Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare."

Transkript

1 Telias villkor för marknadsplatsen för molntjänster Dessa villkor ( Användarvillkoren ) gäller då TeliaSonera Sverige AB ( Telia ) tillhandahåller molnbaserade program ( Program ) till företag ( Kunden ) på marknadsplatsen. Genom registrering av ett användarkonto ingår Kunden avtal ( Avtalet ) med Telia om rätten att använda marknadsplatsen i enlighet med Användarvillkoren. Användare som registrerar ett användarkonto intygar i och med registreringen att denne har rätt att för Kundens räkning ingå Avtalet. 1. Användarkonto. Vid registrering på marknadsplatsen skapas ett personligt användarkonto. Genom användarkontot kan användaren (i) köpa prenumerationer på Program, (ii) logga in till Program (iii) administrera prenumerationer på Program och (iv) skapa individuella användarkonton för andra användare hos Kunden. När användaren registrerar sig får användaren sin e-postadress som sitt användarid och användaren får välja ett lösenord ( Inloggningsuppgifter ). Användaren ansvarar för att förvara Inloggningsuppgifterna på ett betryggande sätt så att obehöriga inte kan ta del av dem. Om användaren misstänker att någon obehörigen fått åtkomst till Inloggningsuppgifterna eller användarkontot skall användaren omedelbart ändra sitt lösenord. Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare. Användare som registrerar ett användarkonto eller använder marknadsplatsen eller Program ansvarar för att denne har rätt att för Kundens räkning ingå avtal och att utföra de åtgärder som användaren vidtar på marknadsplatsen. 2. Program. På marknadsplatsen kan Kunden köpa, nå och administrera sina Program. För användningen av ett Program gäller särskilda villkor ("Programvillkor"). Om det som anges i Programvillkoren avviker från det som anges i Användarvillkoren så gäller det som anges i Programvillkoren före det som anges i Användarvillkoren för just det Programmet. Kunden ansvarar för Kundens användare känner till och följer Programvillkoren för de Program som de använder. Telia äger rätt att när som helst upphöra med att erbjuda ett Program. Kunden kan när som helst avsluta prenumerationen på ett Program. Kunden har emellertid inte rätt till någon återbetalning av erlagd prenumerationsavgift. 3. Pris. Telia äger rätt att när som helst ändra priset för ett Program. Ändring av priset börjar gälla trettio (30) dagar efter att Telia meddelat denna ändring. För den Kund som har en pågående prenumeration träder ändringen i kraft vid nästa betalningstillfälle. 4. Betalning. Kunden väljer vid köp av ett program att betal med kreditkort eller att betala en pappersfaktura.

2 Om kunden vid köp av en prenumeration på ett Program väljer kreditkort godkänner Kunden att det kreditkort som registrerats på marknadsplatsen löpande belastas med en debitering motsvarande det belopp som prenumerationen kostar. Vid den första beställningen av en prenumeration, kommer Telia att debitera beloppet på dagen för beställningen, och därefter månadsvis på samma dag varje månad ( Fakturadatum ). Om beloppet inte kan debiteras kreditkortet så kommer köpet av en prenumeration inte att genomföras. Kunden är betalningsansvarig för alla debiteringar som uppkommer på Kundens användarkonto(n). Om Kunden vid köp av en prenumeration på ett Program väljer pappersfaktura kommer Kunden att få en pappersfaktura skickad månadsvis eller årsvis (beroende på om kunden valt månads eller års prenumeration) via post till företagets sätesadress. Vid fakturabetalning tillkommer en faktura avgift på 25 kr + moms. Fakturan från Telia överlåts till Arvato Finans och skall därför rätteligen betalas till Arvato Finans om inte Telia anger annat. Fakturan ska vara betald inom 30 dagar. Därefter skickas en påminnelse. Om fakturan inte är betald inom ytterligare 17 dagar går fakturan till inkasso. Efter två obetalda fakturor stängs tjänsten av. 5. Kundens användning av marknadsplatsen och Program. marknadsplatsen och de Program som tillhandahålls där får endast användas för det ändamål och i den utsträckning som framgår av Användarvillkoren och Programvillkoren. Kunden och Användare får inte a. använda marknadsplatsen för andra ändamål än att köpa, nå och administrera Program; b. kopiera eller förändra material som hör till marknadsplatsen eller Programmen, inte heller att överlåta eller upplåta rätt till sådan programvara eller material till annan; c. lägga upp eller distribuera material eller inlägg som ger upphov till skada eller annan olägenhet för Telia eller tredje man, kränker Telias eller tredje mans upphovsrätt eller annan immaterialrätt, strider mot lag eller mot myndighets föreskrift eller beslut, eller, strider mot god sed eller mot Telias vid var tid gällande regler och policies, till exempel Användningspolicy Telias Internettjänster, se d. utge sig för att vara en annan person eller felaktigt utge dig för att representera ett företag, söka åtkomst till andras användarkonto på marknadsplatsen, eller i övrigt agera bedrägligt i förhållande till Telia eller en leverantör; e. ta bort, kringgå, avaktivera, skada eller på annat sätt manipulera säkerhetsrelaterade funktioner i marknadsplatsen; f. kopiera eller på annat sätt söka avslöja eller återskapa källkoden till marknadsplatsen eller Program; eller g. störa eller skada marknadsplatsen funktionalitet och kapacitet.

