Det var ingen dålig present!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Det var ingen dålig present!"

Transkript

1 Ett ambitiöst företag som Infraservice Group Scandinavian AB såg naturligtvis till att deras 70-miljonerssatsning på en spårriktare och en ballastplog skulle uppmärksammas rejält. Följaktligen utspelades några festliga timmar i Nässjö onsdagen den 29 mars. Först på Hotell Högland där VD Joakim Stenqvist samt HR- och kommunikationschef Sofia Lind hade en inledning. Den präglades både av framåtanda, kreativitet och humor. Executive assistant Roman Wiesinger från Plasser & Theurer och nordiske chefen Franz Buchinger agerade. Liksom regionrådet Rune Backlund och kommunalrådet Anci Magnusson. Sedan moderatorn Holger Jonasson välkomnat gästerna var Sofia Lind först på estraden. Med humor och värme berättade hon om att hon egentligen tänkt sig en karriär i Hollywood efter avslutad skolgång. Men i stället hamnade hon hos banverket - inte långt från föräldrahemmet i Nässjö. I stället för the big american dream blev det the big railway dream för Sofia Lind. Det var ingen dålig present! Det är klart att ni skall ha varsin tavla som present, tyckte Ececutive Assistant Roman Wiesinger från Plasser & Theurer och överlämnade varsin maskintavla till VD Joakim Stenqvist samt hustrun och delägaren Sofia Lind när det var dags för invigningsfest och presentation av spårriktaren och ballastplogen onsdagen den 29 mars 2017 i Nässjö. Joakim Stenqvist inledde också med en liten historisk tillbakablick. Han blev inte fotbollsproffs i Gripenbergs Bollklubb, däremot sommarjobbare hos SJ och så småningom chef och ledare i många järnvägsrelaterade sammanhang grundade Sofia Lind Järnvägsbyggarna i Sverige AB. Varumärket Infraservice Group skapades 2013 och därefter tog tillväxten rejäl fart tilldelades företaget bland annat utmärkelsen årets supergasell i tidningen Dagens Industri. Sedan dess har mycket hänt. -Vi lever och andas Infraservice 24/7. Det är en livsstil att vara entreprenör, speciellt som ett gift par också är kolleger. Men vi har väldigt roligt på vägen. Vi tror på det vi håller på med. Kanske har den där skådespelerskan och fotbollsproffset fått leva ut sina drömmar, men på en helt annan scen och arena. Sofia Lind konstaterade att det blir inte alltid som man tänkt sig. Men oftast blir det ganska bra ändå. -Vi är väldigt olika, konstaterade Sofia Lind. Det kan bli lite kulturkrockar ibland - men det skapar också möjligheter! -Ibland kanske det till och med bli ännu bättre!

2 Att bygga företag utifrån klassiska småländska värderingar... Att bygga sitt företag utifrån småländska värderingar är en utgångsplunkt för oss förklarade Joakim Stenqvist. I sitt inledningsanförande betonade Joakim Stenqvist JOACHIM YTTERSTEN TILLTRÄDER SOM VICE VD att företaget byggs utifrån klassiska småländska värderingar och egenskaper. Företaget har med stolthet sett Det blir två Joakim i företagsledningen framöver. En till att smålandsvapnet finns på maskierna. Man är glad av dagens nyheter var att Joachim Ytterstene, tidigare över att ha huvudkontoret i järnvägsstaden Nässjö med bland annat VD för VR Track, går in som vice VD hos en mer än 150-årig järnvägstradition. Infraservice Group Scandinavian från 1 juni. Något som -Här finns omkring 35 företag med runt 600 anställda VD Joakim Stenqvist berättade med stor glädje. som jobbar just järnvägsrelaterat samt dessutom ett betydande antal underleverantörer, så vi känner att vi är på rätt plats. Joakim Stenqvist tillhör den femte generationens järnvägare. Karriären startade för 32 år sedan som arvodist hos dåvarande SJ. -Det var min far som inroducerade mig i denna fantastiska bransch, vilket jag är mycket tacksam för. Joakim underströk att företagets honnörsord är: för järnvägens bästa. Han betonade att resan som lett fram till denna dag hade inte varit möjlig utan support och hjälp från olika håll. Att ha visioner är helt nödvändigt. Och när det gäller att påverka sin framtid så har det i Joakims fall visat sig vara mest praktiskt att skapa framtiden själv. Precis så tänker ju en entreprenör! Som komplement till många kloka ord och framtidstro passade Joakim Stenqvist på att läsa ditken I rörelse av Karin Boye, med bland annat den kända strofen: Nog finns det mål och mening i vår färd - men det är vägen som är mödan värd. -Precis den dikten som Tommy Svensson läste för det svenska fotbollslandslaget som tog VM-Brons 1994, summerade Joakim. -Vi strävar efter att vara nordens ledande partner för järnvägens bästa. År 2020 är målsättningen att omsätta 500 msek och då behöver vi vara ha runt 100 anställda. -Jag är femte generationens järnvägare och är tacksam för att få jobba i denna fantastiska bransch, menade Joakim.

