ett av de lagen vi spelar på gör mål, gärna många mål! Det här ett väldigt enkelt system som har gett oss många sköna speldagar de senaste fotbollssäsongerna. Här är några få exempel från ett Bet365-konto. OBS! Vi använder oss flera spelbolag. Små insatser, bra utdelning!

2 Som du ser handlar det som spela på olika slutresultat i olika fotbollsmatcher. Du kan enkelt hitta matcherna som du ska spela på med enligt detta system. Du lägger in dina spel i god tid innan matcherna startar. Det här är inte någon typ av trading, alla spel läggs innan matcherna spelas. I många av våra system så använder vi oss av spelbörsen Betfair för att lägga in alla våra spel, men i grund och botten använder vi oftare andra spelbolag i detta system. I detta system så använder vi flera olika spelbolag. Du kan ganska fritt välja själv vilka spelbolag du vill använda. STEG 1: Ta fram ett urval av matcher som kvalificerar sig. Vi letar efter storfavoriter som ligger på odds mellan och som spelar på

3 hemmaplan. Lag som Barcelona, Manchester City, Real Madrid, Bayern München, PSG och Chelsea ligger ofta på dessa oddsnivåer. Det är lag som har en mycket stark offensiv de kan göra många mål i en och samma match. Men de har också en solid och stark defensiv och kan många gånger nolla sin motståndare. Lista matcher som kan vara spelbara enligt detta system, kom ihåg odds är det vi söker. STEG 2: Ta fram hemsidan Låt oss se på ett exempel från : Engelska Premier League matcher med 3st starka favoriter Vi tar fram matcher med starka favoriter, oddsen ska ligga på mellan Vi kommer att grund och botten alltid spela på ALLA dessa slutresultat:

4 Variant 1: Ligger oddset på vår storfavorit på under 1.15 så väljer vi istället följande slutresultat: Variant 2: Det är alltså matchoddset som styr hur vi spelar. Exempel: Vi börjar med Arsenal-matchen. Oddsen ligger på 1.22, det innebär att vi väljer variant 1 i detta fall. Nu ska vi titta på vilka odds vi kan få på vissa slutresultat i just denna match. Via Oddschecker får vi fram bästa oddsen från ett flertal spelbolag. De bästa oddsen syns i fet stil. De mest tippade resultaten kommer upp först. I detta fall får vi följande odds på dessa resultat:

5 Arsenal 1-0 odds 10 Arsenal 2-0 odds 7.5 Arsenal 3-0 odds 8.5 Arsenal 4-0 odds 13 Arsenal 5-0 odds 26 Vi ska nu spela på alla dessa resultat och vi lägger samma insats på varje resultat. Exempelvis du satsar 30 kronor på samtliga dessa slutresultat. Det mest troliga resultat i denna match är ett slutresultat på 2-0 viket ger oss oddset 7.5, lägst av alla dessa slutresultat. Om det skulle bli 2-0 i denna match så blir resultatet för vårt spel enligt följande: Totalt satsade pengar: 5X30 kronor = 150 kronor, är också det vi riskerar totalt på detta spel. Vinnande spel, 6.5X30 kronor = 195 kronor + 30 kronor insatsen tillbaka = 225 kronor de förlorade spelen 4X30 kronor = 120 kronor. 225 kronor 120 kronor = 105 kronor tillbaka. Det vi hoppas på och det som gör att detta spelsystem drar in bra med pengar löpande är att storfavoriten är på riktigt gott målhumör och vinner med 4-0 eller varför inte 5-0!?! Då blir utdelningen extremt bra. Tro mig, det händer relativt ofta och då cashar vi in ordentligt! I detta exempel 25X30 kronor = 750 kronor + 30 kronor insatsen tillbaka = 780 kronor de förlorade spelen 4X30 kronor = 120 kronor. 780 kronor 120 kronor = 660 kronor tillbaka. Vad blev resultatet på riktigt? 2-0 så klart.

6 Låt oss titta på ett exempel till, Manchester City. Som du ser här är det 3-0 som är det mest tippade resultatet, det resultat med lägsta odds. I detta fall ligger oddset på hemmaseger på under 1.15 och då ska vi alltså välja variant 2 och spela på följande slutresultat: 2-0 odds odds odds odds odds 29 Vad blev resultatet på riktigt? Mer oväntat, City gjorde som vanligt många mål 4st, men Cardiff gjorde också 2st så 4-2 till Manchester City. Samma dag fick jag dock in även följande spel med detta spelsystem!

7 Inga höga odds gällande Roma eller Olympiakos, men Moreirense från portugisiska andra ligan gav i alla fall oddset på deras 3-0 resultat. Dagen efter, söndagen den 19/1 hittar jag dessa intressanta spelalternativ enligt detta system. PSG mot Nantes, mest populära resultat är 2-0. Den här såg bra ut också, Porto mot Vitoria Setubal. Även där tror de flesta på 2-0 som slutresultat.

8 Även denna match från Portugal funkar. Befica-Maritimo. Reslutat: PSG-Nantes 5-0, Porto-Vitoria Setubal 3-0 och Benfica-Maritimo 2-0. Det vill säga att alla lagen som jag valde ut vann sina matcher och alla höll dessutom nollan i sina matcher! Porto och Benfica matchen gav ingen större utdelning, odds på Porto 3-0 gav 6.5 gånger pengarna. Benfica 2-0 gav 7 gånger pengarna. Kvällens höjdare var givetvis PSG:s 5-0 seger som gav 24 gånger pengarna, om man valt det

9 spelbolag som gav högst odds. Zlatan gjorde 2 av målen, tack för det! Systemet gav denna söndag en 100-procentig utdelning. Normalt ligger strikeraten på runt 50%. STEG 3: Filter Vi använder oss också av ett enkelt filter för att säkerhetsställa våra val. Vi spelar ju hela tiden på stora favoriter, de är stora favoriter för att det kan göra mål och de har ordning på sin defensiv. Det är ju viktigt för oss att de inte är en frikostig storfavorit som släpper in för mycket mål. Därför rekommenderar vi dig att göra en snabbkoll på Gå in på sidan och välj den liga du vill kolla, exempelvis England Premier League. Alla lag listas upp. Klicka på det lag du vill kolla upp, exempelvis Arsenal. Där kan du se hur de har spelat de senaste matcherna, hur har de spelat på hemmaplan? Tittar på man på deras senaste hemmamatcher förstår man varför slutresultat 2-0 är det mest tippade!

