ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKUNDER TELECOM 3 SVERIGE AB

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKUNDER TELECOM 3 SVERIGE AB"

Transkript

1 ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKUNDER TELECOM 3 SVERIGE AB 1 ALLMÄNT 1.1 Dessa allmänna villkor (de "Allmänna Villkoren") gäller för avtal mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person ("Kunden") som önskar använda sig av de tjänster som T3 tillhandahåller från en tid till en annan för privat bruk ("Tjänst(er)"). Tjänster beskrivs på T3:s hemsida ("Hemsidan"). Förutom de Allmänna Villkoren gäller även T3:s särskilda villkor for vissa enskilda Tjänster (de "Särskilda Villkoren") samt T3:s från tid till en annan gällande prislistor för enskilda Tjänster ("Prislistan" "Prislistorna") som finns tillgängliga på Hemsidan. Tillsammans benämns och utgör Kundens beställning av Tjänst, de Allmänna Villkoren, i förekommande fall de Särskilda Villkoren, beskrivningen av Tjänst på Hemsidan och Prislistan avtalet mellan T3 och Kunden ("Avtal(et)"). Vid eventuella motsättningar mellan de Allmänna Villkoren och de Särskilda Villkoren, ska de Särskilda Villkoren ges tolkningsföreträde. Vid eventuella motsättningar mellan de Allmänna Villkoren och de Särskilda Villkoren å ena sidan och Prislistan å andra sidan, ska Prislistan ges tolkningsföreträde. 1.2 Följande villkor och förutsättningar ska vara uppfyllda för att Avtal ska vara giltigt; (i) Kunden måste vara myndig samt inneha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige och (ii) den bostad/fastighet till vilken Tjänster ska levereras måste uppfylla de tekniska förutsättningarna för Tjänsten som återfinns på Hemsidan 2 AVTALETS INGÅENDE OCH ÄNDRINGAR 2.1 Avtalet mellan Kunden och T3 ingås vid den tidigaste tidpunkten av den tidpunkt då T3 börjar tillhandahålla Kunden de Tjänster Kunden beställt eller vid den tidpunkt då T3 via E-post eller brevledes per post bekräftat Kundens beställning. 2.2 Eventuella ändringar i Avtal aviseras (i) via Hemsidan och (ii) per E-post eller brevledes per post minst 30 dagar innan de träder i kraft. 2.3 T3 förbehåller sig rätten att vid nytecknande av Avtal och vid Kundens utökning av beställda Tjänster inhämta kreditupplysning avseende Kunden från extern part. 3 PRISER, BETALNING OCH FAKTURERING 3.1 Kunden ska till T3 betala de priser som anges i Prislistan för de Tjänster för vilka Avtal ingåtts. Priserna i Prislistan kan under Avtalets löptid komma att justeras efter avisering enligt punkten 2.2 ovan. 3.2 Betalning av rörliga kostnader sker i efterskott och betalning av fasta kostnader sker i förskott. Betalningsvillkor är 20 dagar netto och det tillkommer även avgifter vid fakturering, avisering samt beställning av fakturakopior i enlighet med vad som anges vid var tid gällande Prislistor.

2 3.3 Efter överenskommelse med T3 har Kunden möjlighet att betala via autogiro, faktura brevledes per post eller faktura per E-post. (T3:s första fakturering av Tjänst sker dock brevledes per post.) Om inte annat överenskommits mellan Kunden och T3 ska betalning ske via faktura som skickas ut brevledes per post. Om Kunden inte sköter sina betalningar kommer T3 endast att godta faktura brevledes per post som betalningssätt. 3.4 Om Kunden inte betalar faktura senast på fakturans förfallodatum har T3 rätt att debitera Kunden en påminnelseavgift och förseningsavgift i enlighet med Prislistan samt debitera Kunden dröjsmålsränta i enlighet med 4 och 6 räntelagen (SFS 1975:635) till dess full betalning sker. 4 UTRUSTNING 4.1 Användande av Tjänst förutsätter att Kunden har utrustning som är kompatibel med Tjänst. Mer information om vilken utrustning som är kompatibel återfinns på Hemsidan. 4.2 Kunden har möjlighet att hyra eller köpa utrustning som är kompatibel med Tjänst av T3 till de priser som anges i Prislistan. 4.3 Kunden är ansvarig för att" från T3 hyrd eller köpt utrusning endast används på ett behörigt och säkert sätt vilket bl.a. innefattar att sådan utrustning endast används för sitt avsedda ändamål och i enlighet med de instruktioner och anvisningar som gäller för utrustningen. Det åligger Kunden att väl vårda hyrd utrustning och att säkerställa att utrustningen omfattas av hemförsäkring eller annan egendomsförsäkring. Skada på eller förlust av hyrd utrustning ska omgående anmälas till T3:s kundtjänst. Utrustning som har hyrts av T3 ska återlämnas av Kunden till T3 eller den som T3 anvisar inom 30 dagar efter det att Avtalet upphör oavsett skälet härtill eller om T3 per E-post eller brevledes begär detta för att inspektera utrustningen. Återlämnas inte utrustningen inom föreskriven tid eller om den utsatts för handhavandefel eller slitage utöver vad som normalt kan förväntas, kommer Kunden att debiteras ersättning härför i enlighet med Prislistan. 5 SUPPORT OCH FELANMÄLAN 5.1 T3 tillhandahåller support för Tjänster samt den mjuk- och hårdvara som hyrs/licensieras ut av T3 till Kunden. T3 tillhandahåller inte support för Kundens egen utrustning, exempelvis router eller programvaror, eller för kommunikationsproblem hos Kunder med egna nätverkslösningar där flera användare nyttjar samma Tjänst. 5.2 Om det uppstår fel eller avbrott i Tjänst ska Kunden omgående meddela T3:s kundtjänst. 5.3 T3 ska inom skälig tid från det att Kunden kontaktat T3:s kundtjänst göra en felsökning samt avhjälpa felet. Fel som avhjälpts inom 10 arbetsdagar ska alltid anses vara avhjälpta inom skälig tid.