3 Ececutive Assistant Roman Wiesinger från Plasser & Theurer visade en imponerande instruktionsfilm och höll gärna med om att leverantören av maskinerna är ett av världens mest kompletta företag i branschen. Ececutive Assistant Roman Wiesinger från Plasser & Theuer inledde med en instruktionsfilm och berättade sedan att Plasser & Theurer är ett österrikiskt familjeföretag grundat Huvudkontoret finns i Linz. Företaget har 1850 anställda i Österrike och 95 procent av den omfattande produktionen går på export. Man har levererat maskiner sedan starten och finns i alla världsdelar. Man kan skräddarsy maskiner för alla tänkbara kundbehov och man nöjer sig inte enbart med att leverera maskinerna. Det sker också en omfattande dialog som rör frågor som design, utbildning och frågor om service etc. Roman Wiesinger visade också en bild där paret Stenqvist/Lind poserade med Roman samt nordiske chefen Franz Buchinger. Det var från den dagen 2015 då man tog varandra i hand på den omfattande affären. FILMGLIMTAR FRÅN FESTLIGHETERNA Att Roman Wiesinger tror på järnvägens framitd framgår också väldigt tydligt i den filmade intervjun som finns på länken nedan. Han understryker också glädjen av det fina samarbetet med Infraservices ledning. Se filmen på länken nedan eller använd QR-koden. Franz Buchinger, nordisk chef för Plasser & Theurer fick frågan om det var ok för deltagarna att få gå in i maskinerna när det var så dags. Det bestämmer ägarna, sa Franz diplomatiskt och ägarna hade gett grönt ljus.

4 Kommunstyrelsens ordförande Anci Magnusson höll ett engagerat anförande och gladdes över den framåtanda som Infraservice Group visar. Regionrådet Rune Backlund pekade på järnvägen som möjligheternas bransch och betonade att regionen stödjer goda initiativ och gratulerade till den stora dagen. Vad vore ett företag utan kompetenta medarbetare. Joakim Stenqvist hyllade både anställda och många andra, inklusive banken Nordea, som trott på företaget. Moderatorn uppmanade maskinisterna med chefer att vända sig mot publiken innan de skulle ge sig iväg i förväg för att vara beredda inför visningen. Det blev en trevlig stund. Banmästare Andreas Andersson vid Inraservice Grouptog täten för de 130 deltagarna när man skulle iväg. Men först gav han noggranna säkerhetsinstruktioner. Här får man anta att kommunalrådet Anci Magnusson delar ut goda råd till regionrådet Rune Backlund.

5 En välfylld lokal. Åhörarna lyssnade med stort intresse på VD Joakim Stenqvist. Här deltog entreprenörer av olika slag och här fanns representanter från såväl Transportstyrelsen som Trafikverket. Stämnigen var mycket god. Och så bar det iväg ut för mingel, demonstrationer och en bit mat Mingel och mycket god stämning, kontakter knöts och kunskap förmedlades denna dag.

6 Tjong: Ironman och Ironwomen! Där satt den! VD Joakim Stenqvist fick hjälp av sina döttrar Amanda Ullrich, som jobbar i företaget, samt av Alva Lind Larsson. Claes Johansson, VD på Nässjö Näringsliv AB hade föreslagit att de båda maskinerna skulle heta Ironman samt Ironwoman. Han lämnade in förslaget i en tävling som arrangerades på Nordic Rail på Elmia för ett bra tag sedan. Ett perfekt förslag tyckte Sofia Lind och gratulerade en överraskad vinnare. Naturligtvis var Ulf Lind, far till Sofia Lind, glad denna dag. Här förser han sig med mat tillsammans med Inger Karlsson och Jan-Erik Falk. Tack för att ni kom! Sofia Lind och Joakim Stenqvist i glatt samspråk med regionrådet Rune Backlund och sakkunnig infrastruktur Åslög Kantelius. Glad skall man vara en dag som denna. VD Joakim Stenqvist tillsammans med regionrådet Rune Backlund.

7 Närmare 140 personer skulle utspisas snabbt och smidigt. Inga problem menade Magnus Eskilson på Eskilsons Mat & Catering som här kollar läget. Det bjöds på rejäla korvar från Nässjö Chark och ostkaka från Vrigstad. Samt kaffe. Man skall finnas på de platser där alla tänkbara kunder finns, menade Vigan Kadrijaj från Atteviks. En man som hade nära till ett leende. En dag som är värd att festa på tyckte Handelskammarens VD Jonas Ekeroth och högg in. Ordföranden i Handelskammarens valberedning Gunnar Hjertquist förbereder sig. En glimt från tisdagskvällen den 28 mars. De stora maskinerna har nyss anlänt och Joakim Stenqvist funderar. Känns nästan lite overkligt, konstaterade han.

8 Missionskyrkans musikkår spelade sprittande och glada toner och förgyllde tillställningen. De var väl rustade för väder och vind, men regnet upphörde och man kunde spela i det fria. Sofia Lind och Joakim Stenqvist - och hunden Harry. Här funderas och planeras det några dagar innan invigningen som ägde rum på just den aktuella platsen. Med facit i hand konstaterar vi att allt gick väldigt bra. Holger Jonasson consulting fick uppdraget att vara med i planeringsprocessen och vara moderator. Vi har också bidragit med bilder, filminslaget och den här produktionen.

RESUMÉ RESUMÉ. elmia.se/futuretransport elmia.se/nordicrail elmia.se/nordicroad. Elmia NORDIC ROAD. Elmia NORDIC RAIL. Elmia FUTURE TRANSPORT

RESUMÉ RESUMÉ. elmia.se/futuretransport elmia.se/nordicrail elmia.se/nordicroad. Elmia NORDIC ROAD. Elmia NORDIC RAIL. Elmia FUTURE TRANSPORT RESUMÉ RESUMÉ ROAD elmia.se/futuretransport elmia.se/nordicrail elmia.se/nordicroad Återigen bekräftade vi vår position som NORDENS STÖRSTA MÖTESPLATS för samtliga transportslag. Årets upplaga av Future

Läs mer

The Railway Town inspirerade

The Railway Town inspirerade The Railway Town inspirerade Möjligheternas område! Om ett par år kan här finnas tillgång till cirka 150 000 kvm synnerligen intressant yta vid södra stambanan. Marknadsdirektör Holger Jonasson (mitten)