10 Gå ner lite på sidan och du hittar snabbt informationen om hur mycket mål man gör respektive släpper in och också var snittet är för aktuell liga. Då vi spelar på lag som enbart spelar på hemmaplan, välj HOME. Det vill kolla av innan vi lägger in våra spel är att laget vi ska satsa på inte har ett läckande försvar. Snittet för ligan ligger på 1.16 insläppta mål och Arsenal ligger på strålande 0.6, så det ser

11 bra ut! De gör också fler mål än snittet, även fast skillnaden där är inte lika stor. Det vi vill undvika är storfavoriter vars värden ligger allt för nära snittet för aktuell liga. I Frankrike vid aktuell tidpunkt är exempelvis laget Saint-Etienne ett av topplagen i Frankrike med en fjärde plats i tabellen. Men titta på deras statistik, gjorda mål ser bra ut men insläppta mål på hemmaplan ligger ovanför snittet för ligan. Så i detta fall skulle Saint-Etienne filtreras bort. Söndagen den 19/1: Villarreal mot Almeria från den spanska ligan. Oddset låg runt 1.31 på att Villarreal skulle vinna matchen, på så sätt kvalar matchen i detta system. Men med hjälp av filtret som jag använder mig av så valde jag att plocka bort denna match. Orsak? Villarreal släpper in för mycket mål på hemmaplan och Almeria gör en hel del mål på bortaplan. Här ser du Villarreals siffror på hemmaplan. Hämtat från Soccerstats. Här ser du Almerias siffror på bortaplan, ligger under snittet men de gör ändå i snitt mer än 1 mål på bortaplan. Resultat: Villarreal-Almeria 2-0. Så hade vi spelat enligt systemet så hade den också gett en vinst, en mindre vinst. Vi valde dock att filtrera bort just denna match.

12 Övrigt sammanfattning: Det här spelsystemet fungerar i alla typer av ligor, det är oddsen som styr. Använd gärna oddschecker.com för att få bästa odds för de olika slutresultaten som du spelar på. Du kan använda flera olika spelbolag när du lägger dina speltips. I våra exempel har vi använt oss av framförallt Bet365.com men de har inte alltid bästa odds. En fördel dock med Bet365.com är att de betalar tillbaka pengarna om matchen slutar 0-0. Kom ihåg att längre serier med förluster kan förekomma. Normalt ligger strikeraten på cirka 50%. Men vinsterna kommer och du kommer att ta hem högoddsare rätt ofta med detta system vilket gör att din spelkassa kan växa hälsosamt. Stirra inte för mycket på strikerate, fokusera på pengarna. Många gånger gör du mindre vinster på dina val med detta system, resultat som 1-0, 2-0 och 3-0 ger inga större pengar. Men de ger vinst trots allt och sedan kommer de sköna 4-0, 5-0 och även 6-0 resultaten som gör detta spelsystem lönsamt, säsong efter säsong.

13

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat:

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat: Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Copema Supertoto, manual

Copema Supertoto, manual Copema Supertoto, manual Innehåll Sidan Bättre vinstchanser 2 Starta programmet 3 Create system, exempel 1 4 exempel 2 7 exempel 3 10 Ladda upp systemet 12 Rätta systemet 12 Odds 14 Print 15 Supertoto

Läs mer

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka Bäste Läsare Förra veckan berättade vi om vårt senaste erbjudande gällande DLC Sports. Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! Under

Läs mer

Smart insatsplan. Bifogat den här artikeln finns en enkel A4 där du kan bokföra insatsplanens spel. Använd den!

Smart insatsplan. Bifogat den här artikeln finns en enkel A4 där du kan bokföra insatsplanens spel. Använd den! Smart insatsplan Artikel är skriven av Johan som äger www.storavinster.se. Vi ger professionella råd om hur du ska spela för att vinna i längden. Du hittar fler artiklar om spel om du besöker hemsidan.

Läs mer

Implicita odds och omvända implicita odds

Implicita odds och omvända implicita odds Kapitel sju Implicita odds och omvända implicita odds Under de tidiga satsningsrundorna och satsningsrundorna i mitten sänks vanligtvis pottoddset avsevärt om du behöver syna framtida satsningar, och du

Läs mer

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu Three Monkeys Trading Tänk Just nu Idag ska vi ta upp ett koncept som är otroligt användbart för en trader i syfte att undvika fällan av fasta eller absoluta uppfattningar. Det är mycket vanligt att en

Läs mer

Copyright 2012 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson/Mats Johansson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd

Copyright 2012 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson/Mats Johansson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd Copyright 2012 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson/Mats Johansson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av

Läs mer

5. Sochaux - Amiens 2 6. Athletic Bilbao - Alavés 1 7. Celta Vigo - Real Madrid 2 8. Villarreal - Deportivo X

5. Sochaux - Amiens 2 6. Athletic Bilbao - Alavés 1 7. Celta Vigo - Real Madrid 2 8. Villarreal - Deportivo X Europatipset 7/1 Söndagens Europatips är en blandning av sällan skådat slag. La Liga gör äntligen comeback på kupongen med tre matcher och även den spanska andradivisionen tar plats med fyra matcher. I

Läs mer

GRUPP F06 A Bodafors SK Bodafors SK NY Red Bulls Tranås FF Tranås FF Chicago Tranås FF Tranås FF Toronto Höreda GIF Höreda GIF LA Galaxy