3 Marknadsplatsen kan innehålla länkar eller referenser till tredjeparts webbplatser eller tjänster. Telia ansvarar inte för innehållet i sådana länkar, referenser, webbplatser eller tjänster. Om du väljer att ta del av sådana länkar, referenser, webbplatser eller tjänster gäller de villkor som sådan tredjepart anger för detta. 6. Publicering av omdömen. Kunden har möjlighet att publicera omdömen av Program som Kunden har använt och att kommentera sådana omdömen som andra givit om Program. Omdömen och kommentarer kommer att publiceras under användarens namn (för- och efternamn såsom de uppges i användarkontot). Telia förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande avstå från att publicera ett omdöme eller en kommentar. Kunden ansvarar för att omdömen eller kommentarer inte: kränker, hotar eller på annat sätt orsakar lidande eller obehag för Telia, Telias leverantörer eller någon annan person; utger sig för att vara en annan person, till exempel en annan användare, expert eller företrädare för Telia eller Telias leverantörer; innehåller marknadsföring för andra varor och tjänster än de som tillhandahålls på marknadsplatsen; uppmanar användare att lämna ut Inloggningsuppgifter eller annan känslig information såsom kreditkortsnummer; gör intrång i annans immateriella rättigheter eller liknande rättigheter såsom upphovsrätt, patenträtt, varumärken eller liknande. 7. Kundtjänst. Telia tillhandahåller kundtjänst för ärenden som avser användningen av marknadsplatsen och tillgängligheten till de Program som Kunden prenumererar på. 8. Kunduppgifter. Telia får ändra Inloggningsuppgifter av tekniska, driftmässiga eller andra särskilda skäl eller på grund av myndighets föreskrift eller beslut. Kunden skall i god tid informeras om sådan ändring. Med Kunduppgift avses uppgift om Kunden såsom namn, adress, personnummer eller organisationsnummer, kreditkortsnummer eller annan uppgift om Kunden eller användaren. Kunden skall på Telias begäran lämna de uppgifter som Telia behöver för marknadsplatsen eller Programmens tillhandahållande. Kunden ansvarar för att sådana uppgifter vid var tid är korrekta och för att Kundens användare har informerats om att uppgifter om dem lämnas till Telia och för vilka ändamål Telia behandlar dessa uppgifter. Kunden ansvarar för att Kunden har rätt att förse Telia med sådana uppgifter. Telia behandlar Kunduppgifter för att tillhandahålla marknadsplatsen och Program, fullgöra skyldighet enligt lag eller annan författning, för registervård samt för att marknadsföra Telias varor och tjänster. Kunden ansvarar för att inhämta motsvarande samtycke från sina användare. När Telia vid tillhandahållandet av marknadsplatsen och Program behandlar Kunduppgifter för vilka Kunden anses som personuppgiftsansvarig enligt lagen om personuppgifter, skall Telia anses som personuppgiftsbiträde för sådan uppgift.

4 I den utsträckning det är nödvändigt för att tillhandahålla marknadsplatsen och Program, lämnas Kunduppgifter och uppgifter för vilka Kunden är personuppgiftsansvarig ut till Telias samarbetspartners. Telias samarbetspartners för att tillhandahålla marknadsplatsen och vissa av Programmen är bolag utanför EU. Kunduppgifter och uppgifter för vilka Kunden är personuppgiftsansvarig kommer således att behandlas i länder utanför EU, bland annat i USA. Telia och Telias samarbetspartners får, i den utsträckning som är nödvändig för att säkerställa drift av marknadsplatsen och Programmen, ta del av material som lagras i eller förmedlas via marknadsplatsen eller Programmen. Kunden samtycker till att Telia, för att förhindra spridning av spam eller virus eller motsvarande, får avlägsna meddelanden som kan antas innehålla sådant material. Kunden ansvarar för att inhämta motsvarande samtycke från sina användare. Telia lämnar löpande information om sådana åtgärder på sin hemsida, se 9. Stängning och avregistrering av användarkonto. Telia äger rätt att omedelbart och utan föregående uppsägning stänga Kundens användarkonto(n) vid misstanke om brott mot punkten 6, Kundens användning av marknadsplatsen. Kunden kan när som helst avregistrera användarkonto(n) om Kunden önskar avsluta användningen av marknadsplatsen. Efter stängning eller avregistrering av Kundens användarkonto(n) har Kunden inte längre åtkomst till marknadsplatsen för att köpa, nå, eller administrera Program. Telia äger rätt att säga upp Kundens användarkonto med tre månaders uppsägningstid. Telia äger också rätt att säga upp Kundens Program i enlighet med Programvillkoren eller, om ingen uppsägningstid anges i Programvillkoren, med tre månaders uppsägningstid. 10. Immateriella rättigheter. Användningen av marknadsplatsen och Program innebär inte att någon upphovsrätt eller annan immateriell rättighet överlåts till Kunden. 11. Skadestånd. Kunden har inte någon rätt till ersättning för indirekta skador, såsom utebliven handelsvinst, kostnader som blivit onyttiga eller andra följdskador. Telias ansvar är vidare för varje helt kalenderår begränsat till ett sammanlagt belopp motsvarande ett halvt prisbasbelopp. Oaktat vad som anges ovan ansvarar Telia inte för skada som uppkommer i data eller annan information vid användning av marknadsplatsen eller Program. Telia ansvarar inte heller för skada orsakad av datavirus eller liknande, försening, förvanskning eller förlust av data eller för Kundens eventuella ersättningsskyldighet gentemot tredje man. Telia ansvarar inte för intrång i annans rätt som orsakats av att Kunden använder marknadsplatsen i strid med Användarvillkoren eller Programmen i strid med Användarvillkoren eller Programvillkoren. Kunden skall hålla Telia skadeslöst för alla kostnader, avgifter, skadestånd, krav och andra utgifter som Telia orsakas av sådan användning.

5 12. Ändring av Användarvillkoren och Programvillkor. Telia äger rätt att när som helst ändra Användarvillkoren eller Programvillkor. En ändring börjar gälla trettio (30) dagar efter att Telia meddelat sådan ändring på marknadsplatsen. 13. Reklamation. Kunden skall, för att reklamationen skall gälla, reklamera senast två (2) månader efter det att felet eller skadan upptäckts eller bort upptäckas. Reklamation skall göras skriftligen. 14. Force majeure. Part är befriad från skyldighet att ersätta skada eller att fullgöra viss förpliktelse enligt Avtalet, om skadan eller underlåtenheten har sin grund i omständighet utanför Parts kontroll ("Befriande Omständighet") och omständigheten förhindrar, avsevärt försvårar eller försenar fullgörande av sådan förpliktelse. Detsamma gäller om skadan eller underlåtenheten har sin grund i försenade leveranser från Parts underleverantör som orsakats av Befriande Omständighet. Såsom Befriande Omständighet kan anses bland annat myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, arbetskonflikt, blockad, krig, upplopp, sabotage, extrema väderförhållanden, blixtnedslag, brand, explosion, översvämning, naturkatastrof, olyckshändelse eller kabelbrott orsakat av tredje man. 15. Tillämplig lag och tvist. Parternas rättigheter och skyldigheter vid tolkning och tillämpning av avtalet skall ske i enlighet med svensk lag. Tvist i anledning av avtalet skall slutligt avgöras i svensk domstol.