3 5.4 Fel som beror på T3 ska avhjälpas av T3 utan kostnad for Kunden. Om det visar sig att felet beror på Kunden eller någon/något som Kunden ansvarar för är Kunden skyldig att ersätta T3 för felsökningen, felavhjälpningen samt övriga kostnader i enlighet med de priser som anges härför i Prislistan. 5.5 Har felavhjälpning inte kunnat ske inom skälig tid efter det att T3 erhållit anmälan om fel har kunden rätt att erhålla prisavdrag. Prisavdraget utgår för varje dag berörd Tjänst varit ur funktion utöver de 10 första arbetsdagarna enligt de belopp som anges i Prislistan. Prisavdraget regleras genom avdrag på nästkommande faktura till Kunden. 5.6 Kunden har inte rätt till prisavdrag for fel som beror på omständigheter utanför T3:s kontroll enligt punkten 7.1 nedan (Force Majeure). 5.7 Kunden ska bereda T3, eller underleverantör till T3, tillträde till sin bostad i syfte att T3 kan genomföra felsökning och/eller felavhjälpning. 6 KUNDENS ANSVAR 6.1 Kunden ansvarar för att samtliga uppgifter som den lämnar till T3 är fullständiga och korrekta. 6.2 Kunden ansvarar för att den hård- och mjukvara som T3 tillhandahållit i samband med Tjänst installeras enligt T3:s instruktioner. 6.3 Kunden får endast använda Tjänster för eget privat bruk. Kunden ansvarar för att användningen av Tjänster inte (i) ger upphov till skada eller annan olägenhet för T3 eller tredje man, (ii) kränker T3:s eller tredje mans upphovsrätt eller andra immateriella rättigheter eller (iii) på annat sätt strider mot lag eller mot myndighets föreskrift eller beslut. 6.4 Kunden ansvarar gentemot T3 och tredje man för (i) skada som uppkommit genom fel eller försummelse från Kundens sida, (ii) skada som uppkommit på grund av fel eller brist i de uppgifter Kunden har tillhandahållit T3, och (iii) skada som uppstår på grund av fel eller brist i Kundens kommunikationsutrustning, programvara som Kunden har på sin databärare eller access som Kunden använder sig av. 7 FORCE MAJEURE 7.1 Ingen av parterna är ansvarig for fullgörandet av sina förpliktelser enligt detta Avtal vid omständigheter bortom parternas kontroll vars omständigheter inte skäligen kunnat undvikas eller övervinnas, exempelvis naturkatastrofer, krig, konflikt på arbetsmarknaden, atmosfäriska eller tekniska störningar, avbrott i allmänna kommunikationer, skada som tillfogats Kunden av tredje man, brand, explosion, översvämning, storm, terrordåd eller motsvarande händelser.

4 8 SKADESTÅND 8.1 Vid fel i Tjänst har Kunden rätt till prisavdrag i enlighet med vad som anges i punkterna 5.5. och 5.6 ovan. Vid annat avtalsbrott från T3:s sida eller vid oaktsamhet som inte resulterar i fel i tjänst från T3:s sida, ska T3 ersätta Kundens skada förutsatt att Kunden vidtagit skäliga och rimliga åtgärder för att begränsa sin skada. Eventuella skadeståndsanspråk mot T3 ska framställas till T3 utan oskäligt dröjsmål och senast tre månader efter det att Kunden erhållit kännedom om grunden för kravet. 9 PERSONUPPGIFTER 9.1 T3 kommer att använda de personuppgifter som inhämtas i samband med Avtalets ingående och Kundens nyttjande av Tjänst, endast i syfte att användas för Avtalet, leveransen av Tjänster och T3:s kommunikationer med Kunden inklusive kommunikationer beträffande T3:s tjänsteutbud, erbjudanden och kampanjer. 9.2 Kunden är införstådd med och samtycker till att Kundens personuppgifter kommer att behandlas av T3, av T3 helägt dotterbolag eller annan tredje part som T3 har ett samarbete med, i syfte att göra kreditbedömning av Kunden, nummerupplysningsändamål (vilket bland annat innebär tillgängliggörande av personuppgifterna via telefonkataloger, hitta.se och liknande tjänster). 9.3 Kunden har rätt att en gång per år, utan kostnad, skriftligen begära information om hur Kundens personuppgifter behandlas. Vidare har Kunden rätt att begära att personuppgifter som på något sätt behandlas i strid emot detta Avtal eller personuppgiftslagen raderas eller rättas. 10 ÖVERLÅTELSE 10.1 Kunden får, efter att först ha inhämtat ett uttryckligt skriftligt godkännande härtill från T3, överlåta sina rättigheter och skyldigheter enligt detta Avtal till tredje man. T3 har rätt att överlåta sina rättigheter och skyldigheter (inkluderande fordringar mot Kunden) enligt Avtalet till tredje man under förutsättning att T3 per E-post eller brevledes på de adresser som anges i punkten 13 nedan meddelar Kunden att en sådan överlåtelse skett (Information om att överlåtelse av T3:s fordringar mot Kunden har skett kan ske i T3:s kundfaktura). 11 UPPSÄGNING 11.1 Vad avser avtalade Tjänster utan bindningstid äger T3 respektive Kunden rätt att säga upp Avtalet avseende sådana Tjänster med tre månaders uppsägningstid. För vissa Tjänster kan den avtalade uppsägningstiden vara en månad. Om så är fallet framgår detta av de särskilda villkoren för Tjänsten ifråga (Dina avtal och de uppsägningstider som gäller för dina Tjänster återfinner du om du loggar in på din kundportal på Vid parts väsentliga avtalsbrott äger, den andre parten rätt att säga upp sådana avtalade Tjänster till omedelbart upphörande.

5 11.2 Vad avser avtalade Tjänster med bindningstid, kan uppsägning av Avtalet avseende sådan Tjänst ske till utgången av bindningstiden med iakttagande av en uppsägningstid av minst tre månader. Vid utebliven uppsägning förlängs och övergår Avtalet till att bli ett tillsvidareavtal med en ömsesidig uppsägningstid av tre månader. Avtal med bindningstid kan under bindningstiden endast sägas upp till förtida omedelbart upphörande vid väsentligt avtalsbrott från parts sida eller enligt punkterna 11.3 och 13.2 nedan Kunden äger alltid rätt att med omedelbar verkan säga upp Avtalet om T3 ändrar ett väsentligt avtalsvillkor. Rätten att säga upp Avtalet enligt denna punkt gäller ifrån dagen då T3 aviserade om det ändrade Avtalet till och med en vecka efter det att den aviserade villkorsändringen trätt ikraft T3:s uppsägning av Avtalet ska alltid ske skriftligen per E-post eller brevledes. Kundens uppsägning av Avtalet kan ske telefonledes till T3:s kundtjänst, per E- post eller brevledes. Kundens och T3:s uppsägningar kan ske på de adresser som anges i punkten 14 nedan. 12 DISTANSHANDELSLAGEN OCH ÅNGERRÄTT 12.1 Om Avtalet med Kunden har träffats på distans har Kunden enligt Distans- och hemförsäljningslagen (2000:274) en ångerrätt under en tidsperiod om 14 dagar från det att avtalet om Tjänsten ingåtts mellan T3 och Kunden. Om det ingår en vara i Kundens beställning av en Tjänst har Kunden rätt att ångra sig inom 14 dagar från det att Kunden mottagit paketet med varan. Om Kunden under tidsperioden för ångerrätten börjar använda Tjänsten upphör ångerrätten Om Kunden rättidigt utövar ångerrätten har Kunden rätt att få tillbaka det belopp som Kunden betalat till T3 för Tjänsten och återbetalning kommer i sådant fall ske inom 30 dagar. Ångerrätten beträffande en vara gäller dock bara om varan returneras i väsentligen oförändrat skick till T3 (varan får undersökas och bör om möjligt returneras i varans originalförpackning). Returfrakten ska betalas av Kunden som också står risken för varan intill dess att den vid retur har mottagits av T3. Om Kunden önskar utöva sin ångerrätt ska Kunden kontakta Telecom3 Sverige AB, org. nr , postadress: Box 133, UMEÅ, besöksadress: Västra Esplanaden 2, Umeå, E-post: support@t3.se, telefon; T3 förbehåller sig rätten att i de fall returen ej kommit oss tillhanda, eller vid skadad retur, debitera varan enligt gällande Prislista. 13 AVSTÄNGNING 13.1 T3 förbehåller sig rätten att stänga av Tjänst om Kunden bryter mot Avtalet eller annars missbrukar Tjänst. Kunden ska snarast underrättas vid en eventuell avstängning och av underrättelsen ska orsaken till varför Tjänst stängs av och under hur lång tid Tjänst kommer att vara avstängd anges T3 förbehåller sig även rätten att stänga av Tjänst efter det att förfallen betalning inte skett efter det att skriftlig betalningspåminnelse skickats till Kunden. I betalningspåminnelsen anges det att Avtalet kan komma att sägas upp till omedelbart upphörande och att Tjänst kommer att stängas av om inte full