GRUPP F06 A Bodafors SK Bodafors SK NY Red Bulls Tranås FF Tranås FF Chicago Tranås FF Tranås FF Toronto Höreda GIF Höreda GIF LA Galaxy GRUPP F06 A Bodafors SK Bodafors SK NY Red Bulls Johan Carlsten Tranås FF Tranås FF Chicago Veronica Bergström Tranås FF Tranås FF Toronto Veronica Bergström Höreda GIF Höreda GIF LA Galaxy Pelle Mosskull

Läs mer

Dösjöbro P/F -02 2010-09-15. Nästa steg i fotbollsutvecklingen 1(7)

Dösjöbro P/F -02 2010-09-15. Nästa steg i fotbollsutvecklingen 1(7) Dösjöbro P/F -02 2010-09-15 Nästa steg i fotbollsutvecklingen Våren 2011 är det dags att ta steget från att spela 5-manna fotboll till 7-manna fotboll. Skillnaden mellan dessa spelsystem är ganska stor

Läs mer

Pottstorleksfilosofin ett exempel

Pottstorleksfilosofin ett exempel Kapitel fem Pottstorleksfilosofin ett exempel Säg att du spelar ett no limit-spel med mörkar på $2-$5 och $500 stora stackar. Du sitter i stora mörken med Någon inleder satsandet ur mittenposition med

Läs mer

Fotbolls VM Olga Torbjörn Olga Torbjörn Olga Torbjörn Olga Torbjörn Olga Torbjörn Olga Torbjörn

Fotbolls VM Olga Torbjörn Olga Torbjörn Olga Torbjörn Olga Torbjörn Olga Torbjörn Olga Torbjörn Fotbolls VM Olga: Vad händer i fotbollsvärlden Torbjörn som är så intresserad av fotboll? Torbjörn: Ja, den 12:e juni startar VM i Brasilien och håller på till 13:e juli. Olga: Ojdå. Torbjörn: Så en månad

Läs mer

Spela. Galopp! DEL 5 SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL

Spela. Galopp! DEL 5 SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL Spela på Galopp! SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL GaloppMagasinets spelexpert Geir Stabell har nu kommit till systemspel. Hur du ökar dina vinstchanser och minskar dina insatser. Inte minst

Läs mer

Fakta om Manchester United

Fakta om Manchester United SIDAN 1 Lärarmaterial Vad handlar boken om? Boken handlar om Manchester United som är ett fotbollslag i England. Vi får veta hur laget bildades och vilka kända spelare som spelat där. Här finns också fakta

Läs mer

FC Barcelonas olika uppställningar Ett anfallsspel med flexibilitet. Andreas Engelmark

FC Barcelonas olika uppställningar Ett anfallsspel med flexibilitet. Andreas Engelmark FC Barcelonas olika uppställningar Ett anfallsspel med flexibilitet Andreas Engelmark GYMNASTIK- OCH IDROTTSHÖGSKOLAN Kurs TR5 HT-2009 Handledare: Mårten Fredriksson INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 INLEDNING...

Läs mer

Mästarna har vaknat! STORVINST I TISDAGS! Kolla in Bomben

Mästarna har vaknat! STORVINST I TISDAGS! Kolla in Bomben Mästarna har vaknat! Lördag November Växjö hade det riktigt jobbigt i början av säsongen men den senaste tiden har det lossnat med råge. I den senaste matchen blev det vinst borta mot Linköping och nu

Läs mer

Utgångar. Att jobba med Utgångar och Intervaller

Utgångar. Att jobba med Utgångar och Intervaller Utgångar Att jobba med Utgångar och Intervaller Summorna kan skifta en del beroende på det aktuella oddset och på vilka hästar du väljer som Utgångar. Se detta som ett lärodokument och kom ihåg det är

Läs mer

Three Monkeys Trading. Tärningar och risk-reward

Three Monkeys Trading. Tärningar och risk-reward Three Monkeys Trading Tärningar och risk-reward I en bok vid namn A random walk down Wall Street tar Burton Malkiel upp det omtalade exemplet på hur en apa som kastar pil på en tavla genererar lika bra

Läs mer

Mörkpoker Strategi. 2003 Christian Eriksson och Mikael Knutsson Uppdaterad 2004-01-26

Mörkpoker Strategi. 2003 Christian Eriksson och Mikael Knutsson Uppdaterad 2004-01-26 Mörkpoker Strategi 2003 Christian Eriksson och Mikael Knutsson Uppdaterad 2004-01-26 Innehåll 1 GRUNDLÄGGANDE VISDOM...2 1.1 SATSNINGSRUNDOR...3 1.2 TÄNK IGENOM SITUATIONEN!...4 1.3 DISCIPLIN...5 1.4 BLUFFANDE/VARIERAT

Läs mer

Del 8. Taktiska åtgärder

Del 8. Taktiska åtgärder Del 8 Taktiska åtgärder Taktiska åtgärder Inledning I den första volymen, No Limit Hold em, Harringtons expertstrategier för turneringar, Slutspel, koncentrerade vi oss framför allt på värdebetar, satsningar

Läs mer

Genom undervisningen i ämnet matematik ska eleverna sammanfattningsvis ges förutsättningar att utveckla sin förmåga att...