Läs mer

Glädjehelg med fokus på bön och stor invigningsfest

Glädjehelg med fokus på bön och stor invigningsfest Här klipps inga blågula band - vi knyter i stället ihop näringslivet, kyrkan och idrotten tyckte Missionskyrkans spirituelle vice ordförande Lasse Svensson (th). Fr v Nässjö Byggs VD Tommy Ekedahl, Missionskyrkans

Läs mer

Det här står vi för. Kultur- och fritidsförvaltningens värderingar 1 (7) Ur Elevers tankar i ord och bild

Det här står vi för. Kultur- och fritidsförvaltningens värderingar 1 (7) Ur Elevers tankar i ord och bild Det här står vi för Kultur- och fritidsförvaltningens värderingar Ur Elevers tankar i ord och bild 1 (7) Den mätta dagen, den är aldrig störst. Den bästa dagen är en dag av törst. Nog finns det mål och

Läs mer

NÄSSJÖ SPÅREN LEDER TILL

NÄSSJÖ SPÅREN LEDER TILL Ibland är det bra att saker f å r ta tid. Att bygga en stadig grund är bästa sättet att få till ett hållbart hus. Man behöver inte alltid ha alltför bråttom. Fem av envist arbete av kontaktarbete har bidragit

Läs mer

Designing. Future Cities. Magnus vision.

Designing. Future Cities. Magnus vision. Designing Future Cities Magnus vision. Jag heter Magnus Meyer och jag började som vd på WSP i mars 2014. Under ganska många år har jag följt utvecklingen i samhällsbyggnadsbranschen ur olika perspektiv.

Läs mer

Det blev en säker konferens i Nässjö!

Det blev en säker konferens i Nässjö! Det blev en säker konferens i Nässjö! Forskare på väg till konferensen Det är väl ingen risk - vi kan väl chansa den 24 oktober i Nässjö. Det började med ångloksfärd från Nässjö Resecentrum till konferensplatsen

Läs mer

Kungens Kundkväll 2014

Kungens Kundkväll 2014 Kungens Kundkväll 2014 Den femte kundkvällen hölls tisdagen den 8 april 2014 och efterfrågan på biljetter var stor. Fler än 500 gäster intog Hangaren för att få prova ett urval av våra delikatesser samt

Läs mer

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K > < I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K I N L E DN I N G U p p drage t Vi vill mer. Vi vågar satsa. Vi ger resultat. 6 7 Erbj u dan de t Visa vad våra färger går för. 8 9 Drivk rafte rna 1 0 1

Läs mer

Tyskland - möjligheternas land för både företag och fotbollsproffs

Tyskland - möjligheternas land för både företag och fotbollsproffs Tyskland - möjligheternas land för både företag och fotbollsproffs Världens största exportland. Tysk ekonomi på väg att återhämta sig. Ambassadör som var mycket väl orienterad om Nässjö och regionen. Kunskapsförmedling

Läs mer

BJÖRK ÒDINSDÒTTIR NORDISK MÄSTARINNA I CROSSFIT

BJÖRK ÒDINSDÒTTIR NORDISK MÄSTARINNA I CROSSFIT BJÖRK ÒDINSDÒTTIR NORDISK MÄSTARINNA I CROSSFIT A NEW CHAMPION IS B ORN: Exceed Performance AB Gym & Fitness-området på Eleiko Sport har blivit ett eget bolag: Exceed Performance AB en satsning som kommer

Läs mer

sveriges bästa arbetsplats

sveriges bästa arbetsplats sveriges bästa arbetsplats Aktiebolaget Systemstöd Sverige Vi är en ledande leverantör av affärskritiska system lösningar inom definierade branscher i Sverige. Vår affärsidé är att tillsammans med våra

Läs mer

Lokal överenskommelse mellan sektorn social ekonomi och Göteborgs stad 4 september 2012

Lokal överenskommelse mellan sektorn social ekonomi och Göteborgs stad 4 september 2012 Lokal överenskommelse mellan sektorn social ekonomi och Göteborgs stad 4 september 2012 Ceremonin hölls på Börsen i Göteborg. Text: Malin Sand Foto: Malin Ekelund Vid en ceremoni tisdagen den 4 september

Läs mer

F L O T T A N S M Ä N V Ä X J Ö N R 3/

F L O T T A N S M Ä N V Ä X J Ö N R 3/ F L O T T A N S M Ä N V Ä X J Ö N R 3/ 2 0 1 7 Redaktör: Annelie Sandgren Tel: 0472-420 66 E-post: annelie.sandgren@mbox301.swipnet.se Ordföranden har ordet Kamrater! Ett stort tack till alla som bidrog

Läs mer

Starka viljor, tydlig inriktning och företagsanda i räddningstjänsten. Kvalitativt jämställdhetsarbete

Starka viljor, tydlig inriktning och företagsanda i räddningstjänsten. Kvalitativt jämställdhetsarbete Starka viljor, tydlig inriktning och företagsanda i räddningstjänsten Kvalitativt jämställdhetsarbete Varför fick jag uppdraget att prata på denna konferens? Vad kan kommunala räddningstjänster lära av

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

Protokoll - medlemsmöte. Tid 23 mars 2018 kl Hotell Högland, Nässjö

Protokoll - medlemsmöte. Tid 23 mars 2018 kl Hotell Högland, Nässjö 29 mars 2018 Protokoll - medlemsmöte Tid 23 mars 2018 kl. 10-12 Plats Hotell Högland, Nässjö Närvarande Hässleholm Nässjö Växjö Karlskrona Helsingborg Malmö Älmhult Tranås Vetlanda Aneby Karlshamn Lena

Läs mer

Välkommen till Kollektiva

Välkommen till Kollektiva Välkommen till Kollektiva Vi är ett företag som hjälper vanliga människor att ta makten över sina egna pengar. Vi gör det tillsammans som ett kollektiv med hjälp av enkla och smarta mobila tjänster. Vi

Läs mer

Innehåll. Kommunikationspolicy 4 Grundläggande värderingar för anställda i Lunds kommun 8

Innehåll. Kommunikationspolicy 4 Grundläggande värderingar för anställda i Lunds kommun 8 Innehåll Kommunikationspolicy 4 Grundläggande värderingar för anställda i Lunds kommun 8 Varumärkesstrategi 10 Lunds kommun som ett gemensamt varumärke 13 Lund idéernas stad 13 Kommunen som en del av staden

Läs mer

Vi Resenärer. Sluta säg Det går inte. Det går visst.