1.2 Fastighetsägaren får genom Fibergruppens nät möjlighet att ingå avtal med Tjänsteleverantör om att erhålla Bredbandstjänster.

1.2 Fastighetsägaren får genom Fibergruppens nät möjlighet att ingå avtal med Tjänsteleverantör om att erhålla Bredbandstjänster. Allmänna villkor för Fibergruppen nät Rev 2012-12-20 1 Inledning 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då Fibergruppen Sverige AB ( Fibergruppen ) till en småhusägare ( Fastighetsägaren ) tillhandahåller installation

Läs mer

Fält Communications AB Allmänna Villkor för Tjänster:

Fält Communications AB Allmänna Villkor för Tjänster: Fält Communications AB Allmänna Villkor för Tjänster: (gäller från och med den 1 december 2014) 1 ALLMÄNT 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då Fält Communications AB ( Fältcom ) tillhandahåller tjänster

Läs mer

Allmänna Villkor M2M G-Tre GSM kort 2010-12-06

Allmänna Villkor M2M G-Tre GSM kort 2010-12-06 Allmänna Villkor M2M G-Tre GSM kort 2010-12-06 1 Omfattning 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då bolag inom G-Tre Säkerhetsteknik Koncernen tillhandahåller en elektronisk kommunikationstjänst ( Tjänsten

Läs mer

Ändring av priset för Tjänsten meddelas Kunden till den e-mailadress Kunden anmält till Trust-IT.

Ändring av priset för Tjänsten meddelas Kunden till den e-mailadress Kunden anmält till Trust-IT. 1. Avtalet och parterna 1.1 Om Tjänsten, 556538-4699 (Trust-IT), tillhandahåller en webbaserad tjänst som heter TimeOrganizer (Tjänsten). Det är en tidsrapporteringstjänst med GPSpositionering för både

Läs mer

Dessa Användarvillkor avser det avtal som Kund tecknar med BASTA Online AB för användning av BASTA Projekthanteraren.

Dessa Användarvillkor avser det avtal som Kund tecknar med BASTA Online AB för användning av BASTA Projekthanteraren. Användarvillkor för BASTA Projekthanteraren A. Allmänt 1. Definitioner I dessa Användarvillkor skall nedan nämnda termer ha följande betydelser. Användarvillkor: Dessa Användarvillkor. Användare: Den som

Läs mer

COOP MOBIL KONTANTKORT ALLMÄNNA VILLKOR (gäller från och med den 1 september 2010)

COOP MOBIL KONTANTKORT ALLMÄNNA VILLKOR (gäller från och med den 1 september 2010) COOP MOBIL KONTANTKORT ALLMÄNNA VILLKOR (gäller från och med den 1 september 2010) 1 ALLMÄNT 1.1 Dessa allmänna villkor ( Avtalet ) gäller för tjänsten Coop mobil kontantkort ( Tjänsten ) till en konsument

Läs mer

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN http://ledarskap.mindset.se 1. BAKGRUND 1.1 Ledarskapsportalen är ett internetbaserat utbildningsverktyg som tillhandahålls på webbplatsen http://ledarskap.mindset.se

Läs mer

Allmänna villkor Hosting

Allmänna villkor Hosting Allmänna villkor Hosting 1 Allmänt 2 Tjänsterna 3 Avtalstid och uppsägning 4 Domännamn 5 Avgifter 6 Överlåtelse av Tjänsterna 7 Leafstudios ansvar 8 Kunds ansvar 9 Force majeure 10 Övrigt 1 Allmänt 1.

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänt 1.1 Definitioner Begreppen nedan har följande betydelse i dessa Allmänna villkor. Allmänna villkor: Användare: Avgift: Avtalet:

Läs mer

Allmänna Villkor för Bättre Läge

Allmänna Villkor för Bättre Läge Allmänna Villkor för Bättre Läge Gäller Fr.o.m 2016-01-12 1 Inledning 1.1Dessa allmänna villkor gäller då Svenska Stadsnät AB ( SSAB ) till en småhusägare ( Fastighetsägaren ) tillhandahåller installation

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR APPMANAGER CMS 1.0. MOBILAPPEN ORANGE. APPSALES SWEDEN AB

ALLMÄNNA VILLKOR APPMANAGER CMS 1.0. MOBILAPPEN ORANGE. APPSALES SWEDEN AB ALLMÄNNA VILLKOR APPMANAGER CMS 1.0. MOBILAPPEN ORANGE. APPSALES SWEDEN AB Appsales Allmänna villkor för Appsales AppManager CMS Mobila Applikationer skapade i verktygen AppManager CMS 1.0 AppManager CMS.

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING Avtalet uppdaterades senast 2019-01-11! 1 of 5! 1. ALLMÄNT 1. Dessa villkor ( Avtalet ) reglerar förhållandet mellan Kunden och K-mit AB org. nr 556981-1432, Surbrunnsgatan

Läs mer

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER 1. ALLMÄNT PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER Dessa villkor (nedan dessa villkor eller villkoren ) gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst 1 Allmänt 1.1 Definitioner Begreppen nedan har följande betydelse i dessa Allmänna villkor. Allmänna villkor: Användare: Avtalet:

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Social Hållbarhet

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Social Hållbarhet Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Dessa Allmänna villkor gäller i sin helhet vid bedömning. För leverantörer som enbart avser att beskriva sitt arbete med i Självskattningsenkäten

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Senast uppdaterad 5 September, 2018 1 Inledning ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Välkommen till My Mall och försäljning via vår marknadsplats på mymall.se. Vårt samarbete är viktigt och innebär såväl juridiska

Läs mer

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER Genom beställning och/eller köp av annons genom Göteborgs-Postens Nya AB, org. nr 556000-6966, 405 02 Göteborg ( GP ) accepterar du ( Annonsören ) GP:s vid

Läs mer

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT)

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT) VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT) Genom beställning och/eller köp av annons genom Göteborgs-Postens Nya AB, org. nr 556000-6966, 405 02 Göteborg ( GP ) accepterar du ( Annonsören )

Läs mer

ALLMÄNNA VILKOR. Vid eventuell avvikelse mellan nedanstående handlingar, skall dessa äga företräde enligt följande:

ALLMÄNNA VILKOR. Vid eventuell avvikelse mellan nedanstående handlingar, skall dessa äga företräde enligt följande: ALLMÄNNA VILKOR Dessa Allmänna Villkor gäller då InfoQB ( InfoQB ) tillhandahåller en tjänst ( Tjänsten ) till en kund ( Kunden ). Tjänsten specificeras i ett Kundavtal mellan InfoQB och Kunden, inkluderade

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1. Allmänt. 2. Tjänsten och villkor för tillträde till denna

ANVÄNDARVILLKOR. 1. Allmänt. 2. Tjänsten och villkor för tillträde till denna ANVÄNDARVILLKOR 1. Allmänt 1.1 Dessa användarvillkor ( Användarvillkoren ) gäller när du som användare ( Användare ) ingår avtal ( Avtalet ) med M.C. WITTE of Sweden AB, org. nr 556871-4298, med adress

Läs mer

Huvudavtal NetBusiness

Huvudavtal NetBusiness AVTAL om NetBusiness Gäller från 2018-05-25 Detta avtal har ingåtts mellan följande parter Skanova AB (nedan kallad Skanova ) Org.nr 556446-3734 Box 3010 169 03 Solna (nedan kallad Operatören ) Org.nr:

Läs mer

2.3 För att ditt medlemskap skall beviljas måste du vara över 18 år och vara registrerad kund på Webbplatsen

2.3 För att ditt medlemskap skall beviljas måste du vara över 18 år och vara registrerad kund på Webbplatsen ALLMÄNNA VILLKOR FÖR SVENSKA SPELS MEDLEMSTJÄNSTER 1. ALLMÄNT 1.1 Detta avtal fastställer villkoren ( Allmänna Villkor ) för AB Svenska Spels ( Svenska Spel ) tillhandahållande av interaktiva tjänster

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av Användarvillkoren 1. Företaget Blogg Esse AB (nedan "Blogg Esse") tillhandahåller tjänster avseende skapande och upprätthållande av s.k. bloggar (nedan "Blogg-tjänsterna").

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR NYHETSTJÄNSTEN FPLUS Sida 1 av 5

ANVÄNDARVILLKOR FÖR NYHETSTJÄNSTEN FPLUS Sida 1 av 5 2017-11-14 ANVÄNDARVILLKOR FÖR NYHETSTJÄNSTEN FPLUS Sida 1 av 5 1. BAKGRUND OCH TILLÄMPNING 1.1 Dessa användarvillkor ("Användarvillkoren") gäller för din användning av nyhetstjänsten fplus, inklusive

Läs mer

Välkommen till egenerator

Välkommen till egenerator Senast uppdaterad 2018-05-22 Sida 1 av 5 Välkommen till egenerator Tack för att du använder våra produkter och tjänster. egenerator tillhandahålls av Relation & Brand AB, org. nr. 556573 6500, som sitter

Läs mer

Appsales Sweden AB. Allmänna villkor Appsales Black 2015-08-01

Appsales Sweden AB. Allmänna villkor Appsales Black 2015-08-01 Appsales Sweden AB Allmänna villkor Appsales Black 2015-08-01 Appsales Allmänna villkor för Appsales Black. 1 Omfattning Dessa allmänna villkor gäller då Appsales Sweden AB nedan benämnd (Appsales) tillhandahåller

Läs mer

1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Leverantörens eller tredje mans upphovsrätt.

1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Leverantörens eller tredje mans upphovsrätt. ANVÄNDARVILLKOR Dessa användarvillkor tillämpas vid användning av tjänsten ( Tjänsten ) som beställts av användaren ( Användaren ) från leverantören ( Leverantören ). Genom att påbörja användandet av Tjänsten

Läs mer

VILLKOR FÖR ANNONSERING I STAMPEN LOKALA MEDIER AB TRYCKTA MEDIER

VILLKOR FÖR ANNONSERING I STAMPEN LOKALA MEDIER AB TRYCKTA MEDIER VILLKOR FÖR ANNONSERING I STAMPEN LOKALA MEDIER AB TRYCKTA MEDIER Genom beställning och/eller köp av annons genom Stampen Lokala Medier AB, (nedan kallad SLM) org. nr 556220-1052, 405 02 Göteborg accepterar

Läs mer

Användarvillkor Mitt KemRisk

Användarvillkor Mitt KemRisk Användarvillkor Mitt KemRisk 1. Allmänt om Tjänsten 1.1 KemRisk Sweden AB, org. nr 556624-2854, Platensgatan 8, 582 20 Linköping ( KemRisk ) erbjuder befintliga och tillkommande kunder ( Kunden ) tillgång

Läs mer

I dessa villkor används följande termer i nedan angivna betydelser.

I dessa villkor används följande termer i nedan angivna betydelser. Användarvillkor & Fullmakt för digitalpost (Dgtlpost AB) 1. Vår tjänst Tack för att ni använder vår webbtjänst. Dgtlpost AB tillhandahåller digitalpost webbtjänsten för att samla all post (papper, email,

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER 1. Allmänt Dessa allmänna villkor utgör ett avtal (nedan benämnt Avtalet) mellan dig, som användare (nedan benämnd som Användaren) och TV4 AB

Läs mer

Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell

Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell 1 Allmänt 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Wpsyd Webhosting (org.nr. 556648-0694), med adress, 106 31 Stockholm (nedan "Wpsyd") och envar som,

Läs mer

Begreppet Användare avser en registrerad användare av systemet och finns kopplad till ett eller flera Företag.

Begreppet Användare avser en registrerad användare av systemet och finns kopplad till ett eller flera Företag. Användarvillkor företag Dokumentversion: 201804 Senast ändrad: April 2018 Parter med organisationsnummer 556217-5157, adress, hädanefter under benämning PromikBook. Avtalet gäller mellan PromikBook och

Läs mer

Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor.

Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor. Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor. Information om Redeye AB Redeye AB, org nr 556581-2954, är en specialiserad finansiell rådgivare inriktad mot små och medelstora tillväxtbolag

Läs mer

Avtal om anslutning av fastighet till bredbandsnät

Avtal om anslutning av fastighet till bredbandsnät Avtal om anslutning av fastighet till bredbandsnät Detta avtal gäller anslutning av nedanstående fastighet (i fortsättningen kallad Fastigheten) till Sunne kommuns fiberoptiska bredbandsnät. Fastigheten

Läs mer

VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM

VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM 1 Avtalet och parterna 1.1 Tjänsten och villkoren 1.2 Avtalet Infocell AB ( Infocell ) tillhandahåller som onlinetjänst en möjlighet för användare (

Läs mer

Allmänna villkor! 4. Avtalstid 4.1. Avtalet gäller tills vidare och kan skriftligen sägas upp av respektive Part med en (1) månads uppsägningstid.

Allmänna villkor! 4. Avtalstid 4.1. Avtalet gäller tills vidare och kan skriftligen sägas upp av respektive Part med en (1) månads uppsägningstid. 1. Parter 1.1. Dessa allmänna villkor gäller som Avtal i förhållandet mellan Frobbit AB (nedan Frobbit ) och Kund (nedan gemensamt Parterna ). 2. Definitioner 2.1. Nedanstående definitioner skall, oavsett

Läs mer

Telias Allmänna Villkor för elektroniska kommunikationstjänster till företag

Telias Allmänna Villkor för elektroniska kommunikationstjänster till företag 1 (5) Rev 2008-01-01 1 Omfattning 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då TeliaSonera Sverige AB ( Telia ) tillhandahåller en elektronisk kommunikationstjänst ( Tjänsten ) till en företagskund ( Kunden ).

Läs mer

Allmänna villkor för tillhandahållande av Bitstream

Allmänna villkor för tillhandahållande av Bitstream 1 (6) Innehåll 1. Avtalets omfattning... 1 2. Beställning och leverans... 1 3. Network Sales tillhandahållande av Produkten... 1 4. Kundens användning av Produkten... 2 5. Priser och avgifter och betalningsvillkor...

Läs mer

Allmänna Villkor

Allmänna Villkor Allmänna Villkor 2017.01.02 För telefonitjänst och tilläggstjänster till fysisk person eller juridisk person. Dessa villkor reglerar avtal om telefoni och tilläggstjänster mellan SPKR Direct Communication

Läs mer

Molntjänster från gazoo HB

Molntjänster från gazoo HB Molntjänster från gazoo HB Extern Lagring Avtalsvillkor för molntjänsten Extern Lagring. 1. Allmänt 1.1 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Abonnent och gazoo HB, org. nr 969718-5438 (nedan

Läs mer

Elvacos Allmänna Villkor för elektroniska tjänster , gäller tillsvidare Sida 1 av 5

Elvacos Allmänna Villkor för elektroniska tjänster , gäller tillsvidare Sida 1 av 5 2011-06-21, gäller tillsvidare Sida 1 av 5 1 Omfattning 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då bolag inom Elvacokoncernen ( Elvaco ) tillhandahåller en elektronisk kommunikationstjänst ( Tjänsten ) till

Läs mer

Gäller fr.o.m

Gäller fr.o.m Gäller fr.o.m. 2016-08-25 1 Inledning 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då TeliaSonera Sverige AB ( Telia ) till Fastighetsägare tillhandahåller fastighetsanslutning avseende Lokaler på Fastigheten. 1.2

Läs mer

Visma Utvecklarpaket för eget bruk

Visma Utvecklarpaket för eget bruk Visma Utvecklarpaket för eget bruk Tack för ditt intresse att köpa Visma Utvecklarpaket för eget bruk. Bifogat med detta e-brev finns vårt avtal med tillhörande bilagor. Visma Spcs är en av Sveriges största

Läs mer

Standardbolag Internet

Standardbolag Internet Standardbolag Internet allmänna villkor för internettjänster och registrering av domän Sida 2 Allmänna villkor för Svenska Standardbolag Internettjänster Sida 3-5 Allmänna villkor för Standardbolag Internets

Läs mer

Allmänna Villkor för Tjänsten

Allmänna Villkor för Tjänsten Allmänna Villkor för Tjänsten 2014-12-23 1. OMFATTNING OCH DEFINITIONER 1.1. Dessa Allmänna Villkor för Kund gäller när Joblife AB (nedan kallad Joblife ) ger privatpersoner ( Användare ) tillgång till

Läs mer

Användarvillkor. 1. Information om oss. 2. Ansökan och bundenhet. 3. Priser

Användarvillkor. 1. Information om oss. 2. Ansökan och bundenhet. 3. Priser Användarvillkor Dessa villkor gäller för webbplatserna www.glossybox.se och www.themanbox.se ( Webbplatsen ), de prenumerationstjänster som erbjuds på Webbplatsen ( Prenumerationerna ) och de boxar eller

Läs mer

2.1 Fastighet Med Fastighet avses fast egendom som angivits i Avtalet (definierat nedan).

2.1 Fastighet Med Fastighet avses fast egendom som angivits i Avtalet (definierat nedan). 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor ( Villkoren ) gäller när du som husägare ( Fastighetsägaren ) tecknar avtal med Satellithuset i limmared ab, org nr 556180-4583, med adress Fabriksgatan 2, 51442 Limmared,

Läs mer

2.1 Gridlane skall tillhandahålla Tjänst på ett fackmannamässigt sätt i enlighet med Avtalet.

2.1 Gridlane skall tillhandahålla Tjänst på ett fackmannamässigt sätt i enlighet med Avtalet. 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna avtalsvillkor gäller mellan Portlane Hosting AB org.nr. 556874-7751 (nedan Gridlane ), och den part (nedan Kunden ) som abonnerar på eller beställt en eller flera av Gridlanes

Läs mer

BILAGA 1 Användarvillkor för ledningsägare

BILAGA 1 Användarvillkor för ledningsägare Dokumenttyp Datum. Sida Vår referens D-nr: 07-6365 2015-04-14 1 (5) Version C BILAGA 1 Användarvillkor för ledningsägare Användarvillkor för Ledningskollen.se Ledningskollen.se är en webbtjänst som syftar

Läs mer

Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst

Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst 1 Allmänt 1.1 Nore 862 AB, org. nr 556902-0091 ("Horse1"), tillhandahåller på www.horse1.se, eller på annan av Horse1 anvisad webbplats ("Webbplatsen")