Genom undervisningen i ämnet matematik ska eleverna sammanfattningsvis ges förutsättningar att utveckla sin förmåga att... Innehållsförteckning 2 Innehåll 3 Mina matematiska minnen 4 Korsord - Lodrätt - Vågrätt 5 Chiffer med bokstäver 6 Lika med 8 Formel 1 10 Konsumera mera? 12 Potenser 14 Omkretsen 16 Lista ut mönstret 18

Läs mer

LUFFARSCHACKETS GRUNDER

LUFFARSCHACKETS GRUNDER LUFFARSCHACKETS GRUNDER Många har frågat mig: Kan man träna luffarschack? Jodå, svarar jag. Det går alldeles utmärkt och det ger bevisligen resultat. Men lika väl som man inte blir fotbollsproffs efter

Läs mer

L-Advantage Solutions AB. WinMore Systems Hippo PC & MAC Start

L-Advantage Solutions AB. WinMore Systems Hippo PC & MAC Start L-Advantage Solutions AB WinMore Systems Hippo PC & MAC Start Reducerade trav och galoppsystem Copyright 2011 Introduktion OBSERVERA! Ny manual är på gång, men denna fungerar så länge. Vi vill börja med

Läs mer

Marcus Nilssons syn på försvarsspel

Marcus Nilssons syn på försvarsspel Matchdax #4/2011: http://matchdax.se/allsvenskan/marcus-nilssons-syn-p%c3%a5-f%c3%b6rsvarsspel Marcus Nilssons syn på försvarsspel 2011-06-08 14:07 Tio omgångar in i allsvenskan och precis som förra året

Läs mer

Binab Park Invigning Tranås FF Rosengård-Hvetlanda GIF Linköping Hvetlanda GIF 2 Eskilstuna-Hånger IF Kristianstad

Binab Park Invigning Tranås FF Rosengård-Hvetlanda GIF Linköping Hvetlanda GIF 2 Eskilstuna-Hånger IF Kristianstad GRUPP U08 F Damallsvenskan Tranås FF Rosengård Hvetlanda GIF Linköping Hvetlanda GIF 2 Eskilstuna Hånger IF Kristianstad Linda Fransson Daniel Eriksson Daniel Eriksson Anders Sandahl Binab Park 10.00 Tranås

Läs mer

KÄLLTORPSKÄLLAN. Vi som arbetar med Källtorpskällan. I detta nummer: Emma Almgren Erik Grahn Elias Medelberg

KÄLLTORPSKÄLLAN. Vi som arbetar med Källtorpskällan. I detta nummer: Emma Almgren Erik Grahn Elias Medelberg KÄLLTORPSKÄLLAN Vi som arbetar med Källtorpskällan Emma Almgren Erik Grahn Elias Medelberg Alexander Bjurström Sebastian Gustafsson Karl Netzell Jacob Brorsson Emilia Hemström Peter Ng Sanna Buckard Viktor

Läs mer

Så var stjärnorna som barn

Så var stjärnorna som barn Så var stjärnorna som barn 1. Vad drömde du om när du gick på mellanstadiet? 2. Vem var din idol? 3. Vad gjorde du förutom att spela fotboll? 4. Om du idag kunde ge tips till dig själv som 11-åring, vad

Läs mer

Introduktion för 7-manna fotboll

Introduktion för 7-manna fotboll Introduktion för 7-manna fotboll Nästa steg i fotbollsutvecklingen Nästa vår är det dags att ta steget från att spela 5-manna fotboll till 7-manna fotboll. Skillnaden mellan dessa spelsystem är ganska

Läs mer

7-2 Sammansatta händelser.

7-2 Sammansatta händelser. Namn: 7-2 Sammansatta händelser. Inledning Du vet nu vad som menas med sannolikhet. Det lärde du dig i kapitlet om just sannolikhet. Nu skall du tränga lite djupare i sannolikhetens underbara värld och

Läs mer

WinMore Systems Hippo Hippo Tips

WinMore Systems Hippo Hippo Tips L-Advantage Solutions AB WinMore Systems Hippo Hippo Tips Hur man gör i Hipposystemet Copyright 2012 Introduktion Välkommen till hur man gör i Hipposystemet. Här kommer vi att ta upp mer anvancerade sätt

Läs mer

UTBILDNINGEN. Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs 2011. Hur viktig är coachens kroppsspråk och verbala förmåga för lagets framgång?

UTBILDNINGEN. Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs 2011. Hur viktig är coachens kroppsspråk och verbala förmåga för lagets framgång? Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs 2011 ELITTRÄNAR UTBILDNINGEN Hur viktig är coachens kroppsspråk och verbala förmåga för lagets framgång? Av Michael Carlsson Handledare: Göran Lindblom 2011 05 14 1 Sammanfattning:

Läs mer

4. Chelsea - Southampton 1 5. Stoke - West Ham X 6. Watford - Huddersfield 1 7. Birmingham - QPR X

4. Chelsea - Southampton 1 5. Stoke - West Ham X 6. Watford - Huddersfield 1 7. Birmingham - QPR X Stryktipset 16/12 December är en intensiv fotbollsmånad i England. Match förra helgen, match i veckan och så även denna helg för Premier League-lagen. Den största kanonen på Stryktipskupongen hittar vi

Läs mer

Fasta situationer under match. Johan Schoultz

Fasta situationer under match. Johan Schoultz Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs (ETU) Fasta situationer under match Va f-n vad det som hände Johan Schoultz Handledare: Göran Lindqvist Sammanfattning Att kunna använda sig av vissa taktiska eller snarare

Läs mer

Utförliga regler för TRAX

Utförliga regler för TRAX Utförliga regler för TRAX Innehållsförteckning Vad är TRAX? Sid 2 Grundregler för TRAX Sid 3 Vad är en tvingad yta? Sid 4 Vad är en vinnande ögla? Sid 6 Vad är en vinnande linje? Sid 7 Grundläggande strategiska

Läs mer

Innehållsförteckning. Kapitel 1

Innehållsförteckning. Kapitel 1 Innehållsförteckning kapitel 1 s.1 kapitel 3 s.3 kapitel 5 s.5 kapitel 2 s.2 kapitel 4 s.4 kapitel 6 s.6 Kapitel 1 Abdullah? Abdullah Alshori vaknade klockan 6.00 med tårta på sängen. Han fyller 18 år

Läs mer

Bestäm vilket av, eller vilken kombination av övertygande tillvägagångssätt (känsla, logik, förtroende) som du avser att använda i din presentation.

Bestäm vilket av, eller vilken kombination av övertygande tillvägagångssätt (känsla, logik, förtroende) som du avser att använda i din presentation. Mål Få en enkel överblick över vad du behöver tänka på före och under din presentation. Fungera som praktiska verktyg. Fungera som en tydlig sammanfattning av de absolut viktigaste punkterna. Före presentationen

Läs mer

Välj bloggen som du använder i skolan, i detta fallet heter den Min Skolblogg.