Vi Resenärer. Sluta säg Det går inte. Det går visst. Vi Resenärer ISSN 2002-3103 På resenärens sida sedan 1993 2019-08-26 Nr 31 Sluta säg Det går inte. Det går visst. Rubriken är hämtad från DN i söndags, där chefredaktör Peter Wolodarski skriver om det

Läs mer

Från fotbollsplan till affärsplan

Från fotbollsplan till affärsplan Från fotbollsplan till affärsplan Berättelsen om Newbody PRODUKTION Newbody AB, Göteborg 2011 Telefon 031-709 56 50 TEXT Dahn Renholm ILLUSTRATIONER och GRAFISK FORM Ulf Swerin Tryckt på miljövänligt papper

Läs mer

Telia sponsrar det svenska landslaget i e-sport

Telia sponsrar det svenska landslaget i e-sport ESEN esports AB Stockholm Onsdag den 1 Augusti 2018 Telia sponsrar det svenska landslaget i e-sport Sändningsbolaget ESEN esports meddelar idag att man tecknat ett avtal med Telia. Avtalet innebär att

Läs mer

Yttranden Yttranden vid Stockholms kommunfullmäktiges sammanträde den 20 oktober 2014

Yttranden Yttranden vid Stockholms kommunfullmäktiges sammanträde den 20 oktober 2014 Yttranden 2014-10-20 2 17 Yttranden vid Stockholms kommunfullmäktiges sammanträde den 20 oktober 2014 2 Inledningsanförande Anförande nr 1 Ålderspresident B e r t h o l d G u s t a v s s o n (M): Ärade

Läs mer

ATT BYGGA FÖRTROENDE

ATT BYGGA FÖRTROENDE ATT BYGGA FÖRTROENDE Vissa saker är svårare att skapa än andra, även för oss specialister. I byggindustrin är ett starkt förtroende en av de allra svåraste sakerna att bygga upp. Det kräver en ärlighet,

Läs mer

4 6 december. Lidingö stadshus. Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré. Foto: Mats Högberg

4 6 december. Lidingö stadshus. Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré. Foto: Mats Högberg 4 6 december Lidingö stadshus Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré Foto: Mats Högberg Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

HANDLEDNING APL FÖR ALLA

HANDLEDNING APL FÖR ALLA HANDLEDNING APL FÖR ALLA HANDLEDNING APL FÖR ALLA 1 Förord Vid det arbetsplatsförlagda lärandet, APL, möter eleverna den kultur de ska verka i, i framtiden. Att då inte behandlas schysst kan vara förödande

Läs mer

Litografen ett personligt tryckeri

Litografen ett personligt tryckeri Litografen ett personligt tryckeri Vi känner oss alla som en viktig del av Litografen. Det vill vi att du också ska göra. Litografen grundades sommaren 1990 av Ann-Britt Karlsson och sonen Peter. Även

Läs mer

Det blev en säker konferens i Nässjö!

Det blev en säker konferens i Nässjö! Det blev en säker konferens i Nässjö! Forskare på väg till konferensen Det är väl ingen risk - vi kan väl chansa den 24 oktober i Nässjö. Det började med ångloksfärd från Nässjö Resecentrum till konferensplatsen

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

Norrlands ExpoTM Business to businessmässa

Norrlands ExpoTM Business to businessmässa Strategiexperten och managementkonsulten Johan Mathson, Sundbyberg, gör endast ett fåtal föreläsningar per år. De flesta gör han utomlands, men nu är det klart att han kommer till business to businessmässan

Läs mer

Det Stora Lyftet för Järnvägsstaden. Nässjö!

Det Stora Lyftet för Järnvägsstaden. Nässjö! Det Stora Lyftet för Järnvägsstaden Nässjö! Bilden ovan: Nässjö är verkligen järnvägsstaden intygade Stf regionchef Jens Möller från Trafikverket i Malmö. Det finns ingen annan ort i Sverige där sex järnvägslinjer

Läs mer

utveckling, och ett utmärkt tillfälle för (Det talade ordet gäller) nätverkande och utbyte av idéer mellan Inledningsanförande Sten Nordin

utveckling, och ett utmärkt tillfälle för (Det talade ordet gäller) nätverkande och utbyte av idéer mellan Inledningsanförande Sten Nordin (Det talade ordet gäller) Inledningsanförande Sten Nordin Stockholmsmötet 2010, 100531 utveckling, och ett utmärkt tillfälle för nätverkande och utbyte av idéer mellan regionens näringsliv och politiska

Läs mer

Vision. Mer än idrott - En klubb full av stjärnor

Vision. Mer än idrott - En klubb full av stjärnor Vision Mer än idrott - En klubb full av stjärnor Verksamhetsidé Vi ska bedriva verksamhet inom fotboll, innebandy, cykel, gymnastik och skidor så att alla ges möjlighet till en aktiv fritid där man kan

Läs mer

Malmbäck med mera i fokus

Malmbäck med mera i fokus Trä i parti och minut... Det blev en fascinerande rundvandring för nio grupper med ca 140 deltagare vid näringslivsträffen hos Bodafors Trä i Malmbäck. Malmbäck med mera i fokus Fem intensiva timmar med