6 betalning sker inom en viss specificerad tid. Om full betalning inte skett inom den i betalningspåminnelsen specificerade tiden äger T3 rätt att säga upp Avtalet till omedelbart förtida upphörande och, om bindningstid gäller för Tjänsten, att debitera Kunden ett belopp som motsvarar de resterande betalningar som skulle erläggas av Kunden under den resterande tiden av den avtalade bindningstiden räknat från uppsägningstidpunkten. 14 KOMMUNIKATION 14.1 Vad angår Kundens utövande av ångerätt anges fullständiga kontaktuppgifter med T3 i punkten 12.2 ovan. Härutöver gäller vad som sägs i punkterna 14.2 och 14.3 nedan beträffande kommunikation Meddelanden som enligt Avtalet kan skickas med E-post (inklusive men inte begränsat till avtals- och villkorsändringar, betalningspåminnelser och uppsägningar) ska av Kunden skickas till T3 på följande E-post adress support@t3.se och av T3 till Kunden på den E-postadress som Kunden lämnat till T3 vid Avtalets ingående eller den E-postadress som Kunden senare anmält in till T3:s kundtjänst Meddelanden som enligt Avtalet kan skickas brevledes ska av Kunden skickas till T3 på följande adress Telecom3 Sverige AB, Box 133, Umeå och av T3 till Kundens folkbokföringsadress eller den postadress som Kunden lämnat till T3 vid Avtalets ingående. 15 TVIST 15.1 Tvist i anledning av Avtalet eller Tjänster ska exklusivt avgöras av svensk domstol. Kunden kan även hänskjuta tvist till prövning av Allmänna Reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas. Svensk materiell rätt ska äga tillämpning på Avtalet och Tjänster.

Leverantör: Telecom3 Sverige AB ( T3 ), Org.nr: 556642-1763, Västra Esplanaden 2, 903 26 Umeå. Tel: 0770-350 330

Leverantör: Telecom3 Sverige AB ( T3 ), Org.nr: 556642-1763, Västra Esplanaden 2, 903 26 Umeå. Tel: 0770-350 330 Detta Kundavtal ("Avtalet") mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person som anges under punkten 1 nedan ("Kunden") gäller för de tjänster och den utrustning som T3 tillhandahåller Kunden från

Läs mer

2.2 Eventuella ändringar i Avtal aviseras (i) via Hemsidan och (ii) per E-post eller brevledes per post minst 30 dagar innan de träder i kraft.

2.2 Eventuella ändringar i Avtal aviseras (i) via Hemsidan och (ii) per E-post eller brevledes per post minst 30 dagar innan de träder i kraft. ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKUNDER TELECOM 3 SVERIGE AB 1 ALLMÄNT 1.1 Dessa allmänna villkor (de "Allmänna Villkoren") gäller för avtal mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person ("Kunden")

Läs mer

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/5

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/5 1/5 Detta Kundavtal ("Avtalet") mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person som anges under punkten 1 nedan ("Kunden") gäller för de tjänster och den utrustning som T3 tillhandahåller Kunden

Läs mer

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/7

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/7 1/7 Detta Kundavtal ("Avtalet") mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person som anges under punkten 1 nedan ("Kunden") gäller för de tjänster och den utrustning som T3 tillhandahåller Kunden

Läs mer

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/8

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/8 1/8 Detta Kundavtal ("Avtalet") mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person som anges under punkten 1 nedan ("Kunden") gäller för de tjänster och den utrustning som T3 tillhandahåller Kunden

Läs mer

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/8

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/8 1/8 Detta Kundavtal ("Avtalet") mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person som anges under punkten 1 nedan ("Kunden") gäller för de tjänster och den utrustning som T3 tillhandahåller Kunden

Läs mer

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1.

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1. Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1.2 ( Capiting Group ) och fysisk person som hyr en eller flera av

Läs mer

Adress Postnr Postort

Adress Postnr Postort Sidan 1 av 6 BESTÄLLNING / AVTAL Företagskund Företagsnamn Kontaktperson Adress Postnr Postort Organisationsnummer Tel Mobiltel E-post Tjänstebeskrivning (GEAB) tillhandahåller ett fiberpar för kunds bruk

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKUNDER TELECOM 3 SVERIGE AB (Gäller fr.o.m. 2014-05-01.)