Välj bloggen som du använder i skolan, i detta fallet heter den Min Skolblogg. Guide: Etiketter i Blogspot Hej! Denna guide kommer att visa hur man kan använda Etiketter i sin blogg för att sortera sina inlägg. För alla dina inlägg handlar ju inte om samma sak, eller hur? Ett exempel

Läs mer

SANNOLIKHET OCH SPEL

SANNOLIKHET OCH SPEL SANNOLIKHET OCH SPEL I ÖVNINGEN INGÅR ATT: Formulera, analysera och lösa matematiska problem samt värdera valda strategier, metoder och resultat (MA) Tolka en realistisk situation och utforma en matematisk

Läs mer

TUT1.4 Seriespelsförslag

TUT1.4 Seriespelsförslag TUT1.4 Seriespelsförslag Bakgrund I samband med att TUT tillsattes fick vi ett antal uppdrag. Ett uppdrag var att se över seriespelet och uppdraget begränsades till förbundsserierna. Uppdraget från Svenska

Läs mer

Användarmanual HOIF.org

Användarmanual HOIF.org Användarmanual HOIF.org HOIF.org 2013-05-21 37 sidor Användarmanual för HOIF.org Introduktion Det här är en manual till alla användare på hemsidan HOIF.org Hur får jag ett användarkonto? För att kunna

Läs mer

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 v75info.sev75 Jägersro Fredag kväll info BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 starter i brons

Läs mer

Pojke + vän = pojkvän

Pojke + vän = pojkvän Pojke + vän = pojkvän Min supercoola kusin Ella är två år äldre än jag. Det är svårt att tro att det bara är ett par år mellan oss. Hon är så himla mycket smartare och vuxnare än jag. Man skulle kunna

Läs mer

Kristianstad Padel League (KPL) är öppen för alla. Matcherna spelas i Lindabhallen i Kristianstad enligt ett fastställt spelschema.

Kristianstad Padel League (KPL) är öppen för alla. Matcherna spelas i Lindabhallen i Kristianstad enligt ett fastställt spelschema. INNEHÅLL ALLMÄN INFORMATION... 1 DAM, HERR OCH MIX... 1 ANMÄLAN NYTT LAG... 1 SÄSONG... 1 SERIE... 2 LAG... 2 SPELDAG OCH TID... 2 FLYTT AV MATCH... 2 WALKOVER... 3 UTEBLIVANDE FRÅN MATCH... 3 DISKVALIFIKATION...

Läs mer

Diskussionsmaterial till Landslagets fotbollsskola 2009. Handledning. Nolltolerans

Diskussionsmaterial till Landslagets fotbollsskola 2009. Handledning. Nolltolerans Handledning Vi hoppas att materialet ska stimulera både dig som ledare och barnen i din grupp att tillsammans hitta på egna ledstjärnor som passar er grupp. I en barnkulturgrupp är alla barn med och alla

Läs mer

TRÄNARSYMPOSIUM. 16-17 MARS 2013 CONVENTUM KONGRESS I ÖREBRO Låt dig stimuleras, inspireras och utvecklas - välkommen till Tränarsymposiet i Örebro.

TRÄNARSYMPOSIUM. 16-17 MARS 2013 CONVENTUM KONGRESS I ÖREBRO Låt dig stimuleras, inspireras och utvecklas - välkommen till Tränarsymposiet i Örebro. TRÄNARSYMPOSIUM 16-17 MARS 2013 CONVENTUM KONGRESS I ÖREBRO Låt dig stimuleras, inspireras och utvecklas - välkommen till Tränarsymposiet i Örebro. FRANS HOEK HOLLANDS FF EN DEL AV ERIK PETER GERHARDSSON

Läs mer

NORTH EUROPEAN SAILING LEAGUE H T T P : / / W W W. N E S L. S E

NORTH EUROPEAN SAILING LEAGUE H T T P : / / W W W. N E S L. S E 2012 H T T P : / / W W W. N E S L. S E GRAND PRIZE HELT NY RANGE ROVER EVOQUE PRESTATION OCH TUR I KOMBINATION VINNER. ALLA KAN VINNA! VINSTEN AVSER 1 ÅRS FRITT ANVÄNDANDE AV BILEN NESL KONCEPTET Seglingsvärlden

Läs mer

V5 på Gävle-banan!

V5 på Gävle-banan! V5 på Gävle-banan! 2019-04-27 BK Mistral / Åkeshovs BK 5 lopp, 1:- raden. Kom ihåg att man inte behöver vara häst för att vinna! Exempel: Tar men med två "hästar" i varje lopp räknas insatsen ut enligt

Läs mer

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 2015 Laget Adam Jansson Alvin Hagstedt Alwin Lager Anton Davidsson Daniel Tomov Destin Mamyanga Elias Seppälä Erik Roos Fabian Negga Filip Holm Kasper Björklund

Läs mer

Allmänt om Pidro. Spelets uppbyggnad

Allmänt om Pidro. Spelets uppbyggnad Allmänt om Pidro Pidro är ett kortspel för fyra personer där ett par spelar mot ett annat par. Lagmedlemmarna sitter mittemot varandra. Pidro liknar t.ex. Bridge i det avseendet att spelet är uppdelat

Läs mer

Innehåll

Innehåll Innehåll... 2... 2... 2... 2... 3... 3... 3... 3... 3... 4... 4... 4... 4... 4... 4... 4... 5... 5... 5... 5... 6... 6... 6... 7 1 Sölvesborg Padel League (SPL) är öppen för alla. Matcherna spelas på House

Läs mer

Förbättra kommunikationen mellan målvakt och backar. Torbjörn Johansson

Förbättra kommunikationen mellan målvakt och backar. Torbjörn Johansson Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs Förbättra kommunikationen mellan målvakt och backar Torbjörn Johansson Handledare Ulf Engman 2011-05-17 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Inledning Sid.3 2. Bakgrund Sid. 4 3.