Läs mer

Vi hjälper näringslivet i Östra Göinge att växa

Vi hjälper näringslivet i Östra Göinge att växa Vi hjälper näringslivet i Östra Göinge att växa Östra Göinge har en stark tradition av småföretag och industriproduktion. Vi har ett strategiskt läge i nordöstra Skåne med närhet till flera större städer,

Läs mer

Total flexibilitet i produktionen EG Infor M3 inspirationsdag

Total flexibilitet i produktionen EG Infor M3 inspirationsdag Total flexibilitet i produktionen EG Infor M3 inspirationsdag Välkommen till en inspirerande dag på temat Kraftkällan Infor M3 så skapar du maximal effektivitet i alla företagets aktiviteter. INBJUDAN

Läs mer

Nyckeln till lönsam tillväxt

Nyckeln till lönsam tillväxt Nyckeln till lönsam tillväxt Anders Ekdahl Strategisk rådgivning Affärsutveckling Inspiration Hej Anders, Det går bra för Bosch Rexroth och det gör oss stolta, men vi vill fortsätta bli ännu bättre. Vi

Läs mer

4 6 december. Lidingö stadshus. Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré. Foto: Mats Högberg

4 6 december. Lidingö stadshus. Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré. Foto: Mats Högberg 4 6 december Lidingö stadshus Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré Foto: Mats Högberg Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

Skid-VM 2015 innebär:

Skid-VM 2015 innebär: vision Den 18 februari 2015 invigs skid-vm 2015 i Falun, Dalarna. Då inleds en idrotts- och folkfest som under några veckor kommer att sätta hela vår region i fokus för världens intresse. Under ansökningskampanjen

Läs mer

UPPFÖRANDEKOD Hako Ground & Garden AB

UPPFÖRANDEKOD Hako Ground & Garden AB UPPFÖRANDEKOD Hako Ground & Garden AB INLEDNING Denna uppförandekod är i första hand ett verktyg och en vägledning för att beskriva och påverka Hako Ground & Gardens beteende och kultur. Det är våra gemensamma

Läs mer

Säkerhetsgalan. Aktuella säkerhetsfrågor 2016: onsdagen den 20 april på Quality Hotel Globe

Säkerhetsgalan. Aktuella säkerhetsfrågor 2016: onsdagen den 20 april på Quality Hotel Globe Säkerhetsgalan onsdagen den 20 april på Quality Hotel Globe Securitas är även i år igen stolt partner av evenemanget Säkerhetsgalan, den 20 april i år på Quality Hotel Globe. Med anledning av det erbjuds

Läs mer

Tillsammans är vi starka

Tillsammans är vi starka Tillsammans är vi starka Välkommen! Sättet vi lever vår vision och vår affärsidé på är vad som bland annat skiljer oss från våra konkurrenter. Det handlar om HUR vår omgivning upplever samarbetet med oss

Läs mer

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång.

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Våra värderingar Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Vi vill att de ska fortsätta se oss som sin framtida arbetsgivare. Vi vill också att vårt varumärke ska locka

Läs mer

1 Ordförande och ledamöter i styrelsen. 2 Revisorer och revisorssuppleanter. 3 Ersättning till styrelse och revisorer. 4 Valnämnd till nästa årsmöte

1 Ordförande och ledamöter i styrelsen. 2 Revisorer och revisorssuppleanter. 3 Ersättning till styrelse och revisorer. 4 Valnämnd till nästa årsmöte Valberedningens förslag till Årsstämman 2016 1 1 Ordförande och ledamöter i styrelsen Ordförande Sophia Hjorth, nyval 1 år Styrelseledamöter Agnes A. Hammarstrand, Delphi Advokatbyrå, omval 2 år Jonas

Läs mer

Handledning för dig som tar emot elever TOPP TROLLHÄTTAN. Trollhättans PRAO-modell. Ge elever i årskurs 8 och 9 inblick i arbetslivet

Handledning för dig som tar emot elever TOPP TROLLHÄTTAN. Trollhättans PRAO-modell. Ge elever i årskurs 8 och 9 inblick i arbetslivet Handledning för dig som tar emot elever TOPP TROLLHÄTTAN Trollhättans PRAO-modell Ge elever i årskurs 8 och 9 inblick i arbetslivet Din roll som framtidsguide? För många elever är TOPP den första riktiga

Läs mer

TAL AV HANS MAJESTÄT KONUNG CARL XVI GUSTAF VID REPUBLIKEN FINLANDS PRESIDENTS GALAMIDDAG

TAL AV HANS MAJESTÄT KONUNG CARL XVI GUSTAF VID REPUBLIKEN FINLANDS PRESIDENTS GALAMIDDAG TAL AV HANS MAJESTÄT KONUNG CARL XVI GUSTAF VID REPUBLIKEN FINLANDS PRESIDENTS GALAMIDDAG 3 MARS 2015 Det talade ordet gäller Herr Republikens President och Fru Jenni Haukio, Excellenser, mina damer och

Läs mer

Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT

Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT Vi är samma lag Vi levererar minnen Ledande branschkunskap Våga sticka ut Ingen kund är den andra lik Glöd Vi är alla stolta ambassadörer Utstråla glädje

Läs mer

Fiskenytt Sommaren 2010 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB

Fiskenytt Sommaren 2010 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB www.smab.se Fiskenytt Sommaren 2010 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB Innehåll: Tankar från bryggan Efterfrågan på Säljutbildningar ökar Läkemedelsföretag använder Profilkursen Säljarna

Läs mer

FINALISTER 2018 Årets Butik

FINALISTER 2018 Årets Butik FINALISTER 2018 Årets Butik Finalister 4 Ica Kvantum Landvetter 7 Östenssons Skänninge 8 Ica Maxi Nacka VANA VINNARE En butik där personalen får leda sig själva, ta egna initiativ, vara kreativa och utvecklas

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Guide till HELSINGBORG

Guide till HELSINGBORG Guide till HELSINGBORG 2035 År 2035 ska Helsingborg vara den skapande, pulserande, gemensamma, globala och balanserade staden för människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. En

Läs mer

Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE

Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE Seminariedagen äger rum på restaurang Grappa, Sankt Eriksgatan 86, Stockholm den 15:e november 2017 kl 09:00-15:00.