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKUNDER TELECOM 3 SVERIGE AB (Gäller fr.o.m. 2014-05-01.) ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKUNDER TELECOM 3 SVERIGE AB (Gäller fr.o.m. 2014-05-01.) 1 ALLMÄNT 1.1 Dessa allmänna villkor (de "Allmänna Villkoren") gäller för avtal mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och

Läs mer

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/17

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/17 1/17 Detta Kundavtal ("Avtalet") mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person som anges under punkten 1 nedan ("Kunden") gäller för de tjänster och den utrustning som T3 tillhandahåller Kunden

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Företag

Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Företag Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Företag 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor gäller för Bredbandsanslutning för företag. Till företag räknas även privatpersoner

Läs mer

Dnr: 89-15-945 ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING Till Munkfors kommuns Fibernät

Dnr: 89-15-945 ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING Till Munkfors kommuns Fibernät 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor ( Villkoren ) gäller när du som Fastighetsägare tecknar avtal med Munkfors kommun (benämnd som leverantören i detta dokument), org nr 212000-1801, med adress Smedsgatan

Läs mer

1. ALLMÄNT 2. AVTALET

1. ALLMÄNT 2. AVTALET 1. ALLMÄNT 1.1 Dessa allmänna villkor reglerar Gothia Telecom Ab, org. nr. 556801-4129 ( Leverantören ), tillhandahållande av telefonitjänst avseende fast telefoni ( Tjänsten ) till konsument ( Kund )

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänt 1.1 Definitioner Begreppen nedan har följande betydelse i dessa Allmänna villkor. Allmänna villkor: Användare: Avgift: Avtalet:

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för Stadsnätsanslutning

Allmänna avtalsvillkor för Stadsnätsanslutning Allmänna avtalsvillkor för Stadsnätsanslutning Utformat efter SSNF:s Allmänna avtalsvillkor för bredbandsanslutning till stadsnät i Sverige Halmstads stadsnät AB 556532-6187 Ver.1.3 2012-04-11 1. Allmänt

Läs mer

Ändring av priset för Tjänsten meddelas Kunden till den e-mailadress Kunden anmält till Trust-IT.

Ändring av priset för Tjänsten meddelas Kunden till den e-mailadress Kunden anmält till Trust-IT. 1. Avtalet och parterna 1.1 Om Tjänsten, 556538-4699 (Trust-IT), tillhandahåller en webbaserad tjänst som heter TimeOrganizer (Tjänsten). Det är en tidsrapporteringstjänst med GPSpositionering för både

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN PRIVAT

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN PRIVAT ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN PRIVAT 1 Allmänt Dessa avtalsvillkor bygger på Svenska Stadsnätsföreningens avtalsvillkor för Sveriges Stadsnät i Samverkan 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor

Läs mer

Allmänna villkor för Sebbex Ab Oy:s tjänster

Allmänna villkor för Sebbex Ab Oy:s tjänster Allmänna villkor för :s tjänster 1. Allmänt Dessa allmänna villkor reglerar de tjänster som finns beskrivna i avtalet och som tillhandahålls av (FO-nummer: 2348973-4). För det fall att det i avtalet eller

Läs mer

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER 2008-01-30 Version 1.0 2 (6) Mellan Sjukvårdsrådgivningen SVR AB, organisationsnummer 556559-4230 (nedan benämnd Sjukvårdsrådgivningen) och organisationsnummer

Läs mer

Allmänna villkor Hosting

Allmänna villkor Hosting Allmänna villkor Hosting 1 Allmänt 2 Tjänsterna 3 Avtalstid och uppsägning 4 Domännamn 5 Avgifter 6 Överlåtelse av Tjänsterna 7 Leafstudios ansvar 8 Kunds ansvar 9 Force majeure 10 Övrigt 1 Allmänt 1.

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst 1 Allmänt 1.1 Definitioner Begreppen nedan har följande betydelse i dessa Allmänna villkor. Allmänna villkor: Användare: Avtalet:

Läs mer

Dessa Användarvillkor avser det avtal som Kund tecknar med BASTA Online AB för användning av BASTA Projekthanteraren.

Dessa Användarvillkor avser det avtal som Kund tecknar med BASTA Online AB för användning av BASTA Projekthanteraren. Användarvillkor för BASTA Projekthanteraren A. Allmänt 1. Definitioner I dessa Användarvillkor skall nedan nämnda termer ha följande betydelser. Användarvillkor: Dessa Användarvillkor. Användare: Den som

Läs mer

Användarvillkor. 1. Information om oss. 2. Ansökan och bundenhet. 3. Priser

Användarvillkor. 1. Information om oss. 2. Ansökan och bundenhet. 3. Priser Användarvillkor Dessa villkor gäller för webbplatserna www.glossybox.se och www.themanbox.se ( Webbplatsen ), de prenumerationstjänster som erbjuds på Webbplatsen ( Prenumerationerna ) och de boxar eller

Läs mer

Ljungby Bredband. Besöksadress Garvaren Plan 2. www.ljungbybredband.se kundtjanst@ljungbybredband.se. Postadress Garvaren 341 60 Ljungby

Ljungby Bredband. Besöksadress Garvaren Plan 2. www.ljungbybredband.se kundtjanst@ljungbybredband.se. Postadress Garvaren 341 60 Ljungby Allmänna villkor för privata bredbandstjänster gällande fiber & ADSL. 1. ALLMÄNT 1.1 Inledning Dessa Allmänna villkor gäller mellan Bredband och fysisk person nedan kallad Kunden till vilken Bredband tillhandahåller

Läs mer

Allmänna villkor för Ljungby Bredbands tjänster, FÖRETAG (Gäller fr o m 2009-10-01) 1. ALLMÄNT

Allmänna villkor för Ljungby Bredbands tjänster, FÖRETAG (Gäller fr o m 2009-10-01) 1. ALLMÄNT Allmänna villkor för Bredbands tjänster, FÖRETAG (Gäller fr o m 2009-10-01) 1. ALLMÄNT Gäller fr.o.m 2009-10-01 1.1 Inledning Dessa Allmänna villkor gäller mellan Bredband och juridisk person nedan kallad

Läs mer

Allmänna villkor Bredband

Allmänna villkor Bredband Allmänna villkor Bredband Dokument namn Allmänna villkor Bredband Dokumentnamn digitalt QS-EX-Allmänna villkor Bredband [SW] Säkerhetsklassning Public Skapad av City Network Hosting AB Skapad datum 2016-08-25

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2015-05-07 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

Molntjänster från gazoo HB

Molntjänster från gazoo HB Molntjänster från gazoo HB Extern Lagring Avtalsvillkor för molntjänsten Extern Lagring. 1. Allmänt 1.1 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Abonnent och gazoo HB, org. nr 969718-5438 (nedan

Läs mer

Aktivering av bredbandsanslutning i Karlskogas stadsnät Kontrakt Karlskogahem

Aktivering av bredbandsanslutning i Karlskogas stadsnät Kontrakt Karlskogahem Aktivering av bredbandsanslutning i Karlskogas stadsnät Kontrakt Karlskogahem Tjänsten: Leverantör: Avtalet: Företrädesordning: Avtalstid: Tjänsten består i att aktivera bredbandsanslutningen till stadsnätet

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING PRIVAT

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING PRIVAT ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING PRIVAT 2016-02-04 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor ( Villkoren ) gäller när du som fastighetsägare tecknar avtal med Kils Stadsnät AB, org. nr 556495-8261, med