Läs mer

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Resultat Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Fråga 1 Mycket inspirerande (6) till mycket tråkigt (1) att arbeta med etologisidan Uppfattas som mycket inspirerande eller inspirerande

Läs mer

Hemuppgift #2 Enskede IK P-01:5 Spelarutveckling

Hemuppgift #2 Enskede IK P-01:5 Spelarutveckling Hemuppgift #2 Enskede IK P-01:5 Spelarutveckling Här kommer en repris på den hemuppgift som ni gjorde en gång tidigare. Nu vill vi att ni går hem och svarar på dessa frågor en gång till inför det utvecklingssamtal

Läs mer

Fotbollsschema Söndag 12 juni Åldersgrupp Hemmalag Bortalag år Arsenal Manchester U år Chelsea Liverpool

Fotbollsschema Söndag 12 juni Åldersgrupp Hemmalag Bortalag år Arsenal Manchester U år Chelsea Liverpool Fotbollsschema 2016 Söndag 12 juni Åldersgrupp Hemmalag Bortalag 12.00 9-12 år Arsenal Manchester U 13.00 9-12 år Chelsea Liverpool 14.00 13-16 år Bk Grabbarna Panda 15.00 13-16 år Heegan New boys 16.00

Läs mer

Lotto, ett skicklighetsspel!

Lotto, ett skicklighetsspel! 79 Lotto, ett skicklighetsspel! Jan Grandell KTH 1. Inledning. Du håller nog med om att om man köper en lott så är det bara en fråga om tur om man vinner och hur mycket man vinner. På samma sätt håller

Läs mer

a SKAPAR INTRESSE a a

a SKAPAR INTRESSE a a ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT Guldfemman är ett nytt och roligt sätt att tjäna pengar till föreningen samtidigt som ni skapar intresse runt seniorlaget. Utan kostnader får ni en hemsida hos oss, proffsigt

Läs mer

Barn- och ungdomsfotboll i Västergötland Så spelar vi 11-mannafotboll

Barn- och ungdomsfotboll i Västergötland Så spelar vi 11-mannafotboll Barn- och ungdomsfotboll i Västergötland Så spelar vi 11-mannafotboll Västgötafotbollen fotboll för alla VFF 2015 utg. 1 Sida 1 Bättre och mer utvecklande spel Fortsatt utbildning Inriktning mot seniorfotboll

Läs mer

Riskhantering. John Lönnqvist. 3-Feb-12

Riskhantering. John Lönnqvist. 3-Feb-12 John Lönnqvist Agenda Verktyg för riskhantering Checklista 7 riskhanteringspunkter Varför riskhantering? Skydda vårt kapital/arbetsredskap Ta mindre förluster när vi har fel. Cut losses short Ta större

Läs mer

Stryktipset 24/2. Spelstopp: 15.59

Stryktipset 24/2. Spelstopp: 15.59 Stryktipset 24/2 Det är jackpot på Stryktipset denna vecka. Massiva 11 miljoner kronor kan bli dina om du navigerar dig fram till 13 rätt. Det är dock en lurig kupong fylld av matcher från Premier League

Läs mer

Steget från Div 1 till elitspelare är det möjligt? Håkan Åhlund

Steget från Div 1 till elitspelare är det möjligt? Håkan Åhlund Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs Steget från Div 1 till elitspelare är det möjligt? Håkan Åhlund Handledare: Johan Andersson Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs Sammanfattning Steget från div 1 till elitspelare

Läs mer

ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT

ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT Guldfemman är ett nytt och roligt sätt att tjäna pengar till föreningen samtidigt som ni skapar intresse runt seniorlaget. Utan kostnader får ni en hemsida hos oss, proffsigt

Läs mer

Du kommer alltid att förlora!

Du kommer alltid att förlora! Du kommer alltid att förlora! Hur spel om pengar verkligen funkar Projektet drivs av Flamman Ungdomarnas Hus och finansieras av Arvsfonden. SIDa 2 av9 SIDa 1 av9 Risken att du blir påkörd av en bil när

Läs mer

https://fogis.svenskfotboll.se/

https://fogis.svenskfotboll.se/ FOGIS MANUAL FÖR FÖRENINGAR https://fogis.svenskfotboll.se/ Innehållsförteckning: S. 1 Startsida S. 2-3 Personer S. 4-7 Lag S. 8-10 Spelare S. 11 Övrigt Fliken Arkiv S. 12 Övrigt Fliken Förening S. 13

Läs mer

1. Här är Zlatan X. Jag är Zlatan 2. Zlatan Ibrahimovic. www.tipspromenadfragor.se

1. Här är Zlatan X. Jag är Zlatan 2. Zlatan Ibrahimovic. www.tipspromenadfragor.se 1 I boken om Zlatan får vi ta del av det hårda livet i Malmös Rosengård, och vägen framåt mot att bli en av världens största fotbollslirare! Lasse Arnell i Aftonbladet recenserar boken: Det här är nog

Läs mer

Inför genomförandet av ThomasGIA

Inför genomförandet av ThomasGIA Inför genomförandet av ThomasGIA Innehåll Deltest 1: Slutlednings Deltest 2: Perceptuell snabbhet Deltest 3: Numerisk snabbhet Deltest 4: Ordförståelse Deltest 5: Spatial Introduktion ThomasGIA är ett

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

BARNFRÅGA Här hälsar Obama på Sveriges statsminister? Reinfeldt. Bilden från ett tidigare möte. 1 August Bertil 2 Fredrik

BARNFRÅGA Här hälsar Obama på Sveriges statsminister? Reinfeldt. Bilden från ett tidigare möte. 1 August Bertil 2 Fredrik 4 25 66 86 FRÅGA 1: POLITIK / AKTUELLT VUENFRÅGA Barack Obama kommer till Sverige. Vilken president i ordningen bland USA:s presidenter är han? 1 Han är den 22:a Han är den 33:e 2 Han är den 44:e FRÅGA