Läs mer

Vill du arbeta med affärsprocesser, affärssystem och verksamhetsutveckling

Vill du arbeta med affärsprocesser, affärssystem och verksamhetsutveckling Traineeprogram 2018 Vill du arbeta med affärsprocesser, affärssystem och verksamhetsutveckling På Systemstöd får du arbeta med att utveckla olika företags affärsprocesser med Sage X3 affärssystem som grund.

Läs mer

Vilja. Våga. Växa. Tillsammans med Inkubatorn i Borås. www.ink-boras.se

Vilja. Våga. Växa. Tillsammans med Inkubatorn i Borås. www.ink-boras.se Vilja. Våga. Växa. Tillsammans med Inkubatorn i Borås. www.ink-boras.se Ibland är det avgörande med rätt partner. Vi heter det vi är: Inkubatorn i Borås. En partner för dig som vill utveckla idéer och

Läs mer

Professionellt har det gett nya kontakter och framförallt kunskaper i de ämnen som avhandlas.

Professionellt har det gett nya kontakter och framförallt kunskaper i de ämnen som avhandlas. Dags att nätverka Svensk Byggtjänst har tagit fram ett program med nätverksträffar med syfte att hjälpa unga (under 30 år) talanger till en bra start i yrkeslivet. Idén är att erbjuda den senaste kunskapen

Läs mer

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Robin Åkerman är en entreprenör som drivs av att syssla med det han älskar, att skapa unika evenemang och möten mellan människor. Genom sin passion har

Läs mer

Gå på knock direkt. Inspiration Framtidstro Tillväxt

Gå på knock direkt. Inspiration Framtidstro Tillväxt Gå på knock direkt 4 2013 Inspiration Framtidstro Tillväxt En omtumlande halvdag för företagare som vågar Det var enklare förr. Kanske det. Det kanske är enklare idag? Fast allt går ju mycket snabbare.

Läs mer

TillväxtNytt nr 17. Nyregistrerade företag 2014 Under 2014 startade 34 nya företag i Övertorneå kommun.

TillväxtNytt nr 17. Nyregistrerade företag 2014 Under 2014 startade 34 nya företag i Övertorneå kommun. Ansvarig utgivare: Stig Kerttu TillväxtNytt nr 17 Nyregistrerade företag 2014 Under 2014 startade 34 nya företag i Övertorneå kommun. KarriärExpo 2015 Torsdag 29 januari anordnades KarriärExpo för tredje

Läs mer

IUC SYD GLIMTAR FRÅN 2017

IUC SYD GLIMTAR FRÅN 2017 IUC SYD GLIMTAR FRÅN 2017 SMART INNOVATION, 3D-PRINTING Projektet Smart innovation fortsatte med träffar under 2017. 3D-printing: Vilka är styrkorna med 3Dprinting? Hur långt har utvecklingen kommit? Olaf

Läs mer

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam Vårt sätt att vara Vi är Skanska. Men vi är också ett stort antal individer, som tillsammans har ett ansvar för att vårt företag uppfattas på ett sätt som andra respekterar och ser upp till. Det är hur

Läs mer

Järnvägsentreprenörerna Balfour Beatty Rail och Strukton Rail samordnar personella och maskinella resurser

Järnvägsentreprenörerna Balfour Beatty Rail och Strukton Rail samordnar personella och maskinella resurser Balfour Beatty Rail AB - 2010-05-19 Järnvägsentreprenörerna Balfour Beatty Rail och Strukton Rail samordnar personella och maskinella resurser Balfour Beatty Rail AB meddelar idag att för att vinna kostnadseffektivitet

Läs mer

Det handlar om dig. Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB

Det handlar om dig. Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB Att jobba på Sto Det handlar om dig Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB Som medarbetare på Sto är det i grunden dig och dina kollegor det handlar om. Utan att förringa vår fina produktportfölj, är det

Läs mer

Idékraft & Inspiration

Idékraft & Inspiration Falkenbergs kommun, Falkenbergs Näringsråd, Falkenbergs Sparbank och Svenskt Näringsliv inbjuder till Idékraft & Inspiration Falkenberg växer för en hållbar framtid! Onsdagen 23 januari Falkenbergs Stadsteater

Läs mer

Vad är Communicare? snabbkurs i communicare

Vad är Communicare? snabbkurs i communicare Vad är Communicare? snabbkurs i communicare Communicare är en unik konferens där yrkesverksamma, forskare samt studenter inom kommunikationsbranschen samlas för att diskutera aktuella frågor. Konferensen

Läs mer

Swereas mål är att vara en attraktiv arbetsplats med kompetenta medarbetare under ständig utveckling

Swereas mål är att vara en attraktiv arbetsplats med kompetenta medarbetare under ständig utveckling p e r s o n a l p o l i c y Swereas mål är att vara en attraktiv arbetsplats med kompetenta medarbetare under ständig utveckling Vår personalpolicy Att bygga och utveckla ny kunskap ställer särskilda krav

Läs mer

Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT

Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT Utan frågor & svar stannar världen OM BISNODE Det finns små och stora frågor inom alla företag, organisationer och verksamheter. Frågor som kräver uppmärksamhet