Läs mer

Allmänna avtalsvillkor. Gäller från och med 2010-03-01

Allmänna avtalsvillkor. Gäller från och med 2010-03-01 Allmänna avtalsvillkor Gäller från och med 2010-03-01 1. ALLMÄNT 1. Dessa villkor avser din beställning och användning av Produkter och Tjänster som erbjuds av Webbfabriken Ltd, Tryffelslingan 12, 18157

Läs mer

Adress Postnr Postort

Adress Postnr Postort Sidan 1 av 6 BESTÄLLNING / AVTAL Företagskund Företagsnamn Kontaktperson Adress Postnr Postort Organisationsnummer Tel Mobiltel E-post Tjänstebeskrivning (GEAB) tillhandahåller ett fiberpar för kunds bruk

Läs mer

Dnr: 89-15-945 ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING Till Munkfors kommuns Fibernät

Dnr: 89-15-945 ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING Till Munkfors kommuns Fibernät 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor ( Villkoren ) gäller när du som Fastighetsägare tecknar avtal med Munkfors kommun (benämnd som leverantören i detta dokument), org nr 212000-1801, med adress Smedsgatan

Läs mer

MOBILE WORKER SYSTEMS SWEDEN AB:S ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PROGRAMVARUTJÄNSTEN LINE INSPECTOR

MOBILE WORKER SYSTEMS SWEDEN AB:S ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PROGRAMVARUTJÄNSTEN LINE INSPECTOR Sida 1 av 10 MOBILE WORKER SYSTEMS SWEDEN AB:S ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PROGRAMVARUTJÄNSTEN LINE INSPECTOR DEFINITIONER I detta dokument har nedanstående termer följande betydelse: Med Leverantören avses Mobile

Läs mer

Allmänna villkor Bredband

Allmänna villkor Bredband Allmänna villkor Bredband Dokument namn Allmänna villkor Bredband Dokumentnamn digitalt QS-EX-Allmänna villkor Bredband [SW] Säkerhetsklassning Public Skapad av City Network Hosting AB Skapad datum 2016-08-25

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ÖPPEN FIBER FÖRETAGSLOKALER. Gäller fr.o.m till

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ÖPPEN FIBER FÖRETAGSLOKALER. Gäller fr.o.m till ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ÖPPEN FIBER FÖRETAGSLOKALER Gäller fr.o.m. 2016-04-08 till 2016-08-24 1 Inledning 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då TeliaSonera Sverige AB ( Telia ) till Fastighetsägare tillhandahåller

Läs mer

TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben!

TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben! Användarvillkor 1. GODKÄNNANDE AV VILLKOR Välkommen! TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben! TaxiPro24.se erbjuder dig som åkare en

Läs mer

AVTAL OM TELIASONERA KOPPLAD TRANSIT

AVTAL OM TELIASONERA KOPPLAD TRANSIT AVTAL OM TELIASONERA KOPPLAD TRANSIT mellan TeliaSonera Network Sales AB och OPERATÖREN AB 1 TeliaSonera Network Sales AB, org.nr 556458-0040, 123 86 Farsta, nedan Network Sales, och OPERATÖREN AB, org.nr,,

Läs mer

C. Mot bakgrund av ovanstående har Parterna ingått detta Avtal.

C. Mot bakgrund av ovanstående har Parterna ingått detta Avtal. BILAGA 1 - PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL Detta personuppgiftsbiträdesavtal ( Avtalet ) har träffats mellan [Avtalspart 1], org.nr [nummer], med adress [adress], ( Personuppgiftsbiträde ) och [Avtalspart

Läs mer

GSSs Allmänna Villkor för elektroniska kommunikationstjänster till företag Sidnr 1 (5)

GSSs Allmänna Villkor för elektroniska kommunikationstjänster till företag Sidnr 1 (5) 1 (5) Rev 2010-01-01 1 Omfattning 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då GSS larm AB ( GSS ) tillhandahåller en elektronisk kommunikationstjänst ( Tjänsten ) till en företagskund ( Kunden ). Tjänsten specificeras

Läs mer

Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb

Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb Sida: 0 av 5 Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb Version 1.0 Sida: 1 av 5 Innehållsförteckning Bakgrund... 2 1. Licens... 2 2. Immateriella rättigheter... 2 3. Personuppgiftsbehandling...

Läs mer

Användning av PRI Pensionsgarantis webbtjänst

Användning av PRI Pensionsgarantis webbtjänst Användning av PRI Pensionsgarantis webbtjänst PRI Pensionsgarantis kunder har möjlighet att utnyttja de webbtjänster som erbjuds på PRI Pensionsgarantis webbplats. För att kunna börja använda tjänsten

Läs mer

Användaravtal. 1. Allmänt. 2. Avtalstid. Avtalsdatum 2013-09-11

Användaravtal. 1. Allmänt. 2. Avtalstid. Avtalsdatum 2013-09-11 Användaravtal Avtalsdatum 2013-09-11 1. Allmänt 1.1. Dessa villkor ( Användaravtal ) reglerar förhållandet mellan kund ( Användaren ) och leverantör Chordion AB organisationsnummer: 556743-1472 ('Leverantören'),

Läs mer

Användarvillkor Mina meddelanden

Användarvillkor Mina meddelanden Användarvillkor Mina meddelanden 1. Allmänt 1.1 Skatteverket tillhandahåller i enlighet med 5 Förordning (2003:770) om statliga myndigheters elektroniska informationsutbyte tjänsten Mina meddelanden för

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av användarvillkoren 1. Blogg.se (Life of Svea AB) tillhandahåller en plattform där användare kan skapa en blogg, blogga, samt även läsa andra bloggar. 2. För att

Läs mer

Med Servicetid anses den tid under vilken PromikBook garanterar att påbörja och avhjälpa driftavbrott.

Med Servicetid anses den tid under vilken PromikBook garanterar att påbörja och avhjälpa driftavbrott. Användarvillkor Dokumentversion: 201805 Senast ändrad: Maj 2018 1. Parter 1.1 med organisationsnummer 556217-5157, adress Gullbergs Strandgata 36D, 411 04 Göteborg, hädanefter under benämning PromikBook

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2015-05-07 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

AFA Försäkrings kundwebb

AFA Försäkrings kundwebb v 1.02 augusti 2011 Allmänna villkor för Privatpersoner vid nyttjande av AFA Försäkrings kundwebb 1. Bakgrund 1.1 AFA Försäkring är samlingsnamnet för de tre bolagen AFA Sjukförsäkringsaktiebolag, AFA

Läs mer

Tjänsten tillhandahålls för användning av Kunden i webbläsare via Webbplatsen.