Läs mer

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/8

KUNDAVTAL TELECOM 3 SVERIGE AB 1/8 1/8 Detta Kundavtal ("Avtalet") mellan Telecom3 Sverige AB ("T3") och den fysiska person som anges under punkten 1 nedan ("Kunden") gäller för de tjänster och den utrustning som T3 tillhandahåller Kunden

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG 1 Allmänt Dessa avtalsvillkor bygger på Svenska Stadsnätsföreningens avtalsvillkor för Sveriges Stadsnät i Samverkan 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Social Hållbarhet

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Social Hållbarhet Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Dessa Allmänna villkor gäller i sin helhet vid bedömning. För leverantörer som enbart avser att beskriva sitt arbete med i Självskattningsenkäten

Läs mer

VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM

VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM 1 Avtalet och parterna 1.1 Tjänsten och villkoren 1.2 Avtalet Infocell AB ( Infocell ) tillhandahåller som onlinetjänst en möjlighet för användare (

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING Dessa villkor gäller för Företag kunder

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING Dessa villkor gäller för Företag kunder 1. Allmänt ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING 2019-04-08 Dessa villkor gäller för Företag kunder 1.1 Dessa allmänna villkor (nedan Villkoren ) gäller vid nyanslutning av fiber till villa, bostadsrätt,

Läs mer

Tyfon Internet Allmänna villkor för stadsnätsabonnemang. 1. Allmänt

Tyfon Internet Allmänna villkor för stadsnätsabonnemang. 1. Allmänt Tyfon Internet Allmänna villkor för stadsnätsabonnemang 1. Allmänt Tyfon tillhandahåller tillgång till Internet via stadsnät för konsumenter. Abonnemangsbeställningen utgör en för kunden bindande ansökan

Läs mer

1.2 Fastighetsägaren får genom Fibergruppens nät möjlighet att ingå avtal med Tjänsteleverantör om att erhålla Bredbandstjänster.

1.2 Fastighetsägaren får genom Fibergruppens nät möjlighet att ingå avtal med Tjänsteleverantör om att erhålla Bredbandstjänster. Allmänna villkor för Fibergruppen nät Rev 2012-12-20 1 Inledning 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då Fibergruppen Sverige AB ( Fibergruppen ) till en småhusägare ( Fastighetsägaren ) tillhandahåller installation

Läs mer

1. Allmänt 2. Avtal 3. Tjänsten 4. Start av Tjänst 4.1 4.2 5. Avgifter och betalning 6. Behandling av personuppgifter m.m.

1. Allmänt 2. Avtal 3. Tjänsten 4. Start av Tjänst 4.1 4.2 5. Avgifter och betalning 6. Behandling av personuppgifter m.m. 1. Allmänt På nedanstående villkor tillhandahåller Åtvid.net höghastighetsanslutning mot Internet. Utöver nämnda tjänster kan abonnenten teckna avtal om tilläggstjänster. För dessa betalar abonnenten särskilda

Läs mer

1.2 I punkterna 19-24 finns särskilda villkor för Tjänsten Telefoni.

1.2 I punkterna 19-24 finns särskilda villkor för Tjänsten Telefoni. 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Rätt Internetkapacitet i Sverige AB (Riksnet)och kund (Kunden) för den tjänst eller de tjänster som parternaträffar avtal om (Tjänsten). 1.2 I punkterna

Läs mer

VILLKOR Allmänna Villkor För Internettjänster

VILLKOR Allmänna Villkor För Internettjänster VILLKOR Allmänna Villkor För Internettjänster Bjäre Kraft Bredband AB Organisationsnummer: 556361-9294 Adress: Box 1054, 269 21 BÅSTAD Telefon: 0431-44 99 00 Webb: www.bjarekraft.se E-post: bredband@bjarekraft.se

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR GÄLLANDE FIBERNÄTET TRAMAN FÖRETAG 1 Allmänt Dessa avtalsvillkor bygger på Svenska Stadsnätsföreningens avtalsvillkor för Sveriges Stadsnät i Samverkan 1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor

Läs mer

Avtal om fastighetsanslutning

Avtal om fastighetsanslutning Sida 1 av 5 Avtal om fastighetsanslutning Bilaga 5 Allmänna villkor Tack för att du valt att anlita oss för leverans av någon eller några av rubricerade Tjänster. Vi är IP Sweden AB med organisationsnummer

Läs mer

Avtalsvillkor. Allmänna villkor gällande DMZ tjänster för privatpersoner och företag.

Avtalsvillkor. Allmänna villkor gällande DMZ tjänster för privatpersoner och företag. Avtalsvillkor Allmänna villkor gällande DMZ tjänster för privatpersoner och företag. I den mån inte annat anges i ett avtal mellan dig och DMZ städservice (org. nr. 750518-3280) ( DMZ") gäller följande

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRETAGSKREDIT

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRETAGSKREDIT ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRETAGSKREDIT Dessa allmänna villkor gäller från den 27 mars 2015. 1. Parter Dessa allmänna villkor gäller för kredit som efter godkänd ansökan beviljas företagskund ("Kunden") av

Läs mer

Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst

Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst 1 Allmänt 1.1 Nore 862 AB, org. nr 556902-0091 ("Horse1"), tillhandahåller på www.horse1.se, eller på annan av Horse1 anvisad webbplats ("Webbplatsen")

Läs mer

Allmänna villkor. Senast uppdaterad den 17 september 2015

Allmänna villkor. Senast uppdaterad den 17 september 2015 Allmänna villkor Senast uppdaterad den 17 september 2015 Dessa allmänna villkor gäller från och med november 2014 och ersätter alla tidigare allmänna villkor för avtal mellan kund och Appio AB, org. nr.

Läs mer

1 000 kr 350 kr 245 kr 1 350 kr 5 896 % 2 000 kr * 500 kr 350 kr 2 500 kr 1 822 % 3 000 kr ** 650 kr 455 kr 3 650 kr 1 183 %

1 000 kr 350 kr 245 kr 1 350 kr 5 896 % 2 000 kr * 500 kr 350 kr 2 500 kr 1 822 % 3 000 kr ** 650 kr 455 kr 3 650 kr 1 183 % Allmänna villkor Expresskredit Norden AB (hädanefter långivaren) förmedlar blancolån via SMS och på webben (sammanfattas hädanefter som mikrolån) till privatpersoner (hädanefter låntagaren) som uppfyller

Läs mer

Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell

Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell 1 Allmänt 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Wpsyd Webhosting (org.nr. 556648-0694), med adress, 106 31 Stockholm (nedan "Wpsyd") och envar som,

Läs mer

1. Gäller fr.o.m 2011-11-15 Allmänna villkor för Ljungby Bredbands ADSL/Fiber tjänster, PRIVAT (Gäller fr o m 2011-11-15)

1. Gäller fr.o.m 2011-11-15 Allmänna villkor för Ljungby Bredbands ADSL/Fiber tjänster, PRIVAT (Gäller fr o m 2011-11-15) Allmänna villkor för Bredbands ADSL/Fiber tjänster, PRIVAT (Gäller fr o m 2011-11-15) 1. ALLMÄNT 1.1 Inledning Dessa Allmänna villkor gäller mellan Bredband och fysisk person nedan kallad Kunden till vilken

Läs mer

Dina beställningar betalar du via faktura. Det tillkommer en fraktavgift på 20-49 kr beroende på typ av försändelse.