Läs mer

En förening att vara stolt över

En förening att vara stolt över En förening att vara stolt över Årets Stipendier! Domare Unga ledare Lagledare Tränare Boo FF Herrspelare Boo FF Damspelare Prestation Rookie Årets Domare Trots sin unga ålder dömer stipendiaten med stor

Läs mer

Retorik - våra reflektioner. kring. Rätt sagt på rätt sätt, Berättarens handbok samt www.retorik.com

Retorik - våra reflektioner. kring. Rätt sagt på rätt sätt, Berättarens handbok samt www.retorik.com Berättare blir man genom att göra två saker så ofta som möjligt: 1. Lyssna. 2. Berätta. I den ordningen. Och omvänt. Om och om igen. Retorik - våra reflektioner kring Rätt sagt på rätt sätt, Berättarens

Läs mer

Anteckningar från tillsynsbesöket LSS-verksamheten Planeten den 9 februari 2017 Besöket varade mellan kl

Anteckningar från tillsynsbesöket LSS-verksamheten Planeten den 9 februari 2017 Besöket varade mellan kl Barn- och Utbildningskontoret 2017-02-09 Anteckningar från tillsynsbesöket LSS-verksamheten Planeten den 9 februari 2017 Besöket varade mellan kl. 13.15-15.30 Deltagare Sektionschef Nils-Göran Jonasson,

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

Bjuder på några bilder av de vuxna också.

Bjuder på några bilder av de vuxna också. Efter en busstur till havsnära Löderups strandbad startade dagen på bästa sätt nämligen med fika! Det är nog aldrig fel med fika om du frågar ungdomarna i. Efter fikastunden var det sedan dags att få sig

Läs mer

Följ med på en 30-årig jubileumsresa i ord och bild!

Följ med på en 30-årig jubileumsresa i ord och bild! jubileum Följ med på en 30-årig jubileumsresa i ord och bild! Bröderna Perssons Specialsnickeri i Bromölla är ett av Sveriges ledande specialsnickerier. Efter 30 års verksamhet är vi idag 23 medarbetare

Läs mer

Moderaterna i Bjuvs kommun

Moderaterna i Bjuvs kommun Moderaterna i Bjuvs kommun Framtid, vår vision En attraktiv boende kommun i randen av Söderåsen att leva, bo och verka i. ORDNING, REDA, EKONOMI OCH JOBB Text: För oss moderater är det A och O att det

Läs mer

Manusstopp till nästa nummer är den 25 februari. Bidrag kan mailas till

Manusstopp till nästa nummer är den 25 februari. Bidrag kan mailas till Skumt å Dumt nr.3 2011 Ni vet väl att den bästa motionen är den som blir av. Då är det viktigt att det är roligt. Om det ändå är svårt att komma sig för av egen kraft är det en bra idé att delta i en gruppaktivitet

Läs mer

>Nyhetsblad Pacom Nordic Maj 2013

>Nyhetsblad Pacom Nordic Maj 2013 >Nyhetsblad Pacom Nordic Maj 2013 Viktiga samarbeten Pacom Nordic har inlett ett betydande samarbete med säkerhetsföretagen Swesafe och Zenita. Samarbetet innebär att de tillsammans med nuvarande partners

Läs mer

VARUMÄRKESPLATTFORM FÖR MÖLNDALS STAD

VARUMÄRKESPLATTFORM FÖR MÖLNDALS STAD VARUMÄRKESPLATTFORM FÖR MÖLNDALS STAD Vi har skapat varumärkesplattformen tillsammans Vi började med att fråga 1000 Mölndalsbor hur de uppfattar Mölndal som plats och Mölndals stad idag. Svaren visar att

Läs mer

Vår vision. Tillsammans mot en värld med mera LED. Designlight ska vara förstahandsvalet inom LED-belysning. Designlight ska vara förstahandsvalet...

Vår vision. Tillsammans mot en värld med mera LED. Designlight ska vara förstahandsvalet inom LED-belysning. Designlight ska vara förstahandsvalet... VÅR VISION VÄX MED OSS! Vi sådde ett frö... Från starten 1996 har vi på Designlight utvecklat och levererat produkter med fokus på design, smidighet och mycket bra kvalitet. Bolaget grundades av paret

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

PRINCIPER FÖR MEDARBETARSKAP OCH LEDARSKAP

PRINCIPER FÖR MEDARBETARSKAP OCH LEDARSKAP PRINCIPER FÖR MEDARBETARSKAP OCH LEDARSKAP Medarbetarskap Genom att aktivt bidra med egen kunskap och erfarenhet tror vi att varje medarbetare, delägare och dess anställda chaufförer kan påverka Fraktkedjan

Läs mer

Svensk Digital Handel. En sammanfattning av kvartal 1, 2016

Svensk Digital Handel. En sammanfattning av kvartal 1, 2016 Svensk Digital Handel En sammanfattning av kvartal 1, 2016 Svensk Digital Handel Sedan 1973 har Svensk Digital Handel varit intresseorganisationen för digital handel i Sverige. Vi arbetar proaktivt med

Läs mer

Nu anlägger vi framtiden! 10 punkter om varför du och vi är så bra och om hur vi anlägger framtiden

Nu anlägger vi framtiden! 10 punkter om varför du och vi är så bra och om hur vi anlägger framtiden Nu anlägger vi framtiden! 10 punkter om varför du och vi är så bra och om hur vi anlägger framtiden PMS 286 Den här lilla skriften handlar om hur vi alla tillsammans ska vara med och göra SVEAB till det

Läs mer

Uppdragsbeskrivning. för rollen som

Uppdragsbeskrivning. för rollen som Uppdragsbeskrivning för rollen som VD Välkommen till FDT 04/09 2015 EEL-koncernen, i vilken bland annat kedjorna ELON, Elkedjan samt Euronics Norge verkar, satsar stort i Luleå. Under det senaste året

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017

ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017 ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017 Söndagen den 27 augusti strömmade kanske så många som 1500 barn, ledare och anhöriga in på ett sensommarhärligt Källängets IP. Barnfotboll och svensk sommar är verkligen

Läs mer

THE WAY WE DO BUSINESS

THE WAY WE DO BUSINESS THE WAY WE DO BUSINESS INNEHÅLL The way we do business Förord...4 Vision...6 Affärsidé...8 Affärskultur...10 Målgrupp...12 Kunden...14 Mode...18 Butiken...20 Ledarskapet...22 Teamet...24 Förtroende...26

Läs mer

Örat mot rälsen 23 maj 2016 Järnvägen - en lönsam affär!! Har du morgondagens resurs och kompetens? BAKGRUNDSBESKRIVNING (v 1.