Läs mer

Diskussionsfrågor Lärarhandledning

Diskussionsfrågor Lärarhandledning Diskussionsfrågor Lärarhandledning Skolpolicy vill uppmuntra diskussioner kring Internet, dataspel och spelberoende. Vi tror att det ökar medvetenheten om nätets faror och fallgropar. Diskussionerna kan

Läs mer

MATCHPROGRAM 2018/2019

MATCHPROGRAM 2018/2019 MATCHPROGRAM 2018/2019 #VIÄRSKOGHALL HERRAR DIV. 1 VÄSTRA SVEALAND VI HÄLSAR DAGENS MOTSTÅNDARE OCH TILLRESTA SUPPORTRAR VÄLKOMNA TILL HAMMARÖ ARENA! CHEFSTRÄNARE SIMON KLEIN HAR ORDET Årets sista hemmamatch(förhoppningsvis

Läs mer

Spela V75 med liten insats

Spela V75 med liten insats Spela V75 med liten insats V75 är ett oerhört svårt spel. En normal omgång startar i genomsnitt elva hästar i varje lopp. Antalet olika kombinationer som kan utgöra den rätta raden är ca 20 000 000. En

Läs mer

The Mauler storfavorit enligt oddsen

The Mauler storfavorit enligt oddsen Pressinformation Stockholm den 7 mars 2014 The Mauler storfavorit enligt oddsen Nu på lördag den 8:e mars ställs Alexander The Mauler Gustafsson mot Jimi Poster Boy Manuwa i London 02 Arena. Unibet erbjuder

Läs mer

Guide för din fotbollsresa till Manchester United

Guide för din fotbollsresa till Manchester United Guide för din fotbollsresa till Manchester United Min senaste fotbollsresa till Manchester United var en riktig klassiker och självklart var det BE Resor som stod bakom den. Manchester United vann med

Läs mer

Tips för en bra redovisning

Tips för en bra redovisning Tips för en bra redovisning Hej på er! Jag heter Antoni och jag får människor att bli bättre på att tala och samtala. Kommunikation alltså. Jag tänkte bjuda på några enkla och effektiva tips på hur du

Läs mer

TappaTrampet 2015. Höstens stora aktivitetstävling. Utmana dina kollegor i. Klarar ni att gå 7 storstäder på 7 veckor?

TappaTrampet 2015. Höstens stora aktivitetstävling. Utmana dina kollegor i. Klarar ni att gå 7 storstäder på 7 veckor? Utmana dina kollegor i Höstens stora aktivitetstävling TappaTrampet 2015 17 sep tem 5 nove ber mber Klarar ni att gå 7 storstäder på 7 veckor? Gör något roligt och aktivt tillsammans på jobbet! Läs om

Läs mer

Guide för din fotbollsresa till Arsenal

Guide för din fotbollsresa till Arsenal Guide för din fotbollsresa till Arsenal Väljer du att åka på fotbollsresa till Arsenal med BE Resor kan det vara bra att veta att titta på den här guiden som vi har nedan. I den här guiden är det meningen

Läs mer

Eller när man har besiktigat bilen. Vad skönt när man kan åka därifrån och dom hittade ingenting.

Eller när man har besiktigat bilen. Vad skönt när man kan åka därifrån och dom hittade ingenting. Allting nytt Påskdagen 100403 1 Att hitta ingenting kan det va nå`t Det var ju det man gjorde den första påskdagsmorgonen. Man gick till graven där man lagt Jesus och man hittade ingenting. Ibland är det

Läs mer

Väskor en passion Lyx, funktion och personlig stil

Väskor en passion Lyx, funktion och personlig stil Väskor en passion Johanna Davidsson Väskor en passion Lyx, funktion och personlig stil Miu Miu Innehåll Swarovski Duo Sac Moonlight Förord 7 VÄSKAN DEN MEST ÄLSKADE ACCESSOAREN 10 Väskan som statussymbol

Läs mer

Hjälp och manual till Webbprogrammet

Hjälp och manual till Webbprogrammet Hjälp och manual till Webbprogrammet BombSt@tion Bäste kund. Detta program är utvecklat som en webbklient att kunna användas på vilken dator som helst, oberoende vart du är. Programmet är mycket enkelt

Läs mer

B. Vad skulle man göra för att vara bättre förberedd inför en lektion i det här ämnet?

B. Vad skulle man göra för att vara bättre förberedd inför en lektion i det här ämnet? Studieteknik STUDIEHANDLEDNING Syftet med dessa övningar är att eleverna själva ska fördjupa sig i olika aspekter som kan förbättra deras egen inlärning. arna görs med fördel i grupp eller parvis, och

Läs mer

SEKRETARIATET INFÖR SÄSONGEN 2014-15 ALLA FAMILJER MED SPELARE I J18E ÄR SKYLDIGA ATT STÄLLA UPP VID HEMMAMATCHER GENOM

SEKRETARIATET INFÖR SÄSONGEN 2014-15 ALLA FAMILJER MED SPELARE I J18E ÄR SKYLDIGA ATT STÄLLA UPP VID HEMMAMATCHER GENOM SEKRETARIATET INFÖR SÄSONGEN 2014-15 NEDTECKNAT OCH SAMMANSTÄLLT AV SEKRETARIATSANSVARIG TINA BOMAN ALLA FAMILJER MED SPELARE I J18E ÄR SKYLDIGA ATT STÄLLA UPP VID HEMMAMATCHER GENOM SEKRETARIATSTJÄNST.

Läs mer

och liv. till kyrkan. ledarskap.

och liv. till kyrkan. ledarskap. Idag ser vi att sportlovsläger, nyårsläger och tonårsläger ofta är fyllda av idrott och sport. SMU, SBUF och MKU har en historia med mycket idrottsarrangemang, bland annat SMUiader och distriktsmästerskap.