Dina beställningar betalar du via faktura. Det tillkommer en fraktavgift på 20-49 kr beroende på typ av försändelse. 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av våra produkter och följer dem noggrant till färdig produkt för att kunna säkerställa

Läs mer

Allmänna villkor för HEMSIDAN.COM. 1 Definitioner. 2 Testperiod. 3 Avtalstid

Allmänna villkor för HEMSIDAN.COM. 1 Definitioner. 2 Testperiod. 3 Avtalstid Allmänna villkor för HEMSIDAN.COM Dessa villkor reglerar användadet av tjänsten HEMSIDAN.COM som tillhandahålls av Hemsidan Com AB med organisationsnummer 556685-2785, nedan kallad Hemsidan, och den part

Läs mer

2.1 Fastighet Med Fastighet avses fast egendom som angivits i Avtalet (definierat nedan).

2.1 Fastighet Med Fastighet avses fast egendom som angivits i Avtalet (definierat nedan). 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor ( Villkoren ) gäller när du som husägare ( Fastighetsägaren ) tecknar avtal med Satellithuset i limmared ab, org nr 556180-4583, med adress Fabriksgatan 2, 51442 Limmared,

Läs mer

Se bilaga 1. Prislista. Priserna som anges är takpris och Leverantören ska kunna offerera nya system under förutsättning att Cisco producerar dessa.

Se bilaga 1. Prislista. Priserna som anges är takpris och Leverantören ska kunna offerera nya system under förutsättning att Cisco producerar dessa. 1 Ramavtal Detta ramavtal med dnr har träffats mellan Domstolsverket med organisationsnummer 202100-2742 och Företagsnamn med organisationsnummer Organisationsnummer. 2 Omfattning Ramavtalet omfattar Cisco

Läs mer

Köpvillkor. Vänligen se din orderbekräftelse eller din faktura för ditt aktuella erbjudande.

Köpvillkor. Vänligen se din orderbekräftelse eller din faktura för ditt aktuella erbjudande. 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av våra produkter och följer dem noggrant till färdig produkt för att kunna säkerställa

Läs mer

Allmänna Villkor

Allmänna Villkor Allmänna Villkor 2017.01.02 För telefonitjänst och tilläggstjänster till fysisk person eller juridisk person. Dessa villkor reglerar avtal om telefoni och tilläggstjänster mellan SPKR Direct Communication

Läs mer

VALIDOO ITEM; VILLKOR FÖR VARULEVERANTÖRERNAS ANVÄNDNING AV TJÄNSTEN FÖR VALIDERING AV ARTIKELINFORMATION

VALIDOO ITEM; VILLKOR FÖR VARULEVERANTÖRERNAS ANVÄNDNING AV TJÄNSTEN FÖR VALIDERING AV ARTIKELINFORMATION VALIDOO ITEM; VILLKOR FÖR VARULEVERANTÖRERNAS ANVÄNDNING AV TJÄNSTEN FÖR VALIDERING AV ARTIKELINFORMATION 1. Inledning Detta dokument innehåller villkoren för Validoo AB:s ( VALIDOO ) tillhandahållande

Läs mer

SÖLVESBORGS BREDBAND AB (solvenet.se) Org.nummer: 556544-1937 Allmänna avtalsvillkor 1. Allmänt

SÖLVESBORGS BREDBAND AB (solvenet.se) Org.nummer: 556544-1937 Allmänna avtalsvillkor 1. Allmänt 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor gäller mellan solvenet.se, org:556544-1937, och myndig fysisk eller juridisk person(nedan benämnd Kunden ) som abonnerar på en eller flera av solvenets bredbandstjänster

Läs mer

Tjänsten tillhandahålls för användning av Kunden i webbläsare via Webbplatsen.

Tjänsten tillhandahålls för användning av Kunden i webbläsare via Webbplatsen. Villkor för Manabu AB:s Onlinetjänster 1.1. Manabu AB ( Manabu ) tillhandahåller som onlinetjänst en möjlighet för användare ( Kunden ) som ingått avtal med Manabu att under avtals- och prenumerationstiden

Läs mer

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur.

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur. Grandeur Sweden AB, 556885-4367 Dessa gäller för samtliga tjänster som Grandeur Sweden AB tillhandahåller sina kunder. Genom att teckna avtal om medlemskap med Grandeur Sweden AB godkänner Kunden dessa.

Läs mer

Avtal För bedrivande av hemtjänst enligt Lagen om valfrihetssystem

Avtal För bedrivande av hemtjänst enligt Lagen om valfrihetssystem Avtal För bedrivande av hemtjänst enligt Lagen om valfrihetssystem 1 Parter Mellan nedanstående parter, kommunen och leverantören har följande avtal träffats. Kommunen: Stenungsunds kommun Strandvägen

Läs mer

Lånevillkor. Allmän information. Lån. Återbetalning. S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011

Lånevillkor. Allmän information. Lån. Återbetalning. S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011 Lånevillkor S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011 Allmän information Långivare är S&A Sverige AB 556678-2677. S&A Sverige AB (Långivaren) förmedlar via Internet lån till privatpersoner (Låntagaren)

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR för anslutning till Älvsbyns IT-nät

ALLMÄNNA VILLKOR för anslutning till Älvsbyns IT-nät ALLMÄNNA VILLKOR för anslutning till Älvsbyns IT-nät 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor reglerar de tjänster som finns beskrivna i Avtalet och som tillhandahålls av Älvsbyns kommun, 942 85 ÄLVSBYN (

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor. Gäller från och med 2010-03-01

Allmänna avtalsvillkor. Gäller från och med 2010-03-01 Allmänna avtalsvillkor Gäller från och med 2010-03-01 1. ALLMÄNT 1. Dessa villkor avser din beställning och användning av Produkter och Tjänster som erbjuds av Webbfabriken Ltd, Tryffelslingan 12, 18157

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för anslutning till HoforsNet

Allmänna avtalsvillkor för anslutning till HoforsNet Allmänna avtalsvillkor för anslutning till HoforsNet Parter HoforsNet Hofors Elverk AB, Box 153, 813 23 HOFORS 556425 7441 Namn : Adress: Postadress: Org.nr /Personnummer: 1 Tillämpningsområde Dessa villkor

Läs mer

Allmänna villkor för One Stop Curriculum Vitae AB's tjänst: One Stop CV

Allmänna villkor för One Stop Curriculum Vitae AB's tjänst: One Stop CV Allmänna villkor för One Stop Curriculum Vitae AB's tjänst: One Stop CV 1. Avtalets syften, Dessa villkor reglerar förhållandet mellan One Stop Curriculum Vitae AB, nedan benämnd Leverantören, och licensierad

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR. 1. Definitioner. 2. Vad är det som gäller mellan Kunden och Fello?