Örat mot rälsen 23 maj 2016 Järnvägen - en lönsam affär!! Har du morgondagens resurs och kompetens? BAKGRUNDSBESKRIVNING (v 1. Örat mot rälsen 23 maj 2016 Järnvägen - en lönsam affär!! Har du morgondagens resurs och kompetens? BAKGRUNDSBESKRIVNING 2016-04-25 (v 1.0) ÖRAT MOT RÄLSEN - Swedish Rail Skills Forum Bakgrund Årets Forum

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING DREAM BIG STORFORS 11-12-19 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2011 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Dream Big Storfors Datum då aktiviteten genomfördes: 19 december 2011

Läs mer

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf Vi älskar golf! Välkommen att dela vår passion för världens roligaste spel. Elitspelare, nybörjare, barnfamilj, pensionär kom precis som du är. För oss är det viktigt

Läs mer

MOD Tippan provar på en ny hobby, även om hon är jättenervös i början.

MOD Tippan provar på en ny hobby, även om hon är jättenervös i början. Karaktärsstyrkor MOD Tippan provar på en ny hobby, även om hon är jättenervös i början. Vågar göra saker, även om det är nervöst. Vågar visa sina känslor och berätta hur det känns. Vågar försvara andra

Läs mer

Företagspresentation Avega Group

Företagspresentation Avega Group Företagspresentation Avega Group Avega förbättrar företag, samhälle och människors liv genom digital transformation Avega Group Grundades år 2000 och har ca 350 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö

Läs mer

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare. Dela med dig av Kalmarsundsregionen. Tipsa en vän om vårt nyhetsbrev! KOM TILL FRAMTIDSDAGARNA

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare. Dela med dig av Kalmarsundsregionen. Tipsa en vän om vårt nyhetsbrev! KOM TILL FRAMTIDSDAGARNA Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare Hej! Efter semestern börjar alltid något nytt. Med hållbarhet, entreprenörskap och nya studenter startar vi hösten. I Kalmarsundsregionen finns framtiden.

Läs mer

NORAB. De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida

NORAB. De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida NORAB Från berg till småsten Under drygt 20 år har vi på Norab samlat kunskap och

Läs mer

Nu kommer våren! Sandgren Linda

Nu kommer våren! Sandgren Linda Sandgren Linda Från: SOK [svenskaolympier@sok.se] Skickat: den 24 september 2015 10:42 Till: Sandgren Linda Ämne: Nytt från Svenska Olympier april 2015 Om du inte kan läsa detta mail, klicka här. Nu kommer

Läs mer

Maj 2015 Nyhetsblad med aktuell information till dig som arbetar i Frösunda.

Maj 2015 Nyhetsblad med aktuell information till dig som arbetar i Frösunda. > VD har ordet: Martins film har betydelse för oss > Frösunda-assistenter Årets pusselbit > Månadens profil: Karin Stålhandske > Tävla och vinn i Frösundas sommarquiz Maj 2015 Nyhetsblad med aktuell information

Läs mer

Första spadtaget togs den 2 mars 2017 och invigning av Tågserviceanläggningen ägde rum den 15 februari 2018

Första spadtaget togs den 2 mars 2017 och invigning av Tågserviceanläggningen ägde rum den 15 februari 2018 Första spadtaget togs den 2 mars 2017 och invigning av Tågserviceanläggningen ägde rum den 15 februari 2018 Den första etappen av Train Alliance satsning på ett underhållscentrum för järnvägsfordon i Hallsberg,

Läs mer

Program: Johan Österberg, Ingvar Öberg, Film och affärer, Näringslivsrådet 2016/17, TÖS Tillväxt i Östra Skåne, Digitaliseringscheckar

Program: Johan Österberg, Ingvar Öberg, Film och affärer, Näringslivsrådet 2016/17, TÖS Tillväxt i Östra Skåne, Digitaliseringscheckar Program: 7.30 Frukost och mingel 8.00 Johan Österberg, näringslivschef Ystads kommun och Ingvar Öberg, Företagarna 8.10 Film och affärer, Ralf Ivarsson VD Film i Skåne 8.30 Påtår och Mingel 8.45 Näringslivsrådet

Läs mer

VÄX MED VEG TECH. Så växer vi tillsammans i det dagliga arbetet

VÄX MED VEG TECH. Så växer vi tillsammans i det dagliga arbetet VÄX MED VEG TECH Så växer vi tillsammans i det dagliga arbetet ETT FRÖ BÖRJADE GRO Under 30 års tid har vi på Veg Tech odlat, utvecklat och levererat olika system för att skapa gröna miljöer. När bolaget

Läs mer

Jobba hos oss! kom och

Jobba hos oss! kom och kom och Jobba hos oss! Det är Astrid Lindgren som har skapat ramarna för vad vi kan erbjuda våra gäster, men det är vi som jobbar här som fyller dem med innehåll. Låt oss göra det på ett sätt som gör våra

Läs mer