Tjänsten tillhandahålls för användning av Kunden i webbläsare via Webbplatsen. Villkor för Manabu AB:s Onlinetjänster 1.1. Manabu AB ( Manabu ) tillhandahåller som onlinetjänst en möjlighet för användare ( Kunden ) som ingått avtal med Manabu att under avtals- och prenumerationstiden

Läs mer

Avtalsvillkor rörande tillhandahållande av webbhotelltjänster ( Avtalet )

Avtalsvillkor rörande tillhandahållande av webbhotelltjänster ( Avtalet ) Avtalsvillkor rörande tillhandahållande av webbhotelltjänster ( Avtalet ) 1. ALLMÄNT 1.1 Detta Avtal reglerar förhållandet mellan kund ( Kunden ) och Netupdate Sverige AB, org.nr. 556836-0092 ( Netupdate

Läs mer

Kommersiella villkor m.m.

Kommersiella villkor m.m. Kommersiella villkor m.m. Priser (vid avrop) Tjänsterna är prissatta per timme med ett angivet takpris som inte får överskridas. Debitering ska baseras på faktiska förhållanden. Endast utförda arbetsuppgifter

Läs mer

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1.

Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1. Allmänna Villkor Gällande fr.o.m. 2010-01-01 1. Allmänt 1.1 Dessa Allmänna villkor gäller mellan Capiting Group AB, org. nr 556801-8625 1.2 ( Capiting Group ) och fysisk person som hyr en eller flera av

Läs mer

Avtalet avser leverans av molntjänsten Keysourcingtool, som är en digital marknadsplats för aktörer inom konsultinköp.

Avtalet avser leverans av molntjänsten Keysourcingtool, som är en digital marknadsplats för aktörer inom konsultinköp. ALLMÄNNA BESTÄMMELSER Keysourcingtool FÖR LEVERANTÖR AV konsulter Avtalet avser leverans av molntjänsten Keysourcingtool, som är en digital marknadsplats för aktörer inom konsultinköp. 1. DEFINITIONER

Läs mer

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP Vi ber er läsa igenom dessa allmänna villkor noggrant innan ni använder denna webbplats. Om ni inte godkänner dessa allmänna

Läs mer

Telias Allmänna Villkor för elektroniska kommunikationstjänster till företag Rev. 2015-01-01

Telias Allmänna Villkor för elektroniska kommunikationstjänster till företag Rev. 2015-01-01 Rev. 2015-01-01 1 1 Omfattning 1.1 Dessa allmänna villkor gäller då bolag inom TeliaSonera-koncernen ( Telia ) tillhandahåller en elektronisk kommunikationstjänst ( Tjänsten ) till en skund ( Kunden ).

Läs mer

För att registrera sig som kontaktperson måste personen i fråga vara minst 16 år gammal

För att registrera sig som kontaktperson måste personen i fråga vara minst 16 år gammal Användarvillkor för Team Together Introduktion Dessa användarvillkor som tillhandahålls till dig av Team Together AB (organisationsnummer 559175-6118 ) ( vi, oss ). Ditt användande ( kontaktperson team

Läs mer

Användarvillkor

Användarvillkor Användarvillkor 2018-05-25 Sammanfattning När du registrerar dig på Linkle så ingår du ett avtal med oss. Linkle har rätt att ändra villkoren men kommer självklart att meddela dig i god tid. När du avregistrerar

Läs mer

AVTAL OM KOPPLAD TRANSIT

AVTAL OM KOPPLAD TRANSIT Avtalsnummer: AVTAL OM KOPPLAD TRANSIT mellan TeliaSonera Network Sales AB och OPERATÖREN AB 1 TeliaSonera Network Sales AB, org.nr 556458-0040, 123 86 Farsta, nedan Network Sales, och OPERATÖREN AB, org.nr,,

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MATSAJTEN 2014:1

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MATSAJTEN 2014:1 ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MATSAJTEN 2014:1 Dessa allmänna villkor ( Allmänna Villkor ) gäller vid all användning av de tjänster som tillhandahålls av Matsajten i Sverige AB, org.nr 556979-9876 ( Matsajten ),

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING PRIVAT

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING PRIVAT ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FIBERANSLUTNING PRIVAT 2016-02-04 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor ( Villkoren ) gäller när du som fastighetsägare tecknar avtal med Kils Stadsnät AB, org. nr 556495-8261, med

Läs mer

AVTAL FÖR ADVITUMS DOKUMENTPORTAL

AVTAL FÖR ADVITUMS DOKUMENTPORTAL AVTAL FÖR ADVITUMS DOKUMENTPORTAL Inledning Detta avtal för Advitums dokumentportal, ( Avtalet ), har slutits mellan Advitum AB, 556671-9448, Kraftvägen 2, 382 36 Nybro, ( Advitum ), och organisationen

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR ÖPPEN FIBER FÖRETAG

ALLMÄNNA VILLKOR ÖPPEN FIBER FÖRETAG Telias Integritetspolicy 1 (5) 1. Den personliga integriteten hos våra kunder är viktig för oss på Telia. I vår integritetspolicy finns mer information om vilka personuppgifter Telia behandlar, typ av

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR 1. SPELET. 1.1 Allmänt

ANVÄNDARVILLKOR 1. SPELET. 1.1 Allmänt ANVÄNDARVILLKOR 1. SPELET 1.1 Allmänt 1.1.1 Good Learning Sweden, bifirma till JO Johansson Film & L Lindbom AB, organisationsnr 556474-9546, (nedan Good Learning ) har utvecklat ett webbaserat läromedel

Läs mer

Försäljningsrätter till bussreklam i Sörmlands län. Kontraktsvillkor

Försäljningsrätter till bussreklam i Sörmlands län. Kontraktsvillkor Offertunderlagets bilaga 3 2014-04-17 Försäljningsrätter till bussreklam i Sörmlands län Kontraktsvillkor KONTRAKT rörande försäljningsrätter till bussreklam i Sörmlands län 1. Köpare Myndigheten Postadress