ALLMÄNNA VILLKOR. 1. Definitioner. 2. Vad är det som gäller mellan Kunden och Fello? ALLMÄNNA VILLKOR 1. Definitioner Gällde från 2017-04-27 till 2017-10-31 1.1 För att undvika missförstånd och onödiga upprepningar följer nedan en lista på ord som har en särskild innebörd i det här dokumentet.

Läs mer

Standardbolag Internet

Standardbolag Internet Standardbolag Internet allmänna villkor för internettjänster och registrering av domän Sida 2 Allmänna villkor för Svenska Standardbolag Internettjänster Sida 3-5 Allmänna villkor för Standardbolag Internets

Läs mer

Välkommen till egenerator

Välkommen till egenerator Senast uppdaterad 2018-05-22 Sida 1 av 5 Välkommen till egenerator Tack för att du använder våra produkter och tjänster. egenerator tillhandahålls av Relation & Brand AB, org. nr. 556573 6500, som sitter

Läs mer

Kundfinans kan endast bevilja lån till myndiga personer som klarar av Kundfinans krav och har en god fastställd betalningsförmåga.

Kundfinans kan endast bevilja lån till myndiga personer som klarar av Kundfinans krav och har en god fastställd betalningsförmåga. Allmänna villkor Kreditgivare är SMS Pengar Norden AB, 556221-6902 (hädanefter Kundfinans), som bedriver verksamhet under varumärket Kundfinans. Kundfinans tillhandhåller konsumentkrediter (hädanefter

Läs mer

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT)

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT) VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT) Genom beställning och/eller köp av annons genom Göteborgs-Postens Nya AB, org. nr 556000-6966, 405 02 Göteborg ( GP ) accepterar du ( Annonsören )

Läs mer

Det betyder: Här står det vad som gäller mellan dig och Fello.

Det betyder: Här står det vad som gäller mellan dig och Fello. Villkor Fello AB 1. Definitioner Gäller från och med 2018-05-24 1.1 För att undvika missförstånd och onödiga upprepningar följer nedan en lista på ord som har en särskild innebörd i det här dokumentet.

Läs mer

Villkor för Telia Internet För Alla

Villkor för Telia Internet För Alla Villkor för Telia Internet För Alla 1. Allmänt För Telias accesstjänst Telia Internet För Alla gäller Telias allmänna villkor för teleabonnemang. (finns publicerade i telekatalogen ) med följande ändringar

Läs mer

BESTÄLLNING AV ANSLUTNING TILL FIBERNÄTET TRAMAN

BESTÄLLNING AV ANSLUTNING TILL FIBERNÄTET TRAMAN BESTÄLLNING AV ANSLUTNING TILL FIBERNÄTET TRAMAN Denna beställning är bindande enligt gällande villkor. Namn fastighetsägare 1 Personnummer fastighetsägare 1 Namn fastighetsägare 2 Personnummer fastighetsägare

Läs mer

Fält Communications AB Allmänna Villkor för Tjänster:

Fält Communications AB Allmänna Villkor för Tjänster: Fält Communications AB Allmänna Villkor för Tjänster: (gäller från och med den 1 december 2014) 1 ALLMÄNT 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då Fält Communications AB ( Fältcom ) tillhandahåller tjänster

Läs mer

Dessa villkor ("Avtalsvillkoren") gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck.

Dessa villkor (Avtalsvillkoren) gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck. Avtalsvillkor Dessa villkor ("Avtalsvillkoren") gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck. Allmänt Media-Tryck säljer böcker i olika format via Internet till dess kunder ("Kund") i Sverige och

Läs mer

.. Kopvillkor. Allmänt

.. Kopvillkor. Allmänt .. Kopvillkor Allmänt Privatperson För dig som är privatperson, gäller Distansavtalslagen om din beställning är genomförd på distans (se nedan angående ångerrätt) samt Konsumentköplagen, som har strikta

Läs mer

Allmänna villkor. Cision 2014

Allmänna villkor. Cision 2014 Allmänna villkor Cision 2014 juni 2014 ALLMÄNNA VILLKOR 1. Allmänt 1.1. Dessa Allmänna villkor gäller tjänster som Kunden abonnerar på (Tjänsten) från Cision Sverige AB (Cision). Genom Tjänsten kommer

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor för privatpersoner. Senaste uppdatering DEFINITIONER

Allmänna avtalsvillkor för privatpersoner. Senaste uppdatering DEFINITIONER Allmänna avtalsvillkor för privatpersoner Senaste uppdatering 2018-05-25 1. DEFINITIONER Leverantör av el är Telinet Energi AB, nedan kallad Telinet. Köpare av el är nedan kallad Kunden. Villkoren i avtalet

Läs mer

Kommersiella villkor m.m.

Kommersiella villkor m.m. Kommersiella villkor m.m. Priser (vid avrop) Tjänsterna är prissatta per timme med ett angivet takpris som inte får överskridas. Debitering ska baseras på faktiska förhållanden. Endast utförda arbetsuppgifter

Läs mer

Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare.

Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare. Telias villkor för marknadsplatsen för molntjänster 2014-10-03 Dessa villkor ( Användarvillkoren ) gäller då TeliaSonera Sverige AB ( Telia ) tillhandahåller molnbaserade program ( Program ) till företag

Läs mer

ALLMÄNNA VILKOR. Vid eventuell avvikelse mellan nedanstående handlingar, skall dessa äga företräde enligt följande:

ALLMÄNNA VILKOR. Vid eventuell avvikelse mellan nedanstående handlingar, skall dessa äga företräde enligt följande: ALLMÄNNA VILKOR Dessa Allmänna Villkor gäller då InfoQB ( InfoQB ) tillhandahåller en tjänst ( Tjänsten ) till en kund ( Kunden ). Tjänsten specificeras i ett Kundavtal mellan InfoQB och Kunden, inkluderade

Läs mer

PRENUMERATION LOTTO MED JOKER KUNDVILLKOR

PRENUMERATION LOTTO MED JOKER KUNDVILLKOR PRENUMERATION LOTTO MED JOKER KUNDVILLKOR S. 1/6 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 2 Förutsättningar för att bli prenumerant... 3 3 Avtal om Prenumeration... 3 4 Betalning via autogiro... 3 5 Upphörande