Läs mer

Policy och Riktlinjer för Malmköpings IBF

Policy och Riktlinjer för Malmköpings IBF Policy och Riktlinjer för Malmköpings IBF Vår policy beskriver vad vi vill med vår förening och vår verksamhet. Policyn utgör grunden för hur vi alla sedan ska agera i olika sammanhang. Malmköpings IBF

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

4. Las Palmas - Espanyol 1 5. Atalanta - Lazio 1 6. Crotone - Chievo X 7. Fiorentina - Genoa 1

4. Las Palmas - Espanyol 1 5. Atalanta - Lazio 1 6. Crotone - Chievo X 7. Fiorentina - Genoa 1 Europatipset 17/12 Det är bara en vecka kvar till jul denna tredje advent när vi bjuds på ett fullspäckat Europatips. Storlagen Manchester United och Liverpool ska försöka hänga på racet om Champions League-platserna

Läs mer

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare Utvärdering deltagare 13 v.7-9 31 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på läger? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - För att man fick nya kompisar, fick göra det man tycker om

Läs mer

B r a s s e n s Dagbok

B r a s s e n s Dagbok B r a s s e n s Dagbok Owen Pelé Poof Yaya Zico Danska regering September Hej dagbok 7 Hej, jag heter Pelé jag är 12 år och försöker spela cool. Jag spelar inte bara cool utan även fotboll. När jag blir

Läs mer

POJKAR & FLICKOR 9ÅR P9 och F9

POJKAR & FLICKOR 9ÅR P9 och F9 POJKAR & FLICKOR 9ÅR P9 och F9 En Guide för dig som tränare - Kalender - Träning / Cup - Coachning Version April 2009 KALENDER Tränings kalender, Våren som P9 / F9 En till två träningstillfällen per vecka,

Läs mer

PATRULLTID & PYJAMASBÖN

PATRULLTID & PYJAMASBÖN PATRULLTID & PYJAMASBÖN Till dig ledare Det viktigaste under lägret är kanske samlingen i den lilla gruppen/patrull? Här finns möjligheten att varje morgonen och kväll på ett särskilt sätt se varandra,

Läs mer

Utdrag ur SvFF:s och BFF:s bestämmelser för 2015 fastställda

Utdrag ur SvFF:s och BFF:s bestämmelser för 2015 fastställda Utdrag ur SvFF:s och BFF:s bestämmelser för 2015 fastställda 2015-03-31 17.1 BFF: s bestämmelser Förening som nödgas lämna w.o. ska kontakta kansli eller TK-ledamot INNANw.o. lämnas. Uteblir förening två

Läs mer

Standard print manual template

Standard print manual template Standard print manual template Dundret 823 m.ö.h Travstat Iphone Travstat Iphone av Hennix Data Med denna app har du alltid den senaste informationen i handen. Oddsen du ser är aldrig för gamla. Med en

Läs mer

JOBBA SMART i din tidningsavdelning. Enkla verktyg för dig som är tidningsansvarig!

JOBBA SMART i din tidningsavdelning. Enkla verktyg för dig som är tidningsansvarig! JOBBA SMART i din tidningsavdelning Enkla verktyg för dig som är tidningsansvarig! 1 Att sälja tidningar är viktigt för din butik. Det är nämligen ett smart sätt att tjäna pengar. Tidsams återförsäljare

Läs mer

Då var vårt kvalspel tidsatt det blir på Baltiska Bowlinghallen söndagen den 10 maj kl. 09,00 mot T-nabben från Trelleborg.

Då var vårt kvalspel tidsatt det blir på Baltiska Bowlinghallen söndagen den 10 maj kl. 09,00 mot T-nabben från Trelleborg. 2015-05-13 Idag höll BK GS sitt årsmöte på Glorias i Lund. Till ordförande för ytterliggare ett år omvaldes Åke Lindelöf och övriga avgående styrelseledamöter omvaldes. Prisutdelning för de interna tävlingar

Läs mer

Orienteringsteknik. Steg 1: Att förstå kartans symboler. Steg 2: Att förstå kompassen. Steg 3: Att förstå kartan. Steg 4: Koncentration.

Orienteringsteknik. Steg 1: Att förstå kartans symboler. Steg 2: Att förstå kompassen. Steg 3: Att förstå kartan. Steg 4: Koncentration. Orienteringsteknik Orientering är egentligen världens enklaste sport. Man får facit redan vid start och får kolla på det hur ofta man vill under hela loppet. Trots detta har majoriteten av orienterarna

Läs mer

Så skapar du Personas och fångar din läsare. White paper

Så skapar du Personas och fångar din läsare. White paper Så skapar du Personas och fångar din läsare White paper Så skapar du Personas och fångar din målgrupp Att verkligen förstå din målgrupps situation är avgörande för att nå fram med ditt budskap. De flesta

Läs mer

Pidro Online handbok

Pidro Online handbok Pidro Online handbok 1/2 Spelets menyer www.pidro.net oneappsab oy Innehållsförteckning Sidan 3-1 Första sidan - 2a Registrera e-post adress - 2b Överför gamla kontot Sidan 4-3 Verifiera e-post adress

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL

HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL HUR VI JOBBAR I IF MÖLNDAL FOTBOLL Spelarutbildningsplan 5-manna 8-9 år Skapat: 2013-09-04 Version:2014-09-30 Spelarutbildningsplan IF Mölndals Fotboll I IF Mölndal Fotboll vill vi skapa vinnare. I IF

Läs mer

Guide till en vinnande affärsidé

Guide till en vinnande affärsidé Guide till en vinnande affärsidé Guide till en vinnande affärsidé Såhär använder du guiden: De rubriker och områden som rekommenderas att ingå i ditt tävlingsbidrag i Moment Affärsidé är: 1. Skriftlig

Läs mer

Guide till en vinnande affärsidé

Guide till en vinnande affärsidé Guide till en vinnande affärsidé Guide till en vinnande affärsidé Såhär använder du guiden: De rubriker och områden som rekommenderas att ingå i ditt tävlingsbidrag i Moment Affärsidé är: 1. Skriftlig

Läs mer