Läs mer

Appsales Sweden AB. Allmänna villkor Appsales Molntjänster

Appsales Sweden AB. Allmänna villkor Appsales Molntjänster Appsales Sweden AB Allmänna villkor Appsales Molntjänster Version 1.0 : 2018 04 01 1 OMFATTNING Dessa allmänna villkor gäller då Appsales Sweden AB nedan benämnd (Appsales) tillhandahåller en molntjänst

Läs mer

Partneravtal Partnernamn, Orgnr

Partneravtal Partnernamn, Orgnr Partneravtal Partnernamn, Orgnr Datum Fakturagram är en komplett fakturatjänst genom affärs- och kassasystem från Inkassogram AB Inkassogram AB Sveavägen 9, 111 57 Stockholm Lilla Bommen 1, 411 04 Göteborg

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av Användarvillkoren 1. Företaget Blogg Esse AB (nedan "Blogg Esse") tillhandahåller tjänster avseende skapande och upprätthållande av s.k. bloggar (nedan "Blogg-tjänsterna").

Läs mer

IDkollens Användarvillkor

IDkollens Användarvillkor IDkollens Användarvillkor Gäller från och med 2018-05-23 Tack för att du har valt IDkollen och ett extra stort tack för att du tar dig tid att noggrant läsa igenom våra användarvillkor. Vi vill börja med

Läs mer

Allmänna villkor. Cision 2014

Allmänna villkor. Cision 2014 Allmänna villkor Cision 2014 juni 2014 ALLMÄNNA VILLKOR 1. Allmänt 1.1. Dessa Allmänna villkor gäller tjänster som Kunden abonnerar på (Tjänsten) från Cision Sverige AB (Cision). Genom Tjänsten kommer

Läs mer

Trelleborgs Energiförsäljning AB:s allmänna avtalsvillkor för konsumenter gällande laddtjänst

Trelleborgs Energiförsäljning AB:s allmänna avtalsvillkor för konsumenter gällande laddtjänst Trelleborgs Energiförsäljning AB:s allmänna avtalsvillkor för konsumenter gällande laddtjänst Gäller från och med 2018-01-01 1. Allmänt Trelleborgs Energiförsäljning AB, org.nr 556527-4056, (nedan kallat

Läs mer

Avtalet: Beställningen med bilagor och dessa allmänna avtalsvillkor, innefattande framtida ändringar och tillägg i någon eller några av dessa

Avtalet: Beställningen med bilagor och dessa allmänna avtalsvillkor, innefattande framtida ändringar och tillägg i någon eller några av dessa 3 1. AVTALET 2018-08-13 1.1. Genom undertecknande av separat beställning eller Kundens val på Entreprenadrådets hemsida, ingås avtal mellan Kunden och Entreprenadrådet enligt kundens val ( Beställningen

Läs mer

Oskarshamn Energi AB:s allmänna avtalsvillkor för konsumenter gällande laddtjänst

Oskarshamn Energi AB:s allmänna avtalsvillkor för konsumenter gällande laddtjänst Oskarshamn Energi AB:s allmänna avtalsvillkor för konsumenter gällande laddtjänst Gäller från och med 2018-01-01 1. Allmänt Oskarshamn Energi AB, org.nr 556212-1441, (nedan kallat Oskarshamn Energi ),

Läs mer

Villkor för Telia Internet För Alla

Villkor för Telia Internet För Alla Villkor för Telia Internet För Alla 1. Allmänt För Telias accesstjänst Telia Internet För Alla gäller Telias allmänna villkor för teleabonnemang. (finns publicerade i telekatalogen ) med följande ändringar

Läs mer

Kommunen och Personuppgiftsbiträdet benämns nedan var för sig Part eller gemensamt Parterna.

Kommunen och Personuppgiftsbiträdet benämns nedan var för sig Part eller gemensamt Parterna. DETTA PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL ( Personuppgiftsbiträdesavtalet ) är dag som nedan träffat mellan: (1) Lomma kommun, organisationsnummer 212000-1066 ( Kommunen ); och (2) [ ], organisationsnummer [ ]

Läs mer

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER 2008-01-30 Version 1.0 2 (6) Mellan Sjukvårdsrådgivningen SVR AB, organisationsnummer 556559-4230 (nedan benämnd Sjukvårdsrådgivningen) och organisationsnummer

Läs mer

SAMTRAFIKAVTAL. TeliaSonera Mobile Networks AB:s Referenserbjudande. TeliaSonera Mobile Networks AB. Operatören AB. Sida 1/8

SAMTRAFIKAVTAL. TeliaSonera Mobile Networks AB:s Referenserbjudande. TeliaSonera Mobile Networks AB. Operatören AB. Sida 1/8 Sida 1/8 TeliaSonera Mobile Networks AB:s Referenserbjudande SAMTRAFIKAVTAL mellan TeliaSonera Mobile Networks AB och Operatören AB Sida 2/8 TeliaSonera Mobile Networks AB, org.nr 556025-7932, 123 86 Farsta,

Läs mer

1.1 Dessa allmänna villkor gäller för alla tjänster som Umbra Juridiska med

1.1 Dessa allmänna villkor gäller för alla tjänster som Umbra Juridiska med Allmänna villkor Giltiga från och med den 5 mars 2015 Villkoren omfattar elva (11) punkter och fem (5) sidor 1. Tillämplighet 1.1 Dessa allmänna villkor gäller för alla tjänster som Umbra Juridiska med

Läs mer

LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER Version, 2019-06-27 1. Inledning Detta licensavtal ( Licensavtalet ) gäller för digitala läromedel och liknande tjänster och produkter som vid var tid tillhandahålls

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR. 1.3 Dessa allmänna villkor reglerar tillsammans med Avtalet avtalsförhållandet mellan Vikab och Kunden.

ALLMÄNNA VILLKOR. 1.3 Dessa allmänna villkor reglerar tillsammans med Avtalet avtalsförhållandet mellan Vikab och Kunden. ALLMÄNNA VILLKOR 1 ALLMÄNT 1.1 Västsvenska Idékonsult, 556315-7295, adress Uppegårdsgatan 1, 516 34 DALSJÖFORS, nedan Vikab, tillhandahåller tjänster till företagskund, nedan Kunden, avseende upprättande

Läs mer