Läs mer

AVTAL Övertorneå stadsnät Internet

AVTAL Övertorneå stadsnät Internet Sida 1 AVTAL Övertorneå stadsnät Internet Kund: Namn / Företag Adress: Pers.nr / Org-nummer Telefonnummer Epost Er referens: Faktura till: (Om annan än ovan) Namn Epost : Telefonnummer Hastighet Upp till

Läs mer

Innehållsförteckning. *OBS! För utbildning gäller särskilda villkor. Rev. 2013-08-16

Innehållsförteckning. *OBS! För utbildning gäller särskilda villkor. Rev. 2013-08-16 Innehållsförteckning 1. Köp- och leveransvillkor 1.1 Faktura 1.2 Leverans- och fraktvillkor 1.3 Reklamation 1.4 Öppet köp och ångerrätt 1.5 Utbildning * 1.6 PuL - Personuppgiftslagen *OBS! För utbildning

Läs mer

PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR

PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR S. 1/6 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 2 Förutsättningar för prenumeration... 3 3 Avtal om Prenumeration... 3 4 Betalning... 3 4.1 Allmänt... 3 4.2 Betalning med kort...

Läs mer

8 Mbit 325:-/mån 10/10 Mbit 295:-/mån 1 Mbit 259:-/mån

8 Mbit 325:-/mån 10/10 Mbit 295:-/mån 1 Mbit 259:-/mån Beställning av ADSL / LAN TJÄNST PRIVAT i Laholms Stadsnät, 18 mån bindningstid, 3 mån uppsägningstid. Hastighet kan variera på grund av tekniska hinder såsom kvalitet på telekabel samt längd från telestation

Läs mer

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN http://ledarskap.mindset.se 1. BAKGRUND 1.1 Ledarskapsportalen är ett internetbaserat utbildningsverktyg som tillhandahålls på webbplatsen http://ledarskap.mindset.se

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING Avtalet uppdaterades senast 2019-01-11! 1 of 5! 1. ALLMÄNT 1. Dessa villkor ( Avtalet ) reglerar förhållandet mellan Kunden och K-mit AB org. nr 556981-1432, Surbrunnsgatan

Läs mer

Köpvillkor. Vänligen se din orderbekräftelse eller din faktura för ditt aktuella erbjudande.

Köpvillkor. Vänligen se din orderbekräftelse eller din faktura för ditt aktuella erbjudande. 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av våra produkter och följer dem noggrant till färdig produkt för att kunna säkerställa

Läs mer

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER Genom beställning och/eller köp av annons genom Göteborgs-Postens Nya AB, org. nr 556000-6966, 405 02 Göteborg ( GP ) accepterar du ( Annonsören ) GP:s vid

Läs mer

Ramavtal avseende tillhandahållande av information om vårdcentraler

Ramavtal avseende tillhandahållande av information om vårdcentraler KKV1000, v1.2, 2011-02-05 BILAGA 3 - AVTALSUTKAST 2014-08-13 Dnr 540 /2014 1 (6) Ramavtal avseende tillhandahållande av information om vårdcentraler 1. Parter Mellan Konkurrensverket med organisationsnummer

Läs mer

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR FÖR KONSULTUPPDRAG VID PTS

ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR FÖR KONSULTUPPDRAG VID PTS ALLMÄNNA AVTALSVILLKOR FÖR KONSULTUPPDRAG VID PTS Tillämplighet 1 Dessa villkor ska tillämpas om något annat inte avtalats mellan parterna. Definitioner 2 I villkoren förstås med Avtalet Konsultföretag

Läs mer

Avtalsvillkor rörande tillhandahållande av webbhotelltjänster ( Avtalet )

Avtalsvillkor rörande tillhandahållande av webbhotelltjänster ( Avtalet ) Avtalsvillkor rörande tillhandahållande av webbhotelltjänster ( Avtalet ) 1. ALLMÄNT 1.1 Detta Avtal reglerar förhållandet mellan kund ( Kunden ) och Netupdate Sverige AB, org.nr. 556836-0092 ( Netupdate

Läs mer

Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och

Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och Konsument verket KO PROTOKOLL Dnr Datum 2012/1044 2013-12-12 Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och Elektronikbranschen Konsumentverket och Elektronikbranschen har träffat en överenskommelse

Läs mer

Användarvillkor Mitt KemRisk

Användarvillkor Mitt KemRisk Användarvillkor Mitt KemRisk 1. Allmänt om Tjänsten 1.1 KemRisk Sweden AB, org. nr 556624-2854, Platensgatan 8, 582 20 Linköping ( KemRisk ) erbjuder befintliga och tillkommande kunder ( Kunden ) tillgång

Läs mer

Mellan Batteriboxen Sverige KB, nedan kallat Batteriboxen, och Återförsäljaren (definierad nedan) gäller dessa villkor.

Mellan Batteriboxen Sverige KB, nedan kallat Batteriboxen, och Återförsäljaren (definierad nedan) gäller dessa villkor. Allmänna villkor Mellan Batteriboxen Sverige KB, nedan kallat Batteriboxen, och Återförsäljaren (definierad nedan) gäller dessa villkor. 1. Allmänt Definitioner: Återförsäljare Avser Batteriboxens avtalspart

Läs mer

Visma Utvecklarpaket för eget bruk

Visma Utvecklarpaket för eget bruk Visma Utvecklarpaket för eget bruk Tack för ditt intresse att köpa Visma Utvecklarpaket för eget bruk. Bifogat med detta e-brev finns vårt avtal med tillhörande bilagor. Visma Spcs är en av Sveriges största

Läs mer

1.1 Dessa allmänna villkor gäller för alla tjänster som Umbra Juridiska med

1.1 Dessa allmänna villkor gäller för alla tjänster som Umbra Juridiska med Allmänna villkor Giltiga från och med den 5 mars 2015 Villkoren omfattar elva (11) punkter och fem (5) sidor 1. Tillämplighet 1.1 Dessa allmänna villkor gäller för alla tjänster som Umbra Juridiska med

Läs mer

Allmänna villkor för tillhandahållande av Bitstream

Allmänna villkor för tillhandahållande av Bitstream 1 (6) Innehåll 1. Avtalets omfattning... 1 2. Beställning och leverans... 1 3. Network Sales tillhandahållande av Produkten... 1 4. Kundens användning av Produkten... 2 5. Priser och avgifter och betalningsvillkor...

Läs mer

QBRITS Allmänna villkor;

QBRITS Allmänna villkor; QBRITS Allmänna villkor; 2016-09-12 QBRITS allmänna villkor är framtagna för att reglera förhållandet mellan QBRITS och Kund. Det främsta syftet är att skydda dig som kund. Versionen av detta avtal är

Läs mer